Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Λάθη των αντρών που ξενερώνουν τις γυναίκες

Posted: 19 Nov 2011 07:30 PM PST


ανεύκολο είναι να ξενερώσεις μια γυναίκα στο σεξ… τόσο που να μετανιώσει κιόλας που έπεσε στο ίδιο κρεβάτι μαζί σου. Η γραμμή είναι πολύ λεπτή, κάποιες επιλέγουν να το πουν αυτό που τις ενοχλεί, άλλες πάλι δίνουν τόπο στην οργή και το καταπίνουν.

Υπάρχουν συγκεκριμένα λαθάκια που εν αγνοία τους κάνουν οι άντρες πάνω στην πράξη και «χαλάνε» κάπως τη μαγεία. Δεν ήρθε κι η καταστροφή του κόσμου φυσικά. Όσο ζεις, μαθαίνεις.
Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά και γιατί λειτουργούν αρνητικά:

-Φιλάς ατσούμπαλα. Είπαμε παθιασμένα ναι αλλά μην το παρακάνεις κιόλας. Τα φιλιά είναι η αρχή και για να την διεγείρεις θέλει λίγο από όλα. Πάθος, τρυφερότητα… άλλοτε να είναι έντονο ή και να παραδίνεσαι ακόμη σε εκείνην. Μην πας να της πιείς το αίμα φιλώντας την σε διάφορα σημεία (πχ. λαιμός), ούτε φυσικά η γλώσσα σου να κάνει κατάληψη στο στόμα της. -1
-Της τραβάς το στήθος δυνατά! Θες να γίνεις άγριος, δεκτό αλλά σε λογικά πλαίσια ειδάλλως καταντάει ενοχλητικό.
-Την κούφανες!!! Κάποιοι άνδρες παίζουν πολύ το ερωτικό παιχνίδι με το αυτί της γυναίκας. Εκτός του να ψιθυρίζουν, ακουμπάνε τη γλώσσα τους, το φιλάνε… και άλλα τέτοια. Μην κάτσεις κανα τέταρτο εκεί πέρα. Είναι ερωτογενής περιοχή αλλά με μέτρο.
-Αγγίζεις δυνατά τις ευαίσθητες περιοχές της! Στον άνδρα αρέσει μια γυναίκα να βάζει δύναμη όταν κρατάει το πέος του για παράδειγμα. Το αντίστροφο πολλές φορές δεν είναι θεμιτό. Η κλειτορίδα είναι πολύ ευαίσθητο όργανο και θέλει προσοχή.
-Πιπιλιές… Να θες να πας στη δουλειά σου την επόμενη μέρα και να ψάχνεις τι θα βάλεις για να μην φαίνεται ή να καλύπτεις τα σημάδια με make up. Παιδικά πράγματα. No good.
-Δεν ξυρίζεσαι, γιατί; Εδώ οι απόψεις διίστανται. Θα μου πείτε εμ μας θέλετε αξύριστους γιατί είναι σέξι, από την άλλη σας ενοχλούν τα γένια την ώρα του σεξ! Ε ναι. Όπως και να το κάνουμε υπάρχουν κάποιες ευαίσθητες περιοχές που ενοχλούνται απίστευτα ακόμη και με τα γένια δύο-τριών ημερών. Το ίδιο ισχύει και για τα φιλιά διαρκείας...
-Δάχτυλο ενώ δεν είναι έτοιμη… Ένα ένα τα βήματα και χωρίς βιασύνες. Βεβαιώσου ότι έχει ανάψει αρκετά και μετά εισχώρησε τα δάχτυλά σου στον κόλπο της. Δεν θα φτάσει νωρίτερα σε κορύφωση αν το κάνεις με το που θα γδυθείτε.
-Σταματάς το στοματικό την πιο ακατάλληλη στιγμή! Ενώ είστε σε καλό δρόμο, εσύ σταματάς και την αφήνεις στη μέση να το πούμε έτσι. Αφού θες να το κάνεις, κάντο σωστά και μην ασχολείσαι αποκλειστικά με την κλειτορίδα αλλά με όλη την κάτω περιοχή. Σκέψου να σε ικανοποιούσε εκείνη και να ασχολιόταν μόνο με την κορυφή σου. Ε...
-Ούτε ένα σχόλιο για τα σέξι της εσώρουχα;;; Μα ξέρεις άνθρωπέ μου τι κόπο έχει κάνει και τι λεφτά έχει ξοδέψει για πάρτη σου; Κι εσύ ούτε έναν καλό λόγο; Μόνο να ρωτάς «τι φοράς» ξέρεις σε άλλες περιπτώσεις κι όταν τα βλέπεις τα εσώρουχα… τουμπεκί!
-Σεξ με τις κάλτσες! Ένα από τα πράγματα που δεν χωνεύουν εύκολα οι γυναίκες και το θεωρούν αντιαισθητικό. Υπάρχουν όμως και οι εκδοχές που θέλουν τον άνδρα πιο αποδοτικό στο σεξ όταν φοράνε κάλτσες παρά όταν είναι εντελώς γυμνοί.
-Διεισδύεις με την μία! Προετοίμασέ την κατάλληλα, κάνε καλό προκαταρτικό παιχνίδι και μετά προχώρα στο παρασύνθημα. Αν δεν την έχεις ανάψει αρκετά, δεν ενδείκνυται.
-Τελειώνεις εσύ κι αυτή στον άσο! Μην την αφήνεις έτσι. Μην σκέφτεσαι μόνο τη δική σου απόλαυση. Δείξε ότι σε νοιάζει κι η δική της ικανοποίηση εξίσου. Μοιραστείτε την ηδονή!
-Ρωτάς αν είσαι ο καλύτερος! Το πλέον κλασικό. Έχει βαρεθεί να την ρωτάνε το ίδιο. Τίποτα καινούριο;
-Περιμένεις στοματικό σεξ αλλά εσύ δεν το κάνεις! Αυτό περιμένεις όσο τίποτα άλλο. Με την ίδια λογική κι εκείνη αυτό προσμένει με χαρά αλλά δεν βλέπει φως στο τούνελ. 50-50 είπαμε. Απολαύστε το κι οι δύο.

Κορυφαία bed time φάρσα (gif)

Posted: 19 Nov 2011 07:00 PM PST





Fails για τρελά γέλια (pics)

Posted: 19 Nov 2011 06:30 PM PST

Κι όμως συμβαίνουν..

























Οι φαντασιώσεις μιας γυναίκας στο κρεβάτι…

Posted: 19 Nov 2011 06:00 PM PST


Νομίζετε ότι οι γυναίκες δεν σκέφτονται αταξίες; Λάθος. Υπάρχουν κάποια κλισέ πράγματα και καταστάσεις που μια γυναίκα φαντάζεται να της συμβαίνουν στο σεξ. Μπορεί να μην τα πραγματοποιήσει και ποτέ στην πραγματική της ζωή, ωστόσο υπάρχουν στο μυαλό της και ονειρεύεται τη μέρα που θα βγουν αληθινά.
Έστω κάποια από αυτά. Με τον κατάλληλο παρτενέρ, θα το πετύχει. Μια καλή 10άδα ωστόσο, είναι η ακόλουθη. Δεν πέφτει και πολύ μακριά από αυτά που θέλει ο μέσος όρος των γυναικών.

Παρακάλα με…
Μπορεί να φαντάζει ιδανικό το σενάριο να έχουμε δίπλα μας έναν ισχυρό άνδρα που θα έχει τον έλεγχο, το πάνω χέρι και θα  μας καθοδηγεί, αλλά το αντίθετο δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Μία από τις βασικές φαντασιώσεις της γυναίκας είναι να υποτάξει τον παρτενέρ της στο κρεβάτι, να τον κάνει να την παρακαλάει. Έτσι έχει εκείνη τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και τον άνδρα αφοσιωμένο σε εκείνην και μόνο!
Την βάζεις εσύ κάτω!
Το αντίθετο από το προηγούμενο δηλαδή. Το παιχνίδι υποταγής περνάει στα χέρια σου. Την κάνεις ότι θες. Οι άγριες διαθέσεις φτιάχνουν τη γυναίκα (αυτής που της αρέσει φυσικά). Θέλει να νιώσει τα χέρια σου να της τραβάνε τα μαλλιά πίσω, τα δόντια σου να δαγκώνουν απαλά τους ώμους της, διψάει για την απόλυτη υποταγή. Τέλος!
Η μαθήτρια κι ο καθηγητής!
Δεν είναι υπερπαραγωγή αλλά πραγματικότητα. Γουστάρει την ιδέα να στο παίξει σέξι μαθήτρια με την στολή άλλης εποχής, φουστίτσα, πουκαμισάκι, λευκές κάλτσες κτλ. κάνοντας πασαρέλα για πάρτη σου. Πόσο μάλλον αν πιάσεις το νόημα και την τιμωρήσεις με λίγα χαστουκάκια στα οπίσθια ως έντιμος καθηγητής που δεν δέχεται τέτοια… τότε ναι. Καταλήγει super hot η βραδιά!
Σεξ μ'έναν άγνωστο…
Μια εμπειρία που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να ζήσουν. One night stand. Όσες δεν το έχουν κάνει πράξη και θέλουν πολύ, τότε φαντάζονται τον εαυτό τους σε ερωτικά παιχνίδια με έναν  άγνωστο. Η φαντασία οργιάζει στη σκέψη ενός άνδρα που δεν γνωρίζει να την παίρνει από το χέρι απ'το μπαράκι που ενδεχομένως βρίσκεται και να την οδηγεί σε ένα δωμάτιο, εκεί οπου θα ζήσει την απόλυτη ηδονή! Αυτή η φαντασίωση ξεδιπλώνει και την πιο… σκανδαλιστική πλευρά της προσωπικότητάς της.
Εσύ, αυτή και μία γυναίκα ακόμα…
Αν δεν αισθάνεται ζήλεια και δεν το βλέπει τόσο κτητικά το θέμα, δεν θα έχει πρόβλημα να φιλοξενήσετε στην παρέα σας και μία ακόμη γυναικεία ύπαρξη! Οι περισσότερες γυναίκες δεν θέλουν να μοιράζονται τέτοιες απολαύσεις με άλλες γυναίκες η αλήθεια είναι, πόσο μάλλον αν πρόκειται για σχέση. Εκεί κι αν δεν αντέχουν άλλη τύπισσα να σε ακουμπάει. Ωστόσο είναι μία φαντασίωση που θα την βρεις στον κόσμο της γυναίκας και θα έχεις και τη χαρά να πάρεις μάτι… λεσβιακές σκηνές!
Τρίο με δύο άντρες!
Κλασική φαντασίωση. Θέλει να σκέφτεται τον εαυτό της στο έλεος δύο αντρών που θα την κάνουν να πει «δεν μπορώ άλλο»! Την φτιάχνει η ιδέα της εναλλαγής των παρτενέρ, ένας-ένας ή και οι δύο μαζί (μπρος-πίσω). Ποικιλία. Αποτελεί ταμπού για μεγάλη μερίδα γυναικών γι αυτό και πολλές φορές μένει στη φαντασία τους. Δύσκολη η εκτέλεση όπως και να το κάνουμε…
Στον ρόλο του… ματάκια!
Εμ, δεν είναι μόνο προνόμιο των ανδρών το μπανιστήρι! Πολλές γυναίκες φτιάχνονται με το να παρακολουθούν άλλα ζευγάρια να κάνουν σεξ. Εξάπτει τη φαντασία τους να κρυφοκοιτάνε για παράδειγμα τον γείτονα απ'το παράθυρο, ένα παράνομο ζευγαράκι να βγάζει τα μάτια του σε αυτοκίνητο στο πάρκο ή ακόμη και να γίνεται μάρτυρας ομαδικού οργίου! Αχ, πονηρές…
Wild sex!
Οτιδήποτε εμπεριέχει άγριο σεξ, είναι πάντα μέσα στις γυναικείες φαντασιώσεις. Σε συνδυασμό πολλές φορές με ερωτικά παιχνίδια που θα έχεις δει κυρίως να παίζονται σε ταινίες… πορνό! Σε θέλει πιο «kinky» από ποτέ.
Πριβέ στριπτίζ!
Μεγάλη υπόθεση το στριπτίζ. Μπορεί να ντρέπεται αλλά θέλει πολύ να σου χαρίσει ένα αισθησιακό στριπτίζ. Εσείς οι δύο μόνο, χαμηλός φωτισμός, σέξι μουσική και τα ρούχα να λιγοστεύουν… Θα σε ανάψει τρελά και βλέποντας ότι το απολαμβάνεις το ίδιο, θα την ικανοποιήσει κι εκείνη πλήρως. Ιδανικό προκαταρκτικό παιχνίδι!

Οι φωτογραφίες μιας πορνοστάρ (Pics)

Posted: 19 Nov 2011 05:30 PM PST

Έχει κορμί θανατηφόρο και βλέμμα που μαγνητίζει. Ο λόγος για την πορνοστάρ Jayden Cole η οποία φωτογραφίζεται μόνη άλλα και με παρέα και μας δείχνει τα ταλέντα της...







Pornstar Jaden Cole
20
Pornstar Jaden Cole




Όλα όσα οι πιλότοι θα ήθελαν να ξέρουμε Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Όλα όσα οι πιλότοι θα ήθελαν να ξέρουμε http://24wro.blogspot.com/2011/11/blog-post_6186.html#ixzz1eC3TpPS1

Posted: 19 Nov 2011 05:00 PM PST

Είτε νιώθετε μια κάποια νευρικότητα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης... είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι θέλετε να διασφαλίσετε τη σίγουρη και ασφαλή άφιξή σας στον προορισμό σας. Υπάρχουν...
πολλά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο: από το τι προκαλεί τις αναταράξεις, μέχρι το ποιος είναι υπεύθυνος για κάθε τι.

Για το τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από την πόρτα του θαλάμου διακυβέρνησης, οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να σας πληροφορήσουν είναι οι πιλότοι. Δείτε λοιπόν τι λένε οι κυβερνήτες των αεροπλάνων, σχετικά με θέματα που αφορούν στα αεροπορικά ταξίδια.

1. Οι αναταράξεις είναι ενοχλητικές, αλλά δεν είναι θέμα ασφάλειας.

Είστε από εκείνους που γραπώνονται από τα μπράτσα του καθίσματος, κάθε φορά που το αεροπλάνο πέφτει σε κενό αέρα; Οι πιλότοι διαβεβαιώνουν ότι πραγματικά δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Αν και οι αναταράξεις είναι μακράν η νούμερο ένα ανησυχία πολλών επιβατών, οι κυβερνήτες το θεωρούν παράξενο, καθώς για εκείνους είναι θέμα «άνεσης» και όχι ασφάλειας. Λένε μάλιστα ότι το άγχος που προκαλείται από μια δύσκολη πτήση με αεροπλάνο, θα μπορούσε να οφείλεται στην κοινή –παράλογη- πεποίθηση ότι οι αναταράξεις μπορεί να σπάσουν ένα φτερό ή να αναποδογυρίσουν το αεροπλάνο, άποψη που όμως δεν ευσταθεί.
Τα αεροσκάφη υπόκεινται σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, κατά τη διάρκεια της δοκιμής τους –πολύ πιο δύσκολες από ό, τι οι πιο έμπειροι πιλότοι θα μπορούσαν να ζήσουν. Στη σπάνια περίπτωση που κάποιος επιβάτης μπορεί να τραυματιστεί κατά τη διάρκεια αναταράξεων, αυτό είναι συνήθως επειδή θα έχει παραλείψει να φορέσει τη ζώνη ασφαλείας –σύμφωνα με την ένδειξη.

2. Η απογείωση έχει κάποιο ρίσκο. Είναι όμως ιδιαίτερα μικρό.

Κανένας πιλότος δε θα πει ποτέ ότι οποιοδήποτε μέρος της διαδικασίας μιας πτήσης δεν είναι ασφαλές, αλλά όλοι παραδέχονται ότι η απογείωση είναι το πιο κρίσιμο κομμάτι της. Το αεροπλάνο είναι βαρύ, γεμάτο καύσιμα, πετά σε σχετικά χαμηλή ταχύτητα και οι μηχανές βρίσκονται σε πλήρη ισχύ.

Μια μηχανική βλάβη λίγο μετά την απογείωση, απαιτεί γρήγορη αναγνώριση της κατάστασης και αποκατάσταση. Για το λόγο αυτό, οι βλάβες της μηχανής ελέγχονται σε προσομοιωτή πτήσης κάθε έξι μήνες με ένα χρόνο. Ωστόσο, σύμφωνα με τους πιλότους, η περίπτωση να συμβεί κάτι, είναι εξαιρετικά σπάνια.

Perierga.gr - Όλα όσα οι πιλότοι θα ήθελαν να ξέρουμε!
3. Ο κυβερνήτης δεν έχει αναγκαία περισσότερες ικανότητες από τον συγκυβερνήτη.

Υπάρχει η εντύπωση ότι ο πρώτος αξιωματικός, αλλιώς γνωστός ως συγκυβερνήτης, είναι μαθητευόμενος, πράγμα το οποίο δε θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Οι συγκυβερνήτες είναι πλήρως εκπαιδευμένοι πιλότοι και μπορούν να χειριστούν κάθε θέμα του αεροσκάφους, συμπεριλαμβανομένων των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης χειρισμού. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο κυβερνήτης έχει την ευθύνη κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης πτήσης.

4. Οι πιλότοι δε συνεργάζονται με το ίδιο πλήρωμα θαλάμου διακυβέρνησης κάθε φορά.

Όταν οι πιλότοι οργανώνουν το πρόγραμμά τους, μπορούν να ζητάνε να πετάνε με συγκεκριμένα μέλη του πληρώματος, αλλά οι αιτήσεις έχουν να κάνουν με την αρχαιότητα μόνο. Οι περισσότεροι κυβερνήτες και συγκυβερνήτες δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και συναντιούνται την ημέρα της πτήσης ή λίγες ημέρες πριν.
Και ανεξάρτητα από το πόσο φιλικός μπορεί να ακούγεται ο κυβερνήτης από το μεγάφωνο, η ατμόσφαιρα στο πιλοτήριο μπορεί μερικές φορές να είναι αρκετά τεταμένη. Μπορεί για παράδειγμα δύο άτομα να μην ταιριάζουν ή να μη συμπαθεί το ένα το άλλο και αυτό να σημαίνει αρκετές ώρες σιωπής κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ωστόσο, οι πιλότοι διαβεβαιώνουν ότι, παρά τα προσωπικά συναισθήματα, τόσο ο κυβερνήτης, όσο και ο συγκυβερνήτης, υπακούνε πάντα στο πρωτόκολλο, όταν πρόκειται για κάποια διαδικασία πτήσης και αν υπάρχει διαφωνία, ο κυβερνήτης έχει τον τελευταίο λόγο.

5. Μόλις το αεροσκάφος βρεθεί στο ύψος που πρέπει, οι πιλότοι δεν έχουν συνεχώς τα μάτια τους κολλημένα στο τζάμι.

Όταν το αεροσκάφος έχει φτάσει στο ύψος πλεύσης του, δεν είναι απαραίτητο για τους πιλότους να παρακολουθούν τον ορίζοντα αυστηρά. Εκτός από την επικοινωνία με τον πύργο έλεγχου και την παρακολούθηση του αεροσκάφους, οι πιλότοι μπορούν να διαβάζουν την εφημερίδα τους ή να λύνουν σταυρόλεξο!

Το να ασχολούνται με διάφορα πράγματα, κάνει τους πιλότους να βρίσκονται σε εγρήγορση. Άλλες φορές πάλι, όταν ο ήλιος είναι πολύ ισχυρός, μπορεί οι πιλότοι να βάζουν συνειδητά κάτι μπροστά στο τζάμι για να καλύπτει το έντονο φως. Με τον αυτόματο πιλότο, στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να κοιτάει κανείς έξω από τα παράθυρα, μέχρι λίγο πριν την προσγείωση.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι το πιλοτήριο μένει ποτέ άδειο. Μάλιστα στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, χρειάζονται παραπάνω μέλη στο πλήρωμα –ο αριθμός εξαρτάται από τη διάρκεια της πτήσης- που εναλλάσσονται, ώστε να έχουν επαρκή χρόνο για να ξεκουραστούν.

6. Όπως σε κάθε δουλειά, έτσι και σε αυτή του πιλότου, ο μισθός έχει διακυμάνσεις.

Σίγουρα θα έχετε ακούσει φήμες ότι οι πιλότοι παίρνουν ιδιαίτερα χαμηλούς, είτε ιδιαίτερα υψηλούς μισθούς. Αλλά όπως και σε κάθε άλλο επάγγελμα, οι αμοιβές ποικίλλουν και εξαρτώνται από την εταιρεία για την οποία εργάζονται και από την αρχαιότητά τους.

Γενικά, εάν ένας πιλότος εισέρχεται στο επάγγελμα μετά από στρατιωτική θητεία, προσπερνά το στάδιο του να είναι εκπαιδευτής πτήσεων ή να πιλοτάρει αεροπλάνα που μεταφέρουν εμπορεύματα, κάτι που συμβαίνει με τους πιλότους που εισέρχονται στο επάγγελμα απευθείας σε πολιτικά αεροπλάνα. Μην ανησυχείτε πάντως γιατί όλες οι αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν με τους ίδιους ομοσπονδιακούς αεροπορικούς κανονισμούς.

Perierga.gr - Όλα όσα οι πιλότοι θα ήθελαν να ξέρουμε!

7. Ο αυτόματος πιλότος δεν αντικαθιστά ποτέ τον πραγματικό πιλότο.

Αν υπάρχει μια μεγάλη αναλήθεια για τις πτήσεις, αυτή είναι ότι ο αυτόματος πιλότος φροντίζει για τα πάντα, κάτι που πρόκειται για εντελώς παραπλανητική άποψη. Αν και η ρύθμιση του αυτόματου πιλότου -η οποία βοηθά στα πάντα, από κάθετη και οριζόντια πλοήγηση, μέχρι έλεγχο της ταχύτητας- μπορεί να βελτιώσει τις ικανότητες του πιλότου, αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί κανείς να μπει στο αεροπλάνο και να πατήσει ένα κουμπί για να «πετάξει». Επιπλέον, οι τύποι των αεροπλάνων είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους και απαιτούν ειδική εκπαίδευση με προσομοιωτή.

8. Οι πιλότοι και το προσωπικό των εταιρειών, αντιπαθούν τις αλλαγές στις πύλες και τις καθυστερήσεις, όπως ακριβώς κι εσείς.

Οι επιβάτες των αεροπορικών εταιρειών δεν είναι οι μόνοι που ενοχλούνται από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές στις πύλες, οι οποίες βέβαια δεν οφείλονται σε κάποια ιδιοτροπία. Κάθε αλλαγή απαιτεί πολύ περισσότερη δουλειά από την πλευρά της αεροπορικής εταιρείας, παρά από την πλευρά του επιβάτη. Το catering, ο μηχανικός έλεγχος, τα καύσιμα, οι αποσκευές, τα πληρώματα των πτήσεων, όλα πρέπει να επανεκτιμηθούν.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι αλλαγές στην πύλη μπορεί να οφείλονται σε διάφορους παράγοντες: ένα αεροσκάφος χρειάζεται πρόσθετη συντήρηση ή επιθεώρηση, η πτήση έχει καθυστερήσει από τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας λόγω καιρού, ή απαιτούνται συμπληρωματικοί έλεγχοι ασφάλειας για τους επιβάτες. Και παρά τα όσα μπορεί να έχετε ακούσει, οι καθυστερήσεις δεν είναι ευχάριστες ούτε για τους πιλότους.

9. Οι επιβάτες πραγματικά χρειάζεται να απενεργοποιούν τα κινητά τους.

Αν και είναι σχεδόν απίθανο ένα σήμα από κινητό τηλέφωνο να επηρεάσει τα συστήματα του αεροσκάφους και τη διαβίβαση δεδομένων, είναι καλύτερα να λαμβάνονται όλες οι προφυλάξεις. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, τα κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να είναι πάντα απενεργοποιημένα ή σε «λειτουργία αεροπλάνου», η οποία απενεργοποιεί οποιαδήποτε ασύρματα χαρακτηριστικά (σύμφωνα με τους κανονισμούς των αεροπορικών εταιρειών), ενώ σας επιτρέπει να ακούτε μουσική ή να βγάζετε φωτογραφίες.

Η έκκληση να κλείνετε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, κατά τη διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης ωστόσο, είναι μια διαφορετική ιστορία. Ο σημαντικότερος λόγος που ζητάνε να αποθηκεύσετε το laptop σας είναι για να μην προκαλέσει κάποιο τραυματισμό σε περίπτωση ξαφνικής επιτάχυνσης του αεροσκάφους, ενώ για τα MP3 players δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά συνήθως ζητάνε να τα κλείσετε για να μπορείτε να ακούτε τις οδηγίες ασφαλείας.

Επ...Τι βλέπεις εκεί; (pics)

Posted: 19 Nov 2011 04:40 PM PST

Όταν μια ωραία παρουσία περπατάει στο δρόμο, όλα τα βλέμματα και κυρίως των αντρών είναι στραμμένα επάνω της (και κυρίως στο πίσω μέρος). Δείτε τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν ακράδαντα..


Βρέθηκε πτώμα εξωγήινου στο Περού

Posted: 19 Nov 2011 04:20 PM PST

Σοκ δηλώνουν έπαθαν και οι ίδιοι οι επιστήμονες... που βρέθηκαν μπροστά στο απίστευτο εύρημα, που για χρόνια θεωρούσαν ακόμη και ίδιοι ... απίθανο! Όπως ανακοινώθηκε και μάλιστα επίσημα, ειδικοί ερευνητές κλήθηκαν να αναγνωρίσουν ένα πτώμα, το οποίο μοιάζει με άνθρωπο αλλά ...επιβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται για γήινη μορφή ζωής.

Συγκεκριμένα ο ανθρωπολόγος Renato Davila Riquelme από το Περού βρήκε μουμιοποιημένο μικρό σώμα που στην αρχή νόμιζαν ότι πρόκειται για κάποιο μικρό παιδί.

Ισπανοί και Ρώσοι επιστήμονες πιστεύουν ότι πρόκειται για κάτι διαφορετικό αφού ισχυρίζονται πως δεν είναι γήινης προέλευσης.

Διαφήμιση παπουτσιών αναπαριστά σεξουαλικές στάσεις.! (pics)

Posted: 19 Nov 2011 04:00 PM PST

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει απασχολήσει πολύ στο παρελθόν,bγιατί πάντα οι διαφησμίσεις της είναι το κάτι άλλο, αφού το σεηουαλικό στοιχείο, είναι έντονο, και κλε΄βει κάθε φορά την παράσταση.!

Κορίτσια με αθλητική ενδυμασία που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό (pics)

Posted: 19 Nov 2011 03:45 PM PST



Γάμοι Ελληνίδων celebrities που τελείωσαν σε... χρόνο ρεκόρ! (pics)

Posted: 19 Nov 2011 03:30 PM PST

Στο παρελθόν ασχοληθήκαμε εξονυχιστικά...  με σχέσεις, αλλά κυρίως γάμους, που είχαν σύντομη ημερομηνία λήξης. Επίκεντρο όμως συνήθως, ήταν ζευγάρια της διεθνούς showbiz!
Σήμερα θα σχοληθούμε με ζευγάρια της εγχώριας, που αν και όλα έδειχναν ότι ο γάμος τους θα κρατήσει για πάντα, τελικά έληξε σύντομα.

Τόσο σύντομα κάποιες φορές, που ενώ καλά καλά δεν είχαμε ''συνειδητοποιήσει'' ότι παντρεύτηκαν... χώρισαν!

Απόστολος Γκλέτσος - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου




Ήταν λίγο μετά το τέλος των ''Ψίθυρων Καρδιάς'', όταν ο Απόστολος γνώρισε την 19χρονη τότε Μαρία Ελένη και αποφάσισαν να παντρευτούν. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 1998 στο Πόρτο Ράφτη και ο χωρισμός ήρθε σχεδόν δύο μήνες μετά!

Νατάσα Καλογρίδη - Γιώργος Μενεγάτος




Η Νατάσα ερωτεύτηκε τον Γιώργο, που ήταν καλός φίλος του αδερφού της, μετά από 15 ημέρες εκείνος της κάνει πρόταση γάμου στο Παρίσι και μέσα σε 5 μήνες παντρεύονται με πολιτικό γάμο. Ο γάμος τους, αν και ήταν ιδιαίτερα φλογερός και παθιασμένος, έληξε μετά από έξι μήνες. Σήμερα οι δυο τους έχουν πολύ καλή φιλική σχέση, ενώ η Νατάσα έχει δηλώσει: ''Αποφάσισα να τον παντρευτώ για να το ζήσω. Ήμουν πολύ ερωτευμένη. Δεν θεωρώ πως έκανα λάθος που τον παντρεύτηκα, ούτε πως ένας χωρισμός είναι το αποτέλεσμα ενός λάθους. Μπορεί ν' αποτελέσει για σένα μία διαφορετική αρχή. Εγώ τώρα έχω άλλη σχέση με τον Γιώργο. Έχει δρομολογηθεί κάτι άλλο...''.

Δήμητρα Αιγινίτη - Αντώνης Σρόιτερ
 


Η Δήμητρα και ο Αντώνης παντρεύτηκαν τα Χριστούγεννα του 2009 με πολιτικό γάμο και ο θρησκευτικός που ακολούθησε πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουλίου του 2010 στη Σαντορίνη. Τέσσερις μόλις μήνες μετά, ήρθε ο χωρισμός και πρώτα ενημερωθήκαμε για αυτόν από τη γνωστή δημοσιογράφο, που άλλαξε το status της στο facebook, από ''married'' σε ''single''.

Άντζελα Δημητρίου - Γιώργος Τρούπης




Oι δυο τους παντρεύτηκαν για πρώτη φορά το 1985 και ο γάμος τους κράτησε 22 ημέρες. Ο δεύτερος γάμος ήρθε 20 χρόνια μετά και η Άντζελα με τον Γιώργο ξαναπαντρεύκαν την ίδια ημερομηνία στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής στην Νέα Σμύρνη, όπου είχαν παντρευτεί και πρώτα. Έμειναν χώρια για δυόμιση περίπου χρόνια, αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2010 σε στενό οικογενειακό κύκλο, αλλά η σχέση τους άντεξε για έξι ακόμα μήνες.

Μιμή Ντενίση - Σωτήρης Πολύζος




H Μιμή Ντενίση και ο Σωτήρης Πολύζος γνωρίζονταν ήδη 18 χρονιά πριν αποφασίσουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Τελικά το μεγάλο βήμα έκαναν τον Οκτώβριο του 2008 και παντρεύτηκαν στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαδιάρη με ελάχιστους καλεσμένους -ακολούθησε γλέντι τις επόμενες ημέρες με πολύ κόσμο. Οι δυο τους χώρισαν το καλοκαίρι του 2009.

Χρήστος Δάντης - Φλώρα Θεοδώρου




H Φλώρα και ο Χρήστος ύστερα από 5 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να παντρευτούν, αλλά ο έγγαμος βίος είχε διάρκεια μόλις ενάμιση χρόνου. Επιπλέον, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε λίγο πριν την έκδοση του διαζυγίου τους, ότι θα παντρευτεί -για τέταρτη φορά- το καλοκαίρι την αγαπημένη του, Τζένη Βουτσίνουμε την οποία έχει αποκτήσει και μια κορούλα.


tromaktiko.gr

Sexy δίδυμες σε καυτές πόζες (pics)

Posted: 19 Nov 2011 03:15 PM PST





Hot twins 2
Hot twins 3
Hot twins 4
Hot twins 5
Hot twins 6
Hot twins 7
Hot twins 8
Hot twins 9
Hot twins 10
Hot twins 12
Hot twins 13
Hot twins 14
Hot twins 15
Hot twins 16
Hot twins 17
Hot twins 18
Hot twins 19
Hot twins 20
Hot twins 21
Hot twins 22
Hot twins 23
Hot twins 24
Hot twins 25
Hot twins 26
Hot twins 27
Hot twins 28
Hot twins 29
Hot twins 30

Μην κοιτάς, σε βλέπουν (pics)

Posted: 19 Nov 2011 03:00 PM PST

Οι ''άτακτοι'' άνδρες βρήκαν το δάσκαλό τους από ιστοσελίδα που προβάλλει τις πιο άτυχες στιγμές τους. Αντί να κοιτούν το φακό, εστιάζουν στο στήθος των γυναικών που ποζάρουν δίπλα τους. Ρίχνουν κλεφτές ματιές σε ακατάλληλα σημεία και για κακή τους τύχη απαθανατίζονται από το φωτογραφικό φακό..


Ο λόγος για κάποιους ασυγκράτητους άνδρες, που δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από τα γυναικεία κάλλη.


Ο δικτυακός τόπος AcidCow δίνει ένα μάθημα σε όσους άνδρες κοιτούν τα προσόντα των γυναικών που ποζάρουν δίπλα τους. Καλεί μάλιστα όσους έχουν στην κατοχή τους ανάλογες φωτογραφίες, να τις στείλουν.


Οι κοπέλες χαμογελούν, χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει ακριβώς δίπλα τους. Αντί για το φακό, την προσοχή των ανδρών τραβά το γυναικείο μπούστο, το οποίο θαυμάζουν.


Οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να σκεφθούν καλές δικαιολογίες για να εξηγήσουν στις φίλες ή στις συζύγους τους, τους λόγους της συμπεριφοράς τους, αν και η αλήθεια είναι ότι το ωραίο όλοι και όλες το κοιτάνε.


Πως θα ήταν η ζωή μας αν οι τσόντες ήταν αληθινές!

Posted: 19 Nov 2011 02:45 PM PST

Όλες οι γυναίκες φτάνουν μέχρι 35 ετών. Μετά πεθαίνουν…- Δεν υπάρχουν Κινέζοι άνδρες…
- Οι γυναίκες δεν είναι ποτέ έφηβες. Πάνε κατευθείαν στα 25 και έχουν κοτσιδακια.
- Όλοι οι άντρες πάνε γυμναστήριο.
- Όλοι οι άντρες έχουν ξυρισμένο σώμα.
- Όλες οι γυναίκες είναι ξυρισμένες (παντού).
- Όλοι και όλες έχουν τατουάζ.
- Οι γυναίκες δεν έχουν ποτέ… πονοκέφαλο.
- Οι γυναίκες δεν έχουν ποτέ περίοδο.
- Όλοι οι άντρες έχουν μεγαλα και αλύγιστα εργαλεία που τελειώνουν μετά από καμιά ώρα συνεχούς απασχόλησης.
- Στη δουλειά οι υφιστάμενες γυναίκες έχουν πάντοτε όρεξη για ερωτικά παιχνίδια με τους προϊστάμενους τους.
- Δεν υπάρχει άντρας που να εργάζεται και να μην υποκύπτει στις ορέξεις της διευθύντριας.
- Κατα τη διάρκεια της εφηβείας ο άντρας πηγαίνει με όλες του τις συμμαθήτριες και δεν υπάρχει η λεξη χυλόπιτα.
- Στο στρατόπεδο πάντα θα υπάρχει μια γυναίκα.
- Στις γυναικείες φυλακές είναι όλες λεσβίες.
- Στο συνεργείο αυτοκινήτων η γυναίκα δεν πληρώνει ποτέ με χρήματα.
- Οι σωστές σύζυγοι είναι αυτές που ανήκουν σε όλους.
- Οι σωστοί σύζυγοι είναι αυτοί χαίρονται να μοιράζονται τη γυναίκα τους.
- Όταν δυο τύποι πηδάνε μια γυναίκα δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση το ένα πέος να ακουμπήσει το άλλο. Τα πάντα είναι υπολογισμένα με ακρίβεια χιλιοστού.
- Ο άντρας ποτέ δεν κουράζεται από τη δουλειά, ποτέ δεν δίνει προτεραιότητα σε κάτι άλλο και ποτέ δεν βλέπει μπάλα.
- Οποιοδήποτε παντρεμένο ζευγάρι έχει κόρη, πρέπει να αναγκάσει τον οικογενειακό φίλο να τη μυήσει στον έρωτα.
- Οι γυναίκες δεν εγκυμονούν και δεν τεκνοποιουν.
- Όλοι και όλες είναι νέοι ωραίοι και επιτυχημένοι.
- Δεν υπάρχει άβαφη και αμακιγιάριστη γυναίκα.
- Σε οποιοδήποτε ταξίδι με οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς, θα σου κάτσει τουλάχιστον μια γκόμενα.
- Όλες οι γυναίκες που είναι γραμματείς τον παίρνουν.
- Όλες οι καθηγήτριες πάνε με τους μαθητές τους και αντίστοιχα όλοι οι καθηγητές με τις μαθήτριες.
- Καμιά λεσβία δεν είναι ακριβώς λεσβία. Κατά βάθος θέλουν και hetero, για αυτό πάντοτε έχουν και την απαραίτητη γκάμα σε πλαστικά εξαρτήματα.
- Όλοι οι σπιτονοικοκύρηδες έχουν υπηρέτριες. Αν δεν έχουν σίγουρα η γειτόνισα θα συνάψει σχέσεις μαζί τους.
- Όλα τα μπαλκόνια έχουν θέα σε μια γκόμενα που τα βγάζει και τον παίρνει ασύστολα.
- Καμιά γυναίκα δεν ξέρει να μαγειρεύει. Για τις εξαιρέσεις, το γάλα και η σαντιγί είναι σεξουαλικά εδέσματα.
- Ο καθαριστής πισίνας, ο κηπουρός, ο πιτσαδορος και ο ταχυδρόμος έχουν πάντα μεγάλο όργανο.
- Η οδοντίατρος ποτέ δεν σου φτιάχνει τα δόντια.
- Ο χώρος της μόδας και του γκλαμ δεν έχει αδερφές αλλά μόνο εραστές.
- Οι γυναίκες φορούν πάντα γόβες-στιλέτο στο κρεβάτι.
- 5-10 δευτερόλεπτα φλερταρίσματος είναι πάντα αρκετά.
- Αν ένας άγνωστος βρει μια γυμνή γυναίκα να "χαϊδεύεται" μόνη της, αυτή δεν θα ουρλιάξει τρομαγμένη. Αντίθετα, θα τον προσκαλέσει να κάνουν σεξ.
- Οι γυναίκες χαμογελούν πάντα με ικανοποίηση όταν οι άνδρες τελειώνουν στο πρόσωπο τους.
- Οι γυναίκες πάντα μουγκρίζουν ανεξέλεγκτα όταν κάνουν στοματικό.
- Οι γυναίκες έρχονται πάντα ταυτόχρονα σε οργασμό με τους άνδρες τους.
- Όλες οι γυναίκες ουρλιάζουν στο κρεβάτι.
- Οι γυναίκες πάντα χαμογελούν όταν τις παίρνουν ταυτόχρονα από πίσω κι από εμπρός.
- Οι νοσοκόμες πάντα κάνουν στοματικό στους ασθενείς σαν μέρος της θεραπείας.
- Όταν η γκόμενα σου σε πιάσει να πηδάς την καλύτερη της φίλη θα θυμώσει μόνο για 30″ και μετά θα συμμετάσχει ευχαρίστως στην παρτούζα.
- Οι γυναίκες πάντα δείχνουν ευχάριστα έκπληκτες όταν ανοίγουν το παντελόνι ενός άνδρα και βρίσκουν ένα πέος μέσα.
- Οι άνδρες ποτέ δεν χρειάζεται να παρακαλέσουν για σεξ.

Οφθαλμαπάτη που πιάνει μόνο σε... άντρες (pics)

Posted: 19 Nov 2011 02:30 PM PST

Τι ακριβώς βλέπετε στη φωτογραφία; Μια μελαχρινή κοπέλα... έτσι; Για κοιτάξτε λίγο καλύτερα

Fail....

Ξενοδοχείο φτιαγμένο αποκλειστικά από αλάτι (pics)

Posted: 19 Nov 2011 02:15 PM PST


Παρόλο που οι περισσότεροι από μας έχουμε συνδέσει αλάτι με το φαγητό, κάποιοι άλλοι ήταν μακράν πιο πρωτοποριακοί. Έτσι, δημιούργησαν ένα ξενοδοχείο στη Βολιβία από... αλάτι! Όσοι έχουν την τύχη να επισκεπτούν το Hotel de Sal, κοντά στο Colchani της Βολιβίας, έχουν τη δυνατότηρα να απολαύσουν ένα από τα όμορφα αξιοθέατα της χώρας. Οι αχανείς αλυκές του Σαλάρ ντε Ουγιούνι με την άγρια ομορφιά, δίνουν την εντύπωση ότι η γη συναντιέται με τον ουρανό.




Οι αλυκές σχηματίστηκαν ύστερα από από μια σειρά από αλλαγές που σημειώθηκαν σε διάφορες προϊστορικές λίμνες της περιοχής. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες αλυκές στον κόσμο και βρίσκονται σε υψόμετρο 3.656 μέτρων.

Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στις φωτογραφίες θα φανταζόταν κανείς ότι πρόκειται για ένα εξοχικό κάπου κοντά σε μια παραλία, όπου τα πατώματα είναι γεμάτα με άμμο. Όμως αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα είναι ότι παντού υπάρχει αλάτι.Στα τραπέζια, στους τοίχους, στα κρεβάτια ακόμη και στο μπάνιο.




Πιο συγκεκριμένα, οι τοίχοι του ξενοδοχείου είναι φτιαγμένοι από κομμάτια αλατιού κολλημένα μεταξύ τους με ένα υλικό αντίστοιχο του τσιμέντου, το οποίο επίσης βασίζεται στο αλάτι και το νερό. Επειδή όμως τα βασικά υλικά μπορούν εύκολα να γίνουν "κομματάκια", το ξενοδοχείο χρειάζεται συνεχώς συντήρηση.

"Απολαμβάνω τις αντιδράσεις των επισκεπτών όταν έρχονται εδώ για πρώτη φορά. Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι τα πάντα γύρω τους είναι φτιαγμένα από αλάτι και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω δει ανθρώπους να γλείφουν έπιπλα για να βεβαιωθούν ότι είναι πράγματι από αλάτι" αναφέρει ο Πέντρο Πάμπλο Μισέλ Ρόκα, ξεναγός στην περιοχή.

Το "Hotel del Sal" κατασκευάστηκε το 1993 από έναν εργάτη των αλυκών, ο οποίος υποψιάστηκε πώς θα κέρδιζε πολλά εξασφαλίζοντας κατάλυμα σε όλους αυτούς που ήθελαν να απολαύσουν την περίεργη ομορφιά του τοπίου.

Τα μόλις δεκαπέντε δωμάτια του ξενοδοχείου σπάνια μένουν άδεια, καθώς η τιμή τους είναι αρκετά προσιτή (το δίκλινο κοστίζει 95€ τη βραδιά μαζί με το πρωινό).



Στο ξενοδοχείο θα βρει κανείς τραπεζαρία, καθιστικό, μπαρ, ξηρή σάουνα και πισίνα με αλμυρό νερό. Και είπαμε, όλα από αλάτι, άρα οι διαβητικοί ας μείνουν μακρυά!

Η Νάταλι Θάνου... πιο σέξι από ποτέ (pics)

Posted: 19 Nov 2011 01:59 PM PST

Δείτε τις φωτογραφίες..







Ένα τροπικό νησί δίπλα στο Βερολίνο (pics)

Posted: 19 Nov 2011 01:45 PM PST


60 χλμ νότια νοτιοανατολικά του Βερολίνου, και σε μία έκταση 66.000 τ.μ. (όσο 8 γήπεδα ποδοσφαίρου) έχει κατασκευαστεί ένα water park που θυμίζει τροπικά νησιά. To water park αυτό περιέχει μία τεχνητή παραλία 200 μέτρων και είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, 24 ώρες τη μέρα.



























Το μεγαλύτερο... μικρό διαμέρισμα (pic & vid)

Posted: 19 Nov 2011 01:30 PM PST


Είναι μόλις 44 τ.μ. κι όμως φαντάζει τουλάχιστον διπλάσιο χάρη στους... κινητούς τοίχους του!


Μερικές από τις πιο έξυπνες διαφημιστικές καμπάνιες των τελευταίων ετών (pics)

Posted: 19 Nov 2011 01:15 PM PST



























Η Imogen Thomas για γυμναστική στο δάσος! (pics)

Posted: 19 Nov 2011 01:00 PM PST


Το μοντέλο που έβαλε φωτιά στο γάμο του Ryan Giggs είπε να βγει στο κοντινότερο πάρκο για μερικές διατάσεις.Η Thomas που λογικά πήγε για γυμναστική παρέα με κάποιον φωτογράφο (δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η μίνι επίδειξη διατάσεων) δεν φαίνεται να ίδρωσε και πολύ.



Ίσα ίσα να βγουν οι φωτογραφίες δηλαδή. Το outfit της Imogen δεν αφήνει τους fans της παραπονεμένους. Κάτι είναι κι αυτό...




Οι 10 κυριότεροι λόγοι που κάποιος σε διαγράφει από φίλο του στο facebook

Posted: 19 Nov 2011 12:45 PM PST

Όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί: «Μα καλά γιατί με «έσβησε» από φίλο. Δεν έκανα τίποτα!». Κι όμως μάλλον έκανες και δεν το ξέρεις!
Αν κάνεις συνεχώς update στο status σου, αν δίνεις λεπτομέρειες για το που είσαι ανά πάσα στιγμή τότε κινδυνεύεις να μείνεις μόνος σου στο... χάος του Facebook.

Αυτά είναι το συμπέρασμα έρευνας που έγινε από το Denver Business School του Πανεπιστημίου του Colorado.

Όπως αναφέρει η έρευνα το 57% εκείνων που διέγραψαν φίλο από το Facebook έγινε για κάτι που συνέβει online, ενώ το 27% για αιτία που οφείλεται στην πραγματική ζωή.

Αναλυτικά η λίστα με το Top 10 των σημαντικότερων λόγων διαγραφής φίλων είναι:

1. Βαρετά posts

2. Πάρα πολλές ενημερώσεις του status

3. Σκληρά ή αγενή σχόλια

4. Ρατσιστικά σχόλια

5. Πολιτικές αντιλήψεις

6. Θρησκευτικές αντιλήψεις

7. Τέλος μιας φιλίας/σχέσης

8. Διαφωνία (offline)

9. Διαφωνία (online)

10.Διαγραφή ενοχλητικών γονέων

Sexy κορίτσια στη μέση του πουθενά (pics)

Posted: 19 Nov 2011 12:30 PM PST

















































Το «μυστήριο» της πίσω αυλής (video)

Posted: 19 Nov 2011 12:15 PM PST

Κάποιος γείτονας είχε όρεξη για πλάκα...










Τρισδιάστατο αριστούργημα σε πλατεία του Λονδίνου (pic)

Posted: 19 Nov 2011 12:00 PM PST

Ο Άγγλος καλλιτέχνης Joe Hill ζωγράφισε την μεγαλύτερη τρισδιάστατη ζωγραφιά… που έχει γίνει ποτέ σε δημόσια πλατεία. Ως καμβά χρησιμοποίησε την πλατεία κεντρική πλατεία στο Canary Wharf του Λονδίνου.  Δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην παρακάτω εικόνα που σίγουρα... Θα σας μπερδέψει!






Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές