Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΔΕΙΤΕ: Άνω κάτω η Νέα Υόρκη για την ταινία του Robert Downey Jr

Posted: 07 Sep 2011 03:10 PM PDT

Άνω κάτω η Νέα Υόρκη για την ταινία του Robert Downey JrΦωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας The Avengers...

Καπνοί παντού και κατεστραμμένα αμάξια... Όχι δεν έγινε κάποια βομβιστική επίθεση στη Νέα Υόρκη, αλλά πρόκειται για το σκηνικό της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί ο πρόσφατα πατέρας Robert Downey Jr!


Για τις ανάγκες του «The Avengers» οι δρόμοι της Νέας Υόρκης μετατράπηκαν σε... πολεμικό σκηνικό! Ο ηθοποιός θα παίξει στην ταινία στο πλευρό των Scarlett Johansson και Chris Evans.


Μάλιστα, έχει ειπωθεί ότι ο προϋπολογισμός της ταινίας ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια δολάρια λόγω των ειδικών εφέ!


Δείτε τις φωτογραφίες...
















ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα;

Posted: 07 Sep 2011 03:03 PM PDT

Όσοι πιστοί προσέλθετε καθώς μόλις ανακάλυψαν...

από που προέρχεται η γνωστή ρήση η γριά η κότα έχει το ζουμί.

Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι κότες διαθέτουν μία εκπληκτική ικανότητα να επιλέγουν τον...πατέρα των αβγών τους, κοινώς τον κόκορα. Οι "πανούργες" λοιπόν έχουν αναπτύξει την ικανότητα να αποβάλλουν το σπέρμα του "ακατάλληλου" κόκορα. Και αυτοί με τη σειρά τους ζευγαρώνουν με πολλές κότες προκειμένου να διασφαλίσουν ότι θα ....διαιωνίσουν το είδος. Βέβαια πολλά είδη του ζωικού βασιλείου από τη ζέμπρα μέχρι και διάφορα έντομα χρησιμοποιούν την στρατηγική της αποβολής σπέρματος χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακόμη τουλάχιστον, για ποιό λόγο το κάνουν. Η συγκεκριμένη έρευνα ωστόσο, η οποία έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό American Naturalist, εντείνει την πεποίθηση περί ισχυρού φύλου...





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τον έκαναν μαύρο στο ξύλο επειδή... άλλαξε γνώμη!

Posted: 07 Sep 2011 02:57 PM PDT

O άτυχος άνδρας είχε κλείσει ραντεβού με δύο άτομα...

με καταγωγή από τα Ζωνιανά, προκειμένου να τους δείξει ένα χωράφι ιδιοκτησίας του, το οποίο είχε πρόθεσει να πουλήσει.

Η συνάντηση έγινε, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές είδαν το ακίνητο, αλλά στην διάρκεια της συζήτησης, ο 60χρονος -για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί- άλλαξε γνώμη και είπε στους δύο άνδρες ότι τελικά δεν θα το πουλήσει.

Αυτό φαίνεται να εξόργισε τους εν δυνάμει αγοραστές, οι οποίοι με μαγκούρες άρχισαν να χτυπούν τον άτυχο άνδρα, τραυματίζοντας τον ενώ στην συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν.






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η ζωή στη Γη δημιουργήθηκε από εξωγήινα δομικά υλικά!

Posted: 07 Sep 2011 02:52 PM PDT


Δώδεκα μετεωρίτες στους οποίους εντοπίστηκαν "τα μόρια της ζωής", ενισχύουν με αποδείξεις πλέον την άποψη ότι η ζωή ήρθε από το Διάστημα! Η χημική ανάλυση που έγινε στους μετεωρίτες, έδειξε ότι περιέχουν νουκλεοτίδια, δηλαδή τα μόρια από τα οποία συναρμολογείται η διπλή έλικα του DNA.



Τα νουκλεοτίδια μαζί με άλλα βιομόρια ανιχνεύτηκαν στους 11 από τους 12 διαστημικούς βράχους που εξετάστηκαν στο εργαστήριο και προέρχονταν από απομακρυσμένες τοποθεσίες της Ανταρκτικής. Τα δείγματα χώματος από τις περιοχές αυτές δεν βρέθηκαν να περιέχουν τα ίδια νουκλεοτίδια.

Κι αν οι μετεωρίτες μολύνθηκαν στη Γη;

Η άποψη της ζωής που ήρθε από... ψηλά, αν και δεν είναι καινούρια, συναντούσε πάντα ένα συγκεκριμένο εμπόδιο: κι αν η χημική σύσταση των εξεταζόμενων μετεωριτών έχει "μολυνθεί" από γήινους οργανισμούς και οδηγεί σε παραπλανητικά συμπεράσματα; Αν δηλαδή αυτό που εντοπίζουν οι επιστήμονες ως "ένδειξη ζωής από το διάστημα", είναι απλώς υλικό που υπάρχει στη Γη και μόλυνε τον μετεωρίτη κατά την είσοδό του στην ατμόσφαιρα ή ακόμη και κατά την παραμονή του σε κάποιο εργαστήριο;

Αυτό ακριβώς το ενδεχόμενο αποκλείεται οριστικά με την νέα μελέτη, αφού στους 12 επίμαχους μετεωρίτες πέρα από νουκλεοτίδια - που πράγματι υπάρχουν και στη Γη-, ανιχνεύτηκαν και μόρια τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί ποτέ στον πλανήτη μας!

Αλλά ακόμη και για τα νουκλεοτίδια των μετεωριτών, οι έρευνες απέδειξαν με εργαστηριακά πειράματα ότι μπορεί να προκύψουν από χημικές αντιδράσεις της αμμωνίας με το νερό και το υδροκυάνιο. Αυτό σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Time», τους οδηγεί στο αφαλές συμπέρασμα ότι σχηματίστηκαν στο Διάστημα και από εκεί έφτασαν στη Γη.

Η ζωή δεν ήρθε από το διάστημα, αλλά δημιουργήθηκε στη Γη με εξωγήινα υλικά!

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δύο διαστημικοί βράχοι με τις ονομασίες Murchison και Nunataks 94102 (διαβάστε αναλυτικά εδώ το πού βρέθηκε και πώς αναλύθηκε) , οι οποίοι φάρουν νουκλεοτίδια άγνωστα μέχρι σήμερα στους επιστήμονες! Την ίδια στιγμή, περιέχουν αδενίνη και γουανίνη, δηλαδή τα δύο από τα τέσσερα χημικά συστατικά του DNA.

Αν και όπως διευκρινίζει o δρ Κάλαχαν, αστροβιολόγος της NASA και επικεφαλής της μελέτης, η έρευνα δεν ασχολείται καθόλου τη θεωρία της πανσπερμίας, σύμφωνα με την οποία οι πρώτοι οργανισμοί στη Γη ΗΡΘΑΝ από μετεωρίτες, εντούτοις ενισχύει την άποψη ότι η ζωή στον πλανήτη μας ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ από "εξωγήινα" συστατικά, που έφτασαν εδώ με "όχημα μεταφοράς" κομήτες και μετεωρίτες!




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Ποιο είναι το μωρό που έχει τρελάνει τον Σπύρο Χαριτάτο;

Posted: 07 Sep 2011 02:43 PM PDT

http://www.dinatos.info/wp-content/uploads/2011/08/erwtimatiko.jpg
Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος έχει μεγάλη αδυναμία στα...

ανήψια του! Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που στις εκπομπές του αναφέρεται σε αυτά ή που λέει ότι εξαιτίας τους νιώθει σαν να έχει δικά του παιδιά!





Ένας κι από τους τους λόγους που επισκέπτεται συχνά την πατρίδα του το Αίγιο, είναι και τα ανήψια του! Προχθές λοιπόν έγραψε στο twitter του:





"Αυτο το μωρο με εχει τρελάνει! Το δεκατο (!) ανηψι ειναι κουκλος!" Στη συνέχεια ανέβασε τις φωτογραφίες που του φιλάει τρυφερά τα ποδαράκια!

















Να του ζήσει!





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Σβάστικα των ΝΑΖΙ στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης!

Posted: 07 Sep 2011 02:38 PM PDT


Στις 20 Μαρτίου 2010 διέρρευσαν στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες από την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης που έφεραν τα πάνω κάτω όχι μόνο στην NASA αλλά και σε πολλούς ερευνητές που ασχολούνται με τα UFO!!!!

Οι φωτογραφίες πάρθηκαν από έναν δορυφόρο που ονομάζεται Κασσιόπη με υπερευαίσθητους αισθητήρες για νυχτερινή λήψη. Ο λόγος που κατασκευάστηκε είναι για να φωτογραφήσει επιμελώς όλη την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης το οποίο δεν είχε γίνει όπως λένε επίσημα μέχρι σήμερα!!!

Οι επίσημες πηγές της NASA έχουν αποτύχει παταγωδώς να εξηγήσουν περί τίνος πρόκειται αλλά ούτε και το διαψεύδουν μα δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη αναφορά για το τι μπορεί να είναι…… Οι δε ερευνητές των UFO τσακώνονται φραστικός αναμεταξύ τους προσπαθώντας ο καθένας να περάσει την δικιά του θεωρία όπως γίνεται πάντα, δεν θα αναφέρω τα ονόματα τους λόγο δεοντολογίας και μόνο. Κάποιοι ερευνητές που ερευνούν τις συνομοσιολογίες πιστεύουν ότι οι υπερδυνάμεις της γης ήξεραν για αυτό………

Οι πιο πολλές φωτογραφίες δεν είναι δυσδιάκριτες, εν μέρη οφείλεται στην τροχιακή απόσταση του καθετήρα οπού βρίσκονται οι υπέρ ευαίσθητοι αισθητήρες της φωτογραφικής μηχανής, αλλά μπορεί να προέρχεται και από την ιονισμένη σκόνη της Σελήνης, που για κατά ένα περίεργο τρόπο τα τελευταία δυο χρόνια χωρίς καμία αιτία μπορούν να δημιουργήσουν μέχρι και σύννεφα!!!! Είναι ένα φαινόμενο που πολλοί είναι αυτοί που τώρα τελευταία λένε ότι υπεύθυνοι για αυτά τα σύννεφα είναι τα UFO!! Αν και οι θεάσεις των UFO δεν είναι τόσες πολλές στην Σελήνη οπότε έχουν εμφανιστεί δεν έχουν αφήσει κανένα ίχνος σκόνης στο πέρασμα τους!!



Το όλο ζήτημα βρίσκεται σε ένα κρατήρα που ονομάζεται SCHROEDINGER οπού βρίσκεται κοντά στο Νότιο Πόλο της Σελήνης. Εκεί ο δορυφόρος τράβηξε επτά φωτογραφίες οπού εδώ παραθέτω μόνο την μια. Ο κρατήρας έχει διάμετρο 1,5 χιλιόμετρο, μέσα στον κρατήρα δείχνει να υπάρχει μια τεράστια σβάστικα όπως αυτή που είχαν οι ναζί σαν έμβλημα, πάνω από την σβάστικα υπάρχει ένας ιπτάμενος δίσκος. Ο ιπτάμενος δίσκος δείχνει να έχει πολλές ομοιότητες με τους ιπτάμενους δίσκους που είχαν φτιάξει οι ναζί κατά το τέλος του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου!!



Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι ναζί κατάφεραν μέσω της μέσης γης και της τεχνολογίας που βρήκαν εκεί, μέσα από τα ανοίγματα των Πόλων να καταφέρουν και να φτάσουν όχι μόνο στην Σελήνη αλλά και στον πλανήτη Άρη και να καταφέρουν να φτιάξουν βάσεις!! Αυτή η φωτογραφία έρχεται να δικαιώσει όσους πίστευαν ότι οι ναζί είχαν καταφέρει να πατήσουν πρώτοι από όλους στην Σελήνη. Αν και βεβαία έχουν ξεσπάσει τεράστιες διαμάχες μεταξύ αστρονόμων διαστημικών μηχανικών αλλά και ερευνητών, όταν ρωτήθηκε η NASA αν θα κάνει κάποια αποστολή στην σελήνη στην συγκεκριμένη περιοχή η απάντηση που δόθηκε είναι η εξής :








" Οι αποστολές στην Σελήνη έχουν τελειώσει εδώ και καιρό, τα ενδιαφέροντα του διαστιμικου προγράμματος είναι στον πλανήτη Άρη. Αυτό το κάνουμε γιατί μόνο ο πλανήτης Άρης στο μέλλον με την κατάλληλη προεργασία τεχνολογικός θα μπορέσει να δώσει ζωή και η ανθρωπότητα θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί αυτόν τον πλανήτη προς όφελος της. "

Εδώ θα πρέπει να αναλογιστεί κανείς τις φήμες!;! Που κυκλοφορούν για τους ναζί ότι είχαν βρει τον εξωγήινο πολιτισμό των Βρίλ και έμαθαν τα πάντα για την σύγχρονη και εξελιγμένη τεχνολογία τους. Εγώ προσωπικά το πιστεύω σε επόμενες αναφορές μου θα σας δώσω πλήρη αναφορά για τους ναζί που έφτασαν μέχρι την μέση γη, θα κάνω ξεχωριστή αναφορά για τους Βρίλ, ξεχωριστή αναφορά για την δύναμη των Βρίλ.

Είναι παρά πολλές οι αποδείξεις για το αν οι Γερμανοί είχαν καταφέρει να έχουν τέτοια τεχνολογία αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο που θα δούμε σε παρακάτω αναφορές << κάποιοι >> έκρυψαν όλα τα στοιχεία εσκεμμένα………….. ξέρετε ότι τα αεροπλάνα που δεν μπορούν να εντοπίσουν τα ραντάρ τα λεγόμενα Stealth πρώτοι τα είχαν κατασκευάσει οι Γερμανοί!! Υπάρχει και άλλη μια φωτογραφία η οποία η Ρώσικη αποστολή της δεκαετίας του 1970 έφερε πίσω με ένα UFO το οποίο δείχνει να είναι εκεί πολύ καιρό!! Δυστυχώς και για αυτήν την φωτογραφική απόδειξη δεν έγινε κανένας λόγος παρά μόνο υποθέσεις. Υπάρχουν χιλιάδες αντικείμενα από UFO κτήρια, αγάλματα, διαστημόπλοια, αρχαίες βάσεις, κ.λ.π.



Οι Γερμανοί είχαν και τα ιπτάμενα αντικείμενα που μοιάζουν με πούρα τα οποία λένε πολλοί ότι είναι μητρικά σκάφη για τα μικρότερα σκάφη τους!;! Παραθέτω σχέδια αυτών των σκαφών που διέρρευσαν το 1978 από την πολεμική αεροπορία της USA που διαπιστώθηκε ότι άνηκαν στην αεροναυπηγική των Γερμανών του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου!! Όλα αυτά θα τα δούμε στην πορεία με αποδείξεις αλλά και με φωτογραφίες στο μέλλον!!!!



Όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω τις άλλες φωτογραφίες από την περιοχή της Σελήνης μα και αυτή εδώ έχει αρχίσει να αποτραβιέται από το διαδίκτυο….. εδώ θέλω να πω ότι η αντίστροφη σβάστικα αυτή των ναζί υπάρχει από αρχαιοτάτους χρόνους. Για τους Ινδούς είναι σύμβολο ευημερίας και γονιμότητας, όταν έμαθαν για αυτό το περιστατικό ήταν εκατομμύρια αυτοί που έσπευσαν να προσκυνήσουν……. Στην αρχαία Ελλάδα συναντά κανείς την αντίστροφη σβάστικα ειδικά στους Δελφούς οπού και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μαντεία του τότε κόσμου με την γνωστή Πυθεία να δίνει τους χρησμούς!! Αν ψάξετε θα δείτε ότι πολλοί είναι οι αρχαίοι πολιτισμοί που είχαν αυτό το έμβλημα το αντίστροφο από αυτό των ναζί ως ιερό……… μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γιατί οι άντρες δεν μιλούν για τα προβλήματά τους;

Posted: 07 Sep 2011 02:33 PM PDT


Η διστακτικότητα των ανδρών να συζητήσουν με τις συντρόφους τους τα προβλήματά τους δεν οφείλεται σε ντροπή ή αδιαφορία, αλλά στο ότι πολύ απλά δεν βλέπουν ποιο είναι το νόημα, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.



Μάλιστα η τακτική αυτή δεν είναι κάτι που αποκτούν μεγαλώνοντας, αλλά κάτι που αναπτύσσουν κατά την παιδική ηλικία. Όπως έδειξε η μελέτη, ενώ τα κορίτσια πιστεύουν πως μιλώντας όλη την ώρα για τα προβλήματά τους θα αισθανθούν καλύτερα, τα αγόρια πιστεύουν ότι η τακτική αυτή είναι χάσιμο χρόνου και επιεικώς «περίεργη».

«Επί χρόνια, οι ψυχολόγοι επέμεναν ότι τα αγόρια και οι άντρες θα ήθελαν να μιλούν για τα προβλήματά τους, αλλά διστάζουν από ντροπή ή επειδή δεν θέλουν να δείξουν αδύναμοι», δήλωσε η δρ Αμάντα Ρόουζ, από το Πανεπιστήμιο του Μιζούρι, που έκανε τη σχετική έρευνα.

«Εντούτοις, όταν ρωτήσαμε νέους ανθρώπους για τις απόψεις τους για το όλο θέμα, τα αγόρια δεν εξέφρασαν περισσότερο φόβο ή δυσφορία απ' ό,τι τα κορίτσια. Αντιθέτως, οι απαντήσεις τους έδειξαν πως δεν θεωρούν ιδιαιτέρως χρήσιμη την εξωτερίκευση όσων τα απασχολούν».

Η δρ Ρόουζ εκτιμά πως τα ευρήματα της μελέτης εξηγούν γιατί άντρες και γυναίκες έχουν τόσο διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων στις σχέσεις τους.

«Οι γυναίκες κατά κανόνα πιέζουν τους συντρόφους τους να μοιραστούν μαζί τους τις ανησυχίες τους, επειδή πιστεύουν πως με αυτό τον τρόπο θα αισθανθούν καλύτερα και θα βρουν μια λύση», είπε.

«Οι σύντροφοί τους, όμως, κατά κανόνα δεν ενδιαφέρονται, διότι πιστεύουν πως με τον καιρό η κατάσταση θα βελτιωθεί εγγενώς. Έτσι προκαλούνται καυγάδες στα ζευγάρια, καθώς η γυναίκα συχνά εκλαμβάνει την εσωστρέφεια του συντρόφου της ως αδιαφορία».

Επιπλέον, «πολλοί άντρες πιστεύουν πως όσο συζητούν ένα πρόβλημα σχέσεως, τόσο χειρότερο το κάνουν. Έτσι, προτιμούν να ασχοληθούν με κάτι άλλο, ώστε να ξεφύγει το μυαλό τους και να μειωθεί η ένταση», πρόσθεσε.

Η δρ Ρόουζ πιστεύει πως τα ευρήματά της είναι ευκαιρία για να μάθουν οι άντρες πως μερικές φορές είναι καλό να μιλούν – και οι γυναίκες πως είναι κουραστικό να μιλάνε διαρκώς για ό,τι τις απασχολεί.




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μπορούν τελικά τα μαθηματικά να μας δείξουν αν υπάρχει εξωγήινη ζωή;

Posted: 07 Sep 2011 02:29 PM PDT


Ο αμερικανός αστρονόμος Φρανκ Ντρέικ, ιδρυτής του προγράμματος SETI (Ινστιτούτο Ερευνας Εξωγήινης Νοημοσύνης) και νυν καθηγητής Αστρονομίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, ήταν ο πρώτος που επιχείρησε να απαντήσει με τη βοήθεια των μαθηματικών στην ερώτηση "είμαστε μόνοι στο σύμπαν;". Προϊόν αυτής του της προσπάθειας ήταν η γνωστή «Εξίσωση Ντρέικ».


Το αποτέλεσμα που πήρε ο Ντρέικ ήταν τέσσερις έως δέκα πιθανότητες στις 100. Από τότε οι αριθμοί αυτοί έχουν αναθεωρηθεί λόγω των νέων επιστημονικών δεδομένων, με τις πιο συντηρητικές εκτιμήσεις να δίνουν έναν μικρό αριθμό πλανητών που δεν επικαλύπτονται μάλιστα χρονικά, κάνοντας τις πιθανότητες εντοπισμού ελάχιστες έως μηδαμινές.

Και οι πιο αισιόδοξοι ερευνητές

Από την άλλη, όμως, υπάρχουν και πιο αισιόδοξοι ερευνητές όπως ο αστρονόμος Σεθ Σόστακ, επικεφαλής του Ινστιτούτου SETI. Ο Σόστακ, με βάση την εξίσωση Ντρέικ, έχει υπολογίσει πως στο γαλαξίας μας, που έχει διάμετρο 100.000 έτη φωτός και φιλοξενεί 100 δισ. άστρα, πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι από 10.000 εξωγήινοι πολιτισμοί που χρησιμοποιούν ραδιοεπικοινωνίες και άρα είναι ανιχνεύσιμοι.

Οι πλανήτες αυτοί, σύμφωνα με τον Σόστακ, απέχουν από 200 έως 1.000 έτη φωτός και άρα για να μεταδοθεί ένα μήνυμα από τη Γη προς τον πλησιέστερο γείτονά μας στο γαλαξία θα χρειαστούν αιώνες. Ο ίδιος όμως πιστεύει πως με τους ρυθμούς που βελτιώνονται τα ραδιοτηλεσκόπια και οι επεξεργαστές τους θα μπορέσουμε έως το 2025 να εντοπίσουμε τυχόν εξωγήινα ραδιοσήματα.

Είναι αξιόπιστη η εξίσωση Ντρέικ;

Ωστόσο, πολλοί από τους αριθμούς πάνω στους οποίους βασίζονται όσοι χρησιμοποιούν την εξίσωση Ντρέικ είναι κατά βάση τυχαίες εκτιμήσεις και πολλές παράμετροι που έπρεπε να έχουν συμπεριληφθεί απουσιάζουν εντελώς. Από τη στιγμή που η εξίσωση βασίζεται σε εικασίες, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι από μηδέν έως δισεκατομμύρια, και επομένως να μη σημαίνει απολύτως τίποτα.

Οι παράμετροι στην εξίσωση Ντρέικ δεν λαμβάνουν υπόψη για παράδειγμα πως, για να υπάρξει ζωή, το νερό πρέπει να είναι σε υγρή μορφή, κάτι που απαιτεί συγκεκριμένη απόσταση του πλανήτη από το αστέρι του. Σχεδόν όλοι οι πλανήτες που έχουμε ανακαλύψει έκτοτε βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτό, με αποτέλεσμα το νερό που τυχόν να υπάρχει να είναι σε μορφή υδρατμών. Επιπλέον, στην εξίσωση δεν λαμβάνεται υπόψη η προϋπόθεση ύπαρξης ενός σταθερού άξονα περιστροφής, όπως αυτού της Γης, που είναι απαραίτητη για τη διατήρηση σταθερού κλίματος. Στη Γη η παρουσία της Σελήνης εξασφαλίζει αυτή τη σταθερότητα, στους άλλους πλανήτες όμως οι άξονες κινούνται χαοτικά διαταράσσοντας τις συνθήκες ανάπτυξης και εξέλιξης της ζωής.

Τέλος, η ανάπτυξη ευφυούς ζωής στον πλανήτη Γη ήταν κάτι που χρειάστηκε 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια για να συμβεί. Μάλιστα σε αυτό συνέβαλε ένα εντελώς τυχαίο γεγονός -η πρόσκρουση ενός μετεωρίτη πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια, που αφάνισε τους δεινοσαύρους και προετοίμασε το έδαφος για την εμφάνιση του ανθρώπου.

Η πληθώρα επιπλέον παραμέτρων αλλά και το γεγονός ότι οι περισσότερες από αυτές είναι αδύνατο να υπολογιστούν, οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι εκτιμήσεις που βασίζονται στην εξίσωση Ντρέικ είναι καθαρά υποθετικές και πιθανότατα να μην συναντήσουμε ποτέ άλλη ζωή στο γαλαξία μας.




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έχω τα πάντα... και θέλω όλοι να έχουν αυτά που έχω εγώ..

Posted: 07 Sep 2011 02:20 PM PDT


Δεν έχω μεγάλο σπίτι...

Δεν έχω μεγάλο αμάξι...

Δεν έχω καθόλου λεφτά...

Για κάποιους έχω "λίγα"...


Έχω όμως μία υπέροχη σύντροφο (όχι σύζυγο με την έννοια που οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται), και δύο υπέροχα υγιή (και ζωηρά) παιδιά...

Έχω όμως δικό μου ρεύμα(Φ/Β)...

Έχω παραδοσιακό ξύλινο φούρνο το οποίο τον επιδιόρθωσα λίαν προσφάτως και στον οποίο τα φαγητά αποκτούν "άλλη" γεύση...

Έχω δικό μου αγρόκηπο...

Έχω δικά μου Οπωροφόρα δέντρα...

Έχω ένα μικρό πέτρινο τζάκι, γύρω από το οποίο μαζευόμαστε το χειμώνα να πιούμε ένα ποτηράκι κρασί και να μοιραστούμε τις σκέψεις μας με φίλους...

Έχω δικά μου ξύλα...

Έχω έναν μεγάλο στάβλο που χωράει πολλά οικόσιτα...

Αγόρασα Κοτοπουλάκια... Σειρά έχουν λίγες πάπιες, καμιά γαλοπούλα, αλλά η μεγάλη μου (και κυριολεκτικά μεγάλη) επιθυμία είναι μία αγελάδα...

Σε λίγο ελπίζω να έχω δικό μου νερό (πηγάδι)...

Έχω καλή διάθεση...

Θα 'θελα να μην πεινούσε κανένα παιδάκι στον κόσμο... Κι ας είχε αυτά τα "λίγα" που έχω εγώ...

Αλλά όσο υπάρχουν τα χρήματα, η τελευταία μου επιθυμία μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί...

Εκτός και αν όλοι μας, γίνουμε η "αλλαγή" που θέλουμε να δούμε στους άλλους...

Για αρχή, ας σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τα "χρήματα" που αυτοί τυπώνουν, αν δεν είναι απόλυτα αναγκαίο... Και στην πορεία, θα διαπιστώσουμε ότι τελικά δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιούμε...

Δεν ήταν, δεν είναι, ούτε πρόκειται να γίνουν ποτέ ένας "φυσικός πόρος", απαραίτητος για την ζωή μας...

Είναι απλά το ύψιστο μέσο χειραγώγησης...
Οι "αλυσίδες" της αόρατης σκλαβιάς μας...




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δώδεκα χρόνια από το σεισμό της 7ης Σεπτεμβρίου

Posted: 07 Sep 2011 02:14 PM PDT


«Στις 7 Σεπτεμβρίου 1999 στις 14:57, τοπική ώρα, σεισμός μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ εκδηλώθηκε 18χλμ. Β.Δ. της Αθήνας, με επίκεντρο την Πάρνηθα». Αυτό μετέδιδαν σύσσωμα τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία στιγμές μετά τον όλεθρο.

143 νεκροί, 700 τραυματίες, 40.000 άστεγες οικογένειες και χιλιάδες κατεστραμμένα σπίτια. Αυτός ήταν ο τραγικός απολογισμός του σεισμού των 5,9 Ρίχτερ που χτύπησε σαν σήμερα, το λεκανοπέδιο της Αττικής.
Οι δείκτες των ρολογιών έδειχναν 14:57. Στιγμές πριν την καταστροφή, ακούστηκε ένας υπόκωφος θόρυβος. Στη συνέχεια άρχισε η γη να τρέμει και όλα τα άλλα πέρασαν στην ιστορία, αφήνοντας πίσω, μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές που συγκλόνισαν τη χώρα μετά τη μεταπολίτευση.

Προσπαθώντας να συνέλθουν από το σοκ και τον πανικό οι εκατομμύρια κάτοικοι των Αθηνών, ερχόντουσαν τα πρώτα μαντάτα από τα ραδιόφωνα, κυρίως, καθώς ακολούθησε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος μετά τη δόνηση. Πτώσεις κτιρίων, καταστροφές στο μεγαλύτερο μέρος στις περιοχές περιμετρικά της Πάρνηθας και η τραγικότερη είδηση, οι πρώτες πληροφορίες για νεκρούς.

Η 7η Σεπτεμβρίου, είναι ημέρα μνήμης, θλίψης και οργής για τους ανθρώπους που έχασαν άδικα τη ζωή τους. Για τους ανθρώπους που έγιναν θύματα εγκληματικών αμελειών και κακοτεχνιών, ενόχων που ποτέ δεν πλήρωσαν. Αξέχαστες οι τραγικές εικόνες των ηρώων της ΕΜΑΚ, οι οποίοι με τη βοήθεια συνεργείων από δεκάδες χώρες, έψαχναν για μια ένδειξη ζωής στη Ρικομέξ στο εργοστάσιο του Φουρλή, στη Φαράν και στα δεκάδες κτήρια και σπίτια που έγιναν μια άμορφη μάζα από συντρίμμια.

Πρώτες στιγμές μετά τον σεισμό. Πανικός σε όλη την Αθήνα! - Πλατεία Κλαυθμώνος






Καπνικαρέα -Ερμού








Τη δόνηση όπως την κατέγραψαν οι σεισμογράφοι




Καταστροφές κτιρίων








Ακόμα και στον Πειραιά, άφησε τα ίχνη του ο εγκέλαδος...




Η 4όροφη πολυκατοικία της οδού Τήνου












Εργοστάσιο Φαράν








Νηπιαγωγείο στο Μενίδι




Κατάρρευση πολυκατοικίας και super market στη Ν. Φιλαδέλφια




Εργοστάσιο Φουρλής








Και τη νύχτα, συνέχιζαν τις προσπάθειές τους οι ηρωικοί διασώστες






Ρικομέξ. Όνομα συνώνυμο με την τραγωδία της 7ης Σεπτεμβρίου










Δύο μέρες μετά τον σεισμό, ήρθε ο απεγκλωβισμός της Εύας Βασιλοπούλου






Αμέσως μετά την καταστροφική δόνηση, στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση για να έχουν οι άστεγοι μια προσωρινή στέγη. Με τις κλίνες των ξενοδοχείων να μην επαρκούν, η λύση δόθηκε με τα αντίσκηνα…


Στο Μενίδι έξω απο το Δημαρχείο...




Στο γήπεδο του Μενιδίου




Και στο γήπεδο του Αχαρναϊκού


newsbomb.gr



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Καταργήθηκε σήμερα το άσυλο

Posted: 07 Sep 2011 02:07 PM PDT


Καταργείται και επισήμως από σήμερα το άσυλο, καθώς οι Αρχές των Ιδρυμάτων μπορούν πλέον να εφαρμόζουν τις διατάξεις του νέου νόμου. Εντωμεταξύ, αποφασισμένη για την εφαρμογή του νέου νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση εμφανίστηκε χτες η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου και απείλησε ότι εφόσον οι....


καταλήψεις γίνουν αιτία να χάνονται μαθήματα, τότε θα χαθεί το εξάμηνο. Οι φοιτητές πάντως εμφανίζονται ανυποχώρητοι, με τα υπό κατάληψη τμήματα να έχουν φτάσει πλέον τα 248.





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πλοίο του πειρατή Χένρι Μόργκαν εντόπισαν αρχαιολόγοι στον Παναμά

Posted: 07 Sep 2011 01:58 PM PDT

Ο σερ Χένρι Μόργκαν.

Τη ναυαρχίδα του θρυλικού Ουαλού πειρατή...







σερ Χένρι Μόργκαν, που χάθηκε στα ανοιχτά του Παναμά το 1671, ανακάλυψαν Αμερικανοί αρχαιολόγοι εντοπίζοντας στο βυθισμένο πλοία πολλά σφραγισμένα κιβώτια.



Οι αρχαιολόγοι του Πανεπιστημίου του Τέξας εντόπισαν συγκεκριμένα μέρος από το «Satisfaction» («Ικανοποίηση»), τη ναυαρχίδα του στολίσκου του πειρατή που λεηλατούσε τα νησιά της Καραϊβικής.







Τον Ιανουάριο του 1671 ο σερ Χένρι Μόργκαν λεηλάτησε την πόλη του Παναμά, η οποία ανήκε στην Ισπανική Αυτοκρατορία. Ωστόσο, λίγο αργότερα έχασε πέντε πλοία μέσα σε κακοκαιρία κοντά στο κοραλλιογενή ύφαλο Λάχας, στον ποταμό Τσάγκρες.







Η έρευνα έδειξε ότι στο βυθισμένο πλοίο υπήρχαν κιβώτια και μπαούλα που ήταν κλειστά ενώ, νωρίτερα, είχαν βρεθεί και κανόνια από τα πλοία του Μόργκαν. Το περιεχόμενο των κιβωτίων είναι άγνωστο για την ώρα. Τα ευρήματα θα κρατήσει και θα τα εκθέσει η κυβέρνηση του Παναμά. Η αρχαιολογική έρευνα χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από την εταιρεία που παράγει το ρούμι με το όνομα του καπετάνιου.



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oι 15 δημοφιλέστερες ξένες σειρές για να δείτε αυτό το φθινόπωρο

Posted: 07 Sep 2011 01:50 PM PDT

Επειδή κάποιοι προτιμούν τις αμερικάνικες σειρές από τις ελληνικές και επειδή...


πλέον έχουμε γεμίσει με τούρκικα σήριαλ ορίστε η λίστα με τις 15 δημοφιλέστερες σειρές που είτε κάνουν πρεμιέρα είτε συνεχίζουν από την προηγούμενη σεζόν αυτό το φθινόπωρο στις αμερικάνικες τηλεοράσεις:





Pan Am (ABC)



Two and a Half Men (CBS)



The X Factor (FOX)Ringer (CW)



Playboy Club (NBC)



Dexter (Showtime)



New Girl (FOX)



2 Broke Girls (CBS)



Boardwalk Empire (HBO)



The Office (NBC)



Charlie's Angels (ABC)



A Gifted Man (CBS)



Glee (FOX)



Last Man Standing (ABC)



Terra Nova (FOX)



Η πρόταση μας είναι το Terra Nova του Steven Spielberg και το Two And A Half Men ακόμα και αν ο Charlie Seen αποτελεί παρελθόν.








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ανέκδοτο: Όσα λεν οι άντρες μεταξύ τους

Posted: 07 Sep 2011 01:41 PM PDT

Περί σεξ συζήτηση...


































- Ρε Μήτσο, η γυναίκα σου φωνάζει όταν κάνει σεξ;



- Αν φωνάζει λέει; Απ' το καφενείο την ακούω....









tovima.gr





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Τα 45 πράγματα που μου έμαθε η ζωή»

Posted: 07 Sep 2011 01:37 PM PDT



Το άρθρο μιας δημοσιογράφου από τις ΗΠΑ

Συγγραφέας του παρακάτω κειμένου είναι μια ηλικιωμένη σήμερα γυναίκα, πρώην δημοσιογράφο από το Κλίβελαντ του Οχάιο. Η Ρεγγίνα Μπρετ έγραψε με αφορμή τα γενέθλιά της: «Για να γιορτάσω τα γενέθλιά μου, έγραψα κάποτε στη στήλη μου στην εφημερίδα, τα 45 πράγματα που μου έμαθε η ζωή. Ήταν το πιο πετυχημένο άρθρο που έγραψα ποτέ». Ας τα δούμε αναλυτικά... 1. Η ζωή δεν είναι δίκαιη, αλλά ακόμα κι έτσι είναι ωραία. 2. Όταν αμφιβάλλεις για κάτι, απλά κάνε το επόμενο μικρότερο βήμα. 3. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να χάνεις χρόνο μισώντας τον οποιονδήποτε. 4. Αν αρρωστήσεις, δε θα σε κοιτάξει η δουλειά σου. Θα σε κοιτάξουν οι φίλοι και η οικογένειά σου. Μη χάνεσαι. 5. Πλήρωνε τις πιστωτικές σου κάθε μήνα. 6. Δε χρειάζεται να κερδίζεις σε κάθε διαφωνία. Συμφώνησε με το να διαφωνείς. 7. Κλάψε παρέα με κάποιον. Είναι πιο εύκολο να συνέλθεις απ' το να κλαις μόνος. 8. Δεν πειράζει να θυμώνεις. 9. Βάζε στην άκρη για τη σύνταξή σου από τον πρώτο σου μισθό. 10. Απέναντι στη σοκολάτα κάθε αντίσταση είναι μάταιη. 11. Συμφιλιώσου με το παρελθόν σου για να μην καταστρέφει το παρόν σου. 12. Δεν πειράζει αν σε δουν τα παιδιά σου να κλαις. Άφησέ τα να το κάνουν. 13. Μην συγκρίνεις τη ζωή σου με των άλλων. Δεν έχεις ιδέα τι νόημα μπορεί να έχει το δικό τους το ταξίδι. 14. Αν μια σχέση πρέπει να κρατιέται μυστική, τότε δεν πρέπει να την κρατάς εσύ. 15. Τα πάντα μπορεί να αλλάξουν μ' ένα ανοιγοκλείσιμο των ματιών. Αλλά μην ανησυχείς. Ο Θεός δεν τρεμοπαίζει τα βλέφαρά του. 16. Πάρε μια βαθιά ανάσα. Ηρεμεί το μυαλό. 17. Ξεφορτώσου ό,τι δεν είναι χρήσιμο, όμορφο ή γεμάτο χαρά. 18. Ό,τι δε σε σκοτώνει πράγματι σε κάνει δυνατότερο. 19. Ποτέ δεν είναι αργά για να έχεις μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία. Αλλά τη δεύτερη φορά εξαρτάται από σένα. 20. Όταν είναι να κυνηγήσεις αυτά που αγαπάς στη ζωή, μη δεχτείς ποτέ το όχι. 21. Άναψε τα κεριά, στρώσε τα καλά σεντόνια, φόρεσε τα ακριβά εσώρουχα. Μην τα φυλάς για ειδικές περιπτώσεις. Κάθε μέρα είναι ειδική περίπτωση. 22. Προετοιμάσου για όλα. Και μετά ακολούθησε το ρεύμα. 23. Γίνε εκκεντρικός τώρα. Μην περιμένεις να πάρεις σύνταξη για να φορέσεις μοβ χρώμα! 24. To πιο σημαντικό σεξουαλικό όργανο είναι το μυαλό. 25. Σε κάθε αποκαλούμενη «καταστροφή» σκέψου: «Σε 5 χρόνια, αυτό θα έχει καμία σημασία;». 26. Πάντα να επιλέγεις τη ζωή. 27. Συγχώρησε σε όλους τα πάντα. 28. Το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα, δεν είναι δική σου δουλειά. 29. Ο χρόνος θεραπεύει σχεδόν τα πάντα. Δώσε χρόνο στο χρόνο. 30. Όσο καλή ή κακή κι αν είναι μια κατάσταση, θα αλλάξει. 31. Μην παίρνεις τον εαυτό σου τόσο στα σοβαρά. Κανείς άλλος δεν το κάνει. 32. Πίστευε στα θαύματα. 33. Ο Θεός σ' αγαπάει επειδή είσαι αυτός που είσαι, όχι για κάτι που έκανες ή δεν έκανες. 34. Μην παρακολουθείς τη ζωή. Βγες μπροστά και εκμεταλλεύσου την πλήρως τώρα. 35. Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: να πεθαίνεις νέος. 36. Τα παιδιά σου θα ζήσουν μόνο μία παιδική ζωή. 37. Το μόνο που έχει σημασία τελικά είναι ό,τι αγάπησες. 38. Βγες έξω κάθε μέρα. Τα θαύματα παραμονεύουν παντού. 39. Αν όλοι ρίχναμε τα προβλήματά μας σε ένα σωρό δίπλα- δίπλα, θα αρπάζαμε τα δικά μας πίσω. 40. Η ζήλια είναι χάσιμο χρόνου. Έχεις ήδη όλα όσα χρειάζεσαι. 41. Τα καλύτερα έπονται. 42. Ό,τι διάθεση και να έχεις, σήκω, ντύσου και πήγαινε εκεί που έχεις να πας. 43. Να ενδίδεις. 44. Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο. 45. Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για την ευτυχία σου παρά μόνο εσύ.
Πηγή: newsbeast



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hollywood Stars!!Δειτε ποσο αλλαξαν!!

Posted: 07 Sep 2011 01:33 PM PDT























ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το ψάρι που έχει εξάρτηση στη σοκολάτα

Posted: 07 Sep 2011 01:29 PM PDT

Λίγο πριν το κέντρο απεξάρτησης



βρίσκεται o Gary, ένα ψάρι γκουράμι που έχει εθιστεί στη σοκολάτα.





Ο Gary, που φιλοξενείται στο ενυδρείο Sea Life του Λονδίνου, κίνησε την περιέργεια του προσωπικού επειδή δεν έτρωγε το φαγητό του.



Με τα πολλά αποκαλύφθηκε ότι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του δεν τον μεγάλωσαν με τροφή για ψάρια, αλλά με σοκολατένιες γκοφρέτες!

Έτσι πριν κατρακυλήσει στον «πάτο» της γυάλας, η ομάδα άρχισε να ταϊζει τον με σταφύλια που μέσα τους είχαν μικρά κομματάκια σοκολάτα, προκειμένου να απεξαρτηθεί σταδιακά από την κακή διατροφή. Όπως ανέφερε ένα από τα μέλη του προσωπικού του ενυδρείου, τα γκουράμι τρέφονται συνήθως με φρούτα, αλλά ο Gary δεν φαινόταν να είχε συμπτώματα ασθένειας από τον εθισμό του στη σοκολάτα.

Ο συμπαθέστατoς κατά τα άλλα Gary, είναι ένα από τα ψάρια που οι ιδιοκτήτες τους τα εγκατέλειψαν στο ενυδρείο, καθώς δεν μπορούσαν πλέον να τα φροντίζουν.

Star



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παράξενη φιλία

Posted: 07 Sep 2011 01:25 PM PDT








ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρωτοφανής ασθένεια – 21χρονη κοπέλα από την Αυστραλία, χάνει την όρασή της κάθε 3 ημέρες επειδή κλείνουν τα μάτια της!

Posted: 07 Sep 2011 01:20 PM PDT


Μυστήριο παραμένει για τους οφθαλμίατρους η πάθηση της 21 ετών Νάταλι Άντλερ (Natalie Adler), από τη Μελβούρνη, τα μάτια της οποίας κλείνουν τρεις μέρες την εβδομάδα, ενώ τις επόμενες τρεις μέρες ανοίγουν και επανέρχεται η όρασή της.



Η ανεξήγητη αυτή πάθηση εμφανίστηκε στη νεαρή κοπέλα πριν τέσσερα χρόνια, μετά από μόλυνση της ρινικής χώρας. Ένα πρωί ξύπνησε με τα μάτια της ερεθισμένα και ανίκανη να τα ανοίξει. Από τότε τα μάτια της ακολουθούν τη δική τους ρουτίνα, τρεις μέρες ανοιχτά, τρεις μέρες κλειστά.
Μέχρι τώρα, η Νάταλι είχε τα μάτια της ανοιχτά στα 21α της γενέθλια, την ημέρα που νυμφεύθηκε ο αδερφός της, ωστόσο γιόρτασε με κλειστά τα μάτια τα 18α γενέθλιά της ενώ δεν μπορούσε να απολαύσει την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Όπως λέει η ίδια, τα μάτια της κλείνουν το βράδυ όταν πάει για ύπνο και το πρωί, κατά τις μέρες που δεν μπορεί να δει, απλά δεν μπορεί να τα ανοίξει.
Η Νάταλι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την όρασή της και ίσως το μόνο άτομο στον κόσμο στο οποίο συμβαίνει αυτό το φαινόμενο. Μάλιστα σύμφωνα με τους επιστήμονες του νοσοκομείου Eye & Ear της Μελβούρνης, η κατάστασή της παραμένει μέχρι στιγμής ανεξήγητη. Ο καθηγητής Οφθαλμολογίας Τζάστιν Ο' Ντέι αναφέρει ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει σε άτομα που πάσχουν από βλεφαροσπασμούς, αλλά είναι πρωτάκουστο για την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα τα μάτια του ασθενούς να ανοίγουν και να κλείνουν «με πρόγραμμα».
Αρχικά, η μόνη πρόσκαιρη λύση για να παραμένουν τα μάτια της Νάταλι ανοιχτά τουλάχιστον πέντε μέρες την εβδομάδα ήταν ενέσεις Μπότοξ που αδρανοποιούσαν τους μύες γύρω από αυτά αλλά τώρα πια και αυτή η μέθοδος έπαψε να δουλεύει για την 21χρονη κοπέλα.
Πάντως, η Νάταλι έχει βρει τον δικό της τρόπο να απολαμβάνει την ζωή ακόμα και με την παράξενη αυτή πάθηση. Οργανώνει την εβδομάδα της έτσι που να μπορεί να κάνει όσα την ενδιαφέρουν τις μέρες που τα μάτια της είναι ανοιχτά και όπως λέει και η ίδια: «υπάρχουν και χειρότερα».



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κολλημένος στην κίνηση παίζει το όργανό του…

Posted: 07 Sep 2011 01:12 PM PDT

Το βίντεο τραβήχτηκε με κάμερα κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια μεγάλου μποτιλιαρίσματος στο Όκλαντ της Ν. Ζηλανδίας. Ο οδηγός στο μπλε αυτοκίνητο έχει βαρεθεί κολλημένος «πρώτη-νεκρά» μέσα στην κίνηση και έτσι άρχισε να παίζει το όργανό του…






ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρελές Κομμώσεις

Posted: 07 Sep 2011 01:09 PM PDT
















ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο πόνος του χαμού [video]

Posted: 07 Sep 2011 01:06 PM PDT


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο πιο κάτω...










ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Αυτό πρέπει να το δει οπωσδήποτε όποιος οδηγεί!

Posted: 07 Sep 2011 12:59 PM PDT


Είναι ίσως μία από τις πιο έντονες καμπάνιες που έχουμε δει ποτέ… Προβάλλεται στην Τηλεόραση της Αυστραλίας.





Αξίζει τον κόπο…ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ σε όποιον οδηγεί!!!






ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το πιο μαλλιαρό κορίτσι στον κόσμο

Posted: 07 Sep 2011 12:56 PM PDT













ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έκανε σεξ με... 37.800 παρθένες!

Posted: 07 Sep 2011 12:53 PM PDT







Ενας μύθος στην Αφρική ήθελε το AIDS να θεραπεύεται αν ο ασθενής... έκανε σεξ με μια παρθένα.



Βάσει αυτού του μύθου, ο βασιλιάς του...

νησιού Τόνγκα Paulah έκανε σεξ με 10 παρθένες κάθε μέρα ενώ κατά τη διάρκεια της βασιλείας του κοιμήθηκε με...

περισσότερες από 37,800 παρθένες.
















ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές