Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

PERIERGAA


PERIERGAA


Σεισμός: Κουνήθηκαν τα Τρίκαλα Θεσσαλίας 5-9-2011

Posted: 04 Sep 2011 04:49 PM PDT

http://periergaa.blogspot.com

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ NASA ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!

Posted: 04 Sep 2011 01:40 PM PDT


ΕΙΔΙΚΟ ΑΘΡΟ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ NASA ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΥ ΔεΙΧΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!
Αλήθεια πόσοι από εσάς ξέρετε πόσες αποστολές έχει κάνει η NASA ΣΤΗΝ Σελήνη; 23; 13; 33; Κάποιοι επίσημοι κύκλοι μιλάνε για...
63 αποστολές στην Σελήνη από τους Αμερικανούς και 74 από τους Ρώσους!! Το θέμα της Σελήνης έχει τρελάνει κάπως τις δυο διαστημικές υπηρεσίες Αμερικής και Ρωσίας γιατί δεν περίμεναν με τίποτα να βρουν όλες αυτές τις αποδείξεις που υπάρχουν εκεί πάνω!! Γιατί οι δυο αυτές υπερδυνάμεις σταμάτησαν ξαφνικά τις αποστολές τους στην Σελήνη;
Το ότι δεν πάτησαν το πόδι τους στην Σελήνη είναι μια καλλιέργεια παραπληροφόρησης που την έκανε η ίδια η NASA!! Σκοπός τους ήταν και είναι ακόμη να μην μάθουμε εμείς εδώ στην γη το τι γίνεται στην Σελήνη, το τι υπάρχει αλλά και το τι υπήρχε…… προσπάθησαν αργότερα να ξαναπάνε στην Σελήνη μα τους αποδείχτηκε μοιραίο πολλές φορές εκτός των επίσημων << ατυχημάτων >> τα οποία ξέρουμε αλλά και έχουμε δει στην τηλεόραση, υπήρξαν και αλλά πολλά με τραγικές συνέπιες για τους αστροναύτες!!! Το μόνο που τους έμεινε να κάνουν είναι να κατασκοπεύουν με δορυφόρους, τηλεσκόπια, αλλά και με τον διαστημικό σταθμό Μίρ………..!!!!
Εγώ δεν θα μιλήσω όπως άλλοι ερευνητές για το αν υπάρχει ζωή στην Σελήνη, γιατί είναι πλέον ξεκάθαρο ότι υπάρχει ζωή στην Σελήνη. Η ζωή είναι υπογείως, δηλαδή μέσα στην μέση Σελήνη, υπάρχουν αποδείξεις για αυτό το οποίο λέω. Υπάρχουν χιλιάδες φωτογραφίες από κρατήρες της Σελήνης που δείχνουν κάποιους κρατήρες οπού βγαίνουν Α.Τ.Ι.Α. η υπάρχουν κάποια κτίρια ή ανοίγματα που δεν δικαιολογούν την ύπαρξη τους. Αυτοί που θα τρέξουν για να πουν ότι ίσως οι γήινοι τα φτιάξανε θα τους πω το εξής:
Αν κάναμε κάτι τέτοιο εμείς θα έπρεπε να είχαμε φτιάξει διαστημόπλοια τα οποία θα ήταν τεραστίων διαστάσεων για να μπορέσουν να χωρέσουν τα ειδικά φτιαγμένα εργαλεία διάνοιξεις αλλά και ανά οικοδομήσεις, αλλά και όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιούσαν αργότερα!! Εκτός αυτό θα έπρεπε να έκαναν χιλιάδες ταξίδια προς τη Σελήνη……..
Υπάρχουν διάσπαρτα στην Σελήνη απομεινάρια από πόλεις ολόκληρες που ήταν κάποτε στην επιφάνεια!! Υπάρχουν διαστημόπλοια διάσπαρτα στην Σελήνη αγνώστου ταυτότητας με το μεγαλύτερο να ξεπέρνα σε μήκος σχεδόν το Μανχάταν (!!!!!!) υπάρχει ένα οίκημα που μοιάζει σαν τεράστιο κάστρο, και όταν λέω τεράστιο εννοώ τεράστιο!!!! Υπάρχουν οικοδομήματα που ο ίδιος ο Άρμστρονγκ περπάτησε αλλά και τα βιντεοσκόπησε, το συγκεκριμένο βίντεο το παραθέτω παρακάτω !!στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης υπάρχει ο λεγόμενος πύργος που κάποιοι λένε ότι περνά το 1.5 μίλια ύψος και άλλοι μέλανε για 8 μίλια ύψος!!!!
Η NASA για όλα αυτά κρατάει μια πολύ παράξενη στάση, κάποιες φορές λέει ότι κάτι υπάρχει και άλλες φορές λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα. Έχουν πιαστεί πολλές φορές οι εκπρόσωποι της διαστημικής υπηρεσίας που φάσκουν και αντιφάσκουν σε πολλά ζητήματα, και όταν τους στριμώχνουν οι δημοσιογράφοι λένε το κλασικό << NO COMENTS >> δηλαδή κανένα σχόλιο!!
Όπως με το απίστευτο και βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο οπού από το τεράστιο διαστημόπλοιο έχουν βρει ένα θηλυκό από ότι λένε εξωγήινο και τον μεταφέρουν στην γη!! Αν και χιλιάδες χρόνια το τεράστιο διαστημόπλοιο κατεστραμμένο στην Σελήνη κατάφεραν και διείσδυσαν στο εσωτερικό του και την βρήκαν μαζί με πολλά αλλά πτώματα!!





Η αποστολή αυτή δεν είναι γνωστό το ποτέ έγινε μα ήταν μια συνεργασία Ρώσων και Αμερικανών, οι αποστολές που έκαναν μέχρι να ανοιχτεί ήταν 9!! Λέγεται ότι έχουν βρει ένα τεράστιο DATA από πληροφορίες οι οποίες θα είναι χρήσιμες για εμάς τους ανθρώπους από πλευράς διαστημικής τεχνολογίας!! Κάποιες κακές γλώσσες μιλάνε ότι ο θηλυκός εξωγήινος ήταν σε ένα ειδικό θάλαμο οπού και κρατείτο ζωντανή σε κρυογεννιτική κατάσταση όλα αυτά τα χιλιάδες χρόνια…… κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι ακόμα ζωντανή…..!!!!
Όπως και να έχει το πράγμα όλα ξεκίνησαν με το θέμα της Σελήνης και είναι γνωστό στο διαστημικό πρόγραμμα Αμερικής – Ρωσίας από τις απίστευτες κατασκευές ιπτάμενων δίσκων του Χίτλερ. Το μόνο που ξέρουμε εμείς οι ερευνητές για το όλο ζήτημα είναι το εξής:
Φανταστείτε να βρίσκεστε στην αρχαία βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρας και από όλες αυτές τις γνώσεις να μαθαίνατε δυο προτάσεις μόνο από ένα και μοναδικό βιβλίο!! Δεν λέω με σιγουριά ότι είναι οι ναζί οι πρώτοι κάτοικοι της Σελήνης, σίγουρα υπήρχαν κάποιοι πριν από αυτούς εκεί πάνω, αλλά ούτε και λέω ότι είναι οι ναζί σήμερα εκεί πάνω, αν και υπάρχει τεράστια πιθανότητα να έχει γίνει αυτό το γεγονός……..
Ευλόγα θα μου πείτε έχει μάλλον τρελαθεί με όλα αυτά που κάθεσαι και γράφεις αλλά και λες!! Εγώ το μόνο που θα σας πω είναι κοιτάξτε τις φωτογραφίες της NASA οπού είναι επίσημες έχουν περάσει ειδική επεξεργασία αλλά …….υπάρχουν ακόμη πιο απίστευτες από αυτές που παραθέτω εδώ που πιστεύω ότι σε λίγο χρονικό διάστημα θα διαρρεύσουν και αυτές…….. Αν δεν είναι αληθινές και είναι πλαστές ποιος είναι ο λόγος που θα έκαναν κάτι τέτοιο;  Που αποσκοπούν; Στο αν είναι πλαστές που 100% δεν είναι οι απαντήσεις είναι εκατοντάδες…… άμα σας έλεγα ότι υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν πυραμίδες  αλλά και πυραμιδοειδή κτίσματα θα με πιστεύατε; Δεν έχετε παρά να την δείτε………….
Θα σας παραθέσω κάποιες από τις φωτογραφίες της Σελήνης από την σκοτεινή της πλευρά αλλά και από την φωτεινή………… στο μέλλον θα σας παραθέσω και άλλες φωτογραφίες, ίσως κάποιες τις έχετε δει και ίσως κάποιες όχι………


Εκτός από την φωτογραφία με την υποτιθέμενη εξωγήινη που έχω καταθέσει πιο πάνω όλες τις άλλες η NASA  δεν τις αρνείται αλλά!!!…. αν ψάξετε στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA θα δείτε ότι δεν υπάρχουν…….. να ψάξετε όμως καλά θα δείτε ότι υπάρχουν!!! Αν δεν τις βρείτε θα παραθέσω τους κωδικούς στο μέλλον για να μπορείτε να τις δείτε. Αυτές εδώ οι φωτογραφίες θεωρούνται από τους ειδικούς ότι είναι γνήσιες 100% δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι δείχνει η κάθε μια αλλά ούτε θα αρχίσω να λέω διάφορες θεωρίες οι φωτογραφίες είναι εκεί όπως αυτή η φωτογραφία που δείχνει ένα κεφάλι!!! Η αυτή που δείχνει…….


http://www.invisiblelycans.gr
http://anekshghtakaiapokryfa.blogspot.com 

Το φάντασμα της παμπ (video)

Posted: 04 Sep 2011 01:19 PM PDT


Περίεργα φαινόμενα καταγράφουν μερικές φορές οι κάμερες ασφαλείας… Σε αυτή την περίπτωση, ένα πνεύμα έχει "πιαστεί" να αιωρείται σε μια παμπ της βορειοδυτικής Βρετανίας.

Η εμφάνιση του φαντάσματος διήρκεσε 31 δευτερόλεπτα και συνέβη 18 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Ο ιδιοκτήτης της παμπ με το όνομα «Wolfe» στην πόλη Πένριθ, ανέφερε το ανατριχιαστικό περιστατικό στους υπαλλήλους του γειτονικού καταστήματος, ενός ταξιδιωτικού γραφείου. Ο 38χρονος με έκπληξη άκουσε ότι και αυτοί είχαν δει φαντάσματα να τριγυρίζουν στο χώρο που εργάζονταν την ημέρα, και είχαν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας.

Μετά από έρευνα, οι φοβισμένοι υπάλληλοι και ο ιδιοκτήτης της παμπ κατέληξαν ότι κάποτε τα δύο καταστήματα ήταν ενιαίος χώρος, στον οποίο λειτουργούσε γραφείο κηδειών.

Δείτε το βίντεο:

 



http://www.newsbomb.gr

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Κορίτσι 10 ετών γέννησε το πρώτο του μωρό

Posted: 04 Sep 2011 08:58 AM PDT



Ένα κορίτσι 10 ετών γέννησε πριν μερικές ημέρες στην πόλη Χερέθ, στη νότια Ισπανία, ένα υγιέστατο μωρό, δήλωσαν οι αρχές της Ανδαλουσίας, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό στην περιοχή.


Η κατάσταση της υγείας της νεαρής μητέρας και του μωρού "είναι πολύ καλή" και έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους η Μικαέλα Ναβάρο αξιωματούχος της αυτόνομης κυβέρνησης της Ανδαλουσίας. 

Η Ναβάρο δήλωσε έκπληκτη από το γεγονός που αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα Diario de Jerez. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα το κορίτσι γέννησε την προηγούμενη Τρίτη ένα μωρό βάρους 2,9 κιλών και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. 

Οι αρχές εξετάζουν τώρα αν η μητέρα και το παιδί ζουν σε ικανοποιητικές συνθήκες και αν μπορούν να παραμείνουν με την οικογένειά τους ή αν πρέπει να τις αναλάβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες. 

Ο πατέρας του παιδιού είναι επίσης ανήλικος, δήλωσε η Ναβάρο, χωρίς όμως να διευκρινίσει την ηλικία του.





http://www.ikypros.com 
http://a-pistefto.blogspot.com

Άνθρωποι τέρατα!

Posted: 04 Sep 2011 08:50 AM PDT




















http://xamaileonnews.blogspot.com
http://a-pistefto.blogspot.com

Φάντασμα κοριτσιού τρομοκρατεί μια γειτονιά

Posted: 04 Sep 2011 08:42 AM PDT


Μια ολόκληρη γειτονιά τρομοκράτησε το φάντασμα ενός κοριτσιού, στην πόλη Κουκουτά της Κολομβίας. 
Η εμφάνιση της λευκοντυμένης νεαρής κοπέλας κυκλοφόρησε γρήγορα από στόμα σε στόμα, μεταξύ των εφήβων της πόλης, οι οποίοι ξεκίνησαν ένα πραγματικό κυνήγι φαντασμάτων.


Πιο πριν, μάρτυρες του περίεργου φαινομένου είχαν γίνει όλοι οι κάτοικοι της συγκεκριμένης γειτονιάς.
Οι νεαροί κατέγραψαν στα κινητά τους την αχνή μορφή, η οποία περιπλανιόταν στους δρόμους από τις 12 τα μεσάνυχτα, για μία ολόκληρη ώρα.
Το θέμα έγινε είδηση και σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, από τον οποίο είναι παρμένο και το βίντεο:






newsbomb.gr
 http://grizosgatos.blogspot.com

Οι αντιδράσεις έλληνα πιλότου με 9 G ! (vid)

Posted: 04 Sep 2011 08:34 AM PDT

 
Έλληνας πιλότος μαχητικού αεροσκάφου "τρώει" 9 g! Δείτε το πρόσωπό του πριν αρχίσει η δοκιμασία και πως γίνεται κυριολεκτικά αγνώριστος,όσο η επιβάρυνση των g γίνεται όλο και μεγαλύτερη!






http://relaxgr.blogspot.com

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ! ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 2:16 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ!(;)

Posted: 04 Sep 2011 06:25 AM PDT


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΜΑΟΥΝΑ ΚΕΑ ΤΗΣ ΧΑΒΆΗ.

Παρατηρήστε αμέσως μετά το zoom out που γίνεται στην εστίαση του τηλεσκοπίου, σε μία προσπάθεια να καλυφθεί ο πλανήτης από το φως του ηλίου που ανατέλλει...





http://katohika.blogspot.com
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Posted: 04 Sep 2011 06:04 AM PDT

 





EMBED-Compilation of Reporters Getting Owned - Watch more free videos



http://www.exypna.gr

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σοκ βίντεο Αυτοκίνητο συγκρούεται με φορτηγό

Posted: 04 Sep 2011 05:14 AM PDT


Η τολμηρή αρκούδα!

Posted: 04 Sep 2011 04:52 AM PDT

Perierga.gr - Η τολμηρή αρκούδα!
Οι σκηνές που εικονίζονται στις φωτογραφίες διαδραματίζονται στο μακρινό (και μυστηριώδες) αρχιπέλαγος της Ρωσίας, Novaya Zemlya, μεταξύ των θαλασσών Barents και Kara: Μπροστά στα έκπληκτα ματιά ενός τεράστιου κοπαδιού πουλιών, μια πολική αρκούδα τολμά να κατέβει ένα πολύ απότομο βράχο, ύψους περίπου εκατό μέτρων, προσπαθώντας να βρει μερικά αυγά για το γεύμα της.


Perierga.gr - Η τολμηρή αρκούδα!
Την τελείως αναπάντεχη σκηνή κατέγραψαν οι επιβαίνοντες τουρίστες ενός φουσκωτού σκάφους, του πρώτου πολιτικού σκάφους στο οποίο δόθηκε άδεια να πλεύσει σε αυτά τα νερά μιας και η περιοχή αποτελεί μέρος μιας από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές περιοχές της Ρωσίας. Η αρσενική αρκούδα της φωτογραφίας διακινδυνεύει τη ζωή της κατεβαίνοντας τα απότομα βράχια, προφανώς λόγω του ότι πεινάει και δεν μπορεί να βρει τροφή. Πιθανότερη αιτία θεωρείται το λιώσιμο των πάγων. Οι πολικές αρκούδες παραδοσιακά βρίσκουν την τροφή τους ως εξής: εντοπίζουν μια τρύπα αέρα στο πάγο και περιμένουν έως που η φώκια βγάλει επιτέλους το κεφάλι της έξω για να πάρει αέρα για να την αρπάξουν. Η αρκούδα της φωτογραφίας τελικά ξανασκαρφαλώνει άπραγη πίσω τον βράχο.
Perierga.gr - Η τολμηρή αρκούδα!
Perierga.gr - Η τολμηρή αρκούδα!
Perierga.gr - Η τολμηρή αρκούδα!
Perierga.gr - Η τολμηρή αρκούδα!




http://perierga.gr

Προγνωση απο τον 9ον / 2011 εως 1ον / 2012 (videos)

Posted: 04 Sep 2011 04:45 AM PDT


Πολλοί έχουν απόψεις για το τι θα συμβεί. 

Ο Elenin δεν είναι κομήτης .. είναι μεγαλύτερο από αυτό που έχουν ήδη πει. Τη στιγμή που θα φτάσει εδώ από Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο θα εχουμε μεγάλες αλλαγές. 11/11/11 θα πραγματοποιηθεί μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA και θα αλλάξει δραματικά. Η ανθρωπότητα πρέπει να είναι έτοιμη σε περίπτωση σεισμών της Γης και του tsunami που θα συμβεί τόσο στα τρόφιμα όσο και στο νερό. Να είστε έτοιμοι σε περίπτωση που τα πράγματα περνούν σε κατάσταση χάους. Θετικές αλλαγές έρχονται κατόπιν

Δείτε τα βίντεο....
 
 
 
 
http://e-rodios.blogspot.com
http://www.apocalypsejohn.com 

Ληστεία αλά κινεζικά (video)

Posted: 04 Sep 2011 04:40 AM PDT


Έναν σατανικό τρόπο για να κλέβουν πορτοφόλια βρήκαν τα μέλη συμμορίας στην Κίνα. Χρησιμοποιούν ξυλάκια φαγητού και δεν αφήνουν αποτυπώματα

Ξυλάκια κινέζικου φαγητού για κλοπή! Είναι η νέα μόδα στην Κίνα όπου κλέφτες χρησιμοποιώντας τα καταφέρνουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε μέσα από τις τσέπες ανυποψίαστων ανθρώπων.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου μπορεί να δει κανείς νεαρούς άνδρες συνοδευόμενους συνήθως από φίλους τους να αφαιρούν από ανυποψίαστους πολίτες τα προσωπικά τους αντικείμενα, από πορτοφόλια έως και κινητά τηλέφωνα.

Το τέχνασμα έχει και ένα αβαντάζ για τους κλέφτες. Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι κάποιος τους έχει κλέψει καθώς δεν υπάρχουν δαχτυλικά αποτυπώματα.


Ένας περαστικός, είπε: "Είναι τόσο εμφανές που πλέον κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να πει τίποτα. Αυτή η συμμορία ξέρει ακριβώς τι κάνει και είναι ιδιαίτερα επιδέξιοι. Με το να χρησιμοποιούν chopsticks δεν κινδυνεύουν να πιάνονται επ' αυτοφώρω όταν βάζουν τα χέρια τους στο παλτό των θυμάτων αλλά δεν αφήνουν και δαχτυλικά αποτυπώματα".


 

Πηγή : News247.gr
 http://araxtoikailight.blogspot.com

Η αίσθηση του θανάτου

Posted: 04 Sep 2011 04:37 AM PDT


O θάνατος έχει απασχολήσει πολλούς κι ίσως σ' αυτόν να βρίσκεται η πηγή κάθε φιλοσοφίας, κάθε τέχνης, κάθε προσπάθειας.
Ο θάνατος λοιπόν έχει απασχολήσει πολλούς, και καθένας από την πλευρά του μπορεί να πει τι ίσως είναι ή δεν είναι. Και πάνω σε τέτοιες πεποιθήσεις για το θάνατο στηρίζεται κι η ζωή που ο καθένας ακολουθεί.
Η αίσθηση του θανάτου είναι ένα μυστήριο. Πώς αισθάνεσαι το θάνατο; Tον μυρίζεις; Tον βλέπεις, Tι γεύση άραγε ν' αφήνει ο ύστατος ρόγχος;
Yπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν πως ο θάνατος, κατά περίεργο τρόπο, λειτουργεί σαν φορέας της τελευταίας αίσθησης. Έτσι, λοιπόν, ό,τι αισθάνεσαι την τελευταία στιγμή της ζωής σου θα σε ακολουθεί αιώνια. Aν πεθάνεις πάνω στη διάρκεια κάποιου τραγουδιού, θα σ' ακολουθεί αιώνια αυτό το αίσθημα της συγκίνησης, της ευθυμίας ή ό,τι άλλο μπορεί να γεννήσει ένα τραγούδι. Αν πεθάνεις την ώρα που κάνεις έρωτα, θα σ' ακολουθεί για πάντα αυτό το αίσθημα της ηδονής. Αν πεθάνεις πάνω σ' ένα ωραίο φαγοπότι, θα σ' ακολουθεί η αρμονία των γεύσεων που απολαμβάνεις.
Εκείνοι που ακολουθούν αυτή την πίστη προσπαθούν όσο μπορούν, όσο ζουν, να αισθάνονται όμορφα και να ακολουθούν το κέφι τους όπως το καταλαβαίνει ο καθένας. Άλλωστε δεν μπορούν να ξέρουν (όπως κι όλοι μας) πότε μπορεί να πεθάνουν.
Με τον καιρό όμως έγινε κατανοητό πως είναι αδύνατο να κυνηγάς διαρκώς την ωραία αίσθηση. Γιατί κάθε ευδαιμονία σχεδόν πάντα ακολουθείται από κάτι δυσάρεστο, έστω κι αν αυτό είναι το γεγονός και μόνο της απογοήτευσης πως η συγκεκριμένη ωραία αίσθηση τελείωσε. Το δείπνο κάποτε κουράζει, οι εραστές νυστάζουν, το τραγούδι φτάνει στο φινάλε του.
Κι αν από διαβολική σύμπτωση πεθάνεις σ' αυτό ακριβώς το σημείο; Aν πεθάνεις πάνω στην ώρα του πιο εκνευριστικού πονόδοντου; Tου πιο ανατριχιαστικού φάλτσου; Aν πεθάνεις τη στιγμή που απογοητευμένος κι οργισμένος χάνεις το λεωφορείο; Tι κατάρα αυτή η αίσθηση να σ' ακολουθεί αιώνια!
Σιγά σιγά λοιπόν, αυτοί οι θιασώτες της ιδέας της τελευταίας αίσθησης που διαρκεί αιώνια, προσπαθούσαν περισσότερο ν' αποφύγουν την κακή αίσθηση παρά να πετύχουν την ωραία. Μ' αυτό τον τρόπο οδηγήθηκαν στο να προσεγγίσουν την αγαλλίαση της παραίτησης που πολλές φορές συναντάμε στις ανατολικές θρησκείες. Kαι σταδιακά, έφτασαν στο σημείο να μην κάνουν τίποτα. Μα και πάλι, το γεγονός και μόνο ότι ζούσαν, έστω καθισμένοι σε μια καρέκλα ενός σκοτεινού δωματίου, παραιτημένοι από κάθε πάθος κι επιθυμία, αποκλείοντας κάθε σκέψη, κάθε αίσθηση, το γεγονός και μόνο ότι ζούσαν, τους ανησυχούσε. Kαι ξέρετε τι παιχνίδια μπορεί να παίξει ο νους.
Κατάλαβαν λοιπόν πως το ωφελιμότερο θα ήταν να μην είχαν γεννηθεί καν. Kατέληξαν στην άποψη πως η πιο ωραία αίσθηση είναι αυτή της μη ύπαρξης.
Τελειώνοντας να μην ξεχάσω να τονίσω πως οι πιστοί της περίεργης αυτής ομάδας έχουν χαθεί όλοι.



http://sxeseis.gr

Το ΕΤΟΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ (VIDEO)

Posted: 04 Sep 2011 04:32 AM PDT



Σύμφωνα με το ξένο περιοδικό Nexus Magazine, στην διάρκεια της πενταετίας 1994-1999, σε απόρρητη υπόγεια βάση στην Αφρική, όπου είχε εγκατασταθεί ένας επιταχυντής τύπου CERN, πραγματοποιήθηκε το πρωτοποριακό και μυστικό πρόγραμμα CHANI (Channelled Holographic Access Network Interface) project.  (Αντίγραφο για το θέμα από το περιοδικό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο).
Ένας από τους κύριους σκοπούς του προγράμματος ήταν να έρθουν σε επαφή με έναν «άλλο» κόσμο (μεταφυσικό, παραφυσικό).  Αυτό, λοιπόν, που κατάφεραν οι ερευνητές, ήταν να έρθουν σε επαφή, να επικοινωνήσουν με κάποιον κάτοικο, μία οντότητα, από ένα παράλληλο σύμπαν.
Όλο αυτό, μπορεί να φαντάζει φάρσα, αλλά ουσιαστικά δεν έγινε τίποτε διαφορετικό από αυτό που γίνεται συνήθως όταν θέλουμε να «επικοινωνήσουμε» με έναν άλλο κόσμο (π.χ. των νεκρών) μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μεσολαβεί κάποιο μέντιουμ ή «τραπεζάκι», αλλά ένας επιταχυντής-Η/Υ. Ένας από τους λόγους που χρησιμοποιήθηκε συσκευή ήταν, προκειμένου να αποφευχθούν αισθήματα και συναισθήματα ή οποιοιδήποτε άλλοι ανθρώπινοι παράγοντες που θα μπορούσαν να «χαλάσουν» την έρευνα, η οποία επιπλέον μπορούσε να καταγραφεί και να μετρηθεί.
Αυτός ο κάτοικος του Παράλληλου Σύμπαντος αναφέρθηκε σε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Ένα από αυτά ήταν το Έτος Συγχώνευσης. Τι σημαίνει αυτό;
Το δικό μας Σύμπαν έρχεται σε επαφή με το Σύμπαν του κατοίκου που μας μίλησε γι' αυτό. Ο τρόπος με τον οποίο τα δύο σύμπαντα έρχονται σε επαφή θα μπορούσε να περιγραφεί με τις λέξεις «σύγκρουση», «διαπέραση», «συγχώνευση», «εισχώρηση», «ένωση», «προσωρινή συνύπαρξη», κλπ, αλλά μάλλον καμία δεν θα μπορούσε να αποδώσει σωστά αυτό που συμβαίνει ήδη σε άλλα μήκη και πλάτη του Σύμπαντός μας και, που κάποια θα συμβεί και στο δικό μας μήκος και πλάτος: στο ηλιακό μας σύστημα και κατ' επέκταση στην Γη μας. (Προσωπικά, θα το ονόμαζα Ιερό Γάμο –αλλά αυτό δεν έχει σημασία).
Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτή η επαφή υπολογιζόταν να γίνει το 2008, αλλά, διάφορα προ-συμπτώματα τους έκαναν να εκτιμήσουν πως το Έτος Συγχώνευσης θα είναι μέσα στο 2011. Αλλά πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν κάνει λάθος και πάλι.
Πιθανότατα μάλλον δεν θα καταλάβουμε το συγκεκριμένο είδος «επαφής». Ωστόσο θα είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε κάποια από αυτά τα προ-συμπτώματα:
  Αντήχηση (Μουγκρητά της Γης). 
Δείτε το video:
 
 
 
 
http://diadrastiko.blogspot.com
http://www.apocalypsejohn.com/

Το βίντεο της χρονιάς! (Βίντεο)

Posted: 04 Sep 2011 04:21 AM PDT

Ο βασιλιάς του ντριφτ Κεν Μπλοκ επανέρχεται με ένα βίντεο υπερπαραγωγή, που γυρίστηκε στα στούντιο της Universal στο Χόλιγουντ. Ο Μπλοκ ντριφτάρει με το Ford Fiesta του των 600 ίππων ανάμεσα από τα σκηνικά ταινιών, που έχουν αφήσει εποχή, όπως «Στα σαγόνια του καρχαρία»..

και «Επιστροφή στο Μέλλον», ενώ τα εφέ ανεβάζουν στα ύψη την αδρεναλίνη. Ο Αμερικανός πιλότος κάνει μαγικά πράγματα με ένα αυτοκίνητο που επιταχύνει από στάση έως 100 χλμ./ώρα σε 1,9 δευτερόλεπτα, σπάει τοίχους, εκτοξεύεται από ράμπες και...πυρπολείται. Το βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να παρακολουθήσετε μέχρι το τέλος, είναι το τέταρτο με πρωταγωνιστή τον Κεν Μπλοκ και την ομάδα του Monster World Rally Team. Δείτε το Βίντεο:





http://www.gazzetta.gr
http://miva-rate.blogspot.com

Το μεγαλύτερο παζλ στον κόσμο!

Posted: 04 Sep 2011 04:13 AM PDT

Το παζλ έχει κερδίσει μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες, ενώ χαρακτηριστικό του μεγέθους του είναι ότι πωλείται μαζί με καροτσάκι για τη μεταφορά του. Πρόκειται για ένα τεράστιο παζλ, καθώς έχει διαστάσεις..
5,4 x 1,92 μέτρα και αποτελείται από 32.256 κομμάτια! Τα μόνα πράγματα που χρειάζονται είναι 200 ευρώ, ένα μεγάλο δωμάτιο και μεγάλη υπομονή!

























 
http://perierga.gr
http://miva-rate.blogspot.com

Ανεμοστρόβιλος και ηλιοβασίλεμα… δύο σε ένα

Posted: 04 Sep 2011 04:09 AM PDT

Αλήθεια ή παραίσθηση;
Οι εντυπωσιακές αυτές φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας, τη στιγμή που ένας ανεμοστρόβιλος έκανε την… «ταχύτατη» εμφάνισή του με φόντο… το ηλιοβασίλεμα! Βέβαια όσοι το παρακολούθησαν.. από κοντά σύντομα αντιλήφθηκαν ότι καμιά φορά τα μάτια μπορεί να σε ξεγελάσουν…Ο «ανεμοστρόβιλος» στην πραγματικότητα ήταν η «ουρά» που είχε αφήσει πίσω του ένα αεροπλάνο.

Τις εικόνες τράβηξε η ερασιτέχνης φωτογράφος Tariq Almutlaq, κοντά στο Ριάντ, όταν ένα μέλος της οικογένειάς της έδειξε προς τον ουρανό. Αρχικά πίστεψαν ότι επρόκειτο για έναν αληθινό ανεμοστρόβιλο και άρχισαν να μαζεύουν τα πράγματά τους (έκαναν πικ νικ)… μέχρι που συνειδητοποίησαν ότι ήταν απλά ένα θέαμα που έπρεπε να αποτυπώσουν με την κάμερά τους!














http://www.newsbeast.gr
http://miva-rate.blogspot.com
http://asovaros.tumblr.com

Ερμηνεύοντας τα κρυμμένα σύμβολα της Μεγάλης Πυραμίδας

Posted: 04 Sep 2011 03:49 AM PDT

Ένας μήνας έχει περάσεις από τότε που ο κόσμος είδε για πρώτη φορά μετά από 4.500 χρόνια μια σειρά από σύμβολα τα οποία βρέθηκαν στην καρδιά της Μεγάλης πυραμίδας του Χέοπα, και ξεκίνησαν οι πιθανές ερμηνείες τους.


Η αποκάλυψη ότι στο εσωτερικό μιας από τις δύο τομές που ξεκινούν από τον λεγόμενο Θάλαμο της Βασίλισσας στη Μεγάλη Πυραμίδα υπήρχαν σύμβολα έκανε το γύρο του κόσμου. Επρόκειτο για μια σειρά συμβόλων και μια γραμμή από κόκκινη ώχρα καθώς και ένα άλλο σημείο μαύρου χρώματος, τα οποία φωτογράφισε στο εσωτερικό της τομής και στο διάστημα μεταξύ δύο λίθων που την έφρασσαν, το ρομπότ «Τζέντι» (από το όνομα ενός μάγου-συμβούλου του Χέοπα με βάση αιγυπτιακό λογοτεχνικό κείμενο). Ο φακός του ρομπότ αυτού, που λειτούργησε με βάση πρόγραμμα έρευνας των αθέατων χώρων της πυραμίδας υπό τον Z. Hawass, μπόρεσε για πρώτη φορά να διαπεράσει μέσω ορυγμάτων τους λίθους οι οποίοι, όπως είχε αποκαλυφθεί σε παλαιότερο πρόγραμμα, έφρασσαν την τομή.

Δεδομένου τα κείμενα απουσιάζουν από τους τοίχους του μνημείου- όπως και σε όλες τις πυραμίδες της 4ης Δυναστείας – , ότι δεν έχει δοθεί επαρκής εξήγηση για τον χαρακτήρα των τομών που ξεκινούν από τους δύο θαλάμους του καθώς και ότι οι δύο τομές του Θαλάμου της Βασίλισσας καταλήγουν σε αδιέξοδο στο εσωτερικό του όγκου της πυραμίδας, τα σημεία αποτέλεσαν από την αρχή αντικείμενο έρευνας των επιστημόνων αλλά και των απανταχού «πυραμιδολόγων». Την αρχή έκανε ο Luca Miatello, ανεξάρτητος επιστήμονας ειδικός στα αρχαία αιγυπτιακά μαθηματικά, ο οποίος βλέπει στα σύμβολα αριθμούς σε ιερατική γραφή. Από δεξιά προς τα αριστερά λοιπόν, ο δρ. Miatello διαβάζει τα σύμβολα 100, 20 και 1, που αποδίδουν τον αριθμό 121. Στον αριθμό αυτό βλέπει την απόδοση του μήκους της τομής που θα έφτανε τους 121 βασιλικούς πήχεις (αγγλ. cubits, αιγ. "meh"), ενώ στηρίζει την άποψη αυτή με βάση παλαιότερη διαπίστωσή του ότι στα σχέδια της Μεγάλης Πυραμίδας απαντούν πολλαπλάσια του 7, του 9 και του 11 σε πήχεις. Επιφανείς ερευνητές, μεταξύ των οποίων ο James P. Allen (Πανεπιστήμιο Brown), επιδοκιμάζουν την παρατήρηση του Miatello ενώ και ο Zahi Hawass υποστηρίζει ότι τα σύμβολα είναι είτε αριθμοί είτε χαρακτηριστικά «τεκτονικά σημεία», τα οποία οι χτίστες χρησιμοποιούσαν κατά την κατασκευή των μνημείων για να επισημαίνουν τρόπο, σημείο ή σειρά τοποθέτησης δόμων. Εξυπηρετούσαν δηλαδή πρακτικούς σκοπούς και δεν είχαν καμία θρησκευτική ή μεταφυσική χροιά.

Επιπλέον στοιχεία για το θέμα αναμένονται τον προσεχή Αύγουστο, οπότε ο Τζέντι θα ξαναμπεί στην πυραμίδα για περισσότερες φωτογραφίες!

 
 
 
 
Πηγή: Discovery
http://volostv.blogspot.com

Η Σβάστικα των ΝΆΖΙ στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης!

Posted: 04 Sep 2011 03:43 AM PDT



Στις 20 Μαρτίου 2010 διέρρευσαν στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες από την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης που έφεραν τα πάνω κάτω όχι μόνο στην NASA αλλά και σε πολλούς ερευνητές που ασχολούνται με τα UFO!!!!

Οι φωτογραφίες πάρθηκαν από έναν δορυφόρο που ονομάζεται Κασσιόπη με υπερευαίσθητους αισθητήρες για νυχτερινή λήψη. Ο λόγος που κατασκευάστηκε είναι για να φωτογραφήσει επιμελώς όλη την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης το οποίο δεν είχε γίνει όπως λένε επίσημα μέχρι σήμερα!!!

Οι επίσημες πηγές της NASA έχουν αποτύχει παταγωδώς να εξηγήσουν περί τίνος πρόκειται αλλά ούτε και το διαψεύδουν μα δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη αναφορά για το τι μπορεί να είναι…… Οι δε ερευνητές των UFO τσακώνονται φραστικός αναμεταξύ τους προσπαθώντας ο καθένας να περάσει την δικιά του θεωρία όπως γίνεται πάντα, δεν θα αναφέρω τα ονόματα τους λόγο δεοντολογίας και μόνο. Κάποιοι ερευνητές που ερευνούν τις συνομοσιολογίες πιστεύουν ότι οι υπερδυνάμεις της γης ήξεραν για αυτό………


Οι πιο πολλές φωτογραφίες δεν είναι δυσδιάκριτες, εν μέρη οφείλεται στην τροχιακή απόσταση του καθετήρα οπού βρίσκονται οι υπέρ ευαίσθητοι αισθητήρες της φωτογραφικής μηχανής, αλλά μπορεί να προέρχεται και από την ιονισμένη σκόνη της Σελήνης, που για κατά ένα περίεργο τρόπο τα τελευταία δυο χρόνια χωρίς καμία αιτία μπορούν να δημιουργήσουν μέχρι και σύννεφα!!!! Είναι ένα φαινόμενο που πολλοί είναι αυτοί που τώρα τελευταία λένε ότι υπεύθυνοι για αυτά τα σύννεφα είναι τα UFO!! Αν και οι θεάσεις των UFO δεν είναι τόσες πολλές στην Σελήνη οπότε έχουν εμφανιστεί δεν έχουν αφήσει κανένα ίχνος σκόνης στο πέρασμα τους!!




Το όλο ζήτημα βρίσκεται σε ένα κρατήρα που ονομάζεται SCHROEDINGER οπού βρίσκεται κοντά στο Νότιο Πόλο της Σελήνης. Εκεί ο δορυφόρος τράβηξε επτά φωτογραφίες οπού εδώ παραθέτω μόνο την μια. Ο κρατήρας έχει διάμετρο 1,5 χιλιόμετρο, μέσα στον κρατήρα δείχνει να υπάρχει μια τεράστια σβάστικα όπως αυτή που είχαν οι ναζί σαν έμβλημα, πάνω από την σβάστικα υπάρχει ένας ιπτάμενος δίσκος. Ο ιπτάμενος δίσκος δείχνει να έχει πολλές ομοιότητες με τους ιπτάμενους δίσκους που είχαν φτιάξει οι ναζί κατά το τέλος του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου!!




Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι ναζί κατάφεραν μέσω της μέσης γης και της τεχνολογίας που βρήκαν εκεί, μέσα από τα ανοίγματα των Πόλων να καταφέρουν και να φτάσουν όχι μόνο στην Σελήνη αλλά και στον πλανήτη Άρη και να καταφέρουν να φτιάξουν βάσεις!! Αυτή η φωτογραφία έρχεται να δικαιώσει όσους πίστευαν ότι οι ναζί είχαν καταφέρει να πατήσουν πρώτοι από όλους στην Σελήνη. Αν και βεβαία έχουν ξεσπάσει τεράστιες διαμάχες μεταξύ αστρονόμων διαστημικών μηχανικών αλλά και ερευνητών, όταν ρωτήθηκε η NASA αν θα κάνει κάποια αποστολή στην σελήνη στην συγκεκριμένη περιοχή η απάντηση που δόθηκε είναι η εξής :







< Οι αποστολές στην Σελήνη έχουν τελειώσει εδώ και καιρό, τα ενδιαφέροντα του διαστιμικου προγράμματος είναι στον πλανήτη Άρη. Αυτό το κάνουμε γιατί μόνο ο πλανήτης Άρης στο μέλλον με την κατάλληλη προεργασία τεχνολογικός θα μπορέσει να δώσει ζωή και η ανθρωπότητα θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί αυτόν τον πλανήτη προς όφελος της. >>


Εδώ θα πρέπει να αναλογιστεί κανείς τις φήμες!;! Που κυκλοφορούν για τους ναζί ότι είχαν βρει τον εξωγήινο πολιτισμό των Βρίλ και έμαθαν τα πάντα για την σύγχρονη και εξελιγμένη τεχνολογία τους. Εγώ προσωπικά το πιστεύω σε επόμενες αναφορές μου θα σας δώσω πλήρη αναφορά για τους ναζί που έφτασαν μέχρι την μέση γη, θα κάνω ξεχωριστή αναφορά για τους Βρίλ, ξεχωριστή αναφορά για την δύναμη των Βρίλ.


Είναι παρά πολλές οι αποδείξεις για το αν οι Γερμανοί είχαν καταφέρει να έχουν τέτοια τεχνολογία αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο που θα δούμε σε παρακάτω αναφορές << κάποιοι >> έκρυψαν όλα τα στοιχεία εσκεμμένα………….. ξέρετε ότι τα αεροπλάνα που δεν μπορούν να εντοπίσουν τα ραντάρ τα λεγόμενα Stealth πρώτοι τα είχαν κατασκευάσει οι Γερμανοί!! Υπάρχει και άλλη μια φωτογραφία η οποία η Ρώσικη αποστολή της δεκαετίας του 1970 έφερε πίσω με ένα UFO το οποίο δείχνει να είναι εκεί πολύ καιρό!! Δυστυχώς και για αυτήν την φωτογραφική απόδειξη δεν έγινε κανένας λόγος παρά μόνο υποθέσεις. Υπάρχουν χιλιάδες αντικείμενα από UFO κτήρια, αγάλματα, διαστημόπλοια, αρχαίες βάσεις, κ.λ.π.




Οι Γερμανοί είχαν και τα ιπτάμενα αντικείμενα που μοιάζουν με πούρα τα οποία λένε πολλοί ότι είναι μητρικά σκάφη για τα μικρότερα σκάφη τους!;! Παραθέτω σχέδια αυτών των σκαφών που διέρρευσαν το 1978 από την πολεμική αεροπορία της USA που διαπιστώθηκε ότι άνηκαν στην αεροναυπηγική των Γερμανών του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου!! Όλα αυτά θα τα δούμε στην πορεία με αποδείξεις αλλά και με φωτογραφίες στο μέλλον!!!!




Όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω τις άλλες φωτογραφίες από την περιοχή της Σελήνης μα και αυτή εδώ έχει αρχίσει να αποτραβιέται από το διαδίκτυο….. εδώ θέλω να πω ότι η αντίστροφη σβάστικα αυτή των ναζί υπάρχει από αρχαιοτάτους χρόνους. Για τους Ινδούς είναι σύμβολο ευημερίας και γονιμότητας, όταν έμαθαν για αυτό το περιστατικό ήταν εκατομμύρια αυτοί που έσπευσαν να προσκυνήσουν……. Στην αρχαία Ελλάδα συναντά κανείς την αντίστροφη σβάστικα ειδικά στους Δελφούς οπού και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μαντεία του τότε κόσμου με την γνωστή Πυθεία να δίνει τους χρησμούς!! Αν ψάξετε θα δείτε ότι πολλοί είναι οι αρχαίοι πολιτισμοί που είχαν αυτό το έμβλημα το αντίστροφο από αυτό των ναζί ως ιερό……… μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.





Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!
 
απο strange files open your mind
http://volostv.blogspot.com

Από το Αμστερνταμ στους Δελφούς με το... ποδήλατο!

Posted: 04 Sep 2011 02:46 AM PDT

Ο λόγος για μια συγγραφέα από την Ιταλία που πήρε το ποδήλατό της, αλλά και το φίλο της και ξεκίνησαν από το Αμστερνταμ με προορισμό τους Δελφούς.
Η Rosita ειναι η δεύτερη φορά φέτος που επιχειρεί ένα μεγάλο ταξίδι, με ποδήλατο.
Πριν μια εβδομάδα όπως γράφει το thebest.gr έφτασαν στην Πάτρα ενώ η συγγραφέας σκοπεύει να εκδώσει ένα Λεύκωμα με πληροφορίες και φωτογραφίες, από τα μέρη που συνάντησε, σε αυτή τη μεγάλη ταξιδιωτική περιπέτεια.
Την προηγούμενη εβδομάδα οι δύο τουρίστες έκαναν στάση στην Πάτρα, αλλά και τη Φωκίδα.
Στο βιβλίο θα υπάρχει και αφιέρωμα στη Ναύπακτο,ενώ στη συγκέντρωση υλικού βοήθησαν και κάτοικοι της πόλης.
 
 
http://relaxgr.blogspot.com

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές