Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

"Paparazzi"


"Paparazzi"


έvTechno Vol.3: Ξεσηκωθείτε!

Posted: 03 Sep 2011 09:00 AM PDT

έvTechno Vol.3: Ξεσηκωθείτε!

Το ιδιαίτερο μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει για τρίτη χρονιά με live acts της ελληνικής και ξένης underground techno σκηνής.

Η νέα σεζόν του six d.o.g.s ανοίγει με το ένΤechno, που για 3η συνεχόμενη χρονιά καλεί ονόματα από την εγχώρια και παγκόσμια underground techno σκηνή και μας ζητάει και πάλι να ξεσηκωθούμε!

To φετινό φεστιβάλ δίνει έμφαση στα live acts και φυσικά τις απογευματινές ώρες το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν τα καθιερωμένα workshops.

Μερικά από τα φετινά ονόματα που θα κάνουν το dancefloor του six d.o.g.s να δονείται για 2 ολόκληρες νύχτες είναι Sammy Dee, Αlexi Delano, Frivolous, Glacial live (το νέο project του έλληνα dj και παραγωγού Lemos, όπου και θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του άλμπουμ).

H Αθήνα ξεσηκώθηκε και 'μείς μαζί της.

Πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/9

Gig Space
23:00 Glacial live (Hotel Costes)
24:00 Roman (Loop)
01:15 Mr Statik (BPitch Control)
02:30 Frivolous (Cadenza)
04:00 Heartthrob (Minus)
05:00 Sammy Dee (Perlon)

Bar
24:00 Μοnokini
02:00 Chevy (Urban Disco / Social Grooves)
04:00 Alexees (Trouble)

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/9

Gig Space
24:00 Zorz & Slydex (Hospital Athens team)
01:15 Pan (ένΤECHNO)
02:30 Tolga Fidan (Vakant)
03:30 Agaric (Ovum)
05:30 Alexi Delano (AD Ltd, Clink Music, Drumcode)

Bar
24:00 Manu
02:00 Jose Amba
04:00 Bodj (Percusa)

Τιμές εισιτηρίων
20 ευρώ ημερήσιο & 30 ευρώ 2μέρου

Σημεία προπώλησης
e-ticket: www.residentadvisor.net
six d.o.g.s Αβραμιώτου 6-8 καθημερινά από της 12.00-20.00

Six D.o.g.s
Αβραμιώτου 6- 8, Μοναστηράκι
Τηλ:210 3210 510 

Ουρά από λουκάνικα ή ουρά-λουκάνικο;

Posted: 03 Sep 2011 08:30 AM PDT

Ουρά από λουκάνικα ή ουρά-λουκάνικο;

Μπορεί μία σειρά από λουκάνικα να μην είναι πολύ όμορφη, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και την ουρά στα μαλλιά που το αντιγράφει.

Βαριές αφέλειες και κοτσίδα. Ένα στυλ που κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερες με το μέρος του. Οι αφέλειες έχουν εδώ και καιρό κατακτήσει τα μέτωπα μας τονίζοντας τα μάτια, καθώς σχηματίζουν μία φυσική κορνίζα στο πρόσωπο.

Όσο για την ουρά, αυτή είναι μία παλιά γνώριμη αγαπημένη που απλά γνωρίζει διάφορες παραλλαγές για να μην βαριόμαστε ποτέ!. Η Olivia Wilde, σε μία εμφάνιση της που συζητήθηκε θετικά από πολλούς, συνδύασε αυτά τα δύο πολύ πετυχημένα.

Η ουρά της αν και ήταν πιασμένη ψηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού έπεφτε ήσυχα καθώς είχε ανά διαστήματα λαστιχάκια που δημιουργούσαν τμήματα στο μήκος της. Αυτό περιορίζει τον όγκο της και την κάνει πολύ ιδιαίτερη, ώστε να μπορεί να σταθεί και σε επίσημες εμφανίσεις – όπως και έκανε.

Το look της συμπλήρωνε το έντονο eyeliner και τα ροζ μήλα. Αν έχετε κι εσείς κόψει τα μαλλιά σας αφέλειες και έχετε κρατήσει το μήκος σας μακρύ, μιμηθείτε την. Είναι εύκολο, όμορφο και φρέσκο.

Video: Καρέ-καρέ όλες οι αλλαγές που έχει κάνει η Ελονώρα Μελέτη στα μαλλιά της

Posted: 03 Sep 2011 08:33 AM PDT

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει αποδείξει ότι είναι άνθρωπος που αρέσκεται στις αλλαγές και ιδιαίτερα σε αυτές που έχουν να κάνουν με τα μαλλιά της...

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ποια ηθοποιός κάνει rafting;

Posted: 02 Sep 2011 01:59 PM PDT

«Τα τελευταία χρόνια κάνω rafting. Την πρώτη φορά και μόνο η εμπειρία μου αρκούσε. Μετά είπα, αυτό το έχω, πιο δύσκολο ποτάμι έχει;» δηλώνει η γνωστή ηθοποιός.

read more

Πόπη Τσαπανίδου: «Παρακμιακή τηλεόραση υπήρχε και θα υπάρχει πάντα»

Posted: 02 Sep 2011 04:46 AM PDT

«Βιώνουμε την παρακμή της τηλεόρασης», λέει η Πόπη Τσαπανίδου μιλώντας σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό την στιγμή που καλείται αν σχολιάζει το επίπεδο της σημερινής ελληνικής τηλεόρασης.

read more

H sexy Αραβανή

Posted: 03 Sep 2011 03:47 AM PDT

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι μια από τις πιο σέξι ελληνίδες.

read more

Ιωσήφ Μαρινάκης: «Νιώθω άγχος και ανασφάλεια»

Posted: 01 Sep 2011 06:48 AM PDT

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την κατάσταση που βιώνει η χώρα και συγκεκριμένα πόσο έπληξε τον δικό του χώρο.

read more

Video: Η νέα διαφήμιση με το τραγούδι του Χατζηγιάννη

Posted: 03 Sep 2011 08:44 AM PDT

Για ακόμη μία φορά τραγούδι του Χατζηγιάννη «ντύνει» τηλεοπτικό σποτ εταιρείας σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Αυτή τη φορά είναι το τραγούδι «Σ'αγαπώ».

read more

Carey Mulligan-Tobey Maguire: Τώρα τρέχουμε!

Posted: 03 Sep 2011 03:31 AM PDT

Μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα του Great Gatsby έκαναν οι πρωταγωνιστές της ταινίας και βρήκαν ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εξόρμηση στην παραλία Bondi του Σίδνεϊ.

read more

Video: Καρέ-καρέ όλες οι αλλαγές που έχει κάνει η Ελονώρα Μελέτη στα μαλλιά της

Posted: 03 Sep 2011 08:33 AM PDT

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει αποδείξει ότι είναι άνθρωπος που αρέσκεται στις αλλαγές και ιδιαίτερα σε αυτές που έχουν να κάνουν με τα μαλλιά της...

read more

Γιώργος Σαμπάνης: «Όταν βλέπω την Πατρίτσια αισθάνομαι όμορφα»

Posted: 01 Sep 2011 04:32 PM PDT

Για όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της Πατρίτσια Mίλικ Περιστέρη που του έχουν «κλέψει» την καρδιά μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης.

read more

Οι απροσδόκητες δηλώσεις της Madonna για τους πρώην της

Posted: 03 Sep 2011 08:00 AM PDT

Οι απροσδόκητες δηλώσεις της Madonna για τους πρώην της

Η βασίλισσα της ποπ εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και είχε να πει μερικά πράγματα για κάποιους πολύ σημαντικούς πρώην συντρόφους της.

Μπορεί να είναι η διασημότερη και σπουδαιότερη καλλιτέχνιδα της ποπ μουσικής σκηνής παγκοσμίως, εδώ και αρκετά χρόνια όμως η Madonna έχει αποκαλύψει τις προθέσεις της για μια σταδιακή στροφή προς τη μεγάλη οθόνη. Και παρά το γεγονός πως στο παρελθόν έχει κερδίσει μια Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στην «Evita», όταν αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να σκηνοθετήσει τη δεύτερη ταινία της, λογικό ήταν να χρειαστεί μια κάποια βοήθεια, μιας και εμπειρία της στον συγκεκριμένο χώρο είναι πολύ μικρή.

Η βασίλισσα της ποπ εμφανίστηκε μαζί με άλλους σταρ στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, φέρνοντας μαζί της τη νέα της ταινία «W.E.», ένα βασιλικό δράμα εποχής. Στη συνέντευξη τύπου για τη ταινία, η Madonna ξάφνιασε τους πάντες, ευχαριστώντας δημοσίως τους δύο πρώην συζύγους της, Guy Ritchie και Sean Penn, οι οποίοι την βοήθησαν με αυτή την φιλόδοξη παραγωγή.

«Πάντα ελκόμουν και ακόμα έλκομαι από τους ιδιαίτερα δημιουργικούς ανθρώπους, και αυτός είναι και ο λόγος που παντρεύτηκα τον Sean Penn και τον Guy Ritchie, δύο εξαιρετικά ταλαντούχους σκηνοθέτες», δήλωσε στη συνέντευξη η Madonna. «Και οι δύο με ενθάρρυναν στα πρώτα μου βήματα ως σκηνοθέτης και ήταν πάντα δίπλα μου όποτε τους χρειαζόμουν».

Η ταινία αφορά τη ερωτική ιστορία μεταξύ του μέλλοντα βασιλιά της Αγγλίας, Πρίγκιπα Edward και της Wallis Simpson, μιας διαζευγμένης Αμερικανίδας, για την οποία απαρνήθηκε την ευκαιρία του να γίνει βασιλιάς. Οι κριτικές σχετικά με το δεύτερο σκηνοθετικό εγχείρημα της Madonna είναι ακόμα ανάμεικτες, αλλά η τελική απόφαση δεν αναμένεται να είναι και ιδιαίτερα ενθουσιώδης.

Δείτε τη Μαίρη Συνατσάκη… γυμνή!

Posted: 03 Sep 2011 07:02 AM PDT

Δείτε τη Μαίρη Συνατσάκη… γυμνή!

Η Μαίρη Συνατσάκη το τελευταίο διάστημα έχει γίνει το μήλον της Έριδος ανάμεσα σε Mega και ΑΝΤ1 και αυτό έκανε τα μέσα να ασχολούνται όλο και περισσότερο μαζί της.
H παρουσιάστρια που δεν...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Η δίαιτα της Lara Croft

Posted: 03 Sep 2011 06:30 AM PDT

Η δίαιτα της Lara Croft

Η φόρμουλα που μετέτρεψε την Angelina Jolie στη γυναίκα-φαντασίωση του αντρικού πληθυσμού. Λίγο περισσότερο από όσο ήταν ήδη, τέλος πάντων.

Η Angelina Jolie μπορεί να έχει μετατραπεί πλέον σε μια full-time μητέρα, καθώς και να έχει αδυνατίσει αρκετά για τα δεδομένα της, τη περίοδο όμως που πρωταγωνιστούσε στον κινηματογράφο -και στα όνειρα του αντίθετου φύλου- ως Lara Croft, η διάσημη ηθοποιός ακολουθούσε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης το οποίο της χάρισε το γραμμωμένο και εντυπωσιακό σώμα της περιπετειώδους ηρωίδας. Και όλα αυτά χωρίς να κινδυνέψει ποτέ η υγεία της ή να φτάσει στα όρια της λιμοκτονίας.

Για να ετοιμαστεί για την ταινία Lara Croft, η Jolie ακολούθησε ειδικό διαιτολόγιο βασιζόμενο κυρίως στην πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας (άπαχο κρέας, γαλοπούλα, κοτόπουλο, ασπράδι αυγού, άπαχο γιαούρτι) και στα λαχανικά.

Το συνηθισμένο γεύμα της ήταν κρέας και λαχανικά στον ατμό. Καθιέρωσε το πρωινό στο διαιτολόγιό της και προτιμούσε το γάλα σόγιας ως καλή πηγή πρωτεΐνης και βιταμίνης Β12.

Παράλληλα με το γάλα σόγιας προσλάμβανε Ca και βιταμίνη D χωρίς να παίρνει ταυτόχρονα και λιπαρά (και μάλιστα κορεσμένα) από το γάλα αγελάδας. Με τον τρόπο αυτό μείωνε και τους υδατάνθρακες στο διαιτολόγιό της, ενώ απέφευγε ανεπιθύμητα φουσκώματα.

Επίσης μείωσε τη ζάχαρη στο διαιτολόγιό της, όπως επίσης και τα γλυκά. Αγαπημένο της γεύμα ήταν και είναι η τσιπούρα. Τέλος, για τις απαιτητικές ανάγκες της ταινίας ακολουθούσε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα γυμναστικής και αναγκάστηκε να διακόψει το τσιγάρο.

Έγγραφο αποκάλυψη για τον Χριστόφια και το φορτίο στο Μαρί

Posted: 03 Sep 2011 04:07 AM PDT

Η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας έγγραφο το οποίο αναφέρει ότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας γνώριζε για την επικινδυνότητα του φορτίου.

read more

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Δεν είχα ποτέ την αίσθηση ότι θα πάω στην Αμερική και θα με ανακαλύψουν»

Posted: 31 Aug 2011 02:06 PM PDT

Για ποιους λόγους ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ενώ η καριέρα του πήγαινε τόσο καλά, πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στο Los Angeles και ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν;

read more

Ποδοβόλεϊ στην άμμο από τους Totti και Di Vaio

Posted: 02 Sep 2011 01:48 AM PDT

Την αναβολή της έναρξης του Καμπιονάτο εκμεταλλεύτηκαν ο Francesco Totti και ο Marco Di Vaio και βρέθηκαν σε παραλία της Ιταλίας, όπου έκαναν επίδειξη τόσο των κολυμβητικών τους ικανοτήτων, όσο και της τεχνικής τους σε αγώνα ποδοβόλεϊ.

read more

Χωρίς κάδους απορριμμάτων λόγω ΔΕΘ θα μείνει η Θεσσαλονίκη

Posted: 03 Sep 2011 04:55 AM PDT

Για λόγους ασφαλείας, οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της Θεσσαλονίκης από 7 έως 11 Σεπτεμβρίου θα μείνουν χωρίς κάδους και ζητείται από τους κατοίκους να κρατούν τα σκουπίδια στα σπίτια τους.

read more

Τι λένε τα άστρα για τη Darryl Hanah και τη σύλληψή της

Posted: 03 Sep 2011 05:50 AM PDT

Έχοντας εγκαταλείψει την Χολιγουντιανή λάμψη εδώ και xχρόνια, η Darryl Hanah ζει σε ένα ήσυχο καταφύγιο στα Βραχώδη Όρη, ενώ πλέον είναι ιδιαίτερα γνωστή για την ακτιβιστική της δράση.

read more

Αλβέρτης: «Έχω σχέση ζωής με τον Παναθηναϊκό»

Posted: 03 Sep 2011 02:52 AM PDT

Τα πράγματα στη θέση τους βάζει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, αφού ουδέποτε τέθηκε θέμα αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό.

read more

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές