Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Η κρίση έφερε τουρίστες!!

Posted: 08 Sep 2011 01:48 AM PDT


Μπορεί να φωνάζουμε πως όλα έχουν πάρει την κάτω βόλτα, οι τουρίστες όμως την φετινή χρονιά είχαν θετικό πρόσημο.. Κατά το διάστημα Ιανουαρίου-Αυγούστου 2011, οι τουρίστες που έφθασαν στα 13 κύρια αεροδρόμια της χώρες έφθασαν τους 8.695.309, σημειώνοντας αύξηση....




10,1% έναντι της περασμένης χρονιάς. Την ίδια ώρα, οι τουριστικοί φορείς υποστηρίζουν ότι ο στόχος των 16,5 εκατομμυρίων τουριστών για το 2011 έχει ήδη επιτευχθεί. Τα στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων δείχνουν ότι τον Αύγουστο έφθασαν στη χώρα μας 2.211.585 τουρίστες καταγράφοντας άνοδο 9,30% σε σχέση με πέρσι.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφει η Ρόδος και η Κως, με ποσοστό 23,77% και 23,88% αντιστοίχως. Ιδιαίτερα θετικά είναι τα στοιχεία για τη Θεσσαλονίκη, όπου οι αεροπορικές αφίξεις σημείωσαν αύξηση 11,95%. Ακολουθεί το Ηράκλειο, με άνοδο 13,41%.

Πάντως, παρά την γενικότερη ανάκαμψη του τουριστικού τομέα, η εικόνα στην Αθήνα είναι διαφορετική. Σε επίπεδο οκταμήνου, οι τουριστικές αφίξεις μειώθηκαν κατά 0,86%, με την πόλη να υποδέχεται 2.105.489 τουρίστες.



Πηγή:

kinitro news


Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...ΠΡΟΣΩΠΟ

Posted: 08 Sep 2011 01:40 AM PDT




Η 22χρονη Wu Xiaoyan από την Κίνα, έχει μια πολύ σοβαρή δυσμορφία στο πρόσωπό της, γι'αυτό και κάποιοι την αποκαλούσαν "Avatar girl".




Η ασθένεια της ονομάζεται ινώδης δυσπλασία και προκαλεί την δημιουργία όγκων στα οστά, με αποτέλεσμα το πρόσωπο της να έχει παραμορφωθεί εντελώς. Η Wu δεν μπορεί να αναπνεύσει ή να μυρίσει με τη μύτη της και η όραση της έχει επηρεαστεί σημαντικά, όμως οι γονείς της είναι αναγκασμένοι να την βλέπουν αβοήθητη καθώς δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στην σειρά των ακριβών χειρουργικών επέμβασεων που απαιτούνται.
Ο γιατρός της λέει ότι η Wu είναι πραγματικά γενναία και δεν παραπονιέται, παρά τους φριχτούς πόνους που την βασανίζουν.










πηγη

kinitro news


Έτσι θα είναι το νεο ταξί

Posted: 08 Sep 2011 12:36 AM PDT


Με μια φαρδιά μπλε λωρίδα και μπλε "καπέλο" με κίτρινα γράμματα θα είναι το νεο ταξί...

Ήδη το υπουργείο έστειλε μια ενδεικτική απεικόνιση του πως θα είναι. Οπως επίσης προβλέπεται στο νέο νόμο τα καινούρια ταξί που θα βγαίνουν στην κυκλοφορία θα έχουν τηλεόραση και ίντερνετ.





Πηγή:newsit.gr

kinitro news


ΕΛΕΝΙΝ... Να προσεχουμε την 25η του Σεπτεμβρη 2011

Posted: 07 Sep 2011 11:58 PM PDT


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Δύο ερευνητές μιλούν για τον κομήτη Ελένιν και θεωρούν πως είναι το γεγονός που δεν θα μας αποκαλύψει καμία κυβέρνηση έγκαιρα...









Βέβαια αδυνατώ να κατανοήσω το "έγκαιρα" σε περίπτωση σεισμών της τάξης των 12 ρίχτερ όπως αναφέρεται... και έχω και μία αλλεργία στην καταστροφολογία....



αλλά θεωρώ πως αξίζει τουλάχιστον να ακούσουμε και να δούμε τα όσα έχουν να μας κοινοποιήσουν...



αφού όπως ισχυρίζονται αυτό είναι το "2012" που δεν μας αποκαλύπτουν οι κυβερνήσεις...



Βέβαια και από τις πηγές των Μάγια γνωρίζουμε πως στις 28 Οκτωβρίου λήγει το γαλαξιακό έτος και από την επόμενη μέρα εισερχόμαστε σε ένα νέο κύκλο εξέλιξης...



Οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις πάντα ανήκαν στην εξέλιξη της δημιουργίας...

Ας είμαστε ψύχραιμοι και εστιασμένοι στο όραμα που ΣΥΝ-δημιουργούμε λοιπόν

κι ας ελπίσουμε πως ο εφιάλτης που κυβερνούσε πρόσφατα τις ζωές μας δεν ήταν τόσο φρικτός ώστε να χρειαστούν κοσμογονικά γεγονότα για να συνειδητοποιηθούμε...



Υπόψη οι τρεις μέρες δίχως φως που αναφέρει στην αρχή του βίντεο ο ομιλιτής

συμβαδίζουν με τα λόγια του Αλεξάντρο Ιξλαγκ, του πρεσβύτερου αρχηγού των Μάγιας σήμερα...



Ας είναι οι τρεις μέρες δίχως φως το χείριστο που μπορεί να μας έβρει για να ζήσουμε ως φωτεινοί δημιουργοί πάνω σε τούτο τον πλανήτη...

ΠΗΓΗ





Αμβούργο: Έλληνας φοιτητής σφαγίασε Αμερικανίδα με 30 μαχαιριές

Posted: 07 Sep 2011 11:15 PM PDT





Άφωνη έμεινε η εγκληματολογική υπηρεσία του Αμβούργου από την εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί της εισερχόμενοι σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου «Μπίζμαρκ» στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου.

Μπροστά τους αντίκρισαν ένα πτώμα νεαρής γυναίκας πάνω στο οποίο ο ιατροδικαστής καταμέτρησε 30 πλήγματα με μαχαίρι.
Βάσει της έρευνας του εγκληματολογικού άρχισε να ξετυλίγεται ο «Μίτος της Αριάδνης». Τελικά εντοπίστηκε ο δολοφόνος. Πρόκειται για Έλληνα μόλις 27 ετών, φοιτητή από τη Σπάρτη που ονομάζεται Βασίλειος Π.

Μερικές ώρες νωρίτερα η αστυνομία του αεροδρομίου του Αμβούργου είχε εντοπίσει, σε κωματώδη κατάσταση, έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος προσπαθώντας να σκαρφαλώσει σε έναν πύργο που βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Αμβούργου, έχασε τις αισθήσεις του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ένα κλειδί δωματίου που είχε στην τσέπη του, αποκάλυψε την ταυτότητά του Έλληνα Σπαρτιάτη και το μακάβριο μυστικό του.....
Οι γερμανικές εφημερίδες κάνουν λόγο για «Ritualmörder» που σημαίνει «τελετουργική δολοφονία».
Ο 27χρονος Βασίλειος Π. ξεκίνησε από τη Σπάρτη την προηγούμενη εβδομάδα επιθυμώντας να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στη Γερμανία. Την Τετάρτη βρέθηκε στο Αμβούργο. Αποφάσισε να διανυκτερεύσει σε ένα από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά στο σταθμό του τρένου. Λίγες ώρες αργότερα με γοργό βήμα απομακρύνθηκε από το ξενοδοχείο, εμφανώς ταραγμένος. Απομακρυνόταν από τον τόπο του εγκλήματος. Στο δωμάτιο που είχε νοικιάσει τώρα βρισκόταν το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας. Η εγκληματολογική υπηρεσία δεν άργησε να βρει τα στοιχεία της. Ήταν η Μπρίτανι Νικόλ Κέλε, 23 χρόνων από το Τέξας.
Η κοπέλα από το Τέξας
Η 23χρονη άφησε το Τέξας και την οικογένειά της, τον περασμένο Ιούνιο, για να κάνει διακοπές στην Γερμανία. Έφτασε στο Αμβούργο και διέμενε σε οικία από μία φίλη της. Οι μέρες έγιναν εβδομάδες, και οι εβδομάδες… μήνες. Η διαμονή έγινε βάρος για την οικοδέσποινα. Η Μπρίτανι, ωστόσο, αποφάσισε να σπουδάσει στην Ευρώπη και η φίλη της δήλωσε πως θα έπρεπε να εγκαταλείψει το σπίτι και να αναζητήσει νέα στέγη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες, η άτυχη γυναίκα αναζητούσε διαμέρισμα στην περιοχή κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Αμβούργου. Δηλαδή πλησίον του ξενοδοχείου, όπου το βράδυ της Τετάρτης είχε νοικιάσει δωμάτιο ο Βασίλης Π. από τη Σπάρτη.
Η μοίρα τους έφερε κοντά για να τους χωρίσει λίγες ώρες αργότερα. Για πάντα.
Ο Βασίλης Π. βρέθηκε λιπόθυμος και τραυματισμένος από πτώση σε σημείο του αεροδρομίου. Οι άνδρες της ασφάλειας κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης. Οι νοσηλευτές ανακάλυψαν στην τσέπη του κλειδί του ξενοδοχείου που διέμενε. Το κλειδί που τους οδήγησε στο δωμάτιο, νούμερο 16.
Λίγη ώρα αργότερα κλιμάκιο της αστυνομίας βρισκόταν στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και οι
Το κλειδί του δωματίου
αξιωματούχοι είχαν στη διάθεσή τους τα στοιχεία της ταυτότητας του Έλληνα φοιτητή. Ζήτησαν να κάνουν έρευνα στο δωμάτιό του. Ο υπάλληλος της υποδοχής του οδήγησε στο δωμάτιο, νούμερο 16 του ξενοδοχείου και ο θέαμα που αντίκρισαν σόκαρε ακόμα και τους άνδρες του εγκληματολογικού.
Νεαρή γυναίκα, ήταν βουτηγμένη μέσα σε λίμνη αίματος. Οι αστυνομικοί μέτρησαν 30 μαχαιριές στο άψυχο σώμα της 23χρονης και έμειναν σοκαρισμένοι από το μένος του δράστη που προσπάθησε να «γδάρει τη σάρκα της. Φαίνονταν τα σωθικά της» αναφέρει ο γερμανικός Τύπος που χαρακτήρισε το έγκλημα «τελετουργικό».
Ο 27χρονος φοιτητής, μέχρι σήμερα, 4 μέρες μετά, νοσηλεύεται ακόμα σε κώμα στο νοσοκομείο του Αμβούργου και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη. Οι Αρχές δεν αποκλείουν την απόπειρα αυτοκτονίας ενώ αναμένουν με αγωνία να βελτιωθεί η υγεία του ώστε να μιλήσει.


Πηγή:Zougla

kinitro news


Πόσες τούρκικες λέξεις χρησιμοποιούμε κάθε μέρα;

Posted: 07 Sep 2011 11:11 PM PDT





Καθημερινά χρησιμοποιούμε ένα σωρό λέξεις οι οποίες είναι Τουρκικές και όμως δεν γνωρίζουμε την προέλευση τους και την αντίστοιχη ελληνική έννοια.




ΑΛΑΝΙ (αλήτης),
ΑΛΑΝΑ (ανοιχτός χώρος),
ΑΓΑΣ (δεσποτικός-αυταρχικός),
ΑΓΙΑΖΙ (πρωινό ή νυχτερινό κρύο),ΓΙΑΟΥΡΤΙ (πηγμένο γάλα),
ΚΑΡΠΟΥΖΙ (υδροπέπων),..

ΜΕΝΕΞΕΣ (εύοσμο λουλούδι),
ΣΟΥΓΙΑΣ (μαχαιράκι),ΤΕΝΕΚΕΣ (δοχείο),
ΦΛΙΤΖΑΝΙ (κύπελλο),
ΤΣΕΠΗ (θυλάκιο),
ΤΑΒΑΝΙ (οροφή),
ΤΖΑΚΙ (παραγώνι),
ΚΑΙΚΙ (βάρκα),
ΜΕΛΤΕΜΙ (άνεμος ετησίας),
ΜΑΝΑΒΗΣ (οπωροπώλης),
ΜΠΑΚΑΛΗΣ (παντοπώλης),
ΓΛΕΝΤΙ (διασκέδαση),
ΚΑΒΓΑΣ (φιλονικία),
ΚΕΦΙ (ευδιαθεσία),
ΧΑΤΙΡΙ (χάρη),
ΝΤΕΡΤΙ (καημός),
ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ (σύγχυση),
ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ (καπνοσύριγγα),
ΧΑΣΑΠΙΚΟ (κρεοπωλείο),
ΝΤΟΥΛΑΠΙ (ιματιοθήκη),
ΔΕΡΒΕΝΙ (κλεισούρα),
ΜΠΑΙΡΑΚΙ (σημαία),
ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ (βοσκός-ποιμένας),
ΓΙΛΕΚΟ (περιθωράκιον),
ΧΑΜΠΑΡΙΑ (αγγελία-νέα),
ΓΙΑΠΙ (οικοδομή),
ΓΙΑΚΑΣ (περιλαίμιο),
ΓΙΑΡΜΑΣ (ροδάκινο),
ΓΙΝΑΤΙ (πείσμα),
ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ (επίθεση),
ΓΚΕΜΙ (χαλινάρι),
ΓΟΥΡΙ (τύχη),
ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΣ (κακότυχος),
ΓΚΑΙΝΤΑ (άσκαυλος),
ΕΡΓΕΝΗΣ (άγαμος),
ΖΑΜΑΝΙΑ (μεγάλο χρονικό διάστημα),
ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ (λαχανικά),
ΖΟΡΙ (δυσκολία),
ΖΟΥΜΠΟΥΛΙ (υάκινθος),
ΚΑΒΟΥΚΙ (καύκαλο),
ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΩ(φρυγανίζω-ξεροψήνω),
ΚΑΖΑΝΙ (λέβητας),
ΚΑΣΜΑΣ (αξίνα-σκαπάνη),
ΚΑΛΕΜΙ (γραφίδα),
ΚΑΛΟΥΠΙ (μήτρα-πρότυπο),
ΚΑΛΠΙΚΟΣ (κίβδηλος),
ΚΑΠΑΚΙ (σκέπασμα- κάλυμμα),
ΚΑΡΑΟΥΛΙ (φρουρά-σκοπιά),
ΚΟΥΒΑΣ (κάδος-αγγείο),
ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ (ολωσδιόλου),
ΚΑΤΣΙΚΑ (ερίφι-γίδα),
ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ (ανέλπιστο εύρημα),
ΚΙΜΑΣ (ψιλοκομμένο κρέας),
ΚΙΟΣΚΙ (περίπτερο),
ΚΟΛΑΙ (ευκολία-άνεση),
ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ (οδηγός),
ΚΟΠΙΤΣΑ (πόρπη),
ΚΟΤΖΑΜ (τεράστιος-πελώριος),
ΚΟΤΣΑΝΙ (μίσχος),ΚΑΦΑΣΙ (κιβώτιο),
ΚΟΤΣΙ (αστράγαλος),
ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ (γενναιόδωρος-ανοιχτοχέρης),
ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ (δοχείο χρημάτων),
ΚΟΥΣΟΥΡΙ (ελάττωμα-μειονέκτημα),
ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ (ασύνετα-απερίσκεπτα),
ΛΑΓΟΥΜΙ (υπόνομος-οχετός),
ΛΑΠΑΣ (χυλός),
ΛΕΒΕΝΤΗΣ (ανδρείος-ευσταλής),
ΛΕΚΕΣ (κηλίδα),
ΛΕΛΕΚΙ (πελαργός),
ΛΟΥΚΙ (υδροσωλήνας),
ΜΑΓΙΑ (προζύμη-ζυθοζύμη),
ΜΑΓΚΑΛΙ (πύραυνο),
ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ (έρημος),
ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ (πετροσέλινο-μακεδονίσι),
ΜΑΝΤΖΟΥΝΙ (φάρμακο),
ΜΑΟΥΝΑ (φορτηγίδα),
ΜΑΡΑΖΙ (φθίση),
ΜΑΡΑΦΕΤΙ (μικρό εργαλείο),
ΜΑΣΟΥΡΙ(μικρό ξύλο),
ΜΑΧΑΛΑΣ (συνοικία),
ΜΕΖΕΣ (ορεκτικά),
ΜΕΝΤΕΣΕΣ (στρόφιγγα),
ΜΕΡΑΚΙ (πόθος),
ΜΕΡΕΜΕΤΙ (επισκευή-επιδιόρθωση),
ΜΟΥΣΑΜΑΣ (κερωμένο-αδιάβροχο ύφασμα),ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΣ(φιλοξενούμενος-επισκέπτης),
ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ (μη νωπό),
ΜΠΑΓΛΑΡΩΝΩ (δένω-φυλακίζω),ΜΠΑΛΤΑΣ (πελέκι),
ΜΠΑΜΙΑ (ιβίσκος ο εδώδιμος),
ΜΠΑΜΠΑΣ (πατέρας),
ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ(ο πολύ γέρος),
ΜΠΑΞΕΣ (περιβόλι-κήπος),
ΜΠΑΡΟΥΤΙ (πυρίτιδα),
ΜΠΑΤΖΑΚΙ (κνήμη-σκέλη),
ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ (σύγαμπρος-συννυφάδα),ΜΠΑΤΙΡΙΣΑ(πτωχεύω-χρεοκοπώ),
ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ (αρωματικό άρτυμα),
ΜΠΕΚΡΗΣ (μέθυσος),
ΜΠΕΛΑΣ(ενόχληση),
ΠΟΥΣΤΗΣ-ΜΠΙΝΕΣ (κίναιδος-ασελγής),
ΜΠΟΓΙΑ (βαφή-χρώμα),
ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ (ελαιοχρωματιστής)
ΜΠΟΙ (ανάστημα-ύψος),
ΜΠΟΛΙΚΟΣ (άφθονος),
ΜΠΟΣΤΑΝΙ (λαχανόκηπος),
ΜΠΟΣΙΚΟΣ (χαλαρός),
ΜΠΟΥΖΙ (πάγος-ψύχρα),
ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ (στίφος-άτακτο πλήθος),
ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ (καλοθρεμμένος-παχουλός),
ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ (κουτός-ανόητος),
ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ (φυλακή),
ΜΠΟΥΡΙ (καπνοσωλήνας),
ΜΠΟΡΑ (καταιγίδα)
ΜΠΟΥΤΙ (μηρός),
ΜΠΟΥΧΤΙΣΜΑ (κορεσμός),
ΝΑΖΙ (κάμωμα-φιλαρέσκεια),
ΝΤΑΜΑΡΙ (φλέβα-λατομείο),
ΝΤΑΜΠΛΑΣ (αποπληξία),
ΝΤΑΝΤΑ (παραμάνα-τροφός),
ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ (συναλλαγή-αγοραπωλησία),
ΝΤΕΛΑΛΗΣ (διαλαλητής),ΝΤΕΛΗΣ (παράφρονας),
ΝΤΙΒΑΝΙ (κρεβάτι),
ΝΤΟΥΒΑΡΙ (τοίχος),
ΝΤΟΥΜΑΝΙ (καταχνιά-καπνός),
ΝΤΟΥΝΙΑΣ (κόσμος-ανθρωπότητα),
ΠΑΖΑΡΙ (αγορά-διαπραγμάτευση),
ΠΑΝΤΖΑΡΙ (κοκκινογούλι-τεύτλο),
ΠΑΤΖΟΥΡΙ (παραθυρόφυλλο),
ΠΑΠΟΥΤΣΙ (υπόδημα),
ΠΕΡΒΑΖΙ (πλαίσιο θυρών),
ΠΙΛΑΦΙ (ρύζι),
ΡΑΧΑΤΙ (ησυχία)
ΣΑΚΑΤΗΣ (ανάπηρος),ΣΑΜΑΤΑΣ (θόρυβος),
ΣΕΝΤΟΥΚΙ (κιβώτιο),
ΣΕΡΤΙΚΟ (τσουχτερό, βαρύ),
ΣΙΝΑΦΙ (συντεχνία, κοινωνική τάξη),ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ(πίδακας),
ΣΙΡΟΠΙ (πυκνόρρευστο διάλυμα ζάχαρης),
ΣΑΙΝΙ (ευφυής),
ΡΟΥΣΦΕΤΙ (χαριστική εξυπηρέτηση),
ΣΟΒΑΣ (ασβεστοκονίαμα),
ΣΟΙ (καταγωγή-γένος),
ΣΟΚΑΚΙ (δρόμος),
ΣΟΜΠΑ (θερμάστρα),ΣΟΥΛΟΥΠΙ (μορφή-σχήμα),
ΤΑΜΠΛΑΣ (αποπληξία-συγκοπή),
ΤΑΠΙ (χωρίς χρήματα),
ΤΑΡΑΜΑΣ (αυγοτάραχο),ΤΑΣΑΚΙ (σταχτοδοχείο),
ΤΑΧΙΝΙ (αλεσμένο σουσάμι),
ΤΑΨΙ (μαγειρικό σκεύος),
ΤΕΚΕΣ (καταγώγιο),
TΕΜΠΕΛΗΣ (οκνηρός-ακαμάτης),
ΤΕΡΤΙΠΙ (τέχνασμα-απάτη),
ΤΕΦΑΡΙΚΙ (εκλεκτό-αριστούργημα),
ΤΕΦΤΕΡΙ(κατάστιχο),

ΤΖΑΜΙ (υαλοπίνακας-γυαλί),
ΤΣΑΜΠΑ (δωρεάν),
ΤΖΑΝΑΜΠΕΤΗΣ (κακότροπος-δύστροπος),
ΤΟΠΙ (σφαίρα),

ΤΟΥΛΟΥΜΙ (ασκός),
ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ (αντλία),
ΤΟΥΜΠΕΚΙ (σιωπή),
ΤΡΑΜΠΑ (ανταλλαγή),
ΤΣΑΙΡΙ (λιβάδι-βοσκοτόπι),
ΤΣΑΚΑΛΙ (θώς),
ΤΣΑΚΙΡΗΣ (γαλανομάτης),
ΤΣΑΚΜΑΚΙ (αναπτήρας),
ΤΣΑΝΤΑ (δερμάτινη θήκη),

ΤΣΑΝΤΙΡΙ (σκηνή),
ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΗΣ (ανοικοκύρευτος-άτσαλος),
ΤΣΑΡΚΑ (επιδρομή-περιπλάνηση),
ΤΣΑΝΤΙΖΩ (εξοργίζω-προσβάλω),
ΤΣΑΧΠΙΝΗΣ(κατεργάρης-πονηρός),
ΤΣΙΓΚΕΛΙ(αρπάγη-σιδερένιο άγκιστρο),
ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ-ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ (φιλάργυρος),
ΤΣΙΡΑΚΙ (ακόλουθος),
ΤΣΙΣΑ(ούρα),
ΤΣΙΦΤΗΣ (άψογος-ικανός),

ΤΣΟΥΒΑΛΙ (σακί),
ΤΣΟΥΛΟΥΦΙ (δέσμη μαλλιών),
ΤΖΟΓΛΑΝΙ (νέος)
ΤΣΟΠΑΝΗΣ (βοσκός)
ΦΑΡΑΣΙ (φτυάρι-σκουπιδολόγος),
ΦΑΡΣΙ (τέλεια-άπταιστα),

ΦΥΝΤΑΝΙ(φυτώριο),
ΦΙΣΤΙΚΙ (πιστάκη),
ΦΥΤΙΛΙ (θρυαλλίδα),
ΦΟΥΚΑΡΑΣ (κακομοίρης-άθλιος),
ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ (λεπτοκάρυο-λευτόκαρο),
ΦΡΑΝΤΖΟΛΑ (ψωμί),
XABOYZA(δεξαμενή νερού),
ΧΑΖΙ (ευχαρίστηση),
ΧΑΛΑΛΙΖΩ (συγχωρώ),
ΧΑΛΙ (άθλιο),
ΧΑΛΙ (τάπητας),
ΧΑΛΚΑΣ (κρίκος),
ΧΑΜΑΛΗΣ(αχθοφόρος),
ΧΑΝΙ (πανδοχείο),

ΧΑΠΙ (καταπότι),
ΧΑΡΑΜΙ (άδικα),
ΧΑΡΜΑΝΗΣ (χασισοπότης),
ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ (μικρό χρηματικό ποσό),
ΧΑΒΑΣ (μουσικός σκοπός)
ΧΑΦΙΕΣ(καταδότης),
ΧΟΥΖΟΥΡΕΜΑ (ανάπαυση),
ΧΟΥΙ (ιδιοτροπία),
ΧΟΥΝΕΡΙ (πάθημα-εξαπάτηση).

πηγή

kinitro news


Γκάλοπ VPRC, για τα "Επίκαιρα-Ένας στους δύο θα απέχει, ή θα ρίξει άκυρο-λευκό.Πρώτη η Ν.Δ με 30 %-Πέφτει το ΠΑ.ΣΟ.Κ στο 24,5 %-Το Κ.Κ.Ε ισχυρό τρίτο κόμμα στο 13 %-Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ψηλά στο 7 %

Posted: 07 Sep 2011 11:03 PM PDT


Στέλιος Μπαμιατζής-news247.gr
Την εικόνα του εκλογικού σώματος δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της VPRC, για τα "Επίκαιρα", για το μήνα Σεπτέμβριο.
Τα ευρήματα είναι άκρως σημαντικά.
Η αποχή αυξήθηκε για αρχή 10,2%, από το 38,6% που ήταν τον Ιούλιο έφτασε το 48,8% το Σεπτέμβριο.
Όσον αφορά στη διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα, τα λεγόμενα εξουσίας, και εδώ η κατάσταση αλλάζει εκ νέου, με την Νέα Δημοκρατία να αυξάνει τη διαφορά της από το δεύτερο πλέον ΠΑΣΟΚ αλλά και με το σημερινό κυβερνών κόμμα να χάνει μία ακόμα μονάδα, συγκριτικά με το Σεπτέμβριο.
Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πλέον στο 24,5% και η ΝΔ στο 30%, ενώ τον Ιούλιο τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 25,5% και 29,5%.



Όμως και τα δύο κόμματα έχουν απωλέσει δυνάμεις αθροιστικά, αφού τον Ιούλιο άγγιζαν το 55% ενώ τώρα το 54,5%.
Σταθερά τρίτος πόλος είναι πλέον το ΚΚΕ, το οποίο κατείχε μεν αυτή τη θέση εδώ και χρόνια, όμως ποτέ με τόσο υψηλά ποσοστά.
Τώρα το κόμμα της Αριστεράς φτάνει πλέον το 13%, όπως και τον Ιούλιο.
Ακολουθεί ο ΛΑΟΣ με 7,5%, κρατώντας την τέταρτη θέση και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ με 7%.
Το έτερο αριστερό κόμμα έχει σαφώς ανεβάσει τη δύναμή του, όχι όμως σε σχέση με τον Ιούλιο.
Και το ΚΚΕ και ο ΛΑΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνουν τα ίδια ποσοστά που είχαν και εν μέσω θέρους.
Μία μονάδα επάνω βρίσκονται οι Οικολόγοι, η ευχάριστη έκπληξη της δημοσκόπησης. Συγκεντρώνουν 5% έναντι 4% στην προηγούμενη σφυγμομέτρηση.
Η Δημοκρατική Συμμαχία δείχνει να χάνει μισή μονάδα 1,5% αντί για 2%, η Δημοκρατική Αριστερά μπαίνει στη Βουλή με 3%, η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στο 1,5% και τέλος η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πάει στο 1% από 0,5%.

Πηγή:news247.gr

kinitro news


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές