Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Ο Έλληνας παρουσιαστής… η επώνυμη σύντροφος και η αγάπη του στ΄ αγοράκια! (Nassos blog)

Posted: 04 Jun 2013 08:03 AM PDT

Ο Έλληνας παρουσιαστής… η επώνυμη σύντροφος και η αγάπη του στ΄ αγοράκια! (Nassos blog)

Είναι παρουσιαστής πολύ γνωστός. Στον ενημερωτικό τομέα... και έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.

Νομίζει ότι είναι ο ένας και ο μοναδικός... αρκετοί που τον βλέπουν δεν πιστεύουν τα όσα λέγονται για τις ανασφάλειες και τη ψωνάρα του, καθώς διατηρεί σοβαρό και ήρεμο προφίλ.
Διαβάστε περισσότερα στο: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/o-ellhnas-paroysiasths-h-epwnymh-syntrofos-kai-h-agaph-toy-sta-agorakia/

Αυτή η 21χρονη αποκαλεί... κατάρα την εμφάνισή της! (pics)

Posted: 04 Jun 2013 07:48 AM PDT

Αυτή η 21χρονη αποκαλεί... κατάρα την εμφάνισή της! (pics)

«Κατάρα» χαρακτηρίζει την εμφάνισή της μια 21χρονη από το Σικάγο των ΗΠΑ, καθώς όπως λέει την έχει καταστρέψει μιας και θεωρείται... πολύ ελκυστική!

 

Η νεαρή Dana Adiva μίλησε για τις δυσκολίες που δημιουργεί η εμφάνισή της σε επεισόδιο της εκπομπής του MTV «True Lives».

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Gerard Pique: Είναι χαζομπαμπάς και του αρέσει

Posted: 04 Jun 2013 08:35 AM PDT

Gerard Pique: Είναι χαζομπαμπάς και του αρέσει

Από τότε που ήρθε στον κόσμο ο γιος του Gerard Pique και της Shakira, η ζωή τους έχει αλλάξει.

Ο ποδοσφαιριστής απολαμβάνει αρκετό χρόνο με τον γιο του και φυσικά βγάζει συνέχεια φωτογραφίες, τις οποίες ανεβάζει στο instagram. Ο GerardPiqueείναι χαζομπαμπάς και δεν το κρύβει, αντιθέτως του αρέσει πάρα πολύ.

Έπαθε ΣΟΚ: Πήγε στο γιατρό για πρήξιμο στο στομάχι και έμαθε πως...

Posted: 04 Jun 2013 07:46 AM PDT

Έπαθε ΣΟΚ: Πήγε στο γιατρό για πρήξιμο στο στομάχι και έμαθε πως...

Ένας 66χρονος έπαθε το σοκ της ζωής του όταν πήγε στο γιατρό για ένα πρήξιμο στο στομάχι

 

Όπως αναφέρει η βρετανικής Mirror ο... ανυποψίαστος άνδρας από το Χονγκ Κονγκ, έμαθε από τους γιατρούς ότι στην πραγματικότητα είναι... γυναίκα!

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Μια κίνησή σου μόνο φτάνει...

Posted: 04 Jun 2013 08:16 AM PDT

Μια κίνησή σου μόνο φτάνει...

Το κοντό φόρεμά της και μια απότομη κίνηση ήταν αρκετά για να φανεί το εσώρουχό της.

Βέβαια, δεν ξέρουμε αν πρόκειται για εσώρουχο ή για μαγιό. Ότι και να είναι πάντως , η αλήθεια είναι ότι το είδαμε. Ο λόγος για την Πάρις Χίλτον , η οποία στην προσπάθειά της να φτιάξει την γόβα της, σήκωσε το πόδι της και είδαμε το λευκό εσώρουχό της με τα κόκκινα χειλάκια.

Ουπς! Ατυχηματάκι στην πισίνα για την…

Posted: 04 Jun 2013 08:09 AM PDT

Ουπς! Ατυχηματάκι στην πισίνα για την…

Έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά και μας το επιδεικνύει με την πρώτη ευκαιρία.

Αυτή την φορά , αποφάσισε να δροσιστεί στην πισίνα του ξενοδοχείου που βρίσκεται δίπλα στο γυμναστήριό της. Καθώς έβγαινε όμως από την πισίνα η Jennifer Nicole Lee το νερό παραλίγο να της βγάλει το κάτω μέρος του μαγιό της. Η σέξι Jennifer Nicole Lee όμως το αντιλήφθηκε εγκαίρως και έτσι οι λουόμενοι δεν πρόλαβαν να δουν και πάρα πολλά. Ωστόσο και αυτά τα λίγα στάθηκαν αφορμή για ν' ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία.

Αλ Πατσίνο: «Με κούρασε ο ρόλος του Νονού»

Posted: 04 Jun 2013 08:00 AM PDT

Αλ Πατσίνο: «Με κούρασε ο ρόλος του Νονού»

Ο Αλ Πατσίνο έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, αλλά ο ρόλος του Νονού φαίνεται ότι τον στιγμάτισε.

Ο ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια στους θαυμαστές του, οι οποίοι τον τίμησαν με την παρουσία τους στο θέατρο Παλάντιουμ του Λονδίνου. Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του και για τον «Νονό» είπε: «ήταν μια μακρόσυρτη, απαίσια, κουραστική ιστορία». Όσον αφορά στα «όχι» που έχει πει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του είπε ότι θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Πρίτι Γούμαν» και «Ο πόλεμος των άστρων».

Ιδέα για πρωινό; Η Kim Kardashian θέλει να φάει τον πλακούντα της μετά τη γέννα

Posted: 04 Jun 2013 07:20 AM PDT

Ιδέα για πρωινό; Η Kim Kardashian θέλει να φάει τον πλακούντα της μετά τη γέννα

Απίστευτο και όμως αληθινό.

Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία γυναίκα που μετά τη γέννα θέλει να φάει τον πλακούντα της. Αν διαβάζοντας αυτό απορείτε αν είναι ποτέ δυνατόν να είναι κάτι τέτοιο αλήθεια να σας επιβεβαιώσουμε ότι είναι κάτι που συνηθίζεται.

Όταν η Kim λοιπόν στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου Keeping up with the Kardashian μας αποκάλυψε ότι το φύλο του παιδιού είναι κορίτσι φρόντισε να συνεχίσει στην κουβέντα με το γιατρό της για αυτή την πρακτική που είχε ακούσει.

Η αδερφή της αηδίασε, αλλά η Kim συνέχισε με ερωτήσεις τύπου αν γίνεσαι νεότερη μετά τη βρώση πλακούντα. Ο γιατρός τέτοια απάντηση δεν έδωσε, αλλά φρόντισε να της πει ότι υπάρχουν πολλές συνταγές για να μαγειρέψεις τον πλακούντα και πως πολλές γυναίκες τον τρώνε.

Αχ Kim τι άλλο θα κάνεις για να μας πείσεις ότι είσαι on trend. Εμείς δεν έχουμε παρά να σου ευχηθούμε καλή όρεξη. 

Διαβάστε ακόμα

Το ψώνιο καλά κρατεί: Η Kim κάνει botox ακόμη και στην εγκυμοσύνη;

Η Kim Kardashian αγόρασε κούνια για το μωρό της, αξίας 4.000 δολαρίων!

Κim καλή μου τι σου συνέβη;

 

Πώς η μουσική μπορεί να με βοηθήσει να χάσω κιλά;

Posted: 04 Jun 2013 07:00 AM PDT

Πώς η μουσική μπορεί να με βοηθήσει να χάσω κιλά;

Και όταν λέμε «μουσική» δεν εννοούμε τον χορό, αλλά την μουσική αυτή καθεαυτή. Πολύ απλά, αν την ώρα που τρώτε, αντί να ανοίξετε την τηλεόραση επιλέξετε να βάλετε μουσική να παίζει στο background, θα απολαύσετε πολύ περισσότερο το γεύμα σας και ταυτόχρονα θα δίνετε προσοχή στην ποσότητα που καταναλώνετε, ξέροντας πότε πρέπει να σταματήσετε. Οι ειδικοί, ωστόσο, συμβουλεύουν να επιλέγετε πάντα χαλαρή, ήρεμη μουσική, καθώς όσο πιο δυνατός και γρήγορος είναι ο ρυθμός ενός κομματιού, τόσο πιο γρήγορα και «άγαρμπα» θα τρώτε.

Γεννήθηκαν σιαμαία ενωμένα στην καρδιά!

Posted: 04 Jun 2013 07:44 AM PDT

Γεννήθηκαν σιαμαία ενωμένα στην καρδιά!

Η 34χρονη Basma Breiwesh από την Παλαιστίνη γνώριζε από το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, ότι κυοφορούσε σιαμαία, όμως αρνήθηκε να κάνει έκτρωση.

 

«Είμαι βαθιά θρησκευόμενη και δε μπορούσα να σκοτώσω τα παιδιά μου. Χαίρομαι που τα έφερα στον κόσμο, όμως τώρα είναι στα χέρια του Θεού το αν θα καταφέρουν να ζήσουν» είπε η ίδια στο Associated Press.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Το φιλί του Πικέ στη Σακίρα στο… πάτωμα

Posted: 04 Jun 2013 07:04 AM PDT

Το φιλί του Πικέ στη Σακίρα στο… πάτωμα

Μεγάλη είναι η αγάπη που τρέφει ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, για τη σύντροφό του, Σακίρα και αυτό δεν σταματά να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

 

Έτσι έγινε και τελευταία, όταν ο Ισπανός στόπερ φίλησε το Χολιγουντιανό αστέρι της Κολομβιανής τραγουδίστριας στο Walk of Fame.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Έξαλλη η Kate Upton με την Victoria’s Secret

Posted: 04 Jun 2013 07:35 AM PDT

Έξαλλη η Kate Upton με την  Victoria's Secret

Η Kate Upton εκνευρίστηκε με τους υπεύθυνους του οίκου μόδας Victoria's Secret, όταν είδε μια παλιά της φωτογραφία, με την οποία αποφάσισαν να διαφημίσουν την επόμενη κολεξιόν τους.

Ο πρώην άγγελος της εταιρείας έγινε έξαλλος, αφού οι υπεύθυνοι της εταιρείας την είχαν απορρίψει και δεν της ανανέωσαν το συμβόλαιο όταν εκείνη πήρε κάποια κιλά παραπάνω. Μάλιστα, ο μάνατζερ του 20χρονου μοντέλου τόνισε ότι δεν ζήτησε κανείς την άδεια της Kate Upton για να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Πιστόριους: Αναβλήθηκε η δίκη

Posted: 04 Jun 2013 05:40 AM PDT

Πιστόριους: Αναβλήθηκε η δίκη

Στις 19 Αυγούστου αναμένεται να δοθεί η συνέχεια στη δίκη του Όσκαρ Πιστόριους, καθώς η εισαγγελία της Νοτίου Αφρικής έκανε δεκτό το αίτημα της πλευράς του παραολυμπιονίκη για αναβολή...

Διαβάστε περισσότερα στο οnsports.gr

Έφυγαν από το γύρισμα του Σουλεϊμάν και πήγαν στην πλατεία Ταξίμ

Posted: 04 Jun 2013 07:00 AM PDT

Έφυγαν από το γύρισμα του Σουλεϊμάν και πήγαν στην πλατεία Ταξίμ

Οι διαδηλώσεις στους δρόμους της Τουρκίας συνεχίζονται και οι ηθοποιοί της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» βρέθηκαν στην πλατεία Ταξίμ.

Τις πρώτες μέρες βλέπαμε τον Halit Ergenc με την σύζυγό του Berguzar Korel, αλλά και την τηλεοπτική του αδελφή Deniz Cakir ανάμεσα στο πλήθος να διαδηλώνουν και εκείνοι. Ο φωτογραφικός φακός, αυτή την φορά εντόπισε στην πλατεία Ταξίμ και άλλους ηθοποιούς από την τουρκική σειρά, οι οποίοι είχαν γίνει ένα με τον κόσμο και φώναζαν και εκείνοι συνθήματα. Μάλιστα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ο Halit Ergenc είχε πάρει την ντουντούκα και μιλούσε στους διαδηλωτές.

Δείτε το νέο κούρεμα του Μέσι

Posted: 04 Jun 2013 07:23 AM PDT

Δείτε το νέο κούρεμα του Μέσι

Ο Μέσι βρίσκεται στην πατρίδα του για τα παιχνίδια των Προκριματικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Ο Αργεντινός σταρ λίγο πριν μπει στο γήπεδο κόντρα σε Κολομβία και Εκουαδόρ είπε ν' αλλάξει το στυλ των μαλλιών του. Έτσι, έκανε ένα μικρό διάλλειμα από τις προπονήσεις και επισκέφθηκε τον κουρέα για ν' αλλάξει στυλ. Το αποτέλεσμα φαίνεται ότι του άρεσε πολύ γι' αυτό πόζαρε στον φωτογραφικό φακό για να το δείξει στους θαυμαστές του.

Η νέα τραγουδίστρια των Otherview έρχεται στο MTV Greece

Posted: 04 Jun 2013 07:10 AM PDT

Η νέα τραγουδίστρια των Otherview έρχεται στο MTV Greece

Οι Otherview επιστρέφουν ανανεωμένοι με νέα τραγουδίστρια και το MTV Greece σας την παρουσιάζει αποκλειστικά!

Την Τέταρτη 05 Ιουνίου, μπορείς να μάθεις τα πάντα για εκείνη μέσα από την εκπομπή Your Noise Daily με τη Τζένη Θεωνά.

 

Μέχρι τότε επισκέψου την επίσημη σελίδα του MTV Greece για να γνωρίσεις τις 10 καλύτερες συμμετοχές από τις κοπέλες που διεκδίκησαν τη θέση της νέας τραγουδίστριας και να μαντέψεις... who will be the "One"!

 

Επίσης, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή για να πάρεις μέρος στο νέο video clip του group που θα γυριστεί τις επόμενες ημέρες σε ένα υπέροχο μέρος της Αθήνας και θα προβληθεί για πρώτη φορά μέσα από το MTV Greece!

 

Τέλος, μείνε συντονισμένος στο αγαπημένο σου μουσικό κανάλι και παρακολούθησε αποκλειστικά ρεπορτάζ γύρω από τα μελλοντικά σχέδια του επιτυχημένου συγκροτήματος μέσα από τις εκπομπές Hitlist Hellas,  Greeklips, και MTV news.

Γιώργος Μαζωνάκης: Πως επιδρά η Νέα Σελήνη στις συναυλίες του;

Posted: 04 Jun 2013 06:54 AM PDT

Γιώργος Μαζωνάκης: Πως επιδρά η Νέα Σελήνη στις συναυλίες του;

Πόσο βοηθάει το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα στις μεταμφιέσεις του Ιχθύ με την αχαλίνωτη φαντασία;

 

Νέα δουλειά για τον Γιώργο Μαζωνάκη με τίτλο «Λείπει πάλι ο θεός» και μόλις κυκλοφόρησε το video clip του χορευτικού κομματιού του cd με τίτλο «Καλώς σας βρήκα».

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου;

Posted: 04 Jun 2013 06:41 AM PDT

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου;

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου η Ευγενία Μανωλίδου βγαίνει Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο και, μεταξύ άλλων, μιλάει για το «Musical Αγάπη μου».

Τη συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που θα παρουσιάσει στο Θέατρο Badminton στις 13 Ιουνίου, σε συνεργασία με άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Παναγιώτης Πετράκης, η Σία Κοσκινά, ο Γιάννης Φίλιας, η Ευδοκία Μωυσίδου.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας θυμάται τα πρώτα του βήματα στο θεατρικό στερέωμα. Μιλάει για τους ρόλους που έχει ξεχωρίσει και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη νέα θεατρική παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει. Επίσης, περιγράφει πώς είναι στην προσωπική του ζωή και πώς διαχειρίζεται τη δημοσιότητα στην καθημερινότητά του.

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Νίνο συναντάει τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής περιγράφει πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά τον γάμο και μιλάει για την εμπειρία που βιώνει ως νέος πατέρας. Επίσης, μοιράζεται τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και μας παρουσιάζει -σε αποκλειστικότητα- πλάνα από το video του νέου single του, «Τόσο περίπου σ' αγαπώ».

Ακολουθεί η Κλέλια Ρένεση. Η ηθοποιός ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της ζωής, αλλά και της επαγγελματικής της διαδρομής. Μιλάει για τους αγαπημένους της ρόλους, τις καλύτερες συνεργασίες της και συζητάει για τους στόχους και τα όνειρά της.
Το Βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου, ξεκινάει με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια συναντάει τον Πέτρο Κωστόπουλο και μιλάει για την τηλεόραση και για την εκπομπή της. Σχολιάζει την οικονομική κρίση και τις συνέπειές της στον χώρο των Media και αποκαλύπτει πώς είναι η ζωή της πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το Βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώνεται με τη Σύλβια Δεληκούρα. Η ηθοποιός μιλάει για τη συμμετοχή της στο show του ΑΝΤ1 "Your Face Sounds Familiar". Περιγράφει πόσο δύσκολο είναι να ενσαρκώνει καλλιτέχνες - είδωλα της μουσικής βιομηχανίας, αλλά και πόσο ξεχωριστή είναι για την ίδια η νέα αυτή εμπειρία.

Γιώργος Μαζωνάκης: Πως επιδρά η Νέα Σελήνη στις συναυλίες του;

Posted: 04 Jun 2013 06:54 AM PDT

Γιώργος Μαζωνάκης: Πως επιδρά η Νέα Σελήνη στις συναυλίες του;

Πόσο βοηθάει το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα στις μεταμφιέσεις του Ιχθύ με την αχαλίνωτη φαντασία;

 

Νέα δουλειά για τον Γιώργο Μαζωνάκη με τίτλο «Λείπει πάλι ο θεός» και μόλις κυκλοφόρησε το video clip του χορευτικού κομματιού του cd με τίτλο «Καλώς σας βρήκα».

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Δείτε το νέο κούρεμα του Μέσι

Posted: 04 Jun 2013 07:23 AM PDT

Δείτε το νέο κούρεμα του Μέσι

Ο Μέσι βρίσκεται στην πατρίδα του για τα παιχνίδια των Προκριματικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Ο Αργεντινός σταρ λίγο πριν μπει στο γήπεδο κόντρα σε Κολομβία και Εκουαδόρ είπε ν' αλλάξει το στυλ των μαλλιών του. Έτσι, έκανε ένα μικρό διάλλειμα από τις προπονήσεις και επισκέφθηκε τον κουρέα για ν' αλλάξει στυλ. Το αποτέλεσμα φαίνεται ότι του άρεσε πολύ γι' αυτό πόζαρε στον φωτογραφικό φακό για να το δείξει στους θαυμαστές του.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές