Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Beach Essentials: Τα βρήκαμε όλα στα Fullah Sugah

Posted: 25 Jun 2013 08:50 AM PDT

Beach Essentials: Τα βρήκαμε όλα στα Fullah Sugah

Έξυπνο καλοκαιρινό shopping στο αγαπημένο μας brand

Ένας από τους λόγους που αγαπάμε το καλοκαίρι είναι και το γεγονός ότι, για να είμαστε στυλάτες όλη μέρα, ελάχιστα πράγματα είναι απαραίτητα. Το μαγιό μας, βασικά αξεσουάρ για την παραλία και το τέλειο μαύρισμα είναι αυτά που θα χρειαστούμε, καθ' όλη τη διάρκεια των διακοπών, που είμαστε χαλαρές και χαρούμενες και ξεχνάμε -έστω και για λίγο- την καθημερινότητά μας. Βρίσκοντας πάντα μία δικαιολογία για έξυπνο shopping επισκεφθήκαμε τα Fullah Sugah, όπου βρήκαμε όλα τα αξεσουάρ που θα μας συνοδεύσουν στις εξορμήσεις μας στην παραλία με τον πιο στυλάτο τρόπο!

1) Το καφτάνι: Λευκό, από βαμβακερό ύφασμα με λεπτομέρειες από δαντέλα, 24.90 €
2) Το καπέλο: Ψάθινη ρεπούμπλικα με δίχρωμη κορδέλα, 12.90 €
3) Η τσάντα: Από πλεκτή, πολύχρωμη ψάθα, με χάντρες στις λαβές, 28.90 €
4) Τα σανδάλια: Σε ταμπά χρώμα, από πλεκτό υλικό, 18.90 €
5) Η πετσέτα: Σε έντονο χρώμα, με floral prints, 24.90 €

H Αngelina Jolie μίλησε στο Συμβούλιο του ΟΗΕ και τα είπε έξω από τα δόντια (βίντεο)

Posted: 25 Jun 2013 08:28 AM PDT

H Αngelina Jolie μίλησε στο Συμβούλιο του ΟΗΕ και τα είπε έξω από τα δόντια (βίντεο)

Δείτε τη διάσημη ηθοποιό να συγκινεί μιλώντας στο Συμβούλιο της Ουνέσκο.

Παρά το πρόσφατο πρόβλημα με την υγεία τη η Αngelina Jolie είναι και πάλι σε φόρμα και μάλιστα σε έναν από τους πιο σοβαρούς ρόλους της ζωής της, αυτόν της πρέσβειρας καλής θελήσεως της Ουνέσκο.


Η διάσημη ηθοποιός παρεβρέθηκε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και φορώντας ένα απλό κουστούμι με πουκάμισο μίλησε με λόγο δυνατό όπως αρμόζει σε μία γυναίκα που έχει δει από κοντά εμπόλεμες ζώνες και ανθρώπους στα όρια της ανέχειας.


«Στις μέρες μας εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια γυναίκα, παιδιά και άνδρες έχουν πέσει θύματα βιασμού κατά τη διάρκεια πολεμικών συγκρούσεων. Ο ΟΗΕ εδώ και 67 χρόνια βρίσκεται αντιμέτωπος με πολέμους και συγκρούσεις, όμως ακόμα δεν έχει θέσει ως προτεραιότητα την αντιμετώπιση των βιασμών στις ζώνες πολέμου. Εσείς ορίζεται την ατζέντα. Αν το Συμβούλιο Ασφαλείας θέσει ως προτεραιότητα την αντιμετώπιση της σεξουαλικής βίας και των βιασμών, τότε σίγουρα θα αρχίσουν να λαμβάνονται μέτρα γι΄ αυτά τα θέματα. Αν όχι, τότε αυτές οι φρικαλεότητες θα συνεχιστούν.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι μιλάμε για νέα κορίτσια που βιάστηκαν πριν ακόμα τα σώματά τους να είναι έτοιμα για να κυοφορήσουν ένα παιδί. Αγόρια υπό την απειλή όπλου αναγκάζονται να βιάσουν τις μητέρες και τις αδελφές τους. Γυναίκες βιάζονται με μπουκάλια, κλαδιά δέντρων και μαχαίρια για να τους προκαλέσουν όσο μεγαλύτερη ζημιά γίνεται. Νήπια, ακόμα και μωρά αρπάζονται από τα σπίτια τους και βιάζονται», είπε η Jolie και ζήτησε από τα κράτη να δεσμευτούν και να κινητοποιήσουν τον κόσμο για να σταματήσει η βία.

Διαβάστε επίσης:

Ποια star λιώμα από το μεθύσι κουτούλησε πάνω σε... πόρτα;

H Kate Moss γυμνή στο Playboy!

Η Kate Moss θύμα τηλεφωνικής φάρσας

 

 

Η ατάκα τηλεθεάτριας που «άφησε άφωνη» την Μενεγάκη on air!

Posted: 25 Jun 2013 08:15 AM PDT

Η ατάκα τηλεθεάτριας που «άφησε άφωνη» την Μενεγάκη on air!

Μία ατάκα τηλεθεάτριας ήταν αρκετή για να "αφήσει άφωνη" την Ελένη Μενεγάκη σήμερα!

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Ποιος «χουφτώνει» την Cameron Diaz;

Posted: 25 Jun 2013 08:00 AM PDT

Ποιος «χουφτώνει» την Cameron Diaz;

και για ποιο λόγο;

Για να είμαστε ειλικρινείς αυτός που την έχει στριμώξει, το κάνει με τη δική της συγκατάβαση.

Η Cameron Diaz γυρίζει μια σκηνή από την επόμενη ταινία της με τίτλο «The Other Woman» τα γυρίσματα γίνονται στο Manhattan, ενώ ο άντρας πρωταγωνιστής είναι ο Nikolaj Coster-Waldau, που έγινε διάσημος ως Τζέιμι Λάνιστερ στο σίριαλ "Game of Thrones".

Το εντυπωσιακό είναι ότι στις φωτογραφίες διακρίνεται το σορτάκι-κορσές που φοράει κάτω από το λευκό μίνι φορεματάκι της η 40χρονη ηθοποιός. Το αν θα φαίνεται ή όχι στην ταινία δεν μένει παρά να περιμένουμε να το δούμε, πάντως το θέμα είναι ότι τελικά και οι γυναίκες με το κορμί της Cameron χρειάζονται την προστασία και την ασφάλεια του κορσέ.

Μέχρι να δείτε όμως την ταινία, δείτε τις φωτογραφίες, στις οποίες η sexy Cameron κοιτάει και φιλάει με πάθος τον πρωταγωνιστή της.

Βάσω Λασκαράκη: Για πρώτη φορά μιλάει για την εγκυμοσύνη της και αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της

Posted: 25 Jun 2013 07:50 AM PDT

Βάσω Λασκαράκη: Για πρώτη φορά μιλάει για την εγκυμοσύνη της και αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της

Για πρώτη φορά μίλησε για την εγκυμοσύνη της η Βάσω Λασκαράκη, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το φύλο του μωρού της, καρπού του έρωτά της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.
«Είναι κοριτσάκι» είπε η ηθοποιός η οποία έλαμπε από ευτυχία κατά την εμφάνισή της στα πλατό του «Πρωινό mou» όπου μίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. «Είμαι πέντε μηνών και έχω πάρει έξι κιλά» είπε η Βάσω όταν η Φαίη διαπίστωσε πως είναι πολύ όμορφη και λαμπερή.
Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως πριν καν κάνει τεστ εγκυμοσύνης, ήξερε ότι ήταν έγκυος από διαίσθηση ενώ πρόσθεσε: «Το πρώτο τεστ δεν βγήκε θετικό. Χρειάστηκε να κάνω άλλα τρία. Η πρώτη αντίδραση ήταν τα απόλυτο κενό. Με τον Γιάννη κοιταζόμασταν, κάναμε βόλτα μέσα στο σπίτι και ύστερα έπρεπε να φύγει ο Γιάννης για το θέατρο. Το βράδυ χρειάστηκε να βγούμε με τον θίασο για φαγητό και εγώ και ο Γιάννης γελούσαμε συνέχεια ενώ όλοι οι υπόλοιποι μιλούσαν για διάφορα προβλήματα της καθημερινότητας. Εμάς όμως μας φαίνονταν όλα τόσο αστεία μπροστά σε αυτό που είχαμε μάθει λίγο πριν...»

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Η Miranda Kerr αποκαλύπτει το μυστικό της: Το smoothie που θα σας χαρίσει κορμί και επιδερμίδα… αγγέλου!

Posted: 25 Jun 2013 07:40 AM PDT

Η Miranda Kerr αποκαλύπτει το μυστικό της: Το smoothie που θα σας χαρίσει κορμί και επιδερμίδα... αγγέλου!

Ένας... μαγικός χυμός που θα σας αποτοξινώσει και θα σας αναζωογονήσει

Όχι πείτε μας. Ποια δε θα ήθελε να διαθέτει κορμί και επιδερμίδα αγγέλου της Victoria's Secret; Όλες τους έχουν κορμάρες και λαμπερό πρόσωπο. Μα καλά, τι κάνουν και είναι πάντα τόσο τέλειες; Όλες τους τρέφονται πολύ υγιεινά και φυσικά γυμνάζονται καθημερινά. Από κει και πέρα η καθεμιά έχει τα δικά της μυστικά που φυσικά δύσκολα αποκαλύπτει...


Η Miranda Kerr, όπως γνωρίζετε, δεν ανήκει πια στην ομάδα των... Αγγέλων! Παρόλα αυτά δεν έχει χάσει τη λάμψη της. Μάλιστα ως cool girl που είναι, είπε να αποκαλύψει το μυστικό της για τέλεια επιδερμίδα και αδύνατο κορμί. Ποιο είναι; Μα φυσικά ένα smoothie που φτιάχνει με τα χεράκια της κάθε πρωί.


Πάμε να δούμε τι περιέχει:
1 ποτήρι γάλα καρύδας
1ποτήρι νερό καρύδας
1κ.σ acai σε μορφή σκόνης
1κ.σ goji berries
1κ.σ σπιρουλίνα
1κ.σ ακατέργαστο κακάο σε σκόνη
1κ.σ ρίζα μάκα σε σκόνη
1κ.σ σπόρους chia
1 ½ κ.σ vegan σκόνη πρωτεΐνης ρυζιού

 

Η αλήθεια είναι ότι τα υλικά που χρησιμοποιεί το μοντέλο είναι λιγάκι εξεζητημένα. Παρόλα αυτά, όλα είναι superfoods και θα μπορέσετε (αν φυσικά ενδιαφέρεστε για τέτοιου είδους διατροφικές συνήθειες) να τα βρείτε σε μαγαζιά με φυτικά/βιολογικά προϊόντα. Σίγουρα, αν κρίνουμε από τα συστατικά του, μιλάμε για τον απόλυτο χυμό. Δείτε παρακάτω το video με την κούκλα Miranda να σας συμβουλεύει πώς να φτιάξετε το αποτοξινωτικό smoothie. Δοκιμάστε το και στείλτε μας απόψεις. Αναμένουμε...

 

Διαβάστε ακόμα

Ποιο καλοκαιρινό φρούτο σας... αδυνατίζει;

Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα με... κανέλα. Δείτε πώς!

Χυμός που σε αδυνατίζει ενώ κοιμάσαι; Μάθαμε τη μαγική συνταγή του Dr.Oz και σας την αποκαλύπτουμε!

Το μυστικό για να μην σας βγαίνουν άψητα τα κέικ και οι πίτες

Posted: 25 Jun 2013 07:20 AM PDT

Το μυστικό για να μην σας βγαίνουν άψητα τα κέικ και οι πίτες

Σε πολλές γυναίκες (και άντρες, γιατί όχι) συμβαίνει αρκετές φορές το κέικ, η πίτα, το ψωμί που ψήνουν να βγει από το φούρνο άψητο είτε στη βάση, είτε ολόκληρο, παρότι το έχουν αφήσει αρκετή ώρα στη φωτιά. Αυτό συμβαίνει κυρίως σε όσους ασχολούνται αραιά και που με την μαγειρική και δεν έχουν αποκτήσει ακόμα την άνεση και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, ειδικά στον τομέα του ψησίματος. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά το μυστικό για ένα καλό ψήσιμο είναι ακριβώς αυτό: η αυτοπεποίθηση. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να κοιτάζετε πραγματικά το φαγητό, συχνά και από παντού. Ακόμα και αν το μαχαίρι βγει καθαρό από μέσα, αν το κέικ σας είναι «χλωμό» σε χρώμα, δεν έχει τελειώσει το ψήσιμό του. αφήστε το να ψηθεί για άλλα 2-3 λεπτά, ή όχι χρειαστεί, μέχρι να αποκτήσει ένα ομοιόμορφο, χρυσοκαφέ χρώμα. Είναι προτιμότερο να σας αρπάξει λίγο στις γωνίες, παρά να μείνετε με ένα «λαστιχένιο», άψητο φαγητό, με υγρό περιεχόμενο και άσχημη εμφάνιση. Μόλις το κάνετε αυτό μερικές φορές με διάφορα φαγητά, θα πάρετε αμέσως το κολάι και η διαδικασία του ψησίματος θα γίνει δεύτερη φύση σας.

Σκάνδαλο: Η Kate Moss χρησιμοποιεί ντουμπλέρ στις φωτογραφήσεις(η οποία θα μπορούσε να είναι κόρη της)

Posted: 25 Jun 2013 07:00 AM PDT

Σκάνδαλο: Η Kate Moss χρησιμοποιεί ντουμπλέρ στις φωτογραφήσεις(η οποία θα μπορούσε να είναι κόρη της)

Ένα αστέρι πέφτει, πέφτει, πέφτει...

Είναι ένα από τα διασημότερα supermodels του πλανήτη με το στιλ της να αντιγράφεται μανιωδώς ενώ οτιδήποτε κι αν φορέσει γίνεται αυτομάτως το απόλυτο trend! Ο λόγος φυσικά για την μία και μοναδική Kate Moss η οποία παρά τα 39 της χρόνια παραμένει θεά και βάζει κάτω πολλές 20άρες επίδοξα αστεράκια της πασάρελας! 'Η μήπως όχι;

Σε πρόσφατη φωτογράφηση της άτακτης Kate λοιπόν, γίναμε μάρτυρες ενός περίεργου και αλλόκοτου σκηνικού που αν όντως ισχύει εκθέτει το μοντέλο ανεπανόρθωτα! Μαζί λοιπόν με την Kate στα παρασκήνια, τριγυρνούσε και ένα ακόμη μοντέλο, τουλάχιστον μία 20ετία μικρότερό της με ακριβώς τα ίδια ρούχα! Πολλοί υποστηρίζουν ότι η Kate τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιεί ντουμπλέρ στις φωτογραφήσεις της, μιας και το σώμα της δεν είναι τόσο σφιχτό και δεμένο όπως στο παρελθόν! Αυτό βέβαια δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά καθώς πολλοί αναρωτήθηκαν σε πόσες φωτογραφήσεις της star των τελευταίων χρόνων βλέπουμε όντως εκείνη και όχι κάποια πιτσιρίκα...

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Τόσο η Kate όσο και η νεαρή ντουμπλέρ της φορούσαν ένα μακρύ φανελάκι στο χρώμα του δέρματος με μία λευκή γούνα από πάνω! Εκτός φυσικά από την παντελή απουσία σουτιέν, το 39χρονο supermodel είχε παραλείψει να φορέσει και... εσώρουχο, κάνοντας πιπεράτες αποκαλύψεις του εσωτερικού της κόσμου κάθε φορά που επιχειρούσε μία πιο απότομη κίνηση!

Διαβάστε επίσης:

Ποια star λιώμα από το μεθύσι κουτούλησε πάνω σε... πόρτα;

H Kate Moss γυμνή στο Playboy!

Η Kate Moss θύμα τηλεφωνικής φάρσας

Gwyneth Paltrow: Η πιο αντιπαθητική star

Posted: 25 Jun 2013 05:46 AM PDT

Gwyneth Paltrow: Η πιο αντιπαθητική star

Η Gwyneth Paltrow έχει φανατικό κοινό που την αγαπάει, αλλά και φανατικό κοινό που την μισεί.

Οι δεύτεροι κατέληξαν σε αυτό, αφού το χρήμα και η δόξα άλλαξαν την γνωστή ηθοποιό. Μάλιστα, όσοι αντιπαθούν τους διάσημους είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν μέσα από το περιοδικό star. Έτσι, η Gwyneth Paltrow βρέθηκε πρώτη στην ψηφοφορία. Δεύτερη βρέθηκε η Kristen Stewart, η οποία θεωρείται αλαζονική και σνομπ. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Jennife Lopez την οποία κατηγορούν για ναρκισσισμό.

Πώς την «πάτησε» η Τόνια Σωτηροπούλου

Posted: 25 Jun 2013 08:25 AM PDT

Πώς την «πάτησε» η Τόνια Σωτηροπούλου

Το Mega έγινε Star Chanel


Δεν ξέρουμε αν το Star θα καταφέρει να γίνει του χρόνου Mega, πάντως σίγουρα το Mega περνάει στιγμές που ξεπερνάει το Star. Όπως για παράδειγμα σήμερα το πρωί, στο Πρωινό μου, που φαίνεται ότι ζήλεψαν τη δόξα του νεανικού δελτίου του Star και είπαν να κάνουν το ίδιο.
Διαβάστε περισσότερα στο: queen.gr

Γιώργος Τζαβέλας: Κάνει διακοπές στη Μύκονο με… τη μαμά του!

Posted: 25 Jun 2013 08:14 AM PDT

Γιώργος Τζαβέλας: Κάνει διακοπές στη Μύκονο με… τη μαμά του!

Ο άσος της Μονακό Γιώργος Τζαβέλας κάνει διακοπές στη Μύκονο με τη... μαμά του!

Η κυρία Μαρία είναι η γυναίκα της ζωής του και φυσικά την φροντίζει όσο κανέναν άλλον. Ο διεθνής αμυντικός αυτόν τον καιρό απέχει από τις αθλητικές του υποχρεώσεις και είπε να αφιερώσει τον χρόνο του στην προσωπική του ξεκούραση, όχι όμως μόνος αλλά με τη μητέρα του. Άλλωστε τον περισσότερο καιρό λείπει στη Γαλλία λόγω των υποχρεώσεών του με την ομάδα και έτσι είπε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Και όσο η μαμά λιαζόταν, ο Γιώργος πήρε τους φίλους του και έφυγαν για θαλάσσιες βόλτες με τζετ σκι απολαμβάνοντας κάθε στιγμή του στο νησί. Όσο για την πρώην αγαπημένη του,  Δείτε φωτογραφίες...

Μάριο Μπαλοτέλι: Ο σέξι χορός της Νεγκεσά (video)

Posted: 25 Jun 2013 08:19 AM PDT

Μάριο Μπαλοτέλι: Ο σέξι χορός της Νεγκεσά (video)

Ένα βίντεο που δεν θα αρέσει καθόλου στον Μάριο Μπαλοτέλι κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έχει να κάνει με το κορίτσι του.


Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Αποφυλακίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς! (φωτό)

Posted: 25 Jun 2013 08:04 AM PDT

Αποφυλακίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς! (φωτό)

Μετά από 14 μήνες φυλάκισης, ο Λάκης Γαβαλάς λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού.


Ο επιχειρηματίας, όπως αναφέρει το oloigiaolous, ήταν ιδιαιτέρα ευδιάθετος και χαμογελαστός αφού επιτέλους νιώθει ελεύθερος. Φορώντας γυαλιά ηλίου κι ένα μπλουζάκι που έγραφε «free», δηλαδή ελεύθερος, μιλώντας στις κάμερες είπε πως ακόμη δεν έχει σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις του! Δείτε φωτογραφίες!

Η πρώην του Ραμαζότι κάνει διακοπές με φουσκωμένη κοιλιά

Posted: 25 Jun 2013 06:07 AM PDT

Η πρώην του Ραμαζότι κάνει διακοπές με φουσκωμένη κοιλιά

Η πρώην σύζυγος του Έρος Ραμαζότι, Μισέλ Χούντσικερ έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Τομάσο Τρουσάρντι και περιμένουν το πρώτο του παιδάκι.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια με τον κληρονόμο του οίκου Τρουσάρντι στην Ιταλία και συγκερκιμένα στο Φόρντε ντέι Μάρμι να κάνουν το μπάνιο τους. Η φουσκωμένη κοιλιά της Μισέλ δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού ήδη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της ότι όταν ο αγαπημένος της της έκανε πρόταση γάμου, άργησε ν' απαντήσει γιατί ήθελε ν' απολαύσει την στιγμή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι μπορεί να μην έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού, ωστόσο πληροφορίες θέλουν να περιμένει κοριτσάκι.

Φωτό: Δείτε Ελληνίδα παρουσιάστρια να φωτογραφίζεται την ώρα που ο γιατρός… (Nassos blog)

Posted: 25 Jun 2013 07:33 AM PDT

Φωτό: Δείτε Ελληνίδα παρουσιάστρια να φωτογραφίζεται την ώρα που ο γιατρός… (Nassos blog)

Απ΄ότι φαίνεται κάποιος της έκανε άσχημο σχόλιο για το χαμόγελο της, αφού με το που επέστρεψε από τις διακοπές της έτρεξε στον οδοντίατρο για να κάνει λεύκανση δοντιών.

ΥFSF: Πήρε το «πράσινο φως» για δεύτερο κύκλο!

Posted: 25 Jun 2013 07:20 AM PDT

ΥFSF: Πήρε το «πράσινο φως» για δεύτερο κύκλο!

Το πράσινο φως για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν πήρε η εκπομπή Your face sounds familiar.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της espresso, οι ιθύνοντες του καναλιού είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και τις καλές κριτικές που σχεδόν με κλειστά μάτια έδωσαν έγκριση για τη συνέχιση του show και του χρόνου. Φυσικά η βασική ομάδα των συντελεστών θα παραμείνει ίδια, αφού τόσο η πληθωρική και ταλαντούχα παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου όσο και η κριτική επιτροπή φαίνεται ότι δένουν αρκετά αρμονικά. Έτσι, αφού η σύσταση της «συνταγής» θεωρείται πετυχημένη δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αλλάξει, εκτός βεβαίως κάποιου απροόπτου. Όσον αφορά το πότε θα βγει ξανά στον αέρα, μέχρι στιγμής οι πληροφορίες κάνουν λόγο -και πάλι όπως φέτος- για το τέλος της σεζόν.

Αλεξάνδρα Λοϊζου: «Αν κάποτε στα δίχτυα της πιαστείς…..»

Posted: 25 Jun 2013 07:50 AM PDT

Αλεξάνδρα Λοϊζου: «Αν κάποτε στα δίχτυα της πιαστείς…..»

Η Αλεξάνδρα Λοΐζου μετά τον χωρισμό της από τον Τούρκο ποδοσφαιριστή Σελτσούκ Σαχίν, είναι ελεύθερη και ωραία και εμείς συμπληρώνουμε και... σέξι!

Το μοντέλο, το οποίο απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο, απαθανατίστηκε με μαύρο σέξι μπικίνι το οποίο είχε συνδυάσει με ένα διχτυωτό μακρύ φόρεμα που αναδείκνυε τις τέλειες καμπύλες της και φυσικά όλο το σεξ απίλ που διαθέτει. Η εκρηκτική Αλεξάνδρα χάρισε στον φωτογραφικό φακό τις πιο σέξι πόζες της καθώς ετοιμαζόταν να δροσιστεί με μία βουτιά στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου. Μία γοργόνα στη στεριά και... με δίχτυα!

Γιώργος Κατίδης: «Είμαι βλάκας και όχι μάγκας όπως λένε»

Posted: 25 Jun 2013 07:18 AM PDT

Γιώργος Κατίδης: «Είμαι βλάκας και όχι μάγκας όπως λένε»

Ο Γιώργος Κατίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξή μίλησε για τον ναζιστικό χαιρετισμό που είχε κάνει μέσα στο γήπεδο και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε.

«Είχα δει ένα βίντεο από την συνέντευξη τύπου της Χρυσής Αυγής όπου ένας εκπρόσωπος του κόμματος αυτού μπαίνει μέσα και φωνάζει εγέρθητω και απαιτεί από τον κόσμο να σηκωθεί όρθιος. Και από κει αντέγραψα τον χαιρετισμό. (...) Δεν είναι καθόλου υπέρ μου. Αλλά εκείνη την εποχή αυτό το συγκεκριμένο βίντεο κάποιοι το διακωμωδούσαν, κάποιοι το σατίριζαν και από κει το αντέγραψα», είπε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές». Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα αποκάλυψε πως έχει τελειώσει το Λύκειο, εικονικά. «Έχω τελειώσει το λύκειο εικονικά. Δεν έχω παρακολουθήσει μαθήματα, καθημερινά... έχω πάει σχολείο για κάποιες ώρες και τις υπόλοιπες ώρες έφευγα... υπήρχαν μέρες που έκανα μόνο προσευχή και μετά πήγαινα προπόνηση».

Λαμπερή πρεμιέρα για τους «Άντρες έτοιμοι για όλα»

Posted: 25 Jun 2013 06:41 AM PDT

Λαμπερή πρεμιέρα για τους «Άντρες έτοιμοι για όλα»

Οι «Άντρες έτοιμοι για όλα» ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία και είναι έτοιμοι για μια ακόμη επιτυχία!

Χθες βράδυ έγινε η πρεμιέρα της παράστασης στο «Κηποθέατρο Παπάγου» και για μια ακόμη φορά εισέπραξαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού! Το gossip-tv ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους όσοι βρέθηκαν να παρακολουθήσουν από κοντά το θεατρικό έργο των Ρέππα- Παπαθανασίου. Ανάμεσα τους διακρίναμε την Κατερίνα Καραβάτου, τον Πέτρο Ίμβριο, την Τζένη Μπότση, τον Θανάση Ευθυμιάδη με την σύζυγο του, την Φαίη Σκορδά, την Βάσω Λασκαράκη, την Μαρία Σολωμού, την Ναταλία Γερμανού και πολλούς ακόμη.

Πηλαδάκης-Παπαδοπούλου: Μόλις ένα κλικ μαζί!

Posted: 25 Jun 2013 06:55 AM PDT

Πηλαδάκης-Παπαδοπούλου: Μόλις ένα κλικ μαζί!

Ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκαν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο και ήταν φυσικό να απαθανατιστούν από τον φωτογραφικό φακό.

Και ως... εκ θαύματος, παρόλο που τόσο η τραγουδίστρια όσο και η επιχειρηματίας αποφεύγουν να χαρίζουν κοινά ενσταντανέ, αυτή τη φορά «συνελήφθησαν» από το φωτογραφικό κλικ μαζί! Περπατώντας στα στενά της Μυκόνου, οι δυο τους απολάμβαναν τη βόλτα τους λίγο πριν συναντήσουν την παρέα τους στην οποία ήταν και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ. Είναι άλλωστε γεγονός ότι τα δύο ζευγάρια κάνουν πολλή παρέα. Μαζί εξάλλου αποφάσισαν να βρεθούν το τριήμερο στο νησί των ανέμων που λατρεύουν όλοι. Δείτε φωτογραφίες από την βόλτα Κώστα Πηλαδάκη και Ειρήνης Παπαδοπούλου στα στενά του νησιού.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές