Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr


Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Link to www.tsekouratoi.gr

ΔΕΙΤΕ: Το περίεργο κάνει πάρτι...

Posted: 18 Feb 2013 03:05 PM PST


 Καταστάσεις διαφορετικές από τις άλλες..
.






















































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 19/2!

Posted: 18 Feb 2013 02:05 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2013






Κριός


21/3-20/4


Μην αναλώνεσαι σήμερα σε ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία, φίλε Κριέ. Κοίταξε να είσαι ψύχραιμος και να μην χαλάσεις την ενέργειά σου, προσπαθώντας να βγεις από τη στασιμότητα στην οποία νιώθεις ότι έχεις μπει. Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά, αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Γενικά, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην πιέζεις τις καταστάσεις. Θα μπουν όλα σε σειρά, αλλά προς το παρόν χρειάζεται υπομονή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή φάση και η ατμόσφαιρα είναι κατάλληλη για να αποπλανήσεις τον σύντροφό σου σε ένα άκρως ερωτικό και παθιασμένο βράδυ… Ειδικά αν είσαι ένας αδέσμευτος Κριός, κανόνισε μια βόλτα με φίλους και άφησε τη γοητεία σου να μπει σε λειτουργία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Κριέ, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα παίρνουν την τροπή που επιθυμείς και όλα τα εμπόδια σιγά – σιγά εξαφανίζονται. Απόφυγε σήμερα τις οικονομικές συναλλαγές και τα ανοίγματα και περιόρισε όσο το δυνατόν περισσότερο τα έξοδά σου.





Ταύρος


21/4-20/5


Οι ευθύνες που έχεις σήμερα, θα σου δημιουργήσουν αρκετό άγχος και πάρα πολλή ένταση, φίλε Ταύρε. Φρόντισε να μην τα βάλεις με τα δικά σου άτομα, που δεν σου φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά, για να το διεκδικήσεις. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους και θα έρθει σύντομα η επιτυχία που περιμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, γι' αυτό καλύτερα να αποφύγεις να φέρεις στην επιφάνεια συζητήσεις και καταστάσεις, που μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος, μην πτοείσαι από την στασιμότητα των ημερών και προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται. Άλλωστε, πολύ σύντομα θα εμφανιστεί κάποιο άτομο για εσένα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αγαπητέ Ταύρε, και με τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα και να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Όμως σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, καλύτερα να μην πάρεις κανένα ρίσκο σήμερα. Ακόμα κι αν προκύψουν κάποιες αγορές που μπορεί να θεωρείς απαραίτητες, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ προσοχή και σύνεση.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Καλό είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη το παρελθόν και να επικεντρωθείς στο μέλλον, αγαπητέ Δίδυμε. Αρκετά ασχολήθηκες με τα παλιά και ήρθε ο καιρός να δεις τι θα κάνεις από δω και πέρα. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις, προκειμένου να ετοιμαστείς κατάλληλα για τα καινούργια ζητήματα που έρχονται στη ζωή σου και που δεν θα είναι και λίγα. Υπάρχουν καινούργιες φιλίες και κοινωνικές σχέσεις που θα σε χαροποιήσουν και καλό είναι να μη διστάζεις τόσο πολύ, γιατί έτσι θα έρθουν και οι αλλαγές που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, καλύτερα να ξεχάσεις κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου, και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την εύνοια της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Υδροχόο, για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, σήμερα ενδεχομένως να δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και πώς θα χειριστείς μερικές καταστάσεις, για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι οικονομικές υποχρεώσεις σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές και την υπογραφή συμβολαίων, γιατί η μέρα δεν είναι κατάλληλη για τέτοιες αποφάσεις.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να αφήσεις τις καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα βρουν το δρόμο τους, αν κινηθείς με προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Θα δεις ότι στην πορεία θα μπορέσεις να πετύχεις όλα όσα θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, μπορείς σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις και να λύσεις κάποιες καταστάσεις, που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν μέσα στη σχέση σου. Να θυμάσαι ότι οι λύσεις είναι μπροστά σου και ο σύντροφός σου είναι διατεθειμένος να τις δεχτεί, αρκεί να τις προωθήσεις με ήρεμο τρόπο. Αν είσαι μόνος, σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις το σημερινό βράδυ, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά σήμερα, αν είσαι Καρκίνος. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και να προωθήσεις θέματα που καθυστερούσαν, αλλά που τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά, δεν είναι περίοδος για έξοδα, για άσκοπες αγορές, αλλά και για κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές.





Λέων
23/7-23/8

Σήμερα μπορείς να προωθήσεις ό,τι έχεις στο νου σου αν είσαι Λέων και γενικά, να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, αφού η ενεργητικότητα που έχεις θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις προβλήματα που αφορούν στον οικογενειακό τομέα, αλλά καλό είναι να μην πάρεις ακόμη σημαντικές αποφάσεις, γιατί θα ξεγελαστείς. Γενικά, θα σε χαρακτηρίζει μια ιδιαίτερη ικανότητα στην επικοινωνία και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς αυτό, για να βάλεις σε μία σειρά τη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Λέων, οι πλανήτες σε ευνοούν, ώστε να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου και διώξε την ανασφάλεια που σε τρώει. Μόνο έτσι θα περνάτε καλά και οι δύο. Αν είσαι μόνος, με την Αφροδίτη στο ζώδιό του Υδροχόου να σε ευνοεί, μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις. Μην μείνεις σπίτι, αλλά βγες και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, θα πρέπει να προετοιμαστείς να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα που εκκρεμούν. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι ακριβώς όπως τα θέλεις. Όμως, οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου σύντομα.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, φίλε Παρθένε, κάποια θέματα που μπορεί να προκύψουν, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία αλλά και τα νεύρα σου, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην απαντήσεις σε ό,τι ακούς, γιατί θα οδηγηθείς σε ρήξεις με τα δικά σου άτομα. Γενικά, να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο, ώστε να μην τα χάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο μέσα στη σχέση σου. Βάλε τα δυνατά σου κι άφησε τα πείσματα και τους εγωισμούς. Αν είσαι μόνος, μη διστάσεις να αποδεχτείς την πρόσκληση ενός παλιού φίλου, που θα σε καλέσει να βρεθείτε, για να θυμηθείτε τα παλιά. Δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αγαπητέ Παρθένε. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά φρόντισε πρώτα να τελειώσεις με κάποιες υπάρχουσες εκκρεμότητες, που σε κρατάνε πίσω. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις καθόλου οικονομικές συναλλαγές, γιατί κρύβουν παγίδες.




Ζυγός
23/9-22/10

Είναι μια πολύ καλή Τρίτη η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, καθώς η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και σε ευνοεί σημαντικά. Οι θετικές εξελίξεις σου δίνουν νέες ελπίδες και ο δυναμισμός σου θα τονώσει το ηθικό σου και θα σου φτιάξει την ψυχολογική διάθεση. Με μεγάλη ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληρές προσπάθειες που κάνεις μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένες και αρχίζουν να δίνουν αποτελέσματα. Αν μπορείς να συνεχίσεις έτσι, πολύ σύντομα θα δεις και την επιτυχία να σε πλησιάζει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, η αισιοδοξία που θα έχεις στη σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη και αυτό θα φανεί στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο σύντροφό σου. Ο ερωτισμός σου, άλλωστε, θα είναι στα ύψη και θα εκπλήξεις το ταίρι σου με την ανανεωμένη και ρομαντική σου διάθεση. Αν είσαι μόνος, τα πράγματα θα πάνε καλά καλά, μιας και οι κοινωνικές επαφές που θα κάνεις με κάποιους ανθρώπους, θα σε ενθουσιάσουν. Έχε το νου σου, να αναγνωρίσεις το κατάλληλο άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις τις μεγάλες αλλαγές και τις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, ταχτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, για να ηρεμήσεις και να νιώσεις καλύτερα.





Σκορπιός
23/10-22/11

Καλό είναι σήμερα να μην αφήσεις κάποιες καταστάσεις στην τύχη τους, φίλε Σκορπιέ, γιατί χρειάζεται η δική σου παρέμβαση, για να εξελιχθούν τα πράγματα όπως επιθυμείς. Μπορείς, λοιπόν, να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Άλλωστε, ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και θα τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε μόνο να μην χαλαρώνεις και να μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να σταθεροποιήσεις κάποιες καταστάσεις, που βρίσκονται σε λεπτές ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα φρόντισε να βρεις χρόνο για να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, που σε προβληματίζουν. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και τους ανεπιθύμητους διαπληκτισμούς μαζί του. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να δώσεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή και να βγεις με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Μην κλειστείς σπίτι σου απόψε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές, αλλά πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά και να κάνεις τις σωστές επιλογές, για να πετύχεις όσα θέλεις. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, φίλε Τοξότη, μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν στη ζωή σου και σε απασχολούν εδώ και καιρό, αν αποφασίσεις να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου και να γίνεις πιο διαλλακτικός. Εξάλλου, κάποια ζητήματα μπορεί να έχουν άμεσες λύσεις και το πείσμα, αλλά και η εμμονή σου, δεν σε αφήνουν να τις δεις. Άλλαξε λοιπόν τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα, ανοίξου σε νέες απόψεις και δεν θα χάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν στη σχέση σου, αρκεί να είσαι λίγο πιο τρυφερός στη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου. Λίγη γλυκύτητα και ρομαντισμός, μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει. Αν πάλι είσαι μόνος, αυτή την περίοδο θα δέχεσαι τα φλερτ και τα κομπλιμέντα το ένα μετά το άλλο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, για να φέρεις κοντά σου ένα πραγματικά αξιόλογο άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις ή τις νέες συνεργασίες, γιατί ενδεχομένως ο εκνευρισμός που αισθάνεσαι να σε οδηγήσει σε ρήξη με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σου προκαλούν αρκετές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να μείνεις μακριά από άσκοπες αγορές.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή μέρα θα σε βρει σε αναμονή, φίλε Αιγόκερε, καθώς περιμένεις εξελίξεις σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αλλά ο ανάδρομος Κρόνος θα φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις, που θα σε αναστατώσουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να μην εκνευρίζεσαι. Με λίγη υπομονή, αλλά και σκληρή δουλειά, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία και να βάλεις τα σχέδιά σου μπροστά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα από ό,τι είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Χρειάζεται λίγη προσπάθεια, για να καλύψεις το κενό που σας χωρίζει. Αν είσαι μόνος, είναι στο χέρι σου να αποκαλύψεις την έντονη γοητεία σου, για να σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην χάνεις την καλή σου διάθεση ό,τι κι αν γίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου μπορείς σήμερα να κάνεις διάφορες συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Στα οικονομικά πρέπει να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και τα περισσότερα χωρίς λόγο.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αν είσαι Υδροχόος, καλό είναι σήμερα να μην αφήσεις διάφορες καταστάσεις να σε ρίξουν και να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, όσες καθυστερήσεις ή αναποδιές κι αν προκύψουν εξ αιτίας του ανάδρομου Κρόνου. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί σήμερα να νιώσεις μία μικρή απογοήτευση για κάποια θέματα, με τα οποία θέλεις να ξεμπερδέψεις, αλλά αυτά παραμένουν σε στασιμότητα και σε ανησυχούν. Κάνε υπομονή, γιατί πραγματικά είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι θετικός και να κάνεις ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι σου. Θα δεις ότι σύντομα θα δικαιωθείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, καθώς η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου. Σήμερα ενδεχομένως να έχεις κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σου αρνητικά, αλλά όλα αυτά είναι παροδικά. Μην χάνεις λοιπόν την αισιοδοξία σου και όλα θα εξελιχθούν όπως τα θέλεις. Αν είσαι μόνος, μπορείς να εκφράσεις διακριτικά το ενδιαφέρον σου και με λίγη ρομαντική διάθεση, να πλησιάσεις το άτομο που σε συγκινεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου τα κατάφερες πάρα πολύ καλά, αγαπητέ Υδροχόε, και σήμερα μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου εναλλακτικές μεθόδους, που θα κάνουν τα σχέδιά σου να προχωρήσουν. Είναι σίγουρο ότι κάποιοι θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Φρόντισε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα που έχεις.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, φίλε Ιχθύ. Μην αντιδράς έντονα σε όσα γεγονότα σε αναστατώνουν και μη δημιουργείς εκνευρισμό. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να ελιχθείς κατάλληλα και να συμπεριφερθείς όσο ώριμα απαιτούν οι περιστάσεις. Οπότε, μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Με ηρεμία και προγραμματισμό, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ιχθύ, καλό είναι σήμερα να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις και να αφήσεις την απαισιοδοξία. Μπορείς να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Ό,τι κι αν κάνεις, να ξέρεις ότι θα έχεις την ανάλογη ανταπόκριση. Αν είσαι μόνος, να θυμάσαι πως η σημερινή ημέρα, με τη Σελήνη να κινείται στους Διδύμους, είναι ευνοϊκή για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες. Αξιοποίησέ την κατάλληλα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, πολλά σχέδια που έχεις στο μυαλό σου από το παρελθόν, θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και καλό είναι να φροντίσεις να αποφύγεις τις αγορές και τα περιττά έξοδα. Μπορείς να ασχοληθείς σήμερα με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ή να τακτοποιήσεις κάποιες ξεχασμένες οφειλές.
Πηγή: myastro.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Συγκλονιστικό σποτ για τα αδέσποτα!

Posted: 18 Feb 2013 01:59 PM PST



Ένα σποτ γροθιά στο στομάχι , που περιγράφει τα όσα περνούν τα αδέσποτα και την κακοποίηση που υφίστανται...



Τα λογία είναι περιττά ,δείτε το εξαιρετικό video





pineza.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Τελικά η ψυχή ζυγίζει 21 γραμμάρια;

Posted: 18 Feb 2013 01:49 PM PST







Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο βασανίζει την ανθρώπινη κοινότητα περισσότερο από έναν αιώνα...


Πρώτος έθιξε το θέμα το 1907 ο Αμερικανός γιατρός Duncan Macdugall του Haverhill της Μασαχουσέτης, ο οποίος έκανε το "μακάβριο" πείραμα να μετράει το βάρος των ασθενών του λίγο πριν πεθάνουν, και αμέσως μετά το θάνατό τους.



Τα αποτελέσματα; 21 γραμμάρια, 21 γραμμάρια ήταν αυτά που έχανε ο κάθε νεκρός αμέσως μετά το θάνατο του! Μη έχοντας να δώσει κάποια άλλη επιστημονική εξήγηση, ο γιατρός υπέθεσε ότι τα 21 γραμμάρια είναι το βάρος της ψυχής.



Αν και για πολλούς υπερβολική, η υπόθεση αυτή δεν έχει καταρριφθεί ακόμη από τη σύγχρονη επιστήμη. Παρόλα αυτά, η μείωση του βάρους μπορεί επίσης να οφείλεται στην εκπνοή και την ατμοποίηση, και σήμερα οι περισσότεροι επιστήμονες θεωρούν ότι τα αποτελέσματα εκείνων των πειραμάτων αντικατοπτρίζουν κυρίως το πνεύμα της εποχής για την ύπαρξη της ψυχής παρά ένα πραγματικό φαινόμενο.



Ο γιατρός είχε απάντηση και γι' αυτό:



Η απώλεια του βάρους δεν θα μπορούσε να ήταν από την υγρασία που βγαίνει με την εκπνοή και την εξάτμιση του ιδρώτα καθώς τους υπολόγισε αυτούς τους δύο παράγοντες και βρήκε πως είναι μισό γραμμάριο κάθε λεπτό, ενώ στο πείραμά του υπάρχει απότομη απώλεια του βάρους (21 γραμμάρια στο πρώτο του test) μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα που δεν μπορεί να εξηγηθεί με τα μέχρι τώρα δεδομένα.



Επίσης δεν θα μπορούσε να ήταν από κόπρανα των εντέρων καθώς θα μπορούσαν τα σπλάχνα να κινηθούν μεν απότομα αλλά ο γιατρός το είχε αυτό υπολογίσει και θα παρέμεναν τα κόπρανα όπως και τα ούρα της κύστης πάνω στο κρεββάτι. Βεβαίως η όποια εξάτμιση των ουσιών αυτών θα ήταν σταδιακή και σε καμία περίπτωση απότομη σε λίγα δευτερόλεπτα.



Επιπροσθέτως, δε θα μπορούσε να ήταν από τον συνολικό αέρα που υπάρχει στα πνευμόνια, καθώς ανέβηκε τόσο ο ίδιος ο γιατρός για να δοκιμάσει όσο και οι βοηθοί του, εκπνέοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την μία φορά και εισπνέοντας με όλη την δύναμη την άλλη, και δεν υπήρξε καμία μεταβολή στην ζυγαριά.



Τέλος, ο γιατρός συνέχισε τα πειράματά του σε 15 σκυλιά στα οποία πειράματα όμως δεν παρατηρήθηκε καμία μεταβολή στο βάρος κατά την διάρκεια του θανάτου των ζώων. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν τον ανησύχησε καθόλου αφού πίστευε πως τα ζώα δεν έχουν ψυχή όπως οι άνθρωποι, άρα δεν έπρεπε να χάσουν καθόλου βάρος σύμφωνα πάντα και με το θρησκευτικό δόγμα του γιατρού.



Το συμπέρασμα λοιπόν είναι το εξής: αν και το ζήτημα "άνοιξε" έναν αιώνα πριν, ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση στο αίνιγμα αυτό...



maidanoi.com



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Ο λαός της παραξενιάς ξαναχτυπά

Posted: 18 Feb 2013 01:44 PM PST






Δε σταματούν να μας εκπλήσσουν οι Ρώσοι..
.















































newsbeast.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

AΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Αυτό θα πει είχε Άγιο..!!!

Posted: 18 Feb 2013 01:38 PM PST






Χιλιοστά πριν τον θάνατο...


Αυτοί οι άνθρωποι ήταν πολύ τυχεροί!!!






to-gamato.com



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Η βλακεία στα καλύτερά της...

Posted: 18 Feb 2013 01:31 PM PST






Ένας νεαρός θεώρησε αστείο το να βουτήξει στο ενυδρείο που βρισκόταν στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου...


όπου διέμενε στη Βρετανία και να κολυμπήσει για λίγο. Αυτό θα πει κατάντια...









clopypaste.blogspot.com



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Ο δεκάλογος του σωστού Ελληνάρα

Posted: 18 Feb 2013 01:27 PM PST






Ο δεκάλογος του σωστού Ελληνάρα...


1. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 35 χρόνια και στο Σύνταγμα είσαι αγανακτισμένος κατά της "χούντας" που κυβερνά την χώρα...



2. Δηλώνεις 3 χιλιάρικα το χρόνο και βλαστημάς το κράτος σε κάθε λακκούβα που πέφτει η Ferrari που μόλις αγόρασες.





3. Ποστάρεις στο facebook το σχόλιο "Γ..μήστε τις τράπεζες και τη νέα τάξη" και αμέσως μετά…αγοράζεις το ολοκαίνουριο i-phone, με την χρυσή πιστωτική του μπαμπά σου από το ebay.





4. Θέλεις τους πολιτικούς τίμιους και καθαρούς με μόνη εξαίρεση τα ρουσφέτια που θα κάνουν για σένα και τους δικούς σου.





5. Έχωσες εαυτούς και αλλήλους στο δημόσιο απ' τα παράθυρα και ακούς έκπληκτος την προδοτική τρόικα να ζητά απολύσεις.





6. Ποστάρεις συνεχώς στο twitter: "ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ!!" από τον καναπέ του σπιτιού σου.





7. Διαδηλώνεις υπέρ του δικαιώματος των λαθρομεταναστών να είναι στοιβαγμένοι σε μια τρώγλη και να πεθαίνουν από μεταδοτικές ασθένειες.





8. Συνταξιοδοτείσαι στα 40 και σπας το κεφάλι σου να καταλάβεις γιατί κόβουν τις συντάξεις.





9. Στη μόνιμη κοπάνα σου από το δημόσιο, πίνοντας καφεδάκι με συναδέλφους, αναρωτιέσαι συνέχεια "τι κάνει το κράτος".





10. Πολεμάς τον φασισμό δέρνοντας με καδρόνια και πέτρες.



sarotiko.blogspot.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Ο άνθρωπος που κέρδισε το …κρύο!

Posted: 18 Feb 2013 01:21 PM PST






Ο Wim Hof χαρακτηρίζεται -όχι άδικα- ως Iceman...


αφού έχει τη μοναδική ικανότητα να διατηρεί το σώμα του ζεστό ακόμη και όταν...βρίσκεται σε πολύ ψυχρά περιβάλλοντα ή σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Ο «άνθρωπος των πάγων» κατάφερε μετά από χρόνια προπονήσεων και εντατικών εκπαιδευτικών μαθημάτων να τρέξει μισό μαραθώνιο πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, και μάλιστα ημίγυμνος και ξυπόλητος, φορώντας μόνο ένα σορτσάκι και έναν σκούφο! Το έδαφος ήταν σκεπασμένο από χιόνι, ενώ η θερμοκρασία άγγιζε τους 35 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν. Το εγχείρημά του, όπως θα δείτε και στο ακόλουθο βίντεο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφήνοντας μόνο μερικά… κρυοπαγήματα στα πόδια του.








24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Νοικιάζουν κοπέλες μόνο και μόνο για να γράψουν σε σχέση στο Facebook

Posted: 18 Feb 2013 01:16 PM PST


Νέα μόδα - «Νοικιάζουν» κοπέλες μόνο και μόνο για να γράψουν «σε σχέση» στο Face




Με πολλούς να θεωρούν ότι το προφίλ τους στο Facebook καθορίζει εν πολλοίς και το..
.

κοινωνικό τους status δεν μπορεί να προκαλεί έκπληξη οι ασυνήθιστες τακτικές στις οποίες καταφεύγουν ορισμένοι για να το «χτίσουν». Τελευταίο παράδειγμα η μόδα της «ενοικίασης» σχέσης.



Σύμφωνα με το BBC, κοπέλες από όλον τον κόσμο, κατά κύριο λόγο μοντέλα, έναντι αμοιβής επιτρέπουν σε χρήστες του Facebook να γίνουν οι «κοπέλες» του. Φυσικά όχι στην πραγματική ζωή, παρά μόνο για τις ανάγκες του προφίλ που διατηρούν στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.



Η νέα μόδα ξεκίνησε από τη Βραζιλία και γρήγορα εξαπλώθηκε στις ΗΠΑ. Οσο για τη χρέωση; Οι κοπέλες που προσφέρουν τον εαυτό τους προς ενοικίαση στο Facebook χρεώνουν τους πελάτες πέντε με 10 δολάρια την εβδομάδα.



Εναντι αυτού του ποσού, λοιπόν, οι «ενοικιαστές» βάζουν μετατρέπουν το status από single σε... «σε σχέση».



iefimerida.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΚΟΡ: Φιλιόντουσαν για 58 ώρες και 35 λεπτά!

Posted: 18 Feb 2013 01:11 PM PST





Μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες κέρδισε ένα ζευγάρι Ταϊλανδών, που φιλιόταν για 58 ώρες, 35 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα...


στο πλαίσιο διαγωνισμού στο παραλιακό θέρετρο Πατάγια.



Ο 44χρονος Εκατσάι Τιραναράτ και η 33χρονη σύζυγός του Λακσάνα έλαβαν χρηματικό έπαθλο 3,350 δολαρίων και δύο διαμαντένια δακτυλίδια αξίας για το συνεχές φιλί τους που ολοκληρώθηκε νωρίς χθες το απόγευμα.

Τον διαγωνισμό φιλιού διοργάνωσε το μουσείο Ripley's Believe It or Not στην Πατάγια, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Μπανγκόκ με αφορμή την χθεσινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το παγκόσμιο ρεκόρ είχε καταγραφεί πέρυσι με ένα φιλί διάρκειας 50 ωρών, 25 λεπτών και ενός δευτερολέπτου. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κρατήσουν σε συνεχή επαφή τα χείλη τους, ακόμη και στα διαλείμματα που πηγαίνουν στην τουαλέτα.



to-gamato.com

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Aπίστευτα τεστ μυαλού και ψυχολογίας

Posted: 18 Feb 2013 01:06 PM PST






Πρόκειται για πέντε καταπληκτικά τεστ για την ψυχολογία και τον ανθρώπινο νου που θα σας καθηλώσουν...







Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα. Δοκιμάστε και θα το εξακριβώσετε και μόνοι σας…

Ακολουθήστε πιστά και προσεκτικά τις οδηγίες και θα εκπλαγείτε ! Αρχίζουμε:



TEST 1

Είναι η ιστορία μίας νέας κοπέλας.

Στην κηδεία της μητέρας της, βλέπει έναν νεαρό που δεν γνώριζε. Ήταν γοητευτικότατος, ο άντρας των ονείρων της.

Τον ερωτεύτηκε τρελά.

Μερικές μέρες αργότερα η νεαρή κοπέλα σκότωσε την ίδια της την αδελφή..

Ερώτηση:

Πιο κίνητρο είχε να σκοτώσει την αδελφή της ?

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑ.

Απάντηση : Ήλπιζε, ο νεαρός να ξαναεμφανιστεί στην κηδεία.

Info: Εάν απαντήσατε σωστά στην ερώτηση, τότε σκέφτεστε σαν ψυχοπαθής.

Το τεστ αυτό χρησιμοποιεί ένας διάσημος αμερικανός ψυχολόγος για να εξακριβώσει εάν έναςάνθρωπος έχει δολοφονική νοοτροπία.

Αρκετοί εγκληματίες που έκαναν το τεστ απάντησαν σωστά στην ερώτηση.

Εάν δεν βρήκατε την σωστή απάντηση.good for you!

Εάν οι φίλοι σας την βρήκαν. κρατήστε τις αποστάσεις σας!





TEST 2

Πάρτε το πολύ 10 δευτερόλεπτα για να το κάνετε, διαφορετικά δεν θα πετύχει.

Δείτε μετά την απάντηση πιο κάτω

Μετρήστε πόσα "F" έχει στο παρακάτω κείμενο :

+++++++++++++++++++++++++++

FINISHED FILES ARE THE RE-

SULT OF YEARS OF SCIENTIF-

IC STUDY COMBINED WITH THE

EXPERIENCE OF YEARS

+++++++++++++++++++++++++++

Μην πάτε παρακάτω εάν δεν έχετε τελειώσει το μέτρημα

ΟΚ?

Απάντηση : Πόσα? Τρία?

Λάθος, έξι υπάρχουν – Χωρίς πλάκα!

Δείτε πιο πάνω και μετρήστε τα!

Η απάντηση είναι πιο κάτω…

Το μυαλό δεν μπορεί να επεξεργαστεί το "OF'.

Φοβερό ε;

Όποιος μέτρησε έξι με την μία είναι ιδιοφυία, τέσσερα η πέντε είναι σπάνιο, τρία είναι φυσιολογικός.. Λιγότερο από τρία αλλάζουμε γυαλιά!



TEST 3

Το παρακάτω τέστ είναι εντυπωσιακό. Παρακαλώ δώστε του σημασία, δεν θέλει χρόνο.

Αναρωτηθήκατε πότε εάν το μυαλό σας είναι φυσιολογικό η εάν είναι διαφορετικό;

Λοιπόν κάντε σοβαρά την άσκηση συλλογισμού και βρείτε την απάντηση.

Ακολουθήστε τις οδηγίες και απαντήστε στις ερωτήσεις μία, μία, όσο πιο γρήγορα μπορείτε

και χωρίς να πάτε στην επόμενη εάν δεν έχετε απαντήσει πρώτα στην προηγούμενη.

Δεν είναι απαραίτητο να γράφετε τις απαντήσεις σας.

Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα, είναι σίγουρο.

Πόσο κάνουν;

15+6

3+56

89+2

12+53

75+26

25+52

63+32

ε ναι , είναι πιο δύσκολοι οι υπολογισμοί αλλά είναι πραγματική άσκηση!

Κουράγιο λοιπόν

123+5

ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ!

Κατεβείτε πιο κάτω.

Σκεφτήκατε ένα «σφυρί κόκκινο» έτσι δεν είναι?

Εάν όχι ανήκετε στο 2% του πληθυσμού που το μυαλό είναι αρκετά

διαφορετικό και σκέφτεται κάτι άλλο.

98% του πληθυσμού απαντούν "σφυρί κόκκινο" σε αυτή την άσκηση, φοβερό ε?



TEST 4

Test του δεξιού ποδιού

Δοκιμάστε το, δεν θα το πιστεύετε.. Θα προσπαθείτε συνέχεια να το πετύχετε

αλλά δεν θα τα καταφέρετε.

1.-Λοιπόν όπως κάθεστε στο γραφείο σας, σηκώστε το δεξί πόδι από το πάτωμα

Και κάντε κύκλους δεξιούς όπως τους δείχτες ενός ρολογιού.

2.-Ενώ κάνετε τους κύκλους με το δεξί πόδι (στην φορά των δειχτών ενός ρολογιού),

γράψτε τον αριθμό 6 στον αέρα με το δεξί χέρι σας.

Το πόδι σας τότε θα αλλάξει κατεύθυνση.

3.-Πάθατε πλάκα ε; Δεν μπορείτε να το κουμαντάρετε!



TEST 5

Test του γουρουνιού

Έχει πλάκα!

Πάρε ένα λευκό χαρτί και ζωγράφισε ένα γουρούνι.

Μην κατεβαίνεις πιο κάτω πριν το ζωγραφίσεις!

Μην κλέβεις!

Ζωγράφισε!

Εντάξει; Τέλειωσες;

Το γουρούνι χρησιμοποιείτε για τεστ προσωπικότητας

Εάν το έχεις ζωγραφίσει:

* Στο πάνω μέρος της σελίδας: είσαι θετικός και αισιόδοξος.

* Προς το κέντρο: είσαι ρεαλιστής.

* Προς το κάτω μέρος της σελίδας: είσαι απαισιόδοξος και λίγο αρνητικός.

* Εάν κοιτάζει προς τα αριστερά : πιστεύεις στην παράδοση, είσαι φιλικός και θυμάσαι εύκολα ημερομηνίες:

Εορτές, επετείους,…

* Εάν κοιτάζει προς τα δεξιά: είσαι καινοτόμος, δραστήριος αλλά δεν έχεις την αίσθηση τις οικογένειας

και δεν δίνεις σημασία στις ημερομηνίες.

* Εάν κοιτάζει προς εσένα: είσαι ευθύς, χαίρεσαι να κάνεις τον δικηγόρο του διαβόλου και

δεν έχεις πρόβλημα να αντιμετωπίσεις καταστάσεις.

* Εάν έχεις προσθέσει λεπτομέρειες : είσαι αναλυτικός, υπομονετικός και δύσπιστος.

* Εάν δεν έχει πολλές λεπτομέρειες: είσαι συναισθηματικός , αφελής, δεν είσαι μεθοδικός και

παίρνεις ρίσκα.

* Εάν ζωγράφισες λιγότερα από 4 πόδια: είσαι διστακτικός ή ζεις μία περίοδο

μεγάλων αλλαγών στην ζωή σου.

* Εάν ζωγράφισες 4 πόδια: είσαι σίγουρος, επίμονος και στέκεσαι στις ιδέες σου.

* Εάν ζωγράφισες περισσότερα από 4 πόδια: είσαι ηλίθιος.

*Το μέγεθος των αυτιών δείχνει την ικανότητα να ακούς τους άλλους:

Όσο μεγαλύτερα τόσο το καλύτερο.

*Το μάκρος της ουράς: δείχνει την ποιότητα των σεξουαλικών σχέσεων.

Γι "άλλη μια φορά όσο είναι πιο μακριά τόσο το καλύτερο !!!!!!

OK , Ποιος ξέχασε να ζωγραφίσει την ουρά?????.

Όχι, όχι δεν μπορείτε να ξανά κάνετε το τεστ…



trelokouneli.gr




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Διαβολικά παιδιά, ανήλικοι δολοφόνοι !!!

Posted: 18 Feb 2013 12:57 PM PST







Όταν το μωρό της Ρόζμαρι... μεγάλωσε!...



«Ουδείς εκών κακός», δίδασκε ο Σωκράτης, δεν είχε γνωρίσει ωστόσο αυτά τα παιδιά.

Γιατί υπάρχουν φορές που το αδιανόητο συμβαίνει: τα παιδιά σκοτώνουν.

Κάποια επιλέγουν να αφαιρέσουν τη ζωή σε μέλη της οικογένειάς τους, παρά τις φαινομενικά αγαστές σχέσεις τους.

Άλλα το κάνουν επειδή ακριβώς το μεγάλωμά τους απείχε πολύ από το να είναι φυσιολογικό, περιλαμβάνοντας κακοποίηση και βία.

Και υπάρχουν βέβαια και μερικά «παραπλανημένα» παιδιά που ωθούνται στον φόνο από τη ζωώδη συγκίνηση της πράξης, επιδιδόμενα σε μαζικές ανθρωποκτονίες που στερούν τη ζωή σε αθώα θύματα.

Τα παιδιά υποτίθεται ότι είναι αγνά και άσπιλα, χωρίς μίση, φονική οργή και επιθυμία για φόνο, κι όμως κάθε τόσο όλο και κάποια διαβόητη υπόθεση ειδεχθούς παιδικού εγκλήματος βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Με αυτά υπόψη, ας δούμε τα πλέον διαβολικά παιδιά των εγκληματικών χρονικών, με το όριο ηλικίας της λίστας να είναι τα 17 χρόνια..


Bryan και David Freeman



Ο 17χρονος Bryan Freeman και ο 16χρονος αδελφός του David, με ξυρισμένα τα κεφάλια ως σύμβολο των νεοναζιστικών τους πεποιθήσεων, ήταν οι βασικοί ύποπτοι όταν οι γονείς και ο μικρότερος αδερφός τους βρέθηκαν ξυλοκοπημένοι μέχρι θανάτου στο σπίτι τους στην Πενσιλβάνια. Τα παιδιά τρομοκρατούσαν την οικογένειά τους και φυσικά ολόκληρη την πόλη, μετατρέποντας την υπόθεση στον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονέα: η άθλια κατάληξη της μακροχρόνιας πάλης γενεών μέσα στην οικογένεια θα οδηγούσε στον στυγερό φόνο των γονέων χωρίς ιδιαίτερο λόγο...

Edmund Kemper



Το 1964, όταν ο Edmund Kemper ήταν 15 ετών, θα πυροβολούσε θανάσιμα τους παππούδες του. Ο πιτσιρικάς είχε προσχεδιάσει μεθοδικά το ειδεχθές έγκλημά του και δεν είχε τύψεις αργότερα, όπως θα εξομολογηθεί κατόπιν. Οι Αρχές της Καλιφόρνια θα τον έκλειναν σε αναμορφωτήριο και θα τον υπέβαλαν σε μια σειρά από πειραματικές ψυχιατρικές θεραπείες, ενώ πέντε χρόνια αργότερα θα απελευθερωνόταν, με τους γιατρούς να έχουν πειστεί ότι ο παρανοϊκός Kemper θεραπεύτηκε. Όταν ωστόσο ο 20χρονος μανιακός δολοφονήσει και διαμελίσει 8 γυναίκες σε χρονικό διάστημα 5 ετών, περιφέροντας μάλιστα τα κομμένα μέλη των πτωμάτων πάνω του, όλοι κατάλαβαν ότι το ψυχιατρικό συμβούλιο που είχε γνωμοδοτήσει ότι ο Kemper δεν αποτελούσε απειλή για την κοινωνία είχε κάνει τραγικό λάθος...

Joshua Phillips




Το 1998, ο 14χρονος Joshua Phillips ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 8χρονη γειτονοπούλα του και έκρυψε το πτώμα της κάτω από το κρεβάτι του. Εφτά μέρες μετά, η μητέρα του παρατήρησε κηλίδες αίματος στο δωμάτιο του μικρού, με τον Joshua να ισχυρίζεται ότι είχε χτυπήσει κατά λάθος τη φίλη του Maddie στο μάτι με το ρόπαλο του μπέιζμπολ. Μέσα στον πανικό του, τη μετέφερε στο δωμάτιό του, όπου την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, καταφέροντάς της και 11 μαχαιριές για να σιγουρευτεί για το τέλος της. Η ιστορία του ωστόσο δεν έπεισε το δικαστήριο της Φλόριντα, το οποίο και τον καταδίκασε για φόνο πρώτου βαθμού. Η μητέρα του παλεύει ακόμα δικαστικά, θεωρώντας ότι επιβλήθηκε άδικα στον ανήλικο γιο της ποινή ενηλίκου...

Willie Bosket





Γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου 1962, ο Willie Bosket είναι ένας καταδικασμένος δολοφόνος, με τα στυγερά του εγκλήματα -που ξεκίνησαν ενώ ήταν ακόμα παιδί- να οδηγούν σε τροποποίηση του πολιτειακού νόμου της Νέας Υόρκης, ώστε να μπορούν να δικάζονται οι ανήλικοι ως ενήλικοι και να λαμβάνουν τις ίδιες σκληρές ποινές! Στις 19 Μαρτίου 1978, όταν ο Bosket ήταν στα 15 του, θα σκότωνε τον Noel Perez στον υπόγειο σιδηρόδρομο της Νέας Υόρκης για να τον ληστέψει με την ησυχία του. Οχτώ μέρες αργότερα, ο πιτσιρικάς θα σκότωνε άλλον έναν άντρα, όταν αντιστάθηκε στην απόπειρα ληστείας του. Ο Bosket θα συλληφθεί και θα καταδικαστεί σε 5 χρόνια φυλάκισης, την ανώτερη ποινή που μπορούσε να λάβει ανήλικος. Το σύντομο της ποινής του ωστόσο προκάλεσε τη δημόσια κατακραυγή, οδηγώντας σε τροποποίηση του ποινικού κώδικα της πολιτείας το 1978, με τη Νέα Υόρκη να γίνεται η πρώτη πολιτεία των ΗΠΑ που θα δίκαζε έκτοτε ανήλικους που είχαν διαπράξει φόνο με τις ίδιες ποινές που λάμβαναν οι ενήλικοι. Ο Bosket θα αποφυλακιστεί μετά το πέρας της ποινής του, θα καταδικαστεί ωστόσο και πάλι για μια σειρά από άλλα κακουργήματα, για τα οποία «έφαγε» μπόλικες φορές ισόβια. Σήμερα εκτίει την ποινή του στο σωφρονιστικό σύστημα της Νέας Υόρκης, σε απόλυτη απομόνωση...





Laurie Tackett



Ένα ήσυχο σαββατιάτικο πρωινό, στις 11 Ιανουαρίου 1992, ο κάτοικος της Ιντιάνα Donn Foley και ο αδελφός του Ralph αποφάσισαν να πάνε για κυνήγι σε δάσος της πολιτείας. Ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους, παρατήρησαν ένα περίεργο αντικείμενο λίγα μέτρα μακριά από τον δρόμο: έμοιαζε με ανθρώπινο σώμα, αλλά ήταν τόσο βάναυσα καμένο και κακοποιημένο που το πήραν για κούκλα. Όταν πλησίασαν, συνειδητοποίησαν με φρίκη ότι δεν ήταν κούκλα, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν η σορός της Shanda Sharer, του θύματος ενός περίεργου λεσβιακού τριγώνου. Το πετσοκομμένο σώμα της ήταν μαχαιρωμένο, με τον θάνατο να προκαλείται από την παράδοση του σώματος στην πυρά. Οι αστυνομικές έρευνες οδήγησαν στη Laurie Tackett ως ύποπτη, από κοινού με τις Toni Lawrence και Hope Rippey. Η Mary Laurine (Laurie) Tackett είχε γεννηθεί στις 5 Οκτωβρίου 1974 και ήταν ακόμα ανήλικη όταν έκανε το αποτρόπαιο φονικό. Η ίδια ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι είχε κακοποιηθεί ως παιδί από τον πατέρα της τουλάχιστον δύο φορές...

Brenda Anne Spencer



Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 1979, η 16χρονη Brenda Spencer θα τραυμάτιζε με πυροβολισμούς 8 παιδιά και έναν αστυνομικό σε δημοτικό σχολείο του Σαν Ντιέγκο, ενώ θα στερούσε τη ζωή στον διευθυντή του σχολείου Burton Wragg και τον επιστάτη Mike Suchar. Το σχολείο ήταν απέναντι από το σπίτι της, ενώ το όπλο ήταν το πρόσφατο χριστουγεννιάτικο δώρο του πατέρα της. Όταν το περιστατικό (που κράτησε 6 ώρες) τελείωσε και η έφηβη συνελήφθη, δήλωσε ως λόγο για το αποτρόπαιο έγκλημά της: «Σιχαίνομαι τις Δευτέρες. Αυτό ζωντάνεψε κάπως τη μέρα. Δεν είχα κανέναν λόγο να το κάνω, ήταν απλά πολύ διασκεδαστικό, σαν να πυροβολείς πάπιες σε μια λιμνούλα. Τα παιδιά έμοιαζαν με κοπάδι από αγελάδες που στέκονταν τριγύρω. Παραήταν εύκολοι στόχοι»...





Jon Venables και Robert Thompson



Τα 10χρονα παιδιά Jon Venables και Robert Thompson συνήθιζαν να κλέβουν μικροπράγματα από το γειτονικό εμπορικό κέντρο. Γιατί αποφάσισαν να «κλέψουν» τον 2χρονο James Bulger δεν είναι γνωστό, επρόκειτο για προσχεδιασμένο σενάριο ή μήπως ήταν ξαφνική παρόρμηση; Όταν τον απήγαγαν βέβαια, δεν ήξεραν τι να τον κάνουν, γι' αυτό και αποφάσισαν να δολοφονήσουν το μικρό αγόρι: το πήγαν μια βόλτα στην εξοχή, όπου το βασάνισαν σε ακραίο βαθμό και κατόπιν παράτησαν τη σορό του τραγικού παιδιού στις ράγες του τρένου. Το στυγερό έγκλημα δεν είχε διαπραχθεί από ψυχασθενή φονιά, αλλά από 10χρονα παιδιά...


Jesse Pomeroy



Ο Jesse Pomeroy ήταν 14 ετών όταν συνελήφθη το 1874 για τον αποτρόπαιο φόνο ενός 4χρονου παιδιού, υπόθεση που θα του κολλούσε το παρατσούκλι «ο παιδικός δαίμονας της Βοστόνης». Η φρικιαστική του περιπέτεια είχε ξεκινήσει 3 χρόνια νωρίτερα, όταν κακοποίησε σεξουαλικά και βασάνισε άλλα 7 νεαρά αγόρια. Για τα κακουργήματα αυτά ο Pomeroy θα μεταφερόταν σε αναμορφωτήριο, θα έβγαινε ωστόσο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, θα ακρωτηρίαζε και θα σκότωνε ένα 10χρονο κοριτσάκι που μπήκε στο κατάστημα της μητέρας του, ενώ έναν μήνα μετά θα απαγάγει τον 4χρονο Horace Mullen, θα τον μεταφέρει σε έναν βάλτο και θα τον πετσοκόψει τόσο άσχημα με το μαχαίρι του που το πτώμα βρέθηκε σχεδόν αποκεφαλισμένο. Όταν η αστυνομία τον ρώτησε αν ήταν αυτός ο ένοχος του ειδεχθούς εγκλήματος, ο Pomeroy απάντησε αδιάφορα «υποθέτω ότι εγώ το έκανα», ομολογώντας ότι είχε σκοτώσει και το κοριτσάκι, θάβοντας το πτώμα της στο κελάρι του καταστήματος της μητέρας του. Ο Pomeroy καταδικάστηκε σε θάνατο, η δημόσια κατακραυγή ωστόσο για την καταδίκη ενός παιδιού σε εκτέλεση θα οδηγούσε το δικαστήριο στη μετατροπή της ποινής του σε 40 χρόνια κάθειρξης σε πλήρη απομόνωση...


Mary Bell



Μία μέρα πριν από τα ενδέκατα γενέθλιά της, στις 25 Μαρτίου 1968, η Mary Bell θα στραγγάλιζε το νεαρό αγόρι Martin Brown. Λίγο αργότερα, στις 31 Ιουλίου 1968, η Mary και η φίλη της Norma Bell (δεν ήταν συγγενείς) θα συνεργάζονταν στον στραγγαλισμό του 3χρονου Brian Howe, με τη Mary να επιστρέφει στο σημείο του φόνου και να χαράζει με ψαλίδι πάνω στο στομάχι του παιδιού το γράμμα «Ν», το οποίο άλλαξε αμέσως σε «Μ». Με το ίδιο ψαλίδι, η Mary Bell θα έκοβε τούφες από τα μαλλιά του Brian Howe αλλά και τμήμα από τα γεννητικά του όργανα. Καθώς τα δύο κορίτσια παραήταν μικρά και οι καταθέσεις τους έρχονταν σε αντίθεση, δεν έγινε ποτέ γνωστό τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα, θα καταδικάζονταν ωστόσο αμφότερες τον Αύγουστο για διπλή ανθρωποκτονία. Η Mary αποφυλακίστηκε το 1980 και ζει έκτοτε με την οικογένειά της και τη μικρή της κόρη...


Όλα τα παιδιά που αιματοκύλησαν σχολεία



Τα περιστατικά με μακελειά σε αμερικανικά σχολεία έχουν γνωρίσει μια μακάβρια αύξηση τα τελευταία 15 χρόνια, με τον κόσμο να αναρωτιέται γιατί. Τα δολοφονικά αυτά παιδιά αποκτούν πρόσβαση σε αυτόματα όπλα, στις περισσότερες περιπτώσεις, ενώ πολλές φορές έχουν χρησιμοποιηθεί πιστόλια και μαχαίρια με την ίδια φρικαλέα αποτελεσματικότητα. Διδακτικό προσωπικό, εργαζόμενοι σε σχολεία, γονείς και παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από το ακατανόητο αυτό γεγονός των σχολικών μακελειών, που βυθίζουν την αμερικανική κοινωνία (αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο) στο πένθος. Με τα τελευταία περιστατικά να είναι γνωστά, ας θυμηθούμε μια σειρά από παλιότερες περιπτώσεις:
24 Μαρτίου 1998: ο 11χρονος Andrew Golden και ο 13χρονος Mitchell Johnson σκοτώνουν 15 ανθρώπους στον παιδικό σταθμό Westside Middle School Playground.
20 Απριλίου 1999: ο 18χρονος Eric Harris και ο 17χρονος Dylan Klebold εισβάλουν στο γυμνάσιο Columbine High School και αφήνουν 13 νεκρούς και 25 τραυματίες.
15 Νοεμβρίου 1995: ο 17χρονος Jamie Rouse μπουκάρει στο Richland School Tennessee τραυματίζοντας 4 ανθρώπους και στερώντας τη ζωή σε 2.
2 Φεβρουαρίου 1996: ο 14χρονος Barry Loukaitis θα εκτελέσει 3 ανθρώπους και θα τραυματίσει άλλους 2 στο Moses Lake Washington School.
21 Μαΐου 1998: ο 14χρονος Kipland Kinkle αιματοκυλά το Springfield Oregon,αφήνοντας 3 νεκρούς και 8 τραυματίες.

tsekouratoi.gr




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Ο μικρός μπόμπιρας που γελάει σαν δελφίνι!

Posted: 18 Feb 2013 12:53 PM PST





Ο μικρός μπόμπιρας που γελάει σαν δελφίνι! [VID]ΤΟ γέλιο ενός μωρού είναι το πιο γλυκό πράγματα στον κόσμο...




Αλλά όταν ένα μωρό γελάει σαν τον Flipper, είναι απλά καταπληκτικό!

















pineza.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Πιλότος απαθανατίζει τη Γη από ψηλά!

Posted: 18 Feb 2013 12:47 PM PST







Φωτογραφίες που μοιάζουν με καρτ – ποστάλ...




Υπάρχουν φωτογράφοι που θέλουν να τραβήξουν εναέριες φωτογραφίες, αλλά είναι λίγο δύσκολο καθώς δεν ξέρουν να πιλοτάρουν. Υπάρχουν όμως και πιλότοι που έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αλλά τους λείπει η καλλιτεχνική φλέβα.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ισχύει στην περίπτωση του Klaus Leidorf, ο οποίος συνδυάζει και τις δύο ειδικότητες. Ως επαγγελματίας φωτογράφος και πιλότος πετάει στους αιθέρες και απαθανατίζει τη Γη από ψηλά, εντοπίζοντας τις πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Το αποτέλεσμα είναι φωτογραφίες που μπορούν πολύ εύκολα να συγκριθούν με καρτ ποστάλ.

Ακολουθούν ορισμένες από τις δημιουργίες του.






















to-gamato.com





Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Μετά την πλαστική στήθους, έκανε δώρο στην 7χρονη κόρη της και λιποαναρρόφηση

Posted: 18 Feb 2013 12:40 PM PST







Αποφάσισε να κάνει δώρο στην κόρη της κουπόνια για πλαστικές επεμβάσεις...



Ένα πρωτότυπο δώρο γενεθλίων αποφάσισε να κάνει μια Βρετανή στην μόλις 7 ετών κορούλα της. Της χάρισε ένα κουπόνι αξίας 7000 λιρών Αγγλίας για λιποαναρρόφηση.

Μάλιστα η γυναίκα – που και η ίδια έχει κάνει αρκετές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις συνολικής αξίας 500.000 λιρών – έχει δωρίσει στην κόρη της και μια πλαστική στήθους αλλά και μαθήματα pole dancing!

Η ίδια θεωρεί πως τα εν λόγω δώρα θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα στη μικρή της κορούλα καθώς, όπως τονίζει, θα της χαρίσουν ομορφιά κι αυτοπεποίθηση ενώ πιστεύει πως με τον τρόπο αυτό επενδύει στο μέλλον του παιδιού της. «Είναι σαν να μαζεύεις χρήματα για την εκπαίδευσή της» λέει η ίδια μιλώντας στην Βρετανική DailyMail.

Αλλά και η μικρή Poppy, όπως ονομάζεται το κοριτσάκι, ανυπομονεί να φτάσει στην ηλικία των 16 οπότε και θα μπορέσει να υποβληθεί σε προσθετική στήθους και να γίνει σαν τη μαμά της αποκτώντας πανέμορφα μεγάλα στήθη.

Βέβαια, ήδη από τώρα βαδίζει στα χνάρια της, διασκεδάζοντας πολύ διαφορετικά από τα υπόλοιπα παιδάκια της ηλικίας της.

Αντί να βλέπει τη χιονάτη, τη σταχτομπούτα ή κινούμενα σχέδια, η μικρούλα προτιμά να φορά ακριβά φορέματα και να περνά την ώρα της με το να μακιγιάρεται, βάζοντας εξτένσιον, κάνοντας μανικιούρ, πεντικιούρ, πίνοντας σαμπάνια και διαλέγοντας τατουάζ!

Αλλωστε, όπως λέει με ενθουσιαμό: «Ήθελα έναν καινούργιο υπολογιστή, διακοπές και δώρο μια εγχείρηση. Όταν τα απέκτησα όλα, ένα από τα όνειρά μου έγινε πραγματικότητα».

pistepseto.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Η λίμνη με τα 22 ναυάγια!

Posted: 18 Feb 2013 12:31 PM PST




perierga.gr - Η λίμνη με τα 22 ναυάγια!Το Tobermory είναι μια μαγευτική περιοχή στο Οντάριο του Καναδά,
που γίνεται πόλος έλξης πολλών επισκεπτών καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, εξαιτίας του...




φυσικού τοπίου και των κρυστάλλινων νερών της λίμνης Huron και του Κόλπου Georgian που την περιβάλλει.


Πρόκειται για έναν ιδανικό προορισμό για φυσιοδίφες, πεζοπόρους αλλά και λάτρεις της φύσης – μια «γιορτή για τα μάτια», όπως λένε χαρακτηριστικά οι ντόπιοι για τον τόπο τους. Ειδικότερα, μάλιστα, για τους δύτες το Tobermory θεωρείται… παράδεισος! Για ποιο λόγο;

Στο βυθό της λίμνης Huron υπάρχουν 22 ναυάγια πλοίων, ορισμένα από τα οποία είναι τα αρχαιότερα και καλύτερα διατηρημένα ναυάγια του Καναδά, που χρονολογούνται από τα μέσα του 19ου και τις αρχές του 20ού αιώνα.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κολυμπήσουν κοντά σε αυτά ή να κάνουν βαρκάδα στην επιφάνεια της λίμνης, αλλά οι πιο τολμηροί μπορούν να καταδυθούν στο βυθό και να εξερευνήσουν από κοντά τα πλοία. Το πιο παλιό, μάλιστα, ναυάγιο χρονολογείται εδώ και 150 χρόνια, ενώ η φιγούρα του είναι ορατή από κάθε σημείο του κόλπου.

Και μπορεί η εικόνα να φαντάζει τρομακτική στο θεατή, που αναρωτιέται τι θα συναντήσει μέσα στο νερό, όμως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς ο πρασινογάλαζος βυθός προσφέρει μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης που κόβει την ανάσα! Άλλωστε λίγες είναι οι ευκαιρίες που έχει ο καθένας να βρεθεί στο… κατάστρωμα ενός ναυαγισμένου πλοίου!




perierga.gr - Η λίμνη με τα 22 ναυάγια!
perierga.gr - Η λίμνη με τα 22 ναυάγια!
perierga.gr - Η λίμνη με τα 22 ναυάγια!
perierga.gr - Η λίμνη με τα 22 ναυάγια!
perierga.gr - Η λίμνη με τα 22 ναυάγια!





perierga.gr







Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Τα πιο παράξενα ζευγάρια της showbiz!

Posted: 18 Feb 2013 12:24 PM PST

 Τεράστιες διαφορές στην ηλικία αλλά και στην εξωτερική εμφάνιση...

Σαμ Τέιλορ Γουντ και Άαρον Τζόνσον Η 42χρονη σκηνοθέτιδα και ο μόλις... 19χρονος ηθοποιός γνωρίστηκαν στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Nowhere Boy .







Τζέσικα Σίμπσον και Μπίλι Κόργκαν Η Τζέσικα Σίμπσον είχε ουκ ολίγες σχέσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο... προσκήνιο και τώρα βγαίνει με τον ροκά Μπίλι Κόργκαν των Smashing Pumpikns.







Σόφι Νταλ και Τζέιμι Κάλουμ Το ύψος δεν φαίνεται να ήταν το... ζητούμενο στην αγάπη του ζευγαριού αυτού, που παντρεύτηκε στο New Forest μετά από δυο χρόνια σχέσης. Το πανύψηλο μοντέλο που έγινε συγγραφέας έβγαινε με τον «πινέζα» τραγουδιστή από το 2007 και το ζευγάρι θεωρείται ως ένα απ' τα πλέον παράξενα μεταξύ διασημοτήτων, εξ αιτίας φυσικά της αξιοπρόσεκτης διαφοράς ύψους.







Λίλι Άλεν και Τζέι Τζόπλιν Η Λίλι Άλεν έχει ένα μικρό... θέμα με τους μεγαλύτερους άντρες. Τον Γενάρη του 2009 ξεκίνησε να βγαίνει με τον Τζέι Τζόπλιν, τον έμπορο έργων τέχνης και πρώην σύζυγο της Σαμ Τέιλορ-Γουντ, που είναι 22 χρόνια μεγαλύτερός της.





Μαντόνα και Τζίσους Λουθ Μετά από οκτώ χρόνια στο πλευρό του Γκάι Ρίτσι δεν ήμασταν σίγουροι για το εάν θα προχωρούσε η Μαντόνα σε νέα σχέση σύντομα. Τελικά αυτό ακριβώς έκανε στο πλευρό του 22χρονου μοντέλου από την Βραζιλία ονόματι Τζίσους Λουθ.







Λάιζα Μινέλι και Ντέιβιντ Τζεστ Το ζευγάρι είχε γνωριστεί διαμέσου του Μάικλ Τζάκσον το 2001 και μετά από ένα σύντομο διάστημα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου. Η σταρ δεν έδειχνε να ταιριάζει με τον παραγωγό συναυλιών, ειδικά αφότου ξεκίνησαν αποκαλύψεις για την ερωτική τους ζωή.







Η Σερ παραδέχθηκε το 2008 ότι εκείνη και ο Τομ Κρουζ είχαν σχέση στη διάρκεια της δεκαετίας του '80, αν και κανείς από τους δυο δεν μίλησε ποτέ γι' αυτό.







Μέριλιν Μάνσον και Έβαν Ρέιτσελ Γουντ Μετά τον χωρισμό του απ' την γυναίκα του Ντίτα Βον Τις το 2006, ο Μέριλιν Μάνσον ξεκίνησε να βγαίνει με την ηθοποιό Έβαν Ρέιτσελ Γουντ που είναι κατά 19 χρόνια μικρότερή του. Το ζευγάρι έμοιαζε περίεργο για τους περισσότερους, όχι μόνο εξ αιτίας της ηλικιακής τους διαφοράς αλλά και λόγω της κάπως αντισυμβατικής εμφάνισης του Μάνσον.







Ο Γούντι Άλεν τάραξε τα νερά της σόουμπιζ όταν ξεκίνησε να βγαίνει με την κατά 34 χρόνια μικρότερή του Σουν Γι Πρέβιν, την υιοθετημένη κόρη της πρώην γυναίκας του Μία Φάροου. Παρά το ότι ο Γούντι δεν λειτούργησε ποτέ ως πατρική φιγούρα για την Σουν Γι, η σχέση τους παρέμενε διφορούμενη, ειδικά εξ αιτίας του γεγονότος ότι είχε περάσει πολύ μικρό χρονικό διάστημα απ' τον χωρισμό του με την Φάροου.







Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Κέβιν Φέντερλαϊν Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μας είχε ήδη σοκάρει με τις επιλογές της πριν καταλήξει να είναι μαζί με τον... χορευτή της ομάδας της, Κέβιν Φέντερλαϊν. Εντούτοις, έκπληξη εξακολουθούσε να προκαλεί το γεγονός της σύνδεσής της με τον... ατημέλητο Κέβιν







Σάσα Μπάρον Κοέν και Ίσλα Φίσερ Είναι δύσκολο να διαχωρίσεις τον Σάσα απ' τους διάσημους ρόλους του, αλλά θεωρούμε ότι όταν σβήνουν οι κάμερες είναι ένας κανονικός άνθρωπος. Έτσι νομίζουμε...







Αντζελίνα Τζολί και Μπίλι Μπομπ Θόρντον Ήταν ο τρόπος που έδειχναν την αγάπη τους που τους έκανε ασυνήθιστους: φορούσαν μέχρι και φιαλίδια με αίμα του ενός και του άλλου στον λαιμό τους! Χώρισαν μετά από τρία χρόνια γάμου.





to-mati.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: 22χρονη παντρεύτηκε τον δολοφόνο της δίδυμης αδελφής της στην Αργεντινή!

Posted: 18 Feb 2013 12:15 PM PST



Η νεαρή Έντιθ Κάσας από την Αργεντινή, ερωτεύτηκε τον άνθρωπο που δολοφόνησε πριν από τρία χρόνια...



τη δίδυμη αδελφή της, σοκάροντας έτσι, όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.









Και αυτός ο έρωτας, ολοκληρώθηκε μόλις προχθές, με την 22χρονη Κάσας και τον φυλακισμένο μνηστήρα της Βίκτορ Σινκολάτι να παντρεύονται με πολιτικό γάμο, την ημέρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.







Το ζευγάρι, είχε αποφασίσει να παντρευτεί τον Δεκέμβριο του 2012, αλλά ένας δικαστής ζήτησε την αναβολή του, καθώς εκκρεμούσε ψυχιατρική γνωμάτευση για την Έντιθ, κατόπιν αιτήματος της μητέρας της. Οι γονείς της κοπέλας, πιστεύουν πως είναι «τρελή» για να αποφασίσει να παντρευτεί τον δολοφόνο της αδικοχαμένης τους κόρης.

Ωστόσο οι εκθέσεις των ψυχιάτρων κατέληξαν πως η νύφη είναι μια χαρά και έτσι η δικαστής Marcelina Orellana, έδωσε το «πράσινο» φως για το γάμο.



Έξω από την αίθουσα της τελετής, είχαν συγκεντρωθεί είκοσι περίπου άτομα που πέταξαν πέτρες και αυγά στον γαμπρό, που συνοδευόταν από δεσμοφύλακες και αστυνομικούς.

«Θέλω να ξεκινήσω μια οικογένεια με τον Βίκτορ, επειδή τον αγαπώ. Είναι αθώος!», δήλωσε η Έντιθ, πριν από την τελετή.



Η δολοφονημένη δίδυμη αδελφή της... νύφης, Γιοχάνα, βρέθηκε νεκρή το 2010, λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα 20α της γενέθλια. Το πτώμα της βρέθηκε στην ύπαιθρο και είχε πυροβοληθεί με δύο σφαίρες στο στήθος. Η αστυνομία μετά από έρευνες είχε απαγγείλει κατηγορίες εις βάρος του Σιλκονάνι που είχε δεσμό στο παρελθόν με το θύμα, αλλά και στον Μάρκο Ντίαζ τον τότε σύντροφό της.











Ο πατέρας της Έντιθ, ήταν απαρηγόρητος. «Για μένα, είναι και οι δύο νεκροί. Η Γιοχάνα είναι με τον Θεό και η Έντιθ με το διάβολο», δήλωσε ο Βαλεντίν Κάσας.



Δείτε το βίντεο...




clopyandpaste.blogspot.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Αγνώριστη είναι σήμερα η τηλεοπτική Παολίνα

Posted: 18 Feb 2013 12:09 PM PST






Για όσους δεν θυμούνται να σας φρεκάρουμε τη μνήμη και να αναφέρουμε
πως η σειρά Παολίνα πριν από περίπου...

10 χρόνια ήταν απο τις πιο πετυχημένες μεταγλωτισμένες σειρές που προβαλόταν στην ελληνική τηλεόραση.
Η ηθοποιός Γκαμπριέλα Σπάνικ αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές και απέκτησε ένα από τα μεγαλύτερα φαν κλάμπ! Σήμερα η ίδια έχει αλλάξει και είναι τελείως αγνώριστη στο ευρύ κοινό! Η Παολίνα έχει πάρει μερικά κιλά παραπάνω, έχει αλλάξει το χρωμα των μαλλιών της, έχουν εμφανιστεί οι πρώτες ρυτιδούλες στο ήρεμο πρόσωπο της και σίγουρα έχει κάνει ενέσεις μπότοξ!












Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Τρομερό ατύχημα σε αγώνες Dragster

Posted: 18 Feb 2013 12:01 PM PST



Το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες Μόλις λίγα μέτρα κατάφερε να διανύσει ο Άντρον Μπράουν...


πριν το πρωτότυπο αυτοκίνητό του τυλιχτεί στις φλόγες σε αγώνες Dragster.



Μετά τα πρώτα μέτρα μία έκρηξη στον κινητήρα προκάλεσε φωτιά στο πρωτότυπο, το οποίο στη συνέχεια συγκρούστηκε στις μπαριέρες.



Ευτυχώς, ο 36χρονος οδηγός στάθηκε τυχερός αφού με τη βοήθεια των ανθρώπων της πίστας, βγήκε από το διαλυμένο πρωτότυπο χωρίς να έχει τραυματιστεί. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε αγώνες Dragster.



Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι οδηγοί πρέπει να φοράνε ειδική φόρμα, όπως και κράνος, δεδομένου ότι από το 1983 μέχρι και το 2010 13 οδηγοί έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των αγώνων.





sport-fm.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Γιατί Άδωνι... άλλο Πέπη και άλλο πρέπει!

Posted: 18 Feb 2013 11:56 AM PST






Το σοκ που έπαθα με τη σύλληψή μου με έκανε να ξεπεράσω κάποια πράγματα...


Ήμουν αυθόρμητη και επιπόλαιη παλαιότερα



Η Πέπη Τσεσμελή ξέρει πώς να ανάβει και να φέρνει στα άκρα την οικογένεια Γεωργιάδη, αποδεικνύοντας πως «άλλο Πέπη και άλλο πρέπει». Ο λόγος για τις σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν...

σε εστιατόριο στην Καλαμαριά ανάμεσα στην Πέπη Τσεσμελή και στον συνεργάτη της και έτερόν της ήμισυ αδελφό τού Άδωνι Γεωργιάδη, Αλέξανδρο.



Η Τσεσμελή μην αντέχοντας άλλο το στήσιμο πήγε νευριασμένη στο μαγαζί καθώς είχε προγραμματισμένο γύρισμα με τον Γεωργιάδη. Ο Αλέξανδρος βρισκόταν με φίλους όταν εμφανίστηκε ξαφνικά η πρώην τηλεπαρουσιάστρια, άρχισε να τον βρίζει και να του φωνάζει, για να καταλήξει να τον… μπουγελώσει με ένα ποτήρι κρασί! «Βγήκα εκτός εαυτού! Του τηλεφωνούσα συνεχώς και αυτός αδιαφορούσε. Από την άλλη το συνεργείο με ρωτούσε τι θα γίνει, ενώ ο επιχειρηματίας είχε πληρώσει για το γύρισμα. Εκείνος προτίμησε να πίνει το κρασάκι του και να δίνει αλλού συνεντεύξεις. Και επειδή το έχει κάνει και άλλη φορά, πρέπει επιτέλους να είναι πιο συνεπής στη δουλειά του.





Ο φωτογραφικός φακός, που όλως τυχαίως βρέθηκε στο εστιατόριο εκείνη την ώρα, κατέγραψε καρέ καρέ τη μάχη των άλλοτε(;) ερωτευμένων και την κορυφαία στιγμή του… δράματος που ο αδελφός του βουλευτή χαστούκισε την Τσεσμελή και χρειάστηκε να παρέμβει η παρέα του για να ηρεμήσει τα πνεύματα.







«Δεν πίστευα ότι θα σηκώσει χέρι επάνω μου», σχολίασε αργότερα η Πέπη και συνεχίζει: «Πάνω στα νεύρα μου εκείνη την ώρα του έριξα το κρασί και του επιτέθηκα λεκτικά. Πρέπει να είναι πιο συνεπής, γιατί ο κ. Γεωργιάδης είναι καινούριος αναφορικά με το θέμα των γυρισμάτων και των εκπομπών και δεν μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχει ορισμένο χρονικό πλαίσιο και συγκεκριμένο ωράριο και ότι πληρώνονται κάποιοι άνθρωποι. Έκανε ζημιά και στη δική του τσέπη, γιατί τόσο το site όσο και η εκπομπή που έχουμε είναι από κοινού και αναγκάστηκε να πληρώσει παραπάνω χρήματα, γιατί το συνεργείο δεν μπορεί να περιμένει, και εκτός αυτού πληρώνεται με την ώρα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει».



Από το «Ερωτοδικείο» στο «Μαγειροδικείο»





Το βιογραφικό της Πέπης είναι ίδιο με τα προσόντα της και την προσωπικότητά της… πληθωρικό. Όρεξη να έχεις να διαβάζεις. Απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας από τη Γαλλική Ακαδημία με σπουδές στο πιάνο, έχει εμφανιστεί σε κοντσέρτα στην αίθουσα του Παρνασσού το 1995. Έχει επίσης αποφοιτήσει από σχολή δημοσιογραφίας, από σχολή μαγειρικής «Chef d`oeuvre», ενώ έχει κάνει σεμινάρια τηλεπαρουσίασης και σεμινάρια με ειδίκευση στα τυριά.





Έχει περάσει από τη σχολή θεάτρου «Ράμπα», ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής στη Γαλλική Ακαδημία με τον Γάλλο σκηνοθέτη Jean Jacques Tesson αλλά και σεμινάριο τηλεοπτικών μαγείρων στη δημοσιογραφική σχολή του STAR CHANNEL σε συνεργασία με τη σχολή μαγειρικής ''Chef d`oeuvre''. Την πρακτική μαγειρικής της την έκανε στο ξενοδοχείο «Sofitel» του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ δύο βιβλία έχουν κυκλοφορήσει πάνω στο αγαπημένο της αντικείμενο, την μαγειρική: «Αφροδισιακές συνταγές» και «ΤΣΕΣΜΕΛΕΝΤΕΣ με επιτραπέζιες ιστορίες».

Η τηλεοπτική παρουσία της τη δεκαετία του '90 ήταν αυτή που την έστεψε «βασίλισσα» του καναπέ (και όχι της κουζίνας), με κορυφαία στιγμή στην καριέρα της το «Ερωτοδικείο».







Φυσικά θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε και τις εκπομπές «Αυτόφωρο», «Γιουσουρούμ σόου», «Στον καναπέ με την Πέπη», «Ποιος να 'ναι τέτοια ώρα», «Ώρα για μαμ». Κάποιες φορές, μάλιστα, σκανδάλιζε τους τηλεθεατές και τους καλεσμένους της άλλοτε με τα προκλητικά τραγούδια της σε μπουζούκια ερμηνεύοντας στίχους όπως «Αν θέλεις ν' ανοίξουν της καρδούλας μου οι πόρτες, βγάλε όλα τα ρούχα σου εκτός, εκτός από τις μπότες» (από το τραγούδι «Μπότες») ή «Σκανδαλίζομαι, μονάχη αγγίζομαι, μένω γυμνή με μια γραβάτα κι ερεθίζομαι» (από το τραγούδι «Σκανδαλίζομαι») και άλλοτε με τις καυτές φωτογραφίσεις της.





Η σύλληψη και ο οίκος ανοχής





Την Άνοιξη του 2003 βρέθηκε από το «Ερωτοδικείο» πίσω από τα σίδερα καθώς συνελήφθη ως εργαζόμενη σε οίκο ανοχής άνευ αδείας. «Μέσα σε μία μέρα καταστράφηκαν τα πάντα για εμένα», δήλωνε αρκετό καιρό μετά «Είχα δύο επιλογές ύστερα από αυτό: Ή να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα ή να καταστραφώ τελείως. Δεν υπήρχε πισωγύρισμα ύστερα από όσα πέρασα. Δεν σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Θα ήμουν αχάριστη. Η ζωή είναι θείο δώρο. Το σοκ που έπαθα με τη σύλληψή μου με έκανε να ξεπεράσω κάποια πράγματα. Ήμουν αυθόρμητη και επιπόλαιη παλαιότερα» .





Το 2009 γύρισε στον «χαμένο της εραστή» -όπως η ίδια συνηθίζει να αποκαλεί τον τηλεοπτικό φακό- έπειτα από χρόνια απουσίας με εκπομπή μαγειρικής στο κανάλι Ωμέγα της Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα έχει το δικό της site bestopsito.gr!





Μόνη του Αγίου Βαλεντίνου

Ο έρωτάς της με τον Αλέξανδρο Γεωργιάδη περνάει κρίση. Οι δυο τους δεν μιλιούνται παρά τις προσπάθειες του δημοσιογράφου να επικοινωνήσει μαζί της με τηλεφωνήματα και μηνύματα. Όπως μας λέει: «Προσπαθώ να μιλήσω μαζί της αλλά δεν απαντά. Όλες αυτές τις μέρες τής τηλεφωνώ, της στέλνω μηνύματα, μα είναι άφαντη».







Η «πολύ σκληρή για να πέσει» Πέπη από την άλλη πλευρά είναι αποφασισμένη να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί του ωσότου συνετιστεί. «Ο κ. Γεωργιάδης, με ενημέρωσαν, ότι επιθυμεί να μου στείλει τούρτα και λουλούδια για του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν θέλω να του μιλήσω μέχρι να βάλει μυαλό! Με το site είπαμε να κάνουμε μια καινούρια αρχή από κοινού γιατί του αρέσει η τηλεόραση! Δεν μπορώ όμως να δεχτώ καμία δικαιολογία για την ασυνέπειά του. Και δεν πρόκειται να με γλυκάνει ούτε με τούρτες ούτε με λουλουδάκια. Είμαι πολύ σκληρή στη δουλειά μου».





«Δεν μάλωσα με την Ευγενία»





Η Πέπη Τσεσμελή έχει ακόμα πιθανότητες να γίνει μέλος μιας πολιτικής, εκδοτικής και καλλιτεχνικής οικογένειας και κουνιάδα του βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και συνυφάδα της Ευγενίας Μανωλίδου. Γνωρίστηκε με τον Αλέξανδρο μέσω του Facebook, όταν ξεκίνησε μια συζήτηση σχετικά με ένα βιβλίο μαγειρικής το οποίο ετοίμαζε τότε η Πέπη. Ο Αλέξανδρος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, καθώς γνωρίζει το αντικείμενο λόγω της εκδοτικής οικογενειακής επιχείρησης με την οποία ασχολείται και εκείνος. Μάλιστα, της είχε δώσει διάφορες ιδέες για το τι θα είναι καλό να συμπεριλάβει εκείνη στο πρώτο της βιβλίο.





Ο αδελφός του Άδωνι Γεωργιάδη δήλωνε τότε το πόσο ερωτευμένος είναι και ότι χαίρεται που έχει μια όμορφη γυναίκα στο πλευρό του. «Η Πέπη είναι παρεξηγημένο παιδί. Αυτά που λένε γι' αυτήν είναι κατά τη γνώμη μου ψευδή. Μου έχει βγάλει πολλή καλοσύνη», δήλωνε σε συνεντεύξεις του επισημαίνοντας το πόσο όμορφη και μορφωμένη είναι η σέξι Πέπη! Όσο για τις κακές γλώσσες που τον ήθελαν να έχει μαλώσει με τα αδέλφια του αλλά και με τη νύφη του Ευγενία Μανωλίδου απαντούσε: «Δεν μάλωσα ποτέ με την Ευγενία για την Πέπη, αυτό είναι στη φαντασία κάποιων κακόβουλων. Η προσωπική μου ζωή είναι δική μου υπόθεση. Η οικογένειά μου μπορεί να με συμβουλεύει αλλά οι αποφάσεις είναι δικές μου».



sarotiko.blogspot.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Ο ταχύτατος ζωγράφος τελικά… έχει ταλέντο!

Posted: 18 Feb 2013 11:50 AM PST



perierga.gr - Ο ταχύτατος ζωγράφος τελικά... έχει ταλέντο!Ο
Αμερικανός που πρωταγωνιστεί στο ακόλουθο βίντεο δηλώνει «ένας πολύ

γρήγορος ζωγράφος...

που μέσα σε λίγα λεπτά δημιουργεί έργα τέχνης». Με
αυτόν το χαρακτηρισμό ο D. Westry συμμετέχει σε talent show ταλέντων,
όπου καλέιται να ζωγραφίσει ό,τι επιθυμεί μπροστά στην κριτική επιτροπή,
που παρακολουθεί με έκπληξη ότι η δημιουργία του νεαρού ζωγράφου δεν
βγάζει νόημα ή είναι εντελώς αφηρημένη. Τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωσή
της, γιατί μετά όλα είναι ξεκάθαρα. Και το έργο του πραγματικά αξίζει
πολλά χειροκροτήματα…





perierga.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

H γυναίκα που πιάνει τον ταύρο από τα κέρατα

Posted: 18 Feb 2013 11:44 AM PST



Υπάρχει μια γυναίκα που ξέρει να πιάνει πολύ καλά τον ταύρο από τα κέρατα...




Τόσο καλά που είναι η μόνη γυναίκα αναβάτρια ταύρου που διαγωνίζεται στην επαγγελματική κατηγορία στις ΗΠΑ. Η Μάγκι Πάρκερ, αν και είναι μόλις 20 ετών, θεωρείται βετεράνος, αφού έχει πάρει μέρος σε σχεδόν διακόσια ροντέο!





Η μικροκαμωμένη νεαρή γυναίκα από το Μίσιγκαν μπαίνει σε αγώνα με ταύρους που έχουν δεκαπέντε φορές το βάρος της. Μάλιστα τον περασμένο Ιούνιο μπήκε στο επαγγελματικό ροντέο, αφού κατάφερε να μείνει πάνω σ' ένα μαινόμενο ταύρο για οκτώ ολόκληρα δευτερόλεπτα.



Το γεγονός ότι το επαγγελματικό ροντέο θεωρείται ένα από τα πιο επικίνδυνα σπορ του κόσμου δεν έκανε τη Μάγκι να φοβηθεί. «Το ροντέο είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα αθλήματα, επειδή έρχεσαι αντιμέτωπος μ' ένα πανίσχυρο ζώο που δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ή τι σκέφτεται» εξηγεί η Πάρκερ και προσθέτει ότι ακόμα και τους ταύρους που είναι πιο επιθετικοί από άλλους πρέπει ο αναβάτης να τους σέβεται.



Παρά την ντελικάτη εμφάνισή της, η μοναδική κοπέλα του αμερικανικού επαγγελματικού ροντέο είναι μάλλον σκληροτράχηλη. Εφυγε από το πατρικό της στα δεκαεπτά της για να ζήσει στον Νότο και έβγαζε τα προς το ζην δουλεύοντας σε ράντσα στην Οκλαχόμα και το Τέξας. Με τα χρήματα που μάζευε κατάφερνε να πληρώνει και τα μαθήματα ροντέο που παρακολουθούσε, ενώ πρόσφατα μετακόμισε στη Σάντα Μαρία της Καλιφόρνιας για να αναλάβει την προπόνησή της ο κορυφαίος του είδους, ο Γκάρι Λεφιού. Πάντως παραδέχεται ότι ακόμα αντιμετωπίζει δυσκολίες, όπως οι έντονες αποδοκιμασίες που ακούει από τους άντρες θεατές, όταν δεν τα καταφέρνει, μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα.



Espressonews.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Προκαλούν ίλιγγο και μόνο που τις βλέπεις

Posted: 18 Feb 2013 11:37 AM PST







Κάποιοι ζουν τη ζωή τους... στα ύψη...









































Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές