Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi" via Pantocrator in Google Reader

"Paparazzi"


Βλέπετε μια πανέμορφη και αθώα γυναίκα; Δείτε την καλύτερα...

Posted: 18 Feb 2013 08:46 AM PST

Βλέπετε μια πανέμορφη και αθώα γυναίκα; Δείτε την καλύτερα...

Τον αποτροπιασμό της αμερικανικής κοινής γνώμης έχει προκαλέσει η ιστορία της 32χρονης Jodi Arias, η οποία δολοφόνησε τον εραστή της με 27 μαχαιριές και μία χαριστική βολή στο κεφάλι τον Ιούνιο του 2008

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Θέλω να κάνω οικογένεια»

Posted: 18 Feb 2013 08:58 AM PST

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Θέλω να κάνω οικογένεια»

Σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, καλεσμένος στην σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε για την σχέση που είχε με την μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη ενώ εξέφρασε την επιθυμία να κάνει την δική του οικογένεια.

«Θυμάμαι στην Θεσσαλονίκη να με κρατά η μητέρα μου από το χέρι και να παραπατάμε. Είχα προστασία από τη μητέρα μου σε σχέση με τη δημοσιότητα. Η δημοσιότητα έτσι κι αλλιώς δεν μου αρέσει. Έχω μια λογική η οποία λέει να έρθω να πω κάτι, όταν έχω να πω κάτι. Δεν ήταν τρόπος ζωής για μένα». Όσο για το αν θέλει να κάνει οικογένεια απάντησε: «Θέλω να κάνω οικογένεια. Δεν με τρομάζει τίποτα τώρα. Παλαιότερα δεν ήμουν έτοιμος από μια σχέση να κάνω οικογένεια. Θα ήθελα σύντομα να κάνω οικογένεια γιατί περνάνε και τα χρόνια».

Βίντεο: Το μωρό που γελάει σαν να ήταν… δελφίνι!

Posted: 18 Feb 2013 07:46 AM PST

Βίντεο: Το μωρό που γελάει σαν να ήταν… δελφίνι!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε έναν μπόμπιρα να γελάει.


Διαβάστε περισσότερα στο: mothersblog.gr

Δέσποινα Βανδή: Τι θα φορέσει το βράδυ στον ελληνικό τελικό της Eurovision;

Posted: 18 Feb 2013 08:37 AM PST

Δέσποινα Βανδή: Τι θα φορέσει το βράδυ στον ελληνικό τελικό της Eurovision;

Η στυλίστρια της σταρ, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, μιλάει αποκλειστικά στο Queen
Περιμένουμε κι εμείς με ανυπομονησία τον αποψινό, ελληνικό τελικό της Eurovision όπου θα μάθουμε ποιο θα είναι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision

αλλά θα έχουμε και την ευκαιρία να δούμε την Δέσποινα Βανδή σε έναν ρόλο διαφορετικό απ' ότι την έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, μιας και η τραγουδίστρια θα αναλάβει, ειδικά για την βραδιά, χρέη παρουσιάστριας (και μόνο, αφού δεν αναμένεται να τραγουδήσει καθ' όλη τη διάρκεια του τελικού), στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη.

Διαβάστε περισσότερα στο: queen.gr

Οι σταρ του Χόλυγουντ λάμπουν με... περιττώματα πουλιών

Posted: 18 Feb 2013 08:44 AM PST

Οι σταρ του Χόλυγουντ λάμπουν με... περιττώματα πουλιών

Απίστευτο και όμως αληθινό! Οι σταρ του Χόλυγουντ είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για να λάμψουν τη βραδιά τελετής των Όσκαρ.


Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Μένω με τον φίλο μου εδώ και 2 χρόνια. Ψάχνεται συνέχεια σε site γνωριμιών και social media και όποτε τον πιάνω λέει πως θέλει μόνο εμένα. Τι να κάνω;

Posted: 18 Feb 2013 08:20 AM PST

Μένω με τον φίλο μου εδώ και 2 χρόνια. Ψάχνεται συνέχεια σε site γνωριμιών και social media και όποτε τον πιάνω λέει πως θέλει μόνο εμένα. Τι να κάνω;

Καλησπερα σας


Ειμαι 46 και αυτος 42 ειμαστε μαζι 3 χρονια και μενουμε μαζι τα 2 χρονια. Μετα τον πρωτο χρονο βρηκα οτι εχει σαιτ γνωριμιων και μου ειπε οτι το εχει για πλακα  και για του λογου το αληθες μου εφτιαξε και μενα βεβαια μετα απο καποιες μερες απογοητευτηκε γιατι μου εστελναν μηνυματα και εμπαιναν στο προφιλ μου ενω στο δικο του ελαχιστα του ζητησα να διαγραψει το δικο μου γιατι εγω δεν ψαχνομαι οπως αυτος και να παρει μια αποφαση τι θελει  μου ειπε οτι θελει εμενα και ετσι διαιγραψε και το δικο του -βεβαια στο προφιλ του ειχε γραψει οτι ειναι μονος και σε μενα οτι ειμαι πιασμενη. Μετα απο 2 μηνες οταν ειμασταν διακοπες ενα πρωι στο δωματιο ξυπνησε πιο νωρις απο εμενα  και ξαναεφτιαξε το προφιλ του και σερφαριζε εγω το βρηκα οταν γυρισαμε πισω ψαχνοντας στο ιστορικο κατα τυχη και παλι το διεγραψε λεγοντας οτι μονο εμενα θελει εφυγα για να σκεφτω καποια πραγματα  για 5 ημερες και παλι  προφιλ αλλα αυτη την φορα μεσω facebook  οσες μερες ελειπα αυτος ηταν μεσα στο σαιτ του εδωσα τελεσιγραφο και παλι μου ειπε οτι θελει εμενα το διεγραψε το προφιλ και απο τοτε δεν εχει ξαναφτιαξει αλλο ειμαστε συνεχεια μαζι παντου μαζι και οταν ειναι στο ιντερνετ και στις εξοδους. Του λεω να βγει και μονος του με τους φιλους του και δεν θελει  μου λεει οπου παω σε θελω μαζι μου. Τι να σκεφτω για ολα αυτα εχω μπερδευτει πια η δικη σας γνωμη??
Σας ευχαριστω!!!!!!!

 

Αγαπητή φίλη,

Το γράμμα σου ήταν το δεύτερο που μου ήρθε το τελευταίο διάστημα και έχει σχέση με site γνωριμιών. Και ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κόσμος ασχολείται τόσο πολύ με αυτά. Εκτός αν ξέρουν κάτι παραπάνω και το λάθος το κάνω εγώ που «ψάχνομαι» στα μπαρ σαν ένας φυσιολογικός, κοινωνικός, αλκοολικός άνθρωπος! Ok, αστειεύομαι, δεν είμαι τόσο φυσιολογικός.

Anyway, θα σου πω τι σκέφτομαι (και πίστεψέ με δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτά που είπα και στην άλλη κοπέλα): δεν έχει νόημα να είσαι με έναν τέτοιο άνθρωπο. Δεν έχει σημασία αν σε έχει απατήσει, ούτε αν έχει σκοπό να το κάνει στο μέλλον. Και μόνο που «ψάχνεται», ακόμα και για να περνάει την ώρα του επειδή βαριέται ή επειδή δεν μαζεύει γραμματόσημα, δείχνει ότι δεν νιώθει γεμάτος στη ζωή του. Και μερικές φορές αυτό είναι εξίσου άσχημο με την απιστία. Σκέψου το – είναι ωραίο να ξέρεις ότι είσαι με κάποιον ο οποίος βαριέται;

Τώρα για όλα αυτά που σου λέει, όπως «μόνο εσένα θέλω», αλλά κάνει και το profile του στα site και «να είμαστε συνέχεια μαζί», δείχνει δύο πράγματα. 1) Ότι έχει χάσει τη μπάλα, δεν ξέρει τι θέλει και λέει ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι και τρέχα γύρευε και 2) ότι σε θέλει και συνέχεια δίπλα του, γιατί μόνος του δεν μπορεί να μην κάνει κάποια βλακεία!

Τώρα και μερικές παρατηρήσεις, έτσι γενικά:
Μην μου λες εμένα «ψάχνοντας στο ιστορικό κατά τύχη»! Δεν υπάρχει αυτό ως πρόταση. Γιατί θέλεις πολύ τύχη, να κάνεις τόσα «κλικ» για να φτάσεις σε αυτό που ψάχνεις. Χύμα μπήκες και τον τσέκαρες.
Και όχι, μην αισθάνεσαι άσχημα για αυτό. Καλά του έκανες, αφού δεν ήξερε ούτε καν να σβήσει το ιστορικό του. Θεέ μου, θέλει να το παίξει και γκόμενος στα site και δεν ξέρει να πατά το delete.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Μια οικογένεια σκέτη γλύκα: Ο David Beckham στο πάρκο με τα παιδιά του!

Posted: 18 Feb 2013 08:15 AM PST

Μια οικογένεια σκέτη γλύκα: Ο David Beckham στο πάρκο με τα παιδιά του!

Δείτε τον superstar να παίζει σαν μικρό παιδί!

Έπειτα από μία άκρως κουραστική και απαιτητική Εβδομάδα Μόδας, όπου έδωσε το παρόν με τη διάσημη μαμά της και fashion designer, Victoria Beckham, η 19 μηνών Harper επέστρεψε στην Μεγάλη Βρετανία και στην καθημερινότητα ενός παιδιού.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε λοιπόν, την τρισχαριτωμένη πιτσιρίκα σε εξόρμησή της στο πάρκο συνοδευόμενη από τους άντρες της: Τον μπαμπά David και τους τρεις μεγαλύτερους αδερφούς της Brooklyn, Romeo και Cruz.

Η διάσημη οικογένεια, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε τα βλέμματα όλων, ενώ η μόνη που απουσίαζε ήταν η Victoria, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Φορώντας ένα φουσκωτό κόκκινο μπουφάν και ασορτί αθλητικά παπούτσια, η μικρούλα έδειχνε πιο γλυκιά από ποτέ, ενώ δεν σταμάτησε να παίζει με τον μπαμπά και τα αδέρφια της, οι οποίοι ήταν ντυμένοι επίσης με αθλητικά.

O David, σαν κάθε υπερπροστατευτικός πατέρας που σέβεται τον εαυτό του, έσπευσε να σηκώσει και να παρηγορήσει την κόρη του όταν έφαγε... τούμπα, ενώ ο 13χρονος Brooklyn προτίμησε να μην παίξει ποδόσφαιρο με τα αδέρφια του αλλά να διασκεδάσει την μικρή της οικογένειας.

Mακράν η πιο όμορφη και στυλάτη οικογένεια!

Διαβάστε επίσης:

David Beckham: Δείτε τις πιο πετυχημένες και τις πιο... απαράδεκτες κουπ του!

David Beckham: Το πλάνο που πρόδωσε τον superstar

Η ροζ πλευρά του David Beckham: Τα αγαπημένα του παπούτσια είναι εμπνευσμένα από την κόρη του

 

Λιάγκας σε Πετρετζίκη: «Αν το φαγητό σου σήμερα ήταν σεξ θα ήταν πρόωρη εκσπερμάτιση»!

Posted: 18 Feb 2013 08:00 AM PST

Λιάγκας σε Πετρετζίκη: «Αν το φαγητό σου σήμερα ήταν σεξ θα ήταν πρόωρη εκσπερμάτιση»!

Ο Άκης Πετρετζίκης δεν θα δει από κοντά τον ελληνικό τελικό της Εurovision, επειδή εργάζεται και δεν προλαβαίνει!
Τότε με αφορμή αυτό ο Γιώργος Λιάγκας του είπε:«Αν μαγειρέψεις το βράδυ όπως μαγείρεψες το πρωί θα προλάβεις». Η παρέα της εκπομπής «Πρωινό mou» «πέθανε» στα γέλια!

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Δέσποινα Βανδή: Τι θα φορέσει το βράδυ στον ελληνικό τελικό της Eurovision;

Posted: 18 Feb 2013 07:45 AM PST

 Δέσποινα Βανδή: Τι θα φορέσει το βράδυ στον ελληνικό τελικό της Eurovision;

Η στυλίστρια της σταρ, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, μιλάει αποκλειστικά στο Queen

Περιμένουμε κι εμείς με ανυπομονησία τον αποψινό, ελληνικό τελικό της Eurovision όπου θα μάθουμε ποιο θα είναι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision αλλά θα έχουμε και την ευκαιρία να δούμε την Δέσποινα Βανδή σε έναν ρόλο διαφορετικό απ' ότι την έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, μιας και η τραγουδίστρια θα αναλάβει, ειδικά για την βραδιά, χρέη παρουσιάστριας (και μόνο, αφού δεν αναμένεται να τραγουδήσει καθ' όλη τη διάρκεια του τελικού), στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη. Όπως είναι αναμενόμενο, η περιέργειά μας για τις εμφανίσεις της Ελληνίδας σταρ στον τελικό ήταν μεγάλη, και μας οδήγησε στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, στυλίστρια της Δέσποινας εδώ και πολλά χρόνια, η οποία μας αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα looks με τα οποία θα εμφανιστεί στη σκηνή.

 

Τρεις θα είναι οι εμφανίσεις της Δέσποινας στη σκηνή του τελικού και όλες είναι σε καλοκαιρινό πνεύμα- χρωματικά αλλά και από την άποψη των trends. Και τα τρία φορέματα της σταρ έχει δημιουργήσει για την περίσταση η Σήλια Κριθαριώτη. Την πρώτη φορά που θα δούμε την παρουσιάστρια της βραδιάς στη σκηνή, θα φοράει στράπλες τουαλέτα, σε aqua απόχρωση με διαφάνειες και δαντέλα σε nude χρώματα, ενώ τα παπούτσια της θα είναι του Brian Atwood. Η επόμενη εμφάνιση θα αποτελείται από στενόμακρο, girlie φόρεμα φτιαγμένο από λευκή, χειροποίητη δαντέλα, πιστό στο ανάλαφρο, καλοκαιρινό concept της βραδιάς. Η τρίτη, και τελευταία εμφάνιση της Δέσποινας θα είναι με αέρινη, σέξι τουαλέτα σε έντονο κίτρινο χρώμα. Τα κοσμήματα της θα είναι των Θεόδωρου Σαββόπουλου, Λητώς Καρακωστάνογλου και Μυρτώς Αναστασοπούλου, ενώ το make up και το hairstyling της θα επιμεληθεί ο Δημήτρης Γιαννέτος ο οποίος φρόντισε να επισπεύσει μερικές μέρες τον προγραμματισμένο ερχομό του στην Αθήνα από τη Νέα Υόρκη, ειδικά για την βραδιά.

 

Διαβάστε ακόμα:
Είναι επίσημο: Η Δέσποινα Βανδή στη Eurovision
Όλη αλήθεια για τη Δέσποινα και τη Eurovision
Ακούστε τώρα τα υποψήφια τραγούδια της Eurovision

 

Πετύχετε μόνες σας τα τέλεια smokey eyes σε 5 μόλις λεπτά (video)

Posted: 18 Feb 2013 07:30 AM PST

Πετύχετε μόνες σας τα τέλεια smokey eyes σε 5 μόλις λεπτά (video)

Γιατί όλα θέλουν τον τρόπο τους

Λατρεύουμε το smokey eye look. Με αυτό, βγαίνουμε πάντα νικήτριες, αφού καταφέρνει να τονίζει και να μεγαλώνει τα μάτια μας. Επιλέξτε μαλακά μολύβια τα οποία θα σας δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα. Το smokey δεν είναι δύσκολο να το πετύχετε, αρκεί φυσικά να γνωρίζετε τα απλά βήματά του. Αν το μαύρο μολύβι σας φαντάζει υπερβολικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γκρι ή καφέ. Θα σας μεγαλώσει το μάτι, χωρίς να είναι υπερβολικά έντονο το αποτέλεσμα.


Εντοπίσαμε για εσάς ένα tutorial video, στο οποίο σας δείχνουν βήμα- βήμα πώς να πετύχετε τα τέλεια smokey eyes σε μόλις 5 λεπτά. Την επόμενη φορά που θα βιάζεστε, ιδού το μακιγιάζ που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

Δείτε το video παρακάτω και πειραματιστείτε. Καλή σας επιτυχία!

 

Διαβάστε ακόμα:

Ενυδάτωση τώρα: Πανεύκολη και αποτελεσματική μάσκα προσώπου με γάλα, μέλι και ελαιόλαδο!

Πώς να κάνετε μόνες σας το τέλειο γαλλικό μανικιούρ, εύκολα και γρήγορα!

Πώς να φτιάξετε την τέλεια γαλλική πλεξούδα στη στιγμή!

Γιατί εκνευρίστηκε η Μαριάντα Πιερίδη;

Posted: 18 Feb 2013 07:20 AM PST

Γιατί εκνευρίστηκε η Μαριάντα Πιερίδη;

Η Μαριάντα Πιερίδη εχθές βρέθηκε στο dancing with the stars και έγινε... έξαλλη...

 

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Marni «Flap» τσάντα: η νέα αγάπη των celebrities

Posted: 18 Feb 2013 07:15 AM PST

Marni «Flap» τσάντα: η νέα αγάπη των celebrities

H νέα αγαπημένη τσάντα των celebrities έρχεται από τη resort και ανοιξιάτικη 2013 συλλογή του οίκου Marni.

 

Άλλη μια «it» τσάντα που εντοπίσαμε να κρατούν πολλοί celebrities είναι η «Flap» τσάντα του οίκου Marni που συμπεριλαμβάνεται τόσο στη resort όσο και στην ανοιξιάτικη 2013 συλλογή του ιταλικού maison.

Πρώτα την εντοπίσαμε να την κρατά στη Νέα Υόρκη η ηθοποιός Emma Roberts στη δίτονη εκδοχή της στις αρχές του Γενάρη, ενώ τη δίτονη version προτίμησε και η Jessica Alba που εντοπίστηκε λίγες ημέρες μετά στο Beverly Hills της California. Από την άλλη η Amanda Seyfried την προτίμησε με λουράκι και την κρέμασε στον ώμο της, όπως και η Αμερικανίδα ηθοποιός Rashida Jones.

 Marni Flap Bags

Και οι δύο versions της δερμάτινης τσάντας κυκλοφορούν σε καθαρά, φρέσκα χρώματα και είτε με studs είτε χωρίς, προσθέτουν μια πινελιά μοντέρνας κομψότητας σε κάθε ντύσιμο.

Διαβάστε επίσης:

Victoria Beckham: με την τσαντάρα της ανά χείρας στο Λονδίνο

Grace: Η αγαπημένη τσάντα της Anne Hathaway με την υπογραφή της Stella McCartney

Burberry bowling bag: η νέα αγαπημένη τσάντα της Taylor Swift

Τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε;

Posted: 18 Feb 2013 06:56 AM PST

Τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε;

Όσο η επιστήμη εξελίσσεται, οι ειδικοί καταφέρνουν να «εισχωρούν» όλο και περισσότερο στον ανθρώπινο εγκέφαλο, αναζητώντας απαντήσεις στο ερώτημα «τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε;»

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Το τσιφτετέλι της εγκυμονούσας Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Γιώργο Τσαλίκη

Posted: 18 Feb 2013 08:32 AM PST

Το τσιφτετέλι της εγκυμονούσας  Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Γιώργο Τσαλίκη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και χορεύει… τσιφτετέλι.

Στην σημερινή της εκπομπή ήταν καλεσμένοι ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Νίκος Αναδιώτης και η Γκαλένα Βελίκοβα , οι οποίοι μίλησαν για το Dancing with the stars. Κατά την διάρκεια της εκπομπής, η παρουσιάστρια ζήτησε ν' ακούσει το τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη «Άστο – Δεν σου κάνω τον Άγιο» και φυσικά δεν δίστασε να το χορέψει. Ο τραγουδιστής από την πλευρά του έκανε προξενιό στην κόρη της σε έναν από τους γιους του.

Δείτε το video:

Σηφάκης-Καινούργιου: Tο «κρυφό» γλέντι στα μπουζούκια και η απαγόρευση στους παπαράτσι!!! (Nassos blog)

Posted: 18 Feb 2013 08:24 AM PST

Σηφάκης-Καινούργιου: Tο «κρυφό» γλέντι στα μπουζούκια και η απαγόρευση στους παπαράτσι!!! (Nassos blog)

Λένε πώς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Βεβαίως έχουμε δει πολλά να βγάζουν καπνό αλλά να είναι από καπνογόνα και ουχί από φωτιές. Δε ξέρω. Ο χρόνος θα δείξει. Εμείς απλά καταγράφουμε τα γεγονότα.

H απρέπεια της παραγωγής, το ξεκούμπωτο πουκάμισο του Λάτσιου και το σολάριουμ της Δανδουλάκη

Posted: 18 Feb 2013 08:35 AM PST

H απρέπεια της παραγωγής, το ξεκούμπωτο πουκάμισο του Λάτσιου και το σολάριουμ της Δανδουλάκη

Απ όλα είχε ο τελικός του Dancing


Στην Κύπρο πήγε, δεν πήγε και στο Ντουμπάι. Είπαμε ότι ο ήλιος καίει περισσότερο στο νησί της Αφροδίτης αλλά δεν πίνει και τσάι στη Σαχάρα η Κάτια Δανδουλάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο: queen.gr

Βίντεο: Απίστευτο: Έμβρυο χαιρετάει από την κοιλιά της μητέρας του!

Posted: 18 Feb 2013 07:45 AM PST

Βίντεο: Απίστευτο: Έμβρυο χαιρετάει από την κοιλιά της μητέρας του!

Είναι από τα πράγματα που δεν πιστεύεις ποτέ πως μπορούν να συμβούν.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: mothersblog.gr

Heidi Klum: Βόλτα με τα παιδιά και τον αγαπημένο της

Posted: 18 Feb 2013 08:06 AM PST

Heidi Klum: Βόλτα με τα παιδιά και τον αγαπημένο της

Η Heidi Klum διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Τα παιδιά του μοντέλου τα πηγαίνουν πολύ καλά με τον αγαπημένο της και αυτό φαίνεται από τις κοινές τους εξόδους. Πριν λίγες μέρες, απόλαυσαν την ηλιόλουστη μέρα κάνοντας βόλτα όλοι μαζί. Η Heidi Klum και ο αγαπημένος της παρακολουθούσαν τα παιδιά που έπαιζαν , ενώ αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πώς είναι σήμερα η Rafaella Carra;

Posted: 18 Feb 2013 07:48 AM PST

Πώς είναι σήμερα η Rafaella Carra;

Η Rafaella Carra υπήρξε μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες.

Η Rafaella Carra έχει κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια, χορεύτρια και παρουσιάστρια. Μάλιστα, τα τελευταία έξι χρόνια έχει αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Σε λίγες μέρες, επιστρέφει στην κριτική επιτροπή του ιταλικού «The voice» και αρκετοί περιμένουν με αγωνία την επιστροφή της. Η RafaellavCarra σήμερα είναι 70 χρονών και παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα.

Τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε;

Posted: 18 Feb 2013 06:56 AM PST

Τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε;

Όσο η επιστήμη εξελίσσεται, οι ειδικοί καταφέρνουν να «εισχωρούν» όλο και περισσότερο στον ανθρώπινο εγκέφαλο, αναζητώντας απαντήσεις στο ερώτημα «τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε;»

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές