Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr


Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Link to www.tsekouratoi.gr

Δεν θα πιστεύετε με ποια γνωστή τραγουδίστρια ήταν παντρεμένος ο Νίκος Μάνεσης!!

Posted: 23 Jan 2013 02:10 PM PST






Εκείνη την εποχή ο Νίκος Μάνεσης ήταν από τα ανερχόμενα αστέρια του ΑΝΤ1.


Ο έρωτας τους κεραυνοβόλος και πολύ γρήγορα αποφάσισαν να... αρραβωνιαστούν.

Χώρισαν μόλις μιάμιση εβδομάδα μετά τον γάμο τους όπως διαβάζουμε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ.

Η Φωτεινή Δάρρα έχει πει σε παλιότερη συνέντευξη της πως:

Ήμασταν και οι δυο εξαιρετικά νέοι, γι αυτό και ο γάμος μας δεν κράτησε πολύ.



pistepseto





Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 24/1!

Posted: 23 Jan 2013 02:02 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 24 Ιανουαρίου 2013






Κριός


21/3-20/4


Σήμερα, φίλε Κριέ, είναι μια από αυτές τις μέρες που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου. Μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, γιατί θα είναι δύσκολο να οργανωθείς. Αν οργανώσεις τις δουλειές σου και κάνεις ό,τι πρέπει να γίνει, είναι σίγουρο ότι όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους, χωρίς να το καταλάβεις. Και αν αφήσεις τους γύρω σου να εκφραστούν όπως νομίζουν, πολύ πιθανό να βρεις συμμάχους από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, αρχίζουν να παίρνουν μια καλύτερη τροπή και βλέπεις κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου, να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Όσο για τις μοναχικές ψυχές, η ημέρα αυτή θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες, που θα έχουν πολύ ευχάριστα αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να συνεργαστείς με κάποια άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν, ώστε να υλοποιήσεις πιο γρήγορα τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε πολύ άγχος. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις λίγο τα έσοδά σου, αρκεί να μην συνεχίσεις τις άσκοπες αγορές.




Ταύρος


21/4-20/5


Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, φίλε Ταύρε, με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα, που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου. Το βράδυ μην πεις όχι σε προσκλήσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα περάσεις υπέροχα και θα ξεχαστείς λίγο από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν στην καθημερινότητα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Όσοι που δεν έχετε βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σας, το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να κάνετε κινήσεις, που θα σας φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ταύρε, πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται, αλλά με σωστούς χειρισμούς και έπειτα από ορθή σκέψη. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, φίλε Δίδυμε, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα, που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις. Κάνε τα μελλοντικά σου σχέδιά και μη φοβάσαι τίποτε, γιατί η επιτυχία θα σε ακολουθήσει σε κάθε σου βήμα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου στο παρελθόν, αγαπητέ Δίδυμε, και να κοιτάξεις μπροστά. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με τον σύντροφό σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, θα δεχτείτε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από άτομο που είχατε σχέση στο παρελθόν, αλλά καλό για εσάς είναι να μην αποδεχτείτε καμία πρόσκληση από την μεριά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλή πορεία, αν είσαι Δίδυμος. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να αποτελούν ένα έντονο άγχος και θα προβληματιστείς αρκετά από τα αναπάντεχα έξοδα που θα εμφανιστούν.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, φίλε Καρκίνε, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων, που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό, αλλά ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς και άτομα που εμπιστεύεσαι, για να βρεις αποτελεσματικούς τρόπους να τα αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αν είσαι Καρκίνος. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της και καλό θα ήταν να βρεις τρόπους να τον πλησιάσεις περισσότερο και να τον κάνεις να νιώσει ήρεμος μαζί σου. Οι Καρκίνοι που δεν έχετε βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σας, κάντε κινήσεις για να ανοίξετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να συναντήσετε άτομα, με κοινά ενδιαφέροντα. Διαφορετικά θα τριγυρνάτε στα ίδια και τα ίδια άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θέλεις να καταξιωθείς στη δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, και σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Οι ανώτεροί σου θα σου δείξουν εμπιστοσύνη, μόνο αν είσαι συνεπής στις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, θα είναι σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή.




Λέων
23/7-23/8

Προσπάθησε, φίλε Λέων, να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί με το ζώδιό σου, για να τα καταφέρεις. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου, αγαπητέ Λέων, και κάνε τον σύντροφό σου ευτυχισμένο. Θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσει. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ψάξε λίγο καλύτερα γύρω σου, γιατί υπάρχουν πρόσωπα που θα ήθελαν να συσχετιστούν μαζί σου ερωτικά, αλλά η συμπεριφορά σου δεν τους επιτρέπει να σε πλησιάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, αν είσαι Λέων. Σήμερα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν να ισορροπούν. Με κατάλληλες κινήσεις κιόλας, μπορείς να καταφέρεις κάποια αύξηση ή ένα έξτρα μπόνους.




Παρθένος
24/8-22/9

Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές, αγαπητέ Παρθένε, αν αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Παράλληλα, πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα κάποια απομόνωση στη σχέση σου. Μίλα με τον σύντροφό σου για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και μην αφήνεις άσχημες καταστάσεις να συνεχίζονται. Όσο για τους Παρθένους που βρίσκονται σε ερωτική αναζήτηση, θα δεχτείτε ένα μήνυμα από άτομο που συνεργάζεστε επαγγελματικά, που από τη μία θα σας ξαφνιάσει, από την άλλη όμως θα σας βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, γιατί τα πράγματα σήμερα δεν είναι όπως φαίνονται και κρύβουν παγίδες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις τα άσκοπα έξοδα.



Ζυγός
23/9-22/10

Θα υπάρχει αρκετή ένταση σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά και η απαραίτητη ενέργεια για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα, που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Η επικοινωνία κάθε τύπου ευνοείται ιδιαίτερα, με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο, και θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά προσπέρασέ τα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή, φίλε Ζυγέ, και έτσι μπορείς να δίνεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου και κάνεις τον σύντροφό σου να περνάει καλά μαζί σου. Αν ακόμη ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες, αν είσαι πιο αισιόδοξος και θετικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις, σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Προσπάθησε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα.




Σκορπιός
23/10-22/11

Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα την απολαύσεις πολύ σύντομα. Όλα πηγαίνουν καλά και, αν δεν κάνεις υπερβολές, μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και είναι σίγουρο ότι θα σου έρθουν και τα καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, που θα βελτιώσουν την πορεία της σχέσης σου. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα είναι στο χέρι σας να τις εξελίξετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου φρόντισε να μην φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον σου. Τακτοποίησε υποθέσεις του παρελθόντος που έχεις αμελήσει και, για να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους, αν χρειαστεί δούλεψε και υπερωρίες. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν έντονα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα.




Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, προετοιμάσου σήμερα να αντιμετωπίσεις κάποια προβληματάκια, που θα προκαλέσουν ανταγωνιστές και άτομα που ζηλεύουν την πορεία σου, και μην πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης, κοίτα να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες, ειδικότερα στα δικά σου άτομα, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ, αλλά και αυτός να γνωρίζει σε τι στάδιο βρίσκεται η μεταξύ σας σχέση, ώστε να μην αισθάνεται ανασφαλής. Όσοι είστε αδέσμευτοι, φροντίστε να απολαύσετε την ελευθερία σας τώρα που μπορείτε, γιατί πολύ γρήγορα θα βρεθείτε δεσμευμένοι, από εκεί που δεν το περιμένετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ημέρα που θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδια σου και να παρουσιάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο θα είναι η σημερινή για εσένα, φίλε Τοξότη. Ακολούθησε την διαίσθησή σου και άκουσε τις συμβουλές που θα σου δώσουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου, για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά ταραχώδης, αγαπητέ Αιγόκερε, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν γρήγορα και σιγά- σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες, που θα σε κατακλύζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, προσπάθησε να ξαναβρείς τον εαυτό σου, περιορίζοντας το άγχος που έχεις, και πέρνα καλά με τον σύντροφό σου. Μια βραδινή έξοδος θα σας έκανε πολύ καλό. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, εκμεταλλεύσου τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, είτε για να επιστρέψεις σε έναν παλιό σου έρωτα είτε για να εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις αν είσαι Αιγόκερως, γιατί θα έχεις εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα, που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να τα αντιμετωπίσεις και κράτα μία διπλωματική και διαλλακτική στάση απέναντι στα δρώμενα. Στα οικονομικά σου, βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα. Να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα, φίλε Υδροχόε. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς τις καλές επιρροές που σου στέλνουν οι πλανήτες στο σύνολο τους, για να κάνεις τώρα χρήσιμες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να αναδειχτείς. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, με την μεγάλη κατανόηση που θα σου δείξει ο σύντροφος σου σήμερα, θα καταφέρεις να λύσεις αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Οι Υδροχόοι που δεν έχετε βρει κάποιο ταίρι να σας συντροφεύει, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και απογοητεύεστε, αλλά βγείτε έξω να διασκεδάσετε και φλερτάρετε όσους και όσες σας γοητεύουν. Ακόμη κι αν αποδειχθούν λίγοι στις προσδοκίες σας, σίγουρα θα ανανεώσετε το ηθικό σας και θα συνεχίσετε να είστε μέσα στο παιχνίδι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη δουλειά σου, αγαπητέ Υδροχόε. Οι ιδέες σου είναι πραγματικά καλές και πρέπει να τολμήσεις να τις αποκαλύψεις και στους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά, έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση, αλλά με σωστό προγραμματισμό, μπορείς να τις τακτοποιήσεις.



Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, από σήμερα θα αρχίσεις να δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον για την διατροφή σου, μια και το τελευταίο διάστημα είχες παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου. Επίσης θα έχεις και μια τάση να κάνεις τα πράγματα πιο οργανωμένα.. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα. Προχώρα στους στόχους σου χωρίς να σε αποσπάσει τίποτε και είναι σίγουρο ότι αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, θα είναι το καλύτερο για σένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα. Κι εσείς οι Ιχθείς που πορεύεστε μόνοι στη ζωή, γίνετε πιο θετικοί και δεκτικοί στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα, γιατί μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, φίλε Ιχθύ, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν και σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά. Σημασία έχει βέβαια να βρεις τρόπους να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου άμεσα και να νιώσεις καλύτερα.
Πηγή: myastro.gr

Βίντεο: Μία εννιάχρονη καθηλώνει ένα ολόκληρο γήπεδο μπάσκετ με τη φωνή της!

Posted: 23 Jan 2013 01:59 PM PST






Ένα εννιάχρονο χαριτωμένο κοριτσάκι κλήθηκε να τραγουδήσει ζωντανά και α καπέλα τον Εθνικό ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών σε αγώνα μπάσκετ του ΝΒΑ.


Η μικρή ξεκινά, κανείς δεν δείχνει ενθουσιασμένος, όσο όμως συνεχίζεται η ερμηνεία της, τόσο πιο πολύ η μικρή κερδίζει τον κόσμο στις κερκίδες. Μέχρι που τελικά οι θεατές σηκώνονται όρθιοι και αποσβολωμένοι τη χειροκροτούν με ενθουσιασμό αφού η μικρή καταφέρνει να γυρίσει τη φωνή της τέλεια για τις ανάγκες του ύμνου. Δείτε πώς αποθεώνεται η 3χρονη ταλαντούχα κοπέλα στο βίντεο που ακολουθεί...




pistepseto





Απίστευτη φάρσα! Έκανε το φάντασμα για να μην πληρώσει το πάρκινγκ!

Posted: 23 Jan 2013 01:48 PM PST






Είναι πραγματικά εντυπωσιακό τι μπορεί να κάνει κάποιος για να μην πληρώσει πάρκινγκ καθώς η εν λόγο γυναίκα υποδύθηκε…


το φάντασμα καταφέρνοντας να τρομάξει τον υπαληλο του πάρκινγκ και να μην πληρώσει για το αυτοκίνητό της. Οσοι έχουν παρακολουθήσει τις μεγάλες επιτυχίες του ιαπωνικού σινεμά «The Ring» σίγουρα θα ξαναθυμηθούν την τρομακτική πρωταγωνίστριά τους, το φάντασμα Σάντακο, που προφανώς υπήρξε η έμπνευση για την γυναίκα του βίντεο.
Μόνο και μόνο η τρομάρα που πήρε ο κακόμοιρος υπάλληλος του πάρκινγκ τα λέει όλα.



pistepseto





Να και κάτι πολύ ενδιαφέρον! Μάθετε πως πολλαπλασιάζουν οι Κινέζοι...

Posted: 23 Jan 2013 01:42 PM PST






Οι Κινέζοι είναι διάσημοι για τον περίπλοκο τρόπο με τον οποίο σκέφτονται και δρουν..
..

Ο τρόπος λοιπόν που έχουν σκαρφιστεί για να πολλαπλασιάζουν δεν θα μπορούσε να είναι πιο δύσκολος!





pistepseto





ΦΩΤΟ: Γλάρος έκανε φωλιά δίπλα στις γραμμές του τρένου!

Posted: 23 Jan 2013 01:31 PM PST

ΦΩΤΟ: Γλάρος έκανε φωλιά δίπλα στις γραμμές του τρένου!


Μπορεί ένα νέο σπίτι να κρύβει πολλές «παγίδες», αλλά η τοποθεσία που επέλεξε αυτός ο θαρραλέος γλάρος για να κάνει τη φωλιά του είναι πέρα για πέρα επικίνδυνη από…

όλες τις πλευρές! Το παράτολμο πουλί έφτιξε τη φωλιά του δίπλα στις γραμμές του τρένου, σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς  που εκτελεί το δρομολόγιο από το Mallaig προς την πόλη Lochaber της Σκωτίας.

perierga.gr - Γλάρος έκανε φωλιά δίπλα στις γραμμές του τρένου!


Ατάραχη και αδιάφορη, η «γλαρίνα» κάθεται στα… αβγά της, ενώ τα βαγόνια περνούν κυριολεκτικά δίπλα από το κεφάλι της, διανύοντας ίσως την «τολμηρότερη» περίοδο της ωοτοκίας της. «Ήταν απίστευτο αυτό που είδα… Το τρένο επιτάχυνε και το πουλί δεν κούνησε καν το κεφάλι του, δεν χαμήλωσε το βλέμμα, βρε αδελφέ από το θόρυβο και την ταχύτητα του συρμού!», λέει με απορία ένας επιβάτης.


perierga.gr - Γλάρος έκανε φωλιά δίπλα στις γραμμές του τρένου!


«Παίζοντας κυριολεκτικά με το θάνατο», ο γλάρος αδιαφορεί για τα σχόλια των επιβατών, οι περισσότεροι από τους οποίους ανησυχούν για τους εκκολαπτόμενους νεοσσούς. «Μόλις βγουν από τα αβγά μπορεί να πάνε προς τις γραμμές…», επισημαίνουν οι περισσότεροι.


perierga.gr - Γλάρος έκανε φωλιά δίπλα στις γραμμές του τρένου!


Ένας, μάλιστα, που ασχολείται ερασιτεχνικά με τα πτηνά και τις συνήθειές τους λέει χαρακτηριστικά: «Ο γλάρος έφτιαξε εδώ τη φωλιά του πριν εμφανιστούν τα τρένα, καθότι η γραμμή αυτή είναι καινούργια…


perierga.gr - Γλάρος έκανε φωλιά δίπλα στις γραμμές του τρένου!


…Δείχνει να μην ανησυχεί καθόλου σε αντίθεση με τους επιβάτες… Το μόνο πρόβλημα είναι οι νεοσσοί, όμως τώρα είναι δύσκολο να μετακινηθεί η φωλιά, καθώς μπορεί οι γλάροι να παραπλανηθούν και να μην ξαναγυρίσουν στα αβγά…»


perierga.gr - Γλάρος έκανε φωλιά δίπλα στις γραμμές του τρένου!


 perierga.gr








H Honda στο Tokyo Auto Salon 2013

Posted: 23 Jan 2013 01:25 PM PST






Σε πρώτο πλάνο τα μελλοντικά μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας


H Honda Motor Co., Ltd. συμμετέχει στο Tokyo Auto Salon 2013, που διοργανώνεται από την Tokyo Auto Salon Assosiation (TASA) σε συνεργασία με την Nippon Auto Parts Aftermarket Committee (NAPAC), από τις 11-13 Ιανουαρίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο Makuhari Messe στην περιοχή Chiba της Ιαπωνίας.

Στο περίπτερο της Honda οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά μία σειρά από μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας όπως είναι το ολοκαίνουργιο μίνι αυτοκίνητο N-ONE, το MUGEN Racing N-ONE Concept κατασκευασμένο από τη MUGEN*3.

Επίσης η Honda θα επιδείξει το S2000 Modulo Climax (εκθεσιακό μοντέλο) το οποίο έχει στηριχθεί σε ένα πρωτότυπο μοντέλο S2000 με πρωτοποριακή αεροδυναμική σχεδίαση και κομψή εσωτερική σχεδίαση που συνδυάζει το μαύρο με το μπορντό χρώμα. Άλλα μοντέλα που θα πλαισιώσουν τον εκθεσιακό χώρο της Honda είναι μία σχεδιαστική πρόταση της Mugen για το νέο CRV καθώς επίσης και το CR-Z MUGEN RZ, ένα μοντέλο της Mugen το οποίο θα πωλείται σε περιορισμένο αριθμό 300 αυτοκινήτων.

Παράλληλα στο περίπτερο της Honda οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά το HSV-010 GT και το MUGEN CR-Z GT που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα SUPER GT Series καθώς επίσης και το αυτοκίνητο της ομάδος DOCOMO TEAM DANDELION RACING που κέρδισε το πρωτάθλημα 2012 Formula NIPPON.








 





Πιο συγκεκριμένα τα μοντέλα της Honda που θα εκτεθούν στο TOKYO AUTO SALON 2013 είναι:


Πρωτότυπα μοντέλα

N-ONE Modulo Style
S2000 Modulo Climax
STEP WGN Modulo Style
MUGEN Racing N-ONE Concept
MUGEN CR-V Design Study

Αγωνιστικά μοντέλα

SUPER GT GT500 class: HSV-010 GT (AUTOBACS RACING TEAM AGURI)
SUPER GT GT300 class: MUGEN CR-Z GT (TEAM MUGEN)
Formula NIPPON : FN09 (DOCOMO TEAM DANDELION RACING)

Μοτοσυκλέτες

MotoGP: RC213V (Repsol Honda Team)
Isle of Man TT Races: EV Motorcycle SHINDEN (TEAM MUGEN)


pistepseto





Εντυπωσιακό βίντεο δείχνει το έμβρυο από τη σύλληψη μέχρι τη γέννηση

Posted: 23 Jan 2013 01:20 PM PST






Επιστήμονες εκμεταλλεύτηκαν νέες τεχνολογίες απεικόνισης...


Ο επικεφαλής της επιστημονικής απεικόνισης στο Τμήμα της Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Yale, Αλέξανδρος Τσιάρας με τη βοήθεια νέων τεχνολογιών δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο το οποίο απεικονίζει την ανάπτυξη του βρέφους από τη σύλληψη μέχρι τη γέννηση.

Χρησιμοποιώντας μία μικρομαγνητική τομογραφία ο Αλέξανδρος Τσιάρας παρακολούθησε την ανάπτυξη των κυττάρων του εμβρύου, τη δημιουργία και την ανάπτυξη του καρδιακού θαλάμου, την πλήρη ανάπτυξη του και στο τέλος τη γέννηση του.



pistepseto





ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!

Posted: 23 Jan 2013 01:15 PM PST






 Εκατομμύρια φίλαθλοι...μεταξύ των οποίων και χιλιάδες στην Ελλάδα, τον είχαν σαν «Θεό» τους, μαγεμένοι από το πώς χάιδευε την μπάλα με μοναδικό τρόπο..
.

Ο Ριβάλντο,όμως, είδε τη ζωή του να αλλάζει δραματικά όταν… μίλησε με τον ίδιο τον Θεό!Είχε την εμπειρία-σοκ ανήμερα των γενεθλίων του (19 Απριλίου) και ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ την αποκάλυψε πρόσφατα.
«Επέστρεφα με το αυτοκίνητό μου από το Μότζι Μιρίμ και άκουσα μια φωνή:
 "Σήμερα, σήμερα εσύ θα πεθάνεις".Οδηγούσα στην πιο απομακρυσμένη λωρίδα από το δρόμο, αλλά εξακολουθούσα να ακούω τη φωνή να μου λέει:"Αν με αποδεχθείς, δεν θα πεθάνεις"»,
αφηγείται ο 40χρονος «Ρίμπο», ο οποίος θεώρησε πως η φωνή ανήκε στον Θεό και έσπευσε να κάνει πράξη το θέλημά Του. «Έφτασα στο σπίτι και είπα στη σύζυγό μου:
"Σήμερα θέλω να αποδεχθώ τον Ιησού".
Εκείνη έφερε τη Βίβλο, προσευχήθηκε μαζί μου και έκτοτε ποτέ ξανά δεν άκουσα εκείνη τη φωνή.Αν τον είχα αποδεχθεί νωρίτερα τον Ιησού δεν θα είχα χωρίσει ποτέ, γιατί ο Θεός είναι εναντίον του διαζυγίου», συμπληρώνει ο Ριβάλντο, ο οποίος έχει κάνει δύο γάμους.
 Από τον πρώτο, με τον παιδικό του έρωτα,την άλλοτε ταμία σε σούπερ μάρκετ Ρόουζ, έχει δύο παιδιά, τον Ζουνίνιο 17 ετών και την Ταμίρες 15.Οι δυο τους χώρισαν το 2003 και λίγους μήνες αργότερα ο Ριβάλντο σύναψε δεσμό με τη νεότερή του Ελίζα, η οποία και τον οδήγησε στην Ευαγγελική Εκκλησία.
Μαζί έχουν τρία παιδιά, που γεννήθηκαν,μάλιστα,
στην Ελλάδα, ενώ ο μπαμπάς τους έπαιζε σε Ολυμπιακό αρχικά και ΑΕΚ στη συνέχεια:
Οι δίδυμοι Ζοάο Βίκτορ-Ισάκε και η μικρή Ρεβέκα.Ο δικός του «πόλεμος» Από τη στιγμή που έβαλε τον Θεό στη ζωή του,
ο Ριβάλντο κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μεταδώσει το λόγο Του και στα πιο εξωτικά,απομακρυσμένα μέρη. Αγωνιζόμενος μέχρι πρότινος στην Καμπουσκόρπ από την Αγκόλα, χρηματοδότησε την κατασκευή μιας εκκλησίας στην πρωτεύουσα Λουάντα,εξηγώντας πως «ήταν σχέδιο του Θεού να έρθω και να παίξω εδώ».
Και αν στην Αφρική βρήκε ανοιχτές αγκάλες για το ευαγγελικό του έργο,δεν συνέβη το ίδιο στο Ουζμπεκιστάν.Εκεί όπου μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2008, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την ΑΕΚ,λίγες μέρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
 Στο Ουζμπεκιστάν, λοιπόν, όπου η επίσημη θρησκεία είναι το Ισλάμ, οι χριστιανοί αντιμετωπίζονται ουσιαστικά σαν…εχθροί! «Όταν κατακτήσαμε το Κύπελλο,φόρεσα μια φανέλα που έγραφε "Ιησούς, ο νούμερο 1".
Όταν την είδα ανεβασμένη στην επίσημη σελίδα της ομάδας, είχαν σβήσει το "Ιησούς" και ανέφεραν ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο ποτέ ξανά.
Συνέχισα, πάντως, να το κάνω»,αποκαλύπτει ο Ριβάλντο σχετικά με την αντιμετώπιση που είχε από τους ανθρώπους της Μπουνιοντκόρ, αλλά και τη γενικότερη στάση των ντόπιων προς τους χριστιανούς.
Το Ουζμπεκιστάν,άλλωστε, είναι η ένατη χώρα στον κόσμο όπου κυνηγούν περισσότερο το χριστιανισμό.«Το να είσαι χριστιανός στο Ουζμπεκιστάν δεν είναι καθόλου εύκολο.
 Για εμένα δεν ήταν τόσο δύσκολο επειδή ήμουν γνωστός,
αλλά για τους ντόπιους χριστιανούς αναμφίβολα είναι», συμπληρώνει ο «Ρίμπο»,
ο οποίος εκείνη την εποχή βρήκε θρησκευτικό «καταφύγιο» στους Βραζιλιάνους που μένουν στη χώρα,με τους οποίους διάβαζαν τη Βίβλο και προσεύχονταν στον Θεό.
Αυτόν, δηλαδή, που είχε ακούσει χρόνια πριν να του μιλάει ενώ οδηγούσε…




pistepseto





ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑΓΗ!ΚΟΡΗ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΕΓΙΝΕ ΓΙΟΣ!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Posted: 23 Jan 2013 01:09 PM PST






 O Chaz Bono, γιος της τραγουδίστριας...

Cher,
είναι ένας ολοκληρωμένος άντρας πια!Έχουν περάσει δύο χρόνια από τη μετάβαση του φύλου του σε αρσενικό από θηλυκό και όπως όλα δείχνουν στις φωτογραφίες η διαδικασία ολοκληρώθηκε!
 Ο 42χρονος άντρας πια, έτρεξε σε έναν εθελοντικό μαραθώνιο στος Λος Άντζελες κι εμφανίστηκε με νέο look έχοντας αφήσει γενειάδα!


















 





Φορώντας βερμούδα κι ένα φανελάκι, έδειχνε να μην τον νοιάζουν καθόλου οι κάμερες.Περίμενε το αυτοκίνητό του ώστε να πάει στο γυμναστήριο και στη συνέχεια στο γιατρό του! Η Chastity στην ηλικία των 24,αρκετά πριν αποφασίσει να γίνει Chaz.







pistepseto





ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: "Ο χάρος προσπάθησε να με πάρει, αλλά δεν του 'κατσε"

Posted: 23 Jan 2013 01:06 PM PST






Μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε ύστερα από τροχαίο, ο Νότης Σφακιανάκης επέστρεψε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και μάλιστα πρόβαλλε μέσω video wall και φωτογραφίες από το κατεστραμμένο πια αυτοκίνητό του.

"Ο χάρος προσπάθησε να με πάρει, αλλά δεν του 'κατσε. Αν τον κοιτάξεις κατάματα, τον κοροϊδέψεις και του βγάλεις τη γλώσσα θα σε παρατήσει" δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής από την πίστα.

Και συνέχισε: "Από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να μην υπάρχεις... και χρειάζεται μια μ@λ@κι@ ενός ανθρώπου γιατί τα λάθη οι άνθρωποι τα κάνουν".

Την ίδια ώρα προβαλλόταν το συγκεκριμένο βίντεο που έδειχνε το αυτοκίνητό του να έχει γίνει παλιοσίδερα.

Συγκεκριμένα για το αυτοκίνητό του ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε πόσο το αγαπάει:

"Αυτό το αυτοκίνητο το αγαπώ γιατί μου έσωσε τη ζωή. Μετά τη σύγκρουση βγήκα έξω το κοίταξα και είπα: "Πώς είναι δυνατόν να ζει κανείς μετά από αυτό". Αλλά ευτυχώς σώθηκα".

Να σημειωθεί ότι σε όλη την διάρκεια της βραδιάς ο Νότης όπως σας έχουμε ενημερώσει, τραγουδούσε καθιστός λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά, ενώ μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από το κοινό που δεν μπορούσε να έχει πιο έντονη σκηνική παρουσία.



pistepseto





Θα πάθετε ΣΟΚ όταν ακούσετε πάνω σε πιο πράγμα θα κάνει σεμινάρια ο Snoop Dog σε 8χρονα παιδάκια!

Posted: 23 Jan 2013 01:00 PM PST







Ο Snoop Dog έχει αναλάβει εδώ και πολύ καιρό υπό την προστασία του τα 8χρονα
και 9χρονα παιδάκια της παιδικής ομάδας Orange County Junior All America Football League...
Όπως δήλωσε σκέφτεται να διοργανώσει σεμινάρια για να μορφώσει τα παιδάκια πάνω σε ότι αφορά τη μαριχουάνα...

Όπως λέει ο ίδιος: "Δεν είναι ότι θα τους δώσω να δοκιμάσουν. Φυσικά αν το θέλουν είμαι πρόθυμος να τους δείξω το σωστό τρόπο για να το κάνουν, έτσι ώστε να αποφύγουν την υπερβολική δόση ή το σκάρτο πράγμα που κυκλοφορεί στην αγορά". Οκ......

Ξενοδοχείο πέντε αστέρων με μόνο...ένα δωμάτιο!! (pics)

Posted: 23 Jan 2013 12:54 PM PST







Ο παλιός και αχρησιμοποίητος πια Πύργος της Τηλεόρασης στην Πράγα

απέκτησε νέα εμφάνιση, ολοκαίνουρια χρήση και όνομα, προσφέροντας... πολυτελή διαμονή σε όσους επιθυμούν να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία στις διακοπές τους.

Το ξενοδοχείο «Park Tower Prague» ή «One Room Hotel» δεν είναι μόνο 216 μέτρα πάνω από το έδαφος, προσφέροντας θέα 360 μοιρών, αλλά διαθέτει ένα και μόνο δωμάτιο για τους τυχερούς επισκέπτες του. Το ψηλότερο κτήριο στην Πράγα ανακαινίστηκε και μετατράπηκε σε ένα πρωτότυπο ξενοδοχείο 5 αστέρων με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μια θέα που κόβει την ανάσα.

Επιπλέον, στους κάτω ορόφους οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους ή το αγαπημένο τους κοκτέιλ αλλά να κάνουν και μια βόλτα στα επιλεγμένα καταστήματα που δημιουργήθηκαν στους χώρους του Πύργου.




Στα must του ξενοδοχείου είναι το παρατηρητήριο που εδρεύει στον τελευταίο όροφο, από όπου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν την πόλη της Πράγας από ψηλά, μια θέα που ενισχύεται κατά τις βραδινές ώρες και εντυπωσιάζει και τον πλέον απαιτητικό ταξιδιώτη.







Πηγή:perierga.gr

Η επανεμφάνιση των «One» ! Δείτε πως είναι σήμερα

Posted: 23 Jan 2013 12:47 PM PST







Οι φαν της μουσικής και της Eurovision έκοψαν  την πίτα τους στο μαγαζί
της Μπέτυς Μαγγίρα στο Κολωνάκι.
Το παρών έδωσαν και δυο μέλη από το πρώην μουσικό συγκρότημα «One», ο

Άλλωστε το φετινό σλόγκαν της Eurovision είναι «We are One» και οι δυο τραγουδιστές δέχτηκαν την πρόσκληση με χαρά.

Μπορεί το συγκρότημα να έχει διαλυθεί, οι δυο τραγουδιστές όμως παραμένουν δυο καλοί φίλοι.

Στις φωτογραφίες τους βλέπουμε σε χαλαρές στιγμές μαζί με τον πρόεδρο του Greek eurovision fanclub Χρήστο Ζαφειρίδη και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και μελών Μάκη Χαραλαμπόπουλο.






Πηγή: gossip-tv.gr


ΔΕΙΤΕ: Δεν θα πιστεύετε τι δουλειά κάνει και πόσα λεφτά βγάζει!!

Posted: 23 Jan 2013 12:41 PM PST



Ο Ρούμπεν Ρεϊνόζο πληρώνεται για να


περπατάει και να…

πηδάει πάνω σε στρώματα!



Ο μηνιαίος μάλιστα μισθός του ανθρώπου που κάνει μία από τις πλέον παράξενες δουλειές στον κόσμο, φτάνει τα 2.250 ευρώ...



Ο ίδιος ισχυρίζεται πως η εργασία του είναι δύσκολη και πως "δεν είναι για τον καθένα".



Ο Ρεϊνόζο, που "χοροπηδάει" και περπατάει πάνω σε τρία τουλάχιστον στρώματα την ημέρα, το κάνει όπως λέει με το σωστό τρόπο, αφού είναι πλήρως εκπαιδευμένος γι' αυτό.



Εργάζεται σε μία αμερικανική εταιρεία κατασκευή χειροποίητων στρωμάτων, όπου οι μηχανές δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν το αντίστοιχο τεστ.



Έτσι ο τυχερός επαγγελματίας δοκιμαστής στρωμάτων πρέπει να περπατήσει και να πηδήξει επάνω στα στρώματα προκειμένου να ανακαλύψει τυχόν εξογκώματα σε μέγεθος… μπιζελιού ή άλλες ατέλειες που θα μετατρέψουν τον ύπνο των αγοραστών σε εφιάλτη!



Εργάζεται καθημερινά με οργανωμένο σχέδιο… αλμάτων και βημάτων, έτσι ώστε να μπορέσει να καλύψει όλη την επιφάνεια του στρώματος, ενώ δεν υπάρχει κανένα περιθώριο σφάλματος.



"Η διαδικασία είναι μια τελετουργία και σε τίποτα δεν μοιάζει με… τραμπολίνο, όπως μου λένε πολλοί", αναφέρει ο ίδιος.



Οι εργαζόμενοι στην εταιρία στρωμάτων κατά τη διάρκεια της... εργασίας!

Ο τυχερός Ρούμπεν την ώρα της σκληρής εργασίας



frappedoupoli.blogspot.gr

ΔΕΙΤΕ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια με kinky μπότες και leopard φούστα έβαλε φωτιά στο πεζοδρόμιο!

Posted: 23 Jan 2013 12:34 PM PST



​Born to be sexy and wild είναι η...


Jennifer Lopez, η οποία βγήκε μέρα μεσημέρι στο δρόμο, βάζοντας… «φωτιά» στα πεζοδρόμια!



Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η 43χρονη Λατίνα star, έκανε μια super hot εμφάνιση, φορώντας ρούχα, που είναι η τελευταία λέξη της μόδας.





Με ψηλές kinky μπότες Christian Louboutin, και leopard mini φούστα με ασορτί leopard σακάκι, η JLo άναψε φωτιές!





Βλέπετε, αυτό το διάστημα προωθεί τη νέα της ταινία «Here Kitty Kitty», και αν κρίνουμε από την εμφάνιση της, το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

star.gr

10 τρόποι για να περάσετε καλά στην εξεταστική

Posted: 23 Jan 2013 12:26 PM PST



Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να περάσετε καλά στην εξεταστική...


Να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερα μαθήματα...

Και επειδή αυτό απαιτεί διάβασμα, θα σας παρουσιάσουμε μερικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να έχετε μικρές ευχάριστες στιγμές που όμως δε θα επηρεάσουν την απόδοσή σας.



1. Οργανώστε για τον εαυτό σας ένα cocktail party με χυμούς φρούτων. Αγοράστε από το μανάβη ζουμερά πολύχρωμα φρούτα –η εποχή προσφέρει άφθονα- βάλτε τα στο μπλέντερ και σερβίρετέ τα σε ένα υπέροχο ποτήρι. Μπορεί να σας φαίνεται ασήμαντο αλλά θα δροσίσει και θα ομορφύνει τη στιγμή του διαβάσματος και θα σας γεμίσει ενέργεια και βιταμίνες που τις έχετε ανάγκη. Συνοδεύεται προαιρετικά από σαγιονάρα και χαβανέζικη βερμούδα.



2. Ψυχοθεραπεία. Όσο και να σας φαίνεται παράξενο η εξεταστική είναι η ιδανική περίοδος για να αρχίστε να κρατάτε ημερολόγιο. Τα συναισθήματα, με το στρες γίνονται πιο έντονα και γινόμαστε πιο ευαίσθητοι στα εξωτερικά ερεθίσματα. Βγάλτε τα από μέσα σας, καταγράψτε τα και αμέσως θα νιώσετε πιο δυνατοί και συνειδητοποιημένοι. Στο τέλος της εξεταστικής που θα έχετε ξελαμπικάρει, μπορείτε να ανατρέξετε στα απομνημονεύματά σας και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.



3. Αποφύγετε την τηλεόραση. Μπορείτε εύκολα να παρασυρθείτε και να κάψετε τον εγκέφαλό σας παρακολουθώντας μεσημεριανά και σαπουνόπερες. Αν θέλετε να ξεκουράσετε το μυαλό σας προτιμήστε dvd με εύπεπτες ρομαντικές κομεντί και περιπέτειες.



4. Ξεκινήστε γιόγκα και ρέικι. Θα δείτε τρομερές διαφορές στην ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης και στη διατήρηση της ψυχικής ισορροπίας.



5. Μοιραστείτε τον πόνο σας με τους όσους περνάνε τα ίδια με εσάς. Μιλήστε στο τηλέφωνο, στο facebook, ε, βγείτε και για κανένα καφεδάκι. Θα καταλάβετε ότι δεν είστε μόνοι σας.



6. Εκτονώστε τη συσσωρευμένη ενέργεια. Τραγουδήστε, χορέψτε, ουρλιάξτε, κρεμάστε και ένα μπασκετίνο πάνω από το κούφωμα της πόρτας και… καρφώστε το άγχος σας.



7. Αν διαβάζετε με παρέα, στο διάλειμμα παίξτε ένα παιχνίδι (τάβλι, σκάκι, μονόπολη, sudoku challenge). Αποφύγετε χαρτοπαιξίες, γιατί ως γνωστό μια παρτίδα μπιρίμπα μπορεί να σας ξημερώσει.



8. Αποφύγετε τα δράματα… είναι περίοδος που απαιτείται περισυλλογή και αυτοσυγκέντρωση. Αναβάλλετε χωρισμούς, παρεξηγήσεις και καυγάδες για μετά από ένα μήνα.



9. Καταδεχτείτε τη βοήθεια των γονιών σας. Το ξέρω ότι σας πιάνει μια μανία στα δύσκολα να μη θέλετε να δείτε κανέναν, να σας αφήσουν σε ησυχία. Όμως να θυμάστε, όσο και να σκυλιάζετε, ένας φρεσκοστυμένος χυμός πορτοκάλι από τα χέρια της μανούλας ή ένα δέμα με θρεπτικά καλούδια, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.



10. Τέλος, οτιδήποτε μπορεί να σας δίνει χαρά υπό normal συνθήκες, προσπαθήστε να το εφαρμόσετε και τώρα. Μπορεί να είναι σε μικρότερο βαθμό, αλλά θα πάρετε μια γεύση.






Ένα all time classic μακιγιάζ

Posted: 23 Jan 2013 12:17 PM PST



Λίγα μυστικά για ένα κλασσικό μακιγιάζ που
θυμίζει λίγο τη δεκαετία των 50's...



• Καλύψτε το πρόσωπό σας με υγρή βάση.



• Τοποθετήστε concealer σε απόχρωση πιο ανοιχτή του δέρματός σας κάτω από τα μάτια σας.



• Σταθεροποιήστε τη βάση σας με πούδρα. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα ματ αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας.



• Τοποθετήστε σε όλο το κινητό βλέφαρό σας μια ματ μπεζ σκιά.



• Δημιουργήστε βάθος με μια ματ ανοιχτή καφέ σκιά.



• Υπογραμμίστε τις ρίζες των άνω βλεφαρίδων σας με μαύρο eyeliner.



• Αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρας και επιμείνετε στην άκρη των βλεφαρίδων σας.



• Με ένα κόκκινο μολύβι κάνετε το περίγραμμα των χειλιών σας και τοποθετήστε έντονο κόκκινο κραγιόν.



Beauty tips:



Φροντίστε να καλύψετε οποιαδήποτε ατέλεια ή κοκκινίλα του προσώπου σας με ένα σταθερό concealer καθώς το συγκεκριμένο μακιγιάζ απαιτεί αψεγάδιαστη επιδερμίδα



Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ταιριάζει πιο πολύ σε κοπέλες με λευκή επιδερμίδα και μαύρα μαλλιά. Οι πιο καστανές θα ήταν προτιμότερο να επιλέξουν κραγιόν σε πιο κοραλλί τόνους.



Για ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα προσθέστε στην άκρη μόνο των βλεφαρίδων σας ψεύτικες τούφες.


Νέο νησί δημιουργείται σιγά-σιγά στη Γερμανία!

Posted: 23 Jan 2013 12:11 PM PST

 Ένα «νεόκοπο» νησί με την ονομασία
Norderoogsand έκανε την εμφάνισή του 16 μίλια από το κρατίδιο Schleswig Holstein...

το οποίο έχει συνολική έκταση 138 στρεμμάτων, ο σχηματισμός του οποίου ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, ενώ η εξέλιξή του εξέπληξε ακόμη και τους επιστήμονες γεωλόγους. "Το γεγονός πως μέσα σε λίγα μόλις χρόνια σχηματίστηκε ένα νέο νησί είναι πολύ εντυπωσιακό", είπε ο Detlef Hansen στην «Tegegraph», επιστήμονας που δουλεύει σε γειτονικό θαλάσσιο πάρκο.



To νησί έχει δρεπανοειδές σχήμα, ενώ οι αμμόλοφοι, που φτάνουν σε κάποια σημεία τα 4 μέτρα σε ύψος, και η πλούσια βλάστηση αποτελούν ένα βασικό κίνητρο για να αποτελέσει το νέο νησί ένα από τα πιο προσφιλή καταφύγια για χιλιάδες θαλασσοπούλια και άλλα είδη πτηνών. Η δημιουργία αμμόλοφων στα ρηχά νερά της περιοχής παρατηρείται συχνά, όμως σπάνια αντιστέκονται στις χειμερινές καταιγίδες και ακόμα σπανιότερα αυτοί λαμβάνουν τη μορφή ενός νησιού.







Στην περίπτωση αυτή, πάντως, τόσο οι ανθεκτικοί αμμόλοφοι όσο και η βλάστηση λειτούργησαν σαν τείχος, προστατεύοντας το νησί από τη διάβρωση της φύσης. Οι επιστήμονες αναφέρουν, ωστόσο, ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τη μελλοντική διατήρησή του, καθώς ένας ισχυρός άνεμος θα μπορούσε σε μια στιγμή να το εξαφανίσει τελείως από το χάρτη.







enimerwsi.gr

ΔΕΙΤΕ: Η Βίκυ Καγιά για ψώνια χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Posted: 23 Jan 2013 12:06 PM PST



Την έχουμε συνηθίσει σικάτη, περιποιημένη, με
τους σινιέ κότσους της, τα ωραία στιλάτα ρούχα της και αξεσουάρ της...

Καιρός ήταν όμως να τη δούμε και λίγο πιο σπορ, άβαφη και απλή!

Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr την εντόπισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο και την απαθανάτισε όπως δεν την έχετε ξαναδεί!



http://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/viki12.jpg http://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/viki13.jpghttp://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/viki21.jpghttp://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/viki31.jpg



entertv.gr

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ: "Έμπλεξα με το αλκοόλ επειδή φοβόμουν τον θάνατο"

Posted: 23 Jan 2013 11:58 AM PST




Ως γνωστόν ο Θοδωρής Αθερίδης στο παρελθόν πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ....



Δίνοντας τη δική του "μάχη" το ξεπέρασε και πλέον έχει αφήσει πίσω του τις δύσκολες στιγμές.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ρωτήθηκε αν οδηγήθηκε στον αλκοολισμό ενώ έγραφε θεατρικά έργα, όπως πολλοί συγγραφείς. Αναρωτιέστε τι είπε; "Όχι, γιατί και τα έξι θεατρικά μου έργα τα έχω γράψει αφού ξεπέρασα το πρόβλημα του αλκοολισμού. Με το αλκοόλ ταλαιπωρήθηκα από τα 25 μου μέχρι τα 34 και τότε έγραφα κείμενα μόνο για τους Άγαμους θύτες.

Το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, οι καταχρήσεις είναι στην ουσία η προσπάθεια να διαχειριστείς την έμμονη συντροφικότητα του θανάτου. Εγώ έμπλεξα με το αλκοόλ επειδή φοβόμουν τον θάνατο. Ευτυχώς, τώρα πια η ομορφιά στη ζωή είναι και το μέτρο της", δήλωσε στο περιοδικό "ΟΚ".




radar.gr



Δείτε τη Selena Gomez άβαφη και πιο απεριποίητη από ποτέ!

Posted: 23 Jan 2013 11:53 AM PST


















6 έξυπνα tips για να δείχνετε ξεκούραστη και… ξύπνια

Posted: 23 Jan 2013 11:46 AM PST






Μόνο το concealer δεν είναι αρκετό κορίτσια για να δείχνετε

ξεκούραστες. Μάλιστα αν βάλετε πάρα πολύ, συνήθως έχει το αντίθετο
αποτέλεσμα και δείχνετε πιο κουρασμένη από ότι πραγματικά είστε. Εμείς
ψάξαμε και βρήκαμε έξι έξυπνα tips για να δείχνετε ξεκούραστη και ξύπνια
με το κατάλληλο μακιγιάζ.






  • 1. Μεγαλώστε τις βλεφαρίδες σας

Όταν οι βλεφαρίδες είναι γυρισμένες προς τα πάνω τα μάτια σας
δείχνουν πιο ανοιχτά. Για καλύτερο αποτέλεσμα πιέστε με το ψαλίδι για
τις βλεφαρίδες μια φορά στη ρίζα, μια φορά στη μέση και μια φορά στις
άκρες. Βάλτε και αρκετή μάσκαρα και θα είστε τέλειες.



  • 2. Βάλτε eyeliner

Τονίστε τη γραμμή των βλεφάρων σας χρησιμοποιώντας δύο μολύβια, το
ένα σε σκούρα απόχρωση και το άλλο σε πιο ανοιχτή. Ξεκινήστε με ένα
σκούρο καφέ μολύβι και μετά βάλτε ένα μαύρο eyeliner. Τραβήξτε και μια
γραμμή με ένα μολύβι στο χρώμα του ζαφειριού και θα είστε έτοιμη.



  • 3. Τονίστε τα κάτω βλέφαρα

Βάλτε μολύβι και στα κάτω μέρος του ματιού, αλλά αποφύγετε το μαύρο.
Για να δείχνουν τα μάτια σας πιο μεγάλα και λαμπερά περάστε ένα eyeliner
σε nude απόχρωση στις εσωτερικές γωνίες των ματιών.



  • 4. Γεμίστε τα φρύδια σας

Τα γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια κάνουν τα μάτια σας να δείχνουν
πιο ανοιχτά και μεγάλα. Γι' αυτό αποφύγετε να βγάζετε πολύ τα φρύδια
σας, ή αν έχετε κάνει αυτό το λάθος γεμίστε τα με μολύβι δύο αποχρώσεις
πιο ανοιχτό από το χρώμα των φρυδιών σας.



  • 5. Αποκτήστε λεία επιδερμίδα

Προτιμήστε foundation σε υγρή μορφή και σε ανοιχτές αποχρώσεις και θα δείχνετε λαμπερή και φρέσκια.



  • 6. Φορέστε ρουζ

Τα ροδαλά μαγουλάκια είναι πάντα ένδειξη υγείας και ξεκούρασης. Μη
ξεχνάτε λοιπόν ποτέ να βάζετε ρουζ και θα δείχνετε νέα και όμορφη.


Πηγή: star.gr












17χρονη κοιμόταν για 64 συνεχόμενες ημέρες-Δείτε το λόγο..

Posted: 23 Jan 2013 11:37 AM PST






Η 17χρονη Nicole Delien από την Πενσιλβανία, πάσχει από σπάνια

ασθένεια. Η ζωή της μπορεί να μην απειλείται, απειλείται όμως η
καθημερινότητα της, αφού λόγω της ασθένειας της, αναγκάζεται να
κοιμάται… 18 με 19 ώρες τη μέρα.








Το μεγαλύτερο "επεισόδιο" – κρούσμα της ασθένειας της που την έχει
πλήξει μέχρι τώρα, έλαβε χώρα τον Ιανουάριο, όταν και κοιμήθηκε σερί για
πάνω από 2 μήνες. Για την ακρίβεια, μιλάμε για 64 ολόκληρες ημέρες.



Κατά τη διάρκεια του ύπνου της, σε κατάσταση ημιληθαργική, σηκωνόταν από
το κρεβάτι μόνο για να πάει μέχρι την τουαλέτα και να γευματίσει μικρές
ποσότητες τροφής.



Η ασθένεια που ταλαιπωρεί τη Nicole ονομάζεται Kleine-Levin Syndrome. Η
μητέρα της αναφέρει στο τηλεοπτικό δίκτυο KDKA, ότι η κόρη της κοιμάται
σχεδόν 18 ώρες την ημέρα με μικρά διαλείμματα, τα οποία όμως δεν μπορεί
να επαναφέρει στη μνήμη της όταν τελικά ξυπνάει.



Η ασθένεια διαγνώστηκε από έναν γιατρό στο "Allegheny General Hospital"
του Pittsburgh, ο οποίος ανέλαβε και τη θεραπεία της Nicole.



Σύμφωνα με τα συμπτώματα του Kleine-Levin Syndrome, ο ασθενής μπορεί να
μην έχει εντοπίσει κανένα σύμπτωμα μέχρι την ενήλικη ζωή του και ξαφνικά
να βρεθεί αντιμέτωπος με έναν ατέρμονο λήθαργο που μπορεί να διαρκεί
και για εβδομάδες ολόκληρες.



Ποια είναι τα λοιπά συμπτώματα της ασθένειας εκτός από το να βυθίζει σε ύπνο τον πάσχοντα;



Έλλειψη προσανατολισμού, παραισθήσεις, δραστηριότητα που παραπέμπει σε
συμπεριφορά ανήλικου παιδιού, βουλιμία και υπερσεξουαλική δραστηριότητα
τις περιόδους που το άτομο είναι ξύπνιο. Κοινώς, του λείπουν τα πράγματα
που θα έκανε αν κοιμόταν φυσιολογικά, 7 με 8 ώρες την ημέρα.



Το Kleine-Levin Syndrome πλήττει κυρίως εφήβους και σπάνια γυναίκες, ενώ
τα αίτια του είναι ακόμα άγνωστα. Όσο για τη θεραπεία, περιλαμβάνει
φάρμακα που απλά περιορίζουν τη συχνότητα των ληθαργικών επεισοδίων.



Η Nicole πάντως έχει χάσει εορτές Χριστουγέννων, την ημέρα των
Ευχαριστιών και γενέθλια μελών της οικογένειας της, εξαιτίας του
προβλήματος που αντιμετωπίζει.



aggouria.gr











Διάσημη τραγουδίστρια: Την πρόδωσε η αξύριστη μασχάλη της!

Posted: 23 Jan 2013 11:31 AM PST




"Φόρεσε" το λάγνο βλέμμα της, πήρε την αισθησιακή πόζα της,
σηκώνοντας το χέρι της ψηλά, και τότε...
τσουπ, έγινε η αποκάλυψη!

Η αξύριστη μασχάλη της όχι μόνο την πρόδωσε, αλλά την έκανε ρεζίλι στους θαυμαστές της στο Twitter!


Ο λόγος για την Ρίτα Όρα (Rita Ora), η οποία ανέβασε την εικόνα που βλέπετε και φυσικά τα σχόλια από τους "φίλους" της έπεσαν βροχή!


"Κάποια έχει κακή σχέση με το ξυραφάκι", "Πρώτα ξυρίζουμε τις μασχάλες μας και μετά σηκώνουμε τα χέρια μας ψηλά" ήταν μόνο μερικά από τα χιουμοριστικά μηνύματα που έλαβε η Όρα.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές