Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr


Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Link to www.tsekouratoi.gr

Αιμοβόρο θηρίο πίσω από τα κάγκελα

Posted: 22 Jan 2013 03:27 PM PST






Ούτε να το σκέφτεσαι!













pistepseto





Στην Κίνα παντρεύουν τα... νήπια

Posted: 22 Jan 2013 03:15 PM PST






Πρωτότυπα μαθήματα σχέσεων σε νηπιαγωγείο...


Οι Κινέζοι είτε έχουν τρελαθεί εντελώς είτε είναι πολύ μπροστά. Τι άλλο να πει κανείς για έναν παιδικό σταθμό στην επαρχία Χενάν της Κίνας, όπου οι νηπιαγωγοί έβαλαν περίπου 100 παιδάκια 4 και 5 ετών να... παντρευτούν εικονικά μεταξύ τους.

Τα πιτσιρίκια κλήθηκαν αρχικά να... φλερτάρουν το ταίρι τους και να το δελεάσουν προσφέροντας λουλούδια, ζωγραφιές και σοκολάτες. Έπειτα, και αφού το «ταίρι» συμφώνησε, ακολούθησε η γαμήλια τελετή, όπου οι «γαμπροί» φόρεσαν κοστούμι και οι «νύφες» φόρεμα από τούλι. Αντάλλαξαν βέρες και... όρκους αιώνιας πίστης ενώπιον των νηπιαγωγών που έπαιξαν το ρόλο του «δημάρχου».

Ο γάμος συνοδεύεται και από μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, στα οποία οι μικροί μαθητές μαθαίνουν «πώς γεννιούνται τα παιδιά».

Οι διευθύντριες του παιδικού σταθμού είχαν αυτή την ιδέα προκειμένου να εξοικειωθούν τα παιδιά με την έννοια των σχέσεων. «Πρέπει από μικρά να καταλάβουν ότι οι σχέσεις είναι κάτι πολύ σοβαρό. Πρέπει να αντιμετωπίζουν υπεύθυνα τους ανθρώπους και να μην τους πληγώνουν με το παραμικρό».

Φυσικά, πριν από κάθε «γάμο» οι νηπιαγωγοί ζήτησαν τη γραπτή συγκατάθεση των γονιών των παιδιών. Μέχρι στιγμής η πρακτική έχει γίνει δεκτή με θετικό τρόπο από πολλούς γονείς, όμως υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι πολύ νωρίς για τα βλαστάρια τους να μάθουν για τις σχέσεις και τους μπελάδες τους!










pistepseto





Δείτε πως είναι σήμερα η ''Ντένη Μαρκορά''!

Posted: 22 Jan 2013 02:44 PM PST






Όλοι την αγαπήσαμε και τη θυμόμαστε ως Ντένη Μαρκορά..


Σήμερα η Ντίνα Κώνστα μετά από 15 χρόνια έχει αλλάξει αρκετά!

pistepseto





Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 23/1!

Posted: 22 Jan 2013 02:06 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 23 Ιανουαρίου 2013






Κριός


21/3-20/4


Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για, εσένα Κριέ. Θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και θα νιώσεις καλύτερα, χάρη σε κάποια ευχάριστα γεγονότα. Το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορες ταχύτητες και όσα θέλεις να κάνεις, μπορούν τώρα υλοποιηθούν. Η δουλειά σου θα σου φέρει ικανοποίηση και κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος, θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, σήμερα καλό είναι να στρέψεις την προσοχή σου στο σύντροφό σου και να μην αποφύγεις να λύσεις τα προβλήματα, που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι Κριοί, μην αρνηθείτε προσκλήσεις που θα προκύψουν. Περάστε όσο καλύτερα μπορείτε και, με τις καλές επιρροές που σας στέλνει η σημερινή όψη του Ερμή με τον Δία, ίσως ο έρωτας σας πλησιάσει επικίνδυνα!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και πρέπει να το δεις κι εσύ αυτό, φίλε Κριέ, και να σταματήσεις να γκρινιάζεις για το παραμικρό. Τα οικονομικά σου είναι αυτά που θα σε προβληματίσουν περισσότερο, αλλά αν δείξεις προσοχή στις κακοτοπιές, θα έχεις και εκεί τα ανάλογα αποτελέσματα.






Ταύρος


21/4-20/5


Η σημερινή Τετάρτη σε βρίσκει χωρίς ενέργεια, αγαπητέ Ταύρε, με αποτέλεσμα να μην κάνεις όλες τις δουλειές που είχες υπολογίσει. Με αυτό τον τρόπο θα αφήσεις να μαζευτούν πολλές υποχρεώσεις και θα πιεστείς στο μέλλον. Καλό είναι να βρεις τη δυναμικότητά σου, γιατί κινδυνεύεις να αφήσεις κάποιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, αν δεν αποφασίσεις να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου, τα προβλήματα θα μεγαλώσουν και θα είναι εξ αιτίας της δικής σου αμέλειας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, να είστε αισιόδοξοι και να μην αφήνετε τίποτα να σας ρίχνει. Η σχέση που επιθυμείτε δεν θα αργήσει να έρθει στη ζωή σας!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια και προγραμματισμός, κυρίως για να καλύψεις παραλείψεις των συναδέλφων σου, που όμως επηρεάζουν άμεσα και την δική σου πρόοδο στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να ξεμπερδέψεις με χρέη του παρελθόντος και μην αφήνεις να σου μαζεύονται επιπρόσθετες υποχρεώσεις.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Μην αφήσεις, φίλε Δίδυμε, τον εκνευρισμό από κάποιες καθυστερήσεις να σε κυριεύσει σήμερα και να σου δημιουργήσει πρόβλημα και στους τομείς που πηγαίνουν καλά. Κυρίως, δες τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και μην παρασύρεσαι σε μελαγχολικές διαθέσεις. Θα μπορέσεις να περάσεις καλά, αν επιδιώξεις να ξεκουραστείς και λίγο, γιατί σου χρειάζεται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, το καλύτερο είναι να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου, που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στο μυαλό σου, για τις ανασφάλειες που σε έχουν κυριεύσει. Αλλά προσοχή, μην τα μπλέξεις περισσότερο με τα λόγια σου. Οι Δίδυμοι που είστε ακόμη στο ψάξιμο, σύντομα θα ενθουσιαστείτε από κάποια γνωριμία που θα κάνετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα απ' όσο νομίζεις. Αρκετά εμπόδια εξαφανίζονται και μπορείς να προχωρήσεις προς την επίτευξη των στόχων σου. Τα οικονομικά σου τακτοποιούνται σιγά-σιγά και αν αποφύγεις τα άσκοπα έξοδα, θα ηρεμήσεις σύντομα από αυτό το άγχος.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα, φίλε Καρκίνε, θα σε φέρει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους, που έχουν να σου πουν ενδιαφέροντα πράγματα. Άκουσέ τους προσεκτικά και μην βιαστείς να επιμείνεις στις δικές σου απόψεις, γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξεις ρότα και να δεις ότι μπορείς να πλησιάσεις πιο γρήγορα τους στόχους σου, ακολουθώντας νέους δρόμους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς να περάσεις μια όμορφη Τετάρτη παρέα με το ταίρι σου και να φτιάξεις μια ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ σας, που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, επέλεξε με μεγαλύτερη προσοχή τους ανθρώπους που αφήνεις να σε πλησιάσουν, γιατί μην ξεχνάς πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και ίσως απογοητευτείς πολύ όταν το ανακαλύψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς σήμερα να είσαι χαλαρός, γιατί πολλά ζητήματα έχουν μπει στο σωστό δρόμο και μπορείς να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών, που κάνεις τον τελευταίο καιρό. Τα οικονομικά σου χρειάζονται αρκετά μετρημένες κινήσεις. Μην ξεφύγεις και μην πάρεις ρίσκα!!!




Λέων
23/7-23/8

Επιτέλους σήμερα, φίλε Λέων, δραστηριοποιείσαι και καταφέρνεις να δείξεις σε όλους τι αξίζεις. Θα μπορέσεις να παρουσιάσεις τις ιδέες σου και θα λάβεις πολλά θετικά σχόλια για αυτές. Το κλειδί προς την επιτυχία είναι η αυτοπεποίθηση και ο Άρης με τον Ερμή που κινούνται στον Υδροχόο, θα σε βοηθήσουν σημαντικά να την διατηρήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, καλό είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να δεχτείς ακόμα και τις συμβουλές του, γιατί πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει. Άλλωστε, έτσι η σχέση σου θα μπει σε νέες, πιο γερές βάσεις. Οι Λέοντες που έχετε βαρεθεί την μοναξιά, δείξτε το πιο ευχάριστο πρόσωπό σας και σύντομα θα σας πλησιάσει το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, θα μπορέσεις να λύσεις πολλές υποθέσεις που σε αγχώνουν. Έχεις πολλά να κάνεις σήμερα και χρειάζεται έξτρα προσπάθεια, αλλά εσύ δείχνεις διατεθειμένος να δουλέψεις παραπάνω, προκειμένου να τελειώνεις. Ακόμα και στα οικονομικά σου βάζεις μια καλή σειρά και σύντομα θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.





Παρθένος
24/8-22/9

Οι πλανήτες είναι καλοί μαζί σου σήμερα, φίλε Παρθένε. Πρέπει να αξιοποιήσεις την εύνοιά τους και να ξεκολλήσεις από κάποιες απόψεις, που δεν σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις όπως ακριβώς τους αρμόζει. Μην γίνεσαι επίμονος και δες τα ζητήματά σου και από μια άλλη οπτική γωνία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται όλη σου την ενέργεια, γιατί κάποια προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στη σχέση σου και δεν κάνεις τίποτα για να τα λύσεις. Βρες το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθείς σοβαρά με όσα σε προβληματίζουν. Στην ζωή των αδέσμευτων Παρθένων έρχονται καλύτερες μέρες και η μοναξιά σας θα τελειώσει σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, θα καταφέρεις να κάνεις νέα ξεκινήματα και να ξεκαθαρίσεις μια και καλή με συνεργασίες ή υποθέσεις που δεν τραβάνε. Προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί παρασύρεσαι σε αγορές, που σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου και σε αυτόν τον τομέα δεν έχεις κανένα περιθώριο.






Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, βάζεις μια σειρά σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις, για καταστάσεις που μέχρι σήμερα σε άγχωναν. Γενικά είσαι σε μια φάση που προγραμματίζεις με επιτυχία τις κινήσεις σου και όλα βαίνουν υπέρ σου. Μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί αρκετή προσοχή, γιατί το άγχος που έχεις, προκαλεί εκνευρισμό, και αυτό έχει επιπτώσεις στη σχέση σου. Κράτησε μια στάση πιο ήρεμη και μίλα για όσα σε απασχολούν, στο σύντροφό σου. Οι Ζυγοί που δεν έχετε μόνιμη σχέση, είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε, για να πάτε τη ζωή σας παρακάτω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η εργασία σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα, φίλε Ζυγέ, και καταφέρνεις να ξεπεράσεις αρκετές δυσκολίες, που έχουν παρουσιαστεί και προκαλούν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου το τελευταίο διάστημα. Το πιο σημαντικό είναι πως δείχνεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό φαίνεται. Ακόμα και τα οικονομικά σου δείχνουν πολύ καλύτερα και κάποιες προτάσεις, μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου. Να είσαι συγκεντρωμένος!!!




Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και οι εξελίξεις θα είναι όλες υπέρ σου. Καταφέρνεις σιγά - σιγά να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα και, με τη βοήθεια του Ερμή από τον Υδροχόο, αντιμετωπίζεις δυναμικά τις καταστάσεις που προκύπτουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, θα πρέπει να λύσεις μέσα από κουβέντα και καλή επικοινωνία κάποια προβλήματα με τον σύντροφό σου και να μην κρύβεσαι πίσω από υπονοούμενα. Η ειλικρίνεια είναι η μόνη που μπορεί να βοηθήσει τη σχέση σου. Οι Σκορπιοί που κοιμάστε αγκαλιά με το μαξιλάρι σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον ερωτισμό σας και να κάνετε μια ωραία γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα καταφέρεις να ανταποκριθείς σε διάφορες δυσκολίες, αν είσαι Σκορπιός. Προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσεις με κάποιους συνεργάτες σου. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα. Τα οικονομικά σου, απ' την άλλη, χρειάζονται πολύ προσοχή και καθόλου σπατάλες, για να μπουν σε μια σειρά.





Τοξότης
23/11-21/12

Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά για εσένα, φίλε Τοξότη, αλλά η απαισιόδοξη πλευρά σου δεν σε αφήνει να τα δεις ξεκάθαρα. Ίσως πρέπει γενικά να αλλάξεις τον τρόπο που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις, γιατί η μέχρι τώρα συμπεριφορά σου έχει φέρει μια κάποια σταθερότητα. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να διώξεις το άγχος και να δεις όσα σε απασχολούν με ηρεμία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του πεις ποιά είναι τα προβλήματα, που σου χαλάνε τη διάθεση. Οι Τοξότες που δεν έχετε συναντήσει ακόμη το άλλο σας μισό, φροντίστε να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο κι αυτό γιατί έχεις δουλέψει πολύ στο παρελθόν. Μην αφήσεις κάποιες στιγμές έντασης να διαλύσουν όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και, ειδικά στις συνεργασίες σου, να είσαι πολύ προσεκτικός. Τα οικονομικά σου θέλουν μια πολύ ώριμη στάση, για να μη βγεις από το πρόγραμμά που έχεις θέσει.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή Τετάρτη, φίλε Αιγόκερε, φέρνει μπροστά σου πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά και μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των καταστάσεων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα, με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους και να σε ευνοεί. Θα έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου και θα δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, για να πάει η σχέση σου εκεί που εσύ θέλεις. Αν παραμένεις αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σε συγκινήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να αξιοποιήσεις όλες σου τις δυνατότητες, που είναι πάρα πολλές. Μπορεί σήμερα να προκύψουν νέες συνεργασίες και κάποιες από αυτές, θα αυξήσουν και τα έσοδά σου. Να είσαι συνετός στον τρόπο που χειρίζεσαι τα χρήματά σου.





Υδροχόος
20/1-19/2

Φίλε Υδροχόε, για εσένα ξημερώνει μία πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα, όπου όλες σου οι σκέψεις θα παίρνουν σάρκα και οστά και θα μπορείς να υλοποιήσεις όσα επιθυμείς. Μην κάνεις πίσω στις προσπάθειές σου και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, όχι μόνο στα δικά σου ζητήματα, αλλά και σε θέματα των δικών σου ανθρώπων που μπορεί να σε χρειάζονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην αφήσεις την παρορμητικότητά σου να δημιουργήσει ένταση μέσα στη σχέση σου. Χειρίσου τις καταστάσεις με ωριμότητα και ψυχραιμία. Οι Υδροχόοι που βαδίζετε χέρι-χέρι με την μοναξιά και έχετε απογοητευτεί από τις γνωριμίες που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα, πρέπει να ανοίξετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να έρθετε σε επαφή με άτομα, που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Να θυμάστε ότι όλα στην ζωή θέλουν κόπο… έτσι είναι και οι ερωτικές σχέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, πιθανόν να σε κουράσουν σήμερα, αλλά με έναν καλό προγραμματισμό, θα ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Λύσε το συντομότερο οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν μείνει πίσω και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να κυλάει εις βάρος σου.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, σου χρειάζεται λίγη παραπάνω πίστη στον εαυτό σου, για να αλλάξει η διάθεσή σου και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Ευτυχώς, ο Ερμής στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει σημαντικά να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου. Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω, γιατί είναι ώρα για δράση και όχι μεμψιμοιρία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, δείξε ηρεμία και καλή διάθεση μέσα στη σχέση σου και όλα θα πάνε καλά, χωρίς άγχη και εντάσεις. Μην πεις όχι σε προτάσεις για κάποια κοινή έξοδο με φίλους, που θα σου γίνει από το ταίρι σου. Η επαφή με τρίτα πρόσωπα θα σου κάνει καλό ακόμα κι αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, καθώς θα διασκεδάσεις και ενδέχεται να κάνεις και κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, θα έχεις συζητήσεις και συναντήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά ζητήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή, για να μπορέσεις να βάλεις μια σειρά και να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.
Πηγή: myastro.gr

Ο γατούλης ανακαλύπτει το χιόνι

Posted: 22 Jan 2013 01:53 PM PST






Ένα διασκεδαστικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον παιχνιδιάρη Φλέτσερ


Πώς αντιδρά μια οικόσιτη γάτα που βλέπει για πρώτη φορά χιόνι; Η απάντηση δίνεται από τον συμπαθέστατο ψιψίνο του βίντεο.

Ο Φλέτσερ, όπως λέγεται ο γάτος, φαίνεται στην αρχή να μην ξέρει... πώς να χειριστεί την κατάσταση, όμως πολύ γρήγορα ανακαλύπτει ότι αυτό το άσπρο πράγμα έχει πολλή πλάκα και είναι διασκεδαστικό!


pistepseto




Δείτε την Κατερίνα Καραβάτου δίχως ίχνος μακιγιάζ!

Posted: 22 Jan 2013 01:46 PM PST







Την Κατερίνα Καραβάτου έχουμε πολύ καιρό να τη δούμε στην τηλεόραση, ύστερα από την ξαφνική αποχώρησή της από τον Alpha, λίγες μόλις μέρες πριν γεννήσει.

Τελευταία λοιπόν, μάλλον και η ίδια έχει αποχωριστεί τις συνήθειες που είχε ως παρουσιάστρια που έπρεπε να εμφανίζεται κάθε μέρα στο γυαλί περιποιημένη και με πολύ μακιγιάζ. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στη μουσικοθεατροπαρανοϊκή παράσταση«Ένας Τρελλός» του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων όπου μεταξύ άλλων ηθοποιών και τραγουδιστών, συμμετέχει και ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης. Εκεί λοιπόν, η Κατερίνα εμφανίστηκε δίχως ίχνος μακιγιάζ αν και γνώριζε ότι επρόκειτο να είναι πολλές κάμερες και φωτογράφοι. Προφανώς, η παρουσιάστρια έχει απαλλαγεί από καθημερινές συνήθειες όπως το μακιγιάζ. Δείτε τη στη φωτογραφία εντελώς άβαφη.




pistepseto

Η συλλογή του... πόνου

Posted: 22 Jan 2013 01:34 PM PST






Απανωτές οι μετωπικές...



pistepseto





Εντυπωσιακή ανατίναξη χιονοστιβάδας στα Καλάβρυτα [Video]

Posted: 22 Jan 2013 01:28 PM PST






Εντυπωσιακές εικόνες κατέγραψε η κάμερα από την ανατίναξη χιονοστιβάδας στα Καλάβρυτα
.

Το Video δείχνει ξεκινά με την έκρηξη, ενώ ταυτόχρονα ακούγονται τα επιφωνήματα του κόσμου που παρακολουθεί από μακριά και με ασφάλεια.

Αμέσως μετά την ανατίναξη η χιονοστιβάδα σχηματίζεται και αρχίζει να «κυλά» στην πλαγιά και να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα, μέχρι να διαλυθεί. Φυσικά οι πάντες είχαν απομακρυνθεί και η χιονοστιβάδα διαλύθηκε με απόλυτη ασφάλεια.



pistepseto





Τα Gremlins επιστρέφουν

Posted: 22 Jan 2013 01:21 PM PST






Τι πρέπει να θυμούνται οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι για τα φοβερά πλασματάκια του σινεμά
Όποιος ήταν παιδί ή έφηβος στα 80s, δεν μπορεί να μην θυμάται τα Gremlins.

Τα πλασματάκια που σάρωσαν στον κινηματογράφο και έγιναν βασικό σημείο αναφοράς για τη δεκαετία που λατρεύουμε να μισούμε. Αν μη τι άλλο, ήταν από τις λίγες ταινίες με στοιχεία τρόμου που μας άφηναν οι γονείς μας να δούμε. (Ή μας έπαιρναν από το χέρι για να πάμε στο σινεμά και να τη δούμε μαζί).

Τα Gremlins, λοιπόν, ετοιμάζονται για επιστροφή στη μεγάλη οθόνη, εφόσον οι νέοι παραγωγοί βρουν άκρη με τις αστρονομικές απαιτήσεις του Steven Spielberg που έχει τα δικαιώματα, ως παραγωγός των δύο ταινιών του 1984 και του 1990.

Σε κάθε περίπτωση, ας θυμηθούν οι παλιοί και ας μάθουν οι νέοι τι ήταν τα Gremlins και γιατί είχαν γίνει μανία.

- Ο Μπίλι Πέλτζερ παίρνει για δώρο γενεθλίων από τον πατέρα του, ένα παράξενο, χαριτωμένο ζωάκι, ένα Mogwai και το ονομάζει Gizmo.








- Το ζωάκι «πάει πακέτο» με τρεις συμβουλές: να μην εκτίθεται σε δυνατό φως, να μην βραχεί και κυρίως να μην ταϊστεί ποτέ και για κανέναν λόγο μετά τα μεσάνυχτα.







- Πολύ γρήγορα ο Μπίλι διαπιστώνει ότι το νερό κάνει το πλασματάκι να πολλαπλασιάζεται...



- Και το τάισμα μετά τα μεσάνυχτα μετατρέπει τα νέα πλάσματα σε ερπετοειδή τέρατα που φέρνουν το χάος.




- Ο μύθος των Gremlins γεννήθηκε κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα πληρώματα των πολεμικών αεροπλάνων απέδιδαν τις μηχανικές βλάβες σε πλάσματα που λέγονταν Gremlins και έμοιαζαν με καλικάντζαρους.



- To 1943 o Roald Dahl έγραψε ένα παιδικό βιβλίο με τίτλο Gremlins.



- Λίγα χρόνια αργότερα ένα gremlin εμφανίστηκε σε επεισόδιο κινουμένων σχεδίων με τον Bugs Bunny. Ωστόσο, εκείνο το πλασματάκι δεν έμοιαζε καθόλου με αυτά της ταινίας.



- Η ταινία Gremlins, του 1984 ήταν τεράστια εμπορική επιτυχία, συγκεντρώνοντας τις πολύ υψηλές για την εποχή εισπράξεις των 153.000.000 δολαρίων.




- Τα Gremlins ήταν για την ποπ κουλοτούρα διάδοχοι του εξωγήινου Ε.Τ. και δημιούργησαν μία μόδα που εκφράστηκε σε κάθε είδους αναμνηστικά και παιχνίδια και video games. Το κουκλάκι με τη μορφή του Gizmo ήταν το πιο επιτυχημένο σε πωλήσεις παιχνίδι για το 1984.




pistepseto





Χορεύοντας με τους αλιγάτορες

Posted: 22 Jan 2013 01:11 PM PST






Ατρόμητος 3χρονος «δασοφύλακας» δαμάζει τα άγρια θηρία!


Η Αυστραλία διαθέτει μια σειρά από rangers άγριας ζωής, που βάζουν τάξη στο ζωικό βασίλειο και κρατούν τους ανθρώπους ασφαλείς.

Και ο τρίχρονος Charlie Parker είναι ο νεότερος απ' όλους!

Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν το ατρόμητο παιδί να παλεύει με αλιγάτορα της Βόρειας Αμερικής, την ώρα που ο πιτσιρικάς υπερηφανεύεται για τις ικανότητές του στο πιάσιμο ερπετών, όπως βόες 2,5 μέτρων.

Ο τζούνιορ προέρχεται από οικογένεια rangers, οι οποίοι λειτουργούν το πάρκο άγριας ζωής Ballarat Wildlife Park στη Βικτόρια.

Κι ενώ τα παιδιά της ηλικίας του παίζουν με τα παιχνίδια τους, ο Charlie ανατράφηκε να παίζει με φίδια και σαύρες.












pistepseto





7 διάσημες που δείχνουν καλύτερα χωρίς make-up!

Posted: 22 Jan 2013 01:08 PM PST


Δειτε...

Kristen Stewart 

                                                                      

Kate Winslet

                                                                
Amanda Seyfried

                                                                    
Katie Holmes

                                                                      
Naomi Watts

                                                                            
Molly Sims

                                                                         
Jessica Alba








kamikazi

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Έλληνας Παππούς χορεύει Psychedelic

Posted: 22 Jan 2013 01:06 PM PST






Ποιος δεν θα ήθελε ένα τέτοιον Παππού;;;
Η τρίτη ηλικία στην Ελλάδα ξέρει να διασκεδάζει...



pistepseto





Παντρεύτηκε τον μαθητή της για να γλιτώσει τη φυλακή!

Posted: 22 Jan 2013 12:58 PM PST

Διατηρούσε σχέση με τον δεκαπεντάχρονο μαθητή
της και «αναγκάστηκε» να τον παντρευτεί για να αποφύγει τη φυλακή!...

Η 42χρονη Leah Gayle Shipman, από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, διατηρούσε σχέση με τον 15χρονο Johnnie Ray Ison όταν αυτός πήγαινε στο σχολείο του Wilmington High School, ενώ ήταν παντρεμένη.



Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η 42χρονη Simpson κατηγορήθηκε για βιασμό του 15χρονου, ωστόσο χώρισε το σύζυγό της με τον οποίο ήταν παντρεμένη επί 19 χρόνια και παντρεύτηκε τον 15χρονο.



Η μητέρα του Johnnie, έδωσε άδεια στο γιο της , ο οποίος ήταν ακόμα ανήλικος, για να παντρευτεί την 42χρονη και η τελετή πραγματοποιήθηκε αφού η καθηγήτρια ομολόγησε την ενοχή της. Φυσικά η ίδια απολύθηκε από το σχολείο όπου εργαζόταν.



Παρέμεινε, πάντως και ένα μήνα στη φυλακή.



topeiraxtiri.blogspot.gr

ΔΕΙΤΕ: Το πιο αποτυχημένο τατουάζ!

Posted: 22 Jan 2013 12:52 PM PST

 Πέρασε και δεν ακούμπησε...




















to-kounavi.gr

Τα 14 λάθη που κάνουμε με τα προφυλακτικά

Posted: 22 Jan 2013 12:47 PM PST

 Τα προφυλακτικά δεν μπορούν να αποτρέψουν τις
ανεπιθύμητες κυήσεις ούτε τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα...

εάν δεν χρησιμοποιούνται σωστά. Δυστυχώς, μία νέα ανασκόπηση της ιατρικής βιβλιογραφίας αποκαλύπτει ότι τα λάθη με τα προφυλακτικά είναι πάρα πολύ συνηθισμένα.



Μερικά από τα πιο συχνά είναι η χρήση του προφυλακτικού μετά την έναρξη της συνουσίας ή η αφαίρεσή του πριν αυτή ολοκληρωθεί, αλλά και το ξετύλιγμά του πριν από την τοποθέτηση.



Πολλοί άντρες εξάλλου το τοποθετούν με τρόπο που δεν αφήνει χώρο στην άκρη του για να χωρέσει το σπέρμα, ενώ άλλοι δεν το ελέγχουν πριν το βάλουν για να δουν εάν είναι γερό.



Αυτού του είδους τα λάθη αυξάνουν τον κίνδυνο διαρροής ή ρήξης του προφυλακτικού, σύμφωνα με την ανασκόπηση, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Sexual Health».



«Η χρήση του προφυλακτικού είναι πολύ πιο πολύπλοκη απ' ό,τι νομίζουμε και τα λάθη μόνο σπάνια δεν είναι», λέει ο ερευνητής δρ Ρίτσαρντ Κρόσμπι, καθηγητής και διευθυντής στο Τμήμα Συμπεριφορών Υγείας του Κολεγίου Δημοσίας Υγείας του Πανεπιστημίου του Κεντάκι.



Εάν το προφυλακτικό χρησιμοποιηθεί σωστά, είναι κατά 98% αποτελεσματικό στην αποφυγή μιας ανεπιθύμητης κύησης, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Τυπικά, όμως, τα ποσοστά ανεπιθύμητων κυήσεων με χρήση προφυλακτικού κυμαίνονται γύρω στο 15%.



Οι ερευνητές με επικεφαλής την δρα Στέφανι Σάντερς από το Ίδρυμα Μελέτη του Σεξ, του Φύλου & της Αναπαραγωγής Kinsey του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, ανέλυσαν όλες τις μελέτες για τα λάθη με τα προφυλακτικά που έχουν διεξαχθεί από το 1995 έως σήμερα.



Συνολικά ήταν 50 μελέτες που είχαν διεξαχθεί σε 14 χώρες, με την πλειονότητα να έχουν πραγματοποιηθεί σε ΗΠΑ και Βρετανία.



Στις μελέτες συμμετείχαν διάφορες ομάδες εθελοντών, από παντρεμένους και εκδιδόμενες γυναίκες έως φοιτητές, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν πολλά και διαφορετικά λάθη.







Πριν την εκσπερμάτωση



Ένα από τα σημαντικότερα, όσον αφορά την προστατευτική δύναμη των προφυλακτικών, ήταν η χρήση τους μετά την έναρξη της συνουσίας και λίγο πριν από την εκσπερμάτωση – μία τακτική την οποία είπε πως ακολουθεί ποσοστό από 17% έως 51,1% των εθελοντών, αναλόγως με τη μελέτη.



Η τακτική αυτή ακυρώνει τη δύναμη του προφυλακτικού να προστατεύει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, διότι ανταλλαγή σωματικών υγρών συμβαίνει καθ' όλη τη διάρκεια του σεξ και όχι μόνο στη διάρκεια της εκσπερμάτωσης.



Πολυάριθμα ήταν τα λάθη και όσον αφορά την τοποθέτηση των προφυλακτικών. Ποσοστό έως 25,3% των ερωτηθέντων είπαν πως ξετυλίγουν το προφυλακτικό πριν το τοποθετήσουν στο πέος, αντί να το ξετυλίξουν πάνω του.



Σχεδόν οι μισοί εξάλλου είπαν πως το εφαρμόζουν δίχως να αφήνουν χώρο στην άκρη του για το σπέρμα. Επιπλέον, το 75% των ανδρών και το 82% των γυναικών είπαν πως ποτέ δεν ελέγχουν εάν το προφυλακτικό είναι γερό, πριν το χρησιμοποιήσουν.







Άλλα λάθη



Η μελέτη έδειξε ακόμα τα εξής:



* Το βγάζουν πρόωρα. Ποσοστό έως 44,7% των ερωτηθέντων στις μελέτες είπαν πως βγάζουν το προφυλακτικό πριν τελειώσει η συνουσία.



* Αφήνουν τον αέρα. Σχεδόν οι μισές γυναίκες (το 48,1%) και το 41,6% των ανδρών ανέφεραν πως δεν βγάζουν τον αέρα από την άκρη του προφυλακτικού.



* Γυρνάνε το μέσα έξω. Ποσοστό έως 30,4% των ερωτηθέντων είπαν ότι στη διάρκεια του σεξ βγάζουν το προφυλακτικό και γυρνάνε το μέσα-έξω πριν το ξανατοποθετήσουν.



* Δεν κρατάνε το προφυλακτικό. Η έξοδος του πέους έπειτα από την εκσπερμάτωση πρέπει να γίνεται με τον άντρα να κρατάει την βάση του προφυλακτικού, ώστε να μην του γλιστρήσει και υπάρξει διαρροή σπέρματος. Όπως, όμως, διαπιστώθηκε, αυτό δεν γίνεται σε ποσοστό έως 57% των περιπτώσεων.



* Δεν το ξετυλίγουν εντελώς. Το 11,2% των ανδρών αρχίζουν την ερωτική πράξη με μισοξετυλιγμένο το προφυλακτικό στο πέος τους.



* Το ανοίγουν με αιχμηρά αντικείμενα. Το 11,2% των ερωτηθέντων είπαν ότι ανοίγουν την συσκευασία του προφυλακτικού με ψαλιδάκια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα, κινδυνεύοντας έτσι να το τρυπήσουν και να μην το δουν.



* Δεν χρησιμοποιούν λυπαντικό. Το 16% έως 25,8% ανδρών και γυναικών χρησιμοποιούν προφυλακτικό χωρίς λιπαντικό, αυξάνοντας τον κίνδυνο ρήξης.



* Χρησιμοποιούν λάθος λιπαντικό. Το 4,7% των ανδρών χρησιμοποιούν λιπαντικό με βάση το λάδι, το οποίο μπορεί να διαβρώσει το προφυλακτικό, αυξάνοντας τον κίνδυνο διαρροής.



* Ξαναχρησιμοποιούν το προφυλακτικό. Ποσοστό έως 3,3% των ερωτηθέντων είπαν ότι χρησιμοποιούν τουλάχιστον δύο φορές το προφυλακτικό σε κάθε σεξουαλική συνεύρεση.



* Λάθος συνθήκες φύλαξης. Ποσοστό έως 19,1% των ερωτηθέντων αποθηκεύουν τα προφυλακτικά σε συνθήκες εκτός των συστάσεων που αναγράφονται στις συσκευασίες τους.





Συνέπειες



Με όλ' αυτά τα λάθη στη χρήση, μοιραία η νέα μελέτη αποκάλυψε πως είναι πολύ συνηθισμένα προβλήματα η ρήξη, η διαρροή και το γλίστρημα του προφυλακτικού:



* Ποσοστό έως 40,7% των ερωτηθέντων είπαν πως τους έχει συμβεί να σπάσει το προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ.



* Ποσοστό έως 19,3% των ερωτηθέντων είπαν πως έχει γλιστρήσει το προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ και έχει βγει από τη θέση του.



* Ποσοστό έως 7,6% των ανδρών και 12,5% των γυναικών είπαν πως τους έχει συμβεί να υπάρξει διαρροή σπέρματος από το προφυλακτικό.



pineza.gr

VIDEO - ΦΑΡΣΑ: Να ένας τρόπος για να γλιτώσεις την κλήση απο την τροχαία

Posted: 22 Jan 2013 12:41 PM PST

 Η τροχαία σας σταματά για έλεγχο και σας λούζει κρύος ιδρώτας...


Ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε την κλήση είναι να πέσετε πάνω σε ζευγάρι αστυνομικών που είναι ερωτευμένο!



Δείτε τις απίστευτες αντιδράσεις των ανυποψίαστων θυμάτων της φάρσας, την ώρα που οι αστυνομικοί κάνουν ναζάκια και χαδάκια!




apistefto.gr

Παράξενες αλήθειες για το ανθρώπινο σώμα

Posted: 22 Jan 2013 12:36 PM PST

 Γιατί έχουμε λόξυγκα; Είναι ανησυχητικό όταν τρώμε παγωτό να παγώνει ο εγκέφαλός μας;...


Πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουμε «κρακ» τα δάχτυλά μας και τι να κάνουμε όταν μας πιάνει κράμπα; Αυτά και πολλά ακόμα παράξενα του ανθρώπινου οργανισμού εξηγούνται από τους ειδικούς, βοηθώντας μας να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα το σώμα μας αλλά και δίνοντάς μας την ευκαιρία να το «παίξουμε» ειδικοί στα παιδιά.



Λόξυγκας: Όταν έχουμε λόξυγκα... δε μας μελετά κάποιος. Απλά συσπάται ανεξέλεγκτα το διάφραγμα, δηλαδή ο αναπνευστικός μυς κάτω από τα πνευμόνια. Γιατί συμβαίνει αυτό; Οι αιτίες ποικίλουν: Μπορεί να έχει να κάνει με βαρυστομαχιά, με το γεγονός ότι το άτομο έφαγε πολύ γρήγορα ή απλά επειδή στραβοκατάπιε. Συνήθως ο λόξυγκας σταματά μόνος του, ωστόσο αν σας ενοχλεί μπορείτε να δοκιμάσετε να κρατήσετε την αναπνοή σας ή πιείτε γρήγορα ένα ποτήρι νερό. Το πιθανότερο είναι ότι έτσι θα σταματήσει. Λέγεται, μάλιστα, πως οι άνδρες παθαίνουν λόξυγκα πιο συχνά από τις γυναίκες.



Ίλιγγος: Όταν ξαφνικά το δωμάτιο γυρίζει και έχετε αστάθεια και αίσθημα ναυτίας, πιθανώς έχετε ίλιγγο. Μπορεί ακόμα να έχετε προσωρινή απώλεια ακοής ή «βούισμα» στα αυτιά αλλά και ασυνήθιστες κινήσεις των ματιών. Ο ίλιγγος συνήθως οφείλεται σε προβλήματα στο εσωτερικό του αυτιού ή σε νευρολογικές παθήσεις και μπορεί να διαρκέσει ακόμα και ώρες. Η θεραπεία του εξαρτάται από την αιτία που τον προκαλεί, οπότε αν σας συμβαίνει συχνά θα πρέπει να επισκεφθείτε τον γιατρό σας.



Ανατρίχιασμα: Την νιώθουμε στο κρύο ή όταν φοβόμαστε. Η ανατριχίλα είναι μία παροδική, τοπική μεταβολή στην επιδερμίδα. Μικροί μύες στις ρίζες των τριχών συστέλλονται με αποτέλεσμα να δημιουργούνται «κεφαλάκια» που κάνουν τις τρίχες να ανασηκώνονται. Στον σύγχρονο άνθρωπο η ανατριχίλα ούτε σημαίνει ούτε προσφέρει κάτι. Πριν εκατοντάδες χρόνια, όμως, όταν οι άνθρωποι ήταν πιο τριχωτοί αυτή η φυσική αντίδραση του οργανισμού τους βοηθούσε αφενός να προστατεύονται από το ψύχος, αφετέρου να δείχνουν πιο μεγαλόσωμοι και τρομακτικοί προκειμένου να φοβίσουν τον εχθρό τους. Ωστόσο, κάποιοι ανατριχιάζουν και με το σύρσιμο της κιμωλίας ή νυχιών στον πίνακα. Αυτό, σύμφωνα με μουσικολόγους, έχει να κάνει κυρίως με την ανατομία του ανθρώπινου ακουστικού πόρου, που κάνει τα άτομα πιο ευαίσθητα σε ορισμένες συχνότητες.



Παγωμένος εγκέφαλος: Όταν κάτι κρύο, όπως παγωτό, αγγίξει τα νεύρα του ουρανίσκου προκαλείται προσωρινό πήξιμο των αιμοφόρων αγγείων στο μπροστινό τμήμα του κεφαλιού. Αυτό το απότομο πήξιμο είναι που προκαλεί το «πάγωμα» του εγκεφάλου και έναν προσωρινό πονοκέφαλο. Για να το αποφύγετε απλά τρώτε το παγωτό σας πιο... αργά.



Φτέρνισμα: Το φτέρνισμα μπορεί να συνοδεύει άλλα παθολογικά συμπτώματα όπως βήχα, ρινική συμφόρηση, δυσπεψία, δύσπνοια, πυρετό αλλά μπορεί να αποτελεί και μεμονωμένο σύμπτωμα. Σύμφωνα με την παθολόγο κ. Αναστασία Μοσχοβάκη μπορεί ακόμα να συνδέεται με ψυχικό στρες, έξαψη, λοιμώδη νοσήματα, αλλεργίες, ενώ μπορεί να εμφανιστεί και ως υστερική εκδήλωση. Συμβαίνει συνήθως όταν κάτι ερεθίζει αντανακλαστικά τον βλεννογόνο της μύτης και την περιοχή γύρω από αυτήν, μέσω της εισπνοής. Το μεμονωμένο φτάρνισμα είναι αθώο, όμως όταν είναι παρατεινόμενο ή συνοδεύει και άλλα συμπτώματα πρέπει να αξιολογείται ιατρικώς. Τέλος, κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε: Είναι αδύνατο να φτερνιστούμε με ανοιχτά μάτια!



«Κρακ» στα δάχτυλα: Στα δάχτυλα και στους ώμους μας υπάρχει ο αρθρικός σύνδεσμος, δηλαδή δύο κόκαλα που ενώνονται σε έναν θύλακα. Σε κάθε έναν από τους θύλακες υπάρχει ένα είδος λιπαντικού, το αρθροσιελικό υγρό, το οποίο περιέχει υγροποιημένα αέρια. Όταν τεντώνουμε τον σύνδεσμο, στην ουσία τον συμπιέζουμε σπρώχνοντας τα πλούσια σε άζωτο αέρια να βγουν από το υγρό. Το «κρακ» που ακούμε είναι η απελευθέρωση αυτών των αερίων μέσα στον αρθρικό θύλακα, κάτι που κάνει τα δάχτυλά μας να γίνονται πιο ευλύγιστα. Ωστόσο, θα έχετε παρατηρήσει πως δεν γίνεται να ξανακάνετε «κρακ» αμέσως στα ίδια δάχτυλα. Αυτό συμβαίνει γιατί χρειάζονται περίπου 15 με 30 λεπτά μέχρι τα αέρια να αφομοιωθούν ξανά από το υγρό. Ωστόσο, σε αντίθεση με αυτά που λένε πολλοί, δεν πρόκειται για βλαβερή συνήθεια, παρά για ενοχλητική για τους γύρω που... ακούνε.



Κοκκίνισμα: Κοκκινίζουμε συνήθως όταν ντρεπόμαστε ή όταν ενθουσιαζόμαστε και αυτό συμβαίνει επειδή τότε αυξάνεται η έκκριση αδρεναλίνης και ο καρδιακός παλμός, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η αρτηριακή πίεση και η κυκλοφορία του αίματος, καθώς και η αγγειοδιαστολή. Το πολύ μικρά αγγεία του προσώπου μας, λοιπόν, διαστέλλονται και γίνονται ορατά κάτω από την λευκή επιδερμίδα ορισμένων ατόμων που λέμε ότι «κοκκινίζουν».



Γουργούρισμα: Πιστεύουμε ότι η κοιλιά μας γουργουρίζει όταν είναι άδεια και όταν πεινάμε. Αυτό είναι μερικώς αλήθεια, ωστόσο οι επιστήμονες εξηγούν πως το γουργούρισμα είναι ένας σπασμός του εντέρου και οφείλεται στην υπερκινητικότητά του, συχνά λόγω σπαστικής κολίτιδας που πυροδοτείται από το άγχος και την διατροφή (όταν αυτή περιλαμβάνει πολλά γαλακτοκομικά, φρούτα και λαχανικά). Πρόκειται, κατά κανόνα, για αθώο σύμπτωμα, αρκεί να μην συνοδεύεται από εμετούς και πόνους που μπορεί να συνδέεται με απόφραξη του εντέρου και τότε χρήζει άμεσης ιατρικής αντιμετώπισης.



Κράμπα: Για μερικά μαρτυρικά λεπτά δε μπορείτε να κουνήσετε τον μυ σας και πονάτε αφόρητα. Η κράμπα, σύμφωνα με τους ειδικούς, οφείλεται συνήθως σε αφυδάτωση, υπερκόπωση του συγκεκριμένου μυ (π.χ. από έντονο περπάτημα), ερεθισμό των νεύρων ή έλλειψη ορισμένων μετάλλων, π.χ. ασβέστιο ή κάλιο. Για να ανακουφιστείτε από τον πόνο προσπαθήστε να κουνήσετε και να τεντώσετε τον μυ, π.χ. να περπατήσετε αν η κράμπα είναι στο πόδι. Αν, ωστόσο, έχετε συχνές και επίμονες κράμπες, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας.



Μάτι που «πετάει»: Ποιο μάτι πετάει; Ποιον θα συναντήσετε; Η λαϊκή παράδοση δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λένε οι οφθαλμίατροι. Το πέταγμα του ματιού, καταρχήν, δεν είναι ανησυχητικό. Είναι, όμως, εκνευριστικό. Προκαλείται από άγχος, κούραση, κόπωση του ματιού, ξηροφθαλμία, υπερβολική δόση καφεΐνης ή, σε πολύ επίμονες περιπτώσεις, από το σύνδρομο Tourette. Συνήθως οι σπασμοί σταματούν μόνοι τους, αλλά αν επιμένουν ο γιατρός μπορεί να συστήσει θεραπεία με botox.



Ξέρατε, ακόμα, ότι...

Η μύτη και τα αυτιά του ανθρώπου δεν σταματάνε ποτέ να μεγαλώνουν.

Τα κόκαλα των μηρών στον μέσο άνθρωπο είναι πιο δυνατά από το τσιμέντο (!)

Οι άντρες μπορούν να διαβάζουν μικρότερα γράμματα από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες ακούνε καλύτερα από τους άνδρες.

Τα ανθρώπινα δόντια είναι σκληρά σαν πραγματικές πέτρες.

Υπάρχουν πιο πολλοί ζωντανοί οργανισμοί πάνω στο ανθρώπινο δέρμα απ' ότι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη!



apistefto.gr

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η Νένα Χρονοπούλου έμαθε μετά από 30 χρόνια ότι είναι αδερφή του τραγουδιστή Στάθη Ξένου

Posted: 22 Jan 2013 12:28 PM PST

 Η Νένα Χρονοπούλου και ο τραγουδιστής Στάθης
Ξένος πρωταγωνιστές σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ζωής...

που θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Η γνωστή ηθοποιός και ο τραγουδιστής ανακάλυψαν, 30 χρόνια μετά. ότι είναι ετεροθαλή αδέλφια.



Η μητέρα του τραγουδιστή, λίγο πριν πεθάνει, αποφάσισε να φανερώσει στο γιο της, το μυστικό που το κρατούσε επτασφράγιστο, τόσα χρόνια. Ο βιολογικός του πατέρας δεν ήταν εκείνος που τον μεγάλωσε και τον θεωρούσε αίμα του όλα αυτά τα χρόνια αλλά ο φυσικός του γονιός ήταν ο πατέρας της ηθοποιού.



Για πολλά χρόνια η Νένα και ο Στάθης αγνοούσαν την συγγενική σχέση εξ αίματος που τους συνδέει και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι είναι αδέλφια που προέρχονται από τον ίδιο πατέρα. Παρόλα αυτά είχαν έρθει κοντά καθώς η ηθοποιός είχε γράψει στίχους βγαλμένους από την ζωή της και τους εμπιστέυτηκε σε εκείνον.



Το ιδιαίτερο δέσιμο όμως φαίνεται πως είχε βαθύτερη πρέλευση... Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του τραγουδιστή, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ένιωσε την ανάγκη να αποκαλύψει στο γιο της το μυστικό που κρατούσε καλά κρυμμένο για χρόνια. Ένα μυστικό που γνώριζε εκείνη και μοιράζονταν με τον βιολογικό πατέρα της Νένας και του Στάθη .



Το σοκ για τον τραγουδιστή ήταν μεγάλο... Μπροστά στην αποκάλυψη της αλήθειας έμεινε εμβρόντητος. Ο πατέρας της ηθοποιού ήταν και δικός του πατέρας. Έπρεπε να βρει τρόπο να της αποκαλύψει το τρομερό μυστικό που του είχε φανερώσει η μητέρα του. Η Νένα και εκείνος είναι αδέλφια που προέρχονται από τον ίδιο πατέρα αλλά από διαφορετικές μάνες.



Η όμορφη και δυναμική ηθοποιός από εκείνη τη μέρα που το έμαθε και μετά το πρώτο σοκ, αγκάλιασε τον Στάθη ως αδελφό της. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του TLIFE, οι δύο τους έκαναν τεστ DNA το οποίο απέδειξε το γεγονός ότι έχουν το ίδιο αίμα.



Από τότε είναι αχώριστοι. Ο τραγουδιστής δεν κρύβει τη χαρά του από τους φίλους τους που την έχει αδελφή και στήριγμά του. Σε πρόσφατη επέτειο της ηθοποιού με τον Τάσο Μητρόπουλο ο Στάθης ήταν κοντά τους και τραγούδησε με τον Λευτέρη Πανταζή για το ζευγάρι.



Εκείνη μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, άνοιξε την αγκαλιά της στον αδελφό της πλέον και μάλιστα ο γιος της αποκαλεί τον τραγουδιστή, θείο. Οι φωτογραφίες της Νένας και του γιου της δεσπόζουν στο σπίτι του ενώ πληροφορίες θέλουν την ηθοποιό να γράφει τραγούδια για τον ετεροθαλή αδελφό της.



newsit.gr

ΔΕΙΤΕ: Τώρα... μιλάνε τα πιτσιρίκια!

Posted: 22 Jan 2013 12:21 PM PST

 Από μικρό και από τρελό...












































perierga.gr

5 φρούτα και λαχανικά με… δηλητήριο!

Posted: 22 Jan 2013 12:16 PM PST

Είναι τα πιο συνήθη στη διατροφή μας, αφού τα
καταναλώνουμε όλοι αρκετά συχνά είτε ωμά είτε μαγειρεμένα...
αλλά ουδείς γνωρίζει ότι δεν είναι και τόσο λαχταριστά όσο φαίνονται...

Και τα πέντε τρόφιμα που ακολουθούν ανήκουν στην κατηγορία των πιο διαδεδομένων φρούτων και λαχανικών, καθώς καταναλώνονται με αρκετή συχνότητα είτε ωμά είτε μαγειρεμένα από ολόκληρο τον κόσμο. Δημοφιλή για τη νοστιμιά τους αλλά και τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν, είναι αρκετά συχνά η Νο1 επιλογή σε πολλές κουζίνες του πλανήτη, συνθέτοντας πολλές φορές ορισμένα από τα πιάτα-σήμα κατατεθέν μιας χώρας. Πόσοι, όμως, γνωρίζουν ότι περιέχουν τοξικές ουσίες αλλά και ισχυρά δηλητήρια, τα οποία σε μεγάλες ποσότητες μπορούν να επιφέρουν ακόμη και το θάνατο;

Η νόστιμη ντομάτα μεγαλώνει σε ένα δηλητηριώδες φυτό, το οποίο περιέχει μια ιδιαιτέρως τοξική ουσία, γνωστή με την επιστημονική ονομασία glycoalkaloid. Ο καρπός, βέβαια, δεν επηρεάζεται από την εν λόγω ουσία, η οποία βρίσκεται σε αφθονία στο βλαστό και τα φύλλα, προκαλώντας διάφορες στομαχικές διαταραχές. Έτσι, σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τα πράσινα μέρη του φυτού στο μαγείρεμα για περισσότερη γεύση, καλό θα ήταν να τα αφαιρέσει από τα πιάτα των καλεσμένων του!

Μην ξεχνάτε ότι με το μήλο έβαλε σε πειρασμό η Εύα τον Αδάμ! Το φρούτο αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πλέον δημοφιλή και αγαπημένα ανά τους αιώνες, ενώ οι διαφορετικές ποικιλίες του το καθιστούν ως ένα από τα πλέον συνηθισμένατο σε ολόκληρο τον κόσμο. Η σάρκα του καρπού είναι απόλυτα ασφαλής για κατανάλωση, ωστόσο, τα σπέρματα περιέχουν αρκετό κυάνιο! Βέβαια, αν κάποιος φάει ένα ολόκληρο μήλο, σίγουρα δεν κινδυνεύει, αλλά καλό θα ήταν να αποφεύγεται.

Ο καθένας από εμάς έχει κάποια εμπειρία στην κατανάλωση τσίλι, είτε σε μία από τις πιο ήπιες μορφές του είτε σε μια εξαιρετικά καυτερή ποικιλία. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι καυτερές πιπεριές περιέχουν καψαϊκίνη, μια χημική ουσία που είναι υπεύθυνη γι' αυτή την «πικάντικη» γεύση τους. Η κατανάλωση μικρών ποσοτήτων δεν αποτελεί πρόβλημα σε καμία περίπτωση, αλλά μεγάλη δόση καψαϊκίνης μπορεί να σας σκοτώσει!

Τα ώριμα κεράσια αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά φρούτα, τα οποία καταναλώνονται κυρίως ωμά, ενώ χρησιμοποιούνται ευρέως και για την παρασκευή διάφορων γλυκών και ποτών. Όμως τα κεράσια είναι τοξικά, καθώς στο εσωτερικό των πυρήνων υπάρχει καλά κρυμμένο αρκετό υδροκυάνιο. Μια εξαιρετικά δηλητηριώδη χημική ουσία που απελευθερώνεται όταν τα κουκούτσια συνθλίβονται ή μασώνται. Για το λόγο αυτό εάν έχετε τη συνήθεια να «παίζετε» με το κουκούτσι στη γλώσσα σας, καλό θα ήταν να το αποφύγετε!

Η πατάτα αποτελεί βασική τροφή σε πολλά μέρη του κόσμου και εκατομμύρια τόνοι καταναλώνονται κάθε χρόνο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πόσοι, όμως, γνωρίζουν ότι η πατάτα είναι… δηλητηριώδης; Και ειδικά όταν ο καρπός αρχίζει να αποκτά αυτό το πρασινωπό χρώμα που όλοι ξέρουμε ή να «φυτρώνει». Τότε τα ποσοστά της χημικής ουσίας glycoalkaloid που περιέχει πολλαπλασιάζονται και γίνονται άκρως επικίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Γι' αυτό καλό θα ήταν να απορρίπτονται οι πράσινες και «φυτρωμένες» πατάτες και να μην μπαίνετε καν στον κόπο να τις καθαρίζετε πιο βαθιά, όπως συνηθίζουν να κάνουν πολλοί.

perierga.gr

Φ. ΣΚΟΡΔΑ - Γ. ΛΙΑΓΚΑΣ: Η κυριακάτικη βόλτα με τον μικρό Γιάννη

Posted: 22 Jan 2013 12:09 PM PST

Τα Σαββατοκύριακα τα αγαπούν ιδιαίτερα και φροντίζουν να τα αφιερώνουν αποκλειστικά στον μονάκριβο γιο τους...


Γιάννη, που αποτελεί το κέντρο του κόσμου τους.



Αν και την προηγούμενη εβδομάδα η γοητευτική παρουσιάστρια και ο δημοφιλής δημοσιογράφος προτίμησαν την Αράχωβα για τη σαββατιάτικη εκδρομή τους, αυτό το Σαββατοκύριακο ψήφισαν το «κλεινόν άστυ» και μια ηλιόλουστη βόλτα στη Βουλιαγμένη. Παρέα με τον πρίγκιπά τους, η Φαίη και ο Γιώργος, αφού περπάτησαν δίπλα στη θάλασσα, έπειτα απόλαυσαν τον πρωινό κυριακάτικο καφέ τους, συζητώντας χαλαρά όσα τους απασχολούν.







Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στην Αράχωβα το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιανουαρίου







Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στη Βουλιαγμένη την Κυριακή 20 Ιανουαρίου: Φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό "HELLO!" που κυκλοφορεί αύριο, Τετάρτη, και εξασφάλισε σήμερα αποκλειστικά το Yupiii.



yupiii.gr

5+1 πλεονεκτήματα της ενυδατικής με χρώμα

Posted: 22 Jan 2013 12:02 PM PST



Για φυσικό και ομοιόμορφο χρώμα στο πρόσωπο χωρίς να φοράτε «μάσκα»!





Η ενυδατική με χρώμα είναι ένα εντελώς διαφορετικό προϊόν από το κλασσικό make up. Αν δεν την έχετε δοκιμάσει ακόμα, σας προτείνω να επενδύσετε σε μια, γιατί θα τη λατρέψετε.



1. Έχει γρήγορη εφαρμογή. Αντίθετα με το make up, που θέλει προσεκτική εφαρμογή και καλή μείξη με το χρώμα το δέρματος, η ενυδατική με χρώμα απλώνεται αμέσως και χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα με φυσικό αποτέλεσμα.



2. Προστατεύει από τον ήλιο. Όλες σχεδόν οι ενυδατικές με χρώμα παρέχουν και προστασία από τον ήλιο. Δεν είναι απαραίτητο να βάλετε επιπλέον αντηλιακό, έτσι κάνετε και οικονομία.



3. Φροντίζει το δέρμα.Δεν είναι ένα make up που προσφέρει κάλυψη και αν είναι κακής ποιότητας φράζει τους πόρους και δεν αφήνει το δέρμα να αναπνεύσει. Αντίθετα, είναι μια ενυδατική κρέμα που φροντίζει και προστατεύει το δέρμα και επιπλέον προσφέρει μεσαία κάλυψη. Το make up δεν ενδείκνυται για καθημερινή χρήση, ενώ η ενυδατική με χρώμα είναι το ιδανικό προϊόν για το καθημερινό μακιγιάζ και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.



4. Καλύπτει το δέρμα. Προσφέρει ομοιόμορφο χρώμα στο πρόσωπο, καλύπτοντας τα ψεγάδια με μια μόνο εφαρμογή και παράλληλα το δέρμα φαίνεται φυσικό, υγιές και νεανικό.



5. Δεν αντιδράει όπως το make up. Καμία φορά ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τις κλιματολογικές συνθήκες το make up αντιδράει και μπορεί να σπάσει, να κάνει το δέρμα να φαίνεται ξηρό ή αντίθετα πολύ λιπαρό, αυτό συνήθως συμβαίνει όταν κάνετε λάθος επιλογή make up. Η ενυδατική με χρώμα, παραμένει στη θέση της, δεν αλλοιώνεται και αφήνει άνετη αίσθηση στο δέρμα.



6. Είναι ιδανική για κάθε εποχή. Το χειμώνα το δέρμα ξηραίνεται εύκολα και τραβάει και το καλοκαίρι χρειάζεστε ένα ελαφρύ προϊόν που δεν βαραίνει το δέρμα.


ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

Posted: 22 Jan 2013 11:55 AM PST



Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε τις δέκα χώρες με τους...



πιο ευτυχισμένους κατοίκους στον κόσμο. Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκονται οι σκανδιναβικές χώρες.

Δείτε τη λίστα: ...



1. Η Νορβηγία

2. Η Δανία

3. Η Σουηδία

4. Η Αυστραλία

5. Η Νέα Ζηλανδία

6. Ο Καναδάς

7. Η Φινλανδία

8. Η Ολλανδία

9. Η Ελβετία

10. Η Ιρλανδία.


Συνεργείο καθαρισμού παραθύρων μεταμορφώθηκε σε σούπερ ήρωες... για παιδιά σε νοσοκομείο!

Posted: 22 Jan 2013 11:50 AM PST



​Σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα το διασκεδαστικό κατά τη νοσηλεία...



ειδικά των παιδιών σε κάποιο νοσοκομείο.





Όμως, τρεις άνδρες από μια εταιρεία καθαρισμού παράθυρων στο Μέμφις της πολιτείας του Τένεση κατάφεραν με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο να σκορπίσουν χαμόγελα και χαρά στην κλινική που φιλοξενεί παιδιά της περιοχής.

















Έκπληκτα έμειναν τα παιδιά του Νοσοκομείου «Le Bonheur Children» όταν είδαν, λοιπόν, στο παράθυρο τους να τα χαιρετούν ο Spider-Man και ο Captain America!





Ο Steve Oszaniec και ο γιος του Danny Oszaniec ντυμένοι Spider-Men και ο Emerson ως Captain American παρείχαν ένα τετράωρο πλύσιμο παραθύρων, ενώ τα παιδιά επευφημούσαν τους αγαπημένους τους ήρωες.











Να επισημάνουμε πως οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι η θεραπεία με απόσπαση της προσοχής είναι ιδιαίτερα επωφελής για τα παιδιά, δεδομένου ότι βοηθά στο να ξεχνιούνται και να μην έχουν το μυαλό τους στον πόνο.









ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Πολλά κρύα ρε παιδιά!

Posted: 22 Jan 2013 11:42 AM PST

 - Συγνώμη να διακόψω;...



- Έλα πες…

- Τίποτα, να διακόψω ήθελα









-Πες «γεια» στις γλυκιές φίλες της μαμάς!

-Δεν θέλω, είναι χοντρές!

-Πες «γεια» είπα!

-Hello κήτη…!!







-Πω ρε φίλε χθες το βράδυ πήρα Βιάγκρα μαζί με Λεξοτανίλ…



-Σοβαρά; Και τι έγινε ρε;



-Άστα, γαμήθηκα στον ύπνο…!!











Ήταν ένας Άγγλος ένας Γερμανός και ένας Πόντιος στη ζούγκλα, και περπατούσαν αμέριμνοι…



Ξαφνικά πετάγεται μπροστά τους ένα λιοντάρι και έμειναν κόκκαλο!



-Μην κινείστε, λέει ο Άγγλος, αρπάζει μια πέτρα, σημαδεύει το κεφάλι του λιονταριού και το σκοτώνει!



Χειροκροτήματα, χαμός οι άλλοι δύο, ήρωα μας, μας έσωσες και τέτοια…



Συνεχίζουν να περπατούν αμέριμνοι και ξαφνικά πετάγεται μπροστά τους άλλο λιοντάρι και ξαναέμειναν κόκκαλο!



-Μην κινείστε, λέει ο Γερμανός, αρπάζει μια πέτρα, σημαδεύει το κεφάλι του λιονταριού και το σκοτώνει και αυτός!



Χειροκροτήματα, χαμός οι άλλοι δύο, ήρωα μας, μας έσωσες και διάφορα άλλα…



Συνεχίζουν να περπατούν αμέριμνοι και ξαφνικά πετάγεται μια αγέλη με 100 λιοντάρια!



Ταράζονται ο Άγγλος με τον Γερμανό και ανεβαίνουν πάνω σε ένα δέντρο, ενώ ο Πόντιος έμεινε ατάραχος κάτω!



-Ανέβα βρε πάνω στο δέντρο μη σε φάνε τα λιοντάρια!



-ΓΙΑΤΙ ΡΕ; ΕΓΩ ΠΕΤΑΓΑ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΡΙΝ;













Γράφει στο ημερολόγιό της μια ωραία ύπαρξη σε κρουαζιέρα…



Ημέρα 1η

Αγαπημένο μου ημερολόγιο. Όλα είναι πακεταρισμένα για την κρουαζιέρα. Τα πιο σέξι φορέματά μου και τα είδη μακιγιάζ. Εχω εξουθενωθεί!





Ημέρα 2η

Όλη μέρα στη θάλασσα, ήταν υπέροχα, είδα φάλαινες και δελφίνια! Γνώρισα και τον Καπετάνιο σήμερα, φαίνεται πολύ καλός άνθρωπος.





Ημέρα 3η

Σήμερα ήμουν στην πισίνα. Εκανα βόλτα στο κατάστρωμα κι έπαιξα γκολφ. Ο Καπετάνιος με προσκάλεσε στο τραπέζι του για φαγητό. Αισθάνθηκα μεγάλη τιμή και πέρασα υπέροχα. Είναι πολύ ελκυστικός και περιποιητικός.





Ημέρα 4η

Κέρδισα 8000 στο καζίνο του πλοίου! Ο Καπετάνιος, μου ζήτησε να φάμε μαζί στην καμπίνα του. Είχαμε ένα πολυτελές δείπνο με χαβιάρι και σαμπάνια. Κατόπιν, μου ζήτησε να περάσω τη νύχτα μαζί του αλλά εγώ αρνήθηκα. Του είπα ότι δεν μπορώ να φανώ άπιστη στον άντρα μου.





Ημέρα 5η

Στην πισίνα και σήμερα. Κάηκα απ' τον ήλιο, κι ύστερα πήγα στο πιάνο μπαρ για ποτό την υπόλοιπη μέρα. Ο Καπετάνιος με είδε και με κέρασε αρκετά ποτά. Στ' αλήθεια είναι γοητευτικός. Και πάλι μου ζήτησε να πάω στην καμπίνα του το βράδυ. Αρνήθηκα ξανά. Μου είπε ότι αν δεν του δώσω αυτό που θέλει από μένα, θα βυθίσει το πλοίο. Σοκαρίστηκα.





Ημέρα 6η

Σήμερα έσωσα 1600 ζωές. Δυο φορές…







Πελάτης: -Θα ήθελα 3 κουτιά προφυλακτικά…



Φαρμακοποιός: -Θέλετε και σακούλα;



Πελάτης: -Οχι μωρέ εντάξει…ψιλοβλέπεται!



tsantiri.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές