Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr


Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Link to www.tsekouratoi.gr

Λαζόπουλος- Ρώπα: Τι συμβαίνει πραγματικά στη σχέση τους;

Posted: 21 Jan 2013 03:29 PM PST






Τι συμβαίνει πραγματικά στη σχέση του Λάκη Λαζόπουλου με την ηθοποιό Χρύσα Ρώπα....
μετά τα δημοσιεύματα για ψυχρό κλίμα μεταξύ τους;


Πικραμένη και πολύ απογοητευμένη ήθελαν δημοσιεύματα τη Χρύσα Ρώπα με τον καλό της φίλο, Λάκη Λαζόπουλο για επαγγελματικούς λόγους .

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η ηθοποιός πήγε στο Παρίσι για να βρεθεί κοντά στο μοναχογιός της, Κωσταντίνο Λάλα που σπουδάζει στη γαλλική πρωτεύουσα! Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν την αναγκάζουν να μένει στην Αθήνα! Έτσι, πήρε τη μεγάλη απόφαση και τώρα προσαρμόζεται στη νέα κατάσταση.

Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Χρύσα Ρώπα δεν τσακώθηκαν πότε και σύντομα ετοιμάζονται να τα πουν και από κοντά…Ο ηθοποιός θα πάει στο Παρίσι για την πρεμιέρα της ταινίας «Τίμα τη μητέρα σου και τη μητέρα σου» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ντέμη Ρούσο και Γάλλου ηθοποιούς.

Τον επόμενο μήνα που θα ξεκινήσει το «ΑΛ Τσαντίρι» και η Χρύσα Ρώπα θα έρχεται κάθε δεκαπέντε μέρες για να κάνει το δικό της quest.

pistepseto





Το πιο λεπτό ρολόι χειρός του κόσμου

Posted: 21 Jan 2013 03:22 PM PST






Ζυγίζει 12 γραμμάρια, όσο δηλαδή και ένα μικρό νόμισμα και έχει πάχος μόλις 0,80 χιλιοστά...
.

Ο λόγος γίνεται για το πιο λεπτό ρολόι χειρός που έχει δημιουργηθεί ποτέ, το CST-01.

Σύμφωνα με την εξειδικευμένη στα gadgets διαδικτυακή πύλη, slashgear.com, το νέο μοντέλο διαθέτει οθόνη τεχνολογίας e-ink, η οποία μπορεί να λυγίσει χωρίς να σπάσει.

Κατασκευάστρια εταιρεία είναι η Central Standard Timing (CST). Τόσο η κατασκευή όσο και η συναρμολόγηση του ρολογιού γίνεται στις ΗΠΑ.

Ο μικροσκοπικός μηχανισμός του είναι φτιαγμένος από τη Seiko. Φορτίζει χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία «μικροενεργειακών κυττάρων» (micro energy cells).

Απαιτούνται μόλις 10 λεπτά για μία πλήρη φόρτιση, ενώ, το ρολόι υπολογίζεται ότι μπορεί να αποφορτιστεί και να επαναφορτιστεί 10.000 φορές. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τα 15 χρόνια.

Στην αγορά αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Το κόστος απόκτησής του, μέσω παραγγελιών στο Διαδίκτυο, δεν ξεπερνά τα 129 δολάρια.















pistepseto





Τα πάντα βλέπεις στην Ασία!

Posted: 21 Jan 2013 03:13 PM PST



Τι πίνουν και δε μας δίνουν










































pistepseto





Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 22/1!

Posted: 21 Jan 2013 02:03 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 22 Ιανουαρίου 2013






Κριός


21/3-20/4


Σήμερα, φίλε Κριέ, έχεις μια πολύ δυναμική στάση απέναντι στις καταστάσεις και μπορείς να λύσεις διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις όμως και μην κουραστείς πάρα πολύ. Βρες το χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και σου φτιάχνει τη διάθεση. Παν μέτρον άριστον… μην το ξεχνάς!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα έχεις μια μέρα γεμάτη από συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε κουβέντες, που θα φέρουν ένταση και διαφωνίες. Οι… ελεύθεροι και ωραίοι Κριοί, να ετοιμαστείτε για ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου μπορείς να είσαι ήσυχος, αγαπητέ Κριέ. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και ο τρόπος που εξελίσσονται οι επαγγελματικές σου καταστάσεις σε ικανοποιεί. Αν προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις, να ξέρεις ότι είναι παροδικές. Μην απογοητευτείς. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή, αλλά σύντομα θα φτιάξουν κι αυτά.





Ταύρος


21/4-20/5


Φίλε Ταύρε, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να κάνεις μια αυτοκριτική και να αναρωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Χρειάζεται ίσως να γίνεις πιο διεκδικητικός και να μην κάνεις πίσω, για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Πάντως, οι πλανήτες ευνοούν αυτή τη συμπεριφορά και μπορείς να πετύχεις πολλά, με λίγη παραπάνω επιμονή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αγαπητέ Ταύρε, και τα προβλήματα που αντιμετώπιζες, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί την ερωτική σου ζωή και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς, ειδικά αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Ταύρων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και θα σου γίνουν προτάσεις, που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί, ώστε να αποφύγεις τα επιπόλαια λάθη, που μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και με λίγη καλή διαχείριση, θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται αισθητά.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα σου έχουν πέσει πολλά ζητήματα προς επίλυση και σε έχουν κουράσει. Όλα όσα καθυστερούν, θα μπουν σύντομα σε τροχιά εξέλιξης και θα ηρεμήσεις. Μείνε συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στους στόχους σου, για να τελειώνεις το συντομότερο με τις υποχρεώσεις σου και άσε το χρόνο να κυλήσει υπέρ σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται προσοχή, γιατί είναι εύκολο σήμερα να έρθεις σε εντάσεις με τον σύντροφό σου. Απόφυγε τα ευαίσθητα ζητήματα, γιατί θα το μετανιώσεις. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία, αρκεί να εξωτερικεύσετε λίγο τη θετική σας πλευρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες που έχεις, φίλε Δίδυμε, αλλά μείνε μακριά από εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με συνεργάτες σου και μην παίρνεις θέση σε θέματα που δεν γνωρίζεις καλά, γιατί πολλά είναι τα μυστικά που κρύβονται και σε παραπλανούν, χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Τα έξοδα αυξάνονται και τα έσοδά σου μένουν σταθερά. Μην ξεφεύγεις!!!




Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα κρύβει αρκετές υποχρεώσεις, αγαπητέ Καρκίνε. Εκτός από τα δικά σου θέματα που εκκρεμούν, έχεις να λύσεις και ζητήματα των δικών σου ανθρώπων, που σε πλησιάζουν και ζητούν τη βοήθειά σου. Μπορείς να τους συμπαρασταθείς, αλλά χωρίς να ξεπερνάς τον εαυτό σου, γιατί ήδη είσαι αρκετά κουρασμένος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, κράτησε τα νεύρα και την κούραση μακριά από τη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Πέρνα μια ήρεμη μέρα, παρέα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αξιοποίησε το επικοινωνιακό σου χάρισμα, που ενισχύει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, για να κάνεις γνωριμίες που θα φτιάξουν την διάθεσή σου και θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου καλό είναι να είσαι συγκεντρωμένος, φίλε Καρκίνε, για να λύσεις σήμερα θέματα του παρελθόντος. Μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις και κυρίως σε αποφάσεις, που θα κρίνουν τη συνεργασία σου. Αλλά και τα οικονομικά σου χρειάζονται μια προσεκτική στάση, γιατί τα έξοδα αυξάνονται και σε αγχώνουν.





Λέων
23/7-23/8

Κάποιες καταστάσεις που καθυστερούν, φίλε Λέων, σου προκαλούν απογοήτευση και ίσως να είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις. Καλύτερα να καθίσεις να σκεφτείς ποιά είναι η δική σου στάση απέναντι στα πράγματα και τι μπορεί να κάνεις λάθος, για να μην εξελίσσονται όλα όπως θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και μπορείς να έχεις μια ερωτική ημέρα, δίπλα στον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Οι αδέσμευτοι Λέοντες, να θυμάστε πως είναι μια καλή μέρα για να φροντίσετε τον εαυτό σας και, γιατί όχι, να κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, κράτησε την ψυχραιμία σου και μην παρασυρθείς σε προστριβές και εντάσεις, με ανθρώπους από το εργασιακό σου περιβάλλον. Τα οικονομικά σου απαιτούν αυτοέλεγχο σήμερα, γιατί θα μπεις στον πειρασμό να κάνεις έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα σε χαρακτηρίζει μια βιασύνη να τελειώνεις με ό,τι έχεις στο κεφάλι σου, αγαπητέ Παρθένε. Κι όμως αυτή η στάση θα σε οδηγήσει σε κινήσεις που δεν θα είναι συμφέρουσες και αντί να ξεπεράσεις τα διάφορα αδιέξοδα, θα δημιουργήσεις καινούργια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται διαλλακτικότητα, φίλε Παρθένε. Υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου, αλλά σίγουρα δεν θα τα ξεπεράσεις με τις φωνές και τους τσακωμούς. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Παρθένος, άνοιξε τα μάτια σου, γιατί γύρω σου υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που δεν αξιοποιείς και αυτή η περίοδος, με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και να σε ευνοεί, είναι η κατάλληλη για να ξεκινήσεις έναν ερωτικό δεσμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου συμπεριφέρσου με ανωτερότητα και απόφυγε κάθε συζήτηση, που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση. Το κλίμα είναι από μόνο του αρκετά βαρύ, μην το επιβαρύνεις με την επιμονή σου. Προσοχή στα οικονομικά και στις συμφωνίες, που μπορεί να σε βάλουν σε νέα έξοδα.





Ζυγός
23/9-22/10
Αγαπητέ Ζυγέ, καλό είναι σήμερα να κινηθείς πιο διπλωματικά στις προσωπικές σου επαφές και να μην επιμένεις στις απόψεις σου, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς και να βγάλεις συμπεράσματα που δεν είναι βάσιμα. Άκουσε τι έχουν να σου πουν οι γύρω σου και ειδικά τα άτομα της οικογένειάς σου και μετά πράξε, κατόπιν σκέψης.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, προσπάθησε να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην γκρινιάζεις τόσο πολύ, αν ο σύντροφός σου είναι κάπως αποστασιοποιημένος. Κάπου φταις και εσύ… Απόφυγε τις εντάσεις και ό,τι έχεις να πεις, πες το με ήρεμο τόνο. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Ζυγός, η βραδιά μπορεί να σου κρύβει εκπλήξεις. Μην πεις όχι σε προτάσεις για μια βραδινή έξοδο με δικά σου άτομα που ξέρεις ότι περνάς καλά. Ίσως, κάπου εκεί έξω, κάτι καλό να σε περιμένει!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα η ομαδική δουλειά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες που αντιμετωπίζεις με κάποια σχέδια σου. Επίσης, φρόντισε να βρεις μια λύση με τα οικονομικά σου, για να σταματήσεις να αγχώνεσαι και, όσο και αν το επιθυμείς, μην κάνεις απερίσκεπτες αγορές.



Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, χρειάζεται αυτοέλεγχος και ψυχραιμία. Μην παρασυρθείς από τα νεύρα σου και δημιουργήσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Μπορείς να καταφέρεις ό,τι θέλεις αλλά πρέπει να βάλεις μπροστά όλη σου τη διπλωματία, για να ελιχθείς σωστά σήμερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, μίλα στον σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην δημιουργείς σκηνές, χωρίς να λες τι σου φταίει. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου… γιατί κάτι καλό θα εμφανιστεί σύντομα στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, οι διάφορες δυσκολίες στα επαγγελματικά σου μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό, αλλά έτσι κινδυνεύεις να πάρεις εντελώς λανθασμένες αποφάσεις. Μην τα βάλεις με τους συνεργάτες σου, αντίθετα βρες μαζί τους την καλύτερη λύση. Στα οικονομικά σου απόφυγε τις συμφωνίες ή τις αγορές , που θα σε βγάλουν από τους υπολογισμούς σου. Καλύτερα βρες τρόπους, να αυξήσεις το εισόδημά σου.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει, φίλε Τοξότη. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και πρέπει να τους κυνηγήσεις. Μην επηρεαστείς από ανθρώπους που έχουν άλλη γνώμη και γενικά, μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Μπορείς να πας πολύ μπροστά, αν είσαι σίγουρος για τις πράξεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, θα πρέπει να αφήσεις την γκρίνια και να δεις τις καταστάσεις με μια πιο αισιόδοξη ματιά, για να περάσεις όμορφα σήμερα με τον σύντροφό σου. Για τους μοναχικούς του ζωδίου, η συμβουλή των άστρων είναι να γίνετε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και σύντομα θα βρείτε αυτό που θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου οι καταστάσεις βελτιώνονται και αρκετές θετικές εξελίξεις θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα, φίλε Τοξότη. Η ομαδική δουλειά ευνοείται και με αυτή θα δώσεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Τα οικονομικά ζητήματα θέλουν μεγάλη προσοχή. Ξεκίνα τακτοποιώντας εκκρεμότητες από το παρελθόν, για να νιώσεις πιο ήρεμος.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είσαι σε μια εγρήγορση, καθώς περιμένεις διάφορες εξελίξεις, οι οποίες καθυστερούν. Μην χάνεις την υπομονή σου, γιατί όλα θα γίνουν όπως θέλεις. Χρειάζεται ίσως λίγο περισσότερος χρόνος, αλλά σίγουρα δε πρέπει να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις. Άλλωστε, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε ευνοεί σε κάθε σου κίνηση εξέλιξης.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, έχεις μια ιδιαίτερα ερωτική διάθεση σήμερα και αυτό θα φέρει ένα κλίμα ανανέωσης στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να λύσεις πολλά ζητήματα, που σε απασχολούσαν μέχρι σήμερα. Ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα θα φέρει φλερτ και γνωριμίες, που θα αλλάξουν σύντομα τη ζωή σου. Φρόντισε μέχρι τότε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα τα επαγγελματικά σου ευνοούνται ιδιαίτερα και διάφορες προτάσεις συνεργασίας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου και να είσαι έτοιμος για κρίσιμες αποφάσεις, που θα πρέπει να πάρεις μετά από αρκετή και ώριμη σκέψη.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Υδροχόε, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Ανασκουμπώσου, ξαναφτιάξε τα πλάνα σου και μην αφήνεις λεπτό να πάει χαμένο, αναπολώντας το παρελθόν. Η ζωή κοιτάει μπροστά και εσύ πρέπει να κάνεις το ίδιο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μίλησε με τον σύντροφό σου και δείξε του την αγάπη σου για να περάσεις ακόμα καλύτερα αυτήν την Τρίτη στην αγκαλιά του. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι θα μπορέσετε να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε, αν βγάλετε όλη σας τη θετική ενέργεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου, μπορείς να καταφέρεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου. Πολλές οι ευκαιρίες, αλλά και πολύ καλός ο τρόπος που τις διαχειρίζεσαι. Τα οικονομικά σου θέλουν ώριμη σκέψη, πριν προχωρήσεις σε κινήσεις που θα σε βγάλουν από τους υπολογισμούς σου.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αξιοποίησε την ενέργειά σου σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά ζητήματα και θα τα καταφέρεις ακόμα και σε προβλήματα, που μέχρι σήμερα σου φαίνονταν άλυτα. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα, γιατί το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να πετύχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς. Σήμερα θα δεχτείς τα παράπονα του συντρόφου σου και θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο στη σχέση σου, γιατί την έχεις παραμελήσει. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, άφησε σήμερα τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου ανθρώπους, που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, στη δουλειά σου θα πρέπει να κινηθείς με ηρεμία, για να λύσεις τις διάφορες δυσκολίες που θα προκύψουν. Θα πρέπει να ελέγξεις το άγχος σου, για να τα καταφέρεις ακόμα πιο αποτελεσματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και εκκρεμότητες του παρελθόντος παίρνουν τον δρόμο τους και δεν στέκονται πλέον εμπόδιο στους στόχους σου.
Πηγή: myastro.gr

Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη του Βασίλη Καρρά κι έγινε κουκλίτσα

Posted: 21 Jan 2013 01:57 PM PST






Μεγάλωσε η μονάκριβη κόρη του λαϊκού μας τραγουδιστή Βασίλη Καρρά,....

η Ειρήνη κι ομολογουμένως είναι κουκλίτσα.

Πέρασαν χρόνια από τότε που την είχαμε δει για πρώτη φορά σε μια από τις συναυλίες του πατέρα της και ξαφνιαστήκαμε ότι εκείνη η μικρούλα σήμερα είναι ολόκληρη γυναίκα.

Δείτε κι εσείς την Ειρήνη Κεσογλίδου (το πραγματικό επώνυμο του τραγουδιστή).




pistepseto





H Selena δεν είναι πια παιδί

Posted: 21 Jan 2013 01:49 PM PST






Η τραγουδίστρια θέλει να δείξει ότι μεγάλωσε πια!


Με μία ανέμελη, αλλά και ελαφρώς σέξι φωτογράφιση, η Selena Gomez σηματοδοτεί την... ανάκαμψή της μετά το χωρισμό της από τον Justin Bieber.

Η 20χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Nylon και έδειξε ότι αφήνει σιγά-σιγά πίσω της το προφίλ του παιδιού-σταρ. Σε αυτή τη μετάβαση βοηθά και ο νέος κινηματογραφικός ρόλος της, στην ταινία Springbreakers, με συμπρωταγωνιστή τον James Franco.

Η Gomez υποδύεται μία φοιτήτρια που καταλήγει στη φυλακή, έχοντας πέσει θύμα εκμετάλλευσης από έναν έμπορο όπλων και ναρκωτικών.














pistepseto





8 τρόφιμα που μας βοηθούν να «χτίσουμε» μυς

Posted: 21 Jan 2013 01:39 PM PST






Αν θέλετε να αποκτήσετε..


γραμμωμένους και καλοσχηματισμένους μυς, δεν αρκεί να περνάτε ατέλειωτες ώρες στο γυμναστήριο. Η σωστή διατροφή, με τροφές που ενισχύουν τους μυς, είναι επίσης απαραίτητη.

Οι μύες δεν αναπτύσσονται μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και με την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών. Η λευκίμη και η πρωτεΐνη, που περιέχονται σε αρκετά τρόφιμα, είναι απαραίτητες, αν θέλετε να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα.

Δείτε μερικές τροφές που συμβάλλουν σε ένα… σιδερένιο σώμα!

Τυρί cottage

Το τυρί cottage είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης ορού γάλακτος, ενός από τα καλύτερα συστατικά για το χτίσιμο των μυών. Ο ορός γάλακτος έχει την υψηλότερη συγκέντρωση λευκίνης κι έτσι κάθε φλιτζάνι τυρί cottage αποδίδει περίπου 2,8 g λευκίνης και 28 g πρωτεΐνης.

Smoothie με ορό γάλακτος σε σκόνη

Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσλάβετε τον ορό γάλακτος μέσω τροφίμων όπως το γάλα, το τυρί και το γιαούρτι, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη είναι μια διαφορετική επιλογή για να καλύψετε τις ημερήσιες ανάγκες σας σε λευκίνη και πρωτεΐνη. 25 γρ. αυτής της θαυματουργής σκόνης, έχει 2,5 γρ. λευκίνη. Μπορείτε να φτιάχνετε smoothies, με ορό γάλακτος, για ένα πιο γευστικό αποτέλεσμα:. Ανακατέψτε φρούτα με πολύτιμα αντιοξειδωτικά, με γάλα, 100% χυμό φρούτων ή γιαούρτι και προσθέστε περίπου 21 γρ. ορού γάλακτος. Ρίξτε λίγο λιναρόσπορο ή έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για μερικά υγιεινά λιπαρά και θα έχετε το πιο ωφέλιμο και δυναμωτικό ρόφημα.

Αυγά


Υπάρχει λόγος που τα αυγά συμπεριλαμβάνονται στα πιο υγιεινά τρόφιμα. Δεν είναι μόνο ένα άπαχο σνακ με περίπου 70 θερμίδες, αλλά και γεμάτα από σημαντικά οφέλη για τους μυς σας. Θα κερδίσετε μέχρι 6 γρ. πρωτεΐνης και 330 mg λευκίνης ανά αυγό, ενώ ο κρόκος περιέχει το υπερπολύτιμο θρεπτικό συστατικό χολίνη, η οποία υποστηρίζει την ακετυλοχολίνη, τον πιο πλούσιο νευροδιαβιβαστή στο σώμα μας.

Δε γίνεται να προπονούμαστε σκληρά χωρίς χολίνη, υποστηρίζουν οι ειδικοί, καθώς τα κύτταρα του εγκεφάλου δεν μπορεί να τρέφονται καλά χωρίς τα φωσφολιπίδια από τους κρόκους αυγών. Μπορούμε να καταναλώνουμε ένα πρωτεϊνούχο γεύμα που να περιλαμβάνει ένα ολόκληρο αυγό με τέσσερα ασπράδια αυγών, για να προσλάβουμε τη λευκίνη που χρειαζόμαστε σε μία μερίδα, καθώς και τα σημαντικά συστατικά του κρόκου του αυγού. Καλό είναι να προσθέσουμε και μερικά λαχανικά.

Τόνος

Εκτός από το ότι μας δίνει με περισσότερα από 3 γρ. λευκίνη, μια κονσέρβα τόνου περιέχει τα σημαντικά για την υγεία ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία προσφέρουν πολλαπλά οφέλη για τους μυς. Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Clinical Journal of Sports Medicine, έδειξε ότι τα ω-3 λιπαρά οξέα που βρίσκονται στα ψάρια μπορούν να συμβάλουν στην πρωτεϊνοσύνθεση των μυών στους ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Επίσης, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Sports Science and Medicine, έδειξε ότι το ιχθυέλαιο μπορεί να μειώσει τη φλεγμονή και τους πόνους των μυών, γεγονός που μπορεί να επιτρέψει στους αθλούμενους να εργάζονται περισσότερο και σκληρότερα. Τέλος, τα ψάρια έχουν ιδιότητες που συμβάλλουν στην καύση τους λίπους καθώς οι πρωτεΐνες τους ενισχύουν την απώλεια κοιλιακού λίπους.

Κοτόπουλο


Αν έχετε αποφασίσει να σμιλέψετε τους μυς σας, ίσως το πρώτο που σας έρχεται στο μυαλό, είναι το κόκκινο κρέας του μοσχαριού.

Ωστόσο, το κοτόπουλο είναι από τις καλύτερες πηγές λευκίνης. Μόλις 85 γρ. κοτόπουλο, προσφέρουν περισσότερα από 3 γρ. λευκίνης και σχεδόν 20 γρ. πρωτεΐνης, σε λιγότερο από 100 θερμίδες. Επειδή είναι ένα άπαχο κρέας, το κοτόπουλο μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια σωστή αναλογία μυών-λίπους.

Κινόα

Αυτοί οι πολύτιμοι σπόροι, έχουν 8 γρ. πρωτεΐνης ανά φλιτζάνι, με ένα πλήρες πακέτο αμινοξέων -λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη- που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των μυών. Με κάθε φλιτζάνι προσλαμβάνετε επίσης 39 γρ. υδατάνθρακες. Αυτό που χρειάζεται το σώμα είναι ενέργεια, την οποία παρέχουν οι υδατάνθρακες και χρειάζεται για την οικοδόμηση των μυών. Αν παραλείπετε τους υδατάνθρακες για να χάσετε λίπος, χάνετε κάτι σημαντικό, λένε οι ειδικοί.

Eνταμάμε


Ένα φλιτζάνι αυτής της πράσινης τροφής (χωρίς το εξωτερικό) θα πυροδοτήσει τη μυϊκή πρωτεϊνοσύνθεση με 17 γρ. πρωτεΐνης και λίγο περισσότερο από 1 γρ. λευκίνης. Τα τρυφερά βλαστάρια των φασολιών σόγιας, είναι επίσης γεμάτα με ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, τα οποία ωφελούν τον εγκέφαλο και το κεντρικό νευρικό σύστημα. Για να λειτουργήσει τα μέγιστα στο γυμναστήριο, ο εγκέφαλος πρέπει να έχει αρκετά υγιή λιπαρά. Ένα φλιτζάνι ενταμάμε, μας εφοδιάζει επίσης με αντιοξειδωτικά, που καταπολεμούν τη φλεγμονή.

Καφές

Εάν νιώθετε ότι ο καφές σας δίνει ενέργεια, δεν είστε εντελώς λάθος. Οι περισσότεροι άνθρωποι διαπιστώνουν ότι μπορούν να γυμναστούν σκληρότερα με λίγη καφεΐνη πριν την άσκηση. Μια βρετανική μελέτη διαπίστωσε ότι ο συνδυασμός της καφεΐνης και ενός υδατάνθρακα, όπως τα δημητριακά, επιτρέπουν στους ποδοσφαιριστές να διατηρούν υψηλότερους ρυθμούς κατά την προπόνηση. Ομοίως, μια έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις, διαπίστωσε ότι ο καφές μπορεί να μειώσει τον πόνο κατά τη διάρκεια της άσκησης. Η έρευνα επίσης έχει δείξει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα του καφέ. Μια αυστραλιανή μελέτη διαπίστωσε ότι το γλυκογόνο, το καύσιμο των μυών κατά την άσκηση, αναπληρώνεται πιο γρήγορα όταν οι αθλητές καταναλώνουν καφεΐνη με τους υδατάνθρακες

pistepseto





Κάποιοι φέρονται αλλόκοτα

Posted: 21 Jan 2013 01:29 PM PST






Τον χάσανε τον μπούσουλα



































pistepseto





Γκράφιτι σωστά έργα τέχνης!

Posted: 21 Jan 2013 01:22 PM PST






Μια... έξυπνη πινελιά στο γκρίζο της πόλης





































pistepseto





Αυτό θα πει «πυροβολημένη» τέχνη

Posted: 21 Jan 2013 01:16 PM PST






Απαιτούνται ακόμη και 3.500 σφαίρες για ένα πορτραίτο...


Τα όπλα είναι επικίνδυνα. Κι όμως ο καλλιτέχνης Walton Creel τα αξιοποιεί σε κάτι δημιουργικό.

Παίρνει λοιπόν αλουμίνια κι αφού τα βάψει σε λευκό χρώμα, τα τοποθετεί σε ένα δάσος που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του και στη συνέχεια πυροβολεί, ώστε οι σφαίρες να διαπεράσουν την μεταλλική επιφάνεια και από τις τρύπες που θα προκύψουν να «γεννηθεί» ένα έργο τέχνης.

Οι πρώτοι πίνακες του Walton απεικόνιζαν ζώα, ωστόσο, θέλησε στη συνέχεια να εξελίξει την τέχνη του «σχεδιάζοντας» ανθρώπινα πορτραίτα που απαιτούν μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Κι αν νομίζετε ότι πρόκειται για κάτι απλό αρκεί να αναφέρουμε ότι για ένα έργο τέχνης μπορεί να απαιτούνται ακόμη και 3.500 σφαίρες.Αρέσει σε 55.754






















pistepseto





Το λουλούδι που «γέννησε» ο σεισμός

Posted: 21 Jan 2013 01:09 PM PST






Έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των σεισμολόγων


Όταν ο σεισμός μεγέθους 6,8 Ρίχτερ έπληξε την πόλη Oλύμπια της Ουάσιγκτον στις 28 Φεβρουαρίου του 2001, κανείς δεν περίμενε ότι από τη δόνηση θα γεννιόταν ένα λουλούδι. Κι όμως, ο σεισμός με εστιακό βάθος περίπου τριάντα χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της γης, που κράτησε για μισό λεπτό είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός τριαντάφυλλου σε ένα εκκρεμές με άμμο, το οποίο βρισκόταν σε κατάστημα.

Οι γραμμές που υπάρχουν έξω από το «earthquake rose» (το τριαντάφυλλο του σεισμού) όπως ονομάστηκε, δημιουργήθηκαν όταν κάποιος έθεσε σε κίνηση το εκκρεμές, χωρίς καμία… σεισμική βοήθεια. Το τριαντάφυλλο όμως στο κέντρο είναι αποτέλεσμα της κίνησης από τον σεισμό.

Το εντυπωσιακό αυτό τριαντάφυλλο έκανε πολλούς να αναζητήσουν διαφορετικές ερμηνείες για τη δημιουργία του αν και οι γεωφυσικοί και σεισμολόγοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «η κίνηση του σεισμού και η μετακίνηση του εδάφους με συγκεκριμένο τρόπο οδήγησε σε αυτή την εκπληκτική… σύμπτωση της δημιουργίας ενός σχήματος πάνω στην άμμο που μοιάζει τόσο πολύ με τριαντάφυλλο. Θα μπορούσε να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό αν ο σεισμός ήταν διαφορετικός» αναφέρουν οι επιστήμονες.










pistepseto





Φλεγόμενα κορμιά

Posted: 21 Jan 2013 01:05 PM PST






Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες - Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο



Τα περισσότερα κορμιά που μπήκαν ταυτόχρονα σε φωτιά είναι 17 και παρέμειναν έτσι για 43,9 δευτερόλεπτα.

Το εγχείρημα πραγματοποιήθηκε από τους Ted Batchelor και «Οhio Burn Unit» από τις ΗΠΑ στις 19 Σεπτεμβρίου του 2009.


pistepseto





ΒΙΝΤΕΟ-Το χειρότερο κόρνερ όλων των εποχών

Posted: 21 Jan 2013 12:59 PM PST






Το να δούμε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα
κάποιο κόρνερ να μην εκτελείται καλά είναι αρκετά σύνηθες. Αυτό, όμως, που εκτέλεσε ο Marquinhos της Duque de Caxias στον αγώνα με τη Botafogo στη Βραζιλία είναι και με διαφορά μάλιστα το χειρότερο κόρνερ όλων των εποχών.
enikos.gr










Πύρ και μανία ο Νίκος Μακρόπουλος με την Μπουλέ!! - Δείτε τι έγινε

Posted: 21 Jan 2013 12:53 PM PST






Στα κάγκελα είναι
το αγόρι. Τα έχει πάρει στο κρανίο.

Έξαλλος μέχρι εκεί που δεν πηγαίνει
είναι ο Νίκος Μακρόπουλος με την Νάντια Μπουλέ. Σας φαίνεται παράξενο το
γιατί; Διαβάστε στο ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Κάμπου τι τους συνδέει, τι
τους χωρίζει και θα καταλάβετε…



«Μια νέα κόντρα φαίνεται να έχει ξεκινήσει στο καλλιτεχνικό στερέωμα,
με πρωταγωνιστές τη Νάντια Μπουλέ, τον Νίκο Μακρόπουλο και τον
Αλέξανδρο Ρήγα. Κι αυτό γιατί οι δυο καλλιτέχνες, κατά τα λεγόμενα των
μυημένων έχουν αφηνιάσει με τον «βεντετισμό» της Νάντιας που φέρεται να
τους έχει «στο περίμενε». Κι αυτό γιατί ενώ είχαν συμφωνήσει να
εμφανιστεί η παρουσιάστρια-τραγουδίστρια, μαζί με τον λαϊκό τραγουδιστή
στο Fix Οντισιόν, με υπογραφή Αλέξανδρου Ρήγα, ξαφνικά άρχισε να τους
κάνει νερά. Ο λόγος; Αποφάσισε ξαφνικά μετά την αποθέωση που γνωρίζει
στο μιούζικαλ Fame να μην κάνει μπουζούκια».

nassos blog











Δερμάτινο παντελόνι και σκούρο κραγιόν… στο σούπερ μάρκετ

Posted: 21 Jan 2013 12:46 PM PST





 



Σαν να έχει ντυθεί για να πάει σε ροκ συναυλία
αποφάσισε να κάνει τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ, στο πλευρό του συντρόφου της η Heidi Klum.
Το 39χρονο μοντέλο άφησε πίσω της τις γκλάμορους εμφανίσεις της πασαρέλας, και το απλό στιλ που υιοθετούσε στην προσωπική της ζωή, για να ταιριάζει περισσότερο με την… «άγρια» όψη του αγαπημένου της σωματοφύλακα Martin Kristen.
http://www.enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/01/fetcher_11310.jpeg
http://www.enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/01/fetcher_12249.jpeghttp://www.enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/01/fetcher_13211.jpeg
http://www.enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/01/fetcher_14172.jpeg
http://www.enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/01/fetcher_15139.jpeg
http://www.enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/01/fetcher_16109.jpeghttp://www.enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/01/fetcher_1779.jpeg


Οι πιο γρήγοροι γάμοι στην ιστορία του Hollywood!

Posted: 21 Jan 2013 12:40 PM PST








Διάσημοι που πριν καλά καλά γνωριστούν παντρεύτηκαν...










 Khloe Kardashian και Lamar Odom (Έβγαιναν μόνο ένα μήνα πριν παντρευτούν.







Pamela Anderson και Tommy Lee (Γνωριζόταν μόνο 96 ώρες πριν παντρευτούν)







 Mariah Carey και Nick Cannon (Έβγαιναν μόνο 1,5 μήνα πριν παντρευτούν)





Carmen Electra και Dennis Rodman (Έβγαιναν μόνο 9 μέρες πριν παντρευτούν)








Daniel Craig και Rachel Weisz (Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσο καιρό γνωριζόταν πριν παντρευτούν, πάντως ήταν πολύ λίγος)







Απίστευτη αλλαγή! Δείτε πως είναι η Νεφέλη Ορφανού σήμερα!

Posted: 21 Jan 2013 12:32 PM PST




Απίστευτο, έκοψε το αλάτι κι έχασε 25 κιλά..



Σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε πώς έχασε αυτά τα κιλά χωρίς δίαιτα και τώρα δείχνει πραγματικά αγνώριστη.

Η Νεφέλη Ορφανού, δηλώνει στο Λοιπόν: «Τρώω τα πάντα αλλά χωρίς αλάτι. Έχω κόψει το αλάτι. Αυτό συνέβη όχι για να χάσω κιλά, γιατί ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα κιλά μου. Πάντοτε άρεσα όπως και να είμαι.

Πριν από 4 χρόνια είχα σπάσει το μικρό μου δάχτυλο, με ανέλαβαν κάποιοι καταπληκτικοί γιατροί, οι οποίοι μου είπαν ότι έπρεπε να χάσω βάρος, γιατί έκανα κατακράτηση κι έχω αδύνατο σκελετό.


Έτσι λοιπόν, έκαναν κατακράτηση, μου συνέστησαν λίγο – λίγο να κόψω το αλάτι, το οποίο είναι καταστροφικό για τον οργανισμό, όπως η ζάχαρη και η ηρωίνη. Τρίτη έβαλαν την ηρωίνη.

Σταδιακά με έβαλαν και το έκοψα. Το συνήθισα και τώρα μου φαίνονται άνοστα τα φαγητά με αλάτι», λέει και καταλήγει: «Μέσα σε ένα μήνα τι είχα κόψει. Θέλει λίγο – λίγο για να μην πάθει σοκ ο οργανισμός. Έχω χάσει 25 κιλά. Δεν ζυγίζομαι, δεν έχω σχέση με τη ζυγαριά».

Δείτε την Μαριάντα Πιερίδη χωρίς ρετούς!!

Posted: 21 Jan 2013 12:27 PM PST







Το κορίτσι μας αρρώστησε γρήγορα ένα γιατρό. Ο λόγος για την αγαπημένη
μας τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη.
 Το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου μας ενημέρωσε μέσω Twitter πως δεν έχει και τόσο καλή διάθεση αφού ο πονοκέφαλος την ταλαιπωρεί από το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου.

Ανέβασε και μια φωτογραφία της χωρίς ρετούς όπου και πάλι δείχνει κουκλάρα.

Διαβάστε το tweet της και ευχηθείτε όλοι μαζί περαστικά:




Πηγή:radar.gr

Natalie Portman:Δείτε την εμφάνιση που θα θέλει να ξεχάσει!! (pics)

Posted: 21 Jan 2013 12:21 PM PST








Βρήκε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ανέλαβε το ρόλο της
νοικοκυράς!
Ο λόγος για την Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) που εκτός από εκπληκτική ηθοποιός είναι και η κολόνα του σπιτιού.

Την Παρασκευή ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια που έκανε τα ψώνια της! Σαν καλή νοικοκυρούλα επισκέφθηκε το μανάβη και το σούπερ μάρκετ! Μόνο που μια δυσάρεστη έκπληξη την περίμενε κατά την έξοδό της από το κατάστημα τροφίμων.

Οι παπαράτσι που καραδοκούσαν απ' έξω, με το που την αντιλήφθηκαν τα "φλας" τους πήραν "φωτιά"! Η ίδια προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό της με τα χέρια της, καθώς βρήκε στους δρόμους τελείως απεριποίητη!

Με ένα τζιν παντελόνι, μπλέ μουφάν και ένα γκρι t-shirh επέλεξε να φορέσει η Πόρτμαν και μετάνιωσε την ώρα και τη στιγμή που δεν φόρεσε κάτι πιο εντυπωσιακό. Τα γυαλιά ηλίου δεν τόλμησε να τα βγάλει, αφού οι μαύροι κύκλοι θα "έβγαζαν μάτι".

Εμείς πάντως τη δικαιολογούμε, αφού εκτός από εργαζόμενη γυναίκα, ολημερίς και ολονυχτίς φροντίζει και των 12 μηνών γιο της! Πόσο να αντέξει το κορίτσι!












Πηγή:radar.gr

Δείτε τη Nicole Kidman πιο s e x y από ποτέ στη νέα της φωτογράφιση!

Posted: 21 Jan 2013 12:16 PM PST




Τα μπότοξ και το photoshop έκαναν και πάλι το θαύμα τους!


Η χολιγουντιανή σταρ μοιάζει περισσότερο με το κοριτσάκι που γνωρίσαμε πριν από είκοσι περίπου χρόνια στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, παρά με 45άρα γυναίκα!

Δείτε τις φωτογραφίες και δεν θα διαφωνήσετε!

Η Nicole Kidman είχε παραδεχθεί στο παρελθόν πως είχε "διορθώσει" τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό της.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια δηλώνει πως έχει κόψει μαχαίρι την κακή της συνήθεια, γιατί ένα ανέκφραστο, από τα πολλά λίφτινγκ, πρόσωπο κάνει κακό στην καριέρα της.

Δείτε τη φωτογράφισή της για λογαριασμό του Hollywood Reporter.















7 χτενίσματα που λατρεύουν οι άνδρες

Posted: 21 Jan 2013 12:10 PM PST







Μερικές φορές τα χτενίσματα που μας..
αρέσουν διαφέρουν πάρα πολύ
από αυτά που αρέσουν στους άνδρες.

Ωστόσο υπάρχουν μερικά στυλ που αντικειμενικά λατρεύουν οι άνδρες.
Ποια είναι αυτά;

1. Χαλαρά Boho μακριά μαλλιά





Λατρεύουν τα μακριά, ανέμελα, κυματιστά μαλλιά σε μια γυναίκα. Αυτά που δεν είναι υπερβολικά στυλιζαρισμένα και είναι μαλακά στο άγγιγμα.

2. Σπορ αλογοουρά


Επίσης, τους αρέσει πολύ η σπορ ψηλή αλογοουρά, ένα χτένισμα που όλες έχουμε ως εύκολη λύση τις μέρες που βαριόμαστε. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως το εν λόγω χτένισμα δεν ταιριάζει με πολύ βαρύ μακιγιάζ, γι' αυτό προσέξτε.

3. Κότσος της… καυτής βιβλιοθηκάριου


Φτιάξτε έναν χαμηλό κότσο και στερεώστε τον με τσιμπιδάκια. Ένα χτένισμα που συνδυάζεται υπέροχα με μια pencil φούστα, μια μπλούζα με κουμπιά και γυαλιά.

4. Ανέμελα  σ έ ξ ι  μαλλιά


Πρόκειται για ένα χτένισμα πολύ εύκολο που ταιριάζει απόλυτα με τα smokey eyes και το σαγηνευτικό βλέμμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν μόνα τους, να βάλετε αφρό, να τα στεγνώσετε λίγο με το πιστολάκι, να τα ανακατέψετε και να βάλτε λίγη λακ.

5. Φράντζα και μύτες

Ασχέτως αν έχετε μακριά ή κοντά μαλλιά, οι μύτες με φράντζα είναι ένα ακόμη χτένισμα που λατρεύουν οι άνδρες.


6. Κοτσιδάκια

Ποιος άνδρας μπορεί να αντισταθεί σε μια «αθώα» λολίτα;

7. Κοντά και σικάτα


Ενώ για τους περισσότερους άνδρες τα κοντά μαλλιά σε μια γυναίκα δεν είναι στις πρώτες προτιμήσεις τους, υπάρχουν μερικοί που τα λατρεύουν στην κατάλληλη γυναίκα. Αν έχετε λεπτή τρίχα, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα κοντό κούρεμα pixie cut ή ένα κομψό καρέ… γιατί όχι;
Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Δείτε την πανέμορφη Candice Swanepoel χωρίς make-up!

Posted: 21 Jan 2013 12:02 PM PST







 H Candice Swanepoel εθεάθη
στο αεροδρόμιο της Ν. Υόρκης, JFΚ, με φυσικό λούκ...
Η ομορφιά του μοντέλου είναι ανυπέρβλητη ακόμα και χωρίς επαγγελματικό μακιγιάζ και χωρίς φτιαγμένο μαλλί!












Δεν θα πιστεύετε τι δουλειά κάνει και πόσα λεφτά βγάζει!!

Posted: 21 Jan 2013 11:56 AM PST








Ο Ρούμπεν Ρεϊνόζο (Reuben Reynoso) πληρώνεται για να

περπατάει και να… πηδάει πάνω σε στρώματα!

Ο μηνιαίος μάλιστα μισθός του ανθρώπου που κάνει μία από τις πλέον παράξενες δουλειές στον κόσμο, φτάνει τα 2.250 ευρώ...

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως η εργασία του είναι δύσκολη και πως "δεν είναι για τον καθένα".

Ο Ρεϊνόζο, που "χοροπηδάει" και περπατάει πάνω σε τρία τουλάχιστον στρώματα την ημέρα, το κάνει όπως λέει με το σωστό τρόπο, αφού είναι πλήρως εκπαιδευμένος γι' αυτό.

Εργάζεται σε μία αμερικανική εταιρεία κατασκευή χειροποίητων στρωμάτων, όπου οι μηχανές δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν το αντίστοιχο τεστ.

Έτσι ο τυχερός επαγγελματίας δοκιμαστής στρωμάτων πρέπει να περπατήσει και να πηδήξει επάνω στα στρώματα προκειμένου να ανακαλύψει τυχόν εξογκώματα σε μέγεθος… μπιζελιού ή άλλες ατέλειες που θα μετατρέψουν τον ύπνο των αγοραστών σε εφιάλτη!

Εργάζεται καθημερινά με οργανωμένο σχέδιο… αλμάτων και βημάτων, έτσι ώστε να μπορέσει να καλύψει όλη την επιφάνεια του στρώματος, ενώ δεν υπάρχει κανένα περιθώριο σφάλματος.

"Η διαδικασία είναι μια τελετουργία και σε τίποτα δεν μοιάζει με… τραμπολίνο, όπως μου λένε πολλοί", αναφέρει ο ίδιος.




Οι εργαζόμενοι στην εταιρία στρωμάτων κατά τη διάρκεια της... εργασίας!







Ο τυχερός Ρούμπεν την ώρα της σκληρής εργασίας






Πηγή:radar.gr


Δείτε την Τζούλια Αλεξανδράτου την εποχή που ήταν μία κούκλα!

Posted: 21 Jan 2013 11:51 AM PST




Πολύ πριν ασχοληθεί με τις ταινίες  π ο ρ ν ό  και μάλιστα πριν καν πάει..

στα καλλιστεία ήταν άλλος άνθρωπος. Στα τέλη της εφηβικής της ηλικίας η Τζούλια Αλεξανδράτου φωτογραφιζόταν για τα πιο γνωστά lifestyle  περιοδικά και δίκαια θεωρούταν τότε το ανερχόμενο μεγάλο αστέρι του
ελληνικού modeling.

Τα πράγματα όμως πήραν περίεργο δρόμο, και το πλάσμα που ξεχώρισε στα καλλιστεία και κατά κοινή ομολογία αδικήθηκε που δεν στέφθηκε Σταρ Ελλάς, άλλαξε τρόπο ζωή, αδυνάτισε υπερβολικά και δεν θυμίζει σε τίποτα το εντυπωσιακό εκείνο κορίτσι.

Οι παλιές τις φωτογραφίσεις πλέον θεωρούνται κάτι σαν συλλεκτικές.

































Στο βιβλίο Γκίνες η γυναίκα με τα μακρύτερα ράστα στον κόσμο

Posted: 21 Jan 2013 11:43 AM PST



Μία θέση στο ρεκόρ Γκίνες εξασφάλισε η Άσα Ζουλού Μαντέλα, μία γυναίκα από την Αιθιοπία, η οποία έχει...




τα πιο μακριά ράστα μαλλιά στον κόσμο.



Συγκεκριμένα τα μαλλιά της φτάνουν σε μήκος τα 6 μέτρα, ενώ τα έχει έτσι εδώ και 24 χρόνια. Παρά τα απίστευτα μαλλιά της, στα οποία όπως λέει η ίδια αναφέρεται ως «τα μωρά μου», η 44χρονη Άσα έχει μία απολύτως φυσιολογική ζωή, αφού είναι παντρεμένη και έχει ένα 10χρονο αγοράκι.

















Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές