Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Ποια διάσημη hot τραγουδίστρια δήλωσε ότι θέλει να γίνει μια… δεύτερη Angelina Jolie;

Posted: 22 Jan 2013 09:00 AM PST

Ποια διάσημη hot τραγουδίστρια δήλωσε ότι θέλει να γίνει μια... δεύτερη Angelina Jolie;

Και σε τι θα ήθελε να της μοιάσει περισσότερο;

Αποτελεί μία από τις πιο hot παρουσίες του Hollywood. Οι θαυμαστές της αμέτρητοι ανα τον κόσμο. Η μουσική της ξεχωριστή, όπως και το στυλ της. Εκπέμπει ένα boho χαρακτήρα και μας αρέσει πολύ. Δε μοιάζει σε τίποτα με τις υπόλοιπες stars που προσπαθούν με κάθε τρόπο να τραβάνε πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο λόγος για την ταλαντούχα Lana del Rey, η οποία φωτογραφήθηκε πιο bohemian από ποτέ για το εξώφυλλο της Madame Figaro Φεβρουαρίου. Στη φωτογράφηση αυτή, η Lana Del Rey εμφανίστηκε με πιο σκούρα μαλλιά, τα οποία αναδείκνυαν το υπέροχο πρόσωπό της. H τραγουδίστρια φορώντας γούνα και φτερά, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το χίπικο χαρακτήρα της.


Μία της δήλωση όμως κίνησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων. Μπορεί να είναι ταλαντούχα, επιτυχημένη και όμορφη, αυτό όμως δεν της αρκεί. Η ίδια δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να μοιάσει στην Angelina Jolie. Η Del Rey υποστήριξε ότι για εκείνη περισσότερη σημασία έχει να βοηθάει τον κόσμο που το έχει ανάγκη, όπως κάνει άλλωστε και η Angelina. «Θέλω να γίνω σαν και εκείνη! Όπως και για εκείνη, έτσι και για εμένα η φήμη δεν έχει καμιά αξία αν δε χρησιμοποιείται προς όφελος ανθρώπων που το έχουν ανάγκη», δήλωσε.


Μπορεί, λοιπόν, η Lana Del Rey να έγινε γνωστή σε σύντομο χρονικό διάστημα και να γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αλλά φαίνεται ότι πατάει καλά στη Γη.
Δείτε φωτογραφίες στη gallery από την εκπληκτική φωτογράφησή της

 

Διαβάστε ακόμα:

Lana Del Rey: Γιατί όλοι ασχολούνται με το στυλ της;

Ποιου οίκου θα είναι το επόμενο πρόσωπο η Lana del Rey;

Ποια star περπάτησε στο κόκκινο χαλί ντυμένη με αντρικά ρούχα;

Posted: 22 Jan 2013 08:50 AM PST

Ποια star περπάτησε στο κόκκινο χαλί ντυμένη με αντρικά ρούχα;

Fashion statement ή απλή κακογουστιά;

Μπορεί να ανακοίνωσε πρόσφατα ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, ωστόσο η Evan Rachel Wood, δεν έχει σκοπό να κάνει καμία αλαγή στο, έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερο στιλ της.

Η 25χρονη star, η οποία είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Jamie Bell εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας The Necessary Death of Charlie Countryman, στο Sundance Film Festival ντυμένη... άντρας! Και όταν λέμε άντρας, το εννοούμε με όλη τη σημασία της λέξης, καθώς τίποτα στην εμφάνισή της δεν υπήρχε που να θύμιζε γυναίκα εκτός φυσικά από το έτσι κι αλλιώς όμορφο πρόσωπό της.

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι η συγκεκριμένη ηθοποιός, δεν μας έχει συνηθίσει σε κοριτσίστικες και χαριτωμένες εμφανίσεις, καθώς ακόμα και στη συμπεριφορά της δεν υπήρξε ποτέ αυτό που λέμε «γατούλα», ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για τις ομοφυλοφιλικές της τάσεις τονίζοντας ότι προτιμά να αναλαμβάνει τον ρόλο του... άντρα!

Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι το εν λόγω στιλ το υποστηρίζει και με το παραπάνω!

Διαβάστε ακόμη:

Σταυροπούλου-Χατζηπαναγιώτης: Οι δύο κολλητοί φίλοι απέκτησαν κοινή περιουσία

Η ξεκαρδιστική ατάκα του Michael J. Fox για την Taylor Swift!

Ορκωμοσία Ομπάμα. Ποιο ήταν το πιο αδιάφορο δίλημμα της τελετής;

Σε ποια είπε η Μενεγάκη: «Είσαι κρυφοκαψούρα με τον πρώην άντρα μου;»

Posted: 22 Jan 2013 08:30 AM PST

Σε ποια είπε η Μενεγάκη: «Είσαι κρυφοκαψούρα με τον πρώην άντρα μου;»

Η Ελένη Μενεγάκη χθες στην εκπομπή της σχολίασε το Dancing with the stars. Τα σχόλια ήταν πολλά και κάποια στιγμή η παρουσιάστρια πέταξε το «καρφάκι» της!

 

Διαβάστε περισσότερα στο: gossip-tv.gr

Ποια διάσημη τραγουδίστρια τραγούδησε με τους fans της στο μετρό αφότου της αναγνώρισαν;

Posted: 22 Jan 2013 08:30 AM PST

Ποια διάσημη τραγουδίστρια τραγούδησε με τους fans της στο μετρό αφότου της αναγνώρισαν;

Το περιστατικό στο μετρό του Λονδίνου που συζητήθηκε

Μία αυθόρμητη ερμηνεία χάρισε στους fans της στο μετρό του Λονδίνου την περασμένη Κυριακή η διάσημη τραγουδίστρια η οποία χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο μέσο μετά από live της στη βρετανική πρωτεύουσα. Όταν την αναγνώρισαν, οι θαυμαστές της ταλαντούχας κοκκινομάλλας άρχισαν να την τραγουδάνε μία από τις επιτυχίες της και, προς έκπληξή τους, η ίδια, αντί να κρυφτεί, άρχισε να τραγουδάει μαζί τους.

florence_mesa

Ο λόγος για την Florence Welch, η οποία ένωσε την φωνή της με τους παρευρισκόμενους επιβάτες και όλοι μαζί τραγούδησαν το You've got the Love. Μάλιστα, όταν το κομμάτι έφτασε στο τέλος τους, η ίδια τους χάρισε και μία ερμηνεία του τραγουδιού Backseat Freestyle του Αμερικανού ράπερ Kendrick, όπως ανέφερε πηγή στην εφημερίδα The Sun.

Διαβάστε ακόμα:
Florence Welch: Η νέα σχέση του Sean Penn, είναι 26 χρόνια νεότερη
Το κόκκινο κραγιόν της Florence Welch
Η Florence Welch στο περιοδικό Sunday Times Style

Υποψήφιος για διεθνές βραβείο Τύπου ο Κώστας Βαξεβάνης

Posted: 22 Jan 2013 08:15 AM PST

Μία πολύ μεγάλη διάκριση για τον δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη καθώς είναι υποψήφιος για τα βραβεία «Digital Freedom Advocacy Arts» που διοργανώνονται από σπουδαίους οργανισμούς όπως ο Guardian και η Google. Τα συγκεκριμένα βραβεία δίνονται σε ανθρώπους που έχουν υπερασπιστεί ο καθένας από το χώρο του...

Απολαυστικό βίντεο! Τζέσυ Παπουτσή: «Πάνω στην παύση ρε μ@λ@κ@»

Posted: 22 Jan 2013 08:03 AM PST

Απολαυστικό βίντεο! Τζέσυ Παπουτσή: «Πάνω στην παύση ρε μ@λ@κ@»

Καλεσμένη στο «Πρωινό mou» ήταν η Τζέσυ Παπουτσή.
Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά της ζήτησαν να τους περιγράψει το περιστατικό με την θεατή που είχε κοιμηθεί κατά τη διάρκεια παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε. Η Τζέσυ Παπουτσή με αρκετή δόση χιούμορ περιέγραφε το αστείο περιστατικό και όλοι φυσικά είχαν "λυθεί στα γέλια"!

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Μόνη εδώ και 7 μήνες και με πιέζουν να κάνω σχέση

Posted: 22 Jan 2013 08:00 AM PST

Μόνη εδώ και 7 μήνες και με πιέζουν να κάνω σχέση

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλήσπέρα,

Είμαι 27 χρονών,εργένισσα εδώ και 7 μήνες!!! Φυσικά η ελευθερία μου ήταν επιλογή μου....γεγονός το οποίο δεν αντιλαμβάνεται γενικά το περιβάλλον μου!!!!Τους τελευταίους μήνες συζητώ συνεχεια για αυτό το θέμα....κοντεύω όμως παρ' όλα αυτά να σαλτάρω!!!!!!Φυσικά εξηγώ πως δεν είμαι υπόλογη σε κανέναν για το αν θα δεσμευτώ ή όχι!!!Είναι δικαίωμα μου τι θα κάνω γενικά στα προσωπικά μου!!!Το προβλημά τους είναι πως δεν βρίσκω κανεναν να μαρέσει ούτε για πλάκα!!!Η δική μου η αλήθεια είναι πως δεν ανήκω στις γυναίκες που τις τραβάει η εξωτερική εμφάνιση,τα χρήματα, τα λούσα και τα σχετικά!!!Απλά λόγω συναισθιματικής κρίσης δεν βρίσκω κανέναν να μπορεί να εξιτάρει τον εγκέφαλο μου!!!!!Δεν φταίω εγώ που τα περισσότερα αρσενικά εχουν αποβλακωθει σε έναν Η/Υ και μόλις με δουν ψάχνουν πληκτρολόγιο!!!!Δεν ξέρω αν αυτό το κριτήριο είναι και το πιό σωστό....ο καθένας έχει δικά του μέτρα και σταθμά να ορίζει τα θέλω του και για μένα αυτό το κριτήριο είναι που με γεμίζει!!!!

Το θέμα,λοιπόν, είναι πως η υπομονή μου έχει αρχίσει να εξαντλείται....τα όρια μου αρχίζουν να βαράνε κόκκινο σιγά-σιγά!!!!Κουράστηκα να συζητώ....και να γέρνουν το κεφάλι σαν να με λυπούνται....σαν να λένε το κακορίζικο-το απροσάρμοστο!!!!

Θα ήθελα,εν τέλει, κάποιος να μου δώσει μία συμβουλή....εμφνίσημη είμαι αρκετά αλλά όσοι τολμούν να με πλησιάσουν είναι ότι να 'ναι!!!! Θα περιμένω με αγωνία.....γιατί όπως πάει ή που θα πάθω κανέναν νευρικό κλονισμό ή που θα εφαρμόσω το "όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος"!!!!!!

Με εκτίμηση, Μήκα

H απάντηση του Queen.gr

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε καν όλο αυτό. Γιατί το συζητούν εκείνοι και πόσο μάλλον γιατί φτάνεις στο σημείο να μας στείλεις γράμμα. Μου θυμίζει το κλασικό 'όχι εγώ.. μία φίλη μου'.

Μήκα, το 7 μήνες εργένισσα είναι αστείο. Δεν έχεις γύρω σου, δεν έχεις ακούσει για μόνους άντρες και γυναίκες που τα έχουν όλα, από εμφάνιση , χρήμα, καριέρα, προσωπικότητα και είναι μόνοι; Μήνες. Χρόνια. Δεν σου το λέω για να χαρείς αλλά είτε από επιλογή είτε από τη δυσκολία του να κάνεις μία φυσιολογική σχέση σήμερα, μένουν μόνοι. Δεν είναι πάντα θεμιτό αλλά είναι φυσιολογικό.

Αν δεν βρίσκεις αυτό που θες- οκ μπορεί να περνάς καλά περιστασιακά να σε εκφράζει αλλά είναι προτιμότερο να μείνεις μόνος.

Λες πως είναι επιλογή σου και θες να είσαι μόνη. Λες πως οι γύρω σου απορούν και σου λένε πως θα έπρεπε να κάνεις σχέση. Το πρόβλημα πού είναι; 

Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Αν ίσχυε αυτή η συνθήκη πραγματικά δεν θα το συζητούσες ποτέ. Δεν θα σε ένοιαζε και θα θεωρούσες βαρετές και αστείες τις προτροπές ή παρατηρήσεις τους. Δεν θα υπήρχε θέμα προς συζήτηση. Θα έλεγες απλά ένα δεν θέλω να κάνω σχέση τώρα ή δεν έχω βρει τον κατάλληλο και θα έληγε το θέμα. Δεν χρειάζεσαι εξωτερική βοήθεια για να δεις τι θα κάνεις με αυτό.

Κακορίζικο και απροσάρμοστο είναι κάποιος που είναι μόνος; Κάποιος που είναι μόνος τριπλάσιο καιρό από σένα π.χ; Μπα! Μέγα λάθος. Μήπως αυτό που σε φρικάρει είναι ότι δεν έχεις κάνει σχέση ενώ το θες; Μήπως το ότι δεν σε πλησιάζει κάποιος που σου αρέσει σε απογοητεύει; Δε φταις. Η ζωή δεν χτυπάει τα κουδούνια κατά παραγγελία. Είναι απρόβλεπτη και θέλει υπομονή. Τα 2/3 των γυναικών εκεί έξω είναι υπέροχες, πολύ εμφανίσιμες και μόνες...

Άσε τους ράβδους και ίσως καλό είναι να αφήσεις και τους λόγους. Χαλάρωσε και πέρνα καλά όταν κάτι σε ικανοποιεί- μη χάνεις ευκαιρίες και όσο πιο χαλαρή είσαι τόσο περισσότερες οιθανότητες έχεις να συμβεί κάτι όμορφο. Αν το θέμα είναι το πώς μας βλέπουν οι τρίτοι- μην ασχολείσαι καν- διαφορετικά κλείσου μέσα, πάψε να ζεις και άσε τους άλλους να ζήσουν για σένα.

Αν το θέμα είναι οι δικές σου επιθυμίες, απόλαυσε τη ζωή σου όπως είναι γιατί είναι κρίμα να την χάνεις αξιολογώντας όλους αυτούς που δεν σου κάνουν και να φοβάσαι ότι κάτι δεν πάει καλά με σένα. Αν είναι να 'ρθει θε να 'ρθει... Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι αυτά, για όλους μας. Ανεξαιρέτως.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.

Κώστας Βαξεβάνης: Υποψήφιος για διεθνές βραβείο Τύπου

Posted: 22 Jan 2013 09:00 AM PST

Κώστας Βαξεβάνης: Υποψήφιος για διεθνές βραβείο Τύπου

Ο Κώστας Βαξεβάνης είναι ένας μαχόμενος δημοσιογράφος που δεν κρύβει την αλήθεια και «κυνηγάει» την είδηση.

Ο δημοσιογράφος είναι υποψήφιος για τα βραβεία «Digital Freedom Advocacy Arts», τα οποία διοργανώνουν ο Guardian και η Google. Τα βραβεία αυτά θα δοθούν σε ανθρώπους που έχουν υπερασπιστεί την ελευθερία του λόγου. Ο Κώστας Βαξεβάνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσα από το site του και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την τιμή που του γίνεται.

Ο Ντελ Πιέρο και η ενασχόλησή του με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Posted: 22 Jan 2013 09:02 AM PST

Ο Ντελ Πιέρο και η ενασχόλησή του με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο αγαπά τον αθλητισμό γενικά, αν και η μεγάλη του αδυναμία είναι ως γνωστόν το ποδόσφαιρο.

Πέρα λοιπόν από... μπάλα, παρακολουθεί φανατικά και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μπορεί αυτό τον καιρό, ο Ιταλός άσος να βρίσκεται στην Αυστραλία και να αγωνίζεται σε ομάδα της χώρας των καγκουρό, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει από το να κάνει τις "κινήσεις" του στην Ευρώπη. Πρόσφατα ο "Μέγας Αλέξανδρος" ανακοίνωσε πως θα είναι παρών στον 24ωρο αγώνα του Λε Μαν, αφού αγόρασε μερίδιο σε ομάδα αυτοκινήτου και είναι μάλιστα συνέταιρος στην ομάδα του διάσημου ηθοποιού Πάτρικ Ντέμπσεϊ, ο οποίο έγινε γνωστός μέσα από την αμερικανική τηλεοπτική σειρά "Grey's Anatomy". "Από μικρός είχα ένα πάθος για τα μηχανοκίνητα σπορ, μεγαλώνοντας στην Ιταλία. Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να δουλέψω μαζί με τον Πάτρικ. Περιμένουμε να είμαστε σε υψηλό επίπεδο και ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε πρωταθλήματα" δήλωσε σχετικά ο Ντελ Πιέρο.

 

 

Η Leona Lewis πάχυνε πολύ και φαίνεται

Posted: 22 Jan 2013 07:59 AM PST

Η Leona Lewis πάχυνε πολύ και φαίνεται

Τι συνέβη στο σώμα της τραγουδίστριας;

 

Μάλλον ήταν μια ζόρικη χρονιά για την νικήτρια του X Factor to 2006.Τα περισσότερα σχόλια και κείμενα που γραφτήκαν για την Leona Lewis, δεν αφορούσαν στη μουσική της, αλλά στο σώμα της και μάλιστα όχι με την καλή έννοια

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Halle Berry: Στην Disneyland με την κόρη της

Posted: 22 Jan 2013 08:39 AM PST

Halle Berry: Στην Disneyland με την κόρη της

Η Halle Berry συνηθίζει να περνάει αρκετό χρόνο με την κόρη της.

Έτσι, πριν λίγες μέρες βρέθηκαν στην Disneyland της Καλιφόρνια, όπου έμειναν σχεδόν όλη την ημέρα. Μαμά και κόρη ευδιάθετες έκαναν την βόλτα τους στο πάρκο και απόλαυσαν την ηλιόλουστη μέρα. Στην παρέα τους ήταν και μια φίλη της τραγουδίστριας με την κόρη της. Τα δυο κοριτσάκια δεν σταμάτησαν στιγμή το παιχνίδι. Άλλωστε, η Disneyland είναι για μικρούς και μεγάλους.

Θεοδωρίδης: «Μια χαρά είναι ο Αντώνης…»

Posted: 22 Jan 2013 04:50 AM PST

Θεοδωρίδης: «Μια χαρά είναι ο Αντώνης…»

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Αντώνη Νικοπολίδη έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, αφήνοντας κι ανοικτό παράθυρο παραμονής του άλλοτε πορτιέρο της ομάδας στη θέση του πρώτου προπονητή.

 

Στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Σεργκέι Φιλίν: Επανέρχεται η όρασή του μετά την επίθεση με οξύ που δέχτηκε

Posted: 22 Jan 2013 08:48 AM PST

Σεργκέι Φιλίν: Επανέρχεται η όρασή του μετά την επίθεση με οξύ που δέχτηκε

Ο Σεργκέι Φιλίν πριν λίγες μέρες δέχτηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπο.

Τα πρώτα εικοσιτετράωρα ήταν κρίσιμα, καθώς οι γιατροί είχαν πει ότι ενδέχεται να χάσει την όρασή του. Η επικεφαλής οφθαλμίατρος των υγειονομικών υπηρεσιών της Μόσχας δήλωσε: «Η εξέλιξη είναι πολύ θετική. Η όρασή του αποκαθίσταται πιο γρήγορα στο ένα μάτι, αλλά πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα και στα δύο. Ωστόσο, η πλήρης αποτατάσταση θα πάρει πολύ χρόνο». Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Μπολσόι δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άντρα κάτω από το σπίτι του , το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Μόσχας και οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες από τους εργαζόμενους του θεάτρου.

Η Δέσποινα Βανδή το «έριξε» στην ζαχαροπλαστική

Posted: 22 Jan 2013 08:30 AM PST

Η Δέσποινα Βανδή το «έριξε» στην ζαχαροπλαστική

Η Δέσποινα Βανδή μας εκπλήσσει συνεχώς με το ταλέντο της.

Η τραγουδίστρια λατρεύει την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική και συχνά καλεί φίλους στο σπίτι για να τους κάνει το τραπέζι. Εκείνοι, εμπιστεύονται την Δέσποινα Βανδή και πηγαίνουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτή την φορά η τραγουδίστρια έφτιαξε ένα κέικ με διάφορα χρώματα και γεύσεις και γλάσο βανίλιας. Το γλυκό «ουράνιο τόξο» της τραγουδίστριας αναρτήθηκε από την ίδια στο twitter της.

Δείτε πώς «κάρφωσε» η Καινούργιου την Παπαβασιλείου on air

Posted: 22 Jan 2013 08:12 AM PST

Δείτε πώς «κάρφωσε» η Καινούργιου την Παπαβασιλείου on air

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Έλενα Παπαβασιλείου είναι δυο καλές φίλες.

Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε την Κατερίνα να «καρφώσει» την Έλενα και μάλιστα ζωντανά στην εκπομπή «Δέστε τους». Κατά την διάρκεια που οι παρουσιαστές έκαναν ζάπινγκ και σχολίαζαν τις εμφανίσεις των επωνύμων στην tv, η Κατερίνα Καινούργιου είπε τα καλύτερα για την φίλη της , η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα μπάχαλο». Αμέσως μετά, η Έλενα Παπαβασιλείου της έστειλε μήνυμα, όχι για να την ευχαριστήσει για τα καλά της λόγια, αλλά για να της ζητήσει μια χάρη. Η Έλενα Παπαβασιλείου στο μήνυμα ζητούσε από την Κατερίνα Καινούργιου αν έχει να της δανείσει μια τρέσα για μια ημέρα. Η Κατερίνα χωρίς δεύτερη σκέψη διάβασε το μήνυμα στον αέρα της εκπομπής. Όπως ήταν επόμενο τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πολλά.

Δείτε το video:

Χωριό επιτρέπει στους κατοίκους να οδηγούν... μεθυσμένοι!

Posted: 22 Jan 2013 08:06 AM PST

Χωριό επιτρέπει στους κατοίκους να οδηγούν... μεθυσμένοι!

Το δημοτικό συμβούλιο του μικρού χωριού Κέρι στη νοτιοδυτική Ιρλανδία ψήφισε ένα μέτρο το οποίο επιτρέπει στους κατοίκους να οδηγούν στους μικρούς δρόμους της περιοχής ακόμη κι αν έχουν πιει "δύο ή τρία ποτά", με το σκεπτικό ότι έτσι θα μπορέσει καταπολεμήσει την κατάθλιψη.

 

Ο εισηγητής της πρότασης υποστήριξε ότι στο απομονωμένο Κέρι, το αλκοόλ είναι "η μόνη διέξοδος" ανθρώπων που "κοιτούν τους τέσσερις τοίχους όλη μέρα".

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Γιώργος Δασκαλάκης: Prof.Uwe Hesse. Aυτός έσωσε τον τραγουδιστή από τον θάνατο !! (Nassos blog)

Posted: 22 Jan 2013 08:18 AM PST

Γιώργος Δασκαλάκης: Prof.Uwe Hesse. Aυτός έσωσε τον τραγουδιστή από τον θάνατο !! (Nassos blog)

Τα νέα είναι καλά. Ο Γιώργος μετά από το οκτάωρο-τελικά- χειρουργείο ξύπνησε

Η επέμβαση καθαρισμού της περιοχής γύρω από το στομάχι και τον οισοφάγο αλλά και το by pass κρίνεται από τον θεράποντα ιατρό του άκρως πετυχημένη

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

Συγκλονιστική ιστορία: Η Ν. Χρονοπούλου έμαθε μετά από 30 χρόνια ότι είναι αδερφή του τραγουδιστή Σ. Ξένου

Posted: 22 Jan 2013 07:25 AM PST

Η Νένα Χρονοπούλου και ο τραγουδιστής Στάθης Ξένος πρωταγωνιστές σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ζωής που θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Η γνωστή ηθοποιός και ο τραγουδιστής ανακάλυψαν, 30 χρόνια μετά. ότι είναι ετεροθαλή αδέλφια. Η μητέρα του τραγουδιστή, λίγο πριν πεθάνει, αποφάσισε να φανερ...

Η αποκάλυψη σοκ του πρίγκιπα Χάρι που κάνει τον γύρο του κόσμου!

Posted: 22 Jan 2013 07:15 AM PST

Χθες ολοκληρώθηκε η αποστολή του πρίγκιπα Χάρι ως συγκυβερνήτη-πυροβολητή σε επιθετικό ελικόπτερο Απάτσι. Ο ίδιος αποκάλυψε πως σκότωσε Ταλιμπάν υποστηρίζοντας την αρχή του «αφαιρώ μία ζωή για να σώσω μία άλλη». Όταν ο πρίγκιπας ρωτήθηκε από το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων Press Association εάν στα πλα...

Βίντεο: Καλώς ήλθατε στο πιο παγωμένο χωριό του κόσμου!

Posted: 22 Jan 2013 08:03 AM PST

Βίντεο: Καλώς ήλθατε στο πιο παγωμένο χωριό του κόσμου!

Στο χωριό Oymyakon της Ρωσίας, η μέση θερμοκρασία τον Ιανουάριο είναι -50 βαθμοί Κελσίου, δίνοντας στο χωριό τον τίτλο του «πιο παγωμένου οικισμού που κατοικείται μόνιμα στον κόσμο».

 

Μάλιστα η χαμηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί ποτέ στην περιοχή ήταν -71,2 βαθμοί Κελσίου!

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές