Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Είκοσι χιλιάδες εισιτήρια για τον Τάκη Ζαχαράτο

Posted: 11 Jan 2013 09:31 AM PST

Είκοσι χιλιάδες εισιτήρια για τον Τάκη Ζαχαράτο

Ο Τάκης Ζαχαράτος συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο θέατρο «Αλίκη».

Δύο ώρες μόνος επί σκηνής, δεκάδες μεταμορφώσεις, απολαυστικές μιμήσεις και το αστραφτερό ταλέντο του Τάκη Ζαχαράτου συνθέτουν τη λαμπερή μουσικοχορευτική παράσταση "I AM WHAT I AM" που παρουσιάζει ο ίδιος με τεράστια επιτυχία, από την αρχή της σεζόν, στο Θέατρο Αλίκη.

Οι θεατές εντυπωσιασμένοι από το πληθωρικό του ταλέντο και την άρτια καλλιτεχνική παραγωγή, επιβραβεύουν κάθε βράδυ με το θερμό τους χειροκρότημα το εκρηκτικό one man show που έχει την υπογραφή του τόσο στα κείμενα όσο και στα κοστούμια και τη σκηνοθεσία. Ήδη περισσότεροι από 20.000 θεατές έχουν παρακολουθήσει τις παραστάσεις που συνεχίζονται λόγω της μεγάλης επιτυχίας, απολαμβάνοντας τα εξαιρετικά σχόλια κοινού και κριτικής.

Ελένη Μενεγάκη: Παντού με το… ipad

Posted: 10 Jan 2013 08:08 AM PST

Ελένη Μενεγάκη: Παντού με το… ipad

Ήταν να μην μάθει να το χειρίζεται η Ελένη Μενεγάκη το ipad.

Πλέον έχει γίνει… προέκταση του χεριού της και δεν πάει πουθενά χωρίς αυτό. Ακόμα και την ώρα της εκπομπής που είναι ζωντανά στον αέρα, φροντίζει να το χρησιμοποιεί συνέχεια προκειμένου να ενημερώνεται για την επικαιρότητα αλλά και να βγάζει φωτογραφίες. Από τότε που η Ελένη Μενεγάκη άρχισε να ασχολείται με την τεχνολογία και το twitter, δεν σταματά να ενημερώνει το προφίλ της και να ανεβάζει φωτογραφίες της. Η επαφή της με τον κόσμο μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης είναι συνεχής και αδιάκοπη.

 

 

Adele: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο της

Posted: 11 Jan 2013 09:21 AM PST

Adele: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο της

Η Adele  πλέει σε πελάγη ευτυχίας  από τον Οκτώβριο που ήρθε στον κόσμο ο γιος της.

Η τραγουδίστρια δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τον γιος της και έχουν γίνει σχεδόν αυτοκόλλητοι. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Adele αγκαλιά με τον μοναχογιό της καθώς πήγαινε στο αεροδρόμιο για να πετάξει για Λος Άντζελες όπου είχε προγραμματισμένη εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό. Η τραγουδίστρια είχε προστατεύσει το πρόσωπο του μωρού της έτσι ώστε να μην απαθανατιστεί από τα φωτογραφικά φλάς.

Βροχερός ο καιρός και το Σάββατο

Posted: 11 Jan 2013 08:34 AM PST

Βροχερός ο καιρός και το Σάββατο

Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά.

 

Οι δυτικοί θα πνέουν νοτιοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ, σταδιακά βορειοδυτικοί.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα κυρίως στα βόρεια.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ηλίας Βρεττός: Μιλάει για το dancing, το πόλο, το σχολείο και το τραγούδι

Posted: 11 Jan 2013 09:04 AM PST

Ηλίας Βρεττός: Μιλάει για το dancing, το πόλο, το σχολείο και το τραγούδι

Ο Ηλίας Βρεττός ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ο τραγουδιστής  μίλησε για όλα και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του. Όταν αποφάσισε να πάρει μέρος στο dancing with the stars, ο πρώτος άνθρωπος που πήρε τηλέφωνο ήταν η μητέρα του, η οποία του είπε: «Τι θα πας να κάνεις εκεί; Θα γίνουμε ρεζίλι. Πήγαινε καλύτερα να τραγουδήσεις». Ο Ηλίας Βρεττός όταν ήταν μικρός πήγαινε κολύμβηση και στην συνέχεια πόλο, όπου έκανε πρωταθλητισμό. Όσον αφορά το σχολείο, είπε ότι ήταν απουσιολόγος, αλλά και πρόεδρος του δεκαπενταμελούς και δεν θεωρεί τον εαυτό του «φυτούκλα». Στην συνέχεια ήρθε στην ζωή του το τραγούδι και αποκάλυψε ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θ' ασχοληθεί επαγγελματικά μ' αυτό.

Katy Perry: Bροχή οι τίτλοι για την απόλυτη Σκορπίνα

Posted: 11 Jan 2013 04:42 AM PST

Katy Perry: Bροχή οι τίτλοι για την απόλυτη Σκορπίνα

Μετά την ανάδειξή της ως η «πιο καυτή γυναίκα του 2013» και «Γυναίκα της Χρονιάς» έρχεται και η νίκη της στο «People's Choice Awards»

 

Λίγες μόνο μέρες από την ανάδειξή της σαν την «πιο καυτή γυναίκα του 2013» από το περιοδικό Men's Health και κατόπιν της διάκρισης ως «Γυναίκα της Χρονιάς» από το περιοδικό Billboard, η εκκεντρική Σκορπίνα προσθέτει στα δύο Grammy της και τη στέψη της νικήτριας των φετινών βραβείων «People's Choice Awards», αυτά της επιλογής του κοινού.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Αντιγράψτε το look: το χτένισμα της Jennifer Aniston

Posted: 11 Jan 2013 09:00 AM PST

Αντιγράψτε το look: το χτένισμα της Jennifer Aniston

Στο κόκκινο χαλί των People's Choice Awards

Αν σκέφτεστε πώς θα μπορούσε να λέγεται αυτό το look της Jennifer Aniston, ο Chris McMillan, ο celebrity hairstylist που το επιμελήθηκε, έχει την απάντηση: "California Babysitter". 


«Είναι αυτά τα μαλλιά της baby sitter που πάντα θεωρούσα πολύ cool. Είναι όμορφα, sexy μαλλιά. Η Jen ήθελε να νιώθει καλά και να δείχνει στα καλύτερά της- αυτό είναι από τα αγαπημένα της hair styles» είπε ο McMillan και έδωσε tips για όσες ενδιαφέρονται να το αντιγράψουν.


«Ξεκίνησα λούζοντας τα μαλλιά με το Full Shampoo & Conditioner της Living Proof (το brand είναι το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Aniston, στο οποίο είναι και "πρόσωπο") και μετά άπλωσε τον αφρό Full Mousse σε νωπά μαλλιά και έκανα απαλό μασάζ για να δώσω όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Μετά ψέκασα το No Frizz Weightless Styling Spray που δίνει υγιή, λαμπερή εμφάνηση στα μαλλιά. Μετά, χρησιμοποιώντας μια μεγάλη, στρογγυλή βούρτσα, ίσιωσα τα μαλλιά και έκανα μια μεγάλη, βαθιά φράντζα στο πλάι. Στο τέλος, άπλωσα το Amp², ένα προϊόν styling που βελτιώνει την υφή της τρίχας και φιξάρει το look». 



Διαβάστε ακόμα

Kim Kardashian: Ποιο προϊόν χρησιμοποιεί για να προλάβει τις ραγάδες;

Marc Jacobs: Τι είπε για τη σειρά καλλυντικών που ετοιμάζει;

Αντιγράψτε το look: Το χτένισμα της Anne Hathaway


 

Ποιο διάσημο ζευγάρι χρησιμοποιεί χειροπέδες και υποδύεται ρόλους στο κρεβάτι;

Posted: 11 Jan 2013 08:45 AM PST

Ποιο διάσημο ζευγάρι χρησιμοποιεί χειροπέδες και υποδύεται ρόλους στο κρεβάτι;

Δεν κρατιούνται τα παιδιά!

Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα με τη σχέση τους. Το περιβόητο κέρατο της κυρίας στον κύριο, ήταν ένα από τα πιο καυτά θέματα της χρονιάς που μας πέρασε. Για ποιους μιλάμε;


Μα φυσικά για τον Robert Pattinson και τη φίλτατη Kristen Stewart. Kαι αφού ,λοιπόν, τον έκανε δημοσίως ξεφτίλα, είπε να τον τρελάνει με τα κόλπα της στο κρεβάτι μπας και ξεχάσει το κέρατο που έφαγε! Λέγεται λοιπόν ότι το καυτό ζευγάρι δεν κρατιέται. Οι γείτονες παραπονιούνται ότι ακούγονται μονίμως εν ώρα δράσης. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα το έχουν παρακάνει αφού σύμφωνα με πηγές επιδίδονται στο αρχαιότερο άθλημα τουλάχιστον 7 φορές την ημέρα.


Το menu τους περιλαμβάνει πολλά kinky αντικείμενα, εκ των οποίων θα αναφέρουμε τα φτερά και τις χειροπέδες. Αγαπημένη τους ασχολία είναι να ντύνονται και να υποδύονται ρόλους. Και όχι μην πάει το μυαλό σας ότι είναι τόσο κολλημένοι με το επάγγελμά τους που μέχρι και στο σεξ θέλουν να το εξασκούν, για άλλους λόγους το κάνουν τα παιδιά.


Τόσο πάθος μετά την απιστία βρε παιδιά; Τι να πεις!

 

Διαβάστε ακόμα:

Είδηση ΣΟΚ: Η Stewart και ο Pattinson, περιμένουν παιδί;

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Γιατί έκαναν γιορτές χωριστά;

Ποια star κυκλοφορεί με μία... σφεντόνα στην τσέπη της;

Η συγκίνηση της Μαρίας Ηλιάκη για το θάνατο της μητέρας της

Posted: 11 Jan 2013 08:30 AM PST

Η συγκίνηση της Μαρίας Ηλιάκη για το θάνατο της μητέρας της

Η Μαρία Ηλιάκη, αφού μίλησε πρώτα για τους άντρες και τον έρωτα, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αρρώστια και τον θάνατο της μητέρας της.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: gossip-tv.gr

Γυαλίστε τις επιφάνειες χρωμίου του σπιτιού σας

Posted: 11 Jan 2013 08:30 AM PST

Γυαλίστε τις επιφάνειες χρωμίου του σπιτιού σας

Πιο αστραφτερές από ποτέ, με ένα προϊόν που έχουμε στο μπάνιο μας

Οι μεγάλες (πάγκος κουζίνας) αλλά και μικρές (βρύσες) επιφάνειες χρωμίου δείχνουν υπέροχες στο σπίτι αφού χαρίζουν μία σύγχρονη νότα στην κουζίνα ή το μπάνιο μας. Το μόνο κακό με το συγκεκριμένο υλικό είναι ότι βρωμίζει εύκολα ενώ, συνήθως, μετά από καιρό χρήσης είναι θαμπό. Υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να γυαλίσουμε βρύσες, πόμολα αλλά και ηλεκτρικές συσκευές και πάγκους στο σπίτι μας, χρησιμοποιώντας ένα προϊόν που οι περισσότεροι έχουμε στο μπάνιο μας. Το baby oil.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, σε ένα καθαρό, στεγνό πανί, να απλώσετε μία μικρή ποσότητα baby oil, με την οποία θα περάσετε τις επιφάνειές σας αφού τις καθαρίσετε. Το αποτέλεσμα; Αστραφτερές επιφάνειες στις οποίες το baby oil χαρίζει και αντιστατικές ιδιότητες, και δεν χρειάζονται συνέχεια ξεσκόνισμα!

Διαβάστε ακόμα:
Tips για τέλεια οργανωμένο μπάνιο
Καλεσμένοι της τελευταίας στιγμής; Καθαρίστε το σαλόνι σας στο λεπτό!
Tips για να κάνετε οικονομία και να συνεχίσετε να έχετε κοινωνική ζωή!

Η Adele και ο τριών μηνών γιος της φωτογραφίζονται για πρώτη φορά

Posted: 11 Jan 2013 08:15 AM PST

Η Adele και ο τριών μηνών γιος της φωτογραφίζονται για πρώτη φορά

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει εξελιχθεί σε μία στοργική μητέρα...

Μπορεί να είναι μία από τις διασημότερες και πιο αξιόλογες τραγουδίστριες του κόσμου, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε καθόλου να αποσυρθεί, και μάλιστα στο peak της καριέρας της προκειμένου να γίνει μητέρα αλλά και να είναι κοντά στο παιδί της τους πρώτους μήνες της γέννησής του.

Ο λόγος για την superstar Adele, η οποία κατέφθασε στο Los Angeles με ιδιωτικό τζετ προκειμένου να εμφανιστεί στην τελετή των Golden Globes η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή. Όπως ήταν φυσικό, τα φλας των φωτογράφων άστραψαν, όχι μόνο λόγω της διάσημης τραγουδίστριας αλλά και του τριών μηνών γιου της τον οποίο κρατούσε στοργικά στην αγκαλιά της.

Αυτή είναι και η πρώτη εμφάνιση του μικρούλη, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Οκτώβριο γεμίζοντας χαρά τόσο τη διάσημη μητέρα του, όσο και τον μπαμπά του και αρραβωνιστικό της Adele, Simon Konecki.

Εκτός φυσικά από την εμφάνιση που προετοιμάζει η πολυβραβευμένη star την μεγάλη βραδιά, η οποία θα είναι και το επίσημο comeback της μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, είναι και υποψήφια για το καλύτερο soundtrack με το τραγούδι Skyfall από την τελευταία ταινία του James Bond.

Eμείς να της ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Διαβάστε επίσης:

Τα διάσημα γεννητούρια του 2012

Οι πιο παράλογες απαιτήσεις των celebrities σε περιοδεία!

Adele: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιού της

Αποκλειστικό: Η Αθηνά Ωνάση incognito στην Ελλάδα

Posted: 11 Jan 2013 08:04 AM PST

Αποκλειστικό: Η Αθηνά Ωνάση incognito στην Ελλάδα

Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα βρίσκεται στην χώρα μας η Αθηνά Ωνάση! Η «χρυσή» κληρονόμος έφτασε incognito στην Αθήνα!
Όπως φαίνεται, μετά το ατύχημα με το άλογο που είχε κατά τη διάρκεια προπόνησής της, είναι εντελώς καλά και έκανε αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα! Ποιος όμως είναι ο λόγος αυτού του ταξιδιού; Η Αθηνά έχει να τακτοποιήσει ουκ ολίγες εκκρεμότητες!

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr 

O Gérard Depardieu πουλάει το αρχοντικό του στο Παρίσι!

Posted: 11 Jan 2013 08:00 AM PST

O Gérard Depardieu πουλάει το αρχοντικό του στο Παρίσι!

Σιγά μην αγχωθεί για τους φόρους...

Σιγά μην κάτσει να χαλαστεί ο Γάλλος ηθοποιός με την εφορία. Και ναι! Έκανε τις ατασθαλίες του και φυσικά φοροδιέφυγε κι εκείνος όπως τόσοι άλλοι. Κάνει χρήση όμως του Ρωσικού διαβατηρίου του και την... κάνει από την Πόλη του Φωτός. Φυσικά, πουλά και το πολυτελές οίκημά του στο κέντρο της πόλης.

Το 1994 ο Gérard Depardieu αγόρασε το ξενοδοχείο Chambon το οποίο  χτίστηκε το 1820 και βρίσκεται στη rue du Cherche-Midi, ένα πολύ κεντρικό και καλό σημείο. ο ηθοποιός ανέθεσε στον αρχιτέκτονα Guillaume Trouvé να αναλάβει την ανακαίνισή του. Πρόσθεσε μια μεγάλη πύλη και μέσα στέγασε το προσωπικό του ησυχαστήριο.  Ο ίδιος είχε πει πριν λίγο καιρό στο Elle Décoration: «μερικές φορές δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ζούσα στην καρδιά του Παρισιού. Είναι τόσο ήσυχα εδώ!»

Το αρχοντικό σύντομα  μετατράπηκε σε ένα ατελιέ χωρίς να χάσει από την αίγλη του, ενώ η συλλογή του ηθοποιού από vintage έπιπλα  και έργα τέχνης εντυπωσιάζει, με έμφαση στα αγάλματα. Ένας υπέροχος κήπος αναδεικνύει την την πρόσοψη του αρχοντικού αλλά και την πίσω πλευρά του- με την επιμέλεια του Gilles Privat.

Το σπίτι διαθέτει  τέσσερα υπνοδωμάτια, ένα τεράστιο μπάνιο, αλλά και μια πισίνα που θυμίζει λιβανέζικο χαμάμ. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε. η τιμή του;  50 εκατομμύρι ευρώ. Είναι διαθέσιμο ΕΔΩ.


Διαβάτε ακόμη:

Το σχολείο με την πισίνα... στη στέγη!

H Brooke Shields το πουλάει το σπίτι. Μισοτιμής...

Η βίλα «γωνία» στο Ψυχικό


 

Είτε είσαι ο Τρυφώνας είτε όχι, η τηλεόραση θα σε τρελάνει

Posted: 11 Jan 2013 07:55 AM PST

Είτε είσαι ο Τρυφώνας είτε όχι, η τηλεόραση θα σε τρελάνει

Αργά ή γρήγορα θα σου συμβεί

 

Διάβαζα τη χθεσινή στήλη της Queen Β , με τον Τρύφωνα Σαμαρά που έγινε ένα περιφερόμενο θέμα και όπου βρει κάμερα ανοιχτή αρχίζει να χορεύει το Gangnam Style και ταυτίστηκα με την συνάδελφο. Συμφωνώ απόλυτα. Όλο αυτό που συμβαίνει στον Τρύφωνα εκτός από πλάκα έχει και κίνδυνο, τον οποίο ούτε ο ίδιος ούτε οι κολλητοί του -που θα έπρεπε να τον προστατεύουν λέγοντας του την αλήθεια- δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Μια φωτογράφηση βγαλμένη μέσα από τα παραμύθια!

Posted: 11 Jan 2013 05:45 AM PST

Μια φωτογράφηση βγαλμένη μέσα από τα παραμύθια!

Η επαγγελματίας φωτογράφος Wendi Riggens ούτε που μπορούσε να φανταστεί όταν μια μητέρα της ζήτησε να φωτογραφήσει το κοριτσάκι της με θέμα τα παραμύθια ότι το αποτέλεσμα θα την έκανε παγκόσμια γνωστή.

 

Η μαμά της μικρής Molly ζήτησε από την φωτογράφο που αναλαμβάνει επαγγελματικά φωτογραφήσεις γάμων και λοιπών εκδηλώσεων να κάνει μια φωτογράφηση στην πιτσιρίκα της με θέμα πασίγνωστα παραμύθια και την μικρούλα ως πρωταγωνίστρια σε αυτά.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Ρίχνει αυλαία η παράσταση «Και τώρα οι δυο μας»

Posted: 11 Jan 2013 08:43 AM PST

Ρίχνει αυλαία η παράσταση «Και τώρα οι δυο μας»

Η θεατρική παράσταση  «Και τώρα οι δυο μας», ολοκληρώνει τις παραστάσεις της μέσα στον Ιανουάριο.

Το έργο του Αλεξάντερ Γκέλμαν με πρωταγωνιστές τον Θόδωρο Γράμψα και τη Δώρα Χρυσικού, μετά την διετή πορεία του στο ''Πράξη Eπτά STUDIO", ολοκληρώνει τις παραστάσεις του την Τρίτη 22 Ιανουαρίου.

Σύλληψη κι άλλου στελέχους του ALTER

Posted: 11 Jan 2013 08:36 AM PST

Σύλληψη κι άλλου στελέχους του ALTER

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι συνελήφθη κι άλλο στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού Alter.

Πρόκειται για τον Βασίλη Κοσμόπουλο, ο οποίος ήταν εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και η σύλληψή του αφορά σε χρέη προς το δημόσιο τα οποία αγγίζουν το 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ξεκίνησε τις χρεώσεις το Facebook! 100 δολ. το μήνυμα στον Zuckerberg

Posted: 11 Jan 2013 08:29 AM PST

Ξεκίνησε τις χρεώσεις το Facebook! 100 δολ. το μήνυμα στον Zuckerberg

Τον περασμένο μήνα, το Facebook αποφάσισε να αλλάξει την πολιτική όσον αφορά τις υπηρεσίες μηνυμάτων

 

Έδωσε λοιπόν τη δυνατότητα στους χρήστες να αποστέλλουν μηνύματα σε όσους δεν βρίσκονται στη λίστα φίλων όχι στο φάκελο «Άλλα», αλλά στα «Εισερχόμενα», με χρέωση 1 δολάριο ανά μήνυμα.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Δείχνει το δωμάτιό του ο…

Posted: 11 Jan 2013 08:42 AM PST

Δείχνει το δωμάτιό του ο…

Λίγο… ακατάστατο, αλλά έτσι είναι όταν ταξιδεύεις.

Λόγω δουλειάς, τα ταξίδια είναι πολλά, πηγαίνει σε διάφορες πόλεις και χώρες και έτσι μέχρι στιγμής έχει μείνει σε πάρα πολλά ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Ο λόγος για τον Νίκλας Μπέντνερ, τον άσο της Γιουβέντους. Ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία από το δωμάτιο που έμενε σε ξενοδοχείο και να την μοιραστεί με τους ιντερνετικούς του φίλους. Όπως μπορεί κάποιος να διακρίνει στην εικόνα, ο Νίκλας Μπέντνερ είχε μαζί του μερικά από τα αντικείμενα που δεν αποχωρίζεται ποτέ, όπως το ipad του.

 

 

Ζητάει και τα... ρέστα ο Τσάκας

Posted: 11 Jan 2013 04:35 AM PST

Ζητάει και τα... ρέστα ο Τσάκας

Οσοι περίμεναν ότι ο Βλάσης Τσάκας θα φρόντιζε, αντί να συνεχίσει το θέατρο του παραλόγου, να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού, έχουν πλέον πανηγυρικά διαψευστεί, καθώς στη μήνυση του Βασίλη Κωνσταντίνου απάντησε με μήνυση εις βάρος του γενικού αρχηγού του τριφυλλιού.

 

Το επιβεβαίωσε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε με τον Sentra FM, τονίζοντας μάλιστα ότι γελάει με τη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του. «Γελάω με την μήνυση όπως γελούσα και χθες. Το θέμα που παρουσιάζουν είναι για γέλια και το συνεχίζουν. Οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει μήνυση, άλλωστε 100 ευρώ στοιχίζει και ελπίζω να μην χρεωθούν και γι αυτό. Η μήνυση είναι για αδικήματα Τύπου.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές