Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Ποιοι ανακηρύχθηκαν οι 10 πιο σ ε ξ ι άντρες του Hollywood?

Posted: 31 Dec 2012 03:15 PM PST





 Ποιοι καυτοί άντρες μπήκαν στο top 10, όπως ψηφίστηκαν από τις πάνω από 40.000 αναγνώστριες του περιοδικού Glamour....


1. Ρόμπερτ Πάτινσον





2. Τομ Χίντλεστον





3. Τζόνι Ντεπ





4. Μάικλ Φάσμπεντερ





5. Μπένεντικτ Κάμπερμπατς





6. Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ





7. Τέιλορ Λότνερ





8. Πολ Γουέσλεϊ





9. Τζέιμς ΜακΑβόι





10. Χένρι Καβίλ






msn


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Προβλέψεις για το 2013 για όλα τα ζώδια!!

Posted: 31 Dec 2012 03:12 PM PST


Το 2013 η κίνηση από πλευράς πλανητών θα
είναι μεγάλη. Ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας παλεύουν χωρίς οίκτο. Μια νέα ανάσα, μια αίσθηση ελευθερίας.
Κάποιες πετυχημένες αναταράξεις θα διασχίσουν αυτή τη χρονιά των μετασχηματισμών και θα αποκαλύψουν έναν όμορφο και καθαρό ορίζοντα.


Για τα Ζώδια 2013, το νέο έτος είναι μια χρονιά μεταμορφώσεων σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.

ΚΡΙΟΣ – Προβλέψεις για Ζώδια 2013

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
Αγαπάς την αλλαγή; Δεν θα απογοητευτείς. Έρχεται, με τις πολλές αναταράξεις της, τα κενά αέρος και τις ακροβασίες. Ο ερχομός του Πλούτωνα και του Ουρανού θα συντρίψει τη σιγουριά και τις ανέσεις σου. Νέες επιλογές στην καριέρα, νέα σχέδια, νέες ιδέες θα υλοποιηθούν. Το πεπρωμένο σου είναι πλέον στα χέρια σου. Μην τα παρατάς. Ακόμα και αν η τιμή που θα πληρώσεις γι' αυτήν την νέα σου ελευθερία είναι εξωφρενική – αφορά κυρίως τις γεννημένες το πρώτο δεκαήμερο. Τέλος η σιγουριά του λιμανιού-είσαι πλέον μεσοπέλαγα και πρέπει να παλέψεις παρ' όλους τους ανέμους. Να επιμείνεις. Η κρουαζιέρα θα έχει ταραχές, βίαιους αέρηδες και ριζοσπαστικές αμφισβητήσεις. Όμως, στο τέλος του ταξιδιού θα έχεις κατακτήσει ένα νέο λιμάνι, ένα νέο σπίτι και θα έχεις αποκτήσει νέες συνήθειες. Οι ορίζοντές σου διευρύνονται με το Δία στους Διδύμους μέχρι τον Ιούνιο και οι σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα γίνονται πιο αρμονικές. Από το καλοκαίρι και μέχρι το τέλος του χρόνου που θα έχεις συνηθίσει τη νέα σου πραγματικότητα, θα δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην οικογένειά σου. Μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο ή να κάνεις ένα μωρό.

ΕΡΩΤΑΣ
Με τη μεγάλη σου δύναμη και την νέα σου προσωπικότητα, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Την άνοιξη, το σεξαπίλ σου θα είναι στην κορυφή και αν είσαι σε ετοιμότητα, θα συναντήσεις τον άντρα της ζωής σου. Ένα πάθος μπορεί να σε εξιτάρει στο τέλος του καλοκαιριού ή στις αρχές Οκτωβρίου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Καινοτόμησε, γίνε εφευρετική, δημιούργησε, μη φοβάσαι τίποτα!

ΤΑΥΡΟΣ – Προβλέψεις για Ζώδια 2013

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ
Αυτά τα 14 χρόνια που πέρασαν, ήσουν ακόμα δεμένη με τον ομφάλιο λώρο, ήσουν σε πλήρη ενδοσκόπηση και επιτέλους ανακάλυψες ποια είσαι. Θα έρθει ο καιρός που θα περάσεις σε άλλα πράγματα και θα πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα. Βγες από το κέλυφός σου και σπάσε τους καθρέφτες. Το παιδί πρέπει να δεχτεί να γίνει έφηβη και μια μέρα να μεταμορφωθεί σε γυναίκα. Η ζωή δεν είναι πάντα ευχαρίστηση και απόλαυση και δεν είναι λύση να αποφεύγεις τις μάχες. Πρέπει να μάθεις να παλεύεις και να αποκαλύπτεις. Προσοχή, υπάρχει κίνδυνος οι ερωτικές σου σχέσεις, οι φιλικές ή οι επαγγελματικές να υποστούν τις συνέπειες. Μπορεί να συμβεί το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Αλλά ακόμα και το χειρότερο είναι καλύτερο από τη στασιμότητα, όχι; Ίσως προκύψει ένας καλός γάμος-κυρίως για τις γεννημένες το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο-ή ένας χωρισμός. Το γεγονός ότι δέχεσαι επιτέλους να ενηλικιωθείς μπορεί να φέρει ανατροπές με κάποια κοντινά σου πρόσωπα. Προσοχή λοιπόν. Με τον Πλούτωνα, ο οποίος δεν σ'αφήνει να πιάσεις πάτο, θα αρχίσεις τις έρευνες για νέες αλήθειες. Ο Δίας θα σε στηρίξει μέχρι τον Ιούνιο και θα κάνεις μια καλύτερη διαχείριση στα περιουσιακά σου. Να του έχεις εμπιστοσύνη.

ΕΡΩΤΑΣ
Ο έρωτας θα σου γυρίσει την πλάτη τον Απρίλιο και το Μάιο. Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς αφού επιστρέφει αρχές Αυγούστου! Το φθινόπωρο θα λάμπεις. Κάνε υπομονή και άνοιξε τα μάτια σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Βρες τη δίκαιη ισορροπία ανάμεσα στην δέσμευση και το χωρισμό για να τα καταφέρεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ – Προβλέψεις για Ζώδια 2013

ΟΡΜΑ!
Μη το χάσεις, το 2013 είναι η χρονιά σου. Δεν τίθεται θέμα να τεμπελιάσεις, να χρονοτριβείς, να αναλύεις τις καταστάσεις, να βλέπεις την καλή ή την άσχημη πλευρά. Όρμα. Ο Ουρανός σου ανοίγει μεγάλες πόρτες και φέρνει νέες προοπτικές. Είναι η στιγμή να λανσάρεις νέα σχέδια, να αλλάξεις δουλειά και να ξαναβρείς την ελευθερία σου. Κάνε νοικοκύρεμα. Ο Δίας, η τύχη, θα σε βοηθήσει μέχρι τον Ιούνιο να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σου θα σε κάνουν να βλέπεις την ζωή ωραία. Μην διστάζεις πια! Φόρα τα παπούτσια του πρωταθλητή. Φύγε στην περιπέτεια. Ταξίδεψε. Ζήσε νέες εμπλουτισμένες εμπειρίες. Η ζωή θα είναι συναρπαστική, τονωτική, υπέροχη. Βλέποντας την κατάσταση που αντιμετωπίζεις, διατήρησε τη δύναμη και τη ζωτικότητά σου και μην φορτώνεσαι στους ώμους σου πολλές υπευθυνότητες. Το δεύτερο μισό του χρόνου θα ασχοληθείς με το σώμα σου: μια θεϊκή σιλουέτα επιβάλλεται. Όλα θα παιχτούν τον Ιούλιο. Περισσότεροι πόροι, επομένως μεγαλύτερη ασφάλεια και γοητεία. Ο Κρόνος σου κάνει πολλά δώρα. Από την άνοιξη, θα αρχίσεις να βλέπεις με άλλο μάτι αυτά που αξίζουν στη ζωή και θα βάλεις νέες προτεραιότητες.

ΕΡΩΤΑΣ
Ο έρωτας δεν σε εγκαταλείπει. Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο η γοητεία σου θα είναι στην κορυφή. Ένα πάθος θα μπορούσε να σε ταξιδέψει στο τέλος του χρόνου!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Η νιρβάνα είναι το κλειδί με τον όρο να μην σκορπίζεσαι πια, να είσαι σαφής και να κάνεις επαναπροσδιορισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Προβλέψεις για Ζώδια 2013

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Τέλος οι αναμονές. Ξέρεις επιτέλους ποια είσαι. Τελειώνει ένας κύκλος 12 ετών που δεν ήταν πάντα συνώνυμος της ευχαρίστησης. Ήρθε η στιγμή να δεις που βαδίζεις. Μην καθυστερείς. Τον Ιούνιο, βγαίνεις από το καβούκι σου με κάποια μικρά εμπόδια συνυφασμένα με κάθε αλλαγή. Έχε το μυαλό σου ανοιχτό, να είσαι λογική και επικεντρώσου: αλλαγές στην καριέρα σε περιμένουν, θα κάνεις καινούργιες σχέσεις με νέους συντρόφους-κυρίως για τις γεννημένες από 25/6 ως 4/7-θα κάνεις νέες επιλογές. Ζωήρεψε. Να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου. Είσαι ένας άλλος άνθρωπος. Το πρόβλημα; Αυτός που πρέπει να σε πείσει. Να μη φοβάσαι αυτό που έγινες, μην επαναλαμβάνεις τα λάθη που είναι υπεύθυνα για την στασιμότητα τόσων χρόνων. Ένα νέο πεπρωμένο σε περιμένει. Από τον Ιούνιο, το πράσινο φως θα ανάψει για να ανοίξεις τα φτερά σου. Ο Κρόνος, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα σε βοηθήσει να βάλεις τάξη στη συναισθηματική σου ζωή.

ΕΡΩΤΑΣ
Όλα θα έρθουν στον καιρό τους. Θα φτάσεις πολύ ψηλά, τόσο ψηλά που δεν μπορείς να το φανταστείς. Διεύρυνε τον τομέα των δραστηριοτήτων σου. Απαλλάξου από σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ο Έρωτας έρχεται με δύναμη τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Δες τη ζωή με άλλο μάτι. Φρόντισε τον εαυτό σου και ο παράδεισος θα έρθει στην πόρτα σου.

ΛΕΩΝ – Προβλέψεις για Ζώδια 2013

ΧΡΟΝΙΑ XΧL
Αγαπάς τα τρόπαια; Θα τα κατακτήσεις. Αλλά πριν ξεκινήσεις το κυνήγι, πάρε δυνάμεις. Η χρονιά 2013 δεν επιτρέπει αναβολές. Με το μυαλό γεμάτο από νέες ιδέες και σχέδια που θέλεις να λανσάρεις, θα πολλαπλασιάσεις μέχρι τον Ιούνιο επαφές, ραντεβού και μετακινήσεις. Αυτή τη χρονιά, μη χαλαρώσεις πουθενά. Μετά από κάποια χρόνια προσπάθειας είσαι ώριμη πια για την επιτυχία. Δεν υπάρχει νεκρός χρόνος! Τα βλέπεις όλα μεγάλα. Άνοιξε τα φτερά σου στο εξωτερικό. Θα αισθανθείς τα πνευμόνια σου να γεμίζουν οξυγόνο. Διεύρυνε το φιλικό σου κύκλο και προώθησε την ομαδική δουλειά. Μερικές φορές οι στρατηγικές δεν οδηγούν πουθενά. Επωφελήσου από το καλοκαίρι για να ρυθμίσεις οικογενειακές υποθέσεις και βάλε τάξη στα περιουσιακά σου. Ενδιαφέρσου για την οικογένειά σου (από Φεβρουάριο ως Ιούλιο, θα γίνουν αποκαλύψεις και θα απελευθερωθείς από τα φαντάσματα του παρελθόντος) και να είσαι σε επαφή με το περιβάλλον σου. Μπορεί να κάνεις εργασίες μέσα στο σπίτι σου ή να μετακομίσεις. Μια τρέλα για τη σύγχρονη τεχνολογία θα σε εμψυχώσει. Θέλεις να ζήσεις την εξέλιξη.

ΕΡΩΤΑΣ
Έρχεται η σειρά σου, μετά από 11 χρόνια δοκιμών και λαθών. Οι έρωτές σου; Παθιασμένοι, μεθυστικοί, τροπικοί, πικάντικοι. Θα τους ζήσεις με πάθος. Αυτό θα ξεκινήσει την άνοιξη και θα συνεχιστεί με αυξητικές τάσεις όλη την υπόλοιπη χρονιά.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Απελευθερώσου! Από τον εαυτό σου, από τα συναισθήματά σου, από το παρελθόν σου για να ανέβεις στον έβδομο ουρανό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Προβλέψεις για Ζώδια 2013

ΤΟΛΜΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ
Μην τελματώνεις. Μπες στον ρυθμό. Ο Δίας είναι εδώ για να σε βοηθήσει να προχωρήσεις στην επιτυχία. Οι κόποι σου θα αναγνωριστούν, θα είσαι επιθυμητή, θα σε εκτιμούν. Ίσως σου εμπιστευτούν αποστολές στο εξωτερικό μαζί με νέες υπευθυνότητες. Η μεταμόρφωση θα αρχίσει να πραγματοποιείται από το καλοκαίρι. Να είσαι σε επιφυλακή για να μην χάσεις την αρχή. Θα ήταν ανόητο. Η επόμενη αστρική συγκυρία θα παρουσιαστεί σε 10 χρόνια. Διεύρυνε τον φιλικό σου κύκλο και τις επαφές σου. Ήρθε η ώρα να ρισκάρεις. Ξέχνα τον παλιό καλό και ήρεμο τρόπο ζωής. Έρχεται η αλλαγή-κυρίως αν έχεις γεννηθεί από 26/8 ως 5/9. Να είσαι τολμηρή και δημιουργική, κυρίως στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Πρέπει να κουνηθούν τα νερά. Ο πλανήτης σου θα σου επιβάλλει τρία διαστήματα εσωτερίκευσης για να προετοιμάσει την πνευματική σου επανάσταση-από 23/2 ως 17/3, από 26/6 ως 13/7 και από 21/10 ως 10/11. Κατά τη διάρκεια αυτών των διαστημάτων, μην πηγαίνεις κόντρα στο πεπρωμένο.

ΕΡΩΤΑΣ
Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος θα είναι μήνες προσέγγισης. Θα ανακαλύψεις όλα σου τα προσόντα και θα υποκύψεις στον αγαπημένο σου τον Ιούλιο. Σε περιμένει ένα καλοκαίρι super τονωτικό.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Να μάθεις να παραδίνεσαι και να μην παραιτείσαι. Να είσαι ανοιχτή σε όλα όσα παρουσιάζονται χωρίς να σκέφτεσαι εκ των προτέρων αν είναι καλό ή κακό. Με αυτόν τον τρόπο θα μπεις στο σωστό δρόμο.

ΖΥΓΟΣ – Προβλέψεις για Ζώδια 2013

ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΑΝΑΛΑΦΡΑ
Ο Κρόνος εγκατέλειψε το ζώδιό σου. Μια νέα ζωή ξεκινά. Ξέχνα τις δοκιμασίες που σου επέβαλλε και προσπάθησε να διατηρήσεις ότι απέκτησες: σοβαρότητα και αντοχή. Χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να βάλεις τάξη στη διαχείριση των αγαθών και των οικονομικών σου. Κάνε ένα budget! Διώξε ότι σε βαραίνει οικονομικά. Όταν κάποια στιγμή αυτά τα θέματα ρυθμιστούν, ξέσκασε, ταξίδεψε, εξερεύνησε νέες ηπείρους! Ο Δίας μέχρι τον Ιούνιο στο επιτρέπει. Κάποιες δυσκολίες θα συναντήσεις στην οικογενειακή σου ζωή-κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Μη διστάσεις να κόψεις δεσμούς για να χτίσεις κάτι νέο και διαρκές. Ξέχνα τα παλιά σου γυαλιά. Επαγγελματικά, θα δώσεις πολλά το Φεβρουάριο και το Μάρτιο και από τον Ιούνιο, οι προσπάθειές σου ανταμειφθούν. Θα φθάσεις στην κορυφή-κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο!

ΕΡΩΤΑΣ
Ο έρωτας θα σε ταρακουνήσει τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και μετά τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο. Το τέλος της χρονιάς θα είναι τονωτικό και παθιασμένο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Πολλαπλασίασε, ανάπτυξε τα ταλέντα σου! Να προσπαθείς και να στηρίζεις τη γνώμη σου. Απαλλάξου από τα περιττά και ξαναβρές τη γεύση των απλών πραγμάτων της ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Προβλέψεις για Ζώδια 2013

΄Η ΤΩΡΑ ΄Η ΠΟΤΕ
Μετά από 28 χρόνια απουσίας, ο Κρόνος είναι ξανά στο ζώδιό σου. Είναι η στιγμή να αναρωτηθείς γι' αυτό που έγινες και αυτό που θα ήθελες να είσαι. Γι' αυτά που περιμένεις από τη ζωή και γι' αυτά που σε εμποδίζουν για να τα έχεις. Κάνε νοικοκύρεμα, ανακάλυψε αυτό που σε παραλύει. Ξεφορτώσου υποχρεώσεις οι οποίες σε στρίμωξαν πολύ καιρό. Βάλε τις προτεραιότητές σου. Είναι μια νέα αρχή που σου προσφέρει η ζωή. Δεν έχεις παρά μια υπευθυνότητα αυτή τη στιγμή: τον εαυτό σου! Την υγεία σου, το είναι σου, την εξέλιξή σου. Αυτό απαιτεί πολύ συγκέντρωση και φέρνει σημαντικές αμφισβητήσεις. Ο Δίας θα σε βοηθήσει μέχρι τον Ιούνιο. Αυτό το καλοκαίρι, θα σε οδηγήσει στο δρόμο της πνευματικότητας. Θα διαβάσεις κείμενα, γραπτά φιλοσόφων και ιστορικών και ιδέες θα σου δείξουν το δρόμο. Θα μπορείς επίσης να ταξιδέψεις και να συναντήσεις διαφορετικούς ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα διαφορετικά. Μπορεί να αλλάξεις δραστηριότητες και να πάρεις μια νέα κατεύθυνση. Επίσης, μπορεί να προβληματιστείς σοβαρά για τον τρόπο που λειτουργείς.

ΕΡΩΤΑΣ
Ο έρωτας θα θριαμβεύσει τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο. Για να έρθει η δόξα, πρέπει να έχει καθαρίσει το πνεύμα. Η ομορφιά θα έρθει μετά την άνοιξη.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Δέξου πως αυτά που υπάρχουν μέσα σου δεν μπορούν να αλλάξουν. Πίστεψε στα καλύτερα! Σχεδίασε ένα ευτυχισμένο μέλλον!

ΤΟΞΟΤΗΣ – Προβλέψεις για Ζώδια 2013

ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΑΛΑ ΡΟΚ & ΡΟΛ
Διαμελισμένη ανάμεσα στον Κρόνο και το Δία, μπορείς να πεις αντίο στην ηρεμία. Τέλος το slow. Ο Κρόνος, ο δάσκαλος, θα ευχόταν να σε οδηγήσει σε κάτι γεμάτο, την εσωτερίκευση και την πνευματικότητα, όμως ο Δίας σε σπρώχνει σε ανοίγματα και περιπέτειες. Θα βρεις την ειρήνη μέσα από την ισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις δυο τάσεις. Τελείωνε ότι έχεις αφήσει στη μέση πριν ριχτείς σε νέες περιπέτειες. Με το Δία, τον κυβερνήτη του ουρανού και της γης, ο οποίος φθάνει τον Ιούνιο στο πλευρό σου, θα ανοιχτείς στους άλλους. Τέλος η μοναστική στάση, ξαναφοράς τα ρούχα του πολεμιστή. Επαγγελματικά, θα δημιουργήσεις νέους συνεργάτες από το Φεβρουάριο. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να παντρευτείς ή να συγκατοικήσεις με το σύντροφό σου. Από το καλοκαίρι, ο Δίας θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα τα αγαθά και τα οικονομικά σου. Η τόλμη έχει ένα κόστος αλλά ο τραπεζίτης σου θα φανεί γενναιόδωρος και θα στηρίξει τις περιπέτειές σου. Αν σχεδιάζεις με άλλον ένα business plan, θα πρέπει να πάρεις το χρόνο σου, από 26/6 ως 13/7 και από 21/10 ως 10/11 για να το σκεφτείς πιο σοβαρά. Κάθε σημαντική απόφαση που θα πάρεις αυτές τις περιόδους θα ήταν πρόωρη!

ΕΡΩΤΑΣ
Ρίξε βάρος στους έρωτές σου και όλα τα άλλα θα έρθουν σαν δώρο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Μην είσαι απερίσκεπτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Προβλέψεις για Ζώδια 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ
Ετοίμασε τις βαλίτσες σου. Ο Πλούτωνας και ο Ουρανός δεν σου κάνουν δώρα και θα σε απομακρύνουν από τις δικλείδες ασφαλείας σου-κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο. Ο Πλούτωνας θα το κάνει γλυκά και με τρόπο. Ο Ουρανός δεν θα φοράει γάντια. Σοβαρές αλλαγές είναι σε προετοιμασία! Μπορεί να μετακομίσεις ή να αλλάξεις εντελώς τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Μπορεί να δεις την οικογένειά σου να αυξάνετε ή το παιδί σου να εγκαταλείπει το σπίτι. Θα χρειαστεί να αναρωτηθείς, να ανακαλύψεις τα όριά σου να κάνεις συμβιβασμούς και κυρίως να κατανοήσεις πιο πολύ την ανάγκη σου να τα ελέγχεις όλα. Θα ταρακουνηθείς αλλά θα είσαι δυνατή και έτοιμη να ξαναδημιουργηθείς. Η καριέρα σου θα πάρει μια νέα κατεύθυνση. Θα ανοιχτείς σε νέους τομείς δραστηριοτήτων. Ο δυναμισμός σου θα είναι στην κορυφή τον Απρίλιο και το Μάιο. Με τον Κρόνο μέχρι το φθινόπωρο, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα κάνεις τεράστια βήματα. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα πάρεις εσύ στη συνέχεια τη σκυτάλη. Θα χρειαστεί να πάρεις χρόνο για να απαντήσεις σωστά στα ερωτήματα.

ΕΡΩΤΑΣ
Για τον έρωτα, πρέπει να κάνεις υπομονή. Θα παρουσιαστεί στην αρχή του φθινοπώρου όταν θα έχεις ρυθμίσει τα επαγγελματικά σου προβλήματα. Ένας γάμος θα μπορούσε να αποφασιστεί και να αυξηθεί η κοινωνικότητά σου. Τότε, θα λάμψεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Προσπάθησε να συμβιβαστείς! Πολλαπλασίασε τα σχέδιά σου. Ενεργοποίησε τα δίχτυά σου. Μαθε να λες όχι χωρίς ενοχές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Προβλέψεις για Ζώδια 2013

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝ
Ένα τελευταίο εμπόδιο και ναι, είσαι εσύ. Δέκα χρόνια τραβάς κουπί. Τώρα θα φθάσεις στην κορυφή. Αρχικά, ανάπνευσε και κοίτα που έφθασες. Οι κόποι σου θα αναγνωριστούν και θα σε εκτιμούν. Νέες υπευθυνότητες θα σου δοθούν με μια καινούργια θέση. Αν υπήρχαν ακόμα φαντάσματα στη ντουλάπα σου, μπορεί να ξαναεμφανιστούν και να σου φορτωθούν. Λοιπόν, άδειασε την γκαρνταρόμπα σου χωρίς πόνο ψυχής. Τίποτα το χειρότερο από το να κοιτάς στον καθρέφτη. Ο Δίας, μέχρι τον Ιούνιο, θα σου βάλει μεγάλα ροζ γυαλιά στη μύτη. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και η δημιουργικότητά σου θα επιβεβαιωθούν. Θα θέλεις να γελάς, να γοητεύεις, να αγαπάς. Οι καλλιτέχνες θα δουν τα έργα τους στεμμένα με επιτυχία. Αν είσαι μόνη, θα συναντήσεις τον πρίγκιπά σου μέσω ενός ταξιδιού στο εξωτερικό ή θα πέσεις στα χέρια κάποιου, εντελώς διαφορετικού από αυτόν που έψαχνες. Ίσως και κάποιου από το περιβάλλον σου. Από το καλοκαίρι, οι δραστηριότητές σου θα αυξηθούν. Η δουλειά θα είναι πηγή χαράς. Απόλαυσε αυτήν την ευτυχισμένη περίοδο της ζωής σου χωρίς να φορτώνεσαι πολύ. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις δυνάμεις σου και τη ζωτικότητά σου.

ΕΡΩΤΑΣ
Η δύναμή σου θα είναι στην κορυφή τον Ιανουάριο, το Μάιο, τον Ιούνιο. Η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τον Φεβρουάριο, το Μάιο και τον Ιούνιο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Μαθε να δέχεσαι και να αγαπάς με ελεύθερο τρόπο και χωρίς αναστολές. Μην είσαι επιφυλακτική.

ΙΧΘΥΣ – Προβλέψεις για Ζώδια 2013

Η ΖΩΗ ΣΕ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ
Αυτή η χρονιά θα είναι ένα μεγάλο ήρεμο ποτάμι. Όλα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Ο Δίας θα ευνοήσει, μέχρι τον Ιούνιο, τις συναλλαγές ακινήτων και θα κάνεις νέες εργασίες στο σπίτι σου. Θα έχεις τις καλύτερες σχέσεις με τους αγαπημένους σου και θα δώσεις ελεύθερη πρόσβαση στη δημιουργικότητά σου. Κάνε κάτι για τον εαυτό σου και αυτό θα σου δώσει δύναμη. Θα βρεις επιτέλους την κατάλληλη στιγμή να έρθεις πιο κοντά με ένα γονέα απομακρυσμένο και να λύσεις τα οικογενειακά σου προβλήματα που τραβούσαν εδώ και χρόνια. Κάνε συμβιβασμούς. Δέξου ότι δεν είναι όλα εντελώς τέλεια. Η τελειότητα είναι μια αυταπάτη. Ο Κρόνος, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις και να τελειοποιήσεις ότι ξεκίνησες τα τελευταία χρόνια. Θα κάνεις μαθήματα για να βελτιώσεις τις γνώσεις σου στον τομέα της φιλοσοφίας. Με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό να περιμένεις σημαντικές αλλαγές. Από το καλοκαίρι θα είσαι γεμάτη. Όλος ο κόσμος θα αναγνωρίσει τα ταλέντα σου. Πρέπει να προβλέψεις κάποιες μικρές οικονομικές προσαρμογές αλλά τίποτα το σοβαρό.

ΕΡΩΤΑΣ
Αν είσαι μια ψυχή μόνη θα μπορέσεις να βρεις τον πρίγκιπά σου μέσω ενός ταξιδιού στο εξωτερικό ή να ερωτευτείς κάποιον που μέχρι τώρα δεν θα κοίταζες ποτέ. Φεβρουάριος, Μάρτιος και Ιούνιος θα είναι οι μήνες, οι πιο τονωτικοί και οι πιο ανθισμένοι για τους έρωτές σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Ζήσε ταπεινά με αυτά που η ζωή σου δίνει και ο καθαρός αέρας από τις κορυφές θα δώσει νέα πνοή στο κάρμα σου.








katara.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Posted: 31 Dec 2012 01:36 PM PST

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ
ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ,ΤΟ 2013 ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΑΓΑΠΗ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ NA ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.


 TSEKOURATOI.GR












ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Στοιχημάτισε ότι μπορεί να φάει 30 ωμά αυγά και...δείτε τι έπαθε...

Posted: 31 Dec 2012 01:29 PM PST



Με τη ζωή του πλήρωσε ένας Τυνήσιος ένα
στοίχημα να φάει 30 ωμά αυγά...

 Ο λόγος για τον 20χρονο Dhaou Fatnassi ο οποίος στο 28ο αυγό κατέρρευσε
με πόνους στο στομάχι. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Kairouan στην
βορειοανατολική Τυνησία, όταν δυο φίλοι στοιχημάτισαν ότι ένας εκ των
δύο θα καταφέρει να φάει 30 αυγά μέσα σε λίγη ώρα



. Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο αλλά ήταν είδη
νεκρός κατά την άφιξη του σύμφωνα με τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό FM
Shems. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα ωμά αυγά μπορούν να προκαλέσουν
τροφική δηλητηρίαση από το βακτήριο της σαλμονέλας.

















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Στα Γρεβενά το ΤΕΡΑΣ

Posted: 31 Dec 2012 01:25 PM PST



Στις δικαστικές φυλακές
Φελλίου των Γρεβενών κρατείται από το μεσημέρι της...
Δευτέρας ο 27χρονος δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος εις βάρος της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στην Ξάνθη.

Ο 27χρονος Χρήστος Παπάζογλου, μετά την απολογία του ενώπιον των ανακριτικών αρχών της Ξάνθης και την προφυλάκισή του, μετήχθη στη Θεσσαλονίκη, όπου παρέμεινε το Σαββατοκύριακο απομονωμένος σε κρατητήριο των Μεταγωγών.

Γύρω στις 10.00 το πρωί ξεκίνησε η μεταγωγή του για τις φυλακές των Γρεβενών, όπου έφτασε το μεσημέρι. Προς το παρόν κρατείται σε ειδικό θάλαμο των φυλακών.

Στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα είχε κρατηθεί για έξι μήνες και στο παρελθόν, όταν κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού, ωστόσο αποφυλακίστηκε το περασμένο καλοκαίρι, καθώς τελικά αθωώθηκε.
















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

"Έκανα σ$ξ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά... απογοητεύτηκα"

Posted: 31 Dec 2012 01:19 PM PST



Ανεπαρκή στο...
κρεβάτι βγάζει με δηλώσεις το διάσημο...

μοντέλο Νικόλ Μινέτι τον Πορτογάλο άσο της Ρεάλ Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Έκανα έρωτα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά απογοητεύτηκα!», είπε το διάσημο μοντέλο προκαλώντας σάλο. Η Νικόλ Μινέτι βρέθηκε στη Μαδρίτη στις αρχές του μήνα και φήμες τη θέλουν να πέρασε μια... καυτή βραδιά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το «γεγονός» εξομολογήθηκε σε φίλες της, λέγοντάς τους, παράλληλα, πως δεν εμεινε καθόλου ικανοποιημένη από τις επιδόσεις του στο κρεβάτι.















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε τι επιθυμία έχουν οι Θανατοποινίτες...

Posted: 31 Dec 2012 01:14 PM PST



Να γνωρίζουν εκ των προτέρων την ημέρα εκτέλεσής τους επιθυμούν...


οι 133 καταδικασμένοι σε θάνατο στην Ιαπωνία, οι οποίοι δηλώνουν ότι
δεν θέλουν να απαγχονιστούν, σύμφωνα με κοινοβουλευτική μελέτη.








Η πλειοψηφία των καταδικασμένων σε θάνατο που περιμένουν να εκτελεστούν
ζητούν να γνωρίζουν από πριν πότε θα εκτελεστούν και όχι να το μαθαίνουν
την ίδια ημέρα, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα, προκύπτει από τη μελέτη που
πραγματοποιήθηκε από τον Σεπτέμβριο ως τον Νοέμβριο από την Μιζούκο
Φουκουσίμα, αντιπρόεδρο της κοινοβουλευτικής ένωσης για την κατάργηση
της θανατικής ποινής.



Συνολικά επτά άνθρωποι εκτελέστηκαν το 2012 στην Ιαπωνία, οι δύο τον περασμένο Σεπτέμβριο.



Από τους 78 θανατοποινίτες που απάντησαν στις ερωτήσεις, οι 51 δήλωσαν
πως θα ήθελαν να γνωρίζουν εκ των προτέρων την ημερομηνία εκτέλεσής
τους, λέγοντας οι περισσότεροι πως αυτό θα τους επέτρεπε να
αποχαιρετήσουν τις οικογένειές τους.



Περισσότεροι από τους μισούς τόνισαν επίσης πως θα ήθελαν η εκτέλεση της
θανατικής ποινής να μην γίνεται δια απαγχονισμού, αλλά με θανατηφόρα
ένεση.



Η Ιαπωνία και οι ΗΠΑ είναι οι μόνες δυτικές δημοκρατίες στις οποίες εφαρμόζεται η θανατική ποινή.



Στις 20 Δεκεμβρίου 111 χώρες--αριθμός ρεκόρ--υιοθέτησαν απόφαση των
Ηνωμένων Εθνών για κατάργηση μέσα στα επόμενα δύο χρόνια της θανατικής
ποινής.



ΗΠΑ, Ιαπωνία, Κίνα, Ιράν, Ινδία, Βόρεια Κορέα και Συρία είναι ανάμεσα
στις 41 χώρες που ψήφισαν κατά της απόφασης αυτής, η οποία δεν είναι
δεσμευτική.





thestival















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πρωτοχρονιάτικα έθιμα στην Ελλάδα

Posted: 31 Dec 2012 01:09 PM PST


Πρώτη ημέρα ενός καινούργιου χρόνου η Πρωτοχρονιά...







και όλη η Ελλάδα σπεύδει να τη γιορτάσει με το δικό της μοναδικό τρόπο. Πάρτε μια γεύση πως υποδέχονται την ξεχωριστή αυτή ημέρα διάφορα μέρη στην χώρα μας:

.....

...





Σάμος: Η «προβέντα» και τα «μουλιστρίνα»

Εκτός από την βασιλόπιτα, οι γυναίκες της Σάμου φτιάχνουν και την «προβέντα». Πρόκειται για ένα πιάτο με γλυκά που «κρίνει» τη νοικοκυροσύνη της Σαμιώτισσας. Απαραίτητο «συστατικό» κάθε σπιτιού είναι το σπάσιμο του ροδιού και το σκόρπισμα των σπόρων του ώστε να γεμίσει το σπίτι ευτυχία και υγεία, ενώ οι τυχεροί που θα κάνουν ποδαρικό, παίρνουν τα «μπουλιστρίνα», το γνωστό σε όλους μας χαρτζιλίκι.



Θάσος:Το σκόρπισμα των φύλλων

Πρόκειται για ένα πολύ παλιό έθιμο κατά τη διάρκεια του οποίου όλοι κάθονται γύρω από το αναμμένο τζάκι, τραβούν την ανθρακιά προς τα έξω και ρίχνουν γύρω στ' αναμμένα κάρβουνα, φύλλα ελιάς, βάζοντας στο νου τους από μια ευχή, χωρίς όμως να την πουν στους άλλους. Όποιου το φύλλο γυρίσει περισσότερο, εκείνου θα πραγματοποιηθεί και η ευχή του.



Καβάλα: Ψέλνουν τα κάλαντα ανάβοντας φωτιές

Ένα πολύ παλιό έθιμο, προερχόμενο από τα χρόνια της Τουρκοκρατίας: τα αγόρια που θα φύγουν στρατιώτες τη νέα χρονιά, συγκεντρώνουν μεγάλες στοίβες από ξύλα στην πλατεία. Την παραμονή ανάβουν μια μεγάλη φωτιά και ψέλνουν τα κάλαντα. Με το που ο δείκτης δείξει δώδεκα, ξεκινά το παραδοσιακό γλέντι με τσίπουρο και γλυκά. Σε άλλες περιοχές της Καβάλας, το μικρότερο μέλος της οικογένειας μεταφέρει μια πέτρα στο εσωτερικό του σπιτιού για να είναι στέρεο και γερή η οικογένεια, ενώ τα μικρότερα παιδιά κάνουν «ποδαρικό» σε όλα τα σπίτια του κάθε οικισμού, μπαίνοντας με το δεξί. Για την καλή τύχη που φέρνουν, ανταμείβονται από τους ιδιοκτήτες με δώρα και γλυκά.



Ανατολική Μακεδονία: Οι «Μωμόγεροι»

Με ρίζες από τον Πόντο, οι «Μωμόγεροι» αναβιώνουν κάθε χρόνο στους Σιταγρούς και στα Πλατανιά της Δράμας. Πρόκειται για ένα είδος λαϊκού παραδοσιακού θεάτρου, όπου οι πρωταγωνιστές μιμούνται γεροντικά πρόσωπα, εξ΄ου και η ετυμολογία της λέξης «μωμόγερος» από το μίμος+ γέρος.



Ξάνθη: πρασόπιτα, όπως λέμε βασιλόπιτα

Οι οικογένειες ανοίγουν φύλλο και παρασκευάζουν μια πίτα με πράσο, κιμά και μπαχαρικό κύμινο. Η πίτα ψήνεται σε παραδοσιακό ταψί, το οποίο ονομάζεται «σινί».



Ηράκλειο Κρήτης: η μπουγάτσα και η «καλή χέρα»

Κάθε χρόνο η Πρωτοχρονιά στην Κρήτη συνοδεύεται από μεγάλη κατανάλωση μπουγάτσας. Για το σκοπό αυτό, σε όλους τους δρόμους του Ηρακλείου στήνονται υπαίθριοι πάγκοι για να είναι γλυκιά η πρώτη γεύση που θα πάρουν οι κάτοικοι του νησιού. Όσο για το χαρτζιλίκι; αυτό ονομάζεται «καλή χέρα» και ρέει άφθονο!



Χίος: Τα Αγιοβασιλιάτικα καραβάκια

Στην πόλη της Χίου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς υπάρχει ένα έθιμο, τα αγιοβασιλιάτικα καραβάκια. Σύμφωνα με αυτό, οι ενορίες φτιάχνουν μικρά πλοία. Αυτά συναγωνίζονται μεταξύ τους ως προς την ποιότητα κατασκευής και ως προς την ομοιότητα με τα πραγματικά πλοία, ενώ οι ομάδες, το πλήρωμα, του κάθε πλοίου τραγουδούν κάλαντα.



Ήπειρος: Tο αναμμένο πουρνάρι

Στην Ήπειρο, όποιος πάει στο σπίτι του γείτονα αλλά και στο πατρικό του, για να πει τα χρόνια πολλά, πρέπει να κρατά στη χούφτα του δαφνόφυλλα και πουρναρόφυλλα,. Τα πετά στο τζάκι, και όταν τα φύλλα τα ξερά πιάσουν φωτιά κι αρχίσουν να τρίζουν και να πετάνε σπίθες, εύχονται: «Αρνιά, κατσίκια, νύφες και γαμπρούς!» Αυτή είναι η καλύτερη ευχή για κάθε νοικοκύρη.



Κεφαλλονιά: Οι Κολόνιες

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το βράδυ, οι κάτοικοι της πόλης γεμάτοι χαρά για τον ερχομό του Νέου Χρόνου κατεβαίνουν στο δρόμο κρατώντας μπουκάλια με κολόνια και ραίνουν ο ένας τον άλλο τραγουδώντας:" Ήρθαμε με ρόδα και με ανθούς να σας ειπούμε Χρόνους Πολλούς." Και η τελευταία ευχή του χρόνου που ανταλλάσσουν είναι "Καλή Αποκοπή" δηλαδή "με το καλό να αποχωριστούμε τον παλιό το χρόνο". "Πάλιν ακούσατε άρχοντες πάλι να σας ειπούμε 'Oτι και αύριο εστί ανάγκη να χαρούμε και να πανηγυρίζομεν περιτομήν Κυρίου, την εορτήν του Μάκαρος Μεγάλου Βασιλείου".



Τα πρωτοχρονιάτικα έθιμα των Ελλήνων



Υπάρχουν και έθιμα που κατά κανόνα τηρούνται την πρώτη μέρα του χρόνου, σε όλη τη χώρα και χαρακτηρίζονται από την ποσότητα και την ποικιλία.



Τα περισσότερα από αυτά σχετίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με την τύχη όπως είναι το ποδαρικό, το ρόδι και η χαρτοπαιξία. Μια άλλη κατηγορία είναι τα αμιγώς εορταστικά όπως είναι τα πυροτεχνήματα και η διασκέδαση, ενώ τέλος υπάρχουν και κάποια που τείνουν να εξαλειφθούν όπως το σφάξιμο του χοίρου και η κρεμύδα για γούρι.



Φυσικά, κύρια θέση σε αυτά έχει η βασιλόπιτα, έθιμο το οποίο τελείται ευλαβικά από την συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής οικογένειας.



Η Βασιλόπιτα

Αναμφισβήτητα το κατεξοχήν Πρωτοχρονιάτικο έθιμο είναι η βασιλόπιτα, που ειρήσθω εν παρόδω, τη συναντάμε σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο με αρκετές βέβαια παραλλαγές. Οι παραλλαγές αυτές έχουν να κάνουν κυρίως με την σύσταση της.



Έτσι σε κάποια μέρη είναι κέικ ή τσουρέκι, σε άλλα αλμυρή ή γλυκιά πίτα με φύλλα ενώ σε κάποια άλλα είναι ψωμί σαν το Χριστόψωμο. Διαφορές στις Βασιλόπιτες συναντάμε και στην διακόσμηση που φέρουν. Κοινό στοιχείο πάντως της διακόσμησης είναι ένας σταυρός και η αναγραφή του έτους. Σε όλες πάντως τις περιπτώσεις Βασιλόπιτα είναι στρογγυλή και μέσα της κρύβει ένα φλουρί.



Η βασιλόπιτα είναι συνδυασμός του «εορταστικού άρτου» και του «μελιπήκτου» των αρχαίων προσφορών, τόσο προς τους θεούς όσο και προς τους νεκρούς ή τους κακούς δαίμονες για την εξασφάλιση της υγείας, της καλής τύχης και της ευλογίας του Αγίου Βασιλείου.



Στην πλειοψηφία τους οι Έλληνες κόβουν τη βασιλόπιτα αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου. Σε μερικές όμως, περιοχές της Ελλάδας η Βασιλόπιτα κόβεται στο μεσημεριανό τραπέζι, ανήμερα του Αγίου Βασιλείου την 1η Ιανουαρίου. Όποτε πάντως και αν κοπεί, ακολουθείται το ίδιο εθιμοτυπικό: Ο νοικοκύρης την σταυρώνει τρεις φορές με ένα μαχαίρι και μετά αρχίζει να κόβει τα κομμάτια. Το πρώτο είναι του Χριστού, το δεύτερο της Παναγίας, το τρίτο του Αγίου Βασιλείου, το τέταρτο του σπιτιού και ακολουθούν τα κομμάτια των μελών της οικογένειας με σειρά ηλικίας.



Πυροτεχνήματα

Τα τελευταία χρόνια έχουν καθιερωθεί τα πυροτεχνήματα στις κεντρικές πλατείες των πόλεων. Είναι με ευθύνη και διοργάνωση των δημοτικών αρχών που επίσης φροντίζουν για τον εορταστικό στολισμό των πόλεων, αλλά και τη διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.



Η Καλή Χέρα

Συνηθίζεται να δίνεται ένα χρηματικό ποσό σαν δώρο σε παιδιά που θα επισκεφτούν κάποιο σπίτι την Πρωτοχρονιά. Συνήθως πρόκειται για τα εγγόνια ή τα ανίψια.

Μερικές δεκαετίες παλιότερα, η «καλή χέρα» ήταν το μόνο δώρο που έπαιρναν τα παιδιά την Πρωτοχρονιά και σε πολλές περιπτώσεις ήταν απλά ένα κέρασμα μιας κι ούτε χρήματα υπήρχαν πολλά, αλλά ούτε μαγαζιά με παιγνίδια.



Στα όμορφα Επτάνησα, ανάμεσα στο Ιόνιο πέλαγος και την Αδριατική θάλασσα, χαίρονται με ξεχωριστό τρόπο τις ημέρες του Δωδεκαημέρου. Οι άνθρωποι γιορτάζουν πηγαίνοντας στην εκκλησία, τρώγοντας, πίνοντας, τραγουδώντας αλλά και κάνοντας αστεία ο ένας στον άλλο.



Το Ποδαρικό

Πολλοί άνθρωποι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ακόμα και σήμερα σχετικά με το ποιος θα κάνει ποδαρικό στο σπίτι τους, δηλαδή ποιος θα μπει πρώτος στο σπίτι τους τον καινούριο χρόνο.

Έτσι, από την παραμονή λένε σε κάποιο δικό τους άνθρωπο, που τον θεωρούν καλότυχο και γουρλή, να έρθει την Πρωτοχρονιά να τους κάνει ποδαρικό. Πολλές φορές προτιμούν ένα μικρό παιδί για να κάνει ποδαρικό, γιατί τα παιδιά είναι αθώα και στην καρδιά τους δεν υπάρχει η ζήλια κι η κακία.



Ο Αη βασίλης

Οι παλιοί Αθηναίοι περίμεναν τον 'Aη Βασίλη από το βράδυ της παραμονής με ολάνοιχτες τις πόρτες των σπιτιών τους και επειδή σύμφωνα με την παράδοση, θα ήταν… κουρασμένος και πεινασμένος από το μακρινό ταξίδι του, έστρωναν ένα μεγάλο τραπέζι και το φόρτωναν με τα πιο εκλεκτά γλυκίσματα και φαγητά για να τον φιλοξενήσουν… γύρω από το τραπέζι αυτό μαζευόταν το βράδυ της παραμονής όλη η οικογένεια και περίμενε για ν' αρχίσει το φαγοπότι. … Τα μεσάνυχτα έσβηναν τις λάμπες τους κι έδιωχναν με γιουχαΐσματα τον παλιό χρόνο, πετώντας πίσω του (!) στο δρόμο ένα παλιοπάπουτσο.

Τα παιδιά κρεμούν, την παραμονή της πρωτοχρονιάς, τα παπούτσια και τις κάλτσες τους στα παράθυρα ή στο τζάκι περιμένοντας να περάσει ο 'Aη Βασίλης να τα γεμίσει δώρα.



Στις Κυκλάδες θεωρούν καλό οιωνό να φυσάει βοριάς την πρωτοχρονιά. Επίσης θεωρούν καλό σημάδι αν έρθει στην αυλή τους περιστέρι τη μέρα αυτή. Αν όμως πετάξει πάνω από το σπιτικό τους κοράκι τους βάζει σε σκέψεις μελαγχολικές ότι τάχα τους περιμένουν συμφορές…


pontos-news.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Βελτιώνεται η υγεία του Σωτήρη Δανέζη – Το γεγονός που τον πίκρανε κ έφτασε στο καρδιακό

Posted: 31 Dec 2012 01:04 PM PST



Η υγεία του Σωτήρη Δανέζη βελτιώνεται καθημερινά και
τώρα οι γιατροί του
συστήνουν να προσέχει τη διατροφή του και να αποφεύγει τις ψυχολογικές
εντάσεις. Ο δημοσιογράφος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» από
την περασμένη Τετάρτη, όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Μονάδα
Εμφραγμάτων.

Όπως γράφει η Espresso, ένας από τους λόγους που
συντέλεσαν στην κακή πορεία της υγείας του Σωτήρη Δανέζη ήταν το κόψιμο
της πετυχημένης εκπομπής του «Εμπόλεμη Ζώνη» που παρουσίαζε για εννέα
τηλεοπτικές σεζόν μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Όσο και αν προσπαθούσε
από τον περασμένο Ιούλιο, οπότε του ανακοινώθηκε ότι η εκπομπή
σταματάει, να κρύψει την πικρία του για την εξέλιξη αυτή, δεν τα
κατάφερνε.

zappit















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η καθαρίστρια της χρονιάς! - Δείτε τι έκανε!

Posted: 31 Dec 2012 12:59 PM PST




Κι όμως,
αυτή είναι η καθαρίστρια της χρονιάς! Αφού …έκανε πράξη το καθάρισμα μέσω Wi-Fi...

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:
enikos














ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πνίγηκε ο Μάικ Χόπκινς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Posted: 31 Dec 2012 12:54 PM PST


Ο Mike Hopkins, βραβευμένος με δύο Όσκαρ
για τον καλύτερο ήχο στον «Άρχοντα των Δακτυλιδιών» και τον «Κινγκ Κονγκ»...

έχασε τη ζωή του.



Το μοιραίο γεγονός έλαβε χώρα στη Νέα Ζηλανδία, όταν και ο 53χρονος, κατά την διάρκεια rafting, παρασύρθηκε από το ρεύμα του ποταμού και πνίγηκε. Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η αστυνομία, οι δύο συνοδοί του επιβίωσαν του δυστυχήματος.



Ο Νεοζηλανδός Hopkins, εκτός από την διάκρισή του στις δύο προαναφερθείσες ταινίες, είχε δουλέψει για σωρεία διάσημων φιλμ, μεταξύ αυτών για το «Blade Runner», «Superman» και «Octopussy».





ysterografa.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το πιο παράξενο τροχαίο ατύχημα που έχετε δει!! (pics)

Posted: 31 Dec 2012 12:50 PM PST


Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετά αξιοπερίεργα
τροχαία ατυχήματα, όμως τίποτα δεν μοιάζει με αυτό που ακολουθεί…
Πρόκειται για ένα ατύχημα ανάμεσα σε ένα βανάκι και ένα αεροπλάνο, το οποίο συνέβη στη Νέα Ορλεάνη, όταν ο πιλότος του αεροπλάνου προσπάθησε να κάνει αναγκαστική προσγείωση λόγω κάποιας βλάβης που του παρουσιάστηκε.

Τελικά προσγειώθηκε κατ' ευθείαν πάνω σε ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα.

Ευτυχώς ούτε ο πιλότος, αλλά ούτε και οι επιβάτες τραυματίστηκαν σοβαρά.


















otherside



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πως θα μειώσουμε τις συνέπειες του ποτού στο αποψινό ρεβεγιόν!

Posted: 31 Dec 2012 12:44 PM PST



Ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς σήμερα και επειδή λίγο
πολύ όλοι θα πιούμε καλό θα είναι να προσέξουμε ανάλογα.Η επιλογή αναψυκτικού μας μεθάει ευκολότερα.
Το ιδανικό είναι να πίνουμε
το ποτό μας σκέτο, χωρίς αναψυκτικό. Η επιλογή του αναψυκτικού αντενδείκνυται γιατί περιέχει υδατάνθρακες, που μας δίνουν περισσότερη ενέργεια (θερμίδες), κάνουν το ποτό πιο γλυκό οπότε μας μεθάει ευκολότερα αλλά πίνουμε και περισσότερο επειδή είναι πιο ευχάριστο στη γεύση.

Αντίθετα αν συνοδέψουμε το ποτό μας με νερό ή πάγο κρατάει περισσότερο και αραιώνεται το αλκοόλ που περιέχει οπότε και μεθάμε δυσκολότερα. Αν πάλι επιμένουμε στην προσθήκη του αναψυκτικού τότε είναι σκόπιμο να διαλέξουμε τη σόδα που δεν περιέχει ζάχαρη. Όσον αφορά την μπύρα είναι καλύτερο να τη σερβίρουμε με αφρό. Καταρχήν ο αφρός προστατεύει την μπύρα από την επαφή της με το οξυγόνο, οπότε και δεν την αφήνει να οξειδωθεί, βοηθώντας την έτσι να κρατήσει καλύτερα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της (τη γεύση, το άρωμα κλπ.).

Από την άλλη πλευρά όταν η μπύρα κάνει αφρό στο ποτήρι ελευθερώνεται το ανθρακικό που περιέχει με αποτέλεσμα να μας προστατεύει κατά κάποιο τρόπο από όλα τα προβλήματα που προκαλεί το ανθρακικό όπως είναι το πολύ φούσκωμα στο στομάχι και η ανάγκη για επιτακτική ούρηση.




patraevents




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ: ΤΟ ΕΘΙΜΟ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Posted: 31 Dec 2012 12:40 PM PST




Το έθιμο της Βασιλόπιτας την Πρωτοχρονιά, το κόψιμο, οι ευχές για το νέο έτος, η ιστορία της Βασιλόπιτας, οι ρίζες στην αρχαιότητα, η σχέση της κοπής με την Ορθόδοξη Θρησκευτική παράδοση και τον Μέγα Βασίλειο Βασιλόπιτα ονομάζεται η πίτα που παρασκευάζεται σε ορισμένες χώρες από τους χριστιανούς παραμονές της Πρωτοχρονιάς και κόβεται (μοιράζεται) λίγο αφότου αλλάξει ο χρόνος.

Στην Αθήνα συνηθίζεται η λεγόμενη «πολίτικη» Βασιλόπιτα η οποία παρασκευάζεται κυρίως από αλεύρι, αυγά, ζάχαρη και γάλα, κατασκευάζεται σε διάφορα μεγέθη και είδη αλλά συνήθως είναι φουσκωτή, αφράτη και γλυκιά. Σε άλλα μέρη επικρατούν άλλοι τρόποι κατασκευής με μπαχαρικά κ.α. Στη δυτική Μακεδονία αντί για την «πολίτικη» Βασιλόπιτα συχνά η βασιλόπιτα είναι μια τυρόπιτα ή πρασόπιτα.
Βασικό όμως κοινό γνώρισμα είναι ότι στο εσωτερικό όλων τοποθετείται νόμισμα, συνήθως κοινό όμως σε ορισμένες περιπτώσεις χρυσό (κωσταντινάτο) ή ασημένιο.
Στην ελληνική επαρχία, ανάλογα με το έθιμο, τοποθετείται στο εσωτερικό της βασιλόπιτας μικρό κομμάτι άχυρου, κληματόβεργας ή ελιάς ή, σε κτηνοτροφικές περιοχές, ένα μικρό κομμάτι τυρί, για να φέρουν καλή τύχη στην παραγωγή.

Σε άλλα μέρη, αντί αυτού κατασκευάζουν μικρό στεφάνι από κληματόβεργες που όποιος το βρει στα χωράφια θα είναι τυχερός στα σπαρτά, ή στην ελαιοπαραγωγή ή στο κρασί κλπ.
Συχνά γράφεται πάνω στη βασιλόπιτα ο αριθμός του νέου έτους, με σειρές αποφλοιωμένων αμυγδάλων ή με ζάχαρη

Το ελληνικό έθιμο της βασιλόπιτας

Η Βασιλόπιτα κατά το ελληνικό έθιμο κόβεται σε οικογενειακή συγκέντρωση αμέσως με τον ερχομό του νέου έτους κυρίως μετά από φαγοπότι όπου και ακολουθεί χαρτοπαιξία «για το καλό του καινούργιου χρόνου». Έτσι στις 12.00 ακριβώς τα μεσάνυχτα με την αλλαγή του έτους σβήνουν τα φώτα και μετά ένα λεπτό ξανανάβουν ευχόμενοι και αντευχόμενοι όλοι «χρόνια πολλά» και «ευτυχισμένο το νέο έτος».

Τότε προσκομίζεται η Βασιλόπιτα στο τραπέζι όπου ο νοικοκύρης αφού την σταυρώσει με το μαχαίρι τρεις φορές αρχίζει να τη κόβει σε τριγωνικά κομμάτια προσφερόμενο σε κάθε ένα παριστάμενο μέλος της οικογένειας ή φίλων και συγγενών με πρώτο κομμάτι του σπιτιού (ή του Χριστού της Παναγίας και του Άι Βασίλη), του σπιτονοικοκύρη, της σπιτονοικοκυράς και των άλλων παρισταμένων κατά τάξη συγγένειας και ηλικία με τελευταίο το κομμάτι του φτωχού ή πάλι του σπιτιού, χωρίς βέβαια να λησμονούνται τυχόν μετανάστες, ασθενείς και άλλα πρόσωπα της οικογένειας που για διάφορους λόγους δεν παρίστανται. Ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να κοπεί κομμάτι "για την εταιρεία", "για το μαγαζί" κ.λ.π..

Το κόψιμο της Βασιλόπιτας γίνεται και τις άλλες μέρες του "Δωδεκαήμερου" των εορτών. Υπουργεία, γραφεία και σύλλογοι μπορεί να κόβουν βασιλόπιτες μέχρι και το μήνα Φεβρουάριο.

Σε πολλά νησιά με το ξημέρωμα της 1ης του Νέου Έτους αναλαμβάνει ο σπιτονοικοκύρης να καθαγιάσει την οικία κρατώντας είτε τμήμα της Βασιλόπιτας είτε του αντίστοιχου των Χριστουγέννων Χριστόψωμο και ένα κερί μπαινοβγαίνοντας στη πόρτα τρεις φορές λέγοντας "έξω τα κακά, μέσα τα καλά".


Ιστορία της βασιλόπιτας

Το έθιμο της βασιλόπιτας είναι πολύ παλαιό, προέρχεται από εκείνο το τελούμενο στην αρχαία εορτή των «Κρονίων» (των ρωμαϊκών «Σατουρναλίων») που παρέλαβαν οι Φράγκοι, από τους οποίους και προήλθε η συνήθεια της τοποθέτησης νομίσματος μέσα στη πίτα και της ανακήρυξης ως «Βασιλιά της βραδιάς» αυτού που το έβρισκε. Κατά άλλο έθιμο, αντί νομίσματος, έβαζαν φασόλι και αυτόν που το έβρισκε τον αποκαλούσαν "φασουλοβασιλιά".

- Το κόψιμο στις βασιλόπιτας είναι από τα ελάχιστα αρχέγονα έθιμα που επιβιώνουν. Σύμφωνα με τον καθηγητή Δημήτρη Λουκάτο αποτελεί εξέλιξη του γνωστού και λαϊκού εθίμου στις πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην αρχαιότητα υπήρχε το έθιμο του εορταστικού άρτου, τον οποίο σε μεγάλες αγροτικές γιορτές οι αρχαίοι Έλληνες πρόσφεραν στις θεούς.

- Τέτοιες γιορτές ήταν τα Θαλύσια και τα Θεσμοφόρια. Χαρακτηριστικό στοιχείο στις βασιλόπιτας είναι ότι ο άνθρωπος δοκιμάζει την τύχη του με το κέρμα στις, προσπαθώντας να μαντέψει πώς θα του έρθουν τα πράγματα στη νέα χρονιά. Σε όποιον πέσει το φλουρί, στις θα είναι ο τυχερός και ευνοούμενος του νέου έτους! Η ορθόδοξη παράδοση συνέδεσε το έθιμο με τη Βασιλόπιτα.

Ορθόδοξη θρησκευτική παράδοση

Πέρα όμως αυτού του φράγκικου εθίμου, που επικράτησε στην Ευρώπη, υπάρχει και μία θρησκευτική παράδοση που συνδέει και με την προσωπικότητα του Μεγάλου Βασιλείου. Κατά την θρησκευτική λοιπόν παράδοση κάποτε στη Καισαρεία της Καππαδοκίας στη Μικρά Ασία που επίσκοπος ήταν ο Μέγας Βασίλειος ήλθε να τη καταλάβει ο Έπαρχος της Καππαδοκίας με πρόθεση να τη λεηλατήσει.

Τότε ο Μέγας Βασίλειος ζήτησε από τους πλούσιους της πόλης του να μαζέψουν ότι χρυσαφικά μπορούσαν προκειμένου να τα παραδώσει ως "λύτρα" στον επερχόμενο κατακτητή. Πράγματι συγκεντρώθηκαν πολλά τιμαλφή. Κατά την παράδοση όμως είτε επειδή μετάνιωσε ο έπαρχος, είτε (κατ΄ άλλους) εκ θαύματος ο Άγιος Μερκούριος με πλήθος Αγγέλων απομάκρυνε τον στρατό του, ο Έπαρχος απάλλαξε την πόλη από επικείμενη καταστροφή.

Προκειμένου όμως ο Μέγας Βασίλειος να επιστρέψει τα τιμαλφή στους δικαιούχους, μη γνωρίζοντας σε ποιόν ανήκει τι, έδωσε εντολή να παρασκευαστούν μικροί άρτοι εντός των οποίων τοποθέτησε ανά ένα των νομισμάτων ή τιμαλφών και τα διένειμε στους κατοίκους την επομένη του εκκλησιασμού.

Το γεγονός αυτό απέληξε σε διπλή χαρά από της αποφυγής της καταστροφής της πόλης και συνεχίσθηκε η παράδοση αυτή κατά τη μνήμη της ημέρας του θανάτου του (εορτή του Αγίου και Μεγάλου Βασιλείου).   

enstikto-gr



agioritikovima


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

2 εκπληκτικά μακιγιάζ για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Posted: 31 Dec 2012 12:34 PM PST


Η αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά
φτάνει στο τέλος της και τι καλύτερο από το να υποδεχθείτε το νέο έτος με την πιο εκθαμβωτική σας εμφάνιση!



Φυσικά, στοιχείο κλειδί για να το πετύχετε αποτελεί ένα λαμπερό μακιγιάζ. Δείτε λοιπόν δυο προτάσεις για να αποκτήσετε βλέμμα που θα καθηλώσει τους πάντες!









beautetinkyriaki






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Ο Χρήστος Βασιλόπουλος στα 16 με μακριά μαλλιά και μπούκλες...

Posted: 31 Dec 2012 12:29 PM PST


Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, μέσα από μια
φωτογραφία που ανέβασε στο twitter, μας αποκάλυψε πώς ήταν στα 16 του χρόνια...



Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δεν έχουν αλλάξει σχεδόν καθόλου αλλά το μαλλί ήταν υπερπαραγωγή! Στο μάκρος έφταναν μέχρι το στήθος και... μπουκλίτσες στόλιζαν το όμορφο παιδικό προσωπάκι του! Δεν θα το πιστεύετε...

Αμούστακο αγοράκι τότε πόζαρε με αυτοπεποίθηση στο φλας του φωτογράφου.

Το βλέμμα του παραμένει ολόιδιο με σήμερα!

Ακόμη τότε, όπως και τώρα άλλωστε, χαμόγελο δεν "έσκαγε" εύκολα!

Βαρύς και ασήκωτος από τα γεννοφάσκια του!!!

Οι ομοιότητες είναι πολλές αλλά και οι διαφορές δεν είναι... λίγες, δείτε:



 



pinnokio







ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απίστευτο!!Δείτε τι βγήκε μέσα από αυτό το αυγό!! (video)

Posted: 31 Dec 2012 12:24 PM PST


Το αβγό που θα δείτε στο βίντεο, είναι πολύ
μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα.
Θα μπορούσε να είναι αβγό από Στρουθοκάμηλο, είναι όμως από κότα.

Δείτε τι βγήκε από μέσα του, στο βίντεο που ακολουθεί...


















 tsantiri
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η συγκινητική ιστορία του ζευγαριού που μετά από 72 χρόνια αγάπης, δείτε πως πέθαναν...

Posted: 31 Dec 2012 12:20 PM PST



Η ιστορία που μας καθήλωσε....



Κάθε φορά που ο χρόνος τελειώνει μας πιάνει μια αίσθηση μελαγχολίας και ξεκινάμε την αναζήτηση ρομαντικών και συγκινητικών ιστοριών.

Μία από αυτές που μας έχει μείνει στο μυαλό είναι και αυτή του Gordon και της Norma Yeager.
Το παντρεμένο ζευγάρι βίωνε την απόλυτη αγάπη επί 72 ολόκληρα χρόνια. Γνωρίζονταν από παιδιά και όταν αποφοίτησαν από το σχολείο αποφάσισαν να παντρευτούν.

Την ημέρα της αποφοίτησής τους, λοιπόν, αρραβωνιάστηκαν και μόλις... 12 ώρες μετά παντρεύτηκαν. Το πάθος τους ήταν τόσο έντονο που δεν άντεχαν ο ένας μακριά από τον άλλον. Τα πάντα τα έκαναν μαζί. Τα παιδιά τους σε συνέντευξη τους είχαν δηλώσει ότι δεν έχουν ξαναδεί τέτοια αγάπη.

Ώσπου σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα τραυματίστηκαν και οι δύο πολύ σοβαρά. Τα σπασμένα κόκαλά τους και οι άσχημοι τραυματισμοί τους, τους οδήγησαν στην εντατική. Όσες μέρες νοσηλεύονταν σε διαφορετικά δωμάτια δε σταματούσαν να ρωτάνε έκαστος τους γιατρούς για την κατάσταση του άλλου.

Όταν η κατάστασή τους χειροτέρεψε τα παιδιά τους, ζήτησαν από τους γιατρούς να νοσηλευτούν στο ίδιo δωμάτιο για να βρίσκονται ο ένας κοντά στον άλλον. Έτσι κι έγινε.

Το αγαπημένο ζευγάρι πέθανε με διαφορά μιας ώρας κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο. Το ζευγάρι αυτό νίκησε τα πάντα. Ακόμη και στο θάνατο ήταν ενωμένοι σαν ένα. Τα παιδιά του ζευγαριού απαίτησαν να τοποθετηθούν στο ίδιο φέρετρο. «Κανείς δε θα τους χωρίσει ποτέ», δήλωσαν.

Κάτι τέτοιες ιστορίες μας συγκινούν και μας βοηθάνε να πιστεύουμε στην αληθινή αγάπη, χωρίς όρια.

Απλά αξιοθαύμαστοι!

queen















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η κορυφαία ανακάλυψη της χρονιάς...

Posted: 31 Dec 2012 12:15 PM PST


Η ανακάλυψη του μποζονίου Higgs ή αλλιώς
του επονομαζόμενου "Σωματιδίου του θεού" θεωρείται το μεγαλύτερο επιστημονικό επίτευγμα της χρονιάς από το περιοδικό Science. 


 Ο Adrian Cho συγγραφέας της επιστημονικής επιθεώρησης είπε: "Για όλη τη διαφημιστική εκστρατεία η ανακάλυψη του μποζονίου Higgs εύκολα αξίζει αναγνώριση ως η πρωτοπορία της χρονιάς.

Η παρατήρησή του ολοκληρώνει το μοντέλο ίσως την πιο περίπλοκη και ακριβή θεωρία σε όλες τις επιστήμες". Η συγκεκριμένη ανακάλυψη αποδεικνύει ότι υπάρχει ένα ενεργειακό πεδίο γύρω μας, που δίνει μάζα στα βασικά μόρια που συγκροτούν το κόσμο μας. Η ανακοίνωση της ανακάλυψής του στη Γενεύη έτυχε ιδιαίτερου ενθουσιασμού.

 "Πρόκειται για ένα πνευματικό, τεχνολογικό και οργανωτικό θρίαμβο" σύμφωνα με τον Cho. Υποψήφια για την πρώτη θέση στη λίστα με τα κορυφαία επιστημονικά γεγονότα της χρονιάς ήταν επίσης η ανακάλυψη ενός γενετικού κώδικα για μια ομάδα ανθρώπων που έζησαν στη Σιβηρία πριν από 50.000 χρόνια και η προσεδάφιση του Curiosity στον Άρη.



24h.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Διάσημα νυφικά που έκλεψαν τις εντυπώσεις το 2012!

Posted: 31 Dec 2012 12:09 PM PST





Η Anne Hathaway με Valentino







Η Blake Lively με Marchesa για το Gossip Girl





H Jessica Biel με Giambattista Valli





Η Priscilla Chan με Claire Pettibone





Margherita Missoni με δικό της νυφικό





Η Camila Alves με Ducarmo Castelo Branco





Η Drew Barrymore με Chanel





Η Natalie Portman με Rodarte








kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ Συγκινημένος, λέει «αντίο»

Posted: 31 Dec 2012 12:04 PM PST



Με το καλησπέρα σας, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι δεν
θα ξαναπαρουσιάσει τις κληρώσεις του ΟΠΑΠ και ότι αυτή ήταν η τελευταία του εκπομπή.

«Δεν θέλω κλάματα» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Φερεντίνος και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του.

Τα τελευταία 2.5 χρόνια, ο παρουσιαστής κάθε εβδομάδα μας ενημέρωνε για τους τυχερούς αριθμούς μέσα από τη συχνότητα του Αnt1!

Όπως όλα δείχνουν η συνεργασία του Χρήστου Φερεντίνου με την κρατική τηλεόραση αρχίζει σύντομα!



 radar















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η Τζούλια, το σκυλί και το τζακούζι

Posted: 31 Dec 2012 12:00 PM PST


Μια χαρά περνάει στη Βιέννη.


Η Τζούλια Αλεξανδράτου βρίσκεται Βιέννη παρέα με το σκυλάκι της.

Ενώ βρισκόταν σε κάποιο σπίτι φίλων στην Αυστρία βγήκε στο μπαλκόνι όπου βρίσκεται το τζακούζι και παραλίγο να βάλει μέσα το σκυλάκι της.

Δείτε την φωτογραφία











 newsbeast


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ποιά είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για να κάνεις διάφορα πράγματα;;;

Posted: 31 Dec 2012 11:54 AM PST


Ακόμα κι αν το «τώρα» ακούγεται καλύτερο από
οποιαδήποτε άλλη ώρα ή μέρα, το πιστεύεις πραγματικά ή είναι καλύτερα να διαβάσεις τους ειδικούς;

Πότε να φας έξω; Την Τρίτη

Τα περισσότερα εστιατόρια δεν κάνουν προμήθειες το Σαββατοκύριακο. Την Τρίτη όλα είναι φρέσκα. Ο σεφ Anthony Bourdain λέει: «Η Δευτέρα δεν είναι και η καλύτερη μέρα να φας ψάρι».

Πότε να κάνεις σ@@; Την Πέμπτη

Σύμφωνα με έρευνα του London School Of Economics τα φυσικά επίπεδα της κορτιζόλης, τα οποία διεγείρουν , είναι στο υψηλότερο σημείο τους αυτή την ημέρα και μάλιστα το πρωί.

Πότε να πουλήσεις το σπίτι σου; Την Παρασκευή

Σύμφωνα με την αμερικανική μεσιτική εταιρεία Redfin, όσοι βάζουν πωλητήριο την Παρασκευή, έχουν περισσότερες πιθανότητες. Στο συμπέρασμα κατέληξαν αναλύοντας 1.2 εκατομύρια καταχωρήσεις σε 16 αγορές για 21 μήνες.

Πότε να ζητήσεις αύξηση; Την Τετάρτη

Επτά στους δέκα διευθυντές, όταν ρωτήθηκαν από την εταιρεία προσλήψεων Office Angels, είπαν ότι η καλύτερη μέρα για να τους ζητήσεις αύξηση είναι η
Τετάρτη.

Πότε να παντρευτείς; Την Παρασκευή

Όλοι θέλουν να παντρευτούν Σάββατο, αλλά μια μέρα νωρίτερα όλα θα σου κοστίσουν το μισό.

Πότε να σταματήσεις μια δημοπρασία στο e-bay; Την Κυριακή

Τα καλύτερα αποτελέσματα δημοπρασιών στο e-bay έχουν σημειωθεί την Κυριακή.

Πότε να σταματήσεις μια κακή συνήθεια; Την Παρασκευή

Σύμφωνα με τους επιστήμονες η θέληση είναι πιο ισχυρή το Σαββατοκύριακο.




endiaferonta







ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σήμερα έγινε η κηδεία του Δ. Βογιατζή - Απαγχονίστηκε στο πατρικό του στον Βόλο

Posted: 31 Dec 2012 11:49 AM PST



Σήμερα κηδεύτηκε ο 42χρονος ηθοποιός,
Δημήτρης Βογιατζής που έβαλε τέλος στη ζωή του και συγκλόνισε το πανελλήνιο.










Σύμφωνα
με αποκλειστικές πληροφορίες, ο ηθοποιός απαγχονίστηκε στο πατρικό του
σπίτι στο Βόλο από όπου κατάγεται και όπου έμενε το τελευταίο διάστημα
με τη μητέρα του. Η τραγική μάνα, τον βρήκε το βράδυ του Σαββάτου και
δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της. Αμέσως ειδοποίησε την αδερφή του
Μαρία κι αργότερα τον πατέρα του Δημήτρη και πρώην σύζυγό της.

Η τελετή έγινε στις 15:00 στον ιερό ναό του Αγίου Λαζάρου που βρίσκεται μέσα στο κοιμητήριο του Βόλου, στην περιοχή Κούκος.













ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Παντρεύονται ο Ηλίας Κασιδιάρης με την Βούλα Παπαχρήστου!

Posted: 31 Dec 2012 11:44 AM PST



Το μόνο που απομένει είναι να οριστεί η
ημερομηνία του γάμου
Η είδηση της σχέσης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη με την αθλήτρια του μήκους Βούλα Παπαχρήστου είχε προκαλέσει σάλο. Και τώρα μία νέα αποκάλυψη που είδε το...
φως της δημοσιότητας, θέλει το ζευγάρι να είναι έτοιμο για το μεγάλο βήμα!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες και δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε πρόταση γάμου στην καλή του και το μόνο που απομένει είναι να οριστεί η ημερομηνία του γάμου τους.

Οι ίδιοι μάλιστα σκέφτονται να τελέσουν το μυστήριο σε κλειστό κύκλο, με λίγους καλεσμένους και κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η σχέση τους είναι γνωστή εδώ και καιρό, κι ας μην έχει έρθει η επιβεβαίωση ούτε από τη μία αλλά ούτε κι από την άλλη πλευρά.

Το καλοκαίρι είχαν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες τους από τις κοινές τους διακοπές στη Μάνη.





 radar.gr















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές