Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Δείτε τη Victoria Beckham αγνώριστη σε ηλικία 18 ετών [photos]

Posted: 28 Sep 2012 03:15 PM PDT


Oι πρώτες επαγγελματικές πόζες της star...




Είναι
μία από τις διασημότερες και πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες του κόσμου.
Μας πρώτο συστήθηκε ως τραγουδίστρια και τελευταία μας απασχολεί με τα
επιτεύγματά της στο χώρο της μόδας. Είναι παντρεμένη με έναν από τους
πιο ποθητούς άντρες παγκοσμίως και μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.


Ο
λόγος φυσικά για τη Victoria Beckham και τις φωτογραφίες της που είδαν
πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και οι οποίες χρονολογούνται στα 1992! Η
18χρονη τότε Vic, πολύ πριν γίνει διάσημη ως μέλος των Spice Girls,
πόζαρε όλο νάζι για το φωτογραφικό φακό του Geoff Merchant στην πρώτη
της επαγγελματική φωτογράφιση.


Όπως
μπορείτε να δείτε το star quality αλλά και το ελαφρώς μπλαζέ υφάκι που
έχει μέχρι και σήμερα, ήταν από τότε εμφανή, ενώ έπειτα από αμέτρητους
πειραματισμούς με τα μαλλιά και την εμφάνισή της, ευτυχώς επέστρεψε στο
φυσικό της χρώμα και το μακρύ μαλλί που είναι και αυτά που την
κολακεύουν περισσότερο.


Προερχόμενη
από εύπορη οικογένεια, η ίδια έχει εξομολογηθεί πολλές φορές ότι τα
σχολικά της χρόνια δεν ήταν και πολύ ανέμελα, καθώς οι συμμαθητές της
την αντιμετώπιζαν καχύποπτα λόγω της οικογενειακής της περιουσίας.
Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει ότι ντρεπόταν
όταν κατέφθανε στο σχολείο με την οικογενειακή... λιμουζίνα, αλλά και
ότι τα υπόλοιπα παιδιά συνήθιζαν να της πετούν πέτρες!


Μάλλον
τώρα, που είναι πλούσια και διάσημη παίρνει την προσωπική της εκδίκηση
για τη βίαιη συμπεριφορά που είχε υποστεί. Πάντως η αλήθεια είναι, ότι
το πρόσωπό της δείχνει πολύ πιο όμορφο με λίγα κιλάκια παραπάνω. Μήπως
να βάλει και καμιά μπουκιά στο στόμα της;

























aniwthoi.gr







 


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

K. Στικούδη: Μόλις ξύπνησε! Δες φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Posted: 28 Sep 2012 03:10 PM PDT


Μπορεί τελευταία να έχει γίνει τάση για τις
κυρίες της showbiz να
ανεβάζουν στα social media, φωτογραφίες τους αμακιγιάριστες αλλά όπως
και να ΄χει , χρειάζεται ένα κάποιο θάρρος για να το κάνεις, ακόμα κι αν
είσαι τόσο όμορφη όσο η Κατερίνα Στικούδη!






Το Κατερινάκι μόλις ξύπνησε και ετοίμασε πρωινό! Όπως βλέπεις και
στη φωτογραφία η γνωστή τραγουδίστρια είναι άβαφη και τα μαλλιά της
είναι ...από το κρεβάτι... Κι όμως είναι μια κούκλα!  Συμφωνείς;








 
STIKOUDI

aniwthoi.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πόπη Τσαπανίδου: Δείτε πόσο διαφορετική ήταν ως έφηβη κοπέλα! (Φωτό)

Posted: 28 Sep 2012 03:05 PM PDT


Πως ήταν η...
κοπέλίτσα Πόπη Τσαπανίδου; Έδειχνε ως έφηβη ότι θα
γίνει αυτή η σέξι γυναίκα που μας καθηλώνει σήμερα στην TV ή περνούσε
απαρατήρητη; Η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter η Χριστίνα Πολίτη
ξάφνιασε ακόμη και την ίδια την παρουσιάστρια...





markos.tv












ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

H μητέρα μου έλεγε ότι μοιάζω με γριά λεσβία»- Ποιος σχεδιαστής έκανε αυτή τη δήλωση;

Posted: 28 Sep 2012 02:59 PM PDT


Ο συγκεκριμένος, iconic σχεδιαστής έχει μάθει να λέει πάντα αυτό που σκέφτεται- με αποτέλεσμα, πολλές φορές, να γίνεται αντιπαθής.


Ο λόγος για τον Karl Lagerfeld ο οποίος δεν έχει διστάσει να μιλήσει υποτιμητικά για διάσημες όπως η Adele, αλλά και η αδερφή της Kate Middleton, Kate. Σε νέα συνέντευξή του ο Kaiser αποκαλύπτει λεπτομέρειες της παιδικής του ηλικίας, αλλά και από που πήρε αυτή την τάση να μην μασάει τα λόγια του- και, όπως φαίνεται, για όλα φταίει η μητέρα του.
 kaizer
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Kaiser, όταν, στην ηλικία των 8, δοκίμαζε τα καπέλα της (αναπτύσσοντας έτσι ένα πολύ συγκεκριμένο στυλιστικό πάθος) η μαμά Lagerfeld του είπε: «Δεν θα έπρεπε να φοράς καπέλα. Μοιάζεις με γριά λεσβία». Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel μίλησε για το περιστατικό στο ανδρικό περιοδικό Μ, στο οποίο σχολίασε: «Λες τέτοια πράγματα στα παιδιά; Δεν ήταν πολύ αστεία;»
Πηγή:queen.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε τι ενοχλεί και τι λατρεύει το κάθε ζώδιο σε μια σχέση!

Posted: 28 Sep 2012 02:56 PM PDT



Υπάρχουν πράγματα που όλοι θέλουν να τα έχουν σε μια σχέση και πράγματα που όλοι τα απεχθάνονται..

Για παράδειγμα, σε κανέναν δεν αρέσει να του λένε ψέματα ή να τον απατούν, ενώ όλοι επιθυμούν να τους δείχνει ο άλλος το ενδιαφέρον του, έστω και με διαφορετικούς τρόπους. Μερικές συμπεριφορές όμως έχουν μεγαλύτερη σημασία για κάποιους, ενώ για άλλους δεν είναι τόσο σημαντικές.

Αν λοιπόν έχεις μόλις γοητευτεί από έναν αρρενωπό Κριό, μια καταπληκτική Λιονταρίνα ή έναν πανέξυπνο Υδροχόο, διάβασε ποια χαρακτηριστικά  είναι εκείνα που τους φαίνονται ανυπόφορα και ποια τους αρέσουν μέσα σε μια σχέση. Έτσι, αφενός θα έχεις προετοιμαστεί και αφετέρου θα ενισχύσεις τις πιθανότητες να περάσετε καλά μαζί.

ΚΡΙΟΣ
Τι τον ενοχλεί: Ο Κριός θέλει να κάνει πάντα το δικό του και οποιαδήποτε απόπειρα να τον κριτικάρεις και να τον ελέγχεις τον εκνευρίζει απίστευτα. Του τη σπάει αν ανακαλύψει ότι το «παίζεις», παριστάνοντας κάτι που δεν είσαι. Η επανάληψη της ίδιας ρουτίνας είναι για εκείνον ή σωστότερα για τη σχέση σας… θάνατος.

Τι λατρεύει: Θέλει να δείχνεις θαυμασμό για όσα κάνει. Κρατάς τα ενδιαφέρον του με το να του επιφυλάσσεις διαρκώς εκπλήξεις, ευχάριστες εννοείται. Θα προτιμούσε να μοιράζεσαι την αγάπη του για το ρίσκο, την αδρεναλίνη και το κυνήγι της τύχης. Τέλος, του αρέσει όταν σε… κυκλοφορεί, να τον κάνεις να είναι περήφανος για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Τι τον ενοχλεί: Ο Ταύρος δεν θέλει να βρίσκεται ξεκρέμαστος ως προς τη σοβαρότητα της σχέσης, αν ο ίδιος έχει αποφασίσει ότι μετράει για εκείνον. Γίνεται έξαλλος αν του δίνεις αφορμές να ζηλεύει. Του τη σπάει αν στη συμβίωση δεν συμβάλλεις επαρκώς για να έχετε ένα ζεστό και οργανωμένο σπιτικό.

Τι λατρεύει: Θέλει το ταίρι του να είναι περιποιημένο και καλοβαλμένο κάθε ώρα και στιγμή. Του αρέσει να τον κανακεύεις , με τρυφερότητες, καλό σεξ και νόστιμο φαγητό. Νιώθει περήφανος (και πιο ασφαλής)  αν δηλώνεις και εκδηλώνεις δημοσίως …ποιανού είσαι. Για εκείνον είναι τέλειο να γίνετε «αυτοκόλλητοι», κάνοντας σχεδόν τα πάντα μαζί.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τι τον ενοχλεί: Του τη σπάει να τον κατηγορείς ότι φλερτάρει, ενώ εκείνος απλώς κάνει την αγαπημένη του επίδειξη πνεύματος.  Βαριέται θανάσιμα αν κάνετε τα ίδια πράγματα και συναναστρέφεστε τους ίδιους ανθρώπους κάθε φορά. Αγανακτεί αν του περιορίζεις την ελευθερία κινήσεων και κολλάς επάνω του σαν στρείδι.

Τι λατρεύει: Αγαπά την εξυπνάδα, τη σπιρτάδα, την ετοιμότητα λόγου που τον γοήτευσαν αρχικά επάνω σου. Θέλει να μην είσαι προβλέψιμος και να του κάνεις εκπλήξεις. Του αρέσει να υπάρχει ανάμεσά σας και φιλία, εκτός από έρωτας. Το εκτιμά πολύ αν δεν του προσάπτεις είναι ανακόλουθος σε όσα λέει ή ασυνεπής, έστω κι αν το κάνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τι τον ενοχλεί: Ακόμα κι αν είναι πρόωρο, θέλει να πιστεύει ότι ο έρωτάς σας θα κρατήσει και του κακοφαίνεται  όταν εσύ ή …η λογική του του χαλάτε αυτή την εικόνα. Πληγώνεται όταν έχει ενοχληθεί από κάτι και δεν το καταλαβαίνεις ή κάνεις ότι δεν το κατάλαβες. Αισθάνεται ανασφάλεια αν επιμένεις να ασχολείσαι με πράγματα που τον αφήνουν… απ' έξω.

Τι λατρεύει: Του αρέσουν οι διαρκείς εκδηλώσεις τρυφερότητας , είτε είστε μόνοι σας είτε με άλλους. Αγαπά τις ρομαντικές χειρονομίες, τα δωράκια, τις εκπλήξεις. Θέλει να συντείνεις ώστε ο χώρος σας να είναι μια όμορφη ερωτική φωλιά, από την οποία μάλιστα να μη χρειάζεται να βγαίνετε και πολύ συχνά.

ΛΕΩΝ
Τι τον ενοχλεί: Ξενερώνει αν πάψεις να περιποιείσαι τον εαυτό σου και δεν έχεις πια τη φροντισμένη εμφάνιση με την οποία τον εντυπωσίασες σε πρώτη φάση.  Δεν δέχεται εύκολα το να μην έχει δίκιο σε κάτι, και προπαντός να του βγαίνεις από πάνω. Του τη σπάει να προκαλείς ή να δέχεσαι το φλερτ άλλων.

Τι λατρεύει: Θέλει να του λες διαρκώς πόσο καταπληκτικός είναι στα πάντα, στην εμφάνιση, στην παρέα, στα επαγγελματικά του και ασφαλώς στο κρεβάτι. Του αρέσει να του κάνεις εκπλήξεις και να μην κολλάτε στη ρουτίνα. Έχει ανάγκη να του αφήνεις ελευθερία κινήσεων και να μην του κάνεις σκηνές ζήλιας, παρόλο που οι αφορμές δεν θα λείπουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τι τον ενοχλεί: Του τη σπάει απίστευτα αν είσαι ασυνεπής σε κάτι που συμφωνήσατε, και ως προς τη σχέση σας αλλά και γενικότερα. Δεν αντέχει την αταξία στον χώρο σας και την ατημελησία επάνω σου. Τον εκνευρίζει αν κανονίζεις ερήμην του πράγματα που αφορούν  και τον ίδιο, και μάλιστα ανατρέποντας το πρόγραμμά του.

Τι λατρεύει: Αγαπά την ηρεμία και θέλει να λύνονται οι διαφορές σας με επιχειρήματα, όχι με σκηνές. Θεωρεί πολύ σημαντικό το να υπάρχει ανάμεσά σας εμπιστοσύνη. Για εκείνον μετράει πολύ το να έχετε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα και παρόμοιο επίπεδο κουλτούρας. Προτιμά να του δείχνεις την αγάπη σου περισσότερο με πράξεις παρά με λόγια.

ΖΥΓΟΣ
Τι τον ενοχλεί: Ο Ζυγός αισθάνεται άσχημα με τους τσακωμούς και τις σκηνές, ιδίως αν του τις κάνεις σε δημόσιο χώρο και μάλιστα μπροστά σε γνωστά του πρόσωπα. Τον ενοχλεί να μην έχεις τον ίδιο βαθμό κοινωνικότητας με εκείνον και να του περιορίζεις τις κοινωνικές συναναστροφές και εξόδους.

Τι λατρεύει: Θέλει η σχέση σας να έχει προοπτικές για το μέλλον ή τουλάχιστον αυτό να του δείχνεις. Δίνει μεγάλη σημασία στο να έχεις ένα κάποιο επίπεδο στην εμφάνιση, στα γούστα και στη συμπεριφορά. Επιδιώκει να είστε μαζί όσο περισσότερες ώρες γίνεται και  να κάνετε τα πάντα από κοινού. Του αρέσουν οι εκδηλώσεις τρυφερότητας , τα δώρα, οι εκπλήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τι τον ενοχλεί: Αντιδρά πολύ άσχημα όταν προκαλείς τη ζήλια του. Δεν του αρέσει καθόλου να του λες ψέματα, να του κρύβεις πράγματα ή να μπλοφάρεις μαζί του, κάτι που θα το ανακαλύψει εύκολα.  Όπως και να παριστάνεις ότι η σχέση σας δεν είναι σημαντική για σένα.

Τι λατρεύει: Θέλει να δείχνεις σε όλους ότι του ανήκεις, είτε είσαστε μαζί κάπου, είτεεκείνος απουσιάζει. Του αρέσει να του κάνεις εκπλήξεις και να μη φέρεσαι με προβλέψιμο τρόπο. Τον κερδίζεις όταν παινεύεις τα χαρίσματά του, με την προϋπόθεση ότι το κάνεις με ειλικρίνεια. Στο κρεβάτι σε θέλει να δείχνεις επινοητικότητα, φαντασία και… πολλή όρεξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τι τον ενοχλεί: Ο Τοξότης είναι αλλεργικός σε οποιαδήποτε απόπειρα για σοβαρή δέσμευση, αν ο ίδιος δεν το έχει αποφασίσει. Απεχθάνεται τη στασιμότητα και την επανάληψη στην κοινή σας ζωή, ενώ θέλει συνέχεια εναλλαγές. Δεν αντέχει να είστε κολλημένοι ο ένας στον άλλον επί 24ώρου βάσεως.

Τι λατρεύει: Αγαπά την ανάλαφρη ατμόσφαιρα σε ό,τι κάνετε αλλά και στον ίδιο τον χαρακτήρα της σχέσης σας. Θέλει να απολαμβάνει τις χαρές που του δίνει το παρόν, χωρίς να τον απασχολεί το μέλλον. Του αρέσει να διατηρείς την ανεξαρτησία σου και, εννοείται να σέβεσαι τη δική του. Εκτιμά πολύ το να μπορείς να μοιραστείς το περιπετειώδες πνεύμα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τι τον ενοχλεί: Εκνευρίζεται αν προκαλείς ανατροπές στα πράγματα που έχει προγραμματίσει, στην απλή καθημερινότητα ή στη γενικότερη οργάνωση της ζωής του. Δεν του αρέσουν οι χειρονομίες τρυφερότητας μπροστά σε κόσμο, να τις κάνει ή να τις δέχεται. Μισεί τον έλεγχο, την καταπίεση και τις ανακρίσεις.

Τι λατρεύει: Επιζητά μια ασφαλή και ξεκαθαρισμένη σχέση, ακόμα κι αν αυτό δεν συνεπάγεται μονιμότητα. Του αρέσει να δείχνεις κατανόηση στις πολλές φορές υπερβολικές επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Θέλει να τον αφήνεις στην ησυχία του να ασχοληθεί με πράγματα που μπορεί να μην περιλαμβάνουν κι εσένα. Εκτιμά το να μοιράζεσαι τη φιλοδοξία του για κοινωνική άνοδο και μια άνετη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τι τον ενοχλεί: Ο Υδροχόος δεν αντέχει την προσκόλληση μέσα στη σχέση, παρά θέλει ο καθένας σας να έχει και τη δική του ζωή. Απεχθάνεται να του κάνεις έλεγχο και να επεμβαίνεις στη ζωή του. Τον δυσαρεστεί αν δείχνεις αδιαφορία για τις προσπάθειές του να σώσει τον κόσμο ή απλώς να βοηθήσει κάποιο κοντινό του άτομο που έχει πρόβλημα.

Τι λατρεύει: Του αρέσει αν το πρόσωπο που έχει δίπλα του, εσύ δηλαδή, έχει την ίδια αγάπη στα  πρωτοποριακά πράγματα με εκείνον. Τρελαίνεται να έχετε εποικοδομητικές ανταλλαγές απόψεων και ιδεών. Αγαπά τους πειραματισμούς στο σεξ, το οποίο όμως δεν βλέπει σαν κάτι ξεκομμένο από την πνευματική σας επαφή.

ΙΧΘΕΙΣ
Τι τον ενοχλεί: Για έναν Ιχθύ λειτουργεί πολύ αρνητικά να τον προσγειώνεις απότομα από τις φαντασιώσεις του, είτε αυτές αφορούν στη σχέση, είτε σε …όλα τα υπόλοιπα. Απεχθάνεται τις σκηνές, εκτός αν τις προκαλεί ο ίδιος. Το να δείξεις αναισθησία όταν είναι στις μαύρες του, ισοδυναμεί με αιτία χωρισμού.

Τι λατρεύει: Δεν χορταίνει να του δείχνεις την αγάπη σου με κάθε κλασικό τρόπο (δωράκια, γλυκόλογα προφορικά και γραπτά, τρυφερές χειρονομίες) και να τον διαβεβαιώνεις συνεχώς γι' αυτήν.  Θέλει να βγάζεις το φίδι από την τρύπα σε διάφορα πρακτικά ζητήματα της ζωής του. Το εκτιμά όταν συμμετέχεις κι εσύ στις φιλανθρωπικές του προσπάθειες να παρηγορήσει κάθε πληγωμένη ύπαρξη.
Πηγή: myastro.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Β.ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ: Θα μπορούσε να ήταν δίδυμες αλλά είναι κόρη της!

Posted: 28 Sep 2012 02:50 PM PDT

 Η 19χρονη Δανάη Μπάρκα, κόρη της
δημοφιλούς ηθοποιού αποφεύγει τα φλας και τις εμφανίσεις με τη μαμά της...

Η Δανάη σπουδάζει τραγούδι. Ζουν στο ίδιο κτίριο, αλλά σε διαφορετικούς ορόφους.



Η ομοιότητα μάνας και κόρης είναι κάτι παραπάνω από… κλωνοποίηση. Μοιάζουν σε όλα. Πρόσωπο, σώμα και στη διάθεση.

Διαπιστώστε κι εσείς το πόσο μοιάζουν!







radar.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Γιαγιάδες πόρνες υπολόγισαν με πόσους έχουν πάει. Δείτε το σκορ…

Posted: 28 Sep 2012 02:44 PM PDT


Θα περίμενε κανείς ότι μια ιερόδουλη δεν θα
καθόταν να υπολογίσει μιε πόσους άνδρες έχει συνευρεθεί. Δεν ισχύει αυτό για δύο δίδυμες ηλικιωμένες αδελφές που εργάζονταν ως πόρνες και υπολόγισαν πως έχουν πάει με 335.000 πελάτες κατά την 50χρονη… πορεία τους στο πεζοδρόμιο.

Η Louise και η Martine (γνωστές ως Fokkens Twins) που έχουν πατήσει τα 70 αποφάσισαν να γράψουν ένα βιβλίο στο οποίο θα αποκαλύπτουν πράγματα για τη ζωή τους και τη δουλειά τους στο Άμστερνταμ και έτσι επισκέφτηκαν το πρωινάδικο «Τhis Morning» για να μιλήσουν γι αυτό, σύμφωνα με το newsbomb.gr

Η Louise που δεν εργάζεται πια είπε ότι αναγκάστηκε να σταματήσει λόγω της αρθρίτιδας… «Σε αυτή τη δουλειά πρέπει τα πόδια σου να είναι πολύ ευλύγιστα» της είπε ο παρουσιαστής με λίγη δόση ειρωνίας. Πάντως η αδελφή της εργάζεται ακόμα (!) δυο τρεις φορές την εβδομάδα…

Η Louise έγινε πόρνη στα 20 της λόγω οικονομικών προβλημάτων: «Οι φίλοι του άντρα μου μου είπαν πως ήταν ο καλύτερος τρόπος για να βγάλω λεφτά και έτσι αποφάσισα να το κάνω».

Η Martine, η οποία έχει τρία παιδιά, έμαθε πως η αδελφή της έγινε πόρνη όταν ήταν στο μαιευτήριο και γεννούσε το πρώτο της παιδί. Αργότερα εκείνη ξεκίνησε να δουλεύει στον οίκο ανοχής ως καθαρίστρια όμως δύο χρονιά μετά αποφάσισε να γίνει εκείνη πόρνη.

Οπως είναι φυσικό οι δίδυμες είναι διάσημες στην γειτονιά με τα κόκκινα φώτα και κατά τη διάρκεια της 50χρονης καριέρας τους κατάφεραν να ξεφορτωθούν τους προστάτες, να ανοίξουν το δικό τους οίκο ανοχής και να ιδρύσουν το πρώτο συνδικάτο των ιερόδουλων.
Πηγή:tsantiri.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε πως είναι σήμερα η Μαίρη Σκόρδου του Big Brother 1

Posted: 28 Sep 2012 02:39 PM PDT


Δείτε πως ήταν η πρώην παίκτρια του ριάλιτι στο σχολείο...

Ήταν το 2001 όταν (και) στην Ελλάδα ήρθε το περιβόητο Big Brother με τους 12 παίκτες να μην έχουν ιδέα τι θα τους συμβεί όταν αποχωρήσουν από το παιχνίδι...

Ανάμεσα τους γνωρίσαμε και την εκρηκτική ξανθιά Μαίρη Σκόρδου η οποία αν και παρέμεινε μόλις τρείς εβδομάδες μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, έκανε αισθητή την παρουσία της με το σέξι ντύσιμο της και την ερωτική σχέση με τον Πρόδρομο!

Η Μαίρη όταν αποχώρησε από το ριάλιτι, αφού έκανε πολλά γυμνά εξώφυλλα σε ανδρικά περιοδικά, ασχολήθηκε και ασχολείται ακόμα με το τραγούδι!

Δείτε πως είναι σήμερα...


Η Μαίρη έχει πλέον σοβαρό δεσμό με τον μουσικό Γιώργο Σαββίδη και τον τελευταίο καιρό σχεδιάζουν το καλλιτεχνικό τους επαγγελματικό μέλλον!

Βρήκαμε εφηβικές φωτογραφίες της Μάιρης Σκόρδου, η οποία ήταν αγνώριστη με την μαθητική της ποδιά και πόζαρε ανέμελα με τις συμμαθήτριες της πριν τη μεγάλη παρέλαση της 25ης Μαρτίου!

Σε σχολική εκδρομή....
Πηγή: zappit.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι fail εικόνες της ημέρας...

Posted: 28 Sep 2012 02:35 PM PDT













kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Νανά Καραγιάννη: Το πρώτο της 24ωρο στο νοσοκομείο!

Posted: 28 Sep 2012 02:33 PM PDT


Η Νανά Καραγιάννη εισήχθη στο νοσοκομείο
για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει με τα κιλά.

Η ίδια έγραψε στο facebook σήμερα: «Kαλημέρα σας αγαπημένοι!!! Πρωινή-πρωινη όπως πάντα η Νανούκα σας! Θα κάνω το ντουζάκι μου όσο έχει ακόμα ησυχία, θα πάρω ένα ωραιότατο καφεδάκι και θα περιμένω το πρωινό μου που μπορεί να μην έχει το συγκεκριμένο τοστ, αλλά είναι σίγουρα υπερπαραγωγή εδώ! Καλή Παρασκευή ΟΥΑΟΥ να έχουμε»!

Και ανέβασε μια φωτογραφία ενός τοστ! Στη συνέχεια πόσταρε μία φωτογραφία που δείχνει ένα σιντριβάνι μέσα στο νοσοκομείο και έγραψε: «Πραγματικά ωραίο περιβάλλον! Συντριβανάκια χαλαρωτικά! Φανταστικός ο ήχος του νερού που κάνει φρου-φρου»!

Πηγή:gossip-tv.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μια βασίλισσα ομορφιάς δίχως κρανίο...

Posted: 28 Sep 2012 02:26 PM PDT


Η ιστορία που θα διαβάσετε πρέπει να είναι από
τις σπάνιες περιπτώσεις όπου η ιατρική επιστήμη, συναντά το θαύμα. Μια γυναίκα- μοντέλο στο επάγγελμα- έπεσε σε ένα βράχο, έσπασε το κρανίο της και οι γιατροί για να θεραπεύσουν τον εγκέφαλο της, της το αφαίρεσαν, το αποθήκευσαν... στην κοιλιά της και μετά το επανατοποθέτησαν στη θέση του...

Η 36χρονη Τζέιμι Χίλτον, που είχε βγει σε καλλιστεία των ΗΠΑ, Μιςς Άινταχο, πήγε με τον σύζυγο της και τα 3 της παιδιά ένα ταξίδι για να ξεκουραστούν στη λίμνη Οντάριο. Μέσα σε ένα καταπράσινο και ειδυλλιακό τοπίο, ένα πρωινό αποφάσισαν να πάνε για ψάρεμα. Η Τζέιμι, την ώρα που δόλωνε, παραπάτησε και από την άκρη ενός βράχου ύψους 12 μέτρων, έπεσε με το κεφάλι στα βράχια της λίμνης.

Όπως περιγράφει ο σύζυγος της Νικ: "Η γυναίκα μου έχασε τις αισθήσεις της, το κρανίο της είχε διαλυθεί στα βράχια, δεν είχε σφυγμό και δεν ανέπνεε." Αμέσως την μετέφεραν στο κοντινότερο Κέντρο Υγείας στο Μπόις στο Σαν Αλφόνσους. Στη διαδρομή ο σφυγμός και η αναπνοή της αποκαταστάθηκαν και αυτό ήταν το πρώτο αισιόδοξο σημάδι. Στο Κέντρο Υγείας οι γιατροί διαπίστωσαν ότι μέσα σε 72 ώρες ο εγκέφαλος της άρχισε να πρήζεται επικίνδυνα. Ο θάνατος καραδοκούσε.

Αποφάσισαν να αφαιρέσουν το μισό της κρανίο προκειμένου ο εγκέφαλος να μην υποστεί κάποια ανεπανόρθωτη βλάβη. Αφαίρεσαν το 1/4 από το συνολικό οστό, το οποίο αποφάσισαν πως για να θρέψει δεν θα πρέπει να το τοποθετήσουν κάπου αλλού, παρά μέσα στο σώμα του πρώην μοντέλου που χαροπάλευε. Έτσι τοποθέτησαν το κρανίο μέσα στην κοιλιά της. Το οστό θα έμενε αποστειρωμένο και θα τρεφόταν από τον οργανισμό.

Για 3 ολόκληρους μήνες η Τζέιμι είχε το κρανίο της μέσα στην κοιλιά της, μέχρις ότου η βλάβη και το πρήξιμο στον εγκέφαλο να αποκατασταθεί. Τώρα η ίδια έχει επιστρέψει σπίτι της, και συνεχίζει κανονικά και με το κρανίο της στη θέση του. Η ίδια έγραψε στο προσωπικό της μπλόγκ: "Στους γιατρούς μου: Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου που μπορώ να ζω πάλι με τα παιδιά μου. Σε λίγο καιρό με δύναμη και υγεία θα ξαναγυρίσω στην δουλειά μου"
Πηγή:iatropedia.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε τις πιο «σκληρές» γυναίκες των τηλεοπτικών σειρών

Posted: 28 Sep 2012 02:20 PM PDT


Από την «Βιονική γυναίκα» της δεκαετίας του
70 στην Ζήνα, είναι οι πιο σκληροτράχηλες ηρωίδες που..
εμφανίστηκαν σε αμερικάνικα σίριαλ. Άλλες με υπερφυσικές δυνάμεις, άλλες με άριστες γνώσεις των πολεμικών τεχνών ή με ζηλευτές ερευνητικές ικανότητες, όλες τους είναι οι πιο σκληρές γυναίκες της αμερικανικής τηλεόρασης.

Η Lynda Carter ως Wonder Woman

Η Lindsay Wagner ως Βιονική Γυναίκα

Η Gillian Anderson ως πράκτορας Σκάλι στα X-Files

H Lucy Lawless ως Ζήνα

Η Petta Wilson ως Νικίτα

Η Sarah Michelle Gellar στο ρόλο της Buffy, Η Βαμπιροφόνισσα

Η Jennifer Gardner στο Alias

H Summer Glau στο Terminator: The Sarah Connor Chronicles

Η Maggie Q στο ρόλο της Νικίτα στην επανέκδοση της σειράς
Πηγή: otherside.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Adele: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αλλά δεν σταματά τις βόλτες με τον σύντροφό της!

Posted: 28 Sep 2012 02:15 PM PDT


Από μέρα σε μέρα η Adele θα φέρει στον κόσμο
το πρώτο της παιδάκι! Η τραγουδίστρια της μεγάλης επιτυχίας Rolling in the Deep ανυπομονεί να γίνει μητέρα κι ενώ περίμενε μέχρι να φτάσει στον 6ο μήνα για να το δημοσιοποιήσει, τώρα δεν σταματά να κυκλοφορεί με την φουσκωμένη κοιλίτσα.

Όπως αναφέρει το tlife.gr πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την συνάντησε στην βόλτα της στο πάρκο μαζί με τον σύντροφό της Simon Konecki και το σκυλάκι τους. Η μέλλουσα μανούλα φορούσε το αγαπημένο της μαύρο χρώμα και δύσκολα μπορούσε να κρύψει την προχωρημένη εγκυμοσύνη της!

Δες φωτογραφίες από τη βόλτα τους:





kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Καταδικάστηκε ο Βρετανός που δολοφόνησε τη σύζυγό του όταν ανακάλυψε πως ήταν άντρας

Posted: 28 Sep 2012 02:10 PM PDT


Σε 24 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε από
δικαστήριο της Τουρκίας ο 40χρονος Βρετανός επιχειρηματίας Chris Collier, ο οποίος στις 27 Νοεμβρίου 2010 είχε δολοφονήσει την Ρωσίδα σύζυγό του στην Τουρκική πόλη Kusadasi.

Αιτία το σκοτεινό παρελθόν της καθώς του είχε αποκρύψει ότι είχε κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου.

Ο βρετανός γνώρισε τη συζύγο του όταν εργαζόταν ως επαγγελματίας πιανίστρια και τραγουδιστρια σε ξενοδοχείο στο Kusadasi.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο όταν ο 40χρονος έμαθε το παρελθόν της συζύγου του επέστρεψε στο πολυτελές διαμέρισμά τους, την χτύπησε με ένα αντικείμενο στο κεφάλι και μετά την έπνιξε.
Πηγή:tsantiri.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε τον πιο φτωχό πρόεδρο χώρας στον πλανήτη!

Posted: 28 Sep 2012 02:05 PM PDT


Ο κύριος που βλέπετε στην φωτογραφία με το
φτηνό ζακετάκι είναι ο Χοσέ Μουχίκα, πρόεδρος της Ουρουγουάης και πρώην αντάρτης των Τουπαμάρος στα χρόνια της δικτατορίας.

Ο κ. Μουχίκα οδηγεί ένα παλιό Volkswagen, αξίας μόλις, 1.945 δολάρια και αποτελεί τη μοναδική «πολυτέλεια» που έχει επιτρέψει στον εαυτό του.

Ο 77χρονος πολιτικός, που δεν έχει τραπεζικό λογαριασμό αλλά ούτε και χρέη, απέκτησε πριν από λίγες ημέρες ακόμα έναν τίτλο τιμής, αυτόν του πιο φτωχού προέδρου στον κόσμο!

Το παρατσούκλι βγήκε μετά την αποκάλυψη ότι εάν και ο μηνιαίος μισθός τους είναι 12.500 δολάρια εκείνος κρατάει μόνον 1.250 δολάρια για τα έξοδά του και το υπόλοιπο ποσό, το 90%, το επιστρέφει στο κράτος προκείμενου να ενισχυθούν τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας.

Όπως ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «El Mundo», με τα 1.250 δολάρια το μήνα μπορεί να τα βγάλει πέρα. Και μπορεί γιατί οι περισσότεροι κάτοικοι της Ουρουγουάης ζουν με πολύ λιγότερα.

Αυτή η είδηση που κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του κόσμου, δεν θα μπορούσε να μην μας βάλει σε σκέψεις σε σχέση με το πόσο τελικά, υπηρετούν τον λαό οι δικοί μας πολιτικοί.

Πηγή:newsbomb.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Γνωστή ηθοποιός: Tο σπέρμα του άντρα μου είναι μαγικό!

Posted: 28 Sep 2012 01:59 PM PDT

 Άλλες πάνε σε τηλεοπτικές εκπομπές και μιλάνε για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά τους...


η Jennifer Garner, όμως, μίλησε… για το σπέρμα του Ben Affleck!



«Νομίζω πως το θέμα των παιδιών έκλεισε για μένα. Ωστόσο, ομολογώ ότι ο Ben έχει μαγικό σπέρμα», είπε η 40χρονη ηθοποιός απαντώντας σε ερώτηση της Ellen DeGeneres σχετικά με το αν σκοπεύει να αποκτήσει κι άλλο παιδί.



Στο… γεννητικό όργανο, όμως, η Garner εστίασε και την διαφορά του 7 μηνών γιού της με τις δύο κόρες που έχει: «δεν με κατούρησε και στο πρόσωπο! Εννοώ, δεν έχει και μεγάλη διαφορά από τα κορίτσια»!



«Ίσως επειδή είναι αγόρι, ίσως επειδή είναι το τρίτο μου παιδί, ομολογώ ότι κάποιες φορές τον ξεχνάω! Είμαι τόσο απασχολημένη με το να κυνηγάω τα κορίτσια όλη μέρα, που όταν τις τακτοποιήσω κάνω άνω κάτω το σπίτι για να θυμηθώ που τον... άφησα», συνέχισε η ηθοποιός.



Αν σε βγάλει ο δρόμος στο Hollywood και βρεις ένα 7 μηνών μωράκι στο δρόμο… φώναξε την Garner να έρθει να το πάρει – ο γιός της θα είναι!





star.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Σάββατο 29/9;

Posted: 28 Sep 2012 01:55 PM PDT


Τα Ζώδια Σήμερα 29 Σεπτεμβρίου 2012







Κριός


21/3-20/4


Σήμερα η Σελήνη θα κινείται στους Ιχθείς μέχρι το απόγευμα και θα νιώσεις αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί, αγαπητέ Κριέ, και φυσικά θα αισθάνεσαι καταπίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην νευριάζεις, ειδικότερα με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις, που μπορεί να οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, ο σύντροφός σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει, για κάποια θέματα που αντιμετωπίζει, αλλά δεν έχουν να κάνουν με τη σχέση σας. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα και δείξε του έμπρακτα ότι είσαι δίπλα του, για να τον βοηθήσεις με κάθε τρόπο. Εσύ που προσπαθείς ακόμη να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, η αυξημένη επικοινωνία που έχεις αυτή την περίοδο, θα φέρει και την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Απόφυγε στη δουλειά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, φίλε Κριέ. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά και αισθάνεσαι αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου έχεις αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.







Ταύρος


21/4-20/5


Την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Ταύρε, θα μπορέσεις να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, μερικές φορές νομίζεις ότι η συμπεριφορά που έχει ο σύντροφός σου απέναντί σου είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει και να συζητήσεις μαζί του όλα τα παράπονά σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, αυτό το Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στον Κριό από το απόγευμα και μετά, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ταύρε, τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Απόφυγε να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτε. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου, αν προσπαθήσεις να είσαι και εσύ με την σειρά σου εγκρατής.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα θα έχεις πολύ δυναμικότητα, φίλε Δίδυμε, και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις όποιες εκκρεμότητες έχεις. Μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα, που μπορεί να σε αγχώνουν. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Μην ξεχνάς ότι η υπερκόπωση καραδοκεί. Πάρε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Άφησε τους εγωισμούς και μίλησε ανοιχτά με το σύντροφό σου, αγαπητέ Δίδυμε. Μπορεί, αν αλλάξεις συμπεριφορά, να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, η Σελήνη από το απόγευμα και μετά στον Κριό, σε ευνοεί για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, ώστε να έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Μάλλον ήρθε ο καιρός για να κάνεις κάτι πιο δραστικό.






Καρκίνος
22/6-22/7

Η Σελήνη σήμερα από τους Ιχθείς μέχρι το απόγευμα θα σε βάλει σε διαδικασίες να ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα, αγαπητέ Καρκίνε. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις. Να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο, που είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα, φίλε Καρκίνε, μπορεί να παρεξηγηθούν από το σύντροφό σου και να κατηγορηθείς άδικα για αδιαφορία, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν θέλεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις τους λόγους της συμπεριφοράς σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, συνέχισε έτσι και είναι βέβαιο ότι η καρδούλα σου πολύ γρήγορα θα χτυπήσει στους ρυθμούς του έρωτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις, για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου θα σου βγουν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές ή έξοδα.







Λέων
23/7-23/8

Αξιοποίησε τις δυνατότητες που έχεις, αγαπητέ Λέων, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά, με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα που συνεχώς παρουσιάζονται. Αυτό το Σάββατο όμως, είναι μία πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να πλησιάσεις κάποιους ανθρώπους, που μπορούν να σε συμβουλέψουν εποικοδομητικά. Μην αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Δείξε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε μία είδηση από άτομο που έχετε γνωρίσει τελευταία και σας έχει γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, φίλε λέων. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά φρόντισε να έχεις λογικές απαιτήσεις.







Παρθένος
24/8-22/9

Φίλε Παρθένε, να ξέρεις ότι όταν βιάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, στο τέλος κάνεις λάθη και τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου, αρκεί να μην στεναχωριέσαι και να μην καταπιέζεσαι. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει σε διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου, αγαπητέ Παρθένε, και προσπάθησε να βρεις τρόπους να περάσεις αυτό το Σάββατο όσο πιο ανάλαφρα και διασκεδαστικά. Αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, μπορεί το πλανητικό σκηνικό να σου φέρνει στασιμότητα, αλλά εσύ μην παρατάς τις προσπάθειες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, η δουλειά σου βρίσκεται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.







Ζυγός
23/9-22/10

Κάνεις πολλές προσπάθειες, αγαπητέ Ζυγέ, για να βελτιώσεις πολλές καταστάσεις, που ακόμη μπορεί να σε προβληματίζουν. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Εσύ όμως, για άλλη μια φορά θα προβληματιστείς σε σχέση με τον εαυτό σου και αν είναι σωστά πολλά πράγματα που κάνεις. Μην ανησυχείς χωρίς λόγο και ακολούθησε το ένστικτό σου, που σίγουρα δεν θα σε διαψεύσει. Επίσης, σήμερα που είναι Σάββατο, μπορείς να διευθετήσεις οικογενειακά θέματα και να τακτοποιήσεις ενδεχόμενες εκκρεμότητες που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σημερινή μέρα είναι καλή για τη σχέση σου, αν είσαι Ζυγός, και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δώσει η θέση της Σελήνης στον Κριό, από το απόγευμα και μετά, να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά, φίλε Ζυγέ. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.








Σκορπιός
23/10-22/11

Οι εξελίξεις που έχεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη θα είναι πολύ καλές, αγαπητέ Σκορπιέ, αλλά εσύ θα μπεις σε σκέψεις, γιατί γίνονται μερικά πράγματα, που δεν σου αρέσουν και τόσο. Μην εξωτερικεύσεις τίποτα σήμερα. Άφησε τις καταστάσεις να δείξουν από μόνες τους, γιατί θα έχεις εκνευρισμό και μπορεί να έρθουν αντίθετα αποτελέσματα. Κινήσου με προγραμματισμό, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και είναι βέβαιο ότι θα φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορούν να κυλήσουν πολύ καλά τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με το σύντροφό σου χωρίς λόγο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις στην ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς, χωρίς να κάνεις αρνητικές σκέψεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά θα βρεις τρόπους να τα προωθήσεις. Μην σε κυριεύει ο εγωισμός σου και δέξου την βοήθεια των συναδέλφων σου, γιατί θα είναι πολύτιμη. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν, μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.








Τοξότης
23/11-21/12

Η Σελήνη σήμερα από τους Ιχθείς μέχρι το απόγευμα, θα σου φέρει αρκετό εκνευρισμό, αγαπητέ Τοξότη. Μην δείχνεις δογματισμό, γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να περάσεις καλά με το σύντροφό σου, αν είσαι Τοξότης, και να αναθερμάνεις τη σχέση σου, κάνοντας μαζί του πιο δημιουργικά πράγματα από τα συνηθισμένα. Εσύ που δεν έχεις σχέση, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, τώρα που η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε ευνοεί στο μέγιστο βαθμό. Μην περιμένεις άλλο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Τοξότη, έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Η Σελήνη σήμερα που κινείται από το απόγευμα και μετά στους Ιχθείς, αγαπητέ Αιγόκερε, σε προειδοποιεί να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό. Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση που έρχεται από το παρελθόν σου και έχει να κάνει με τα επιτεύγματα σου. Είτε πρόκειται για καινούργιες ιδέες που πρέπει να υιοθετήσεις, είτε για γεγονότα που συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν, πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου γιατί μόνο το ένστικτο δεν φτάνει. Αυτή τη στιγμή, μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου αυτό το Σάββατο, φίλε Αιγόκερε, και να αποφορτιστείς από τις έννοιες και τα προβλήματα της εβδομάδας που πέρασε. Να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν και φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά, αν είσαι Αιγόκερως. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.






Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα μπεις στη διαδικασία να δεις το περιβάλλον σου και τι σου προσφέρει. Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω, γιατί στο χέρι σου είναι να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και προσπάθησε να χαλαρώνεις όταν χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις, φίλε Υδροχόε, και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις, που σε έχουν στεναχωρήσει στη σχέση σου. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα με το σύντροφό σου και άφησε το παρελθόν στη θέση του. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αυτό το Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στον Κριό, από το απόγευμα και μετά, είναι πολύ θετικό για να κάνεις νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά, αν είσαι Υδροχόος. Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις, και συνέχισε να κινείσαι στους ρυθμούς, που σου έχουν φέρει καλά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει λόγος να ξεστρατίζεις. Τα οικονομικά σου πρέπει λίγο να τα δεις με σοβαρότητα και να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα με θέματα νόμου ή γραφειοκρατικά.







Ιχθείς
20/2,20/3

Κάποια γεγονότα που θα φέρει η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σε κάνουν να έχεις αρκετό εκνευρισμό και άγχος, για καταστάσεις που δεν πρέπει να σε αγχώνουν. Η σημερινή μέρα είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν, φίλε Ιχθύ και να δεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία σε ό,τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή. Για εσένα, που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, τα πράγματα πάνε καλύτερα, μιας και ο κοινωνικός σου κύκλος μεγαλώνει και έχεις διάθεση να ανοιχτείς περισσότερο. Συνέχισε έτσι..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και αισθάνεσαι ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου, μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Σταμάτα να κάνεις τα ίδια λάθη και να παρασύρεσαι από στιγμιαίες επιθυμίες, γιατί πάντα έχεις το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα και μένεις άφραγκος.
Πηγή: myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Ο Τσακ Νόρις της παραλίας

Posted: 28 Sep 2012 01:50 PM PDT

Αναμνηστική φωτογραφία από κάποια καλοκαίρι στα νιάτα του...








newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Όταν δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το photoshop τα αποτελέσματα είναι τραγικά!

Posted: 28 Sep 2012 01:45 PM PDT

  Tα λόγια είναι περιττά...














































































kamikazi.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Ο χειρότερος θάνατος στην ιστορία του κινηματογράφου

Posted: 28 Sep 2012 01:40 PM PDT


Φέτος το καλοκαίρι πολλοί ήταν εκείνοι που
πίστεψαν πως η σκηνή του θανάτου της Μαριόν Κοτιγιάρ στο «The Dark Knight Rises» ήταν μια από τις πιο γελοίες στην ιστορία του κινηματογράφου...

Μάλιστα, η ερμηνεία της – κατά τα άλλα οσκαρικής – ηθοποιού, ενέπνευσε αρκετούς απλούς ανθρώπους για να φτιάξουν και να συμμετάσχουν στο εκπληκτικό, θεματικό tumblr, με τον εύγλωττο τίτλο… «People dying like Marion Cotillard», όπου μπορείς να απολαύσεις gif-άκια με μιμητές της σκηνής που, προφανώς, την αγάπησαν μέχρι δακρύων (από τα γέλια…).



Είναι, όμως, αυτός ο χειρότερος κινηματογραφικός θάνατος που είδαμε ποτέ; Μια σκηνή από super cult τουρκική ταινία του 1974 έρχεται τώρα να προκαλέσει το διχασμό! Λέγεται«Kareteci Kiz» («Karate Girl» στο πιο αγγλικό του), σκηνοθετήθηκε από τον Ορχάν Αξόι και περιγράφει την ιστορία της μουγκής Ζεϊνέπ, που πρέπει να εγχειριστεί για να μιλήσει ξανά (το έπαθε από ατύχημα…), αλλά κακοί άνθρωποι κλέβουν τα χρήματα για το νοσοκομείο και σκοτώνουν το γέρο πατέρα της κι ύστερα εκείνη μπορεί και μιλά ξανά (από το σοκ) και μαθαίνει καράτε από αστυνομικό που θα ερωτευτεί και θα πάνε να παντρευτούν, αλλά οι κακοί θα τον φάνε λάχανο και τότε είναι που η ηρωίδα θα ζοχαδιαστεί περισσότερο από ποτέ και θα πάρει εκδίκηση (απλές καθημερινές ιστορίες).



Η σκανδαλώδης σκηνή, όπου η Ζεϊνέπ πυροβολεί και σκοτώνει έναν από τους κακούς του «Kareteci Kiz» είναι αυτή που πρέπει να παρακολουθήσεις τώρα, για να διαπιστώσεις κι εσύ πως η Μαριόν

Κοτιγιάρ βρήκε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο!





asudotoi.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σκότωσε τον 15χρονο γιο του επειδή τον πέρασε για ληστή!

Posted: 28 Sep 2012 01:35 PM PDT


Οικογενειακή τραγωδία στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ...



Ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε κουκουλοφόρο νεαρό θεωρώντας ότι επρόκειτο για ληστή. Ανακάλυψε τελικά ότι ο νεαρός ήταν ο 15χρονος γιος του…



Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Τάιλερ Τζουλιάνο πυροβολήθηκε στη 1 τα ξημερώματα(τοπική ώρα) όταν γειτόνισσα του άνδρα εντόπισε το νεαρό και ζήτησε τη βοήθεια του πατέρα του.



Ο Τζέφρι Τζουλιάνο, δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο στην τοπική κοινότητα, πήρε το όπλο του και βγήκε στη γειτονιά για να διερευνήσει το περιστατικό ότανβρέθηκε αντιμέτωπος με το γιο του που φορούσε μαύρη κουκούλα και μαύρα ρούχα.



Όταν ο νεαρός προσπάθησε να τον προσεγγίσει τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να πεθάνει επί τόπου. «Πρόκειται για τραγωδία» σχολίασε εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.



tsantiri.gr







ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ: Βρήκε το κομμένο του δάκτυλο στην κοιλιά ψαριού

Posted: 28 Sep 2012 01:30 PM PDT


Στήλη άλατος έμεινε πριν από μια εβδομάδα ένας άνδρας στις ΗΠΑ, όταν...


τον πληροφόρησαν πως ένα από τα δάκτυλα που είχε χάσει σε ατύχημα στη λίμνη Πριστ του Αϊντάχο, εντοπίστηκε μέσα στην κοιλιά ενός ψαριού.



Όπως μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, το ψάρι αλιεύτηκε τρεις μήνες μετά το ατύχημα του Χανς Γκάλασι. Ο 33χρονος άνδρας είχε χάσει τέσσερα δάκτυλα από το αριστερό του χέρι, όταν έκανε «wakeboarding» (θαλάσσιο σπορ που μοιάζει με το «snowboard») και τα δάκτυλά του μπλέχτηκαν στο σκοινί, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν.



«Τράβηξα το χέρι μου έξω από το νερό και είδα ότι είχαν κοπεί τέσσερα από τα δάκτυλά μου. Πραγματικά δεν περίμενα να βρεθούν και σίγουρα δεν τα θέλω πίσω», υπογράμμισε ο ίδιος στη συνέντευξή του, ενώ κάνοντας χιούμορ πρόσθεσε: «Τα δάκτυλα μου έγιναν τελικά τροφή για τα ψάρια».



Εκπρόσωπος της Αστυνομίας εξήγησε ότι το κομμένο δάκτυλο θα διατηρηθεί στην κατάψυξη για μερικές εβδομάδες, σε περίπτωση που ο κάτοχός του αλλάξει γνώμη.



radar.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πάτρα: Έταζε παγωτό σε ανηλίκους για να τον ακολουθήσουν σπίτι του!

Posted: 28 Sep 2012 01:25 PM PDT


Τρομαγμένοι είναι οι γονείς στην Αγυιά της
Πάτρας από το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα έξω από Δημοτικό Σχολείο της περιοχής...

όταν ένας νεαρός Αλβανός, πλησίασε έξω από τα κάγκελα τουσχολικού συγκροτήματος και άρχισε να προσεγγίζει μικρά παιδιά προκειμένου να φύγουν μαζί του.



Όπως καταγγέλθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πάτρας, ο 22χρονος πλησίαζε τα ανήλικα, αγόρια και κορίτσια, και τους έλεγε πως η μητέρα ή ο πατέρας τους δεν θα πάει να τους πάρει από το σχολείο και πως έπρεπε να φύγουν με αυτόν.



Για το λόγο αυτό τα δελέαζε λέγοντάς τους πως θα πάνε σπίτι του νεαρού, θα τους δώσει παγωτό να φάνε και θα δούνε μαζί παιδικές ταινίες και σειρές. Ευτυχώς κάποια από τα παιδάκια ενημέρωσαν τους γονείς τους αλλά και τους δασκάλους τους και εκείνοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατέφθασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νεαρό Αλβανό.



Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του με την κατηγορία της απόπειρας προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πατρών. Ο 22χρονος δηλώνει πως μένει μόνιμα στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, όμως ελέγχεται καθώς ακόμη δεν έχει προσκομίσει έγγραφα παραμονής στη χώρα ή κάποιο άλλο επίσημο χαρτί.



patrastimes.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Η κόρη του Τσακ Νόρις...

Posted: 28 Sep 2012 01:20 PM PDT


Έχετε καμιά αμφιβολία;...








to-kounavi.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΚ: 15χρονος πέθανε με θανάσιμη διαδικτυακή καθοδήγηση!

Posted: 28 Sep 2012 01:15 PM PDT

 Ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι από την Chula Vista
της Καλιφόρνια σκοτώθηκε αφού πρώτα είχε παρακολουθήσει διαδικτυακό βίντεο...

σχετικά με το πώς μπορεί κάποιος να πεθάνει από τον υπεραερισμό.



Σύμφωνα με την αστυνομία, ο έφηβος, αφού πρώτα δοκίμασε τον υπεραερισμό - γρήγορες και βαθιές αναπνοές που συνήθως παίρνουμε σε καταστάσεις άγχους ή πανικού και που μπορούν να κάνουν κάποιον να νιώθει ότι του κόβεται η ανάσα ή να οδηγήσει ακόμα και σε λιποθυμία- έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε με το πρόσωπο επάνω σε γυάλινο ποτήρι, το οποίο έσπασε από το βάρος και καθώς θρυμματίστηκε, κομμάτια γυαλιού τρύπησαν τον λαιμό του, προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία.



Η οικογένεια του παιδιού προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία και μετέφερε τον 15χρονο στο Rady Children's Hospital του San Diego, αλλά ο έφηβος δεν τα κατάφερε, αναφέρουν οι Los Angeles Times.



enimerwsi.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές