Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Τα βρήκαν ξανά Μπαλοτέλι – Φίκο! (photos)

Posted: 28 Sep 2012 08:43 AM PDT

Τα βρήκαν ξανά Μπαλοτέλι – Φίκο! (photos)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ανακοίνωσε ότι βρίσκεται ξανά σε σχέση με τη Ραφαέλα Φίκο εκπλήσσοντας τους πάντες!

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Στο «σφυρί» η «βίλα των οργίων» του Μπερλουσκόνι

Posted: 28 Sep 2012 05:50 AM PDT

Στο «σφυρί» η «βίλα των οργίων» του Μπερλουσκόνι

Στο «σφυρί» έχει βγάλει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι την μια από τις «βίλες των οργίων» του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Repubblica», πρόκειται για την πολυτελή Βίλα Τσερτόζα στη Σαρδηνία, η αξία της οποίας μπορεί να φτάσει από 450 έως 470 εκατομμύρια ευρώ. Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι ο Μπερλουσκόνι ψάχνει αγοραστή από το καλοκαίρι του 2009, όταν ένας παπαράτσι τράβηξε 7.000 φωτογραφίες του εσωτερικού της έπαυλης και των φιλοξενουμένων, μεταξύ των οποίων γυμνόστηθες νεαρές γυναίκες. Πιθανός αγοραστής φέρεται να είναι Άραβας πρίγκιπας ή Ρώσος πολυεκατομμυριούχος. 

Δείτε backstage και remix του «Τώρα» δια χειρός Σάκη Ρουβά!

Posted: 28 Sep 2012 09:33 AM PDT

Δείτε backstage και remix του «Τώρα» δια χειρός Σάκη Ρουβά!

Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του video clip του νέου τραγουδιού του Σάκη Ρουβά «Τώρα» αλλά και από το remix του, ανέβασε ο τραγουδιστής στα social media, Facebook και Twitter.

Το video clip έχει την υπογραφή των White Room και θεωρείται από πολλούς υπερπαραγωγή. Ο τραγουδιστής ανέβασε το remix σε μουσική του Wally Lopez δείχνοντάς μας και τη δική του καλλιτεχνική ματιά. Δείτε το!

Η Amanda Seyfried στην πιο δραματική της φωτογράφηση

Posted: 28 Sep 2012 03:18 AM PDT

Η Amanda Seyfried στην πιο δραματική της φωτογράφηση

Ποζάρει όπως ποτέ άλλοτε για το περιοδικό Vs.

Η φωτογράφηση στην οποία η Amanda Seyfried αλλάζει πολλές εκφράσεις είναι σίγουρα από τις πιο ξεχωριστές της ηθοποιού. Τα ανοιχτόχρωμα μάτια της και τα ξανθιά μαλλιά της ξεχωρίζουν και είναι ιδιαίτερα σέξι στις πόζες της φωτογράφησης που έχει τίτλο «κίνδυνος». «Ήταν παράξενη, πολύ παράξενη φωτογράφηση», αναφέρει η ηθοποιός.

Αυτοκτόνησε πέφτοντας στην λίμνη των Ιωαννίνων

Posted: 28 Sep 2012 08:14 AM PDT

Αυτοκτόνησε πέφτοντας στην λίμνη των Ιωαννίνων

Σοκαρισμένοι όσοι βρέθηκαν στην λίμνη των Ιωαννίνων σήμερα το πρωί όταν είδαν μπροστά στα μάτια τους έναν άντρα να πέφτει στα νερά της λίμνης.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Χρυσή Αυγή: Δημιούργησε Όμιλο Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων

Posted: 28 Sep 2012 05:44 AM PDT

Χρυσή Αυγή: Δημιούργησε Όμιλο Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων

Μετά το αίμα και τα τρόφιμα μόνο για Έλληνες, η Χρυσή Αυγή προχωρά και στον Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Άρης Πλασκασοβίτης: Από το Greek Idol στο Chicago!

Posted: 28 Sep 2012 09:02 AM PDT

Άρης Πλασκασοβίτης: Από το Greek Idol στο Chicago!

Τα όνειρά του να πραγματοποιούνται βλέπει με τον καιρό ο Άρης Πλασκασοβίτης.

Το νεαρό τραγουδιστή με την ωραία φωνή, τα εκφραστικά μάτια, το πλατύ χαμόγελο και την κίνηση που εντυπωσιάζει τον γνωρίσαμε μετά τη συμμετοχή του στο «Greek Idol» παρά το ότι στον «κόσμο» του χορού ήταν ήδη γνωστός. Μετά το talent show και για τρεις σεζόν, ο Άρης πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ «Rent» , έκανε κάποιες προσπάθειες μόνος του στο τραγούδι και λίγο πριν το τέλος του φετινού καλοκαιριού ήρθε η μεγάλη πρόταση. Ο Σταμάτης Φασουλής ζήτησε από τον Άρη Πλασκασοβίτη να συμμετέχει στο «Chicago».

«Πέρασα ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι από θέμα δουλειάς, πολλές ακυρώσεις... Κι όμως νομίζω ότι στο τέλος κέρδισα το λαχείο! Θα συμμετέχω σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου μιούζικαλ, το "Chicago" με σκηνοθέτη τον Σταμάτη Φασουλή!», μας είπε ο τραγουδιστής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Η χαρά και η τιμή του Άρη είναι διπλή γιατί εκτός από το ότι συμμετέχει σε ένα μιούζικαλ παγκοσμίου φήμης συνεργάζεται και με τη μεγάλη μας ερμηνεύτρια Μαρινέλλα. Ποια είναι η σχέση τους και πώς την αποκαλεί ο τραγουδιστής;

«Πάμε στη Μαμά Μαρινέλλα... !!! Τι να πω γι αυτή τη γυναίκα, μια λέξη τη χαρακτηρίζει στα δικά μου ματιά! ΜΑΜΑ όπως προ-είπα!!! Ένας ευχάριστος, υπέροχος άνθρωπος με τρελή αίσθηση του χιούμορ! Μας προσέχει όλους στο θίασο και μας αντιμετωπίζει σαν παιδιά της. Χαίρομαι παρά πολύ όταν μου δίνει συμβουλές και μοιράζεται το υπέροχο, δυνατό παρελθόν της μαζί μου!», λέει χαρακτηριστικά ο Άρης και μοιράζεται μαζί μας κάποιες τους όμορφες στιγμές.

«Πολλές φορές εισβάλει στη δοκιμή των ρούχων κι αν δεν της αρέσει κάτι έρχεται και μου λέει στο αυτί: "Μη ξεχάσεις να ξυριστείς μικρέ και πες τους ότι αυτό το ρούχο δεν σου πάει..." Και τι γίνεται στο τέλος; Το δικό της γιατί τελικά έχει δίκιο! Ενώ όταν της κάνω το χατίρι και ξυριστώ έρχεται πάλι και μου λέει: "Εεεεε μα πολύ καλύτερα, τώρα είσαι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!!" και μου δίνει ένα φιλί», μας αποκαλύπτει ενώ συμπληρώνει με χιούμορ σταματήστε με γιατί μπορώ να μιλάω άπειρες ώρες για τη ΜΑΜΑ Μαρινέλλα!»

Όσο για το πώς περνάνε στις πρόβες, ο Άρης Πλασκασοβίτης μας είπε: «Περνάμε τέλεια, δημιουργικά, γελάμε μα πάνω από όλα μαθαίνω πολλά πράγματα που ούτε μπορούσα να φανταστώ. Για μένα είναι ένα μεγάλο σχολείο. Χαίρομαι παρά πολύ που έχω την ευκαιρία και συνεργάζομαι με όλους αυτούς τους σπουδαίου ανθρώπους! Είναι πολύ όμορφο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που θέλουν να σου μάθουν πράγματα, να σε βοηθήσουν και να σου δώσουν ώθηση. Και κάτι πολύ βασικό για μένα είναι πως δίπλα τους νιώθω ασφαλής!

Ο τραγουδιστής αναφέρεται στους πρωταγωνιστές του θιάσου Μαρνιλέλλα, Κωνστναντίνο Μαρκουλάκη, Σμαράγδα Καρύδη, Αντώνη Λουδάρο, Τάνια Τρύπη και φυσικά στο σκηνοθέτη Σταμάτη Φασουλή.

Καλή παρέα όμως κάνει και με τους χορευτές του θιάσου οι οποίοι εκτός από τον Άρη Πλασκασοβίτη είναι και οι Αντιγονη Ψυχράμη, Θεοχαρης Ιωαννιδης, Ναντια Κοντογιώργη, Χρήστος Σπανός, Λίνα Εξάρχου, Μανώλης Θεοδωράκης, Δήμητρα Σιγάλα, Χρήστος Γεωργαλής, Αρετή Πασχάλη, Κωνσταντίνος Καικής, Άντια Ολυμπίου, Γιάννης Αδιτάκης.

Η πρεμιέρα του μιούζικαλ «Chicago» είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στο θέατρο «Παλλάς».

Η αστρική διάσταση μιας εντυπωσιακής Πανσελήνου

Posted: 28 Sep 2012 08:23 AM PDT

Η αστρική διάσταση μιας εντυπωσιακής Πανσελήνου

H Πανσέληνος της 30ης Σεπτεμβρίου έρχεται για να μας θυμίσει πως τίποτε δεν είναι σίγουρο σε αυτόν τον κόσμο και ιδιαίτερα εκείνα που τελικά δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες μας.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Άση Μπήλιου: «Δε με χτυπάνε για να πάω με το ζόρι στην Ελένη»

Posted: 28 Sep 2012 07:40 AM PDT

Άση Μπήλιου: «Δε με χτυπάνε για να πάω με το ζόρι στην Ελένη»

Η Άση Μπήλιου συνεργάζεται με την Ελένη Μενεγάκη τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η αστρολόγος και παρουσιάστρια, μίλησε στο entertv για τη συνεργασία αυτή: «Είμαι με την Ελένη από το 2007. Για να είμαι έκτη χρονιά μαζί της, μάλλον καλά περνάω. Δεν με χτυπάνε για να πάω με το ζόρι... σαφώς θα έχει και στιγμές πιο ζόρικες και στιγμές έντασης. Από 'κει και πέρα, όσες δυσκολίες κι αν υπάρχουν περνάμε καλά». Η Άση Μπήλιου μίλησε επίσης και για την μετακίνηση της εκπομπής «Ελένη» από την πρωινή στην μεσημεριανή ζώνη: «Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη μου αντίδραση ήταν ο πανικός. Όχι για το πώς θα πάει η Ελένη το μεσημέρι, αλλά για το δικό μου κομμάτι συμμετοχής στην εκπομπή. Όλοι είχαν συνηθίσει να βλέπουν τις προβλέψεις το πρωί και αναρωτιόμουν πως θα γίνει. Βέβαια, σε όλο αυτό τον πανικό η Ελένη ήταν πιο ψύχραιμη και το συζητήσαμε. Μάλιστα εγώ ήμουνα του τύπου, 'Ελένη μου αν δεν υπάρχει χώρος στην εκπομπή για τα ζώδια, μην στεναχωριέσαι, εμείς θα είμαστε φίλες'. Η Ελένη όμως ήταν πιο ψύχραιμη και μου έλεγε: 'θα βρούμε τρόπο να το εντάξουμε', γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Τελικά βρήκαμε μια φόρμουλα, να μην είναι οι προβλέψεις απαραίτητα καθημερινές και να είναι περισσότερο με θέματα».

5 βασικοί κανόνες μακιγιάζ για αρχάριες

Posted: 28 Sep 2012 08:36 AM PDT

5 βασικοί κανόνες μακιγιάζ για αρχάριες

Ο Official Makeup Artist & Hairstylist της L'Oréal Paris, Δημήτρης Γιαννέτος, μας εξηγεί τα σωστά βήματα.

 

Διαβάστε αναλυτικά στο queen.gr

Η φωτογραφία της χρονιάς: Σήμερα πληρώθηκα…

Posted: 28 Sep 2012 08:40 AM PDT

Η φωτογραφία της χρονιάς: Σήμερα πληρώθηκα...

Αυτή είναι η φωτογραφία της χρονιάς. Η φωτογραφία όλων των μισθωτών, των Ελλήνων του ΔΝΤ, που περιμένουν με αγωνία και... φόβο να έρθει η στιγμή της πληρωμής του μισθού.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τη φωτό στο onsports.gr

Jennifer Garner: To σπέρμα του Ben είναι μαγικό!

Posted: 28 Sep 2012 08:26 AM PDT

Jennifer Garner: To σπέρμα του Ben είναι μαγικό!

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα!

 

Aπαστράπτουσα, φορώντας ένα υπέροχο μπλε φόρεμα και έχοντας τα μαλλιά της ανέμελα να πέφτουν στους ώμους της, η Jennifer Garner κάθισε στον καναπέ της Ellen DeGeneres και όπως συμβαίνει συνήθως, μίλησε για όλους και για όλα! Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Δείτε το νέο τατουάζ του Άκη Πετρετζίκη

Posted: 28 Sep 2012 08:26 AM PDT

Δείτε το νέο τατουάζ του Άκη Πετρετζίκη

Λάτρεις των τατουάζ είναι ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο πρώτος Έλληνας «Master Chef» έχει στο ομολογουμένως γυμνασμένο του κορμί πολλά τατουάζ τα οποία συμβολίζουν πρόσωπα, καταστάσεις και γεγονότα που θέλει να έχει χαραγμένα πάνω του. Χθες το μεσημέρι ο Άκης έκανε ακόμα ένα τατουάζ στη μέσα πλευρά του δεξιού του καρπού. Μάλιστα, ο άνθρωπος που εμπιστεύεται ο Άκης για τα τατουάζ του είναι συγκεκριμένος και ακούει στο όνομα, Klodian Luca. Δείτε τον Άκη Πετρετζίκη την ώρα που «χτυπάει» το νέο του τατουάζ!

Γλυκά με παγωτό και καραμέλα!

Posted: 28 Sep 2012 08:19 AM PDT

Γλυκά με παγωτό και καραμέλα!

Είναι τέλεια όταν έχει ζέστη έξω και πολύ νόστιμα και γλυκά.

Είναι και ένας τρόπος να εκμεταλλευτείτε κάποια υπολείμματα που έχετε από καραμέλες.Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Καύσιμα από ουίσκι

Posted: 28 Sep 2012 08:10 AM PDT

Καύσιμα από ουίσκι

Μετά από έρευνες ανακαλύφθηκε τρόπος για να μετατραπούν οι ουσίες από το ουίσκι σε καύσιμα!

Kάτι που φυσικά στην Βραζιλία το είδαμε να γίνεται με τα ίδια μας τα μάτια. Ο λόγος που τόσα χρόνια δεν έχει γίνει και στην ευρώπη δεν το ξέρουμε, σημασία έχει πως τώρα άρχισε να συζητείται. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Οι πιο πρωτότυπες συσκευασίες προϊόντωv

Posted: 28 Sep 2012 08:03 AM PDT

Οι πιο πρωτότυπες συσκευασίες προϊόντωv

Βραβείο δημιουργικής σκέψης....τουλάχιστον!

Διαβάστε περισσότερα και δείτε εκπληκτικές φωτογραφίες στο newsbomb.gr

Η φωτογραφία της χρονιάς: Σήμερα πληρώθηκα...

Posted: 28 Sep 2012 08:40 AM PDT

Η φωτογραφία της χρονιάς: Σήμερα πληρώθηκα...

Αυτή είναι η φωτογραφία της χρονιάς. Η φωτογραφία όλων των μισθωτών, των Ελλήνων του ΔΝΤ, που περιμένουν με αγωνία και... φόβο να έρθει η στιγμή της πληρωμής του μισθού.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τη φωτό στο onsports.gr

Ο Ισορροπιστής έγινε νονός!

Posted: 28 Sep 2012 06:00 AM PDT

Ο Ισορροπιστής έγινε νονός!

Τον γιο του πολύ καλού του φίλου βάφτισε ο Ισορροπιστής.

Ο ράπερ του συγκροτήματος ΝΕΒΜΑ, έγινε νονός. Το Μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στο Αιγάλεω και ο Νίκος Παυλίδης βάφτισε το μοναχογιό του πολύ καλού του φίλου Αντώνη, και της συζύγου του Δώρας, στον οποίο τρέφει μεγάλη αδυναμία. Ο μικρός, πήρε το όνομα «Μάριος». Ο άλλος νονός ήταν ο επίσης πολύ καλός φίλος του ζευγαριού, Δημήτρης.

 

 

Ο Ισορροπιστής έγινε νονός!

Posted: 28 Sep 2012 06:00 AM PDT

Ο Ισορροπιστής έγινε νονός!

Τον γιο του πολύ καλού του φίλου βάφτισε ο Ισορροπιστής.

Ο ράπερ του συγκροτήματος ΝΕΒΜΑ, έγινε νονός. Το Μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στο Αιγάλεω και ο Νίκος Παυλίδης βάφτισε το μοναχογιό του πολύ καλού του φίλου Αντώνη, και της συζύγου του Δώρας, στον οποίο τρέφει μεγάλη αδυναμία. Ο μικρός, πήρε το όνομα «Μάριος». Ο άλλος νονός ήταν ο επίσης πολύ καλός φίλος του ζευγαριού, Δημήτρης.

 

 

Κάντο όπως η Emma Watson: Φόρεμα με παντελόνι!

Posted: 28 Sep 2012 08:00 AM PDT

Κάντο όπως η Emma Watson: Φόρεμα με παντελόνι!

Πώς εμφανίστηκε η νεαρή σταρ στο κόκκινο χαλί;

Στις ανοιξιάτικες πασαρέλες των Εβδομάδων Μόδας για το  2013 είδαμε αρκετούς σχεδιαστές να προτείνουν φορέματα πάνω από παντελόνια και από ό, τι βλέπουμ εαυτή που πρώτη θέλησε να το δοκιμάσει ήταν η  Emma Watson.

Προτίμησε τον πιο ασφαλή τρόπο επιλέγοντας ένα total black look το οποίο φώτισε με ένα στιλάτο κόσμημα. Φόρεσε λοιπόν, ένα μαύρο στράπλες μίνι φόρεμα  Christian Dior πάνω από ένα μαύρο παντελόνι επίσης του ιδίου και το συνδύασε με βελουτέ ελαφρώς μυτερές γόβες, τι άλλο; Christian Dior για την πρεμιέρα του The Perks of Being a Wallflower στο Λονδίνο. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look με ένα συμβολικό μενταγιόν κελιδί με διακριτικά στρας και διαμαντένια καρφωτά σκουλαρίκια. Κράτησε τα μαλλιά της σε ένα pin-up δεκαετίας του '20 χτένισμα και φώτισε το πρόσωπό της με κόκκινο κραγιόν.

Αν θέλετε κι εσείς να μιμηθείτε το στυλ της, ρίξτε μια ματια στα παρακάτω κομμάτια:

- Φόρεμα Asos

- Παντελόνι J.Crew

- Γόβες Alice + Olivia

- Σκουλαρίκια Li-LA-LO

- Μανταγιόν Li-LA-LO

 

Διαβάστε ακόμη:
Blake Lively: φθινοπωρινή γεωμετρία στο Gossip Girl

Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες stars αυτή την εβδομάδα;

 

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές