Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Ο πιο τρομακτικός νεοναζί εγκληματίας στον κόσμο

Posted: 17 Sep 2012 09:00 AM PDT

Ο πιο τρομακτικός νεοναζί εγκληματίας στον κόσμο

Ο 37χρονος Τζέισον Μπάρνουμ δεν βρίσκεται στην λίστα με τους πλέον καταζητούμενους του FBI. Ούτε είναι σίριαλ κίλερ, παρά ένας συνηθισμένος ηρωινομανής λωποδύτης. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι το κρανίο του.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Γιώργος Νταλάρας: «Αισθάνομαι συνεχώς ενοχές για τα λεφτά που κέρδισα και δεν το έκρυψα ποτέ»

Posted: 17 Sep 2012 09:17 AM PDT

Γιώργος Νταλάρας: «Αισθάνομαι συνεχώς ενοχές για τα λεφτά που κέρδισα και δεν το έκρυψα ποτέ»

Για πρώτη φορά μετά τα επεισόδια που είχαν γίνει κατά τη διάρκεια των συναυλιών του την Άνοιξη, ο Γιώργος Νταλάρας μιλά σε συνέντευξη του γαι όλα.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αισθάνεται ενοχές για τα χρήματα που βγάζει μέσα από τη δουλειά του.

«Αισθάνομαι συνεχώς ενοχές και δεν το έκρυψα ποτέ. Αμείφθηκα από τη δουλειά μου έντιμα και καθαρά. Δυστυχώς, ποτέ δεν τα κατάφερα να ταυτιστώ με τον σύγχρονο τίτλο του πετυχημένου, ώστε να μην αισθάνομαι ενοχές. Δεν ισοπεδώθηκα», λέει στο Down Town Κύπρου και καταλήγει: «Συνεχώς αισθάνομαι «παρεξηγημένος», ίσως γιατί δεν πρόδωσα ποτέ αυτά που πιστεύω και δε ζήτησα ποτέ συμμάχους, όταν μέσα από τη δουλειά μου και μέσα από τη ζωή μου, υποστήριζα αυτά που πιστεύω».

Αντιγράψτε το look: το δροσερό μακιγιάζ της Amy Adams

Posted: 17 Sep 2012 08:45 AM PDT

Αντιγράψτε το look: το δροσερό μακιγιάζ της Amy Adams

Ο celebrity makeup artist Stephen Sollitto εξηγεί πώς το δημιούργησε

Με ένα άψογο look αλλά καθόλου επιτηδευμένο- σπουδή στο μινιμαλιστικό μακιγιάζ- εμφανίστηκε η ηθοποιός Amy Adams στο show του Calvin Klein και ο Stephen Sollitto μοιράστηκε με το style.com τις λεπτομέρειες: 


Στο πρόσωπο, άπλωσε το Face and Body Foundation της MAC με ένα νωπό σφουγγαράκι και στη συνέχεια πέρασε ελάχιστη πούδρα σε σκόνη, για να φιξάρει τη βάση. «Ήθελα να αφήσω την επιδερμίδα της να αναπνέει», είπε. Για αυτό το ροδαλό χρώμα στα μάγουλά της, χρησιμοποίησε το ρουζ Douceur του Nars και από πάνω άπλωσε ταμποναριστά με τα δάχτυλα ελάχιστο highlighter, το οποίο χρησιμοποίησε με τον ίδιο τρόπο και στο κέντρο του άνω χείλους και κατά μήκος της μύτης, για να δώσει φως. 


Στα μάτια της χρησιμοποίησε μια ουδέτερη σκιά (συγκεκριμένα την σκιά Call της Tarte) και τονισε το βλέμμα με ένα μαύρο μολύβι κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων, το Smolder της MAC. Για να δώσει ακόμα περισσότερη ένταση στη γραμμή, άπλωσε από πάνω μια σκιά σε βαθύ μοβ τόνο (την Wild της Tarte) που είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική αντί για την κλασική μαύρη ή την καφέ. Συνέχισε με αρκετές στρώσης της μαύρης μάσκαρα Get Bent της Benefit στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες, και μια στρώση καφέ-χρυσής σκιάς κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων, ώστε να υπάρχει ισορροπία στο αποτέλεσμα. 


Για τα χείλη της επέλεξε να συνδυάσει δύο κραγιόν, ένα σε παστέλ ροζ και ένα σε ροζ-δαμασκηνί (και τα δύο της Hourglass Cosmetics) γιατί "Αυτοί οι τόνοι αναδεικνύουν το μπλε των ματιών της και είναι ιδανικοί για να τραβήξουν το βλέμμα όσο πρέπει. 

Η Vanesa Hudgens μεγάλωσε και είναι πολύ σέξι

Posted: 17 Sep 2012 08:40 AM PDT

Η Vanesa Hudgens μεγάλωσε και είναι πολύ σέξι

Την είχαμε γνωρίσει ως έφηβη στις τηλεοπτικές σειρές της Disney, αλλά απ' ότι φαίνεται έχει μεγαλώσει για τα καλά.

Η Vanesa Hudgens φωτογραφίζεται για τις ανάγκες του περιοδικού Untitles, ντυμένη με ρούχα διάσημων σχεδιαστών και αφήνει πίσω της την εικόνα της μικρής πρωταγωνίστρια του High School Musical.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Κάπνισμα: Ένας επιπλέον λόγος να το κόψετε

Posted: 17 Sep 2012 08:30 AM PDT

Κάπνισμα: Ένας επιπλέον λόγος να το κόψετε

Νέα έρευνα συνδέει την βλαβερή συνήθεια με την έλλειψη ύπνου

Στο ιατρικό περιοδικό Addiction Biology δημοσιεύτηκε πρόσφατα γερμανική έρευνα, σύμφωνα με την οποία, οι διαταραχές στον ύπνο είναι συχνότερο φαινόμενο μεταξύ των καπνιστών.

Η έρευνα βασίζεται στις συνήθειες ύπνου 1.071 καπνιστών και 1243 μη- καπνιστών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, 28,1% των καπνιστών ομολόγησαν ότι η ποιότητα του ύπνου τους ήταν κακή, ενώ, η ίδια μαρτυρία, στους μη- καπνιστές έφτασε το 19,1%. 17% των καπνιστών δήλωσε, ακόμα, ότι κατά μέσο όρο κοιμάται κάτω από έξι ώρες ημερησίως, έναντι του αντίστοιχου 7% στους μη- καπνιστές.

«Είναι πιθανό, το κάπνισμα να αποτελεί έναν από τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του ύπνου μας, καθώς και την διάρκειά του», ήταν το πόρισμα της έρευνας. Μήπως αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος να σκεφτείτε σοβαρά να το κόψετε;

Διαβάστε ακόμα:
Μειώστε το κάπνισμα με τη βοήθεια της άσκησης
Ένας περίπατος την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα.
Πώς να κόψετε το κάπνισμα

Stars και ομοφοβία: Ποιοι celebrity έχουν επιτεθεί κατά των ομοφυλοφίλων;

Posted: 17 Sep 2012 08:15 AM PDT

Stars και ομοφοβία: Ποιοι celebrity έχουν επιτεθεί κατά των ομοφυλοφίλων;

Ποιοι διάσημοι έχουν επιτεθεί λεκτικά σε gay συναδέλφους τους;

Mπορεί να είναι διάσημοι και η ζωή τους, και κυρίως τα καμώματά τους να απασχολούν καθημερινά τα tabloids, αλλά ακόμα και αυτοί έχουν κάποια ταμπού και ιδιαίτερα όσον αφορά στην ομοφυλοφιλία. Με αφορμή λοιπόν τις δηλώσεις του διάσημου βρετανού ηθοποιού Rupert Everett, ο οποίος έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι είναι gay, και την αρνητική του στάση απέναντι στην απόκτηση παιδιών από gay ζευγάρια, βρήκαμε stars που έχουν προβεί κατά καιρούς σε ομοφοβικές δηλώσεις και σας τους παρουσιάζουμε...

Chris Brown: Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τον συγκεκριμένο, καθώς το επόμενο βήμα του είναι ο φόνος, αν δεν έχει ήδη κάνει. Τον περασμένο Δεκέμβριο λοιπόν, ο Brown, ανέβασε μία σειρά ρατσιστικών και ομοφοβικών σχολίων με στόχο τον επίσης ράπερ, Raz. Όταν ρωτήθηκε για τα συγκεκριμένα σχόλια, είπε ότι δεν έχει τίποτα με τους ομοφυλόφιλους, απλά ότι ο Raz επέδειξε αγενή συμπεριφορά. Να τον πιστέψουμε;

Μel Gibson: Μπορεί να είναι από τους μεγαλύτερους star του Hollywood, και να έχει υπάρξει ένας από τους πιο σέξι άντρες, αλλά τα τελευταία χρόνια, ο Gibson απασχολεί πολύ περισσότερο με την ανάρμοστη συμπεριφορά του παρά με τις ταινίες του. Τα προβλήματα αλκοολισμού αλλά και τα συχνά ρατσιστικά του σχόλια απέναντι σε γυναίκες, μετανάστες και ομοφυλόφιλους είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Μάλιστα για τους τελευταίους είχε δηλώσει σε σευνέντευξή του το 1991: «To μόνο που κάνουν είναι να κάνουν sex από τον κ..ο»! Kαι συνέχισε: «Με αυτή την εμφάνιση ποιος θα πίστευε ότι είμαι gay; Δείχνω ομοφυλόφιλος; Συμπεριφέρομαι σαν αυτούς; Μιλάω σαν αυτούς»; Mάλιστα, φήμες υποστηρίζουν ότι είχε αποτρέψει τον Heath Ledger από το να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Brokeback Mountain. Ευτυχώς που δεν τον άκουσε...

Isaiah Washington: O πρωταγωνιστής της διάσημης σειράς Grey's Anatomy, έχασε τη δουλειά του εν μία νυκτί, καθώς σε έναν παρασκηνιακό καυγά με τον συμπρωταγωνιστή του Patrick Dempsey, αποκάλεσε τον επίσης πρωταγωνιστή της σειράς T.R Knight... σουτζουκάκι! Ο Washington αρνήθηκε ότι είπε τη συγκεκριμένη λέξη, ο Knight παραδέχτηκε ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος και η σειρά έμεινε με εναν πρωταγωνιστή λιγότερο!

Donald Trump: O διάσημος επιχειρηματίας έναν μόλις χρόνο πριν, και αφού ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων έγινε νόμιμος στις ΗΠΑ, δήλωσε, πως βλέπει το συγκεκριμένο ζήτημα, όπως τα νέα μπαστούνια του γκολφ. «Είναι πολύ μακριά και είναι αφύσικο να βλέπεις τους παίκτες να τα κρατούν. Έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους αλλά ο γάμος μεταξύ τους μου φαίνεται απλά αφύσικος. Είμαι παραδοσιακός τύπος βλέπετε».

Donna Summer: Με το στιλ και τη γενικότερη παρουσία της η βασίλισσα της Disco έγινε μεγάλο gay icon, μέχρι τη στιγμή που κάπου στα 1983 σε μία συναυλία της και με τον ιό του AIDS να βρίσκεται σε έξαρση, ξέσπασε κατά των ομοφυλοφίλων: «Βλέπω το κακό της ομοφυλοφιλίας να βγαίνει από μέσα σας. Το AIDS είναι η τιμωρία για τις αμαρτίες σας. Μη με παρεξηγείτε, ο Θεός σας αγαπάει, αλλά όχι έτσι όπως είστε τώρα». Αργότερα βέβαια προσπάθησε να συμαζέψει τα ασυμμάζευτα λέγοντας πως έχει πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους και πως ποτέ της δεν έκρινε τους ανθρώπους σύμφωνα με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει!

50 Cent: O διάσημος ράπερ έγινε έξαλλος όταν ο Perez Hilton τον αποκάλεσε κρετίνο και αυτός με τη σειρά του έγραψε στο Twitter του: «Ο Perez Hilton με είπε κρετίνο κι εγώ έβαλα ένα φιλαράκι μου να πάει σε ένα gay γάμο και να πυροβολήσει. Μπορεί να μην ήταν του Hilton αλλά ένιωσα πραγματικά ότι πήρα εκδίκηση»! Και συνέχισε: «Αν είσαι άντρας, άνω των 25 και δεν πηγαίνεις με γυναίκες τότε αυτοκτόνα! Ο κόσμος θα είναι πολύ καλύτερος χωρίς εσένα»! Σκληρός 50 Cent...

Διαβάστε επίσης:

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα χειρότερο από ένα παιδί που μεγαλώνει με δύο γκέι μπαμπάδες». Ποιος διάσημος (γκέι) το είπε;

Είδηση σοκ: o Chris Brown κάνει τατουάζ το πρόσωπο της Rihanna μελανιασμένο και χτυπημένο

Η Emma Stone και τα τρίχρωμα Roger Vivier πέδιλά της!

Posted: 17 Sep 2012 08:00 AM PDT

Η Emma Stone και τα τρίχρωμα Roger Vivier πέδιλά της!

Πώς εμφανίστηκε η διάσημη ηθοποιός στο show του Calvin klein;

Η γλυκύτατη Emma Stone σταμάτησε και πόζαρε για τους φωτογράφους καθώς έμπαινε στο show του  Calvin Klein για την Άνοιξη του  2013 στα πλαίσια της Εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

Η ηθοποιός επέλεξε ένα κατακόκκινο, αμάνικο, μίνι φόρεμα σε γραμμή 'Α' το οποίο συνδύασε με ένα κρεμ τσαντάκι και επιμελώς ατημέλητη κουπ. Ομολογουμένως το κόκκινο φόρεμα του Calvin Klein, είναι ένα κομμάτι που μπορεί να αξιοποιηθεί κάθε στιγμή και περίσταση βγάζοντας την κάτοχό του ασπροπρόσωπη με τον πιο chic τρόπο. Αυτό που έκλεψε όμως την παράσταση δεν ήταν άλλο από τα παπούτσια της Emma Stone.

Τα τρίχρωμα πέδιλά της, σε αποχρώσεις του μαύρου, κίτσινου και μπεζ, ανήκουν στον οίκο Roger Vivier και κοστίζουν $1,196! Τα color-blocking παπούτσια της, μαγνήτισαν τα φλας και απογείωσαν το look της. Μπορεί να μην διαθέτουμε όλες μας το budget για ένα ζευγάρι παπούτσι όπως τα συγκεκριμένα, αλλά είναι μία καλή ιδέα για να δούμε πώς μπορούμε να μιμηθούμε ένα παρόμοιο chic look! 

Διαβάστε ακόμη:

Η συγκινητική φωτογραφία της Emma Stone με την καρκινοπαθή μαμά της

Emma Stone: casual ντύσιμο σε ραντεβού με τον καλό της

Αντιγράψτε το μακιγιάζ της Emma Stone

Πώς ο Γαρδέλης και η παρέα του “έκλεψαν” την τηλεθέαση

Posted: 17 Sep 2012 07:45 AM PDT

Πώς ο Γαρδέλης και η παρέα του

Η επιστροφή των ταινιών των 80's

Ο Alpha επένδυσε στην αγαπημένη δεκαετία των 80's και μάλιστα έκανε και επιτυχία. Από την προηγούμενη εβδομάδα το κανάλι αποφάσισε να βάλει στην τηλεοπτική ζώνη 5 με 7, ταινίες από τη δεκαετίας του 80, τις οποίες σπάνια βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση.

Ο πείραμα του Alpha όμως να καλύψει το κενό μέχρι στις 24 Σεπτεμβρίου που αρχίζει ξανά το καθημερινό "Δέστε τους", ήταν εξαιρετικά πετυχημένο. Οι ταινίες που κάποτε έκαναν big stars τον Σταμάτη Γαρδέλη, τον Πάνο Μιχαλόπουλο, τη Βάσια Παναγοπούλου κ.ά, έφεραν ανέλπιστα νούμερα τηλεθέασης, ξεπερνώντας τη σειρά του Mega "Δύο Ξένοι" αλλά και το "Fthis" με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Προφανώς και η επόμενη -και τελευταία- εβδομάδα-αφιέρωμα στις cult ταινίες, θα χτυπήσει και πάλι πρωτιά και κάτι μας λέει ότι οι υψηλές τηλεθεάσεις δεν θα περάσουν απαραίτητες από τα ελληνικά κανάλια.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα χειρότερο από ένα παιδί που μεγαλώνει με δύο γκέι μπαμπάδες». Ποιος διάσημος (γκέι) το είπε;

Posted: 17 Sep 2012 08:23 AM PDT

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα χειρότερο από ένα παιδί που μεγαλώνει με δύο γκέι μπαμπάδες». Ποιος διάσημος (γκέι) το είπε;

Μία ακόμα δήλωση του Βρετανού ηθοποιού που προκαλεί αντιδράσεις

 

Ο Βρετανός πρωταγωνιστής ταινιών όπως «Ο Ερωτευμένος Σαίξπηρ», «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου» και πολλών άλλων επιτυχιών, Rupert Everett, μίλησε στο περιοδικό των Sunday Times, όπου δήλωσε ότι «Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα χειρότερο από ένα παιδί που μεγαλώνει με δύο γκέι μπαμπάδες Μπορεί κάποιοι να μην συμφωνούν με αυτό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα! Αυτή είναι απλώς η άποψή μου».

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν σκελετό βρικόλακα

Posted: 17 Sep 2012 08:58 AM PDT

Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν σκελετό βρικόλακα

Βούλγαροι αρχαιολόγοι ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν έναν σκελετό «βρικόλακα» στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, στην πόλη της Σωζόπολης της Βουλγαρίας, με μία ράβδο σιδήρου καρφωμένη στο στέρνο

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

«ΦΜ Live»: Δείτε την πρεμιέρα Σεργουλόπουλου-Μπακοδήμου!

Posted: 17 Sep 2012 08:41 AM PDT

«ΦΜ Live»: Δείτε την πρεμιέρα Σεργουλόπουλου-Μπακοδήμου!

Με μια κατακόκκινη ολόσωμη φόρμα, ένα τόνο πιο ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά της και ψιλοτάκουνα παπούτσια μας υποδέχτηκε η Μαρία Μπακοδήμου στην πρεμιέρα του «ΦΜ Live» ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος επέλεξε χρωματικούς συνδυασμούς του πράσινου και του μπλε!

Οι παρουσιαστές επέστρεψαν με πολλά χαμόγελα, το γνωστό τους χιούμορ και πολύ όρεξη για δουλειά! Το τηλεοπτικό δίδυμο, καλωσόρισε τους τηλεθεατές του, με την Μαρία Μπακοδήμου να εξομολογείται πως μετά απο 12 χρόνια, έχει πολύ άγχος!

Το studio του «ΦΜ Live» είχε κάποιες αλλαγές στα χρώματα αφού φέτος κυριαρχούν το πράσινο, το πορτοκαλί και το άσπρο!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε το τραγούδι αρχής από τις Μέλισσες, θα δείτε ποιος προλόγισε τους παρουσιαστές, ποιοι τους απηύθυναν χαιρετισμό, αλλά και το νέο μέλος της εκπομπής.

Lana Del Rey: Τα έβαψε… μαύρα

Posted: 17 Sep 2012 03:26 AM PDT

Lana Del Rey: Τα έβαψε… μαύρα

Άφησε πίσω της το λουκ με τα κόκκινα μαλλιά και άλλαξε εντελώς στιλ.

Η Lana Del Rey βρίσκεται στην Πολωνία, όπου εμφανίστηκε όχι με τα κόκκινα μαλλιά με τα οποία τη γνωρίσαμε αλλά με πιο σκούρο μαύρο λουκ. Βγαίνοντας από το θέατρο όπου μόλις είχε τραγουδήσει, μοίρασε δεκάδες αυτόγραφα στους θαυμαστές της οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί απ' έξω.

Διαμαντίδης: «Είμαστε αποφασισμένοι» (video+photos)

Posted: 17 Sep 2012 09:07 AM PDT

Διαμαντίδης: «Είμαστε αποφασισμένοι» (video+photos)

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το... σπίτι του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε στην κάμερα του Οnsports για τη νέα ομάδα του «τριφυλλιού» και την στήριξη που χρειάζεται από τον κόσμο...

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Καίτη Γαρμπή-Διονύσης Σχοινάς: Διασκέδασαν στο Posidonio

Posted: 17 Sep 2012 08:17 AM PDT

Καίτη Γαρμπή-Διονύσης Σχοινάς: Διασκέδασαν στο Posidonio

Ο Αντύπας, η Δέσποινα Βανδή και οι Vegas, ξεσηκώνουν κάθε εβδομάδα το κοινό με τις επιτυχίες τους.

Εκτός από τους θαμώνες του κέντρου, το σχήμα αυτό επισκέπτονται και αρκετοί επώνυμοι κατά καιρούς. Τη βδομάδα που μας πέρασε εκεί διασκέδασε η Καίτη Γαρμπή με το Διονύση Σχοινά, τους οποίους συνδέει φιλία με τον Αντύπα, αλλά και με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία αποκάλυψε ότι 18 χρόνια πριν, η ίδια και ο Διονύσης Σχοινάς, έκαναν φωνητικά στην Καίτη Γαρμπή! Το ζευγάρι μάλιστα επισκέφθηκε τον Αντύπα στο καμαρίνι του όπου φωτογραφήθηκε μαζί του και με την Δέσποινα Βανδή. Δήλωσαν μάλιστα ενθουσιασμένοι με το πρόγραμμα. Στο ίδιο κέντρο βρέθηκαν επίσης η Κατερίνα Στανίση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Διονύσης Ζάχος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και αρκετοί άλλοι!

Η Sila στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Posted: 17 Sep 2012 08:28 AM PDT

Η Sila στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Ποδαρικό έκανε στην Τατιάνα Στεφανίδου η τηλεοπτική Sila, κατά κόσμον Κανσού Ντερέ στην πρώτη της εκπομπή.

Η ηθοποιός πολύ γλυκιά, ντροπαλή αλλά συνάμα πανέμορφη και με αναλογίες μοντέλου μίλησε για το σήριαλ που γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και Τουρκία, το modeling, την προσωπική της ζωή και τον Τύπο αλλά και για τις ελληνικές της ρίζες.

Η «Sila» ανέφερε ακόμα πως έχει επισκεφθεί την Ελλάδα στο παρελθόν και γνωρίζει ότι οι Έλληνες τηλεθεατές έχουν αγαπήσει την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Η μία πλευρά της οικογένειάς μου, η γιαγιά μου, είναι από την Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκα στην Άγκυρα και ήρθα στην Κωνσταντινούπολη για να σπουδάσω και εδώ πλέον ζω και δουλεύω», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ενώ πρόσθεσε πως στην Ελλάδα διασκέδασε πολύ, έφαγε καλό φαγητό και γύρισε την πόλη. Αγαπημένο της φαγητό οι σαλάτες και το τζατζίκι.

Η Κανσού έχει έναν αδερφό τρία χρόνια μικρότερό της, ενώ σπούδασε αρχαιολογία και έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ. «Ασχολήθηκα με το μόντελινγκ ότι θα γινόμουν ηθοποιός. Με ενδιέφερε ο κινηματογράφος, αλλά δέκα χρόνια ήμουν στο μόντελινγκ. Αλλά ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί στη ζωή», είπε η Τουρκάλα ηθοποιός, που στο παρελθόν δούλεψε αρκετούς μήνες ως μοντέλο στα ντεφιλέ του Παρισιού.

Η ηθοποιός μίλησε ακόμα και για τις σχέσεις αντρών-γυναικών λέγοντας πως δεν είναι υπέρ της απόλυτης ισότητας. «Θέλω ο άνδρας να σέβεται τη ζωή μου και την ύπαρξή μου. Στα θέματα του πνεύματος δεν υπάρχουν στάνταρ», διευκρίνισε.

Η «Sila» προσπάθησε όμως να βρει και τα κοινά της στοιχεία με το ρόλο που ενσαρκώνει καθώς επίσης και τις διαφορές της. Ενώ τέλος η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα.

«Προσπαθώ να μην δίνω σημασία αν διαβάσω κάτι, να αδιαφορήσω. Σίγουρα, όμως, κάποιες φορές έχω στεναχωρεθεί, αλλά πλέον δεν δίνω σημασία», πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ να πω τα μελλοντικά μου σχέδια γιατί είμαι άνθρωπος που ζει το σήμερα. Σίγουρα θέλω να συνεχίσω τα επαγγελματικά μου. Για οικογένεια δεν ξέρω, ψάχνω όμως στον σύντροφό μου αυτά που έμαθα από την οικογένειά μου: ηρεμία, σεβασμός, αλληλοσεβασμός», κατέληξε η ηθοποιός, που έστειλε την αγάπη της στους τηλεθεατές του Star.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στα βίντεο που ακολουθούν από την εκπομπή «Μίλα»

{youtube}S9MRi1S_yvs{/youtube}

{youtube}hJu6HuemMBs{/youtube}

Όλη η showbiz στο ROMEO+!

Posted: 17 Sep 2012 08:12 AM PDT

Όλη η showbiz στο ROMEO+!

Ο Πάνος Καλίδης, η Μαρία Ιακώβου, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Λούκας Γιώρκας διασκέδαζαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Ο λόγος για το ROMEO+ το οποίο δεν καταλαβαίνει από φθινόπωρο και χειμώνα και συνεχίζει στους ίδιους καλοκαιρινούς και ξένοιαστους ρυθμούς.

Ο Χρήστος Χολίδης, ο Γιώργος Γιαννιάς, η Θέλξη και ο Αλέξανδρος Νότας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα πρόγραμμα που το κοινό ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και ανέδειξε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα της χρονιάς.

Χριστίνα Παππά: Έβαλε τα δερμάτινα και βγήκε με τον σύντροφό της!

Posted: 17 Sep 2012 05:35 AM PDT

Χριστίνα Παππά: Έβαλε τα δερμάτινα και βγήκε με τον σύντροφό της!

Η Χριστίνα Παππά βγήκε με τον νέο της σύντροφο, Χάρη Σταματίου!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες περίπου και όπως μπορείτε να δείτε ο έρωτας αυτός έχει ανανεώσει την ηθοποιό!

Η Χριστίνα φορώντας ένα δερμάτινο μαύρο φόρεμα βγήκε με τον αγαπημένο της και ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε κατά την έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο!

Τατιάνα Στεφανίδου: Σταρ με το ζόρι!

Posted: 17 Sep 2012 08:20 AM PDT

Τατιάνα Στεφανίδου: Σταρ με το ζόρι!

Η Queen B είδε την πρεμιέρα του Μίλα και γράφει τις πρώτες της εντυπώσεις

 

Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν είναι κακή δημοσιογράφος ούτε κακή παρουσιάστρια.

Επίσης έχει πάντα μια τηλεοπτική πρόταση να κάνει, κάτι πρωτότυπο να δείξει και σίγουρα το παλεύει για να έχει αποκλειστικότητες. Φυσικά είναι πάρα πολύ όμορφη και πολύ κομψή, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, ξέρει να χειρίζεται τα θέματα της και είναι φανερό ότι βγαίνει στην εκπομπή της διαβασμένη και ενημερωμένη. Εδώ όμως τελειώνουν τα θετικά που βρίσκει αυτή η στήλη για την εκπομπή Μίλα. Γιατί κατά τα άλλα η εμμονή της Τατιάνας να αντιγράφει την Όπρα Γουίνφρι, την Τάιρα Μπανκς και όλα τα αμερικάνικα talk show που κινδυνεύει να την κάνει να φαίνεται «λίγη». Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Επίσημη πρεμιέρα για το «Life In Shortcuts»!

Posted: 17 Sep 2012 08:00 AM PDT

Επίσημη πρεμιέρα για το «Life In Shortcuts»!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προβολή του video art «Life In Shortcuts» χθες το βράδυ.

Η πρεμιέρα έλαβε χώρα στο Vault Plus Theatre στο πλαίσιο του Revault Open September.

Το video «Ζωή σε στιγμιότυπα» γύρισαν και επιμελήθηκαν οι Μόδας και Τέχνης Εραστές.

Εκτός από τους ίδιους τους δημιουργούς και τους διοργανωτές, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί Νέλλη Γκίνη, Έλενα Αγγελοπούλου, Μάρα Κωνσταντινίδη και Στέλιος Πλιάκουρας, οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων Έμυ Βάγια και Αλέξανδρος Καρατζάς, ο ιστορικός αναλυτής Ηλίας Στουραίτης , καθώς και πολλοί φίλοι του video art και του Vault Plus, ανάμεσά τους οι ηθοποιοί Μάνια Παπαδημητρίου και Δανάη Παπουτσή.

Το συγκεκριμένο film clip διαρκεί 9 λεπτά και καταγράφει τις παράλληλες ιστορίες και συνήθειες άγνωστων μεταξύ τους ανθρώπων στην πόλη, το βουνό, τη θάλασσα, το μετρό, το κλαμπ, την αγορά, τη νύχτα, τη μέρα, το καλοκαίρι, την άνοιξη και το χειμώνα. Ουσιαστικά πρόκειται για 9 διαφορετικά video art που μονταρίστηκαν σε μία ενιαία εκδοχή Χρησιμοποιήθηκαν η τεχνική του animation, τα ασπρόμαυρα πλάνα και η σέπια σε εναλλαγή με το έγχρωμο, η ηλεκτρονική γραφιστική και ζωγραφική καθώς και η αισθητική -ατμόσφαιρα του VHS της δεκαετίας του '80 και '90.

Την πρωτότυπη μουσική υπογράφει ο Νίκος Λυμπεράκης, ενώ εμφανίζονται οι : Βασίλης Βασιλαρέας, Εύη Κουίδου, Μαρία Πολιτίδου, Chara Skg, και οι Ιωάννης Κυφωνίδης και Κωνσταντίνος Ρόδης.

Δείτε το βίντεο

Νέο e-shop από την AS Company!

Posted: 17 Sep 2012 06:52 AM PDT

Νέο e-shop από την AS Company!

Γιορτάστε μαζί μας την έναρξη του e-shop παιχνιδιών της AS Company με 10% έκπτωση για την πρώτη σας αγορά!

Ψάχνετε ένα δώρο για το μικρό Βενιαμίν του σπιτιού σας; Θέλετε να δείτε τα νέα εκπαιδευτικά και trendy παιχνίδια για αγόρια και κορίτσια; Η AS Company φέρνει τον κόσμο των παιχνιδιών στο σπίτι σας! Με το νέο e-shop www.astoys.gr μπορείτε πλέον να κάνετε τις αγορές παιχνιδιών σας άνετα από τον καναπέ σας!

Όλοι οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, πολλές ευκαιρίες και προσφορές σας περιμένουν στο www.astoys.gr.

Και για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του www.astoys.gr πατήστε Like στη σελίδα της AS Company στο Facebook!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές