Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Οι νικητές για τα διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Posted: 14 Sep 2012 08:43 AM PDT

Οι νικητές για τα διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Αναδείχτηκαν οι 30 τυχεροί του διαγωνισμού του Onsports για τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Τόμας Πρωτόπαπας: Ερωτευμένος με την Ιωάννα Ζεμπερλίγκου!

Posted: 14 Sep 2012 02:33 AM PDT

Τόμας Πρωτόπαπας: Ερωτευμένος με την Ιωάννα Ζεμπερλίγκου!

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Τόμας Πρωτόπαπας είναι σε σχέση με την Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.

Ο ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκαλύπτοντας όλα εκείνα που τον έδεσαν μαζί της. «Το βασικό στοιχείο είναι ότι δεν προσπάθησε να αλλάξει κανένα στοιχείο του χαρακτήρα μου και ότι σέβεται ακόμη και τις παραξενιές μου. Υπάρχουν για παράδειγμα μέρες που μπορεί να με πιάσουν οι «μουγκαμάρες» μου και να μη θέλω να μιλήσω σε άνθρωπο», λέει στο περιοδικό OK και καταλήγει: «Η κοπέλα μου δεν με ζηλεύει κι αν το κάνει είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού. Δεν αντέχω τη ζήλεια. Κι αν διαπιστώσω ότι η κοπέλα μου δεν μπορεί να ελέγξει τη ζήλια της, δεν θα μπορούσα να την έχω στη ζωή μου».

Η Άννα Βίσση με Ζωιδάκη και Demy το χειμώνα!

Posted: 14 Sep 2012 09:29 AM PDT

Η Άννα Βίσση με Ζωιδάκη και Demy το χειμώνα!

Ακόμα ένα ανατρεπτικό σχήμα ξεκινάει το φετινό χειμώνα.

Η Άννα Βίσση θα βρεθεί στην πίστα του «Κέντρου Αθηνών» με την νεαρή τραγουδίστρια Demy και τον λυράρη Νίκο Ζωιδάκη. Οι τρεις θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα τα έχει όλα. Παλιές και νέες επιτυχίες της Άννας Βίσση, φρεσκάδα και pop ακούσματα από την Demy και παράδοση από το Νίκο Ζωιδάκη. Την σκηνοθεσία του προγράμματος υπογράφουν η Μυρτώ Κοντοβά και ο Μάνος Παντελιδάκης. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 19 Οκτωβρίου.

Τέλος για το «Δυο όχθες ένας Ισμαήλ»

Posted: 14 Sep 2012 04:17 AM PDT

Τέλος για το «Δυο όχθες ένας Ισμαήλ»

Δεν πήρε το πράσινο φως για την νέα τηλεοπτική σεζόν η τουρκική σειρά, «Δυο όχθες ένας Ισμαήλ».

Το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστούν και Έλληνες ηθοποιοί δεν θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν παρά το γεγονός ότι πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν πως δεδομένα θα είχε και συνέχεια την επόμενη χρονιά. Το κοινό στην Τουρκία είχε αγαπήσει την σειρά, αφού έπαιζαν εκεί μεγάλα ονόματα της γειτονικής χώρας, ενώ είναι πολύν πιθανό το σίριαλ να προβληθεί και από την ελληνική τηλεόραση. Οι ηθοποιοί πάντως έμαθαν με λύπη τους πως δεν θα συνεχίσουν, την στιγμή που περίμεναν για να δοθεί η έγκριση και να ξεκινήσουν γυρίσματα για την νέα σεζόν.

Τελευταία πρόβα και για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Posted: 14 Sep 2012 09:17 AM PDT

Τελευταία πρόβα και για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Τελευταία πρόβα για την εκπομπή «Μίλα» και την Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα, αν και η πείρα της τα κάνει όλα ευκολότερα.

Στην ουσία ήταν ένας έλεγχος μισής ώρας στον φωτισμό και «ποστάρισμα» στα πλάνα.

Εκείνη όμως είναι από νωρίς στο γραφείο της, τηλεφωνεί, τσεκάρει, οργανώνει. Όλη η ομάδα βρίσκεται σε δημιουργικό οίστρο και εκείνη ήρεμη, χαμογελαστή, «βλέπει» τα πάντα.

Το καινούριο σκηνικό του Μιχάλη Αθανασιάδη είναι σε παστέλ μπεζ – κίτρινους χρωματισμούς, με εντυπωσιακά στοιχεία όπως μία σκάλα, από την οποία θα κατεβαίνει η Τατιάνα για να μπαίνει στο πλατό και ένα κινητό κάδρο – καθρέφτης με ένα μεγάλο γαλάζιο «Τ».

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Μίλα» φρόντισε ιδιαίτερα για τις θέσεις των φιλοξενουμένων ώστε να κάθονται και να βλέπουν άνετα. Στους μπεζ καναπέδες θα δέχεται τους καλεσμένους της εκπομπής.

Το μεγάλο θέμα του πρώτου «Μίλα» για φέτος (Δευτέρα 17/9 στις 15:30) θα είναι η συνέντευξη της «Σιλά», κατά κόσμο Τσανσού Ντερέ, πρωταγωνίστριας της ομώνυμης σειράς του Mega.

Για την συνέντευξη η Τατιάνα έκανε ένα ταξίδι – αστραπή στην συγκινητικά όμορφη Κωνσταντινούπολη, όπως συνηθίζει να λέει. Εντυπωσιάστηκε από το ύψος της Τσανσού Ντερέ, 1,86, την κομψότητα και την γλυκύτητα των τρόπων της.

Al Pacino και Christopher Walken είναι οι Stand Up Guys!

Posted: 14 Sep 2012 02:51 AM PDT

Al Pacino και Christopher Walken είναι οι Stand Up Guys!

Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν μαζί και μάλιστα υποδύονται γερόλυκους της κατασκοπείας.

Ο Al Pacino και ο Christopher Walken, από φίλοι βρίσκονται αντιμέτωποι στην ταινία Stand Up Guys, καθώς είναι ξεπεσμένοι κατάσκοποι και ο ένας καλείται να σκοτώσει τον άλλο. Το άσχημο είναι πως αργεί λίγο ακόμη η προβολή της, αφού αναμένεται μετά τον Ιανουάριο.

Ο Γιώργος Λιάγκας αντί για τη βάφτιση, πήγε θάλασσα;

Posted: 14 Sep 2012 09:07 AM PDT

Ο Γιώργος Λιάγκας αντί για τη βάφτιση, πήγε θάλασσα;

Σε λίγες ώρες η Φαίη Σκορδά θα γίνει νονά.

Όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει, η παρουσιάστρια το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στη 1 το μεσημέρι θα βαφτίσει το γιο της πολύ καλής της φίλης και συναδέλφου από τη Θεσσαλονίκη Πολυξένης Καραμίχα.

Όλα είναι έτοιμα για τη βάφτιση και το μόνο που μένει είναι η νονά Φαίη να φτάσει στο Μέτσοβο μαζί με το σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα και το γιο τους, Γιάννη. Αυτό, όμως, που μας παραξένεψε και σας το παραθέτουμε είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο παρουσιαστής λίγη ώρα πριν στο twitter του. Ο Γιώργος Λιάγκας, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό, μια φωτογραφία που μας έφερε ξανά στο νου το καλοκαίρι γράφοντας τη λέξη «Μαγεία».

Και μπορεί ο παρουσιαστής να είναι χειμερινός κολυμβητής και να αγαπά πολύ τη θάλασσα, όμως, αν η φωτογραφία είναι τραβηγμένη τώρα, συνεπώς ο Γιώργος Λιάγκας είναι σε κάποια παραλία, πότε θα ξεκινήσουν για το Μέτσοβο, ο οποίο είναι και περίπου 7 ώρες δρόμος από την Αθήνα; Η Φαίη Σκορδά θα πάει τελευταία στιγμή στο χωριό ή βρίσκεται ήδη εκεί μόνη της;

Βέβαια, κρατάμε μια επιφύλαξη γιατί μπορεί η φωτογραφία να είναι τραβηγμένη μια από τις προηγούμενες ημέρες και απλώς τώρα ο παρουσιαστής να ήθελε να νιώσει πάλι... καλοκαίρι!

Σάννυ Χατζηαργύρη: Η "χυλόπιτα" από τον Anthony Kiedis

Posted: 14 Sep 2012 04:23 AM PDT

Σάννυ Χατζηαργύρη: Η

Για τις συναντήσεις της με τον Anthony Kiedis στο Λος Άντζελες μίλησε η Σάννυ Μπαλτζή.

«Ήταν 2002 όταν ήμουν στο Λος Άντζελες έχοντας πάρει μια υποτροφία από το Ίδρυμα Ωνάσης για να σπουδάσω υποκριτική. Όμως ταυτόχρονα ψαχνόμουν μουσικά. Μαζί ήταν και ο Δημήτρης Κουσιούρης από το γκρουπ με τον οποίο είχαμε φτιάξει ένα ντέμο με τρία τραγούδια με τους Sunny Side of the Razor. Επειδή η υποτροφία δεν έφτασε για τα έξοδα, δούλευα σε ένα cafe. Είμαι λοιπόν μια μέρα πίσω από την ταμειακή μηχανή και ποιον βλέπω μπροστά μου; Τον Anthony Kiedis που ήταν μάλιστα με μια κοπέλα με την οποία φιλιόταν με πάθος. Είπα στην άλλη κοπέλα να πάρει την παραγγελία. Είχα μείνει άφωνη. Αμέσως είπα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να δράσω και να του δώσω το ντέμο που είχα στην τσάντα μου. Τον πλησιάζω και του λέω: «Γεια, είναι αλήθεια ότι έχεις ελληνικές ρίζες;» Αυτό πάντα έπιανε στην Αμερική . Εδώ δεν έπιασε καθόλου. Γύρισε με κοίταξε και είπε ένα ξερό «whatever» και γύρισε από την άλλη. (…) Κουνάω το χέρι μου και του δίνω το CD λέγοντάς του «Πάρε το cd και αν σου αρέσει δώστο στον manager σου.» Φυσικά με έγραψε κανονικά αφού μου είπε: «Εγώ δεν είμαι μάνατζερ», Γύρισα άπρακτη πίσω στους καφέδες» τόνισε στην Espresso. Η επόμενη συνάντηση έγινε ένα άλλο πρωί σε ένα στούντιο όπου υπήρχε μια φωτογραφία των Garbage. Ήθελε να καρφιτσώσει μια αγγελία. Δεν ήξερε πού να την βάλει, βλέπει μια παρέα να κάθεται και πάει και ρωτάει έναν που καθόταν πλάτη. Τον σκουντάει, εκείνος γυρνάει και ήταν πάλι ο Anthony Kiedis. Τότε ζήτησε συγγνώμη και έφυγε τρέχοντας.

Όποιος τα βάζει με τον κ. Louis Vuitton πληρώνει το τίμημα

Posted: 14 Sep 2012 08:22 AM PDT

Όποιος τα βάζει με τον κ. Louis Vuitton πληρώνει το τίμημα

Και η Libération πλήρωσε πολύ ακριβά τον χαρακτηρισμό «μαλ**α» που έδωσε στον Bernard Arnault.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Πώς να αποφύγετε τα λαδωμένα μαλλιά

Posted: 14 Sep 2012 08:15 AM PDT

Πώς να αποφύγετε τα λαδωμένα μαλλιά

Kαμιά φορά η υπερβολή φέρνει ανεπιθύμητα αποτελέσματα...

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με αμέτρητες διαφημίσεις προιόντων ομορφιάς και γενικότερα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών. Οι περισσότερες από εμάς, θεωρούμε ότι η υπερβολή βοηθάει, με αποτέλεσμα να κάνουμε υπερκατανάλωση των συγκεριμένων προιόντων.

Όσον αφορά στα μαλλιά, υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη ότι όσο περισσότερη μάσκα μαλλιών ή κοντίσιονερ βάλουμε τόσο το καλύτερο γι' αυτά. Μέγα λάθος, και κυρίως για γυναίκες των οποίων τα μαλλιά έχουν τάση προς τη λιπαρότητα. Η υπερβολική χρήση λοιπόν, δείχνει τα μαλλιά βαριά, άτονα και λαδωμένα.

Το μυστικό, είναι η χρήση αυτών των προιόντων μόνο στις άκρες των μαλλιών. Φροντίζοντας λοιπόν τις άκρες, τις θωρακίζετε και τους προσφέρετε την ενυδάτωση που χρειάζονται χωρίς να τα βαρύνετε με περιττά προιόντα, τα οποία μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να έχουν.

Διαβάστε επίσης:

Τips για να ξεπεράσετε το hangover

Πώς να έχετε πόδια βελούδο μετά την αποτρίχωση με ξυράφι

Φτιάξτε υγρό κρεμοσάπουνο μόνες σας

 

 

Αυτές είναι οι γυμνές φωτογραφίες της Kate Middleton!

Posted: 14 Sep 2012 08:00 AM PDT

Αυτές είναι οι γυμνές φωτογραφίες της Kate Middleton!

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι γυμνές φωτογραφίες της Kate Middleton! Η Kate με τον πρίγκιπα William πέρασαν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στη Νότια Γαλλία και εκεί τους εντόπισε ο φακός!

Μάλιστα ένα πρωινό το πριγκιπικό ζευγάρι έκανε τις βουτιές του. Μπορεί να νόμιζαν ότι ήταν ολομόναχοι, αλλά ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «Closer» καραδοκούσε!
Αφού έκαναν την βουτιά τους, ο πρίγκιπας έβαλε αντηλιακό στην Kate, η οποία έβγαλε έως ένα σημείο το κάτω μέρος του μαγιό της και πέταξε το πάνω μέρος εντελώς ώστε να μαυρίσει ομοιόμορφα.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr 

Τότε και τώρα: Η Geri Halliwell από Ginger Spice έγινε η πιο όμορφη cougar

Posted: 14 Sep 2012 08:00 AM PDT

Τότε και τώρα: Η Geri Halliwell από Ginger Spice έγινε η πιο όμορφη cougar

Πως άλλαξε η πιο αγαπητή Spice Girl στο πέρασμα του χρόνου;

Η Geri Halliwell ήταν πάντα συνώνυμο της πρόκλησης. Ήταν η γηραιότερη και η πιο άτακτη από τις Spice Girls. Στα χρόνια της ως pop star τσίμπησε προκλητικά τα οπίσθια του πρίγκηπα Καρόλου, προκάλεσε την κοινή γνώμη με τις γυμνές φωτογραφίες της που είχε βγάλει για περιοδικό πριν γίνει διάσημη και είχε αποκρύψει από τις υπόλοιπες Spice Girls, έκανε κίνημα στο στυλ με το super mini φόρεμα της με την αγγλική σημαία και τα κόκκινα μαλλιά της και όταν απλά πιέστηκε άφησε τη μπάντα και κυνήγησε τη δική της καριέρα. "Έθαψε" την εικόνα της Ginger και στο "Look at me" ξανασυστήθηκε με το γνωστό χιούμορ της ως ξανθιά οπτασία. Η Geri δεν ήταν ποτέ καλλονή ή η καλύτερη τραγουδίστρια, αλλά πάντα υπήρξε sexy και θηλυκή. Ακόμα και όταν έχασε πολλά κιλά και είχε σχεδόν αποστεωθεί όπως θυμόμαστε όλοι από το video clip του "It's raining men", κατάφερνε και φαινόταν μια ποθητή γυναίκα. Ευτυχώς η φάση yoga κράτησε πολύ λίγο και η Geri γύρισε στα φυσιολογικά κιλά της, άφησε πίσω τη μουσική καριέρα και με αφορμή την αγάπη της για την πανέμορφη κόρη της Bluebell, ξεκίνησε να γράφει τα παιδικά βιβλία που έμελλε να ήταν και η μεγαλύτερη επιτυχία της μετά τις Spice Girls.

Από το προσκήνιο ποτέ δεν χάθηκε ποτέ, γιατί όσα χρόνια και αν περάσουν οι Spice Girls θα παραμένουν μία από τις μεγαλύτερες pop αναφορές στην ιστορία της μουσικής, έτσι μόνο παράξενο δεν ήταν που είδαμε το μεγαλύτερο girl group στην ιστορία να κάνει performance για την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Και μπορεί εμείς να μείναμε με την επική ανάμνηση του "Spice Up Your Life", αλλά η όμορφη σαραντάρα εκτός από αυτό, φήμες, θέλουν να γνώρισε το νέο της έρωτα στο πρόσωπο του Russell Brand, γνωστού κωμικού και πρώην άντρα της Katy Perry. Δεν ξέρουμε αν τελικά είναι αλήθεια, δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει μια τέτοια σχέση με δύο τόσο έντονες προσωπικότητες, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι αν υπάρχει μία γυναίκα που μπορεί να "οδηγήσει" τις cougar τώρα που η Demi Moore άφησε το θρόνο κενό είναι σίγουρα αυτό το φλογερό θηλυκό της pop. You go girl!

Διαβάστε ακόμα:

Geri Halliwell- Russell Brand: Το νέο ειδύλλιο της showbiz (;)

Spice Girls: τι φόρεσαν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων; 

Ένα δάκρυ κύλησε: Τα συναισθήματα ενός φαν των Spice Girls για τη τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 

Ποιος sexy ηθοποιός έκανε κοιλιά;

Posted: 14 Sep 2012 07:45 AM PDT

Ποιος sexy ηθοποιός έκανε κοιλιά;

Να που και οι ωραίοι παχαίνουν.

Επειδή οι εσείς οι γυναίκες μας έχετε "κατηγορήσει" ότι καιροφυλακτούμε να βρούμε κάποια φωτογραφία με γυναίκες star, που έχουν βάλει παραπανήσια κιλά, ήρθε ή ώρα να πάρετε την εκδίκησή σας.

Ο Jude Law, ένας από τους πιο γοητευτικούς και πιο καλοντυμένους ηθοποιούς του κινηματογράφου εμφανίστηκε στους δρόμους του Λονδίνου και το πρώτο πράγμα που σχολιάστηκε ήταν τα παραπανίσια κιλά. Η στενή μπλούζα που φορούσε τόνιζε και με το παραπάνω το στομαχάκι που φούσκωσε επικίνδυνα.
Απανωτά τα χτυπήματα για τον 39χρονο ηθοποιό που εκτός από τα έξτρα κιλά, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα μαλλιά του, που όσο περνάει ο καιρός λιγοστεύουν και φαίνονται πιο αδύνατα. Μάλιστα ο ίδιος είπε πρόσφατα στην πρεμιέρα της ταινίας "Anna Karenina" που κυκλοφορεί σύντομα. «Δεν δείχνω το ίδιο όπως στα γυρίσματα, αλλά το κούρεμά μου δεν άρεσε πολύ στα παιδιά μου (για το ρόλο του στην ταινία χρειάστηκε να ξυρίσει το μεγαλύτερο μπροστινό μέρος των μαλλιών του). Για αυτό φορούσα καπέλο τον περισσότερο καιρό τους τελευταίους τρεις μήνες».

Να που και οι ωραίοι έχουν προβλήματα βάρους, όχι σοβαρά βέβαια, αλλά είναι μια παρηγοριά για όσους βάλαμε λίγα παραπάνω κιλά.

Οι ταινίες της εβδομάδας

Posted: 14 Sep 2012 07:30 AM PDT

Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι νέες ταινίες που βγήκαν στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Γείτονες Σε Περιπολία 
The Watch

Η νέα ταινία του Μπεν Στίλερ, με συμπρωταγωνιστή τον Βινς Βον και κεντρικούς ήρωες 4 συνηθισμένους ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σώσουν την επαρχιακή πόλη των ΗΠΑ στην οποία ζουν (αλλά και ολόκληρο τον Κόσμο) από...εισβολή εξωγήινων.

Η Νύχτα του Σαν Λορέντζο
La Notte di San Lorenzo

Η κλασική Ιταλική ταινία των αδερφών Πάολο και Βιτόριο Ταβιάνι που πραγματεύεται την περιπέτεια των κατοίκων ενός χωριού της Τοσκάνης, που το καλοκαίρι του 1944, δείχνοντας ανυπακοή στις διαταγές των Γερμανών, αρχίζουν μια πορεία για να συναντήσουν τους Συμμάχους.

Poliss 
Polisse

Μια γαλλική ταινία, με άγνωστους στο ελληνικό κοινό πρωταγωνιστές, που ασχολείται με την καθημερινότητα των μελών μιας ειδικής αστυνομικής μονάδας προστασίας ανηλίκων.


ParaNorman Μια Μεταφυσική Ιστορία 
ParaNorman

Αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων, με ήρωα τον 11χρονο Νόρμαν, ένα παιδί που επικοινωνεί με... τα φαντάσματα. 


Οι Εργένισσες 
Bachelorette

Η Κίρστεν Ντανστ, πρωταγωνιστεί σε αυτή την κομεντί, στην οποία τρεις φίλες συναντιούνται στο γάμο μιας φίλης τους από το σχολείο, μετά από αρκετά χρόνια.
Η κάθε έχει τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα και τρόπο που αντιμετωπίζει την "κρίση των 30", ενώ όλες μαζί αποτελούν ένα αρκετά εκρηκτικό σύνολο που θα απειλήσει ακόμα και την διαξαγωγή του γάμου!


Step Up 4 Revolution

Η μουσικοχορευτική, κινηματογραφική "σειρα" ταινιών με ήρως νέες και νέους που ονειρεύονται να κάνουν καριέρα στον χορό, σε μια ακόμη συνέχεια. Αυτή τη φορά με σκηνικό το ηλιόλουστο Μαιάμι. 


Σμύρνη. Η Καταστροφή μιας Κοσμοπολίτικης Πολης 1900 - 1922 

Ενα καλοφτιαγμένο ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία της Μαρία Ηλιού, που περιγράφει (όπως ειναι φανερό από τον τίτλο) την άνοδο και πτώση της Σμύρνης, μια "πολυεθνικής" πόλης, που άκμασε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.  

Queen.gr αποκλειστικό: ταξιδέψαμε στο Saint-Tropez και ζήσαμε 3 μέρες σαν αληθινοί Tropeziens (φωτος)

Posted: 14 Sep 2012 07:30 AM PDT

Queen.gr αποκλειστικό: ταξιδέψαμε στο Saint-Tropez και ζήσαμε 3 μέρες σαν αληθινοί Tropeziens (φωτος)

Διαβάστε όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε όταν επισκεφτείτε τη γαλλική ριβιέρα.

«Στο Σαν Τρόπε φεγγάρια και νύχτες τρελές», τραγουδούσε η Καίτη Γαρμπή μερικά χρόνια πριν εξάπτοντας τη φαντασία μας σχετικά με τον must λαμπερό προορισμό. Δε γνωρίζουμε εάν την άκουσε ποτέ η Brigitte Bardot, πάντως η διάσημη καλλονή με τις ταινίες της βοήθησε στην εξέλιξη του μικρού ψαροχωριού στον απόλυτο προορισμό των απανταχού jet setters θέτοντας τη δεκαετία του 50 ως το σημείο αναφοράς για την ακμή του καλοκαιρινού θερέτρου.

Βέβαια, οι θρύλοι για τον κόλπο του Σαν-Τροπέ ανάγονται πολλούς αιώνες πίσω. Ένας από αυτούς λέει ότι το όνομα προέκυψε από ένα χριστιανό μάρτυρα, τον Άγιο Τορπέ, που αρνούμενος να απαρνηθεί την πίστη του αποκεφαλίστηκε και πέταξαν το πτώμα του σε μια βάρκα. Η βάρκα αυτή παρασύρθηκε από τα ρεύματα και προσάραξε στο σημείο που είναι σήμερα ο κόλπος και η πόλη.

Το μέρος που εξύμνισε με τις ταινίες του ο Louis de Funès είναι χτισμένο στα καταγάλανα νερά αυτού του κόλπου της Νότιας Γαλλίας και αποτελεί μία εκσυγχρονισμένη εκδοχή μίας τυπικής μεσαιωνικής πόλης. Για όσους κυνηγούν την κοσμική ζωή και τα ξέφρενα πάρτι, ο προορισμός αυτός μετρά πολυτελή σκάφη, αμέτρητες μπουτίκ διάσημων οίκων, ακριβά σπορ αμάξια, πριβέ εκδηλώσεις σε πολυτελείς βίλες και celebrity κάθε λογής που καταφτάνουν για να φωτογραφηθούν στα γραφικά σοκάκια από όλα τα μέρη του κόσμου.
saint-tropez-f1023

Chanels-Sain-Tropez-Pop-Up_1_copy
Εάν καταφέρει κανείς να ξεπεράσει την πρώτη εικόνα, το ψεύτικο γκλίτερ και τα εκτυφλωτικά φώτα που συνοδεύουν αυτό το lifestyle, τότε θα δει πως το Saint Tropez μπορεί να γίνει ένας υπέροχος καλοκαιρινός προορισμός χωρίς πολλά φρου φρου, αλλά με πολύ ουσία. Εμείς ταξιδέψαμε μέχρι τη γαλλική ριβιέρα, ψαχουλέψαμε τη «Μαρμπέγια της Γαλλίας», όπως συχνά την αποκαλούν και σας φτιάξαμε έναν οδηγό πόλης διαφορετικό από όλους τους άλλους.

Όσο και να μην το πιστεύετε στο Saint Tropez δεν υπάρχει internet. Μπορεί να είστε με το laptop σας και να γυρνάτε σα σβούρα μέσα στα σοκάκια προκειμένου να βρείτε λίγα λεπτά διαδικτυακού χρόνου (όπως και το πάθαμε) αλλά wifi δε θα βρείτε καθόλου εύκολα. Εμείς βρήκαμε στο καφέ Clemenceau στην κεντρική πλατεία Place de Lices. Το δίκτυο λέγεται Le Cle και ο κωδικός είναι clemenceau.
IMG_6177


Εκεί δίπλα είναι και το καλύτερο boulangerie, ένα είδος φούρνου δηλαδή με κρύα σάντουιτς, μπόλικες γαλλικές σπεσιαλιτέ και φυσικά τάρτες tropeziennes. Το La TarteTropezienne έχει διάφορα καταστήματα και θα το αναγνωρίσετε από την ουρά έξω από το μαγαζί. Κάντε υπομονή γιατί οι λιχουδιές θα σας ανταμείψουν.
IMG_6179
IMG_6181
IMG_6182
Εάν πάλι είστε οπαδός της καραμέλας, τότε το Les bonbons du pirate είναι αυτό που ψάχνετε. Jellos, marshmallows και κάθε λογής ζαχαρωτό θα το βρείτε μέσα στα βαρέλια αυτού του μαγαζιού που βρίσκεται στο λιμάνι.
IMG_6134
IMG_6138
IMG_6142
Μερικά μέτρα πιο κει θα δείτε το Le glacier du vieux port. Εκεί οι γρανίτες έχουν την τιμητική τους και μάλιστα βγαίνουν σε ιδίατερα πρωτότυπες γεύσεις. Μέντα, φρούτα του πάθους, coca cola και ό, τι γεύση μπορείτε να φανταστείτε θα τα βρείτε εδώ.
IMG_6130
Έχετε ακούσει ποτέ για μέλι με άρωμα πορτοκάλι; Ε λοιπόν, στην υπαίθρια αγορά της Place de lices που γίνεται κάθε Σάββατο υπάρχουν μικροπωλητές και βιοτέχνες που εκθέτουν τα εμπορεύματά τους και θα σας ενθουσιάσουν. Δερμάτινα είδη, καλλυντικά, χειροποίητα σαπούνια, αρωματικά και μέλι με γεύση κίτρο είναι μόνο μερικά από τα καλούδια του εν λόγω market, ενώ για όσουν πεινάνε, το κοτόπουλο στη σούβλα με πατάτες είναι μερικά μέτρα πιο κει.
IMG_5993
IMG_5990
Το άθλημα των tropeziennes ή καλύτερα το αγαπημένο τους χόμπι είναι η ρήψη μεταλλικών βόλων, ή αλλιώς το ‪Pétanque‬. Στην κεντρική πλατεία θα δείτε από το πρωί παρέες, αλλά και οικογένεις να μαζεύονται και να παίζουν προσηλωμένοι αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι.
IMG_6098

Το κεφάλαιο παραλία στο Saint Tropez είναι όπως ακριβώς το φαντάζεστε. Μεγάλα κύματα, καταπράσινοι φοίνικες και πολλά μαυρισμένα κορμιά. Στο Nioulargo για παράδειγμα που επισκεφτήκαμε ίσως να είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές για χαπλώστρα, πετσέτα και service στην παραλία, εσείς όμως μπορείτε να απολαύσετε λουκουμάδες από τον πλανόδιο κύριο απλώνοντας την πετσέτα σας στην αμμουδιά. Φήμες πως μπορεί να τύχετε σε εκδήλωση με καλλίγραμες χορεύτριες να λικνίζονται με το ρυθμό της βραζιλιάνικης μουσικής επιβεβαιώνονται.
IMG_6275
IMG_6010
IMG_6258
Οι Γάλλοι έχουν μία σχέση πάθους με τα κατοικίδιά τους. Δεν πάνε πουθενά χωρίς αυτά και φροντίζουν να τα στολίζουν με ρούχα, κοσμήματα και μαντήλια κρατώντας τα πάντα από το σικάτο τους λουράκι. Εάν φέρετε κι εσείς μαζί σας κάποιο ζωάκι μη διανοηθείτε να το αφήσετε ελεύθερο, ειδικά στην παραλία, απαγορεύεται.
IMG_6026
IMG_6145
Μπορεί οι μεγάλοι οίκοι να ορίζουν τις τάσεις της μόδας, εμείς όμως θα σας προτείναμε να κάνετε μία βόλτα στα παραδοσιακά σοκάκια και να επισκεφτείτε το Sandales Tropeziennes του Atelier Rondini. Το παραδοσιακό αυτό μαγαζί φτιάχνει σανδάλια από το 1927, ενώ πελάτισσές του ήταν η Colette, η Coco Chanel και η Marlene Dietrich.
IMG_5961

Εάν θέλετε να κάνετε την υπέρβαση και να ξοδέψετε λίγα παραπάνω για το φαγητό σας, τότε δύο είναι οι επιλογές. Το Auberge des Maures (4 Rue Dr Boutin), είναι ένα παλιό σπίτι χτισμένο από πέτρα και αποτελεί το παλαιότερο εστιατόριο του Saint Tropez, μετρώντας ήδη 80 χρόνια. Ο Charlie Chaplin και ο Picasso ήταν μεγάλοι φαν, οπότε ίσως θα έπρεπε να το δοκιμάσετε.
5067860059_858d764d64_z

Από την άλλη, το εστιατόριο του Alain Ducasse, Spoon, μέσα στο ξενοδοχείο Byblos είναι ο ναός του gourmet. Το μενού αλλάζει και προσφέρει κουζίνα διαφόρων εθνικοτήτων, οπότε θα μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.
IMG_6107

Τέλος, η παραγωγή του κρασιού αποτελεί σημαντική παράδοση για τους γάλλους. Στο Saint Tropez και ειδικά στους επαρχιακούς δρόμους παρατηρεί κανείς πως βρίσκονται αμέτρητοι αμπελώνες και βιοτεχνίες παραγωγής κρασιού, πολλές από αυτές μάλιστα με τη δική τους ιστορία. Προτιμήστε το Cave des Tournels που έχει σαρώσει όλα τα βραβεία γεύσης και αποτελεί ένα πραγματικό φήνο γαλλικό κρασί.
IMG_6088 

Διαβάστε επίσης:

Queen.gr αποκλειστικό: Ταξιδέψαμε μέχρι το Saint- Tropez και φωτογραφίσαμε τις χειμερινές βιτρίνες όλων των μεγάλων οίκων μόδας

Το ζήσαμε: Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της Alegria


Τι παθαίνουμε όλοι μας όταν κοιμόμαστε;

Posted: 14 Sep 2012 06:57 AM PDT

Τι παθαίνουμε όλοι μας όταν κοιμόμαστε;

Όταν κοιμόμαστε, ο οργανισμός μας αλλάζει εντελώς ρότα...

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr 

Απίστευτο: Πλήρωσε την κλήση με... γουρουνοδόλαρα (photos+video)

Posted: 14 Sep 2012 08:39 AM PDT

Απίστευτο: Πλήρωσε την κλήση με... γουρουνοδόλαρα (photos+video)

Έναν πρωτότυπο τρόπο να πάρει την… εκδίκησή του βρήκε ένας νεαρός οδηγός στις ΗΠΑ,

που πήγε στο Δημοτικό Δικαστήριο για να πληρώσει τροχαίες παραβάσεις ύψους 137 δολαρίων. Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Βερούλη για Μπέζο: «Με απογοήτευσε! Πρέπει να προσέχουμε πως μιλάμε για τους ανθρώπους»

Posted: 14 Sep 2012 08:34 AM PDT

Βερούλη για Μπέζο: «Με απογοήτευσε! Πρέπει να προσέχουμε πως μιλάμε για τους ανθρώπους»

Καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου στη σημερινή ραδιοφωνικοί του εκπομπή ήταν ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Οι δυο καλλιτέχνες μεταξύ άλλων μίλησαν για τα τούρκικα σήριαλ, τις μεταγλωττίσεις αλλά και την παιδεία που θα έπρεπε να έχουμε. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος υποστήριξε πως οι νέοι πλέον δεν ξέρουν να μιλάνε σωστά ελληνικά και αυτό τον λυπεί και θεωρεί πως μεταξύ άλλων φταίνε και οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών.

Η Άννα Βερούλη πρώην πρωταθλήτρια του ακοντισμού, στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπαιδευτικός ακούγοντας τα όσα είπε ο ηθοποιός ενοχλήθηκε αφάνταστα και έδειξε την οργή της με ένα μήνυμα στο Facebook.

«Anna Verouli- Nikos Michalopoulos

Καλά θα κάνει ο κύριος Μπέζος να προσέχει, όταν προτείνει στους Έλληνες δασκάλους να μην κάνουν απεργία (από την σημερινή συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Real Fm), ώστε να μάθουν τα παιδιά μας γράμματα και να αναλογιστεί πόσα χρήματα έπαιρνε για να προσφέρει την τέχνη του σε σύγκριση με τον μισθό ενός δασκάλου, που μπορεί να δουλεύει στην παραμεθώριο ή ακόμα και στα ακριτικά σχολεία της Αθήνας, βλέπε Μενίδι, Ζεφύρι (μιλάμε εκ πείρας) και με 640 ευρώ μισθό να πρέπει να πληρώνει φωτοτυπίες και αναλώσιμα και να διδάσκει ήθος και αξιοπρέπεια.

Έχει άραγε αναλογιστεί τι σημαίνει είμαι πρότυπο πάνω απ' όλα για τους μαθητές μου και με πόσο κόπο, αίμα και ιδρώτα αυτό κατακτιέται μέσα σε μία κοινωνία, που όχι μόνο δεν στηρίζει τον δάσκαλο, αλλά τον υποβαθμίζει με σκοπό να δημιουργήσει μια νέα γενιά παιδιών, που δεν θα πρέπει να σκέφτονται πολύ, αλλά να καταναλώνουν όσο το δυνατό περισσότερο.

Νίκος Άννα. 14/9/2012.», έγραψε η Άννα Βερούλη με τη σύμφωνη γνώμη του συζύγου της, εκπαιδευτικού επίσης, Νίκου Μιχαλόπουλου.

Εμείς επικοινωνήσαμε με την κ. Βερούλη η οποία μας έδωσε περισσότερες εξηγήσεις για το θέμα και μας έκανε σαφή το λόγο που ενοχλήθηκε και απογοητεύτηκε.

«Από τα όσα άκουσα από το στόμα του κύριου Μπέζου είμαι πολύ ενοχλημένη, κυρίως με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού. Συμφωνώ απόλυτα πως οι νέοι σήμερα δεν μιλούν σωστά ελληνικά αλλά δεν φταίνε μόνο οι δάσκαλοι και ούτε αυτό θα αλλάξει αν σταματήσουν οι απεργίες. Πραγματικά, δεν περίμενα από έναν άνθρωπο που ασχολείται με τα κοινά, όπως ο Γιάννης Μπέζος, να πιστεύει και να πει κάτι τέτοιο. Να διευκρινίσω εδώ, πως μιλάω για τον «πολιτικό» και όχι για τον καλλιτέχνη τον οποίο σέβομαι, υποστηρίζω και ακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια», δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr η Άννα Βερούλη και συνέχισε λέγοντας:

«Ο κ. Μπέζος θα έπρεπε να σκεφτεί πως οι δάσκαλοι δεν είναι για να κάνουν baby sitting, είναι πρότυπα, είναι οι άνθρωποι που αφήνουμε τα παιδιά μας για να τα διαμορφώσουν και να τα διδάξουν, κάνουν μεγάλο αγώνα καθημερινά. Και φαντάζομαι ότι αν και ο Γιάννης Μπέζος θιγόταν θα το πάλευε με κάθε τρόπο ακόμα και με απεργίες. Είναι εντελώς διαφορετικό να είσαι δάσκαλος και να παίρνεις 620 ευρώ το μήνα και να πρέπει να διαμορφώνεις χαρακτήρες σε όχι πάντα τις καλύτερες συνθήκες γι' αυτό καμιά φορά θα πρέπει να προσέχουμε πώς μιλάμε για τους ανθρώπους».

Ενώ στο τέλος η Άννα Βερούλη αναφέρθηκε και στις χρυσές εποχές των καλλιτεχνών υποστηρίζοντας πως ίσως έξω από το χορό όλα φαίνονται καλύτερα. «Μην ξεχνάμε, επίσης, πως στις παλιές καλές εποχές οι καλλιτέχνες για ένα σήριαλ μπορεί να έπαιρναν και 15.000 και 20.οοο ευρώ οπότε ένας άνθρωπος που βγάζει τόσα πολλά λεφτά πιθανότατα να μην μπορεί να αισθανθεί τι σημαίνει να είσαι δάσκαλος. Παρόλα αυτά νομίζω πως θα έπρεπε και ένας ηθοποιός να το γνωρίζει γιατί η δουλειά του είναι να ποιεί ήθος», είπε χαρακτηριστικά στο gossip-tv.gr.

Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, η Άννα Βερούλη και ο σύζυγός της θέλησαν να πουν και τη δική τους άποψη, την άποψη του εκπαιδευτικού, του εργαζομένου και του βιοπαλαιστή.

Εύη Αδάμ: Μοντέλα μάμα και κόρες

Posted: 14 Sep 2012 04:50 AM PDT

Εύη Αδάμ: Μοντέλα μάμα και κόρες

Η Εύη Αδάμ υπήρξε από τα μεγαλύτερα ονόματα της πασαρέλας και ακολουθεί πιστά τη μόδα.


Μπορεί σήμερα να μην είναι πια μοντέλο, ωστόσο διατηρεί μια υπέροχη σιλουέτα και είναι από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της σόουμπιζ. Οι κόρες της Νεφέλη και Δανάη είναι εξίσου όμορφες και στιλάτες. Άλλωστε το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει λένε. Η μαμά και οι κόρες κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις και «μαγνητίζουν» τα βλέμματα με τις εμφανίσεις τους.

Γιατί η Άννα Βίσση λέει για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη "κάψτε την";

Posted: 14 Sep 2012 08:20 AM PDT

Γιατί η Άννα Βίσση λέει για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Διαβάστε ποιος είναι ο λόγος.

Οι δύσκολοι καιροί, απαιτούν απεγνωσμένα μέτρα λένε αμερικανοί και μάλλον έχουν δίκαιο. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές