Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Pantocratoria©


Pantocratoria©


Αποκάλυψη βόμβα - Οι Γερμανοί πληρώνουν την Ε.Μενεγάκη για να ....

Posted: 25 Aug 2012 02:41 PM PDT

Αποκάλυψη βόμβα - Οι Γερμανοί πληρώνουν την Ε.Μενεγάκη για να εκμαυλίσει τον Αλέξη Τσίπρα!

Καλούμε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κουράκη να καταγγείλει τασιωνιστικά συμφέροντα και τον σκοτεινό ρόλο της παγκόσμιας ελίτ, η οποία χρησιμοποιεί τηνΜενεγάκη-που σημειωτέον πληρώνεται από τους Γερμανούς του ALPHA-για να εκμαυλίσει τον Αλέξη Τσίπρα. Στην συγκεκριμένη φωτό του περιοδικού CIAO μπορείτε να δείτε τον-βραζιλιάνικων προδιαγραφών-πισινό της Ελένης Μενεγάκη.  Αυτό που δεν βλέπετε είναι ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος βρισκόταν (οικογενειακώς) σε απόσταση αναπνοής από την εκρηκτική παρουσιάστρια του Κοντομηνά. Συνατήθηκαν στην διάρκεια των διακοπών τους και η Ελένη έσπευσε να καλέσει τον Αλέξη στο οικολογικό ξενοδοχείο του Ματέο στην Άνδρο. Η απόλυτη star-που θάλεγε και ο εγκεφαλικός Μαλέλης-έχει σφραγίσει με τα προσόντα της την επιχειρηματικομηντιακή ζωή της χώρας.
Ιδού τι έγραψε για την ζωή της Ελένης ο συνεργάτης μας Ευλάμπιος Ασκητής>
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!
Την κωλοκατάσταση στην οποία έχουμε μπλέξει αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο η ρετουσαρισμένη φωτογραφία του πισινού της Ελένης Μενεγάκη.
Η απόλυτη Ελληνίδα παρουσιάστρια  που ξεκίνησε την καριέρα της από το Mega Banka  με τον Γιώργο Πολυχρονίου κατάφερε με τα εμφανή προσόντα της  να τινάξει την μπάνκα των νταβατζήδων της ενημέρωσης στον αέρα.
Η Ελενίτσα μετά το Μega πήδηξε στον ΑΝΤ1, όπου δεν άργησε να γίνει η Βασίλισσα του Αγίου Αιμιλιανού,  προκαλώντας αμέτρητα πρωτοσέλιδα στα επιστημονικά περιοδικά του είδους.
Ο χωρισμός με τον Μίνωα Κυριακού θα την έριχνε στην αγκαλιά του πρώην μπάρμπαν του «Μερσέντες» Βασίλη Νομικού  τον οποίο θα εγκατέλειπε για τον πνευματώδη εσωτερικό κόσμο του Γιάννη Λάτσιου, ενός λάτρη της κλασσικής παιδείας, κάτι που συγκίνησε ιδιαίτερα την Ελένη αλλά και την μαμά της.
Από τον ΑΝΤ1 θα πάρει μετεγγραφή για τον  ΑLPHA μην μπορώντας να αντισταθεί στα πολλά εκατομμύρια ευρώ-κάποιοι κάνουν λόγο για 6-που της προσέφερε ο Δημ. Κοντομηνάς.
Η Ελένη που υπήρξε καλή φίλη τόσο του Γ. Βαρδινογιάννη, όσο και του Σ. Κόκκαλη με μια λιτή ανακοίνωση θα δημοσιοποιήσει τον χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο προκαλώντας αίσθηση και δημοσιεύματα ακόμη και στις πιο έγκυρες εφημερίδες της χώρας ενώ ο Σταμάτης Μαλέλης και οι ειδικευμένοι παρουσιαστές του STAR ζούσαν μεγάλες στιγμές.
Η σχέση της με τον ξενοδόχο της  Άνδρου Ματέο Παντζόπουλο θα έκανε τα αθηναικά σαλόνια να στάζουν χολή από την ζήλεια τους μια και η Ελένη δεν θα δίσταζε να αποτινάξει από πάνω της την συμβατική ζωή του έγγαμου καθωσπρεπισμού.
Η πρόσφατη εμφάνισή της σε φωτογραφική έκθεση της πεθεράς της-μητέρας του Ματέο-θα προκαλούσε σχόλια που την αδικούσαν μια και κάποιοι  χαιρέκακοι έγραψαν πως η πεθερά είναι πιο γοητευτική από την νύφη.

[Best of the Best] [|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]♫ ♫ LiVe MuSiC RaDiO♫♫ |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]] Νέος σύνδΡσμος

Posted: 25 Aug 2012 03:01 AM PDT

Ο Κόζα Νόστρα δημοσίευσε στην ομάδα |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]♫ ♫ LiVe MuSiC RaDiO♫♫ |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]
Κόζα Νόστρα 25 Αυγούστου 12:01 μ.μ.
Shakira - Rabiosa (English Version) ft. Pitbull
Shakira - Rabiosa (English Version) ft. Pitbull Music video by Shakira performing Rabiosa (Featurin...
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 8/25/2012 12:01:00 μ.μ.

[Best of the Best] [Lost Empire] Νέος σύνδεσμος

Posted: 25 Aug 2012 02:59 AM PDT

Ο Δίκτυο Ενημέρωσης δημοσίευσε στην ομάδα Lost Empire
Δίκτυο Ενημέρωσης 25 Αυγούστου 11:59 π.μ.
i-Live News - Ζωντανά !
i-Live News - Ζωντανά ! Renault Sport Clio Πρασόπιτα Sex & The City Nights ...
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 8/25/2012 11:59:00 π.μ.

[Best of the Best] ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Posted: 25 Aug 2012 02:44 AM PDT

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Νέος τρόπος chemtrails (Αεροψεκασμοί) Η ιστορία του Κόσμου μέσα σε 2 ώρες (Ντοκιμαντέρ) Περίεργη κατόπτευση πάνω από την Ρωσία (VIDEO) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ENA ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΑΚΕΤΟ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΚΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ UFO ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ILLUMINATI ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ) ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΩΝ ILLUMINATI ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Ιπτάμενη μηχανή από το 1977 (Καταπληκτικό Video) ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σιωπηλά όπλα... για έναν αθόρυβο πόλεμο!!

Νέος τρόπος chemtrails (Αεροψεκασμοί)

Posted: 25 Aug 2012 01:14 AM PDT

Σκοπεύουν έτσι να μειώσουν την θερμοκρασία του πλανήτη μας,τουλάχιστον αυτό μας αφήνουν να πιστεύουμε.Σχόλιο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ:Οι αεροψεκασμοί με βαριά μέταλλα και ενώσεις τους, όπως το βάριο, το αλουμίνιο, το τιτάνιο και η σκόνη χαλαζία, δημιουργούν τεχνητά νέφη, τα οποία είναι ταυτόχρονα στρώματα φορτισμένων ηλεκτρικά σωματιδίων. Τα νέφη αυτά σχηματίζονται από αεροσκάφη που ψεκάζουν σε ύψους 5 έως 12 χλμ. και παρουσιάζουν ηλεκτρομαγνητική αγωγιμότητα, όμοια με αυτή της ιονόσφαιρας.Ο στόχος τους  είναι η εκμετάλλευση του συστήματος H.A.A.R.P. Τώρα λοιπόν ετοιμάζουν να κάνουν αυτούς τους ψεκασμούς χωρίς αεροσκάφη,και χωρίς να μπορούμε να τους εντοπίζουμε Δείτε τι σχεδιάζουν:Μια ομάδα επιστημόνων, συμπεριλαμβανομένου ενός φυσικού του πανεπιστημίου της Washington, θέλουν να δοκιμάσουν την θεωρία πως «ψεκάζοντας» σύννεφα πάνω από τους ωκεανούς με θαλασσινό νερό θα δημιουργήσουν πιο «λαμπερά» σύννεφα τα οποία θα απωθούν περισσότερο την ηλιακή ακτινοβολία, καταπολεμώντας έτσι την υπερθέρμανση του πλανήτη.Σύμφωνα με την θεωρία, σταγονίδια νερού θα σχηματιστούν γύρω από τα σωματίδια άλατος στον αέρα, δημιουργώντας έτσι μεγάλα σύννεφα αλλά και ενισχύοντας τα υπάρχοντα. Αυτά όχι μόνο θα μπορούν να απωθήσουν την ηλιακή ακτινοβολία αλλά θα έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια από τα υπόλοιπα.
Οι επιστήμονες σκοπεύουν να δοκιμάσουν την θεωρία σε μικρή κλίμακα, διεξάγοντας πειράματα ώστε να δούν αν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Rob Wood, καθηγητής του πανεπιστημίου αναφέρει πως ο σκοπός των ερευνητών είναι καθαρά επιστημονικός.Αναγνωρίζει πως αν και εφόσον η ιδέα δουλέψει, δεν θα είναι μια μακροπρόθεσμη λύση στο πρόβλημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη μας. «Είναι μια ιδέα, μια γρήγορη λύση, αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο είναι να χαμηλώσουμε τις εκπομπές άνθρακα» λέει ο Wood για να συμπληρώσει σχετικά με το πείραμα πως «νομίζω πως θα έπρεπε να ξέρουμε, για κάθε περίπτωση.»
Παρόμοια ιδέα είχε προτείνει και ο Nathan Myhrvold, πρώην διευθύνων σύμβουλος τεχνολογίας της Microsoft, ο οποίος είχε προτείνει το σχέδιο «Stratoshield» σύμφωνα με το οποίο επιστήμονες θα μπορούσαν να διοχετεύσουν διοξείδιο του θείου στην ατμόσφαιρα, στοχεύοντας ακριβώς στο ίδιο αποτέλεσμα.

Η ιστορία του Κόσμου μέσα σε 2 ώρες (Ντοκιμαντέρ)

Posted: 25 Aug 2012 12:34 AM PDT

-Πως από τη μεγάλη έκρηξη κατάφερε να δημιουργηθεί το ηλιακό μας σύστημα;
-Πως σχηματίσθηκε η Γη και η Σελήνη;
-Πως και πότε σχηματίσθηκε η ατμόσφαιρα το έδαφος και οι ωκεανοί;
-Ποια ήταν η πρώτη μορφή ζωής που εμφανίστηκε;-Τι ήταν αυτό που καθόρισε την εξελικτική πορεία των ειδών; -Γιατί εξαφανίσθηκαν οι δεινόσαυροι; Ένα ντοκιμαντέρ, που δίνει απαντήσεις σε αυτά τα θεμελιώδη, αλλά και σε ακόμη περισσότερα ερωτήματα. Η Ιστορία του Κόσμου μέσα σε 2 ώρες (1ο μέρος) από KRASODAD Η ιστορία του Κόσμου μέσα σε 2 ώρες (2ο μέρος) από KRASODAD
ΠΗΓΗ

Περίεργη κατόπτευση πάνω από την Ρωσία (VIDEO)

Posted: 24 Aug 2012 11:35 PM PDT

Αυτή είναι μια μάλλον εντυπωσιακή παρατήρηση που συλλαμβάνεται σε αυτό το βίντεο,αλλά δεν υπήρχε όμως περιγραφή ή την ημερομηνία όταν δημοσιεύτηκε. Η δημοσίευση του έγινε στις 23 Αυγούστου,του 2012. Η εικασία μου είναι ότι αυτό είναι ένας μετεωρίτης που συνελήφθη στην ταινία κάποια στιγμή γύρω στις 20 έως 22 Αυγούστου του 2012 πάνω από τη Ρωσία.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Posted: 24 Aug 2012 12:53 PM PDT

Το θέμα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έχει αποφασιστεί και προωθείται "εκ των άνω" χωρίς να προβάλλεται στα ΜΜΕ και χωρίς ασφαλώς να τίθεται σε διαβούλευση, έτσι ώστε να αποφευχθεί η μοίρα που περίμενε και την περιβόητη "κάρτα του πολίτη".
 
Διοτί το θέμα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, αν και προωθείται συστηματικά από τις τρεις τελευταίες κυβερνήσεις, κανείς δεν το τολμά να το θέσει σε δημόσια διαβούλευση για ευνόητους λόγους: διότι κανείς δε ρωτά τον σύγχρονο "σκλάβο" αν του αρέσουν οι "αλυσίδες" του.
Είναι εμφανές ότι αυτή τη φορά το θέμα προωθείται αθόρυβα και κυριολεκτικά "κάτω από τη μύτη" πολιτών και φορέων. Οι ψηφιακές ταυτότητες οι οποίες υπαγορεύονται από τη συνθήκη Σένγκεν έχουν ήδη απορριφθεί σε έναν αριθμό ευρωπαϊκών χωρών είτε ως αντισυνταγματικές, είτε ως μέσο που παραβιάζει τα δικαιώματα ιδιωτικότητας των πολιτών.
Επιπλέον, φημολογείται ότι οι νέες ταυτότητες θα δοθούν όχι μόνο σε Έλληνες ηπηκόους αλλά και σε αλλοδαπούς, αφού θα αντικαταστήσουν την πράσινη κάρτα. Αυτό άλλωστε είναι η κοινή πρακτική στις χώρες στις οποίες υπάρχουν οι ταυτότητες αυτές.Ωστόσο, στις περισσότερες χώρες υπήρξαν σοβαρές αντιδράσεις στο θέμα των ταυτοτήτων. Στη Βρετανία οι ηλεκτρονικές ταυτότητες καταστράφηκαν κατά χιλιάδες, αφότου είχε ήδη ξεκινήσει η έκδοσή τους από τις αρχές, αφού κρίθηκαν ασύμβατες με την νομοθεσία περί προστασίας της ιδιωτικότητας και την Ευρωπαϊκή Συνθήκη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (άρθρο 8). 
Η επιτροπή της βρετανικής βουλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα απεφάνθει ότι ο κίνδυνος από την παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών είναι μεγαλύτερος από τα ωφέλη των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. 
Η Δανία αρνήθηκε εξαρχής να επικυρώσει τον εν λόγω κανονισμό της Σένγκεν για τα έγκυρα ταξιδιωτικά έγγραφα (τα οποία είναι οι εν λόγω ταυτότητες και τα διαβατήρια με μικροτσιπ). Την ίδια απόφαση πήραν και η Ιρλανδία, η Νορβηγία και η Ισλανδία, αρνούμενες να ενσωματώσουν τον σχετικο κανονισμό στο εθνικό τους δίκαιο και να εκδόσουν ηλεκτρονικές ταυτότητες (βλ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΚ) αριθ. 2252/2004 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 13ης Δεκεμβρίου 2004).Όλοι όσοι διάβασαν το δελτίο τύπου του Υπ. Προστασίας του Πολίτη της 14-6-2012 της κυβέρνησης Πικραμένου, τρεις μέρες πριν τις εκλογές, δικαίως υποψιάζονται ότι "η νέου τύπου ταυτότητα" δεν είναι παρά απλή μετονομασία της "κάρτας του πολίτη", και ότι πίσω από την εσπευσμένη έκδοσή τους βρίσκεται η ολοκληρωμένη διασύνδεση των βάσεων δεδομένων των κυβερνητικών πληροφοριακών συστημάτων (TAXISΝΕΤ, ηλ. συνταγογράφηση, δημοτολόγιο κ.λπ.). 
Ότι δηλαδή σε έναν μοναδικό κωδικό αριθμό θα διασυνδέονται όλα τα επιμέρους στοιχεία του πολίτη που αφορούν όλους τους τομείς δραστηριότητάς του. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που απορρίφθηκαν από τις προαναφερθήσες χώρες: η διασύνδεση του μοναδικού ID με τα τις ψηφιακές βάσεις εκατοντάδων δημοσίων υπηρεσιών και όχι μόνο (τραπεζών, ιδ. επιχειρήσεων κτλ.).Ας μην ξεχνάμε ότι η έκδοση δελτίου ταυτότητας είναι υποχρεωτική μόνο σε έναν αριθμό χωρών, αφού υπάρχουν πολλές χώρες όπως η Αυστρία, η Ολλανδία και η Φιλανδία, όπου δεν απαιτείται. Υπάρχουν επίσης χώρες που δεν έχουν καθόλου ταυτότητες, μεταξύ αυτών είναι και η Βρετανία, η Αυστραλία και η Νορβηγία
Κατά συνέπεια, το επιχείρημα των τελευταίων κυβερνήσεων ότι χωρίς ηλεκτρονικές ταυτότητες η δημόσια διοίκηση δε θα είναι αποτελεσματική απλά δεν στέκει, αφού οι εν λόγω χώρες τα καταφέρνουν μια χαρά και χωρίς καθόλου ταυτότητες. 
Στη Βρετάνια, η κατάργηση του νομοσχεδίου για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες και η καταστροφή τους ήταν η πρώτη νομοθετική πράξη της κυβέρνησης του Ντείβιντ Κάμερον, αφού όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Πρόεδρος του Συμβουλίου και Υπουργός Συνταγματικών και Πολιτικών Μεταρρυθμίσεων στην κυβέρνηση συνασπισμού "The wasteful, bureaucratic and intrusive ID card system represents everything that has been wrong with government in recent years." (το σπάταλο, γραφειοκρατικό και παρεμβατικό σύστημα των ταυτοτήτων αυτών εκπροσωπεί ότι πιο λανθασμένο στην κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια). 
Επίσης, απεφάνθησαν ότι οι ταυτότητες αυτές, καθώς και οι βάσεις δεδομένων στις οποίες βασίζεται παραβιάζουν τις ελευθερίες και τα δικαιώματα ιδιωτικότητας των πολιτών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι ταυτότητες καταστράφηκαν κατά χιλιάδες, χωρίς να αποζημιωθούν οι κάτοχοι τους για τα χρήματα που είχαν πλήρωσει για την έκδοσή τους (περίπου 30 λίρες). Ένα αντίστοιχο κόστος θα έχουν και οι ελληνικές ταυτότητες αφού σύντομα η ιδέα της δωρεάν αστυνομικής ταυτότητας θα αποτελεί παρελθόν.Ενδεχομένως κάποιος να αναρωτηθεί τι διαφορά θα κάνει στην καθημερινή μας η ζωή το γεγονός ότι η ταυτότητα μας θα είναι ψηφιακή και όχι η μέχρι τώρα συμβατική. Καταρχήν θα πρέπει να κατανοήσουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ταυτότητας, αλλά και τους σκοπούς που θα εξυπηρετήσει. 
Από τις χώρες στις οποίες οι ταυτότητες αυτές έχουν ήδη εκδοθεί μαθαίνουμε ότι είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία RFID, μια τεχνολογία που μέχρι πρότινως χρησιμοποιούνταν μόνο για να εντοπίζεται η θέση των εμπορευμάτων μέσα σε μεγάλες αποθήκες και καταστήματα. Είναι εν ολίγοις μια προηγμένη τεχνολογία που σταδιακά αντικαθιστά το γραμμικό κώδικα (bar code) στη βιομηχανία, προσφέροντας νέες δυνατότητες εντοπισμού και αποθήκευσης δεδομένων.Η μεγάλη διαφορά του RFID σε σχέση με ότιδήποτε γνωρίζαμε μέχρι τώρα είναι ότι η κάρτα μπορεί να αναγνωστεί από οποιοδήποτε απομακρυσμένο μηχάνημα (contactless card readers), χωρίς απαραίτητα ο κάτοχος της ταυτότητας να γνωρίζει ότι η κάρτα που φέρει μαζί του "διαβάζεται" εκείνη τη στιγμή. Επίσης κάθε φορά που χρησιμοποιούμε την κάρτα αυτή για να πιστοποιήσουμε την ταυτότητα μας (ή για να πιστοποιήσει κάποιος άλλος την ταυτότητά μας, χωρίς απαραίτητα να έχει τη συγκατάθεσή μας γι' αυτό), αυτό δημιουργεί μια εγγραφή σε ένα σύστημα, για παράδειγμα το σύστημα μιας τράπεζας, το σύστημα μιας υπηρεσίας κτλ. 
Αυτό σημαίνει ότι εκατοντάδες υπηρεσίες και χιλιάδες τράπεζες και επιχειρήσεις (όλοι όσοι χρειάζονται να πιστοποιήσουν την ταυτότητά μας κατά τις συναλλαγές μας μαζί τους) θα έχουν αυτές τις συσκευές ανάγνωσης καρτών και τα δεδομένα από κάθε συναλλαγή μας θα μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα.Επιπλέον, ένας από τους σκοπούς της χρήσης του RFID είναι η ταυτοποίηση μας κατά τις online συναλλαγές μας στο διαδίκτυο. Όταν δηλαδή θέλουμε να προσπελάσουμε μια κυβερνητική σελίδα, να χρησιμοποιήσουμε το e-banking, να κάνουμε αγορές online, να καταθέσουμε τη φορολογική μας δήλωση στο TAXIS, να κατεβάσουμε μουσική κτλ. 
Αυτό μπορεί να γίνει με την ενσωμάτωση ενός RFID reader στα κομπιούτερ μας, όπου θα πιστοποιεί την ταυτότητά μας. Κάτι τέτοιο είναι επίσης πολύ εύκολο να γίνει με τη χρήση USB και ουσιαστικά θα προωθήσει και τη χρήση των ψηφιακών υπογραφών, αφού θα έχουν την ψηφιακή υπογραφή μας αποθηκευμένη, καθώς και πλήθος άλλων στοιχείων (βιομετρικά χαρακτηριστικά κτλ.). 
Το που θα καταλήγουν τελικά όλα αυτά τα δεδομένα των συναλλαγών και δραστηριοτήτων μας είναι άγνωστο. Ωστόσο γνωρίζουμε ότι η Σέγκεν χρησιμοποιεί διασυνδεδεμένα συστήματα και ότι τα δεδομένα αυτά μεταφέρονται σε εθνικό και διακρατικό επίπεδο. 
Αξίζει εδώ να σημειωθεί, ότι το RFID συστήμα στα βιομετρικά διαβατήρια είχε παραβιαστεί με επιτυχία από φοιτητές πανεπιστημίων από τα πρώτα στάδια της εφαρμογής τους, πράγμα που έχει ανοίξει μια διαμάχη για το θέμα. 
Παρόλ' αυτά, στη Γερμανία, το RFID χρησιμοποιείται στις ταυτότητες παρά τη σχετική ανησυχία. Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε ότι κανένα πληροφοριακό σύστημα δεν είναι απολύτως ασφαλές και οι περιπτώσεις παραβιάσης κυβερνητικών συστημάτων είναι συνηθισμένες. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η απώλεια των δεδομένων 25 εκατομμυριών φορολογουμένων στη Βρετανία από το HMRC (Her Majesty's Revenue and Customs, το αντίστοιχο της ελληνικής εφορίας).Οι ηλεκτρονικές ταυτότητες έχουν ήδη δοθεί πιλοτικά στους αστυνομικούς και τα σώματα ασφαλείας, ενώ παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτές των αστυνομικών θα έχουν και οι ταυτότητες που θα δοθούν στους πολίτες και πιθανότατα στους αλλοδαπούς. Ωστόσο, έχουν υπάρξει αντιδράσεις από πλευράς αστυνομικών και το θέμα βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια. 
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του αρχιφύλακα Δημήτρη Ανδρεάκου, ο οποιός αποτάχθηκε από την αστυνομία έπειτα από 20 χρόνια υπηρεσίας, επειδή αρνήθηκε να παραλάβει την ταυτότητα αυτή. Ο συνήγορός του εξήγησε ότι ο λόγος που αρνήθηκε - εκτός των θρησκευτικών του πεποιθήσεων - είναι ότι δεν γνώριζε τι είδους δεδομένα και που θα τηρούνται για το άτομό του. 
Δεν γνώριζε δηλάδη τι στοιχεία περιείχε η ταυτότητά του για κείνον. Επιπλέον, εξήγησε ότι η κάρτα μπορεί να διαβαζέται από οποιονδήποτε κυβερνητικό φορέα, από τους φορείς εξουσίας, αλλά όχι από τον ίδιο. Εν ολίγοις, με τις νέες ταυτότητες, οι φορείς εξουσίας – το κράτος εν προκειμένω – δηλαδή η εφορία, αστυνομία, υπηρεσιές αλλά και μη κρατικοί φορείς, όπως τράπεζες και διεθνείς υπηρεσίες πληροφοριών, θα έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν κάθε τομέα της ζωής του πολίτη. 
Θα γνωρίζουν τα πάντα για τη συμπεριφορά, τις δραστηριότητες, την εργασία, τον τόπο κατοικίας, τις συνήθειες κτλ. του μέσου Έλληνα. 
Εάν αυτό μάλιστα συνδιαστεί με μια πρόσφατη οδηγία του Συμβουλίου της Ευρώπης για κατηγοριοποίηση των πολιτών με βάση τις πολιτικές τους πεποιθήσεις έτσι ώστε να προσδιοριστούν φορείς ακραίων ιδεολογιών (όπου με τη λέξη "ακραίος" η επίσημη απόφαση του Συμβουλίου ορίζει μεταξύ άλλων τους "εθνικιστές", εκείνους που είναι κατά της παγκοσμιοποίησης, τους ακροδεξιούς, τους ακροαριστερούς κτλ.), τότε καταλαβαίνουμε ότι κάθε έννοια προσωπικής ελευθερίας καταλύεται (βλ. Απόφαση COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION, 30/3/2010, Document 5692/1/10 REV 1 ADD 1 REV 1 ENFOPOL 24 'Instrument for compiling data and information on violent radicalisation processes'). Η συγκεκριμένη απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης διευκρινίζει ότι προκειμένου να προσδιοριστεί η ιδεολογία των πολιτών θα χρησιμοποιηθούν δεδομένα από διαφορετικές πηγές (δηλαδή από το διαδίκτυο, από κρατικές και διακρατικές βάσεις δεδομένων κτλ.) και από εθνικούς και διεθνείς φορείς. 
Όταν δηλαδή η ΕΕ έχει φτάσει να προτείνει την καταγραφή και προσδιορισμό της ιδεολογικής ταυτότητας των "ακραίων" αυτό σημαίνει ότι θα παρακολουθούνται οι πάντες για να προσδιοριστεί ποιοι είναι "ακραίοι" ή ποιοι μπορεί να γίνουν ακραίοι (radicalisation processes). Με άλλα λόγια, όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Αυτό παραπέμπει σε άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα.Εμείς θεωρούμε, ότι η αρχή της δημοκρατίας μας είναι ότι οι πολίτες αποφασίζουν για τα κοινά και τα θέματα που τους αφορούν, και κατά συνέπεια το όλο θέμα πρέπει να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση. Διότι ανακύπτουν σοβαρότατα ζητήματα παραβίασης της ιδιωτικότητας και της ελευθερίας των πολιτών, καθώς επίσης τίθενται θέματα διαφάνειας και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θρησκευτικών πεποιθήσεων του Ελληνορθόδοξου λαού μας.
ΠΗΓΗ

ENA ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΑΚΕΤΟ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΚΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Posted: 24 Aug 2012 12:32 PM PDT

 Αποθέματα σε πετρέλαιο; Ιστορικά έγγραφα; Ένας μικρός θησαυρός; Τι μπορεί να είναι μέσα σε μια 100 χρονών συσκευασία και πρέπει να ανοιχτεί αυτή την Παρασκευή σε μια μικρή πόλη στη Νορβηγία. Η συσκευασία έχει κρατηθεί σε ένα μουσείο στο Gudbrandsdal και χρονολογείται απο τις 26η Αυγούστου του 1912. Φέρνει μια σημείωση από ένα άτομο που ονομάζεται Johan Nygard, διευκρινίζοντας ότι δεν πρέπει να ανοιχτεί έως το 2012.Υπάρχουν λίγες ενδείξεις για αυτό που μπορεί να περιέχει η συσκευασία. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι ο Nygard είχε εμπλακεί στην τοπική πολιτική και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες έδωσε στο δήμαρχο τη συσκευασία λέγοντας του ότι το περιεχόμενό του «θα ωφελούσε και θα ευχαριστούσε τις μελλοντικές γενιές,»Την παρασκευή, 24η Αυγούστου, οι κάτοικοι της πόλης θα ανακαλύψουν τελικά τι κρύβεται μέσα. Το VGTV.no θα μεταδίδει ζωντανά ραδιοφωνικά το άνοιγμα της συσκευασίας στη Νορβηγία την Παρασκευή το μεσημέρι.
ΠΗΓΗ

UFO ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ILLUMINATI ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Posted: 24 Aug 2012 09:01 AM PDT

Το 1234 ο γιος της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας Φρειδερίκος Β βασιλιάς Henry VII επαναστάτησε ενάντια στον πατέρα του. Ο ιδιοκτήτης του Κάστρου Achalm, Heinrich του Neuffen , συμπαρατάχθηκε με τον επαναστάτη βασιλιά Henry VII. Μετά τη νίκη του αυτοκράτορα από τον γιο του Henry VII, το κάστρο Achalm έγινε η προσωπική περιουσία της οικογένειας του αυτοκράτορα, το σπίτι των HohenstaufenΈνα ενδιαφέρων βίντεο με UFO δημοσιεύτηκε στο YouTube, και είναι αξιοσημείωτο λόγω του ασυνήθιστου γεγονότος ότι τρεις διαφορετικοί άνθρωποι, από διάφορες οπτικές γωνίες, κατέγραψαν την ίδια παρατήρηση πάνω από τα αρχαία ερείπια του κάστρου Achalm στη Γερμανία.Το αγνώστου προελεύσεως ιπτάμενο αντικείμενο που συλλαμβάνεται στην ταινία φαίνεται τεράστιο, καθώς περιστρέφεται σαν σβούρα. Μια κινηματογράφηση σε πρώτο πλάνο του αντικειμένου δεν αποκαλύπτει κάποια ευπροσδιόριστη λεπτομέρεια, εκτός από ότι δεν είναι σίγουρα ένα οποιοδήποτε από τα γνωστά αεροσκάφη.Τα 3 βίντεο δημοσιεύτηκαν ξεχωριστά μεταξύ Σαββάτο 18 του Αυγούστου, και τη Δευτέρα, 20 Αυγούστου. Η συλλογή video, δημοσιεύτηκε από τον χρήστη HaunebuTechnology και δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο αργά το βράδυ της Δευτέρας. Οι τρεις ξεχωριστές εικόνες συγκεντρώνονται μαζί στο ίδιο στιγμιότυπο, και μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κανένα από αυτά δεν ήταν πλαστά.
ΠΗΓΗ

ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΩΝ ILLUMINATI ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Posted: 24 Aug 2012 05:26 AM PDT

Μια πολύ παράξενη αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται σε μια ιστοσελίδα που ονομάζεται "Τάγμα των Illuminati" και θα ολοκληρωθεί στις 9, Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:23:33.Αν κάποιος από εσάς έχει πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο / ρολόι, παρακαλούμε να σχολιάσει παρακάτω.
Εδώ είναι οι συνδέσεις στο βίντεο
Κύρια θέση: http://www.illuminatiorder.info/Διεύθυνση για το Ρολόι : http://www.illuminatiorder.info/ac/thaumaturgy/index.html 
Ε.Ε έκδοση: http://academy.illuminatiorder.eu/ σύνδεση: pass χρήστη: user: χρήστηςΈκδοση 2004: http://web.archive.org/web/20040106024317/http://illuminatiorder.info/
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΠΗΓΗ

Ιπτάμενη μηχανή από το 1977 (Καταπληκτικό Video)

Posted: 24 Aug 2012 03:46 AM PDT

Σε αυτό το video μπορείτε να δείτε την τεχνολογία που υπάρχει από το 1977 σε αυτήν την ιπτάμενη μηχανή.Μπορείτε τώρα να φανταστείτε την τεχνολογία που υπάρχει σήμερα και εμείς δεν γνωρίζουμε;

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Posted: 24 Aug 2012 03:20 AM PDT

Βρέθηκαν 400.000 κομμάτια παπύρων γραμμένα από τους προγόνους μας και που με μια καινούργια μέθοδο μπορούν να διαβαστούν . H έγκυρη βρετανική εφημερίδα Independent σε ένα άρθρο της έγραψε.
Eureka! Εκπληκτική ανακάλυψη αποκαλύπτει τα μυστικά των αρχαίων Ελλήνων . . 
Χιλιάδες χειρόγραφα που έως τώρα δεν μπορούσαμε να διαβάσουμε και που περιέχουν σπουδαία κείμενα της κλασσικής φιλολογίας τώρα μπορούν να διαβαστούν για πρώτη φορά με μια τεχνολογία που πιστεύεται ότι θα ξεκλειδώσει τα μυστικά των αρχαίων ελλήνων . 
Μεταξύ των άλλων θησαυρών που έχουν ήδη ανακαλυφθεί από μια ομάδα επιστημόνων του Παν/μίου της Οξφόρδης υπάρχουν και άγνωστα έως τώρα έργα κλασσικών γιγάντων όπως ο Σοφοκλής, ο Ευριπίδης και ο Ησίοδος. 
Αόρατη με το κοινό φώς, η ξεβαμμένη μελάνη γίνεται καθαρά ορατή κάτω από υπέρυθρο φώς, με τεχνικές ανάλογες με την επισκόπηση από δορυφόρους. 
Τα κείμενα της Οξφόρδης αποτελούν μέρος ενός μεγάλου αριθμού παπύρων που βρέθηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα σε έναν αρχαίο σκουπιδότοπο της ελληνο-αιγυπτιακής πόλης του Οξυρύγχου. 
Απομένουν χιλιάδες κείμενα να διαβαστούν μέσα στην επόμενη δεκαετία, περιλαμβανομένων έργων του Οβιδίου και του Αισχύλου. 
Υπάρχουν περίπου 400,000 κομμάτια παπύρων φυλαγμένα σε 800 κιβώτια στην Βιβλιοθήκη Sackler της Οξφόρδης και αποτελούν το μεγαλύτερο όγκο κλασσικών ελλήνων χειρογράφων του κόσμου. 
Οι ακαδημαϊκοί χαιρέτησαν με ενθουσιασμό την νέα ανακάλυψη η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση κατά 20% των σωζόμενων ελληνικών έργων. 
Μέσα στα έως τώρα άγνωστα κείμενα που κατόρθωσαν να διαβάσουν με την τεχνική αυτή, περιλαμβάνονται τμήματα της χαμένης από καιρό τραγωδίας «Επίγονοι» του Σοφοκλή, μέρος μιας χαμένης νουβέλας του έλληνα συγγραφέα Λουκιανού του 2ου αιώνα, άγνωστο κείμενο του Ευριπίδη, μυθολογική ποίηση του ποιητή Παρθένιου του 1ου αι. π.Χ, έργο του Ησίοδου του 7ου αι., και ένα επικό ποίημα του Αρχίλοχου, ενός διαδόχου του 7ου αι. του Ομήρου, που περιγράφει γεγονότα που οδήγησαν στον Τρωικό πόλεμο. 
«Είναι τα πιο φανταστικά νέα. 
Υπάρχουν δύο πράγματα εδώ. Το πρώτο είναι πόσο φοβερά επηρέαζαν τις επιστήμες και τις τέχνες οι Έλληνες. Το δεύτερο είναι πόσο λίγα από τα γραπτά τους σώζονται » λένε οι άγγλοι επιστήμονες.
ΠΗΓΗ

Σιωπηλά όπλα... για έναν αθόρυβο πόλεμο!!

Posted: 24 Aug 2012 03:19 AM PDT

Το «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», εξηγεί θαυμάσια την τεχνική της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος ...;κηρύχθηκε από τα κέντρα εκείνα που θέλουν μια ανθρωπότητα υποδουλωμένη και εγκλωβισμένη στην ύλη και αποκομμένη από την ανώτερη διάσταση του ανθρώπου, την πνευματική, σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954»....
Εδώ υπάρχει μια περίληψη του περιεχομένου του:
σιωπηλά3.jpg«Η εμπειρία έχει αποδείξει πως η πιο απλή μέθοδος για την εξασφάλιση ενός σιωπηλού όπλου και η απόκτηση ελέγχου του κοινού, είναι να τους διατηρούμε ανεκπαίδευτους και αδαείς όσον αφορά τις αρχές  των βασικών συστημάτων αφ' ενός, ενώ αφ' ετέρου να τους κρατούμε σε σύγχυση, να τους  έχουμε αποδιοργανωμένους και αποσπασμένους σε θέματα που δεν έχουν καμία πραγματική σημασία.
 Αυτό επιτυγχάνεται με:
 1. Τον χωρισμό των εγκεφάλων τους** την υπονόμευση των πνευματικών τους δραστηριοτήτων την παροχή ενός προγράμματος χαμηλής ποιότητας στην δημόσια εκπαίδευση, τα μαθηματικά, τον σχεδιασμό συστημάτων και τα οικονομικά αλλά και την αποθάρρυνση τους στον τομέα της τεχνικής δημιουργικότητας. 2. Την εξάρτηση των αισθημάτων τους και την αύξηση της αυτοϊκανοποίησής τους αλλά και της ικανοποίησης τους σε συναισθηματικές και σωματικές δραστηριότητες με:
2α) Άσχετες συναισθηματικές προσβολές και επιθέσεις (πνευματικός και συναισθηματικός βιασμός) μέσω μιας μόνιμης επίθεσης σεξ, βίας και πολέμων στα μέσα ενημέρωσης -κυρίως την τηλεόραση και τις εφημερίδες.
2β) Την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας τους -σε υπερβολή- «σκουπιδοτροφές για τη σκέψη» και με την αποστέρηση όλων αυτών που πραγματικά έχουν ανάγκη.
2γ) Την επανεγγραφή της ιστορίας και του νόμου και την υποταγή του κοινού σε μία παρεκκλίνουσα δημιουργία, έτσι ώστε να μπορεί να ανορθώνει τη σκέψη του από τις προσωπικές ανάγκες σε ιδιαίτερα κατασκευασμένες εξωτερικές προτεραιότητες. Τα σιωπηλά όπλα της τεχνολογίας κοινωνικού αυτοματισμού θα παρεμποδίζουν τα ενδιαφέροντα του και τις ανακαλύψεις του.
tv.bmpΌσο περισσότερη σύγχυση, τόσο περισσότερο όφελος.
Άρα η καλύτερη προσέγγιση είναι να δημιουργούμε προβλήματα και μετά να προτείνουμε λύσεις.»
Περιληπτικά:
Στα μέσα διατηρήστε την προσοχή του ενήλικου κοινού μακριά από τα πραγματικά κοινωνικά θέματα και αιχμαλωτίστε το με θέματα που δεν έχουν καμιά πραγματική αξία.
Στα σχολεία κρατήστε το νεαρό κοινό σε άγνοια όσον αφορά τα πραγματικά μαθηματικά, τα πραγματικά οικονομικά θέματα, τον πραγματικό νόμο και την πραγματική ιστορία.
Στη διασκέδαση διατηρήστε την διασκέδαση του κοινού κάτω από το πνευματικό επίπεδο της Στ' δημοτικού.
Στην εργασία διατηρήστε το κοινό απασχολημένο .. ... απασχολημένο .. ... απασχολημένο.... ... για να μην έχει χρόνο να σκεφτεί φέρτε το πίσω στο αγρόκτημα με τα άλλα ζώα.
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ.
Γράφει για τον αθόρυβο πόλεμο:
«Πυροβολεί καταστάσεις αντί για σφαίρες.
 Προωθείται με επεξεργασία δεδομένων αντί με την πυρίτιδα με έναν υπολογιστή αντί για ένα όπλο- την χειρίζεται ένας προγραμματιστής υπολογιστών αντί ένας σκοπευτής- ενεργεί κάτω από τις διαταγές ενός τραπεζικού μεγιστάνα αντί ενός στρατηγού του στρατού.
Δεν δημιουργεί προφανείς θορύβους, δεν προκαλεί προφανείς σωματικές βλάβες και δεν αναμιγνύεται φανερά στην καθημερινή κοινωνική ζωή κανενός.
Προκαλεί όμως αλάνθαστους «θορύβους», προκαλεί αλάνθαστες σωματικές και πνευματικές βλάβες και εμπλέκεται με αλάνθαστο τρόπο στην καθημερινή κοινωνική ζωή, δηλαδή αλάνθαστα στον εκπαιδευμένο παρατηρητή, αυτόν που γνωρίζει που να κοιτάζει. Το κοινό δεν μπορεί να κατανοήσει το όπλο κι έτσι δεν μπορεί να πιστέψει πως δέχεται την επίθεση και υποτάσσεται από ένα όπλο.
Το κοινό μπορεί ενστικτωδώς να αισθανθεί πως κάτι πάει στραβά, εξ' αιτίας όμως της τεχνολογικής φύσης του σιωπηλού όπλου, δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με λογικό τρόπο, ή να χειριστεί το πρόβλημα με έξυπνο τρόπο. Έτσι δεν γνωρίζει πως να ζητήσει βοήθεια και δεν ξέρει πως να συνεργαστεί με άλλους για να αμυνθούν εναντίον του.σιωπηλά1.jpg
Όταν ένα σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, τότε το κοινό προσαρμόζεται στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται την επέμβαση του στη ζωή του, μέχρι που η πίεση (ψυχολογική ή οικονομική) να γίνει πάρα πολύ μεγάλη και να καταρρεύσει. Άρα το σιωπηλό όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου.
Επιτίθεται στην ζωτικότητα, την κινητικότητα και τις επιλογές των ατόμων μιας κοινωνίας, γνωρίζοντας, κατανοώντας, χειριζόμενο και επιτιθέμενο στις πηγές φυσικής και κοινωνικής ενέργειας και στις σωματικές, πνευματικές και συναισθηματικές δυνάμεις και αδυναμίες».
Με άλλα λόγια διαίρει και βασίλευε.
Όταν κάποιοι εισαγάγουν την παγκόσμια δικτατορία τους με σταδιακή προσέγγιση τότε πολλοί λίγοι θα συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά γίνεται μέχρι να είναι πολύ αργά. Στην πραγματικότητα οι πολλοί θα καταδικάσουν και θα γελάσουν αυτούς που θα προσπαθήσουν να τους καταδείξουν τι ακριβώς συμβαίνει.
Κλείνοντας το θα αναφέρω τρία μόνον αποσπάσματα από κάποιες εκατοντάδες αναφορές που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά, για την σύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου με κρατικούς υπολογιστές, μέσω ραδιοεπικοινωνιών:
«Είναι μέσα στην εξουσία μας να παρατηρούμε τι βλέπει, τι αισθάνεται και τι σκέπτεται ένα άτομο, να εξετάζουμε εξονυχιστικά την συμπεριφορά και να ανιχνεύουμε ακόμη την περίπτωση του τυχαίου στις συνειδητές του αποφάσεις, αλλά και στην ψυχολογική και ασυνείδητη κατάσταση του».(Telemetry is coming of age)
«Μπορούμε να επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε την αυξανόμενη γνώση μας για να σκλαβώσουμε τους ανθρώπους με τρόπους που δεν φανταστήκαμε ποτέ, αφαιρώντας τους την προσωπικότητα και ελέγχοντας τους με μέσα τόσο προσεκτικά επιλεγμένα που δεν θα γνωρίσουν ίσως ποτέ την απώλεια της προσωπικότητας τους»
(Καθηγητής Καρλ Ρότζερς - Science).
imagesCAGQ25OP.jpg«Έχουν αναπτυχθεί τεχνικές για την έρευνα και τον χειρισμό του ανθρώπου. Οι διπλής ροής επικοινωνίες με τα βάθη του εγκεφάλου κάνουν δυνατή την αποστολή και την λήψη πληροφοριών από και προς τον εγκέφαλο ... Μπορούμε να ξεκινήσουμε, να σταματήσουμε ή να τροποποιήσουμε μία ποικιλία αυτόνομων σωματικών συμπεριφορών και πνευματικών εκφράσεων. Μπορούμε να πειραματιστούμε με τους εγκεφαλικούς μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι για τον καθορισμό και την διατήρηση .... συγκεκριμένων συμπεριφορών και πνευματικών λειτουργιών ... Καθώς δεν χρησιμοποιούνται μπαταρίες, η ζωή του μεταδότη είναι απεριόριστη. Ενέργεια και πληροφορίες παρέχονται από ραδιοφωνικές συχνότητες.
**(Αναφορά ψυχιατρικών ερευνών: «Η επέμβαση του Ανθρώπου στις διεγκεφαλικές Λειτουργίες» από το Ψυχιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Γέηλ των ΗΠΑ).
ΠΗΓΗ
You are subscribed to email updates from ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Best of the Best τη 8/25/2012 11:44:00 π.μ.

[Best of the Best] [|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]♫ ♫ LiVe MuSiC RaDiO♫♫ |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]] Νέος σύνδΡσμος

Posted: 25 Aug 2012 02:38 AM PDT

Ο Κόζα Νόστρα δημοσίευσε στην ομάδα |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]♫ ♫ LiVe MuSiC RaDiO♫♫ |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]
Κόζα Νόστρα 25 Αυγούστου 11:38 π.μ.
Shakira - Addicted To You
Shakira - Addicted To You Taken from the hit album, "Sale el Sol". Download it now from iTunes at s...
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 8/25/2012 11:38:00 π.μ.

[Best of the Best] [|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]♫ ♫ LiVe MuSiC RaDiO♫♫ |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]] Νέος σύνδΡσμος

Posted: 25 Aug 2012 02:38 AM PDT

Ο Κόζα Νόστρα δημοσίευσε στην ομάδα |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]♫ ♫ LiVe MuSiC RaDiO♫♫ |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]
Κόζα Νόστρα 25 Αυγούστου 11:38 π.μ.
Shakira - Rabiosa (Spanish Version) ft. El Cata
Shakira - Rabiosa (Spanish Version) ft. El Cata Music video by Shakira performing Rabiosa (Featurin...
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 8/25/2012 11:38:00 π.μ.

[Best of the Best] [|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]♫ ♫ LiVe MuSiC RaDiO♫♫ |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]] Νέος σύνδΡσμος

Posted: 25 Aug 2012 02:38 AM PDT

Ο Κόζα Νόστρα δημοσίευσε στην ομάδα |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]♫ ♫ LiVe MuSiC RaDiO♫♫ |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]
Κόζα Νόστρα 25 Αυγούστου 11:38 π.μ.
Shakira - Je L'aime A Mourir (Live From Paris)
Shakira - Je L'aime A Mourir (Live From Paris) Check out Shakira's amazing performance of Je l'Aime...
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 8/25/2012 11:38:00 π.μ.

[Best of the Best] νεα παιχνίδια

Posted: 25 Aug 2012 02:33 AM PDT

νεα παιχνίδια


Εκτόξευση: Angry Bird Space 2012 Μακιγιάζ: Rainbow Make Up και Disney Tinkerbell Make Up Arcade: Super Mario Wonderland, Mario Beach Moto και Sonic Smash Brothers Τηλεόραση: Ben10 Monster Truck Πολεμικά: HQ Guardians και Swords of the Shogun Μπιλιάρδο: Billiard Blitz Pool Skool Αυτοκίνητα: Rome Parking Frenzy και Offroad Challenge Winx: Winx Spring Adventure και Winx Club Hidden Objects Μανικιούρ: Fashion Nails Deco Πλατφόρμα: Garter Belt, A Pig In A Poke και Sucriken Zombies Νέος γρίφος: Jahooma's LogicBox Κινηματογράφος: Spiderman Space Shooting Ένδυματολογικά: Dazzle Beautiful Wedding Cake και Dress Up Disco Style Hello Kitty: HK: Memory Challenge

Εκτόξευση: Angry Bird Space 2012

Posted:

Angry Bird Space 2012      

Εδώ θα βρείτe τα Παιχνίδια Εκτόξευση, όπως Angry Bird Space 2012.

Παιχνίδια Εκτόξευση

Μακιγιάζ: Rainbow Make Up και Disney Tinkerbell Make Up

Posted:

Rainbow Make Up      Disney Tinkerbell Make Up      

Εδώ θα βρείτe τα Παιχνίδια Μακιγιάζ, όπως Rainbow Make Up και Disney Tinkerbell Make Up.

Παιχνίδια Μακιγιάζ

Arcade: Super Mario Wonderland, Mario Beach Moto και Sonic Smash Brothers

Posted:

Super Mario Wonderland      Mario Beach Moto      Sonic Smash Brothers      

Εδώ θα βρείτe τα Παιχνίδια Arcade, όπως Super Mario Wonderland, Mario Beach Moto και Sonic Smash Brothers.

Παιχνίδια Arcade

Τηλεόραση: Ben10 Monster Truck

Posted:

Ben10 Monster Truck      

Εδώ θα βρείτe τα Παιχνίδια Τηλεόραση, όπως Ben10 Monster Truck.

Παιχνίδια Τηλεόραση

Πολεμικά: HQ Guardians και Swords of the Shogun

Posted:

HQ Guardians      Swords of the Shogun      

Εδώ θα βρείτe τα Παιχνίδια Πολεμικά, όπως HQ Guardians και Swords of the Shogun.

Παιχνίδια Πολεμικά

Μπιλιάρδο: Billiard Blitz Pool Skool

Posted:

Billiard Blitz Pool Skool      

Εδώ θα βρείτe τα Παιχνίδια Μπιλιάρδο, όπως Billiard Blitz Pool Skool.

Παιχνίδια Μπιλιάρδο

Αυτοκίνητα: Rome Parking Frenzy και Offroad Challenge

Posted:

Rome Parking Frenzy      Offroad Challenge      Pencil Parking      

Εδώ θα βρείτe τα Παιχνίδια Αυτοκίνητα, όπως Rome Parking Frenzy, Offroad Challenge και Pencil Parking.

Παιχνίδια Αυτοκίνητα

Winx: Winx Spring Adventure και Winx Club Hidden Objects

Posted:

Winx Spring Adventure      Winx Club Hidden Objects      

Εδώ θα βρείτe τα Παιχνίδια Winx, όπως Winx Spring Adventure και Winx Club Hidden Objects.

Παιχνίδια Winx

Μανικιούρ: Fashion Nails Deco

Posted:

Fashion Nails Deco      

Εδώ θα βρείτe τα Παιχνίδια Μανικιούρ, όπως Fashion Nails Deco.

Παιχνίδια Μανικιούρ

Πλατφόρμα: Garter Belt, A Pig In A Poke και Sucriken Zombies

Posted:

Garter Belt      A Pig In A Poke      Sucriken Zombies      

Εδώ θα βρείτe τα Παιχνίδια Πλατφόρμα, όπως Garter Belt, A Pig In A Poke και Sucriken Zombies.

Παιχνίδια Πλατφόρμα

Νέος γρίφος: Jahooma's LogicBox

Posted:

Jahooma's LogicBox      

Εδώ θα βρείτe τα Παιχνίδια Νέος γρίφος, όπως Jahooma's LogicBox.

Παιχνίδια Νέος γρίφος

Κινηματογράφος: Spiderman Space Shooting

Posted:

Spiderman Space Shooting      

Εδώ θα βρείτe τα Παιχνίδια Κινηματογράφος, όπως Spiderman Space Shooting.

Παιχνίδια Κινηματογράφος

Ένδυματολογικά: Dazzle Beautiful Wedding Cake και Dress Up Disco Style

Posted:

Dazzle Beautiful Wedding Cake      Dress Up Disco Style      Free the Prince      

Εδώ θα βρείτe τα Παιχνίδια Ένδυματολογικά, όπως Dazzle Beautiful Wedding Cake και Dress Up Disco Style.

Παιχνίδια Ένδυματολογικά

Hello Kitty: HK: Memory Challenge

Posted:

HK: Memory Challenge      

Εδώ θα βρείτe τα Παιχνίδια Hello Kitty, όπως HK: Memory Challenge.

Παιχνίδια Hello Kitty

You are subscribed to email updates from Δωρεάν παιχνίδια online To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Best of the Best τη 8/25/2012 11:32:00 π.μ.

[Best of the Best] Τελευταίες Ειδήσεις

Posted: 25 Aug 2012 02:25 AM PDT

Τελευταίες Ειδήσεις


Samsung: Προσφυγή κατά της απόφασης πληρωμής στην Apple 1,05 δισ. ευρώ Ποια ηθοποιός διαβάζει την εφημερίδα της στο μετρό; Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Κεφαλονιά και Εύβοια Χρυσή Αυγή: Θα ζητήσει επαναφορά της θανατικής ποινής Tην «τσιμέντωσαν» (video) Άλλος για το Ρίο; (video) Ελληνική σειρά «σαρώνει» στη σερβική τηλεόραση! Δίκες-εξπρές και για επίορκους δημοσίους υπαλλήλους Hollywood report: η δίαιτα των διασήμων βασίζεται σε φυσικούς χυμούς Ο επιρρεπής στις ατασθαλίες πρίγκιπας Χάρι!

Samsung: Προσφυγή κατά της απόφασης πληρωμής στην Apple 1,05 δισ. ευρώ

Posted: 25 Aug 2012 12:53 AM PDT

Samsung: Προσφυγή κατά της απόφασης πληρωμής στην Apple 1,05 δισ. ευρώ

Kατά της απόφασης αμερικανικού δικαστηρίου που την υποχρεώνει να καταβάλει πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια στην Apple για παραβίαση ευρεσιτεχνίας, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει η νοτιοκορεατική εταιρεία Samsung.

"Θα ενεργήσουμε αμέσως" αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, στην οποία σημειώνει ότι θα προσφύγει κατά της δικαστικής απόφασης.

Η Apple κέρδισε χθες μια σημαντική δίκη κατά της Samsung στην Καλιφόρνια. Η νοτιοκορεατική εταιρεία καταδικάστηκε για παραβίαση ευρεσιτεχνίας και βάσει της ετυμηγορίας του δικαστηρίου υποχρεώνεται να καταβάλει στην Apple 1,05 δισεκατομμύριο δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Καταδικάστηκαν Apple και Samsung για παραβίαση ευρεσιτεχνιών

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ποια ηθοποιός διαβάζει την εφημερίδα της στο μετρό;

Posted: 25 Aug 2012 12:45 AM PDT

Ποια ηθοποιός διαβάζει την εφημερίδα της στο μετρό;

Να υποθέσουμε ότι το καπελάκι ήταν η μόνη της προσπάθεια να κρυφτεί.

Ο λόγος για την Kim Catrall η οποία εθεάθη στο Λονδίνο να μετακινείται με τον υπόγειο, διαβάζοντας την Evening Standard και ακούγοντας μουσική από το MP3 της.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Κεφαλονιά και Εύβοια

Posted: 25 Aug 2012 12:38 AM PDT

Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Κεφαλονιά και Εύβοια

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή Καμπίτσα της Κεφαλλονιάς. 

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν αυτήν την ώρα 17 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 10 εθελοντές, 2 οχήματα ΟΤΑ και ένα αεροσκάφος.

Σε εξέλιξη είναι και φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μουρτερή, στην Κύμη Ευβοίας.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν αυτήν την ώρα 32 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.

Διαβάστε επίσης:

Αφίδνες: Μάχη με την πύρινη λαίλαπα (vid)

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Χρυσή Αυγή: Θα ζητήσει επαναφορά της θανατικής ποινής

Posted: 25 Aug 2012 12:29 AM PDT

Χρυσή Αυγή: Θα ζητήσει επαναφορά της θανατικής ποινής

Πρόταση νόμου για την επαναφορά της θανατικής ποινής θα φέρει στη Βουλή η Χρυσή Αυγή το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Χρήστος Παππάς.

Η δήλωση του κ. Παππά έγινε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν την Παρασκευή κάτοικοι και φορείς της Κορίνθου, καθώς και μέλη της Χρυσής Αυγής, έξω από το στρατόπεδο Καλογερογιάννη, στο οποίο μεταφέρθηκαν περίπου 400 λαθρομετανάστες. «Φαινόμενα σαν αυτά του Πακιστανού δολοφόνου, του Πακιστανού βιαστή της Μυτιλήνης, δεν θα μείνουν ατιμώρητα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Tην «τσιμέντωσαν» (video)

Posted: 25 Aug 2012 12:20 AM PDT

Tην «τσιμέντωσαν» (video)

Πάλεψε λυσσαλέα για να αποφύγει το μοιραίο. Αγωνίστηκε με νύχια και με δόντια. Εφτασε μια ανάσα από το «τσιμέντωμα».

Στο τέλος, όμως, κατάφερε να κερδίσει αυτή την άνιση, όπως αρχικά φαινόταν, μάχη. Το άξιζε, εξάλλου, μετά από τόση προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Άλλος για το Ρίο; (video)

Posted: 25 Aug 2012 12:18 AM PDT

Άλλος για το Ρίο; (video)

Οι δύο εργάτες ξύπνησαν ενθουσιασμένοι το πρωί. Είχε έρθει επιτέλους η ημέρα που το πολυπόθητο όνειρό τους θα γινόταν πραγματικότητα: Διακοπές στο Ρίο ντε Τζανέιρο!

Όμως...

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ελληνική σειρά «σαρώνει» στη σερβική τηλεόραση!

Posted: 25 Aug 2012 12:15 AM PDT

Ελληνική σειρά «σαρώνει» στη σερβική τηλεόραση!

Εδώ ανθίζουν τα τούρκικα σήριαλ. Στη Σερβία όμως μία ελληνική σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία!

Κι όμως, μπορεί να παραπονιόμαστε ότι δεν γίνονται πια ελληνικές σειρές όμως μπορούμε να είμαστε περήφανοι γιατί κάποιες παλαιότερες κάνουν πλέον... διεθνή καριέρα.

Στη Σερβία προβάλλεται αυτή την περίοδο, σύμφωνα με την Espresso το σίριαλ «Της Αγάπης Μαχαιριά» του Μανούσου Μανουσάκη με την κρητική βεντέτα στο επίκεντρο και τον Κώστα Σόμμερ πρωταγωνιστή και γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το κανάλι Priva, του ΑΝΤ1 που προβάλει τη σειρά βλέπει τα ποσοστά τηλεθέασης να εκτοξεύονται!

Έτσι, δεν αποκλείεται να βγάλει κι άλλες σειρές του εκτός συνόρων, διαπιστώνοντας την αγάπη των ξένων για τις ελληνικές παραγωγές.

Ο Κώστας Σόμμερ που ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς δήλωσε στην εφημερίδα Espresso ότι «σίγουρα, μόνο θετικά συναισθήματα έχω, αφού νιώθω ικανοποίηση που αναγνωρίστηκε η συγκεκριμένη συνεργασία μου και στο εξωτερικό.

Είναι ευχάριστο το υψηλό ποσοστό που παρουσίασε και ελπίζω να ανέβει ακόμη πιο πολύ όσο περνάει ο καιρός».

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Δίκες-εξπρές και για επίορκους δημοσίους υπαλλήλους

Posted: 25 Aug 2012 12:08 AM PDT

Δίκες-εξπρές και για επίορκους δημοσίους υπαλλήλους

Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης θα βρεθούν οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι αφού είναι έτοιμο το νέο νομοθετικό πλαίσιο του υπουργείου, το οποίο προβλέπει διαδικασίες για δίκες-εξπρές των επίορκων.

Mε τις νέες ρυθμίσεις οι υποθέσεις διαφθοράς στο Δημόσιο θα περνούν από τον εισαγγελέα, ο οποίος θα ασκεί άμεσα δίωξη και θα πηγαίνουν κατευθείαν σε ανακριτική διαδικασία.

Στο στάδιο αυτό θα αναλαμβάνει ο πρόεδρος Πρωτοδικών και θα πρέπει μέσα σε σύντομο διάστημα, που δεν θα υπερβαίνει τους 6 μήνες, να αποφαίνεται για κάθε υπόθεση. Στη διάρκεια της διερεύνησης θα μπορεί να διαταχθεί άρση του φορολογικού, τραπεζικού και περιουσιακού απορρήτου καθώς και να ζητηθεί η δέσμευση λογαριασμών.

Πρόστιμα-φωτιά για το «φακελάκι»

Επίσης θα επιβληθεί χρηματική ποινή σε όσους έχουν δεχτεί-ζητήσει «φακελάκι». Η ποινή θα είναι 50πλάσιου του ποσού που αποκόμισαν από «φακελάκι» όσοι διέπραξαν αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος, πέραν της ποινής φυλάκισης που θα του επιβληθεί από τα δικαστήρια, προβλέπει διάταξη του υπουργείου Δικαιοσύνης. Με άλλα λόγια, για «φακελάκι» 1.000 ευρώ ο επίορκος λειτουργός καλείται, πλέον, να πληρώσει 50.000 ευρώ, ενώ για «δωράκι» 2.000 ευρώ, θα πληρώσει 100.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

50 φορές πάνω θα πληρώνουν το «φακελάκι» οι επίορκοι

Στον εισαγγελέα οι «μαϊμού» συντάξεις

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Hollywood report: η δίαιτα των διασήμων βασίζεται σε φυσικούς χυμούς

Posted: 25 Aug 2012 12:00 AM PDT

Hollywood report: η δίαιτα των διασήμων βασίζεται σε φυσικούς χυμούς

Μάθετε πώς αδυνατίζουν οι celebrity.

Μπορεί να μη συμφωνούμε με την αυστηρή αποτοξίνωση που επιβάλλου οι διάσημες κυρίες στον οργνισμό τους προκειμένου να παραμένουν κορμάρες, η αλήθεια όμως είναι πως οι detox χυμοί είναι το νέο απόλυτο trend στη διατροφή.

Σιαβάστε περισσότερα στο queen.gr

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ο επιρρεπής στις ατασθαλίες πρίγκιπας Χάρι!

Posted: 24 Aug 2012 11:58 PM PDT

Ο επιρρεπής στις ατασθαλίες πρίγκιπας Χάρι!

Πριν φτάσουμε στις γυμνές φωτογραφίες του νεαρού «γαλαζοαίματου» σε όργιο στο Λας Βέγκας είχαμε... δείγματα για τον βίο του!

«Εγκεφαλικά» προκάλεσαν στο παλάτι οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και δείχνουν τον πρίγκιπα Χάρι ολόγυμνο να συμμετέχει σε σεξουαλικό όργιο στο Λας Βέγκας.

Ωστόσο μεταξύ μας δεν θα έπρεπε, αφού από μικρός ο πρίγκιπας είχε δείξει τις... διαθέσεις του!

prince-harry-vegas

Το 2002, ο ανήλικος ακόμα Χάρι, σε ηλικία 17 ετών ήπιε άφθονο αλκοόλ και ομολόγησε ότι είχε καπνίσει κάνναβη. Αποτέλεσμα ήταν ο πατέρας του, Κάρολος να τον στείλει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Δύο χρόνια μετά και αφότου νόμιζαν στο παλάτι ότι θα ησυχάσουν, ο 19χρονος τότε πρίγκιπας, συλλαμβάνεται από φωτογράφους να βγαίνει μεθυσμένος από μπαρ του Λονδίνου. Μάλιστα δεν διστάζει να ξυλοκοπήσει άγρια έναν από τους παπαράτσι.

harry1

Το 2005 γίνεται το νούμερο ένα συζήτησης στην Μεγάλη Βρετανία, αφού είχε την φαεινή ιδέα να πάει σε ένα αποκριάτικο πάρτι ντυμένος Ναζί.

Το 2006 αποφασίζει να υπηρετήσει την θητεία του και να... γίνει άνδρας! Δεν σοβαρεύεται όμως και εκθέτει για μια ακόμη φορά το παλάτι, καθώς σε βίντεο κάνει ρατσιστικό «χιούμορ» εις βάρος συναδέλφων του.

Όλα τα παραπάνω όμως ξεχάστηκαν!

Και πώς θα γινόταν διαφορετικά, αφού φτάσαμε στο 2012 ώστε ο πρίγκιπας να γίνει πρωτοσέλιδο στον παγκόσμιο Τύπο, όπως ακριβώς τον γέννησε η μαμά του!

0821-prince-harry-nude-naked-article-tmz-bottom-8

1345646698610.cached

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

You are subscribed to email updates from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Best of the Best τη 8/25/2012 11:25:00 π.μ.

[Best of the Best] Espresso - Homepage News

Posted: 25 Aug 2012 02:24 AM PDT

Espresso - Homepage News


Θαύμα ζωής από Ελληνα γιατρό Γι' αυτό τον παντρεύεται Η Ελεονώρα πέφτει (πάλι) στη Μελέτη! Αγαπάει την Μπαρ ή την... Μπάρτσα; Οι γυναίκες είναι πιο υγιείς χωρίς κραγιόν Ατυχία για τον Ζαφείρη Μελά Κυνηγούν την άγρια συμμορία που χτύπησε τη χρηματαποστολή στην Κυλλήνη Σπαέι τα κοντέρ η "Της αγάπης μαχαιριά" στη σερβική τηλεόραση Γριούλα βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της Εσπασε όλα τα ρεκόρ η τιμή της χρυσής λίρας Ο Πλούταρχος τραγουδά για τη μητέρα που δίνει σκληρή μάχη

Θαύμα ζωής από Ελληνα γιατρό

Posted: 22 Aug 2012 11:00 PM PDT

Εσωσε ένα αγοράκι είκοσι μηνών αφαιρώντας έναν τεράστιο όγκο από το κεφάλι του.

Γι' αυτό τον παντρεύεται

Posted: 22 Aug 2012 11:00 PM PDT

Εντυπωσιασμένη η Ανιστον από την προσωπικότητα του Τζάστιν Θερού.

Η Ελεονώρα πέφτει (πάλι) στη Μελέτη!

Posted: 22 Aug 2012 11:00 PM PDT

Τέρμα οι διακοπές και από Δευτέρα ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Αγαπάει την Μπαρ ή την... Μπάρτσα;

Posted: 22 Aug 2012 11:00 PM PDT

Ολος ο κόσμος μιλάει για τον έρωτα Αλβες - Ρεφαέλι αλλά εκείνος άλλα λέει...

Οι γυναίκες είναι πιο υγιείς χωρίς κραγιόν

Posted: 22 Aug 2012 11:00 PM PDT

Προκαλεί προβλήματα στο μυϊκό και ορμονικό σύστημα.

Ατυχία για τον Ζαφείρη Μελά

Posted: 22 Aug 2012 11:00 PM PDT

Μετά από δεκαοκτώ χρόνια ο Ζαφείρης Μελάς βρίσκεται στην Αυστραλία για τέσσερις εμφανίσεις ξεκινώντας από σήμερα και το Σάββατο θα είναι στη Μελβούρνη για δύο εμφανίσεις.

Κυνηγούν την άγρια συμμορία που χτύπησε τη χρηματαποστολή στην Κυλλήνη

Posted: 22 Aug 2012 11:00 PM PDT

Η συγκεκριμένη ληστρική επιδρομή έχει ομοιότητες με τη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζα της Καλαμάτας τον περασμένο Μάιο, οπότε είχε ακολουθήσει μάχη των αστυνομικών με τους ληστές.

Σπαέι τα κοντέρ η "Της αγάπης μαχαιριά" στη σερβική τηλεόραση

Posted: 22 Aug 2012 11:00 PM PDT

Μετά τη "Λάμψη", "Τα μυστικά της Εδέμ", αλλά και "Το νησί", άλλη μια ελληνική παράγωγή κάνει θραύση στο εξωτερικό.

Γριούλα βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της

Posted: 22 Aug 2012 11:00 PM PDT

Αγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε στην περιοχή του Γέρακα, με θύμα μια ανήμπορη ηλικιωμένη γυναίκα 79 ετών.

Εσπασε όλα τα ρεκόρ η τιμή της χρυσής λίρας

Posted: 22 Aug 2012 11:00 PM PDT

Πάνω από τα 300 ευρώ διαμορφώθηκε χθες η τιμή αγοράς από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο Πλούταρχος τραγουδά για τη μητέρα που δίνει σκληρή μάχη

Posted: 22 Aug 2012 11:00 PM PDT

Για μια νεαρή μητέρα δύο παιδιών που δίνει τη μάχη με τον μεταστατικό καρκίνο θα τραγουδήσει απόψε στη Θεσσαλονίκη το καλύτερο παιδί της ελληνικής δισκογραφίας.
You are subscribed to email updates from Espresso - Homepage News To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Best of the Best τη 8/25/2012 11:24:00 π.μ.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές