Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Κοπέλες δοκιμάζουν ομαδικό σεξ από την ηλικία των 15!

Posted: 07 Jul 2012 03:34 PM PDT


Κοπέλες δοκιμάζουν ομαδικό σεξ από την ηλικία των 15!Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία από την ...

επιστημονική έρευνα, τριών πανεπιστημιακών κλινικών και του Πανεπιστημίου της Βοστώνης στα οποία φανερώνεται πως μία στις 13 κοπέλες έχει δοκιμάσει ομαδικό σεξ!

Συγκεκριμένα στην έρευνα συμμετείχαν 330 κοπέλες. Σε αυτές, η μία στις 13 έχει δοκιμάσει από την ηλικία των 14 έως αυτών των 20, την σεξουαλική επαφή με περισσότερα από ένα άτομα.

Το ανησυχητικό όμως δεν είναι αυτό, αλλά το ότι το 47% των συμμετεχόντων κοριτσιών είπε πως κάποιος από τα άτομα με τα οποία είχαν ομαδικό σεξ, δεν φορούσε προφυλακτικό, ενώ ανησυχία προκαλεί επίσης, η απάντηση που έδωσαν οι μισές τουλάχιστον κοπέλες.

Σύμφωνα με αυτές, το ομαδικό σεξ έγινε αφού δέχθηκαν εκφοβισμό πίεση, ενώ πολλές είπαν πως βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

Οι κοπέλες, όλες μεγαλύτερες από την ηλικία των 20 είπαν πως κατά μέσο όρο δοκίμασαν να έχουν σεξουαλική επαφή με παραπάνω από ένα άτομα.

Ωστόσο παρά το γεγονός πως οι περισσότερες είπαν πως το μετάνοιωσαν μετά την πράξη, στην συνέχεια υποστήριξαν πως τους άρεσε και υπό άλλες συνθήκες θα ξαναδοκίμαζαν.

24ωρο
Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΔΕΙΤΕ: Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος

Posted: 07 Jul 2012 03:29 PM PDT

Η Megan Fox ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες από τα εφηβικά της χρόνια...


για να μπορέσουν οι φίλοι της να «τσεκάρουν τον 12χρονο εαυτό» της.







Η 26χρονη σήμερα ηθοποιός δεν μοιάζει σε τίποτα με το κοριτσάκι με τα σιδεράκια και τις ψεύτικες βλεφαρίδες των φωτογραφιών.







Ποτέ μην κρίνεται κάποιον από την εμφάνισή του, ειδικά σε μικρή ηλικία, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα και θα χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο.



zougla.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

VIDEO: Κινητό τηλέφωνο εκρήγνυται μέσα στην τσέπη νεαρού Φινλανδού!

Posted: 07 Jul 2012 03:24 PM PDT

 Δείτε ένα απίστευτο video όπου το κινητό
τηλέφωνο ενός νεαρού Φινλανδού εκρήγνυται μέσα στην τσέπη του...

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, χωρίς βέβαια κάποιος να είναι  σίγουρος ότι το περιστατικό δεν είναι... στημένο. Δείτε...
iPhone explodes


24ωρο
Κανε Like Αν σου αρεσε !!

6 σημάδια της απελπισμένης εργένισσας!

Posted: 07 Jul 2012 03:20 PM PDT

Αυτό είναι μόνο ένα από τα σημάδια που φωνάζουν από μακρυά πως είσαι μια απελπισμένη εργένισσα...






Πρόσεξε τα σημάδια που προδίδουν πως ψάχνεις απεγνωσμένα για άντρα.



1. Δεν αφήνεις πάρτυ για πάρτυ:

Από εκεί που την πρώην σχέση σου σε είχαν χαμένη φίλες και συγγενείς (Ναι, το Κωσταλέξι ξαναζεί), ήρθε ο χωρισμός κι από τότε δεν έχεις αφήσει κλαμπ για κλαμπ και μπουζουκιερί για μπουζουκιερί.



Προσοχή: μετά το πρώτο διάστημα που είσαι δικαιολογημένη να μην σε χωράει το σπίτι, οφείλεις να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στο έξω και το μέσα. Άλλωστε, όσο κι αν βγαίνεις για να δραπετεύσεις από την αλήθεια, όσο πιο γρήγορα την αποδεχτείς, τόσο πιο σύντομα θα προχωρήσεις στη ζωή σου!



2. Πίνεις και μεθάς, ωχ αμάν!

Το να πιεις και ένα ποτηράκι παραπάνω, δεν λέει τίποτα. Αν βέβαια κάθε πρωί (μεσημέρι δηλαδή) ξυπνάς έχοντας χάσει επεισόδια από το προηγούμενο βράδυ, κάτι δεν πάει καλά.



Προσοχή: φρόντισε να έχεις πάντα κοντά σου ένα άτομο εμπιστοσύνης, γιατί πάνω στο μεθύσι μπορεί να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις. Το να πάρεις τον χι, ψι πρώην τηλέφωνο είναι το λιγότερο!



3. Είσαι διαρκώς στο Facebook:

Ποστάρεις διαρκώς πράγματα στο Facebook, ανεβάζεις χωρίς σταματημό φωτογραφίες από τα ατέλειωτα πάρτυ και φυσικά την τιμητική τους έχουν τα άλμπουμ με μαγιό. Have a life και συγκεκριμένα έχε ζωή εκτός υπολογιστή.



Προσοχή: αν όλοι βλέπουν πως ποστάρεις φωτογραφίες τη στιγμή που διασκεδάζεις, είναι εμφανές πως φωτογραφίζεσαι μόνο για να δημοσιεύσεις τις επίμαχες φωτογραφίες- χωρίς να διασκεδάζεις ουσιαστικά!



4. Οι συμβουλές σου προς τις φίλες είναι:



Α. Χώρισέ τον



Β. Όλοι οι άντρες είναι ηλίθιοι



Είναι φυσικό στο πάρτυ της εργένικης ζωής να θέλεις και συναγωνίστριες, ειδικά αν οι κολλητές σου προτιμούν μια παραλία ερημική κι εσύ θέλεις ξέφρενα πάρτυ στα μπιτσόμπαρα.



Προσοχή: το να παροτρύνεις φίλες και κολλητές να χωρίσουν είναι δίκοπο μαχαίρι, ειδικά στη φάση που βρίσκεσαι κι εσύ. Προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα περισσότερο αποστασιοποιημένα και να μην δίνεις συμβουλές εν θερμώ, ειδικά σε άτομα που αγαπάς.



5. Τονίζεις παντού ότι έχεις ένα φαν κλαμπ αντρών που σε παρακαλάει:

Εντάξει οι μνηστήρες γύρω σου κάνουν ουρά αλλά άφησε την εικόνα ή τα γεγονότα να μιλούν από μόνα τους. Με άλλα λόγια, σκέψου καλά πόσο σε γεμίζει σαν άνθρωπο να μαζεύεις 10 τηλέφωνα σε ένα βράδυ ή να δέχεσαι 20 αιτήματα φιλίας στο Facebook καθημερινά. Γιατί μπορεί το τηλέφωνο να κουδουνίζει αλλά τι να το κάνεις όταν εκείνος που σκέφτεσαι δεν λέει να το σηκώσει το ρημάδι!



6. Αγόρασες γάτα:

Για κάποιο περίεργο λόγο στο μυαλό μας έχει ταυτιστεί η μόνη γυναίκα με ένα κοπάδι γάτες δίπλα της. Μπορεί τα τετράποδα να είναι μια χαρά αλλά αν θες κατοικίδιο, πάρε ψάρε, πάρε φίδι, πάρε ιγκουάνα! Αν και θα σου προτείναμε να πάρεις... τα βουνά γιατί με σώμα που σκοτώνει, δεν θα μείνεις για πολύ καιρό μόνη.

Dinatos


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Σας τσιμπάνε συχνά τα κουνούπια; Δείτε γιατί...

Posted: 07 Jul 2012 03:15 PM PDT

Μία νέα έρευνα αποκαλύπτει γιατί κάποιοι άνθρωποι δέχονται συνεχώς επιθέσεις...




κουνουπιών το καλοκαίρι, αντίθετα με άλλους που δεν αντιλαμβάνονται καν την παρουσία τους.



Σύμφωνα με το ScienceNordic.com, μπορεί οι επιλογές των κουνουπιών να μοιάζουν αυθαίρετες, όμως απ' ότι φαίνεται είναι καθαρά θέμα οσμής.



«Τα κουνούπια έλκονται από το διοξείδιο του άνθρακα και τη θερμότηταπου εκπέμπει ο καθένας. Συγκεκριμένες μυρωδιές όμως, μπορούν να αποτελέσουν, επίσης, πόλο έλξης» αναφέρει ο Καρλ- Μάρτιν Βαγκν Γένσεν, επικεφαλής της σχετικής έρευνας στο Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Άαρχους.



Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έχουν προσδιοριστεί ποιες είναι αυτές οι μυρωδιές, όμως οι έρευνες δείχνουν ότι κάποιες από αυτές ελκύουν πολύ περισσότερο τα κουνούπια σχέση με άλλες.



«Όλοι οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο έτριψαν τρυβλία Πέτρι (ρηχά γυάλινα ή πλαστικά κυλινδρικά πιάτα που χρησιμοποιούνται από τους βιολόγους για την καλλιέργεια μικροοργανισμών) στο στομάχι τους. Με αυτόν τον τρόπο οι μυρωδιές τους εγκλωβίζονταν στα πιάτα, τα οποία στη συνέχεια τοποθετούνταν σε ένα περίβλημα γεμάτο κουνούπια» ανέφερε. «Τα κουνούπια επανειλημμένα προσγειώνονταν σε μερικά από τα πιάτα, αλλά δεν πλησίαζαν καθόλου τους άλλους» πρόσθεσε.



Τα πειράματα, παράλληλα, κατέρριψαν και τη θεωρία για τη βιταμίνη Β, ότι μπορεί να αποτελέσει «ασπίδα» ενάντια στα κουνούπια. Πολλοί είναι πάντως αυτοί που θεωρούν ότι το σκόρδο είναι ισχυρό απωθητικό κατά των ενοχλητικών εντόμων. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας αν και οι ισχυρισμοί αυτοί είναι μη επιστημονικά αποδεδειγμένοι, μπορεί να μην είναι και τελείως αβάσιμοι, αφού «το σκόρδο ενδέχεται να καλύπτει οσμές που ελκύουν τα κουνούπια».



Η μόνη αξιόπιστη μέθοδος για να μένουν τα κουνούπια μακριά, έως τώρα, είναι τα απωθητικά σπρέι που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Τα συστατικά τους περιέχουν συγκεκριμένες οσμές που μπερδεύουν τα έντομα. Το πρώτο πράγμα που κάνει ένα κουνούπι, όταν ψάχνει για «θήραμα» είναι να εξετάσει εάν υπάρχουν άνθρωποι ή ζώα στην περιοχή. «Όταν το κουνούπι έρχεται κοντά χρησιμοποιεί την οσμή, τη θερμότητα και το διοξείδιο του άνθρακα για να επιλέξει που θα τσιμπήσει. Εάν όμως μπερδευτεί από ένα απωθητικό δεν θα πλησιάσει καν» επισημαίνει ο κ. Γένσεν.



Παρ' όλα αυτά, τα εντομοαπωθητικά δεν προσφέρουν 100% προστασία, αλλά περίπου 70%.

kamikazi



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

6 γυναικεία καμώματα που χαλάνε τη σχέση

Posted: 07 Jul 2012 03:10 PM PDT


Νομίζεις πως τα κάνεις όλα τέλεια, κι όμως, η
συμπεριφορά σου άλλα μαρτυρά. Μην απορήσεις λοιπόν αν εκείνος σε αφήσει μόνη στα κρύα του...

λουτρού, μην αντέχοντας τα τόσα καμώματά σου.



Θέλεις να τον κάνεις να ζηλέψει, επίτηδες Το κάνεις από ανασφάλεια ή από έλλειψη αυτοπεποίθησης ή απλά θέλεις να τον κάνεις να σου δώσει σημασία. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που προσπαθείς να δημιουργείς δράματα, δεν πρέπει να κάνεις το σύντροφό σου να νιώθει ζήλεια, εξαιτίας της δικής σου ανασφάλειας. Δούλεψε με τον εαυτό σου, με τα άλυτα ζητήματά σου και έχε υπόψη πως αν δεν τα βρεις με σένα, εκείνος ποτέ δεν θα σου δώσει την προσοχή που απαιτείς.





Προσβάλλεις τον ανδρισμό του Δεν είναι λίγες οι γυναίκες- αντράκια που προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να θίξουν τον ανδρισμό του συντρόφου τους, σε μια μάχη για ισότητα. Κι όμως ένας τέτοιος δεσμός γεμάτος προσβολές και απαξίωση, δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα. Μην θαρρείς πως έτσι, θα του δώσεις να καταλάβει τα θέλω σου, αλλά αντίθετα, υποβιβάζοντας τον διαρκώς, θα τον ρίξεις σε ξένες αγκαλιές που θα τον επιβεβαιώνουν και σαν άντρα και σαν σύντροφο.





Αρνείσαι να παραδεχτείς τα λάθη σου  Κάνει ένα στραβό και το χτυπάς για χρόνια αλλά εσύ ποτέ δεν βλέπεις τα δικά σου λάθη. Μια τέτοια σχέση στην οποία εσύ πάντα είσαι σωστή κι εκείνος πρέπει υποτακτικά να συμφωνεί μαζί σου, πολύ μέλλον δεν θα έχει. Ξεκίνα από τη σχέση με τις φίλες σου και ζήτα την άποψή τους για την συμπεριφορά σου σχετικά με τα λάθη και τα σωστά που κάνεις στη σχέση σας. Αν δεν κάνεις αυτοκριτική, δύσκολα θα παραδεχτείς την λανθασμένη συμπεριφορά σου απέναντί του.





Θυμώνεις διαρκώς για πράγματα υλικά  Θα ήθελες ο καλός σου να σου έκανε περισσότερα δώρα και ταξίδια; Ψοφάς για ακριβά ρούχα και παπούτσια; Κι εκείνος θα ήθελε μια Φεράρι κάτω από την πόρτα του αλλά ποτέ δεν σου έκανε καυγά επειδή δεν έχεις τη δυνατότητα να του την προσφέρεις. Αν βλέπεις πως ο αγαπημένος σου προσπαθεί και κάνει κινήσεις για να δείχνει το ενδιαφέρον του, μην καυγαδίζεις και μην θυμώνεις που η Τούλα παίρνει περισσότερα δώρα από σένα! Τα χρήματα δεν είναι εκείνα που κάνουν τη σχέση ιδανική.





Τσακώνεσαι μαζί του, δημοσίως! Λίγα πράγματα μπορούν να εξοργίσουν έναν άντρα σε βαθμό τόσο μεγάλο που να μην έχει επιστροφή. Η εικόνα του τον απασχολεί πολύ και μια κοπέλα που τσακώνεται δημόσια μαζί του ή ξεκατινιάζεται στον τοίχο του στο Facebook, όχι μόνο δεν θα κατακτήσει την καρδιά του αλλά ετοιμάσου να βρεις εκεί διπλό λουκέτο.





Τον κάνεις να αισθάνεται ένοχο για τα πάντα όλα Εκείνος φταίει για όλα! Σε πικραίνει διαρκώς, σου μιλά άσχημα, πάντα είναι λίγος, πάντα νιώθεις ανικανοποίητη, ακόμα και για τα σκουπίδια που δεν μάζεψε ο Δήμος, αυτός ο καλός σου φταίει. Για να πούμε την αλήθεια, καλός δεν είναι στα μάτια σου, ο Βελζεβούλης πιο αγαπητός θα έμοιαζε.



Έχεις σκεφτεί πως με τον τρόπο αυτό, κατηγορώντας τον για τα πάντα, δεν θα τον κάνεις καλύτερο αλλά θα του δώσεις την αφορμή για να φύγει (τι να κάνει μαζί σου; να συνεχίσει να σε πικραίνει;)

thousandnews










Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Με ποιον πραγματικά μιλάς στο chat: Η ΦΩΤΟ που κάνει το γύρο του facebook

Posted: 07 Jul 2012 03:04 PM PDT

Δείτε τη φωτογραφία που κάνει το γύρω του διαδικτύου!..


.
Dinatos

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Έγινε μητέρα σε ηλικία... 5 ετών

Posted: 07 Jul 2012 03:00 PM PDT


Η 78χρονη πλέον Lina Medina από το Περού,
έμεινε έγκυος σε ηλικία μόλις 5 χρονών. Η Lina ξεκίνησε να έχει περίοδο σε ηλικία 3 ετών και σε...

ηλικία 4 ετών να αναπτύσσεται το στήθος της! Ένα χρόνο μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας της ξαφνικής αύξησης...

βάρους στην κοιλιακή χώρα. Ο γιατρός Gerardo Lozada, που την εξέτασε διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος στον 7ο μήνα! Ο πατέρας της συνελήφθηκε ως κύριος ύποπτος ενώ ο γιος της μεγάλωσε μέχρι τα δέκα του θεωρώντας ότι η Lina ήταν μητέρα του! Δυστυχώς απεβίωσε σε ηλικία 40 ετών από μία νόσο στο μυελό των οστών. Η Lina Medina ζει τα τελευταία χρόνια με τον σύζυγό της και το 2ο παιδί της στο Περού και αρνείται να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη. Η περίπτωση της έχει χαρακτηριστεί ως παγκόσμιο φαινόμενο χωρίς να έχει βρεθεί ακόμα κάποια εξήγηση. Πάντως έχει κερδίσει μία θέση στο ρεκόρ Γκίνες παραμένοντας ως η μικρότερη μητέρα στον κόσμο

ΠΗΓΗ:  http://www.pamepreveza.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Ο καλός, ο κακός & ο άσχημος του ζωδιακού

Posted: 07 Jul 2012 02:55 PM PDT


ΚΡΙΟΣ ο Απρόβλεπτος: Θα σε
αρπάξει από το μαλλί για να σε βάλει κάτω. Και η πλάκα είναι, ότι δεν θα σε ρωτήσει κιόλας!



ΤΑΥΡΟΣ ο Προβλέψιμος:

Σιγά μην αλλάξει όσα έμαθε. Τρελή είσαι? Τα καινούργια πράγματα είναι για εκείνους που δεν μπορούν να σε ικανοποιήσουν στο κρεβάτι…. Ή μήπως όχι?



ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο Πιστός. Είπα να πω ένα ανέκδοτο να περάσει η ώρα. Αλλά ήταν πολύ σύντομο, ε? Να πω ένα ακόμα? Είναι και σταθεροί… Γελάσαμε πάλι!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το Ηφαίστειο. Βεζούβιος είναι και δεν το κρύβει…. Στην κουζίνα. Στο κρεβάτι έχει παρατσούκλι. Ο αγκαλίτσας. Ας μην επεκταθώ…



ΛΕΩΝ: Ο κύριος των προκαταρτικών. Άμα ξεκινήσει, σου βγάζει το λάδι μέχρι να πάει στο ψητό. Θαυμάζει τόσο πολύ τον ανδρισμό του, που είναι αμαρτία να μην τον… χορτάσεις κι εσύ. Προσκυνώ τη χάρη σας monsieur….



ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ρομαντικός. Τυχερή θα είσαι να ακούσεις καμία τρυφερή κουβέντα και να μην απευθύνεται στον… σκύλο του. Μην περιμένεις πολλές γλύκες, εκτός κι αν έχεις φέρει σοκολατάκια. Τι να πω? Ο καθένας όπως μπορεί..



ΖΥΓΟΣ: Ο αναποφάσιστος. Ο άντρας με τις περισσότερες απορίες, που ούτε το google δεν του φτάνει για να τις λύσει. Βάλτον στο κρεβάτι κι οδήγα εσύ, γιατί αλλιώς θα μείνει να απορεί αν πρέπει να σε γδύσει κι από πού να ξεκινήσει…



ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο θερμός. Λάθος. Ο άντρας φωτιά και λάβρα. Όταν το σεξ κι ο μάστοράς του σε καλούν σε συνάντηση, να είσαι…. ανοιχτή κι έτοιμη για όλα. Απλά αφέσου στον επαγγελματία…



ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο περιπετειώδης. Σεξ χωρίς όρια και με τρόπους που ούτε που ήξερες ότι υπάρχουν, θα σου μάθει με αφοπλιστική απλότητα, σα να μαθαίνεις ποδήλατο ένα πράγμα ο κύριος. Περί ορέξεως…



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η έκπληξη. Κι όμως το λέει η καρδούλα του και πίσω από το προσωπείο της παγωμάρας, ανακαλύπτεις νέα (σ)εξωτικά μέρη. Αμέεεε…



ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Η επανάληψη. Πες του να σου κάνει ότι κι εχτές και τον έχεις σκοτώσει στην στιγμή. Για να μη σου πω ότι θα είναι και το … τελευταίο πράγμα που θα πεις, πριν κλείσει την πόρτα πίσω του.



ΙΧΘΥΣ: Ο βάρβαρος. Εάν σου αρέσουν οι άγριες καταστάσεις βρήκες τον άνθρωπό σου. Σηκώνει το χέρι, το βαράει και πάει το κουνούπι… Μπήκες?

by Stazomeli

astrology.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Καρχαρίας στο λιμάνι της Κύμης

Posted: 07 Jul 2012 02:50 PM PDT


Ποιος είπε ότι δεν κυκλοφορούν καρχαρίες στα ελληνικά ύδατα;


Η κοινή λογική και συνήθεια έτσι έλεγε μέχρι που στα μέσα Ιουνίου πιάστηκε από ψαρά στην Εύβοια ένας καρχαρίας Προσκυνητής.

Το κήτος που πιάστηκε στα δίχτυα προκάλεσε τον πανικό στους περίοικους οι οποίοι όπως ήταν....



 φυσικό έσπευσαν να τον δουν από κοντά και να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για την προέλευσή του και φυσικά αν είναι επικίνδυνο!

Η επιστημονική του ονομασία Cetorhinus maximus, ο πολύς κόσμος όμως τον γνωρίζει ως Καρχαρία Σαπουνά.

Σύμφωνα με το kimanews.gr, ο Σαπουνάς είναι ένα ακίνδυνο καρχαριοειδές, που μοιάζει περισσότερο με σκυλόψαρο.

Είναι το μεγαλύτερο είδος καρχαρία που έχει αλιευτεί στις ελληνικές θάλασσες και παρά το μέγεθός του, είναι ο πλέον άκακος, αφού τρέφεται αποκλειστικά με πλαγκτόν.

Χρειάζεται φυσικά να καταναλώνει τόνους πλαγκτόν κάθε μέρα -το στομάχι του χωρά μέχρι και 500 κιλά τροφής- γι αυτό και όταν βρίσκεται μέσα στο νερό έχει πάντα το στόμα του ανοιχτό.

Ο συγκεκριμένος ήταν μήκους 6 μέτρων μήκους και κοντά στον ένα τόνο βάρους.

Το ψάρι τεμαχίστηκε και πουλήθηκε στην αγορά μια και αποτελεί έναν νόστιμο μεζέ και τρώγεται είτε ψητός είτε τηγανιτός.

η διαδρομη
Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Τη «σκότωσε» το ψεύτικο της στήθος

Posted: 07 Jul 2012 02:44 PM PDT


Αυτό που ήθελε σε όλη της την ζωή
της πήρε τελικά τη ζωή. Ο λόγος για την Kerry Elia που κατέληξε από καρκίνο του στήθους, έπειτα από σειρά επεμβάσεων. Από τότε που θυμόταν τον εαυτό της μισούσε το σώμα της και κυρίως το μικρό της στήθος και επί πολλά χρόνια μάζευε χρήματα για να μπορέσει να κάνει την...


επέμβαση αυξητικής στήθους. Μετά την επέμβαση η ψυχολογία της άλλαξε, καθώς άρχισε να αγαπάει το σώμα της και να νιώθει όμορφα με τον εαυτό της και ποθητή.

Η χαρά της όμως μετατράπηκε σύντομα σε λύπη... «Μετά από λίγο καιρό άρχισε να νιώθει άρρωστη και δεν επανήλθε ποτέ εντελώς. Άρχισε να υποφέρει και ακόμη να μετανιώνει για την απόφασή της να κάνει την επέμβαση. Έκανε ακόμη και μαστεκτομή, αλλά ήταν ήδη αργά» είπε η μεγάλη της κόρη Shannon.

Η Shannon ήταν οκτώ χρονών όταν η μητέρα της έκανε την αυξητική στήθους το 1999. Δύο χρόνια μετά την επέμβαση η Kerry γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της και 18 μήνες μετά εμφάνισε έναν «περίεργο» βήχα. Ύστερα από εξετάσεις οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι έπασχε από φυματίωση. Δεν ήταν σίγουρη πώς προσβλήθηκε αλλά υποψιάζονταν ότι ο ιός «κοιμόταν» στο σώμα της και «ξύπνησε» όταν έκανε την επέμβαση.

Οι γιατροί εκτός από φυματίωση διέγνωσαν ότι η Kerry είχε και έναν όγκο στο στήθος. Η οικογένειά της φοβήθηκε ότι ήταν καρκίνος, όμως οι εξετάσεις έδειξαν τελικά ότι ήταν ιστός από όλες τις επεμβάσεις που είχε αρχίσει να σαπίζει.

Η ολική μαστεκτομή ήταν η μόνη της σωτηρία. Όμως η κατάσταση της υγείας της δε βελτιώθηκε με τον καιρό και η Kerry άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο σε ηλικία 40 ετών.

24h

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

George Clooney και Stacey Keibler!

Posted: 07 Jul 2012 02:40 PM PDT


Αλίμονο αν δεν ήξερε ο George
Clooney πώς να γοητεύσει μια γυναίκα!

Ο αμετανόητος εργένης του Hollywood, πήρε την καλή του, και την πήγε να φάνε σε ιταλικό εστιατόριο.

Οι δυο τους βρίσκονται αυτό το διάστημα στην Ιταλία, όπου έχει σπίτι ο 51χρονος ηθοποιός.

Οπότε βρήκαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις....



 παραδοσιακές νοστιμιές, στο εστιατόριο il Gatto Nero.

Μαζί τους, είχαν και μερικούς πολύ καλούς τους φίλους.

Ωστόσο η ρομαντική ατμόσφαιρα ανάμεσα τους ήταν διάχυτη, με τον Clooney να περιποιείται δεόντως την 32χρονη αγαπημένη του.

Πολύ ερωτευμένα τα πιτσουνάκια, που στη συνέχεια αποχώρησαν από το εστιατόριο, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου!

Το ρομαντικό δείπνο του George μάλλον τελικά δεν βγήκε σε καλό.

Την επόμενη μέρα η Stacy twitta-ρε τη φράση : Είχαμε ένα κακό γεύμα, όλοι πάθαμε δηλητηρίαση. Τουλάχιστον είμαι ακόμα στην Ιταλία!

Ευτυχώς κανείς δεν κατέληξε στο νοσοκομείο. Ο ιδιοκτήτης πάντως του εστιατορίου αρνήθηκε ότι η δηλητηρίαση προκλήθηκε από το φαγητό του μαγαζιού του.

η διιαδρομη
Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Το ρίχνουν στο αλκοόλ, για να τα βγάλουν πέρα...

Posted: 07 Jul 2012 02:35 PM PDT


Οι περισσότεροι ενήλικες το
«ρίχνουν» στο αλκοόλ για να τα βγάλουν πέρα μετά από μια αγχωτική μέρα, αναφέρει νέα μελέτη που διεξήχθη για λογαριασμό του φιλανθρωπικού ιδρύματος Drinkaware. Η έρευνα έδειξε ότι περίπου τα δύο τρίτα των ανθρώπων....


ηλικίας 30-45 ετών πίνουν αλκοόλ για να «χαλαρώσουν». Το ένα πέμπτο των ανδρών και σχεδόν μία στις έξι γυναίκες δήλωσαν ότι έπιναν κάθε μέρα ή τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας.

Τέσσερις στις 10 γυναίκες και το ένα τρίτο των ανδρών παραδέχτηκαν ότι πίνουν περισσότερο από το «επιτρεπόμενο όριο», δηλαδή πάνω από 3-4 ποτήρια για τους άνδρες και 2-3 για τις γυναίκες.

Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 άνθρωποι και το 44% αυτών δήλωσαν ότι ήταν πιο πιθανό να πιουν κάτι μετά από μια αγχωτική μέρα, ενώ το 37% αυτών απάντησε ότι σκεφτόταν το τι θα πιεί πριν καν φτάσει στο σπίτι.

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (60%) «κατηγόρησε» τη δουλειά για το επίπεδο του άγχους του, ενώ από τις απαντήσεις δεν έλειψε η ανησυχία για την οικονομική τους κατάσταση. Περισσότερο από το ένα τρίτο (το 36%) ανέφερε ακόμη ότι η οικογενειακή τους ζωή τους προκαλούσε στρες.

«Το αλκοόλ μπορεί να είναι "κακός σύμβουλος" όταν κάποιος προσπαθεί να διαχειριστεί το άγχος του» είπε ο επικεφαλής των εκστρατειών του Drinkaware, Siobhan McCann.

«Ακόμη κι αν αρχικά φαίνεται ότι μερικά ποτάκια μπορούν να "απαλύνουν" την πίεση της ημέρας, μακροπρόθεσμα επιτείνουν το πρόβλημα, είτε αυτό σχετίζεται με τη δουλειά, είτε είναι οικονομικοί οι λόγοι ή οικογενειακοί» πρόσθεσε.
nonews-news

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΒΙΝΤΕΟ με μαστουρωμένο πιγκουίνο κάνει το γύρο του κόσμου

Posted: 07 Jul 2012 02:29 PM PDT


Απερίσκεπτοι επισκέπτες του
ζωολογικού κήπου της Μόσχας έδωσαν XTC (extacy) σε ένα μικρούλη πιγκουίνο. Οι αντιδράσεις του μικρού πιγκουίνου καταγράφηκαν σε κάμερα… Οι δράστες έχουν συλληφθεί και αντιμετωπίζουν ποινή....


φυλάκισης 5 ετών. Δείτε το βίντεο με τη συμπεριφορά του μικρού πιγκουίνου.
http://www.trelokouneli.gr/2012/07/blog-post_9550.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Γκέι φήμες στο Hollywood: το "κανελώνουν το ριζόγαλο";

Posted: 07 Jul 2012 02:24 PM PDT


Μπορεί ο Tom Cruise να ζει το δράμα
του, καθώς δεν το περίμενε το διαζύγιο από την πρώην Katie Holmes, αλλά οι φήμες οργιάζουν πως το διάσημο αγόρι την «καίει τη βάτα». Πού να αντέξει και η πρώην, έκανε την επανάστασή της και να το χαμόγελο εμφανίστηκε ξανά στα χείλη της. Βέβαια, οι γκέι φήμες δε στοιχειώνουν μόνο το βαρύ όνομα του....


κυρίου Cruise, αλλά και άλλους αστέρες του Hollywood, που το αντιμετώπισαν ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ο Hugh Jackman τραγουδάει, χορεύει και παίζει με τον ίδιο ακαταμάχητο τρόπο. Τόσο καλός είναι δε ο star της μεγάλης οθόνης που βιάστηκαν να τον πουν ομοφυλόφιλο. «Είναι τραγικό το ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να κουτσομπολεύουν τις ζωές των άλλων», είπε γελώντας η γυναίκα του Deborra-Lee Furness κλείνοντας τα κακόβουλα στόματα.

Μετά από τρεις γάμους με διάσημες κυρίες του θεάματος και πολλές ακόμα κατακτήσεις, ο Tom Cruise είναι ακόμα αντικείμενο αμέτρητων σχολίων σχετικά με τη σεξουαλικότητα του. Μάλιστα, τέτοια είναι η εμμονή του κόσμου με τον κύριο Cruise που ο ίδιος αναγκάστηκε να μηνύσει έναν porn star και έναν εκδότη που υποστήριζαν πως μπορούν να αποδείξουν την ομοφυλοφιλία του. Τελικά, ο ένας αναγκάστηκε να τον αποζημιώσει για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των $100 εκατομμυρίων ενώ ο άλλος βγήκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

«Δεν είμαι ούτε λίγο λεσβία και με ενοχλεί πολύ αυτή η φήμη γιατί πρώτον πολύς κόσμος πιστεύει πως λέω ψέματα και δεύτερον γιατί εάν είμουν δε θα το έκρυβα», απαντάει η Oprah Winfrey στις φήμες περί ομοφυλοφιλίας και εμείς την πιστεύουμε.

Όταν το περιοδικό Esquire δημοσίευσε το κείμενο από μία ιστοσελίδα που αναφερόταν στον George Clooney ως «gay, gay, gay,», ο ίδιος απάντησε πως τα δύο gay είναι εντάξει, αλλά το τρίτο παραπάει. Μάλιστα, ο φίλος του Manuele Malenotti δήλωσε πως ο κολλητός του είναι άντρας με τα όλα του απλώς δε θέλει να ξαναπαντρευτεί, ούτε να κάνει παδιά.

Δεν ξέρουμε εάν τους πιστεύετε, πάντως είτε το αρνηθούν είτε όχι οι φήμες θα συνεχίσουν να υπάρχουν γιατί πολύ απλά πουλάνε.
queen.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Έπεσε από τον πέμπτο όροφο και σώθηκε!

Posted: 07 Jul 2012 02:19 PM PDT


Άγιο είχε ένας Αυστραλός, ο οποίος
σώθηκε αν και έπεσε από τον 5ο όροφο μίας φλεγόμενης πολυκατοικίας στο Νιουκάστλ της Ανατολικής Αυστραλίας. «Για καλή του τύχη προσγειώθηκε πάνω σε θάμνους», δήλωσε στο ABC ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νέας Νότιας Ουαλίας. Ο μάλλον ..


τυχερός τελικά άνδρας αναγκάστηκε να πηδήσει από το παράθυρο του διαμερίσματός του στον πέμπτο όροφο, καθώς δεν μπορούσε να βρει τα κλειδιά του και να βγει από την πόρτα.
newsbomb

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Δείτε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς "Παντρεμένοι με παιδιά"

Posted: 07 Jul 2012 02:14 PM PDT

Τα χρόνια καλώς η κακώς περνούν για όλους μας..


Δείτε τους πρωταγωνιστές της...

σειράς "Παντρεμένοι με παιδιά"πως είναι σήμερα...

Ed O'Neill



Katey Sagal

Christina Applegate



David Faustino



Jefferson D'Arcy



Marcy d' Arcy





http://www.dinatos.info/?p=26499

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Ένας νεκρός από θερμοπληξία σε πεζοδρόμιο στο Περιστέρι

Posted: 07 Jul 2012 02:09 PM PDT


Στο πεζοδρόμιο άφησε την τελευταία
του πνοή ένας 40χρονος άνδρας στο Περιστέρι. Ο άτυχος άνδρας, βρέθηκε λιπόθυμος στις 10:00 το πρωί, στη συμβολή των οδών Γιαννιτσά και Μυστρά. Αμέσως, οι περαστικοί φώναξαν ασθενοφόρο και ο 40χρονος, πολωνικής....

καταγωγής, μεταφέρθηκε στο Αττικόν. Δυστυχώς όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Μάλιστα το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, αναφέρει ως επίσημη αιτία θανάτου, τη θερμοπληξία. Την ίδια στιγμή, η Αθήνα «βράζει», μιας και το θερμόμετρο δείχνει 37 βαθμούς υπό σκιάν. Γι΄αυτό και οι ειδικοί, καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, και ειδικότερα οι ευπαθείς ομάδες (παιδιά, ηλικιωμένοι και με προβλήματα υγείας), ν΄αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Μην παραλείπετε αυτές τις πολύ ζεστές μέρες, να φοράτε ανοιχτόχρωμα ρούχα, και να πίνετε άφθονο νερό.
http://www.trelokouneli.gr/2012/07/blog-post_3791.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Η Κλεονίκη Δεληγιώργη είναι η Miss Albania 2012

Posted: 07 Jul 2012 02:04 PM PDT


Κατάγεται από τη Βόρειο Ήπειρο και
είναι μαθήτρια Γυμνασίου. Μια 15χρονη μαθήτρια από την Δρόπολη της Βορείου Ηπείρου, αναδείχθηκε Miss Albania 2012, στον Διαγωνισμό Ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα. Πρόκειται για την Κλεονίκη Δεληγιώργη, μαθήτρια Γ΄ γυμνασίου, που γεννήθηκε και....


ζει στα Ιωάννινα και είναι κόρη του επιχειρηματία Μιχάλη Δεληγιώργη, που έχει καταδικαστεί για τη φονική έκρηξη σε εργαστήριο αποσυναρμολόγησης πυρομαχικών το 2008 στο Γκερντέτς της Αλβανίας με 26 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, στην Αλβανία επιτρέπεται η συμμετοχή μικρών σε ηλικία κοριτσιών σε Διαγωνισμούς Ομορφιάς, η 15χρονη ομογενής κατάφερε να κερδίσει επάξια τον τίτλο και να εκπροσωπήσει τη χώρα στον Διεθνή Διαγωνισμό Miss Globe 2012.

seleo.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Οι Έλληνες έχουν "κόλλημα" με το κινητό τους

Posted: 07 Jul 2012 01:59 PM PDT


Αύξηση παρατηρείται στη χρήση του
κινητού τηλεφώνου από τα ελληνικά νοικοκυριά. Ελαφρά άνοδο στο ποσοστό των ελληνικών νοικοκυριών που χρησιμοποιούν αποκλειστικά κινητό τηλέφωνο για την επικοινωνία τους παρατηρήθηκε το 2011, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσίευσε το...


Ευρωβαρόμετρο και βασίζονται σε μελέτη της TNS Opinion & The Social. Η μελέτη δείχνει ότι τα ποσοστά διείσδυσης της τηλεφωνίας στην Ελλάδα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, αλλά αυτά του Internet είναι ακόμη χαμηλά. Στο τέλος του 2011 το 17% των ελληνικών νοικοκυριών είχε μόνο κινητό τηλέφωνο, ποσοστό αυξημένο κατά 2 ποσοσταίες μονάδες σε σχέση με το 15% της έρευνας που είχε γίνει στο α' τρίμηνο του 2011.

Το αντίστοιχο ποσοστό στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το 27%. Όσον αφορά στη διείσδυση του Διαδικτύου, το 42% των νοικοκυριών στην Ελλάδα έχει σύνδεση στο internet, όταν το αντίστοιχο ποσοστό στην Ε.Ε. είναι 64%.
http://www.trelokouneli.gr/2012/07/blog-post_1837.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Δείτε πως ήταν 30 χρόνια πριν με μαλλί αφάνα! [φωτο]

Posted: 07 Jul 2012 01:52 PM PDT



Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης 30
χρόνια πριν, οργισμένο νιάτο με μαλλί αφάνα..

Προσπαθεί να… "ρίξει" την τότε θεά του Χόλιγουντ, Ντάριλ Χάνα, σ' ένα δωματιάκι στην Σαντορίνη!

Πρόκειται για την πρώτη….

κινηματογραφική εμφάνιση του γνωστού Έλληνα ηθοποιού, στη χολιγουντιανή παραγωγή "Summer Lovers", με πρωταγωνιστές την Ντάριλ Χάνα, τον Πήτερ Γκάλαχερ και την Βαλερί Κουενεσεν.

Η ταινία έκανε το ντεμπούτο της το καλοκαίρι του 1982, κάνοντας τη Σαντορίνη γνωστή ανά τον κόσμο. Μιλούσε για ένα ερωτικό τρίγωνο που δημιουργήθηκε κατά την περίοδο των διακοπών ενός ζευγαριού.http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_1106.jpeghttp://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_295.jpeg















Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Η πρώτη εικόνα για το smartphone του Facebook

Posted: 07 Jul 2012 01:48 PM PDT

Αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί η

παραγωγή του,
γνωρίζουμε ότι το Facebook επιθυμεί να κατασκευάσει δικό του smartphone. Για το λόγο αυτό άλλωστε έχει προσλάβει πρώην στελέχη της Apple τα οποία λέγεται ότι ασχολούνται με το σχεδιασμό του. Αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε περισσότερες....





πληροφορίες, ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρώτα σχετικά
concept! Ανάμεσα τους η καινούργια δημιουργία του designer, Tolga
Tuncer. Πρόκειται για το Blue Experience το οποίο φυσικά συγκεντρώνει
όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για ιδανική περιήγηση στo facebook















Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Cameron Diaz: "Θα έκανα sex με την Katie Holmes και την Julianne Moore"!

Posted: 07 Jul 2012 01:42 PM PDT

Ο αντρικός πληθυσμός
την έχει

απολαύσει ξανά και ξανά σε πολλές ταινίες ερωτικού περιεχομένου και τώρα η δίμετρη καλλονή έρχεται να επαληθεύσει αυτό που βλέπουμε και στις ταινίες της!! «Αγαπώ το σεξ» δηλώνει με πάθος η Diaz στο ιταλικό περιοδικό Max. Και προσθέτει πως «το....





σεξ με γυναίκες δεν είναι ταμπού». Για πρώτη φορά μάλιστα την ρώτησαν αν
έχει πάει με γυναίκα και η ίδια υποστηρίζει πως «μια το παραδέχομαι,
μια το αρνούμαι. Ήμαρτον! Ζούμε στο 2012.Δεν είμαι λεσβία, αλλά δεν
είμαι και κατά του σεξ με γυναίκα».



Αν έπρεπε να επιλέξει σύντροφο η ηθοποιός θα επέλεγε μεταξύ των «Katie
Holmes και Julianne Moore» Ενώ υποστηρίζει πως «η ιδανική σύντροφος
πρέπει να είναι και όμορφη και έξυπνη».



Η Cameron δηλώνει φανατική του σεξ και τονίζει ότι «δεν μπορώ να ζήσω
χωρίς το σεξ. Είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό. Όταν περνάω περίεργες
φάσεις θέλω να κάνω ακόμα πιο πολύ σεξ και κυρίως τις πρωινές ώρες!
Σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τα
αντικαταθλιπτικά. Είναι αρκετές οι φορές μάλιστα που έχω πάρει το
αεροπλάνο μετά από 16ωρα γυρίσματα προκειμένου να βρεθώ με τον σύντροφό
μου».



















Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Το πιο ακριβό γλυκό στον κόσμο... (pics)

Posted: 07 Jul 2012 01:37 PM PDT


Κοστίζει 645 λίρες και
θεωρείται το πιο ακριβό γλυκό στον κόσμο.
Το γλύκισμα πωλείται σε κατάστημα του Ντουμπάι και είναι φτιαgμένο από την πιο ακριβή σοκολάτα του κόσμου, ενώ είναι διακοσμημένο με βρώσιμα φύλλα χρυσού.

Δείτε τις φωτογραφίες…







Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Μυστηριώδης εκατομμυριούχος μοιράζει χρήματα με αντάλλαγμα μια καλή πράξη

Posted: 07 Jul 2012 01:25 PM PDT

Μυστηριώδης εκατομμυριούχος μοιράζει χρήματα με αντάλλαγμα μια καλή πράξηΜια πρωτότυπη
φιλανθρωπική πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει ένας μυστηριώδης εκατομμυριούχος με έδρα το Λονδίνο, ο «μίστερ Λάκι» όπως αποκαλείται, ο οποίος μοιράζει χρήματα ζητώντας ως αντάλλαγμα από τους ευεργετηθέντες να φωτογραφηθούν και -το κυριότερο- να κάνουν κάτι καλό με τα λεφτά που τους δίνει.


Τι ακριβώς κάνει ο «Μίστερ Λάκι»; Πολύ απλά, κυκλοφορεί στο Λονδίνο και συναντά τυχαίους ανθρώπους σε καφετέριες ή στο Μετρό. Τους εξηγεί την πρωτοβουλία του και τους ζητά να του πουν τι θα έκαναν αν τους έδινε 1000 λίρες. Αν του αρέσει αυτό που θα ακούσει, τότε τους δίνει τα χρήματα και φωτογραφίζει τον «τυχερό».

Ο εκατομμυριούχος, που θέλει να μείνει ανώνυμος, έχει δημιουργήσει τον διαδικτυακό τόπο we-are-lucky.com όπου εξηγεί την πρωτοβουλία του και δημοσιεύει φωτογραφίες των ανθρώπων που ευεργέτησε. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στα «ΝΕΑ», μια δημοσιογράφος των Times του Λονδίνου εντόπισε και συνάντησε τον φιλάνθρωπο εκατομμυριούχο ο οποίος κάθε άλλο παρά εκκεντρικός είναι.

 Όπως εξήγησε ο ίδιος, ο λόγος που ονόμασε την πρωτοβουλία του wearelucky -δηλαδή «είμαστε τυχεροί»- είναι διότι και ο ίδιος αισθάνεται τυχερός που εργαζόμενος στο εξωτερικό κατάφερε να μαζέψει τόσα χρήματα ώστε να παραιτηθεί από όλα το 2011 και να ξανασκεφτεί τα πάντα, και τη ζωή του.

«Στην αρχή τα χρήματα ήταν μεγάλο βάρος για εμένα» είπε στη δημοσιογράφο ο ανώνυμος εκατομμυριούχος που τονίζει ότι δεν μπορούσε να αποφασίσει τι θα κάνει με τα εκατομμύριά του, αν θα τα έδινε σε φιλανθρωπίες σε φτωχές χώρες ή αν θα βοηθούσε τους φτωχούς της Βρετανίας. Τελικά του ήρθε η ιδέα του wearelucky.



Στην ιστοσελίδα αυτή, ο φιλάνθρωπος εκατομμυριούχος δημοσιεύει την φωτογραφία αλλά και την «καλή πράξη» κάθε ενός από τους Λονδρέζους που πήραν χρήματα. Ένας σεφ, για παράδειγμα, οργάνωσε δείπνο για ηλικιωμένα ζευγάρια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Ένας άλλος απλώς εξόφλησε τους λογαριασμούς του ενώ ένα ζευγάρι οργάνωσε το γάμο του. Στόχος του Μίστερ Λάκι όπως λέει ο ίδιος είναι να ανοίξει τα μάτια των ανθρώπων στις δυνατότητες της φιλανθρωπίας. Και πιθανώς να το καταφέρνει, έστω και με αυτόν τον περίεργο τρόπο. 

«Είναι παράξενο το συναίσθημα να σου δίνει ένας ξένος ένα φάκελο με 1000 λίρες», λέει η Λουσι, η οποία διευθύνει ένα μικρό βιβλιοπωλείο. Η ίδια επέλεξε να δώσει ένα μέρος των χρημάτων του Μίστερ Λάκι ως πριν σε έναν συνάδελφό της ο οποίος το άξιζε αλλά μέχρι τότε το μαγαζί δεν μπορούσε να τον ανταμείψει.




Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές