Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Συνταγές μαγειρικής


Συνταγές μαγειρικής


Τσηζ κέικ

Posted: 06 Jul 2012 08:33 AM PDT

Τσηζ κέικ

Τι χρειαζόμαστε:

1 πακέτο πτι-μπερ & 8 μπισκότα 1 βούτυρο soft λίγη κανέλα 1 κουτί μόρφατ 1 κουτί ζαχαρούχο 1 κουτί τυρί κρέμα (βάζω φιλαδέλφια) 1 φλυτζανάκι χυμό λεμόνι 1 βαζάκι μαρμελάδα βατόμουρο ή βύσσινο ή φρούτα του δάσους

Πως το κάνουμε:

    Χτυπάμε στο μπλέντερ τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. Στη συνέχεια μπισκότα & βούτυρο & κανέλα στο μίξερ μέχρι να γίνουν ομοιόμορφη μάζα, την οποία στρώνουμε σε φόρμα κουμπωτή και τη βάζουμε στο ψυγείο. Για την κρέμα χτυπάμε τη μόρφατ & 3 κουταλιές της σούπας νερό & 2/3 ζαχαρούχου & τυρί κρέμα & λεμόνι και τα στρώνουμε πάνω στη βάση. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Χτυπάμε τη μαρμελάδα στο μπλέντερ με μια κουταλιά κονιάκ και μια κουταλιά νερό, τη στρώνουμε πάνω από την κρέμα και στο ψυγείο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το κονιάκ είναι προαιρετικό, απλώς έχω ανακαλύψει ότι δένει καλύτερα η μαρμελάδα. Το ζαχαρούχο και το λεμόνι τα βάζουμε ανάλογα με τις γευστικές μας προτιμήσεις, πιο ξυνό ή πιο γλυκό. Την επόμενη μέρα το γλυκό είναι πολύ καλύτερο, γιατί δένει στο ψυγείο. Καλή επιτυχία!!!

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΦ ΟΡΓΙΑΖΕΙ......!!

Posted: 06 Jul 2012 01:06 AM PDT

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές