Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και οι προτάσεις!

Posted: 27 Jun 2012 10:31 AM PDT

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και οι προτάσεις!

Έναν ολόκληρο μήνα πέρασε στη Νέα Υόρκη η πιο αγαπητή σεφ της ελληνικής τηλεόρασης, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Το ταξίδι της στο Μεγάλο Μήλοθα μπορούσε να χαρακτηριστεί διερευνητικό, καθώς μετά από διάφορες προσκλήσεις που δέχτηκε, θέλησε να εξετάσει η ίδια κάθε δυνατή πιθανότητα συνεργασίας στις ΗΠΑ. Όπως αναφέρει το περιοδικό Hello, η Αργυρώ συζήτησε τόσο την εμφάνιση της στην αμερικανική τηλεόραση, όσο και το ενδεχόμενο κυκλοφορίας των βιβλίων στην Αμερική, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που της πρότειναν να συνεργαστεί μαζί τους σε πολύ καλά εστιατόρια της μεγαλούπολης.

Ποια τραγουδίστρια έκανε τατουάζ στο μέσα μέρος του κάτω χείλους της;

Posted: 28 Jun 2012 06:10 AM PDT

Ποια τραγουδίστρια έκανε τατουάζ στο μέσα μέρος του κάτω χείλους της;

Δεν ξέρουμε αν ξύπνησε το πρωί και ένιωθε σαν τον P. Diddy, όπως τραγουδά στο hit της «Tik Tok», πάντως η τραγουδίστρια  ανέβασε χθες στο twitter το νέο της ιδιαίτερο (συνηθισμένο σίγουρα δεν είναι) τατουάζ.

Όχι δεν το έκανε στα οπίσθια, στο χέρι ή στο στήθος της, αλλά κάπου πολύ πιο ασυνήθιστα προχωρώντας το body art που τόσο πολύ αγαπάει (συνεχώς εμφανίζεται βαμμένη περίεργα) σε πιο ανεξίτηλο επίπεδο. Διαβάστε περισσότερα στο: Queen.gr

Σάκης Ρουβάς: Υστερία στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Posted: 28 Jun 2012 09:29 AM PDT

Σάκης Ρουβάς: Υστερία στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Ο Σάκης Ρουβάς έφτασε πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Λάρνακας!

Ο τραγουδιστής πραγματοποιεί εμφάνιση σήμερα στην Κύπρο. Μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, προκλήθηκε χάος από Ρουβίτσες που είχαν μαζευτεί για να τον υποδεχθούν. Δεκάδες κορίτσια με δάκρυα στα μάτια παρακαλούσαν για ένα άγγιγμά του. Στο βίντεο που εξασφάλισε το showbiz-cy θα δείτε μερικές χαρακτηριστικές σκηνές. Ο τραγουδιστής πάντως προσπάθησε να μην αφήσει κανένα θαυμαστή με παράπονο και έτσι συνομίλησε με όσους μπόρεσε!

Σάκης Ρουβάς

Arnold Schwarzenegger: Επιτέλους ξύρισε το μούσι

Posted: 28 Jun 2012 03:17 AM PDT

Arnold Schwarzenegger: Επιτέλους ξύρισε το μούσι

Μπορούμε λοιπόν πλέον να το δεχτούμε ως ένα πείραμα που είχε κάνει.

Ο Arnold Schwarzenegger αποφάσισε να επιστρέψει στα κανονικά του και να ξυρίσει το μούσι που εδώ και καιρό είχε αφήσει. Να υποθέσουμε ότι δεν έβρισκε την κατάλληλη βαφή και δεν του έβγαινε το χρώμα ανάλογο με τα μαλλιά; Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο λόγος αλλά σίγουρα είναι σαφώς καλυτερη η εμφάνιση του έτσι.

Αγγελική Νικολούλη: «Υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Posted: 28 Jun 2012 09:10 AM PDT

Αγγελική Νικολούλη: «Υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Η Αγγελική Νικολούλη, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», μίλησε για όλα.

Η παρουσιάστρια, μίλησε στην εκπομπή «Μίλα» και αποκάλυψε ότι υπήρχαν στιγμές στη ζωή της που φοβήθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στις πολύκροτες υποθέσεις που είχε εξιχνιάσει όλα αυτά τα χρόνια. Η πολύχρονη θητεία της στο «Φως στο τούνελ», εξάλλου, αποδείχτηκε πολύτιμη βοήθεια για την αστυνομία σε αμέτρητες υποθέσεις!

Τζούλη Αγοράκη: «Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ένιωθα γυναίκα σε απόσυρση»

Posted: 28 Jun 2012 05:13 AM PDT

Τζούλη Αγοράκη: «Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ένιωθα γυναίκα σε απόσυρση»

Για τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και τα συναισθήματα που ένιωθε όταν ήταν έγκυος εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της η Τζούλη Αγοράκη.

«Πήρα επτά κιλά και τα έχασα σε επτά μέρες. Απίστευτο και, όμως, αληθινό. Σχεδόν προκλητικό να το λέω. Αλλά ήδη έπειτα από είκοσι μέρες, ήταν σαν να μην είχα γεννήσει». Όσο για το αν υπήρχαν στιγμές που δεν ένιωθε σεξ εξαιτίας της εγκυμοσύνης δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ: «Δεν υπήρχαν απλά στιγμές, αλλά σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ένιωθα γυναίκα σε απόσυρση. Ερωτισμός ώρα μηδέν. Δεν ήμουν ακριβώς η Τζούλη αλλά κάποια που μου έμοιαζε. Ούτε αρσενικός σκύλος δεν με πλησίαζε. Μια μέρα ένας δυσμόμορφος κυριούλης με είδε από πίσω και καθότι δεν φαινόμουν έγκυος μου λέει: "Πω πω κουκλάρα μου". Γυρίζω κι εγώ πανευτυχής βλέπει την κοιλιά μου και λέει σχεδόν με σεβασμό: "Συγνώμη κυρία". Ύστερα από αυτό κατακεραυνώθηκα. Πιο αόρατη και αξιοσέβαστη δεν υπήρξα ποτέ».

«Survival»: Το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων

Posted: 28 Jun 2012 09:02 AM PDT

«Survival»: Το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων

Παρουσιάστηκε επίσημα το τραγούδι της Αγγλίας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «BBC Radio» έπαιξε στον αέρα το τραγούδι με τίτλο «Survival», το οποίο γράφτηκε από το group, Muse, ειδικά για τους αγώνες. Το τραγούδι θα ακουστεί στις τελετές έναρξης και λήξης των αγώνων, κατά την είσοδο των αθλητών στο γήπεδο αλλά και κατά την απονομή των μεταλλίων στους νικητές. Ακούστε το!

Άλλαξε τη ζωή σου!

Posted: 28 Jun 2012 09:00 AM PDT

Άλλαξε τη ζωή σου!

Όσα μάθαμε χθες στο 1ο σεμινάριο life coaching του Queen.gr με την Τζιλ Δούκα

Η χθεσινή μέρα δεν θα μπορούσε να τελειώσει πιο όμορφα: δεκαπέντε γυναίκες που δεν γνωριζόμασταν μεταξύ μας δώσαμε ραντεβού το απόγευμα στο Αίγλη Εστιατόριο για να παρακολουθήσουμε μαζί ένα σεμινάριο life coaching με την Τζιλ Δούκα, life coach, εισηγήτρια και συγγραφέα. Μέσα σε μιάμιση ώρα γίναμε μια απίθανη παρέα, μοιραστήκαμε εμπειρίες, δακρύσαμε, γελάσαμε, ανοίξαμε ένα παραθυράκι στην ψυχή μας, ήπιαμε παρέα καφέ και χωριστήκαμε με την υπόσχεση να τα ξαναπούμε σύντομα!

 

Σίγουρα, ένα σεμινάριο δεν αρκεί για να αλλάξεις τη ζωή σου- μπορεί όμως, να γίνει μια αφορμή για να δεις μέσα σου και αυτό είναι το σημείο εκκίνησης για να προχωρήσεις σε αλλαγές, από την πιο μικρή μέχρι την πιο ανατρεπτική. Η Τζιλ, μέσα από πολύ απλά βήματα και τεχνικές, έστρεψε το βλέμμα μας στους πραγματικούς λόγους που δεν παίρνουμε την απόφαση να ζήσουμε όπως πραγματικά επιθυμούμε: πώς ο ίδιος μας ο εαυτός μας κρατάει "ομήρους" σε καταστάσεις που δεν μας αρέσουν, γιατί επιτρέπουμε στους άλλους να μας στενοχωρούν, ποιες δικαιολογίες σκαρφιζόμαστε συχνά για να αποφύγουμε να δούμε κατάματα αλήθειες που είναι σκληρές, πώς μπορούμε με τις αντιδράσεις μας όχι απλά να ξεπεράσουμε ένα δύσκολο γεγονός αλλά να το κάνουμε λειτουργήσει υπέρ μας, δοκιμάσαμε μια απλή, καθημερινή άσκηση διαλογισμού μέσα από την οποία το μυαλό ηρεμεί και βρίσκει απαντήσεις (γιατί, όπως λέει η Τζιλ, "οι απαντήσεις είναι μέσα μας"), συζητήσαμε για σχέσεις, φιλίες και-φυσικά- τους άντρες (ναι, είναι από τον Άρη αυτά τα πλάσματα!).


Στο τέλος του workshop ανταλλάξαμε feedback και ιδού πώς βίωσαν τη συνάντησή μας κάποια από τα κορίτσια: 

«Το βαθμολογώ με 10! Η νέα πληροφορία για μένα είναι ότι πέτυχαν άνθρωποι οι οποίοι είχαν προβλήματα σαν κι εμένα.
Σε κάποιον που σκέφτεται να το παρακολουθήσει, θα έλεγα ότι συνοψίζει την ιδέα που ονομάζεται life coaching, "ανοίγει το μυαλό σου"...»
Βασιλική

«Βάζω 10. Όλα είναι μέσα μας. Είχα μια πρώτη επαφή με το διαλογισμό και συνειδητοποίησα την αποτελεσματικότητα του. Επιπλέον, σίγουρα γέμισα με extra θετική σκέψη και ενέργεια.
Όποιος σκέφτεται να το παρακολουθήσει, να πάψει να το σκέφτεται και απλά να το κάνει.»
Κατερίνα

«10. Έμαθα τρόπους να βελτιώσω τον εαυτό μου και γενικότερα τη συμπεριφορά μου με τους συνανθρώπους μου.
Σε κάποιον που σκέφτεται να το παρακολουθήσει, θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και επικοδομητικό και θα βρει λύσεις-απαντήσεις σε ότι τον απασχολεί.»
Φαίη

«Βάζω 10. Έμαθα να ακούω τον εαυτό μου. Για αυτόν που σκέφτεται να το παρακολουθήσει, θα έλεγα ότι αξίζει, αρκεί να είναι έτοιμος να ακούσει και να δεχτεί πράγματα».
Βασιλική

«Το βαθμολογώ με 10. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή εισαγωγή στο life coaching. Έμαθα ότι οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις φέρνουν θετικά πράγματα στη ζωή μας. Η ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό μας οδηγεί στη βελτίωση. Τα πάντα γύρω μας έχουν να κάνουν με το πώς τα βλέπουμε. Για όποιον σκέφτεται να το παρακολουθήσει, θα έλεγα ότι είναι μια πολύ καλή εισαγωγή στην κατάδυση στον εαυτό μας!»
Νίκη

Κατερίνα, Βασιλική,Φαίη, Ισαβέλλα, Δήμητρα, κορίτσια.... σας ευχαριστούμε που ήρθατε στην παρέα μας και περάσατε το απογευμά σας μαζί μας! Εμείς ήδη ετοιμάζουμε με την Τζιλ την επόμενη συνάντησή μας και σας υποσχόμαστε πως το επόμενο σεμινάριο life coaching θα είναι ακόμα πιο μεγάλο και το θέμα... καυτό!

Αν έχετε ιδέες, προβληματισμούς, θέματα που θέλετε να συζητήσουμε με την Τζιλ Δούκα, στείλτε μας mail στο: info@queen.dpg.gr 

 

 

 

 

 

Τα εξωτικά κοκτέιλ του Marc Jacobs

Posted: 28 Jun 2012 08:45 AM PDT

Τα εξωτικά κοκτέιλ του Marc Jacobs

Τώρα μπορείτε να τα απολαμβάνετε παντού

Παραδοσιακά τα τελευταία καλοκαίρια, ο Marc Jacobs μας έχει συνηθίσει να υπογράφει τα Splash, τα συλλεκτικά πολύ ελαφριά αρώματα που κλείνουν μέσα τους το καλοκαίρι και τις πιο όμορφες ευωδιές του. 

Αυτή τη χρονιά, η συλλογή μας ταξιδεύει σε τροπικούς προορισμούς, με τρεις δημιουργίες: το δροσερό Rain, με νότες από άγρια φράουλα, ξύσμα κλημεντίνης, λευκή ορχιδέα, βρύα και μόσχο, το σπιρτόζικο Kumquat με πολτό από μανταρίνι και περγαμόντο, ξύσμα πορτοκαλιού, αποξηραμένο κουμκουάτ, πέταλα από γιασεμί και λευκά ξύλα και το αισθησιακό Hibiscus, ένα κοκτέιλ με βατόμουρο, μανταρίνι, ροζ παιώνια, εξωτικό tiare, μόσχο και βετιβέρ. 


Μάλιστα, η Splash Tropical Collection έρχεται με μια έκπληξη: τα κυβικά, γυάλινα μπουκάλια της γίνονται 100 ml, ώστε να χωράνε στην καλοκαιρινή σας τσάντα, στις βόλτες ή στην παραλία! 








Ryan Phillippe: Το εργένικο σπίτι των 7 εκατομ. δολ.

Posted: 28 Jun 2012 08:30 AM PDT

Ryan Phillippe: Το εργένικο σπίτι των 7 εκατομ. δολ.

Ένα σπίτι επηρεασμένο από τη φιλοσοφία του Ζεν.

Για τρίτη φορά προσπαθεί να πουλήσει το υπέροχο σπίτι του στο Beverly Hills της Καλιφόρνια ο ηθοποιός Ryan Phillipe. Η τιμή που ζητάει είναι 6.995.000 δολάρια.

Το σπίτι περιγράφεται ένα σύγχρονο Ζεν καταφύγιο. Με 5 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια, συνδυάζει την μοντέρνα αρχιτεκτονική με την Ασιατική αισθητική και ταυτόχρονα είναι φρούριο σχεδόν για τους παπαράτσι. Οι ψηλοί φράχτες και τα εκτεταμένα συστήματα ασφαλείας, διασφαλίζουν ότι κανένας αδιάκριτος φακός δεν θα αποκτήσει πρόσβαση στα ενδότερα του σπιτιού.

Η κατοικία του 37χρονου πρώην συζύγου της Reese Witherspoon, διαθέτει μια λίμνη με ψάρια koi (τροπικά ψάρια του γλυκού νερού που θεωρούνται ότι φέρνουν τύχη), εξωτερική κουζίνα, σάουνα, υπόστεγο με καθιστικό και ανοιχτό τζάκι, θερμαινόμενη πισίνα με υποβρύχια ηχεία, γυμναστήριο και όλα αυτά σε 2.270 τ.μ .
Ελπίζουμε η Τρίτη να είναι και η τυχερή φορά για την πώληση αυτού του μοναδικού σπιτιού

Heath Ledger: Το στυλ του ξαναζεί μέσα από την καμπάνια Prabal Gurung

Posted: 28 Jun 2012 08:15 AM PDT

Heath Ledger: Το στυλ του ξαναζεί μέσα από την καμπάνια Prabal Gurung

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Σαφώς και δεν μπορούν όλοι να κάνουν ένα grungy skate-kid να δείχνει chic, ο Heath Ledger όμως τα κατάφερνε. Το γνωστό label Prabal Gurung συνεχίζοντας την παράδοση με τις ανατρεπτικές καμπάνιες κάνει τη δική του προσπάθεια μέσα από ένα short film για το Nowness. Ο σχεδιαστής συνεργάζεται με έναν ταλαντούχο τελειόφοιτο της φωτογραφίας ονόματι Bon Duke και επαναφέρει την έναρξη από την ταινία του Ledger, Lords of Dogtown- η οποία έγινε μεγάλη επιτυχία το 2005.

Διασχίζοντας τις υπόγειες διαβάσεις του Williamsburg, Brooklyn, η Νορβηγίδα Erjona Ala είναι ο εγκέφαλος ενός γκρουπ skateboarders η οποία με πολύ sex appeal και δυναμισμό, τους κατευθύνει και τους μαθαίνει να εκτιμούν την εικόνα τους, φορώντας κομμάτια από την χειμερινή συλλογή Prabal Gurung 2012. Έμπνευση αποτέλεσε ο Heath Ledger και όλα τα μοντέλα έπρεπε να του μοιάζουν. Το νόημα βρίσκεται στο ότι, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το να πλακώνεσαι και να παλεύεις. Μπορείς να κάνεις αυτό που σου αρέσει με στυλ- το προτιμούν τα κορίτσια...

Πόλη κρυμμένη στο βράχο!

Posted: 28 Jun 2012 08:00 AM PDT

Πόλη κρυμμένη στο βράχο!

Μοναδική αρχιτεκτονική στην Ανδαλουσία

Κοιτώντας τις φωτογραφίες από μία κοινότητα της Ανδαλουσίας που μετρά 3000 κατοίκους, δεν μπορούμε παρά να αναφωνήσουμε: συγκλονιστικό! Αυτή η ισπανική αποικία, μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό αν αναλογιστούμε πως τα σπίτια είναι χτισμένα μέσα στο βράχο, με κομμάτια του να ξεπροβάλλουν μέσα στα δωμάτια.

Ένας τεράστιος βράχος μοιάζει μοιάζει να κρέμεται, σαν σταλακτίτης, πάνω από τα σπίτια της πόλης Setenil de las Bodegas. Ένας επισκέπτης τρομάζει κοιτώντας το τεράστιο βουνό έτοιμο να καταπλακώσει ό, τι βρίσκεται από κάτω του. Οι κάτοικοι επιμένουν να κρατούν τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά της μορφολογίας του γεωγραφικού σημείου, σαν ένδειξη αντίθεσης του πληθυσμού προς την τεχνολογία και το σύγχρονο τρόπο ζωής. Αυτή τεράστια στήλη πετρωμάτων που είναι αποτέλεσμα της διάβρωσης του τοπικού ποταμού αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για τους κατοίκους μιας και το τείχος εμπόδισε της εισβολή των Μαυριτανών για περισσότερο από εφτά αιώνες – ενώ σήμερα αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες.


Η κυβέρνηση Παπανδρέου, ο μεγαλοεπιχειρηματίας και η Deutche Telekom

Posted: 28 Jun 2012 09:00 AM PDT

Η κυβέρνηση Παπανδρέου, ο μεγαλοεπιχειρηματίας και η Deutche Telekom

Σε μια αποκάλυψη-σοκ προχώρησε ο ΟΟΣΑ, μέσω της τελευταίας έκθεσής του στην οποία χαρακτηρίζει την Ελλάδα «παράδεισο για μαύρο χρήμα, διεθνή διαφθορά και δωροδοκία».

 

Η έκθεση του διεθνούς οργανισμού, αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου από τον Απρίλιο του 2010, καλύπτει «πολύ γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία», ο οποίος «λειτούργησε ως πράκτορας θυγατρικής της Deutche Telekom». Ο επιχειρηματίας, μαζί με δυο συνεργούς του λάδωνε αξιωματούχους των Σκοπίων για να παραδώσουν τον αντίστοιχο ΟΤΕ της χώρας. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Χρήστος Σπανός: "Η σχέση μου με την κόρη μου είναι η πιο δυνατή της ζωής μου"

Posted: 28 Jun 2012 07:02 AM PDT

Χρήστος Σπανός:

O πρωταγωνιστής του «Πίσω στο σπίτι», Χρήστος Σπανός μιλά για την κόρη του,

Μαρίνα και μοιράζεται για πρώτη φορά με το mothersblog.gr μία από τις πιο όμορφες και τρυφερές κοινές στιγμές της ζωής τους. Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Γιώργος Τσαλίκης: Συνάντηση στην Νάξο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Posted: 27 Jun 2012 07:12 AM PDT

Γιώργος Τσαλίκης: Συνάντηση στην Νάξο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Λίγες ημέρες στην Νάξο με την οικογένειά του πέρασε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο τραγουδιστής έμεινε στο νησί μια εβδομάδα και εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την νέα του σύντροφο, Κατερίνα Κόκλα. Έφαγαν μάλιστα όλοι μαζί στο beach bar που έχει στο νησί ο παρουσιαστής. Τα παιδιά ξετρελάθηκαν με την θάλασσα και το νησί και πέρασαν πολύ καλά.

 

Στέλιος Ρόκκος: «Νιώθω πιο περήφανος για τις ντομάτες παρά για μερικά τραγούδια μου»

Posted: 28 Jun 2012 08:38 AM PDT

Στέλιος Ρόκκος: «Νιώθω πιο περήφανος για τις ντομάτες παρά για μερικά τραγούδια μου»

Ανατρεπτικός, ροκ, έντονος αλλά και πολύ ειλικρινής ο Στέλιος Ρόκκος!

Ο τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «Playboy» για την απόφασή του να εγκαταλείψει την Αθήνα και να πάει στη Λήμνο τη στιγμή που η καριέρα του ήταν σε αύξουσα πορεία. «Όταν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, θαύμασα διπλά τον εαυτό μου, διότι είπα: «Γεια σας, φεύγω και θα επιστρέψω όταν μπορέσω» Και τα κατάφερα. Δεν ήταν εύκολο. Έφυγα στα καλύτερα μου. Αυτός είναι για μένα ένας πολύ σπουδαίος λόγος για να με γουστάρω. Επίσης, έμαθα ότι τα πιο ακριβά πράγματα στη ζωή προσφέρονται τζάμπα. Ξαναήρθα σε επαφή με τη φύση, φύτεψα, ψάρεψα και συνεχίζω», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και συνέχισε λέγοντας: «Μπορεί να ακουστεί κάπως υπερβολικό, αλλά νιώθω πιο περήφανος για τις ντομάτες παρά για μερικά τραγούδια μου». Ενώ δεν παρέλειψε να πει πόσο πολύ θέλει να μπορεί να συνεχίσει να ζει με αυτό τον τρόπο δηλαδή να μοιράζει τη ζωή του στον τόπο που αγαπά και τον αναζωογονεί, τη Λήμνο, και στις υποχρεώσεις του στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο Στέλιος Ρόκκος, όμως, μίλησε και για τους τρόπους που έχει βρει να ξεσηκώνει τον κόσμο σε κάθε του εμφάνιση. Ο τραγουδιστής ισχυρίζεται ότι: «Όσο πιο καλός παραμυθάς είναι ένας τραγουδιστής τόσο καλύτερα θα περάσει ο κόσμος. Ξέρεις τα φώτα στη σκηνή ωραιοποιούν. Δεν είναι οι προβολείς του ανακριτή ώστε να ψάχνουμε για αλήθειες» διευκρινίζοντας βέβαια πως την δική του αλήθεια την ψάχνει όταν σβήνουν τα φώτα και μένει μόνος του.

Γιώργος Σαμπάνης: «Θα ήταν αφερέγγυο από πλευράς μου να υπάρχει άλλο πρόσωπο»

Posted: 28 Jun 2012 08:33 AM PDT

Γιώργος Σαμπάνης: «Θα ήταν αφερέγγυο από πλευράς μου να υπάρχει άλλο πρόσωπο»

Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε για το χωρισμό του με την Πατρίτσια Περιστέρη, καθώς και το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης.

Ο τραγουδιστής δήλωσε στην «Μεσημεριανή Μελέτη», ότι προς το παρόν το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία, ενώ τόνισε ότι είναι μόνος του: «Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα και θα ήταν τελείως αφερέγγυο από πλευράς μου να υπάρχει άλλο πρόσωπο. Αλίμονο αν μετά από τόσο καιρό ξεκινήσω να έχω άλλη σχέση. Η σχέση θέλει χρόνο. Πρέπει να γνωρίσεις καλά έναν άνθρωπο και ύστερα να δεις αν μπορείς να κάνεις μαζί του σχέση. Είμαι μόνος αυτό το διάστημα. Έχω ανθρώπους που με αγαπάνε, αλλά δεν έχω σχέση». Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε!

Jennifer Garner: "Επιστρέφει" στο παλιό της σώμα

Posted: 28 Jun 2012 03:12 AM PDT

Jennifer Garner:

Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της άφησε τον εαυτό της ελεύθερο, χωρίς πολλούς περιορισμούς από το άγχος μην πάρει βάρος.

Φαίνεται ότι η Jennifer Garner ήξερε από πριν πολύ καλά ότι δεν θα δυσκολευτεί να τα χάσει και τώρα μόλις πέντε μήνες μετά το σώμα της έχει επιστρέψει στα κανονικά του. Δίπλα της στην έξοδο της στο Λος Άντζελες ήταν ο Ben Affleck ο οποίος κρατούσε το γιο τους Samuel ξαπλωμένο βέβαια στο πορτ – μπεμπέ.

Χρηστίδου προς Σούλη: «Έλα και το καλοκαίρι εσύ»

Posted: 28 Jun 2012 08:28 AM PDT

Χρηστίδου προς Σούλη: «Έλα και το καλοκαίρι εσύ»

Αυτή η ατάκα της Σίσσυς Χρηστίδου, βάζει φωτιά στις φήμες που θέλουν τον Σπύρο Σούλη να είναι στην παρέα που θα μας κρατάει συντροφιά στο «Πρωινό ΑΝΤ1» το καλοκαίρι.

Ο παρουσιαστής, μόλις τέλειωσε με την ενότητά του, θέλησε να ευχαριστήσει τους παρουσιαστές για τη χρονιά που πέρασαν μαζί, καταλήγοντας να λέει χαρακτηριστικά: «Θέλω κι άλλο».

Τότε ήταν που πήρε την απάντηση από την Σίσσυ Χρηστίδου: «Έλα και το καλοκαίρι εσύ», για να χαμογελάσουν αργότερα όλοι μαζί, δείχνοντας έτσι ότι δεν είναι απίθανο να δούμε τον Σπύρο Σούλη στο καλοκαιρινό πρωινό του σταθμού!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έρωτας και business στη Νάξο

Posted: 28 Jun 2012 05:41 AM PDT

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έρωτας και business στη Νάξο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Ο παρουσιαστής βρίσκεται στη Νάξο και απολαμβάνει τον έρωτα του με τη νεαρή αισθητικό, ενώ παράλληλα ασχολείται με το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, ο Γρηγόρης αγόρασε μετοχές σε ένα beach bar και το καλοκαίρι θα το περάσει στο νησί. Όσον αφορά τη νεαρή αισθητικό, Κατερίνα Κόκλα,  οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν δυο μήνες και ο παρουσιαστής ήδη δείχνει ανανεωμένος και έτοιμος ν' απολαύσει τη νέα του ζωή.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές