Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Του «έβγαλαν» το πρόσωπο για να αφαιρέσουν έναν όγκο

Posted: 24 May 2012 03:05 PM PDT

Οι γιατροί είχαν πει δύο φορές στον 42χρονο πατέρα Tommy Kirkland ότι δεν είχε πολλές ελπίδες να ζήσει εξαιτίας του όγκου που είχε στον εγκέφαλό του. Όμως τελικά τα κατάφερε χάρη σε μια επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. Οι γιατροί του «σήκωσαν» το πρόσωπο, το «κατέβασαν»....





μέχρι το πιγούνι του και στη συνέχεια αφαίρεσαν το ένα τέταρτο του κρανίου του για να χειρουργήσουν τον όγκο.



Ήταν η τρίτη φορά που υποβαλλόταν σε χειρουργική αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλό του, ενώ μια τέταρτη ήταν σε άλλο σημείο του σώματός του.



Ο Tommy πάσχει από μια μυστηριώδη ασθένεια, που προκαλεί την ανάπτυξη όγκων στο σώμα του. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεβάτι συνολικά 38 ώρες.



Τώρα σχεδιάζει να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του τον επόμενο μήνα. «Νιώθω πολύ καλά. Οι γιατροί δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρω, αλλά εγώ είμαι ακόμη εδώ. Ξυπνάω κάθε μέρα χαρούμενος και το γεγονός ότι παντρεύομαι σε λίγο καιρό είναι το κερασάκι στην τούρτα» είπε ο ίδιος.



«Η επέμβαση που μου "έβγαλαν" το πρόσωπο ήταν πολύ μεγάλη. Υπήρχαν επτά γιατροί. Ένας για τα μάτια μου, ένας για να παρακολουθεί την αναπνοή μου και πέντε που συμμετείχαν στην επέμβαση. Ήταν μεγάλο σοκ για μένα, αλλά τώρα κοιτάω μπροστά και θέλω να ζήσω τη ζωή μου» πρόσθεσε.



newsbeast

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρελή κλωτσιά!!!

Posted: 24 May 2012 02:56 PM PDT

Ο σκύλος ήθελε παιχνίδια, αλλα δεν του βγήκαν σε καλό..
Δείτε το βίντεο!



http://www.trelokouneli.gr/2012/05/blog-post_8427.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Την χτύπησαν με το αυτοκίνητο, νόμιζαν ότι ήταν νεκρή και την έθαψαν ζωντανή!

Posted: 24 May 2012 02:45 PM PDT

Η κινεζική αστυνομία συνέλαβε ένα
νεαρό ζευγάρι που έθαψε ζωντανή μια 68χρονη γυναίκα θεωρώντας ότι ήταν νεκρή όταν την χτύπησε με το αυτοκίνητό του, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην κοινωνία, γράφουν σήμερα οι εφημερίδες. Το ζευγάρι επέστρεφε από ολονύχτια εκδήλωση καραόκε όταν τα....





ξημερώματα παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την γυναίκα, στην ανατολική επαρχία Ζετζιάνγκ, τον περασμένο μήνα, έγραψε η επίσημη εφημερίδα China Daily.

"Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι άκουσε κάποιον να κλαίει και είδε μια ηλικιωμένη γυναίκα πεσμένη στο έδαφος δίπλα (στο αυτοκίνητο). Ένας άνδρας και μια γυναίκα βγήκαν από το αυτοκίνητο και έβαλαν τη γυναίκα μέσα σε αυτό λέγοντας ότι θα την μεταφέρουν στο νοσοκομείο", δήλωσε ένας αστυνομικός στην εφημερίδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι φοβήθηκε ότι μπορεί να συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για πρόκληση τροχαίου και θεωρώντας ότι η γυναίκα είναι νεκρή την έθαψε κοντά στην περιοχή του ατυχήματος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όταν η αστυνομία ανακάλυψε αργότερα το πτώμα της γυναίκας, διαπίστωσε ότι όταν την έθαψαν ήταν ακόμη ζωντανή και ότι ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία.

Η είδηση σχολιάζεται ευρέως στο δημοφιλές δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας Weibo--κάτι αντίστοιχο του Τwitter--συγκεντρώνοντας επικριτικά σχόλια περί ανηθικότητας της σύγχρονης κινεζικής κοινωνίας.

Τον περασμένο χρόνο, ένα βίντεο που δείχνει ένα νήπιο δύο ετών να παρασύρεται από ένα φορτηγό και από δίπλα του να περνάει κάποιος και να το αγνοεί στη νότια Κίνα, προκάλεσε παρόμοιες αντιδράσεις.
newsit

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα… πήρε στο κρανίο επειδή έγινε αλλαγή! (video)

Posted: 24 May 2012 02:34 PM PDT

Η απόφαση του προπονητή του
Τζιοβάνι Ναρβάεζ να τον κάνει αλλαγή, στο παιχνίδι της Αντοφαγκάστα κόντρα στους Ρέιντζερς για το πρωτάθλημα Χιλής, ήταν αρκετή για να τον κάνει… τούρμπο! Αυτό που… έβγαλε από τα ρούχα του τον παίκτη των γηπεδούχων ήταν η απόφαση του προπονητή του....





να τον βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 30ο λεπτό του αγώνα, κι ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 1-0, χρεώνοντάς του την κακή απόδοση της Αντοφαγκόστα. Με αποτέλεσμα ο Ναρβάεζ να τα… πάρει στο κρανίο κατά τα κοινώς λεγόμενο. Παρακολουθήστε το βίντεο και θα… καταλάβετε!


http://www.trelokouneli.gr/2012/05/video_24.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θα δώριζαν τα όργανα του αλλά ξύπνησε απο κωμα

Posted: 24 May 2012 02:39 PM PDT

Η θέληση του για ζωή ήταν τόσο
μεγάλη, που διέψευσε όσους τον θεωρούσαν «τελειωμένο»… Η ιστορία του 21χρονου Σαμ Σμιντ από την Αριζόνα είναι συγκλονιστική, αφού σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Ο νεαρός μετά από τροχαίο ατύχημα εμφάνισε...





ανεύρυσμα στο κεφάλι και μπήκε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε χειρουργείο για την αφαίρεση του όμως η κατάσταση του παιδιού έδειχνε μη αναστρέψιμη και έτσι ενημέρωσαν τους γονείς του ότι είναι κλινικά νεκρός προτείνοντας τους μάλιστα να δωρίσουν τα όργανα του.

Τρεις μήνες ήταν σε κώμα μέχρι να δεχτούν οι γονείς του. Μετά από απελπισία δέχτηκαν να δώσουν τα όργανα του λίγες μέρες πριν την αλλαγή του έτους, όμως ο Σαμ είχε άλλη άποψη!

Λίγο πριν του αφαιρέσουν την μηχανική υποστήριξη κούνησε το δάχτυλο του, προκαλώντας έκπληξη σε όλους.

Οι επιστήμονες σήκωσαν τα χέρια ψηλά και χαρακτήρισαν την επαναφορά του… θαύμα.

«Τα έχω χάσει με την απίστευτη ανάρρωση του νεαρού Σμιντ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αν αναλογισθεί κανείς την έκταση των θανάσιμων τραυμάτων του», είπε ο γιατρός του, ο οποίος επιμένει ότι το παιδί «πέθανε» και «ξαναγεννήθηκε».

«Ποτέ δεν θα μπορούσε κανείς να μου δώσει καλύτερο δώρο. Λέω σε όλους ότι πρόκειται περί θαύματος», είχε δηλώσει η 52χρονη μητέρα του, θυμίζοντας μας ότι… ακόμα και σήμερα γίνονται θαύματα. Πίστη χρειάζεται..

Ο 21χρονος λίγους μήνες μετά το περιστατικό μπορεί και περπατάει δείχνοντας πώς όποιος θέλει μπορεί. Η ζωή του είναι πλέον φυσιολογική.
http://www.trelokouneli.gr/2012/05/blog-post_1147.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φρέσκιες ΦΩΤΟ του Τραβόλτα ντυμένου τραβεστί

Posted: 24 May 2012 02:13 PM PDT

Λευκό φόρεμα, ξανθιά περούκα,
γουνάκι στους ώμους και η τιράντα του σουτιέν να φαίνεται από κάτω. Αυτό το συνολάκι επέλεξε να φορέσει ο 58χρονος σταρ το 1997. Ενώ ήταν ήδη έξι χρόνια παντρεμένος. Και όχι για τις ανάγκες κάποιας ταινίας. Η παρακάτω φωτό του...

Τραβόλτα ντυμένου γυναίκα, είναι από την ταινία του Hairspray. Τότε, όλοι είχαν σχολιάσει πόσο πειστικός ήταν στο ρόλο γυναίκας.



Σήμερα ο National Enquirer επιμένει πως ο λόγος ήταν πως ο Τζον είχε πολύ προπόνηση στο άθλημα, όπως αποδεικνύουν οι φωτό που τον δείχνουν ντυμένο γυναίκα με αφορμή κάποιο πάρτι στο Χόλιγουντ.



Αν και η πραγματική είδηση δεν είναι εδώ, αλλά στην συνέχεια του άρθρου που θέλει την Κέλι Πρέστον, σύζυγο του επί 20 χρόνια, να τον έχει εγκαταλείψει και να διεκδικεί μερίδιο από την 200.000.000 δολαρίων περιουσία του.



Σύμφωνα με φίλη του ζεύγους «Η Κέλι ανεχόταν την διπλή ζωή του Τζον επί δεκαετίες, όσο η συμπεριφορά του παρέμεινε διακριτική. Αλλά όλα αυτά που βγαίνουν στην δημοσιότητα την έχουν εξευτελίσει. Είναι απόλυτα κατεστραμμένη».





Όσον αφορά τους μηνυτές-μασέρ, η New York Daily News υποστηρίζει ότι οι δικηγόροι του Τραβόλτα πρόσφεραν στον ένα (τον πρώην στρατιωτικό νοσοκόμο) 125.000 δολάρια για να σταματήσει να μιλάει, αναφέρει η iefimerida.gr.


enimerwsi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίχρονος με μοτοσυκλέτα έψαχνε την μαμά του! Βίντεο

Posted: 24 May 2012 02:04 PM PDT

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει ένα
αγοράκι μόλις 3 ετών από την Κίνα, να οδηγεί την τύπου «μοτοσικλέτα» του (που είναι για τα παιδιά και λειτουργεί με μπαταρία ) σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας για να βρει την μαμά του! Η εικόνα πραγματικά «κόβει» την ανάσα! Το παιδάκι...


περνά ξυστά δίπλα από λεωφορεία, αυτοκίνητα και μηχανές που τρέχουν και που τελευταία στιγμή αντιλαμβάνονται την παρουσία του και στρίβουν το τιμόνι για να μην πέσουν πάνω του.



Η ζωή του μικρού αγοριού ήταν σε κίνδυνο και κανένας οδηγός δεν σταμάτησε να το πάρει από το δρόμο και να το βοηθήσει να βρει την μάμα του… Το παραμέριζαν και συνέχιζαν προς τον προορισμό τους.



Ευτυχώς ένας αστυνομικός το είδε και το έσωσε.



Ο 3χρονος ήταν με τον παππού του όταν αποφάσισε να πάει να βρει την μαμά του που δούλευε σε εστιατόριο KFC….



enimerwsi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΥΡΙΑ: ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 23 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ

Posted: 24 May 2012 01:55 PM PDT



Στους 23 ανήλθε σήμερα ο αριθμός των... νεκρών στη Συρία από


βομβαρδισμούς και εκτελέσεις, σύμφωνα με το συριακό Παρατηρητήριο των
Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH). Στην επαρχία της...

Ιντλέμπ, τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στα σπίτια τους και
εκτελέστηκαν από τις συριακές δυνάμεις. Στην ίδια επαρχία, τέσσερις
άμαχοι σκοτώθηκαν σε νυχτερινές μάχες μεταξύ των ανταρτών και των
κυβερνητικών δυνάμεων.






Στη Ραστάν, τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών. Ένας
άμαχος σκοτώθηκε επίσης στη Χομς και άλλος ένας στην πόλη Κουσέιρ,
σύμφωνα με το OSDH.


Στην επαρχία της Χάμα έξι μέλη μιας οικογένειας, τα οποία απήχθησαν πριν
από δύο μέρες, βρέθηκαν νεκρά στο δρόμο προς την αλ-Γαμπ ενώ στην
επαρχία του Ντέιρ Εζόρ σκοτώθηκαν ένας νεαρός πολίτης και ένας
στρατιώτης.



Ένα 10χρονο κορίτσι σκοτώθηκε από ελεύθερο σκοπευτή στην Νταράα και στη
Δαμασκό, ένας άμαχος σκοτώθηκε τη νύχτα και τρεις στρατιώτες σε σφοδρές
μάχες με ομάδες λιποτακτών.



Κοντά στην πρωτεύουσα τέλος ένας ακτιβιστής βρέθηκε νεκρός ενώ άγνωστοι
σκότωσαν έναν αξιωματικό και το γιο του έξω από το σπίτι τους, πρόσθεσε
το OSDH.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το πιο παράξενο και παράλληλα συγκινητικό... τατουάζ που έχει σκεφτεί να κάνει άνθρωπος!

Posted: 24 May 2012 01:50 PM PDT


Δείτε μια μια προσεχτικά τις φωτογραφίες και... θα μείνετε έκπληκτοι




από αυτό που σκέφτηκε να κάνει ο νεαρός... Αποδεικνύει ότι η αγάπη ξεπερνάει κάθε λογική...

















Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aστρολογικό Φένγκ Σούι - Χαλαρώστε και κοιμηθείτε ξένοιαστα με οδηγό τα άστρα

Posted: 24 May 2012 01:44 PM PDT


Aστρολογικό Φένγκ Σούι - Χαλαρώστε και κοιμηθείτε ξένοιαστα με οδηγό τα άστρα
  Το αστρολογικό Φενγκ Σούι μας... δίνει τη δυνατότητα να «διορθώσουμε»

την ενέργεια του σπιτιού μας, επιλέγοντας το καταλληλότερο μέρος για την
άσκηση οποιασδήποτε δραστηριότητας.


Κι αυτό γίνεται με την επιλογή της σωστής πλανητικής (ενεργειακής) «γραμμής» που εξυπηρετεί τις εκάστοτε ανάγκες μας.

Ο καθένας βέβαια έχει την δική του ιδιαίτερη ενεργειακή διακλάδωση,
τον «χάρτη» του που προκύπτει από τον γενέθλιο θέμα του, ωστόσο είναι
θεμιτή και μια χαρτογράφηση του προσωπικού μας χώρου, βασισμένη στις
transit θέσεις των πλανητών. Αυτό μπορεί να γίνεται σε εβδομαδιαία βάση
και μέσα από αυτήν την στήλη θα σας δείξουμε τον τρόπο ξεκινώντας από τα
...βασικά!


Μια πρωταρχική ανάγκη που επηρεάζει όλη την καθημερινότητα μας είναι ο ύπνος.

Αν λοιπόν βασανίζεστε από αϋπνίες ή μια νευρικότητα που δεν σας
επιτρέπει να χαλαρώσετε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις εβδομαδιαίες
οδηγίες της στήλης.


Τεχνικά, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια βαθμονομημένη πυξίδα.

Η χρήση της πυξίδας
Στεκόμαστε στο κέντρο περίπου του σπιτιού. Για να προσανατολιστούμε
με πυξίδα, τη βάζουμε σε ένα επίπεδο και οριζόντιο μέρος. Μόλις
σταματήσει να κινείται η βελόνα θα μας δείξει το Βορρά και το Νότο. Θα
πρέπει να προσέξουμε όμως να απομακρύνουμε από αυτή οτιδήποτε μπορεί να
την αποπροσανατολίσει π.χ. μεταλλικά αντικείμενα, άλλους μαγνήτες,
κινητά τηλέφωνα, κλπ. Τέλος, δεν πρέπει να βρίσκεται κοντά σε ηλεκτρικά
καλώδια και κεραίες.


Η περιφέρεια της πυξίδας (ανεμολόγιο) είναι κύκλος μοιρασμένος σε 360
μοίρες. Οι 360 μοίρες διαιρούνται σε 4 ίσα μέρη οπότε το καθένα
περιλαμβάνει 90 μοίρες. Το μηδέν του ανεμολογίου δείχνει το Βορρά. Το
σημείο του ανεμολογίου που βρίσκεται αντίθετα στο βορρά δηλ στις 180
μοίρες είναι ο Νότος. 'Όταν βλέπουμε την πυξίδα και έχουμε απέναντι μας
το Βορρά, δεξιά μας ακριβώς στην μέση στις 90 μοίρες είναι η Ανατολή και
αριστερά στις 270 είναι η Δύση.


Ο αριθμός-κλειδί για αυτήν την εβδομάδα είναι το 79, που δεν είναι παρά η τιμή σε μοίρες της γραμμής του Ποσειδώνα. Είναι γνωστό πως ο πλανήτης ευνοεί την χαλάρωση, τον διαλογισμό και φυσικά τον ύπνο.


astrology



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τουριστική πράκτορας μαϊμού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Posted: 24 May 2012 01:34 PM PDT




Διάταγμα 8ήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα... το Επαρχιακό

Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 38χρονης, η οποία φέρεται να απέσπασε... μεγάλο χρηματικό ποσό από πολίτες, προφασιζόμενη ότι ήταν τουριστική πράκτορας και θα διευθετούσε ταξίδια τους στο εξωτερικό.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, μετά από καταγγελίες που έγιναν, το ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε στη σύλληψη της 38χρονης, εναντίον της οποίας διερευνώνται υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, έκδοσης επιταγών χωρίς αντίκρισμα καθώς και αδικήματα κατά του περί παρεμπόδισης και καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες Νόμου.

Η ύποπτη, με βάση τις καταγγελίες, φέρεται να παρουσιάζονταν ως τουριστική πράκτορας, η οποία θα αναλάμβανε να διεκπεραιώσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για τις διακοπές των ενδιαφερομένων, από τους οποίους απέσπασε χρηματικό ποσό που φθάνει τα 36,690 ευρώ. Η ύποπτη ανέφερε αργότερα ότι τα ταξίδια είχαν ακυρωθεί, χωρίς ωστόσο να επιστρέφει τα χρήματα.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 8ήμερη κράτηση της, ενώ δεν αποκλείεται να αυξηθεί ο αριθμός των καταγγελιών καθώς και το ποσό που απέσπασε η ύποπτη από ανυποψίαστους πολίτες.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μηδένισαν γραπτό στις Πανελλαδικές λόγω κινητού

Posted: 24 May 2012 01:13 PM PDT



Μια εισερχόμενη κλήση στο κινητό της... τηλέφωνο ήταν αρκετή για να μηδενιστεί το γραπτό της.

Ο λόγος για μια υποψήφια από το Ηράκλειο και
συγκεκριμένα του εσπερινού ΕΠΑΛ η οποία προφανώς δε γνώριζε πως η κατοχή
κινητού τηλεφώνου στη διαδικασία της γραπτής εξέτασης αποτελεί σοβαρό
παράπτωμα και μηδενίζει το γραπτό.


Έτσι παρά τις συνεχείς υπενθυμίσεις που έγιναν για το συγκεκριμένο θέμα
από τους αρμόδιους, η νεαρή έκανε το μοιραίο λάθος. Να σημειωθεί πως την
προηγούμενη χρονιά είχαν μηδενιστεί για τον λόγο αυτό 8 υποψήφιοι.


Για εκείνους πάντως που δίνουν εξετάσεις και δεν το γνωρίζουν πρέπει να
είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί δεν επιτρέπεται το κινητό τηλέφωνο
κατά τη διαδικασία της εξέτασης ακόμα και απενεργοποιημένο.






Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σύλληψη 35χρονου για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης στη Λάρισα

Posted: 24 May 2012 01:05 PM PDT



Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε ...στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαοχτώ...
(18) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη,
χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης
Ναρκωτικών Λάρισας, ένας (1) ημεδαπός, ηλικίας 35 ετών, για κατοχή και
καλλιέργεια κάνναβης στην οικία του.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 35χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Αποξηραμένη κάνναβη σε διάφορες μορφές ( φούντα, κλώνοι, φύλλα) συνολικού βάρους 52, 2 γραμμαρίων



Μία (1) νάιλον συσκευασία με σπόρους κάνναβης βάρους 41,6 γραμμαρίων

Οκτώ (8) γλάστρες που περιείχαν συνολικά δεκαοχτώ (18) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,10 έως 0,53 μέτρα

Ένα (1) κινητό τηλέφωνο Χρηματικό ποσό 320 ευρώ

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ

Posted: 24 May 2012 12:55 PM PDT



Η
υπηρεσιακή κυβέρνηση τηρεί ...απαρέγκλιτα τους νόμους και εφαρμόζει τις


υπάρχουσες αποφάσεις των δικαστηρίων», τονίζει το Υπουργείο
Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σε ανακοίνωση που
εξέδωσε με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται στη ...
ρύθμιση των αυθαιρέτων.


Όπως επισημαίνουν στο ΑΜΠΕ κύκλοι του ΥΠΕΚΑ, οι εντατικοί έλεγχοι για
τον εντοπισμό των παραβάσεων συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Επίσης
συνεχίζεται και το έργο των επιθεωρητών περιβάλλοντος για τον εντοπισμό
περιβαλλοντικών παραβάσεων, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται όλα τα
υπηρεσιακά προγράμματα του ΥΠΕΚΑ, παρά τον υπηρεσιακό χαρακτήρα της
κυβέρνησης.


Όπως προβλέπεται από τον
«Καλλικράτη», η αρμοδιότητα για τις κατεδαφίσεις ανήκει στις
περιφέρειες, οι οποίες και αυτές με τη σειρά τους βρίσκονται σε «ανοιχτή
γραμμή» με το υπουργείο, όπως επίσης και με τις πολεοδομίες, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση όσων παραβατών προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το νόμο για τα αυθαίρετα, όπως έγινε κατά κόρον στην περιοχή της Μυκόνου.






Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γρονθοκόπησε 10χρονο επειδή μιλούσε μέσα στο σινεμά!

Posted: 24 May 2012 12:43 PM PDT



Γροθιά στα μούτρα ανήλικου παιδιού ...έριξε ένας 21χρονος άντρας που παρακολουθούσε
τον Τιτανικό, επειδή έκανε φασαρία... μέσα στον κινηματογράφο.

Το ανήκουστο περιστατικό, συνέβη στο Σιάτλ των ΗΠΑ.

Το
θύμα έχασε ένα δόντι κατά την διάρκεια της συμπλοκής και ο θύτης
κινδυνεύει να περάσει τους επόμενους 3 με 9 μήνες της ζωής του στη
φυλακή (αν τελικά καταδικαστεί).

Το γελοίο της υπόθεσης, είναι το
πως προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του ο 21χρονος δράστης στους
αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, με δηλώσεις όπως: "Είναι πολύ ακριβό το
εισιτήριο που πλήρωσα για να το χαραμίσω" και "Νόμιζα πως είναι
ενήλικος"!

Το αποτέλεσμα ήταν ο 21χρονος Γιονκ Χουν Κιμ να
περάσει τη νύχτα στο τμήμα και να βρεθεί κατηγορούμενος για πρόκληση
σωματικών βλαβών σε ανήλικο, ποινή που επιφέρει κάθειρξη 3 με 9 μήνες
χωρίς αναστολή.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά άντε να εξηγήσει στους υπόλοιπους κρατούμενους για ποια ταινία ακριβώς πήγε φυλακή.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 17ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΙΤΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Posted: 24 May 2012 12:36 PM PDT



Στον εισαγγελέα Κοζάνης οδηγήθηκαν... χθες μια

μαθήτρια Λυκείου της Πτολεμαϊδας που συνελήφθη διότι με τη χρήση ειδικού μηχανισμού...
επεχείρησε να «αντιγράψει» τις απαντήσεις στα θέματα της Βιολογίας με την βοήθεια ενός συνεργού- καθηγητή.Η 17χρονη αφέθηκε ελεύθερη και τις επόμενες ημέρες θα οριστεί η τακτική δικάσιμος ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος θα προσέλθει και πάλι αύριο στον εισαγγελέα.




Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Είναι η Gisele έγκυος;

Posted: 24 May 2012 12:22 PM PDT


Είναι η Gisele έγκυος;Και άλλο μέλος στην οικογένεια Bündchen-Brady;




Οργιάζουν οι φήμες στο διαδίκτυο πως το top model από τη Βραζιλία, Gisele Bündchen περιμένει παιδί από το σύζυγό της Tom Brady. Αν και δεν θα είναι το πρώτο τους παιδί, τα media έχουν στρέψει την προσοχή τους επάνω τους περιμένοντας να δουν κάποιο σημάδι εγκυμοσύνης.

Παρόλο που το περιβάλλον της οικογένειας Bündchen-Brady δεν έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα, οι φήμες θέλουν την Gisele να είναι ήδη δύο μηνών έγκυος και να το έχει εκμυστηρευτεί στους κοντινούς της ανθρώπους αλλά και στον
Riccardo Tisci που επιμελήθηκε το φόρεμά της στο ΜΕΤ Ball 2012. Αν
τελικά οι φήμες επαληθευτούν θα το μάθουμε τους επόμενους μήνες.





Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έθαψαν ζωντανή 68χρονη, θεωρώντας την νεκρή

Posted: 24 May 2012 12:12 PM PDT




Η κινεζική αστυνομία συνέλαβε... ένα νεαρό ζευγάρι που έθαψε ζωντανή μια


68χρονη γυναίκα θεωρώντας ότι ήταν νεκρή όταν την χτύπησε με το
αυτοκίνητό του, γεγονός που έχει... προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην κοινωνία, γράφουν σήμερα οι εφημερίδες.

Το
ζευγάρι επέστρεφε από ολονύχτια εκδήλωση καραόκε όταν τα ξημερώματα
παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την γυναίκα, στην ανατολική επαρχία
Ζετζιάνγκ, τον περασμένο μήνα, έγραψε η επίσημη εφημερίδα China Daily.

"Αυτόπτης
μάρτυρας δήλωσε ότι άκουσε κάποιον να κλαίει και είδε μια ηλικιωμένη
γυναίκα πεσμένη στο έδαφος δίπλα (στο αυτοκίνητο). Ένας άνδρας και μια
γυναίκα βγήκαν από το αυτοκίνητο και έβαλαν τη γυναίκα μέσα σε αυτό
λέγοντας ότι θα την μεταφέρουν στο νοσοκομείο", δήλωσε ένας αστυνομικός
στην εφημερίδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι
φοβήθηκε ότι μπορεί να συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και
για πρόκληση τροχαίου και θεωρώντας ότι η γυναίκα είναι νεκρή την έθαψε
κοντά στην περιοχή του ατυχήματος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όταν
η αστυνομία ανακάλυψε αργότερα το πτώμα της γυναίκας, διαπίστωσε ότι
όταν την έθαψαν ήταν ακόμη ζωντανή και ότι ο θάνατός της προήλθε από
ασφυξία.

Η είδηση σχολιάζεται ευρέως στο δημοφιλές δίκτυο
κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας Weibo--κάτι αντίστοιχο του
Τwitter--συγκεντρώνοντας επικριτικά σχόλια περί ανηθικότητας της
σύγχρονης κινεζικής κοινωνίας.

Τον περασμένο χρόνο, ένα βίντεο
που δείχνει ένα νήπιο δύο ετών να παρασύρεται από ένα φορτηγό και από
δίπλα του να περνάει κάποιος και να το αγνοεί στη νότια Κίνα, προκάλεσε
παρόμοιες αντιδράσεις.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σύγχρονη Μήδεια σκότωσε και τεμάχισε την κόρη της

Posted: 24 May 2012 12:00 PM PDT


Σοκ έχει προκαλέσει στο Βέλγιο η... ομολογία μητέρας 4χρονου κοριτσιού ότι έπνιξε το παιδί της
, τεμάχισε το πτώμα και έκρυψε τα κομμάτια στον καταψύκτη του σπιτιού της χωρίς να καν να εξηγήσει το λόγο. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Σαρλερουά, Πιερ Μανιέν, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το πρωί το σπίτι της γυναίκας στο Σατελινό, στα προάστια του Σαρλερουά, και βρήκαν μέσα στον καταψύκτη πλαστικές σακούλες στις οποίες η Ντιράν είχε τοποθετήσει το τεμαχισμένο πτώμα της μικρής Ντιάνα.

Η μακάβρια ανακάλυψη έδωσε τέλος στις εκτεταμένες έρευνες που γίνονταν σε όλη τη χώρα για τον εντοπισμό της μικρής, αφού η μητέρα της δήλωσε την «εξαφάνισή» της το απόγευμα της Δευτέρας. Ωστόσο,  οι αστυνομικοί υποπτεύθηκαν αμέσως τη μητέρα, καθώς τους έδινε αντικρουόμενες πληροφορίες. Ομολόγησε τελικά όταν οι αστυνομικοί βρήκαν τα ματωμένα ρούχα του παιδιού σε ένα παλιό, χαλασμένο πλυντήριο.

Μολονότι η ίδια δεν διευκρίνισε γιατί προέβη σε αυτήν την πράξη, ο βελγικός Τύπος υποστηρίζει οι σχέσεις της με τον εν διαστάσει σύζυγό της ήταν τεταμένες και ότι δεν μπορούσε να αντέξει την ιδέα της κοινής κηδεμονίας του παιδιού της.


prionokordela



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παραλίγο τραγωδία για ζευγάρι τυφλών στην Καλαμάτα

Posted: 24 May 2012 11:52 AM PDT



Στο πιο κεντρικό σημείο τις Καλαμάτας... παραλίγο να τραυματιστεί σήμερα ένα ζευγάρι τυφλών. Ο δήμος
πραγματοποιούσε...
σήμερα εργασίες στην διαστάυρωση Αριστομένους και Φραντζή. Ο σκαμένος
δρόμος ήταν αφύλακτος με αποτέλεσμα ζευγάρι τυφλών να πέσει μέσα.
Ευτυχώς δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πως να κάνετε φθηνές διακοπές το καλοκαίρι!

Posted: 24 May 2012 11:35 AM PDT




Για να κάνουμε διακοπές, να ξεκουραστούμε... και για να ξαναγεμίσουν οι μπαταρίες μας, δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε
πολλά χρήματα στην ουσία. Πως το λένε, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Βέβαια δεν θα είναι το ίδιο με πριν, αλλά δεν θα είναι και χειρότερα. Θα είναι απλά... διαφορετικά!

Για να κάνετε φθηνές διακοπές, πρέπει πρώτα απ' όλα να ξεκινήσετε ίσως να σκέφτεστε πιο λογικά.

Με κάνει πραγματικά εντύπωση, πως πολλοί από εμάς παίρνανε δάνεια για να πάνε διακοπές στο παρελθόν.

Ε αυτό ήταν αίσχος!

Όπως επίσης, πως πολλοί που τα βγάζανε ίσα ίσα, πετούσαν με τέτοια ευκολία τα λιγοστά χρήματά τους μέσα σε μία "μέτρια" βραδιά, απίστευτο!

Τέλος πάντων, ότι έγινε έγινε.

Τώρα, επί του θέματος!

Για να κάνετε φθηνές διακοπές και να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα, μπορείτε αρχικά να επιλέξετε έναν κοντινό προορισμό και ακόμα καλύτερα, να έχετε κάποιον να σας φιλοξενήσει.

Κοντινότερος προορισμός σημαίνει λιγότερα έξοδα στο πάνε - έλα και λιγότερη ταλαιπωρία παράλληλα.

Επίσης, αν καταφέρετε να εξασφαλίσετε και δωρεάν διαμονή, τότε θα έχετε ελάχιστα έξοδα: μπορείτε να ξοδέψετε τα λίγα σας χρήματα σε... περισσότερα γλέντια!

Και για να μην "μπαστακώνεστε" στον οικοδεσπότη σας, μπορείτε απλά να κάνετε μόνο έναν ύπνο εκεί, την υπόλοιπη μέρα παραλία και το βράδυ γλέντια!

Τώρα,
επόμενο μεγάλο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσουμε για να απολαύσουμε
πραγματικά φθηνές διακοπές, είναι το φαγητό. Πρέπει να βρούμε φθηνό
φαγητό!

Ξεχάστε τα ρουτινιασμένα καθημερινά ταβερνάκια και τα χαζά. Δεν λέω, θα τύχει να πάτε, αλλά όχι σε καθημερινή βάση. Κάντε το μόνο εκεί που τραβάει πραγματικά η όρεξή σας και όσο λιγότερο γίνεται, θα το απολαύσετε περισσότερο!

Φροντίστε στις καθημερινές σας εξορμήσεις ή και στην παραλία, να προμηθευτείτε τα απαραίτητα από το σουπερ μαρκετ και να την βγάλετε έτσι, με φθηνό φαγητό. Όπως για παράδειγμα να φτιάξετε λίγα σαντουιτσάκια, τυροπιτάκια, κλπ.

Στην παραλία, δεν χρειάζεται
να στερηθείτε το beach bar, απλά μην το παρακάνετε. Αν καθίσετε όλη τη
μέρα εκεί, μην αναλωθείτε στο αλκοόλ που είναι ιδιαίτερα κοστοβόρο, αλλά
αναλωθείτε σε δραστηριότητα!

Αγοράστε ρακέτες και καμιά μπάλα. Θα μου πείτε ότι στοιχίζουν... ε, εντάξει, στοιχίζουν σύνολο όσο 2-4 μπύρες.

Κολυμπήστε, εξερευνήστε, αράξτε, κάντε τζοκιν στην άμμο, κάντε... καμάκι! Έχει πράγματα να κάνετε!

Παραγγείλτε ένα καφεδάκι και αν καθίσετε όλη μέρα, μπορείτε να απολαύσετε και μία μπυρίτσα. Το θέμα είναι να μην αρχίσετε τα σφηνάκια και να μην αρχίσετε να κατεβάζετε τις μπύρες... νεράκι!

Επίσης, για να κάνετε φθηνές διακοπές, δεν χρειάζεται να πηγαίνετε μόνο σε μέρη που πάντα κάτι πληρώνεις...

Μπορείτε να κάνετε βόλτες, να επισκεφθείτε παραλίες και αν εντοπίσετε κάποια ερημική και μαγευτική, να την τιμήσετε!

Κάνοντας τις βολτίτσες σας στιςκαλοκαιρινές διακοπές σας, σίγουρα θα σας μπουν πολλές ιδέες από πράγματα που θα δείτε, οπότε μην σπάτε το μυαλό σας, χαλαρά...

Κακά τα ψέμματα, αν σας παίρνει, καλό είναι να εξοικονομήσετε και ένα όχημα, σίγουρα θα σας βοηθήσει...

Τώρα το βραδάκι, αν θέλετε ντε και καλά να πάτε σε κάνα μπαράκι, να πάτε. Όμως μην ξοδέψετε τα χρήματά σας στα ποτά.
Στην τελική, αν θέλετε τόσο να πιείτε, προμηθευτείτε ποτά από σουπερ
μάρκετ, πάντε αράξτε την σε μία ωραία ακρογιαλιά κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα, πιείτε τα και μετά βγείτε στα μπαράκια!

Επίσης, μπορείτε να μην πάτε σε κάποιο μαγαζί, αλλά να πάτε σε μία ωραία "ακρόπολη" και να την βγάλετε εκεί, με ποτά που προμηθευτήκατε από το σουπερ μάρκετ.

Βέβαια αν "ψάχνεστε" για να βρείτε αμόρε (ότι καλύτερο στις καλοκαιρινές διακοπές!), τότε κάντε το "καθήκον" σας στα μπαράκια και βγάλτε το υπόλοιπο της βραδιάς με το υποψήφιο αμόρε, σε ένα τέτοιο ρομαντικό μέρος!

Μη νομίζετε, δεν θέλει φοβερά και τρομερά πράγματα, απλά θέλει τρόπο.

Γενικά για να κάνετε φθηνές διακοπές, απλά φροντίστε να σκεφτείτε σωστά και λογικά. Δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε πολλά χρήματα για να περάσουμε καλά στις διακοπές μας. Υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τις καλοκαιρινές διακοπές. Μαζέψτε όρεξη, βάλτε τη φαντασία σας να οργιάσει και μην "μασάτε"! Θα περάσετε super!

Επίσης, υπάρχουν και πολλοί που βγάζουν πολύ καλές προσφορές (κυρίως για διαμονή), οπότε μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η καταστροφή των φυκιών επιδεινώνει την κλιματική αλλαγή

Posted: 24 May 2012 11:21 AM PDT



Τα θαλάσσια οικοσυστήματα των φυκιών... είναι πολύτιμα στη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής, επειδή διακρατούν ανά

στρέμμα τόσο διοξείδιο του άνθρακα όσο και τα δάση της ξηράς. Όμως, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα με ελληνική συμμετοχή, η σταδιακή εξαφάνισή τους,
ιδίως ειδών όπως η «Ποσειδωνία» στην Μεσόγειο, εξαιτίας της ρύπανσης
των θαλασσών, οδηγεί σταδιακά στην απελευθέρωση στην ατμόσφαιρα μεγάλων
ποσοτήτων του κυριότερου «αερίου του θερμοκηπίου», συμβάλλοντας περαιτέρω στην άνοδο της θερμοκρασίας παγκοσμίως.


Οι ερευνητές από τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ισπανία, τη Βρετανία, τη Δανία και την Ελλάδα (συμμετείχε η ερευνήτρια Ευγενία Αποστολάκη του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών - ΕΛΚΕΘΕ), με επικεφαλής τον θαλάσσιο βιολόγο Τζέημς Φουρκουρεάν του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Φλόριντα, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό γεωεπιστημών «Nature Geoscience», εκτιμούν ότι κατά τον 20ό αιώνα το 29% των υποθαλάσσιων λιβαδιών από φύκια καταστράφηκαν διεθνώς, κυρίως λόγω της ρύπανσης των υδάτων.


Καθώς η θαλάσσια βλάστηση εξαφανίζεται με ετήσιο ρυθμό περίπου 1,5%, υπολογίζεται ότι σχεδόν 300 εκατομμύρια τόνοι άνθρακα απελευθερώνονται από τις θάλασσες και επιστρέφουν στην ατμόσφαιρα κάθε χρόνο, ενισχύοντας το «φαινόμενο του θερμοκηπίου». Οι επιστήμονες μελέτησαν τις περιπτώσεις 946 λιβαδιών υποθαλάσσιας βλάστησης σε όλο τον κόσμο και υπολόγισαν ότι τα φύκια δεσμεύουν 27,4 εκατομμύρια τόνους άνθρακα κάθε χρόνο, αποθηκεύοντάς τους στο βυθό.


Αντίθετα με τα επίγεια δάση, που διακρατούν τον άνθρακα επί 60 χρόνια κατά μέσο όρο, προτού τον απελευθερώσουν ξανά στην ατμόσφαιρα, τα οικοσυστήματα της βλάστησης των θαλασσών δεσμεύουν και αποθηκεύουν άνθρακα ήδη από την τελευταία εποχή των παγετώνων. Αυτό, κατά τις εκτιμήσεις των επιστημόνων, σημαίνει ότι σωρευτικά σχεδόν 20 δισεκατομμύρια τόνοι άνθρακα βρίσκονται σήμερα αποθηκευμένοι τόσο στα ίδια τα φύκια, όσο και στο υπέδαφος του βυθού, σε βάθος έως ενός μέτρου κάτω από τη θαλάσσια βλάστηση.


Η ποσότητα αυτή είναι υπερδιπλάσια από τις παγκόσμιες εκπομπές αερίων, που προέρχονταν από την καύση ορυκτών καυσίμων το 2010.
Αν τα φύκια πεθάνουν, τότε, όπως ανέφεραν οι ερευνητές, όλη αυτή η
τεράστια ποσότητα άνθρακα θα επιστρέψει στην ατμόσφαιρα. Η ανησυχητική
αυτή πρόβλεψη ενισχύεται από μία άλλη νέα έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο κλιματολογικό περιοδικό «Nature Climate Change», με επικεφαλής τον Γκάμπριελ Τζόρντα του Τμήματος Θαλάσσιας Οικολογίας του Μεσογειακού Ινστιτούτου Προχωρημένων Μελετών της Ισπανίας.


Οι Ισπανοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι η άνοδος της θερμοκρασίας οδηγεί
σταδιακά σε εξαφάνιση ένα ευρέως διαδεδομένο είδος φυκιού στην Μεσόγειο,
την «Ποσειδωνία» (Posidonia oceanica), που απειλείται με σχεδόν πλήρη
εξαφάνιση έως το 2050. Το γεγονός αυτό θεωρείται ανησυχητικό, επειδή το συγκεκριμένο είδος θαλάσσιας βλάστησης δεσμεύει περίπου δεκαπλάσια ποσότητα άνθρακα σε σχέση με τα περισσότερα άλλα είδη φυκιών.








Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνελήφθησαν 12 άτομα σε οίκους ανοχής

Posted: 24 May 2012 11:11 AM PDT



Σε συλλήψεις δώδεκα ατόμων προχώρησε... η ελληνική αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχων
σε εννεά οίκους ανοχής... στην Καλλιθέα και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, την Τετάρτη το βράδυ.

Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν αφορούν σε παραβίαση σφραγίδων της αρμόδιας αρχής.

Επίσης,
συντάχθηκαν 15 εκθέσεις αρχής σε βάρος ισάριθμων γυναικών (στην
πλειονότητά τους αλλοδαπές), για παράβαση του Ν. περί εκδιδομένων
ατόμων.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΙΤΑΛΙΑ: ΝΕΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Posted: 24 May 2012 11:07 AM PDT






Αλλες τρεις αυτοκτονίες, σημειώθηκαν... στην Ιταλία,
μέσα σε τέσσερις ημέρες, λόγω της οικονομικής κρίσης. Ο Λουίτζι Μπινιάρντι, επιχειρηματίας του...
υφαντουργικού τομέα,
αυτοκτόνησε στο Κάρπι της βορειοανατολικής Ιταλίας, εξ αιτίας των χρεών,
που είχαν ξεπεράσει τις 280.000 ευρώ. Μέρος των οφειλών του, ήταν προς
την κρατική εταιρία είσπραξης προστίμων και καθυστερούμενων φόρων,
Equitalia.






Ένας 40χρονος επιχειρηματίας έβαλε τέλος στην ζωή του στο Αβελίνο, στην
περιφέρεια της Νάπολης, μέσα στην επιχείρησή του. Οι ιταλικές αρχές,
έκαναν γνωστά μόνο τα αρχικά του ονόματός του, G. L. Δεν βρέθηκε κάποιο
γράμμα που να εξηγεί την τραγική πράξη, αλλά οι υπεύθυνοι των ερευνών,
την συνδέουν με οφειλές προς το δημόσιο.



Την περασμένη νύχτα, στην Γένοβα, ένας τεχνίτης 68 ετών, αυτοκτόνησε,
δι' απαγχονισμού, μέσα στην κρεβατοκάμαρά του. Σύμφωνα με τα όσα
αναφέρει ο Τύπος, ο αυτόχειρας της Γένοβας, χρωστούσε τριάντα χιλιάδες
ευρώ στην εταιρία Equitalia, η οποία του είχε γνωστοποιήσει ότι
επρόκειτο να προχωρήσει σε κατάσχεση του σπιτιού του. Σε επιστολή του, ο
απελπισμένος εξηνταοκτάχρονος αναλυτικά στις αιτίες που τον οδήγησαν
στην ακραία αυτή απόφαση.



Προς αντιμετώπιση της πραγματικής αυτής κατάστασης «εκτάκτου ανάγκης» ο
περιφερειάρχης του Βένετο, Λούκα Τζάια, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να
λειτουργήσει σύντομα ειδική τηλεφωνική γραμμή για παροχή στήριξης. «Θα
είναι ένα τηλέφωνο κατά των αυτοκτονιών» τόνισε ο Τζάια, υπογραμμίζοντας
ότι, παράλληλα, θα οργανωθεί και ένα κέντρο όπου οι πολίτες που
αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες θα μπορούν να συνομιλούν με
ψυχολόγους.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Νία Βαρντάλος γράφει βιβλίο για υιοθεσίες...

Posted: 24 May 2012 10:57 AM PDT

Η Νία Βαρντάλος, γνωστή απο την επιτυχημένη ταινία "My Big Fat Greek Wedding"...



υπέγραψε συμβόλαιο με τον εκδοτικό οίκο HarperOne για την έκδοση βιβλίου με θέμα την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα την υιοθεσία ενός 3χρονου κοριτσιού την οποία έκανε μετά από 10 χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών να αποκτήσει παιδί.



Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Hollywood το βιβλίο δεν θα μιλάει μόνο για τα τελευταία 10 χρόνια στην ζωή της Βαρντάλος, αλλά θα αναφέρει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν όσοι επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα παιδί, κάτι το οποίο η Βαρντάλος πιστεύει πως το κοινό θα βρει ενδιαφέρον καθώς η διαδικασία μιας υιοθεσίας μπορεί να είναι πολύ περίπλοκη.



Ο υπεύθυνος εκδόσεων του HarperOne, Mark Tauber δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε χρήσιμες πληροφορίες όσον αφορά το θέμα της υιοθεσίας. Πιστεύουμε οτι η ιστορία της Νία και όλα όσα θα αναφέρονται στο βιβλίο θα βοηθήσουν πολύ κόσμο".



Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2013 και λίγες μέρες πρίν τον Μάιο που είναι ο μήνας υιοθεσιών. Εκτός απο την συγγραφή του βιβλίου τον τελευταίο καιρό η Βαρντάλος ετοιμάζει και ένα κωμικό Show στο κανάλι ABC...


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές