Τρίτη 22 Μαΐου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Οι ψείρες

Posted: 22 May 2012 03:23 PM PDT

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjU2gdOsnybBrg0AT1Q_h1SW9RTSx1nIRJxM4K5NOOo4jqbB5RX3fFVhWWRuO2ye4ZIGDGxJU34jnI_cfpnlmn6YNP1YkduSr4sp-6epBTy0js_KYjoS-jap83gKWzS7VL0PxGZLRD0dA/s1600/a.jpgΉταν ένας άνθρωπος με πολλές ψείρες...

Πάει στο γιατρό και του ζητάει βοήθεια.Του λέει ο γιατρός:



- "Πήγαινε στο Βόρειο Πόλο και ξάπλωσε γυμνός κάτω. Τότε θα φύγουν οι ψείρες."

Τι να κάνει ο ασθενής κάνει ότι του είπε ο γιατρός. Πάει στο Β. Πόλο και ξαπλώνει κάτω. Βγαίνουν όμως πιό πολλές οι ψείρες και λένε:

- "Μπράβο αφεντικό, μας έφερες διακοπές στο Β. Πόλο!"

Πηγαίνει ο ψειριάρης ξανά στο γιατρό θυμωμένος. Ο γιατρός του λέει:

- "Θα πας τώρα στην έρημο και θα ξαπλώσεις κάτω στο χώμα γυμνός και θα ψοφήσουν."

Πάει στην έρημο ο άτυχος, όμως και πάλι βγαίνουν πιο πολλές οι ψείρες:

- "Α! αφεντικό μας έφερες διακοπές στην έρημο!"

Ξαναπάει ο φίλος μας, στο γιατρό.

Τότε του λέει ο γιατρός:

- "Η μόνη λύση είναι να πας στα φανάρια και να περιμένεις μέχρι να δεις έναν με πολλές τρίχες. Τότε θα ορμήξεις επάνω του για να πάνε οι ψείρες σ` αυτόν." (τσαρλατάνος ο γιατρός!!!)

Πάει ο έρμος στα φανάρια και βλέπει έναν με πολλές τρίχες. Κολλάει επάνω του δήθεν τυχαία και σε λίγη ώρα εκείνος φεύγει…

…Βγαίνουν όμως άπειρες ψείρες και λένε:

- "Αφεντικό τους νικήσαμε και πήραμε και 5.000 αιχμαλώτους!!!!!"

24ωρο
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ποιο ελληνικό νησί πήρε χρυσό βραβείο για τις ακτές του;

Posted: 22 May 2012 03:12 PM PDT

 Ποιο ελληνικό νησί πήρε χρυσό βραβείο για τις ακτές του;
Το Χρυσό Βραβείο για τις πιο ποιοτικές και καθαρές...








παραλίες (Quality Coast) απονεμήθηκε για μια ακόμη χρονιά στο Δήμο Αλοννήσου. Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Πορτογαλία, το ελληνικό νησί διακρίθηκε ιδιαίτερα. Στην εκδήλωση της EUCC παρουσιάστηκαν 100 επιλεγμένες περιοχές ως οι πιο καθαροί, πράσινοι, και εναρμονισμένοι με τη φύση βιώσιμοι προορισμοί για διακοπές.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, ο κατάλογος των βραβευμένων καταρτίσθηκε έπειτα από εκτεταμένη έρευνα σε πάνω από 1.000 παράκτιες και νησιωτικές περιοχές, ύστερα από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής.

Ταυτόχρονα, αυτές οι περιοχές – προορισμοί, αναγνωρίζονται ως οι πλέον ελκυστικοί για τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να συνδυάσουν διακοπές και απόλαυση στη φύση, που μαγεύονται από το τοπίο, που φροντίζουν το περιβάλλον να παραμένει καθαρό και εντυπωσιάζονται από την τοπική ταυτότητα και την πολιτιστική κληρονομιά.

24ωρο



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Καταλαβαίνεις ότι ζεις το 2012 όταν…

Posted: 22 May 2012 03:02 PM PDT

1) Έχεις χάσει κάθε επαφή με φίλους σου που δεν έχουν facebook....








2) Στέλνεις e-mail στον συνάδελφο σου που κάθεται στο διπλανό γραφείο.

3) Πανικοβάλλεσαι επειδή βγήκες από το σπίτι χωρίς να πάρεις το κινητό σου και επιστρέφεις αμέσως για να το πάρεις.

4) Χρόνια έχεις να παίξεις πασιέντζα με αληθινά χαρτιά...



5) Αφηρημένος πληκτρολογείς το PIN σου στο φούρνο μικροκυμάτων.

6) Επιστρέφεις μετά από μακριά και κουραστική ημέρα εργασίας στο σπίτι σου και στο τηλέφωνο απαντάς με το όνομα την εταιρίας.

7) Όλες οι διαφημίσεις στην τηλεόραση έχουν στο κάτω μέρος την ιστοσελίδα.

8 ) Σηκώνεσαι το πρωί και η πρώτη δουλειά που κάνεις είναι να ανοίξεις το facebook/e-mail πριν κάνεις καφέ.

10Έχεις μια λίστα με 15 αριθμούς τηλεφώνων για να επικοινωνείς με την οικογένεια σου που αποτελείται από 3 άτομα.

11) Διαβάζεις αυτό το κείμενο και χαμογελάς.

12) Χειρότερα ακόμη, ξέρεις ήδη σε ποιούς θα το στείλεις.

13) Είσαι πολύ απασχολημένος για να καταλάβεις ότι σε αυτή τη λίστα λείπει το 9.

14) Ξαναπέρασες τη λίστα για να διαπιστώσεις ότι πράγματι λείπει το 9!

15) Διάβασες όλα τα παραπάνω συμφωνώντας και χαμογελώντας.





mykonoszoo.blogspot.com





Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ποιούς φιλοξενείτε το καλοκαίρι; Θα περάσετε καλά;

Posted: 22 May 2012 02:56 PM PDT

Δείτε ποια ζώδια κερδίζουν το
βραβείο του «καλού μουσαφίρη» και ποια σας… το βγάζουν ξινό! Έχετε την τύχη να διαθέτετε ένα εξοχικό και σας αρέσει να το απολαμβάνετε με φιλική παρέα.

Από την άλλη βέβαια υπάρχουν άνθρωποι που χαίρεστε να τους καλείτε και να τους φιλοξενείτε και άλλοι που σας κάνουν να το μετανιώσετε πικρά........



ΚΡΙΟΣ



Για τον Κριό η ζωή οφείλει να είναι μια συναρπαστική περιπέτεια και οι διακοπές ακόμη περισσότερο. Αν το εξοχικό σας δεν βρίσκεται στην πλαγιά ενός ενεργού ηφαιστείου, ώστε να ανεβαίνει η αδρεναλίνη στα ύψη, εκείνος θα έρθει γεμάτος προτάσεις για ομαδικές δραστηριότητες που ξυπνάνε τα αίματα. Τι, δεν θα πάτε για παραπέντε; Ή για τρέκκινγκ στο ορειβατικό μονοπάτι όπου πέρσι σκοτώθηκε εκείνος ο Γερμανός; Ο Κριός θα χρίσει εαυτόν αρχηγό της παρέας και θα του κακοφανεί αν εσείς αντιπροτείνετε ταβλάκι και ούζα στη βεράντα. Αλλά δείτε το κι έτσι: πιθανόν να αποφασίσει να πηγαίνει μόνος του για extreme sports και να σας αφήσει στην ησυχία σας.



ΤΑΥΡΟΣ



Στον Ταύρο αρέσει η καλοπέραση και καλά θα κάνετε το κατάλυμα στο οποίο θα τον καλέσετε να καλύπτει κάποιες προδιαγραφές άνεσης. Αν το έχει αυτό, με ωραία συντροφιά και αντίστοιχο φαϊ, είναι πολύ καλός στην παρέα και βολικός φιλοξενούμενος.. Φτάνει να μην τον αιφνιδιάζετε με αλλαγές σχεδίων και παρορμητικές προτάσεις («πάμε για βουτιές στα βράχια τα μεσάνυχτα;»). Αν πάλι τσατιστεί, το κρατάει μέσα του για αξιοσημείωτο χρονικό διάστημα. Ελπίστε μόνο να έχει γυρίσει σπίτι του, προτού εξαντληθεί η υπομονή του. Παρότι φημίζεται για σφιχτοχέρης, δεν τσιγκουνεύεται τα κεράσματα στους φίλους και τη συμμετοχή στα έξοδα.



ΔΙΔΥΜΟΙ



Με Δίδυμο μουσαφίρη, ένα είναι βέβαιο, αποκλείεται να βαρεθείτε. Αν όμως αγαπάτε τη σιωπή, τύπου να αφουγκράζεστε τον φλοίσβο των κυμάτων, ξεχάστε το για τις μέρες που ο Δίδυμος μουσαφίρης θα είναι σπίτι σας. Αντίθετα θα απολαύσετε ατέλειωτες ανταλλαγές επιχειρημάτων επί παντός επιστητού. Και για ποικιλία, θα έχετε και την ευκαιρία την επόμενη μέρα να ακούσετε από το ίδιο στόμα τις εντελώς αντίθετες απόψεις, ενώ ο αεικίνητος μουσαφίρης σας θα έχει παρατήσει στη μέση διαδοχικά όλα όσα προθυμοποιήθηκε από μόνος του να κάνει: να ποτίσει τον κήπο, να κόψει σαλάτα για το τραπέζι, να βάλει τις μπίρες να παγώσουν…ουπς, και να πάρει τα παιδιά από τη θάλασσα…



ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Υποδέχεστε Καρκίνο; Αν η πρόσκληση έχει το σωστό timing, θα πρέπει η διαμονή του φιλοξενούμενού σας να περιλαμβάνει και μια πανσέληνο, την οποία θα έχει δυνατότητα να απολαύσει ρομαντζάροντας και αναπολώντας Αν τώρα εσείς διοργανώσετε πάρτι στην αμμουδιά με αναμμένη φωτιά, νυχτερινό μπάνιο, χορό και τραγούδι, αφήστε τον αυτόν στη γωνίτσα του. Δεν θα σας ενοχλήσει και θα κρατήσει μέσα του την πίκρα που τον αποκαλέσατε «θλιμμένη χήρα» (χιούμορ σ' αυτά δεν χωράει). Πέραν τούτου όμως είναι ευγενικός, διακριτικός (και νοικοκυρεμένος!) μουσαφίρης . Κι αν ανήκει στο είδος του Καρκίνου που αγαπά τη μαγειρική, θα σας ανταποδοθεί με το παραπάνω η φιλοξενία.



ΛΕΩΝ



Λέων ο φιλοξενούμενος; Δεν θα διανοηθείτε ασφαλώς να καλέσετε τον Λέοντα στο ταπεινό ημι-αυθαίρετο με τα δυο δωμάτια, όπου θα κοιμάται στον καναπέ, έτσι; Εκτός αν του παραχωρήσετε το δικό σας κρεβάτι… Κι εκτός αν η καλή του προαίρεση και η μεγαλοψυχία του του επιτρέψουν να καταδεχτεί ένα τέτοιο κατάλυμα. Άλλωστε η πραγματική αρχοντιά λάμπει παντού. Μην ξαφνιαστείτε λοιπόν με τα εξαντρίκ συνολάκια και αξεσουάρ με τα οποία θα κυκλοφορεί στο χωριό ανεξαρτήτως ώρας και δραστηριότητας… Αν μη τι άλλο μαζί του θα εντυπωσιάσετε τους πάντες. Και θα περάσετε ωραία, φτάνει να του εκχωρήσετε κάθε εξουσία για το πρόγραμμα των ημερών.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Παρθένος φιλοξενούμενος; Αποστειρώσατε το μπάνιο, εξαφανίσατε κάθε ίχνος σκόνης και μαμουνιών, τακτοποιήσατε τα αντικείμενα και φαγώσιμα κοινής χρήσης με αλφαβητική σειρά; Ωραία, είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε τον μουσαφίρη σας. Άλλωστε ο κόπος σας τελειώνει εδώ, γιατί εφεξής έχετε βρει τον προθυμότατο εθελοντή για διάφορες δουλειές του σπιτιού, συν να φτιάξει καφέδες για όλους, ή το αγαπημένο του, να κλαδέψει-ξεχορταριάσει- ποτίσει το κηπάκι σας. Επίσης θα σας διασκεδάζει με κουλτουριάρικες συζητήσεις και εμβριθείς (ενίοτε φαρμακερές) κριτικές αναλύσεις προσώπων και πραγμάτων. Αλλά δεν θα έρθει μαζί σας βόλτα στο βουνό, αν δεν έχει μαζί του τα κατάλληλα ορθοπεδικά παπούτσια και το «σωστό» ισοθερμικό φανελάκι.



ΖΥΓΟΣ



Ο Ζυγός, σαν ήρεμος, ευγενικός και καλλιεργημένος μουσαφίρης, θα φέρει μια διαφορετική ποιότητα στις μέρες που θα περάσετε μαζί. Θα ανεβάσει το επίπεδο, πώς να το κάνουμε… Αν όμως θέλετε να τον ευχαριστήσετε, μην παραλείψετε να υπάρχουν μερικά cd κλασικής ή lounge μουσικής για τα βράδια στη βεράντα, που θα φωτίζεται από καλόγουστα φανάρια με κεράκια. Η αισθητική είναι το παν. Ούτε να απορήσετε για τις πολυπληθείς αποσκευές του. Όχι, δεν σκοπεύει να επεκτείνει την παραμονή του κάνοντας κατάχρηση της φιλοξενίας σας, αλλά πέντε-έξι- εφτά αλλαξιές για κάθε μέρα δεν χρειάζονται, για να είναι στοιχειωδώς περιποιημένος; Χρειάζονται. Χώρια τα καλλυντικά…



ΣΚΟΡΠΙΟΣ



Φιλοξενείτε Σκορπιό; Με έναν καλεσμένο που θέλει να ζει τα πάντα στο έπακρο, αποκλείεται να πλήξετε. Ετοιμαστείτε για πολλή δράση… Ο Σκορπιός θα θέλει να τα δει και να τα κάνει όλα, κι ακόμα περισσότερα, μέσα σε τρεις μέρες. Επιπλέον, με μια επίσκεψη στο μίνι-μάρκετ θα έχει μάθει τα πάντα για τους γείτονές σας. Καλού-κακού στο σπίτι κλειδώστε ή αδειάστε τα συρτάρια που περιέχουν τυχόν ένοχα μυστικά σας… Όμως και οι περίοικοι θα μάθουν πολλά για τον φιλοξενούμενό σας, χάρη στις θορυβώδεις σκηνές ζηλοτυπίας που θα κάνει στο ταίρι του (μην ανακατευτείτε επ' ουδενί, τη βάψατε…) και στις ακόμα πιο θορυβώδεις παθιασμένες συμφιλιώσεις τους.



ΤΟΞΟΤΗΣ



Ελπίζουμε το δωμάτιο όπου θα βάλετε τον Τοξότη, αν δεν είναι ευρύχωρο, να έχει τουλάχιστον ένα μεγάλο παράθυρο, αλλιώς υπάρχει περίπτωση ο φιλοξενούμενός σας να μη μπαίνει μέσα ούτε καν για να κοιμηθεί… Αισιόδοξος, τολμηρός σε βαθμό «άγνοιας κινδύνου», αυτός ο λάτρης της φύσης και των εξερευνήσεων θα σας παρασύρει σε ασταμάτητες περιηγήσεις (off road, εννοείται) σε όλες τις βουνοκορφές και τις ακτογραμμές του νομού, και μάλιστα χωρίς καν να κοιτάει πίσω του αν έρχεστε. Και στη συνέχεια εξαντλημένοι (εσείς, όχι εκείνος) θα ανταλλάσσετε απόψεις και εντυπώσεις πάνω από ένα πλούσιο τραπέζι με πρωτότυπα εδέσματα. Δείτε το κι έτσι: θα ξεκουραστείτε άμα φύγει…



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Ο Αιγόκετως καλεσμένος σας δεν μπορεί τις «χύμα καταστάσεις» και αυτό θα έπρεπε να το ξέρετε. Με την άφιξή του λοιπόν, θα καταστρώσετε όλοι μαζί ένα ημερήσιο ωρολόγιο πρόγραμμα που θα αναρτήσετε στην πόρτα του ψυγείου: Ξύπνημα, πρωινό, μπάνιο στη θάλασσα, μεσημεριανό, ανάπαυση, απογευματινή βόλτα κλπ. Θα μένετε αρκετά στο σπίτι, αλλά προετοιμαστείτε να κρατάτε εσείς τη συζήτηση ζωντανή μια και ο Αιγόκερως αγαπά την παρέα περισσότερο για την αίσθηση της ανθρώπινης παρουσίας παρά για τη δική του συμμετοχή. Επίσης φροντίστε από πριν να έχετε κουρέψει όλα τα αγριόχορτα γύρω από το σπίτι, γιατί δεν ξέρετε τι αλλεργίες, αληθινές ή φανταστικές, μπορεί να του προκαλέσουν.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ



Ο Υδροχόος με την ευγένεια, την ευστροφία αλλά και (σημαντικό!) την προθυμία του να συμμετέχει στις διάφορες δουλειές του σπιτιού τον κάνουν καλή παρέα και ευχάριστο μουσαφίρη. Αν όμως δεν έχετε σκοπό να συνδυάσετε τις διακοπές σας με ακτιβισμό, μην τον αφήσετε να αντιληφθεί την καταπάτηση του αιγιαλού στον διπλανό ορμίσκο και τους ταλαίπωρους λαθρομετανάστες στις παρυφές του οικισμού. Τον χάσατε… Θα στήσει κιόσκι για να μαζεύει υπογραφές διαμαρτυρίας και επιπλέον θα σας αδειάσει το ψυγείο (για να ταΐσει τους αναξιοπαθούντες). Σε αντιπερισπασμό, μιλήστε του για τον φράκτη του γείτονα που σας «έφαγε» δυο μέτρα γης. Θα του δώσετε μια ενδιαφέρουσα ενασχόληση που μπορεί και να σας βγει σε καλό..



ΙΧΘΕΙΣ



Οι Ιχθείς, καλόβολοι και προσαρμοστικοί, θα ήταν οι πιο διακριτικοί φιλοξενούμενοι, αν εξαιρέσουμε την τάση τους να δημιουργούν ένα μικρό χάος ακαταστασίας. Όμως, καθώς είναι τόσο πρόθυμοι να εξυπηρετούν τους άλλους, θα συμμετάσχουν ευχαρίστως σε κάθε «αγγαρεία» του σπιτιού. Μπορεί βέβαια το πλύσιμο των πιάτων να τους πάρει κάποια ώρα, γιατί θα έχουν αφαιρεθεί χαζεύοντας τα κοχύλια που κρέμονται πάνω από το νεροχύτη και ονειροπολώντας αλλά η καλή πρόθεση υπάρχει. Για να κάνετε τη διαμονή όλων πιο ευχάριστη, φροντίστε να έχετε μια πλούσια κάβα. Σ' εκείνους αρέσει η φυγή του μεθυσιού, σ' εσάς θα χρειαστεί για να αντέξετε τις συζητήσεις περί πνευματισμού και μετεμψυχώσεων…

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

η διαδρομη
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θα σβήνουν και θα ξαναγράφουν το DNA!

Posted: 22 May 2012 02:46 PM PDT

Ένα τεράστιο βήμα για την
ανθρωπότητα αλλά και την επιστήμη χαρακτηρίζουν οι επιστήμονες μια νέα πρωτοποριακή μέθοδο κωδικοποίησης και αποθήκευσης «ψηφιακών» δεδομένων στο γενετικό υλικό των ζωντανών οργανισμών (DNA). Με τη νέα αυτή μέθοδο οι....





επιστήμονες θα δημιουργούν ουσιαστικά έναν υπολογιστή μέσα στον ίδιο τον οργανισμό ο οποίος θα ρυθμίζει τη λειτουργία του. Θα μπορούν, μάλιστα, με αυτό τον τρόπο να σβήνουν και να ξαναγράφουν στοιχεία του DNA.

Πρόκειται για μια μορφή επανεγγράψιμης μνήμης ενός bit μέσα στο DNA και, παράλληλα, ένα είδος κυτταρικού «διακόπτη» που παρέχει στους επιστήμονες τη δυνατότητα ακριβούς ελέγχου όσον αφορά το πώς και πότε εκφράζονται συγκεκριμένα γονίδια μέσα στο κύτταρο, κάτι που αποτελεί ένα ακόμα βήμα προόδου στο πεδίο της συνθετικής βιολογίας.

Την ανακάλυψη έκαναν ερευνητές του Τμήματος Βιοτεχνολογίας του πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια και δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), σύμφωνα με το περιοδικό Nature, χρησιμοποίησαν ένζυμα ενός βακτηριοφάγου ιού, με τη βοήθεια των οποίων μετέτρεψαν τις αλληλουχίες του DNA ενός γνωστού κολοβακτηριδίου (του E.coli) σε διακόπτη που κινείται κατά τη βούληση των ερευνητών.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι κατόρθωσαν να εφεύρουν το γενετικό ισοδύναμο ενός δυαδικού ψηφίου bit (είναι η εναλλαγή μεταξύ των «0» και «1» που χρησιμοποιείται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές). Όταν το τμήμα του DNA καθοδηγείται προς τη μία κατεύθυνση, τότε πρόκειται για «0», ενώ όταν κατευθύνεται στην άλλη κατεύθυνση, τότε πρόκειται για «1». Με αυτό τον τρόπο, κατέστη δυνατό να χρησιμοποιηθεί το DNA για την κωδικοποίηση (εγγραφή), αποθήκευση και «σβήσιμο» των πληροφοριών.

Η νέα τεχνική, που ονομάζεται RAD (Recombinase Addressable Data), χρησιμοποιήθηκε από τους ερευνητές με επιτυχία στα βακτήρια, έτσι ώστε -ανάλογα με τη βούληση των επιστημόνων- αυτοί οι μονοκύτταροι οργανισμοί να εκπέμπουν κόκκινη ή πράσινη λάμψη κάτω από το υπεριώδες φως, ανάλογα με τον προγραμματισμένο προσανατολισμό του DNA τους προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση. Χάρη στη νέα τεχνική, οι επιστήμονες μπορούσαν να ελέγξουν, όπως ήθελαν, τον φωσφορισμό των μικροβίων.
24h

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mr. Facebook: ποια η τυχερή νύφη

Posted: 22 May 2012 02:37 PM PDT

Ποια είναι η νύφη που παντρεύτηκε
τον Mr. facebook, Mark Zuckerberg;

Πώς γνωρίστηκαν και πώς έγινε η τελετή του γάμου τους;

410.000 like κατέγραψε η σελίδα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Facebook, όταν o ίδιος άλλαξε την οικογενειακή κατάσταση στο προφίλ του από single σε married.

Όσο περίεργο κι αν φαίνεται.....



 ο 28χρονος δισεκατομμυριούχος Μαρκ Ζούκερμπεργκ αιφνιδίασε φίλους και γνωστούς μέσα από την επιλογή του να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό την τελετή του γάμου, όπως και να επιλέξει να το διαδώσει μέσω του διαδικτυακού τόπου, του οποίου είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την περασμένη Δευτέρα στο Palo Alto και επέλεξε τη συγκεκριμένη ημέρα γιατί η επί εννέα χρόνια αγαπημένη του Μαρκ Ζούκεμπερκ, Priscilla Chan εκείνη την ημέρα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ιατρική.



Ο γάμος τους έγινε στην Καλιφόρνια, ενώπιον 100 προσκεκλημένων, οι οποίοι νόμιζαν ότι θα πήγαιναν στο πάρτι για την αποφοίτηση της Πρισίλα από την ιατρική.



Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια όταν ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ φοιτούσε στο Χάρβαρντ και η Τσαν στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Σαν Φρανσίσκο.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα το δαχτυλίδι του γάμου, που κοσμεί το χέρι της αγαπημένης του φέρει στην κορυφή του ένα τεράστιο υπέρλαμπρο ρουμπίνι.



Ο γάμος – πάρτι κράτησε μέχρι το πρωί, με τους οικοδεσπότες να έχουν προσφέρει στους καλεσμένους, οι οποίοι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, σπιτικό φαγητό αλλά και σούσι από το αγαπημένο τους ιαπωνικό εστιατόριο.

η διαδρομη
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tanorexia

Posted: 22 May 2012 02:28 PM PDT

Εθισμός στο Μαύρισμα:


είναι ένα σπάνιο σύνδρομο, όπου ένα άτομο φαίνεται να έχει κάποια σωματική ή ψυχολογική εξάρτηση στην ηλιοθεραπεία ή τη χρήση του τεχνικού μαυρίσματος.....




Γνωρίζετε ότι η υπερβολική έκθεση στον ήλιο προκαλεί καρκίνο του δέρματος; Ωστόσο σας είναι αδύνατο να σταματήσετε να ξαπλώνετε με τις ώρες στην ξαπλώστρα της παραλίας, αλλάζοντας πλευρό ή παίζοντας ρακέτες με σκοπό την απόκτηση ομοιόμορφου μπρούντζινου μαυρίσματος;

Αν απαντήσατε «ναι» στα δύο παραπάνω ερωτήματα πιθανόν ανήκετε στην κατηγορία των «εξαρτημένων από το μαύρισμα».

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Τέξας βρήκαν αποδείξεις ότι η ηλιοθεραπεία προκαλεί μια (κακή) συνήθεια, όπως η εξάρτηση από το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά, διεγείροντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλο και προκαλώντας έκκριση ενδορφινών- ορμονών της ευτυχίας.

Στην έρευνα χρησιμοποιήθηκαν κριτήρια συνέντευξης ανάλογα με αυτά που χαρακτηρίζουν κάποιον «εξαρτημένο από αλκοόλ ή ναρκωτικά» από το DSΜ-ΙV- την ψυχιατρική διαγνωστική «βίβλο»- και βρέθηκε ότι 53% των ερωτηθέντων είναι εξαρτημένοι από τις υπεριώδεις ακτίνες.

Παρά τα οφέλη που παρέχει όταν γίνεται με μέτρο (βοηθά στη σύνθεση της βιταμίνης D, βελτιώνει τη διάθεση), η αλόγιστη έκθεση στον ήλιο χωρίς προφυλάξεις ευθύνεται για τη σημαντική αύξηση του κακοήθους μελανώματος (τύπος καρκίνου του δέρματος).

Στη Βρετανία η θανατηφόρος αυτή μορφή μελανώματος αυξάνεται ανησυχητικά, με 6.000 νέα περιστατικά κάθε χρόνο, ενώ στις ΗΠΑ τα ποσοστά καρκίνου του δέρματος σε εφήβους και νέους ενηλίκους έχουν διπλασιαστεί την τελευταία 20ετία.

Υπάρχει «έξυπνη» ηλιοθεραπεία, που συνδυάζει την ομορφιά του μαυρίσματος με την αποφυγή καρκίνου του δέρματος; «Ναι», όταν η ηλιοθεραπεία γίνεται με μέτρο, μένουμε στη σκιά 11 π.μ.- 3 μ.μ., χρησιμοποιούμε αντιηλιακό με δείκτη προστασίας 15+, φοράμε καπέλο με γείσο, μπλουζάκι, γυαλία ηλίου με φίλτρο προστασίας, αποφεύγουμε να καούμε, φροντίζουμε την προστασία των παιδιών

Η δρ Λίζα Βάρβογλη είναι Ρh.D. ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια, νευροψυχολόγος, επιστημονική συνεργάτιδα των Ηarvard University, Ιατρικής Σχολής Αθηνών και Νοσοκομείου Αγία Σοφία
η διαδρομη
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γονείς έβαλαν το 2χρονο παιδί τους στο πλυντήριο

Posted: 22 May 2012 02:06 PM PDT

Ένα αστείο παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία. Ένα ζευγάρι πήγε σε δημόσιο πλυντήριο για να πλύνει τα ρούχα του, παίρνοντας μαζί τους και το ανήλικο παιδί τους. Το παιδάκι ενθουσιάστηκε με τον χώρο και ζήτησε από τον μπαμπά του να το...




βάλει μέσα σε ένα πλυντήριο να δει πως είναι. Ο πατέρας δυστυχώς το έκανε δίχως να φανταστεί πως το πλυντήριο θα λειτουργούσε αυτόματα μόλις έκλεινε η πόρτα. Όπως βλέπετε και στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας οι γονείς του μικρού παιδιού πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να τραβούν την πόρτα χωρίς αποτέλεσμα, ενώ το παιδάκι εξακολουθούσε να γυρίζει μέσα στον κάδο. Ο πατέρας τρελάθηκε από την αγωνία του και έτρεξε να βρει κάποιον υπεύθυνο για να αποσυνδέσει το μηχάνημα. Τελικά τέλος καλό όλα καλά… Παρόλο που το παιδάκι παγιδεύτηκε και στριφογυρνούσε πάνω από ένα λεπτό μέσα στο πλυντήριο, βγήκε σώο μόνο με λίγες γρατζουνιές.
http://www.trelokouneli.gr/2012/05/2_22.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το σεξ και οι νόμοι του Μέρφι

Posted: 22 May 2012 01:55 PM PDT


Στην περίπτωση του σεξ αναρωτιέσαι διπλά! Και κάπου εδώ έρχεται ο Μέρφι για να μας δώσει
κάποιες απαντήσεις. Τίποτα δεν βελτιώνεται με την ηλικία. Δεν έχει σημασία πόσες φορές το έχεις κάνει, αν σου προσφέρεται πάντα να το εκμεταλλεύεσαι γιατί ποτέ δεν...




θα είναι ακριβώς ίδιο με την προηγούμενη φορά. Το σεξ δεν έχει θερμίδες. Το σεξ διαρκεί πολύ λίγο αλλά έχει τη δύναμη να δημιουργεί τα μεγαλύτερα προβλήματα.


Το καλύτερο γιατρικό για το σεξ είναι περισσότερο σεξ.

Το σεξ απίλ είναι το 50% αυτού που είμαστε και το 50% αυτού που οι άνθρωποι πιστεύουν για εμάς.

Ποτέ σεξ με κάποιον που εργάζεται στο ίδιο γραφείο με εμάς.

Το σεξ είναι σαν το χιόνι:ποτέ δεν ξέρεις πόσα εκατοστά θα πέσουν αλλά και πόσο μπορεί να διαρκέσει.

Η παρθενιά είναι κάτι που γιατρεύεται.

Όταν η σύζυγος μάθει να καταλαβαίνει τον άντρα της, συνήθως σταματάει να τον ακούει.

Ποτέ μην κοιμάσαι με κάποιον που είναι πιο τρελός από εσένα.

Τα χαρακτηριστικά ενός άντρα που ελκύουν μια γυναίκα είναι ακριβώς αυτά που δεν αντέχει χρόνια αργότερα.

Το σεξ είναι βρώμικο μόνο όταν γίνεται σωστά.

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις έναν άντρα είναι μέσα στην αγκαλιά σου.

Με τα φώτα κλειστά όλες οι γυναίκες είναι όμορφες.

Το σεξ είναι κληρονομικό:αν οι γονείς σας δεν το κάνουν, ούτε κι εσείς θα το κάνετε.

Πριν συναντήσεις τον όμορφό σου πρίγκιπα θα πρέπει να φιλήσεις πολλούς βατράχους.

Υπάρχουν μερικά πράγματα καλύτερα από το σεξ και μερικά χειρότερα από αυτό. Όμως δεν υπάρχει κανένα σαν αυτό.

Αν η προσπάθεια που καταβάλαμε για να κατανοήσουμε τη γυναικεία ψυχοσύνθεση πήγαινε στη διαστημική έρευνα, τώρα θα πουλάγαμε χοτ-ντογκ στο φεγγάρι.

Δεν μπορείς να κάνεις παιδί σε ένα μήνα αφήνοντας 9 γυναίκες έγκυες.

Η αγάπη είναι ο θρίαμβος της φαντασίας πάνω στην εξυπνάδα.

Είναι καλύτερο να αγαπήσεις και να πληγωθείς παρά να μην αγαπήσεις καθόλου.

Ου μοιχεύσεις. Εκτός αν έχεις όρεξη.

Ποτέ μην κοιμάσαι με γυναίκα που έχει περισσότερα προβλήματα από εσένα.

Ποτέ μη μαλώνεις με γυναίκα όταν είναι κουρασμένη-ή ξεκούραστη.

Η γυναίκα ποτέ δεν ξεχνάει τον άντρα που είχε στη ζωή της-ο άντρας πάλι τη γυναίκα που δεν μπόρεσε να έχει.

Ένας άντρας μπορεί να είναι ευτυχισμένος με οποιαδήποτε γυναίκα, αρκεί να μην τον αγαπάει.

Το σεξ είναι ένας από τους 9 λόγους της μετεμψύχωσης. Οι υπόλοιποι 8 είναι παντελώς ασήμαντοι.

Όταν χαμογελάς, οι άνθρωποι πάντα αναρωτιούνται τι σκέφτεσαι.

Μην αρχίζεις κάτι αν δεν μπορείς να το τελειώσεις.

Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ ενός σοφού και ενός χαζού ανθρώπου όταν ερωτεύονται.

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ

Posted: 22 May 2012 01:50 PM PDT


http://3.bp.blogspot.com/-4aFF-V3pJxA/T7vX5IhmFeI/AAAAAAADSS4/tjoYLVSgSw0/s200/7C96F7F7426ADA0E6DDD5A55C523ACF1.jpgΑπορρίφθηκε από το δικαστικό συμβούλιο η προσφυγή του Άκη Τσοχατζόπουλου...


κατά του εντάλματος για την προσωρινή του κράτηση. Σύμφωνα με το σκεπτικό, ο πρώην υπουργός είναι ύποπτος φυγής και ύποπτος για την τέλεση νέων αδικημάτων.



Την ίδια ώρα νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως από τις προσωπικές σημειώσεις του πρώην υπουργού, όπου διατυπώνονται ευθέως απειλές ότι θα μιλήσει, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει ότι διαθέτει λίστα με τους αποδεκτές του πολιτικού χρήματος.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚ: Αυτοκτονία σε πάρκο του Περιστερίου!

Posted: 22 May 2012 01:45 PM PDT


http://www.makeleio.gr/images/autoktonia.jpgΔεν έχει τέλος ο μακρύς κατάλογος των Ελλήνων που η πολιτική ανικανότα και οι εθνοπροδότες οδηγούν στην αυτοκτονία...



Πριν απο λίγο περίοικοι πάρκου του περιστερίου απέναντι απο τα ΚΤΕΛ εντόπισαν νεκρό έναν 60 χρονο πολύτεκνο...Ο άτυχος άνδρας έκοψε με μαχαίρι τις φλέβες του , έκανε το μπουφάν του προσκέφαλο, άναψε και ένα τελευταίο τσιγάρο, ακούμπησε στο έδαφος και το κομπολόϊ του και περίμενε τον θάνατο να τον λυτρώσει απο τα βάσανα της ζωής... Εκέι μας οδήγησαν οι προδότες του έθνους, εκεί μας οδήγησαν αυτά τα πουλητάρια οι υπηρέτες των δανειστών... Αλλος ένας υπερήφανος νοικοκυραίος προτίμησε τον θάνατο απο την ζωή που αποφάσιαν γι αυτόν οι εθνοπροδότες...








Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: H εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου στον ημιτελικό της Eurovision 2012

Posted: 22 May 2012 01:39 PM PDT


http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/d2e806ef1ff8f82d74d6e9375a83e277_M.jpg?t=1337704919Θετικές εντυπώσεις άφησε η εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Α' Ημιτελικό
της Eurovision...

Με εμφάνιση και ρούχα που φέρνουν στο νου έντονα Ελλάδα η τραγουδίστρια ερμήνευσε το ''Aphrodisiac'' και απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού στο Μπακού.







Δείτε το βίντεο:





Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αμερικανός πάστορας τάσσεται υπέρ της εξολόθρευσης των ομοφυλοφίλων

Posted: 22 May 2012 01:32 PM PDT


http://www.newscode.gr/photos/images/sized/articles/PASTORAS-458x315.jpgΈνας Αμερικανός πάστορας προκάλεσε μεγάλη οργή στο διαδίκτυο σήμερα...


μετά την έκκλησή του να "συγκεντρωθούν" οι ομοφυλόφιλοι και να κλειστούν πίσω από ένα περιφραγμένο χώρο με ηλεκτροφόρο φράχτη, όπως τα βοοειδή, μέχρι να πεθάνουν.







Ο αιδεσιμότατος Τσαρλς Γουόρλεϊ έκανε τις δηλώσεις αυτές στις 13 Μαΐου στην εκκλησία των Βαπτιστών στο Μέιντεν, μια μικρή πόλη της Βόρειας Καρολίνας (νοτιοανατολικά), πολιτεία η οποία απαγόρευσε αυτό το μήνα, μετά από δημοψήφισμα, το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων.





Ενώπιον των πιστών, δήλωσε: "Φτιάξτε ένα μεγάλο περιφραγμένο χώρο (...) και βάλτε μέσα όλες τις λεσβίες, και πετώντας από πάνω ρίξτε τους τρόφιμα. Κάντε το ίδιο με τους ομοφυλόφιλους και να διασφαλίσετε ότι η περίφραξη θα είναι με ηλεκτροφόρα σύρματα, για να μην μπορούν να βγουν...και σε μερικά χρόνια θα πεθάνουν (...) και έτσι δεν θα μπορέσουν να αναπαραχθούν", αναφέρεται σε ένα βίντεο στο Youtube.





Μια τοπική ένωση που αγωνίζεται κατά της υποκίνησης σε μίσος έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία στα κοινωνικά δίκτυα και οργάνωσε μια διαμαρτυρία την Κυριακή, έξω από την εκκλησία του Γουόρλεϊ.





"Πρέπει να γεμίσουμε το δρόμο, απέναντι από την εκκλησία, με ανθρώπους που έχουν την κοινή λογική για να πούμε στον κόσμο ότι το μίσος δεν είναι ευπρόσδεκτο στην κοινότητά μας", αναφέρεται στο μήνυμα των "Πολιτών της κοιλάδας της Κατάουμπα κατά της μισαλλοδοξίας", που μεταδόθηκε στο Facebook.





Ο πάστορας, ο οποίος δεν έχει απαντήσει στην κατακραυγή που προκάλεσε, έχει επίσης δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει "ένα δολοφόνο βρεφών και έναν εραστή των ομοφυλοφίλων", μία έμμεση αναφορά στον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρικτή της άμβλωσης, και από αυτό το μήνα, του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.






Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

E.KOKKINOY: Έχει καταντήσει γραφικό να με ρωτάνε για τον Μπόγρη

Posted: 22 May 2012 01:24 PM PDT


http://www.newsbeast.gr/files/temp/03471C1D61B8A9186451ECF8FC159CB7.jpgΗ Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε ότι ο κόσμος έχει λάθος εντύπωση για την ίδια...


Για το νέο επιχειρηματικό της βήμα, τα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της, αλλά και για το πώς τα «φέρνει βόλτα» μίλησε σε συνέντευξή της η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι πολλές φορές ο κόσμος έχει λάθος εντύπωση για το πώς τα βγάζει πέρα, ενώ τόνισε ότι δεν είναι βολεμένη.





Η Έλλη Κοκκίνου φυσικά μίλησε για τις ερωτήσεις που δέχεται για τον σύντροφό της, λέγοντας ότι, μετά από τόσο καιρό που είναι μαζί, είναι γραφικό πια να την ρωτάνε για τον Γιώργο Μπόγρη.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χτύπημα εις... τριπλούν και στέψη στο ΟΑΚΑ

Posted: 22 May 2012 01:17 PM PDT


http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/00c56a1f566eb920b13cfb450e7145e7_L.jpgΗ αμφισβήτηση της κυριαρχίας τους είναι κάτι που δεν μπορούν να ανεχτούν οι έξι φορές
Πρωταθλητές Ευρώπης...

γι' αυτό άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να «χτυπήσουν» εις τριπλούν τον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης από το δεύτερο τελικό της Πέμπτης, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.







Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ΣΕΦ, αλλά ακόμα και όταν το σκορ ήταν στο 83-77 και απέμεναν 19 δευτερόλεπτα για να λήξει το ματς, οι παίκτες του Ομπράντοβιτς προκάλεσαν... ταχυκαρδίες στους οπαδούς του Ολυμπιακού.





Τις προηγούμενες σεζόν ο Παναθηναϊκός πήγε στον Πειραιά και έκανε «διπλό» με το «καλησπέρα». Τώρα, για την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος, τα τελευταία 14 χρόνια, απαιτείται, απλά, μια αλλαγή διαδρομής. Δεν υπάρχει κανένας, άλλωστε, στις τάξεις των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης και των οπαδών τους, που να έχει την παραμικρή αμφιβολία για την τελική επικράτηση σε αυτή τη μονομαχία των αιωνίων αντιπάλων.





Τη στιγμή που στον Πειραιά έχουν να δουν την κούπα του πρωταθλητή από το… μακρινό 1997, ο Παναθηναϊκός τις συλλέγει μετά… μανίας. Κανένας δεν μπαίνει καν στη σκέψη ότι μπορεί αυτή η συλλογή τίτλων να σταματήσει φέτος. Στην Πόλη, ο εξάστερος υποχρεώθηκε από τα... πουλέν του Ρήγα να μείνει εκτός τελικού. Στην Ελλάδα, σε μια σειρά αγώνων, όπως είναι οι τελικοί της Α1, παίκτες και τεχνική ηγεσία έχουν την ικανότητα να προσπεράσουν κάθε δυσκολία. Ακόμη και τις κακές διαιτησίες. Είναι τέτοια η ποιότητα και η εμπειρία που -πάντα- κάνουν στο φινάλε τη διαφορά.





Οι «πράσινοι» τα έχουν βάλει με τους εαυτούς τους και στόχος δεν είναι άλλος από το 3-1. Γυαλίζει το μάτι τους...





Την Πέμπτη, η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ και εκεί ο Παναθηναϊκός, με 20.000 οπαδούς στο πλευρό του, είναι ήδη πανέτοιμος για το 1-1. Και από τη στιγμή που θα γίνει η αρχή, όλα θα πάρουν το δρόμο τους...





Ένα «διπλό» στο ΣΕΦ (όπως κάθε χρόνο) και απονομή στο ΟΑΚΑ.

onsports


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Ντου των Χρυσαυγιτών στην Πειραική – Πατραική

Posted: 22 May 2012 01:12 PM PDT


http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2012/05/patra12-300x225.jpgΝτου στον χώρο της Πειραϊκής – Πατραϊκής έκαναν μέλη της Χρυσής Αυγής...



εκτοξεύοντας πέτρες στις δυνάμεις των ΜΑΤ. Η αστυνομία απάντησε κάνοντας χρήση δακρυγόνων.







Ενα μέλος της Χρυσής Αυγής έχει τραυματιστεί και αυτή την ώρα φτάνει ασθενοφόρο στο χώρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.





Δείτε το βίντεο…





Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επιστημονική ερωτική εξομολόγηση

Posted: 22 May 2012 01:03 PM PDT


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEioqhThCgG9xdCpYsiE1W8mODQZa68OT5k8Adq6YeYhWhTWRIjySYpLdomFSP67ovSDwgp-ru5xz49kYeYDvmxYrOgIyX7OmF-N_3MtvhgES-Ltk4w9kXeDuEU__hAmlxrXogQg19JYSGE/s320/heart_maths.jpgΜια φορά θα ήθελα να περιγράψω τις συντεταγμένες του εφαρμοστού διανύσματός
σου...

που έχει αρχή την καρδιά μου και πέρας τα μάτια σου...

Μάτια που αποτελούν ταυτοτική συνάρτηση των δικών μου.

Όταν βλέπω τις καμπύλες της γραφικής σου παράστασης το μυαλό μου φτάνει στο άνω φράγμα της άνω φραγμένης σκέψης μου.

Όταν νιώθω το άγγιγμα σου η χημική μου ισορροπία διαταράσσεται.

Το σύστημά μου μετατοπίζεται προς εκείνη την κατεύθυνση που τείνει να

φέρει την επιφερόμενη μεταβολή.

Μα το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο.Δεκαοχτώ γραμμάρια αγάπης που καίγονται.

Όταν τα χείλη μου ενώνονται... με τα δικά σου, λόγω πλαστικής κρούσης η κινητική μου ενέργεια μετατρέπεται σε δυναμική , εξ αιτίας του ύψους των εφτά ουρανών στους οποίους με ανεβάζεις.

Η βελόνα του αμπερομέτρου της καρδιάς μου πάει να σπάσει λόγω του ρεύματος που με διαρρέει στο άγγιγμα σου.

Μα όταν βρίσκεσαι μακριά μου η ορίζουσά μου μηδενίζεται και το σύστημά μου γίνεται αδύνατο.

Μόνο όταν είσαι στην αγκαλιά μου ισχύει και έχω μοναδική λύση να σου δείξω την αγάπη μου.

Μια αγάπη που όλα τα σημεία ανήκουν στην ίδια κλάση συγγραμικών διανυσμάτων.

Γι αυτό λατρεία μου σου ζητάω να κρατήσεις για πάντα την αγάπη μου

ανεξάρτητη του U και του C .

Σ αγαπώ τόσο πολύ που η αγάπη μου τείνει στο +00 (άπειρο) και το όριό της δεν ορίζεται.....





Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

Posted: 22 May 2012 12:52 PM PDT


http://3.bp.blogspot.com/-qSHh3C2jz28/T7vCXgyusvI/AAAAAAADSQI/bCk--hfcK00/s200/TEIATHINAS_494_355.jpgΤην αναστολή κάθε δραστηριότητάς του αποφάσισε το ΤΕΙ Αθηνών,
την Πέμπτη 29 και Παρασκευή 30 Μαΐου...

υλοποιώντας απόφαση της Συνέλευσης του Ιδρύματος. Παράλληλα, προσανατολίζεται να...



μη δεχτεί φοιτητές από μετεγγραφές για το ακαδημαϊκό έτος 2012- 2013 καθώς αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις αυξημένες εκπαιδευτικές ανάγκες του.





Στην επιστολή που έστειλε το Ίδρυμα στην υπουργό Παιδείας Αγγελική- Ευφροσύνη Κιάου αναφέρεται ότι «στην υπ΄ αρ. πρωτ. 23734/ΙΒ/06-03-2012 απόφαση του υπουργείου, η οποία αφορούσε στον καθορισμό της ετήσιας επιχορήγησης των ΤΕΙ της χώρας, ο συνολικός προϋπολογισμός του Ιδρύματός για το οικονομικό έτος 2012, συμπεριλαμβανόμενης της σίτισης, ανήλθε σε 15.350.000 ευρώ, δηλαδή μειώθηκε κατά 50% περίπου, σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2009. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 9 Μαρτίου, η Τράπεζα της Ελλάδος, με τα αποθεματικά του Ιδρύματος, αγόρασε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, τα οποία, στις 12 Μαρτίου, υπέστησαν κούρεμα κατά 68%, με συνέπεια, σήμερα, η ονομαστική τους αξία να ανέρχεται σε 1,9 εκατ. ευρώ».





Το ΤΕΙ επισημαίνει ότι, παρά τις επανειλημμένες προφορικές δεσμεύσεις του τέως υπουργού Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτη για άμεση διευθέτηση του θέματος, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος με συνέπεια το ΤΕΙ Αθήνας, με 28.000 φοιτητές και 37 τμήματα όλων των ειδικοτήτων, να αντιμετωπίζει πλέον «σοβαρότατα» οικονομικά προβλήματα.





Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚ: Γνωστό μοντέλο πέθανε στα 29 της χρόνια!

Posted: 22 May 2012 12:42 PM PDT


http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2012/05/GiannaChatzimichali_h_594_355-400x239.jpgΤο χαμόγελο της μελαχρινής καλλονής που είχε κερδίσει τον τίτλο της αναπληρωματικής
Playmate 2005...

έσβησε για πάντα σήμερα το πρωί.Η 29χρονη Γιάννα παιδευόταν εδώ και χρόνια με τον καρκίνο και ελάχιστοι γνώριζαν το Γολγοθά της…

prionokordela
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ποιοι συνταξιούχοι εξαιρούνται από την καταβολή του ΕΚΑΣ

Posted: 22 May 2012 12:35 PM PDT


http://www.newscode.gr/photos/images/sized/articles/EKAS-458x315.jpgΣε 200.626 συνταξιούχους θα καταβληθεί με τη σύνταξη Ιουνίου το Επίδομα Κοινωνικής
Αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ)...

τα αναδρομικά του επιδόματος από 1/1/2012, το ποσό του επιδόματος του Ιουνίου, καθώς και το επίδομα των 30 ευρώ.







Σύμφωνα με εγκύκλιο του ΙΚΑ, οι 175.979 είναι παλαιοί δικαιούχοι, 9.906 νέοι συνταξιούχοι, ενώ αποφασίστηκε η επαναχορήγηση σε 14.741 συνταξιούχους, στους οποίους είχε διακοπεί το έτος 2011 ή και από προηγούμενα έτη.





Η χορήγηση του ΕΚΑΣ θα διακοπεί για 11.021 συνταξιούχους έναντι 16.275 συνταξιούχων το 2011.





Συγκεκριμένα, διακόπτεται η χορήγηση σε 9.684 συνταξιούχους για τους οποίους διαπιστώθηκε αδυναμία ταύτισης των στοιχείων τους μεταξύ των αρχείων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και εκείνων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.





Το ίδιο θα ισχύσει και για 1.337 συνταξιούχους που δεν έχουν συμπεριλάβει στη δήλωση φορολογίας του 2012 ποσά συντάξεων που λαμβάνουν από φορείς του εξωτερικού.





Οι συνταξιούχοι αυτών των κατηγοριών και προκειμένου να τους επαναχορηγηθεί το επίδομα θα πρέπει να προσκομίσουν το αργότερο μέχρι 29/06/2012, στο Τμήμα Πληρωμών Συντάξεων του Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ του τόπου κατοικίας τους, εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας οικονομικού έτους 2011, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και πρόσφατο ενημερωτικό σημείωμα πληρωμής συντάξεων, για να πιστοποιηθούν και να διασταυρωθούν τα ακριβή ατομικά στοιχεία τους.





Οι συνταξιούχοι που λαμβάνουν συντάξεις εξωτερικού της δεύτερης κατηγορίας θα χρειαστεί να προσκομίσουν στο αρμόδιο Τμήμα Πληρωμών Συντάξεων βεβαίωση του ξένου φορέα (νόμιμα μεταφρασμένη) με τα ποσά συντάξεων που έλαβαν το έτος 2010 ή βεβαίωση από την τράπεζα πού κατατίθεται η σύνταξη του εξωτερικού.





Ακόμη, διακόπτεται το επίδομα σε 13.261 συνταξιούχους (έναντι 19.579 το 2011) εξαιτίας της υπέρβασης των νέων εισοδηματικών κριτηρίων για το έτος 2012.





Οι συνταξιούχοι αυτοί θα λάβουν επιστολή από τη Διεύθυνση Εκμετάλλευσης και εάν έχουν αντίρρηση μπορούν να προσέλθουν στο Τμήμα Πληρωμών Συντάξεων του Υποκαταστήματος του τόπου κατοικίας τους, προσκομίζοντας το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (και φωτοαντίγραφό της), εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας οικονομικού έτους 2011 ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 θεωρημένη από την αρμόδια ΔΟΥ περί μη υποχρέωσης εκ του νόμου προς υποβολή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, καθώς και πρόσφατο ενημερωτικό σημείωμα πληρωμής συντάξεων, προκειμένου να επανελεγχθούν τα εισοδήματά τους.





Σε ακόμη 8.381 (έναντι 12.059 το 2011) συνταξιούχους θα διακοπεί η χορήγηση του ΕΚΑΣ, διότι δεν κατέστη δυνατή η διαπίστωση εάν είναι δικαιούχοι του επιδόματος (π.χ. διπλοσυνταξιούχοι, συνταξιούχοι θανάτου με πολλαπλότητα κ.λπ. –κωδ. διακοπής 02, 04 μέχρι 07 και 11).





Στις περιπτώσεις των διπλοσυνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και άλλου φορέα για την επαναχορήγηση θα ζητηθεί και βεβαίωση από τον άλλο φορέα με τα ποσά συντάξεων που έλαβαν το έτος 2010.





Στην εγκύκλιο επίσης διευκρινίζεται ότι στις περιπτώσεις που χορηγήθηκε αχρεωστήτως το ΕΚΑΣ 2012 για τους μήνες Ιανουάριο - Μάιο 2012, λόγω υπέρβασης ή αλλαγής κλιμακίου, δεν θα αναζητηθούν τα ποσά από τους συνταξιούχους.





Άλλα ποσά ΕΚΑΣ αχρεωστήτως καταβληθέντα που δεν αναζητούνταν ως σήμερα ως καλοπίστως εισπραχθέντα, θα αναζητούνται εφεξής, σύμφωνα με οδηγίες που θα δοθούν στο επόμενο διάστημα σχετικά με το θέμα αυτό.





Στις περιπτώσεις των συνταξιούχων που έχουν λάβει μειωμένη σύνταξη ως ασφαλισμένοι νέων περιοχών ή νέων επαγγελματικών κατηγοριών, το δικαιούμενο βάσει των εισοδηματικών κριτηρίων ποσό του ΕΚΑΣ θα καταβάλλεται μειωμένο κατά 1/3, ενώ πλήρη ποσά επιδόματος χορηγούνται και στους συνταξιούχους αναπηρίας που λαμβάνουν πλήρη σύνταξη. Στους συνταξιούχους γήρατος και αναπηρίας που λαμβάνουν μειωμένη σύνταξη, το επίδομα ισούται με τα 2/3 των ανωτέρω ποσών.





Το ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις συνταξιούχων των οποίων το ποσό είναι μειωμένο κατά 20% (κατ' οίκον απασχολούμενο προσωπικό).


newscode


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θαυμαστής την έχει βομβαρδίσει με λουλούδια

Posted: 22 May 2012 12:26 PM PDT


http://www.newsbeast.gr/files/temp/E8733E54D9564325BBDB980EEDD9C5BC.jpgΗ Μαρία Ηλιάκη του ζήτησε να μην ξοδεύεται άλλο...


Να σταματήσει να της στέλνει λουλούδια, ζήτησε η Μαρία Ηλιάκη από θαυμαστή της. Η παρουσιάστρια μάλιστα είπε ευχαριστώ στο θαυμαστή της, αλλά πλέον δεν έχει που να βάλει τα λουλούδια που δέχεται, με αποτέλεσμα να αρχίζει να τα μοιράζει στους συνεργάτες της.







Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη είπε στον άνθρωπο που της στέλνει λουλούδια ότι δεν είναι ανάγκη να ξοδευτεί άλλο:





«Θέλω να πω στον τηλεθεατή που έχει στείλει το μισό φυτώριο εδώ στον Alpha ότι δεν θέλω άλλα λουλούδια, φτάνει! Ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν ξέρω ποιος είστε, αλλά θα αρχίσω να δίνω σε λίγο».





Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

H Britney Spears το έριξε στο γκολφ

Posted: 22 May 2012 12:19 PM PDT


http://www.fashionlove.gr/wp-content/uploads/2012/05/image2_1337612590.jpegH Britney Spears άρχισε το γκολφ, αλλά οι επιδόσεις της είναι τουλάχιστον τραγικές...


Η τραγουδίστρια (που πρόσφατα υπέγραψε ένα συμβόλαιο και έγινε κριτής στο αμερικανικό X Factor) ακολούθησε τη συμβουλή του αρραβωνιαστικού της Jason Trawick, ο οποίος της πρότεινε το γκολφ ως τρόπο χαλάρωσης.



Οι υπόλοιποι παίκτες όμως, τρέμουν τη στιγμή που η Britney πατάει το πόδι της στο γήπεδο, καθώς πολύ συχνά της φεύγει το μπαστούνι από τα χέρια και σπάνια καταφέρνει να χτυπήσει τη μπάλα. Όπως είπε μια πηγή στην εφημερίδα The Sun: «Όλοι είναι προσεκτικοί όταν μπαίνει στο γήπεδο. Έχει χτυπήσει μερικούς παίκτες και έχει στείλει αρκετά μπαλάκια πάνω στα golf carts. Αλλά τουλάχιστον μπορεί και γελάει με τον εαυτό της».







Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: 10 άνθρωποι που άλλαξαν τον κόσμο!

Posted: 22 May 2012 12:11 PM PDT


Δείτε 10 ανθρώπους που άλλαξαν τον κόσμο...


10. Ο Bill Gates (1955 -), Αμερικανός:

Ο Bill Gates δημιούργησε το πρώτο πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ ήταν ακόμη στο λύκειο, συνιδρυτής της Microsoft το 1977, και...

μέχρι το 1993 ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γη. Το 2000 Γκέιτς και η σύζυγός του σχηματίσαν το ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation, το οποίο είναι το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό ίδρυμα στον κόσμο. Ένας από τους στόχος του είναι να απαλλαγούμε από τον Τρίτο Κόσμο της πολιομυελίτιδας και άλλων θανατηφόρων ασθενειών.



9. Martin Luther King, Jr (1929-1968):

Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ήταν υπουργός Βαπτιστής που εκστρατεύει εναντίον των διαχωρισμών των μαύρων στις νότιες πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών. Ήταν επηρεασμένος από τον Γκάντι και πίστευε σε ειρηνική διαμαρτυρία. Κέρδισε το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης το 1964. Ο βασιλιάς δολοφονήθηκε το 1968, αλλά πάντα θα τον θυμόμαστε για την αξιοπρεπή, παθητική αντίσταση του σε μια άδικη κοινωνία.
















8. Νέλσον Μαντέλα (1918 -):


Ο Νέλσον Μαντέλα αφιερώσε τη ζωή του στον αγώνα κατά του απαρτχάιντ. Φυλακίστηκε το 1964 για την αντίθεσή του προς την ρατσιστική κυβέρνηση στη Νότια Αφρική και κρατήθηκε για 26 χρόνια. Το 1990, μετά την απελευθέρωσή του, ο Μαντέλα εξελέγη πρόεδρος του Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου. Το 1993 κέρδισε το Νόμπελ Ειρήνης για το έργο του για τον τερματισμό του απαρτχάιντ.
























7. Αδόλφος Χίτλερ (1889 – 1945):


Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν ηγέτης της Γερμανίας από 1933 – 1945, κατά τη διάρκεια του χρόνου που οδήγησαν τον κόσμο στον πιο καταστροφικό πόλεμο στην ιστορία. Το μίσος του Χίτλερ κατά του εβραϊκού λαού και η επιθυμία του για ανθρώπους με μπλε μάτια, ξανθά μαλλιά οδήγησε στη δολοφονία έξι εκατομμυρίων ανθρώπων κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.Πέθανε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στην ανατολική Ευρώπη.







6. Albert Einstein (1879 – 1955):


Ο Αϊνστάιν ήταν μία από τις μεγαλύτερους φυσικούς και το όνομά του έχει γίνει σύμβολο της μεγαλοφυίας. Όταν το πιο φημισμένο έργο του, η Γενική Θεωρία της Σχετικότητας, αποδείχθηκε το 1919, ο Αϊνστάιν έγινε ο πιο διάσημος επιστήμονας στον κόσμο και κέρδισε το Βραβείο Νόμπελ Φυσικής το 1921. Ο Αϊνστάιν ήταν παθιασμένος με το πασιφισμό, αλλά οι επιστημονικές θεωρίες του, βοήθησε τις ΗΠΑ, για την ανάπτυξη της ατομικής βόμβας. Μια εβδομάδα πριν πεθάνει ο Αϊνστάιν έγραψε στον Bertrand Russell, ένα Βρετανό φιλόσοφο και αγωνιστή κατά των πυρηνικών , ζητώντας να βάλει το όνομά του σε ένα μανιφέστο καλώντας όλες τις χώρες να εγκαταλείψουν τα πυρηνικά όπλα τους.



5. Μαχάτμα Γκάντι (1869 – 1948):


Ο Γκάντι ξεκίνησε την καριέρα του ως δικηγόρος, αλλά έγινε ένα μεγάλο πολιτικός και πνευματικός ηγέτης. Ηγήθηκε της ειρηνικής πολιτικής ανυπακοής των Ινδιάνων κατά της βρετανικής κυριαρχίας στην Ινδία και διαπραγματεύθηκε με τη βρετανική κυβέρνηση μέχρι το 1947, όταν η Ινδία είχε χορηγηθεί με ανεξαρτησία.Ο Γκάντι με τον απλό τρόπο ζωής του και την πίστη του στη θρησκευτική ανοχή τον έκανε σύμβολο της αξιοπρέπειας και της ειρήνης από τότε.



4. Καρλ Μαρξ (1818 – 1883):


Οι ιδέες του Μαρξ για την οικονομική ιστορία και την κοινωνιολογία άλλαξαν τον κόσμο. Ο Μαρξ ήταν ένας κοινωνικός φιλόσοφος που επιτέθηκε στο κράτος και προέβλεψε ένα μέλλον στο οποίο όλοι ήταν ίσοι. Εξήγησε τις θεωρίες του στο Κομμουνιστικό Μανιφέστο (καταρτίζονται με Φρίντριχ Ένγκελς και δημοσιεύθηκε το 1848). Οι ιδέες του οδήγησαν τελικά στη Ρωσική Επανάσταση και τον κομμουνισμό. Μέχρι το 1950 σχεδόν το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού ζούσε υπό κομμουνιστικά καθεστώτα.














 3. Ο Κάρολος Δαρβίνος (1809 – 1882), αγγλικά:

Φυσιοδίφης Κάρολος Δαρβίνος καθιέρωσε την θεωρία της εξέλιξης. Ξεκίνησε σχηματίζοντας τις ιδέες του, όταν υπηρέτησε ως επίσημη φυσιοδίφης σε ένα ταξίδι στο κόσμο HMS Beagle (1831-1836) και πέρασε το υπόλοιπο της ζωής του πίσω στην Αγγλία την ανάπτυξη τους. Όταν το διάσημο βιβλίο του Η Καταγωγή των Ειδών μέσω της Φυσικής Επιλογές δημοσιεύθηκε το 1859, υπήρξαν βίαιες αντιδράσεις εναντίον της. Ο Δαρβίνος αμφισβήτησε λογαριασμό της Αγίας Γραφής για τη δημιουργία και εξήγησε ότι άνθρωπος κατάγονται από ΑΠΕ-σαν πρόγονο. Ένας άλλος Άγγλος φυσιοδίφης, Άλφρεντ Ράσελ Γουάλας, αναπτύσσεται ανεξάρτητα πολύ παρόμοιες ιδέες ταυτόχρονα με τον Δαρβίνο.



2. Ουίλιαμ Σαίξπηρ (1564 – 1616):Ο William Shakespeare είναι γενικά αποδεκτό ότι είναι ο μεγαλύτερος θεατρικός συγγραφέας στην αγγλική γλώσσα. Ξεκίνησε ως ηθοποιός και έγραψε ποιήματα αγάπης τουλαχιστον 154 και 37 θεατρικά έργα, συμπεριλαμβανομένων των Άμλετ, Βασιλιάς Ληρ, Ρωμαίος και Ιουλιέτα και Μάκβεθ.Ο Σαίξπηρ εισήγαγε πιθανώς πάνω από 1.700 νέες λέξεις στην αγγλική γλώσσα.




1. Χριστόφορος Κολόμβος (1451 – 1506):


O Χριστόφορος Κολόμβος είναι ένα από τα πιο γνωστούς εξερευνητές όλων των εποχών. Πίστευε ότι θα μπορούσε να φθάσει στην Ασία πλέοντας προς δυσμάς από τον Ατλαντικό Ωκεανό και το 1492 που απέπλευσε το Santa Maria για να αποδείξει τη θεωρία του. Αντ 'αυτού, προσγειώθηκε στις γνωστές ως τις Δυτικές Ινδίες. Οι ανακαλύψεις του οδήγησαν στις Ευρωπαϊκές εξερευνήσεις και το διακανονισμό της αμερικανικής ηπείρου.













Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η τελευταία ηχογράφηση της Whitney Houston

Posted: 22 May 2012 12:03 PM PDT


http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=580421&w=400&h=300&q=80Η Whitney Houston, που έφυγε από την ζωή τον Φεβρουάριο...



είχε ηχογραφήσει ένα τραγούδι με τη νεαρή τραγουδίστρια Jordin Sparks, για την ταινία τους με τίτλο Sparkle.







Το τραγούδι, με τίτλο Celebrate και παραγωγό τον R. Kelly, δόθηκε στη δημοσιότητα την Δευτέρα, ενώ η ταινία, στην οποία και θα ακούγεται θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο.





Το Celebrate ηχογραφήθηκε από την Houston λίγο πριν τον ξαφνικό της θάνατο, και σε αυτό η αδικοχαμένη τραγουδίστρια και η Sparks προσπαθούν να δώσουν ένα θετικό μήνυμα στον κόσμο.





Ο ρόλος της Whitney Houston στο Sparkle θεωρούνταν η μεγάλη επιστροφή της ντίβας, μετά την αποχή 15 χρόνων από τον κινηματογράφο.





Την Κυριακή, η Jordin Sparks τίμησε την Houston σε ένα ειδικό αφιέρωμα, στη διάρκεια των βραβείων Billboard, ενώ παρουσίασε στην κόρη της τραγουδίστριας Bobbi Kristina τιμητικό βραβείο για την μητέρα της.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ν.ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ: Έβαλα την ΑΕΚ πάνω από τον εαυτό μου!

Posted: 22 May 2012 11:56 AM PDT


http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/97a53910212b9596be29ad2f0ea6ad69_L.jpgΤο συμφέρον της ΑΕΚ πάνω από τον εαυτό του έβαλε ο Νίκος Κωστένογλου...


τονίζοντας πως παραμέρισε το «εγώ» του για το καλό της ομάδας, αποκρύπτοντας προβλήματα και άσχημα περιστατικά όταν συνέβησαν.







«Αν κρίνω το πώς φέρθηκαν κάποιοι απέναντί μου όλους αυτούς τους μήνες, θα έπρεπε να φύγουν αμέσως. Δεν είμαι, όμως, αχάριστος και δεν πετάω λάσπη. Απέκρυψα προβλήματα και όταν συνέβησαν, τα κατέθεσα ενώπιον των ανθρώπων που είχαν την ευθύνη», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ένωσης μιλώντας στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», όπου έβγαλε τα εσώψυχά του για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από την πρώτη μέρα που έκατσε στην άκρη του «κιτρινόμαυρου» πάγκου, αποκαλύπτοντας ακόμα πως «ο Βάργκας συγκεκριμένα - όταν δεν ήθελε να παίξει με Κέρκυρα λόγω των οικονομικών καθυστερήσεων - του είπα να κατέβει και ότι το ποσό που λείπει θα του το δώσω εγώ, αν χρειαστεί»!





Παράλληλα, ο Κωστένογλου δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει μεγάλη επιτυχία το καλό εισιτήριο του Europa League (βάσει των προβλημάτων που αντιμετώπισε η ομάδα), την ΑΕΚ «θρησκεία και ιδέα», ενώ αφού άφησε αιχμές για την κριτική που του ασκήθηκε, υποστήριξε πως η έξοδος από το διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο έχει δύο δρόμους. Του Μελισσανίδη ή του Νικολαΐδη!





Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Κωστένογλου:





Για το αν είναι ευχαριστημένος από την κατάληξη της χρονιάς: «Ήταν μεγάλη επιτυχία για την ομάδα το ότι πήρε το καλό εισιτήριο για το Europa League. Ξεπέρασε τις δυνατότητες της και κατάφερε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι να παίξει τον στόχο του Champions League. Νομίζω ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εικόνα και η κατάληξη. Αυτή την αίσθηση έχω εγώ ως προπονητής της ομάδας και νομίζω ότι την ασπάζεται και πολύς ακόμα κόσμος».





Για την κριτική που δέχθηκε: «Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Παρόλο που είναι μεγαλύτερος σε αριθμό απ' αυτόν που ερχόταν στο γήπεδο, καταλαβαίνω τη στεναχώρια του για την κατάσταση στη χώρα και στην ομάδα. Από 'κει και πέρα, ήταν πολύ σημαντική η συμβολή των παικτών, που κατάφεραν να συνυπάρξουν με το τεχνικό επιτελείο και να ανταπεξέλθουμε όλοι μαζί στις υποχρεώσεις μας.





Και πιστεύω ότι και οι ρεπόρτερ που καλύπτουν τα θέματα της ΑΕΚ είχαν καλή στάση και στήριξαν την προσπάθεια. Εκτός από μια κατευθυνόμενη πλευρά, που φέρει μάλιστα και το όνομα του συλλόγου και συνεχώς αλλοιώνει τα πράγματα και μεταφέρει αναλήθειες».





Για τις αποφάσεις του στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Στο ξεκίνημα του ματς είχαμε το πρώτο αρνητικό με τον τραυματισμό του Λεονάρντο. Έπρεπε να πάρω μια γρήγορη απόφαση. Βάσει της εικόνας του Κλωναρίδη (που έπαιζε αμυντικό χαφ μέχρι να έρθω και έκλαιγε μετά τη Στουρμ γιατί του καταλογίστηκαν ευθύνες) δεν μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω άμεσα. Εμείς ήμασταν, εξάλλου, που τον κάναμε ενεργό στέλεχος της ομάδας και φτάσαμε να περιμένουμε πολλά από εκείνον.





Δεν ήταν, λοιπόν, θέμα η φυσική του κατάσταση, αλλά το ότι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έπαθε θλάση στα πλευρά. Την προπαραμονή έτρεχε χωρίς μπάλα και πονούσε. Το ότι τον ενέταξα στην αποστολή παραβίασε τον κώδικα του ότι δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνεται παίκτης που δεν είναι απολύτως έτοιμος. Τον πήρα στην αποστολή, μήπως και τον χρειαστούμε και παίξει 15 λεπτά στο τέλος. Άρα δεν μπορούσα να τον βάλω από νωρίς.





Μετά υπήρξε ο τραυματισμός του Μανωλά. Από τη στιγμή που λέει ότι πονάει ο παίκτης, είναι σεβαστό και πρέπει να γίνει αλλαγή. Επειδή ήταν σε εκείνο το λεπτό, αποφάσισα να ρισκάρω, γιατί η συμμετοχή του Μπουγαΐδη δύσκολη. Κι αυτό γιατί είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και θεωρώ ότι πρέπει να ξεκινάει και να είναι συγκεντρωμένος από την αρχή για να βοηθήσει.





Έβαλα έτσι τον Μάκο στόπερ και αποφάσισα να μπει ένας που θα πάει στο κέντρο. Δεν είχαμε καμία τέτοια επιλογή στον πάγκο, υπήρχε το θετικό δείγμα του Φούντα και αποφάσισα να τον βάλω, με το σκεπτικό να γίνει πιο επιθετική η ομάδα, με τον Μάκο καλύτερο χειριστή της μπάλας, να ξεκινά επιθέσεις από τα στόπερ. Δεχθήκαμε, όμως, το γκολ και έπρεπε να αλλάξω τα πράγματα. Υπάρχει παραπληροφόρηση και κατευθυνόμενη κατάσταση σε μερικά ΜΜΕ και γι' αυτό ήθελα να ξέρει ο κόσμος την αλήθεια και για τις δυο περιπτώσεις.





Εξάλλου, υπάρχει και η περίπτωση του Δέλλα, όπου έγινε η ίδια κριτική. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ εγώ ήμουν που πήρα την ευθύνη να παίξει για να χαιρετήσει με ωραίο τρόπο. Πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, όμως, είχαμε μια συζήτηση όπου μου είπε ότι δεν είναι έτοιμος και να πάρω κάποιον άλλο. Αυτή είναι η αλήθεια για όλες τις αποφάσεις μου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».





Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην ΑΕΚ: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είναι συνολική η προσπάθεια που έγινε. Τις επιτυχίες τις μοιράζονται όλοι, οι αποτυχίες καταλογίζονται στον προπονητή. Είναι άτυπος νόμος του ποδοσφαίρου και τον αποδέχομαι. Όταν ήρθα, βρήκα μια ομάδα που δεν είχε προσανατολισμό και υγιείς σχέσεις μεταξύ των παικτών. Αυτή η κατάσταση έφερνε τους παίκτες σε μια απόγνωση.





Δημιουργούνταν προβλήματα που διογκώθηκαν στη συνέχεια. Υπήρξε και το θέμα με τα παπούτσια για το οποίο χλευάστηκα, αλλά δικαιώθηκα έπειτα. Υπήρξαν κι άλλες περιπτώσεις εντάσεων, όπου ενήργησα και με το συναίσθημα, αλλά και τη σκέψη ότι οι αποφάσεις μου πρέπει να είναι και επαγγελματικές, αλλά και να διασφαλίσουν τα συμφέροντα της ομάδας.





Τους 3 πρώτους μήνες καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας παρά τα προβλήματα και το δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή. Ήδη από το παιχνίδι με τον Άρη ο Κωστένογλου έπαιζε το κεφάλι του. Τώρα μπορώ να το πω. Ήταν δραματικές μέρες. Δυο παίκτες έκαναν προσφυγή, ένας πληρώθηκε και δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα στα αποδυτήρια, ένας άλλος με χαιρέτησε και μετά γύρισε. Είχαμε πολλά τέτοια προβλήματα που καταφέραμε να τα εκμηδενίσουμε και να πορευτούμε. Ήθελα από την αρχή οποιοδήποτε αρνητική εικόνα να τη χρεώνομαι εγώ και όλα τα καλά να αφορούν τους παίκτες. Αυτό θέλω να κρατήσω και τώρα. Ότι υπήρχαν, όμως, τριγμοί και αλλοπρόσαλλες καταστάσεις, αυτό είναι δεδομένο.





Κάποιο χρησιμοποιούν ως επιχείρημα ότι κι άλλες ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα. Στην ΑΕΚ, όμως, υπάρχουν χρέη από πέρυσι. Τα προβλήματα με τις πληρωμές είχαν ξεκινήσει από τον Μάρτιο. Οι παίκτες ήταν ήδη αγανακτισμένοι, αφού είχαν λάβει υποσχέσεις που δεν τηρούνταν. Ήταν ένα ποτάμι ήδη έτοιμο να ξεχειλίσει. Μετά τον κ. Αδαμίδη -που δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω το έργο του- ήρθαν οι κ.κ. Δημητρέλος και Μπόβαλης. Εκείνοι κατέβαλλαν μεγάλες προσπάθειες να βρουν διοικητικές λύσεις, αλλά δεν μπορούν να βοηθήσουν ποδοσφαιρικά. Έπρεπε, λοιπόν, ενίοτε να λειτουργώ και ως πρόεδρος στα αποδυτήρια. Όταν μπλέκεσαι και σε άλλα μονοπάτια, είναι ευκολότερο να κάνεις λάθη.





Θέλω να υπενθυμίσω ότι το ρόστερ που παρέλαβα ήθελε προσθήκες. Είχα θέσει ως όρο, όμως, ότι δεν θα πάρουμε κανέναν, αν δεν πληρωθούν οι υπάρχοντες. Είχαμε την ατυχία με τον Γκούντγιονσεν, να φύγει ο Γκέντσογλου και να αποχωρήσει ο Κάλα. Δεν είχαμε στόπερ και ο Δέλλας αντιμετώπιζε προβλήματα τραυματισμών. Συν την απώλεια του Μπερνς, αποδυναμώθηκε το ρόστερ. Μόνο ο Δέλλας να έπαιζε στα πλέι-οφ, ίσως ήμασταν πρώτοι. Πρέπει να γνωρίζουμε τι έχει γίνει σε όλη την πορεία».





Για τη χρησιμοποίηση των νέων παικτών: «Ήταν παράπονο της ομάδας ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί οι νεαροί. Αξιολογώντας τους γρήγορα, ήθελα να δω ποιος μπορεί να βοηθήσει. Επέμεναν ότι ο Κλωναρίδης είναι αμυντικό χαφ. Με δυσκόλεψε αυτό, γιατί έβλεπα δυνατότητες στον παίκτη, αλλά σε άλλη θέση. Τελικά δικαιώθηκα. Αποδείχθηκε ότι μπορεί να γίνει σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδα, αλλά δεν έχει ακόμα το ποδοσφαιρικό υπόβαθρο για να γίνει αναντικατάστατος.





Ένα άλλο παιδί που αναδείξαμε ήταν ο Φούντας. Η εικόνα του στην Τούμπα με ώθησε να τον βάλω και στα άλλα δυο ματς. Δεν είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής, αλλά του ανοίξαμε την πόρτα. Ο Μπουγαΐδης ήθελε επίσης ειδική μεταχείριση. Προερχόταν από τραυματισμό, είχε κι άλλα προβλήματα. Ήξερα ότι θα έκανε κάποια λάθη, αλλά του δόθηκαν παραπάνω ευθύνες, δεν έφταιγε εκείνος.





Θα ήταν λάθος να πιστέψουμε ότι αυτά τα παιδιά θα γίνουν του χρόνου βασικοί. Χρειάζονται ειδικό πρόγραμμα μεταχείρισης όπως φέτος. Θα παίξει ρόλο το πώς θα τους διαχειριστεί ο προπονητής που θα βρίσκεται στον πάγκο. Είναι και ο Τσίτας και ο Εγγλέζου. Μετά από 2-3 μήνες δεν ξέρω που θα βρίσκομαι, αλλά θα λέω το ίδιο γι' αυτά τα παιδιά και τον τρόπο που πρέπει να ενταχθούν στην ομάδα».





Για το αν υπάρχουν κι άλλοι νέοι που μπορούν να αξιοποιηθούν: «Πέρα από τις δικές μας, έχω κάνει προπονήσεις με τις ομάδες Κ-17 και Κ-20 και είχα συνεργασία με τους προπονητές για να έχω εμπεριστατωμένη άποψη. Άμεσα δεν υπάρχει κάποιος να μπει στην πρώτη ομάδα. Υπάρχουν ορισμένοι που μπορούν να προωθηθούν, ίσως και αναγκαστικά λόγω των συνθηκών. Πρέπει να γίνει, όμως, σωστά η προώθησή τους, αλλιώς τα αποτελέσματα μπορεί να είναι δραματικά».





Για το αν βλέπει λύση στα προβλήματα της ΑΕΚ: «Είμαι αισιόδοξος από τη φύση μου. Θα πρέπει, όμως, να είμαστε ρεαλιστές και αντικειμενικοί. Είναι μεγάλο το άνοιγμα και οι δυσκολίες. Υπάρχει ο σκόπελος της Εφορίας και το ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση που να επιτρέπει διακανονισμούς για να μείνει ζωντανή η ΑΕΚ και άλλες ομάδες. Στην ΑΕΚ τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και υπάρχουν μόνο δυο λύσεις:





Ή ένας άνθρωπος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, που θα αναλάβει και πρόεδρος (μόνο ο Μελισσανίδης είναι τέτοιος εντός ΑΕΚ) ή ένας άνθρωπος που να γνωρίζει από ποδόσφαιρο και να συγυρίσει έστω και χωρίς μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Τέτοιος είναι ο Ντέμης. Όπως και να 'χει, αυτός που θα βγει μπροστά και θα πάρει την ευθύνη με αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν, θα είναι άξιος συγχαρητηρίων.





Οι νόμοι εφαρμόζονται πλέον και είναι αναγκαία η εναρμόνιση με την ΟΥΕΦΑ. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους ανθρώπους που έβαλαν και έχασαν μεγάλα ποσά. Εύχομαι, όμως, να βρεθεί ένας άνθρωπος να αναλάβει. Η ΑΕΚ είναι ιδέα, είναι θρησκεία και δεν πεθαίνει. Εύχομαι να βρεθεί μια λύση για να αποδειχθεί ξανά αυτό».





Για τα εσωτερικά προβλήματα: «Διαβάζω ότι υπάρχουν διάφορες απόψεις και εντός της ομάδας για το αν θα είμαι προπονητής. Αν θα υπάρχει ο Κωστένογλου ή όχι του χρόνου στην ΑΕΚ, αυτό θα το αποφασίσει εκείνος που θα έρθει στη διοίκηση. Έχω αποσιωπήσει πολλά πράγματα αυτούς τους μήνες. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου και πιστεύω ότι "τα εν οίκω μη εν δήμω". Είναι όμως, άσχημο να βάλλεται ο προπονητής και να βγαίνει προς τα έξω ότι ο Βάργκας, ας πούμε, θέτει ως όρο το ποιος θα είναι προπονητής για το αν θα μείνει.





Πρέπει να πω ότι ο Βάργκας συγκεκριμένα -όταν δεν ήθελε να παίξει με Κέρκυρα λόγω των οικονομικών καθυστερήσεων- του είπα να κατέβει και ότι το ποσό που λείπει θα του το δώσω εγώ, αν χρειαστεί. Δεν μπαίνω, όμως, σε αυτή τη διαδικασία, παραμερίζω το εγώ μου. Αν κρίνω το πώς φέρθηκαν κάποιοι απέναντί μου όλους αυτούς τους μήνες, θα έπρεπε να φύγουν αμέσως. Προέταξα το συμφέρον της ΑΕΚ. Ο κόσμος, όμως, πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια. Γιατί όσα γίνονται στην ομάδα τα ξέρει καλύτερα μόνο ο προπονητής.





Ό,τι έχει συμβεί, το κρατάω μέσα μου. Αν έγιναν διοικητικά λάθη από τον Αδαμίδη ή τον οποιονδήποτε άλλο, δεν είμαι αυτός που θα το κρίνει. Δεν είμαι, όμως, αχάριστος και δεν πετάω λάσπη. Απέκρυψα προβλήματα και όταν συνέβησαν, τα κατέθεσα ενώπιον των ανθρώπων που είχαν την ευθύνη».





ΟΝΣΠΟΡΤΣ.ΓΡ


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές