Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Η πιο υπερπολυτελής φυλακή στον πλανήτη.. (pics)

Posted: 08 Apr 2012 06:00 PM PDT

Το πιο εντυπωσιακό και πολυτελές σωφρονιστικό ίδρυμα παγκοσμίως, βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα έξω από το. Όσλο της Νορβηγίας, ονομάζεται "Halden Fengsel" και μπορεί να φιλοξενήσει έως 252 τρόφιμους. Μερικούς από τους στυγερούς εγκληματίες της Νορβηγίας, δολοφόνους και βιαστές...
Χρειάστηκαν 10 χρόνια και σχεδόν 250 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή της συγκεκριμένης φυλακής, την οποία μάλιστα, εγκαινίασε ο βασιλιάς Χάραλντ τον Ε'. Πρόκειται για τις δεύτερες μεγαλύτερες φυλακές της Νορβηγίας και έχουν φτιαχτεί με κάθε λεπτομέρεια.

Μιλώντας στα εγκαίνια, την 1η Απριλίου του 2010, ο ο διευθυντής της, Άρε Χοϊντάλ είχε πει χαρακτηριστικά: "Επίκεντρο στο νορβηγικό σωφρονιστικό σύστημα είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο σεβασμός του ανθρώπου. Θέλουμε να ενισχύσουμε αυτά τα στοιχεία και μέσω μόρφωσης και δουλειάς, να κάνουμε τους τροφίμους να βγουν καλύτεροι άνθρωποι".














Το πιο ''πρωτοποριακό'' οδοντιατρείο στον κόσμο! (pics)

Posted: 08 Apr 2012 05:30 PM PDT

Άραγε που να βρίσκεται...
Μόνο σε ένα μέρος φυσικά, στην...
Ιαπωνία!















Κι όμως... αυτά τα παπούτσια υπάρχουν στην πραγματικότητα (pics)

Posted: 08 Apr 2012 05:00 PM PDT

Δεν σας γελούν τα μάτια σας... αυτά τα υποδήματα είναι πέρα για πέρα αληθινά και έχουν φορεθεί από κυρίες της showbiz. Ρίξτε μια ματιά και πείτε μας τη γνώμη σας...



Η απιστία κάνει κακό στην καρδιά...

Posted: 08 Apr 2012 04:30 PM PDT

Γι' αυτό θα πρέπει να αγαπάτε το έτερον σας ήμισυΣύμφωνα με τον ερευνητή του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, Ντέιβιντ Γκρέιντζερ, σιγά σιγά ξεδιαλύνεται το τοπίο σχετικά με τους πιθανούς παράγοντες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα καρδιαγγειακό νόσημα.Ένας απ' αυτούς είναι τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης σε έναν άντρα. «Τέτοια επίπεδα συναντώνται συχνά σε οικογένειες με πολλα αρσενικά μέλη. Αν έχεις πολλά αρσενικά αδέλφια, είναι πολύ πιθανό να έχεις χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης», εξηγεί ο βρετανός επιστήμονας.

Η απιστία και τα αφροδίσια νοσήματα είναι ακόμη δυο παράγοντες που εκτιμάται πως ευθύνονται για θανάτους από καρδιά. Ένας άντρας ενδέχεται να καταφύγει στην απιστία, λόγω κατάθλιψης, η οποία είναι γνωστό πως ευθύνεται για εμφράγματα.

Επισης, όταν κάποιος έχει κολλήσει χλαμύδια, σύμφωνα με μια άλλη καναδική έρευνα, ενδέχεται να παρουσιάσει μια βλάβη στο ανοσοποιητικό του σύστημα κι ειδικά στις αρτηρίες γύρω από την καρδιά του. Ακόμη και οι… κολλημένοι λοβοί αυτιών ευθύνονται για πολλούς θανάτους από καρδιαγγειακές παθήσεις. Σουηδοί επιστήμονες βρήκαν πως το 80% των ανθρώπων κάτω των 40 ετών που πέθαναν από κάποια καρδιακή πάθηση είχαν κολλημένους λοβούς.

Τέλος, δυο ακόμη παράγοντες είναι το να κοιμόμαστε μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και να πεταγόμαστε απευθείας από το κρεβάτι το πρωί, χωρίς πρώτα να μεσολαβήσει μια μικρή χρονική περίοδος να συνηθίσει το σώμα μας το πρωινό ξύπνημα.

Πηγή: ygeianews.gr

«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Τα ακροβατικά που άφησαν τους κριτές άφωνους...

Posted: 08 Apr 2012 04:00 PM PDT

Ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη παρουσίασε έναν ακροβατικό χορό και καθήλωσε κοινό και κριτική επιτροπή στο αποψινό Ελλάδα έχεις Ταλέντο.
Το ζευγάρι θέλει να φύγει στο εξωτερικό για να αποδείξει και εκεί το ταλέντο του!

Aπολαύστε το βίντεο από το mediagate.gr: 



 Πηγή: tsantiri.gr


Η απίστευτη μεταμόρφωση της Τζάνετ Τζάκσον... (pics)

Posted: 08 Apr 2012 03:45 PM PDT

Αγνώριστη έχει γίνει η Τζάνετ Τζάκσον, καθώς μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να χάσει πολλά κιλά…
θυμίζει σε όλους μας κάτι από τον παλιό, καλό της εαυτό.

Η ίδια έχει παραδεχθεί ότι η ψυχολογία της επηρεάζει πολύ τις διατροφικές της συνήθειες. Μετά το θάνατο του αδελφού της, Michael Jackson, το 2009, λοιπόν, όταν η ψυχολογία της, όπως ήταν φυσικό και επόμενο, έφθασε στο ναδίρ, πήρε πάρα πολλά κιλά.

Φαίνεται όμως ότι περίπου τρία χρόνια μετά, άρχισε να αποδέχεται το γεγονός και αποφάσισε να ασχοληθεί λίγο με τον εαυτό της. Μπήκε λοιπόν σε δίαιτα και έχασε τόσα πολλά κιλά, που πλέον είναι πραγματικά αγνώριστη!

Μάλιστα, πια, διαφημίζει και το πρόγραμμα το οποίο τη βοήθησε να χάσει τα περιττά κιλά με ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για την προσπάθειά της. Προς το παρόν δεν έχει πάντως αποκαλύψει πόσα είναι τα κιλά που έχασε.



Πηγή: iefimerida.gr




Τα 20 πιο περιζήτητα μοντέλα για το 2012... (pics)

Posted: 08 Apr 2012 03:30 PM PDT

Δείτε τη λίστα με τα 20 διασημότερα μοντέλα που φιγουράρουν σε γνωστά περιοδικά μόδας άλλα και  στα κορυφαία fashion shows στον πλανήτη και δίχως άλλο έχουν προσθέσει ακόμη μερικά μηδενικά στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς...

Adriana Lima


Gisele Bundchen



Rosie Huntington Whiteley



Miranda Kerr



Brooklyn Decker



Candice Swanepoel



Alessandra Ambrosio



Lara Stone



Doutzen Kroes



Irina Shayk



Isabeli Fontana



Izabel Goulart



Kate Upton



Behati Prinsloo



Edita Vilkeviciute



Anne Vyalitsyna



Lily Aldridge



Alyssa Miller



Erin Heatherton



Lindsay Ellingson

Αυτό είναι το μικρότερο γατί του κόσμου! Ζυγίζει μόλις 45 γραμμάρια!

Posted: 08 Apr 2012 03:28 PM PDT

Όταν γεννήθηκε η μικρή Μαρσμάλοου πριν από περίπου ένα μήνα κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορέσει να επιβιώσει καθώς ζύγιζε περίπου 60% λιγότερο από το φυσιλογικό... Μερικές φορές όμως η θέληση για ζωή είναι πιο ισχυρή!
Σήμερα, ένα μήνα μετά, η μικρή Μαρσμάλοου ζυγίζει 45 γραμμάρια, εξακολουθεί δηλαδή να είναι μικροσκοπική, ωστόσο, η υγεία της καλυτερεύει συνεχώς χάρη στη φροντίδα που της προσφέρουν οι ιδιοκτήτες της, αλλά φυσικά και χάρη στη δική της θέληση για ζωή!

Το μικροσκοπικό χνουδωτό γατάκι, μάλιστα, αποδεικνύεται ιδαίτερα δραστήριο και παιχνιδιάρικο, τόσο που μάλλον προκαλεί τους ιδιοκτήτες της να την τραβούν συνεχώς βίντεο και να τα ανεβάζουν στο youtube για να μοιράζονται και με τους υπολοίπους τις μικρές της... σκανταλιές!






Πηγή: iefimarida.gr

Αυτοί οι άνθρωποι το έχουν παρακάνει με το piercing! (pics)

Posted: 08 Apr 2012 03:00 PM PDT

Πραγματικά το έχουν παρακάνει...!






























Κορίτσια.. ωραία τα πατίνια άλλα θέλουν και λίγο προσοχή.. (video)

Posted: 08 Apr 2012 02:45 PM PDT

Την επόμενη φορά θα προσέχει περισσότερο...

Τα καλύτερα fails της εβδομάδας που μας πέρασε... (video)

Posted: 08 Apr 2012 02:30 PM PDT

Δείτε το βίντεο...

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 9/4;

Posted: 08 Apr 2012 02:15 PM PDT


Ζώδια 9 Απριλίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Από σήμερα, αγαπητέ Κριέ, βάλε στόχο να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολύ καλή διάθεση, για να τακτοποιήσεις όλα αυτά που μπορεί να σταματάνε τα σχέδια σου. Μία τέτοια συμπεριφορά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα, που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα. Μη διστάζεις να μιλάς στα δικά σου άτομα και να ζητάς τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι Κριός. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν τέλειες. Και αν δεν μπορείς να αντέξεις την μοναξιά που επιμένει να βρίσκεται κοντά σου, μπορείς να κάνεις πολλά, ώστε να προκύψει η καινούργια γνωριμία, που θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Κριέ, σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που καθυστερούν και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.



Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, από σήμερα κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και άλλαξε τη διατροφή σου. Με τον Δία να κινείται στο ζώδιό σου, μάλλον έχεις ξεφύγει το τελευταίο διάστημα και πρέπει άμεσα να μαζευτείς, για να νιώσεις καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου, ψυχολογικά και σωματικά. Έτσι, θα ξεπεράσεις τις δοκιμασίες που σε ταλαιπώρησαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με πιο θετικό μάτι. Κι αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου, βρες τον τρόπο σήμερα να πλησιάσεις αυτόν ή αυτήν που σε έχει γοητεύσει και να τον γνωρίσεις καλύτερα. Μην φοβάσαι να ανοιχτείς, αλλιώς θα μείνεις με το απωθημένο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, σήμερα ίσως να δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε σχετικές συζητήσεις, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Η υπομονή έχει και τα όριά της κι εσύ φίλε Δίδυμε, όση και να διαθέτεις, αρχίζεις να ξεπερνάς τα όριά σου, με αποτέλεσμα να ξεσπάς σε άτομα που δεν σου φταίνε, αφού μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Βρες λοιπόν το χρόνο να δεις τι ακριβώς σε έχει κουράσει, διόρθωσέ το και μην εκτίθεσαι χωρίς σημαντικό λόγο στους δικούς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα που έχεις απέναντι στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, επιδίωξε να γνωρίσεις καλύτερα το άτομο από τη δουλειά σου, που σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Δίδυμε, η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα, για να νιώσεις καλύτερα, αγαπητέ Καρκίνε. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις καινούργιες καταστάσεις που έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον σε κάποιες συζητήσεις που κάνει ο σύντροφος σου για τη σχέση σας, για να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, πέρνα το χρόνο σου με άτομα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και δεν θα αργήσεις να συναντήσεις το άλλο σου μισό. Να είσαι αισιόδοξος και θετικός και είναι βέβαιο ότι θα έχεις ερωτικές ευκαιρίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Καρκίνε, θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η μέρα είναι κάπως έντονη, σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις, μιας και θα υπάρξουν εμπόδια, που θα σου δημιουργήσουν καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου, είναι σε περίοδο που αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.




Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά. Μόνο φρόντισε η υπερβολική αισιοδοξία να μη σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Ο δυναμισμός σου και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Λέων, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να έρθεις πιο κοντά του. Εσύ που έχεις ακόμη την μοναξιά στη ζωή σου, πρέπει να ανανεωθείς λίγο εξωτερικά και να γίνεις πιο ελκυστικός, ώστε να προσεγγίσεις πιο εύκολα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά, φίλε Λέων. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα εξαντληθείς. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες τις με σοβαρότητα, για να μπορέσεις να πας καλύτερα στο μέλλον.



Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, υπάρχει περίπτωση να έχεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες που έχεις, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να διορθώσεις κάποια θέματα στη σχέση σου, που νομίζεις ότι μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, κυνήγησε τον ερωτικό σου στόχο πιο δυναμικά, γιατί η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί, για να τον κατακτήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Παρθένε, σήμερα μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου. Μπορείς να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες, που θα σου αποδώσουν υψηλά κέρδη. Φρόντισε μόνο να είσαι διαλλακτικός και μην αποκαλύπτεις τους άσσους που έχεις κρυμμένους, με την πρώτη ευκαιρία.



Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε ιδανική πλανητική περίοδο, που η τύχη είναι με το μέρος σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο σύντροφό σου, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά πράγματα και ιδιαίτερα τα… συζυγικά σου καθήκοντα. Αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, φρόντισε να αποκαλύψεις τον ερωτισμό που κρύβεις και μπορείς να πετύχεις θαύματα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, σήμερα θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα και να είσαι σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο. Στα οικονομικά σου πρέπει να κάνεις προγραμματισμό, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία και έλλειψη υποχωρητικότητας στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στον άνθρωπό σου και να έχεις την συμπαράσταση και την κατανόησή του στα παράπονα που θα του κάνεις. Κανείς δεν είναι τέλειος, γι' αυτό μην ξεχνάς να συζητάς μαζί του οτιδήποτε σε ενοχλεί. Η επικοινωνία είναι σημαντική, για να κρατήσεις τη σχέση σου σε καλά επίπεδα και να είσαι ευτυχισμένος. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, ο Ερμής από τους Ιχθείς σε ευνοεί, για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου στο άτομο που σου αρέσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαύεσαι. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.




Τοξότης
23/11-21/12

Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο, φίλε Τοξότη, κι έτσι κινείσαι. Θα πρέπει όμως να γίνεις περισσότερο ρεαλιστής, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν τον τελευταίο καιρό. Να θυμάσαι ότι αυτή την περίοδο οι πλανήτες σε ευεργετούν με τη θετική τους ενέργεια, και μπορείς επιτέλους να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου και θα περάσεις ένα πολύ ρομαντικό και ερωτικό βράδυ μαζί του. Εσύ που ο έρωτας δεν έχει φανεί στη ζωή σου και η μοναξιά σε έχει κουράσει, θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους με πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Τοξότη, οι ιδέες σου θα είναι εξαιρετικές για τη βελτίωση των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις δρομολογήσεις άμεσα, για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο που είσαι αυτή την περίοδο.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα, φίλε Αιγόκερε, σήμερα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου επίσης και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις κάποια οικογενειακά προβλήματα, που σε έχουν στεναχωρήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου, αγαπητέ Αιγόκερε, αλλά με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις που έχεις, συνεχώς το αναβάλεις. Σήμερα όμως, είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Εσύ που σε έχεις κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς να απαλλαγείς μια καλή από την παρουσία της, αν δεχτείς την πρόσκληση που θα σου κάνει ένα κοντινό σου πρόσωπο. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως σήμερα μπορεί να γίνουν κάποια πράγματα, που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά με οργανωμένες κινήσεις θα καταφέρεις να ισορροπήσεις πολλές ετοιμόρροπες καταστάσεις και να αυξήσεις σημαντικά τα έσοδά σου.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, χάρη σε κάποιες ωραίες συγκυρίες που θα προκύψουν. Κάποιες προτάσεις που ενδέχεται να σου κάνουν, σε ανανεώνουν και σε ξεκουράζουν. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Αυτές ακριβώς χρειαζόσουνα για να ανανεωθείς και να βγεις από τον κυκεώνα των προβλημάτων, που μπορεί να έχεις το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, θα έχεις την ευκαιρία σήμερα να απαλλαγείς από την αρνητική ματιά, με την οποία έβλεπες μέχρι τώρα κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η Αφροδίτη από τους Διδύμους σου δίνει όλα τα φόντα, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Κάνε κάτι δραστικό και άμεσα!!!




Ιχθείς
20/2,20/3

Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, αγαπητέ Ιχθύ, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές καταστάσεις, που μπορεί να σε κρατούν πίσω στα σχέδιά σου. Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Ο Ερμής από το ζώδιό σου σε ευνοεί σημαντικά, στην επίτευξη των σκοπών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου σήμερα, φίλε Ιχθύ, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ το τελευταίο διάστημα και νιώθεις μεγάλη πίεση. Ό,τι κι αν κάνεις, κάνε το με όμορφο τρόπο και μην φτάνεις στα άκρα. Αν η μοναξιά είναι ακόμη η μοναδική σου παρέα, να ξέρεις ότι η ευτυχία είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι. Άνοιξε τα ματιά σου, για να την αναγνωρίσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα στη δουλειά σου θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη για να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα που αφορούν στο αντικείμενο σου. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι, γιατί αν κινηθείς με συνεση, μπορείς εύκολα να τα λύσεις.


Πηγή: myastro.gr



Κίνα: Δείτε πώς η αστυνομία αντιμετώπισε τον δράστη που απειλούσε με μαχαίρι μια νεαρή γυναίκα έξω από σούπερ μάρκετ!

Posted: 08 Apr 2012 01:59 PM PDT

Δείτε το απίστευτο video...



Πηγή: tromaktiko.gr

Γονείς για κλάματα... (pics)

Posted: 08 Apr 2012 01:45 PM PDT

Παραδείγματα προς αποφυγή...


 






Τα πιο περίεργα πασχαλινά έθιμα ανά τον κόσμο (pics)

Posted: 08 Apr 2012 01:30 PM PDT

Όπως συμβαίνει και με άλλες θρησκευτικές γιορτές...Ο εορτασμός του Πάσχα εκτείνεται και πέρα από την εκκλησία. Από παλιά, το Πάσχα αποτελεί περίοδο εορτασμού και έχει συνδεθεί με πολλά παραδοσιακά έθιμα ανά τον κόσμο, όπως μπουγελώματα, το κάψιμο του Ιούδα, γιγαντιαίες ομελέτες, χαρταετοί κ.ά.

Αν λοιπόν μέχρι τώρα πιστεύατε ότι το σούβλισμα του αρνιού είναι το πιο περίεργο πασχαλινό έθιμο, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω πασχαλινά έθιμα διαφόρων λαών του κόσμου, που βρήκαμε ύστερα από αναζήτηση στο Διαδίκτυο…

Ισπανία (Verges)- Ο χορός του θανάτου

Η μικρή πόλη Verges στα βορειανατολικά της Ισπανίας, φιλοξενεί ένα ασυνήθιστο χορό του… Θανάτου. Τη Μεγάλη Πέμπτη, πολλοί κάτοικοι φορούν κοστούμια –πολλά από αυτά απεικονίζουν σκελετούς- και συμμετέχουν στην πομπή του παραδοσιακού «χορού του θανάτου», στους δρόμους της μεσαιωνικής πόλης. Η παρέλαση ξεκινά τα μεσάνυχτα, διαρκεί τρεις ώρες και κορυφώνεται με τρομακτικούς σκελετούς που μεταφέρουν κιβώτια με στάχτες.

Σκανδιναβία- Οι μάγισσες του Πάσχα


Στη Φινλανδία και σε μέρη της Σουηδίας, τα παιδιά «ζωντανεύουν» τη μάγισσα του Πάσχα, ντύνονται με παλιά ρούχα και κουρέλια και κρατάνε σκουπόξυλα. Έτσι ντυμένα, πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα και ζητούν κέρασμα (όπως στο Halloween), δίνοντας ως αντάλλαγμα διακοσμημένα κλαδιά με μπουμπούκια. Οι χαρούμενοι… μάγοι παίρνουν τους δρόμους την Πέμπτη ή το Σάββατο πριν από το Πάσχα. Επίσης, τις μέρες μέχρι το Πάσχα, φωτιές και πυροτεχνήματα ανάβουν στους δρόμους για να «διώξουν» τις μάγισσες που πιστεύεται ότι βγαίνουν ανάμεσα στη Μεγάλη Πέμπτη και την Κυριακή του Πάσχα. Για μεσημεριανό ή δείπνο, το Μεγάλο Σάββατο, οι οικογένειες στη Σουηδία και τη Δανία τρώνε σε μπουφέ, ρέγγα, σολομό, πατάτες, αυγά και άλλα φαγητά. Στη Φινλανδία, συνηθίζουν να τρώνε ψητό αρνί με πατάτες και λαχανικά.

Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ- αυγά που κυλάνε


Σύμφωνα με μια παλιά παράδοση, σε ορισμένες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου (όπως π.χ. στη Σκωτία και τη Βόρεια Αγγλία) οι άνθρωποι ρίχνουν βαμμένα αυγά στους απότομους λόφους την Κυριακή του Πάσχα. Στις ΗΠΑ, το έθιμο αυτό πραγματοποιείται συχνά σε επίπεδο έδαφος, με το σπρώξιμο των αυγών με ένα κουτάλι.

Βερμούδες- Πέταγμα χαρταετού


Τη Μεγάλη Παρασκευή, στο βρετανικό υπερπόντιο έδαφος των Βερμούδων, οι κάτοικοι «πετάνε» πολύχρωμους χαρταετούς, συμβολίζοντας την Ανάληψη του Χριστού στον ουρανό. Η ιστορία λέει ότι ο «δάσκαλος» χρειαζόταν ένα απλό, αλλά διαρκές σύμβολο για να βοηθήσει τους «μαθητές» του να κατανοήσουν την Ανάληψη του Χριστού στον ουρανό. Έτσι, έφτιαξε έναν χαρταετό, τον διακόσμησε με την εικόνα του Χριστού και τον «πέταξε' στον ουρανό. Οι Βερμούδες, είναι επίσης διάσημες για την καλλιέργεια και εξαγωγή πασχαλινών κρίνων.

Εκτός από ζεστά ψωμάκια με σταυρούς και πασχαλινά αυγά, στις Βερμούδες συνηθίζουν να τρώνε κέικ ψαριού κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

Γαλλία (Haux)- γιγαντιαία ομελέτα


Στην πόλη Haux της νοτιοδυτικής Γαλλίας, τη Δευτέρα της Λαμπρής, ψήνεται μια γιγαντιαία ομελέτα στην κεντρική πλατεία. Περίπου 5.000 αυγά χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν ένα κατάλληλο γεύμα για 1.000 άτομα. Φυσικά, ακριβώς στην ώρα του μεσημεριανού γεύματος.

Ιταλία (Φλωρεντία)- η ανατίναξη του κάρου


Στη Φλωρεντία, συνηθίζεται το μοναδικό έθιμο του Scoppio del Carro, κατά το οποίο ανατινάσσεται μια άμαξα, κατά τη διάρκεια του ακούσματος του ύμνου Gloria την Κυριακή του Πάσχα. Όταν η άμαξα φτάνει μπροστά στο Duomo της Φλωρεντίας, ο επίσκοπος ανάβει με το Άγιο Φως μια ρουκέτα σε σχήμα περιστεριού (Colombina), η οποία ξεκινάει από την Αγία Τράπεζα και φτάνει στην άμαξα, η οποία είναι γεμάτη πυροτεχνήματα. Μόλις η ρουκέτα αγγίζει το αμάξι, τα πυροτεχνήματα ανάβουν και η πλατεία πλημμυρίζει με φως, σε ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Ελβετία (Nyon)- πασχαλινά πηγάδια


Οι Ελβετοί στην πόλη Nyon, μετατρέπουν τα σιντριβάνια και τις βρύσες τους σε πασχαλινά πηγάδια, στολίζοντάς τα με χρωματιστές κορδέλες, διακοσμημένα αυγά και λουλούδια. Αυτή η γιορτή του νερού είναι επίσης μια γιορτή για τη νέα ζωή και προέρχεται από μια παλιά γερμανική παράδοση του εορτασμού της τήξης των χιονιών και της επιστροφής του νερού στις βρύσες. Ένα παρόμοιο έθιμο υπάρχει και στο Bischofszell, στην Canton Thurgau.

Αυστραλία- Bilby vs πασχαλινό λαγουδάκι

Αν τύχει και βρεθείτε στην Αυστραλία για το Πάσχα, μην περιμένετε να δείτε παραδοσιακά… λαγουδάκια που συνηθίζονται αλλού. Οι Αυστραλοί δεν είναι ιδιαίτερα λάτρεις των κουνελιών, που καταστρέφουν τις καλλιέργειες και τη βλάστησή τους. Αντί αυτών προτιμούν το Bilby, ένα μικρό μαρσιποφόρο, που αποτελεί την πασχαλινή μασκότ τους.


Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία- "φτερωτές" καμπάνες

Οι καμπάνες των εκκλησιών μένουν σιωπηλές ως ένδειξη πένθους για μία ή περισσότερες ημέρες πριν από το Πάσχα στην Ολλανδία, το Βέλγιο και τη Γαλλία. Αυτό έχει οδηγήσει σε μια παράδοση που λέει ότι το Πάσχα οι καμπάνες «πετούν» μακριά για να φτάσουν στη Ρώμη (γεγονός που εξηγεί τη σιωπή τους) και να επιστρέψουν το πρωί του Πάσχα φέρνοντας δύο βαμμένα αυγά και σοκολατένια αυγά ή κουνέλια. Τόσο στην Ολλανδία όσο και στο φλαμανδόφωνο Βέλγιο, συνηθίζονται ακόμη οι παραδόσεις που έχουν να κάνουν με τις καμπάνες. Οι καμπάνες («de Paasklokken») «πετούν» για τη Ρώμη το Μεγάλο Σάββατο, που ονομάζεται «Stille Zaterdag» στην Ολλανδία, ενώ στο γαλλόφωνο Βέλγιο και στη Γαλλία οι καμπάνες είναι σιωπηλές από τη Μεγάλη Πέμπτη.

Πολωνία- μπουγέλο Smingus-Dyngus


Στην Πολωνία κατά τη διάρκεια του Πάσχα, καλό θα είναι να έχετε μαζί σας… μια πετσέτα, ομπρέλα ή αδιάβροχο. Σε ένα ασυνήθιστο έθιμο που είναι γνωστό ως Smingus-dyngus, τα αγόρια μπουγελώνουν στα κορίτσια τη Δευτέρα του Πάσχα. Το Smingus-dyngus αναφέρθηκε για πρώτη φορά τον 15ο αιώνα. Τότε υπήρχαν δύο χωριστά έθιμα: κατά το śmingus, οι άνδρες έριχναν νερό στις γυναίκες και κατά το dyngus, οι άνθρωποι ζητούσαν δωρεές. Η παράδοση του Smingus-Dyngus τη Δευτέρα του Πάσχα είναι ένα έθιμο που σήμερα εμφανίζεται σε όλους τους σλαβικούς πολιτισμούς.

Ελλάδα και Λατινική Αμερική- Ιούδες που καίγονται


Στην Ελλάδα και σε ορισμένες χώρες της Λατινικής Αμερικής, κατασκευάζεται ένα ομοίωμα του μαθητή που πρόδωσε τον Ιησού, το οποίο στη συνέχεια καίγεται με φωτιά ή πυροτεχνήματα. Αν και δεν αποτελεί επίσημο κομμάτι του πασχαλινού λειτουργικού, το έθιμο αυτό αποτελεί μέρος της αναπαράστασης της ιστορίας των Παθών. Το έθιμο ποικίλει, ανάλογα με την περιοχή, αλλά το ομοίωμα του Ιούδα κρεμιέται συνήθως, τη Μεγάλη Παρασκευή και καίγεται το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα. Στην Ελλάδα το έθιμο συνηθίζεται στην Κρήτη, στη Μεσσηνία, στη Θράκη, στους Γαργαλιάνους, στην Κάλυμνο κ.α.

Νέα Υόρκη- πασχαλινή παρέλαση


Στην Αμερική, σύμφωνα με μια πανάρχαια δεισιδαιμονία, οι άνθρωποι έπρεπε να φορούν καινούρια ρούχα για το Πάσχα, για να έχουν καλή τύχη όλο το χρόνο. Από τα μέσα του 1800, στη Νέα Υόρκη, οι άνθρωποι έβαζαν τα καλά τους και παρέλαυναν στην 5η Λεωφόρο. Ακολουθώντας αυτή την παράδοση, η παρέλαση του Πάσχα, συνεχίζεται και σήμερα στη μεγάλη λεωφόρο.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές