Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Οι ταινίες με τα περισσότερα downloads το 2011

Posted: 12 Feb 2012 07:30 PM PST

Το 2011 φτάνει στο τέλος του και αρκετές ήταν οι ταινίες που κατέβηκαν πειρατικά σε εκατομμύρια υπολογιστές στον κόσμο...
Ποιες όμως ήταν οι πιο δημοφιλείς;
Το Fast Five με αρκετά εκατομύρια σε εισπράξεις σε κινηματογράφους αλλά και 9,2 εκ. downloads βρέθηκε στην πρώτη θέση του top 10 ακολουθούμενο από το Hangover 2.
Αναλυτικά το top 10:

top10

Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Γιατί κάποιοι γεννιούνται αριστερόχειρες;

Posted: 12 Feb 2012 07:15 PM PST

Είναι αναγκασμένοι να ζουν σ΄ένα κόσμο πλασμένο για εκείνους που ακολουθούν πιστά το παραδοσιακό ρητό...
τα πράγματα πάνε δεξιά. Συνεπώς όλα τα κάνουν αντίθετα! Μια καθημερινή, απλή κίνηση μετατρέπεται σε μεγάλη ταλαιπωρία! Το pyles.tv, επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα "γιατί κάποιοι γεννιούνται αριστερόχειρες και πόσο διαφέρουν από τους υπόλοιπους;".

"Στιγματισμένοι και αποκλεισμένοι κοινωνικά", κάποτε!

Το ζήτημα των αριστερόχειρων παραμένει ένα μυστήριο για την επιστήμη. Για πολλά χρόνια αποτελούσαν τους μη φυσιολογικούς σε μια ανίδεη, γεμάτη προκαταλήψεις κοινωνία. Οι γονείς και οι δάσκαλοι εξανάγκαζαν ακόμα και μέσω της αποτρόπαιας οδού της βίας να μάθουν να γράφουν με το δεξί .

Οι επιταγές της χριστιανικής θρησκείας επιτάσσουν τους πιστούς να μην κάνουν το σταυρό τους με το αριστερό χέρι. Όι γραφές αναφέρουν ότι ο ληστής που μετανόησε βρισκόταν δεξιά του Εσταυρωμένου καθώς ο Ματθαίος υποδεικνύει το πυρ το εξώτερον για όσους βρίσκονται αριστερά. Μια σειρά από μαρτυρίες δείχνουν οτι το σκοτεινό αυτό μονοπάτι δημιουργήθηκε για την ομάδα αυτή.

Αποτελούν το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού!

Αποτελούν σήμερα περίπου το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ένας στους δέκα ανθρώπους κάνουν χρήση του αριστερού χεριού, γεγονός που σημαίνει ότι τουλάχιστον 600 εκατομμύρια άτομα βλέπουν τα γεγονότα από μια "αριστερή" οπτική γωνία.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια ραγδαία αύξηση γεννήσεων παιδιών που είναι αριστερόχειρες. Σύμφωνα με το Ρώσο καθηγητή Βιολογίας Alexander Dubov "ο αριθμός των αριστερόχειρων που γεννήθηκαν το 2005 είναι διπλάσιος από αυτό που καταγράφηκε το 1990. Αν συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία το 2020 θα ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο".

" Για όλα φταίει το γονίδιο;"

Υπάρχουν άνθρωποι που γεννιούνται αποκλειστικά αριστερόχειρες και άλλοι που κάνουν χρήση και των δυο χεριών.

Στον τέταρτο μήνα της κύησης ανακοινώνεται η βιολογική απόφαση το ποιον δρόμο θα ακολουθήσει το έμβρυο. Για έναν ανεξήγητο μέχρι τώρα λόγο το φαινόμενο παρατηρείται πιο συχνά στα αγόρια.

Σύμφωνα με τον Dr Clyde Francks, ερευνητή στο τμήμα Γενετικής του πανεπιστημίου Οξφόρδης " το γονίδιο LRRTM1 κατέχει ένα σοβαρό ρόλο στον προσδιορισμό των τμημάτων που καθοδηγούν συγκεκριμένες λειτουργίες. Στους αριστερόχειρες το αριστερό τμήμα του εγκεφάλου ελέγχει τα συναισθήματα και το δεξί την ομιλία. Στους δεξιόχειρες συμβαίνει το αντίθετο."

Το επόμενο βήμα της μελέτης είναι να διερευνηθεί η επίδραση του γονιδίου αυτού στην ανάπτυξη του εγκεφάλου. Ο καθηγητής και υπεύθυνος του προγράμματος δηλώνει: " Μέσω των χρήσιμων ευρημάτων που προκύπτουν , προσπαθούμε να κατανοήσουμε την ανάπτυξη της ασυμμετρίας του , η οποία σχετίζεται και με ψυχιατρικές ασθένειες." Ωστόσο καθησυχάζει αυτούς που επιμένουν "αριστερά" ότι δεν πρέπει να ανησυχούν διότι η πλειονότητα των αριστερόχειρων δεν θα εμφανίσει ποτέ πρόβλημα .

"Τα ξεχωριστά ταλέντα των αριστερόχειρων"

Στους εκλεγμένους της "αριστερής" συμπεριφοράς κυριαρχεί ο δεξιός λοβός του εγκεφάλου. Ως εκ τούτου παρουσιάζουν υψηλή αντίληψη ήχων και χρωμάτων. Για το λόγο αυτό διαπρέπουν στους δύσβατους χώρους της τέχνης, της ζωγραφικής, της μουσικής .

Επιπλέον διαθέτουν μνήμη ελέφαντα καθώς και μια μαθηματική αντίληψη, η οποία τους ωθεί να ενασχοληθούν με θετικές επιστήμες και με τα επιτεύγματά τους να παραμείνουν στις σελίδες της Ιστορίας ως μεγάλοι επιστήμονες. Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλοί αριστερόχειρες έχουν έντονες μεταφυσικές ανησυχίες! Γνωρίζουν τι συνέβη σε ένα περιστατικό χωρίς να είναι παρόντες (διαίσθηση) και η ενόραση τους είναι αρκετά αυξημένη.

Οι διάφορες δεισιδαιμονίες του παρελθόντος έχουν αντικατασταθεί από την ταμπέλα του χαρισματικού. Τα άτομα αυτά λάμπουν δια της εξαιρετικής αντίληψης που παρουσιάζουν! Τρία στα πέντε παιδιά, των οποίων ο δείκτης νοημοσύνης ξεπερνά το 130%, είναι αριστερόχειρες. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να αγγίζουν με ταχύτερους ρυθμούς από τους υπόλοιπους συναδέλφους την κορυφή της επαγγελματικής επιτυχίας. Στατιστικά ένας στους πέντε που ανήκει στα διοικητικά στελέχη είναι άτομο που όλα βαίνουν "αριστερά".

"Τα αρνητικά στοιχεία των αριστερόχειρων"

Μπορεί λοιπόν να απαρτίζονται από μια σειρά από πλεονεκτήματα, αλλά για να συμπληρωθεί το πορτραίτο είναι απαραίτητα όλα τα στοιχεία, ακόμα και αν είναι αρνητικά. Σύμφωνα με έρευνες ζουν λιγότερο χρονικό διάστημα από τους δεξιόχειρες: από λίγους μήνες μέχρι και εννέα χρόνια. Η ερμηνεία που δίδεται γι αυτό το στοιχείο είναι ότι είναι επιρρεπείς σε θανατηφόρα ατυχήματα, ιδιαίτερα όταν κάνουν χρήση μηχανισμών που εφευρέθηκαν από τους "αντιπάλους"!

Επίσης έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στο Abetray University με επικεφαλή τη Dr Lynn Wright, καταλήγει σε μια σειρά από συμπεράσματα: οι αριστερόχειρες αισθάνονται περισσότερο αμήχανα από τους υπολοίπους όταν παρευρίσκονται σε σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις. Ντρέπονται, κοκκινίζουν . Η αμηχανία εντοπίζεται στα χαρακτηριστικά του προσώπου και σώματός τους. Το άγχος τους φλερτάρει έντονα σε σημείο να οδηγούνται συχνά σε εξωτερικούς χώρους για να αναπνεύσουν και να ηρεμήσουν.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης δεν εκδηλώνουν εύκολα τα συναισθήματα τους , ούτε αποκαλύπτουν με θάρρος την άποψή τους. Πληγώνονται εύκολα από την κακοπροαίρετη και αρνητική κριτική γι αυτό αποφεύγουν να πουν δημοσίως τα όσα σκέπτονται. Η επίπληξη αποτελεί μια πράξη , την οποία θεωρούν αγενή και απαράδεκτη. Στεναχωριούνται και αυτό συνοδεύεται από μια σειρά δυσκολιών κυρίως στην μαθητική ηλικία.

Η DR Lynn Wright υποστηρίζει ότι όλα αυτά τα άκρως ενδιαφέροντα οφείλονται στις διαφορές που παρουσιάζουν τα τμήματα του ανθρώπινου εγκεφάλου μεταξύ αυτών που επιμένουν "αριστερά" και αυτών που βλέπουν τη ζωή με το δεξί μάτι. "Οι αριστερόχειρες διστάζουν. Γνωρίζουμε λοιπόν ότι η αριστερή πλευρά του σώματος τους δέχεται εντολές από το δεξί ημισφαίριου του εγκεφάλου. Αυτή είναι η πλευρά που ελέγχει τις αρνητικές πλευρές των συναισθημάτων. Εξετάσαμε 46 αριστερόχειρες και 66 δεξιόχειρες. Οι πρώτοι μας έδωσαν απαντήσεις του τύπου: δεν μπορώ την επίπληξη, ανησυχώ για τα λάθη κλπ. Ήταν εμφανή τα απαισιόδοξα μηνύματα".

Μια εντελώς περίεργη ζημιά σε αυτοκίνητο μετά από τρακάρισμα (pics)

Posted: 12 Feb 2012 06:00 PM PST

Τι θα μπορούσε άραγε να προκαλέσει αυτή τη ζημιά;







Κρεβατοκάμαρες με θέα που κόβει την... ανάσα (pics)

Posted: 12 Feb 2012 05:45 PM PST

Τι καλύτερο από το να γυρνάς στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και ξαπλώνοντας στο κρεβάτι σου να βλέπεις αυτή την υπέροχη θέα. Τελικά κάποια πράγματα στη ζωή είναι ανεκτίμητα. Δείτε την εκπληκτική θέα που βλέπουν οι τυχεροί ιδιοκτήτες αυτών των σπιτιών όταν ξαπλώνουν στο κρεβάτι τους...













Ατυχείς στιγμές σε δελτία ειδήσεων (video)

Posted: 12 Feb 2012 05:30 PM PST

Στιγμές που οι παρουσιαστές θα ήθελαν να ξεχάσουν...


Ήρθε στον κόσμο νωρίτερα για να γνωρίσει τον πατέρα της

Posted: 12 Feb 2012 05:15 PM PST

Μία γυναίκα στις Ηνωμένες Πολιτείες έφερε στον κόσμο το παιδί της δύο εβδομάδες νωρίτερα, για να προλάβει να γνωρίσει τον ετοιμοθάνατο πατέρα του.
Η σύζυγος του Μαρκ Όλγκερ ήθελε η μικρή της να γνωρίσει οπωσδήποτε τον πατέρα της. Όταν οι γιατροί της είπαν ότι ο 52χρονος Μαρκ δεν θα άντεχε πολύ ακόμη, δεν το σκέφθηκε ούτε στιγμή και μπήκε στο χειρουργείο.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε υγιέστατο και έδωσε για τελευταία φορά χαρά στον Μαρκ. Η μικρή Σαβάνα έμεινε στην αγκαλιά του μπαμπά της για 45 λεπτά, πριν εκείνος πέσει σε κώμα, εξαιτίας επιπλοκών από θεραπεία κατά του καρκίνου.

Το πιο τρομακτικό κύμα σε Super slow motion (video)

Posted: 12 Feb 2012 05:01 PM PST

Το κύμα Teahupoo στην Ταϊτή αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση …
για κάθε σέρφερ και κάνει τους περισσότερους από αυτούς να μοιάζουν με ερασιτέχνες. Θαυμάστε το σε ένα εκπληκτικό super slow motion video!




Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία 194 βουλευτών το μνημόνιο

Posted: 12 Feb 2012 03:07 PM PST

Η νέα δανειακή σύμβαση υπερψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής. Ωστόσο, την επόμενη μέρα της έγκρισης του νέου μνημονίου το πολιτικό σύστημα δεν θα έχει καμία σχέση με όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα...

Οι διαφοροποιήσεις βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ από την επίσημη γραμμή των κομμάτων τους να υπερψηφίσουν τη συμφωνία της Ελλάδας με την τρόικα, αναγκάζουν τις ηγεσίες των αποκαλούμενων μεγάλων κομμάτων να διαγράψουν τους αμφισβητίες από τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες.

Ερώτημα είναι τι θα πράξουν τα κόμματα με όσους βουλευτές ψήφισαν παρόντες, ή "ναι επί της αρχής ωστόσο καταψήφισαν επιμέρους άρθρα της νέας δανειακής σύμβασης όπως συνέβη με αρκετούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Μεγάλο είναι το πλήγμα για τον Αντώνη Σαμαρά που άκουσε βουλευτές της ΝΔ όπως ο Χρήστος Ζώης, η Μαρία Κόλλια, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Θεόφιλος Λεονταρίδης και ο Παναγιώτης Μελάς να καταψηφίζουν παρά το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς είχε επιβάλλει κομματική πειθαρχία προειδοποιώντας τους αντάρτες ότι οι δρόμοι τους με το κόμμα της ΝΔ θα χωρίσουν. 
 
Άγνωστο είναι επίσης τι θα συμβεί με τους Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη που διαφοροποιήθηκαν από την επίσημη γραμμή του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη και είπαν "ναι" στο νέο μνημόνιο.

 Πηγή: protothema.gr

Επίθεση των «Anonymous» σε primeminister.gr και astynomia.gr

Posted: 12 Feb 2012 03:01 PM PST

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν οι ιστοσελίδες primeminister.gr και το astynomia.gr. Οι δύο ιστοσελίδες, του πρωθυπουργού και της αστυνομίας τέθηκαν εκτός λειτουργίας μόλις έγινε αντιληπτό ότι χτυπήθηκαν από χάκερ. Σύμφωνα με το twitter που διατηρούν οι Anonymous τα δύο site χτυπήθηκαν.

«Anonymous @YourAnonNews Close TANGO DOWN: primeminister.gov.gr #Anonymous #Syntagma #Greece #12fgr» αναφέρουν στο μήνυμα τους, όπως ακριβώς και προχθές που χτύπησαν τη CIA.

Δίνουν λεφτά τα ΑΤΜ των τραπεζών;

Posted: 12 Feb 2012 02:37 PM PST

Διαβάστε τι γράφει επωνύμως αναγνώστρια του taxalia. Δεν το υιοθετούμε, επειδή δεν το τσεκάραμε οι ίδιοι, δεν θέλουμε να κινδυνολογούμε, αλλά το παραθέτουμε για να μας ενημερώσετε κι εσείς, αν έχετε παρόμοια εμπειρία...
Αυτός είναι ο ρόλος των κοινωνικών δικτύων άλλωστε, η αλληλοενημέρωση. Χωρίς υπερβολές και ράδιο αρβύλα όμως.

Επαναλαμβάνουμε ότι δεν υιοθετούμε το μήνυμα, πιθανώς να υπάρχουν άλλοι λόγοι και να μην είναι απαραίτητα κάτι περίεργο. Δείτε:

Αγαπητό taxalia,

Κάτι πολύ περίεργο συνέβη σήμερα και επειδή δεν έχω τα μέσα να το διερευνήσω περαιτέρω, είπα να απευθυνθώ στη συντακτική σας ομάδα. Προσπάθησα αρχικά να κάνω ανάληψη από Alpha Bank και μου έβγαλε "λυπούμαστε αλλά δεν μπορεί να πάρετε χρήματα αυτή τη στιγμή". Λέω κι εγώ δεν θα έχει το κατάστημα χρήματα, δεν είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει. Έτσι, κατευθύνθηκα προς την Πειραιώς της γειτονιάς, και προσπάθησα να βγάλω με την δική της κάρτα ανάληψης. Και εκεί μια από τα ίδια "λυπούμαστε αλλά δεν μπορείτε να βγάλετε χρήματα". Έξω από την τράπεζα ήταν και άλλοι "πελάτες" που επίσης απορούσαν γιατί δεν μπορούν να βγάλουν χρήματα.

Πάω στη συνέχεια στην Εμπορική, να δω αν μέσω ΔΙΑΣ μπορεί να βγάλει. Το ίδιο ακριβώς μήνυμα και εκεί!!! Πάω και στην Εθνική, επίσης μέσω ΔΙΑΣ, και ούτε από εκεί βγάζει χρήματα!!! Τουτέστιν, μετά από τέσσερις τράπεζες δεν κατάφερα να βγάλω χρήματα.

Δοκιμάστε το κι εσείς να δείτε αν μπορείτε να βγάλετε... Και αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό ΛΟΓΙΚΑ...ευχαρίστως να ακούσω την εξήγηση. Γιατί εμένα το μυαλό μου πάει στο χειρότερο σενάριο: οι τράπεζες φοβούνται τα σημερινά αποτελέσματα και γι' αυτό δεν δίνουν χρήματα... Μπορείτε να δημοσιεύεσετε αν θέλετε το μήνυμά μου, για να το δοκιμάσουν όσοι μπορούν από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Εγώ το δοκίμασα στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να υπάρχει λογική εξήγηση....

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη!

Posted: 12 Feb 2012 01:55 PM PST

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις αναθυμιάσεις από τους... καμένους κάδους απορριμμάτων και τη ρίψη δακρυγόνων κατά τις οδομαχίες που ξέσπασαν στην ουρά της πορείας διαμαρτυρίας, όταν ο κύριος όγκος της είχε φθάσει στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι περισσότεροι διαδηλωτές αποχώρησαν, ενώ οι αστυνομικοί με χρήση δακρυγόνων απώθησαν από τις οδούς Τσιμισκή και Εγνατία μία ομάδα αντιεξουσιαστών που είχε στήσει μπλόκο με κάδους απορριμμάτων.

Ομάδες νεαρών παραμένουν συγκεντρωμένες μεταξύ Μητροπόλεως και Τσιμισκή και έχουν ανάψει φωτιές στο πλακόστρωτο. Οι τρεις κεντρικοί οδοί Εγνατία, Τσιμισκή και Μητροπόλεως είναι κλειστές, καθώς στο οδόστρωμα υπάρχουν αναποδογυρισμένοι κάδοι που φλέγονται.

Παρόντες στις συνομιλίες στη Βουλή Γλέζος και Θεοδωράκης

Posted: 12 Feb 2012 01:27 PM PST

Στην αίθουσα της ολομέλειας του κοινοβουλίου... βρίσκονται ο Μανώλης Γλέζος και ο Μίκης Θεοδωράκης. Τα δύο ιστορικά πρόσωπα, που έχουν δώσει τις δικές τους μάχες κατά του ναζισμού και της δικτατορίας αντίστοιχα, παρακολουθούν την κρίσιμη συνεδρίαση στη Βουλή, μετά από τα προβλήματα υγείας, που τους προκάλεσαν τα χημικά των αστυνομικών δυνάμεων, κατά τη διάρκεια της απογευματινής συγκέντρωσης στην πλατεία Συντάγματος.

Η φωτογραφία, που βλέπετε, κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του πρακτορείου Reuters, το οποίο κάνει ειδική αναφορά στις δύο προσωπικότητες.

Έκκληση Πυροσβεστικής στους διαδηλωτές

Posted: 12 Feb 2012 01:07 PM PST

Έκκληση απευθύνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε όλους τους... διαδηλωτές, οι οποίοι βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να διευκολύνουν τα πυροσβεστικά οχήματα να φτάσουν στα σημεία όπου μαίνονται εστίες φωτιάς.

Μέχρι στιγμής, τα πυροσβεστικά οχήματα αντιμετωπίζουν δυσκολίες ώστε να προσεγγίσουν τα κτίρια.

Στις φλόγες έχει παραδοθεί το κέντρο της Αθήνας

Posted: 12 Feb 2012 12:40 PM PST

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της Αθήνας μετά το συλλαλητήριο κατά του μνημονίου και πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή.


Λίγο μετά τις εννέα, τουλάχιστον δέκα κτήρια -ανάμεσά τους το Δημαρχείο, οι ιστορικοί κινηματογράφοι «Αττικόν» και «Άστυ» και τα κεντρικά της Alpha- τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Δεκάδες άτομα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία με ελαφρά τραύματα ή αναπνευστικά προβλήματα, και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στο Twitter ότι υπάρχει πανικός και άνθρωποι ποδοπατούνται.

Στις δέκα το βράδυ, τα επεισόδια μαίνονται στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, καθώς η αστυνομία απωθεί και πάλι τους διαδηλωτές από την πλατεία.

Επεισόδια ξέσπασαν και στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο.

Οι κυριότερες εξελίξεις:

Πυρκαγιά στο δημαρχείο Αθηναίων στην πλατεία Κοτζιά
Εκτός ελέγχου μαίνεται πυρκαγιά που έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο το κτήριο του καταστήματος Kosta Boda και του κινηματογράφου «Αττικόν» στη γωνία στη γωνία της Χρήστου Λαδά με τη Σταδίου.
Στις φλόγες και ο κινηματογράφος «Άστυ» και η διπλανή καφετέρια στην πλατεία Κοραή.
Τουλάχιστον 35 πολίτες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι ή με αναπνευστικά προβλήματα στα νοσοκομεία «Γενικό Κρατικό» και «Σωτηρία». Όλοι, πάντως, αναμένεται να πάρουν σύντομα εξιτήριο.
Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, υπάρχουν επίσης 40 τραυματίες αστυνομικοί, οι δύο σοβαρά.
Στις φλόγες και τα κεντρικά γραφεία της Alpha Bank στη γωνία Πεσματζόγλου και Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, από τα υπόγεια του κτηρίου απεγκλωβίστηκαν εργαζόμενοι.
Περίπου 30 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, πυρπόλησαν αυτοκίνητα και τραυμάτισαν δύο αστυνομικούς.
Δύο καταστήματα -μια καφετέρια Starbucks και ένα υποκατάστημα της Eurobank- πυρπολήθηκαν στην οδό Κοραή.
Πυρκαγιά και στο εμπορικό κέντρο στη γωνία της Χαριλάου Τρικούπη με τη Φειδίου.
Πυρκαγιά στην Εθνική Τράπεζα στην οδό Αιόλου.
Στις φλόγες κτήριο στην Ευριπίδου.
Φωτιά και σε τράπεζα στη γωνία Ιπποκράτους και Ακαδημίας.
Φωτιά στο κατάστημα «Γερμανός» στη Μπενάκη.
Νέα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος μετά την επιστροφή των κουκουλοφόρων.
Πόλεμος με πέτρες και μολότοφ σε γύρω δρόμους -Μητροπόλεως, Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Ιπποκράτους, Βουκουρεστίου, Σίνα, Χαριλάου Τρικούπη.
Το κέντρο είναι σχεδόν απρόσιτο για τα πυροσβεστικά οχήματα και τα ασθενοφόρα λόγω των αυτοσχέδιων οδοφραγμάτων, και η πυροσβεστική απηύθυνε έκκληση στους διαδηλωτές να ανοίξουν τους δρόμους. Πυροσβεστικό όχημα δέχτηκε επίθεση στην Ιπποκράτους.Επεισόδια και στη 

Θεσσαλονίκη

Επεισόδια ξέσπασαν στην ουρά της μεγάλης πορείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδες νεαρών άρχισαν να σπάνε πινακίδες και κάμερες τραπεζικών καταστημάτων στην οδό Μητροπόλεως και οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Κουκουλοφόροι έσπασαν τη βιτρίνα της τράπεζας FB Bank και πέταξαν μέσα πυρσό, χωρίς όμως να προκληθεί πυρκαγιά, και προκάλεσαν φθορές σε ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Οι αστυνομικοί απώθησαν τους διαδηλωτές προς την πλατεία Αριστοτέλους, ωστόσο ο πετροπόλεμος συνεχίστηκε και η ατμόσφαιρα παραμένει τεταμένη.

Ένταση και στο Ηράκλειο

Κατά την διάρκεια της μεγάλης διαδήλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης, νεαροί έσπασαν τα τζάμια στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης .

Επιθέσεις με πέτρες και ξύλα στα γραφεία δύο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, του Βασίλη Κεγκέρογλου στην πλατεία Ελευθερίας και του βουλευτή Μ. Στρατάκη στην πλατεία Κορνάορυ.

Οι διαδηλωτές πυρπόλησαν με μολότοφ τζιπ της αστυνομίας και δέχτηκαν δακρυγόνα.

Πηγή: in.gr

Ένας βαριά τραυματίας...

Posted: 12 Feb 2012 12:38 PM PST

Καίγεται το Costa coffee και..
η Alpha Bank επί της Όθωνος, καίγεται στη Κοραή ο κινηματογράφος Αστύ, τα Starbucks και η Eurobank.Στη Χρ. Λαδά καίγεται το παλιό κτίριο της... εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, ενώ επί της Σταδίου καίγεται το κτίριο της Kosta Boda και ο κινηματογράφος Αττικόν. νωρίτερα κάηκε ένα αυτοκίνητο της πυροσβεστικής.


πηγή: tromaktiko.gr

Οι στάσεις που κοιμάστε μαζί και τι σημαίνουν (pics)

Posted: 12 Feb 2012 12:30 PM PST

Σφιχταγκαλιασμένοι; Ή μήπως πλάτη με πλάτη; Οι στάσεις... ύπνου των ζευγαριών αποκαλύπτουν πολλά για την ποιότητα της σχέσης τους!


Από ψυχαναλυτική πλευρά, ο τρόπος που κοιμόμαστε δείχνειτην εμβρυακή στάση που πιθανόν είχαμε μέσα στη μήτρα ή ακόμα και τη σχέση με τη μητέρα μας. Μπορεί επίσης να μας πει πολλά για την προσωπικότητα και την κοινωνικοποίησή μας. Όσον αφορά στα ζευγάρια, είναι εύκολο να βγάλουμε συμπεράσματα για την ποιότητα της σχέσης με βάση τη στάση που υιοθετούν στον ύπνο οι δύο σύντροφοι. Σύμφωνα μάλιστα με το σεξολόγο και ειδικό στις σχέσεις τον δύο φύλων δρα Gerard Leleu, συγγραφέα του βιβλίου «Πώς να κοιμάστε καλά μαζί» ( «L' art de bien dormir a deux» ), οι στάσεις των ζευγαριών στον ύπνο είναι σαν... σεισμογράφος που διαγράφει τις εντάσεις ή το καλό κλίμα που επικρατεί στη σχέση. Φανερώνουν αν υπάρχει πάθος, έλξη, συναίσθημα, προβλήματα ήαντιθέσεις. Είναι μάλιστα αξιοσημείωτο ότι οι στάσεις ύπνου εξελίσσονται με το χρόνο, ενώ οι ανάγκες φαίνεται να ποικίλλουν. Κάποιοι, για παράδειγμα, αισθάνονται ότι δεν μπορούν να αποκοιμηθούν χωρίς το ταίρι τους, αφού μόνο με την αγκαλιά του συντρόφου τους αισθάνονται ασφάλεια, ενώ άλλοι δεν αντέχουν καθόλου τα σφιχταγκαλιάσματα. (Πράγμα που μπορεί να ξεκινά απ' την ασφυκτική εμπειρία που είχαν βιώσει στην αγκαλιά της μητέρας τους!)


  1. Στάση Νο 1
    spoon Εκείνος την αγκαλιάζει, ενώ εκείνη έχει γυρισμένη την πλάτη και είναι σε εμβρυακή στάση. Το σώμα του και το σώμα της σχηματίζουν δύο καμπύλες (η μια μέσα στην άλλη). Είναι η πιο συνηθισμένη και ταυτόχρονα αγαπημένη στάση ύπνου για τα περισσότερα ζευγάρια. Εκείνος υποδηλώνει μια προστατευτική διάθεση απέναντι στην καλή του, ενώ εκείνη κερδίζει την επιβεβαίωση που χρειάζεται. Δείχνει ότι οι ρόλοι είναι μάλλον παραδοσιακά κατανομημένοι, με τον άντρα στη θέση του προστάτη-κατακτητή. Ταυτόχρονα, η στάση αυτή αποτελεί καλό σημάδι, γιατί δείχνει ότι υπάρχει ολοκλήρωση στη σχέση.
  2. Στάση Νο 2 zen_styleΌταν οι δύο κοιμούνται πλάτη με πλάτη, όμως τα σώματά τους ακουμπούν το ένα το άλλο. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για πιθανή ψυχρότητα στη σχέση. Η στάση αυτή, εκτός του ότι υποδηλώνει μεγάλη τρυφερότητα, είναι και άκρως ερωτική (ιδιαίτερα αν το σημείο επαφής είναι τα οπίσθιά σας!). Είναι συνήθως δείκτης μιας σχέσης στην οποία το σεξ μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο. Πιθανόν όμως το ζευγάρι ν' αποφεύγει τις πολλές ερωτήσεις ή αναλύσεις σε άλλα επίπεδα.
  3. Στάση Νο 3 leg_hugΕκείνος κοιμάται ανάσκελα με ανοιχτά τα χέρια (μοιάζει δηλαδή σαν σταυρό) και εκείνη κοιμάται δίπλα του με γυρισμένη την πλάτη σε εμβρυακή στάση. 
    Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για ένα έξυπνο και φιλελεύθερο ζευγάρι, αρκετά ερωτευμένο. Δείχνουν ξεκάθαρα ότι επιθυμούν να εξασφαλίσουν τη βολή τους στον ύπνο, πράγμα που μπορεί να υποδηλώνει υποσυνείδητα ότι ο καθένας προσπαθεί και επιδιώκει να διατηρήσει ως ένα βαθμό ανεξαρτησία και αυτονομία μέσα στη σχέση κι ότι αποφεύγουν να καταπιέζουν ο ένας τον άλλο.
  4. Στάση Νο 4 honeymoon_hugΟι δυο τους κοιμούνται αντικριστά, με τα πρόσωπα πολύ ή λιγότερο κοντά και τα χέρια να ακουμπούν ή να κρατιούνται. Είναι η στάση που συνήθως παίρνουν στον ύπνο τα καινούργια ζευγάρια, που μόλις έχουν ξεκινήσει τη ερωτική τους σχέση. Είναι χαρακτηριστική της αυτοκόλλητης φάσης και δείχνει την έντονη διάθεση να είναι οι δύο σύντροφοι συνέχεια μαζί και να μη χάσουν ο ένας τον άλλο. Δείχνει ότι υπάρχει πάθος, έρωτας, διάθεση για επικοινωνία. Είναι σίγουρα μια ιδιαίτερα ερωτική στάση, όμως όχι αρκετά πρακτική, αφού δεν αφήνει το σώμα να ξεκουραστεί. Γι' αυτό συνήθως, με το πέρασμα του χρόνου, τα περισσότερα ζευγάρια την αφήνουν και υιοθετούν κάποια άλλη.
  5. Στάση Νο 5 cliff_hangerΠλάτη με πλάτη, χωρίς ο ένας ν' ακουμπά το σώμα του άλλου.

    Μια στάση που υιοθετούν τα περισσότερα ζευγάρια έπειτα από καβγά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δείχνει ότι δεν υπάρχει επαφή μεταξύ τους κι ότι πιθανόν να έχουν χαθεί το συναίσθημα και η επικοινωνία. Είναι σημάδι ότι υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος από τον έναν ή και από τους δύο για τη σχέση τους. Είναι επίσης πιθανό ο ένας από τους δύο να περνάει κάποια περίοδο αυξημένου στρες ή να βιώνει το αίσθημα της εγκατάλειψης και της μοναξιάς.
  6. Στάση Νο 6 sweethearts_cradleΤο κεφάλι του ενός ακουμπάει στο στήθος του άλλου, ο οποίος συνήθως αγκαλιάζει με το χέρι την εξωτερική πλευρά. Πρώτη στις προτιμήσεις των ζευγαριών, είναι μια στάση που δείχνει ότι υπάρχει έρωτας, αγάπη, τρυφερότητα ανάμεσα στα δύο μέλη της σχέσης. Η γυναίκα που συνηθίζει ν' ακουμπά το κεφάλι στο στήθος του άντρα δείχνει την ανάγκη να αισθάνεται ότι μπορεί να στηριχθεί στο σύντροφό της. Ο άντρας, αντίθετα, που ακουμπά το κεφάλι στο στήθος της γυναίκας δείχνει ότι έχει ανάγκη από μια σύντροφο με μητρικές διαθέσεις. Είναι μια φοβερά ερωτική στάση, γιατί επιτρέπει στον ένα να ανασαίνει τις φερμόνες του άλλου, ενώ είναι ιδανική για την ενίσχυση της επικοινωνίας.
Κάθε ζευγάρι έχει δικές του συνήθειες στον ύπνο του. Αυτές που παρουσιάσαμε είναι μερικές απο τις πιο απλούστερες στάσεις κατά την διάρκεια του ύπνου. Περίπου το 20% των ζευγαριών, κοιμούνται σε διαφορετικά κρεβάτια, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι οι σχέσεις τους βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Εάν ανησυχείτε για το μέλλον στην σχέση σας συμβουλευτείτε ένα σύμβουλο ζευγαριών, μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Μην ξεχνάμε πώς οι άνθρωποι στον ύπνο τους ενεργούν υποσυνείδητα και τις περισσότερες φορές αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας και να συζητάτε για πράγματα που σας ικανοποιούν έτσι ώστε και οι δυο πλευρές να είναι "ευχαριστημένες" και όλα θα πάνε καλά


Μεγάλοι σταρ που... έχασαν τη γοητεία τους (pics)

Posted: 12 Feb 2012 12:17 PM PST

Δείτε μια λίστα με μερικούς διάσημους άντρες που ο χρόνος δεν τους φέρθηκε και τόσο καλά...Κάποτε ήταν ο κρυφός πόθος εκατοντάδων γυναικών ....σήμερα όμως έχουν αφεθεί πολύ με αποτέλεσμα να χάσουν την γοητεία τους...

Russell Crowe

Val Kilmer


Nic Cage

John Travolta

Mickey Rourke

Nick Nolte

Axl Rose

Η νέα διαφήμιση της "Durex" που προκάλεσε αντιδράσεις... (video)

Posted: 12 Feb 2012 12:00 PM PST

Η Durex είναι μια ηγετική εταιρία στον χώρο των προφυλακτικών και κατά καιρούς έχει χρησιμοποιήσει έξυπνες και ελκυστικές καμπάνιες για την προώθηση των προϊόντων της. Το τελευταίο όμως διαφημιστικό σποτ της εν λόγω εταιρίας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και τελικά η προβολή του απαγορεύτηκε...



Δείτε την εν λόγω διαφήμιση και πείτε μας τη γνώμη σας...


Οι πιο αποτυχημένοι... σκληροί άντρες (pics)

Posted: 12 Feb 2012 11:47 AM PST

Εκ πρώτης όψεως φαίνονται σκληροί, άλλα το background... μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει...









Στις φλόγες καταστήματα και το «Αττικόν» στο κέντρο της Αθήνας

Posted: 12 Feb 2012 11:27 AM PST


Αθήνα
Στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας -Πανεπιστημίου, Σταδίου, Ακαδημίας, Κοραή- έχουν μεταφερθεί αυτή την ώρα τα επεισόδια που ξέσπασαν νωρίτερα στο Σύνταγμα λόγω της ψηφοφορίας για το νέο μνημόνιο στη Βουλή. 
Στις φλόγες τουλάχιστον αρκετά καταστήματα και ο κινηματογράφος «Αττικόν», τουλάχιστον 11 οι τραυματίες.

Νωρίτερα, διαδηλωτές πέταξαν μολότοφ και αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν συγκεντρωμένες μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη και οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση εκτεταμένη χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Λίγο μετά τις οκτώ, τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος υποχώρησαν, αν και πολλοί διαδηλωτές έχουν επιστρέψει μετά την απώθησή τους από την αστυνομία λίγο νωρίτερα.

Πυρκαγιές

Δύο καταστήματα -μια καφετέρια Starbucks και ένα υποκατάστημα της Eurobank- πυρπολήθηκαν στην οδό Κοραή, σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από την πλατεία Συντάγματος.

Μεγάλη φωτιά και στο κτήριο του καταστήματος Kosta Boda και του κινηματογράφου «Αττικόν» στη γωνία της Χρήστου Λαδά με τη Σταδίου.

Πυρκαγιά και σε κατάστημα στη γωνία της Χαριλάου Τρικούπη με τη Φιδίου, σε κτήριο στη γωνία Πανεπιστημίου και Αμερικής καθώς και έξω από παράρτημα του υπουργείου Εργασίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Η περιοχή του κέντρου είναι σχεδόν απρόσιτη για τις δυνάμεις της πυροσβεστικής λόγω των αυτοσχέδιων οδοφραγμάτων. Το πρώτο πυροσβεστικό όχημα έφτασε στο «Αττικόν» λίγο μετά τις εννέα, όταν πια η φωτιά είχε επεκταθεί σε όλο το κτήριο.

Eπεισόδια και στις οδούς Πανεπιστημίου, Σταδίου και Ακαδημίας, όπου μικρές ομάδες κουκουλοφόρων σπάνε βιτρίνες, και η αστυνομία κάνει χρήση χημικών. Διαδηλωτές βρίσκονται και στην περιοχή της Ομόνοιας όπου ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Ένταση παρατηρείται και στο Κολωνάκι, στην Ασκληπιού και στη Σκουφά. Επεισόδια νωρίτερα στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου και στη Σίνα, κοντά στην (υπό κατάληψη) Νομική.

Στη Σταδίου, στο ύψος της Παλαιάς Βουλής, χημικά έπεσαν αρχικά περίπου στις 18:30 με αποτέλεσμα να διαλυθεί η πορεία. Η ρίψη χημικών στο σημείο αυτό συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ με τις συγκρούσεις να επεκτείνονται έως την Κοραή.

Όλο το πάνω μέρος της Πλατείας Συντάγματος θύμιζε το απόγευμα πεδίο μάχης, με την ένταση να επικεντρώνεται μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, τα λουλουδάδικα και το ξενοδοχείο «Μ.Βρετάνια».

Από τα χημικά πολλοί άνθρωποι αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα. Μεταξύ αυτών οι Μίκης Θεοδωράκης και Μανώλης Γλέζος.

Στη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν ελαφρά ένας αστυνομικός και ένας φωτορεπόρτερ από βόμβα μολότοφ. Στο «Γενικό Κρατικό» μεταφέρθηκαν συνολικά 11 άτομα και ακόμα εννέα άτομα στο «Σωτηρία».

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν τόσο στην πλατεία Συντάγματος όσο και στην Ομόνοια έχουν αποκλειστεί.

Κλειστός θα παραμείνει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ο σταθμός του μετρό Σύνταγμα, μετά από αίτημα της αστυνομίας. Κλειστοί από τις 2 και καθ' όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης οι σταθμοί του μετρό Πανεπιστήμιο και Ευαγγελισμός. Το απόγευμα έκλεισε και ο σταθμός «Ακρόπολη».

Προβοκάτσια καταγγέλλει το ΚΚΕ

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, η Αλέκα Παπαρήγα κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκίνηση των επεισοδίων: «Το μεγαλύτερο μέρος των κουκουλοφόρων, ο βασικός πυρήνας, είναι δικοί σας μηχανισμοί. Καθαρά πράγματα» είπε, και εκτίμησε ότι ο αριθμός των διαδηλωτών έφτασε τους 50.000.

«Κυριολεκτικά βούλιαξε η Αθήνα, παρά τον κακό καιρό, παρά τις καταιγίδες και παρά το ότι έβρεχε τις περισσότερες ώρες. Και έρχεται ο κ. Βενιζέλος, ή δεν θυμάμαι ποιος δικαιολόγησε αυτή την φοβερή χρήση δακρυγόνων, κρότου-λάμψης, γιατί λέει υπήρχαν 50 κουκουλοφόροι. Και ακριβώς αυτό είναι το σχέδιό σας, να γίνει υγειονομική ζώνη το Σύνταγμα» είπε.

ΣΥΡΙΖΑ: «Να σταματήσει ο χημικός πόλεμος»

«Να σταματήσει τον χημικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον των διαδηλωτών», αξίωσε από την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο κ. Λαφαζάνης κατήγγειλε πως οι διαδηλωτές εναντίον του Μνημονίου, μεταξύ των οποίων και οι Μίκης Θεοδωράκης και Μανώλης Γλέζος, αντιμετωπίζουν προβλήματα από τα χημικά της Αστυνομίας - και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «προσπαθεί να κερδοσκοπήσει στην Ελλάδα και διεθνώς, με τις εικόνες από την πλατεία Συντάγματος».

Κάλεσμα ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου είχαν συγκεντρωθεί από το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος στην οποία πραγματοποιείται η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, καθώς επίσης και στην πλατεία Ομονοίας στην οποία πραγματοποιείται ξεχωριστή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Ο κόσμος που διαμαρτύρεται για το νέο μνημόνιο και κατέκλυσε το κέντρο της πόλης έφθασε από όλες σχεδόν τις συνοικίες της Αττικής αλλά και από την επαρχία.

Στην πλατεία Συντάγματος επανεμφανίσθηκαν και τα γνωστά από τις κινητοποιήσεις του 2011 πανό των Αγανακτισμένων, ενώ πολλοί διαδηλωτές έφθασαν στο Κέντρο κρατώντας ελληνικές σημαίες. Ιδιαίτερη νότα στη συγκέντρωση δίνουν και οι μοτοσικλετιστές που έφθασαν στο Κέντρο της πόλης κατά ομάδες.

Τεράστια είναι, από την άλλη πλευρά, και η κινητοποίηση της Αστυνομίας, καθώς έχουν παραταχθεί στο κέντρο της Αθήνας πάνω από 5.000 αστυνομικοί.

*Στην Κέρκυρα, περίπου 500 διαδηλωτές εισέβαλαν στα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Ά. Γκερέκου, και της ΝΔ, Ν. Δένδια, μετά το τέλος της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στις έξι το απόγευμα στην κεντρική πλατείας της πόλης. Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να τους σταματήσουν και αφού έσπασαν τις πόρτες των γραφείων κατάστρεψαν ό,τι βρήκαν μέσα στους χώρους.

πηγή: in.gr

Δείτε Live εικόνα από το Σύνταγμα (video)

Posted: 12 Feb 2012 10:37 AM PST

Δείτε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία...


LIVE STREAMING: Συλλαλητήριο για το Μνημόνιο 2 από News247

News247.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές