Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Δείτε για ποιο λόγο μπορεί ένας 4χρονος να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία!

Posted: 30 Jan 2012 03:04 PM PST


Στην αστυνομία...ναι αλλά το θέμα είναι για ποιό λόγο...

..για να τον βοηθήσουν στα μαθηματικά...
δείτε όλη την συζήτηση στο βίντεο που ακολουθεί..!




Πηγή: funtastikos





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

10 επαγγέλματα που τραβούν τις... γυναίκες

Posted: 30 Jan 2012 02:47 PM PST


Από πιλότος μέχρι γιατρός, δείτε τα 10 επαγγέλματα που περιτριγυρίζονται από γυναίκες. Μήπως ν' αλλάξετε καριέρα;



Ο Νο1 παράγοντας για να...

γίνεις ακαταμάχητος, είναι να… βρίσκεσαι συνέχεια ανάμεσα σε γυναίκες Να λοιπόν η ιδανική καριέρα και για σένα.



* Personal Trainer


Γνωστός και ως προσωπικός γυμναστής. Και για να είσαι γυμναστής σημαίνει ότι έχεις και ωραίο κορμί, άρα σίγουρα δεν περνάς απαρατήρητος στις γυναίκες. Βάλε επίσης ότι θα περνάς τον περισσότερο χρόνο εργασίας σου με γυναίκες που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσουν το τέλειο κορμί. Σαν καθοδηγητής τους, θα πρέπει επίσης να τις αγγίζεις συχνά, θέλεις κι άλλα; Αν καταφέρεις και βάλεις τα περισσότερα ραντεβού σου όσο πιο αργά γίνεται, σύντομα θα βρεθείς σε πολλά κρεβάτια.



* Πιλότος



Από που ν' αρχίσω και που να τελειώσω. Καταρχήν, φοράς στολή, και μάλιστα πολύ σέξι στολή. Επίσης είσαι άνθρωπος με δύναμη και prestige, αν σκεφτείς ότι κρατάς στα χέρια σου τις ζωές πολλών ανθρώπων όταν πιλοτάρεις. Θέλεις κι άλλα; Ταξιδεύεις σ' όλο το κόσμο, εκεί που πολλές γυναίκες κάνουν ελεύθερες τις διακοπές τους. Αλλά ακόμα και αν δεν σου κάτσει κάποια από αυτές, υπάρχουν αρκετές γοητευτικές αεροσυνοδούς, που πάνε ακριβώς εκεί που πας κι εσύ και μένουν στα ίδια ξενοδοχεία μ' εσένα.



* Σχεδιαστής Μόδας



Αν έχεις μια κλίση προς το σχέδιο, έφυγες τρέχοντας για σχολή σχεδιαστών μόδας. Πιθανότατα θα είσαι ο μόνος στρειτ που θα παρακολουθείς τα μαθήματα, αλλά αξίζει. Θα περνάς τον περισσότερο καιρό σου με νέα και όμορφα μοντέλα που ξέρουν να διασκεδάζουν και να περνάνε καλά. Βλέπεις όταν ξέρεις πως να κάνεις τις γυναίκες όμορφες, σε λατρεύουν όλες.



* Ναυαγοσώστης



Θυμάσαι επιτυχίες που είχαν τ' αγόρια του Μπέιγουοτς; Έτσι σε βλέπω κι εσένα. Άσε που πέρα από τις γυναίκες, έχει κι άλλα θετικά το επαγγέλματα. Είναι ότι πρέπει για καλοκαιρινή δουλειά αν είσαι φοιτητής, θα έχεις τέλειο μαύρισμα και θα μένεις σε φόρμα ενώ δουλεύεις. Άσε που ο χώρος εργασίας σου είναι γεμάτος γυναίκες που χαλαρώνουν με μπικίνι ή χωρίς.



* Ηθοποιός



Δεν χρειάζεται να μοιάζεις με τον Brad Pitt για να έχεις επιτυχία στις γυναίκες. Ο χώρος είναι γεμάτος από καυτά θηλυκά που όλο και κάποιο θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί σου. Και πέρα από τις συναδέλφους, αν τα καταφέρεις και γίνεις διάσημος, υπάρχουν χιλιάδες θαυμάστριες που θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για μια νύχτα μαζί σου. Όσο πιο χαμηλών τόνων είσαι, τόσο περισσότερες επιτυχίες θα έχεις.



* Δάσκαλος χορού



Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες λατρεύουν τον χορό, άρα και έναν άντρα που θα μπορεί να την καθοδηγήσει και να σαρώσουν την πίστα μαζί. Ότι κι αν διδάσκεις, το τμήμα σου θα είναι γεμάτο από γυναίκες που στην κυριολεξία θα κρέμονται από τα χείλη σου. Άσε που ο χορός από μόνος του αποπνέει ερωτισμό και έχει και σωματική επαφή. So you think you can dance;



* Κυνηγός ταλέντων-Μάνατζερ



Λεφτά δεν ξέρω αν θα βγάλεις, γκομενάκια σίγουρα. Μοντέλα, τραγουδίστριες, τηλεπαρουσιάστριες, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Όλες θα ψάχνουν για δουλειά και καριέρα και εσύ θα είσαι αυτός που θα τις βοηθάς με τις γνώσεις και τα κονέ σου. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι άλλο.



* Γιατρός



Όλες οι μαμάδες λένε στα κορίτσια τους από μικρές να βρουν ένα καλό παιδί και γιατρό φυσικά να παντρευτούν. Θέλει πολύ διάβασμα, πολλά χρόνια σπουδές, αλλά αξίζει. Όποια γυναίκα γνωρίζεις και σε ρωτά με τι ασχολείσαι, έχεις αμέσως την απάντηση που θέλει ν' ακούσει. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σε πείσει, σκέψου κι όλες τις νοσοκόμες που θα δουλεύεις μαζί τους και θα περιμένουν να παίξετε το γιατρό.



* Barman



Θες και να στο αναλύσω; Νύχτα, γυναίκες, πολλά ποτά. Ακόμα δεν το έπιασες; Ελεύθερες γυναίκες ξενυχτάνε και φλερτάρουν ακατάπαυστα, κι εσύ είσαι σίγουρα το Νο1 στις επιλογές τους. Έχεις στυλ, έχεις κέφι, συνήθως είσαι κι εμφανίσιμος και φυσικά είσαι στις υπηρεσίες τους όλο το βράδυ με τα κοκτέιλ σου. Νομίζεις ότι οι γυναίκες θέλουν κάτι παραπάνω;



* Τουριστικά επαγγέλματα



Ιδανικά σε ταξιδιωτικούς προορισμούς με πολλές ελεύθερες γυναίκες. Είτε είσαι γυμναστής, είτε pool boy, είτε barman,ακόμα και ρεσεψιονίστ, έχεις πέραση. Ειδικά αν φαίνεσαι λίγο απλησίαστος και πολύ ευγενικός προς τις πελάτισσες, θα κάνουν ότι μπορούν για να σε κατακτήσουν. Μην ξεχνάς ότι οι καλοκαιρινές ατασθαλίες είναι πρώτες στη λίστα των γυναικείων φαντασιώσεων.



Πηγή: http://www.kamikazi.gr/2012/01/10_28.html#ixzz1kwMqKlyH









ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Την έπνιξαν επειδή έκανε για τρίτη φορά κορίτσι!

Posted: 30 Jan 2012 02:35 PM PST

Μια αφγανή έχασε τη ζωή της από τα χέρια

του συζύγου και της πεθεράς της, οι οποίοι την έπνιξαν επειδή έκανε για τρίτη φορά κορίτσι, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της αστυνομίας. "Η Στόρεϊ, μια...

30χρονη μητέρα τριών παιδιών, δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της και την πεθερά της σε ένα....









απομακρυσμένο χωριό στην περιοχή Καναμπάντ της επαρχίας Κουντούζ", δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Σαγιέντ Σαρουάρ Χουσεϊνι.



Όπως είπε ο ίδιος, "ο σύζυγός της της είχε πει ότι αν γεννούσε πάλι κορίτσι θα την σκότωνε".



Η γυναίκα γέννησε το τρίτο της κορίτσι πριν από τρεις μήνες. "Συλλάβαμε την πεθερά της Στόρεϊ και αναζητούμε τον σύζυγό της, ο οποίος διαφεύγει", είπε ο Χουσεϊνι.



Τον περασμένο μήνα, μια έφηβη διασώθηκε από την αστυνομία στην γειτονική επαρχία Μπαγκλάν μετά τον βασανισμό της από τα πεθερικά της και την κράτησή της επί έξι μήνες μέσα σε μια τουαλέτα επειδή αρνούνταν να εκπορνευθεί.

Οι ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν επανειλημμένως εκφράσει ανησυχίες για την μεταχείριση των γυναικών στην αφγανική κοινωνία.



Έκθεση των Ηνωμένων Εθνών του 2010 αναφέρει ότι σχεδόν το ένα τρίτο όλων των γυναικών στο Αφγανιστάν εκτίθενται σε κάποιον βαθμό σωματικής και ψυχολογικής βίας και ότι περίπου το 25% υφίστανται σεξουαλική κακοποίηση.

Dinatos





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Αυτός θα βάλει τον Τζακ Νόρις στην θέση του !

Posted: 30 Jan 2012 02:21 PM PST

Βρήκαμε τον άνθρωπο που μπορεί να τα βάλει με τον Τζακ Νόρις.





Δείτε το βίντεο παρακάτω και θα πειστείτε και εσείς ...........!



http://nyxtobaths.blogspot.com/2012/01/blog-post_30.html



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τραγικό: Ηθοποιός αυτοκτόνησε αφού έκανε ευθανασία στο σκύλο του

Posted: 30 Jan 2012 02:10 PM PST


Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε σαπουνόπερες δεν άντεξε την απώλεια του πιστού του...



φίλου. Ο 47χρονος ηθοποιός Nick Santino έβαλε τέλος στη ζωή του αφού πρώτα αναγκάστηκε να κάνει ευθανασία στον σκύλο του, o οποίος τους τελευταίους μήνες είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά. Η κατάσταση είχε γίνει ανυπόφορη για τους ενοίκους της πολυκατοικίας, καθώς ο σκύλος γάβγιζε διαρκώς και κυνηγούσε όποιον έβλεπε. Ο διαχειριστής και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έκαναν παράπονα στον ηθοποιό και καθώς απείλησαν τον Santino με πρόστιμο και έξωση, ο τελευταίος υποχρεώθηκε να κάνει ευθανασία στον πιστό του φίλο. Ο Santino δεν άντεξε ωστόσο την απώλεια του Ρόκο. Τα ξημερώματα της Πέμπτης τηλεφώνησε στην πρώην σύντροφό του στην οποία ανακοίνωσε την απόφαση που είχε πάρει. Λίγη αργότερα βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα με ένα άδειο κουτί από φάρμακα δίπλα του. Στο σημείωμα που άφησε έγραφε ότι ''πρόδωσε τον καλύτερό του φίλο''...


trelokouneli.gr









ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

10 θεωρίες για το τέλος του κόσμου

Posted: 30 Jan 2012 01:57 PM PST

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXTE-j8ZvgUNPvnbQoT97tHtq9nUXkbjxthux3rzWVGgQFlReSH9iL7vDA1kcGyKmgWp2erQ5nfvqRDPYHkY11ygSvCbd4owduaTgz1ccjgscWWXlNwow1NXmhyDYzg8qDjXha4KQA7w/s320/_sites_default_files_images_articles_nov09_end-of-days.jpgΘα εξαφανιστεί ο κόσμος μας; Αν ναι με ποιόν τρόπο.
..

Βροχή μετεωριτών ή μήπως παγκόσμια επιδημία; Έκρηξη ηλίου ή......πυρηνικό ολοκαύτωμα; Ερωτήματα που έχουν απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη και έχουν αποτελέσει βάσεις για αμέτρητα βιβλία καθώς και ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Ο κόσμος παραδόξως μοιάζει να γοητεύεται(!) από την ιδέα της συντέλειας του κόσμου και αντιμετωπίζει οποιαδήποτε θεωρία με δέος και ενδιαφέρον. Μερικές φαντάζουν αδύνατες, άλλες είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, σας παρουσιάζουμε τις πιο "διαδεδομένες."















Σύγκρουση μετεωρίτη









Από τις πιο διαδεδομένες θεωρίες. Η καταστροφή της γης από την ενδεχόμενη σύγκρουση με μετεωρίτη έχει απασχολήσει αρκετούς ερευνητές και έχει δώσει βάση για την συγγραφή αρκετών βιβλίων αλλά και σεναρίων κινηματογραφικών υπερπαραγωγών (βλ. Αρμαγγεδών).





Μέχρι το 1980 η θεωρία δεν αντιμετωπιζόταν σοβαρά. Όλα άλλαξαν με την εύρεση του κρατήρα Chicxulub στο Μεξικό, που είχε διάμετρο 180 χιλιόμετρα και ο οποίος είχε δημιουργηθεί από πρόσκρουση μετεωρίτη πριν εκατομμύρια χρόνια.





Καθ'όλη την διάρκεια ζωής της, η Γη είχε δεχτεί αρκετές βροχές μετεωριτών με πιο γνωστή αυτή που λέγεται ότι προκάλεσε τον αφανισμό των Δεινοσαύρων 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Μία παρόμοια σύγκρουση μετεωρίτη μπορεί να οδηγήσει στον αφανισμό ολόκληρου του ανθρωπίνου γένους. Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει ο μετεωρίτης να έχει μήκος μεγαλύτερο από 2 χιλιόμετρα. Τα τοξικά αέρια που θα απελευθερωθούν, καθώς και τα επακόλουθα της πρόσκρουσης (τεράστια τσουνάμι κτλ) δεν θα αφήσουν περιθώρια επιβίωσης.





Εκτός και αν αναλάβει δράση ο Bruce Willis με το πλήρωμά του!













Πυρηνικός πόλεμος









Με εξαίρεση τον βομβαρδισμό της Χιροσίμα από της ΗΠΑ, ο κόσμος δεν έχει γνωρίσει άλλον πυρηνικό πόλεμο. Παρ'όλα αυτά οι εξοπλισμοί των χωρών σε πυρηνικά συνεχίζουν να αυξάνονται με ολοένα και περισσότερες χώρες να «μπαίνουν στο παιχνίδι.»





Μεγάλος φόβος υπάρχει για το ενδεχόμενο χρήσης της πυρηνικής τεχνολογίας από αυτόνομες τρομοκρατικές οργανώσεις. Κάτι τέτοιο θα ήταν σίγουρα καταστροφικό, όπως επίσης και το ενδεχόμενο μιας μεγάλης πυρηνικής σύρραξης.

Μπορεί η ανθρωπότητα να μην υποστεί ολοκληρωτικό αφανισμό, αλλά ο πυρηνικός χειμώνας που θα ακολουθήσει θα μεταβάλλει ριζικά τον πολιτισμό όπως τον ξέραμε.

















Έκρηξη ηλίου









Ίσως η πιο ρεαλιστική θεωρία απ'όλες. Σύμφωνα με υπολογισμούς, σε 5 εκατομμύρια χρόνια ο ήλιος μας θα μπει σε μια φάση που ονομάζεται red giant (ερυθρός γίγαντας) εξαντλώντας όλο του το υδρογόνο(H) και καίγοντας πλέον ήλιο (He).





Στην φάση αυτή ο ήλιος θα μεγαλώσει δραματικά το μέγεθός του, αυξάνοντας την μάζα του κατά 30%. Κάτι τέτοιο θα αποδειχτεί ολέθριο για τους τριγύρω πλανήτες συμπεριλαμβανομένης και της Γης, μιας και θα απορροφηθούν από τον ήλιο. Ύστερα από αυτό γίνεται εξαιρετικά συμπαγής με αποτέλεσμα να εκραγεί (supernova).





Υπάρχει πιθανότητα, βέβαια, η Γη να «γλιτώσει» και να μην απορροφηθεί, σε αυτήν την περίπτωση όμως και πάλι η αύξηση της ακτίνας του ηλίου θα τον φέρει πιο κοντά της με αποτέλεσμα την ραγδαία αύξηση στην θερμοκρασία στην επιφάνεια, καθιστώντας έτσι αδύνατη την επιβίωση οποιασδήποτε μορφής οργανισμού.





Τουλάχιστον θα κάνουμε όμορφο μαύρισμα…

















Αλλαγή πολικότητας της Γης









Στην ιστορία έχουν καταγραφεί πολύ μεγάλες αλλαγές της κατεύθυνσης του μαγνητικού πεδίου της γης. Τόσο τρομακτικές, που φθάνουν μέχρι πλήρους αντιστροφής της πολικότητάς του. Αυτές οι αλλαγές συνέβησαν σε όλη την διάρκεια της ιστορίας της με την τελευταία πλήρη αντιστροφή να χρονολογείται πριν 780.000 χρόνια.





Στα τελευταία 100 χρόνια, η δύναμή του μαγνητικού πεδίου της Γης έχει μειωθεί περίπου στο 5%. Χωρίς μαγνητικό πεδίο θα αντιμετωπίσουμε βίαιες «καταιγίδες» σωματιδίων από τον ήλιο, όπως επίσης και από το διάστημα. Αυτές θα καταστρέψουν το στρώμα του όζοντος αφήνοντας ευάλωτους τους οργανισμούς στις καρκινογόνες ακτίνες του ήλιου.





Τα περισσότερα είδη θα είναι ανήμπορα να προσανατολιστούν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναπαραχθούν και να επιζήσουν, επηρεάζοντας αρνητικά την τροφική αλυσίδα. Οι κατώτεροι οργανισμοί της αλυσίδας (αρουραίοι, ψύλλοι, κατσαρίδες κτλ.) θα αυξηθούν υπερβολικά κατακλύζοντας τις πόλεις σε αναζήτηση τροφής, μεταφέροντας πολλές αρρώστιες στον άνθρωπο.





Και όχι, τα Baygon δεν θα βοηθήσουν και πολύ…













Παγκόσμια Πανδημία









Ένα λιγότερο προβλέψιμο σενάριο είναι αυτό μιας παγκόσμιας πανδημίας. Για παράδειγμα, αν ο ίος του HIV μεταλλαχθεί και γίνει μεταδοτικός όπως το κοινό κρυολόγημα, τότε οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές.





Αν και οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μάλλον περιορισμένες. Πολύ ιοί εξασθενούν ενώ μεταδίδονται από οργανισμό σε οργανισμό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ένας γρήγορα εξαπλωμένος ιός δεν μπορεί να κάνει την εμφάνισή του ανά πάσα στιγμή. Ο ιός Έμπολα, για παράδειγμα, είναι άκρως μεταδοτικός και θανατηφόρος.





Ο μόνος λόγος που δεν έχει δημιουργήσει μια παγκόσμια κρίση είναι γιατί τα κρούσματα περιορίζονται μόνο στην αγροτική Αφρική. Φυσικά, μια πανδημία με αποτέλεσμα την εξαφάνιση του ανθρώπου δεν είναι ανάγκη να προκύψει «φυσικά». Η επιστήμη μπορεί να δημιουργήσει δεκάδες χημικούς ιούς.





Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να έχει εφιαλτικά αποτελέσματα για τον άνθρωπο, αν αυτοί χρησιμοποιηθούν εναντίον του.













Έκρηξη Ηφαιστείου









Φυσικά δεν μιλάμε για μια οποιαδήποτε ηφαιστειακή έκρηξη. Όταν ένα σούπερ ηφαίστειο (supervolcano) στο Yellowstone των ΗΠΑ ξέσπασε 640.000 χρόνια πριν, η εκτίναξη μάγματος και τέφρας ήταν αρκετή για να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής και το βορειοανατολικό τμήμα του Μεξικού.





Μία παρόμοια τέτοια έκρηξη θα μπορούσε να απειλήσει τον πολιτισμό μας ξανά, απελευθερώνοντας μεγάλες ποσότητες τοξικών αερίων που θα επηρεάσουν την ισορροπία του πλανήτη δημιουργώντας ένα ραγδαίο φαινόμενο θερμοκηπίου. Χιλιάδες πυρωμένα πετρώματα και άλλα υλικά θα πεταχτούν στην ατμόσφαιρα αποκλείοντας εν μέρει τον ήλιο και προκαλώντας έναν πυρηνικό χειμώνα παρόμοιο με αυτόν του 1816.





Αυτή η έκρηξη μπορεί να προκαλέσει άμεσο θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων αρκετές εκατοντάδες μίλια από το σημείο, ίσως και δισεκατομμυρίων σε ολόκληρο τον κόσμο.





















Μαύρη τρύπα









Ένα ακόμα γνωστό και "κλασικό" σενάριο είναι αυτό της καταστροφής της Γης από μια μαύρη τρύπα. Αρκετοί είναι εκέίνοι που έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για το πείραμα που έχει ξεκινήσει στο ινστιτούτο CERN στη Γενεύη.





Ο γιγάντιος επιταχυντής που βρίσκεται εκεί, όπως είναι γνωστό, προορίζεται για να χρησιμοποιηθεί σε πειράματα που θα μας διαφωτίσουν σχετικά με το Big Bang. Πολλοί φοβούνται ότι υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει ο ίδιος ένα Big Bang. Οι δέσμες σωματιδίων που θα πυροδοτηθούν από τον επιταχυντή θα συγκρουστούν με την ενέργεια ενός τραίνου 400 τόνων που τρέχει με 180 χιλιόμετρα την ώρα.





Είναι θεωρητικά πιθανό πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει μια μαύρη τρύπα που θα "κατάπινε" τον πλανήτη μας.









Αν όλα τα παραπάνω έχουν έστω μία μικρή δόση αληθοφάνειας, υπάρχουν και αρκετές άλλες θεωρίες που βασίζονται αποκλειστικά στο μεταφυσικό, φανταστικό ή ακόμα και θρησκευτικό στοιχείο.









Η επίθεση από εξωγήινο πολιτισμό είναι ίσως η πιο γνωστή από όλες. Ο φόβος του ανθρώπου για οτιδήποτε άγνωστο, καθώς και οι μεγάλες πιθανότητες της ύπαρξης ζωής στο διάστημα, οδήγησαν στην δημιουργία άπειρων σεναρίων εξόντωσης του ανθρωπίνου γένους από εξωγήινους, οι οποίοι με εξελιγμένα σκάφη θα υπερνικήσουν τις γήινες δυνάμεις και θα καταστρέψουν ολοσχερώς τον πλανήτη μας.





Με λίγα λόγια, μπορεί να μην είναι όλοι οι εξωγήινοι σαν τον Ε.Τ. Προς το παρόν πάντως και σύμφωνα με επιστημονικά στοιχεία, δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποια εξελιγμένη μορφή ζωής πέρα από τον πλανήτη Γη, οπότε μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι και να συνεχίσουμε να βλέπουμε X-Files.













Στην χριστιανική εσχατολογία τώρα, η Ημέρα της Κρίσης, αναφέρεται στην κρίση από τον Θεό κάθε ανθρώπου που έζησε ποτέ.





Σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί μετά την ανάσταση των νεκρών και την Δευτέρα Παρουσία. Ο άνθρωπος θα πληρώσει για όλες του τις αμαρτίες και ο κόσμος όπως τον ξέραμε μέχρι τότε θα αλλάξει μορφή, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή.





Μία άλλη θεωρία, πάλι θρησκευτικής προέλευσης, είναι αυτή του Αρμαγεδδών. Το όνομα αναφέρεται στην τοποθεσία που θα λάβει χώρα η τελική μάχη ανάμεσα στον Θεό και στον Σατανά, στις δυνάμεις του Καλού και του Κακού.





Γενικότερα, μπορεί επίσης να αναφέρεται σε μία αποκαλυπτική καταστροφή. Το αποτέλεσμα αυτής της μάχης θα κρίνει και την μοίρα της ανθρωπότητας. Θεός φυλάξοι!
24wro



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΣΟΚ: Τοκογλύφοι εκμεταλλεύτηκαν την Ελλάδα σε δάνειο του 1825!

Posted: 30 Jan 2012 01:51 PM PST

http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2012/01/assets_LARGE_t_420_53834000_type12128-400x250.jpgΘύμα τοκογλυφικού δανείου έχει πέσει η Ελλάδα την περίοδο της Ανεξαρτησίας
...

Στις 7 Φεβρουαρίου 1825, εποχή που η Επανάσταση βρισκόταν σε κρίσιμη καμπή, συνυπεγράφη στο Λονδίνο εθνικό δάνειο ύψους 2.000.000 χρυσών λιρών για τη χρηματοδότηση του Αγώνα.







Το δάνειο είχε συμφωνηθεί στο 55% της ονομαστικής αξίας του για να καλυφθούν οι επισφάλειες των Άγγλων πιστωτών.





Τα 2.000.000 έγιναν 1.100.000 λίρες. Ωστόσο η Ελλάδα πλήρωνε τόκους για 2.000.000. Από το 1.100.000 χρυσές λίρες κρατούνται προκαταβολικά: Τόκοι δύο χρόνων200.000 λίρες. Μεσιτικά 68.000 λίρες. Εξαγορά ομολογιών δανείου 212.000 λίρες. Συμβολαιογραφικά 13.700 λίρες. Έξοδα Ελλήνων μεσαζόντων 15.487 λίρες. Από τα εναπομείναντα χρήματα στέλνονται στις ΗΠΑ 156.000 λίρες για την κατασκευή δύο φρεγατών. Επίσης, 123.000 λίρες έμειναν στην Αγγλία για την αγορά έξι πολεμικών πλοίων, από τα οποία παρελήφθη το ένα.





Από τα 2.000.000 κατέληξαν τελικά στην Ελλάδα μόλις 190.000 λίρες…





Κάπως έτσι, επαναλαμβάνεται και σήμερα η ιστορία… Με τα παχυλά δάνεια που, δήθεν, μας προσφέρουν και ξαφνικά δεν υπάρχει φράγκο! Λένε ότι μας δίνουν δόσεις και ξαφνικά βρισκόμαστε με επιπλέον χρέος…

prionokordela


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

A.ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ: O ξαφνικός χαμός του αδερφού μου

Posted: 30 Jan 2012 01:41 PM PST

http://www.newpost.gr/var/thumbs/tr_0_300___.jpegΓια τον ξαφνικό χαμό του μεγάλου του αδερφού μίλησε ο
...

Αλέξανδρος Μπουρδούμης.



Ο ταλαντούχος ηθοποιός, αποκάλυψε πως έχασε μέσα σε μερικούς μόλις μήνες τον αδερφό του, από τον πρώτο γάμο της μητέρας του:







«Ήταν άρρωστος. Με περνούσε 12-13 χρόνια και μεγάλωσε μαζί μας. Eφυγε από καρκίνο και ήταν ένα σοκ. Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, φεύγει ένας νέος άνθρωπος και δεν αναπληρώνεται».





Αυτή η απώλεια τον έκανε ν΄αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή του:





«Σκέφτεσαι ότι τα πράγματα αλλάζουν έτσι. Σε μια στιγμή. Τον χάσαμε σε μερικούς μήνες. Γι΄αυτό πρέπει να ζεις ολοκληρωτικά τη ζωή σου».





Αυτός είναι και ο λόγος που από τότε που συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό «προσπαθώ να ζω όσο πιο έντονα μπορώ τις στιγμές μου. Και τα καλά και τα κακά. Κάνω τρέλες. Οτιδήποτε. Κάνω ξαφνικά ταξίδια. Μπορώ να ερωτευτώ με πολύ πάθος και δύναμη».





Αυτό το διάστημα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δηλώνει «μόνος εδώ και πολύ καιρό», ενώ δεν κρύβει την επιθυμία του ν΄αποκτήσει ένα παιδί, όχι απαραίτητα εντός γάμου.
24wro

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βρήκε κοκαΐνη μέσα σε βιβλίο που παρήγγειλε από το Amazon!

Posted: 30 Jan 2012 01:34 PM PST

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/3e6483183811560389e6e27e328e07cd_M.jpg?t=943912800Έχουμε ακούσει για περιπτώσεις ηλεκτρονικών καταστημάτων να
στέλνουν λάθος παραγγελίες...

σε πελάτες, αλλά ποτέ για ναρκωτικά!







Κι όμως, συνέβη κι αυτό, στην φοιτήτρια Sophia Stockton που παρήγγειλε από το Amazon το βιβλίο «Κατανοώντας την τρομοκρατία: Προκλήσεις, προοπτικές και ζητήματα».





Έκπληκτη όμως διαπίστωσε ότι μέσα στις σελίδες του βιβλίου κρυβόταν μια σακούλα με κοκαΐνη, που οι αρχές πιστεύουν ότι αξίζει περίπου 400 δολάρια.





Η κοπέλα έδωσε το βιβλίο στις τοπικές αρχές για έρευνα και επικοινώνησε με την εταιρία Amazon σχετικά με το περιστατικό, χωρίς όμως να έχει λάβει απάντηση.





Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το πώς κατέληξαν τα ναρκωτικά σε ένα εκπαιδευτικό βιβλίο που απεστάλη από ένα τόσο μεγάλο και γνωστό κατάστημα, όμως η κοπέλα δηλώνει πως ήταν αστεία εμπειρία και δεν έχει πρόβλημα να παραγγείλει ξανά από εκεί.
mediagate

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

16 λόγοι που αποδεικνύουν οτι είσαι εθισμένος στο internet

Posted: 30 Jan 2012 01:24 PM PST


Τι κι αν ξυπνάς κάθε μέρα με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια από το ατελείωτο
ξενύχτι μπροστά στον υπολογιστή! Τι κι αν όλοι…





σε έχουν κάνει πέρα από τις παρέες γιατί δεν βρίσκεις έστω λίγο χρόνο να τους δεις! Τι κι αν παίρνεις το κομπιούτερ μαζί σου όπου κι αν πας! Τι κι αν το μικρό αυτό «μαγικό κουτί» έχει γίνει ο καλύτερός σου φίλος! Αυτά δεν φτάνουν για να καταλάβεις πόσο εθισμένος είσαι με το Ίντερνετ! Υπάρχουν 16 αδιάσειστα στοιχεία ή καλύτερα θα έλεγα «επικίνδυνα»… συμπτώματα που αποδεικνύουν περίτρανα ότι έφτασε η ώρα για… αποτοξίνωση!

1. Μετά από κάθε τελεία που γράφεις συνεχίζεις με com.

2. Κλείνεις το modem και έχεις χάσει κάποιον στενό συγγενή.

3. Αρχίζεις να συστήνεσαι στον κόσμο ως Papadopoulos@otenet.gr.

4. Η γυναίκα σου κρεμάει μια ξανθιά (ή μελαχρινή) περούκα στην οθόνη του υπολογιστή για να σου θυμίζει πως υπάρχει.

5. Στα ονόματα των φίλων σου βάζεις και ένα @ μπροστά.

6. Μετακομίζεις σε καινούργιο σπίτι και το πρώτο που σκέφτεσαι είναι να ανανεώσεις τη σελίδα στο Facebook και μετά να φτιάξεις το σπίτι.

7. Όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα λες «πάω για download».

8. Λες στον οδηγό ταξί ότι η διεύθυνση σου είναι: http://Alexandroupoleos25/spiti/ayto_me_ta_kagkela.html.

9. Η γυναίκα σου ανακοινώνει το νέο κανόνα: «Απαγορεύεται ο υπολογιστής στο κρεβάτι!».

10. Χρησιμοποιείς συνέχεια εκφράσεις και σύμβολα του στιλ: LOL, brb, afk, : (, @, www κ.λπ.

11. Ο καλύτερός σου φίλος είναι κάποιος που δεν τον έχεις δει ποτέ.

12. Όταν η γυναίκα σου σε ενημερώνει πως για να στηριχθεί ένας γάμος χρειάζεται επικοινωνία και εσύ τρέχεις να αγοράσεις νέο υπολογιστή και βάζεις δεύτερη γραμμή στο modem γι' αυτήν.

13. Ο σκύλος σου έχει τη δική του προσωπική σελίδα στο Internet.

14. Το ίδιο και το χρυσόψαρό σου.

15. Παίρνεις τηλέφωνο τους φίλους σου για να τους πεις ότι τους έστειλες e-mail και κλείνεις περιμένοντας την απάντηση.

16. Τα αγαπημένα σου (ή τα bookmarks) για να τα δεις όλα χρειάζεσαι τρεις οθόνες.

Άντε και εις ανώτερα….



ierosagon


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Να χωρίσεις ή όχι; Τα 6 στάδια που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις!

Posted: 30 Jan 2012 01:19 PM PST

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghu5qNWl9eOE7IU1m8xdF8C9SEHi6F5BUQ-DIRRGqsc-5R4oqEeROqPF5ti0kTCmm6gz1amHIw7_84fQ1utRtarqDNI_qeox3xt0K5w0F2v-4uMP4AiEclQ_myPlFqEmoDxjwhXbK0ud8/s400/break+up.jpgΝα μείνεις στη σχέση ή να χωρίσεις.
..

Διάβασε τα έξι στάδια που θα σε βοηθήσουν να πάρεις την απόφαση (και να ηρεμήσεις).Ο Ιανουάριος ανέκαθεν -θες, δε θες- είναι ένας μήνας στόχων και ξεκαθαρίσματος. Αποφασίζεις να διώξεις ανθρώπους από τη ζωή σου, άλλους να τους...



βάλεις ή να θέσεις νέους στόχους. Άλλοτε τα καταφέρνεις, άλλοτε όχι. Αν είσαι σε δίλημμα να φύγεις ή αν αξίζει τελικά να μείνεις στη σχέση που νιώθεις ότι έχει βαλτώσει, αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει.





Η ψυχολόγος και οικογειακή θεραπευτής Beverley Stone στο βιβλίο της "Stay Or Leave? Six Steps To Resolving Your Relationship Indecision" προτείνει ένα πρόγραμμα 6 σταδίων για να πάρεις την απόφαση στο δίλημμα που σε ταλαιπωρεί. Να μείνεις ή να φύγεις από τη σχέση-γάμο;





Ας ξεκινήσουμε...

1. Να είσαι ο εαυτός σου, όχι ο άνθρωπος που θα ήθελαν οι άλλοι





Πόσες φορές θες να κάνεις ή να πεις κάτι αλλά τελικά δεν το κάνεις επειδή φοβάσαι τι θα πουν οι άλλοι; Πόσες φορές έχεις κάνει πίσω τα θέλω σου όταν σου ζήτησε ο σύντροφός σου να κάνεις κάτι μόνο και μόνο για να τον ευχαριστήσεις; Ψυχολόγοι υποστηρίζουν πως ο άνθρωπος που δεν λέει την άποψή του και τα θέλω του μόνο για να ευχαριστήσει τον άλλον επηρεάζει αρνητικά τον αυτοσεβασμό του, την ευτυχία του αλλά και την ύπαρξή του. Δοκίμασε να συζητάς αυτά που σκέφτεσαι με τον σύντροφό σου σε ήρεμους τόνους. Αν η σχέση σου μετά από αυτήν την αλλαγή δείχνει να ισορροπεί τότε είναι πολύ καλό σημάδι αν όχι τότε μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτείς αν αξίζει να μείνεις μαζί του.

2. Πάψε να ανησυχείς τι σκέφτονται οι άλλοι





Ο κυρίαρχος του εαυτού σου δεν είναι κανένας άλλος παρά εσύ. Για αυτό σταμάτα να σκέφτεσαι τι θα σκεφτούν οι άλλοι για τις πράξεις σου. Αν παραδείγματος χάρη μιλώντας με έναν φίλο εκμυστηρευτείς ότι σκέφτεσαι να φύγεις από το γάμο σου και εκείνος σου πει πως είναι ανήθικο υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιδράσεις, Μπορεί να γελάσεις κρίνοντας πως η άποψή του είναι γελοία, να κλάψεις γιατί η άποψή του μετράει ή πολύ απλά να σκεφτείς πως είναι η οπτική γωνία που βλέπει τα πράγματα. Αν σκέφτεσαι πως όσα λένε οι άλλοι είναι απλά και μόνο μια οπτική γωνία θα μειώσει το άγχος σου και θα σε κάνει πιο λογικό και ήρεμο. Με το ίδιο σκεπτικό μπορείς να συζητήσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.

3. Συμφιλίωσε τις δύο αντίθετες πλευρές σου





Όταν είσαι σε δίλημμα έχεις δύο συγκρουόμενες φωνές-πλευρές μέσα σου που η κάθε μια υποστηρίζει το δικό της. Αυτή η "σύγκρουση" σε θολώνει και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Προτού... τρελαθείς άσε τις δύο πλευρές να εκφραστούν. Πάρε ένα στυλό και ένα χαρτί και ξεκίνα από τη πλευρά της αυτοπεποίθησης που θα πάρει ό,τι ρίσκο χρειαστεί για να είναι καλά. Ξεκίνα να γράφεις "Δυσανασχετώ με το εξής..." και όταν τελειώσεις άσε την "προσεκτική" πλευρά σου, εκείνη που σου λέει πως θα κάνεις λάθος και πως η κατάσταση είναι απελπιστική να απαντήσει. Προσπάθησε αυτόν τον διάλογο να τον συνεχίσεις και αυτή η συζήτηση θα σε οδηγήσει στην απάντηση που ψάχνεις με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει -επιτέλους- τα χέρια.

4. Δεν είσαι παγιδευμένος όπως νομίζεις





Δεν είσαι δέσμιος ούτε φυλακισμένος. Απόφυγε να χρησιμοποιείς το "δεν μπορώ" και αντικατάστησε το με το "δεν θέλω". Η συγγραφέας σε συνεδρίες της με ζευγάρια αποκαλύπτει πως αυτή η αλλαγή των λέξεων έχει βοηθήσει καθώς συνειδητοποιούν πως εκείνοι επιλέγουν να μείνουν στη σχέση ή να φύγουν. Πολλά μάλιστα ζευγάρια βοηθήθηκαν και η μορφή της σχέση τους άλλαξε και έγινε πιο "αυθεντική".

5. Μην περιμένεις να σου λύσει άλλος το πρόβλημα





Τα μαγικά ραβδάκια ήταν και δυστυχώς θα συνεχίσουν να μένουν στα παραμύθια. Για αυτό μην περιμένεις να έρθει ως μάννα εξ ουρανού λύση για το πρόβλημά σου. Το αν είναι σωστό ή λάθος που έφυγες από μια σχέση θα το καταλάβεις στην πορεία. Σταμάτα να φοβάσαι το λάθος γιατί η σκέψη της τέλειας λύσης απλά σε κάνει να αφήσεις το ζήτημα προς λύση για αύριο, μεθαύριο και πάει λέγοντας.

6. Σκέψου ότι έχεις μόνο μισό χρόνο ζωής





Αν σκεφτείς πως σου έχουν απομείνει μόνο 6 μήνες ζωής τότε θα αποφάσιζες και θα δρούσες πιο γρήγορα και με περισσότερη σιγουριά. Αν αποφασίσεις να μείνεις δε θα σε ανησυχούν οι καυγάδες μεταξύ σας ή αν φύγεις δε θα διστάσεις να το κάνεις. Η σκέψη του διαστήματος των 6 μηνών θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τις αξίες σου και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη.





Άλλωστε η ζωή είναι πολύ μικρή για να είσαι μόνο δυστυχισμένος. Και το ξέρεις πολύ καλά.
24wro

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η υπερ-εκπαίδευση βλάπτει ψυχικά τα παιδιά

Posted: 30 Jan 2012 01:11 PM PST

Η ενασχόληση των παιδιών με πολλές διαφορετικές δραστηριότητες
ακόμα και αν δεν είναι συμβατές με την ηλικία τους, έχει...

σαν αποτέλεσμα μια επίπλαστη ωριμότητα που τελικά τα αφήνει ακάλυπτα συναισθηματικά στη μετέπειτα ζωή τους.



Κι ενώ οι γονείς βιάζονται να δουν τα παιδιά τους μεγάλα, έστω και μέσα από διαδικασίες που τελικά τα καθηλώνουν σε διαρκή ανωριμότητα, από την άλλη, προσπαθούν, ώστε αυτά να μη στεναχωρηθούν ή ζοριστούν.



Επαναλαμβάνουν συστηματικά την επιταγή «μη μου στεναχωριέσαι» στους νέους, φροντίζουν για αυτούς πριν από αυτούς, δεν τους χαλούν χατίρι, τους παρέχουν όλο και πιο πολλά υλικά αγαθά, τείνουν να απορροφούν και κρύβουν την ενδεχόμενη οικογενειακή θλίψη, σπεύδουν να βρουν οι ίδιοι τη λύση των νεανικών προβλημάτων.



Οι γονείς εκπαιδεύουν με τον τρόπο αυτό τα παιδιά σε μία ψεύτικη αίσθηση προσωπικής αδυναμίας κι ανωριμότητας. Συναισθήματα, όπως αυτά του πόνου, της θλίψης, της απελπισίας, της στεναχώριας μοιάζουν απαγορευμένα στη ζωή και τείνουν να αποτελούν ένδειξη αδυναμίας. Σε συναισθηματικό επίπεδο τα παιδιά καλούνται τελικώς να μην αισθάνονται, προκειμένου να μην λυγίσουν ή πονέσουν.



Η «γυάλα της ευτυχίας», που μέσα της τοποθετούν οι γονείς τα μικρά παιδιά, για να μην πονέσουν ή πληγωθούν και η προσπάθεια κουκουλώματος της θλίψης είναι μια καταστροφική διαδικασία. Η αγωνιώδης γονεϊκή επίκληση «μη στεναχωριέσαι» απευθύνεται σε εκείνον που την διατυπώνει. Στην πραγματικότητα λέγεται: «μη στεναχωριέσαι, πέρνα καλά, γιατί δεν αντέχω δυσάρεστες καταστάσεις». Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά αναπτύσσονται με υπερπροστασία και άγχος, διδάσκονται να κρύβουν ή να αρνούνται τη θλίψη και τον πόνο στη ζωή, καθηλώνονται σε ανώριμες σχέσεις και επιζητούν μάταια φροντίδα. Κι άρα, κι αυτή η ψεύτικη επιταγή της εποχής του «don't worry, be happy"καταλήγει και αυτή να συμβάλει στην ενήλικη ανωριμότητα των νέων.



Και εν τέλει, το αποτέλεσμα συχνά είναι το αντίθετο, αφού με όλα τα παραπάνω συνδέεται και η καταθλιπτική διάθεση σε παιδιά κι εφήβους, η οποία αυξάνεται με ρυθμό μεταδιδόμενης νόσου. Οι νέοι δυσκολεύονται να αντλήσουν ικανοποίηση από την καθημερινή τους ζωή. Νιώθουν κουρασμένοι, γκρινιάζουν έντονα, εκφράζουν δυσθυμία και διασκεδάζουν με τρόπο ψυχαναγκαστικό και τραγικά μοναχικό. Δε μπορούν εύκολα να χαρούν και δείχνουν να απολαμβάνουν δραστηριότητες με έντονο το στοιχείο της αυτοκαταστροφικότητας. Η στέρηση της χαράς και της απόλαυσης τείνει να αποτελέσει αφόρητη πραγματικότητα, ενώ η απογοήτευση και η μελαγχολία αποκτούν νόημα και αξία στις νεανικές καρδιές.
24wro

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ελληνίδα ηθοποιός συνελήφθη για πορνεία στην Κύπρο!

Posted: 30 Jan 2012 01:04 PM PST


Τις πέρασαν χειροπέδες το βράδυ της Τρίτης σε διαμέρισμα στη
Λάρνακα, όπου έκλεινε τα ερωτικά της ραντεβού.



Χειροπέδες σε πολύ γνωστή 38χρονη Ελληνίδα ηθοποιό πέρασαν οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου με την κατηγορία της πορνείας! Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, όπου η συγκεκριμένη ηθοποιός φέρεται να έκλεινε τα ερωτικά της ραντεβού έναντι αμοιβής!

Ο αστυνομικός που προσποιήθηκε τον πελάτη πλήρωσε μόλις 50 ευρώ για την ερωτική συντροφιά της ηθοποιού. Μόλις μπήκε στο ροζ δωμάτιο έβγαλε τις χειροπέδες, όχι για να τις χρησιμοποιήσει ως ερωτικό παιχνίδι, αλλά για να τη συλλάβει.

Ακόμη συνελήφθησαν ένας 34χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται ότι διατηρούσε τον οίκο ανοχής.

Η συγκεκριμένη ηθοποιός είναι πολύ γνωστή στην Ελλάδα από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά μεγάλου καναλιού, αλλά και σε ριάλιτι.

Μάλιστα, το πιο «πικάντικο» στοιχείο στην όλη ιστορία είναι, ότι πριν από χρόνια έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου, είναι δηλαδή τρανσέξουαλ…

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο και εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης

http://www.newsbomb.gr/


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Top 10 βίλες αθλητών

Posted: 30 Jan 2012 01:00 PM PST


Όταν τα λεφτά πιάνουν τόπο!

Top 10 βίλες αθλητών
Σπίτι μου, σπιτάκι μου και φτωχοκαλυβάκι μου; Δεν νομίζω…

Ωραίο το τσαρδάκι σας κύριε «Becks», αλλά έχετε σοβαρό ανταγωνισμό…



Michael Schumacher



Venus and Serena Williams



Wayne Rooney



Shaquille O'Neal



LeBron James








Tiger Woods



Anna Kournikova



David Beckham



Cristiano Ronaldo

24wro


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

VIDEO: Σκυλάκι γλείφει μωρό- Μωρό ξεκαρδίζεται στα γέλια!

Posted: 30 Jan 2012 12:51 PM PST

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/10e28b634a86515296d558f00a6e8e99_M.jpg?t=943912800Ο τίτλος τα λέει όλα αλλά αξίζει να δείτε και το βίντεο..
.

Ένας φοβερός μπόμπιρας και ένας μεγαλόσωμος σκύλος, βρίσκονται ξαπλωμένοι στο πάτωμα.

Ο σκύλος γλείφει το μωράκι σε ένδειξη αγάπης και εκείνο ξεκαρδίζεται στα γέλια.







Δείτε το πιο γλυκό βιντεάκι της ημέρας:



mediagate


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΣΟΚ: Nάρκες από τον πόλεμο του ’40 απειλούν ζωές!

Posted: 30 Jan 2012 12:44 PM PST

http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2012/01/narkes-300x225.jpgΌπως είναι γνωστό η αντίσταση των Ελλήνων..


στους εισβολείς Ιταλούς, κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο το 1940 έγινε στα σύνορα με την Αλβανία, από την μεριά του Καλπακίου.







Οι Ιταλοί ήταν επιτιθέμενοι και οι Έλληνες αμυνόμενοι! Ένα από τα γνωστά πολεμικά μέσα της εποχής ήταν και οι νάρκες, όπως αναφέρει η Κάτοψη. Είχε ναρκοθετηθεί η περιοχή! Ο πόλεμος με τους Ιταλούς τελείωσε με τα γνωστά αποτελέσματα και ακολούθησε η γερμανική κατοχή, καθώς και ο εμφύλιος σπαραγμός. Πέρασαν από τότε (από το τέλος της εμφύλιας διαμάχης) 63 ολόκληρα χρόνια.





Οι νάρκες, όμως, εξακολουθούν να παραμένουν στην περιοχή και να αποτελούν κίνδυνο! Αιμόφυρτος, με ακρωτηριασμένο το αριστερό του χέρι στο ύψος του αγκώνα και τραύματα στο πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματός του, εντοπίστηκε κοντά στο Χάνι Δελβινακίου, στο 46ο χλμ. της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Κακκαβιάς, 24χρονος Αλβανός. Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, ενώ βρισκόταν σε δάσος στην περιοχή, διέκρινε μερικώς θαμμένο στο έδαφος άγνωστο μεταλλικό αντικείμενο και το χτύπησε με ξύλινο υποστήριγμα που κρατούσε, με αποτέλεσμα αυτό να εκραγεί και να τον τραυματίσει.
prionokordela


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Αγγλία-Ιταλία: Εγκαταλείπουν ή σφάζουν τα άλογα λόγω κρίσης

Posted: 30 Jan 2012 12:35 PM PST



Σκοτώνουν τα άλογα πριν γεράσουν στη Βρετανία, λόγω της οικονομικής
ύφεσης! Το 2011 χαρακτηρίστηκε από τις φιλοζωικες οργανώσεις η χρονιά της ''μεγάλης εγκατάλειψης'', καθώς περισσότερα από 3.500 άλογα εγκαταλήφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους, αλυσοδεμένα και χωρίς τροφή μέχρι να ''ψοφήσουν''.


Η βρετανική φιλοζωϊκή RSPCA δέχτυκε πέρυση περισσότερες από 7.000 εκκλήσεις σχετικά με το θέμα, 21% περισσότερες απ όσες την προηγούμενη χρονιά.

''Πρόσφατα διασώσαμε 20 άλογα, όμως δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλα'', επισημαίνει εκπρόσωπος της οργάνωσης.

Από την άλλη, ως συνέπεια της ίδιας κατάστασης, έχει αυξηθεί και το εμπόριο κρέατος αλόγου. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, περίπου 8.000 άλογα σφαγιάστηκαν το 2010, σημειώνοντας αύξηση κατά 50%. Το μεγελύτερο ποσοστό καταλήγει στους ζωολογικούς κήπους - και δη στα κλουβιά των τίγρεων, που καταναλώνουν τουλάχιστον 15 κιλά κρέας την ημέρα.

Το κόστος για την φροντίδα ενός αλόγου έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 5 χρόνια και πλέον υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 6.000 λίρες, δηλαδή περίπου 7.000 ευρώ το χρόνο. Επιπρόσθετα, η αύξηση της τιμής του σανού και του αχύρου αλλά και η μείωση της αξίας των ζωντανών στην αγορά έχουν δημιουργήσει έναν φαύλο κύκλο...Τα πουλάρια θανατώνονται πλέον πριν κλείσουν τους 6 μήνες, ηλικία στην οποία είναι υποχρεωμένοι οι ιδιοκτήτες τους να τα δηλώσουν.

Στην Ιταλία, το φαινόμενο έχει πάρει άλλες διαστάσεις αφού έχουν εντάξει ούτως ή άλλως στο διαιτολόγιο τους το κρέας αλόγου. Τώρα στρέφονται και στα άλογα κούρσας για να ικανοποιήσουν τις γαστριμαργικές τους προτιμήσεις! 15.000 άλογα κούρσας έχουν πάρει το δρόμο για το χασάπη, παρανόμως, καθώς στην Ιταλία το συγκεκριμένο είδος δεν είναι προς βρώση.

Δυστυχώς, τα άλογα δεν είναι τα μόνα ζώα που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω κρίσης, όπως άλλωστε έχουμε δημοσιεύσει και στο adespoto.gr, κάτι το οποίο ισχύει και στη χώρα μας: Η RSPCA δέχτηκε το 2011 περισσότερα από 28.000 τηλεφωνήματα για εγκαταλελειμμένα κατοικίδια, από γάτες και σκύλους μέχρι λαγούς και σκατζόχοιρους.
adespoto



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Timeline

Posted: 30 Jan 2012 12:29 PM PST


Όπως ανακοίνωσε το Facebook η μετάβαση στο Timeline θα είναι
αναγκαστική για όλους τους χρήστες. Για να μην βρεθείτε λοιπόν προ απροόπτων καταστάσεων μάθετε τι πρέπει να προσέξετε:




Βασικότερη ρύθμιση απ' όλες είναι η «Απόκρυψη από το Timeline» που θα έχουν οι δημοσιεύσεις σας. Αφού πατήσετε το enter λοιπόν, σκεφτείτε αν το post που κάνατε θέλετε να εμφανίζεται ή όχι.
Προσέξτε τις φωτογραφίες σας. Το Timeline δίνει πλέον πολύ μεγάλη έμφαση και θα εμφανίζονται σε τεράστιο μέγεθος. Αν λοιπόν κάποια απ' όλες δεν είναι και τόσο κολακευτική για εσάς, φροντίστε να την εξαφανίσετε εγκαίρως.

Geotagging. Εκτός από μεγάλο μέγεθος όμως, οι φωτογραφίες σας θα έχουν και πληροφορίες για το που τραβήχτηκαν. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν επιθυμείτε να γνωρίζουν όλοι που πήγατε και τι κάνατε, θα πρέπει να αφαιρείτε τα geotags χειροκίνητα.

Εφαρμογές. Πριν εγκαταστήσετε μια εφαρμογή ελέγξτε πολύ προσεκτικά αν ζητάει πρόσβαση στο Timeline σας και τι σκοπεύει να δημοσιεύει εκεί. Επίσης καλό είναι να πάτε στις ρυθμίσεις εφαρμογών από το σχετικό μενού και να ελέγξετε τι δικαιώματα έχει η κάθε μία από αυτές που έχετε εγκαταστήσει ήδη. Κυρίως κοιτάξτε την επιλογή που αναφέρει ποιος μπορεί να δει δημοσιεύσεις και τη δραστηριότητα κάθε εφαρμογής. Π.χ. Δημόσια, Φίλοι, Μόνο εγώ κλπ.

Αν θέλετε να είστε σίγουροι, χρησιμοποιείστε την επιλογή που σας επιτρέπει να βλέπετε πώς φαίνεται το προφίλ σας στους φίλους σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε και συγκεκριμένα άτομα. Είναι η καλύτερη μέθοδος προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι δεν σας έχει ξεφύγει κάτι.

newsbeast




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Κ.ΛΕΧΟΥ: Μέχρι τα 37 μου έμενα με τους γονείς μου!

Posted: 30 Jan 2012 12:17 PM PST

http://www.newpost.gr/var/thumbs/875687575_300___.jpgΓια την οικογένεια και την μητρότητα, τη μεγάλη επιτυχία της
σειράς... Νησί, τα χρήματα που έχει βγάλει από τις δουλειές της αλλά και για πολλά ακόμα μίλησε η Κατερίνα Λέχου. Η αγαπημένη σου ηθοποιός μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια και το γνωστό της χιούμορ στην κάμερα του "Μίλα".







Για την επιτυχία της σειράς "Νησί"

"Ήταν μια πολύ καλά οργανωμένη και προετοιμασμένη δουλειά, με ανθρώπους που πραγματικά έκαναν την υπερβάση του εαυτού τους κάθε λεπτό της ημέρας στα γυρίσματα. Την αγαπώ πάρα πολύ δέθηκα πολύ με αυτούς τους ανθρώπους. Ήταν και οι συνθήκες τέτοιες βρεθήκαμε απομονωμένοι εκτός Αθηνών, δεν ξέρω αν θα μου ξανά τύχει κάτι τέτοιο."





Για το αν έχει βγάλει πολλά χρήματα από τις δουλειές

"'Έχω βγάλει τόσο χρήματα για να μπορέσω στα 37 μου χρόνια να φύγω από το σπίτι μου και να πάρω ένα σπίτι με δάνειο. Να αισθανθώ λίγο ασφαλής ότι μπορώ να πληρώσω αυτό το δάνειο. Το κύριο πρόβλημα ήταν το οικονομικό, έκανα δουλειές όχι για να βγάλω δουλειά αλλά επειδή ήθελα και δεν είχα λέφτα να κάνω ένα άνοιγμα. Το μοναδικό άνοιγμα είναι αυτό το σπίτι με δάνειο για 20 χρόνια" είπε.





Για τον τρόπο ζωής της

"Είμαι εξαιρετικά ολιγαρκής, εδώ και πολλά χρόνια στη διαδικασία της ωρίμανσης μου, έχω αποκτήσει μια άλλη σχέση με τα υλικά αγαθά. Όταν είμαστε πιο μικροί θέλουμε πιο πολλά πράγματα, ξαφνικά όμως ανακαλύπτεις ότι δεν είναι και τόσο σημαντικά. Τα πιο ουσιαστικά πράγματα είναι τζάμπα" δήλωσε.





Για το ότι είναι ανάδοχη μητέρα ενός παιδιού από την Αφρική

"Η σχέση μου αυτή είναι μια σχέση καρδιάς, ξεκίνησε για άλλους λόγους για να έχω τη συνείδηση μου ήσυχη...Αλλά μετά άρχισα να γίνομαι πιο θερμή, άρχισε αυτό το παιδί να μου στέλνει φωτογραφίες να το βλέπω να ψηλώνει να μεγαλώνει. Και άρχισα να αναρωτιέμαι τι κάνει αυτό το παιδί πως ζει, πως ζούν αυτοί οι άνθρωποι εκεί...Αυτό το ταξίδι στην Αφρική ήταν για μένα ταξίδι ζωής, οι άνθρωποι εκεί χαμογελάνε με το παραμικρό."





Για τη σχέση της με τον Μάνο Στρατάκη και το γάμο

"Δεν κάνω σχέδια, στο μυαλό μου είναι αυτό που έχω τώρα, να το έχω καλύτερο" αποκάλυψε.





Για τα 6 χρόνια ψυχανάλυση

"Το κίνητρο μου ήταν αν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο από τον εαυτό μου άρα και με τους γύρω μου."





Για τη σχέση που έχει με τις δουλειές του σπιτιού

"Δεν μου αρέσει καθόλου η μαγειρική πού και πού έχω έμπνευση... Με το σπίτι ασχολούμαι γιατί πρέπει να ασχολούμαι".
24wro

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

7 έξυπνοι γρίφοι!

Posted: 30 Jan 2012 12:15 PM PST

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXzaA57W-kVvvdUZ9Mu5xYzIndSx-RmTZJX3o5U5KWMMXCWy3M_T2dKqkRAyWNlpk93nAbPGIGoWgvIoRjaU4M29tURmXBzDuzu88LUUWuGHrg6JC6A741nJHLOQ4vjiY-VnKBFEgmA7o/s400/a.jpgΓια να δούμε θα τους λύσετε..
.

Γρίφος 1. "Η έξυπνη μέτρηση" (***)











Ένας έχει μια νταμιτζάνα κρασί και θέλει να δώσει σε φίλο του 1 λίτρο. Πώς μπορεί να....









το μετρήσει, χωρίς καθόλου απ' το κρασί να πάει χαμένο, αν διαθέτει μόνο ένα δοχείο των 5 λίτρων και ένα των 3 λίτρων;













Για να δείτε τις απαντήσεις πατήστε και σύρετε το ποντίκι, επιλέγοντας το κείμενο της απάντησης το οποίο είναι με άσπρο χρώμα για να μη φαίνεται.













(Απάντηση: Πρώτα θα γεμίσει το δοχείο των 3 λίτρων. Μετά θα αδειάσει τα 3 λίτρα στο δοχείο των 5 λίτρων. Πάλι θα γεμίσει το δοχείο των 3 λίτρων και θα αδειάσει απ' αυτό στο δοχείο των 5 λίτρων τόσο κρασί, ώστε να το γεμίσει. Έτσι θα μείνει στο δοχείο των 3 λίτρων ακριβώς 1 λίτρο.)





































Γρίφος 2. "Το άδειο δωμάτιο" (**)





Σε ένα άδειο δωμάτιο με πολύ ψηλό ταβάνι βρέθηκε ένας κρεμασμένος άνδρας. Το δωμάτιο ήταν κλειδωμένο από μέσα και είχε υγρασία.













Η ερώτηση είναι το πώς κατάφερε να κρεμαστεί ο άτυχος άνδρας αφού το δωμάτιο ήταν εντελώς άδειο όπως είπαμε, το ταβάνι πολύ ψηλό και δεν υπάρχει παράθυρο.













(Απάντηση :Ο άνδρας αυτός για να φτάσει το σχοινί ανέβηκε σε ένα κομμάτι πάγου το οποίο στη συνέχεια έλιωσε και έμεινε μόνο η υγρασία.)













Γρίφος 3. "Η γέφυρα" (*)





Στη μέση μιας γέφυρας υπάρχει ένα φυλάκιο. Ο φύλακας βγαίνει κάθε δέκα λεπτά και καλεί οποιοδήποτε βρίσκεται πάνω στη γέφυρα να γυρίσει πίσω και αν δεν υπακούσει τον πυροβολεί. Ο χρόνος για να περάσει κανείς τη γέφυρα είναι δεκαπέντε λεπτά. Πώς μπορεί κανείς να περάσει αυτή τη γέφυρα;













(Απάντηση: Θα προχωρήσει κανονικά πάνω στη γέφυρα, αλλά πριν βγει ο φύλακας θα αντιστρέψει την πορεία του. Ο φύλακας θα τον γυρίσει πίσω και έτσι θα τον στείλει προς την επιθυμητή κατεύθυνση.)













Γρίφος 4. "Επιστροφές μπουκαλιών" (**)





Στα πλαίσια ενός προγράμματος ανακύκλωσης, όσοι επιστρέφουν άδεια μπουκάλια κάποιου αναψυκτικού μπορούν να τα ανταλλάξουν με γεμάτα. Συγκεκριμένα, τα 4 άδεια μπουκάλια ανταλλάσσονται με 1 γεμάτο. Πόσα μπουκάλια αναψυκτικού θα πιει μια οικογένεια που συγκέντρωσε 24 άδεια μπουκάλια;













(Απάντηση: Αρχικά θα πιει 6 μπουκάλια. Θα ανταλλάξει τα 4 από τα 6 άδεια με ένα γεμάτο (άρα είμαστε στα 7) και αφού το πιει θα έχει 3 άδεια. Μπορεί, τότε, να δανειστεί 1 ακόμα άδειο μπουκάλι, να ανταλλάξει τα άδεια με ένα γεμάτο, να το πιει, και να επιστρέψει το μπουκάλι που δανείστηκε. Επομένως, η οικογένεια θα πιει συνολικά 8 μπουκάλια αναψυκτικού).













Γρίφος 5. "Η λάμπα" (**)





Έχουμε ένα δωμάτιο το οποίο έχει μία λάμπα(στο εσωτερικό του)και τρεις διακόπτες (στο εξωτερικό του). Ένας από αυτούς τους διακόπτες είναι αυτός που ανάβει την λάμπα. Εμείς πρέπει με μία μόνο προσπάθεια να καταλάβουμε ποιος διακόπτης είναι ο σωστός.













Δηλαδή ποιο ή ποιους διακόπτες πρέπει να πατήσουμε ώστε όταν ανοίξουμε την πόρτα να καταλάβουμε ποιος είναι ο σωστός;













(Εννοείται ότι όταν είναι κλειστή η πόρτα δεν βλέπουμε αν ανάβει ή όχι η λάμπα)













(Απάντηση :Θα πατήσουμε πρώτα τον πρώτο διακόπτη και θα τον αφήσουμε πατημένο για λίγα λεπτά. Ύστερα θα τον επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση (τον πρώτο διακόπτη) και θα πατήσουμε τον δεύτερο διακόπτη. Τότε θα ανοίξουμε την πόρτα και θα πράξουμε ως εξής: Αν η λάμπα καίει πάει να πει ότι ο σωστός διακόπτης είναι ο δεύτερος που είναι και πατημένος, αν δεν καίει θα πιάσουμε την λάμπα και αν είναι ζεστή πάει να πει ότι ο σωστός διακόπτης είναι ο πρώτος ενώ αν δεν καίει πάει να πει ότι ο σωστός διακόπτης είναι τρίτος )













Γρίφος 5. "Ο Γρίφος του Einstein" (*****)





(Ο Einstein έγραψε αυτό το γρίφο στον 20ο αιώνα. Υποστήριξε ότι το 98% των ανθρώπων δεν μπορούν να το λύσουν)













Υπάρχουν 5 σπίτια, 5 διαφορετικών ανθρώπων. Σε κάθε ένα σπίτι ζει ένας άνθρωπος διαφορετικής εθνικότητας. Οι 5 ιδιοκτήτες πίνουν ένα συγκεκριμένο είδος ποτού ,καπνίζουν μια συγκεκριμένη μάρκα τσιγάρων και έχουν ένα συγκεκριμένο κατοικίδιο. Όλοι έχουν μεταξύ τους διαφορετικά κατοικίδια, διαφορετικές μάρκες τσιγάρων και διαφορετικά είδη ποτών.









Η ερώτηση είναι ποίος έχει το ψάρι????









Στοιχεία:





α)Ο Άγγλος μένει στο κόκκινο σπίτι.





β)Ο Σουηδός έχει ένα σκύλο.





γ)Ο Δανός πίνει τσάι.





δ)Το πράσινο σπίτι είναι αριστερά από το άσπρο σπίτι





ε)Ο ιδιοκτήτης του πράσινου σπιτιού πίνει καφέ.





ζ)Αυτός που καπνίζει Pall Mall τσιγάρα έχει πουλιά για κατοικίδια.





η)Ο ιδιοκτήτης του κίτρινου σπιτιού καπνίζει Dunhill.





θ)Αυτός που μένει στο μεσαίο σπίτι πίνει γάλα.





ι)Ο Νορβηγός μένει στο 1ο σπίτι.





κ)Αυτός που καπνίζει Blendsμενει δίπλα σε αυτόν που έχει γάτες.





λ)Αυτός που έχει το άλογο μένει δίπλα σε αυτόν που καπνίζει Dunhill.





μ)Ο ιδιοκτήτης που καπνίζει Bluemasters πίνει μπίρα.





ν)Ο Γερμανός καπνίζει Prince.





ξ)Ο Νορβηγός μένει δίπλα στο μπλε σπίτι





ο)Αυτός που καπνίζει Blendsεχει ένα γείτονα που πίνει νερό





















(Απάντηση:





Θέση Σπιτιού: 1 2 3 4 5





Χρώμα Σπιτιού: Κίτρινο Μπλε Κόκκινο Πράσινο Άσπρο





Εθνικότητα: Νορβηγός Δανός Άγγλος Γερμανός Σουηδός





Είδος Ποτού: Νερό Τσάι Γάλα Καφές Μπίρα





Είδος Τσιγάρων: Dunhill Blends Pall Mall Prince Bluemasters





Κατοικίδιο: Γάτες Άλογο Πουλιά Ψάρι Σκύλος>)





Γρίφος 7. "Το πρόβατο" (*****)





Σε ένα κλουβί (σχετικά μεγάλο) είναι κλεισμένα 57 λιοντάρια





και 1 πρόβατο. Αν κάποιο λιοντάρι φάει το πρόβατο τότε το





πιάνει υπνηλία (από τη βαρυστομαχιά) και είναι ευάλωτο σε





επιθέσεις άλλου λιονταριού (γίνεται κατά κάποιο τρόπο





ψευδό-πρόβατο, δηλαδή υποψήφιο θύμα).





Υποθέστε ότι αν κάποιο λιοντάρι σκοτώσει το θύμα του τότε





το τρώει μόνο του (δεν το μοιράζεται με άλλο λιοντάρι).





Επίσης υποθέστε ότι όλα τα λιοντάρια είναι λογικά, και όλα





ξέρουν ότι και τα άλλα λιοντάρια σκέφτονται με λογικό τρόπο.





Το κάθε λιοντάρι θέλει κατ' αρχάς να ζήσει και αν μπορεί





να φάει κάποιο θύμα τότε θα το κάνει. Οι προτεραιότητές





τους δηλαδή είναι (από τη μεγαλύτερη προς τη μικρότερη):





1. Να φάνε το υποψήφιο θύμα και να ζήσουν





2. Να μην φάνε το υποψήφιο θύμα και να ζήσουν





3. Να φάνε το υποψήφιο θύμα και να πεθάνουν





Τα λιοντάρια μπορούν να επιζήσουν και χωρίς να φάνε το





πρόβατο ή το όποιο άλλο υποψήφιο θύμα (δηλαδή, τους





παρέχεται τροφή με άλλο τρόπο).





















Η ερώτηση είναι: Θα επιβιώσει το πρόβατο;













(Απάντηση :





1. Αν το λιοντάρι ήταν ένα μόνο, θα έτρωγε ασυζητητί το πρόβατο.





2. Αν ήταν 2, κανένα δεν θα το έτρωγε, διότι αμέσως θα έπεφτε θύμα του





άλλου.





3. Αν ήταν 3, κάποιο λιοντάρι θα έτρωγε το πρόβατο, μην έχοντας τίποτα να





φοβηθεί από τα υπόλοιπα 2 (βλέπε περίπτωση 2).





4. Αν ήταν 4, δεν θα έκανε κανένα την αρχή να φάει το πρόβατο, γιατί κάποιο





από τα υπόλοιπα 3 θα έτρωγε και τον ίδιο (όπως περίπτωση 3).





5. Τελικά καταλήγω ότι αν ο αριθμός των λιονταριών είναι μονός, το πρόβατο





θα φαγωθεί.)
24wro


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ταξιδιώτης του χρόνου, ο οποίος επέστρεψε μετά από 74 έτη, πέθανε σε ηλικία 31 ετών

Posted: 30 Jan 2012 12:05 PM PST

Ταξιδιώτης του χρόνου, ο οποίος επέστρεψε μετά από 74 έτη, πέθανε σε ηλικία 31 ετώνRudolf Fenz, Senior εξαφανίστηκε το 1876..
..

Παρά την έντονη αναζήτηση από την αστυνομία,ο Fenz δεν βρέθηκε ποτέ. Ωστόσο, η οικογένειά του κατέχει πάντα την ελπίδα ότι θα επέστρεφε. Περίμεναν χρόνια, τελικά πέθαιναν ένας-προς-ένα ακόμα με την ελπίδα ότι ο αγαπημένος τους Rudolf μπορεί να έρθει πίσω.

Για όλους τους συγγενείς του που ζούσαν ,ο Rudolf Fenz είχε πεθάνει ,αλλά τελικά επέστρεψε. Και επέστρεψε με τον πιο απίστευτο τρόπο που είναι δυνατόν.

Ο Rudolf Fenz ξαφνικά εμφανίστηκε τον Ιούνιο του 1950 στο κέντρο μιας πολυσύχναστης πόλης, στο κέντρο του Μανχάταν στη Fifth Avenue 74 χρόνια μετά.

Δευτερόλεπτα μετά που εμφανίστηκε στη μέση της Fifth Avenue ,λόγο μεγάλης κίνησης χτυπήθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο.


Ο χρόνος είχε παίξει ένα σκληρό τέχνασμα για τον Fenz, που προωθείται για τρία τέταρτα του αιώνα στο μέλλον, μόνο για να τον πετάξει μπροστά σε ένα αυτοκίνητο.

Από την έναρξη της έρευνας τους στον περίεργο θάνατο ενός παράξενα ντυμένου ανθρώπου, η αστυνομία της Νέας Υόρκης γνώριζε την υπόθεση ότι δεν θα ήταν καθόλου τυπική.

Ο οδηγός ο οποίος χτύπησε και σκότωσε τον παράξενο πεζό κατέθεσε ότι ο άνθρωπος έμοιαζε σαν να ήταν από αλλού, και ορκίστηκε ο άνθρωπος εμφανίστηκε κυριολεκτικά χωρίς προειδοποίηση μπροστά του .

Το ίδιο το πτώμα ήταν ένα αίνιγμα.

Παρά το γεγονός ότι ο αποθανών ντυμένος άψογα και από τα ρούχα που εξέτασαν, η αστυνομική έρευνα επιβεβαίωσε ότι ο άνθρωπος μυστήριο φορούσε ρούχα σχεδόν έναν αιώνα πριν από σήμερα.

Σύμφωνα με την αστυνομία και τα αρχεία-που γράφτηκαν από την έρευνα αξιωματικών στον τόπο του ατυχήματος, ο νεκρός φορούσε ένα μαύρο παλτό, ένα καπέλο με πλατύ γείσο, παντελόνια και περίεργα παπούτσια που δένουν με τον, 19ος αιώνα,και πόρπες μεγάλου μεγέθους. Αυτός φαίνεται να είναι στα τριάντα του.

Η Αστυνομία ακόμη βρήκε νομίσματα στο πορτοφόλι του και χαρτονομίσματα των ΗΠΑ με ημερομηνίες πριν από τη δεκαετία του 1870 και τηλεκάρτες με χαραγμένο το όνομα "Rudolf Fenz, Senior."

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επίσης μια απόδειξη για την επιβίβαση αλόγων και την αποθήκευση μίας μεταφοράς μεταξύ των αποτελεσμάτων της έρευνας του ανθρώπου.

Ανίκανος να προσδιοριστεί ο τόπος όπου Rudolf Fenz, Senior ζούσε-ή να εντοπίσει οποιαδήποτε πλησιέστερος συγγενής, έτσι λοιπόν η αστυνομία παρέδωσε την υπόθεση σε έναν από τους ανακριτές για αγνοούμενους,τον Hubert Rihn. Με τους πόρους του Γραφείου Αγνοουμένων Ατόμων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης,ο Rihn σε επαφή με τους ομολόγους του από τις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστρίας και της Γερμανίας, σε μια προσπάθεια να βρει οποιοδήποτε υπάρχον συγγενή του θύματος.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η έρευνα Rihn του έτρεξε σε αδιέξοδα.

Τέλος, σχεδόν σε μια πράξη απελπισίας,ο Rihn ψάχνει ένα αντίγραφο ενός παλιού τηλεφωνικού κατάλογου από το 1939 της Νέας Υόρκης . Εκεί, οι επίμονοι ερευνητής διαπίστωσαν μια σημαντική ένδειξη: στον κατάλογο που παρατίθεται υπάρχει ένα άτομο που ονομάζετε Rudolf Fenz, Junior.

Αυτή η ανακάλυψη, που ακολουθείται από πολύ επίπονο έργο της αστυνομίας, οδήγησε τον Rihn σε μια ηλικιωμένη γυναίκα, τη χήρα του Rudolf Fenz, Junior.

Εδώ η υπόθεση παίρνει πιο ασυνήθιστη και περίεργη τροπή με τη σειρά της. Τα γεγονότα που προέκυψαν έκαναν τους αξιωματικούς της αστυνομίας της Νέας Υόρκης να ζαλιστούν.

Κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης συνέντευξης με τον κ. Rudolf Fenz, νεώτερο, είπε στους ανακριτές ότι ο πατέρας του Rudolf Fenz, Senior, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής βόλτας του. Εκείνη την εποχή, ο γιος του και αργότερα-ο σύζυγός της ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Αναφορές έγιναν από την οικογένεια και μια έρευνα που διεξήχθη από τις αρχές, αλλά κανένα ίχνος του αγνοούμενου πατέρα δεν ήρθε ποτέ στην επιφάνεια.

Το έτος 1876 ο Rudolf Fenz, ήταν τότε 31 ετών.

Έτσι ο Rihn έψαξε σε αρχεία του 19ου αιώνα από ανεξιχνίαστες περιπτώσεις αγνοουμένων που καταγράφηκαν από το Γραφείο Αγνοουμένων Ατόμων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Εκεί, προς έκπληξή του, είδε τον Rudolf Fenz, Senior, που τον ανέφεραν από την οικογένειά του ως αγνοούμενο.





Μια παλιά φωτογραφία του Rudolf Fenz, (η φωτογραφία ήταν η ακριβής ομοιότητα του ανθρώπου θανατώθηκε στην πολυσύχναστη οδό της Νέας Υόρκης )
24wro

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Έκλεισαν οι φυλακές Κορυδαλλού και Χαλκίδας λόγω... υπερπληθυσμού

Posted: 30 Jan 2012 11:57 AM PST

http://nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/15216D06F0AA24A69E728900394D8723.jpgΓια πρώτη φορά από συστάσεως ελληνικού κράτους οι φυλακές Κορυδαλλού και Χαλκίδας είναι...

υπερπλήρεις και δεν μπορούν να δεχτούν άλλους κρατούμενους λόγω του ασφυκτικού υπερπληθυσμού τους. Οι διευθυντές των δύο αυτών φυλακών απέστειλαν έγγραφο στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στις εισαγγελικές αρχές της χώρας, με το οποίο γνωστοποιούν ότι κλείνουν τις πόρτες των φυλακών.







Μετά την εξέλιξη αυτή δημιουργούνται τεράστια προβλήματα τόσο στα Αστυνομικά τμήματα της πρωτεύουσας, όσο και της Χαλκίδας, όπως, επίσης, και στο Μεταγωγών, καθώς θα στοιβάζονται κατά εκατοντάδες οι κρατούμενοι σε αυτά.





Όπως, επίσης, προβλήματα θα δημιουργηθούν και σε πολλά δικαστήρια της χώρας, καθώς δεν θα γίνονται μεταγωγές υποδίκων και καταδίκων, με αποτέλεσμα να αναβάλλονται οι δίκες αλλά και να υπάρχει κίνδυνος παραγραφής πολλών αδικημάτων.





Χαρακτηριστικό της τραγικότητας της κατάστασης που επικρατεί στις δύο αυτές φυλακές είναι ότι ο διευθυντής των φυλακών Κορυδαλλού σε σχετικό έγγραφό του υπογραμμίζει: «Σας αναφέρουμε προς ενημέρωσή σας ότι από σήμερα 27 Ιανουαρίου

2012 αδυνατούμε να παραλάβουμε κρατουμένους, λόγω ασφυκτικής υπερπλήρωσης του καταστήματός μας, η δύναμη του οποίου ανέρχεται σε 2.345 κρατουμένους».





Στο ίδιο πνεύμα κινείται και ο διευθυντής των φυλακών Χαλκίδας, ο οποίος σε ανάλογο έγγραφό του αναφέρει: «Πλέον δεν χωράνε πουθενά οι κρατούμενοι παρά μόνο στις τουαλέτες. Κλείσαμε. Η κατάσταση είναι τραγική. Η φυλακή είναι έτοιμη

να 'εκραγεί' με απρόβλεπτες συνέπειες για την ασφάλειά της. Παρακαλούμε, όπως, αφού λάβετε υπόψη σας τα ανωτέρω, να μην φυλακίσετε άλλους κρατουμένους στο ενταύθα κατάστημα κράτησης. Δεν μπορούμε να παραλάβουμε άλλους κρατουμένους.

Δεν υπάρχει ούτε σπιθαμή κενού χώρου για να τους τοποθετήσουμε».





Ο αριθμός των κρατουμένων σε όλες τις φυλακές της χώρας ανέρχεται σήμερα στους 12.703 που είναι ο μεγαλύτερος που έχει σημειωθεί στην ιστορία του ελληνικού κράτους, ενώ η χωρητικότητα όλων των καταστημάτων κράτησης είναι 9.300 άτομα.





Επίσης, στις φυλακές Κορυδαλλού ο αριθμός των κρατουμένων ανέρχεται στις 2.320, ενώ η χωρητικότητά τους είναι για 800 άτομα.

24wro

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

82 δισ. ευρώ για απασχόληση και ανάπτυξη παραμένουν αδιάθετα

Posted: 30 Jan 2012 11:50 AM PST


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgS0ELhnqbHpQaPtbNjMaS8MeLmF6dAnnbQ1yQ1lpbPVqtzPd44Ryir-vItCCoEekxJxwAjdj-EcNfnb3ldQsW79HNjnKuJ8H8cbEhU2NG2NS-0JruaP2snA8dpI7LBx_-eW5zD3DqJNgQ/s400/image.jpgΗ Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει στον προϋπολογισμό της 82 δισεκατομμύρια
ευρώ που παραμένουν αδιάθετα...

και τα οποία προορίζονται για τη συγχρηματοδότηση έργων που υποστηρίζουν την ανάπτυξη και την απασχόληση, υπενθύμισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. "Θα προτείνουμε να επαναδιατεθούν τα ποσά των....

διαρθρωτικών ταμείων που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί", δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. "Είναι απαράδεκτο ένας στους τέσσερις Ευρωπαίους να μην έχει δουλειά", πρόσθεσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε μετά τη συνάντησή του με τον ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι, η χώρα του οποίου καταγράφει το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρώπη.





"Πρέπει να βοηθήσουμε τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση σε πίστωση και να βρουν χρηματοδότηση", πρόσθεσε ο Μπαρόζο. "Οι πόροι είναι εδώ, χρησιμοποιήστε τους, παρουσιάστε μας σχέδια", δήλωσε μία άλλη ευρωπαϊκή πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.





Από αυτή την αναδιάθεση των ποσών των ταμείων θα μπορούσαν να δοθούν στην Ελλάδα 4,3 δισεκατομμύρια ευρώ, στην Ισπανία 10,4 δισεκατομμύρια, στην Ιταλία 8 δισεκατομμύρια, στη Γαλλία 4,2 δισεκατομμύρια, στη Γερμανία 5,8 δισεκατομμύρια και στη Βρετανία 1,4 δισεκατομμύριο.





Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει τρεις πηγές για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης και της απασχόλησης: το Κοινωνικό Ταμείο, το Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ταμείο Συνοχής.





Στο Κοινωνικό Ταμείο υπάρχουν αδιάθετα ακόμη 22 δισεκατομμύρια ευρώ και στα άλλα ταμεία 60 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως διευκρινίζει μία ευρωπαϊκή πηγή.


trelokouneli





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

VIDEO: Το πιο μικροσκοπικό γουρουνάκι του YouTube!

Posted: 30 Jan 2012 11:41 AM PST

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/9c668779d5111de78b20eb9618cbe223_M.jpg?t=943912800Μπορεί κατά παράδοση τα γατάκια και τα σκυλάκια να έχουν
την τιμητική τους...

στο YouTube, όμως ο λιλιπούτειος πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο θα σας μαγέψει!



Πρόκειται για ένα απίστευτα μικρό γουρουνάκι, που έχει καταφέρει να «σκλαβώσει» περισσότερους από 1.700.000 χρήστες και είναι μόλις 12 ημερών.







Δείτε πόσο μικροσκοπικό φαίνεται δίπλα σε έναν σκύλο μεσαίου μεγέθους.




mediagate


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Συσσίτιο σε 18 σχολεία της Δυτικής Αττικής

Posted: 30 Jan 2012 11:34 AM PST

http://www.newsbeast.gr/files/temp/358FE1119B96ECDC6C13464E437632E9.jpgΤο πρόβλημα του υποσιτισμού μαθητών προσπαθεί να χειριστεί
το υπουργείο...

Μικρογεύματα θα αρχίσουν να διανέμονται από την ερχόμενη εβδομάδα το υπουργείο Παιδείας στα 18 σχολεία της Δυτικής Αττικής (Ταύρος, Μενίδι, Κερατσίνι, Εξάρχεια, Ασπρόπυργος, Πλ.Βάθη, Μοσχάτο, Νίκαια, Αυλώνα, Πατήσια), προκειμένου να αντιμετωπίσει το έντονο πρόβλημα του υποσιτισμού μαθητών.





Όπως δήλωσε στη Βουλή η υφυπουργός Παιδείας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, πρόκειται για πιλοτικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί με κονδύλια του ΕΣΠΑ και θα αφορά στο σύνολο των μαθητών των 18 σχολείων και όχι μεμονωμένες περιπτώσεις προκειμένου να μην στιγματιστούν οι μαθητές που υποσιτίζονται.





Σε κάθε μαθητή θα αναλογεί ένα γεύμα, το οποίο θα περιλαμβάνει σάντουιτς, γάλα, μπισκότα με δημητριακά και φρούτα και θα διανέμεται από τα κυλικεία των σχολείων. Το κόστος για το υπουργείο Παιδείας υπολογίζεται στα 1 - 2 ευρώ ανά γεύμα.





Μάλιστα, σύμφωνα με την κ. Χριστοφιλοπούλου δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα να επεκταθεί και σε άλλα σχολεία καθώς το φαινόμενο έχει πάρει πια ανησυχητικές διαστάσεις.
24wro

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές