Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Εννέα μηνών έγκυος μετέφερε ηρωίνη μέσα στο στομάχι της!

Posted: 26 Jan 2012 03:25 PM PST

Μια πολίτης από το Τατζικιστάν, έγκυος εννέα μηνών, συνελήφθη

στο αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης αφού είχε...

καταπιεί κάψουλες οι οποίες περιείχαν συνολικά περισσότερα από 800 γραμμάρια ηρωίνης, ανακοίνωσαν σήμερα οι τελωνειακές αρχές αυτής της πόλης της βορειοδυτικής Ρωσίας.:



Η γυναίκα αυτή, η οποία έφθασε προερχόμενη από την πρωτεύουσα του Τατζικιστάν, την Ντουσαμπέ, συνελήφθη την Τρίτη ταυτόχρονα «με τον άνδρα που ήρθε να την παραλάβει από το αεροδρόμιο Πούλκοβο», διευκρίνισε στην ανακοίνωσή της η υπηρεσία Τύπου των τελωνείων.

«Ήταν έγκυος εννέα μηνών και επρόκειτο να γεννήσει στις 28 Ιανουαρίου σύμφωνα με τους γιατρούς, οι οποίοι ανακάλυψαν στο στομάχι της 80 κάψουλες που περιείχαν 866,99 γραμμάρια ηρωίνης», έγινε γνωστό από την ίδια πηγή.



Το 2011, 14 πρόσωπα που είχαν καταπιεί συνολικά περισσότερα από εννέα κιλά ηρωίνης συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Πούλκοβο, σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές. Τα πρόσωπα αυτά προέρχονταν στην πλειοψηφία τους από την πρώην σοβιετική δημοκρατία του Τατζικιστάν.



Η χώρα αυτή, η πιο φτωχή της πρώην ΕΣΣΔ, αποτελεί έναν από τους κύριους άξονες διακίνησης ναρκωτικών που προέρχονται από το Αφγανιστάν, χώρα γειτονική του Τατζικιστάν και πρώτη παραγωγός όπιου και κάνναβης παγκοσμίως.



Π.Θ.

http://krasodad







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Video: Δύο Nissan 350Z τρακάρουν στην ευθεία

Posted: 26 Jan 2012 03:16 PM PST


Και όμως, ένα Nissan 350Z Coupe τρακάρει με ένα 350Z Cabrio στην ευθεία.
Ο άνθρωπος που ανέβασε το video γράφει ότι τα αυτοκίνητα δεν έκαναν κόντρα αλλά ο συνδυασμός βρεγμένου οδοστρώματος με τα φρέσκα ελαστικά του βελτιωμένου μαύρου 350Z Coupe, έκανε το αυτοκίνητο να πέσει πάνω στο άλλο.











Πηγή autoblog





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ζώδια: Πώς θα πετύχει η σχέση σου;

Posted: 26 Jan 2012 03:09 PM PST



Μυστικά επιτυχίας για κάθε ζώδιο.




Κριός: Για να έχεις επιτυχία στην ερωτική σου σχέση, αν είσαι γυναίκα Κριός πρέπει να συμπεριφέρεσαι λιγότερο…ορμητικά, αλλιώς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να το βάλει στα πόδια. Η γυναίκα-κυνηγός, ως γνωστόν, περισσότερο τρομάζει παρά γοητεύει τους άντρες. Δώσε στον άλλον χρόνο να σε γνωρίσει, να εκτιμήσει την ειλικρίνειά σου, τον ενθουσιασμό σου, τη ζεστασιά σου. Και σίγουρα η αναμονή σου θα ανταμειφθεί. Αν είσαι άντρας, λογικά θα έχεις λιγότερα προβλήματα. Είσαι συμπαθητικός, έξυπνος, φλογερός και συνήθως κατακτάς εύκολα το «στόχο» σου. Αλλά κι εσύ μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που χρειάζεται περισσότερο χρόνο, απ΄όσο θα ήσουν διατεθειμένος να δώσεις. Μια γυναίκα που έχει ανάγκη να σκεφτεί, να σε καταλάβει, να νιώσει σιγουριά μαζί σου πριν αφεθεί. Ενώ αντίθετα, η παρορμητική σου συμπεριφορά μπορεί να πληγώσει την ευαισθησία της. Αλλά αν σ΄ενδιαφέρει πραγματικά, πρέπει να μάθεις να περιμένεις.

Ταύρος: Σαν γνήσιος Ταύρος, είσαι κτητικός σε…καταστροφικό βαθμό. Συνήθως καλύπτεσαι με τη δικαιολογία πως «όποιος αγαπά ζηλεύει», αλλά στην περίπτωσή σου πρόκειται για κάτι παραπάνω. Ζηλεύεις για οποιαδήποτε στιγμή το ταίρι σου δεν την αφιερώνει σε σένα, ζηλεύεις τη δουλειά του, τους φίλους του, τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι του. Το πιο κρυφό σου όνειρο είναι να μπορούσε ο άλλος να γίνει ένα κομμάτι σου και να μοιράζεσαι μαζί του τα πάντα ανεξαιρέτως. Για όποιον είναι μαζί σου, αυτό μπορεί να φαίνεται αρχικά κολακευτικό, αλλά με τον καιρό ίσως να γίνει αποπνικτικό, καταπιεστικό και να του προκαλέσει αγανάκτηση και άρνηση. Μη φοβάσαι όμως, γιατί ακόμα και στην περίπτωση που θα συμβεί κάτι τέτοιο, υπάρχει η δυνατότητα να επανορθώσεις. Ελάχιστα άτομα έχουν τόσο μεγάλη δυνατότητα να βλέπουν πού έχουν άδικο όσο εσύ, να ζητήσουν συγνώμη και να προσπαθήσουν να βελτιωθούν. Αυτό συνήθως κατευνάζει ακόμα και τον πιο εξοργισμένο σύντροφο.



Δίδυμοι: Για ένα Δίδυμο όπως εσύ, έχει τεράστια σημασία να κρατήσεις ζωντανή και ενδιαφέρουσα τη σχέση σου, σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων και πνευματικών ερεθισμάτων. Αυτό όμως, μπορεί να σε κάνει να παραμελείς άλλα, ουσιαστικά πράγματα, όπως το συναίσθημα, το πάθος, την τρυφερότητα, τη συνεργασία, την υποστήριξη, το μοίρασμα των ευθυνών και, προπαντός την αφοσίωση, όταν ο αρχικός ενθουσιασμός φαίνεται να ελαττώνεται. Έτσι, συχνά οι σχέσεις σου διαρκούν ελάχιστα, ιδίως όταν είσαι πιο νέος. Θα πρέπει λοιπόν, καθώς μεγαλώνεις, να αξιολογήσεις τις παλιές σου εμπειρίες και να αλλάξεις αυτές τις τόσο επιζήμιες συμπεριφορές. Αντί να πηγαίνεις από αγκαλιά σε αγκαλιά, κάνε μια συνειδητή προσπάθεια να δημιουργήσεις επιτέλους μια σχέση με σταθερότητα και διάρκεια. Αυτή η διαδικασία συνεπάγεται αρκετό κόπο και παραίτηση από τις παλιές ελευθερίες σου, αλλά είναι ο μόνος τρόπος. Διαφορετικά, κινδυνεύεις να καταλήξεις σαν κάτι γερασμένους «αιώνιους εργένηδες», που νεάζουν και μάλλον γίνονται περίγελος με τη συμπεριφορά τους.



Καρκίνος: Ένας Καρκίνος σαν εσένα είναι αδύνατον να ξεγελαστεί. Καταλαβαίνεις ακόμα και την παραμικρή αλλαγή διάθεσης και τη στιγμιαία αδιαφορίας του προσώπου που αγαπάς. Οπότε, κλείνεσαι μουτρωμένος στον εαυτό σου και αφήνεις τον σύντροφό σου να προσπαθεί μπερδεμένος να μαντέψει τι έγινε. Έπρεπε να έχεις ένα ταίρι με ευαισθησία τουλάχιστον ίδια με τη δική σου, για να σε καταλάβει και για να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών σου. Όμως αυτό συμβαίνει σπάνια. Τι θα κάνεις λοιπόν; Να θυμάσαι πως ό,τι είναι σημαντικό για σένα, μπορεί να μην είναι για τον άλλο, και πως ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να επικοινωνεί. Προσπάθησε να βγεις από τον ονειρικό και κάπως μπερδεμένο κόσμο σου, όπου καταφεύγεις όποτε η σχέση συναντά πρακτικά προβλήματα, και να συνεργαστείς με τον σύντροφό σου για να τα λύσετε. Θα χρειαστεί προσπάθεια, αλλά μόνο έτσι η αγάπη θα γίνει μια αληθινή ευκαιρία προσωπικής εξέλιξης.



Λέων: Όπως κάθε Λέοντας, θέλεις να ξεφεύγεις από τη ρουτίνα και τη μονοτονία, να εμποδίσεις την ερωτική σου σχέση να κατρακυλήσει στην επανάληψη μιας γκρίζας καθημερινότητας και να την κρατήσεις ξεχωριστή. Έτσι, είσαι ικανός να βομβαρδίσεις το ταίρι σου με ευχάριστες εκπλήξεις και δώρα, όταν όλα πάνε καλά μεταξύ σας, αλλά και να του..αλλάζεις τα φώτα στους τσακωμούς, ακόμα και για τις πιο γελοίες αφορμές, όταν αισθάνεσαι πως η σχέση βουλιάζει στη συμβατικότητα. Έχεις πολλούς τρόπους να πληγώνεις, με αναίτιες επιθέσεις και επικρίσεις. Και στο τέλος, η κατάσταση μοιάζει με ένα θεατρικό έργο, που παίζεται μόνο και μόνο για να ξαναζωντανέψει η σχέση, καταλήγοντας σε μεγαλειώδεις συμφιλιώσεις γεμάτες ερωτικό πάθος. Το θέμα είναι, ο άλλος αντέχει; Υπάρχουν άνθρωποι που απολαμβάνουν εξίσου με σένα τέτοια σκηνικά. Άλλοι όμως δεν τα υπομένουν με τίποτα. Μπες στη θέση του συντρόφου σου και κατάλαβέ τον, πριν να…μαζέψει τα μπογαλάκια του.



Παρθένος: Φίλε Παρθένε, παραδέξου το: Από τη στιγμή που θα έχεις κατακτήσει τον άλλο και θα έχεις «δέσει το γάιδαρό σου», το πάθος που σου έδινε φτερά τον πρώτο καιρό, σβήνει με ταχύτατους ρυθμούς και μέρα με τη μέρα γλιστράς στη ρουτίνα. Χωρίς αμφιβολία, είσαι ένας σύντροφος τρυφερός, αφοσιωμένος, υποστηρικτικός και σχεδόν πάντα πιστός, αλλά όταν εκτελέσεις αυτά που θεωρείς «καθήκοντά» σου, παίρνεις τα πάντα ως δεδομένα και δεν κάνεις καμιά προσπάθεια να ζωντανέψεις το ενδιαφέρον του άλλου προς εσένα. Έτσι το ταίρι σου, που θέλει να υπάρχει στην κοινή σας ζωή κάποιο απροσδόκητο ρίγος συγκίνησης πότε-πότε, ή μια κατάσταση «εκτός προγράμματος», μένει με την απογοήτευση. Αν δεν θέλεις να συμβεί αυτό, βγες από το τέλμα και να θυμάσαι πως ο έρωτας, όπως τόσα άλλα πράγματα (αλλά ίσως κι ακόμα περισσότερο), έχει ανάγκη από ερεθίσματα, τροφή και ανανέωση. Αν όχι σε καθημερινή βάση, τουλάχιστον αρκετά συχνά.



Ζυγός: Η συμβίωση με έναν Ζυγό, όπως εσύ, δεν είναι δύσκολη, αλλά όπως πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, που στην περίπτωσή σου μπορεί να ονομαστεί αυτοσυγκράτηση. Θέλεις πάντα να έχεις τον έλεγχο της συμπεριφοράς σου και δεν αφήνεσαι σε ξεσπάσματα πάθους και σε συναισθηματικές παρεκτροπές. Παρόλο που αγαπάς πολύ το ταίρι σου, δύσκολα του δίνεις να το καταλάβει. Η συμπεριφορά σου μπορεί να του δημιουργήσει παρανοήσεις και έχε το νου σου να το αντιληφθείς. Η δυσκολία είναι ότι, κατά τη γνώμη σου, δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη της αγάπης σου από την αφοσίωση, την πίστη και την κατανόηση που ξέρεις να προσφέρεις. Αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν επίσης και φλογερά χάδια, λόγια πάθους και μια δόση από όνειρο. Αν αυτά λείπουν, ο άλλος μπορεί να νιώσει ότι δεν τον αγαπούν, δεν τον νοιάζονται και πάνω απ΄όλα δεν τον επιθυμούν ερωτικά.



Σκορπιός: Σαν Σκορπιός, πιθανόν κάνεις το παν για να περιπλέξεις από μόνος σου την ερωτική σου ζωή, όσο δεν πάει άλλο. Μερικές φορές διαλέγεις εξ επί τούτου απρόσιτα άτομα, που μπορεί να βάλουν σε δοκιμασία την ικανότητά σου στην ερωτική κατάκτηση και να μετατρέψουν τη σχέση σε ένα διαρκές βάσανο, σε μια ασταμάτητη διαμάχη, σε μια εναλλαγή από χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Μερικές φορές, με συντρόφους πιο ήρεμης ιδιοσυγκρασίας, εσύ είσαι εκείνος που προκαλεί βίαιες κρίσεις και συχνά χωρισμούς, που ακολουθούνται από σκηνές μεταμέλειας εκ μέρους σου, προσπάθειες να ξανακερδίσεις τον άλλον, αφού τον απομάκρυνες, και όσο εκείνος αντέχει, παθιασμένες συμφιλιώσεις. Χωρίς αμφιβολία είναι ένα παιχνίδι που σε «φτιάχνει», αλλά μπορεί να αποδειχθεί και πολύ επικίνδυνο ταυτόχρονα. Ελάχιστες σχέσεις επιζούν. Παίζοντας με τη φωτιά, μπορεί να καείς και να βρεθείς ολομόναχος, σε μια ηλικία που η γοητεία σου θα έχει χαθεί, κάτω από το βάρος του χρόνου.



Τοξότης: Αν είσαι Τοξότης, μπορεί η αισθηματική σου ζωή να είναι μια ασταμάτητη περιπλάνηση από σχέση σε σχέση, που ξεκινά με ενθουσιασμό και καταλήγει σε απογοήτευση. Έχεις κι εσύ όμως κάποιο μερίδιο ευθύνης για τα…ναυάγια των ερωτικών σου ιστοριών. Πρώτα απ΄όλα, θα έπρεπε να είσαι εξαρχής πιο επιλεκτικός, να εκτιμάς καλύτερα και σε μεγαλύτερο βάθος τα χαρακτηριστικά του προσώπου που έχεις απέναντί σου, πριν να…πέσεις στο ψητό. Έπειτα, θα πρέπει να καταλάβεις ότι σε μια σχέση είναι ουσιαστικό να ακούς και να κατανοείς τις απόψεις του άλλου, εγκαταλείποντας τη μανία, που συχνά σε χαρακτηρίζει, να βγαίνεις συνέχεια «από πάνω» και να αποδεικνύεις ότι έχεις πάντα δίκιο. Προσπάθησε να συγκρατήσεις το περιπετειώδες πνεύμα σου, που συχνά σε κάνει να παραμελείς τις ευθύνες σου μέσα σε μια σοβαρή σχέση. Κι όταν ξεσπούν οι κρίσεις και έρχονται οι δυσκολίες, να μην χρησιμοποιείς την εύκολη λύση της φυγής.



Αιγόκερως: Αν είσαι Αιγόκερως, έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο να αγαπάς, εκδηλώνοντας απίστευτη ένταση στα συναισθήματα και ένα αναπάντεχο πάθος. Πραγματικά, ποιος θα περίμενε ότι πίσω από την επιφανειακή σου ψυχρότητα θα μπορούσε να κρύβεται τέτοια θέρμη; Κανένας, ούτε καν εσύ. Μέχρι που θα το ανακαλύψεις, μαζί με τον άντρα ή τη γυναίκα που θα θελήσεις να κάνεις ταίρι σου στη ζωή. Πρέπει όμως να προσέξεις, ώστε το πέρασμα του χρόνου και οι εξαντλητικοί ρυθμοί δουλειάς, στους οποίους υποβάλλεις τον εαυτό σου, να μην φθείρουν αυτή τη θαυμάσια σχέση. Πραγματικά, η δουλειά γίνεται για σένα ο χειρότερος εχθρός του έρωτα. Συχνά καταλήγεις να διοχετεύεις όλη σου την ενέργεια στις φιλοδοξίες σου και οι συνέπειες είναι πολύ βλαβερές για την προσωπική σου ζωή. Αν δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ξαναδείς τις προτεραιότητές σου και να περιφρουρήσεις εκείνο που μετράει περισσότερο για σένα.



Υδροχόος: Ένα από κλασικότερα σφάλματα που κάνουν οι Υδροχόοι στον έρωτα, είναι οι βιαστικές επιλογές. Αν λοιπόν θέλεις μια σχέση με ουσία και διάρκεια, θα πρέπει πρώτα να αξιολογήσεις πόσο ταιριάζεις με τον υποψήφιο σύντροφό σου. Στη συνέχεια, θα κάνετε μαζί μια συμφωνία που θα περιφρουρεί, τουλάχιστον κατά ένα μέρος, την τόσο πολύτιμη για σένα ελευθερία των κινήσεών σου. Βάλε εξαρχής τη σχέση σε μια βάση περισσότερο συντροφικότητας και επικοινωνίας, παρά φλογερού πάθους, που έτσι κι αλλιώς θα περάσει κάποτε. Έχει μεγάλη σημασία να μάθεις να κάνεις μερικές υποχωρήσεις, ώστε να καλύπτονται και οι ανάγκες του συντρόφου σου. Όπως ξέρεις, δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχει το τίμημά του. Αν θέλεις να μοιραστείς τη ζωή σου με κάποιον άλλο, θα πρέπει να κάνεις ορισμένους μικρούς συμβιβασμούς, μερικές προσπάθειες παραπάνω, ώστε να βρίσκεις μια ισορροπία ανάμεσα στις απαιτήσεις τις δικές σου και του συντρόφου σου.



Ιχθείς: Αν είσαι Ιχθύς, παρασύρεις όποιον είναι στο πλευρό σου με την ορμή των συναισθημάτων, που μαίνονται μέσα στον σχεδόν μαγικό εσωτερικό σου κόσμο. Όμως, δεν είναι εύκολο να διατηρηθεί για πολύ καιρό μια τέτοια συναισθηματική ένταση. Θα σε περιμένει λοιπόν η μια ερωτική απογοήτευση μετά την άλλη, αν δεν κατορθώσεις να περάσεις σε ένα επίπεδο, που να βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματικότητα. Να δεχτείς ότι το πάθος μπορεί να καταλαγιάσει και το συναίσθημα να γίνει λιγότερο ρομαντικό, αλλά πιο στερεό και αξιόπιστο. Πιο αληθινό! Μάθε να δέχεσαι χωρίς δράματα τις στιγμές της κρίσης, της κούρασης, ακόμα και τα…φάουλ ή τις παρανοήσεις, που αναπόφευκτα συμβαίνουν μέσα σε μια σχέση, έστω κι αν οι σύντροφοι αγαπιούνται. Οι παραμυθένιοι έρωτες υπάρχουν μόνο στη φαντασία. Αναζήτησε την ομορφιά που μπορεί να κρύβεται μέσα σε μια ήρεμη, «φυσιολογική» αγάπη και μην εκπλαγείς, όταν θα ανακαλύψεις πόση ευτυχία μπορεί να σου χαρίσει.







Πηγή tlife





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

VIDEO: Ο Μέσι πήρε την εκδίκησή του από τον Πέπε!

Posted: 26 Jan 2012 02:56 PM PST


Ο Λιονέλ Μέσι δεν άφησε αναπάντητο το πάτημα του Πέπε και πήρε την εκδίκηση του στη ρεβάνς του Καμπ Νου, κλωτσώντας τον ...
Πορτογάλο αμυντικό της Ρεάλ.







Ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα στο 45' πήγε να μαρκάρει τον Πέπε και του έριξε μια κλωτσιά και το παραδέχτηκε αντικρίζοντας την κίτρινη κάρτα. Δείτε το video!









Πηγή 24wro





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης!

Posted: 26 Jan 2012 02:50 PM PST

Συνελήφθη ο γνωστός τραγουδιστής
Θέμης Αδαμαντίδης



, ο οποίος βρισκόταν σε παράνομο καζίνο στη περιοχή του Μουσείου, που λειτουργούσε μέσα σε κατάστημα Ίντερνετ καφέ.



Ο γνωστός τραγουδιστής έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας μαζί με 20 ακόμη «παίκτες», καθώς, σύμφωνα με το νόμο, που ρυθμίζει την «αγορά των παιγνίων» και τέθηκε σε ισχύ από 22 Αυγούστου, όποιος μετέχει σε τυχερό παίγνιο, το οποίο διοργανώνεται χωρίς άδεια, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι τριών μηνών και με χρηματική ποινή από 5.000 έως 20.000 ευρώ.



Η περιπέτεια του καλλιτέχνη είχε συνέχεια, καθώς πέρασε τη νύχτα του στο κρατητήριο, ενώ σήμερα το μεσημέρι μεταφέρθηκε στη Σήμανση για αποτυπώματα. Στη συνέχεια, μαζί με τους άλλους συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο.



Το παράνομο καζίνο



Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται τρεις ημεδαποί, υπεύθυνοι του καταστήματος, δύο ημεδαποί που επιτηρούσαν το χώρο εξωτερικά του καταστήματος (τσιλιαδόροι) και είκοσι άτομα (14 ημεδαποί και 6 αλλοδαποί) που συμμετείχαν ως παίκτες στη διενέργεια απαγορευμένων τυχερών παιγνίων.



Η είσοδος των παικτών στο χώρο ήταν ελεγχόμενη και μέσα σε αυτό λειτουργούσαν 34 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μέσω των οποίων διεξάγονταν απαγορευμένα τυχερά παίγνια. Επιπλέον σε αποθήκη του καταστήματος, που βρίσκεται σε διπλανό σημείο, βρέθηκαν 113 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών.



Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• Εκατόν σαράντα οκτώ κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών.

• Δύο τηλεχειριστήρια.

• Τριάντα μία μαγνητικές κάρτες.

• Το χρηματικό ποσό των 790 ευρώ.

• Ατζέντες, μπλοκ αποδείξεων, μπλοκ ταμείου, μάρκες κ.ά.



ΠΗΓΗ: protothema.gr




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Δωρεάν εξέταση για καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

Posted: 26 Jan 2012 02:35 PM PST

Δωρεάν εξέταση για καρκίνο του τραχήλου της μήτρας


Σε 40 δημόσια νοσοκομεία μέχρι την 1η Φεβρουαρίου



Δωρεάν εξέταση για τον καρκίνο τραχήλου της μήτρας θα μπορούν να κάνουν όσες γυναίκες επιθυμούν, έως το τέλος του τρέχοντος μηνός. Με αφορμή την ευρωπαϊκή εβδομάδα πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά πρόγραμμα δωρεάν πληθυσμιακού προσυμπτωματικού ελέγχου, από σήμερα, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, έως και την 1η Φεβρουαρίου 2012 σε 40 μεγάλα δημόσια νοσοκομεία. Το υπουργείο Υγείας, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι «η πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των ασθενειών και ειδικότερα του καρκίνου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προτεραιότητες του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο υλοποιεί από τον Αύγουστο του 2011 οργανωμένο πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας σε συνεργασία με 166 δήμους, 135 Κέντρα Υγείας, καθώς και τα νοσοκομεία του ΕΣΥ». Στόχος του υπουργείου είναι να παρέχει στον Έλληνα και την Ελληνίδα την κατάλληλη ενημέρωση και τις καταλληλότερες υπηρεσίες πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και θεραπείας του καρκίνου. Το υπουργείο Υγείας καλεί τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής που να περιλαμβάνει τη μεσογειακή διατροφή και μέτρια σωματική άσκηση, και να ελέγχουν τακτικά την κατάσταση της υγείας τους με προληπτικές εξετάσεις. Με τον τρόπο αυτόν ποσοστό 30-40% των περιπτώσεων καρκίνου μπορούν να προληφθούν, ενώ η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες πλήρους ίασης από τη νόσο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου, μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενες από την ιστοσελίδα www.anticancer.gov.gr. Με αφορμή την ευρωπαϊκή εβδομάδα κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας καλούνται οι Ελληνίδες να εξεταστούν στα παρακάτω Νοσοκομεία. 1Η ΥΠΕ 1. ΓΕΝ. ΝΟΣ. Ν. ΙΩΝΙΑΣ«Η ΑΓ.ΟΛΓΑ» 2. ΓΝΜ «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» 3. AONA «O ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», 4. ΟΓΚΟΛ. ΝΟΣ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» 5. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗΣ, ΤΕΩΣ 3Ο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΚΑ 6. ΠΡΩΗΝ 7Ο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΚΑ, ΟΔΟΣ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 7. ΠΡΩΗΝ 1Ο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΚΑ 8. ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΑΤΤΙΚΗΣ«ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» 2Η ΥΠΕ 9. Π.Γ.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ 10. ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΝΙΚΑΙΑΣ «AΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» 11. Γ.Ν.Ε. "ΘΡΙΑΣΙΟ 12. ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» 3Η ΥΠΕ 13. ΓΝΘ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 14. ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 15. ΓΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 16. ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ«ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» 17. ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 18. Γ.Ν. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» 4Η ΥΠΕ 19. Α. Ν. Θ. ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ 20. Γ. Ν. Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» 21. ΓΝ ΚΙΛΚΙΣ 22. ΓΝ ΣΕΡΡΩΝ 23. ΓΝ ΔΡΑΜΑΣ 24. ΓΝ ΚΑΒΑΛΑΣ 25. ΓΝ ΞΑΝΘΗΣ 26. ΓΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» 27. ΠΑΝ. Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 28. ΓΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 5Η ΥΠΕ 29. ΓΝ ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» 30. ΓΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 6Η ΥΠΕ 31. ΓΝ ΣΠΑΡΤΗΣ 32. ΓΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» 33. ΠΑΝ. ΓΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 34. ΓΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 35. ΓΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 36. ΓΝ ΠΑΤΡΩΝ «ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ» 7Η ΥΠΕ 37. ΓΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ-ΠΑΝΑΝΕΙΟ» 38. ΓΝ ΧΑΝΙΩΝ «ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ» 39. ΓΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ 40. ΓΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Πηγή: newsbeast






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

“Το μόνο που είδα ήταν μια σκιά” - Συντετριμμένος ο 24χρονος που παρέσυρε τον Θ. Αγγελόπουλο

Posted: 26 Jan 2012 02:25 PM PST

aggelopouos


Το μόνο που είδα ήταν μια σκιά. Δεν έφταιγα εγώ. Λυπάμαι". Συντετριμμένος ο νεαρός ειδικός φρουρός που...

παρέσυρε τον Θ. Αγγελόπουλο κατέθεσε για το μοιραίο τροχαίο.

Ο 24χρονος βρέθηκε την Τετάρτη στην Εισαγγελία Πειραιά για να καταθέσει σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα στον περιφερειακό της Δραπετσώνας, που κόστισε τη ζωή στον μεγάλο Έλληνα σκηνοθέτη.
"Δεν έτρεχα, αλλά είχε κακό φωτισμό. Το μόνο που είδα ήταν μια σκιά. Δεν έφταιγα", είπε ο νεαρός άνδρας, που παρέσυρε με το μηχανάκι του τον Θ. Αγγελόπουλο, τραυματίζοντας τον σοβαρά, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, βυθίζοντας στο πένθος την Ελλάδα και όχι μόνο.
Όπως κατέθεσε ο 24χρονος, δεν είδε τον Θ. Αγγελόπουλο γιατί δε φορούσε φωσφορούχο γιλέκο, όπως τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου, ενώ πέρασε, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση, πάνω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα και επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο.
www.tlife.gr





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

H γιαγιά που έγινε μαμά στα… 53 της!

Posted: 26 Jan 2012 02:20 PM PST

Στην ηλικία των 53 ετών έγινε μαμά η Debbie Hughes η οποία μέχρι πρότινος φανταζόταν πως τα μόνα μωρά που...

μπορεί να μεγαλώσει πλέον είναι τα εγγόνια της!



Κι όμως η μοίρα της επεφύλασσε μια έκπληξη…. Αν και συνέχιζε να παίρνει αντισυλληπτικό χάπι, θέλοντας να μηδενίσει τις πιθανότητες να μείνει έγκυος, η Debbie, κατάφερε να είναι η γηραιότερη γυναίκα στην Αγγλία που έμεινε έγκυος με φυσικό τρόπο και γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Kyle.



H κυρία Hughes έκανε τεστ εγκυμοσύνης όταν η οικογένειά της της έλεγε ότι έχει παχύνει…. Όταν λοιπόν έβαλε τα γυαλιά της –μιας και έχει πρεσβυωπία-, προκειμένου να δει το αποτέλεσμα σοκαρίστηκε…. Ήταν έγκυος στα 52 της!



«Πήρα και άλλα τρία τεστ για να το σιγουρέψω…» εξομολογείται η ίδια.



Μάλιστα ο μικρός Kyle, είναι 26 χρόνια μικρότερος από το μέχρι πρότινος μικρότερο παιδί της Debbie



Είχα φέρει στον κόσμο τρία παιδιά και πίστευα πως αυτές οι μέρες έχουν φύγει ανεπιστρεπτί. Παρότι έπαιρνα το χάπι… έμεινα έγκυος! Είμαι γιαγιά και μου αρέσει να φροντίζω τα εγγόνια μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα ερχόταν πάλι η στιγμή που θα μεγάλωνα ένα δικό μου παιδί» δήλωσε η κα Ηughes.

«Το να αποκτήσεις παιδί σε αυτήν την ηλικία είναι σαν να κερδίζεις το λόττο…» κατέληξε.

http://www.star.gr



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ωραία η φωτο κοπελιά αλλά από photoshop...θέλεις ακόμα!

Posted: 26 Jan 2012 02:06 PM PST





Δείτε την φωτογραφία και σίγουρα θα καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά....



Ρε κοπελιά μήπως το παράκανες λιγάκι με το photoshop?















matigr.blogspot.com





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Κατάθλιψη λόγω υπερωριών

Posted: 26 Jan 2012 02:00 PM PST

Αν εργάζεστε περισσότερες από 11 ώρες την ημέρα ή 55 ώρες
την εβδομάδα, βάζετε σε κίνδυνο την ψυχική σας υγεία...

Αυτό υποστηρίζει μελέτη που παρακολούθησε περισσότερους από 2000 υπαλλήλους στη Βρετανία και δημοσιεύθηκε στην έγκριτη ιατρική επιθεώρηση "PLoS One".



Οι ερευνητές παρακολούθησαν επί έξι χρόνια τους 2000 εργαζόμενους, ηλικίας 35 έως 55 χρόνων, και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσοι εργάζονταν περισσότερες από 11 ώρες την ημέρα είχαν υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης κατάθλιψης, με μεγαλύτερη επιρρέπεια σε αυτήν να εκδηλώνουν όσες είναι γυναίκες, νέοι σε ηλικία και με χαμηλό μισθό.



Από τους συμμετέχοντες στη μελέτη, το 3,1% είχαν εκδηλώσει ένα μείζον καταθλιπτικό επεισόδιο στη διάρκεια των έξι ετών που διήρκεσε η έρευνα, ενώ πολλοί είχαν κατάθλιψη ηπιότερης μορφής.



Όσοι εργάζονταν 11 ή περισσότερες ώρες την ημέρα, επί πέντε ημέρες την εβδομάδα είχαν 2.5 φορές περισσότερες πιθανότητες να ανήκουν στο 3,1% που εκδήλωσαν μείζον καταθλιπτικό επεισόδιο.



Ένα ακόμα ενδιαφέρον εύρημα είναι ότι όσοι άνδρες δούλευαν καθημερινά υπερωριακά σε υψηλές θέσεις, με πολλές υποχρεώσεις αλλά ταυτόχρονα έπαιρναν υψηλούς μισθούς, είχαν κατάθλιψη σε χαμηλότερο ποσοστό από τους υπόλοιπους εθελοντές. Η αιτία, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι ότι αισθάνονταν ότι αμείβονταν για τον κόπο τους καθώς και το γεγονός ότι είχαν επαγγελματική στήριξη, δηλαδή υφιστάμενους που αναλάμβαναν δουλειές γι' αυτούς.



Από την άλλη όμως, οι γυναίκες σε εξίσου σημαντικές θέσεις είχαν αυξημένες πιθανότητες κατάθλιψης, γεγονός που αποδόθηκε στις υποχρεώσεις του σπιτιού με τις οποίες επιφορτίζονται οι γυναίκες.



Αυξημένο κίνδυνο κατάθλιψης εμφανίζουν και οι νεότεροι άνθρωποι κυρίως λόγω του άγχους για την καριέρα τους.

24wro
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πέντε... εγκληματικά λάθη ομορφιάς

Posted: 26 Jan 2012 01:54 PM PST

Θέλετε υπέροχη επιδερμίδα αλλά δεν είναι εύκολο;
Αποκαλύπτουμε τις συνήθειες που σας κάνουν κακό...



1. Πλένετε συχνά το πρόσωπό σας



Αν το δέρμα σας τελευταία είναι ξηρό ή αν νιώθετε σαν να έχετε μια στρώση νεκρών κυττάρων επάνω σας, πολύ πιθανό να φταίει το γεγονός ότι πλένετε το πρόσωπό σας πιο συχνά απ' ότι χρειάζεται. Αν το παρακάνετε, το δέρμα σας στεγνώνει και τελικά εκρίνεται περισσότερο σμήγμα με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να είναι ταυτόχρονα αφυδατωμένη και επιφανειακά λιπαρή.



2. Επιλέγετε προϊόντα «δυνατής δράσης»



Μερικές φορές το πιο δυνατό δεν είναι απαραίτητα και πιο καλό, και ιδιαίτερα όσον αφορά στην περιποίηση προσώπου. Τα καλλυντικά (ειδικά όσα θεραπεύουν την ακμή) με πιο δυνατή δράση μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα και να ερεθίσουν το δέρμα.



3. Αλλάζετε συχνά προϊόντα περιποίησης



Η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθηστη, και ενώ το να δοκιμάσετε την τελευταία κρέμα που κυκλοφορεί μπορεί να καλύπτει τις καταναλωτικές σας ανάγκες, μπορεί επίσης και να αναστατώσει το pH της. Αντί, λοιπόν, να αλλάζετε καλλυντικά μεμιάς, καλό είναι να κάνετε μια πιο ομαλή, σταδιακή μετάβαση.



4. Αγοράζετε σαμπουάν ή κοντίσιονερ που μπορεί να προκαλέσει αλλεργία



Αν βγάλετε σπυράκια ή αποκτήσετε ξαφνικά κάποια ευαισθησία, ψάξτε τον… ύποπτο στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών -αν μάλιστα έχετε προμηθευτεί μια νέα μάρκα είναι πολύ πιθανό να ευθύνονται για την αλλεργική αντίδραση. Η δερματικές αλλεργικές αντιδράσεις σε προϊόντα μαλλιών μπορούν να εκδηλωθούν επίσης στην πλάτη, το στήθος και σε άλλα σημεία.



5. Ξεχνάτε να βάλετε αντηλιακό



Η καταστροφή που παθαίνει το δέρμα από την έκθεση στον ήλιο καλύπτεται δύσκολα και όσο δεν προστατεύετε την επιδερμίδα σας την αφήνετε εκτεθειμένη σε μια πλειάδα από προβλήματα, μεταξύ των οποίων, η ακμή, οι πρόωρη γήρανση και ο καρκίνος.

fashionlove




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

H Demi Moore πήγε στο νοσοκομείο από… αέριο γέλιου!

Posted: 26 Jan 2012 01:46 PM PST

Σοβαρά θέματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Demi Moore
...

Η 49χρονη ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα επιληπτικής κρίσης και εξάντλησης.



Σήμερα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν περισσότερες λεπτομέρειες για το λόγο που η Moore μεταφέρθηκε στα επείγοντα.

Όπως αναφέρουν τα ξένα tabloids, η 49χρονη ηθοποιός κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα αερίου γέλιου!



Το εισέπνευσε από ειδικό σωλήνα ώστε να «φτιαχτεί», μόνο που το παράκανε και τελικά έπαθε κρίση, μιας και η εν λόγω ουσία έκανε πολύ κακή αντίδραση με τον οργανισμό της.



Την κατάσταση της επιδείνωσαν ακόμα περισσότερα τα συνταγογραφημένα φάρμακα που παίρνει προφανώς για να νικήσει την κατάθλιψη που της προκάλεσε ο χωρισμός από τον Ashton Kutcher.



Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τα υπερβολικά πολλά κιλά που έχει χάσει τους τελευταίους μήνες, έκαναν τον οργανισμό της να καταρρεύσει ολοκληρωτικά.



Για την ιστορία πάντως, να σας ενημερώσουμε πως όσο διάστημα η Demi Moore βρισκόταν στο νοσοκομείο, ο Ashton Kutcher διασκέδαζε ξέφρενα στη Βραζιλία.



Όταν δε ρωτήθηκε για το αν η πρώην του σύζυγος ήταν καλά στην υγεία της, ο 33χρονος ηθοποιός δεν είχε ιδέα…!

24wro
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Αχαϊα: Ψωνίζεις ρούχα και πληρώνεις με αγροτικά προϊόντα!

Posted: 26 Jan 2012 01:40 PM PST

Η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά και η ολοένα και πιο μειωμένη προσέλευση κόσμου στα μαγαζιά...

ανάγκασε μερικούς εμπόρους να σκαρφιστούν κάποιους.ιδιαίτερους τρόπους για να προσελκύσουν πελάτες στα καταστήματά τους.



Όπως αναφέρει το aigialeianews.gr, στο Αίγιο επιχειρηματίας προτρέπει τον κόσμο να πάει να ψωνίσει στο κατάστημα ρούχων που έχει χωρίς χρήματα, ανταλλάσοντας τον ρουχισμό με αγροτικά προϊόντα!



Συγκεκριμένα μεταξύ των αγροτικών προϊόντων που δέχεται το κατάστημα να ανταλλαχθούν με ρούχα (σε τιμές μάλιστα διαπραγματεύσιμες και επιλέγοντας από ολόκληρη τη συλλογή που διαθέτει), είναι λεμόνια, λάδι, κρασί, τυρί, μέχρι και ζωντανά ζώα!



Μάλιστα ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει διανέμει και σχετικά φυλλάδια για να διαφημίσει την κίνησή του αυτή, στα οποία αναφέρεται ότι πριν πάει ο πελάτης να ψωνίσει πρέπει πρώτα να ρωτήσει στο κατάστημα για τον τρόπο που μπορεί να γίνει η ανταλλαγή και να συμφωνηθεί η τιμή από πριν.


24wro
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Έραψαν τα χείλη τους κρατούμενοι στο Κιργιστάν

Posted: 26 Jan 2012 01:29 PM PST


Περίπου 3.000 κρατούμενοι πραγματοποιούν απεργία πείνας στις φυλακές
του Κιργιστάν, 640 εκ των οποίων έχουν ράψει τα χείλη τους για να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες εγκλεισμού τους, ανακοίνωσε σήμερα ο συνήγορος του πολίτη του Κιργιστάν Τουρσουνμπέκ Ακούν.


«Διαμαρτύρονται ότι υφίστανται κακομεταχείριση από τους δεσμοφύλακες και ότι παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματά τους και ζητούν καλύτερες υλικές συνθήκες», εξήγησε ο μεσολαβητής.

Οι αρχές του Κιργιστάν δήλωσαν από την πλευρά τους ότι αυτή η εξέγερση των κρατουμένων ενορχηστρώθηκε από το οργανωμένο έγκλημα μετά την έναρξη στις 16 Ιανουαρίου μιας «επιχείρησης καθαρά χέρια» στις φυλακές του Κιργιστάν, μετά το φόνο ενός αρχηγού της μαφίας.

«Αυτοί που πραγματοποιούν απεργία πείνας είναι δυσαρεστημένοι επειδή η κυβέρνηση δεν αντιδρά στη δράση τους την οποία ονόμασαν "Αν είσαι με τον λαό, ράψε το στόμα, αν είσαι με το μέλλον, ράψε το στόμα!"», εξήγησε ένας εκπρόσωπος των σωφρονιστικών υπηρεσιών του Κιργιστάν.

Η εξέγερση των κρατουμένων άρχισε, μετά το φόνο ενός αρχηγού της μαφίας στη φυλακή, με εντολή κάποιου από τους υπαρχηγούς του. Μετά το φόνο, οι σωφρονιστικές υπηρεσίες έβαλαν τέλος στα προνόμια που είχαν οι μαφιόζοι κρατούμενοι.

newsbeast





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Δασκάλα έριξε μπουνιά σε μαθητή με ειδικές ανάγκες

Posted: 26 Jan 2012 01:19 PM PST

Ο 9χρονος γύρισε σπίτι του μέσα στα αίματα..
.

Δασκάλα του 4ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πατρών που στεγάζεται σε κτίριο απέναντι από το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» έριξε μπουνιά στη μύτη μαθητή με ειδικές ανάγκες! Σύμφωνα με καταγγελία για άγνωστο λόγο η δασκάλα...
χειροδίκησε σε βάρος του 9χρονου και του άνοιξε τη μύτη με γροθιά στο πρόσωπο!

Το παιδί επέστρεψε στο σπίτι με το αυτοκίνητο του σχολείου μέσα στα αίματα! Οι γονείς ρώτησαν τον οδηγό του σχολικού τι συνέβη και αυτός απάντησε πως ο γιος τους χτυπήθηκε από τη δασκάλα. Εξαγριωμένοι οι γονείς του μαθητή δήλωσαν ότι θα κυνηγήσουν τη δασκάλα μέχρι τέλους.
himaira

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Γλυπτό από βούτυρο ηλεκτροδοτεί φάρμα

Posted: 26 Jan 2012 01:08 PM PST



Τι κάνεις με 370 κιλά βουτύρου; Δημιουργείς με αυτά ένα έργο τέχνης
και στη συνέχεια τα χρησιμοποιείς για να ηλεκτροδοτήσεις τη φάρμα σου για τρεις μέρες.

Την απάντηση αυτή έδωσαν οι καλλιτέχνες που δημιούργησαν..
ένα τεράστιο γλυπτό από βούτυρο που παρουσιάστηκε σε γεωργική έκθεση στην Πολιτείας Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. Το γλυπτό απεικονίζει ένα νεαρό παιδί να οδηγεί ένα μοσχάρι διασχίζοντας ένα πανηγύρι.

Μετά το πέρας της έκθεσης, ένας αγρότης από την κομητεία Τζουνιάτα της Πενσυλβάνια σκοπεύει να κομματιάσει το γλυπτό και να χρησιμοποιήσει το βούτυρο για να ηλεκτροδοτήσει τη φάρμα του.

Πρόκειται για μια αναπάντεχη χρήση του βουτύρου ως εναλλακτική μορφή ενέργειας. Πώς γίνεται όμως αυτό;

Αρχικά, ο βουτυρένιος όγκος θα ανακατευτεί σε ένα λάκκο με κοπριά. Με αυτό τον τρόπο το βούτυρο θα μετατραπεί σε αέριο. Μικροοργανισμοί που αναπτύσσονται στο μείγμα κοπριάς-βουτύρου, θερμαίνονται σε μια ειδική μονάδα μετατροπής κοπριάς σε καύσιμο μεθάνιο.

"Οι μικροοργανισμοί μπορούν να διασπάσουν τα μόρια λίπους σε λιγότερο περίπλοκες μοριακές δομές. Η θέρμανση επιταχύνει τη λειτουργία τους, καθώς πασχίζουν να επιζήσουν και να αναπαραχθούν. Προσπαθούν να τραφούν και να δημιουργήσουν περισσότερα βακτήρια" λέει ο Γκλεν Κάουφμαν επιστήμονας του τμήματος Γεωργίας του πανεπιστημίου Penn State.

Η διαδικασία αυτή οδηγεί στην παραγωγή μεθανίου το οποίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή ηλεκτρισμού και θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα έως ότου το μείγμα διασπαστεί εντελώς σε μεθάνιο. Σε αυτό το σημείο δεν απαιτείται παρά η σύνδεση μιας γεννήτριας μεθανίου.

Ο τυχερός αγρότης με το βουτυρένιο γλυπτό δεν είναι ασυνήθιστος στη διαδικασία. Συνεργάζεται με το παρακείμενο εμπορικό κέντρο από το οποίο συγκεντρώνει υπολείμματα τροφών για να τροφοδοτεί τη μονάδα μετατροπής σε μεθάνιο.

Συχνά παράγει πλεόνασμα ενέργειας το οποίο μεταπωλεί στον διαχειριστή του δικτύου.
econews




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ξυπνάει το ηφαίστειο της Σαντορίνης;

Posted: 26 Jan 2012 12:57 PM PST



Μπορεί οι επιστήμονες στο σύνολό τους να διαβεβαιώνουν ότι ο
πρωινός σεισμός μεταξύ Σαντορίνης και Κρήτης δεν έχει καμία σχέση με τη δραστηριότητα του ηφαιστείου όμως τον τελευταίο καιρό το ηφαίστειο δείχνει να "ξυπνάει".


Ο καθηγητής του εργαστηρίου γεωφυσικής και σεισμολογίας του ΤΕΙ Κρήτης Φίλιππος Βαλιανάτος, αναφερόμενος στην πρωινή ισχυρή σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην Κρήτη αλλά και την πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της Σαντορίνης είπε χαρακτηριστικά πως "οι σεισμοί δεν προειδοποιούν, το ηφαίστειο όμως ... προειδοποιεί".

Όπως είπε ο καθηγητής υπάρχει ιδιαίτερη σεισμική δραστηριότητα στο Αιγαίο. "Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι αρχίζει να φουσκώνει ... το κέικ της Σαντορίνης" είπε παρομοιάζοντας το ηφαίστειο με ένα κέικ, το οποίο έχει παραμορφωθεί φουσκώνοντας.

Σύμφωνα με το Cretalive news ο καθηγητής αναφέρθηκε στην ευρύτερη σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται το τελευταίο 6μηνο στην περιοχή της Σαντορίνης, όπου μόνο το τελευταίο 24ωρο έχουν σημειωθεί 20 σεισμικές δονήσεις, εντάσεως ως και 3,5 ρίχτερ, οι οποίες σύμφωνα με τον κ. Βαλλιανάτο συνιστούν μια προειδοποίηση ότι ενδέχεται "κάτι να συμβεί".

Ο καθηγητής ανέφερε μάλιστα πως και στη δεκαετία του '50 είχε παρουσιαστεί ένα παρόμοιο φαινόμενο που είχε "φέρει" έναν πολύ ισχυρό σεισμό.

newsit




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Δοκιμάστε ένα μαγικό που θα σας κάνει να... ψάχνεστε...

Posted: 26 Jan 2012 12:46 PM PST




Οι οδηγίες είναι απλές: Επιλέξτε ένα χαρτί της τράπουλας από αυτά
που βλέπετε στη φωτογραφία. Μην κάνετε κλικ επάνω του. Απλά απομνημονεύστε το.





Ανοίξτε την ανάρτηση, θα εμφανιστεί το πρόσωπο μίας κοπέλας. Κοιτάξτε τη στα μάτια για 5 δευτερόλεπτα.



Συνεχίστε πιο κάτω στην ανάρτηση και το φύλλο της τράπουλας που επιλέξατε θα έχει εξαφανιστεί...

mentionnews




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Αργείτε στη δουλειά; – Πέντε απλά tips για να μην τρέχετε

Posted: 26 Jan 2012 12:35 PM PST



Συμβαίνει
και στις καλύτερες οικογένειες.
..

Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το χρόνο σας και καταλήγετε πάντα να τρέχετε σαν τον Βέγγο… Τι φταίει και τι μπορείτε να κάνετε γι'αυτό;

Ακολουθήστε τα παρακάτω 5 tips:



1. Δε χτυπάει το ξυπνητήρι σας
Σε αυτή την περίπτωση δεν φταίτε, εκτός αν ξεχάσατε να το ρυθμίσετε.
Κάνετε μια δοκιμή για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί. Και διπλοτσεκάρετε πριν πάτε για ύπνο.


2. Ξυπνάτε αλλά θέλετε λίγο χρόνο για χουζούρεμα
Πρέπει να βάλετε το ξυπνητήρι λίγο νωρίτερα και να εξασφαλίσετε ότι δεν θα σας ξαναπάρει ο ύπνος. Μια εύκολη και ευχάριστη λύση είναι να βάλετε μουσική. Διαλέξτε ένα ξυπνητήρι με ραδιόφωνο.


3. Δυσκολεύεστε να ετοιμαστείτε εγκαίρως
Καλό είναι να αποφασίζετε από το προηγούμενο βράδυ τι θα φορέσετε και να το βγάζετε από τη ντουλάπα. Το ίδιο ισχύει και για την τσάντα σας. Μην περιμένετε να τα βρείτε όλα την τελευταία στιγμή. Θα αργήσετε και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεχάσετε κάτι!


4. Ξεχνιέστε στο ίντερνετ
Για όσες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, είναι δύσκολο να μην ρίξετε έστω και μία ματιά στο Facebook ή στο e-mail σας πριν φύγετε για τη δουλειά.
Δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να περιοριστείτε σε αυτό ακριβώς: να ρίξετε μία ματιά! Αν μπείτε στη διαδικασία να κάνετε likes και σχόλια, είναι σίγουρο ότι δεν το γλιτώνετε το τρέξιμο…


5. Υπολογίζετε λάθος το χρόνο που χρειάζεστε για να φθάσετε στον προορισμό σας
Εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα! Ιδίως με τις συνεχείς απεργίες και την κίνηση, δεν μπορείτε να μαντέψετε τι σας περιμένει «εκεί έξω». Το προφανές είναι ότι πρέπει να ξεκινά τα πιο νωρίς. Η άλλη λύση είναι να βρείτε πιθανές εναλλακτικές διαδρομές. Υπάρχουν και θα σας εκπλήξουν!
pardalokatsiki






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πώς να βάψετε μόνοι σας ένα δωμάτιο!

Posted: 26 Jan 2012 12:28 PM PST



Πριν ξεκινήσετε τον χρωματισμό των τοίχων ενός δωματίου, θα πρέπει
οπωσδήποτε να προετοιμάσετε κατάλληλα το χώρο. Η σωστή προετοιμασία αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη εργασία. Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα!



Βήμα 1o:
Καθαρίστε καλά τον χώρο μεταφέροντας τα έπιπλα έξω από αυτόν. Η δουλειά σας θα γίνει ιδιαίτερα δύσκολη αν εργάζεστε ανάμεσα από έπιπλα, στοίβες βιβλίων κλπ. Μετακινήστε τα έπιπλα που δεν μπορείτε να βγάλετε από το χώρο, στο κέντρο του δωματίου και σκεπάστε τα, με παλιά υφάσματα ή προστατευτικά πλαστικά καλύμματα. Επίσης αφαιρέστε τις κουρτίνες. Σκεπάστε με πλαστικές σακούλες τα κρεμαστά φωτιστικά οροφής και τα φωτιστικά τοίχων.

Βήμα 2o:
Στοκάρετε τις πιθανές τρύπες που υπάρχουν στον τοίχο από κάδρα, ρωγμές κλπ. Εξετάστε προσεκτικά το χώρο ώστε να μην σας ξεφύγει κάποια τρυπούλα. Ο τοίχος πιθανών να θέλει και ξύσιμο, ενώ θα πρέπει να αφαιρέσετε φλούδες χρώματος και σκασίματα από τους τοίχους.

Βήμα 3o:
Αφού στεγνώσει ο στόκος, καλό θα είναι να καθαρίσετε τον τοίχο από βρωμιές, λεκέδες, καπνό τσιγάρων κλπ. Το χρώμα εφαρμόζει καλύτερα σε καθαρούς τοίχους. Χρησιμοποιείστε κοινό απορρυπαντικό διαλυμένο σε ζεστό νερό και ένα απαλό σφουγγάρι. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να στραγγίζετε το βρώμικο σφουγγάρι σε ένα δεύτερο κουβά. Αφήστε να στεγνώσει ο τοίχος.



Βήμα 4o:
Καλύψτε το πάτωμα με εφημερίδες ή ειδικά ρολά χαρτιού.




Βήμα 5o:
Καλύψτε με κολλητική ταινία (για παράδειγμα με χαρτοταινία) τις άκρες των κουφωμάτων. Επίσης θα πρέπει να καλύψετε όλους τους διακόπτες και τις πρίζες με χαρτοταινίες. Τις χαρτοταινίες μπορείτε να τις αφαιρέσετε μια ώρα αφού βάψετε τους τοίχους.



Βήμα 6o:
Βάψτε με ένα πινέλο τις γωνίες των τοίχων από κάτω ως πάνω. Στο σημείο αυτό θα χρειαστείτε σκάλα για να βάψετε ψηλά στις γωνίες.



Βήμα 7o:
Βάψτε με πινέλο γύρω από τις πόρτες και τα παράθυρα.



Βήμα 8o:
Συνεχίστε να βάφετε με το πινέλο δύσκολες γωνίες, όπως γύρω από πρίζες και διακόπτες και στα σημεία που ενώνονται οι τοίχοι με την οροφή. Αν επιθυμείτε μπορείτε να καλύψετε την οροφή με χαρτοταινία ή διαφορετικά να βάψετε πολύ προσεκτικά.



Βήμα 9o:
Αφήστε το πινέλο και πιάστε το ρολό. Βάψτε με κατακόρυφη φορά τις ελεύθερες και μικρές σχετικά επιφάνειες.



Βήμα 10o:
Συνεχίστε με τις μεγάλες επιφάνειες. Με το ρολό κάντε διαγώνια σχήματα (Σχήμα W ή M ).



Βήμα 11o:
Συνεχίστε βάφοντας κατακόρυφα. Απομακρυνθείτε λίγο και περάστε με χρώμα τα σημεία που σας φαίνονται αραιά. Επίσης μπορείτε να ξαναπεράσετε με πινέλο τις γωνίες και τα δύσκολα σημεία.

Βήμα 12ο:
Αφήστε να στεγνώσει ο χώρος για 24 ώρες και περάστε δεύτερο χέρι χρώματος με την ίδια διαδικασία.
himaira

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι μεγαλύτερες απάτες στην ιστορία!!

Posted: 26 Jan 2012 12:21 PM PST


Ο νομπελίστας Γάλλος συγγραφέας Albert Camus είχε πει κάποτε ότι
«Ελεύθερος είναι εκείνος που μπορεί να ζει χωρίς να λέει ψέματα».
Ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά στην Ιστορία (σύγχρονη και παλαιότερη) όμως, συνειδητοποιούμε ότι σύμφωνα με την διάσημη ρήση του Camus, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επέλεξαν εν πλήρη γνώση τους και κάτω από διαφορετικές συνθήκες ο καθένας να παραμείνουν... υπόδουλοι στο ψέμα.

Όπως είχε αναφέρει άλλωστε χαρακτηριστικά ο Ουμπέρτο Έκο σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Πολλές φορές η Ιστορία παράγεται από ψέματα. Είναι ψέματα «θετικά» όπως στην περίπτωση της λεγόμενης Επιστολής του πατρός Ιωάννη που τον 12ο αιώνα έσπρωξε τη Δύση (τον Μάρκο Πόλο και άλλους) στην εξερεύνηση της Ανατολής, και «αρνητικά» ψέματα όπως στην περίπτωση των πλαστών «Πρωτόκολλων» που έμμεσα συνέβαλαν στο να γίνει το Ολοκαύτωμα».
Από τον δούρειο Ίππο του Οδυσσέα και το «ροζ» σκάνδαλο του Κλίντον, μέχρι τα σενάρια για αφανισμό της ανθρωπότητας και την κατά Orson Welles... εξωγήινη επίθεση στον πλανήτη Γη, ιδού μερικά από τα μεγαλύτερα ψέματα στην Ιστορία.
Δούρειος Ίππος: Greeks do it better
5 «ιστορικές» απάτες (2)

Πιθανώς το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ψέματος (ή καλύτερα εξαπάτησης) στην Ιστορία. Το «διάσημο» ξύλινο άλογο, το όνομα του οποίου υποδηλώνει σήμερα την είσοδο με τέχνασμα, δόλο και πονηρία αποτέλεσε δημιουργία των Αχαιών, οι οποίοι καθώς προετοιμάζονταν να αλώσουν την Τροία ετοίμασαν ένα ξύλινο άλογο πάνω στο οποίο χάραξαν την επιγραφή « Έλληνες, Αθηνά χαριστήριον». Έχοντας επικεφαλής τον Οδυσσέα, οι πιο γενναίοι από τους Αχαιούς κρύφτηκαν μέσα στην κοιλιά του αλόγου, ενώ οι υπόλοιποι κατάφεραν να πείσουν τους Τρώες ότι το άλογο ήταν ένα «δώρο ειρήνης». Εκείνοι το δέχτηκαν μετά χαράς μέσα στα τείχη της πόλης τους, υπογράφοντας την θανατική τους καταδίκη. Το ίδιο βράδυ και ενώ οι Τρώες κοιμόντουσαν, ο Οδυσσέας και η παρέα του βγήκαν από το άλογο, άνοιξαν τις πύλες της Τροίας στους υπόλοιπους και ακολούθησε μακελειό.
Ο Όμηρος στην «Ιλιάδα» και ο ο Βιργίλιος στο έπος της Αινειάδας κάνουν σαφείς αναφορές στον Δούρειο Ίππο, γεγονός που κατατάσσει ανεπίσημα το τέχνασμα των Αχαιών σε ένα από τα... αρχαιότερα ψέματα της Ιστορίας.
Ο άνθρωπος του Piltdown
5 «ιστορικές» απάτες (3)

Μετά την δημοσίευση της επαναστατικής «Θεωρίας της εξέλιξης» από τον Δαρβίνο το 1859, οι επιστήμονες σπαζοκεφάλιαζαν για χρόνια έτσι ώστε να βρουν τον «χαμένο κρίκο» στην ανθρώπινη εξέλιξη και να γεμίσουν τα κενά που είχαν δημιουργηθεί. Όταν το 1915 βρέθηκε στο Piltdown της Αγλλίας, το απολίθωμα ενός ανθρώπινου σκελετού όλοι πίστεψαν πως βρέθηκαν κοντά σε μία σημαντικότατη ανακάλυψη. Το πλάσμα με το όνομα «Eoanthropus dawsoni», το οποίο πήρε το όνομά του από τον συλλέκτη απολιθωμάτων Charles Dawson ο οποίος και το «ανακάλυψε», είχε όλο το... πακέτο: το μεγάλο κρανίο του έμοιαζε με το αντίστοιχο ανθρώπινο και ο σιαγόνας του έμοιαζε με αυτόν του πιθήκου.
Μία από τις «μεγαλύτερες ανακαλύψεις του 20ου αιώνα» όπως χαρακτηρίστηκε όμως, κατέληξε σαράντα χρόνια μετά σε φιάσκο. Το 1953, ο Δρ Joseph Weiner, εφαρμόζοντας μια σειρά τεχνικών, κατάφερε να αποδείξει, πως το απολίθωμα ήταν ψεύτικο, καθώς είχαν χρησιμοποιηθεί κανονικά ανθρώπινα κόκαλα προκειμένου να παραπλανηθεί η κοινή γνώμη. Ο πραγματικός ένοχος πίσω από αυτή την... ανθρωπολογική φάρσα παραμένει άγνωστος. Στην λίστα των υπόπτων πάντως, συμπεριλήφθηκαν ο συλλέκτης Charles Dawson, ο διαπρεπής παλαιοντολόγος του Βρεταννικού Μουσείου, Arthur Smith Woodward, o νεαρός Ιησουίτης ιερέας Pierre Teilhard de Chardin που είχε αναμειχθεί στις ανασκαφικές εργασίες και ο συγγραφέας του Σέρλοκ Χόλμς Arthur Conan Doyle.
Οι Αρειανοί επιτίθενται!
5 «ιστορικές» απάτες (4)

Μπορεί να μην συνέβη Πρωταπριλιά, αλλά το αστείο που σκέφτηκε, σκηνοθέτησε και ερμήνευσε ο διάσημος σκηνοθέτης και ηθοποιός Orson Welles συγκαταλέγεται με χαρακτηριστική άνεση στα μεγαλύτερα ψέματα της Ιστορίας. Στις 30 Οκτωβρίου του 1938, o Welles έχοντας την ιδιότητα του ραδιοφωνικού παραγωγού και εμπνευσμένος από το βιβλίο "The War of the Worlds", σκηνοθέτησε στο... στούντιο μια φανταστική εισβολή Αρειανών στο Νιου Τζέρσι. Το πρόγραμμα διακοπτόταν συχνά με δήθεν έκτακτες ειδήσεις και το αποτέλεσμα;

Χιλιάδες κόσμος στην ανατολική ακτή πανικοβλήθηκε και κατέβηκε στους δρόμους ζητώντας καταφύγιο.
Αρκετοί μάλιστα έπαιρναν τηλέφωνο στην εκπομπή, μαρτυρώντας ότι βλέπουν τις αστραπές από τις μάχες με τους εξωγήινους ή ακόμα και ότι ήδη μυρίζουν τα δηλητηριώδη αέρια. Δεν είναι περίεργο γιατί μετά από αυτήν την εκπομπή οι πόρτες του Χόλυγουντ άνοιξαν διάπλατα για τον - άγνωστο τότε- Welles. Αποστολή εξετελέσθη.
Το ψέμα του Πλανητάρχη
5 «ιστορικές» απάτες (5)

Ήταν 19 Ιανουαρίου του 1998, όταν ξέσπασε το γνωστό σε όλους «Σκάνδαλο Λεβίνσκι». Όλα ξεκίνησαν με τις αποκαλύψεις μιας ιστοσελίδας, του Drudge Report, η οποία ανέφερε για φήμες περί σεξουαλικής σχέσης του πρώην πλανητάρχη Bill Clinton με μια νεαρή μαθητευόμενη, η οποία του έφερνε... πίτσες στο Οβάλ Γραφείο. Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι η νεαρή Μόνικα είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Clinton στο FBI, ενώ η ίδια δεν είχε πει τίποτα. Οι ανώτεροί της προσπάθησαν να διακόψουν την σχέση τους το 1996, στέλνοντάς την στο Πεντάγωνο.
Μετά τις αποκαλύψεις, στις 26 Ιανουαρίου του 1998, ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ σε απευθείας τηλεοπτική συνέντευξη από τον Λευκό Οίκο αρνήθηκε ενόρκως ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση με την Μόνικα, ενώ την ίδια χρονιά έγινε ο δεύτερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ που κατηγορήθηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων για ψευδορκία. Το 1999 ο Clinton αθωώθηκε από τη Γερουσία, αλλά θα μείνει για πάντα στην Ιστορία για την ψευδή του αυτή κατάθεση.
Ο «θανατηφόρος» ιός της χιλιετίας
5 «ιστορικές» απάτες (6)

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει διάφορες προφητείες περί συντέλειας του κόσμου, αυτή όμως που έμεινε στην Ιστορία δεν είναι άλλη από το «Millenium Bug». Τι ήταν αυτό; Την δεκαετία του ΄70, μερικοί επιστήμονες ανακάλυψαν πως οι περισσότεροι υπολογιστές δεν θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν τη διαφορά ανάμεσα στις χρονολογίες του 1900 και του 2000. Αποτέλεσμα της αρκετά «ανώδυνης» αυτής διαπίστωσης ήταν μια παγκόσμια φρενίτιδα που στηρίχτηκε σε θεωρίες του Χάους, τρελαμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και εν ολίγοις την καταστροφή του πλανήτη Γη εν έτει 2000. Οι πωλήσεις όπλων αυξήθηκαν κατακόρυφα, βιβλία με συμβουλές επιβίωσης έγιναν «χρυσά», ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που πέρασαν την Πρωτοχρονιά σε αυτοσχέδια... καταφύγια. Εν τέλει τίποτα από αυτά που υπαγόρευαν οι προφητείες δεν έγινε και η ανθρωπότητα έζησε καλά - και εμείς καλύτερα - περιμένοντας τις επόμενες ημερομηνίες του Χάους: το 2018, το 2060, το 2068 και φυσικά την 21η Δεκεμβρίου 2012.
Θεός φυλάξοι!
Πηγή: in2life.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Μεξικό: Βρέθηκαν λείψανα θυμάτων ανθρωποθυσιών 1.500 ετών

Posted: 26 Jan 2012 12:12 PM PST



Τα λείψανα τριάντα ανδρών, γυναικών και παιδιών, καθώς
και χιλιάδες αντικείμενα που χρονολογούνται πριν από 1.500 χρόνια ανακαλύφθηκαν στην Τεοτιχουακάν στο κεντρικό Μεξικό, ανακοίνωσε σήμερα το Εθνικό Ινστιτούτο Ανθρωπολογίας και Ιστορίας (Inah) της χώρας.


Τα λείψανα, 33.000 αντικείμενα και πολλά κομμάτια χρησιμοποιημένων κεραμικών σκευών που χρησιμοποιούνταν για τις θυσίες ανακαλύφθηκαν περίπου δύο χιλιόμετρα από την φημισμένη ακρόπολη της Τεοτιχουακάν, όπου οι ανασκαφές συνεχίζονται από το 1973, διευκρίνισε το ινστιτούτο και πρόσθεσε πως τα ευρήματα χρονολογούνται από την περίοδο 225-550 μ.Χ. Ανάμεσα στα λείψανα και αυτά πέντε παιδιών και ενός βρέφους.

Οι ανθρωποθυσίες ήταν πολύ συνηθισμένες στην Τεοτιχουακάν και πραγματοποιούνταν στη διάρκεια τελετών που συνδέονταν με την ανέγερση ή την επέκταση ιερών κτιρίων.

Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν επίσης και μια τοιχογραφία χαρακτηριστική του πολιτισμού της Τεοτιχουακάν, μιας πόλης που έχει έκταση 25 τετραγωνικά χιλιόμετρα, αλλά μόνο το 5% της περιοχής έχει έρθει στην επιφάνεια, αν και οι ανασκαφές έχουν αρχίσει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα.

Διάσημη για τις επιβλητικές Πυραμίδες του Ήλιου και της Σελήνης, αλλά και για το Ναό του Φτερωτού Ερπετού, η Τεοτιχουακάν απέχει περίπου πενήντα χιλιόμετρα από την Πόλη του Μεξικού. Ιδρύθηκε περίπου το 100 π.Χ. και πριν την πτώση της τον 6ο ή τον 7ο αιώνα είχε 200.000 κατοίκους. Στο απόγειό της ήταν μια από τις πέντε μεγαλύτερες πόλεις του κόσμο. Η πτώση της Τεοτιχουακάν παραμένει ανεξήγητη.
tvxs




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Απίστευτη ξυλογλυπτική!!

Posted: 26 Jan 2012 12:02 PM PST



Ακόμα και με ένα κομμάτι ξύλο μπορείς να δημιουργήσεις
... απίστευτα πράγματα..
Δείτε μερικά..















himaira





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Φρικιαστικές ιστορίες Κανιβαλισμού..

Posted: 26 Jan 2012 11:55 AM PST



Από το πάρτι των Ντόνερ μέχρι τους ''επιζήσαντες'' παρουσιάζουμε τις
πιο απίθανες ιστορίες κανιβαλισμού.

Το άρθρο είναι ακατάλληλο, λόγω περιεχομένου..




Το πάρτι των Ντόνερ

Οι Ντόνερ, μια ομάδα 87 αμερικάνων, ξεκίνησε το Μάιο του 1846 από το Ιλινόις για να μεταναστεύσει στην Καλιφόρνια. Κοντά στο τέλος του ταξιδιού, το Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου, καθηλώθηκαν από τη βαρυχειμωνιά και τη σφοδρή χιονόπτωση κατασκηνώνοντας σε μια περιοχή της Σιέρα Νεβάδα που πλέον ονομάζεται το Πέρασμα των Ντόνερ.

Καθώς τελείωναν οι προμήθειες, μια ομάδα 15 ανθρώπων προσπάθησε να περάσει τα βουνά χωρίς επιτυχία. Μια χιονοθύελλα σκότωσε συνολικά εφτά από αυτούς και οι επιζήσαντες κατέφυγαν στον κανιβαλισμό για να επιζήσουν. Αλλά και τα πράγματα στην κατασκήνωση δεν εξελίχθηκαν καλύτερα: Η πρώτη ομάδα διάσωσης των αποκλεισμένων κατάφερε να απομακρύνει μόνο 21 άτομα. Οι υπόλοιποι παρέμειναν και όταν έφτασε η δεύτερη ομάδα υπήρχαν 31 ζωντανοί οι οποίοι επέζησαν τρώγοντας τους υπόλοιπους.


Η σφαγή του Μπόιντ

Το 1809 ο γιος ενός αρχηγού των Μαόρι της Νέας Ζηλανδίας επιβιβάστηκε στο πλοίο Μπόιντ που έκανε το ταξίδι από το Σύδνεϋ Κόουβ στο Γουανγκαρόα της Χερσονήσου του Νόρθλαντ της Αυστραλίας. Αντί εισιτηρίου υποσχέθηκε ότι θα δουλέψει στο πλοίο κάτι που αργότερα αρνήθηκε με αποτέλεσμα να τον μαστιγώσουν.

Τρεις μέρες μετά, η φυλή των Μαόρι πήρε την εκδίκηση της σφαγιάζοντας το πλήρωμα και κανιβαλίζοντας τα πτώματα τους.



Άλφερντ Πάκερ

Το Νοέμβριο του 1873 μια ομάδα 20 μεταναστών έκανε το ταξίδι στο Νότο, από το Πρόβο της Γιούτα στο Μπέκερμπριτζ του Κολοράντο, προς αναζήτηση χρυσού. Παρά τις οδηγίες του ινδιάνου αρχηγού Ουρέι στο Μοντρόζ του Κολοράντο να μη συνεχίσουν και να παραμείνουν μέχρι την άνοιξη, ο Άλφερντ Πάκερ και πέντε ακόμα συνέχισαν, χάθηκαν και τελικά αποκλείστηκαν στα Βραχώδη Όρη.

Τελικά από την ομάδα των έξι ο μόνος επιζήσας ήταν ο Πάκερ που συνελήφθη για πολλαπλή ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, όταν μια μέρα γύρισε από κυνήγι, ο Σάνον Μπελ, ένας από τους υπόλοιπους, έψηνε στη φωτιά ανθρώπινο κρέας και οι υπόλοιποι ήταν κατακρεουργημένοι. Όταν ο Μπελ του επιτέθηκε τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Ωστόσο, δεν έπεισε κανένα και καταδικάστηκε από έναν δημοκρατικό δικαστή σε θάνατο για την δολοφονία και των υπόλοιπων πέντε. Διέφυγε, συνελήφθη ξανά και τελικά καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλάκισης.

Βασισμένη σε σύγχρονη τεχνολογία, μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι αρχικοί ισχυρισμοί του Πάκερ ήταν μάλλον ορθοί: Ο Σάνον Μπελ είχε όντως ένα τραύμα από πιστόλι Κολτ που είχε βρεθεί στην περιοχή και άνηκε στον Πάκερ. Τα υπόλοιπα πτώματα είχαν σφαγιαστεί με τσεκούρι. Ωστόσο, από τα αρχεία της δίκης αποδεικνύεται ότι ο Πάκερ ομολόγησε ότι είχε πάρει ένα δυο μεζεδάκια από την «ψησταριά» του Μπελ.


Ο λυκάνθρωπος της Γουιστέρια

Η ζωή του Αλμπερτ Φις θα μπορούσε να είναι σενάριο από ταινία τρόμου. Στις 16 Ιανουαρίου 1936 εκτελέστηκε για το φόνο και τον κανιβαλισμό της 10χρονης Γκρέις Μπαντ, ενώ θεωρείται ότι μπορεί να ευθύνεται για το φόνο και τη σεξουαλική κακοποίηση πέντε παιδιών ακόμα. Δύο χρόνια πριν την εκτέλεση του απέστειλε ένα γράμμα στη μητέρα της Γκρεις περιγράφοντας το μαρτύριο που έζησε στα χέρια του.

Ακόμα χειρότερα μαρτύρια έζησε ένα άλλο παιδί, ο Μπίλι Γκάφνι. Κατά τη διάρκεια της φυλάκισης του Φις, η μητέρα του Γκάφνι τον επισκέφτηκε για να μάθει λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου του γιου της. Η περιγραφή του Φις που έγινε με χειρόγραφη ομολογία έμοιαζε με εγχειρίδιο βασανισμού και βιβλίο συνταγών μαζί!


Το φαλαινοθηρικό Έσσεξ

Το 1819 μια φάλαινα διεμβόλισε το πλοίο Έσσεξ. Το πλοίο βούλιαξε και 21 ναυτικοί βρέθηκαν στο μικρό νησί του Χέντερσον παλεύοντας για την επιβίωση τους. Αφού εξάντλησαν τη βλάστηση και την πανίδα του νησιού μπήκαν στις σωσίβιες λέμβους για να αναζητήσουν βοήθεια ή τροφή αλλού. Δε βρήκαν τίποτα και τελικά γύρισαν πίσω όπου για ένα διάστημα κανιβάλιζαν τα πτώματα άλλων ναυαγών. Σε μια επίδειξη αλληλεγγύης και πολιτισμού αποφασίστηκε ότι κάποιος θα πρέπει να γίνει θυσία για τους υπόλοιπους. Η απόφαση πάρθηκε στην τύχη όπως και το ποιος θα σκοτώσει το θύμα. Έτσι ο Τσαρλς Ράμσντελ κανιβάλισε τον Όουεν Κόφιν. Ήταν ο καλύτερος του φίλος.

Τελικά ένα άλλο φαλαινοθηρικό τους εντόπισε και τους έσωσε. Μέχρι τότε επτά ακόμα ναυτικοί είχαν φαγωθεί.


Οι επιζήσαντες

Η ιστορία της ομάδας ράγκμπι του Κολλεγίου Στέλλα Μάρις της Ουρουγουάης είναι η πιο γνωστή περίπτωση κανιβαλισμού νεκρών και δραματοποιήθηκε στην ταινία του 1993 Alive. Τo αεροπλάνο που τους μετέφερε στη Χιλή για έναν αγώνα συνετρίβη σε μια πλαγιά των Άνδεων μετά από λάθος των πιλότων.

Σαν από θαύμα 27 επέζησαν του ατυχήματος για να βρεθούν αποκλεισμένοι με ελάχιστα τρόφιμα. Μια εβδομάδα περίπου μετά η εξάντληση έκανε τους ανάγκασε να φάνε τα πτώματα των νεκρών προκειμένου να επιβιώσουν.

Και τελικά αυτό τους έσωσε: Δύο από τους επιζήσαντες, ο Νάντο Παράντο και ο Ρομπέρτο Κανέσσα ξεκίνησαν μια 12ήμερη πορεία μέσα στα χιονισμένα όρη για να καταφέρουν τελικά να βρουν βοήθεια και να διασώσουν τους υπόλοιπους.


oneman.gr





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Το πρώτο ιπτάμενο ξενοδοχείο....

Posted: 26 Jan 2012 11:48 AM PST


Το Hotelicopter είναι ένα από τα δύο πρότυπα που φτιάχτηκαν από
την Σοβιετική Ένωση βασισμένα στο ελικόπτερο Mil V-12 και η εταιρία Hotelicopter αγόρασε το ένα, από τον Mikhail Leontyevich στην Panki-Tomilino της Ρωσίας το 2004.


Το Hotelicopter διαθέτει 18 ειδικά διαμορφωμένα πολυτελή δωμάτια για επισκέπτες που αναζητούν μια πραγματικά μοναδική και αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.



Κάθε δωμάτιο έχει ηχομόνωση και είναι εξοπλισμένο με ένα queen-size κρεβάτι, καφετιέρα, ασύρματη πρόσβαση στο internet, καθώς και όλα τα πολυτελή πράγματα που θα περιμένατε από ένα ιπτάμενο ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη μία ώρα μετά την απογείωση και μία μέχρι και πριν από την προσγείωση.



Το παρθενικό του ταξίδι το έκανε στις 26 Ιουνίου του 2009 και η τιμή του δωματίου ήταν και παραμένει άγνωστη ή γνωστή για λίγους και εκλεκτούς!!









Μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά
Dimensions Length: 42 m (137 ft)
Height: 28m (91 ft)
Maximum Takeoff Weight: 105850 kg (232,870 lb)
Maximum speed: 255 km/h (137 kt) (158 miles/h)
Cruising speed: 237 km/h (127 kt) (147 miles/h)
Original Mi Range: 515 km (320 mi)
Our augmented Mi Range - 1,296 km (700 mi)


himaira



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές