Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Στο νοσοκομείο ο Μαραντόνα

Posted: 15 Jan 2012 09:55 AM PST

Στο νοσοκομείο ο Μαραντόνα

Σε νοσοκομείο του Ντουμπάι νοσηλεύεται ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.


Μην πάει, όμως το μυαλό σας στο κακό. Η επίσκεψή του οφείλεται σε πέτρες στα νεφρά. Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ποιο ζευγάρι ηθοποιών απέτρεψαν το γιο τους να ακολουθήσει το επάγγελμά τους;

Posted: 13 Jan 2012 01:50 AM PST

Ποιο ζευγάρι ηθοποιών απέτρεψαν το γιο τους να ακολουθήσει το επάγγελμά τους;

Φαίνεται πως οι εν λόγω ηθοποιοί είχαν δει για τα καλά την... κακή πλευρά του καλλιτεχνικού χώρου. Γι' αυτό και αποφάσισαν να αποτρέψουν από πολύ νεαρή ηλικία τον γιο τους να γίνει και εκείνος ηθοποιός. Για ποιους πρόκειται;

Ο λόγος για τον Νίκο Απέργη και την αείμνηστη σύζυγό του Μαίρη Κυβέλου οι οποίοι απέκτησαν έναν γιο, τον Αντώνη που σήμερα είναι 26 χρονών. Ο Αντώνης όμως, κάθε άλλο παρά με τα καλλιτεχνικά θέλησε να ασχοληθεί καθώς οι γονείς του έκαναν... πολύ καλή δουλειά σε ό,τι είχε να κάνει με την προσπάθειά τους να τον αποτρέψουν από έναν τέτοιο επαγγελματικό προσανατολισμό. «Η μάνα του και εγώ τον αποτρέψαμε» παραδέχεται στο Ciao ο ηθοποιός και συνεχίζει μιλώντας με καμάρι για τον γιο του: «Τελείωσε στο πανεπιστήμιο, στην ΑΣΟΕΕ, μάρκετινγκ και κάνει consulting (συμβουλευτική) σε διάφορους χώρους που έχουν ανάγκη και εξειδικεύεται στο μάνατζμεντ και το μάρκετινγκ».

Πώς βιώνει το φλερτ από τις γυναίκες ο Γιάννης Στάνκογλου;

Posted: 11 Jan 2012 08:21 AM PST

Πώς βιώνει το φλερτ από τις γυναίκες ο Γιάννης Στάνκογλου;

Αν και παντρεμένος εδώ και χρόνια με τη σκηνοθέτη Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν, ο Γιάννης Στάνκογλου έχει πολλές κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο. Τον θεωρούν ζεν πρεμιέ και πολύ γοητευτικό μάλιστα. Πώς βιώνει ο ίδιος το φλερτ;

«Τουλάχιστον μέχρι σήμερα αρκετά καλά» παραδέχεται ο ίδιος στο Ciao και συνεχίζει: «Με προσεγγίζουν με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο πρόσωπό μου και στη δουλειά. Είναι πολύ όμορφο αυτό, να βλέπεις το θαυμασμό από τις γυναίκες. Από την άλλη, προτιμώ να μου λένε για τη δουλειά μου και όχι για την εξωτερική μου εμφάνιση».

Οι όχι και τόσο κακοντυμένες γυναίκες του κόκκινου χαλιού στα Critics' Choice Awards

Posted: 15 Jan 2012 08:44 AM PST

Οι όχι και τόσο κακοντυμένες γυναίκες του κόκκινου χαλιού στα Critics' Choice Awards

Δεν είχε κακοντυμένες σε αυτό το κόκκινο χαλί, άλλα κάποιες κυρίες δεν τα κατάφεραν τόσο καλά όσο άλλες.

 

Όπως γράψαμε και στο άρθρο των καλοντυμένων γυναικών, το κόκκινο χαλί αυτό δεν είχε καμία κακοντυμένη celebrity. Απλά υπήρξαν γυναίκες που έκαναν super chic iconic εμφανίσεις και άλλες που δεν μας εντυπωσιάσαν με την εμφάνιση τους. Βέβαια, μόνο κακοντυμένες δεν μπορούμε να τις πούμε. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Θα φιλήσει ο Mattias την Patty στο τελευταίο επεισόδιο;

Posted: 14 Jan 2012 02:06 PM PST

Θα φιλήσει ο Mattias την Patty στο τελευταίο επεισόδιο;

Εκπλήξεις μας περιμένουν στο φινάλε της σειράς "Patty η πιο όμορφη ιστορία"! Τι θα γίνει όμως τελικά ανάμεσα στην νεαρή πρωταγωνίστρια και τον Mattias;

 

Ο Mattias παραδέχτηκε στη Ζοζεφίνα ότι η Patty είναι το μοναδικό κορίτσι για εκείνον και της στέλνει λουλούδια και σοκολατάκια. Οι LasPopulares γυρίζουν το video clip τους και μετά ο Mattias αποφασίζει να φανεί τολμηρός και τελικά... φιλάει την Patty!

Ποιος ηθοποιός έχει αυτούς τους κοιλιακούς;

Posted: 15 Jan 2012 09:26 AM PST

Ποιος ηθοποιός έχει αυτούς τους κοιλιακούς;

Ο γνωστός ηθοποιός έχει αδυναμία στην γυμναστική και απόδειξη οι κοιλιακοί-«φέτες» που διαθέτει.

Ο λόγος για τον William Levy που τον γνωρίσαμε μέσα από την ξένη σειρά «Μαρία άγγελέ μου» αλλά και από τη συμμετοχή του στο videoclip της Jennifer Lopez. Μάλιστα είχε ακουστεί πως η Λατίνα σταρ είχε μαγευτεί από τον ξανθό καλλονό κι όχι άδικα.

Pre Game ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός

Posted: 15 Jan 2012 09:18 AM PST

Pre Game ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός

Το Onsports σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στους «Ζωσιμάδες».

Στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να αντιστρέψει το ιδιαίτερα βαρύ κλίμα μετά τις συνεχόμενες ήττες και τον βαρύ αποκλεισμό από τον Αστέρα στο Κύπελλο. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει στην Ήπειρο με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά κορυφής και θα του επιτρέψει να συνεχίσει να φέρει τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Διαβάστε περισσότερα στο onpsorts.gr

Ο Sean Penn και οι φίλοι του για την Αϊτή

Posted: 15 Jan 2012 04:07 AM PST

Ο Sean Penn και οι φίλοι του για την Αϊτή

Φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες με αφορμή τα δύο χρόνια από το σεισμό της Αϊτής.

Διοργανωτής ο Sean Penn και το ίδρυμα του και φυσικά οι διάσημοι φίλοι του δεν μπορούσαν να λείπουν. Το παρών στην εκδήλωση για να συγκεντρωθούν χρήματα έδωσαν οι Orlando Bloom, Julia Roberts, Leonardo DiCaprio and Hilary Swank, Kim Kardashian, Demi Moore, Rumer Willis, Salma Hayek και Mel Gibson.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Posted: 15 Jan 2012 09:13 AM PST

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 15/1 έως και 21/1. Αν θέλετε να μάθετε τι θα σας συμβεί στα ερωτικά, στα οικονομικά ή στα επαγγελματικά σας,πατήστε το ακόλουθο link για να δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις σας.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε ρόλο «Τιτίκας»

Posted: 13 Jan 2012 06:57 AM PST

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε ρόλο «Τιτίκας»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου επιστρέφει στην τηλεόραση ως... «Τιτίκα».

Η ηθοποιός συμμετέχει στη νέα σειρά του Mega, «Βασιλιάδες» και μίλησε στον Τηλεθεατή για τον ρόλο της. «Η συνεργασία μας προέκυψε από ένα τηλεφώνημα από το στούντιο ΑΤΑ, ένα χρόνο πριν. Μου άρεσε το σενάριο που ήταν πολύ αστείο και κεφάτο και φυσικά ο ρόλος μου, η Τιτικά που έχει μια ιδιαιτερότητα, καθώς δεν είναι όποια και όποια, αλλά η Τιτίκα Βλάχου- Κανελλοπούλου, με δική της εκπομπή, με γυναικεία θέματα ομορφιάς».

Τι γνώριζε η ΕΛ.ΑΣ. για τη διπλή δολοφονία

Posted: 15 Jan 2012 09:06 AM PST

Τι γνώριζε η ΕΛ.ΑΣ. για τη διπλή δολοφονία

«Ετοιμάζουν να σκοτώσουν κάποιον. Η γνωστή συμμορία της Καλαμάτας. Ο Π. είναι ο εντολέας.

Πρέπει να κινηθείτε τώρα»! Αυτό είναι ένα από τα περιεχόμενα του μηνύματος που είχε σταλεί στην Ελληνική Αστυνομία, λίγες ημέρες πριν από τη διπλή δολοφονία που συγκλόνισε την Καλαμάτα. Ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ., η οποία γνώριζε εδώ και καιρό τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από το φρικτό αυτό έγκλημα, αλλά και τα σχέδιά τους παρέμεινε θεατής!

Τα στοιχεία αυτά που έχουν «γεννήσει» αναπάντητα ερωτήματα για τους χειρισμούς της αστυνομίας προκύπτουν από τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Καλαμάτας για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας που στοίχισε τη ζωή στον Αλβανό «Φίλιππο» και το μόλις δύο ετών αγοαράκι του.

Παρακολουθούσαν τα τηλεφωνήματα – Ήξεραν τα ονόματα και το σχέδιό τους

Από τα επίσημα έγγραφα προκύπτει ότι οι τηλεφωνικές συνομιλίες και οι κινήσεις των δραστών βρίσκονταν εδώ και καιρό υπό παρακολούθηση από την αστυνομία, η οποία, ωστόσο, προτίμησε να μην επέμβει και να αποτρέψει το έγκλημα. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ο Alpha στρέφεται στην ενημέρωση και λέει «όχι» σε «Κους κους» και «Greek Idol»

Posted: 15 Jan 2012 09:01 AM PST

Ο Alpha στρέφεται στην ενημέρωση και λέει «όχι» σε «Κους κους» και «Greek Idol»

Οι Γερμανοί έφυγαν από τον Alpha και οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν στόχο να εδραιωθεί η ενημέρωση στο κανάλι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της reallife το κανάλι της Κάντζας είπε το οριστικό «όχι» στην εκπομπή «Κους κους» και στο σόου «Greek Idol». Η Κατερίνα Καραβάτου ακούγεται πως θα ενταχθεί σε κάποια από τις υπάρχουσες εκπομπές του σταθμού καθώς το συμβόλαιό της δεν έχει λήξει. Στροφή στην ενημέρωση λοιπόν για τον Alpha.

Πες το σωστό

Posted: 15 Jan 2012 08:39 AM PST

Πες το σωστό

Οποιοσδήποτε μπορεί να παρηγορήσει τη φίλη του ή τη γυναίκα του όταν αυτή περνάει δύσκολη φάση.

 

Νέες έρευνες όμως καταλήγουν στο ότι μεγαλύτερη σημασία έχει το πώς θα αντιδράσεις όταν το έτερον ήμισυ περνά μια πολύ καλή φάση κι έχει πολύ καλά νέα να σου ανακοινώσει. Η αντίδρασή σου φανερώνει αν και κατά πόσον είναι δυνατή η σχέση σας. Αν αντιδράσεις θετικά -ακόμα κι αν ζηλεύεις ή έχεις αμφιβολίες ή φόβους- «δείχνεις πόσο πολύ ενδιαφέρεσαι και καταλαβαίνεις τη σύντροφό σου» λέει η Shelly Gable, Ph.D., ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο της Σάντα Μπάρμπαρα και βασική συγγραφέας της έρευνας στο περιοδικό Journal of Personality and Social Psychology. Διαβάστε περισσότερα στο sportspaper.gr

Θάλεια Ματίκα: «Όλοι έχουμε ρατσιστικά κομμάτια»

Posted: 13 Jan 2012 10:43 AM PST

Θάλεια Ματίκα: «Όλοι έχουμε ρατσιστικά κομμάτια»

Η Θάλεια Ματίκα με αφορμή τον ρόλο της στο σήριαλ «Ελεύθερος και ωραίος», μίλησε για τον ρατσισμό.

«Μοιραία και ίσως ατύχως, όλοι κουβαλάμε μέσα μας ρατσιστικά κομμάτια. Ο ντόπιος δύσκολα θα αγκαλιάσει το μετανάστη, ο πλούσιος δεν θα κάνει εύκολα παρέα το βιοπαλαιστή. Υπάρχουν ομάδες ή άτομα που τα αποκλείουμε από τη ζωή μας καθαρά για ρατσιστικούς λόγους», δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Ποιος ηθοποιός δήλωσε: «Η Ελλάδα μού βγάζει απογοήτευση»

Posted: 15 Jan 2012 08:29 AM PST

Ποιος ηθοποιός δήλωσε: «Η Ελλάδα μού βγάζει απογοήτευση»

Ο ηθοποιός λατρεύει τα ταξίδια και έχει γνωρίσει πολλούς πολιτισμούς. Σε συνέντευξή του ρωτήθηκε τι του βγάζει η σημερινή Ελλάδα.

«Μου βγάζει απογοήτευση. Έχω αναμνήσεις από μια άλλη Ελλάδα, πιο αληθινή και ανθρώπινη. Τώρα ζούμε το τέλος του αμερικανικού ονείρου. Πρέπει να αλλάξουν αυτά που κακώς είχαμε οριοθετήσει, όπως το ακριβό αυτοκίνητο, η πισίνα, τα λουλούδια στα μπουζούκια και το άγχος για το δάνειο, για το σπίτι. Έχω δει ανθρώπους στη Λατινική Αμερική και την Ινδία, που η ευτυχία τους έγκειται στην καθαρότητα του πνεύματος. Το βλέπεις στην καθημερινότητά τους. Στις 6 το απόγευμα πάνε να αποχαιρετήσουν τον ήλιο. Πρέπει και οι Έλληνες να επεξεργαστούμε εκ νέου τι σημαίνει επί της ουσίας να είμαστε καλά», δήλωσε ο Γιώργος Χρανιώτης σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

Ποια σταρ τράβηξε αυτή τη φωτογραφία;

Posted: 15 Jan 2012 04:05 AM PST

Ποια σταρ τράβηξε αυτή τη φωτογραφία;

Με μια σειρά από tweet η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να δείξει τον ενθουσιασμό της για το ταξίδι της στο Μεξικό.

Είναι η Nicole Scherzinger η οποία με αφορμή τη λήξη του X-Factor έφυγε για το Μεξικό και απ' ότι φαίνεται πέρασε τέλεια. Έκανε ακόμη και ιππασία στην παραλία και στη ζούγκλα, όπως πληροφόρησε τους φίλους της.

Ο Μπατίστ, ο Φώτσης και ο Ντρου

Posted: 15 Jan 2012 08:05 AM PST

Ο Μπατίστ, ο Φώτσης και ο Ντρου

Καλό... χαρακτήρισε για τον Παναθηναϊκό το «αντάμωμα» με τους Αντώνη Φώτση και Ντρου Νίκολας ο Μάικ Μπατίστ.

 

Καλό... χαρακτήρισε για τον Παναθηναϊκό το «αντάμωμα» με τους Αντώνη Φώτση και Ντρου Νίκολας ο Μάικ Μπατίστ, ξεκαθαρίζοντας πως στόχος του Εξάστερου είναι μόνο η νίκη κόντρα στην Αρμάνι. Ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε στην κόντρα των «πρασίνων» με τον Άρη, ενώ δηλώνει έκπληκτος για το ρεκόρ που έσπασε στον αγώνα με τους «κίτρινους».

Η ανάρτηση του Μάικ Μπατίστ στο blog του Παναθηναϊκού:

«Ελπίζω να είστε όλοι καλά... Είμαστε στην Αθήνα, μία μέρα μετά την αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Πήραμε τη δεύτερη νίκη στη σειρά αυτών των τριών συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων. Δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτό το γήπεδο. Είναι πάντα δύσκολο. Στα εννέα χρόνια που είμαι στον Παναθηναϊκό, ίσως τρεις αγώνες να ήταν εύκολοι στην έδρα του Άρη. Διαβάστε περισσότερα στο 3ponto.gr

O «ομορφάαααααντρας μου» έγινε εφαρμογή για smartphones!

Posted: 15 Jan 2012 05:30 AM PST

O «ομορφάαααααντρας μου» έγινε εφαρμογή για smartphones!

Ο διάσημος και αγαπημένος πλέον "ομορφάντρας" έχει αφήσει τηλεοπτική ιστορία...

Διαβάστε περισσότερα στο mediagate.gr

 

Ποιος τραγουδιστής είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

Posted: 15 Jan 2012 08:23 AM PST

Ποιος τραγουδιστής είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

Ο γνωστός τραγουδιστής μόλις λίγων μηνών απολαμβάνει την τρυφερή αγκαλιά της μαμάς του. Τον αναγνωρίζετε;

Αν προσέξετε τα χαρακτηριστικά της μητέρας του ίσως τον βρείτε καθώς η ομοιότητά τους είναι μεγάλη. Το αγοράκι είναι ο... Νίνο. Πριν μερικά χρόνια στη Ρόδο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο μικρός Στέφανος πόζαρε αγκαλιά με τη μαμά του στο φωτογραφικό φακό του πατέρα του.

Σε πανάκριβο εστιατόριο ο Νίκος Παπανδρέου

Posted: 15 Jan 2012 08:13 AM PST

Σε πανάκριβο εστιατόριο ο Νίκος Παπανδρέου

Τη στιγμή που ο ελληνικός κόσμος πεινά, τη στιγμή που το όνομα Παπανδρέου δεν έχει πια την ίδια αίγλη και το ίδιο κύρος που είχε τον περασμένο αιώνα, τη στιγμή που ο ΓΑΠ δεν έχει το πρόσωπο να κυκλοφορήσει στην κοινωνία, γιατί την οδήγησε στην εξαθλίωση, το μόνο που ο Έλληνας πολίτης περιμένει ακόμη απο την οικογένεια Παπανδρέου είναι να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, μια στάση που να δηλώνει έστω μετάνοια.

Κάθε άλλο παρά αυτό δεν συμβαίνει όμως, καθώς ο Νίκος Παπανδρέου, ο αδερφός του Γιώργου, προτίμησε να απολαύσει το κυριακάτικο γεύμα του σε πανάκριβο εστιατόριο των Βορείων Προαστίων, μαζί με τη σύζυγο του. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές