Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Χτενίσματα που θέλουμε να ξεχάσουμε από τα Όσκαρ

Posted: 14 Jan 2012 10:00 AM PST

Χτενίσματα που θέλουμε να ξεχάσουμε από τα Όσκαρ

Το έχουμε ξαναπεί. Σε όλους τυχαίνει μια κακή μέρα, και όλοι έχουμε ξυπνήσει με χάλια μαλλιά. Μόνο που εμείς δεν θα πηγαίναμε στην...


Διαβάστε περισσότερα στο Fashionlove.gr

5 αρωματικές συμβουλές

Posted: 14 Jan 2012 10:00 AM PST

5 αρωματικές συμβουλές

Μην βιαστείτε να αγοράσετε άρωμα. Πάρτε το χρόνο σας και επιλέξτε το κατάλληλο για σας.

Κάποιες αρωματικές συμβουλές κρίνονται πολύ βασικές τόσο για να αποκτήσετε το σωστό άρωμα όσο και για να το χειριστείτε με προσοχή και να το αγαπήσετε.

1.Ψωνίστε αργά κατά την διάρκεια της ημέρας, που η αίσθηση της όσφρησης είναι στο καλύτερό της στάδιο.
2.Ψεκάστε στα ειδικά χαρτονάκια το άρωμα για να το μυρίσετε αρχικά.
3.Ζητήστε δείγματα του αρώματος που σας ενδιαφέρει και φορέστε το κάποιες μέρες.
4.Προτιμήστε σαπούνια που δεν έχουν έντονη μυρωδιά, έτσι ώστε να μην αναμιχθεί με την μυρωδιά του αρώματός σας.
5.Πριν ψεκάσετε με άρωμα, απλώστε ενυδατική κρέμα σώματος με διακριτικό ή χωρίς καθόλου άρωμα.

Ποιος είναι ο γοητευτικός κύριος της φωτογραφίας με πολλές κατακτήσεις στη showbiz;

Posted: 14 Jan 2012 09:36 AM PST

Ποιος είναι ο γοητευτικός κύριος της φωτογραφίας με πολλές κατακτήσεις στη showbiz;

Είναι από τους επιστήμονες που λόγω των επώνυμων σχέσεών του και γάμου με μία πολύ γνωστή τραγουδίστρια, βρέθηκε πολλές φορές στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας αν και με την ιδιότητά του, είναι πολύ γνωστός στον επαγγελματικό του χώρο. Αναγνωρίζετε ποιος είναι;

Είναι ο Ανδρέας Φουστάνος ο οποίος ως γνωστόν, έγινε πολλές φορές εξώφυλλο με τις επώνυμες σχέσεις του. Αρχικά υπήρξε σύντροφος της Βάσιας Παναγοπούλου ενώ λίγα χρόνια αργότερα παντρεύτηκε τη Νατάσα Θεοδωρίδου και μαζί της απέκτησε και μία κόρη, την Ανδριάνα που σήμερα είναι έντεκα χρονών. Ο πλαστικός χειρούργος...

Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Κάντε το καλοριφέρ να καίει

Posted: 14 Jan 2012 09:05 AM PST

Κάντε το καλοριφέρ να καίει

Όταν η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει.

"Κρύο καιρός για δύο", λένε, αλλά κανείς δε μας προειδοποίησε πως με τις πολλές ερωτοτροπίες κινδυνεύουμε να ξεπαγιάσουμε. Εάν θέλετε να αποπλανήσετε το λεγάμενο φορώντας τα πιο αισθησιακά σας εσώρουχα, ή και τίποτα (οι πιο τολμηρές), καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας για να βελτιώσετε την απόδοση του καλοριφέρ.
Πάρτε μία αυτοκόλλητη ταινία και κολλήστε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο ανάμεσα στο καλοριφέρ και στον τοίχο. Το αλουμινόχαρτο θα απορροφήσει όλη τη θερμότητα προς το εσωτερικό του δωματίου και θα δημιουργήσει την ιδανική ατμόσφαιρα για ένα ρομαντικό βράδυ.
Τώρα μπορείτε να τα πετάξετε όλα έξω, χωρίς παρενέργειες!

Ποιοι πολιτικοί φυλακίστηκαν από το 1847 έως σήμερα

Posted: 14 Jan 2012 08:26 AM PST

Ποιοι πολιτικοί φυλακίστηκαν από το 1847 έως σήμερα

Όλοι γινόμαστε καθημερινά αποδέκτες της φράσης "τόσα έχουν γίνει και δεν έχει πάει ούτε ένας φυλακή!", που μαρτυρά την αγανάκτηση των πολιτών για τους πολιτικούς που τα "τσέπωσαν" και μέσω υπόγειων διαδρομών, κατάφεραν να τη "βγάλουν καθαρή".

Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις πολιτικών που κάθισαν "στο σκαμνί".

Δείτε ποιοι από αυτούς ήρθαν αντιμέτωποι με το γράμμα του νόμου από το 1847 έως σήμερα.

Όλα τα μέλη της Κυβέρνησης Σ. Σκουλούδη, το 1916 (δεν παραπέμφθηκαν τελικώς).

Όλα τα μέλη της Κυβέρνησης Θ. Παγκάλου, το 1926 (δεν παραπέμφθηκαν τελικώς).

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος το 1930 (ενώπιον 30μελούς επιτροπής της Γερουσίας) για απιστία σχετικά με την εκχώρηση άδειας καζίνο στην Ελευσίνα, καταδικάστηκε σε... 2 χρόνια φυλάκιση και πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Ο Υπουργός Π. Χατζηπάνος το 1950 για το σκάνδαλο Χατζηπάνου (απιστία κατά του Δημοσίου, ατασθαλίες κατά τη διανομή πετρελαίου) καταδικάστηκε...

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Το πανάκριβο δώρο του Χατζηγιάννη στη Ζέτα του

Posted: 14 Jan 2012 09:46 AM PST

Το πανάκριβο δώρο του Χατζηγιάννη στη Ζέτα του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πριν λίγες μέρες έκανε ένα πανάκριβο δώρο στην αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της real ο τραγουδιστής αγόρασε ένα πολυτελές σκάφος αναψυχής στη σύντροφό του. Ένα δώρο που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στην ηθοποιό καθώς δεν το περίμενε. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται πως στο πρόσωπο της όμορφης Ζέτας έχει βρει την γυναίκα της ζωής του και προσπαθεί να κάνει ότι περνάει από το χέρι για να την κάνει ευτυχισμένη. Το καλοκαίρι λοιπόν θα περιμένουμε να δούμε το ζευγάρι να «οργώνει» τις παραλίες με το σκάφος της Ζέτας!

Διαζύγιο βόμβα πασίγνωστου ζευγαριού δημοσιογράφων

Posted: 14 Jan 2012 09:39 AM PST

Διαζύγιο βόμβα πασίγνωστου ζευγαριού δημοσιογράφων

Πασίγνωστο ζευγάρι δημοσιογράφων έδωσε τέλος στο γάμο του.

Σοκ προκάλεσε η είδηση στα δημοσιογραφικά γραφεία ο χωρισμός της Εύης Φραγκάκη και του Δημήτρη Κοτταρίδη. Το 2009 το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις Σπέτσες όπου έγινε και η βάπτιση του γιου τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της real η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος μέσα στην περίοδο των εορτών υπέγραψαν διαζύγιο, δίνοντας οριστικό τέλος στον γάμο τους. Ο λόγος που χώρισαν δεν έχει γνωστοποιηθεί και έχει προκαλέσει έκπληξη σε όσους το έμαθαν καθώς ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που δεν είχε δώσει αφορμή για σχόλια. Το γεγονός ότι χώρισαν δεν σημαίνει ότι δεν θα μιλούν κιόλας καθώς είναι γονείς ενός 2χρονου αγοριού.

Μπήκατε στη δεκαετία των 30ς; Σημειώστε fitness tips!

Posted: 14 Jan 2012 07:41 AM PST

Μπήκατε στη δεκαετία των 30ς; Σημειώστε fitness tips!

H πιο παραγωγική δεκαετία θέλει και την κατάλληλη φροντίδα. Η δεκαετία των 30 είναι εκείνη της καριέρας, του γάμου, της εγκυμοσύνης, της καταξίωσης, της ωριμότητας, του καλού σεξ αλλά και η αρχή κάποιων προβλημάτων στην υγεία και στο σώμα.

Ο μεταβολισμός επιβραδύνεται κατά 2%, η μυϊκή μάζα αρχίζει να μειώνεται, ο οργανισμός γίνεται πιο ευάλωτος σε ασθένειες.

Βάλτε τη γυμναστική στην καθημερινότητά σας. Επιδοθείτε στην εναλλαγή ασκήσεων σύσφιξης μυών και καύσης λίπους. Το pilates είναι επίσης μια εξαιρετική άσκηση για να έχετε ολοκληρωμένη άσκηση. Κάντε jogging, κολυμπήστε, βρείτε τρόπους να γυμνάζετε το σώμα ακόμα και μέσα στο επαγγελματικό σας χώρο ή στον δρόμο προς αυτόν (χρησιμοποιείτε τις σκάλες, μην παίρνετε συνέχεια το αυτοκίνητο κλπ), ξεκλέψτε χρόνο για περιπάτους στη φύση. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Ποιος δήλωσε: «Κατέστρεψαν ταχύτατα ό,τι έκανα στο δήμο Αθηναίων»;

Posted: 13 Jan 2012 01:56 AM PST

Ποιος δήλωσε: «Κατέστρεψαν ταχύτατα ό,τι έκανα στο δήμο Αθηναίων»;

Είναι πολύ γνωστός ηθοποιός ο οποίος όμως συγχρόνως επί χρόνια ασχολήθηκε και με την πολιτική. Πρόσφατα λοιπόν, σε συνέντευξή του κατήγγειλε πως κατέστρεψαν ταχύτατα ό,τι έκανε στο Δήμο Αθηναίων. Για ποιον ο λόγος;

Ο λόγος λοιπόν για τον αγαπημένο ηθοποιό Νίκο Απέργη ο οποίος αφού λέει τέρμα στα πολιτικά αποκαλύπτει στο Ciao: «Τελείωσα οριστικά. Η μόνη περίπτωση να ξαναγύριζα στα πολιτικά ήταν να ψηφίζανε έναν και μόνο νόμο που να έλεγε ότι θα έπρεπε για να είσαι υποψήφιος να καταθέσεις το πόθεν έσχες σου να παρουσιάζει ανάγλυφα όλη την οικονομική σου κατάσταση, την πορεία σου κλπ. Και αν ίσχυε αυτός ο νόμος, θα απέτρεπε τα λαμόγια να ανακατεύονται με την πολιτική. Γιατί φτάσαμε ξαφνικά να έχουμε πολλούς άσχετους που δηλώνουν ειδήμονες». Ο ίδιος, φανερά ενοχλημένος με την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί, συνεχίζει λέγοντας: «Δώσαμε, δώσαμε, δώσαμε! (γέλια). Μπορεί να έχω χάσει πλέον την ανοχή μου σε καταστάσεις που δεν θεωρώ ότι λειτουργούν σωστά. Αυτό που αποκόμισα από όλη αυτή την περίοδο είναι ότι πολλά από τα μέτρα που πήρα αργήσανε πολύ να τα καταστρέψουν. Τώρα τα καταστρέφουν με μεγάλες ταχύτητες».

Η Heather Locklear στο σπίτι υπό τον έλεγχο της οικογένειάς της

Posted: 14 Jan 2012 04:24 AM PST

Η Heather Locklear στο σπίτι υπό τον έλεγχο της οικογένειάς της

Κινδύνεψε να πεθάνει αναμειγνύοντας ναρκωτικά και αλκοόλ, όμως η οικογένειά της ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι.

Η Heather Locklear ουσιαστικά είναι υπό την ευθύνη των δικών της. Σύμφωνα με τους φίλους της, το τελευταίο διάστημα δεν ήταν ιδιαίτερα καλά λόγω του χωρισμού της από τον Jack Wagner.

Πώς αντιμετωπίζει η Φιλαρέτη Κομνηνού το πέρασμα του χρόνου;

Posted: 13 Jan 2012 03:39 AM PST

Πώς αντιμετωπίζει η Φιλαρέτη Κομνηνού το πέρασμα του χρόνου;

Είναι από τις ηθοποιούς που τολμούν να βγουν στο δρόμο άβαφες και επιμελώς ατημέλητες.

Βέβαια, η Φιλαρέτη Κομνηνού, όταν άρχισαν να εμφανίζονται στο πρόσωπο της οι πρώτες ρυτίδες, πανικοβλήθηκε αλλά όχι λόγω επαγγέλματος. «Σε μια ηθοποιό που βασίζει την καριέρα της στην ομορφιά της, όταν εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες, έρχεται αυτός ο πανικός της ηλικίας. Στην προσωπική μου ζωή με πειράζει, καλλιτεχνικά όμως όχι. Αποχαιρετάς, βέβαια, κάποιους ρόλους αλλά υποδέχεσαι κάποιους άλλους, που είναι πιο ενδιαφέροντες υποκριτικά», καταλήγει στο Εγώ.

Τα μυστικά ομορφιάς της Kate Hudson

Posted: 14 Jan 2012 08:44 AM PST

Τα μυστικά ομορφιάς της Kate Hudson

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκαλύπτει τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για να είναι πάντοτε λαμπερή. Προϊόντα που χρησιμοποιεί καθημερινά:

 

Το μέικαπ Smart Shade Makeup της Almay. Είναι πολύ απλό στη χρήση, και το βάζω όπως την ενυδατική μου. Δεν βαραίνει καθόλου το δέρμα. Και λατρεύω και το Intense i-Color Eyeliner, επίσης της Almay. Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

«Πράσινη» υποδοχή στα Ιωάννινα

Posted: 14 Jan 2012 08:50 AM PST

«Πράσινη» υποδοχή στα Ιωάννινα

Να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» θέλησαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων περίμεναν την αποστολή περίπου 50 οπαδοί του «τριφυλλιού» και αποθέωσαν τους παίκτες, ζητώντας τους τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΣ, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Αγγελική Ηλιάδη: Ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα της

Posted: 14 Jan 2012 08:36 AM PST

Αγγελική Ηλιάδη: Ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα της

Η Αγγελική Ηλιάδη από νωρίς σήμερα βρισκόταν στο ατελιέ της Fashion Designer Μαρίας Πατέλη.

Η τραγουδίστρια μετά το νέο της ανανεωμένο look στα μαλλιά είπε να κάνει μια ανανέωση και στο ντύσιμό της. Δοκίμασε αρκετά ρούχα μέχρι να αποφασίσει ποια τελικά θα επιλέξει για την πίστα. Η Μαρία Πατέλη την ώρα που η τραγουδίστρια πρόβαλλε τα ρούχα την έβγαζε φωτογραφίες και στη συνέχεια τις ανέβασε στο twitter της. Η Αγγελική Ηλιάδη φανερά ευδιάθετη και όμορφη πόζαρε με total black ντύσιμο!

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Είναι καιρός ν’ αλλάξει η τηλεόραση»

Posted: 13 Jan 2012 11:02 AM PST

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Είναι καιρός ν' αλλάξει η τηλεόραση»

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος βρίσκεται χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης.

Ο ηθοποιός βλέποντας τα όσα γίνονται σε αυτό το μέσο καταλήγει στο ότι πρέπει να αλλάξει. «Είναι καιρός ν' αλλάξουν πολλά στην τηλεόραση. Να μπουν νέα πρόσωπα, τα οποία να αγαπούν το αντικείμενό τους και να τους νοιάζει πραγματικά να ψυχαγωγήσουν και να ενημερώσουν τον τηλεθεατή.», δήλωσε στον Τηλεθεατή.

Πώς και πότε θα διαγράφονται οι αιώνιοι φοιτητές

Posted: 14 Jan 2012 02:37 AM PST

Πώς και πότε θα διαγράφονται οι αιώνιοι φοιτητές

Νόμος του κράτους θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Νόμος πλαίσιο ο οποίος ψηφίστηκε από τη Βουλή.

Το νομοσχέδιο προβλέπει με ακρίβεια το πότε ένα φοιτητής θα διαγράφεται από μια σχολή, εάν δεν έχει ολοκληρώσει εγκαίρως τις σπουδές του. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

Τον αναγνωρίζετε;

Posted: 14 Jan 2012 07:55 AM PST

Τον αναγνωρίζετε;

Ο κύριος που κάνει τα πρώτα του βήματα στην φωτογραφία σήμερα είναι πολύ γνωστός ηθοποιός. Ποιος είναι;

Ο λόγος για τον Σωκράτη Αλαφούζο. Ο ηθοποιός κάνει τα πρώτα του βήματα στο κήπο του σπιτιού του και ο φωτογραφικός φακός των γονιών του τον απαθανατίζει. Σήμερα είναι καταξιωμένος ηθοποιός και μπαμπάς μιας χαριτωμένης δεσποινίδας.

14 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Posted: 14 Jan 2012 06:05 AM PST

14 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα.Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού.

Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του. Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Αγοράζει άλλο σπίτι ο Johnny Depp;

Posted: 14 Jan 2012 04:17 AM PST

Αγοράζει άλλο σπίτι ο Johnny Depp;

Έχει 13 υπνοδωμάτια και δώδεκα μπάνια και βρίσκεται στο Νορφολκ. Λέγεται ότι το έχει αγοράσει έναντι 12 εκατομμυρίων δολαρίων ο Johnny Depp.

Δεν αποκλείεται ο ηθοποιός να σκοπεύει να μετακομίσει μόνιμα στη Βρετανία και να φύγει από το σπίτι εν μέσω όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στη σχέση του με την Vanessa Paradis. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ηθοποιός μάλλον έχει επιστρέψει σε παλιές συνήθειες το τελευταίο διάστημα, τις οποίες είχε κόψει αφότου ερωτεύτηκε την Paradis και αυτό δημιουργεί προβλήματα στη σχέση τους.

Thomas Πρωτόπαπας: «Δεν είμαστε δέντρα να ριζώσουμε»

Posted: 13 Jan 2012 02:50 PM PST

Thomas Πρωτόπαπας: «Δεν είμαστε δέντρα να ριζώσουμε»

«Μου αρέσει να κάνω καινούργια πράγματα. Όπως λέει και η γιαγιά μου, δεν είμαστε δέντρα να ριζώσουμε» δηλώνει ο Thomas Πρωτόπαπας.

 

«Έκανα παρουσίαση εκπομπής στο MAD για ένα χρόνο. Έπαιξα στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» και όταν γίνονταν τα casting πήγα με τον φίλο μου, τον Άρη Παπαργυρόπουλο, ο οποίος τώρα βρίσκεται στο Los Angeles, και πήγε ανέλπιστα καλά. Ήταν εξαντλητικό το casting. Μπορεί να πήγα και 15 φορές σε τρεις μήνες αλλά άξιζε» συμπλήρωσε ο ηθοποιος στο People.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές