Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Πρώην τερματοφύλακας έγινε… γκάνγκστερ!

Posted: 10 Jan 2012 06:17 AM PST

Πρώην τερματοφύλακας έγινε… γκάνγκστερ!

Μετά την καριέρα στο ποδόσφαιρο, παλαίμαχος τερματοφύλακας αποφάσισε να στραφεί σε καριέρα... γκάνγκστερ.

Μπορεί οι περισσότεροι αθλητές όταν σταματούν το ποδόσφαιρο να ασχολούνται με την προπονητική, το management ή κάτι σχετικό και παρεμφερές με το ποδόσφαιρο, όμως ο Ομάρ Ορτίς ακολούθησε άλλο δρόμο. Αυτό της παρανομίας. Συνελήφθη από την αστυνομία στο Μεξικό για συμμετοχή σε συμμορία και σε τουλάχιστον 20 απαγωγές και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης ακόμη και 50 ετών, καθώς ομολόγησε τις παρανομίες του. Η συμμορία στην οποία συμμετείχε ο Ορτίς, ενεργούσε στα πλαίσια της εγκληματικής οργάνωσης «Καρτέλ του Κόλπου».

Οι πρώτες ομοφυλόφιλες διαγωνιζόμενες σε καλλιστεία, δεν πήραν το στέμμα!

Posted: 10 Jan 2012 01:52 AM PST

Οι πρώτες ομοφυλόφιλες διαγωνιζόμενες σε καλλιστεία, δεν πήραν το στέμμα!

Οι πρώτες λεσβίες που πήραν ποτέ μέρος σε καλλιστεία ομορφιάς όχι μόνο έχασαν τον τίτλο από άλλη διαγωνιζόμενη αλλά δεν έφτασαν ούτε μέχρι τον τελικό.

Η 22χρονη φοιτήτρια Natalie Pack η οποία εμφανίστηκε στο America's Next Top Model, στέφθηκε Miss California USA 2012 το βράδυ της Κυριακής στο McCallum Theatre στην περιοχή Palm Desert. Οι πρώτες διαγωνιζόμενες που αποκάλυψαν πως είναι ομοφυλόφιλες, η 19χρονη Mollie Thomas και η 26χρονη Jenelle Hutcherson δεν κατάφεραν να φτάσουν ούτε μέχρι τους τελικούς του διαγωνισμού ομορφιάς. Πάντως, οι δυο τους δήλωσαν περήφανες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ως οι πρώτες που αποκάλυψαν την πραγματική σεξουαλική τους ταυτότητα ενώ επεσήμαναν πως χρειάστηκε να αναδείξουν την ομορφιά τους μέσα σε 400 άλλες όμορφες κοπέλες.

Tα επικίνδυνα ζώα, είναι αυτά με τα δύο πόδια που στέκονται όρθια! (Γράφει αποκλειστικά η Ελεονώρα Μελέτη στο Queen.gr)

Posted: 10 Jan 2012 04:34 AM PST

Tα επικίνδυνα ζώα, είναι αυτά με τα δύο πόδια που στέκονται όρθια! (Γράφει αποκλειστικά η Ελεονώρα Μελέτη στο Queen.gr)

Επιτέλους η Ελλάδα κάνει ένα βήμα στον μακρύ δρόμο που έχει να τραβήξει μέχρι να «νιώσει» λίγο περισσότερο Ευρώπη, όσον αφορά στην φιλοζωική παιδεία.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

«Με το δεξί»… ο Παναθηναϊκός και η Δέσποινα Καμπούρη!

Posted: 10 Jan 2012 09:49 AM PST

«Με το δεξί»… ο Παναθηναϊκός και η Δέσποινα Καμπούρη!

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Με το Δεξί», θα γνωρίσουμε την οικογένεια Κομποθανάση, η οποία αποτελείται από τη μητέρα (Παναγιώτα) και τα τέσσερα παιδιά (Λία, Χριστίνα, Ελένη, Αλέξανδρο).

Το σπίτι τους καταστράφηκε ολοσχερώς το 1999, στον μεγάλο σεισμό της Αθήνας. Τότε, αναγκάστηκαν να μείνουν σε καταυλισμό, ενώ αργότερα μετακόμισαν στο πατρικό του πατέρα της οικογένειας, λίγο πριν φύγει εκείνος από τη ζωή.

Εδώ και καιρό η οικογένεια ζει με ελάχιστα εισοδήματα, κυρίως με τη βοήθεια φίλων, καθώς η μητέρα και οι δύο ενήλικες κόρες είναι άνεργες. Το σπίτι τους είναι σε άσχημη κατάσταση και παντού υπάρχει υγρασία. Είναι πολύ παλιό και κρύο, δεν έχει ζεστό νερό και οι συνθήκες διαβίωσης είναι κακές.

Ο Σπύρος Σούλης θα μεταμορφώσει τον χώρο όπου κατοικούν αυτοί οι άνθρωποι σ' ένα όμορφο, ζεστό και λειτουργικό σπίτι. Στην ομάδα της εκπομπής, για αυτό το επεισόδιο, θα προστεθεί και η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μαζί με το Σπύρο δεν θα φτιάξουν μόνο το σπίτι, αλλά και... τη διάθεση όλης της οικογένειας!

Πολλές ακόμα είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις που τους επιφυλάσσει η εκπομπή. Χαρακτηριστική είναι η επίσκεψη που πραγματοποίησε ο 9χρονος Αλέξανδρος στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στην Παιανία. Εκεί παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της ομάδας. Μίλησε με τους αγαπημένους του παίκτες και φυσικά πήρε αυτόγραφο από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές!

Στη μεγαλύτερη κόρη τη Λία, η εκπομπή έκανε δώρο μαθήματα επαγγελματικού μακιγιάζ, στη Χριστίνα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και στα δύο μικρότερα παιδιά το φροντιστήριο Αγγλικών! Αλλά και όπως πάντα, η εκπομπή κάλυψε όλες τις ανάγκες της οικογένειας για super market, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

 

Πότε ένιωσε για τελευταία φορά περήφανος ο Γρηγόρης Πετράκος;

Posted: 10 Jan 2012 08:38 AM PST

Πότε ένιωσε για τελευταία φορά περήφανος ο Γρηγόρης Πετράκος;

Ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε για τη δουλειά του και την καθημερινότητά του.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε στο tralala πότε ένιωσε για τελευταία φορά περήφανος και γιατί: «Πέρυσι διακρίθηκα σ έναν πανελλήνιο διαγωνισμό κιθάρας και αισθάνθηκα περήφανος γιατί αντικατοπτρίζει την επιβράβευση σε μια ειλικρινή προσπάθεια. Νιώθω όμως πολύ περήφανος και όταν κάνω κάποιον που αγαπώ να χαμογελάει».

Τι είπε ο Λιάγκας για το ατύχημα του Σεργουλόπουλου;

Posted: 10 Jan 2012 09:45 AM PST

Τι είπε ο Λιάγκας για το ατύχημα του Σεργουλόπουλου;

Μέσα από τη σημερινή του εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το ατύχημα του Φώτη Σεργουλόπουλου!

Ο παρουσιαστής του «Φώτης – Μαρία live», ο οποίος ενώ ξεστόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, έπεσε και έσπασε το ένα του πλευρό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο τα «άκουσε» λίγο – με την καλή έννοια!

«Αυτό το παιδί πέρυσι είχε τα νεφρά του, φέτος έχει το πλευρό του... αμάν», είπε αρχικά ο παρουσιαστής του «Πρωινού mou» χωρίς βέβαια να παραλείψει να στείλει τα περαστικά του στον παρουσιαστή του Star.

«Η ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ ήταν πολιτική απόφαση»

Posted: 10 Jan 2012 09:03 AM PST

«Η ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ ήταν πολιτική απόφαση»

Αιχμές κατά των ηγετών που αποφάσισαν την ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη άφησε ο πρώην αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κλάους Λίμπσχερ.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Πότε θα βαφτίσει η Πέγκυ Ζήνα την κόρη της;

Posted: 10 Jan 2012 09:40 AM PST

Πότε θα βαφτίσει η Πέγκυ Ζήνα την κόρη της;

Η Πέγκυ Ζήνα τους τελευταίους 2,5 μήνες πλέει σε πελάγη ευτυχίας έχοντας στο πλευρό της νεογέννητης κορούλα της και φυσικά τον άντρα της ζωής της, Γιώργο Λύρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Made in Star» η τραγουδίστρια δεν αποχωρίζεται ποτέ την κόρη της, τη θηλάζει καθημερινά και ζει την απόλυτη οικογενειακή αλλά και προσωπική ευτυχία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ζευγάρι, έχει προγραμματίσει την βάφτιση του μωρού για το καλοκαίρι, ενώ το όνομα που θα της δώσουν είναι «Ηλέκτρα». Νονός της μικρής όπως είναι ήδη γνωστό θα είναι ο καλός φίλος του ζευγαριού Ηλίας Ψινάκης.

Η Πέγκυ Ζήνα όμως μπορεί να είναι συνεχώς με τη μικρή της αλλά δεν έχει παραγκωνίσει εντελώς την καριέρα της. Παράλληλα με τη φροντίδα του μωρού, η τραγουδίστρια ετοιμάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει κάπου στον Φεβρουάριο, ενώ προγραμματίζει και δυναμικό come bacκ σε μεγάλη αθηναϊκή πίστα, με συνεργασία έκπληξη.

Την ίδια στιγμή, το όνομα της ακούγεται και για το «Dancing with the stars 3», καθώς λέγεται πως έχει δεχτεί την πρόταση από την παραγωγή, και το μόνο που μένει είναι απλά να πει το «ναι».

Ταυτίστηκε η Μενεγάκη με την Παπαρίζου;

Posted: 10 Jan 2012 09:33 AM PST

Ταυτίστηκε η Μενεγάκη με την Παπαρίζου;

Μετά την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο Θέμο Αναστασιάδη και όλα όσα είπε η τραγουδίστρια για τον πάτο που είχε πιάσει και πως ήθελε να γυρίσει μόνιμα στη Σουηδία και να εργαστεί ακόμη και σε σούπερ μάρκετ τα σχόλια στις εκπομπές πήραν φωτιά.

Μεταξύ άλλων τις δηλώσεις της αυτές σχολίασαν και στην εκπομπή «Ελένη». Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας έδειξαν εντυπωσιασμένοι από τη δήλωση της Έλενας καθώς επίσης και από την ειλικρίνειά της και την απόφαση που είχε πάρει. Τότε η Ελένη Μενεγάκη αντέδρασε, λέγοντας:

«Το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές και μεταξύ μας. Ποτέ δεν ξέρεις τί θα γίνει όταν τα πράγματα αλλάξουν. Κανείς δεν ξέρει. Δηλαδή εάν η κατάσταση δυσκολέψει ακόμη περισσότερο, θα καθόμαστε στο σπίτι και θα κοιτάμε τα ντουβάρια;»

Λίγη ώρα αργότερα, όταν η συζήτηση είχε προχωρήσει ακόμη περισσότερο, η παρουσιάστρια επεσήμανε: «Καλά, μην κάνετε έτσι. Δεν άλλαξε πλανήτη, στην γενέτειρά της πήγε, ούτως ώστε να μείνει για λίγο καιρό με τους ανθρώπους που μεγάλωσε αλλά και με την οικογένειά της».

Δείτε τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου

Posted: 10 Jan 2012 09:31 AM PST

Δείτε τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου

Η χρονιά τελείωσε και οι λίστες με διάφορα θέματα είναι το αγαπημένο «παιχνίδι» των μέσων επικοινωνίας.

Και όταν πρόκειται για γυναίκες και μάλιστα σέξι το παιχνίδι γίνεται εκτός από αγαπημένο και... καυτό! Η τελευταία και αρκετά ενδιαφέρουσα ήταν αυτή του ισπανικού DT ήταν για τις πιο σέξι γυναίκες του 2011. Ποιες ανήκουν σε αυτή την πιπεράτη δεκάδα; Δείτε το βίντεο

Χτενίσματα της Sarah Jessica Parker που θέλουμε να ξεχάσουμε για πάντα

Posted: 10 Jan 2012 07:56 AM PST

Χτενίσματα της Sarah Jessica Parker που θέλουμε να ξεχάσουμε για πάντα

Η Sarah Jessica Parker μπορεί να είναι γνωστή για το καταπληκτικό της στυλ, όμως σε ότι αφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ, κάποιες φορές μας έχει απογοητεύσει.

Δείτε παρακάτω ποια χτενίσματα της γκουρού του στυλ θα θέλαμε να εξαλείψουμε για πάντα από τη μνήμη μας και πάρτε μαθήματα προς αποφυγή. Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Με στόχο το διπλό «πετάει» για Ρόδο ο Παναθηναϊκός

Posted: 10 Jan 2012 03:21 AM PST

Με στόχο το διπλό «πετάει» για Ρόδο ο Παναθηναϊκός

Με μονή προπόνηση ολοκληρώνεται σήμερα (10/01) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι κορυφής με τον Κολοσσό Ρόδου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο 3ponto.gr

Το Ford Focus Electric είναι εδώ (και το οδηγούν ήδη στην Google)

Posted: 10 Jan 2012 08:38 AM PST

Το Ford Focus Electric είναι εδώ (και το οδηγούν ήδη στην Google)

To ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ford είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ για προπαραγγελία, αλλά η εταιρεία έκανε μερικά μοντέλα δώρο στην Google, η οποία τα έβγαλε ήδη στους δρόμους!

Διαβάστε περισσότερα στο coolspotting.gr

VIDEO: Συγκινητικό: Σκύλος βοηθάει γάτα να γεννήσει!

Posted: 10 Jan 2012 08:45 AM PST

VIDEO: Συγκινητικό: Σκύλος βοηθάει γάτα να γεννήσει!

Ένα τρυφερό βίντεο που μας κάνει να συγκινούμαστε και να συνειδητοποιούμε πως η φιλία μπορεί να υπάρξει ακόμα και ανάμεσα σε μια γάτα κι ένα σκύλο.

Διαβάστε περισσότερα στο prionokordela.gr

Τι έκανε το Χάρη Ρώμα να κλάψει;

Posted: 10 Jan 2012 08:41 AM PST

Τι έκανε το Χάρη Ρώμα να κλάψει;

Για τη δυσπιστία που αντιμετώπισε ο Χάρης Ρώμας στην προσπάθειά του να κάνει μια θεατρική παράσταση λίγο διαφορετική στο «Ρουφ» μίλησε σήμερα στην Ελένη Μενεγάκη.

«Όταν έκανα τις "Ράγες πίσω μου" στο τρένο στο Ρουφ υπήρχε μεγάλη δυσπιστία και από τον τύπο. Δεν ερχόντουσαν να το δουν», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως όλο αυτό άλλαξε από τους φοιτητές που είδαν την παράσταση και ενθουσιάστηκαν.

«Θυμάμαι πολύ πόσο είχα συγκινηθεί μέχρι που είχα δακρύσει όταν διάβασα ένα μικρό σχόλιο (για την παράσταση από ένα φοιτητή) "Αυτή τη στιγμή στην πόλη γίνεται ένα θαύμα" και δεν περίμενα ποτέ ότι θα το ακούσω για μένα αυτό», δήλωσε.

«Έχω βγάλει λεφτά και τα έχω "φάει"» (Ποιος το είπε;)

Posted: 10 Jan 2012 07:04 AM PST

«Έχω βγάλει λεφτά και τα έχω

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης εξομολογήθηκε ότι έχει βγάλει χρήματα αλλά τα έχει ξοδέψει. Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο λόγος για τον Σταμάτη Κραουνάκη που καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό mou» εξομολογήθηκε πως τα χρήματά του ταξιδεύει πάνω στη δουλειά του.

«Έχω βγάλει λεφτά και τα έχω "φάει". Σε δουλειές κυρίως. Η "Σπείρα" στήθηκε από δικά μου λεφτά και είμαι παντοτινός χρηματοδότης της μέσα στα χρόνια. Έκανα τη δισκογραφική που βγάζει τα δικά μου cd και άλλων, μπήκα στο διαδίκτυο πρώτος για πωλήσεις. Τώρα σκέφτομαι να κάνω ραδιόφωνο που με απασχολεί πάρα πολλά χρόνια. Κάναμε τη παιδική σκηνή που πήγε εξαιρετικά και δεν το περίμενα. Ότι επένδυσα στη δουλειά παρόλο που δεν έφερε τρελά λεφτά να πούμε ότι κάναμε μια μεγάλη επένδυση κράτησε τα πράγματα "ζωντανά", έδωσε μεροκάματο σε ανθρώπους και δεν μου έχει τελειώσει το κέφι που είναι το βασικότερο».

Πλαστικές επεμβάσεις: οι μεταμορφώσεις των διασήμων

Posted: 10 Jan 2012 08:36 AM PST

Πλαστικές επεμβάσεις: οι μεταμορφώσεις των διασήμων

Τελικά οι πλαστικές επεμβάσεις οδηγούν σε ένα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα ή σε καταστροφή;

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις διάσημες κυρίες που βρέθηκαν κάτω από το νυστέρι και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Τι είπε ο Λιάγκας για τον πωπό της Μενεγάκη;

Posted: 10 Jan 2012 08:35 AM PST

Τι είπε ο Λιάγκας για τον πωπό της Μενεγάκη;

Από την συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη και της Μαρίας Μπεκατώρου ο Γιώργος Λιάγκας εστίασε κυρίως στα... οπίσθια της Ελένης.

Αφορμή στάθηκαν τα χθεσινά παπούτσια που φορούσε η παρουσιάστρια τα οποία είχαν για τακούνι δυο πόδια με ένα... πωπό, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ρώτησε: «Φοράει και κιλότα ή όχι;» εννοώντας τον ποπό των παπουτσιών της Ελένης Μενεγάκη.

Ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως το ωραιότερο σημείο της παρουσιάστριας δεν είναι τα οπίσθιά της αλλά τα μάτια της. Συγκεκριμένα είπε: «Το ωραιότερο σημείο της Ελένης δεν νομίζω να είναι αυτό πάντως. Είναι τα μάτια της!» Κάτι με το οποίο συμφώνησε και η Φαίη Σκορδά.

«Έμαθα πολλά από τον Guy Ritchie» παραδέχεται η Madonna

Posted: 10 Jan 2012 01:48 AM PST

«Έμαθα πολλά από τον Guy Ritchie» παραδέχεται η Madonna

Μπορεί ο καθένας τους να έχει τραβήξει το δικό του δρόμο στην προσωπική του ζωή, μετά τον χωρισμό τους από το 2008, όμως αυτό δεν εμπόδισε τη Madonna να παραδεχτεί δημοσίως πριν από λίγες μέρες ότι ο πρώην σύζυγός της Guy Ritchie τη βοήθησε να κάνει τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας, ως ένας πολύ έμπειρος και επιτυχημένος σκηνοθέτης.

Η 53χρονη σταρ ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό για την πρεμιέρα της νέας ταινίας της «W.E» που σκηνοθέτησε η οποία πρόκειται να γίνει μέσα στον μήνα. Όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή της, ζήτησε τη βοήθεια του Guy ώστε να καταφέρει να σκηνοθετήσει την ταινία. Και μπορεί εκείνος να έχει αποκτήσει τη δική του οικογένεια με άλλη γυναίκα αι εκείνη να είναι ερωτευμένη με τον κατά πολύ μικρότερό της, τον χορευτή Brahmin Zaibat, όμως οι δυο τους διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις, όχι μόνο για τον βιολογικό τους γιο αλλά και για το αγοράκι που υιοθέτησαν μαζί.

 

Ποια δήλωσε «Η Ελλάδα απλά καταστρέφει τους Έλληνες»;

Posted: 10 Jan 2012 08:34 AM PST

Ποια δήλωσε «Η Ελλάδα απλά καταστρέφει τους Έλληνες»;

Είναι τραγουδίστρια και μάλιστα από τις αγαπημένες της νεολαίας.

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου, η οποία μίλησε στο tralala για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και πόσο την αγχώνει επαγγελματικά και προσωπικά. Η τραγουδίστρια δήλωσε: «Δυστυχώς βλέπω τόσο νέα παιδιά όσο και ζευγάρια να σκέφτονται να φύγουν από την Ελλάδα. Φεύγουν με βαριά καρδιά αλλά δεν έχουν επιλογή, πλέον η Ελλάδα δυστυχώς έχει φτάσει σε ένα σημείο να μην δίνει καμία δυνατότητα εξέλιξης, καμιά δυνατότητα δημιουργίας οικογένειας λόγω έλλειψης χρημάτων. Ακόμη και τα παιδιά που σπουδάζουν δεν ξέρουν πότε και εάν θα δουλέψουν, απολύονται άνθρωποι ακόμη και 50 ετών και ποιος θα προσλάβει κάποιον σε αυτή την ηλικία, οι συντάξεις μειώνονται στο ελάχιστο... Η Ελλάδα απλά καταστρέφει τους Έλληνες και είναι δραματικό αυτό που γίνεται».

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές