Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

The Music Center


The Music Center


thalassografia Dytikes synoikies,Tsaligopoulou,Savvopoulos........

Posted: 13 Jan 2012 06:00 AM PST

Dytikes synoikies - thalassografia

..............moy aresei poly ..........".....na mas  pas  sta  pera merh........"....παμε loipon.......Kostas...

Eleni Tsaligopoulou - Thalassografia

..........kai allo  ena.........

Dionysis Savvopoulos ''THALASSOGRAFIA'', live Preveza

..................................!!!!

Green Day - 80 ...................

Posted: 13 Jan 2012 05:37 AM PST

Blue Monday Flunk ...........................

Posted: 13 Jan 2012 05:35 AM PST

............μουσικη  τι αλλο ...............

Με ποιο συγκρότημα θα ήθελε να συνεργαστεί ο Stan

Posted: 13 Jan 2012 03:12 AM PST

Με ποιο συγκρότημα θα ήθελε να συνεργαστεί ο Stan;

Με ποιο συγκρότημα θα ήθελε να συνεργαστεί ο Stan;

«Μου αρέσει πολύ να συνεργάζομαι με άλλους μουσικούς γιατί πιστεύω ότι ο ένας δίνει πράγματα στον άλλον» δηλώνει ο Stan.

 

«Στο μέλλον θα ήθελα κάποιο στιγμή να συνεργαστώ με τις Melisses. Θεωρώ τον τραγουδιστή τους, τον Χρήστο Μάστορα, τον πιο ταλαντούχο Έλληνα καλλιτέχνη αυτή τη στιγμή. Άλλωστε έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμαστής τους» αποκαλύπτει στο People ο τραγουδιστής.

Ελεάνα Βραχάλη: «Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και όταν γράφω στον Μαρτάκη και στην Πρωτοψάλτη»

Posted: 13 Jan 2012 03:08 AM PST

Ελεάνα Βραχάλη: «Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και όταν γράφω στον Μαρτάκη και στην Πρωτοψάλτη»

Ελεάνα Βραχάλη: «Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και όταν γράφω στον Μαρτάκη και στην Πρωτοψάλτη»

Τι απαντά η Ελεάνα Βραχάλη στις φήμες που θέλουν κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως η Γαλάνη και η Πρωτοψάλτη, να ενοχλούνται που η στιχουργός γράφει τραγούδια για την Πέγκυ Ζήνα και τον Κώστα Μαρτάκη;

 

«Όχι καθόλου. Γιατί να ενοχληθούν; Ξέρεις, μπορεί κάποιος να ενοχληθεί μόνο όταν προσβάλεις την αισθητική του. Όταν του δώσεις αυτό που του αξίζει, δεν μπορεί να σου πει: «γιατί συνεργάστηκες και με τον τάδε;». Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και όταν γράφω στον Κώστα Μαρτάκη και όταν γράφω για την Πρωτοψάλτη. Δεν άλλαξα καθόλου και δεν προσαρμόστηκα σε κανέναν. Ο τρόπος γραφής μου δεν αλλοιώθηκε καθόλου. Στα δέκα χρόνια πορείας μου, σίγουρα έκανα και κάποια λάθη. Αυτό όμως που έκανα και θεωρώ το πιο σωστό ήταν ότι κράτησα τον εαυτό μου αναλλοίωτο» αναφέρει η στιχουργός στο People.

Back to the future: Όταν η Lopez πόζαρε ημίγυμνη στον φακό

Posted: 12 Jan 2012 12:42 PM PST

Back to the future: Όταν η Lopez πόζαρε ημίγυμνη στον φακό!

Back to the future: Όταν η Lopez πόζαρε ημίγυμνη στον φακό!

Πριν γίνει μητέρα δύο παιδιών η Jennifer Lopez είχε φωτογραφηθεί ουκ ολίγες φορές με τα απολύτως απαραίτητα!

Αν και είναι 42 χρονών η τραγουδίστρια διαθέτει κορμί που θα το ζήλευε εικοσάρα! Τώρα πια μπορεί να μην φωτογραφίζεται ημίγυμνη, όπως παλιότερα, αλλά σίγουρα παραμένει ακόμα από τις πιο σέξι γυναίκες του Hollywood, αφού της αρέσει να φορά ρούχα που την κολακεύουν και πάνω απ' όλα αναδεικνύουν το σέξι στυλ της τουλάχιστον on stage!

Αναγνωρίζετε την τραγουδίστρια της φωτογραφίας;

Posted: 12 Jan 2012 12:37 PM PST

Αναγνωρίζετε την τραγουδίστρια της φωτογραφίας; 

Αναγνωρίζετε την τραγουδίστρια της φωτογραφίας;

Το μπρίο και το νάζι τα είχε από τότε που ήταν μικρή και φαίνεται από τον τρόπο που ποζάρει στην φωτογραφία.

Σήμερα είναι μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες, και μάλιστα διαθέτει κι ένα κορμί, το οποίο θα ζήλευαν πολλές. Πρόκειται για την Αγγελική Ηλιάδη, η οποία ανέβασε μόνη της την φωτογραφία αυτή στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και την έβαλε ως προφίλ.

Η ίδια, αν και έχει κάνει μία γέννα, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες που έχουμε και μάλιστα δεν φοβάται να χαλάσει το σώμα της, αφού έχει δηλώσει ότι θέλει να αποκτήσει και δεύτερο παιδί με τον σύντροφό της,Κώστα Μηλιωτάκη, με τον οποίο πρόκειται να παντρευτούν σύντομα.

Ποια σταρ ζητά επειγόντως ψυχίατρο;

Posted: 12 Jan 2012 12:32 PM PST

Ποια σταρ ζητά επειγόντως ψυχίατρο;

Ποια σταρ ζητά επειγόντως ψυχίατρο;

Είναι η δεύτερη κραυγή αγωνίας για τη συγκεκριμένη σταρ τους τελευταίους μήνες.

Ο λόγος για την Sinead O'Connor η οποία άρχισε πάλι να στέλνει μηνύματα στο twitter της ότι τα πράγματα δεν είναι καλά. Μπορεί πριν από λίγες εβδομάδες να παντρεύτηκε, αλλά στη συνέχεια χώρισε και μετά τα ξαναβρήκε με το σύντροφό της δημιουργώντας την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά. «Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει έναν ψυχίατρο είτε στο Δουβλίνο είτε στο Γουίκλοου που να μπορεί να με δει σήμερα; Δεν είμαι καλά και... κινδυνεύω», έγραψε η Sinead O'Connor στο twitter της. Το Σεπτέμβριο είχε γράψει στη σελίδα της ότι έχει τάσεις αυτοκτονίας, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους συγγενείς και τους θαυμαστές της. Ακολούθησαν και άλλα περίεργα μηνύματα, τα οποία στη συνέχεια την ανάγκασαν να ζητήσει συγνώμη από όσους είναι μέλη στη σελίδα της.

Οι Onirama έγιναν 10 ετών και γιορτάζουν

Posted: 12 Jan 2012 12:29 PM PST

Οι Onirama έγιναν 10 ετών και γιορτάζουν!

Οι Onirama έγιναν 10 ετών και γιορτάζουν!

Οι Onirama ξεκίνησαν ως «Mixin up the medicine» οι οποίοι, πάλι, ξεκίνησαν ως μια ιδέα του Θοδωρή και του Διονύση, οι οποίοι ήταν φίλοι από το στρατό.

«Προσπαθώντας να πάρουμε καμιά άδεια παραπάνω, χρησιμοποιήσαμε όλα τα μέσα. Σ' αυτό το "πλαίσιο", βρεθήκαμε να παίζουμε και σε κάτι βραδιές οπλίτη με τον Διονύση, με τον οποίο κάναμε έτσι κι αλλιώς παρέα στο στρατό», θυμάται ο Θοδωρής. Κάποια στιγμή τελειώνει ο στρατός και ο Θοδωρής Μαραντίνης ψάχνει άτομα για μπάντα που θα έπαιζε κάθε Πέμπτη στη «Μεσόγειο» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης! Τότε πήρε τον Διονύση ο οποίος έφερε μαζί του και τους υπόλοιπους -πλην του Χρήστου (Τρεσίντση, πληκτρά της μπάντας) που ήρθε έναν χρόνο μετά. Ποιες ήταν οι κανονικές δουλειές των Onirama μέχρι τότε;

Ο Θοδωρής δούλευε στην οικογενειακή επιχείρηση, κάποιος ήταν υπάλληλος σε dvdάδικο και στο ταχυδρομείο, ένας σε κατάστημα με γυναικεία εσώρουχα, άλλος σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Ποιος ήταν ο στόχος τους όταν ανέβηκαν στο stage της Μεσογείου αρχικά κάθε Πέμπτη και σύντομα κάθε Παρασκευοσάββατο επειδή οι Πέμπτες πήγαιναν σφαίρα; Κανένας. Ή τουλάχιστον, κανένας άλλος εκτός του να κάνουν τον κόσμο να περάσει καλά. Καμία καριέρα, κανένας δίσκος, καμία καταξίωση. Κι ας έπαιζαν 6 ώρες κάθε βράδυ, κάνοντας το προσωπικό του stage να τους παρακαλάει να σταματήσουν για να πάνε σπίτι τους. Το «Το ξέρω θα΄ρθεις» είναι το τραγούδι που τους έφερε στην Αθήνα. Η Ντόρα Ρίζου, από τη LYRA, ήταν αυτή που πρώτη τους άκουσε και πίστεψε στις δυνατότητές τους.

Σήμερα οι Onirama, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα και τα τραγούδια τους παίζουν σε κάθε club της Αθήνας.

Η Άντζελα Δημητρίου σε μιούζικαλ

Posted: 12 Jan 2012 12:25 PM PST

Η Άντζελα Δημητρίου σε μιούζικαλ 

Η Άντζελα Δημητρίου σε μιούζικαλ

Χθες βράδυ η Άντζελα Δημητρίου πήγε στο θέατρο μαζί με φίλους.

Η τραγουδίστρια γέλασε αρκετά όταν είδε ένα κομμάτι του έργου αφιερωμένο σε εκείνη. Κατά την έξοδό της μιλώντας στη κάμερα του Star η Λαίδη Άντζελa αποκάλυψε ότι θα πήγαινε σε συνάντηση για αν συζητήσει μια πρόταση που της έχει γίνει για να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ. «Πάω να συζητήσω, δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω», δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου..

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές