Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Συνταγές μαγειρικής


Συνταγές μαγειρικής


Σουφλέ καβουριού

Posted: 29 Jan 2012 03:45 PM PST

Υλικά συνταγής μαγειρικής: 

5 κουταλιές κοφτές βούτυρο 6 κουταλιές κοφτές αλεύρι 1 1/3 φλιτζανιού τσαγιού γάλα χλιαρό 1 φλιτζάνι τσαγιού καβούρια(κουτιού) 6 αυγά αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής - μαγείρεμα: 

Βάζετε σε κατσαρολάκι το βούτυρο να λιώσει. Ρίχνετε το αλεύρι και ανακατεύετε να διαλυθεί. Προσθέτετε το γάλα και ανακατεύετε να πήξει η κρέμα. Κατεβάζετε από τη φωτιά. Ώσπου να κρυώσει, στραγγίζετε τα καβούρια και τα ψιλοκόβετε. Χτυπάτε τους κρόκους και τους ρίχνετε στην κρέμα. Ρίχνετε και τα καβούρια και ανακατεύετε.Προσθέτετε τέλος και τα ασπράδια, χτυπημένα μαρέγκα και ανακατεύετε απαλά για να ενωθούν όλα μαζί. Αδειάζετε σε βουτυρωμένο πυρέξ και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές