Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


"Σκωτσέζικο ντους" τα κλιματιστικά για το δέρμα τώρα το χειμώνα!

Posted: 28 Dec 2011 03:19 PM PST


Κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι συνηθισμένη η θέρμανση των εργασιακών

χώρων με κλιματιστικά συστήματα. Παρόλο που η χρήση τους είναι εκτεταμένη και βολική, λίγοι από εμάς σκεφτόμαστε ότι μπορεί να σχετίζεται με την αυξημένη συχνότητα ξηροδερμίας αυτή την περίοδο.


Οι συσκευές που χρησιμοποιούνται εξασφαλίζουν μια σταθερή θερμοκρασία συνήθως όμως μειώνουν σχετικά την υγρασία του χώρου κάτω από ένα ποσοστό 50-55% που θεωρείται ιδανικό για εσωτερικούς χώρους. Η πολύωρη έκθεση των εργαζομένων σε αυτές τις συνθήκες καθώς και οι απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου (ακόμα και για το ολιγόλεπτο διάλειμμα για τσιγάρο εκτός κτηρίου) συμβάλλουν στην εμφάνιση ή την επιδείνωση μιας δερματίτιδας.

Τα συμπτώματα μπορεί να ξεκινάνε από ένα ήπιο αίσθημα ξηρότητας με ελαφρύ κνησμό ιδίως στα χέρια και το πρόσωπο και ειδικότερα στα βλέφαρα και τα χείλη χωρίς ορατές αλλοιώσεις στο δέρμα μέχρι εντονότερες μεταβολές όπως ερυθρότητα, ρωγμές, απολέπιση και βασανιστική τάση για ξεσμό. Ειδικότερα τα άτομα και μάλιστα τα παιδιά που πάσχουν από ατοπική δερματίτιδα ή οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι που χρησιμοποιούν ακατάλληλα καθαριστικά που ξηραίνουν επιπλέον το δέρμα είναι πιο ευάλωτοι στις ακραίες μεταβολές της θερμοκρασίας.

Πώς θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση;
Μια καλή και εύκολη λύση είναι η χρήση κλιματιστικών συστημάτων που ελέγχουν παράλληλα και το επίπεδο υγρασίας του εσωτερικού χώρου ώστε να κυμαίνεται κοντά στα ιδανικά όρια (40%-60% σχετική υγρασία). Αν η απόκτησή τους ή η αντικατάσταση των εγκατεστημένων συστημάτων είναι δύσκολη, η προσθήκη στο χώρο ενός υγραντήρα είναι μια απλή και οικονομική πρόταση. Ο περιοδικός αερισμός του χώρου αν οι συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος το επιτρέπουν επίσης συμβάλλει στη δημιουργία πιο ευχάριστου περιβάλλοντος εργασίας.

Αν η επίδραση του περιβάλλοντος στο δέρμα είναι εντονότερη και προκαλεί μεταβολές στην υφή του, τότε μια μεγάλη ποικιλία τοπικών σκευασμάτων που κυκλοφορούν σε μορφή κρέμας ή αλοιφής για το πρόσωπο και το σώμα (hand creams, moisturizing creams) για άνδρες και γυναίκες μπορούν να ανακουφίσουν ή και να προλάβουν τη δερματίτιδα και τον ερεθισμό. Φυσικά πριν καταλήξετε σε ένα συγκεκριμένο προιόν καλό είναι να επισκεφθείτε έναν δερματολόγο που θα επιβεβαιώσει την επίδραση των περιβαλλοντικών συνθηκών στην επιδερμίδα αποκλείοντας άλλες πιθανές αιτίες και θα σας προτείνει το ιδανικό προιόν για το δέρμα σας και τις ανάγκες του.
iatropedia


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Φυλάκισαν 15χρονη Αφγανή επειδή δεν ήθελε να γίνει πόρνη

Posted: 28 Dec 2011 03:13 PM PST



Η αφγανική αστυνομία έδωσε τέλος στο μαρτύριο που ζούσε μία 15χρονη Αφγανή.

..
η οποία έμεινε κλεισμένη για περισσότερο από 5 μήνες στο σπίτι των πεθερικών της όπου την βασάνιζαν επειδή δεν δεχόταν να εκπορνευτεί, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, μία επίσημη πηγή.


Η Σάχαρ Γκουλ εντοπίστηκε χθες Δευτέρα στην τουαλέτα του υπογείου του σπιτιού του συζύγου της, στη βορειοανατολική επαρχία Μπάγλαν, αφού οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

«Είχε χτυπηθεί. Της είχαν βγάλει τα νύχια και της είχαν σπάσει το ένα χέρι», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Φάζελ Ράχμαν.

Τρεις γυναίκες, ανάμεσά τους και η πεθερά της κοπέλας, συνελήφθησαν, όμως ο σύζυγός της κατάφερε να διαφύγει, πρόσθεσε ο Ράχμαν.

«Η έφηβη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ», δήλωσε από τη μεριά του ο διευθυντής του νοσοκομείου όπου διακομίστηκε. «Φέρει τραύματα στα πόδια και το πρόσωπο, ενώ της έχουν βγάλει και τα νύχια από το αριστερό της χέρι», πρόσθεσε.

Η Σάχαρ Γκουλ παντρεύτηκε πριν επτά μήνες στην επαρχία Μπαντακσάν, όμως στη συνέχεια μετακόμισε στην επαρχία Μπάγλαν για να ζήσει με τον σύζυγό της, σύμφωνα με την Ραχίμα Ζαρίφι, υπεύθυνη της επαρχίας για τα δικαιώματα των γυναικών.

Στη διάρκεια των επτά αυτών μηνών η οικογένειά της δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της.

Σύμφωνα με την αφγανική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το τελευταίο τρίμηνο του 2011 έχουν καταγραφεί στη χώρα περισσότερες από χίλιες περιπτώσεις βίας εναντίον γυναικών, ενώ για το 2010 είχαν καταγραφεί συνολικά 2.700 περιπτώσεις.

Σύμφωνα με έκθεση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Oxfam, το 87% των γυναικών του Αφγανιστάν έχουν δηλώσει ότι έχουν υποστεί σωματική, σεξουαλική ή ψυχολογική βία, ενώ έχουν ωθηθεί σε αναγκαστικούς γάμους.
24wro

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

16 έξυπνοι τρόποι να ανκυκλώσουμε τις πλαστικές σακούλες (video)

Posted: 28 Dec 2011 03:07 PM PST



Στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο χρησιμοποιούνται 100 δισεκατομμύρια πλαστικές

σακούλες
για τα ψώνια κάθε χρόνο. Αν το ντουλάπι της κουζίνας σας έχειξεχειλίσει από πλαστικές σακούλες του σούπερ μάρκετ μην απελπίζεστε.
Δείτε ορισμένες έξυπνες ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τις πλαστικές σακούλες ξανά και ξανά και να βάλετε το λιθαράκι σας στην προστασία του περιβάλλοντος.

1. Άπλυτα ρούχα και παπούτσια: βάλτε πλαστικές σακούλες στη βαλίτσα σας για τα άπλυτα ρούχα των διακοπών και τα παπούτσια σας.

2. Φτιάξτε πλαστικό κουβάρι για είδη χειροτεχνίας και μετατρέψτε τη σακούλα του σούπερ μάρκετ σε μοδάτη τσάντα όπως στο video.

3. Αν κάνετε εργασίες στον κήπο δέσατε πλαστικές σακούλες στα γόνατά σας για να τα προστατεύσετε όσο δουλεύετε γονατιστοί.

4.Μαζέψτε τις ακαθαρσίες του κατοικιδίου σας.

5. Αν κάποιο μέλος της οικογενείας σας ζαλίζεται στο αυτοκίνητο έχετε μαζί σας μια πλαστική τσάντα για παν ενδεχόμενο.

6. Στη συναυλία: αντί να πετάξετε το κουτάκι της μπύρας σας στον ξεχειλισμένο κάδο χρησιμοποιήστε μια πλαστική σακούλα και ανακυκλώστε το με την πρώτη ευκαιρία.

7. Χρησιμοποιήστε τις ξανά όταν πάτε για ψώνια στο σούπερ-μάρκετ ή στο μανάβη

8. Την επόμενη φορά που θα βάψετε το σπίτι σας στρώστε στο σκαφάκι μια πλαστική σακούλα αντί για πλαστική βάση μιας χρήσης. Χρησιμοποιήστε λιγότερο πλαστικό και ξαναχρησιμοποιήστε τη σακούλα.

9.Σιδερώστε την πλαστική τσάντα του σούπερ μάρκετ και μετατρέψτε σε μια νέα ανθεκτικότερη.Δείτε το video

10 Προστατεύστε τις βούρτσες μπογιατίσματος: βάλτε τις βούρτσες σας σε μια πλαστική σακούλα και διατηρήστε τις μαλακές και υγρές στο ψυγείο μέχρι την επόμενη φορά που θα τις χρησιμοποιήσετε.

11. Καλύψτε με πλαστική σακούλα τον κάδο απορριμμάτων και διατηρήστε τον καθαρό.

12. Εξοικονομήστε ενέργεια δημιουργώντας ένα αεροστόπ από πλαστικές σακούλες για να εμποδίσετε τον κρύο αέρα να μπει και τον ζεστό να βγεί από το χώρο σας.

13. Χαρίστε τις σε μέρη όπως υπαίθρια βιβλιοπωλεία και τράπεζες τροφίμων που έχουν ανάγκη από πλαστικές τσάντες.

14. Προστατεύστε τα φυτά σας από το κρύο τυλίγοντάς τα με πλαστικές σακούλες

15. Στο ταχυδρομείο αν στέλνετε κάτι εύθραυστο τυλίξτε το με πλαστικές σακούλες αντί να αγοράζετε bubble wrap.

16. Αν αποθηκεύετε εύθραυστα αντικείμενα στο πατάρι τυλίξτε τα σε πλαστική σακούλα για προστασία.
himaira

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πώς να της γίνεις απαραίτητος!

Posted: 28 Dec 2011 03:00 PM PST



Είσαι με μια κοπέλα λίγο καιρό τώρα και ήδη έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι πως πρέπει

με κάποιο τρόπο να της γίνεις απαραίτητος ώστε να απολαμβάνεις την αποκλειστικότητα στα σχέδια της. Ας βάλουμε λοιπόν μπροστά το οπλοστάσιο των σκέψεων μας να δουλέψει … ώστε να μην μπορεί να σκεφτεί την ζωή της χωρίς εσένα…



Ένας φίλος λέει μια σοφή συμβουλή, όταν μια γυναίκα σου δείξει τον δρόμο για να μπεις στη καρδιά της και εσύ πεις από μέσα σου «Μπράβο δικέ μου, το έριξες το γκομενάκι» και σταματήσεις να την πολιορκείς, θεωρώντας πως τώρα πρέπει να κάνεις τον δύσκολο, για να κολλήσει, τότε το πιθανότερο είναι να πέσεις σε παγίδα!


Οι γυναίκες θεωρούν έναν άντρα ξεχωριστό όταν κάνει πράγματα για εκείνη που πιστεύει ότι κάποιος άλλος δεν θα τα έκανε! Τότε πραγματικά νιώθει πολύ τυχερή που τον έχει! Θέλω βέβαια, εδώ να σου τονίσω πως δεν χρειάζονται υπερβολές γενικά τόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση όσο και στη ζωή γενικά!!!


Ας δούμε μαζί μερικά μυστικά!


Στα γενέθλια της, τα οποία και εννοείται πάντα θυμάσαι, φροντίζεις ώστε κάθε χρονιά, να έχεις κάτι διαφορετικό για να την εκπλήξεις! Μια χρονιά στείλε μια ανθοδέσμη, μια άλλη χρονιά πάρε άδεια κρυφά από την δουλειά σου και διοργάνωσε πάρτι έκπληξη για εκείνη, μια επόμενη χρονιά χάρισε της μια δωροκάρτα για spa, μια άλλη φορά κάνε πως το ξέχασες και ξαφνικά εμφανίσου με μια καταπληκτική τούρτα κ.ο.κ.


Φρόντιζε όταν ταξιδεύεις να της δείχνεις πως την έχεις πάντα μέσα στο μυαλό σου, διαλέγοντας για εκείνη ένα δώρο ξεχωριστό από εκεί που ταξίδεψες! Φρόντιζε να μην αγοράζεις πάντα το ίδιο δώρο, όπως π.χ. αρώματα από το αεροδρόμιο, έχει και άλλα πράγματα που μπορείς να βρεις στα Duty Free!


Στις δύσκολες στιγμές αφιέρωσε της περισσότερο χρόνο από ότι κάθε άλλη φορά και δείξε της πως είσαι εκεί για εκείνη όποτε σε χρειάζεται. Για παράδειγμα αν η εργασία της απαιτεί βραδινή απασχόληση π.χ. εφημερία σε νοσοκομείο / φαρμακείο φρόντισε να περάσεις κάποιες ώρες κάνοντας της παρέα είτε τηλεφωνικά είτε από κοντά, ανάλογα με την περίπτωση.


Στους φίλους της και συγγενείς της κοίτα να δίνεις πάντα την καλύτερη εντύπωση. Δεν υπάρχει λόγος να αποκτήσεις εχθρούς από το πουθενά, ενώ αντιθέτως θα επωφεληθείς απίστευτα και θα υποστηριχθείς αν δείξεις σωστό χαρακτήρα!!!


Έχε πάντα ένα καλό λόγο να της πεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα γίνεις κόλακας! Επίσης, όταν θες να κάνεις κριτική σε κάτι που την αφορά, φρόντιζε να το λες με ωραίο τρόπο ώστε να γίνεται αυτό που επιθυμείς, χωρίς προβληματάκια.


Καλή επιτυχία στα σχέδια σου και βάλε πλώρη από νωρίς για την πρώτη θέση στη καρδιά της!!!
arxigos.gr

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

5 μυστικά για άνετα τακούνια

Posted: 28 Dec 2011 02:52 PM PST



Αν υπάρχει ένα πράγμα που θα μπορούσε να μας χαλάσει ακόμα

και το καλύτερο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, αυτό είναι ο πόνος από τα τακούνια που χτυπά ύπουλα εκεί προς το τέλος της βραδιάς, όταν το μόνο που θέλεις είναι να συνεχίσεις να χορεύεις μέχρι να δεις τον ήλιο να ανατέλλει –μόνο που δεν μπορείς.
Κι όμως, υπάρχουν ορισμένα μυστικά που, αν τα αξιοποιήσετε σωστά, θα σας γλιτώσουν από τα πρησμένα πόδια που δεν μπορούν να έρθουν σε επαφή ούτε με τις πιο μαλακές παντόφλες την άλλη μέρα το πρωί. Κι αυτό χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσετε ούτε πόντο από το στιλ σας.


Το ύψος του τακουνιού: Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, υπάρχει μια χρυσή τομή ανάμεσα στην άνεση και τη σέξι εικόνα. Οι περισσότερες γυναίκες, όμως, κάνουν το λάθος να γεμίζουν τις ντουλάπες τους με παπούτσια που είναι είτε εντελώς φλατ είτε με τακούνι που ξεπερνά τους 15 πόντους. Αυτό το τελευταίο, όσο σέξι και αν είναι, προφανώς δεν γίνεται να το φοράς όλη μέρα, κάθε μέρα. Άλλωστε, αν φοράς το 15ποντο όλη μέρα, κάθε μέρα τι θα φορέσεις στο πάρτι ή σε μια ειδική περίσταση;

Η ομάδα σχεδιαστών των ECCO shoes συμβουλεύει πως το μέγιστο ύψος τακουνιού –πάνω από το οποίο το παπούτσι δεν είναι πια άνετο– είναι τα 7 εκατοστά. Σε αυτόν τον μαγικό αριθμό βρίσκεται η χρυσή τομή άνεσης και εμφάνισης: το πόδι ανασηκώνεται αρκετά ώστε να φαίνεται πιο αδύνατο και γυμνασμένο, ενώ το περπάτημα δεν δυσκολεύει στο ελάχιστο.

Το πλάτος του τακουνιού: Ακόμη και το ύψος των 7 εκατοστών αρχίζει να γίνεται προβληματικό όταν μιλάμε για τακούνι στιλέτο. Αν πρόκειται να μείνετε όρθια για ώρες ολόκληρες στο πάρτι, ή να τρέχετε από το ένα meeting στο άλλο, επιλέξτε ένα σταθερό, χοντρό τακούνι. Την ίδια άνεση προσφέρουν και οι φαρδιές πλατφόρμες, αλλά αφήστε τις καλύτερα για το καλοκαίρι –εκτός αν τις συνδυάζετε με τόνους μαύρου eyeliner, και δεν σας πειράζει να μοιάζετε με 20χρονη που απορρίπτει τον κόσμο.

Τα pumps: Οι γόβες και οι μπότες με την φιάπα (μπροστινή πλατφόρμα που, όμως, δεν φτάνει μέχρι το πίσω μέρος του παπουτσιού, οπότε δεν δημιουργεί τους emo συνειρμούς που λέγαμε προηγουμένως) προσθέτουν ύψος χωρίς να σας κουράζουν περισσότερο, καθώς δεν επηρεάζουν πολύ την καμάρα και την γωνία στην οποία στέκεται το πέλμα.

Το μαγαζί απ' όπου τα αγοράζετε: Σίγουρα, είναι πολύ βολικό εκεί που δοκιμάζετε ρούχα να βρίσκετε και παπούτσια τα οποία σας αρέσουν και ταιριάζουν τέλεια με το φόρεμα που σκέφτεστε να αγοράσετε. Όμως, τα καταστήματα ρούχων που απλά προτείνουν και παπούτσια για να συμπληρώσουν τις συλλογές τους στοχεύουν στο design των παπουτσιών, και όχι στη σωστή κατασκευή τους. Προτιμήστε καταστήματα που ειδικεύονται στα παπούτσια, για να είστε βέβαιη ότι τα τακούνια σας έχουν μελετηθεί ανατομικά και δοκιμαστεί σε σκληρές συνθήκες –δεν θα είναι μόνο πιο άνετα, θα κρατήσουν και περισσότερο καιρό.

Το σημείο όπου τα δοκιμάζετε: Το κατάστημα απ' όπου θα αγοράσετε τα παπούτσια σίγουρα διαθέτει το πιο λείο πάτωμα του κόσμου –αν δεν είναι στρωμένο και με χαλί, για έξτρα άνεση. Επάνω του, ακόμη και το πιο σκληρό 20ποντο δεν φαίνεται τόσο κουραστικό. Δοκιμάστε, όμως, να διασχίσετε το πλακόστρωτο του Θησείου για να πάτε στο πάρτι του φίλου που δεν διαθέτει πάρκινγκ και για τους πενήντα καλεσμένους του, και θα καταλάβετε γιατί –όσο και αν κάνουν γκριμάτσες απέχθειας οι πωλήτριες– είναι σημαντικό να δοκιμάζετε τα παπούτσια σας σε πραγματικές συνθήκες, βλέπε τσιμεντένιους δρόμους και σπασμένα πεζοδρόμια –μην αγχώνεστε, σίγουρα υπάρχει ένα έξω από το κατάστημα που βρίσκεστε.

in2life.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Προστατεύστε το σπίτι σας από κλοπές!

Posted: 28 Dec 2011 02:46 PM PST



Έξαρση παρουσιάζει η εγκληματικότητα με τις ληστείες στα σπίτια

να έχουν εξελιχθεί σε καθημερινό φαινόμενο με τους πολίτες να...
δηλώνουν απροστάτευτοι και ανήμποροι να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

Υπάρχουν όμως κάποιες χρήσιμες συμβουλές για να προστατεύσετε το σπίτι σας:


- Τοποθετήστε στην κύρια είσοδο της πολυκατοικίας µηχανισµό αυτόματου κλεισίματος πόρτας.

- Κλειδώνετε την κύρια πόρτα / τις κύριες πόρτες του διαµερίσµατος µε κλειδαριά ασφαλείας.

-Κλειδώνετε πάντα όταν φεύγετε, ακόµα κι αν πρόκειται να απουσιάσετε για µικρό χρονικό διάστηµα.

-Μην αφήνετε ποτέ την κύρια είσοδο ανοιχτή µε στηρίγµατα και προσέχετε ιδιαίτερα αν σας ακολουθήσει κάποιος µέσα στο κτίριο.

-Εγκαταστήστε ένα σύστηµα συναγερµού - ασφαλείας.

- Τα συστήµατα ασφαλείας της κυρίας εισόδου (θυροτηλέφωνο µε οπτική εικόνα), θα πρέπει να σας επιτρέπουν να αναγνωρίζετε και να ελέγχετε τους επισκέπτες σας

-Μην ανοίγετε ποτέ την πόρτα, χωρίς να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον επισκέπτη.

-Μην αφήνετε ποτέ τις πόρτες των εξόδων κινδύνου ανοιχτές µε στηρίγµατα.

-Μην αφήνετε ποτέ ξεκλείδωτες ή ανοιχτές τις πόρτες και τα παράθυρα των µπαλκονιών.

-Αποφεύγετε να δίνετε τα κλειδιά του σπιτιού σας σε τρίτους.

-Όταν µετακοµίζετε να αλλάζετε τις κλειδαριές και τα κλειδιά. Μην αφήνετε δεύτερα κλειδιά της οικίας σας, κάτω από γλάστρες ή χαλάκια.

-Μην αφήνετε ποτέ µεγάλα χρηµατικά ποσά ή αντικείµενα αξίας στο σπίτι σας και µην γνωστοποιείτε στον κοινωνικό και επαγγελµατικό σας περίγυρο τα περιουσιακά στοιχεία που φυλάσσεται στην οικία σας.

- Τα γκαράζ και οι αποθηκευτικοί χώροι είναι στόχος.

newsbeast.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Προσπάθησε να βάλει 247 ζώα στο αεροπλάνο!

Posted: 28 Dec 2011 02:39 PM PST

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 247 ζώα προσπάθησε να πάρει μαζί του ένας Τσέχος..

.
σε πτήση στην οποία θα επιβιβαζόταν, από το αεροδρόμιο... Ezeiza στο Μπουένος Άιρες προς το Μπαράχας, της Μαδρίτης.
Ο 51 ετών Κάρελ Αμπελόφσκι σόκαρε το προσωπικό ασφαλείας τού αεροδρομίου όταν, καθώς περνούσε από τον έλεγχο επιβατών, ένας τεχνικός ακτίνων Χ συνειδητοποίησε πως κάτι έτρεχε με τον συγκεκριμένο επιβάτη και του ζήτησε να ανοίξει τη βαλίτσα του.

Έκπληκτος, εκείνος και οι παρόντες συνάδελφοί του ανακάλυψαν 247 ζώα (με μόνο 2 από αυτά νεκρά, λόγω έλλειψης οξυγόνου) ανάμεσά τους, δηλητηριώδη φίδια και άλλα, υπό εξαφάνιση ερπετά, όλα τοποθετημένα σε μία ασφυκτικά γεμάτη βαλίτσα.
Βόες και οχιές μερικά μόνο από τα συνολικά 9 διαφορετικά είδη φιδιών τα οποία μετέφερε ο Αμπελόφσκι, μαζί και δύο yararas (φίδια της Ν. Αμερικής, τα οποία, κατά κύριο λόγο, βρίσκονται στην Βραζιλία, την Παραγουάη και την Αργεντινή), μήκους ενάμισι μέτρου το καθένα.
Πολλά από τα ζώα αποτελούν προστατευόμενα είδη βάσει της Συνθήκης Διεθνούς Εμπορίου Προστατευόμενων Ειδών. Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά πρόσφατα, ανέφερε το γαλλικό πρακτορείο AFP.
Όσο για τον επίδοξο μεταφορέα, Κάρελ Αμπελόφσκι, το ταξίδι του τελείωσε άδοξα μια και κατηγορείται για λαθρεμπόριο και μπορεί να περάσει στη φυλακή ακόμα και10 χρόνια αν, τελικά, καταδικαστεί.
Οι αρχές υποπτεύονται ότι, πίσω από τον Τσέχο βρίσκεται ολόκληρη σπείρα λαθρεμπόρων εξωτικών ειδών.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι καλύτερες φωτογραφίες με ζώα

Posted: 28 Dec 2011 02:32 PM PST





Τραβηγμένες το 2011























newsbeast.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΣΟΚ! Πεθερικά ήθελαν να κάνουν πόρνη την 15χρονη νύφη τους

Posted: 28 Dec 2011 02:25 PM PST


Η κοπέλα που είναι από το Αφγανιστάν έμεινε κλεισμένη για περισσότερο

από 5 μήνες στο σπίτι των πεθερικών της, όπου την βασάνιζαν επειδή δεν δεχόταν να εκπορνευτεί.



Η Σάχαρ Γκουλ εντοπίστηκε στην τουαλέτα του υπογείου του σπιτιού του συζύγου της, στη βορειοανατολική επαρχία Μπάγλαν, αφού οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Τρεις γυναίκες, ανάμεσά τους και η πεθερά της κοπέλας, συνελήφθησαν, όμως ο σύζυγός της κατάφερε να διαφύγει, πρόσθεσε ο Ράχμαν.

Σύμφωνα με έκθεση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Oxfam, το 87% των γυναικών του Αφγανιστάν έχουν δηλώσει ότι έχουν υποστεί σωματική, σεξουαλική ή ψυχολογική βία, ενώ έχουν ωθηθεί σε αναγκαστικούς γάμους.
prionokordela


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η μεγαλύτερη φυσική γέφυρα του κόσμου

Posted: 28 Dec 2011 02:18 PM PST



Αυτή η γέφυρα ονομάζεται Fairy Bridge (Xian Ren Qiao) ή γέφυρα της νεράιδας

, που σχηματίστηκε όταν ασβεστόλιθοι από το βουνό έπεσαν στο ποτάμι Buliu. Η Γέφυρα Fay είναι περίπου 40 χλμ (σε ευθεία γραμμή) βορειοδυτικά της Fengshan στη βορειοδυτική επαρχία της Guangxi, στην Κίνα. Μέχρι πρόσφατα, ο τόπος αυτός δεν ήταν γνωστός έξω από την Κίνα .








24wro

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Παιχνίδια μυαλού

Posted: 28 Dec 2011 02:11 PM PST



Δεξί και αριστερό εγκεφαλικό ημισφαίριο



Όπως κάθεστε στο γραφείο, σηκώστε το δεξί
σας πόδι από το δάπεδο και κάντε κύκλους
κατά τη φορά των δεικτών του ρολογιού.

Ενώ το κάνετε, σηκώστε το δεξί σας χέρι και
σχηματίστε στον αέρα το νούμερο 6 (εξι).


Το πόδι σας θα αλλάξει διεύθυνση κίνησης
και...... δεν μπορείτε να κάνετε απολύτως
τίποτα για να το εμποδίσετε!!

===============================================


Άμα δείτε τις παρακάτω εικόνες από τη θέση του υπολογιστή σας, ο
κ.Θυμωμένος είναι στα αριστερά και η κ.Ήρεμη στα δεξιά.


Σηκωθείτε από τη θέση σας και κάντε πίσω γύρω στα 5 βήματα (σχετικά
μεγάλα) και δείτε!! Αλλάζουν μεριές!!

Νομίζω αυτή η παραίσθηση δημιουργήθηκε απ'τον Phillippe G.Schyns και
Aude Oliva του πανεπιστημίου της Γλασκόβης.

Αυτό αποδεικνύει ότι ίσως να μη βλέπουμε πραγματικά αυτό που υπάρχει,
πάντα!

24wro



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ο «ομορφάντρας» με τις μοναδικές ατάκες προκαλεί χαμό και δεν σηκώνει την… δημοσιότητα

Posted: 28 Dec 2011 02:05 PM PST



«Ομορφάντραααα μου!» είναι το σλόγκαν των ημερών και πίσω από αυτό

κρύβεται ο πιο πειστικός, πιο γλυκός πωλητής hotdog, Μανώλης Μαυροματάκης, ο οποίος με τις εκπληκτικές του ατάκες στην διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας προκαλεί κυριολεκτικά… χαμό!


Πώς προέκυψε όμως η διαφήμιση για εκείνον; «Η διαφήμιση είναι κομμάτι της δουλειάς μου όπως είναι ο κινηματογράφος, η τηλεόραση και το θέατρο. Απλώς η διαφήμιση είναι το μεγαλύτερο οικονομικό δώρο μου. Όποτε τυχαίνει και μου αρέσει κάτι και δεν με προσβάλλει, το κάνω. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω διαφήμιση.

Η πιο σουξεδιάρα που έχει γίνει ήταν με το Τζόκερ. Πήγαινα να κάνω check-in στο αεροδρόμιο και με ρωτούσαν «Πετάει ο γάιδαρος;» και απαντούσα: «Πετάει». Τη χαρακτηρίζω επιτυχημένη γιατί τότε όπου πήγαινα με ρωτούσαν αν πετάει ο γάιδαρος. Δυστυχώς όμως για μένα η αναγνωρισιμότητα από ένα σημείο και μετά είναι κόστος. Το να με σταματήσει κάποιος και να μου πει ότι του άρεσα, ότι ήταν καλό αυτό που έκανα, το καταλαβαίνω. Το να περνάς και να σου λένε "ομορφάντρα μου!" είναι κάτι διαφορετικό. Δεν κάνω το ψώνιο. Απλώς έτσι είναι ο χαρακτήρας μου και δεν μου αρέσουν αυτά» τόνισε σε συνέντευξή του στο Βήμα ο ηθοποιός.

Όσον αφορά το αν επιλέγει κάποιον συγκεκριμένο ρόλο στα διαφημιστικά, απάντησε: «Στο θέατρο παίζω μεγάλη γκάμα ρόλων σε σχέση με αυτό που μου ζητούν από τα κάστινγκ στη διαφήμιση. Ο τύπος στο διαφημιστικό είναι αυτός που είδατε, ένας λαϊκός τύπος. Οι ρόλοι στο θέατρο είναι πάρα, μα πάρα πολλοί». Πόσο κοντά όμως είναι ο ίδιος στον χαρακτήρα που υποδύεται; «Έχω μεσοαστική καταγωγή.

Οι γονείς μου ήταν λαϊκοί και απλοί άνθρωποι από χωριά της Κρήτης και της Ναυπάκτου. Δεν με έμαθαν να έχω τη μύτη μου ψηλά. Για παράδειγμα, μου έκανε εντύπωση όταν κάποια στιγμή κατάλαβα ότι κάνοντας αυτή τη δουλειά θα πρέπει να προμοτάρεις τον εαυτό σου και να λες «κάνω αυτό και κάνω το άλλο». Εγώ είχα μάθει από το σπίτι μου να μην κοκορεύομαι. Είχα μάθει ότι αυτό δεν είναι αξία στη ζωή, αλλά το αν είσαι καλός να σου το αναγνωρίζουν οι άλλοι».

Τα λεφτά από τη διαφήμιση είναι καλά; Τι δηλώνει ο ίδιος; «Δεν το συζητάμε! Τα λεφτά της διαφήμισης είναι ένα ολόκληρο συμβόλαιο! Είναι όσα πληρωνόμαστε για επτά μήνες στο θέατρο». Με το συγκεκριμένο διαφημιστικό τον αναγνωρίζουν όλοι και εκείνος λέει: «Δεν τολμάω να κάνω δυο βήματα και με αναγνωρίζουν. Είναι απίστευτο. Να φανταστείτε ότι με πήραν να πάω στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη! Αν είναι δυνατόν! Όταν το έκανα δεν περίμενα αυτόν τον χαμό! Δεν το κάνω θυσιάζοντας την καριέρα μου. Το βαριέμαι, δεν μου αρέσει. Το σώμα μου δεν το σηκώνει να πάω στις εκπομπές».
gossip.tv

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι καλύτερες φωτογραφίες με ζώα

Posted: 28 Dec 2011 01:55 PM PST





Τραβηγμένες το 2011






















newsbeast.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Προσπάθησε να βάλει 247 ζώα στο αεροπλάνο!

Posted: 28 Dec 2011 01:50 PM PST


Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 247 ζώα προσπάθησε να πάρει μαζί του ένας Τσέχος...

σε πτήση στην οποία θα επιβιβαζόταν, από το αεροδρόμιο... Ezeiza στο Μπουένος Άιρες προς το Μπαράχας, της Μαδρίτης.
Ο 51 ετών Κάρελ Αμπελόφσκι σόκαρε το προσωπικό ασφαλείας τού αεροδρομίου όταν, καθώς περνούσε από τον έλεγχο επιβατών, ένας τεχνικός ακτίνων Χ συνειδητοποίησε πως κάτι έτρεχε με τον συγκεκριμένο επιβάτη και του ζήτησε να ανοίξει τη βαλίτσα του.

Έκπληκτος, εκείνος και οι παρόντες συνάδελφοί του ανακάλυψαν 247 ζώα (με μόνο 2 από αυτά νεκρά, λόγω έλλειψης οξυγόνου) ανάμεσά τους, δηλητηριώδη φίδια και άλλα, υπό εξαφάνιση ερπετά, όλα τοποθετημένα σε μία ασφυκτικά γεμάτη βαλίτσα.
Βόες και οχιές μερικά μόνο από τα συνολικά 9 διαφορετικά είδη φιδιών τα οποία μετέφερε ο Αμπελόφσκι, μαζί και δύο yararas (φίδια της Ν. Αμερικής, τα οποία, κατά κύριο λόγο, βρίσκονται στην Βραζιλία, την Παραγουάη και την Αργεντινή), μήκους ενάμισι μέτρου το καθένα.
Πολλά από τα ζώα αποτελούν προστατευόμενα είδη βάσει της Συνθήκης Διεθνούς Εμπορίου Προστατευόμενων Ειδών. Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά πρόσφατα, ανέφερε το γαλλικό πρακτορείο AFP.
Όσο για τον επίδοξο μεταφορέα, Κάρελ Αμπελόφσκι, το ταξίδι του τελείωσε άδοξα μια και κατηγορείται για λαθρεμπόριο και μπορεί να περάσει στη φυλακή ακόμα και10 χρόνια αν, τελικά, καταδικαστεί.
Οι αρχές υποπτεύονται ότι, πίσω από τον Τσέχο βρίσκεται ολόκληρη σπείρα λαθρεμπόρων εξωτικών ειδών.
http://24wro.blogspot.com



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Εντυπωσιακά τζάκια για όλα τα γούστα

Posted: 28 Dec 2011 01:39 PM PST






Ο χειμώνας θέλει ζεστασιά και τι καλύτερο από ένα τζάκι,
που μαζί με ζεστή σοκολάτα και καλή παρέα συνθέτουν ένα σκηνικό που δεν θα άφηνε κανέναν αδιάφορο… Βέβαια το τζάκι πέρα από την χρήση του ως μέσο θέρμανσης, αποτελεί και μέρος της διακόσμησης ενός χώρου γι'αυτό και υπάρχουν πραγματικά πολλά σχέδια για τζάκι, τα οποία καλύπτουν κάθε γούστο. Ας δούμε μερικά από αυτά…





Εντυπωσιακά τζάκια (1)

Εντυπωσιακά τζάκια (2)

Εντυπωσιακά τζάκια (3)

Εντυπωσιακά τζάκια (4)

Εντυπωσιακά τζάκια (6)

Εντυπωσιακά τζάκια (7)

Εντυπωσιακά τζάκια (8)

Εντυπωσιακά τζάκια (9)

Εντυπωσιακά τζάκια (10)

Εντυπωσιακά τζάκια (11)

Εντυπωσιακά τζάκια (12)

Εντυπωσιακά τζάκια (13)

Εντυπωσιακά τζάκια (14)

Εντυπωσιακά τζάκια (15)

Εντυπωσιακά τζάκια (16)

Εντυπωσιακά τζάκια (17)

Εντυπωσιακά τζάκια (18)

Εντυπωσιακά τζάκια (19)

Εντυπωσιακά τζάκια (20)

Εντυπωσιακά τζάκια (21)

Εντυπωσιακά τζάκια (22)

Εντυπωσιακά τζάκια (23)

Εντυπωσιακά τζάκια (24)

Εντυπωσιακά τζάκια (25)







Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2011/12/entypwsiaka-tzakia/#ixzz1hpXuxTo0


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πορνοστάρ Με και Χωρίς Μακιγιάζ

Posted: 28 Dec 2011 01:18 PM PST

Πως σας φαίνονται...




















Tara Lynn Foxx










Alexis Texas






Anita Dark










Bobbi Starr










Crissy Moran










Jenna & Briana










Katja Kassin










Nina Mercedez






Penny Flame






Sarah Stone








tsekouratoi


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Υποστηρίζει πως μπορεί να χαρίσει την ηδονή σε κάθε θηλυκό

Posted: 28 Dec 2011 01:02 PM PST


Οι υπηρεσίες του κοστίζουν 100 λίρες την ώρα και δεν είναι ζιγκολό!


Ονομάζεται Mike Lousada και αυτοαποκαλείται ο "Γκουρού του οργασμού". Τώρα θέλει να βοηθήσει όλο και περισσότερες γυναίκες που έχουν ανενεργό την λίμπιντο τους και προτείνει στους...

υπευθύνους του Βρετανικού συστήματος υγείας το πρόγραμμά του να μπει στις λίστες τους ώστε να προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του.

Ο σεξοθεραπευτής ισχυρίζεται ότι μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να ανακαλύψουν την χαρά της σεξουαλικής ευχαρίστησης. Τις βοηθά με τις μεθόδους του να ξεπεράσουν τυχόν σεξουαλικές κακοποιήσεις αλλά και ψυχολογικά ζητήματα. Οι μέθοδοί του περιλαμβάνουν συζήτηση, διαλογισμό και αισθησιακό μασάζ.

Εφόσον κριθεί σκόπιμο και συμφωνήσει με τις πελάτισσές του, με κάποια έξτρα χρήματα μπορεί να χρησιμοποιήσει και το περίφημο μασάζ "γιόνι", μασάζ στα γεννητικά όργανα των γυναικών.

Αυτό μπορεί να ακούγεται ύποπτο αλλά ο Lousada επιμένει πως "Δεν είμαι ζιγκολό. Είμαι ένας θεραπευτής".

Ο Lousada έχει εκπαιδευτεί σε εναλλακτικές πρακτικές όπως η ψυχοθεραπεία, η σεξουαλική θεραπεία και η βιοενεργητική.

Η δουλειά μου είναι να αλλάζω τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις μέσω της ομιλίας. Η θεραπεία και οι ασκήσεις πραγματοποιούνται στο σπίτι της "ασθενούς".

"Δουλεύω με γυναίκες που έχουν προβλήματα με το σεξ" λέει ο Lousada. "Εκείνες που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, ή απλά επιτυχημένες επιχειρηματίες που θέλουν να ανακαλύψουν την θηλυκότητά τους.

Ο Lousada έχει πολλές μαρτυρίες στην ιστοσελίδα του από γυναίκες που έχουν επωφεληθεί από το έργο του.

Τέσσερα είναι τα στάδια της μεθόδου του θεραπευτή. Σε πρώτη φάση προσπαθεί να κατανοήσει τους συναισθηματικούς και ψυχολογικούς φόβους .

Η δεύτερη φάση είναι αυτή που αποκαλεί "φυσικοθεραπεία της απελευθέρωση". Μασάζ σε συγκεκριμένους μύες ώστε να απελευθερώσει τα συναισθήματα και τις μνήμες που αποθηκεύονται στο σώμα.

Το τρίτο στάδιο είναι "δουλειά του σώματος" και "δεν είναι κατάλληλο για όλες", δηλώνει.

Η σεξουαλική αφύπνιση είναι το τελικό στάδιο. "Κάνω κολπικό μασάζ. Οι μύες του κόλπου κρατάνε την ένταση. Ενώ κάνω μασάζ με το ένα χέρι με το άλλο τους κάνω μασάζ στα μαλλιά και στο κεφάλι".



tromaktiko


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Όταν οι τρελοί συζητούν...

Posted: 28 Dec 2011 12:45 PM PST



Δυο τρελοι στο τρελοκομειο....





-Τι κανεις εκει ρε?-Ψεκαζω για τους κροκοδειλους..



-Αφου δεν εχει κροκοδειλους-Ε,αφου ψεκαζω ...









http://www.funfair.gr





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ο «ομορφάντρας» με τις μοναδικές ατάκες προκαλεί χαμό και δεν σηκώνει την… δημοσιότητα

Posted: 28 Dec 2011 12:34 PM PST



«Ομορφάντραααα μου!» είναι το σλόγκαν των ημερών
και πίσω από αυτό κρύβεται ο πιο πειστικός, πιο γλυκός πωλητής hotdog,
Μανώλης Μαυροματάκης, ο οποίος με τις εκπληκτικές του ατάκες στην διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας προκαλεί κυριολεκτικά… χαμό! Πώς προέκυψε όμως η διαφήμιση για εκείνον; «Η διαφήμιση είναι κομμάτι της δουλειάς μου όπως είναι ο κινηματογράφος, η τηλεόραση και το θέατρο. Απλώς η διαφήμιση είναι το μεγαλύτερο οικονομικό δώρο μου. Όποτε τυχαίνει και μου αρέσει κάτι και δεν με προσβάλλει, το κάνω. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω διαφήμιση. Η πιο σουξεδιάρα που έχει γίνει ήταν με το Τζόκερ. Πήγαινα να κάνω check-in στο αεροδρόμιο και με ρωτούσαν «Πετάει ο γάιδαρος;» και απαντούσα: «Πετάει». Τη χαρακτηρίζω επιτυχημένη γιατί τότε όπου πήγαινα με ρωτούσαν αν πετάει ο γάιδαρος. Δυστυχώς όμως για μένα η αναγνωρισιμότητα από ένα σημείο και μετά είναι κόστος. Το να με σταματήσει κάποιος και να μου πει ότι του άρεσα, ότι ήταν καλό αυτό που έκανα, το καταλαβαίνω. Το να περνάς και να σου λένε "ομορφάντρα μου!" είναι κάτι διαφορετικό. Δεν κάνω το ψώνιο. Απλώς έτσι είναι ο χαρακτήρας μου και δεν μου αρέσουν αυτά» τόνισε σε συνέντευξή του στο Βήμα ο ηθοποιός. Όσον αφορά το αν επιλέγει κάποιον συγκεκριμένο ρόλο στα διαφημιστικά, απάντησε: «Στο θέατρο παίζω μεγάλη γκάμα ρόλων σε σχέση με αυτό που μου ζητούν από τα κάστινγκ στη διαφήμιση. Ο τύπος στο διαφημιστικό είναι αυτός που είδατε, ένας λαϊκός τύπος. Οι ρόλοι στο θέατρο είναι πάρα, μα πάρα πολλοί». Πόσο κοντά όμως είναι ο ίδιος στον χαρακτήρα που υποδύεται; «Έχω μεσοαστική καταγωγή. Οι γονείς μου ήταν λαϊκοί και απλοί άνθρωποι από χωριά της Κρήτης και της Ναυπάκτου. Δεν με έμαθαν να έχω τη μύτη μου ψηλά. Για παράδειγμα, μου έκανε εντύπωση όταν κάποια στιγμή κατάλαβα ότι κάνοντας αυτή τη δουλειά θα πρέπει να προμοτάρεις τον εαυτό σου και να λες «κάνω αυτό και κάνω το άλλο». Εγώ είχα μάθει από το σπίτι μου να μην κοκορεύομαι. Είχα μάθει ότι αυτό δεν είναι αξία στη ζωή, αλλά το αν είσαι καλός να σου το αναγνωρίζουν οι άλλοι».



Τα λεφτά από τη διαφήμιση είναι καλά; Τι δηλώνει ο ίδιος; «Δεν το συζητάμε! Τα λεφτά της διαφήμισης είναι ένα ολόκληρο συμβόλαιο! Είναι όσα πληρωνόμαστε για επτά μήνες στο θέατρο». Με το συγκεκριμένο διαφημιστικό τον αναγνωρίζουν όλοι και εκείνος λέει: «Δεν τολμάω να κάνω δυο βήματα και με αναγνωρίζουν. Είναι απίστευτο. Να φανταστείτε ότι με πήραν να πάω στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη! Αν είναι δυνατόν! Όταν το έκανα δεν περίμενα αυτόν τον χαμό! Δεν το κάνω θυσιάζοντας την καριέρα μου. Το βαριέμαι, δεν μου αρέσει. Το σώμα μου δεν το σηκώνει να πάω στις εκπομπές».


Πηγή: gossiptv






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Στο τζακούζι του Αη Βασίλη...

Posted: 28 Dec 2011 12:22 PM PST



...ποιος τον κάλεσε αυτόν ?!?









KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

πως να πλυνετε το αμαξι με εναν κουβα μονο!

Posted: 28 Dec 2011 12:11 PM PST


Δείτε πως να πλύνετε το αμάξι σας με έναν κουβά μόνο! Σαν "καινούριο" το έκανε! ΛΑΜΠΕΙ!














http://www.funfair.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Σταθερότητα αισθημάτων

Posted: 28 Dec 2011 12:01 PM PST



Γιατί ο έρωτας αντέχει στα χρόνια!



Δύο φίλοι συζητούν:



- Μετά από 20 χρόνια γάμου είμαι ακόμα ερωτευμένος με την ίδια κοπέλα

- Καταπληκτικό!



- Ελπίζω μόνο να μην το μάθει η γυναίκα μου.




http://www.tovima.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ζήτα το δώρο σου στον Αγιο Βασίλη

Posted: 28 Dec 2011 11:49 AM PST



Ό,τι θέλει ο καθένας !

















http://almirofistiki.blogspot.com


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO:Τι να μην ποστάρεις στο Facebook

Posted: 28 Dec 2011 11:30 AM PST




Μάθημα Α: Φωτογραφίες με... κλεμμένα!










Φαίνεται ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει το πως λειτουργεί το Facebook... O 18χρονος Isaiah Cutler, στις ΗΠΑ, έκλεψε με άλλους δυο ανήλικους ένα κατάστημα, με λάφυρα 8,000 δολάρια, επιταγές, τσιγάρα και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα, Και λίγο μετά έκανε την πιο.... λάθος κίνηση: ανέβασε τις φωτογραφίες με τα κλοπιμαία στο Facebook! Ο νεαρός αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για κλοπή, καθώς οι... ένδοξες εικόνες έφτασαν γρήγορα στα χέρια της αστυνομίας...

mediagate.gr



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πραγματικα αστειο βιντεο!

Posted: 28 Dec 2011 11:14 AM PST




Δείτε πως η γάτα ρίχνει την φίλη της στο κενό!
χαχαχαχα Πολύ πλάκα έχει και ο ήχος!








http://www.funfair.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRMIssion Frappossible Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές