Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Σας έλειψε και εσάς το καλοκαίρι... έτσι δεν είναι; (pics)

Posted: 28 Dec 2011 07:30 PM PST



























Κάποιες οικογένειες δεν το 'χουν με τις φωτογραφίες (pics)

Posted: 28 Dec 2011 07:00 PM PST

Αναμνηστικά για να «κουφαίνεσαι»...



















Πως να κατακτήσετε το κάθε ζώδιο!

Posted: 28 Dec 2011 06:30 PM PST


Ατίθασος Υδροχόος; Εγωκεντρικός Λέοντας; Τώρα μπορείτε να μάθετε όλα τα τρωτά σημεία των ζωδίων και να τα κατακτήσετε!!!

KΡΙΟΣ

Για την κατάκτηση ενός Κριού το μόνο που χρειάζεται είναι να τον προσκαλέσετε με το ερωτικό σας βλέμμα και μετά να τον αφήσετε να σας κυνηγήσει. Αν μπείτε εσείς στη διαδικασία να τον κυνηγήσετε τότε σίγουρα έχετε χάσει το παιχνίδι. Ποτέ μην του θίξετε τον εγωισμό, είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του.

ΤΑΥΡΟΣ

Για να κατακτήσετε έναν Ταύρο πρέπει να έχετε πολύ καλές γνώσεις μαγειρικής μιας και είναι λάτρης της καλής κουζίνας. Ένα ρομαντικό δείπνο και ένα αισθησιακό μασάζ είναι το κλειδί για να τον πλησιάσετε και να γίνει δικός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι ένα ζώδιο που πρέπει να του εξιτάρεις τη φαντασία για απίστευτα ερωτικά παιχνίδια. Τους αρέσουν οι εκπλήξεις και γοητεύονται από το μυστήριο. Αν τους αφήσετε να πάρουν την πρωτοβουλία τότε να είστε σίγουρη για τη νίκη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έναν Καρκίνο τον αντιπροσωπεύει η λέξη ευαισθησία. Οι κινήσεις σας για να τον πλησιάσετε πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές γιατί πληγώνεται εύκολα και δε συγχωρεί τα λάθη. Η ειλικρίνεια είναι κάτι που τον κερδίζει.

ΛΕΩΝ

Ο θαυμασμός, η ειλικρίνεια, η αμεσότητα και η αριστοκρατική συμπεριφορά σας είναι το όπλο για να κερδίσετε την καρδιά του. Μη ξεχνάτε να του εκδηλώνετε τον θαυμασμό σας απέναντι στο πρόσωπο του, είναι extra bonus για σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λάτρεις της πρωτοτυπίας, του εντυπωσιασμού και της καθαριότητας. Αποφύγετε τις τρυφερές εκδηλώσεις σε δημόσιους χώρους είναι κάτι που απεχθάνονται. Για να τον πλησιάσετε πρέπει να κερδίσετε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη του.

ΖΥΓΟΣ

Το προσεγμένο και διακριτικό περιβάλλον είναι η αδυναμία τους. Ο θαυμασμός για την εμφάνιση και την εξυπνάδα τους είναι το σημείο εκκίνησης. Το κομψό και αισθησιακό ντύσιμο, τους εμπνέει καθώς και τα φλογερά υπονοούμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κάνετε έναν Σκορπιό να ζηλέψει δε θα σας το συγχωρέσει ποτέ. Δείξτε του έτοιμοι για τα πάντα. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και την επιθετικότητα. Παίξτε μαζί του με τα μάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι διαδρομές και η περιπέτεια είναι τα σημεία προσέγγισής τους. Τα αστεία και ο εύθυμος τρόπος θα τον κάνουν να ενδώσει πιο γρήγορα. Η ρουτίνα τον διώχνει μακριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι κινήσεις σας για να τον κατακτήσετε πρέπει να είναι προγραμματισμένες και σίγουρες. Δεν τους αρέσουν οι καυγάδες και τα πρόστυχα λόγια. Κάντε τον να νοιώσει ότι είναι μοναδικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σαν εγκεφαλικό ζώδιο το όπλο για να ενδώσει είναι οι συζητήσεις με νόημα. Δεν του αρέσουν οι κανόνες και είναι ελεύθεροι εκ φύσεως.

ΙΧΘΥΕΣ

Ζώδιο με έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού. Οι εκδηλώσεις αγάπης και στοργής είναι το ευαίσθητο σημείο του. Κάντε τον να νοιώσει ασφαλής με την ενθάρρυνση και την υποστήριξή σας. Προσελκύεται από το μυστήριο. Προσκαλέστε τον να δείτε μαζί το ηλιοβασίλεμα.


Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αυνανισμού! (video)

Posted: 28 Dec 2011 06:00 PM PST

Πολλοί το κάνουν αλλά λίγοι το ομολογούν με τόση περηφάνια! ...
Ο λόγος για τον Masanobu Sato, ο οποίος έχει ιδρώσει στην κυριολεξία για να αναδειχθεί όχι μία αλλά ΔΥΟ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αυνανισμού!

Φυσικά για να πετύχει κάτι τέτοιο προπονείται κάθε μέρα….

Ο Ιάπωνας παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκινά την προπόνηση νωρίς το πρωί ενώ η αγαπημένη του κάνει τις δουλειές του σπιτιού.

Όσο εκείνη λοιπόν μαγειρεύει και σιδερώνει, αυτός αυνανίζεται για τουλάχιστον 2 ώρες βλέποντας ερωτικές ταινίες.

Στο βίντεο τονίζει πως ο αυνανισμός είναι το αγαπημένο του χόμπι ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως εξομολογείται μπροστά στην κοπέλα του ότι προτιμά το «σόλο» παρά να έρχεται σε επαφή με εκείνη.


10 από τις καλύτερες φάρσες για το 2011 (video)

Posted: 28 Dec 2011 05:45 PM PST

Μία και μία... δείτε το βίντεο...



Ποια τηλεπερσόνα διαθέτει αυτά τα προσόντα; (pics)

Posted: 28 Dec 2011 05:30 PM PST

Στη μόδα των μπικίνι αποφάσισε να στραφεί αμερικανίδα τηλεπερσόνα μιας και διαθέτει άψογη σιλουέτα! Ο λόγος για την… Jenni Farley η οποία σχεδίασε μια νέα συλλογή σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία.
Η Jennifer, όπως είναι και το κανονικό της όνομα, δεν αρκέστηκε μόνο στην σχεδίαση, αλλά με όπλο τις τέλειες αναλογίες της πόζαρε φορώντας τα μαγιό που η ίδια σχεδίασε!






Έργα τέχνης από... φλεγόμενα σπίρτα (pics)

Posted: 28 Dec 2011 05:15 PM PST




1
2Creative Art Made by Burning Matches
3Creative Art Made by Burning Matches
4Creative Art Made by Burning Matches
5Creative Art Made by Burning Matches
6Creative Art Made by Burning Matches
7Creative Art Made by Burning Matches
8Creative Art Made by Burning Matches
9Creative Art Made by Burning Matches

Creative Art Made by Burning Matches


Πήγε να σπάσει τα... «καρύδια» του (video)

Posted: 28 Dec 2011 05:00 PM PST

Πως τα κατάφερε και δεν χτύπησε ένας Θεός ξέρει...




Δέκα από τις κορυφαίες ατάκες του Γούντι Αλεν

Posted: 28 Dec 2011 04:45 PM PST

Αν θέλεις να κάνεις το Θεό να γελάσει, τότε πες του για τα σχέδια σου.
Δεν αντέχω να ακούω τόσο πολύ Βάγκνερ. Με πιάνει μία επιθυμία να κατακτήσω την Πολωνία.

Δεν θέλω να γίνω αθάνατος μέσα από τη δουλειά μου. Θέλω να γίνω αθάνατος με το να μην πεθάνω. 

Δεν θέλω να ζω στις καρδιές των ανθρώπων. Θέλω να ζω στο διαμέρισμα μου.
Η ζωή δεν μιμείται την τέχνη. Μιμείται την κακή τηλεόραση.
Πιστεύω ότι εκεί έξω υπάρχει κάτι που μας παρακολουθεί. Δυστυχώς είναι η κυβέρνηση.
Είμαι πολύ καλός εραστής γιατί προπονούμαι πολύ μόνος μου.
Δεν ξέρω την ερώτηση αλλά σίγουρα η απάντηση είναι «σεξ».
Ο εγκέφαλος μου είναι το δεύτερο πιο αγαπημένο όργανο μου.
Ας μου έδινε ο Θεός ένα σημάδι. ¨όπως κάνοντας μία γερή κατάθεση στο όνομα μου σε λογαριασμό στην Ελβετία.
Το μόνο πράγμα που μετανιώνω στη ζωή μου είναι που δεν είμαι κάποιος άλλος.

Η θέα μέσα από τα μάτια των γυναικών (pics)

Posted: 28 Dec 2011 04:30 PM PST





















Γυναίκες... Γιατί πάνε πάντα 2-2 στην τουαλέτα;

Posted: 28 Dec 2011 04:00 PM PST

Γιατί άραγε... Ένα ερώτημα που έχει βασανίσει κάθε αντροπαρέα με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί διάφορες εκδοχές περί του θέματος. Ας τις δούμε λοιπόν…

Θεωρία συνωμοσίας 1η:
Mια ακραία εκδοχή που ίσως δεν έχεις σκεφτεί και αποκαλύπτει πολλά για τη γυναικεία ψυχολογία. Πηγαίνουν εκεί για να κάνουν την ανάγκη τους η αλλιώς "τσισάκια". Και κάπου εκεί είναι που χρειάζεται η φίλη-bodyguard. Mην κοροϊδευόμαστε σε πολλά club τυχαίνει οι τουαλέτες να μην κλειδώνουν η να έχει χαλάσει το πόμολο. Όταν μάλιστα οι τουαλέτες ανδρών και γυναικών είναι μαζί καταλαβαίνουμε ότι δημιουργούνται πολύ ευχάριστες καταστάσεις…εεεεε προβλήματα ήθελα αν πω!

Θεωρία συνωμοσίας 2η:
Θεωρούμε πως η υποψήφια ,ως γνήσια γυναίκα υποκινουμένη από τις ανασφάλειες σχετικά με την εμφάνισή της, θα χρησιμοποιήσει την τουαλέτα για καλλωπισμό ( lak στο μαλλί που κάτσιασε, καθάρισμα της μάσκαρας, προσθήκη κραγιόν για χείλη ελκυστικά κ.α) Σε αυτή την περίπτωση η φίλη χρειάζεται για να κάνει σχόλια όπως «θεά είσαι φιλενάδα», «κούκλα», «τέλεια», «τρέλα η σκιά σου», «όχι καλέ δεν μουντζουρώθηκες» και άλλες τέτοιες γυναικείες μ…ες που θα της φτιάξουν τη διάθεση.

Θεωρία συνωμοσίας 3η:
Και τώρα ας μπούμε στα άδυτα της γυναικείας ψυχολογίας. ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ…
Θέλει να σχολιάσει! Για τον γκόμενο δίπλα, για την τσούλα απέναντι που θέλει να της τον φάει, για τον μαλάκα που την έστησε και ποτέ δεν την πήρε τηλέφωνο, για το καλτσόν που την κόβει, για τις γόβες που θα ήθελε να είχε… Μόνη της θα μιλάει η άλλη? Κρατιέται όσο μπορεί όμως επειδή θα σκάσει θα πάρει τη φίλη της από το χεράκι (θα τη σύρει με το ζόρι αν το παίξει δύσκολη) και τρέχοντας θα την οδηγήσει στην τουαλέτα για «μπλα-μπλα». Στην τουαλέτα που η φωνή της μπορεί να ακουστεί, που δεν θα χρειάζεται να ξελαρυγγίζεται, που δεν θα στήνει αυτί η άλλη η αχώνευτη (όλα θέλει να τα μαθαίνει η κουτσομπόλα), και γενικά μπορεί να "θάψει" με την ησυχία της.

Θεωρία συνωμοσίας 4η:
H πιο ρεαλιστική από όλες τις εκδοχές. Δυο κοπέλες κοιτάζονται, χαμογελάει η μια στην άλλη, ξανακοιτάζονται και σηκώνονται να πάνε μαζί στην τουαλέτα. Στη συνέχεια μπαίνουν μέσα κλειδώνουν. Φιλιούνται, η μια βγάζει το φόρεμα της άλλης… σοβαρέψου ρε μαλακά. Πολλές τσόντες δεν έχεις δει? Εκτός και αν όλες οι λεσβίες σε αυτό τον πλανήτη δεν έχουν σπίτι να το κάνουν. Ωστόσο η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία............!!!!!!!!!

H sexy πλευρά του... πόκερ (Photos)

Posted: 28 Dec 2011 03:45 PM PST

Όσοι νομίζατε ότι το πόκερ είναι αντρική υπόθεση είσαστε γελασμένοι. Δείτε τις φωτογραφίες με τις πιο σέξι παρουσίες στο world series of poker 2011...








































































































































































Τα πολυαναμενόμενα γκάτζετ του 2012

Posted: 28 Dec 2011 03:30 PM PST

Το 2012 αναμένεται να είναι μια χρονιά στη διάρκεια της οποίας πολλά καυτά προϊόντα και συσκευές θα εμφανιστούν, έλκοντας την... προσοχή -και... ελαφραίνοντας τα πορτοφόλια- των καταναλωτών, ιδίως όσων έχουν μανία να πρωτοπορούν και να δοκιμάζουν πρώτοι τα....
νέα "γκάτζετ". Αν και ορισμένες εταιρείες τεχνολογίας σκοπίμως δεν έχουν αποκαλύψει τα σχέδια τους για το νέο έτος, ώστε να αιφνιδιάσουν τον ανταγωνισμό, πολλές έχουν ήδη είτε προαναγγείλει επισήμως, είτε διαρρεύσει (θέλοντας και μη) τι έχουν στα σκαριά, ενώ διάχυτες, όπως πάντα, είναι και οι μη επιβεβαιωμένες φήμες.

Ακολουθεί μια επιλογή, που έκανε ένας από τους έγκυρους και εξειδικευμένους στην τεχνολογία διαδικτυακούς τόπους, ο CNET.com. Η κατάταξη των προϊόντων δεν γίνεται με αξιολογική, αλλά με τυχαία σειρά.

Windows 8: Το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft αναμένεται να εμφανιστεί σε δοκιμαστική έκδοση (beta) πριν την άνοιξη και το τελικό προϊόν να βγει στην αγορά έως το τέλος του 2012.

Κινητά τέταρτης γενιάς: (4G) Μέσα στο επόμενο έτος θα εμφανιστούν στην αγορά, από διάφορους κατασκευαστές, πολύ περισσότερες συσκευές με μεγαλύτερες ευρυζωνικές δυνατότητες.

Νέο λογισμικό Android 4 (με την ευφάνταστη κωδική ονομασία "Ice Cream Sandwich") για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smartphones).

Ultrabooks: Νέα κατηγορία μικρών φορητών υπολογιστών που θα αντικαταστήσουν τα Netbooks, προσφέροντας ίδιες δυνατότητες με λιγότερα χρήματα.

Nintendo Wii U: Μια νέα προσπάθεια της ιαπωνικής εταιρείας να τραβήξει το ενδιαφέρον των φίλων των παιγνιδιών (games) με ένα νέο σύστημα, που θα διαθέτει νέου τύπου χειριστήριο με ενσωματωμένη οθόνη αφής, η οποία θα επιτρέπει στον παίκτη να συνεχίζει να παίζει ακόμα και αν η οθόνη της τηλεόρασης κλείσει. Η νέα παιχνιδο-κονσόλα θα υποστηρίζει υψηλή ανάλυση 1080p και θα είναι συμβατή με τα αξεσουάρ και το λογισμικό των βιντεο-παιγνιδιών των προηγούμενων μοντέλων Wii.

Sony Playstation Vista: Η επόμενη φορητή παιχνιδομηχανή της ιαπωνικής εταιρείας με οθόνη αφής, γραφικά καλύτερα από αυτά του PS3 και δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης τρίτης γενιάς (3G).

iPad mini: Αναμένεται (αλλά όχι σίγουρα) μια μινιατούρα του δημοφιλούς iPad της Apple με οθόνη επτά ιντσών.

iPhone 5: Αναμένεται να εμφανιστεί είτε το καλοκαίρι είτε το φθινόπωρο, με νέο σχεδιασμό και πιθανότατα με υποστήριξη για δίκτυα τέταρτης γενιάς (4G).

Apple iTV: O Στιβ Τζομπς πέθανε το 2011, αλλά η πανταχού παρούσα εταιρεία του θα διεισδύσει πλέον και στην τηλεοπτική αγορά με μια νέα συσκευή που υπόσχεται να φέρει τα πάνω κάτω για μια ακόμη φορά.

iPad 3: Πιθανώς να παρουσιαστεί λίγο πριν την άνοιξη, με οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης.
Νέας γενιάς φορητών υπολογιστών MacBook Pro και Air, με νέο σχεδιασμό. Το Air ίσως βγει σε έκδοση 15 ιντσών και γίνει ακόμα πιο λεπτό.

Kindle Fire 2: Ο πετυχημένος εμπορικά "ηλεκτρονικός αναγνώστης" (e-reader) της Amazon θα έχει συνέχεια με βελτιωμένα χαρακτηριστικά, ενώ είναι πιθανό η εταιρεία -που μπαίνει στο μάτι της Apple- να βγάλει μια ταμπλέτα δέκα ιντσών, αρκετά φθηνότερη από το iPad.

Nook Tablet 2: Η Barnes & Noble θα εμφανίσει, πιθανώς το φθινόπωρο, μια βελτιωμένη έκδοση του έγχρωμου e-reader της Nook, βασικού ανταγωνιστή του Kindle της Αmazon.

Τι μεθόδους αντισύλληψης χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν;

Posted: 28 Dec 2011 03:15 PM PST

Ο HIV προφανώς δεν υπήρχε (εμφανίστηκε τη δεκαετία του 80 όπως ξέρετε) και τα ΣΜΝ (Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα) κατά πάσα πιθανότητα ήταν πολύ πιο ήπιας μορφής από ό,τι τα σημερινά. Αλλά από την αρχή της ύπαρξης του ανθρωπίνου είδους υπήρχε ο τρόμος της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Και το «πρόβλημα» αυτό όφειλαν τα ζευγάρια κάθε εποχής να το αντιμετωπίσουν με ποικίλες μεθόδους αντισύλληψης. Όπως;

Υπάρχει σκαλισμένη ζωγραφιά, στον τοίχο μιας σπηλιάς στη Γαλλία, που υπολογίζεται γύρω στο 10.000 π.Χ. ενός άνδρα που φοράει προφυλακτικό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης. Από τι υλικό μπορεί να ήταν κατασκευασμένο το εν λόγω προφυλακτικό και πόση προστασία παρείχε, παραμένει άγνωστο.

Εκεί γύρω στα 1.700, πάντως, το προφυλακτικό ήταν φτιαγμένο από ένα μείγμα που αποτελείτο από αποξηραμένο δέρμα από όρχεις κάστορα και αλκοόλ. Συνεχίζετε να παραπονιέστε για το latex;

Οι Αιγύπτιες γυναίκες εισέπνεαν τα φυλλαράκια του θάμνου ακακίας (και βαμβάκι και μέλι). Η θερμοκρασία του σώματος προκαλούσε την έκκριση ενός ενζύμου που τώρα μπορεί να το βρει κανείς στα σύγχρονα σπερματοκτόνα.

Οι γυναίκες της Κωνσταντινούπολης χρησιμοποιούσαν σφουγγάρι βουτηγμένο σε χυμό λεμονιού ως μέθοδο αντισύλληψης.

Στην Μεσοποταμία μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος αντισύλληψης ήταν και ο θηλασμός τον οποίο συνέχιζαν οι γυναίκες (αφού είχαν γίνει μητέρες, προφανώς) για τουλάχιστον τρία χρόνια μια που κατά τη διάρκειά του η έμμηνος ρήση έχει διακοπεί και η σύλληψη δεν είναι εφικτή.

Στην αρχαία Κίνα τα ζευγάρια που δεν ήθελαν να αποκτήσουν άλλα παιδιά λάμβαναν ένα υγρό μείγμα που αποτελείτο από λάδι και υδράργυρο, βρασμένα σε υψηλή θερμοκρασία.

Τι ηλικία είχαν οι stars την πρώτη τους φορά στο σεξ!

Posted: 28 Dec 2011 03:09 PM PST

Η Paris Hilton ήταν 15 όταν έκανε για πρώτη φορά σεξ με τον αδερφό της Tori Spelling, Randy - σε ένα ξενοδοχείο στο Palm Springs. Η Angelina Jolie ήταν μόλις 14. Η Jaime Pressly έχασε την παρθενιά της στα 14 με τον 16 χρονών αγόρι της στη γενέτειρά της στο Kinston, North Carolina...
Ο Matthew McConaughey στα 15 του και όταν δημοσιογράφοι ρώτησαν για περισσότερες λεπτομέρειες τους είπε: «Δεν είναι δουλειά σας».

Η Jessica Simpson απείχε από το σεξ μέχρι που παντρεύτηκε τον πρώτο σύζυγό της, τον Nick Lachey.(κορίτσι για σπίτι)

Ο Daniel Radcliffe έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 16 με μία κομμώτρια, ονόματι Amanda Byrne.

Η Sienna Miller, όπως και ο Daniel Radcliffe, ήταν μόλις 16 μικρό αθώο κορίτσι όταν έχασε την παρθενιά της.
Η ηθοποιός Tina Fey άντεξε χωρίς σεξ μέχρι τα 24 της χρόνια , μέχρι που συνάντησε τον σύζυγό της.

Η Hilary Duff υποστηρίζει ότι ξεπαρθενεύτηκε όταν ήταν 20 χρονών.

Η Kelly Osbourne ήταν ένα 16-χρονό μικρό γλυκό κορίτσι, όταν του έδωσε να καταλάβει!

Ο μπαμπάς Ozzy ήταν μόλις 14.

Η Adriana Lima όπως υποστήριζε από πολύ πριν κράτησε την παρθενιά της μέχρι να παντρευτεί τον σύζυγο της.

Το Supermodel , η Kate Moss τα έδωσε όλα , στην ηλικία των 14, όταν πήγε σε οικογενειακές διακοπές στις Μπαχάμες (δεν μας κάνει και τρομερή εντύπωση!).

Η Marcia Cross από τις "Νοικοκυρές σε Απόγνωση" ήθελε να ενηλικιωθεί πρώτα και μετά να μπει σε ερωτικές περιπέτειες . Αφού έκλεισε τα 18 δώστου!!

H αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο Brooke Shields άντεξε μέχρι τα 20 της χρόνια. Μέχρι να γνωρίσει τον ηθοποιό Dean Cain.

Η Fergie, το καλό μας το κορίτσι, ενηλικιώθηκε και μετά έκανε σεξ.

Ο Johnny Depp έχασε την παρθενιά του στα 13 του(!). Αναρωτιέμαι αν ένιωσε τίποτα...

Το ίδιο έγινε και με τον Lil Wayne που γνώρισε τον έρωτα όταν ήταν μόλις 13 χρονών.

Η αγαπημένη μας Megan Fox έχασε την πολύτιμη παρθενιά της στην ηλικία των 17 και είπε πως "η πρώτη της φορά δεν ήταν «δύσκολη» επειδή ήταν «ερωτευμένη... Ήταν ωραία."



Όταν ο άνθρωπος έχει φαντασία... (pics)

Posted: 28 Dec 2011 03:05 PM PST


1

2There I Fixed It. Part 17
3There I Fixed It. Part 17
4There I Fixed It. Part 17
5There I Fixed It. Part 17
6There I Fixed It. Part 17
7There I Fixed It. Part 17
8There I Fixed It. Part 17
9There I Fixed It. Part 17


Η μεγαλύτερη υδρογέφυρα στον κόσμο

Posted: 28 Dec 2011 03:00 PM PST

Είναι ίσως μια από τις παράξενες γέφυρες... του κόσμου και ο λόγος είναι προφανής. Είναι μια γέφυρα που από πάνω της δεν περνούν αυτοκίνητα και περαστικοί αλλά.. πλοία. Βρίσκεται στο Μαγδεμβούργο κοντά στο Βερολίνο πάνω από τον ποταμό Elbe. Έχει μήκος 918 μέτρα, πλάτος που φτάνει τα 34 μέτρα σε κάποια σημεία της και ενώνει την Ανατολική με την Δυτική Γερμανία.

Η ιδέα για την κατασκευή της υπήρχε από το 1919, αλλά οι δυο παγκόσμιοι πόλεμοι και ο ψυχρός πόλεμος στη διασπασμένη Γερμανία αργότερα ανέβαλαν συνεχώς την έναρξη των εργασιών. Τελικά τα έργα για την κατασκευή της ξεκίνησαν το 1997 και μετά από 6 χρόνια η γέφυρα ήταν έτοιμη.

Χρειάστηκαν πάνω από 24.000 τόνοι χάλυβα, 68.000 κυβικά σκυροδέματος και 500 εκατομμύρια ευρώ για να γλυτώνουν τα πλοία που μετακινούνταν μεταξύ των καναλιών Elbe-Havel και Mittelland την αναγκαστική παράκαμψη των 12 χιλιομέτρων λόγω υψομετρικής διαφοράς στη διασταύρωση.

Αυτή η μοναδική γέφυρα είναι σε θέση να υποστηρίξει ακόμη και τα βαρύτερα σκάφη, αλλά και να αντέξει στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τον χειμώνα στην περιοχή.

Ατυχήματα που συγκλόνισαν το 2011 (video)

Posted: 28 Dec 2011 02:45 PM PST

Οι χειρότερες στιγμές από τον κόσμο της αυτοκίνησης...










Ένα έξυπνο κολπάκι που εντυπωσιάζει (video)

Posted: 28 Dec 2011 02:30 PM PST





Για να φτιάξεις τέτοιο κορμί απαιτείται... γυμναστική (pics)

Posted: 28 Dec 2011 02:15 PM PST

Πιο γυμνασμένη από ποτέ είναι η γυμνάστρια Jennifer Nicole Lee, η οποία εθεάθη σε πάρκο του Μαϊάμι.
Τι κι αν έχει γίνει μαμά δύο φορές. Η γνωστή γυμνάστρια, έχει σώμα που θα ζήλευαν και 20άρες! Το καλλίγραμμο κορμί της διατηρείται σε απίστευτη φόρμα.

Φορώντας, λοιπόν, όσα είναι απαραίτητα για να αναδείξουν τα κάλλη της, η πρώην «Miss Bikini Αμερική» «ανέβασε» τη θερμοκρασία στα ύψη.

 

 

 



Τι σημαίνει ο γραφικός χαρακτήρας;

Posted: 28 Dec 2011 01:59 PM PST

Δείξε μου το φίλο σου αν σου πω ποιος είσαι... λέει η παραδοσή μας αλλά καλύτερα μάλλον να ήταν "Δείξε μου το γραφικό σου χαρακτήρα να σου πω ποιος είσαι". Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο τρόπος που γράφουμε φανερώνει πολλά για την προσωπικότητα μας καθώς και για την εκάστοτε ψυχολογική μας κατάσταση.

Όπως λένε οι ειδικοί, η διαδικασία του γραψίματος ελέγχεται από το κεντρικό νευρικό σύστημα καθώς συμμετέχουν πολλοί μυς όπως του μπράτσου, του αγκώνα, του χεριού, των δαχτύλων και της ωμοπλάτης. Άν κανετε υπομονή μέχρι το τέλος, στα δείγματα γραφής που ακολουθούν και στην ερμηνεία τους, ίσως κάποιοι συναντήσετε τον εαυτό σας ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

ΓΕΝΙΚΑ:

- Ο ειλικρινής = μεγάλα στρογγυλά και ομοιόμορφα γράμματα, σε ευθεία γραμμή.

- Ο φιλότιμος = στρογγυλά γράμματα και τονίζει τα σημεία στίξης – σημάδι ανθρώπου με προσοχή στη λεπτομέρεια.

- Ο οικονόμος = προσεχτικά και ομοιόμορφα, με ελαφριά κλίση στις γραμμές και χωρίς να τονίζει τα κεφαλαία.

- Ο γενναιόδωρος = ευρύχωρα και καθαρά, ξεχωρίζοντας έντονα τα μεγάλα γράμματα και τα κεφαλαία από τα υπόλοιπα γράμματα.

- Ο ταπεινός = μικρά, απλά και ομοιόμορφα γράμματα, ενώ οι γραμμές τείνουν να κάνουν ζικ-ζακ.

- Ο μελαγχολικός = ξεχωρίζει από την έντονη κλίση των γραμμάτων του. Η πίεση είναι στην αρχή σταθερή, αλλά σιγά-σιγά χάνεται. Τα σημεία στίξης είναι αρχικά έντονα, αλλά καθώς προχωρά το γραπτό, τείνουν να εξαφανίζονται.

- Ο υπερήφανος = μεγάλα γράμματα, τονισμένα κεφαλαία, ενώ το τελευταίο γράμμα κάθε λέξης φαίνεται να είναι πιο έντονο από τα υπόλοιπα.

- Ο καλλιτέχνης = καλλιγραφικά και το μέγεθος των γραμμάτων τείνει να μικραίνει καθώς προχωρά το γραπτό.

- Ο αλτρουιστής = με έντονη κλίση και πίεση. Τα γράμματα είναι στρόγγυλα και τα κεφαλαία σχεδόν καλλιγραφικά.

- Ο διακριτικός = μικρά γράμματα, με ελαφριά πίεση και οι γραμμές τείνουν προς τα πάνω. Τα γράμματα τείνουν να έχουν αρκετές σπείρες και καμπύλες, αλλά το τελευταίο γράμμα κάθε λέξης είναι μάλλον σεμνό και περιορισμένο.

- Ο αλαζόνας = τονίζει υπερβολικά τα κεφαλαία γράμματα και συνήθως η υπογραφή του είναι μεγάλη και πολύπλοκη, καταλήγοντας σε περιττές "διακοσμήσεις" με κάμπυλες γραμμές.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ:
1) Οι συνδέσεις:
Tα ασύνδετα μεταξύ τους γράμματα = όχι καλός αυτοέλεγχος, υπερβολική φαντασία, αποσπασματικός τρόπος σκέψης.
Συνδεση με λεπτές γραμμούλες (ο λεγόμενος «νηματοειδής τύπος») = έντονη αίσθηση αυτοσυντήρησης, ευκολία προσαρμογής και μεγάλη πνευματική συνάφεια.
Σύνδεση με έντονες γραμμές και όλη η γραφή δείχνει να διαθέτει ομοιογένεια και ροή = ηρεμία, ευγενικό, με αυτοπειθαρχία, μια προσωπικότητα συμπαθητική αλλά και ενίοτε πληκτική.

2) H κλίση των γραμμάτων:




H κλίση προς τα δεξιά = εξωστρέφεια, παρορμητισμός, δίνουν μεγάλη σημασία στις σχέσεις με τους άλλους, καλλιτεχνική φύση.
Η υπερβολική κλίση προς τα δεξιά (σε γωνία μικρότερη από 45 μοίρες) = υπερευαίσθησία, ασυλόγιστη συμπεριφορά.
Tα κατακόρυφα γράμματα = λογική, ανεξαρτησία, αυτοκυριαρχία ακόμα και σε περιπτώσεις κρίσης, άτομα διευθυντικών θέσεων.
H κλίση προς τα πίσω = εσωστρέφεια παρά τον πλούσιο συναισθηματικό κλοσμο.
Διαφορετικές κλίσεις = εύστροφια, αυθόρμητισμός αλλά ελάχιστος αυτοέλεγχος, ευμετάβλητη διάθεση, αποφυγή ανάληψης μεγάλες ευθυνών.


3) Οι 3 ζώνες: Eπάνω, στη μέση και κάτω:




H γραφολογία χωρίζει τα γράμματα σε τρεις οριζόντιες ζώνες, καθεμιά από τις οποίες συνδέεται με μια ομάδα χαρακτηριστικών της προσωπικότητας.

Στην άνω ζώνη ανήκουν τα γράμματα που αναπτύσσονται εις ύψος, όπως το «β», το «δ», το «θ» αλλά και το «τ». = φιλοδοξίες, τα όνειρα, τα ιδανικά.Όσο περισσότερο τα γράμματα εισχωρούν σε αυτήν τόσο φανερώνει άτομο με ζωηρή φαντασία, τάση στην ονειροπόληση και έλλειψη πρακτικού πνεύματος. Aντίθετα, αν οι θηλιές των γραμμάτων στην άνω ζώνη είναι μικρές, αυτό δείχνει ότι το άτομο δεν επιτρέπει ελευθερία έκφρασης στη φαντασία του. Eπίσης και οι θηλιές ή οι προς τα πάνω προεκτάσεις των γραμμάτων δείχνουν έλλειψη δημιουργικής σκέψη, άτομα λογικά, μεθοδικά, με σωστή κρίση.

Στη μέση ζώνη, εκείνα που δεν προεξέχουν ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω, δηλαδή όλα τα φωνήεντα, καθώς και τα «κ», «π», «σ», «ν». H μέση ζώνη σχετίζεται με τη στάση του ανθρώπου απέναντι στην καθημερινότητα. Όταν υπερισχύει, φανερώνει κοινωνικό άτομο που θέλει να γίνεται αρεστό. Έχει τάση να ζει για το παρόν. Όταν η μέση ζώνη είναι μικρότερη από τις άλλες δύο, δείχνει άτομο πρακτικό, προσγειωμένο και ακούραστο, που ωστόσο μπορεί να αισθάνεται ανικανοποίητο από την καριέρα του και την κοινωνική ή την ερωτική ζωή του.

Στην κάτω ζώνη περιλαμβάνονται τα γράμματα που «κρεμάνε»: «γ», «μ», «ρ», «φ», «χ». Oρισμένα, πάλι, όπως το «ζ», το «ξ», το «λ» και το «ψ», ανήκουν και στην άνω και στην κάτω ζώνη. H άνω ζώνη ταυτίζεται με τις . H κάτω ζώνη σχετίζεται με τις ενστικτώδεις επιθυμίες του ατόμου, τις υλικές ανάγκες, τις σωματικές δραστηριότητες, τη σεξουαλικότητα.Όσο λοιπόν περισσότερη έμφαση έχει στο γραφικό χαρακτήρα με γεμάτες και έντονες κάτω θηλιές στα γράμματα, τόσο περισσότερο το συγκεκριμένο άτομο δίνει σημασία στα υλικά αποκτήματα, αγαπά τα σπορ, έχει έντονο ερωτισμό.

Aν οι κάτω θηλιές είναι τόσο μακριές, που να μπερδεύονται με την από κάτω αράδα, προδίδουν μια αδυναμία κρίσης, έλλειψη οργάνωσης και δυσκολία με τη μεθοδική σκέψη. Oι ασυνήθιστοι σχηματισμοί στις κάτω θηλιές των γραμμάτων μπορεί να σημαίνουν σεξουαλική εκκεντρικότητα αλλά και ασυνήθιστα έντονο ερωτισμό. Aν, πάλι, οι καταλήξεις των γραμμάτων στην κάτω ζώνη είναι ευθείες, έχουμε να κάνουμε με έναν κλειστό χαρακτήρα που διαθέτει σωστή κρίση και κατά πάσα πιθανότητα κλίση στη μουσική ή τα μαθηματικά.

4) Kεφαλαία και πεζά:
H σχέση μεγέθους των κεφαλαίων γραμμάτων με των πεζών εκφράζει την άποψη που έχει το άτομο για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά τους, τόσο πιο ανεβασμένη είναι και η αυτοεκτίμησή του.




Tα ψηλόλιγνα κεφαλαία = δειλία απέναντι στους άλλους, χωρίς ωστόσο κατά βάθος να λείπει η αυτοπεποίθηση. Tο πλατύ κεφαλαία = τάση επιβολής στους άλλους. Tα κοντά κεφαλαία = συντηρητική και άτολμη προσωπικότητα. Αν έχουν σχεδόν το ίδιο ύψος με τα πεζά = χαρακτήρας δειλός και αποτραβηγμένος. Tα πολύ «στολισμένα» κεφαλαία = ανάγκη εντυπωσιασμού των άλλων. Iδίως αν τονίζονται με μια γραμμή που προέρχεται από την άνω ζώνη, φανερώνουν άτομο που έχει σαφή άποψη για την ανωτερότητά του απέναντι στους άλλους. Oι μεγάλες θηλιές στα αριστερά των κεφαλαίων = εγωισμός κι αισθησιασμός. Tα κεφαλαία που επεκτείνονται και στην κάτω ζώνη = επιθετικότητα κι απόλυτη σιγουριά – τα άτομα είναι βέβαια ότι έχουν δίκιο και θα κάνουν το παν να το επιβάλουν.

5) H πίεση και η ταχύτητα:
Σπάνια όταν γράφουμε έχουμε συναίσθηση του πόσο πιέζουμε στο χαρτί το στυλό μας, ωστόσο ο βαθμός της πίεσης αυτής δείχνει τη διάθεση, τη ζωτικότητα και την αποφασιστικότητά μας.
H έντονη πίεση = αντοχή, ενθουσιασμό, ζωηρή λίμπιντο. H βαριά πίεση σε ένα κείμενο = άτομο καταπιεσμένο και απογοητευμένο. H ακανόνιστη πίεση = η δύναμη της θέλησης είναι ασταθής, εσωτερικές συγκρούσεις, αισθήματα ανασφάλειας.
Γράφει γρήγορα όποιος σκέφτεται και γρήγορα.
Η ταχύτητα στο γραπτό = ευστροφία και διεισδυτική σκέψη. Tο αργό γράψιμο = προσπάθεια διατήρησης συναισθηματικόυ ελέγχου. Aν, μάλιστα, συνδυάζεται και με μικρή πίεση του στυλό πάνω στο χαρτί, φανερώνει ότι η ψυχική και η σωματική κατάσταση την ώρα του γραψίματος δεν είναι η καλύτερη.

6) Tα γράμματα-κλειδιά:


Oρισμένα γράμματα του αλφαβήτου παίζουν βασικό ρόλο σε μια γραφολογική ανάλυση.

Tο α και το ο. Aνάλογα με το αν τα κυκλάκια τους είναι ανοιχτά ή κλειστά, δείχνουν το βαθμό που το άτομο ανοίγεται στους άλλους.
* Tο ίδιο ισχύει με το δ και με το θ. Eπίσης πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν οι γωνίες που μπορεί να σχηματίζουν – γιατί φυσικά ελάχιστοι άνθρωποι τα κάνουν στρογγυλά με… το διαβήτη.
* Tο κεφαλαίο I (το γράμμα της ατομικότητας):

- Οριζόντιες γραμμές πάνω κάτω = δημιουργική σκέψη.
- Aπλή ίσια γραμμή = άτομο που δίνει βάση στα ουσιώδη.
- Μικρό στο ύψος = χαμηλή αυτοεκτίμηση.
- Η πάνω θηλιά πιο σχηματισμένη από την κάτω = μεγάλη σημασία στο νου
- Η έντονη κάτω θηλιά = υπερβολική σημασία στο σώμα.




* Tο τ είναι ένα ακόμη γράμμα που μπορεί να γραφτεί με πολλούς τρόπους, ακόμα και στο χειρόγραφο του ίδιου ατόμου (σε αυτή την περίπτωση προδίδει ευστροφία, αλλά αστάθεια αυτοελέγχου).

- Η μακριά οριζόντια γραμμή = δεσποτισμός και έντονη αυτοπροστασία
- Η θηλιά στην εγκάρσια γραμμή = τάση για κριτική ευαισθησία, πανουργία.
- Tο πεζό «τ», αν έχει μπούκλα στην επάνω ζώνη, είναι δείγμα συντηρητισμού, ενώ, αν δεν έχει εγκάρσια γραμμή και είναι γραμμένο σαν «ι», δείχνει αφηρημάδα, έγνοια ή βιασύνη.
- Οριζόντια εγκάρσια γραμμή = εφευρετικότητα
- Λοξή εγκάρσια γραμμή = επιθετικότητα, δόση φιλοδοξίας.
- Aν γράφεται σαν σταυρουδάκι με μονοκοντυλιά = υπευθυνότητα και λογική.




7) Διάταξη στην σελίδα
Μεγάλο κενό στην αριστερή μεριά της σελίδας = άτομο που κοιτά προς το μέλλον όχι το παρελθόν Μεγάλο κενό στην δεξιά μεριά της σελίδας = φόβος προς το μέλλον, το άγνωστο. Στενό κενό στην αριστερή μεριά της σελίδας = άτομο προσεχτικό που ενοχλείται όταν πιέζεται να ξεκινήσει κάτι χωρίς να είναι έτοιμος. Στενό κενό στην δεξιά μεριά της σελίδας = ανυπόμονησία και ανήσυχία

8)Τα κενά μεταξύ των λέξεων
Μεγάλα κενά = άνθρωπος ντροπαλό, προσεχτικός και σκεπτικός Στενά κενά = άνθρωπο ενεργητικός, φλύαρος. Ανύπαρκτα κενά = άνθρωπο ανυπόμονος, ενεργητικός, με μπόλικη αυτοπεποίθηση, κοινωνικός αλλά και με τάση να 'γαντζώνεται' στους άλλους.

9) Τα κενά μεταξύ των γραμμών
Μεγάλα κενά = άνθρωπος μοναχικός, ανεξάρτητος, ίσως αντικοινωνικός αντικειμενικός, αμερόληπτος.
Ίσα-ίσα να μην αγγίζονται τα πάνω γράμματα με τα κάτω = φλύαρος, σπάταλος
Μόλις που αγγίζονται τα πάνω 'χαμηλά' γράμματα (όπως το 'γ' και το 'ρ') με τα κάτω 'ψηλά' γράμματα ('β', 'δ', 'ζ', 'λ', 'ξ') = συγκρότηση σκέψης
Όταν το κενό είναι υπερβολικά στενό, με αποτέλεσμα σε σημεία-σημεία να μπλέκεται η μια γραμμή με την επόμενη = χαλαρή αυτοπειθαρχία, παθιασμένη προσωπικότητα


Αν λοιπόν πήρατε μια πρώτη γεύση σας λέω ότι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Για να εξαχθεί συμπέρασμα από γραφολόγο, χρειάζεται να ληφθούν υπ' όψιν τουλάχιστον 50-60 χαρακτηριστικά. Η επιστήμη έχει εισέλθει σε πολλούς τομείς όπως η εγκληματολογία και η πρόσληψη προσωπικού γίνεται πολλές φορές μέσα από δείγματα γραφής των υποψηφίων. Αμέεε…

himaira.blogspot.com



Ποιος είναι ο... τυχερός που του τρίβει την πλάτη; (pics)

Posted: 28 Dec 2011 01:45 PM PST

Το όνομά της Κλόντια Γκαλάντι. Επάγγελμα μοντέλο, κατά πολλούς το καλύτερο εξαγώγιμο προϊόν της Παραγουάης εδώ και χρόνια.
Το «καυτό» μοντέλο απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με το αμόρε της και τα παιδιά της. Μάλιστα δεν διστάζει να προσφέρει και ένα μασάζ στο σύντροφό της ενώ καθόλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία ανταλλάσσουν καυτά φιλιά.

Στη συνέχεια παίζει με τα παιδιά της αποδεικνύοντας ότι μία ωραία γυναίκα μπορεί να είναι και τρυφερή μαμά.


















Ο υπολογιστής των 20 ευρώ έρχεται το 2012

Posted: 28 Dec 2011 01:30 PM PST

Το Raspberry Pi είναι ένα πρωτότυπο... project το οποίο υποστηρίζει το Πανεπιστήμιο του Cambridge, και το οποίο ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά τον υπολογιστή των 16 λιρών (περίπου 20 ευρώ).Σύμφωνα με τους συντελεστές του προγράμματος, η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο.
Τι είναι λοιπόν ο υπολογιστής των 20 ευρώ; Πρόκειται για έναν mini-υπολογιστή, σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, που θα μπορείτε να παίρνετε μαζί σας οπουδήποτε.

Θα έχει βέβαια, «ακατέργαστη» μορφή, όπως περίπου στη φωτογραφία και θα μπορείτε να τον συνδέετε στην τηλεόρασή σας, και με ένα keyboard να τον χρησιμοποιήσετε ως οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή.

Με επεξεργαστή ARM σαν αυτούς που βρίσκουμε στα κινητά τηλέρφωνα, υποστήριξη HDMI και δυνατότητα αναπαραγωγής HD το μίνι PC δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο άλλους υπολογιστές.

Οι φωτογραφίες του 2011 που έγραψαν Ιστορία (pics)

Posted: 28 Dec 2011 01:15 PM PST

Όλη η χρονιά μέσα από 50 καρέ...
Ο σεισμός της Ιαπωνίας και όσα αυτός προκάλεσε, η Αραβική Άνοιξη, ο θάνατος του Καντάφι και του Μπιν Λάντεν, το κίνημα των Αγανακτισμένων… Είναι μόνο ορισμένα από τα σημαντικότερα γεγονότα , που σημάδεψαν το 2011.

Οι στιγμές αυτές, με περισσότερο ή λιγότερο γλαφυρό τρόπο, αποτυπώθηκαν σε εκατομμύρια εικόνες από φωτορεπόρτερ αλλά και ερασιτέχνες φωτογράφους. Ορισμένοι από τους φωτορεπόρτερ, όπως ο Chris Hondros – φωτογραφία του οποίου υπάρχει παρακάτω- έχασαν τη ζωή τους καθώς βρέθηκαν στο «μάτι του κυκλώνα» ώστε να καλύψουν τα σημαντικά γεγονότα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη.

Οι 50 επιλεγμένες φωτογραφίες που ακολουθούν, εντυπωσιάζουν με την παραστατικότητα που κατάφεραν να «παγιδεύσουν» και να περιγράψουν ένα συμβάν με ένα και μόνο «κλικ». Ακόμη, αποτελούν ένα είδος ανασκόπησης ορισμένων από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που σε λίγες ημέρες, παραχωρεί τη θέση της στο 2012.


Ο εικονιζόμενος στα αριστερά, πρόεδρος της Τυνησίας, Ζιν ελ Αμπεντίν Μπεν Αλί, επισκέπτεται σε νοσοκομείο τον Μοχάμεντ Μπουαζίζι, ο οποίος είχε αυτοπυρποληθεί μετά την κατάσχεση από την αστυνομία, των φρούτων και λαχανικών που πωλούσε χωρίς άδεια. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 2010 και η τραγική ιστορία του άντρα που τελικά απεβίωσε, πυροδότησε την λαϊκή οργή που εκδηλώθηκε και ανοιχτά στα γεγονότα της Αραβικής Άνοιξης.



Διαδηλωτής στέκεται μπροστά σε ένα οδόφραγμα κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών στο Κάιρο, στις 28 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων τις ημέρες εκείνες, με αίτημα την απομάκρυνση του προέδρου Μουμπάρακ από την εξουσία, σημειώθηκαν σφοδρές συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων.



Ο μοτοσικλετιστής Juan Pedrero Garcia διαγωνίζεται στον αγώνα μηχανοκίνητων οχημάτων Ράλι Ντακάρ. Στις 7 Ιανουαρίου, διανύει την απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων της Χιλής, Iquique και Arica.



Δύο νεαροί στέκονται στα ερείπια ενός κτιρίου που ισοπεδώθηκε από τον φονικό σεισμό που χτύπησε την Αϊτή το 2010. Η εικόνα λήφθηκε στις 9 Ιανουαρίου, λίγες ημέρες πριν από τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το σεισμό που έπληξε τη χώρα αφήνοντας πίσω του 250.000 νεκρούς.



Η φωτογραφία λαμβάνεται λίγες στιγμές πριν ο άντρας στα αριστερά τραβήξει τη σκανδάλη, δολοφονώντας τον φιλιππινέζο πολιτικό Reynaldo Dagsa. Ο άτυχος άντρας φωτογράφιζε την οικογένεια του, την πρωτοχρονιά του 2011.



Στις 22 Φεβρουαρίου σεισμός 6,3 ρίχτερ χτυπά τη Νέα Ζηλανδία. Πλήθος κτιρίων κατεδαφίζονται και δεκάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους, από τη σφοδρότερη φυσική καταστροφή που έχει πλήξει ποτέ τη χώρα. Στην παραπάνω φωτογραφία, φαίνεται η μία πλευρά και ο θόλος της καθολικής εκκλησίας που έχουν καταρρεύσει καταπλακώνοντας ένα αυτοκίνητο.



Η κατασκευή του διαστημικού εξερευνητικού οχήματος της NASA, με την ονομασία Curiosity, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Στις 26 Νοεμβρίου ξεκίνησε το ταξίδι του για τον Άρη και προγραμματίζεται να φτάσει στον προορισμό του τον επόμενο Αύγουστο.


  
Αστυνομικός δέχεται ρίψη μολότοφ, η οποία εκρήγνυται πάνω στο κεφάλι του, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης και συγκρούσεων κουκουλοφόρων και ΜΑΤ, στο Σύνταγμα στις 23 Φεβρουαρίου.



Υποστηρικτής του αιγύπτιου προέδρου Μουμπάρακ, επιτίθεται κατά των αντικαθεστωτικών διαδηλωτών που ζητούν την ανατροπή του, σε διαμαρτυρία στην Αίγυπτο, στις 2 Φεβρουαρίου.



Μεγάλος αριθμός διαδηλωτών συγκεντρώνεται στην πλατεία Ταχρίρ της Αιγύπτου με αίτημα την ανατροπή της 30χρονης δικτατορίας του προέδρου Μουμπάρακ.



Στις 11 Φεβρουαρίου ο Χόσνι Μουμπάρακ, τελικά παραιτείται από πρόεδρος και οι αιγύπτιοι διαδηλωτές πανηγυρίζουν στην πλατεία Ταχρίρ για το τέλος της πολυετούς δικτατορίας που είχε επιβάλει.



Οχήματα που άνηκαν στους υποστηρικτές του Καντάφι, ανατινάζονται έπειτα από εναέριο βομβαρδισμό των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, στις 20 Μαρτίου.



Ο φωτορεπόρτερ Chris Hondros του φωτογραφικού πρακτορείου Getty Images στέκεται μπροστά σε ένα φλεγόμενο κτίριο στη Μισράτα, καθώς κάλυπτε τα γεγονότα της εξέγερσης της Λιβύης. Δύο ημέρες αργότερα, έχασε τη ζωή του από επίθεση καθεστωτικών δυνάμεων.



Κύμα πλησιάζει την ιαπωνική πόλη Miyako μετά τον καταστροφικό σεισμό των 9 ρίχτερ που χτύπησε τη χώρα στις 11 Μαρτίου.



Τσουνάμι πλήττει τις ιαπωνικές ακτές στις 11 Μαρτίου.



Ο ρεπόρτερ Toya Chiba παρασέρνεται από το τσουνάμι που χτύπησε τις ακτές της Ιαπωνίας.



Σπίτια της ιαπωνικής πόλης Natori παρασέρνονται στον ωκεανό.



Κοντέινερ με εμπορεύματα έχουν σκορπιστεί στη Σεντάι μετά το τσουνάμι.



Μία γυναίκα κάθεται ανάμεσα στα συντρίμμια της πόλης Νατόρι, στις 13 Μαρτίου, δύο ημέρες μετά το σεισμό και το τσουνάμι που την ισοπέδωσαν.



Η φωτογραφία λήφθηκε στις 13 Μαρτίου από σωστικά συνεργεία που αναζητούσαν επιζώντες στα παράλια της πόλης Σεντάι. Απεικονίζει ένα σπίτι να έχει παρασυρθεί στον Ειρηνικό ωκεανό.



Δύο Ιάπωνες περισυλλέγουν ένα ψάρι από ένα πλημμυρισμένο ορυζώνα στη Σεντάι, στις 22 Μαρτίου. Το ζώο ξεβράστηκε εκεί από τα τεράστια κύματα που είχαν πλήξει την περιοχή.



Ένα μικρό αγόρι που επέζησε από το σεισμό και το τσουνάμι, παίζει με το ψεύτικο αυτοκινητάκι του, ενώ στο φόντο δεσπόζει ένα αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα κύματα.



Το σκυλί της φωτογραφίας έγινε διάσημο, όταν την 1η Απριλίου, μέλη της ιαπωνικής ακτοφυλακής το εντόπισαν και το περισυνέλεξαν από τον ωκεανό. Είχε επιβιώσει για πολλές ημέρες πάνω στη σκεπή ενός σπιτιού που είχε παρασυρθεί από το τσουνάμι.



Κάτοικοι της πόλης Kesennuma, κάνουν ένα θερμόλουτρο με φόντο τα συντρίμμια.



Αντικαθεστωτικοί διαμαρτυρόμενοι στην Υεμένη, φωτογραφίζουν τα χέρια τους κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων με αίτημα την παραίτηση του προέδρου Αλι Αμπντάλα Σάλεχ, στις 4 Απριλίου. Οι δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ εναντίον των διαδηλωτών, σκοτώνοντας τουλάχιστον 6 και τραυματίζοντας πάνω από 30. Στα χέρια τους, έχουν γράψει: «Το αίμα μας για τη χώρα μας», «Νίκη, Φύγε ή πεθαίνουμε, δολοφόνε».



Ο γάμος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στις 29 Απριλίου, τράβηξε την προσοχή των διεθνών ΜΜΕ, ενώ μεταδόθηκε ζωντανά σε πολλές χώρες. Το νεόνυμφο ζευγάρι φαίνεται να φιλιέται στο μπαλκόνι του Μπακινχαμ, αν και η 3χρονη Grace van Cutsem στα αριστερά, κάθε άλλο παρά μοιάζει να απολαμβάνει το γεγονός!



Σε συντρίμμια μετέτρεψε πολυκατάστημα της Νότιας Καρολίνα, ο τυφώνας που έπληξε την περιοχή στις 16 Απριλίου.



Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη ενημερώνονται για την πορεία των επιχειρήσεων εντοπισμού του Οσάμα Μπιν Λάντεν, την 1η Μαΐου.



Με την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του Λάντεν από τον Μπάρακ Ομπάμα, πλήθος αμερικανών πολιτών συγκεντρώνεται έξω από το Λευκό Οίκο πανηγυρίζοντας.



Η φωτογραφία που λήφθηκε από έναν ντόπιο κάτοικο του Πακιστάν, απεικονίζει τα συντρίμμια ενός ελικοπτέρου που συνετριβή κοντά στο στρατόπεδο όπου σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε έπειτα από συμπλοκές με τις αμερικανικές δυνάμεις. Το συγκεκριμένο ελικόπτερο είχε κατασκευαστεί μυστικά και τα συντρίμμια του παραδόθηκαν στις ΗΠΑ από τις αρχές του Πακιστάν.



Ένα λίβυος αντικαθεστωτικός καπνίζει καθισμένος δίπλα σε έναν εκτοξευτή πολλαπλών βλημάτων στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, ενώ ξεκινάει η προέλαση στα περίχωρα της Ajdabiya, στις 14 Απριλίου.



Μέλη του κινήματος των ισπανών Αγανακτισμένων, συμμετέχουν σε διαμαρτυρία στην Μαδρίτη, στις 17 Μαΐου.



Χέρια Αγανακτισμένων υψώνονται στην Πλατεία του Ήλιου (Puerta del Sol), στη Μαδρίτη.



Παλαιστίνιοι επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα Ισραήλ-Συρίας στις 15 Μαΐου.



Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές στην Υεμένη ζητούν την παραίτηση του προέδρου Αλι Αμπντάλα Σάλεχ σε διαμαρτυρία την 1η Μαΐου. Το πανό που κρατάει ο άντρας γράφει «Η χώρα μου, Αγαπώ τη χώρα μου».



Στις 22 Ιουλίου, 8 άνθρωποι πεθαίνουν και δεκάδες τραυματίζονται από εκρήξεις στο κέντρο του Όσλο. Τα χειρότερα δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη…



Δύο ώρες μετά τις εκρήξεις, ο Άντερς Μπέχρινγκ Μπρέιβικ, που είχε τοποθετήσει τις βόμβες, φτάνει ένοπλος και φορώντας στολή αστυνομικού, στο νησί της Ουτόγια, οπού διεξάγονταν το συνέδριο της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος. Ανοίγει πυρ και σκοτώνει 69 ανθρώπους.



Νεαρός κουκουλοφόρος φωτογραφίζεται μπροστά από φλεγόμενο όχημα στα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν στο Λονδίνο και άλλες πόλεις της Αγγλίας, το φετινό Αύγουστο.



Αντικαθεστωτικοί πατούν πάνω στο κεφάλι αγάλματος του Μουαμάρ Καντάφι στη Λιβύη στις 28 Αυγούστου.



Αστυνομικές δυνάμεις γίνονται στόχος των διαδηλωτών που προσπαθούν να πλησιάσουν το προεδρικό μέγαρο της Χιλής, κατά τη δεύτερη μέρα απεργίας στη χώρα, στις 25 Αυγούστου.



Μέλη του κινήματος «Καταλάβατε την Γουόλ Στριτ» (Occupy Wall Street) συγκεντρώνονται στη Νέα Υόρκη στις 17 Σεπτεμβρίου.



Στις 25 Αυγούστου διεξάγεται η τελευταία ταυρομαχία στην Καταλονία μετά την απαγόρευση του εθίμου αυτού, από την τοπική κυβέρνηση.



Οι δύο λαμπερές στήλες από τα σημεία που βρίσκονταν οι Δίδυμοι Πύργοι, φωτίζουν τον ουρανό της Νέας Υόρκης, το βράδυ της 10 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα πριν τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.



Αντικαθεστωτικοί εξαπολύουν πύραυλο κοντά στη Σύρτη της Λιβυής, μία από τις τελευταίες πόλεις που κρατούσαν υπό τον έλεγχο τους δυνάμεις του Καντάφι.



Στις 20 Οκτωβρίου, ο Καντάφι πεθαίνει στα χέρια αντικαθεστωτικών. Ωμές εικόνες, παρμένες από ερασιτεχνικό βίντεο, με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Λιβύης νεκρό, κάνουν το γύρο του κόσμου.



Μια ημέρα μετά το θάνατο του ιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς, ο φοιτητής Jonathan Mak ποζάρει με το σχέδιο που δημιούργησε προς τιμήν του.



Αστυνομικός ψεκάζει με σπρέι πιπεριού φοιτητές κατά την διάρκεια καθιστικής διαμαρτυρίας στην Καλιφόρνια, στις 18 Νοεμβρίου.



Ο φοιτητής ρομποτικής Gildo Andreoni, αλληλεπιδρά με το χέρι ανθρωποειδούς που κατασκευάστηκε στο πανεπιστήμιο της Μπολόνια και παρουσιάστηκε στην έκθεση Robotville στις 29 Νοεμβρίου.



Περισσότεροι από 600 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την Ταϊλάνδη, αρχής γενομένης από τον Ιούλιο. Το κεφάλι ενός βούδα φαίνεται να έχει καλυφθεί μερικώς από νερό, σε ναό στην πόλη Ayutthaya, στις 6 Νοεμβρίου.



Διαδηλωτής στην πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου ετοιμάζεται να εκσφενδονίσει πέτρες κατά τη διάρκεια βίαιων συγκρούσεων την 21η Νοεμβρίου. Οι ταραχές που σημειώθηκαν τις ημέρες εκείνες, είχαν σαν αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 35 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων.

Ο άνθρωπος-αναπτήρας (video)

Posted: 28 Dec 2011 01:00 PM PST

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κάνει... Δείτε το βίντεο...




Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές