Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Σοκαριστικό βίντεο:Μητέρα βασανίζει σκύλο μπροστά στην 18 μηνών κόρη της

Posted: 28 Dec 2011 09:18 PM PST

ierosagon404 200x1311 14 200x1339 200x91 Σοκαριστικό βίντεο:Μητέρα βασανίζει σκύλο μπροστά στην 18 μηνών κόρη της Την έντονη αντίδραση της κοινής γνώμης της Βραζιλίας έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει μία γυναίκα να κακοποιεί βάναυσα μέχρι θανάτου, ένα μικρό σκυλάκι ράτσας Γιορκσάιρ μπροστά στην 18 μηνών κόρη της.

Το βίντεο τραβήχτηκε από την γειτόνισσα της γυναίκας η οποία αντιλήφθηκε το γεγονός και βιντεοσκόπησε τις σκληρές αυτές εικόνες. Η γειτόνισσα αμέσως πήγε και παρέδωσε το υλικό στην αστυνομία δίχως όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Απηυδισμένη από την κωλυσιεργία της αστυνομίας, η γυναίκα αποφάσισε να δημοσιεύσει το βίντεο στο διαδίκτυο. Αμέσως χιλιάδες άνθρωποι στην Βραζιλία το είδαν, και ένοιωσαν αγανακτισμένοι από τις σκληρές αυτές εικόνες.
Το εξοργιστικό δεν είναι μόνο το γεγονός πως η κακοποίηση γίνεται μπροστά στα μάτια του μικρού κοριτσιού, αλλά και πως η γυναίκα της οποίας τα στοιχεία έχουν δημοσιοποιηθεί, είναι νοσοκόμα σε ηλικιωμένα άτομα.

Η γυναίκα ονομάζεται Καμίλα ντε Μόουρα (Camila de Moura), και αφού προκλήθηκε σάλος στο διαδίκτυο, διατάθχηκε τελικά έρευνα εναντίον της.
Όταν οι αρχές πήγαν στο σπίτι της, αυτή προσπάθησε να δικαιολογήσει τα δικαιολόγητα, λέγοντας πως είχε μία πολύ άσχημη ημέρα και πως έχει νεύρα λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

Το σκυλί ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και πέθανε εξαιτίας των τραυμάτων του δύο ημέρες μετά.
Εκατοντάδες πολίτες υπέγραψαν αιτήσεις σε διάφορα γκρουπ που δημιουργήθηκαν στο Facebook απαιτώντας τη σύλληψη και την παραπομπή της στη δικαιοσύνη.

Η οργή των Βραζιλιάνων δεν έμεινε μόνο στο διαδίκτυο, αφού τα στοιχεία της οικογένειας βγήκαν στην δημοσιότητα με συνέπεια τόσο η Καμίλα αλλά και ο σύζυγός της ιατρός στο επάγγελμα να έχουν δεχθεί πάνω από 40.000 απειλητικά τηλεφωνήματα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας υποστήριξε πως η ζωή της οικογένειας έχει γίνει κόλαση καθώς «Είναι αδύνατο να παραμείνει στο σπίτι της. Έξω από την πολυκατοικία της συγκεντρώθηκε μια ομάδα πετώντας πέτρες προς το σπίτι της. Υπήρξαν ακόμη κάποιοι που προσφέρθηκαν να πληρώσουν δολοφόνους για να σκοτώσουν εκείνη, τον άντρα και την κόρη της» πρόσθεσε.

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες


infoblog

Σοκάρονται οι ντόπιοι που οι Αλβανοί ψωνίζουν πάνω από 500 ευρώ!

Posted: 28 Dec 2011 09:02 PM PST


Περνάνε καθημερινά τα σύνορα στα Γιάννινα και στη Θεσπρωτία, κάνουν άφθονα ψώνια στα σούπερ μάρκετ και επιστρέφουν στην πατρίδα τους.

Σοκάρονται οι ντόπιοι στα Γιάννινα και στη Θεσπρωτία, που βλέπουν Αλβανούς να ψωνίζουν με άνεση από.......
σούπερ μάρκετ, ξοδεύοντας πολλές φορές, πάνω από 500 ευρώ! Περνούν στα σύνορα στα Γιάννινα και στη Θεσπρωτία, αγοράζουν με ευκολία ό,τι βλέπει το μάτι τους
και ξαναγυρίζουν στην Αλβανία. Οι κάτοικοι της περιοχής, που τους βλέπουν, σοκάρονται, διότι οι ίδιοι, όπως λένε, στριμώχνονται πάρα πολύ οικονομικά και όταν πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ αγοράζουν με το δελτίο τα απολύτως απαραίτητα. Φαίνεται πως άλλαξαν τα πράγματα. Κάποτε πεινούσαν στην Αλβανία και ευημερούσαμε εμείς. Τώρα αρχίζουν να ευημερούν οι Αλβανοί και να πεινάμε εμείς. Έχει ο καιρός γυρίσματα...

katoci

Video: η τσιμτσιλή πριν την πλαστική!!!

Posted: 28 Dec 2011 08:59 PM PST

Βίντεο που προκαλεί σοκ: Η Τσιμτσιλή πριν την πλαστική...
Για όδους δεν το ξέρατε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δούλευε κάποτε στο MAD...



Δείτε την στα γυρίσματα του "Κάτσε Καλά" της Παπαρίζου και ίσως προσέξετε μια... μικρή διαφορά. Η παρουσιάστρια εμφανίζεται από το 0:47 και μετά.

24wro

Όσες γυναίκες έχουν σιλικόνη στο στήθος πρέπει να την βγάλουν!

Posted: 28 Dec 2011 01:50 PM PST



Οργή και φόβος επικρατεί μεταξύ των γυναικών που έχουν υποβληθεί σε πλαστική στήθους στη Λατινική Αμερική. Η Λ. Αμερική αποτελούσε σωτήρια αγορά για την πτωχευμένη γαλλική επιχείρηση Poly Implant Prothese (PIP) η οποία χρησιμοποιούσε βιομηχανική σιλικόνη αντί για ιατρική στα ενθέματα που κατασκεύαζε.



Περίπου 300.000 ενθέματα της PIP, που χρησιμοποιούνταν στην αισθητική χειρουργική για την ενίσχυση του μεγέθους του στήθους ή την αντικατάσταση χαμένων ιστών του μαστού, πουλήθηκαν σε όλο τον κόσμο, με δεκάδες χιλιάδες από αυτά να καταλήγουν στη Λατινική Αμερική, όπου η ζήτηση είναι υψηλή. Μόνο στην Κολομβία, περίπου 15.000 γυναίκες έχουν κάνει προσθετική στήθους .


Λίγο αργότερα, η FDA απέστειλε στον ιδρυτή της εταιρίας Ζαν Κλοντ Μας προειδοποιητική επιστολή στην οποία ανέφερε ότι τα εμφυτεύματα ήταν «νοθευμένα», επικαλούμενη τουλάχιστον 11 παραβιάσεις των κανόνων κατασκευής.


Η γαλλική κυβέρνηση πρότεινε την περασμένη εβδομάδα οι γυναίκες στη Γαλλία που έχουν εμφυτεύματα σιλικόνης της συγκεκριμένης εταιρίας να υποβληθούν σε αφαίρεσή τους από τους χειρουργούς τους καθώς τα εμφυτεύματα αυτά αποδείχτηκε ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να υποστούν ρήξη. Σε άλλες χώρες, όπως στη Βρετανία και τη Βραζιλία, οι αρχές έκαναν έκκληση στις γυναίκες που έχουν αυτά τα εμφυτεύματα να επισκεφθούν τον γιατρό τους για έλεγχο.
πηγή


Εντυπωσιακά τζάκια για όλα τα γούστα

Posted: 28 Dec 2011 01:46 PM PST







Ο χειμώνας θέλει ζεστασιά και τι καλύτερο από ένα τζάκι,
που μαζί με ζεστή σοκολάτα και καλή παρέα συνθέτουν ένα σκηνικό που δεν θα άφηνε κανέναν αδιάφορο… Βέβαια το τζάκι πέρα από την χρήση του ως μέσο θέρμανσης, αποτελεί και μέρος της διακόσμησης ενός χώρου γι'αυτό και υπάρχουν πραγματικά πολλά σχέδια για τζάκι, τα οποία καλύπτουν κάθε γούστο. Ας δούμε μερικά από αυτά…





Εντυπωσιακά τζάκια (1)

Εντυπωσιακά τζάκια (2)

Εντυπωσιακά τζάκια (3)

Εντυπωσιακά τζάκια (4)

Εντυπωσιακά τζάκια (6)

Εντυπωσιακά τζάκια (7)

Εντυπωσιακά τζάκια (8)

Εντυπωσιακά τζάκια (9)

Εντυπωσιακά τζάκια (10)

Εντυπωσιακά τζάκια (11)

Εντυπωσιακά τζάκια (12)

Εντυπωσιακά τζάκια (13)

Εντυπωσιακά τζάκια (14)

Εντυπωσιακά τζάκια (15)

Εντυπωσιακά τζάκια (16)

Εντυπωσιακά τζάκια (17)

Εντυπωσιακά τζάκια (18)

Εντυπωσιακά τζάκια (19)

Εντυπωσιακά τζάκια (20)

Εντυπωσιακά τζάκια (21)

Εντυπωσιακά τζάκια (22)

Εντυπωσιακά τζάκια (23)

Εντυπωσιακά τζάκια (24)

Εντυπωσιακά τζάκια (25)






otherside


Tι ρώτησε κρατούμενος τον Εφραίμ, μόλις τον είδε…!

Posted: 28 Dec 2011 01:32 PM PST


Tι ρώτησε κρατούμενος τον Εφραίμ, μόλις τον είδε…!
Απίστευτη ατάκα είδε το φως της δημοσιότητας, από την στιγμή που ο ηγούμενος Εφραίμ, ήρθε σε επαφή με κάποιον συγκρατούμενο του , στην 6η πτέρυγα, όπου φυλάσσονται όλοι όσοι έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα…
«Δεν μας λες και μας πως να στήσουμε μία off-shore;» ήταν η φοβερή ατάκα που πέταξε κρατούμενος, εδώ και 12 χρόνια, στις φυλακες Κορυδαλλού, απευθυνόμενος προς τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου…!
Ο ηγούμενος πάντως, σύμφωνα με όσους ήταν μπροστά, απλά τον κοίταξε απορημένος και συνέχισε με αργά βήματα προς το κελί του …
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

VIDEO: «Ομορφάντρα μου, θα σε αφήσω να μυρίσεις το λουκάνικο»

Posted: 28 Dec 2011 01:25 PM PST

Με την εξαιρετική διαφήμιση, η οποία έχει κάνει πάταγο τις τελευταίες ημέρες με τον «Ομορφάντρα» ασχολήθηκαν χθες οι «Ράδιο Αρβύλα».
Και αποφάσισαν να την προσαρμόσουν λίγο στην κρίση...
Έτσι το ζητούμενο σε αυτή την εκδοχή δεν είναι αν έχει... πρόσωπο ο «Ομορφάντρας» αλλά αν έχει... cent ο... Ωνάσης!
Δείτε το βίντεο-






mediagate

VIDEO: Σκύλος γαυγίζει την ώρα της ταινίας για συμπαράσταση

Posted: 28 Dec 2011 01:18 PM PST

Πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο είναι ένας γλυκύτατος σκύλος που βλέπει στην τηλεόραση μια ταινία με σκύλους στα χιόνια.
Το πανέξυπνο χάσκι αντιλαμβάνεται τι είναι αυτό που βλέπει και αρχίζει να γαυγίζει σε ένδειξη συμπαράστασης στους φίλους του στην οθόνη, που τρέχουν μέσα στα χιόνια.
Δείτε το αξιαγάπητο βίντεο-

mediagate

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία που την έκανε να ντρέπεται!

Posted: 28 Dec 2011 01:07 PM PST


Αυτή είναι μία φωτογραφία για την οποία η Δούκισσα παραδέχεται ότι ντρέπεται και σίγουρα δεν τη λες αθώα!
Άντε να τη χαρακτηρίσεις "καλλιτεχνική", αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς παρά να κάνεις πονηρές σκέψεις βλέποντάς την…





Κορίτσια με σέξυ εσώρουχα .

Posted: 28 Dec 2011 12:36 PM PST










ΈΚΤΑΚΤΟ: Τουρκικά πολεμικά ανάμεσα σε "Όμηρο" και "Λεβιάθαν"!!

Posted: 28 Dec 2011 10:07 AM PST

Πριν λίγο σύμφωνα με ισραηλινές πηγές, δύο τουρκικά πολεμικά σκάφη, μία κορβέτα και μία φρεγάτα, έλαβαν θέση μεταξύ της στενής θαλασσιας περιοχής που χωρίζει το ισραηλινό κοίτασμα "Λεβιάθαν" από το "Οικόπεδο 12" της Κύπρου, όπου πραγματοποιεί γεώτρηση η πλατφόρμα "Όμηρος" της Noble Energy.

Οι κινήσεις των Τούρκων έγιναν αντιληπτές από UAV που περιπολούσε νότια της Κύπρου, όταν τα δύο σκάφη, ξαφνικά ενώ βρισκόντουσαν στα βορειοανατολικά, έλαβαν πορεία νότια.


Από εκείνη την στιγμή παρακολουθούνται από το ισραηλινό Ναυτικό που έχει στείλει δύο περιπολικά στην περιοχή.

Στην περιοχή βρίσκονται και ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη για να συνδράμουν αν χρειαστεί στα ισραηλινλα περιπολικά, αφού η δύναμη των τελευταίων είναι πολύ μικρή σε σχέση με αυτή των τουρκικών σκαφών, ενώ μία πηγή ανέφερε ότι έχει σταλεί και ισραηλινό υποβρύχιο να επιτηρεί τα τουρκικά σκάφη, γιατί υπάρχει και η πληροφορίες ότι τα τουρκικά σκάφη συνοδεύονται από τουρκικό υποβρύχιο.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, τι τύπου είναι οι φρεγάτα, αν είναι O.H.Perry ή ΜΕΚΟ 200ΤΝ, αλλά η κορβέτα είναι Α69.

Είναι η πρώτη φορά από την έναρξη της κρίσης τον περασμένο Σεπτέμβριο που οι Τούρκοι παίρνουν τέτοια θέση μεταξύ των δύο κοιτασμάτων.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για οτιδήποτε νεότερο.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr




Ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει βγάλει τις καταθέσεις του από τη χώρα!! Αυτος θα μας σωσει;;;

Posted: 28 Dec 2011 10:04 AM PST

Η καταγραφή του «Πόθεν Έσχες» είναι σαφής:
Ο Αντώνης Σαμαράς έχει καταθέσεις ύψους περίπου 9.000 ευρώ σε Ελληνικές τράπεζες, και πάνω από 285.000 ευρώ στην KBC Bank SA, η οποία είναι τράπεζα του Βελγίου χωρίς καταθετικά προϊόντα ή άλλη retail παρουσία στην Ελλάδα.

Άρα: Από το οικονομικό έτος 2010 κιόλας ο Πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και φερόμενος ως εθνοσωτήρας της χώρας και μελλοντικός πρωθυπουργός εχει βγάλει τις καταθέσεις του από τη χώρα.



http://www.votegreece.gr/archives/16824

Βίντεο: Πώς να μη φιλάτε μια κοπέλα!

Posted: 28 Dec 2011 08:04 AM PST


Δείτε τι δεν πρέπει να κάνετε για να έχετε ελπίδες και για επόμενη φορά!...



Βρήκαμε και σας αποκαλύπτουμε φωτογραφία του Τσάκ Νόρις όταν ήταν μικρός!!

Posted: 28 Dec 2011 07:41 AM PST

Σας παρουσιάζουμε τη φωτογραφία της Ημέρας, με τον Chuck Norris σε παιδική ηλικία…


Φαινόταν από μικρός τι δυνατότητες θα είχε αργότερα!


topeiraxtiri

Μια αξύριστη τραγουδίστρια υποψήφια για τον διαγωνισμό της Eurovision!!(Video)

Posted: 28 Dec 2011 07:35 AM PST

tragoudaxir 200x128 Μια αξύριστη τραγουδίστρια υποψήφια για τον διαγωνισμό της Eurovision!!(Video) Μια συμμετοχή που θυμίζει λίγο αυτή της τρανσέξουαλ Dana International θα περιμένει -κατά πάσα πιθανότητα- τον διαγωνισμό της Eurovision για το 2012.Η εμφάνιση της Conchita Wurst στην αυστριακή κρατική τηλεόραση για το δημοφιλές talent show "Die Grosse Chance" ήταν μόνο η αρχή.




Οι φωνητικές της ικανότητες δεν ήταν αυτό που τράβηξε το κοινό, όσο… η έντονη τριχοφυία του προσώπου της, μια από τις συνέπειες της εγχείρισης αλλαγής φύλου. Το αποτέλεσμα; Μάλλον απωθητικό.
Παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν είναι απολύτως σίγουρο το αν θα εκπροσωπήσει την Αυστρία στον διαγωνισμό τραγουδιού που θα γίνει το 2012 στο Αζερμπαϊτζάν, η τραγουδίστρια θα συμμετάσχει στη διαδικασία επιλογής του αυστριακού τραγουδιού της 24ης Φεβρουαρίου 2012.

by ierosagon

Τρεις επιπλέον μήνες στρατιωτικής θητείας

Posted: 28 Dec 2011 04:28 AM PST

Στο Στρατό Ξηράς θα αυξηθεί στους 12 μήνες, στο Ναυτικό και την Αεροπορία στους 15.



Η μείωση των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού στις Ένοπλες Δυνάμεις λόγω της οικονομικής κρίσης και η παράλληλα εκτόξευση της ανεργίας, φουντώνει εκ νέου τα σενάρια για αύξηση της στρατιωτικής θητείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποιούνται....



τις τελευταίες ημέρες αλλεπάλληλες συσκέψεις για να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις.



Η μελέτη που έκανε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), προβλέπει αύξηση της θητείας κατά 3 μήνες και στα τρία σώματα.



Αυτό σημαίνει ότι η θητεία στο Στρατό Ξηράς θα αυξηθεί από τους 9 στους 12 μήνες, ενώ στοΝαυτικό και την Αεροπορία από τους 12 που είναι σήμερα θα πάει στους 15.



Με τη συγκεκριμένη πρόταση φαίνεται να συμφωνεί και ο υπουργός Εθνικής 'Άμυνας, αφού όπως τονίζεται από τη πλευρά του κ. Αβραμόπουλου, πρόκειται για την πρόταση των ειδικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ : Παιδικός Καρκίνος – Μια σούπερ επιχείρηση!

Posted: 28 Dec 2011 04:24 AM PST

ierosagon404 200x1311 141 200x15718 200x143 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ : Παιδικός Καρκίνος   Μια σούπερ επιχείρηση!Για να μάθετε πως αρρωσταίνουν τα παιδιά από καρκίνο θα ήθελα να προσέξετε αυτό που θα σας πώ (Τα πρόσωπα είναι φανταστικά).
- Ένα απόγευμα παίρνουν οι γονείς την ΜΑΙΡΟΥΛΑ (4 ετών) και την πηγαίνουν στον(στην) παιδίατρο για ένα συνηθισμένο εμβόλιο (MMR ας πούμε).Αφού εμβολιάσθηκε η μικρή έφυγαν και….
πήγαν σπίτι τους. Μετά από 3 περίπου μήνες η μαιρούλα αρχισε να έχει τα πρωινά για κανα 5λεπτο τάση για εμετό. Επίσης χωρίς ιδιαίτερη αιτία η μαιρούλα έπεφτε συνεχώς και χτυπούσε. Ανησύχησαν οι γονείς και πήγαν πάλι την μαιρούλα στον(στην) παιδίατρο. Μόλις είδε την μαιρούλα ο(η) παιδίατρος είπε στους γονείς να πάνε στα νοσοκομεία παίδων της Αθήνας και θα ειδοποιήσει να τους περιμένει νευρολόγος. Ανήσυχοι οι γονείς ρώτησαν τι συμβαίνει, οπότε ο(η) παιδίατρος τους απάντησε: Λόγο του εμβολίου που έκανε η μαιρούλα πιθανώς να έχει δημιουργηθεί κύστη με υγρό στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Οι γονείς σάστισαν.
-Πήραν την μαιρούλα και την πήγαν στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ όπου τους περίμενε νευρολόγος. Μόλις εξέτασε ο νευρολόγος την μαιρούλα έδωσε εντολή για μαγνητική στο κεφάλι. Οι γονείς τρελάθηκαν και είπαν στον νευρολόγο αυτά που τους είπε ο(η) παιδίατρος. Τότε κυνικά ο νευρολόγος τους είπε ότι μάλλον το υγρό έχει γίνει όγκος. Αμέσως η μητέρα ρώτησε τον γιατρό:Αφού τα εμβόλια δημιουργούν τέτοια προβλήματα γιατί οι γιατροί δεν ενημερώνουν τον κόσμο. Η απάντηση του νευρολόγου ήταν η εξής: Εγώ δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου αλλά ποιός μπορεί να τα βάλει με τις φαρμακοβιομηχανίες από την στιγμή που καταφέρνουν να εγκρίνει ο ΕΟΦ τα δηλητηριά τους; Ξαναρωτάει η μητέρα: Πως γίνεται να μην εμβολιάσω το παιδί μου και να το δεχτούν στο σχολείο; Απαντάει ο γιατρός: Μπορείς να πληρώσεις τον γιατρό να υπογράψει ότι έκανε το εμβόλιο το παιδί σου και να μην το κάνει. Οι γονείς ξέσπασαν σε λιγμούς.
- Έγινε τελικά η μαγνητική και βρέθηκε ότι η μικρή μαιρούλα είχε έναν όγκο 5 εκατοστά στο πίσω μέρος του κεφαλιού εξαιτίας ενός εμβολίου. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία για χειρουργείο. Εννοείτε ότι έπεσε και το σχετικό φακελάκι περί τα 3000 ΕΥΡΩ στον νευροχειρούργο.
Μέχρι εδώ είναι το πρώτο μέρος της επιχείρησης. Τα κρούσματα λευχαιμιών και όγκων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα μετά την εισαγωγή στην αγορά των νέων εμβολίων από το 2005 και μετά. Για προσέξτε το 2ο μέρος της επιχείρησης:
-Μετά από 10ήμερη παραμονή στην νευροχειρουργική η μαιρούλα μεταφέρεται στο πολυδιαφημησμένο νέο ογκολογικό νοσοκομείο ΜΑΡΙΑΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΠΙΔΑ. Στο μεταξύ βγήκε και η ιστολογική εξέταση και βρέθηκε ότι η μαιρούλα είχε κακοήθη όγκο. Αφού μπήκε στο δωμάτιο η μαιρούλα ήρθε ο(η) ογκολόγος ιατρός και είπε στους γονείς ότι το παιδί τους για να έχει καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να φέρουν ένα φάρμακο (EDOXAN) από τις ΗΠΑ διότι το EDOXAN εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ προέρχεται από ινδία και πακιστάν.
Έντρομοι οι γονείς ρώτησαν γιατί συμβαίνει αυτό. Ο(Η) ογκολόγος απάντησε: Διότι το υπουργείο υγείας έδωσε εντολή να προμηθευόμαστε τα πιο φθηνά φάρμακα που έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ. Όμως επειδή τα φάρμακα αυτά έχουν πολλά προσθετικά (έκδοχα) έχουν και περισσότερες παρενέργειες και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Έτσι οι γονείς ξεκίνησαν έναν αγώνα να φέρουν EDOXAN από τις ΗΠΑ. Φυσικά σχεδόν πούλησαν το μισό τους σπίτι.
-Έτσι ξεκίνησαν οι χημειοθεραπείες της μαιρούλας. Εκτός από το ΕΝΤΟΞΑΝ η μαιρούλα έπαιρνε ΟΓΚΟΒΙΝ, ΚΑΡΜΠΟΠΛΑΤΙΝΑ, ΒΕΠΕΣΙΝΤ σε διάφορες δόσεις και σχήματα. Οι θεραπείες που έκανε η μαιρούλα ήταν 4ήμερες και κοστίζουν 5000 ευρώ για το ταμείο περίπου(η μία 4ήμερη).
Εδώ ξεκινάει το τρίτο μέρος της επιχείρησης. Πριν προχωρήσω θα δώσω μερικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Για να καταπολεμηθεί η νόσος πρέπει να πέφτουν τα αιματολογικά και όχι να είναι φυσιολογικά, δηλαδή να πέφτουν σε επίπεδα που το παιδί να χρειάζεται μετάγγιση. Επομένως η αιμοσφαιρίνη να πέφτει κάτω από 8 και τα αιμοπετάλια κάτω από 20000.Βέβαια σε αυτή την περίπτωση με τα αιμοπετάλια το παιδί κινδυνεύει με εγκεφαλική αιμορραγία αλλά αυτό αντιμετωπίζεται με μετάγγιση.
-Η θεραπεία της μαιρούλας πήγαινε καλά. Σε κάθε θεραπεία τα αιματολογικά έπεφταν όλο και πιο πολύ οπότε χρειάζονταν μετάγγιση. Εδώ αρχίζει και το πρόβλημα. Τα αιμοπετάλια της μετάγγισης έχουν όριο ζωής από 1 μέρα εως 5 μέρες ανάλογα από το πόσο είναι αποθηκευμένα όμως αυτό πως μπορούν να το ξέρουν οι γονείς; Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι δεν μιλάνε αρκετά αν δεν πέσουν τα ανάλογα φακελάκια.
Έτσι η μαιρούλα έβαλε αιμοπετάλια αλλά ήταν για 2 ημέρες και το παιδί είχε πάθει από τις θεραπείες μυελική υποπλασία δηλαδή δεν παρήγαγε αιμοπετάλια ο μυελός. Οι γονείς νόμιζαν ότι όπως τις άλλες φορές έβαλε το παιδί τους αιμοπετάλια για 5 ημέρες. Την Τρίτη ημέρα το βράδυ το παιδί είδε ένα εφιάλτη πιέστηκε και επειδή δεν είχε αρκετά αιμοπετάλια έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία.
Το παιδί ενώ πήγαινε καλά στην θεραπεία τελικά πέθανε.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:
1η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΥΡΑΞΟΝΑ;
2Η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ;
3Η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ ΕΟΦ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ;
4Η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΛΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ.
5Η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ) ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;
ΠΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ; ΠΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;
ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΗΓΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ; ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
http://ksipnistere.blogspot.com

Κρυφή «νάρκη» απειλεί να τινάξει στον αέρα την οικονομία

Posted: 28 Dec 2011 04:07 AM PST

Στο υπουργείο Ενέργειας, σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία Εξωτερικών και Οικονομικών, τα τελευταία 24ωρα «τρέχουν» για να προλάβουν μια κατάσταση η οποία μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά δυσάρεστη για τη χώρα, μέσα στους αμέσως προσεχείς μήνες.

Κρυφή «νάρκη» απειλεί να τινάξει στον αέρα την οικονομία
Ο λόγος αφορά στην προοπτική η διεθνής κοινότητα να επιβάλει τελικώς εμπάργκο στις εξαγωγές προϊόντων από το Ιράν, όπερ σημαίνει ότι σε αυτή την περίπτωση, «κόβεται μαχαίρι» η εξαγωγή αργού πετρελαίου από τις πηγές της.
Με τις ανάγκες της Ελλάδας, όμως, σε «μαύρο χρυσό» να καλύπτονται πλέον σε ποσοστό που ξεπερνά και το 35% από την Τεχεράνη, μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.
Και στα αρμόδια υπουργεία της κυβέρνησης δεν θέλουν ούτε να τη σκέφτονται. Γι' αυτό και «τρέχουν» για να την προλάβουν.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η λύση, η οποία προκρίνεται, είναι αυτή της εξεύρεσης αργού κι από άλλες, εναλλακτικές πηγές, οι οποίες είναι βεβαίως πιο ακριβές, υπό την έννοια ότι δεν προμηθεύουν στην Ελλάδα αργό με πίστωση, αλλά μόνο με cash.
Αιτία;
Τα μεγάλα δημοσιονομικά της προβλήματα.
Επειδή, όμως, το στοκάρισμα αργού, έστω και ακριβότερα, θα πρέπει να διασφαλιστεί με κάθε τρόπο και κάθε κόστος, στην κυβέρνηση έχουν ξεκινήσει ήδη τη σχετική επιχείρηση, με στόχο να διασφαλίσουν αποθέματα για τουλάχιστον 6 μήνες.
Εκτιμάται ότι κατ' αυτόν τον τρόπο δημιουργούν ένα ασφαλές χρονικό περιθώριο για να μπορέσουν να χαράξουν πιο ψύχραιμα την ενεργειακή τους πολιτική, σε περίπτωση που η διεθνής κοινότητα επιβάλλει το εμπάργκο στο Ιράν.
Μένει, βεβαίως, όλα τα παραπάνω να αποδειχθούν στην πράξη, η οποία, συνήθως, είναι πολύ δυσκολότερη από τη θεωρία.
newsbomb

Γαργαλάει το γιο της για να μην πάθει ανακοπή!

Posted: 28 Dec 2011 04:02 AM PST


Ο λόγος είναι ότι η αναπνοή του μόλις ενός χρόνου Benn σταματά αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας και η μητέρα του πρέπει να τον γαργαλήσει για να αρχίσει και πάλι να αναπνέει κανονικά. Η 41χρονη μητέρα προειδοποιείται από ένα συναγερμό, όταν σταματάει η ανάσα του και εκείνη ορμά στην κρεβατοκάμαρά του για να τον…




ξεσηκώσει. Σύμφωνα με τους γιατρούς «Πρέπει να τον ξεσηκώσει με κάποιο τρόπο έτσι ώστε να ξυπνήσει και να αναπνεύσει». Για αυτό, η Sanchia Norris τον γαργαλάει είτε στα πέλματα των ποδιών του, ή κάτω από το πηγούνι του ή στο στομάχι του.

«Ένα βράδυ σταμάτησε να αναπνέει 23 φορές και έπρεπε να τον γαργαλάω συνεχώς για να τον κάνω να αρχίσει να αναπνέει πάλι» εξομολογείται. Ο μικρός Benn, ο οποίος γεννήθηκε πέρυσι το Νοέμβριο, πάσχει από άπνοια, ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που εντοπίζονται στα πρόωρα μωρά.

Η νόσος προκαλεί αναπνευστικά προβλήματα και έτσι μπορεί να σταματήσει για 20 δευτερόλεπτα ή περισσότερο η αναπνοή του όταν κοιμάται. Αυτό δεν συμβαίνει όταν οι μύες ενός μωρού και το νευρικό σύστημα έχει αναπτυχθεί πλήρως κατά τη γέννηση.

«Ήταν μικρότερος από το μήκος του χεριού μου. Οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν εξαιρετικά απίθανο να ζήσει» θυμάται η μητέρα. Ωστόσο, παρά τις αντιξοότητες, μετά από 18 εβδομάδες σε νοσοκομείο, Benn ήταν αρκετά καλά ώστε να επιτραπεί να πάει σπίτι του.

Να σημειωθεί ότι η Sanchia συγκεντρώνει χρήματα για την ενίσχυση της μονάδας μητρότητας στο νοσοκομείο Addenbrooke, όπου ο Benn γεννήθηκε.
24wro

"Ήμουν η σκλάβα της Lady Gaga, δεν με άφηνε ούτε να φάω"

Posted: 28 Dec 2011 03:51 AM PST

Η πρώην προσωπική βοηθός της Lady Gaga την μηνύει για περισσότερες από 7.000 εργατοώρες που δεν έχει πληρωθεί.

Νομικά είναι διατεθειμένη να κινηθεί εναντίον της Lady Gaga μια πρώην προσωπική της βοηθός με την καταγγελία ότι δούλευε εξωφρενικά πολλές ώρες και παρέμενε απλήρωτη.
Η Jennifer O' Neill δούλεψε για 13 μήνες στο πλευρό της Gaga και κατήγγειλε στη New York Post ότι 7.168 ώρες απλήρωτες με τα χρωστούμενα προς την ίδια να φτάνουν τα 380.000 δολάρια.
Η O' Neill κάνει λόγο για τις υπερβολικές απαιτήσεις που είχε η σταρ από την ίδια όπως το να βρίσκεται stand-by με την πετσέτα κάθε φορά που η Gaga έβγαινε από το μπάνιο, αλλά και να λειτουργεί ως ξυπνητήρι για τη σταρ.
Επιπλέον, η πρώην βοηθός δηλώνει πως η Gaga δεν της έδινε διάλειμμα ούτε για να φάει (πολλές φορές, ούτε για να κοιμηθεί), ενώ για την ιστορία, δεν είναι η πρώτη βοηθός της σταρ που έχει καταφερθεί εναντίον της, με την Angela Ciemny να έχει καταγγείλει ότι η Gaga την ανάγκαζε να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με αυτήν, γιατί η σταρ φοβόταν να κοιμάται μόνη.





Πηγή cosmo

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ : Το Τέλος Της Ανθρωπιάς

Posted: 28 Dec 2011 02:58 AM PST

Δείτε το βίντεο...


kafeneio-gr.

Απ΄το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο / Ellinofreneia H TAINIA / Full video 1 hour

Posted: 28 Dec 2011 02:47 AM PST

Τα πιο sexy tattoo της showbiz

Posted: 28 Dec 2011 02:41 AM PST



Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Το κορίτσι με τα τατουάζ», Rooney Mara, στην κεντρική φωτογραφία, δεν έκανε κανονικό τατουάζ στο σώμα της. Για τις ανάγκες της ταινίας όμως έκοψε το μαλλί της, ξύρισε τα φρύδια της και έκανε piercing στο στήθος της.


Υπάρχουν βέβαια πολλές διάσημες κυρίες που έχουν διακοσμήσει το σώμα τους με αρκετά σέξι τατουάζ. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα. Δες τα τατουάζ και μάθε τι είναι το καθένα!


Charlize Theron:
Το τατουάζ στον αστράγαλό της ταιριάζει με αυτό της μητέρας της. Είναι ένα ψάρι Koi, ιαπωνικό σύμβολο της αγάπης.


Rihanna: H σέξι pop star έχει ένα τατουάζ στη μέση στο οποίο αναγράφεται: «forgiveness, honesty, suppression and control» δηλαδή: συγχώρεση, ειλικρίνεια, καταστολή και έλεγχος. Οι λέξεις προέρχονται από ιερά κείμενα του ινδουισμού.


Angelina Jolie: Από τη συγκεκριμένη ομάδα διάσημων γυναικών δεν θα μπορούσε να λείπει η Angelina Jolie, η οποία δεν κρύβει την αγάπη της στα τατουάζ. Ανάμεσα στα σχέδια που βρίσκονται στο σώμα της, αυτό στον ώμο περιέχει τις συντεταγμένες από τα μέρη, στα οποία γεννήθηκαν τα έξι υιοθετημένα παιδιά της ηθοποιού και του Brad Pitt.


Evan Rachel Wood:
Η φράση από το ποίημα «A Dream Within A Dream» του Edgar Allen Poe «Όλα όσα βλέπουμε ή φαίνονται/ είναι ένα όνειρο μέσα στο όνειρο» κοσμεί στην πλάτη της Evan Rachel Wood.


Christina Aguilera: Φήμες θέλουν αυτό το τατουάζ να αναφέρεται στον πρώην της Jordan Bratman. Σε αυτό το τατουάζ η αναφέρεται ο στίχος από έναν εβραϊκό ψαλμό: «Ανήκω στον αγαπημένο μου και ο αγαπημένος μου μου ανήκει».


Megan Fox: Η ηθοποιός που αναστάτωσε το Hollywood αλλά και όλο τον κόσμο με την... ερμηνεία της στο Transformers έχει στην πλάτη της ένα τατουάζ που λέει « Όλοι θα γελάμε με τις επιχρυσωμένες πεταλούδες», το οποίο παραπέμπει σε μια φράση από την τραγωδία του Shakespeare «Βασιλιάς Ληρ».


Katy Perry: Το τατουάζ της Kate Perry ταιριάζει με αυτό του συζύγου της Russell Brand. Και στα δύο τατουάζ αναγράφεται «Anuugacchati Pravaha» που στα σανσκριτικά σημαίνει «Πήγαινε με τη ροή».


delamagen.gr

Έπεσε το κάστρο του δικομματισμού…

Posted: 28 Dec 2011 02:25 AM PST


Για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ βλέπει τη σκόνη του ΚΚΕ!
Ο κόσμος πλέον είναι απογοητευμένος, πιο δύσπιστος από ποτέ και το δείχνει απαντώντας τους με την ανοιχτή παλάμη.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB το ΠΑΣΟΚ μεταξύ των κατοίκων της Αθήνας είναι πλέον τρίτο κόμμα.
Στην Αθήνα όπου κατοικεί το 30% του πληθυσμού της χώρας το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να συγκεντρώνει 10,1% των ψηφοφόρων και να κατατάσσεται στην τρίτη θέση, καθώς το ΚΚΕ με ...
10,3% περνά δεύτερο, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,6% και η Δημοκρατική Αριστερά με 8,1%.
Η κοινωνία έπαψε πλέον να έχει μνήμη χρυσόψαρου γεγονός που καταγράφεται… Αυτοί όμως δεν καταλαβαίνουν τίποτα, μόλις αντιληφθούν ότι θίγονται τα συμφέροντά τους, με την επίφαση της ιδεολογίας και της ανιδιοτέλειας ξεκινούν την προπαγάνδα…
Ζούμε δύσκολες στιγμές, η χώρα μας πρέπει να πάρει την νέα δανειακή σύμβαση, άλλες φορές επικαλούνται την ενότητα που πρέπει να έχουμε ως κοινωνία και δεν ξέρω τι άλλο, για να κάνουν ότι δεν ακούν.
Και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό έχουμε και τον προβληματισμένο ΓΑΠ, ο οποίος δεν «ξέρει» αν θέλει να φύγει!!! Εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτός έχει κολλήσει στην καρέκλα της εξουσίας χωρίς να έχει καταλάβει ότι είναι πολιτικό «πτώμα» και τρέχει σε συναντήσεις από δω και από εκεί ενώ εκφράζει και την στήριξη του στον Λουκάκο.
Όσο για τον Αντωνάκη μόνο τις κορώνες του ακούμε και από τηγανίτα τίποτα…Μέσα στις χρονιάρες μέρες βιώνουμε «αντιδικίες» μεταξύ κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ αλλά και του ΛΑΟΣ που μπήκε στο παιχνίδι από το παράθυρο!!!
Και εμείς το μόνο που μπορούμε να αναμένουμε είναι το «κούρεμα» των επικουρικών συντάξεων, καθώς και «κούρεμα» των ιδιωτών Κατόχων Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου με τον τίτλο PSI που έτσι και αποτύχει, θα μας… γα..σουν!!!
Μήπως ήρθε η ώρα η δυσαρέσκεια να μην εκφράζεται μόνο στις δημοσκοπήσεις αλλά και στην πράξη στέλνοντας τους όλους για κούρεμα και γιατί όχι και για χαλάουα;

Το σημείο G στον άνδρα

Posted: 28 Dec 2011 02:17 AM PST

Η εξερεύνηση του κορμιού σας είναι ο μόνος τρόπος να διαπιστώσετε εάν το σημείο G μπορεί να σας χαρίσει την υπέρτατη ηδονή ή εάν το όλο θέμα δεν είναι παρά μία πλάνη....



Τη δεκαετία του 1940 στη Γερμανία, ένας γυναικολόγος-μαιευτήρας, ο Ερνστ Γκράφενμπουργκ, υποστήριξε ότι είχε κάνει μια ανακάλυψη. Είχε εντοπίσει μιαν άγνωστη, εσωτερική ερωτογενή ζώνη στις γυναίκες που συμμετείχαν στις έρευνές του. Ξεκίνησε τότε μια διαμάχη ανάμεσα στους επιστήμονες σχετικά με την ύπαρξη του σημείου G (το αρχικό γράμμα του ονόματος Grafenburg) στον άνδρα και στη γυναίκα. Είναι σχεδόν βέβαιο πως υπάρχει μια κρυφή περιοχή, σε ορισμένους τουλάχιστον άνδρες και γυναίκες, η οποία, όταν ερεθιστεί, προκαλεί απερίγραπτη ηδονή και οργασμό. Στις γυναίκες είναι γνωστή ως σημείο G, στους άνδρες εντοπίζεται στον αδένα του προστάτη.



Οι παθολογοανατόμοι όμως δεν έχουν βρει έως τώρα το σημείο G (όταν ερεθιστεί μοιάζει με φασολάκι) σε όσες γυναίκες έχουν κάνει νεκροψία. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν πως το συγκεκριμένο σημείο έχουν μόνο μερικές γυναίκες. Αλλοι φρονούν ότι επειδή το πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου είναι πολύ ευαίσθητο, μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλεί οργασμό. Αλλοι απορρίπτουν αυτές τις θεωρίες ως ανόητες και υποστηρίζουν ότι όλος αυτός ο θόρυβος δημιουργεί σε άνδρες και γυναίκες αδικαιολόγητο συναίσθημα ανεπάρκειας και άγχους. Τελικά, η εξερεύνηση του κορμιού σας είναι ο μόνος τρόπος να διαπιστώσετε εάν το σημείο G μπορεί να σας χαρίσει την υπέρτατη ηδονή ή εάν το όλο θέμα δεν είναι παρά μία πλάνη.



Το Σημείο G στον άνδρα



Το σημείο G στον άνδρα είναι ο αδένας του προστάτη.

Το σημείο G είναι ο αδένας του προστάτη ο οποίος, όπως το αντίστοιχο σημείο στη γυναίκα, βρίσκεται γύρω από την ουρήθρα στον αυχένα της ουροδόχου κύστης. Ο αδένας αυτός παράγει ένα υγρό που κατά τη συνουσία βοηθά την κίνηση των σπερματοζωαρίων προς τον κόλπο. Πολλοί άνδρες υποστηρίζουν ότι η διέγερσή του, πριν από ή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, οδηγεί σε έναν έντονο οργασμό και σε μια εκσπερμάτωση μάλλον ήρεμη παρά ορμητική. Είναι πολύ δύσκολο να ανακαλύψει κάποιος το σημείο G του, δηλαδή τον αδένα του προστάτη που βρίσκεται μέσα στο σώμα. Ο μόνος τρόπος να τον αγγίξετε, είναι από τον πρωκτό. Η καλύτερη θέση για να τα καταφέρετε είναι να ξαπλώσετε ανάσκελα, με τα γόνατα λυγισμένα και τα πέλματα να ακουμπούν με όλη τους την επιφάνεια στο δάπεδο ή με τα γόνατα λυγισμένα έως το στήθος. Περάστε τον αντίχειρα στον πρωκτό και πιέστε το πρόσθιο τοίχωμα. Θα αισθανθείτε τότε μια στερεή μάζα, μεγάλη όσο ένα καρύδι, τον προστάτη.



Η διέγερσή του

Ακόμα και αν η σύντροφός σας δεν αγγίξει καν το πέος σας, το πιθανότερο είναι ότι και στύση θα έχετε και οργασμό.

Ο πρωκτός είναι ευαίσθητος και καθόλου συνηθισμένος να δέχεται ξένα σώματα, τα οποία είναι μάλιστα στεγνά. Σιγουρευτείτε ότι τα νύχια σας είναι κομμένα κοντά και τα δάχτυλά σας αλειμμένα με βαζελίνη ή κάποια παρόμοια λιπαντική ουσία, προκειμένου να αποφύγετε πιθανό τραυματισμό του. Αν προτιμάτε να σας διεγείρει η παρτενέρ σας, ξαπλώστε μπρούμυτα και αφήστε τη να περάσει το δάχτυλό της στον πρωκτό σας. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ώσπου να συνηθίσει το δάχτυλο εκεί μέσα, και ύστερα ζητήστε της να ψηλαφίσει το πρόσθιο τοίχωμα, ώσπου να αγγίξει τον προστάτη. Μπορεί τότε να αρχίσει τις μαλάξεις και στη συνέχεια να τον χαϊδεύει πάνω κάτω.



Ολη αυτή η διαδικασία μπορεί να σας κουράσει και τους δύο, αλλά θα διευκολυνθείτε αν τραβήξετε τα γόνατά σας πίσω, προς το στήθος σας. Ακόμα και αν η σύντροφός σας δεν αγγίξει καν το πέος σας, το πιθανότερο είναι ότι και στύση θα έχετε και οργασμό. Αυτή η τεχνική δεν είναι τόσο «βρόμικη» όσο θα νομίζετε, γιατί, εάν δεν είστε δυσκοίλιος, δεν θα υπάρχουν κόπρανα στο κάτω μέρος του πρωκτού. Η παρτενέρ σας όμως πρέπει ούτως ή άλλος να πλύνει αμέσως μετά τα χέρια της και να μη χαϊδέψει τον κόλπο της, για να μη μεταφέρει μικρόβια. Πολλές γυναίκες προτιμούν να χρησιμοποιούν πλαστικά γάντια μιας χρήσεως, τα οποία προστατεύουν επίσης από τη μετάδοση του ιού του ΑΙDS.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές