Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Ο… μπαλαδόρος Πρίγκιπας Γουίλιαμ

Posted: 28 Dec 2011 03:00 AM PST

Γνήσιος Άγγλος ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θα μπορούσε παρά να λατρεύει το ποδόσφαιρο.

read more

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Posted: 28 Dec 2011 08:01 AM PST

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Περιμένει το πρώτο της παιδί η Πέγκυ Τρικαλιώτη! Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της, Θανάσης Δόσης, διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία, περιμένουν το αγγελούδι τους.

Διαβάστε περισσότερα στο www.gossip-tv.gr

Ο Βαξεβάνης και οι φοροφυγάδες που όλοι αγαπήσαμε…

Posted: 28 Dec 2011 07:49 AM PST

Ο Βαξεβάνης και οι φοροφυγάδες που όλοι αγαπήσαμε...

Μια εκπομπή που ήταν έτοιμη, δεν προβλήθηκε στην ώρα της, προκάλεσε μια σειρά επιστολών, αντεγκλήσεων, ψιθύρων και φημών στο χώρο. Τελικά χθές το βράδυ, οι θεότητες της κρατικής τηλεόρασης, έδωσαν την ευλογία τους, να προβληθεί η εκπομπή του Βαξεβάνη, που κάνει την δουλειά του με συνέπεια και σοβαρότητα, χωρίς να υπολογίζει προσωπικό κόστος. Γιατί υπάρχουν ευτυχώς ακόμα και τέτοια φαινόμενα, τα τελευταία κατά πως δείχνει, στη δημοσιογραφία, ή τουλάχιστον στην «υψηλή δημοσιογραφία», των διακεκριμένων εκπροσώπων της. Ανθρώπων που πιο πολύ star λογίζονται πια, παρά δημοσιογράφοι.

Από την εκπομπή –που καλό θα ήταν να ξαναδούμε σε προγραμματισμένη ώρα και δημοσιοποιημένη – μάθαμε πως στην Ελλάδα είχαμε «φτωχές επιχειρήσεις με πλούσιους επιχειρηματίες», πως το πιο προσοδοφόρο έργο των μεγαλοοφειλετών ήταν το κοινωνικό τους status, πως αρέσκονταν σε φιλανθρωπίες και ένα lifestyle βουτηγμένο στο glitter και στην χρυσόσκονη, πως νόμοι υπάρχουν πάρα πολλοί αλλά δεν εφαρμόζονται ή προσαρμόζονται στα μέτρα των πλουσίων.

Σε αυτόν τον τόπο ακόμη ο νόμος, εφαρμόζεται για τον φτωχό. Ο πλούσιος είναι πάνω και πέρα από το νόμο. Άθικτος στο μεγαλείο της διαπλοκής, του εκβιασμού, της ρεμούλας, της μίζας, του μεγάλου δώρου, της ιδιοτελούς μυστικής συμφωνίας.

OK! Δε περιμέναμε να ανοίξει το Κουτί της Πανδώρας για να τα μάθουμε όλα αυτά. Αλλά είναι ωραίο πράγμα η τηλεόραση να μπορεί, να έχει την δύναμη, την ελευθερία ακόμη να βροντοφωνάζει αλήθειες...

Έξυπνος καθαρισμός για έξυπνα gadget

Posted: 28 Dec 2011 07:45 AM PST

Έξυπνος καθαρισμός για έξυπνα gadget

Δαχτυλιές, σκόνη, θολούρα. Τρεις λέξεις που δεν θα ξαναμπούν στη καθημερινότητά σας αφού διαβάσετε το παρακάτω κείμενο.

Ένα από τα πιο εκνευριστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα smartphones που πλέον έχουν κυριεύσει, καλώς ή κακώς, τη ζωή μας, είναι το πόσο εύκολα και γρήγορα μπορεί να βρωμίσει η οθόνη τους. Μέχρι το τέλος της ημέρας το λαμπερό μας smartphone έχει γεμίσει με δαχτυλιές, σκόνη και θαμπάδα από τα αγγίγματα και τις ομιλίες και η οθόνη του είναι ένα μαύρο χάλι. Και, αντικειμενικά να το δεις, σε κανέναν δεν αρέσει να γίνεται χάλι το αγαπημένο του gadget.

Τα SmartWipes είναι η λύση σε αυτό το «first world problem» και σας υπόσχονται να κρατούν το έξυπνο κινητό σας πεντακάθαρο και αστραφτερό με τον πιο απλό αλλά εξίσου έξυπνο τρόπο. Βάζετε τα δάχτυλά σας μέσα στο ειδικό μαντηλάκι και το περνάτε πάνω από την οθόνη του smartphone, της ταμπλέτας ή και, γιατί όχι, της οθόνης τους desktop ή του laptop σας.

Το SmartWipe θα αφήσει όσο ειδικό καθαριστικό υγρό χρειάζεται για να απολυμάνει και να καθαρίσει την οθόνη. Έπειτα, γυρίστε το από την άλλη πλευρά και περάστε ξανά την οθόνη για να την στεγνώσετε. Τόσο απλά.

Τα SmartWipe πωλούνται σε συσκευασίες των 6, το καθένα ξεχωριστά συσκευασμένο ώστε να κρατά την υγρασία του, και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από εδώ.

Πώς να κάψετε αποτελεσματικά το κοιλιακό λίπος

Posted: 28 Dec 2011 07:21 AM PST

Πώς να κάψετε αποτελεσματικά το κοιλιακό λίπος

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να κάψετε το λίπος που συσσωρεύεται στην κοιλιά είναι να τρώτε ολόκληρα, φυσικά τρόφιμα. Κόβοντας αυστηρά τα σάκχαρα, τα τρόφιμα που έρχονται μέσα σε σακούλες και κουτιά, κεκορεσμένα λίπη, trans-λιπαρά και επεξεργασμένα τρόφιμα θα κάψατε σίγουρα το κοιλιακό λίπος και θα αποκτήσετε καλύτερη υγεία. Επίσης, φροντίστε να πίνετε νερό και κυρίως ροφήματα χωρίς ζάχαρη όπως το τσάι. Ρυθμίστε, τέλος, την πρόσληψη θερμίδων σας για την επίτευξη των στόχων απώλειας λίπους που έχετε θέσει.

Η Πέρι και η Χαβάη!

Posted: 28 Dec 2011 06:50 AM PST

Η Κέιτι Πέρι πήρε τα μπανάκια της στην εξωτική Χαβάη και έκανε εναλλακτικά Χριστούγεννα! Απολαύστε τις φωτογραφίες!

read more

Παπαδόπουλος: Σχολιάζει την κλήρωση για το top 16

Posted: 28 Dec 2011 06:53 AM PST

Τι δήλωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος για την κλήρωση για το top 16;

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Νίκος Κουρής: «Γελάω από τα νεύρα µου, από απόγνωση»

Posted: 28 Dec 2011 06:43 AM PST

Πόσο χρονών γίνεται ο Νίκος Κουρής; Τι είναι αυτό που τον κάνει να γελά και γιατί;

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ποια ηθοποιός παραλίγο να προβεί σε αποκαλύψεις;

Posted: 28 Dec 2011 12:24 AM PST

Είναι διάσημη για τις καμπύλες της και αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Μεξικό για διακοπές.

read more

Νίκος Κουρής: «Γελάω από τα νεύρα µου, από απόγνωση»

Posted: 27 Dec 2011 09:06 AM PST

Πόσο χρονών γίνεται ο Νίκος Κουρής; Τι είναι αυτό που τον κάνει να γελά και γιατί;

read more

Νίκος Κουρής: «Γελάω από τα νεύρα µου, από απόγνωση»

Posted: 28 Dec 2011 06:43 AM PST

Πόσο χρονών γίνεται ο Νίκος Κουρής; Τι είναι αυτό που τον κάνει να γελά και γιατί;

read more

Παπαδόπουλος: Σχολιάζει την κλήρωση για το top 16

Posted: 28 Dec 2011 06:53 AM PST

Τι δήλωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος για την κλήρωση για το top 16;

read more

Οι σταρ κάνουν σκι στο Άσπεν

Posted: 28 Dec 2011 12:22 AM PST

Kate Hudson, Matt Bellamy, Antonio Banderas, Melanie Griffith και άλλοι σταρ της σόουμπιζ δείχνουν αυτές της μέρες τις ικανότητές τους στα χειμερινά σπορ.

read more

Ποιος τραγουδιστής απολαμβάνει αυτή τη θέα;

Posted: 28 Dec 2011 06:41 AM PST

Γνωστός τραγουδιστής βρήκε χρόνο να ξεκουραστεί!

read more

Πώς είναι η ιδανική τηλεόραση για τη Βίκυ Παπαδοπούλου;

Posted: 28 Dec 2011 03:32 AM PST

Η Βίκυ Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της ρωτήθηκε πως θα ήθελε να είναι η ιδανική τηλεόραση. Ποια είναι η άποψη της ηθοποιού;

read more

O Χατζηνικολάου απαντά στην φημολογία περί Ant1!

Posted: 28 Dec 2011 06:14 AM PST

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα πώς ο Νίκος Χατζηνικολάου αλλάζει τηλεοπτική στέγη, πως ο δημοσιογράφος πηγαίνει στον Ant1!

read more

Νέος γάμος για τον Steven Tyler!

Posted: 28 Dec 2011 12:19 AM PST

Αποφάσισε να κάνει ακόμη μία προσπάθεια ως παντρεμένος ο Steven Tyler.

read more

Δημήτρης Παπανικολάου: Στην Γλυφάδα με την οικογένειά του

Posted: 28 Dec 2011 06:17 AM PST

Οικογενειακές στιγμές για τον Δημήτρη Παπανικολάου και βόλτες στα μαγαζιά για τα ψώνια των γιορτών.

read more

O Mύρωνας Στρατής μιλάει στη σύντροφό του για Παπαβασιλείου-Τσαπανίδου-Νομικού

Posted: 28 Dec 2011 06:00 AM PST

O Mύρωνας Στρατής μιλάει στη σύντροφό του για Παπαβασιλείου-Τσαπανίδου-Νομικού

Σε μια πρωτότυπη συνέντευξη, η Μαίρη Συνατσάκη ανέκρινε τον σύντροφό της και τον ρώτησε πράγματα που αφορούν στην ίδια αλλά και σε άλλες πανέμορφες κυρίες της showbiz. Η αμηχανία ήταν εμφανής αλλά το αποτέλεσμα πολύ γλυκό.

Στην ερώτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης για το λόγο που ο Μύρωνας Στρατής χρησιμοποιεί πάντα την κοπέλα του για να συμμετέχει στα video clip του, ο ίδιος απάντησε με χιούμορ: «Είναι η πιο οικονομική λύση! Επίσης, έχει αδυνατήσει και χωράει σε όλα τα δείγματα οπότε δεν πρέπει να παίρνουμε και πολλά ρούχα».

Ποιο είναι όμως το τραγούδι που του έχει κάνει εντύπωση το τελευταίο διάστημα, αν και δε μοιάζει με το ρεπερτόριό του; «Τελευταία, ένα κομμάτι που μπορεί οι φίλοι να μην περίμεναν ότι μου αρέσει είναι του Κωνσταντίνου Αργυρού, το "Μάλλον κάτι ξέρω". Είναι πολύ ωραίο τραγούδι αλλά δεν έχει να κάνει με το τι ακούω συνήθως» ανέφερε χαμογελαστός, ενώ ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έχει έρθει σε αμηχανία από αντίδραση θαυμάστριάς του: «Όχι ποτέ. Ίσως γιατί κι εγώ είμαι πάντα ανοιχτός, χαμογελαστός, σαν το αρκουδάκι της αγάπης και δεν αφήνω περιθώρια πολλά με τον τρόπο μου».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να βαθμολογήσει τρεις ωραίες κυρίες, αρχικά αρνήθηκε, λέγοντας: «Είμαι δοσμένος μόνο σε μια γυναίκα» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου είναι πολύ δύσκολο να βαθμολογήσω. Όλες έχουν την ομορφιά τους. Η Παπαβασιλείου είναι πάρα πολύ σέξι, η Δούκισσα έχει την "υγιεινή" ομορφιά όπως τη λέω εγώ, έχει ένα "υγιεινό" χαμόγελο και η Τσαπανίδου, είναι η Πόπη Τσαπανίδου! Μια πολύ όμορφη γυναίκα, πολύ καλοντυμένη». Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη του τραγουδιστή μέσα σε πέντε λεπτά που απέδειξε πόσο απλός είναι στην ζωή του και πόσο ερωτευμένος είναι με ένα από τα πιο γλυκά κορίτσια που έκανε τάχιστα βήματα στην καριέρα του.

Το πιο διάσημο σκυλί στα social media της Ελλάδας

Posted: 28 Dec 2011 05:40 AM PST

Το πιο διάσημο σκυλί στα social media της Ελλάδας

Αν δεν γνωρίζετε ήδη τον Bonno ήρθε η ώρα να τον μάθετε.

Ο Bonno είναι το σκυλί της καλύτερης μου φίλης της Νίκης. Τον αγαπώ, αλλά δεν του το λέω ποτέ γιατί με τυραννά και δεν θέλω να πάρει (περισσότερο) αέρα. Tον κράζω για τα σάλια του, για τα κιλά του που βρίσκονται συνεχώς πάνω σε κάποιον άνθρωπο, την αστείρευτη ενέργεια του, το περίεργο πρόσωπο του και φυσικά την ακατάπαυστη επιθυμία του για σεξ. Στο μόνο που συμφωνώ μαζί του είναι η αίσθηση του στυλ του που περίτρανα αποδεικνύει τη hipster αισθητική του. Αυτό το, ομολογουμένως, cool σκυλί μπορεί να έχει κερδίσει την προσοχή όλων στην ευρύτερη οικογένεια μας (ναι, οι φίλοι είναι οικογένεια), αλλά αυτός ο μικρός αριθμός ανθρώπων δεν είναι οι μόνοι στηρίζουν το αγαπημένο μας ανιψιό, γαλλικό bulldog ήθελα να πω.

Η μαμά του, η Νίκη εδώ και καιρό έχει φροντίσει ο Bonno να φωτογραφηθεί για μεγάλα περιοδικά και στήλες κατοικίδιων, να αποκτήσει το δικό, διάσημο blog και να γίνει ένας μικρός ήρωας στο instagram (δείτε τις φωτογραφίες της nikikounelion και θα καταλάβετε). Πρόσφατα όμως, η φωτογραφία του μικρόσωμου γαλλικού bulldog με το χριστουγεννιάτικο σκούφο μπήκε και στη σελίδα των popular του Hipster (γνωστού social network στο iPhone) και έτσι χιλιάδες χρήστες από όλο τον κόσμο είδαν και αγάπησαν τη φωτογραφία του.

Όσο και να μη θέλω να το παραδεχτώ. Αυτό το σκυλί είναι ένας local και soon to be international celebrity. Και εγώ ένας περήφανος θείος. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά αγαπημένε Bonno. Σε αγαπώ ακόμα και αν δεν σε έχω κάνει τατουάζ όπως ο μπαμπάς και αν δε σε ποστάρω συνέχεια στο twitter όπως η μαμά.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές