Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Μαριάννα Καλλέργη-Αλεξέϊ: Ανοίγουν παγοδρόμιο στην Αθήνα;

Posted: 05 Dec 2011 09:10 AM PST

Η Μαριάννα Καλλέργη επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι οι συγγενείς της Πάμελας λογομάχησαν με την κριτική επιτροπή μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, που της έδειξε την έξοδο από το παιχνίδι.

read more

Ο Καραφώτης τα «έσπασε» στον Μάγκα

Posted: 05 Dec 2011 09:34 AM PST

Ο Κώστας Καραφώτης άφησε τα μπουζούκια και έπιασε τα κλαρίνα.

read more

Πονάτε στην περίοδο;

Posted: 05 Dec 2011 05:34 AM PST

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα περί το 80% των γυναικών αντιμετωπίζει τουλάχιστον ήπια συμπτώματα στην περίοδο.

read more

«Την ώρα της εξέτασης οι εξεταζόμενοι πρέπει να είναι τελείως γυμνοί», ανακοίνωσε Λιμενικό Σώμα

Posted: 05 Dec 2011 08:57 AM PST

Πριν λίγες μέρες μια νεαρή γυναίκα υποψήφια για να εισέλθει στο Λιμενικό Σώμα, κατήγγειλε ότι δέχτηκε σεξιστική επίθεση. Οι αρχές του Λιμενικού Σώματος έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσαν από τι εξετάσεις πρέπει να περάσουν οι υποψήφιοι.

read more

Ο «Βαγγέλης» πληρώθηκε και μπαίνει πλατό

Posted: 05 Dec 2011 09:34 AM PST

Σταδιακή απεμπλοκή του προβλήματος χρηματοδότησης των παραγωγών του επιχειρεί το Mega.

read more

Θύμα της οικονομικής κρίσης και η Oprah Winfrey

Posted: 05 Dec 2011 09:20 AM PST

Τι κι αν στη λίστα του Forbes φιγουράρει ως η πιο πλούσια γυναίκα της showbiz; Η οικονομική κρίση «σκέπασε» και την Οprah Winfrey, η οποία βγάζει στο ενοίκιο την χλιδάτη 6όροφη σπιταρόνα της!

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Η ΕΤ1 κλείνει αλλά… εντάσσει νέες εκπομπές!

Posted: 05 Dec 2011 09:12 AM PST

Τελικά η ΕΤ1 κλείνει ή δεν κλείνει; Γιατί, μάλλον κάποιο «επεισόδιο» έχουμε χάσει μετά την αλλαγή φρουράς στο υπουργείο Επικρατείας.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Με ποιους βρέθηκε σε… Χαμάμ ο Γιάννης Μπέζος;

Posted: 05 Dec 2011 09:02 AM PST

Ο Γιάννης Μπέζος έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να κάνει κάτι που του αρέσει.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

SMS ετών 19

Posted: 05 Dec 2011 09:02 AM PST

Στις 3 Δεκεμβρίου του 1992 στάλθηκε το πρώτο γραπτό μήνυμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ας μιλήσουμε σοβαρά…

Posted: 05 Dec 2011 09:01 AM PST

Ας μιλήσουμε σοβαρά...

Πέρασαν τρία χρόνια κιόλας, από την στιγμή που η σφαίρα στα Εξάρχεια βρήκε στο σώμα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ένα ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου Γιάννη Μούτσου για τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008, που επαναπροσδιόρισαν την έννοια της είδησης, προβάλλεται απόψε, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου , στις 19:30, στο "BOOZE" στην Κολοκοτρώνη. Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση, για την αλλαγή στο τοπίο της δημοσιογραφίας, της είδησης, της πληροφορίας και του ρεπορτάζ. Όλα άλλαξαν από εκείνο το απόγευμα, άλλωστε. Ακόμα και ο τρόπος που επικοινωνούμε.

Τα Ηλεκτρονικά ΜΜΕ, οι παντοδύναμοι γίγαντες της ενημέρωσης, βρέθηκαν απέναντι σε μια απρόβλεπτη αλλαγή: τη μαρτυρία και την γνωστοποίηση της, από απλούς πολίτες
«Δυο παράλληλες αφηγήσεις που ξεκίνησαν από τον κρότο του πιστολιού του αστυνομικού. Δυο παράλληλοι κόσμοι -τα τηλεοπτικά κανάλια απέναντι στα Blogs, το Twitter και το Facebook. Από την μια, τα θεσμικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, από την άλλη ο κάθε πολίτης που με το κινητό του, την φωτογραφική του μηχανή και το κινητό ίντερνετ μετέδιδε μια διαφοροποιημένη πραγματικότητα, άλλοτε πλήρη και ακριβή, άλλοτε μονόπλευρη και αποσπασματική. Τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ψυχροί επαγγελματίες, φορείς των τεχνολογικών αλλαγών και δεινοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων, συναγωνίστηκαν την δημοσιογραφία των πολιτών παρουσιάζοντας μια «διαφορετική» αφήγηση που έκτοτε καθόρισε τον τρόπο με τον οποίο ενημερωνόμαστε. Η ενημέρωση δεν θα είναι ποτέ πια όπως την ξέραμε», διαβάζω για την συγκριμένη προβολή.

Και ναι, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε χωρίς θορύβους, χωρίς ρύπους στις κουβέντες μας, για τη μεγάλη αλήθεια των αλλαγών που ζούμε και να παραδεχτούμε, μήπως, πως η είδηση, η δημοσιογραφία πάντα θα υπάρχει, αλλά όχι με τον μορφή που εμείς την σπουδάσαμε και την δουλέψαμε.

Και πόσο έντονο μου γίνεται αυτό, βλέποντας τηλεόραση, τον αυτόπτη μαρτύρα –μέχρι πρότινος- των ειδήσεων. Ο ΣΚΑΪ απ το πρωί ως το βράδυ, παίζει ύμνους για το μνημόνιο, που ευτυχώς και ανέλαβαν οι Γερμανοί το κράτος και θα σωθούμε οι κάφροι κάτοικοι, το Mega στις ειδήσεις του μόνο πως οι πολίτες δεν πέφτουν μόνοι τους πάνω στα γκλομπ των ΜΑΤ δε μας λέει, ο ΑΝΤ1 αντιμετωπίζει χλιαρά ότι συμβαίνει και το Star ασχολείται με το ντεκολτέ της Παπαρίζου! Και φυσικά δε περιμένουμε απ τα κρατικά κανάλια, δεν περιμέναμε και δε θα περιμένουμε!

Η προβολή λοιπόν του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ είναι μια καλή αφετηρία για συζήτηση, τώρα! Για τον κόσμο που αλλάζει, για εμάς που πρέπει να αλλάξουμε...

Η Nicki Minaj σε ένα μινιμάλ στυλ;

Posted: 05 Dec 2011 08:46 AM PST

Η Nicki Minaj σε ένα μινιμάλ στυλ;

Μην φανταστείτε πως φόρεσε ένα απλό τύπου Rick Owens φόρεμα, αλλά για τα στάνταρ της αυτή η εμφάνιση είναι λιτή.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια Nicki Minaj που λατρεύει να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας στις εμφανίσεις της παρευρέθηκε την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη στο ετήσιο event του Billboard για τις γυναίκες στη μουσική βιομηχανία.

Η Nicki που μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις υπερπαραγωγή χωρίς απαραίτητα να είναι καλόγουστες, επέλεξε αυτή τη φορά ένα μαύρο φόρεμα από τη resort συλλογή του οίκου Versace που αναδείκνυε υπέροχα τη σιλουέτα της. Όσο για τον στυλιστικό της οίστρο, αυτός εκτονώθηκε σε όλο του το μεγαλείο στην κόμμωσή της.

Με ξανθά μαλλιά που θυμίζουν την Άριελ την μικρή γοργόνα, μπλε μακριά νύχια και έντονο, πολύχρωμο μακιγιάζ σε αποχρώσεις του πράσινου της μέντας και του ροζ η Nicki μας απέδειξε πως δεν πρόκειται να ησυχάσει και να μπει στον ίσιο δρόμο και θέλει κάθε εμφάνισή της να μείνει αξιομνημόνευτη (θετικά ή αρνητικά).

Ξέρετε πάνω σε τι κοιμάστε;

Posted: 05 Dec 2011 08:46 AM PST

Ξέρετε πάνω σε τι κοιμάστε;

Το στρώμα μας είναι πολύ βασικό για το ύπνο μας και πρόσφατα και έχει εξελιχθεί και στον τομέα των οικολογικών υλικών.

 

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία που καταναλώνουν πλέον με γνώμονα την οικολογία και τα οργανικά υλικά οι παρακάτω πληροφορίες για τα υλικά των στρωμάτων μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

Φυσικό λάτεξ: Το αντλούν από το καουτσουκόδεντρο. Το χρησιμοποιούν γιατί δίνει την αίσθηση της άνεσης  και έχει απαλή αφή. Επειδή μπορεί να παρουσιάσει αλλεργίες σε ευαίσθητα άτομα το καλύπτουν συνήθως με μαλλί ή βαμβάκι.

Μαλλί προβάτου: Δεν το συμπαθούν τα ακάρεα και η σκόνη και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα, επίσης είναι καλός θερμομονωτής αφού διατηρεί ζεστή θερμοκρασία το χειμώνα και δροσερή το καλοκαίρι. Δεν καίγεται.

Ίνες κοκοφοίνικα: Αρχικά όπου το βρείτε να ξέρετε ότι θα το πληρώσετε κάτι παραπάνω και αυτό συνδέεται με την έλλειψη του κοκοφοίνικα. Τα στρώματα από αυτό το υλικό προσφέρουν καλή στήριξη και είναι ανθεκτικά.

Βαμβακερό κάλυμμα: Πρόκειται για το κλασικό περίβλημα που έχουν τα οικολογικά στρώματα.

Μοχερ: Το ξέρουμε στα ρούχα, το μαθαίνουμε και στα στρώματα. Το νήμα αυτό με την υπέροχη αίσθηση προέρχεται από το ζώο angora και δίνει ένα υπέροχο μεταξένιο αποτέλεσμα ενώ δίνει και καλή θερμοκρασία.

 

Υπέροχα βολάν

Posted: 05 Dec 2011 08:20 AM PST

Υπέροχα βολάν

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για να εντυπωσιάσετε στο ρεβεγιόν;..

Δείτε περισσότερα στο fashionlove.gr

Το πιο ενδιαφέρον ηλεκτρονικό κατάστημα της πόλης

Posted: 05 Dec 2011 08:14 AM PST

Το πιο ενδιαφέρον ηλεκτρονικό κατάστημα της πόλης

Το Apples to Zebras είναι η νέα πρόταση στα διαδικτυακά ψώνια.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Apples to Zebras αποτελεί μια πρόταση για εύκολο και οικονομικό shopping με χαρακτήρα χωρίς τοπικούς και χρονικούς περιορισμούς.
Ξεχωριστά αντικείμενα από Έλληνες καλλιτέχνες και designers, μακριά από τη λογική της μαζικής παραγωγής.

To Apples to Zebras προτείνει λύσεις για δώρα στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα, παρουσιάζοντας μια προσεγμένη αλλά πλούσια συλλογή από αντικείμενα ιδιαίτερα και μοναδικά, που αξίζει να ανακαλύψετε.

- Art & Design
καλαίσθητα αντικείμενα τέχνης από διακοσμητικά αντικείμενα μέχρι βιβλία και comics
- Limited editions creations
συλλεκτικές εικονογραφήσεις και prints, έργα αριθμημένα και υπογεγραμμένα
- eco-friendly
πρωτότυπες δημιουργίες όπως τσάντες μέχρι notebooks από ανακυκλωμένα υλικά
- unique
Μοναδικές κατασκευές από πίνακες ζωγραφικής μέχρι αξεσουάρ για να φορέσετε
- different
Πρωτότυπα αντικείμενα και ιδέες για 'διαφορετικά' δώρα από κοσμήματα έως ρούχα
- a2z only
Δημιουργίες που σχεδιάστηκαν από τους καλλιτέχνες αποκλειστικά για το Apples to Zebras!

Christmas spirit
Με κάθε παραγγελία σας την περίοδο των Χριστουγέννων, το a2z δίνει 1€ στη Διεθνή Αμνηστία. Γιατί παρόλο τους δύσκολους καιρούς κάποιοι το έχουν περισσότερο ανάγκη από εμάς..

Το Apples to Zebras αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση αγορών με ιδιαίτερα αντικείμενα που φτάνουν γρήγορα και με ασφάλεια στην πόρτα σας με λίγα κλικ.

Facebook fan page www.facebook.com/applestozebras
Στη σελίδα μας στο facebook θα μαθαίνετε Νέα, Προσφορές , Διαγωνισμούς και πολλά άλλα !

contact
Ασκληπιού 71-75, 10680 Αθήνα
T 210 3634512
Ε info@applestozebras.eu
www.applestozebras.eu

SMS ετών 19

Posted: 05 Dec 2011 09:02 AM PST

Στις 3 Δεκεμβρίου του 1992 στάλθηκε το πρώτο γραπτό μήνυμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

read more

«Η Ιταλία έκανε το καθήκον της με την υιοθέτηση του σχεδίου για την αντιμετώπιση της κρίσης», δήλωσε ο Μόντι

Posted: 05 Dec 2011 08:50 AM PST

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι, δήλωσε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου εν όψει της παρουσίασης της έκτακτης δέσμης οικονομικών μέτρων που παρουσίασε χθες η κυβέρνηση του: «Η Ιταλία έκανε το καθήκον της με την υιοθέτηση του σχεδίου για την αντιμετώπιση της κρίσης.

read more

Η σύζυγος του Αθερίδη μιλάει για πρώτη φορά για το πρόβλημα αλκοολισμού του

Posted: 05 Dec 2011 04:23 AM PST

Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Θοδωρή Αθερίδη.

read more

Λιάγκας: Σας το ξεκαθαρίζω μια και καλή: «Η Φαίη δεν είναι έγκυος»

Posted: 05 Dec 2011 08:55 AM PST

Απάντηση σε όσους μιλούν για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή. Όπως ξεκαθάρισε ο παρουσιαστής, η Φαίη ΔΕΝ είναι έγκυος.

read more

VIDEO: Ιδιαίτερες προτάσεις γάμου που δεν θα ξεχάσουμε

Posted: 05 Dec 2011 08:49 AM PST

Η πρόταση γάμου που θα κάνει ένας άντρας σε μια γυναίκα, συνήθως της μένει αξέχαστη.

read more

Ανδρέας Φουστάνος: Βόλτα με την κόρη του

Posted: 05 Dec 2011 08:27 AM PST

Ο Ανδρέας Φουστάνος προσπαθεί να αφήσει πίσω του τις άσχημες στιγμές και σε αυτό τον βοηθάει η κόρη του Ιζαμπέλα.

read more

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές