Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Pantocratoria©


Pantocratoria©


Αυτός, αυτή και το μαγείρεμα

Posted: 13 Dec 2011 09:07 AM PST

Κυριακή πρωί. Η σύζυγος μαγειρεύει.Ξαφνικά, έρχεται δίπλα της ο άντρας της κι αρχίζει να της φωνάζειγρήγορα και αγχωμένα:-Πρόσεχε! Θα καούν οι μελιτζάνες. Χαμήλωσε τη φωτιά! Γρήγορα!Καίγονται, μύρισαν! Κι ο κιμάς θέλει ανακάτεμα! ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; Πρόσεχεμε τη μπεσαμέλ, θα κόψει! Προσεχτικά!! Ο φούρνος καίει...-"Αγάπη μου, τι έπαθες;" Τον ρωτάει αυτή.Αυτός εξακολουθεί:-Άστα αυτά! Δε βλέπεις; Οι μελιτζάνες καίγονται! Ανακάτεψε γρήγορα! Κιο κιμάς θέλει λάδι! Ρίξε λίγο και στο ταψί για το φούρνο. ΠΡΟΣΕΧΕ! Θαπέσει αλάτι κάτω, είναι γρουσουζιά...-Να σου πω αγάπη μου, δεν πας μέσα; Δε με βοηθάς καθόλου. Ίσα, ίσα μεαγχώνεις και θα κάνω όντως κανένα λάθος ή ζημιά. Κι έπειτα, αφού δενέχεις ιδέα από μαγειρική, δεν καταλαβαίνω πως σου ήρθε να 'ρθεις ναφωνάζεις μές στ' αυτί μου...-Λατρεία μου, απλώς προσπαθώ να σου δείξω πως είναι.......................................να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγώ στο αυτοκίνητο!
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Σκότωσαν την 20χρονη κόρη τους γιατί αρνήθηκε να παντρευτεί με προξενιό!

Posted: 13 Dec 2011 08:33 AM PST

Η 20χρονη κοπέλα δεν ήθελε να χαραμίσει τη ζωή της και να παντρευτεί έναν άγνωστο, όπως απαιτούσε η οικογένειά της. Και το πλήρωσε με τη ζωή της!

Ένοχη για τη δολοφονία της είναι η ίδια η οικογένειά της. Η μητέρα της, ο πατέρας της, ο αδερφός της (ο άνθρωπος που πήρε τη ζωή της) και η αδερφή της, που ήταν παρούσα αλλά δεν έκανε τίποτα για να τη σώσει. Ήταν θέμα τιμής Και τα εγκλήματα τιμής είναι συνηθισμένα στην πακιστανική κουλτούρα.

Ήταν 22 Οκτωβρίου του 2007, όταν ο Μοουντουσάρ πήρε την εντολή από τους γονείς του και σκότωσε την 20χρονη αδερφή του Σαντία Σεΐχ, μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Σαρλερουά του Βελγίου.

Το εφετείο της Μονς, στο Βέλγιο, επέβαλε φυλάκιση 25 ετών στον πατέρα και 20 ετών στη μητέρα της κοπέλας. Ο Μουντουσάρ, αν και ήταν ο φυσικός αυτουργός του εγκλήματος, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών, ενώ μια από τις αδελφές της νεαρής, που ήταν παρούσα στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 ετών.

Οι γονείς κρίθηκαν ένοχοι ως ηθικοί αυτουργοί, αφού διέταξαν τη δολοφονία της νεαρής Σαντία η οποία ακολουθούσε το δυτικό τρόπο ζωής και είχε εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία για να σπουδάσει νομικά και να ζήσει τον έρωτά της για ένα συνομήλικό της Βέλγο.

Οι γονείς είχαν προσπαθήσει να την παντρέψουν με έναν εξάδελφό της που ζούσε στο Πακιστάν και δεν τον είχε δει ποτέ της. Μάλιστα ο «γάμος» τελέστηκε το 2005 από έναν ιμάμη μέσω του Ίντερνετ.

Οι γονείς «δεν δίστασαν, για λόγους τιμής, να εκτελέσουν την κόρη τους που αρνήθηκε να υποκύψει στο θέλημά τους», τόνισε ο εισαγγελέας Αλέν Λεκρενιέ, ο οποίος ζήτησε να τους επιβληθεί ισόβια κάθειρξη.

Από την έναρξη της δίκης ο Μουντουσάρ είχε παραδεχτεί ότι ο φόνος ήταν προμελετημένος, εξηγώντας ότι σκεφτόταν από καιρό να σκοτώσει την αδελφή του επειδή είχε κηλιδώσει την τιμή της οικογένειας με την άσωτη ζωή της!

Επιχείρηση εξάρθρωσης κυκλώματος παιδόφιλων

Posted: 13 Dec 2011 08:27 AM PST

Μεγάλη επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος παιδόφιλων εξαπέλυσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Οικονομικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι επιχείρηση στην περιοχή του Νέου Κόσμου, καθώς οι έρευνές τους «έδειξαν» συγκεκριμένο διαμέρισμα, όπου είχαν εντοπιστεί ηλεκτρονικά αποτυπώματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στην αιφνιδιαστική εισβολή των αστυνομικών στο διαμέρισμα του υπόπτου βρέθηκε όγκος υλικού, το οποίο μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω εξερεύνηση από τα ειδικά μηχανήματα που διαθέτουν οι επιστήμονες των εργαστηρίων. Επίσης από το διαμέρισμα του Νέου Κόσμου προσήχθη στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ένα ύποπτο άτομο, το οποίο θα εξεταστεί για την περίπτωση διακίνησης σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού που κατέβαζε από συγκεκριμένες σελίδες του εξωτερικού.

Η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα συνεχιστεί, όπως και η επιχείρηση-αστραπή που εξαπολύουν κατά καιρούς οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας τόσο στην Αθήνα όσο και σε πόλεις της επαρχίας, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για την εμπλοκή και άλλων ατόμων στη διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και σε αυτή την υπόθεση τα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται είναι υπεράνω πάσης υποψίας.

Τραγωδία στην Πάφο: Δολοφόνησαν έγκυο μητέρα και την 3χρονη κόρη της

Posted: 13 Dec 2011 08:26 AM PST

Μουδιασμένη είναι η κοινωνία της Πάφου στην Κύπρο με τη δολοφονία νεαρής Μολδαβής, 24 ετών και της τρίχρονης κόρης της.

Η γυναίκα, που ήταν 4 μηνών έγκυος, και το κοριτσάκι της βρέθηκαν νεκρές, στην παραλία Αχέλειας της Πάφου. Η γυναίκα βρισκόταν στη θέση του οδηγού σε ενοικιασμένο αυτοκίνητο και έφερε τραύματα από πιστόλι στο θώρακα και την κοιλιά, ενώ η μικρή της κόρη βρισκόταν άψυχη έξω από το αυτοκίνητο.

Η κυπριακή αστυνομία, που ερευνά το έγκλημα, έχει προχωρήσει στη σύλληψη ελληνοκυπρίου 29 ετών, κομμωτή, με τον οποίο συζούσε η 24χρονη, ενώ ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, δήλωσε ότι ο ύποπτος προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Ήδη ο 29χρονος προσήχθη ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του. Σήμερα θα διενεργηθούν και οι νεκροτομές.

Μάθημα ανθρωπιάς από χαροκαμένο πατέρα που έχασε τον γιο του

Posted: 13 Dec 2011 08:25 AM PST

Μάθημα ανθρωπιάς και μεγαλείο ψυχής από έναν χαροκαμένο πατέρα. Εχασε τον γιο του από την επάρατη νόσο, βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση, κι όμως αποφάσισε να δωρίσει το οικόπεδό του στη ΜΚΟ «Πίστη».

Μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής «Πρωινή ενημέρωση» στο Κανάλι 10 (που σύντομα θα μετονομαστεί σε Sunny channel) ο 75χρονος Πέτρος Μαυροειδής έστειλε με έναν ηχηρό τρόπο μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Χάρισε στη μνήμη του γιου του την έκταση γης που διέθετε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Πίστη» του νοσοκομείου παίδων «Αγία Σοφία».

Υστερα από μακροχρόνια μάχη με την επάρατη νόσο ο γιος του σε ηλικία 33 χρόνων έφυγε από τη ζωή. «Ο γιος μου πέθανε σε ηλικία 33 ετών, τη στιγμή που η νύφη μου ήταν έγκυος δύο μηνών. Ημουν νοσηλευτής στο νοσοκομείο ατυχημάτων ΚΑΤ. Αυτή τη στιγμή είμαι συνταξιούχος και τα βγάζουμε δύσκολα πέρα μαζί με τη γυναίκα μου, αφού μας έχουν περικόψει τις συντάξεις και κάθε μήνα δεχόμαστε περαιτέρω μειώσεις. Εχω πρόβλημα με την καρδιά μου και πολλές φορές δεν έχω να πάρω ούτε τα φάρμακά μου. Το μόνο που μου δίνει ζωή είναι η κόρη μου, η νύφη μου και τα εγγόνια μου, και χαίρομαι να τους στηρίζω όσο ακόμα μπορώ. Τους έχω εξασφαλίσει από ένα σπίτι από τις οικονομίες που έκανα τόσα χρόνια. Οταν είδα την εκπομπή Πρωινή ενημέρωση, συγκινήθηκα και ήθελα εδώ και καιρό να δωρίσω το οικόπεδο σε μια φιλανθρωπική οργάνωση στη μνήμη του παιδιού μου. Συζητήσαμε με τη γυναίκα μου και αποφασίσαμε να κάνουμε δωρεά στην «Πίστη» για να συνεχίσουν το αξιέπαινο έργο τους» τονίζει ο κ. Μαυροειδής.

Ο πρόεδρος του συλλόγου «Πίστη», Χρήστος Βλάχος εξήρε την πράξη του κ. Μαυροειδή τονίζοντας ότι είναι άλλο ένα ζωντανό δείγμα μεγαλοψυχίας. «Μας συγκίνησε με την πράξη αλληλεγγύης του και μας έδωσε ελπίδα και πίστη ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε, ας μην ξεχνάμε ότι η υγεία και το πάθος για ζωή είναι πέρα και πάνω από τα χρήματα. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρα και πάνω από οτιδήποτε άλλο είμαστε άνθρωποι και η λέξη άνθρωπος είναι σύνθετη και προέρχεται από το άνω + θρώσκω, γιατί ο άνθρωπος πάντα κοιτάει προς τα πάνω και είναι φτιαγμένος για να αγαπάει, να μάχεται, να ελπίζει και να γίνεται κάθε μέρα καλύτερος» είπε ο κ. Βλάχος.

Βέλγιο: Νεκροί από επίθεση με χειροβομβίδες σε στάση λεωφορείου

Posted: 13 Dec 2011 08:24 AM PST

Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν και δύο σκοτώθηκαν από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στην πόλη Λιέγης του Βελγίου.

Εκρήξεις στο κέντρο της πόλης Λιέγης του Βελγίου σκότωσαν τουλάχιστον δύο ανθρώπους και τραυμάτισαν άλλους 25.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, άνδρες έριξαν εκρηκτικά και χειροβομβίδες σε πλήθος που βρισκόταν σε στάση λεωφορείου στην πλατεία Saint Lambert. Αναφορές κάνουν λόγο για έναν εκ των δραστών να είναι νεκρός.

Στα τοπικά μέσα λέγεται ότι συνεχίζονται οι πυροβολισμοί.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από αστυνομικές δυνάμεις. Άγνωστα προς το παρόν τα στοιχεία των δραστών.

«Κούρεψαν» το χρέος πολύτεκνης οικογένειας

Posted: 13 Dec 2011 08:24 AM PST

Ενα νέο ευνοϊκό «κούρεμα» χρέους, προκειμένου να διευκολύνει πολύτεκνη οικογένεια, αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Χανίων. Η οικογένεια χρωστούσε συνολικά 69.647 ευρώ προς τις τράπεζες, ποσό που αδυνατούσε να πληρώσει και έτσι το δικαστήριο κατέβασε το ποσό στα 53.807 ευρώ.

Η απόφαση έγινε δεκτή με ιδιαίτερη ικανοποίηση και ενθουσιασμό από όλους τους κατοίκους και φορείς του νησιού, ενώ η Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης την χαρακτήρισε «ηρωική», καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της «ήρθε να ρυθμίσει, να «κουρέψει» αλλά και να σώσει την κύρια κατοικία οικογένειας πολυτέκνων, με τέσσερα παιδιά, τα τρία ενήλικα και το ένα ανήλικο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Ο χρόνος εξόφλησης του ποσού της χρέωσης ορίστηκε η δεκαπενταετία και θα καταβάλλει μετά την περίοδο χάριτος το ποσό των 102,30 ευρώ τον μήνα.

Η Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, που εξωδικαστικά παρείχε τη συνδρομή της, μετά την τόσο σημαντική δικαίωση για την οικογένεια των δανειοληπτών, δημοσιοποιεί τα συναισθήματα της χαράς και της ικανοποίησής της και καλεί τους δανειολήπτες να εμπιστευτούν τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου με τον οποίο μπορούν να «κουρέψουν» κατά πολύ τα χρέη τους προς τις τράπεζες.

Το θρίλερ με τους ομήρους στις φυλακές Κορυδαλλού

Posted: 13 Dec 2011 08:23 AM PST

Ενα άγριο θρίλερ για γερά νεύρα και με την αδρεναλίνη να βρίσκεται συνεχώς στο κόκκινο διαδραματίστηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Πρωταγωνιστής ο Παναγιώτης Βλαστός και κρατούμενοι που φέρονται ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Αφού απέτυχαν να αποδράσουν, κράτησαν ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και επισκέπτες μέχρι αργά χθες το βράδυ, οπότε και όλα έληξαν ομαλά.

Το χρονικό του τρόμου ξεκίνησε λίγο μετά τις 6.00 χθες το απόγευμα. Μέχρι εκείνη την ώρα στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας όλα κυλούσαν ομαλά. Οι κρατούμενοι είχαν αποχαιρετήσει τους συγγενείς τους και σιγά-σιγά επέστρεφαν στα κελιά τους. Ξαφνικά όμως σήμανε συναγερμός. Οι δεσμοφύλακες άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι, ενώ οι σκοποί που βρίσκονται σε όλα τα φυλάκια του ψηλού μαντρότοιχου που περικλείει τις πτέρυγες πήραν θέση βολής με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Ο 40χρονος Παναγιώτης Βλαστός μαζί με τους Χρήστο Τσάκαλο και τους αδερφούς Μιχάλη και Γιώργο Νικολόπουλο κατάφεραν να βρεθούν από την Α' Πτέρυγα όπου κρατούνται στον προαύλιο χώρο των φυλακών.

Μια ανάσα όμως πριν φτάσουν στην πύλη εξόδου «αναχαιτίστηκαν» από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να οπισθοχωρήσουν. Οι φιλόδοξοι δραπέτες, εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό που υπήρχε εκείνη την ώρα λόγω του επισκεπτηρίου, μπήκαν και αμπαρώθηκαν στη μεγάλη αίθουσα επισκεπτών. Μαζί τους εγκλωβίστηκαν είκοσι τέσσερις συγγενείς κρατουμένων και τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ενώ οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Παναγιώτης Βλαστός κρατούσε ένα 45άρι πιστόλι το οποίο κατάφερε να εξασφαλίσει από συγγενή κρατουμένου που το πέρασε τεχνηέντως μέσα στη φυλακή την ώρα του επισκεπτηρίου.

Κι ενώ η αγωνία βρισκόταν στο ζενίθ, ο Μιχάλης Νικολόπουλος μέσω κινητού τηλεφώνου ππου είχε στην κατοχή του βγήκε ζωντανά σε τηλεοπτικό σταθμό και ανέφερε τα εξής: «Προσπαθήσαμε να αποδράσουμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Βρισκόμαστε στην αίθουσα των επισκέψεων μαζί με τους συγκρατούμενούς μου, δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους και είκοσι τέσσερις επισκέπτες. Δεν έχουμε πρόθεση να πειράξουμε κανέναν».

Ωρες αγωνίαςΑπό τη στιγμή που σήμανε συναγερμός οι φυλακές Κορυδαλλού αποκλείστηκαν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι γύρω δρόμοι κατακλύστηκαν από ειδικές μονάδες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες τέθηκαν σε ετοιμότητα. Οι αστυνομικοί της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας είχαν πάρει την εντολή για άμεση επέμβαση μέσα στις φυλακές αν κάτι πήγαινε στραβά. Τις διαπραγματεύσεις ανέλαβαν ο διευθυντής των φυλακών Κορυδαλλού και ο αρμόδιος εισαγγελέας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή άρχισαν να συνομιλούν με τους κρατούμενους προκειμένου να απελευθερώσουν τους πολίτες αλλά και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που κρατούσαν στην αίθουσα του επισκεπτηρίου.

Μετά από μεγάλη ένταση και έντονες διαπραγματεύσεις ο Παναγιώτης Βλαστός και οι νεαροί κρατούμενοι για την οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» πείστηκαν και άφησαν αρχικά ελεύθερες τέσσερις γυναίκες. Τον συντονισμό της επιχείρησης αποκλιμάκωσης της έντασης στις φυλακές Κορυδαλλού ανέλαβαν οι υφυπουργοί των υπουργείων Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Πεταλωτής και Μανώλης Οθωνας αντίστοιχα, καθώς και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου.

Το θρίλερ συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ. Οι επίδοξοι δραπέτες, αφού κατέθεσαν τα αιτήματά τους, όπως καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στις φυλακές, άφησαν ελεύθερους όλους τους ομήρους. Παραδόθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ενώ πρώτα είχαν δώσεις στους αστυνομικούς το όπλο και τρία μαχαίρια.Πού ψάχνουν τους συνεργάτεςΟι αστυνομικοί που έζωσαν τους περιβάλλοντες χώρους των φυλακών χτένισαν όλη την περιοχή ψάχνοντας να βρουν συνεργάτες των υποψήφιων δραπετών οι οποίοι είχαν αναλάβει τη διαφυγή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού ήταν σταθμευμένο ένα όχημα μάρκας LADA στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες. Μόλις όμως σήμανε συναγερμός, το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και εξαφανίστηκε στα σοκάκια της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την ξέφρενη πορεία του έπεσε πάνω και σε κάποια σταθμευμένα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Ντροπή και Αίσχος Οργή και απογοήτευση σε μεγάλη μερίδα των Ελλήνων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Νάνας Μούσχουρη εναντίον της χώρας μας και χώρα

Posted: 13 Dec 2011 08:22 AM PST

Ντροπή και ΑίσχοςΟργή και απογοήτευση σε μεγάλη μερίδα των Ελλήνων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Νάνας Μούσχουρη εναντίον της χώρας μας και χώρα ΤΗΣ.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Die Welt», η ερμηνεύτρια του Μάνου Χατζηδάκη, έδειξε να κατανοεί απόλυτα τους Γερμανούς και να τάσσεται υπέρ τους στην διαμάχη με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Focus που απεικόνιζε την Αφροδίτη της Μήλου σε απρεπή στάση!!!

«Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών. Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Έχω μάθει να εργάζομαι έντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται Συμφωνώ απόλυτα με την στάση της Άγκελα Μέρκελ», είπε, υποστηρίζοντας εμμέσως ότι η ίδια έχει εργαστεί στο εξωτερικό και έχει αποκτήσει την κουλτούρα τους!!

Στην συνέχεια της συνέντευξης της είπε ότι είναι και η ίδια εκνευρισμένη με τους Έλληνες, κυρίως τους πολιτικούς, και πώς οι πολίτες ζουν εδώ και 30 χρόνια σε ένα ψέμα.

Η Μούσχουρη δεν δίστασε να υποστηρίξει ακόμα ότι η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει πώς έχει μεγαλύτερη ανάγκη την Ευρώπη, από ότι έχει η Ευρώπη εκείνη, ενώ είπε ότι πρέπει να ξεπληρώσουμε το χρέος.

Αίσθηση, τέλος, προκάλεσε και η απόσταση που θέλησε να κρατήσει από τον Μίκη Θεοδωράκη,για τον οποίο ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν ποτέ φίλοι. Απλά είχαν συνεργαστεί κάποια στιγμή!!

Η Μούσχουρη δίνει συναυλίες αυτή την εποχή στην Γερμανία και προφανώς θέλει να προσελκύσει το κοινό εκεί, ώστε να πάει να την ακούσει!!

Στην προσπάθεια της αυτή μάλλον έχει ξεχάσει τη σημασία των στίχων του Νίκου Γκάτσου που τραγούδησε στο ξεκίνημα της καριέρας της και την έκαναν διάσημη: «Σπίτι μου, σπιτάκι μου και φτωχοκαλυβάκι μου και αν τον κόσμο γύρισα, κοντά σου ξαναγύρισα».

[Μουσική Πανδαισία] http://www.youtube.com/watch?v=i2WxYb-SUn0

Posted: 13 Dec 2011 08:14 AM PST

Ο χρήστης Κόζα Νόστρα δημοσίευσε στην ομάδα Μουσική Πανδαισία.
http://www.youtube.com/watch?v=i2WxYb-SUn0Κόζα Νόστρα 13 Δεκέμβριος 8:13 μ.μ.
http://www.youtube.com/watch?v=i2WxYb-SUn0
ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ-ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣwww.youtube.com
ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ-ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές