Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Pantocratoria©


Pantocratoria©


Έκαναν σεξ στο μπαλκόνι και η γυναίκα έπεσε στο κενό!

Posted: 14 Dec 2011 12:30 PM PST

Έκαναν σεξ στο μπαλκόνι και η γυναίκα έπεσε στο κενό!

Έκαναν σεξ στο μπαλκόνι και η γυναίκα έπεσε στο κενό! «Ξινά» βγήκαν σε ένα ζευγάρι τα «ακροβατικά» ενώ έκαναν σέξ στο μπαλκόνι ξενοδοχείου ...; αφού η γυναίκα έπεσε στο κενό! Ένα ζευγάρι 50άρηδων Βρετανών δραπέτευσαν στη Τενερίφη Ισπανίας για να αναθερμάνουν τον έρωτά τους ...; Τα ξημερώματα λοιπόν το ζευγάρι ξεκίνησε να ερωτοτροπεί στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου. Όμως ξαφνικά, η γυναίκα γλίστρησε και έπεσε από την κουπαστή στο κενό. Για καλή της τύχη όμως το ένα της πόδι σφήνωσε ανάμεσα στις μεταλλικές δοκούς με αποτέλεσμα να κρεμαστεί με το κεφάλι προς τα κάτω λίγο πριν φτάσει στο έδαφος. Το ασθενοφόρο κατέφτασε να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει τον αστράγαλό της! Όπως σχολίασε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας "δεν είναι δικό μας θέμα και δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κάποια κατηγορία, αλλά συστήσαμε στην ίδια και το σύζυγό της να σκεφτούν ασφαλείς τρόπους ερωτικών επαφών για το μέλλον".

Τίτλοι τέλους για Ευγενία Μανωλίδου – Άδωνι Γεωργιάδη ;

Posted: 14 Dec 2011 12:28 PM PST

undefined
Αυτό και εάν είναι είδηση, εφόσον επιβεβαιωθούν οι φήμες που τις τελευταίες ημέρες δίνουν και παίρνουν και ...; μάλιστα διαρρέονται από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά ...; σε Ευγενία Μανωλίδου και Άδωνη Γεωργιάδη και πάντα σύμφωνα με αυτές τις φήμες, περνάνε κρίση στο ...;. γάμο τους. Πληροφορίες του planet-greece από το περιβάλλον του ζευγαριου αναφέρουν είναι ένα βήμα πριν τον χωρισμό και μάλιστα είναι γεγονός ότι έχουν να κάνουν κοινή εμφάνιση εδώ και πολύ καιρό. Ο υφυπουργός προσπαθεί αυτό το διάστημα να παραμείνει ήρεμος και να συνεχίσει την δουλειά του στο υπουργείο ενώ η Ευγενία Μανωλίδου έλειψε για κάποιο διάστημα στο εξωτερικό προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον. Το εάν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες δεν το ξέρουμε ...; ωστόσο σίγουρα εάν έρθει το τέλος στο γάμο του ζευγαριού θα είναι μια απρόσμενη εξέλιξη ...;. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το Ιούνιο του 2009 στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στη Γλυφάδα παρουσία πολλών καλεσμένων, ξεπερνούσαν τους 1000 και με κουμπάρο τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη.

Αυξάνονται δραματικά οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα της κρίσης

Posted: 14 Dec 2011 12:20 PM PST

Αυξάνονται δραματικά οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα της κρίσης

 

undefined

Μία τρομακτική όσο  και θλιβερή πρωτιά διεκδικεί  η χώρα μας καθώς σύμφωνα με στοιχεία που καταγράφονται σε πανευρωπαϊκή έρευνα, οι Έλληνες είναι πρώτοι στις αυτοκτονίες με αύξηση που φτάνει το 40%. Στην έρευνα που  πραγματοποίησε η εθελοντική οργάνωση "Get Involved" και το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Ελλάδα κατατάσσεται στην πρώτη θέση της λίστας των ευρωπαϊκών χωρών που παρουσιάζουν αύξηση των αυτοκτονιών. Τα αίτια δεν  είναι μόνο οικονομικά, αλλά συνυπάρχουν  και άλλοι παράγοντες, όπως κατάθλιψη  ή προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον. Στην τηλεφωνική γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία (1018) τα οικονομικά θέματα ήταν το σύνηθες θέμα που απασχολούσε τα άτομα, όπως αναφέρουν οι ψυχολόγοι, και μάλιστα από το 2007, όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του το κέντρο, χρονιά κατά την οποία η κρίση δεν είχε ακόμη εκδηλωθεί στην Ελλάδα. Πέρυσι οι κλήσεις έφτασαν τις 2.500. Μετά την Αττική, η Κρήτη είναι η περιοχή  με τις περισσότερες κλήσεις στην τηλεφωνική γραμμή 1018, ενώ μόνο τον  τελευταίο ενάμιση χρόνο στην Κρήτη περισσότερα από 20 άτομα  αυτοκτόνησαν.

Τόμσεν: Ωρα για απολύσεις στο Δημόσιο

Posted: 14 Dec 2011 12:17 PM PST

Τόμσεν: Ωρα για απολύσεις στο Δημόσιο

 

undefined Η ελληνική οικονομία οφείλει να σταματήσει να βασίζεται στις αυξήσεις φόρων και πρέπει πλέον να κινηθεί επιθετικά σε καταργήσεις περιττών κρατικών οργανισμών και σε μη εθελοντικές αποχωρήσεις από το Δημόσιο, δήλωσε ο Πολ Τόμσεν στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου. Ο Π. Τόμσεν εκδήλωσε την διαφωνία του με όσους λένε ότι η χώρα μας δεν έχει καταφέρει τίποτα, αλλά παραδέχθηκε ότι οι στόχοι που είχαν τεθεί αρχικώς για το υφιστάμενο έτος έχουν αποτύχει. Πρόσθεσε ότι η ελληνική οικονομία ναι μεν προσαρμόζεται αλλά όλα πλέον παίζονται στο επίπεδο της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας. Μιλώντας στο ίδιο συνέδριο και για το ίδιο θέμα, ο επικεφαλής της Task Force, Χορστ Ράϊχενμπαχ, περιέγραψε ως καθοριστική για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας., σε μια διατύπωση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις. Ο κ. Τόμσεν προειδοποίησε ότι εάν δεν υπάρξει μεγαλύτερη βούληση για εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, το πρόγραμμα εξυγίανσης θα καταστεί προβληματικό. Και επανέλαβε ότι οι μεταρρυθμίσεις τρέχουν με πιο αργούς ρυθμούς από αυτούς που θα έπρεπε. «Το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας υπερεκτίμησε τις δυνατότητες της δημόσιας διοίκησης να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις» είπε. Χρέωσε μάλιστα το γεγονός ότι η ελληνική οικονομία εξακολουθεί να συρρικνώνεται σε αυτή ακριβώς την ολιγωρία του δημοσίου τομέα. ΕΘΝΟΣ

Έγραψε «ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ» με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια!

Posted: 14 Dec 2011 11:18 AM PST

Έγραψε «ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ» με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια!

Έγραψε «ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ» με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια!

Η φαντασία των Ελλήνων δεν φαίνεται να λυγίζει υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης και εν όψει των εορτών, προκαλεί ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Με τον πλέον ευφάνταστο τρόπο συμπολίτης μας αντιδρά στην κυβερνητική πολιτική συνδυάζοντας τη διαμαρτυρία με το ...; εορταστικό πνεύμα. Το εν λόγω σύνθημα βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη και αν μη τι άλλο δε θα περάσει αδιάφορο από τα βλέμματα των περαστικών ...;

Η Εκκλησία έστειλε ΜΑΤ εναντίον αστέγων στη Θεσσαλονίκη

Posted: 14 Dec 2011 11:06 AM PST

Η Εκκλησία έστειλε ΜΑΤ εναντίον αστέγων στη Θεσσαλονίκη

Η Εκκλησία έστειλε ΜΑΤ εναντίον αστέγων στη Θεσσαλονίκη

Η «Επιβίωση», στην οδό Φράγκων, δίπλα στην Καθολική εκκλησία, είναι το αυτοδιαχειριζόμενο καταφύγιο που δημιούργησαν άνθρωποι που νιώθουν στο πετσί τους την οικονομική κρίση, άστεγοι, άνθρωποι που έχουν χάσει δουλειά και σπίτι, ακόμα και οικογένειες με μικρά παιδιά. Το πρωί της Δευτέρας, η «Επιβίωση» εκκενώθηκε, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση. Μάλιστα, άνδρες των ΜΑΤ προχώρησαν και στην προσαγωγή 25 ενοίκων, μεταξύ των οποίων ήταν και ένα 8χρονο κορίτσι!

 

Η «Επιβίωση», στην οδό Φράγκων, δίπλα στην Καθολική εκκλησία, είναι το αυτοδιαχειριζόμενο καταφύγιο που δημιούργησαν άνθρωποι που νιώθουν στο πετσί τους την οικονομική κρίση, άστεγοι, άνθρωποι που έχουν χάσει δουλειά και σπίτι, ακόμα και οικογένειες με μικρά παιδιά. Το πρωί της Δευτέρας, η «Επιβίωση» εκκενώθηκε, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση. Μάλιστα, άνδρες των ΜΑΤ προχώρησαν και στην προσαγωγή 25 ενοίκων, μεταξύ των οποίων ήταν και ένα 8χρονο κορίτσι!

Η «Επιβίωση» λειτουργούσε τους τελευταίους μήνες στο χώρο του πρώην νοσοκομείου Άγιος Παύλος, ιδιοκτησίας της «Μονή Βικεντίου Αδελφών Ελέους Αγ. Παύλου» και στέγαζε περίπου 30 άτομα, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά με τις οικογένειες τους.

Μάλιστα η προσπάθεια δημιουργία από αστέγους ενός αυτοδιαχειριζόμενου χώρου, που θα δίνει λύση στη βασική ανάγκη της στέγασης, είχε προβληθεί εκτενώς το προηγούμενο διάστημα από τα ΜΜΕ πανελλαδικά, ενώ η τοπική κοινωνία είχε αγκαλιάσει αυτό το «κοινωνικό πείραμα», προσφέροντας χρήματα, εργασία και αλληλεγγύη στους ενοίκους της κατάληψης στέγης.

Η «Επιβίωση» είναι «παιδί» του κινήματος των πλατειών, καθώς οι πρώτοι ένοικοι συναντήθηκαν στις συνελεύσεις του Λευκού Πύργου και έπειτα από πολλές ώρες συζητήσεων πήραν την απόφαση των περασμένο Σεπτέμβρη να προχωρήσουν στην κατάληψη του άδειου εδώ και πολλά χρόνια κτιρίου.

Οι ένοικοι έφτασαν πολύ γρήγορα τους 30. Άνθρωποι που για χρόνια έμεναν στον δρόμο, οικογένειες με μικρά παιδιά, μετανάστες, βρήκαν καταφύγιο στο πρώην νοσοκομείο και ταυτόχρονα επιχείρησαν να πράξουν αυτό που για χρόνια δεν θεωρούνταν καθόλου αυτονόητο: ν' αυτοοργανωθούν, να καλύψουν βασικές τους ανάγκες, να δημιουργήσουν μια κοινότητα διαφορετική από τις άλλες και μάλιστα στον πυρήνα της άγριας οικονομικής κρίσης των τελευταίων δεκαετιών. Να επιβιώσουν ...;

Από την πρώτη στιγμή συνάντησαν, ωστόσο, την έντονη αντίδραση της καθολικής εκκλησίας, της ιδιοκτήτριας του κτιρίου, της «Μονής Βικεντίου Αδελφών Ελέους Αγ. Παύλου»! Τη Δυετέρα, κατόπιν μήνυσης της ιδιοκτησίας, διμοιρίες των ΜΑΤ εισέβαλαν στο χώρο, προσήγαγαν τους ενοίκους της «Επιβίωσης» και σφράγισαν το κτίριο. Τελικά, έπειτα από παρέμβαση δικηγόρων, πολιτών, αλλά και πολιτικών οργανώσεων και κομμάτων οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, η Καθολική Εκκλησία απέσυρε τη μήνυση, ενώ οι ένοικοι μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνουν έως και τις 5 Ιανουαρίου, καθώς φιλανθρωπικές οργανώσεις ανέλαβαν να καλύψουν κάποια πρώτα έξοδα.

Το άδειο, πλέον, κτίριο της «Επιβίωσης» φρουρείται από χθες σε 24ωρη βάση από δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ οι ένοικοι σταδιακά παραλαμβάνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Η επιχείρηση εκκένωσης προκάλεσε κύμα σφοδρών αντιδράσεων στη Θεσσαλονίκη, με οργανώσεις, φορείς και κόμματα να κάνουν λόγο για προκλητική ενέργεια σε περίοδο κρίσης και να ζητούν να δοθεί άμεσα οριστική λύση στα στεγαστικά προβλήματα εκατοντάδων συνανθρώπων μας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης, ο οποίος παρενέβη προκειμένου να απελευθερωθούν οι προσαχθέντες, δήλωσε στο tvxs: «Όταν το σύστημά τους νιώθει ότι απειλείται από την επιβίωση και επιστρατεύει τις δυνάμεις καταστολής για να την εκκενώσουν βίαια, τότε η υπεράσπιση της Επιβίωσης δεν είναι απλά πράξη αλληλεγγύης, αλλά και μέρος της πάλης για την ανατροπή αυτού του συστήματος».

Το κτίριο σκάνδαλο

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κτίριο του πρώην νοσοκομείου "Άγιος Παύλος" απασχολεί τη δημοσιότητα,. Πριν από αρκετά χρόνια, το υπουργείο Υγείας εκπόνησε σχέδιο δημιουργίας ενός αστικού πολυϊατρείου για το οποίο επενδύθηκαν εκατομμύρια ευρώ. Τελικά, μετά το ναυάγιο των σχεδίων του υπουργείου Υγείας να το λειτουργήσει, το κτίριο επέστρεψε στην καθολική Μονή Αδελφών του Ελέους, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Όπως γράφει ο Τύπος της εποχής και μαρτυρούν και όσοι βρέθηκαν για εργασίες στο κτίριο το τελευταίο διάστημα, τα σημάδια μιας αποτυχημένης προσπάθειας για την οποία εκταμιεύτηκε ένα τεράστιο ποσό είναι εμφανή. Μάλιστα η υπόθεση απασχολεί τα δικαστήρια μέχρι και σήμερα.

New York Times: «Η Ελλάδα εκτός ευρώ και μετά πραξικόπημα!»

Posted: 14 Dec 2011 11:05 AM PST

New York Times: «Η Ελλάδα εκτός ευρώ και μετά πραξικόπημα!»

Τρομοκρατικά σενάρια που θα ζήλευε το Χόλυγουντ από τους New York Times που όχι απλά μας χρεοκοπούν και μας γυρνάνε στη δραχμή αλλά που κάνουν λόγο και για στρατιωτική χούντα, με το στρατό να καταλαμβάνει την εξουσία στην Ελλάδα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναγράφεται:

«Μετά από εβδομάδες φημών, ο Έλληνας πρωθυπουργός, αργά ένα βράδυ Σαββάτου, θα ανακοινώσει πως η χώρα εγκαταλείπει το ευρώ και επιστρέφει στη δραχμή. Η επανατύπωση της ελληνικής δραχμής θα αποτελέσει τον χειρότερο εφιάλτη των Ευρωπαίων, αλλά και απαρχή δεινών για την Ελλάδα που θα κορυφωθούν με την κατάληψη της εξουσίας από το στρατό. »

Δεν θα είναι μία συνηθισμένη Δευτέρα αυτή που θα ακολουθήσει συνεχίζει η εφημερίδα.Οργισμένοι καταθέτες θα δημιουργήσουν ουρές στις τράπεζες για να μπορέσουν να αποσύρουν τα χρήματα από τους παγωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Η αξία της δραχμής θα είναι κατά 60% μικρότερη σε σχέση με το ευρώ και οι τιμές θα εκτιναχθούν σε επίπεδα ρεκόρ, σε όσα τουλάχιστον καταστήματα ανοίξουν.

Η γραμμή χρηματοδότησης προς την Ελλάδα θα σταματήσει, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να κηρύξει πτώχευση. Και καθώς η χώρα θα βυθίζεται στο χάος, την εξουσία θα καταλάβει ο στρατός» .

Πρόσωπο της χρονιάς στο περιοδικό TIME (ο σκύλος διαδηλωτής της Αθήνας)

Posted: 14 Dec 2011 10:46 AM PST

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!! Πρόσωπο της χρονιά στο περιοδικό TIME ο Λουκάνικος!

Ο Λουκάνικος, ο σκύλος διαδηλωτής της Αθήνας που όλοι αγαπήσαμε (εκτός από τους ΜΑΤατζήδες που πολλές φορές προσπάθησαν να τον χτυπήσουν), ανακηρύχθηκε από το περιοδικό TIME ως ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς! Δείτε το δημοσίευμα:

Meet Loukanikos, Athens' Protest Dog The stray dog who joined the lines of rioters in the Greek capital has become an international celebrity

undefined

Twitter: Ο Πάνος Καμμένος διαγράφει τη Νανά Μούσχουρη!

Posted: 14 Dec 2011 10:43 AM PST

Twitter: Ο Πάνος Καμμένος διαγράφει τη Νανά Μούσχουρη!

Twitter: Ο Πάνος Καμμένος διαγράφει τη Νανά Μούσχουρη!

Χώσιμο του Πάνου Καμμένου στη Νανά Μούσχουρη από το twitter. Γράφει: Διαγράφω την Νανά Μούσχουρη για αχαριστία στον Ελληνικό λαό που την ανέδειξε και γιά αναίδεια στη χώρα που την πλήρωνε ως Ευρωβουλευτή της.

undefined

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές