Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


2011: H χρονιά που οι πράκτορες της καταστροφής έβγαλαν τις μάσκες!

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

Ίσως αυτό να είναι το τελευταίο άρθρο για το έτος που φεύγει στην προσωπική αυτή στήλη. Ένα έτος το οποίο θα γραφτεί στην Ελληνική Ιστορία, με μαύρα γράμματα! Ένα έτος, που όλοι οι Έλληνες κατάλαβαν ότι από το 2000 που ξεκινήσαμε να «φωνάζουμε» ότι ξεπουλούν την Ελλάδα, δεν είχαμε «προηγούμενα» με τον τότε Υπουργό Εξωτερικών και μετέπειτα Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου!

Απλά είχαμε διαπιστώσει πολύ νωρίς ότι δεν θα μπορέσει να σταθεί στα δύσκολα χρόνια που έρχονται! Είχαμε δει τι είχε διαπράξει ως Υπ.Εξ. και καταλάβαμε τι θα επακολουθήσει.

Ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, οδήγησε το κόμμα του σε απίστευτα χαμηλά ποσοστά που αγγίζουν πλέον την διάσπαση ή την διάλυση.

Το 2011 θα μείνει στην ιστορία ως η χρονιά που ο Παπανδρέου διέλυσε τον κοινωνικό ιστό!

Περιθώρια ελιγμών υπήρχαν αλλά η Κυβέρνησή του συστηματικά ευνούχισε κάθε ενεργητικό στέλεχος στην Δημόσια Διοίκηση!

Και οδήγησε την χώρα από τον γκρεμό στην ... ελεύθερη πτώση!

Όλη η Ελλάδα καταλαβαίνει ότι ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να … αυτό-εξοστρακιστεί εκτός του ιδίου, των αδελφών του και της μητρός του!

Το θέμα είναι ότι κατάφερε να ηρωοποιήσει στα μάτια του κόσμου τον Κώστα Καραμανλή και κάνει αρκετούς να αναπολούν την πολιτική του εντιμότητα!!!

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη και σήμερα Έλληνες που εξακολουθούν να συζητούν διλήμματα όπως Παπανδρέου ή Καραμανλής, ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ και αδυνατούν να καταλάβουν ότι στην ουσία μιλάμε για το ίδιο σύστημα που εξοφλεί μετεκλογικά, τα προεκλογικά γραμμάτια προς τους χρηματοδότες του!!!

Από την εποχή της Κυβέρνησης Σιμήτη, στην Ελλάδα είχαν παρεισφρήσει ακόμη και στην πολιτική, πράκτορες ξένων χωρών και οργανισμών, με σκοπό την αλλοτρίωση του πολιτικού συστήματος της χώρας μας!

Αυτοί οι πράκτορες λοιπόν, εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να αποδομούν κάθε τι χρήσιμο για την ανάκαμψη μας. Και δεν τους ενοχλεί κανείς.

Είμαι σίγουρος ότι αν ρωτήσετε τον πρώτο πολίτη που θα βρείτε να κάνει βόλτα στην Πλατεία Συντάγματος, θα σας πει τουλάχιστον δέκα ονόματα τέτοιων πρακτόρων!

Τους γνωρίζουμε όλοι πλέον και τους γνωρίζουμε καλά!Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Ρίσκαραν τη ζωή τους για ένα «γυάλινο» φιλί

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

Πραγματικά το θέαμα με τους δύο γενναίους ορειβάτες κόβει την ανάσα.
Αψηφώντας τον κίνδυνο, το ζευγάρι δε δίστασε να σκαρφαλώσει ένα «γυάλινο τοίχο» ύψους 34 μέτρων σε θερμοκρασία – 20 βαθμών κελσίου μόνο και μόνο για να απολαύσει το συναρπαστικό συναίσθημα της κατάκτησης της κορυφής... αλλά και ένα μοναδικό φιλί.

Όπως οι ίδιοι εξομολογήθηκαν η ανάβαση είναι ένα πραγματικό στοίχημα με το θάνατο κάποια στιγμή χάνεις την αίσθηση των χεριών σου, απαιτεί συγκέντρωση και λεπτούς χειρισμούς αφού μια μόνο απροσεξία μπορεί να αποβεί θανάσιμη…

Ευτυχώς πάντως η προσπάθεια του ζευγαριού αυτού ολοκληρώθηκε με επιτυχία, χαρίζοντας τους μια συναρπαστική εμπειρία τόσο στους εαυτούς τους, όσο και στον φωτογράφο ο οποίος είχε την τύχη να απαθανατίσει ένα τόσο συγκλονιστικό θέαμα, ένα πραγματικό θαύμα της φύσης…

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Ιταλία: Πολλές πόλεις απαγορεύουν τα πυροτεχνήματα το βράδυ της πρωτοχρονιάς

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

Πολλές ιταλικές πόλεις απαγόρευσαν φέτος την χρήση των παραδοσιακών πυροτεχνημάτων για τον εορτασμό της πρωτοχρονιάς. Οι αρχές του Μιλάνου, του Τορίνο του Μιλάνου, με ειδικές δημοτικές αποφάσεις, απαγορεύουν την χρήση πυροτεχνημάτων, για να αποφευχθούν τραυματισμοί πολιτών αλλά και για να προστατευθεί η ψυχική ηρεμία και σωματική ακεραιότητα των κατοικίδιων ζώων.

Ο δήμαρχος του Μπάρι Μικέλε Εμιλιάνο αποφάσισε την ενίσχυση ειδικών κυκλωμάτων με τηλεοπτικές κάμερες, για να εντοπισθούν τυχόν παραβάτες προειδοποιώντας ότι πρόκειται να τους αποσταλούν τα σχετικά πρόστιμα.

Στο Μιλάνο, με απόφαση του δημάρχου Τζουλιάνο Πιζαπία, το σχετικό πρόστιμο φθάνει τα πεντακόσια ευρώ.

Στη Βενετία, η δημοτική αστυνομία με απόφασή της ορίζει ότι "στις 31 του Γενάρη και κατά την πρώτη ημέρα του νέου έτους απαγορεύεται ρητά η μεταφορά και κατοχή πυροτεχνημάτων πάσης φύσεως, από βεγγαλικά μέχρι πυροτεχνήματα".

Οι φιλοζωικές οργανώσεις επικροτούν την απόφαση των ιταλών δημάρχων, την οποία χαρακτηρίζουν "κίνηση που αναδεικνύει τον πολιτισμό και την ευαισθησία της τοπικής αυτοδιοίκησης", ενώ οι μέχρι τώρα αντιδράσεις των πολιτών στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter είναι στην μεγάλη τους πλειοψηφία θετικές.

Στον ιταλικό Νότο πάντως, ειδικότερα στην πόλη της Νάπολης, συνεχίζεται η κατάσχεση παράνομων πυροτεχνημάτων. Οι περισσότερες έχουν αντικείμενο το ισχυρότερο φετινό παράνομο πυροτέχνημα, που ονομάστηκε "σπρεντ" και διατίθεται σε πολλές συνοικίες της μεγαλούπολης της Κάτω Ιταλίας.

Οι καραμπινιέροι και αστυνομικοί φοβούνται ότι μπορεί να προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί, ιδίως ανηλίκων. Τις τελευταίες ώρες οι κατασχέσεις παράνομων βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων ξεπέρασαν σε ποσότητα τους έξι τόνους.

Το πρωί στην Νάπολη συνελήφθη ένας άνδρας σαράντα χρόνων ο οποίος έκρυβε, στο σπίτι του -κάτω από το κρεβάτι- εκατόν σαράντα κιλά εκρηκτικής ύλης.Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Εγκατάλειψη μετά από τροχαίο ατύχημα

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

Νεαρός 29 ετών βρέθηκε χτυπημένος, σε κρίσιμη κατάσταση, από όχημα που τον εγκατέλειψε στις 28/12/2011 λίγο μετά... τις 22:00 πίσω από το νοσοκομείο Νίκαιας στην Οδό Μπελογιάννη. Νοσηλεύεται στην εντατική του Ναυτικού Νοσοκομείου. Όποιος γνωρίζει κάτι για τον ασυνείδητο οδηγό παρακαλείται να επικοινωνήσει στο kkatsenos@gmail.comΑν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

1 τρισ. ευρώ σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο κρύβουν νότια της Κρήτης

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

Eπιμένει στην άρνησή του να μην δοθούν άδειες γεωτρήσεων νότια της Κρήτης η κυβέρνηση, παρά την επιμονή των ρωσικών και των ισραηλινών... εταιρειών, όπως πρώτο αποκάλυψε το defencenet.gr, αλλά τώρα βάζει περιτύλιγμα στην άρνησή του λέγοντας ότι "Του χρόνου θα δουλεύουν γεωτρύπανα στην Ελλάδα", αλλά αναφέρεται στα μικρά κοιτάσματα των 400-500 εκατ. βαρελιών της Δυτικής Ελλάδας που θα αλλάξουν βέβαια τις τοπικές οικονομίες, αλλά δεν αποτελούν την "κρίσιμη" ανακάλυψη που θα αλλάξει την πορεία του Έθνους, όπως συμβαίνει με την Κύπρο αυτή την στιγμή.

Τα κοιτάσματα αυτά είναι στην καλύτερη περίπτωση διπλάσιας περιεκτικότητας σε πετράλιο από τον Πρίνο (ίσως και τριπλάσιας, αλλά απέχουν πολύ από τα ήδη προεντοπισμένα κοιτάσματα των 20-42 δισεκλατομμυρίων βαρελιών νότια και νοτιοανατολικά της Κρήτης.

Ο υφυπουργός ΠΕΚΑ δήλωσε πάντως ότι «Η ανακάλυψη στην Κύπρο έχει αναστατώσει τη διεθνή κοινότητα. Πλέον αυξάνονται οι πιθανότητες να έχουμε και εμείς. Υπάρχουν γεωλογικές συνέχειες», τόνισε ο υφυπουργός σχολιάζοντας το κοίτασμα που βρέθηκε στο οικόπεδο 12.

Ο κ. Μανιάτης, τόνισε ότι "αλλάζει το κλίμα στην οικονομία της Κύπρου αλλά και η γεωπολιτική σημασία όλης της περιοχής".

Αυτό το τελευταύο καλό είναι αν το συζητήσει και με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον πρωθυπουργό για να αντιληφθούν πλέον ότι στην περιοχή υπάρχει πολύ χρήμα και πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να προστατεύθούν από ένα στράτευμα το οποίο αυτή την στιγμή έχει περιορισμένες ικανότητες δράσης στην Α.Μεσόγειο.

Ο υφυπουργός σημείωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα βγει στον αέρα διεθνής διαγωνισμός για τα πρώτα τρία οικόπεδα στο Ιόνιο, από όπου μπορούν να βγουν 400-500 εκατομμύρια βαρέλια, αλλά για την περιοχή νότια της Κρήτης, ούτε λέξη.Δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που πιστεύουν ότι η πρόσφατη κρίση στις ελληνορωσικές σχέσεις έχει να κάνει με το αίτημα της Ρωσίας να ξεκινήσει άμεσα χωρίς κόστος και χωρίς καμία υποχρεώση της ελληνικής πλευράς, γεωτρήσεις σνότια της Κύπρου.

"Κάτι τέτοιο σε συνδυασμό με την παρουσία της ρωσικής αρμάδας, μέχρι το Πάσχα θα "έδινε" όχι 50 ή 100 εκατ. ευρώ κοίτασμα όπως στην Κύπρο, αλλά αξίας κοιτασμάτων πάνω από 1 τρισεκατομμύριο ευρώ και όχι μόνο σε φυσικό αέριο, αλλά και σε πετρέλαιο που είναι άπειρα πιο κρίσιμο από στρατηγική σημασία από το φυσικό αέριο" ανέφερε άριστος γνώστης των του περιεχομένου των ερευνών που αφορούσαν τα κοιτάσματα νότια της Κρήτης.

Όπως αποκάλυψε το defencenet.gr, οι ρωσικές εταιρείες Gazprom και Rosneft και η ισραηλινή Delek ζήτησαν από το ΠΕΚΑ άδεια για να να προχωρήσουν άμεσα σε γεωτρήσεις χωρίς να περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών του ΠΕΚΑ, με την επιβάρυνση του κόσοτυς γεωτρήσεων δική τους. Για τον απλό λόγο ότι είναι βέβαιοι για το που βρίσκονται τα κοιτάσματα και το τι κρύβουν. Δεν ζητούν αποκλειστική εκμετάλλευση αγού γνωρίζουν ότι οι ΗΠΑ "έχουν τον πρώτο λόγο" απλά ζητούν να ξεκινήσουν πρώτοι.

Σύμφωνα με τον ομότιμο καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Α.Φώσκολου η αξιολόγηση γεωλογικών, γεωχημικών και λοιπών γεωστοιχείων, που έχουν δημοσιευθεί κυρίως από ξένους επιστήμονες, μας υποδεικνύει την ύπαρξη μεγάλων αποθεμάτων υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης και ειδικότερα εντός της Μεσογειακής Ράχης, έκτασης περίπου 80.000 Km2, με μεγάλο μέρος της να βρίσκεται εντός της ελληνικής Α.Ο.Ζ που έχει ήδη καθοριστεί από το υπουργείο ΠΕΚΑ.

Νορβηγοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι έχουν εντοπίσει αποθέματα κάτω από την Κρήτη της τάξεως των 20 -22 δισ. βαρέλια πετρέλαιο, ενώ σε αυτά μπορούν να προστεθούν και περίπου 20 δισ. βαρέλια πετρελαίου που βρίσκονται στη ζώνη του Ηροδότου, δηλαδή 150 -175 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Είναι μόλις 12 ετών... αλλά είναι το πρώτο ανήλικο ψυχολογικό θύμα της κρίσης

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

Είναι μόλις 12 ετών... αλλά είναι το πρώτο ανήλικο ψυχολογικό θύμα της κρίσης
Είναι μόλις 12 ετών και όμως είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο ανήλικο ψυχολογικό θύμα της κρίσης.

Η είδηση, που μας έρχεται από την Πάτρα είναι σοκαριστική. Ένα ανήλικο κορίτσι, που θα έπρεπε να ζει ανέμελα τα μαθητικά της χρόνια, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στο κεφάλι, με συμπτώματα ζαλάδας και εμετούς εξαιτίας του στρες που της έχει προκαλέσει η κρίση.Το κοριτσάκι άρχισε να διαμαρτύρεται, σύμφωνα με το dete,  και να εκφράζει την δυσφορία της για πόνους στο κεφάλι.

Αργότερα οι πόνοι προκαλούσαν ζαλάδες, ενώ δεν άργησαν να έρθουν και οι εμετοί. Οι γονείς της ανησύχησαν και το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι δεν έχει τίποτα!Μετά από συζήτηση μαζί της, οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η 12χρονη έχει επηρεαστεί πολύ από την κρίση.

Η δύσκολη οικονομική κατάσταση της οικογένειας της είχε  προφανώς κάνει την καρδούλα της να πονάει και όλος αυτός ο πόνος της «βγήκε» ψυχοσωματικά.

Οι ειδικοί συνιστούν στους γονείς να συζητούν ήρεμα με τα παιδιά και να μην τα τρομάζουν ενημερώνοντας τα απλώς για τις άσχημες καταστάσεις.
Star.gr
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

2012 η καταστροφή του κόσμου; Τι λέει η επιστήμη στις προφητείες

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

2012 η καταστροφή του κόσμου; Τι λέει η επιστήμη στις προφητείες
Οι εσχατολογικές προβλέψεις για την καταστροφή του κόσμου δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Από τη μυθολογία όλων των λαών, την Παλαιά Διαθήκη μέχρι την εποχή του Ιωάννη και του Νοστράδαμου, σε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως των θρησκευτικών πεποιθήσεων, υπάρχουν άνθρωποι που αναμένουν τη συντέλεια του κόσμου και την εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους. Οι «τελικές» ημερομηνίες μέχρι τώρα ήταν πολλές και προέκυπταν αναλόγως της… εκάστοτε ερμηνείας, με τελευταία το 2000, οπότε και ο κόσμος θα καταστρεφόταν εξαιτίας… του υποτιθέμενου ιού των υπολογιστών.

Μια μόνο ημερομηνία όμως έχει αποτελέσει την πιθανότερη του «τέλους των ημερών», από πλευράς μαζικής αποδοχής, ομαδικής παραφιλολογίας, ή έστω κρυφής ανησυχίας, για έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων παγκοσμίως. Την 21η Δεκεμβρίου του 2012 λοιπόν, εκατομμύρια ίσως κάτοικοι αυτού του πλανήτη θα αναμένουν είτε την ολική καταστροφή, σε ένα πρωτοφανές και αφάνταστο σκηνικό σεισμών, παλιρροιακών κυμάτων, ακόμα και διάλυσης της ύλης του πλανήτη μας, είτε, στην αισιόδοξη πλευρά του σεναρίου, την πνευματική «ανύψωση» της ανθρωπότητας και την απαρχή μιας νέας, «χρυσής» εποχής.

Αρκεί μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο για το λήμμα «2012», «καταστροφή του κόσμου» ή οτιδήποτε σχετικό, για να διαπιστώσει κάποιος μια… πραγματική φρενίτιδα: προφητείες που ξεπερνούν ακόμη και το πιο ευφάνταστο σενάριο του Χόλυγουντ (που επίσης έχει ασχοληθεί –και έχει αποκομίσει τεράστια κέρδη- από όλον αυτόν τον παροξυσμό), μέχρι ιστορικές αναλύσεις, «επιστημονικά» δεδομένα και… αποδείξεις, ότι η 22η Δεκεμβρίου του 2012 θα είναι μια μέρα πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες. Με εμάς ή χωρίς εμάς στον πλανήτη. Παρόμοια η κατάσταση και στη βιβλιογραφία, με εκατοντάδες βιβλία –αλλά και ντοκιμαντέρ- να ασχολούνται με το 2012, κάποια από αυτά μάλιστα να… προτείνουν οδηγίες επιβίωσης μετά την καταστροφή!

Που βασίζεται όμως όλη αυτή η μαζική παραφιλολογία, εκτός από την αρχέγονη –αλλά ψυχολογικά εξηγήσιμη- «ανάγκη» του ανθρώπου να περιμένει το… τέλος του, για το 2012;

Το Ημερολόγιο των Μάγια: Τέλος ή Αρχή;

Οι Μάγια είναι οι… υπαίτιοι για το γεγονός ότι κάποιοι… αναμένουν το τέλος του κόσμου το 2012, και μάλιστα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο άλλες, διαφορετικές εσχατολογικές προβλέψεις να «προσαρμόζονται» με βάση την –υποτιθέμενη όπως θα δούμε- πρόβλεψη του πανάρχαιου αυτού πολιτισμού για την καταστροφή του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου 2012. Πώς προκύπτει λοιπόν αυτή η ακρίβεια;

Ο πολιτισμός των Μάγια προκαλεί το θαυμασμό αλλά και την απορία των σύγχρονων επιστημόνων όχι μόνο για τις εντυπωσιακές πυραμιδοειδής κατασκευές τους, αλλά κυρίως για τις ακριβείς αστρονομικές τους γνώσεις (πολλές από αυτές, με ακρίβεια σύγχρονων αστρονομικών οργάνων), βάσει των οποίων προσάρμοζαν την κατασκευή των ναών τους αλλά και τα ήθη και έθιμα τους. Αν δεν είχαν υποστεί την εισβολή που κατέληξε ουσιαστικά σε γενοκτονία και καταστροφή των περισσότερων γραπτών τους κειμένων από τους Ισπανούς, σήμερα θα ξέραμε πολλά περισσότερα για αυτούς, η ουσία είναι όμως ότι για τις αστρονομικές τους γνώσεις, ακόμη και σήμερα, η επιστημονική κοινότητα «τους βγάζει το καπέλο». Η βάση της άποψης των Μάγια για την καταστροφή του κόσμου είναι ο «Κώδικας της Δρέσδης», ένα βιβλίο των Μάγια του 11ου αιώνα (που φυλάσσεται στο μουσείο της Δρέσδης), που θεωρείται το παλαιότερο βιβλίο που έχει γραφεί στην Αμερική, στην τελευταία σελίδα του οποίου υπάρχει μια εικονογράφηση σύμφωνα με την οποία προβλέπεται ότι ο κόσμος θα καταστραφεί με μια πλημμύρα μέχρι το 2012.

Βάσει των γνώσεων τους, οι Μάγια μετρούν το χρόνο σε Πέντε Κόσμους, που αποτελούνται ο καθένας από 13 «μπακτούν» -δηλαδή 5.125 χρόνια. Σύμφωνα με το ημερολόγιο τους, εμείς είμαστε ο Τέταρτος Κόσμος (άρα ακολουθεί άλλος ένας…) και οι μέρες του τελειώνουν την 21η Δεκεμβρίου του 2012 ακριβώς! Και καθώς οι Μάγια είχαν προηγμένες αστρονομικές γνώσεις, η συγκεκριμένη τους επιλογή να τοποθετήσουν το τέλος του Κόσμου μας στο χειμερινό ηλιοστάσιο του 2012, έδωσε τροφή σε πολλούς να αναζητήσουν σημαντικά αστροφυσικά φαινόμενα που θα συμβούν τη συγκεκριμένη ημερομηνία και θα δικαιολογούν, έτσι, το ημερολόγιο των Μάγια.

Το ημερολόγιο των Μάγια λοιπόν ξεκινάει (με αναγωγή φυσικά στο Γρηγοριανό ημερολόγιο) την 11η Αυγούστου 3114 π.Χ., οπότε και οι Μάγια πίστευαν ότι ξεκίνησε ο Κόσμος μας, ή τουλάχιστον ότι τελείωσε ο προηγούμενος! Αρκετοί επιστήμονες έχουν διαπιστώσει σημαντικές κλιματικές αλλαγές που υπέστη ο πλανήτης μας πριν από 5.200 χρόνια περίπου, γεγονός που ίσως να δικαιολογεί την έναρξη του 13ου «μπακτούν» των Μάγια εκείνη την εποχή –δηλαδή το γεγονός ότι οι Μάγια επέλεξαν αυτή την εποχή των κοσμογονικών –για τους πρώιμους πολιτισμούς- αλλαγών, ως την αρχή του ημερολογίου τους. Επίσης η λογική του ημερολόγιου των Μάγια ήταν η κυκλική επανάληψη –ότι δηλαδή τα γεγονότα επαναλαμβάνονται στην αρχή (και στο τέλος) του κάθε κύκλου…

Επιστημονική «απορία» για τις αρχαίες αναφορές στο 2012

Έκπληξη, ακόμη και στους αυστηρούς επικριτές και σκεπτικιστές των θεωριών περί ημερολογίου των Μάγια, προκαλεί πάντως το γεγονός ότι παρόμοιες αναφορές για μια μεγάλη αλλαγή το 2012 υπάρχουν και σε άλλους πολιτισμούς, οι οποίοι δεν είχαν ποτέ καμία επαφή με τους Μάγια! Συγκεκριμένα, στο βιβλίο της θιβετιανής παράδοσης «Καλαχάκρα Τάντρα» γράφεται ότι 860 έτη αφότου εισήχθη στο Θιβέτ, θα ισχύσει μια μεταβατική περίοδος ακόμη 25 ετών εωσότου ανακαλυφθεί η χαμένη πόλη Σαμπάλα οπότε και θα επιτελεστεί μια τεράστια, πιθανότατα ειρηνική αλλαγή, στην ανθρωπότητα. Το βιβλίο εισήχθη στο Θιβέτ το 1.127 μ.Χ. , άρα η αλλαγή αυτή θα επέλθει σε 860 συν 25 χρόνια δηλαδή… το 2012!

Στην ινδουιστική παράδοση, το ημερολόγιο «Κάλι Γιούγκα» ξεκίνησε στις 18 Φεβρουαρίου του 3.102 π.Χ. –μόλις 12 χρόνια διαφορά από αυτό τον Μάγια- ενώ και εδώ προβλέπεται μια μεγάλη αλλαγή περίπου 5.000 χρόνια αργότερα από την ημερομηνία αυτή! Συμφωνία σχετικά με το γεγονός ότι ο κόσμος μας… σύντομα θα αλλάξει υπάρχει και στην παράδοση των Ινδιάνων Χόπι, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι τα έτη μετά το 2012 θα είναι μια χρυσή εποχή για τους ανθρώπους, αφού περάσει ένα διάστημα δοκιμής και κάθαρσης…

Υπενθυμίζουμε ότι αυτοί οι πολιτισμοί δεν είχαν καμία αλληλεπίδραση μεταξύ τους, που θα μπορούσε να επηρεάσει κοινά τις παραδόσεις τους… Επίσης, στο πολύ δημοφιλές παραιστορικό σενάριο της επαφής των αρχαίων πολιτισμών με… εξωγήινους –οι οποίοι και τους μετέδωσαν όλες αυτές τις εκπληκτικές αστρονομικές γνώσεις- και άρα για κάποιους «εξηγείται» με αυτόν τον τρόπο το ημερολόγιο των Μάγια- αναμένεται να δοθούν… επίσημες απαντήσεις σύντομα! Πώς; Το Νοέμβριο του 2011 ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «Revelations of the Mayans 2012 and Beyond» («Αποκαλύψεις των Μάγια για το 2012 και μετά»), στο οποίο θα περιλαμβάνονται κώδικες και σημαντικά ντοκουμέντα τα οποία θα δουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, μετά την ειδική άδεια που εξασφάλισε ο παραγωγός Ραούλ Τζούλια-Λεβί, από την κυβέρνηση του Μεξικού και της Γουατεμάλας. Σύμφωνα με τον παραγωγό, στα ντοκουμέντα αυτά περιλαμβάνονται σημαντικά στοιχεία που αποδεικνύουν στενές επαφές τρίτου τύπου των Μάγια με εξωγήινους! Επίσης, θα κινηματογραφηθούν μέρη τα οποία δεν έχει αντικρίσει ακόμη κανείς, όπως ανεξερεύνητα δωμάτια της Πυραμίδας στο Καλακμούλ… Υπομονή λοιπόν, μέχρι το πέρας των γυρισμάτων…

Το σημαντικό πάντως στοιχείο στην παράδοση των Μάγια είναι ότι εκτός από τον Κώδικα της Δρέσδης, πουθενά δεν αναφέρεται η πιθανότητα καταστροφικών αλλαγών κατά τη λήξη του 13ου μπακτούν –το γεγονός ότι το ημερολόγιο τους «τερματίζει» τη συγκεκριμένη ημερομηνία, απέχει από τη διαπίστωση της θεώρησης ότι ο κόσμος θα σταματήσει να υπάρχει από τότε…

«Διαπλοκή» των μύθων
Ο πιο δημοφιλής εσχατολογικός μύθος του 20ου αιώνα, που ενίσχυσε τη… φρενίτιδα 2012, δεν ήταν αυτός των Μάγια, αλλά αυτός του… πλανήτη Νιμπίρου, με κοινές ρίζες και αυτού στο αρχαίο παρελθόν. Πρόκειται για υποτιθέμενες αναλύσεις των γραπτών κειμένων του πολιτισμού των Σουμέριων –οι οποίοι επίσης είχαν προηγμένες αστρονομικές γνώσεις- που προέβλεπαν τη σύγκρουση ενός… μυστήριου πλανήτη (που δεν έχει ανακαλυφθεί από τη NASA και τους χιλιάδες αστρονόμους ακόμα…), αυτόν του Νιμπίρου, το Μάιο του 2003. Τίποτα δεν συνέβη, από όσο θυμόμαστε όλοι, τότε, οπότε η ημερομηνία σύγκρουσης επανακαθορίστηκε για το 2012, ώστε να ταυτίζονται και οι μύθοι μεταξύ τους… Άλλωστε, οι επίσημες επιστημονικές αναλύσεις των γραπτών του Σουμερίων αρνούνται την ύπαρξη οποιουδήποτε κειμένου που αναφέρεται στο κοσμογονικό γεγονός της σύγκρουσης πλανητών και οι ειδικοί αναφέρουν ότι όλη αυτή η παραφιλολογία δημιουργήθηκε σκοπίμως, με τη μέθοδο της υπερβολής και της διαστρέβλωσης των γραφών…

Ταυτόχρονα, πολλοί «ερευνητές» έχουν προχωρήσει και στην υπόθεση του τρόπου με τον οποίο θα καταστραφεί ο κόσμος μας, την επίμαχη ημερομηνία. Αξιοποιώντας επιστημονικές ή ψευδεπιστημονικές γνώσεις κατά βούληση ώστε να… ταιριάζουν με τα σενάρια της καταστροφολογίας , αναμένουν το τέλος του κόσμου με μια σειρά από τρόπους. Ας δούμε εν συντομία τους… επικρατέστερους από αυτούς αλλά και τι απαντάει η επίσημη επιστήμη…

Ο πλανήτης Γη στο έλεος… συμπαντικών φαινομένων

Η «γαλαξιακή ευθυγράμμιση», ένας όρος δύσκολα κατανοητός για τους μη γνώστες, αναμένεται από πολλούς να συμβεί λοιπόν στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, οπότε η Γη και ο Ήλιος θα ευθυγραμμιστούν με το κέντρο του γαλαξία μας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη… δημιουργία κοσμογονικών φαινομένων. Η ουσία είναι όμως ότι ο γαλαξιακός ισημερινός, τον οποίο χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη θεωρία, αποτελεί ένα τεχνητό σημείο στον χάρτη του σύμπαντος, κατασκευασμένο από τους αστρονόμους προς χάριν… ευκολίας της χαρτογράφησης του σύμπαντος μας! Πέραν αυτού όμως, η συγκεκριμένη «ευθυγράμμιση» την οποία διατείνονται οι θιασώτες αυτού του σεναρίου, αστρονομικά συμβαίνει κάθε χρόνο κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο, με κορύφωση του «φαινομένου» αυτού το Δεκέμβριο του… 1998!

Οι καθορισμένες για τη συγκεκριμένη ημερομηνία απειλές από τη μαύρη τρύπα του γαλαξία μας που θα «καταπιεί» τη Γη, από την «αναστροφή των πόλων» και από την «μετατόπιση του άξονα της γης», στερούνται της οποιασδήποτε επιστημονικής βάσης καθώς αυτά τα… συμπαντικά γεγονότα συμβαίνουν (ή όχι…) εξαιρετικά σπάνια (σε φάσμα… εκατοντάδων χιλιάδων ετών) και σίγουρα όχι από τη μια στιγμή στην άλλη. Σημαντικές και απότομες αλλαγές στις κινήσεις, στο μαγνητικό πεδίο, ή στο φλοιό της γης είναι δυνατόν να έχουμε μόνο από κάποια σύγκρουση πλανητικών διαστάσεων. Η σύγκρουση του πλανήτη μας δε με ένα ουράνιο σώμα –γεγονός που έχει συμβεί στο παρελθόν και οδήγησε στον αφανισμό των δεινοσαύρων- είναι μια πιθανότητα απόλυτα υπαρκτή για τους επιστήμονες, πλην όμως δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη ότι στο άμεσο ή απώτερο μέλλον ένας αστεροειδής κινείται με απειλητικές διαθέσεις προς τον πλανήτη μας… Κάτι που αν συνέβαινε, θα είχε ήδη παρατηρηθεί…

Το κλείσιμο του διακόπτη, το τέλος του πολιτισμού μας…

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η θεωρία των ηλιακών κηλίδων, σε παραλλαγή της οποίας βασίστηκε και η χολιγουντιανή ταινία «2012». Πρόκειται για την έξαρση της ηλιακής δραστηριότητας που οδηγεί στον «βομβαρδισμό» της Γης από φορτισμένα σωματίδια του ηλίου και έτσι προκαλείται η γεωμαγνητική καταιγίδα –ένα φαινόμενο υπαρκτό και καταγεγραμμένο, το οποίο δύναται να προκαλέσει ζημιές στους δορυφόρους, αλλά και σε σπάνιες περιπτώσεις στο ηλεκτρικό δίκτυο ολόκληρου του πλανήτη! Τελευταία φορά που συνέβη κάτι αντίστοιχο ήταν το 1989 στο Κεμπέκ του Καναδά, όταν μια έντονη γεωμαγνητική καταιγίδα έθεσε εκτός λειτουργίας το ηλεκτρικό δίκτυο για 9 ώρες. Η μεγαλύτερη καταγεγραμμένη γεωμαγνητική καταιγίδα που συνέβη πάντως ήταν το 1859, όταν το βόρειο σέλας (φαινόμενο που οφείλεται ακριβώς στα σωματίδια που στέλνει ο Ήλιος στο βόρειο ημισφαίριο) έγινε ορατό ακόμη και στη Χαβάη, ενώ προκλήθηκαν σημαντικά προβλήματα στα τηλεγραφικά δίκτυα της εποχής.

Στην εποχή μας βέβαια, όπου όλοι οι τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και επιβίωσης βασίζονται στον ηλεκτρισμό, ένα αντίστοιχο φαινόμενο θα μπορούσε να προκαλέσει γενικό «μπλακάουτ» και να επιφέρει ανυπολόγιστες ζημιές στον πολιτισμό μας, ίσως ακόμη και χάος και αναρχία για ένα μεγάλο διάστημα, σύμφωνα με εκτιμήσεις… Όχι απαραίτητα όμως και το «τέλος των ημερών»…

Το φαινόμενο των ηλιακών κηλίδων συνήθως ακολουθεί επαναλαμβανόμενους κύκλους κάθε 11 χρόνια και σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις (που αμφισβητούνται όμως και αυτές έντονα), το 2012 θα έχουμε την κορύφωση του συγκεκριμένου κύκλου (που ξεκίνησε το 2001), ο οποίος θα είναι και πιο έντονος ίσως κατά 50% από ότι ο προηγούμενος. Και πάλι όμως, η Γη είναι καλά θωρακισμένη από την ατμόσφαιρα της και για να συμβούν μεγάλες ζημιές ευρείας πλανητικής κλίμακας στο ηλεκτρικό δίκτυο, απαιτείται μια κατακλυσμική ηλιακή έκρηξη. Για την οποία, δεν υπάρχει κανένα μα κανένα στοιχείο ότι μπορεί να συμβεί, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον… Πόσο μάλλον δε, η ηλιακή δραστηριότητα να προκαλέσει τεράστια σεισμική δραστηριότητα, όπως παρακολουθήσαμε στη χολιγουντιανή ταινία…

Η ζωή μετά το… 2012

Οι καταστροφές πλανητικής κλίμακας απασχόλησαν όλους τους πολιτισμούς στα αρχαία χρόνια και δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι οι άνθρωποι σήμερα είναι οι απόγονοι των επιζώντων από τέτοια γεγονότα. Από τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα και τον καταποντισμό της Ατλαντίδας της ελληνικής μυθολογίας, μέχρι αυτόν του Νώε της εβραϊκής και αντίστοιχες αναφορές στις κοσμογονίες άλλων πολιτισμών, τα αρχαία γραπτά βρίθουν από αναφορές σε κατακλυσμιαία γεγονότα που άλλαξαν άρδην τη μορφή που είχε τότε ο κόσμος. Και δημιούργησαν έναν καινούργιο…

Ακόμη και να συμβεί ένα… κοσμογονικό γεγονός στα τέλη του 2012 λοιπόν, οι απόψεις για το τι αυτό θα επιφέρει διίστανται, ακόμη και μεταξύ των οπαδών των πιο ακραίων εσχατολογικών θεωριών. Άλλοι περιμένουν την ολοκληρωτική καταστροφή του πλανήτη που θα προέλθει είτε από το… εξώτερο σύμπαν, είτε από τον πυρήνα και το φλοιό της γης, είτε από έναν πυρηνικό όλεθρο που θα δημιουργήσουν οι άνθρωποι, ενώ άλλοι προετοιμάζονται να «αντέξουν» τις αλλαγές που επέρχονται και να επιζήσουν της καταστροφής, αποτελώντας την ελπίδα για τη διαιώνιση του ανθρώπινου είδους.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι εξίσου δημοφιλής είναι η πιο «λαμπρή» προσδοκία ορισμένων, οι οποίοι αναμένουν το πέρας του 2012 να επιφέρει –με κάποιον τρόπο που ανάγεται επίσης σε συμπαντικά διαστρικά γεγονότα αλλά και στην… κβαντική φυσική- την πνευματική φώτιση της ανθρωπότητας και την έναρξη της χρυσής εποχής του είδους μας…
undefined




Πηγή: National Geographic, «2012»

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Πώς να αντιμετωπίσετε τα νέα τεκμήρια - φωτιά

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

Πώς να αντιμετωπίσετε τα νέα τεκμήρια - φωτιά
Στα ταμεία της εφορίας θα στείλουν σε λίγους μήνες ακόμα και τους άνεργους και τους χαμηλοσυνταξιούχους τα νέα τεκμήρια διαβίωσης που στην κυριολεξία είναι φωτιά. Σε συνδυασμό μάλιστα με τη μείωση του αφορολόγητου από τα 12.000 ευρώ στα 5.000, η κατάσταση γίνεται αφόρητη για χιλιάδες φορολογούμενους.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, υπάρχουν τρόποι, νόμιμοι, για την αντιμετώπιση των τεκμηρίων, ακόμα και για την αποφυγή τους.

Πως θα τα αντιμετωπίσετε

Επειδή λοιπόν με τα νέα τεκμήρια καλούνται να καταβάλλουν φόρο ακόμα και φορολογούμενοι που δεν είχαν εισόδημα μέσα στο 2011, ένας από τους βασικότερους και ευκολότερους τρόπους για να το αντιμετωπίσουν είναι να ανατρέξουν σε φορολογικές δηλώσεις περασμένων ετών και να επικαλεστούν την κατανάλωση αποταμιεύσεων.

Ένας άλλος τρόπος είναι τα έσοδα από διάθεση περιουσιακών στοιχείων, ακινήτων, αλλά και κινητών, όπως αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και σκάφη αναψυχής.

Το τεκμαρτό εισόδημα, με βάση το οποίο θα φορολογηθούμε όλοι φέτος, μπορεί επίσης να αντιμετωπιστεί με ποσά που προέρχονται από δάνεια ή γονικές παροχές, αρκεί το μεν δάνειο να έχει ληφθεί πριν την αγορά, η δε δήλωση γονικής παροχής ή δωρεάς να έχει υποβληθεί στην αρμόδια ΔΟΥ πριν τις 31 Δεκεμβρίου.

Τέλος, ο τέταρτος τρόπος για την αντιμετώπιση των τεκμηρίων διαβίωσης είναι με κέρδη από τυχερά παιχνίδια, αρκεί να υπάρχουν οι σχετικές βεβαιώσεις από τον ΟΠΑΠ ή την διεύθυνση Λαχείων. Προσοχή όμως γιατί τα κέρδη από καζίνο δεν αναγνωρίζονται στην εφορία.

Ποιοι μπορούν να τα αποφύγουν

Οι κατηγορίες των φορολογουμένων που μπορούν να αποφύγουν τα τεκμήρια είναι:

Όσοι υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους και είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν δήλωση

Οι φυλακισμένοι

Άνεργοι που δικαιούνται επίδομα ανεργίας

Φορολογούμενοι που συγκατοικούν με συγγενείς πρώτου βαθμού και έχουν μειωμένες δαπάνες διαβίωσης

Ανήλικοι ορφανοί που κατέχουν περιουσιακά στοιχεία από κληρονομιά και

Τέλος όσοι προσκομίσουν στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι για λόγους ανωτέρας βίας είχαν εκ των πραγμάτων μειωμένες δαπάνες από τις τεκμαρτές.
Star.gr
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Ποιες τροφές προστατεύουν από τον καρκίνο

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

Καμία τροφή δεν μπορεί να νικήσει τον καρκίνο. Μπορεί όμως ένας συνδυασμός τροφίμων να γίνει ασπίδα για τον αιώνιο...εχθρό του ανθρώπου.·Φρούτα και λαχανικά. Η συχνή κατανάλωσή τους είναι ιδανική, αφού δεν παίρνετε κιλά. Έτσι μειώνεται και ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου στον οισοφάγο και στα νεφρά.

·Όσα τρόφιμα έχουν την βιταμίνη Β, όπως είναι ο χυμός από πορτοκάλι, τα πεπόνια και οι φράουλες. Άλλες πηγές είναι τα σπαράγγια, το συκώτι κοτόπουλου, τα φασόλια, το σπανάκι και άλλα πράσινα λαχανικά. Μπορεί να προστατεύσουν από τον καρκίνο του εντέρου και του μαστού.

·Ένα χοτ-ντογκ ή ένα σάντουιτς δεν θα σας βλάψει για μία φορά. Κάποια αλλαντικά επεξεργασμένα κατάλληλα μπορούν να σας προστατέψουν από τον καρκίνο του στομάχου.

·Όσοι καταναλώνετε συχνά ντομάτες κάνετε πολύ καλά, αφού σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν γίνει, η κατανάλωσή τους έχει συνδεθεί με την προστασία από τον καρκίνο του προστάτη.

·Το πράσινο τσάι μπορεί να είναι ένας άξιος πολεμιστής κατά του καρκίνου, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει. Προστατεύει από καρκίνο στο στομάχι , στο πάγκρεας, στο συκώτι αλλά και στο στήθος.

·Τα σταφύλια, και ειδικά τα κόκκινα, έχουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Σε εργαστηριακές μελέτες που έχουν γίνει, φαίνεται ότι αποτελούν ασπίδα για τον καρκίνο στα κύτταρα.

·Ο καρκίνος του στόματος, του οισοφάγου, του συκωτιού αλλά και του μαστού συνδέεται με την συχνή κατανάλωση αλκοόλ. Το οινόπνευμα μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο για τον καρκίνο του εντέρου. Η αμερικανική αντικαρκινική εταιρεία αναφέρει ότι καθημερινά το όριο είναι δύο ποτήρια για τους άντρες και ένα για τις γυναίκες.

·Το νερό δεν σβήνει μόνο την δίψα, αλλά μπορεί να σας προστατεύσει και από τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης.

·Τα φασόλια επίσης είναι μία από τις τροφές που μπορεί να σας απαλλάξει από τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στα κύτταρα του σώματός σας.

·Το μαρούλι, το λάχανο, το ραδίκι , το σπανάκι, περιέχουν θρεπτικές ουσίες που μπορούν να σας προστατεύσουν από τον καρκίνο του στόματος, του παγκρέατος, του πνεύμονα, του δέρματος αλλά και του στομαχιού.

·Μελέτες που έχουν γίνει έδειξαν ότι τα καρυκεύματα είναι σκληροί μαχητές ενάντια στον καρκίνο.

·Μακριά από τηγανητά και ψητά κρέατα. Αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου. Το βράσιμο στον ατμό αλλά και στην κατσαρόλα είναι οι πιο σωστοί μέθοδοι μαγειρέματος.

·Οι φράουλες περιέχουν ισχυρό αντιοξειδωτικό που δρα ενάντια στον καρκίνο.

·Το ρόδι δεν σας προστατεύει μόνο από τον αιώνιο αυτόν εχθρό, ενισχύει επίσης και το ανοσοποιητικό σας.Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....


Oh Santa!

Posted: 29 Dec 2011 11:42 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Santa Claus Is Coming To Town

Posted: 29 Dec 2011 11:40 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Posted: 29 Dec 2011 11:36 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Όταν κάτι ξεκινάει λάθος, καταλήγει σε...τεράστιο fail!!

Posted: 29 Dec 2011 11:29 PM PST

Δείτε στο βίντεο που ακολουθούν, την επίδειξη του ναυτικού της Αμερικής που καταλήγει σε καταστροφή. Βέβαια ο κόσμος γελούσε, αλλά ο άμοιρος στρατιώτης τα είχε κάνει επάνω του...






E-pass, E-way, E-κοροϊδία!

Posted: 29 Dec 2011 11:23 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Θα ήθελα να μεταφέρω την εμπειρία μου σχετικά με τα epass κλπ. Προκειμένου να πάω ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να ψάχνω για ψιλά...


κάθε 3+2 αγόρασα epass και έβαλα 100 ευρώ, μια και θα πήγαινα Θεσ/κη δύο φορές.

Αμ δε, τα λαμόγια έχουν χωρίσει την εθνική οδό σε τρία τμήματα: Ένα Αθήνα Λαμία (250 χιλ. Επειτα έχει διόδια ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ και μετά άλλο λαμόγιο με άλλο μηχανάκι "eway" για το οποίο δεν σε ενημερώνει κανένας, ότι δηλαδή δεν ισχύει για όλη την Εθνική. Πρέπει να το ξέρεις και να το αγοράσεις από τα διόδια τους, εργάσιμες ώρες, η ταχυδρομικώς σε 10 μέρες. Στον κόμβο των Μαλγάρων, πάλι epass.

Καλά εθνικά λαμόγια, μας τα παίρνετε για ένα δρόμο που ούτε ο μισός δεν είναι κανονική εθνική! Δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε να λειτουργείτε με 1 μηχανάκι?

Ετσι, για όλη την Ελλάδα, χρειαζόμαστε 3, μια και στην Αττική οδό ισχύει άλλο, που πάλι δεν συνεργάζεται.

Αυτό το ρεζιλίκι δεν υπάρχει σε καμιά χώρα. Και βέβαια, ούτε κάρτες δέχονται. Μπράβο στον υπουργό που έδωσε τέτοιες άδειες!



Αναγνώστης



Ένα (1) ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσαν δύο εκπαιδευτικοί στη ΔΟΥ Αγρινίου

Posted: 29 Dec 2011 08:33 AM PST

Ένα (1) ευρώ κατέθεσαν για τα τέλη κυκλοφορίας του 2012 δυο εκπαιδευτικοί στη ΔΟΥ Αγρινίου.


Τα τέλη κυκλοφορίας δεν είναι φόρος αλλά ανταποδοτική χρήση υπηρεσιών κάτι...

που ρυθμίζεται κάθε φορά από την εξουσία ανάλογα με τις υπηρεσίες που μας παρέχουν.

Δεν προβλέπονται πρόστιμα για την περίπτωση διότι δεν αρνούμαστε τη χρήση έστω των κακών δρόμων, διαφωνούμε όμως στο ύψος της αξίας των προσφερόμενων υπηρεσιών του κράτους και την οριζόντια εφαρμογή του. Ούτε μπορεί να μας βάλει πρόστιμο η Δ.Ο.Υ. ότι δεν καταβάλαμε εμπρόθεσμα τα τέλη! Ας προχωρήσει σε νέα πράξη αλλά πρέπει να απαντήσει στους νόμιμους λόγους που προβάλουμε στο γραμμάτιο πληρωμής που καταθέτουμε.

Άλλωστε μην γελιόμαστε η άρνηση-διαμαρτυρία αυτή είναι και ένας τρόπος ανυπακοής., δήλωσαν στο newspressagrinio οι δύο εκπαιδευτικοί που χθες Τετάρτη 28-12-2011 κατέθεσαν στο παρακαταθηκών και δανείων του Αγρινίου το ποσό του ενός (1) ευρώ.

Ο εκπαιδευτικός Κώστας Κορδάτος και Γεν. Γραμματέας της Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας έδωσε συνέντευξη στον ΑΧΕΛΩΟ TV και θα μεταδοθεί σήμερα Πέμπτη, όπως διαβεβαίωσαν οι υπεύθυνου της τοπικής τηλεόρασης, στα δελτία ειδήσεων του καναλιού, όπου μεταξύ άλλων είπε: "ότι η κίνηση αυτή έχει συμβολικό χαρακτήρα και είναι μια πρώιμη ανυπακοή σε έναν εισπρακτικό μηχανισμό που η πλειοψηφία των πολιτών τον έχει αποδεχτεί διότι οι θεσμικές άμυνες της είναι ανύπαρκτες και της έχει επιβληθεί η προσωπική ευθύνη έναντι της κρατικής κυριαρχίας των αστικών δομών. Δεν είναι μια ακτιβίστικη δράση αλλά μια σοβαρή πολιτική πράξη με κοινωνικό και νομικό υπόβαθρο. Κάτι που στην Κέρκυρα γίνεται με συλλογικό τρόπου και πρωτοβουλία του τ. βουλευτή Γιώργο Καλούδη και νυν περιφερειακού συμβούλου Ιονίων νήσων. Το σοβαρό των επιχειρημάτων μας φαίνεται από το γεγονός ότι το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων με αφορμή την παρέμβαση της Κέρκυρας έχει υποβάλει ερώτημα στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για γνωμάτευση περί των αιτιάσεων και στο τι ισχύει τελικά. Άρα η ρωγμή και στην είσπραξη του υπέρογκου χαρατσιού των τελών κυκλοφορίας είναι γεγονός και ένα νέο κοινωνικό μέτωπο κατά των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων ξεκινάει"...

Δείτε την αιτιολογική αίτηση - δήλωση που κατατέθηκε για τα τέλη κυκλοφορίας έτους 2012.........

ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ


Κορδάτου Κων/νου του Διονυσίου


Κατοίκου Αγρινίου


ΠΡΟΣ


Τον κ. Προϊστάμενο του ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ενταύθα

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: - Προϊστάμενο Δ.Ο.Υ

- Υπουργό Οικονομικών

Θέμα: «Κατάθεση ποσού ενός (1) ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας 2012»

Κύριε προϊστάμενε

Παρακαλώ να μου εκδώσετε γραμμάτιο πληρωμής τελών κυκλοφορίας έτους 2012 για το αυτοκίνητό μου ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΥΗΡ2869 με το ποσόν του ενός (1) ευρώ υπέρ δημοσίου στο οποίο να αναγράφεται η παρακάτω αιτιολογία:

1) Διότι, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας είναι τέλος ανταποδοτικό και έπρεπε άμεσα να επανεπενδύεται στον τόπο είσπραξης, στη προκειμένη περίπτωση στην Αιτωλοακαρνανία, για συντήρηση του οδικού δικτύου και κατασκευή νέων δρόμων, από τα ποσά που εισέπραξε πέρυσι το κράτος, που εσείς εκπροσωπείτε, από τα τέλη κυκλοφορίας μόνον ένα πολύ μικρό μέρος επέστρεψε στο νομό Αιτωλ/νίας και στην περιοχή που ζω, εργάζομαι και δραστηριοποιούμε. Αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι άθλιοι, επικίνδυνοι, γεμάτοι λακκούβες παντού, βασανιστήριο καθημερινό για τους πληρωτές Αιτωλοακαρνάνες του τέλους ιδιοκτήτες των Ι.Χ. Η υστέρηση και υπανάπτυξη του νομού οφείλεται κύρια και από το άθλιο και ελλιπές οδικό δίκτυο σε αντιδιαστολή με τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας που επέβαλαν οι κυβερνώντες.

Αντί να καταβάλω τέλη κυκλοφορίας σε ένα οδικό δίκτυο που δεν χρησιμοποιώ ως πολίτης πρέπει να εισπράξω αποζημίωση από το κράτος (εσάς) και την αυτοδιοίκηση που δεν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητό μου στις περισσότερες περιοχές και όχι να πληρώνω και από πάνω αυτά τα δυσβάστακτα χαράτσια.

2) Διότι, δεν υπάρχει λογοδοσία από τους υπουργούς και τους βουλευτές που πήγαν τα χρήματά μας, και γιατί σημαντικό μέρος τους, δεν επανεπενδύθηκε στη συντήρηση του οδικού δικτύου της Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

3) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα ζητούνται προκαταβολικά τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου.

4) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα προβλέπεται διπλασιασμός των τελών σε όποιον τα καταβάλει μετά την 1η του έτους.

5) Διότι, το κράτος δεν εφάρμοσε τον ανταποδοτικό τους χαρακτήρα, ως όφειλε!

6) Διότι, ενώ ο μισθός, και το οικογενειακό μου εισόδημα μειώθηκαν, κατά 40 %-50% παρά του ότι είμαι πολύτεκνος (4 παιδιά) με δύο θυγατέρες που σπουδάζουν εκτός της μονίμου κατοικίας, ταυτόχρονα αυξήσατε τα τέλη κυκλοφορίας κατά ληστρικό τρόπο και χωρίς αιτιολογία και μάλιστα σε ένα παλαιό αυτοκίνητο που κατάφερα να προμηθευτώ με δόσεις. Τα τέλη που ζητούνται να πληρώσω για το όχημα αυτό πλησιάζουν περίπου στην τιμή αγοράς του μεταχειρισμένου οχήματος μου! .

7) Διότι, αδυνατώ να τα πληρώσω, αφού μείωσα και τις μετακινήσεις μου με το αυτοκίνητο το δε Δημόσιο – Κράτος (Εσείς) εισπράττει ως φόρο το 60 % του ποσού (1,78 €) που πληρώνω για κάθε ένα λίτρο βενζίνης, χωρίς να μας λέτε που πάνε οι φόροι μας και αφήνατε τους δρόμους άθλιους και ένα καθημερινό βασανιστήριο περιμένει όλους τους πολίτες προκειμένω να μεταβούν με το αυτοκίνητό τους, όπως εγώ σε επαρχιακό σχολείο που εργάζομαι με ζημίες και με διάφορες φθορές στο όχημά μου χωρίς κανείς να με αποζημιώνει ούτε σε είδος αλλά ούτε και σε υπηρεσίες για τις ζημιές αυτές.

Συνημμένο 1.

Ειδοποιητήριο - απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας 2012







http://newspressagrinio.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σχετικά με: "Απαράδεκτη συμπεριφορά από τα Jumbo"

Posted: 29 Dec 2011 08:25 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Αγαπητέ κύριε, (αφορά: Απαράδεκτη συμπεριφορά από τα Jumbo), ελπίζω να μην κάνετε πλάκα! Βγαίνετε και "καταγγέλετε" τα JUMBO και τα κάθε JUMBO γιατί δεν σας άφησαν να μπείτε με το φαγητό μέσα στο κατάστημα?! Προφανώς, για να το κάνετε θέμα, έχετε...


επισκεφτεί πολλά καταστήματα τρώγοντας και πίνοντας μέσα? Θα σας πω εγώ γιατί. Γιατί είναι ένδειξη σεβασμού καταρχήν να μην τρώμε μέσα σ' ένα κατάστημα. Φαντάζεστε να πηγαίναμε όλοι με τα σάντουιτς και τους καφέδες στις τράπεζες, στην εφορία, σε διάφορες υπηρεσίες και καταστήματα? Επίσης, είναι και θέμα καθαριότητας του καταστήματος. Ένα κατάστημα είναι αδύνατον να διατηρηθεί καθαρό αν οι πελάτες του τρώνε και πίνουν! Όλα αυτά πρέπει να σας τα πει κάποιος? Δεν θεωρούνται αυτονόητα? Τέτοιες αρχές θα δώσετε στα παιδιά σας? Όταν επισκέπτονται κάποιο κατάστημα να μην σέβονται τίποτα?! Αν εσείς δουλεύετε σε κάποιο χώρο εργασίας, θα σας άρεσε να έρχονταν πελάτες με το φαγητό στο χέρι? Και μετά απορούμε γιατί έφτασε η χώρα εδώ που έφτασε...Τι να πω πια!







ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Συγκλονιστικό! Δείτε πως παίζουν την χώρα μας σαν μαριονέτα στα χέρια τους…

Posted: 29 Dec 2011 08:15 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Τυχαίο; Δεν νομίζω! (στο τέλος είναι το καλό…)



Η κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η Τουρκάλα δημοσιογράφος
Zeyno Baran …

η οποία, στις 14 Μαρτίου 2007, έγραψε στο Αμερικανικό περιοδικό NATIONAL REVIEW, ένα άρθρο για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, στο οποίο προειδοποιεί την Ελλάδα για τους κινδύνους της Ελληνορωσικής συμφωνίας και ουσιαστικά ρίχνει την πρώτη προειδοποιητική βολή προς Καραμανλή, να μην κάνει κακές παρέες (βλέπε Πούτιν).

Το άρθρο βρίσκεταιεδώ: http://www.nationalreview.com/articles/220286/strategic-vision-or-strategic-mess/zeyno-baran

Δύο μέρες μετά, στις 16 Μαρτίου 2007, Πούτιν και Καραμανλής, υπογράφουν τη συμφωνία για τον αγωγό (χωρίς να ακούσουν τη zeyno!)


Ο κύριος που βλέπετε παρακάτω, είναι ο Αμερικανός βοηθός Υπουργός Εξωτερικών, Matthew Bryza


Στις 29 Ιουνίου 2007, ο κ. Μπράιζα, ρίχνει τη δεύτερη προειδοποιητική βολή, με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ, προς Καραμανλή: " μην προχωράς με τον αγωγό"


Το δημοσίευμα του ΒΗΜΑτος είναι αυτό:

ο Καραμανλής συνεχίζει να μην ακούει τους Αμερικανούς (και την Zeyno)!

Έτσι, στις 23 Αυγούστου 2007, ξεσπούν 170 πυρκαγιές σε μια νύχτα στην Πελοπόννησο, με δεκάδες νεκρούς
 
Επειδή όμως, όλες οι ιστορίες έχουν happy end, την ίδια μέρα, στις 23 Αυγούστου 2007, η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno, που γνωρίσαμε παραπάνω και έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή στον Καραμανλή, παντρεύεται στην Κωνσταντινούπολη, τον Matthew Bryza!


 
 
 
 
Kαι ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!




Οι πιο αστείες αναζητήσεις στο Διαδίκτυο

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST


Οι πιο αστείες αναζητήσεις στο Διαδίκτυο

Μια λίστα με τις πιο αστείες ή περίεργες αναζητήσεις στο διαδίκτυο έφερε στο φως της δημοσιότητας η κορυφαία σλοβενική μηχανή αναζήτησης «Najdi.si».

Όπως προκύπτει, οι Σλοβένοι συχνά αποτείνονται στο διαδίκτυο για να μάθουν «πότε θα χιονίσουν», «πότε μεγαλώνουν τα μανιτάρια» ή «πώς θα γίνουν πλούσιοι».

Στην κορυφή των αναζητήσεων βρίσκονται, επίσης, ζητήματα, όπως «τι είναι αυτό που προσελκύει τους άνδρες στα μπαρ», «πώς να κρύψεις έναν σκύλο από τη μητέρα σου», «πόσα πόδια έχει μια σαρανταποδαρούσα» και «γιατί τσιμπάνε τα κουνούπια».


Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Πλήρωσε για τα τέλη κυκλοφορίας 1 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

Πλήρωσε για τα τέλη κυκλοφορίας 1 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών

Ο Απόστος Ζέρβας μιλά για την αίτηση που έστειλε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στην οποία εξηγεί το σκεπτικό με το οποίο, κατέθεσε για τα τέλη κυκλοφορίας μόλις... 1 ευρώ.

Είδε το εισόδημά του να μειώνεται κατά 60%, είδε πως τα υποτιθέμενα ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας δεν πηγαίνουν για την κατασκευή των δρόμων στην Αχαϊα καθώς όπως όλοι ξέρουμε ειδικά η εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της χώρας, είδε και το κράτος να αυξάνει το ποσό που πρέπει να καταβάλλει για τα τέλη και ο άνθρωπος είπε...ΟΧΙ, εγώ δε θα γίνω συμμέτοχος στην τρέλλα σας.

Και αποφάσισε να καταθέσει αιτηση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων με την οποία τους γνωστοποιεί πως θα τους καταβάλλει το ποσό του ενός ευρώ.

Οπως δήλωσε ο κύριος Απόστολος Ζέρβας στο Newsit "εγώ δεν προτίθεμαι να δώσω τέλη κυκλοφορίας σε ένα κράτος απατεώνα και ληστή, το οποίο παίρνει τέλη κυκλοφορίας για να κατασκευάζει δρόμους και δρόμοι δεν υπάρχουν. Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτομαι και που αντιδρώ. Θα ασκήσω και μηνύσεις τη Δευτέρα εναντίον του ελληνικού δημοσίου και κατά παντός υπευθύνου  γιατί τα χρήματα που εισπράττει το ελληνικό δημόσιο όπως ορίζει το Σύνταγμα που το έχουν κάνει κουρελόχαρτο, αυτά τα ποσά πρέπει να δαπανώνται στους δρόμους και όχι να τα χρησιμοποιούν όπως εκείνοι νομίζουν. Και βεβαίως μου παίρνουν προκαταβολικά κάτι για το οποίο εγώ διαφωνώ και θα αναζητήσω την όποια ποινική ευθύνη. Εγώ σήμερα το πρωί πληρώθηκα από την εργασία μου και πήρα 258 ευρώ εξόφληση. Το εισόδημά μου έχει μειωθεί πανω από 50% με 60%. Από που άραγε θα βρεθούν τα χρήματα για να πληρώσω όλα αυτά. Δεν έχω τη δυνανότητα να πληρώσω και πρέπει το κάθε ευρώ να σκέφτομαι που το δίνω και που πάει. Εάν το κράτος επιμείνει να μου ζητάει τα τέλη και μου πει οτι είμαι παράνομος θα προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και πιστεύω ότι εκεί θα δικαιωθώ"


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ
Παρακαλώ να μου εκδώσετε γραμμάτιο πληρωμής τελών κυκλοφορίας έτους 2012 για το αυτοκίνητό μου ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΡΖΕ 1600 με το ποσόν του ενός (1) ευρώ υπέρ δημοσίου στο οποίο να αναγράφεται η παρακάτω αιτιολογία:
1) Διότι, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας είναι τέλος ανταποδοτικό και έπρεπε άμεσα να επανεπενδύεται στον τόπο είσπραξης, στη προκειμένη περίπτωση στην Αχαΐα, για συντήρηση του οδικού δικτύου και κατασκευή νέων δρόμων, από τα ποσά που εισέπραξε πέρυσι το κράτος, που εσείς εκπροσωπείτε, από τα τέλη κυκλοφορίας μόνον ένα πολύ μικρό μέρος επέστρεψε στο νομό Αχαΐας και στην περιοχή που ζω, εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι. Αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι άθλιοι, επικίνδυνοι, γεμάτοι λακκούβες παντού, βασανιστήριο καθημερινό για τους πληρωτές Αχαιούς του τέλους ιδιοκτήτες των Ι.Χ. Η υστέρηση και υπανάπτυξη του νομού οφείλεται κύρια και από το άθλιο και ελλιπές οδικό δίκτυο σε αντιδιαστολή με τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας που επέβαλαν οι κυβερνώντες. Αντί να καταβάλω τέλη κυκλοφορίας σε ένα οδικό δίκτυο που δεν χρησιμοποιώ ως πολίτης πρέπει να εισπράξω αποζημίωση από το κράτος (εσάς) και την αυτοδιοίκηση που δεν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητό μου στις περισσότερες περιοχές και όχι να πληρώνω και από πάνω αυτά τα δυσβάστακτα χαράτσια.
2) Διότι, δεν υπάρχει λογοδοσία από τους υπουργούς και τους βουλευτές που πήγαν τα χρήματά μας, και γιατί σημαντικό μέρος τους, δεν επανεπενδύθηκε στη συντήρηση του οδικού δικτύου της Αχαΐας
3) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα ζητούνται προκαταβολικά τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου.
4) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα προβλέπεται διπλασιασμός των τελών σε όποιον τα καταβάλει μετά την 1η του έτους.
5) Διότι, το κράτος δεν εφάρμοσε τον ανταποδοτικό τους χαρακτήρα, ως όφειλε!
6) Διότι, ενώ ο μισθός, και το οικογενειακό μου εισόδημα μειώθηκαν, κατά 40 %-50% , ταυτόχρονα αυξήσατε τα τέλη κυκλοφορίας κατά ληστρικό τρόπο και χωρίς αιτιολογία και μάλιστα σε ένα παλαιό αυτοκίνητο που κατάφερα να προμηθευτώ με δόσεις. Τα τέλη που ζητούνται να πληρώσω για το όχημα αυτό πλησιάζουν περίπου στην τιμή αγοράς του μεταχειρισμένου οχήματος μου! .
7) Διότι, αδυνατώ να τα πληρώσω, αφού μείωσα και τις μετακινήσεις μου με το αυτοκίνητο το δε Δημόσιο - Κράτος (Εσείς) εισπράττει ως φόρο το 60 % του ποσού (1,78 €) που πληρώνω για κάθε ένα λίτρο βενζίνης, χωρίς να μας λέτε που πάνε οι φόροι μας και αφήνατε τους δρόμους άθλιους και ένα καθημερινό βασανιστήριο περιμένει όλους τους πολίτες προκειμένω να μεταβούν με το αυτοκίνητό τους, όπως εγώ στο σημείο που εργάζομαι με ζημίες και με διάφορες φθορές στο όχημά μου χωρίς κανείς να με αποζημιώνει ούτε σε είδος αλλά ούτε και σε υπηρεσίες για τις ζημιές αυτές.
Συνημμένο 1. Ειδοποιητήριο - απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας 2012
Με τιμή
Απόστολος Ζέρβας
από: newsit.gr


Πλήρωσε για τα τέλη κυκλοφορίας 1 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών




Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Πλήρωσε για τα τέλη κυκλοφορίας μόνο 1 ευρώ!

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

Πλήρωσε για τα τέλη κυκλοφορίας μόνο 1 ευρώ!
Είδε το εισόδημά του να μειώνεται κατά 60%.
Είδε πως τα υποτιθέμενα ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας δεν πηγαίνουν για την κατασκευή των δρόμων στην Αχαϊα καθώς όπως όλοι ξέρουμε ειδικά η εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της χώρας.
Είδε και το κράτος να αυξάνει το ποσό που πρέπει να καταβάλλει για τα τέλη και ο άνθρωπος είπε...όχι, εγώ δε θα γίνω συμμέτοχος στην τρέλλα σας.
Και αποφάσισε να καταθέσει αιτηση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων με την οποία τους γνωστοποιεί πως θα τους καταβάλλει το ποσό του ενός ευρώ...

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Έπιασε τον άντρα της να κάνει σεξ με άλλη από... το ανοιχτό κινητό!

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

Έπιασε τον άντρα της να κάνει σεξ με άλλη από... το ανοιχτό κινητό!
O παντρεμένος κύριος από χωριό, έξω από τη Χαλκίδα, αγόρασε κινητό τελευταίας τεχνολογίας αλλά... δεν ήξερε πώς να το χειρίζεται.
Όταν λοιπόν βγήκε με την παράνομη σχέση του και χρησιμοποίησε το κινητό του για να επικοινωνήσει με τη νόμιμη σύζυγο, ήρθε η καταστροφή!


Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Ανοίγει η πόρτα των απολύσεων για 700.000 δημοσίους υπαλλήλους

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

Ανοίγει η πόρτα των απολύσεων για 700.000 δημοσίους υπαλλήλους
Ανοίγει η πόρτα των απολύσεων για 700.000 δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο της απόλυσης μέσω της διαδικασίας της αξιολόγησης. Στο έργο της αξιολόγησης θα συνδράμουν ιδιώτες, το ΑΣΕΠ και η…  Γαλλία, μετά το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης της Ελλάδας με το γαλλικό υπουργείο Προϋπολογισμού, Δημόσιου Λογιστικού και Μεταρρύθμισης, όπως και με την Task Force του Ράιχενμπαχ.

Χθες, ο  υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον υφυπουργό, Ντίνο Ρόβλια παρουσίασε τον "οδικό" χάρτη για τις μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο, ο οποίος περιλαμβάνει σαφές χρονοδιάγραμμα.

Την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμες οι εισηγήσεις των επιτροπών αναδιάρθρωσης που έχουν σχηματιστεί σε κάθε υπουργείο για το κούρεμα κατά 30% του κράτους (να σημειωθεί ότι το κούρεμα αναφέρεται σε δομές και όχι σε προσωπικό) καθώς και για ανακατανομή προσωπικού.

Ρέππας για απολύσεις: Δεν θα γίνει κάτι άμεσα

Ο κ Ρέππας πάντως απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν απολύσεις άμεσα.  Ο υπουργός είπε χαρακτηριστικά: "Η εμμονή είναι κακό πράγμα. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι άμεσα".Έσπευσε, όμως, να συμπληρώσει ότι "αν και εφόσον γίνουν απολύσεις, αυτό θα συμβεί, όταν έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση". Η αξιολόγηση που θεωρείται "πυρήνας" της μεταρρύθμισης, θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο από τις υπηρεσίες.

Ο κ Ρέππας ερωτήθηκε και για το εάν θα προχωρήσουν οι προσλήψεις των συμβασιούχων, με δεδομένο ότι λόγω της εφεδρείας απομακρύνονται εργαζόμενοι από τις υπηρεσίες τους ως πλεονάζον προσωπικό.Η εφεδρεία δεν συνδέεται με τους συμβασιούχους,ήταν η απάντηση, ενώ πρόσθεσε ότι θα προσληφθεί το 50% του προσωπικού, σε σχέση με το 2001, όπως προβλέπει το μνημόνιο.
Νέες εξαιρέσεις πάντως από την εφεδρεία αποφάσισε χθες το υπουργικό συμβούλιο, για  εργαζομένους στα μέσα μεταφοράς σταθερής τροχιάς και όχι  μόνο. Από την «προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα»  θα εξαιρεθούν συγκεκριμένα  έξι Ακόλουθοι Τύπου (που θα συνταξιοδοτηθούν τον Μάρτιο του 2012) καθώς και οι οδηγοί των εταιρειών ΟΣΣΥ, ΣΤΑΣΥ, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ.



Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Χώρισε τη σύζυγό του στα 99 του γιατί τον απάτησε το 1940!

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

Χώρισε τη σύζυγό του στα 99 του γιατί τον απάτησε το 1940!
Ένας Ιταλός 99 ετών, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την 96χρονη σύζυγό του επειδή ανακάλυψε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα πως εκείνη τον είχε απατήσει τη δεκαετία του 1940.

Τα στοιχεία του ζευγαριού δεν έγιναν γνωστά και παραμένουν ως ο Αντόνιο Κ. και η Ρόζα Κ. που προδόθηκε από κάποια γράμματα που ανακάλυψε ο 96χρονος Αντόνιο σε ένα παλιό συρτάρι και παρά τα 77 χρόνια έγγαμου βίου, τα πέντε παιδιά, τα12 εγγόνια και το ένα δισέγγονο, η παλιά παράνομη σχέση απεδείχθη δυνατότερη.
Zougla.gr


Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Λουκέτα σε φορείς του Δημοσίου ετοιμάζει η κυβέρνηση

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

Λουκέτα σε φορείς του Δημοσίου ετοιμάζει η κυβέρνηση
Λουκέτα σε μια σειρά από φορείς του Δημοσίου που κρίθηκε ότι δεν προσφέρουν ουσιαστικό έργο περιλαμβάνει το πακέτο μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου για την περαιτέρω μείωση του ελλείμματος ενόψει των διαπραγματεύσεων με την τρόικα για το νέο Μνημόνιο.

Το 2012 θεωρείται χρονιά - ορόσημο για την επιβίωση της χώρας και την παραμονή της στο ευρώ. Ωστόσο, όλοι οι αναλυτές συμφωνούν ότι για την Ελλάδα, η πραγματική ανάκαμψη θα αργήσει αρκετά χρόνια. «Μιλάμε για το 2020, ίσως και αργότερα», αναφέρουν χαρακτηριστικά στα «Νέα».

Οι τροϊκανοί επιστρέφουν στις 16 Ιανουαρίου προκειμένου να συζητήσουν με την κυβέρνηση για το νέο οικονομικό πρόγραμμα της χώρας, διάρκειας ως το 2014, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για τη δανειακή σύμβαση. Περίπου 89 δισ. ευρώ θα φτάσουν στα ταμεία του Δημοσίου ως τα μέσα Μαρτίου, αν όλα πάνε καλά και κλείσει η συμφωνία, όπως εκτιμούν στην κυβέρνηση.

Η τρόικα, ωστόσο, δεν εφησυχάζει, καθώς σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές έχει ήδη αποστείλει τις θέσεις της με κάποια ενδεικτικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν ενόψει του νέου προγράμματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η τρόικα κινείται στον άξονα όπου είχε αφήσει να εννοηθεί και κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψής της στην Αθήνα: τάσσεται κατά των νέων φόρων και των οριζόντιων μέτρων, αλλά υπέρ της περικοπής δαπανών και της μείωσης του κράτους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν έχει κάνει ρητή αναφορά σε απολύσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν, όπως παρατηρούν με νόημα υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές.

Στο πλαίσιο αυτό και η κυβέρνηση ετοιμάζει τη δική της εκδοχή περικοπής δαπανών, η οποία προκρίνει το κλείσιμο των φορέων εκείνων που δεν προσφέρουν ουσιαστικό έργο, όπως
επισημαίνεται. Το κλείσιμο θα συνεπάγεται και απόλυση για τους εργαζομένους στους εν λόγω φορείς. Το μέγεθος της εξοικονόμησης με το κλείσιμο αυτών των φορέων δεν θα είναι τέτοιο ώστε να ικανοποιεί την απαιτούμενη μείωση του ελλείμματος, όμως η κυβέρνηση θεωρεί ότι θα δώσει το στίγμα της νέας κατεύθυνσης που πρέπει να ακολουθηθεί.

Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση θα επιδιώξει να μην καταφύγει και πάλι στην επιβολή νέων οριζόντιων φορολογικών μέτρων. Ωστόσο οι πηγές προσθέτουν ότι δεδομένων των δύσκολων συνθηκών, αν τα άλλα μέτρα δεν αποδειχθούν αποτελεσματικά, «ίσως χρειασθεί να το κάνουμε».
Το νέο Μνημόνιο θα περιλαμβάνει πρόσθετα μέτρα για το 2012, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που δημιουργεί η «μαύρη τρύπα» του 2011, αλλά και τα μέτρα του 2013-2014, με αρκετά μεγάλο βαθμό εξειδίκευσης, όπως επισημαίνεται.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

i-Live News - Ζωντανά !

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

i-Live News - Ζωντανά !

Link to News i-live

Γκανάζ σοκολάτας

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Υλικά: Για 4-6 άτομα 200 γραμμάρια κουβερτούρα 1/2 κλοναράκια βανίλια 1 σφηνάκι ποτό μπράντι 400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 400 γραμμάρια ζάχαρη 60 γραμμάρια άγλυκο κακάο 300...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η άσκηση βοηθάει στην καταπολέμηση του διαβήτη

Posted:

Ειδήσεις Υγεία: Η άσκηση κανονικά μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση του Σακχαρώδη Διαβήτη αλλά και στην απώλεια σωματικού βάρους και στην σταθεροποίηση του. Ο χρόνος που συνίσταται για άσκηση είναι...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


iPad 3 με καλύτερη μπαταρία μέσα στο 2012

Posted:

Ειδήσεις Τεχνολογία: Όσο πλησιάζουμε στο 2012 οι φήμες για τα νέα προϊόντα της Apple πολλαπλασιάζονται. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιστότοπου Digitimes δύο εκδόσεις του iPad 3 θα είναι διαθέσιμες στις...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Γίνε η πρωταγωνίστρια του ρεβεγιόν

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Ολοι έχουν να το λένε: Είσαι σωστό πάρτι άνιμαλ και ψυχή της παρέας! Κι αν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει που θα γιορτάσεις τη φετινή πρωτοχρονιά σου δίνουμε μερικές συμβουλές για να...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


BMW: Η υβριδική σειρά 3 στο Ντιτρόιτ

Posted:

Ειδήσεις Αυτοκίνητο: Την υβριδική έκδοση της νέας σειράς 3 αναμένεται να παρουσιάσει η BMW στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ που ανοίγει τις πύλες του στις 10 Ιανουαρίου. Η BMW συνεχίζει...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Tέλη Kυκλοφορίας: Παράταση έως 13 Ιανουαρίου

Posted:

Ειδήσεις Οικονομία: Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου παρατείνεται η προθεσμία για την εμπρόθεσμη προμήθεια των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας, του έτους 2012 και για τη θέση των οχημάτων σε ακινησία. Με...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Πιλάφι με πράσο και κρόκο Κοζάνης

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή. Υλικά: Για 4-6 άτομα 3 μεγάλα πράσα καθαρισμένα ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο Αλάτι 1 φλιτζάνι ρύζι μπασμάτι 1 κοφτή κουταλιά του γλυκού σκόνη από μανιτάρια...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Πώς να προστατέψετε το δέρμα σας από το κρύο

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές. Το τσουχτερό κρύο όμως είναι ο νούμερο ένα εχθρός του δέρματος. Η ξηρασία μπορεί να προκαλέσει...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η Google maps σου δείχνει το δρόμο των Hobbit

Posted:

Ειδήσεις Ίντερνετ: Ακόμα μία από τις διάσημες «φάρσες» της Google, έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, αυτή τη φορά μέσω της υπηρεσίας Google maps, που δείχνει στους ενδιαφερόμενους, πώς να φτάσουν...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Βόρεια Κορέα: Ανακηρύχθηκε «ανώτατος ηγέτης» ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Posted:

Ειδήσεις Διεθνή: «Ανώτατο ηγέτη» της ανακήρυξε σήμερα η Βόρεια Κορέα τον Κιμ Γιονγκ-Ουν, γιο και διάδοχο του Κιμ Γιονγκ-Ιλ, κατά τη μεγάλη στρατιωτική συγκέντρωση που οργανώθηκε στην Πιονγιάνγκ την...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Μαλλιά: Ασυγχώρητα λάθη γιορτινού στάιλινγκ

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Τώρα τις γιορτές τα πάρτι δίνουν και παίρνουν ενώ οι κοινωνικές σου εμφανίσεις απαιτούν ένα και μόνο πράγμα: να προσέξεις τα σφάλματα που μπορεί να κάνεις με το στάιλινγκ των...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Το Μετρό χάνει 68 εκατ. ευρώ ετησίως

Posted:

Ειδήσεις Eλλάδα: Περισσότερα από 68 εκατ. ευρώ το χρόνο χάνει από τα ταμεία του το Μετρό, καθώς παραμένουν «παγωμένες» οι επεκτάσεις στις γραμμές 1 και 2 με τους 7 νέους σταθμούς να περιμένουν το...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Beyonce: Από μέρα σε μέρα μαμά

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Πολυφωτογραφήθηκε, πολυσυζητήθηκε εννέα μήνες τώρα και η ώρα που η Beyonce θα φέρει στον κόσμο τον πρώτο της μωρό έφτασε. Από μέρα σε μέρα γεννάει η 30χρονη τραγουδίστρια, αφού εδώ...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Λουκουμάδες με ανθότυρο

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Μία πολύ εύκολη συνταγή για οκτώ άτομα. Υλικά: Μισό κιλό ανθότυρο 1 ποτήρι γάλα 1 αυγό Μισό κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ Αλεύρι Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Μέλι για το...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


APW

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

APW


Αν ο κόσμος ήταν ροζ! Πανέμορφες φωτογραφίες!! [Μέρος 6ο]

Posted: 29 Dec 2011 01:56 PM PST

Πώς ξεχωρίζει ο Έλληνας οδηγός...

Posted: 29 Dec 2011 08:27 AM PST


Τι αποκαλύπτουν τα μάτια σας για την υγεία σας;

Posted: 29 Dec 2011 07:06 AM PST


Τα μάτια μπορούν να … μας αποκαλύψουν τα πάντα για την υγεία μας!
Ναι καλά διαβάσατε. Τα μάτια μπορούν να μας δείξουν αν μία ασθένεια κρύβεται στον οργανισμό μας.
* Αιμάτωμα στα μάτια. Εάν το μάτι σας είναι κόκκινο στο λευκό τμήμα του μην ανησυχήσετε! Μπορεί να έχει προκληθεί από κάποιο χτύπημα ή σε σπάνιες περιπτώσεις να είναι σημάδι υψηλής πίεσης.

* Διογκωμένα μάτια. Αν τα μάτια σας προεξέχουν ελαφρώς μπορεί να είναι σημάδι ότι πάσχετε από θυρεοειδή και θα πρέπει να υποβληθείτε σε εξετάσεις. Ωστόσο μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα και να είναι οικογενειακό σας χαρακτηριστικό.
* Εάν τα μάτια σας έχουν διαφορετικό χρώμα, αυτό μπορεί να οφείλεται σε αιμορραγία αλλά και στο γλαύκωμα.
* Βλεφαρόπτωση. Μπορεί να είναι σημάδι γήρανσης. Σε σπάνιες περιπτώσεις υποδηλώνει όγκο στον εγκέφαλο.
* Μία πυκνότητα ή παραμόρφωση του βλεφάρου μπορεί να είναι σημάδι νευροινωμάτωσης, μίας σπάνιας κληρονομικής ασθένειας.
* Κίτρινα μάτια. Οι ασθένειες του συκωτιού, συμπεριλαμβανομένων της ηπατίτιδας και της κίρρωσης, συνδέονται με αυτά.
* Όταν σε ένα παιδί ο κερατοειδής χιτώνας του ματιού είναι μεγαλύτερος από τον άλλον, αυτό μπορεί να σημαίνει υπάρχει γλαύκωμα.
* Το οπτικό νεύρο που μεταφέρει πληροφορίες από τον αμφιβληστροειδή στον εγκέφαλο, είναι ορατό στο πίσω μέρος του ματιού. Το χρώμα του είναι ροζ. Αυτό μπορεί να είναι σημάδι σκλήρυνσης κατά πλάκας, ανευρύσματος, ακόμη και όγκου στον εγκέφαλο.
* Ατέλειες στον αμφιβληστροειδή. Ο διαβήτης και η υψηλή πίεση είναι κάποιες από τις παθήσεις που μπορεί να συνδέονται με τις ατέλειες αυτές.
Αν κάποιοι από σας έχετε δει κάτι περίεργο στο μάτι σας, θα πρέπει να επισκεφθείτε κατευθείαν τον οφθαλμίατρό σας. Με τα μάτια δεν παίζουν.

5 μυστικά για άνετα τακούνια

Posted: 29 Dec 2011 05:31 AM PST


Αν υπάρχει ένα πράγμα που θα μπορούσε να μας χαλάσει ακόμα και το καλύτερο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, αυτό είναι ο πόνος από τα τακούνια που χτυπά ύπουλα εκεί προς το τέλος της βραδιάς...
όταν το μόνο που θέλεις είναι να συνεχίσεις να χορεύεις μέχρι να δεις τον ήλιο να ανατέλλει –μόνο που δεν μπορείς.
Κι όμως, υπάρχουν ορισμένα μυστικά που, αν τα αξιοποιήσετε σωστά, θα σας γλιτώσουν από τα πρησμένα πόδια που δεν μπορούν να έρθουν σε επαφή ούτε με τις πιο μαλακές παντόφλες την άλλη μέρα το πρωί. Κι αυτό χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσετε ούτε πόντο από το στιλ σας.



Το ύψος του τακουνιού: Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, υπάρχει μια χρυσή τομή ανάμεσα στην άνεση και τη σέξι εικόνα. Οι περισσότερες γυναίκες, όμως, κάνουν το λάθος να γεμίζουν τις ντουλάπες τους με παπούτσια που είναι είτε εντελώς φλατ είτε με τακούνι που ξεπερνά τους 15 πόντους. Αυτό το τελευταίο, όσο σέξι και αν είναι, προφανώς δεν γίνεται να το φοράς όλη μέρα, κάθε μέρα. Άλλωστε, αν φοράς το 15ποντο όλη μέρα, κάθε μέρα τι θα φορέσεις στο πάρτι ή σε μια ειδική περίσταση;

Η ομάδα σχεδιαστών των ECCO shoes συμβουλεύει πως το μέγιστο ύψος τακουνιού –πάνω από το οποίο το παπούτσι δεν είναι πια άνετο– είναι τα 7 εκατοστά. Σε αυτόν τον μαγικό αριθμό βρίσκεται η χρυσή τομή άνεσης και εμφάνισης: το πόδι ανασηκώνεται αρκετά ώστε να φαίνεται πιο αδύνατο και γυμνασμένο, ενώ το περπάτημα δεν δυσκολεύει στο ελάχιστο.

Το πλάτος του τακουνιού: Ακόμη και το ύψος των 7 εκατοστών αρχίζει να γίνεται προβληματικό όταν μιλάμε για τακούνι στιλέτο. Αν πρόκειται να μείνετε όρθια για ώρες ολόκληρες στο πάρτι, ή να τρέχετε από το ένα meeting στο άλλο, επιλέξτε ένα σταθερό, χοντρό τακούνι. Την ίδια άνεση προσφέρουν και οι φαρδιές πλατφόρμες, αλλά αφήστε τις καλύτερα για το καλοκαίρι –εκτός αν τις συνδυάζετε με τόνους μαύρου eyeliner, και δεν σας πειράζει να μοιάζετε με 20χρονη που απορρίπτει τον κόσμο.

Τα pumps: Οι γόβες και οι μπότες με την φιάπα (μπροστινή πλατφόρμα που, όμως, δεν φτάνει μέχρι το πίσω μέρος του παπουτσιού, οπότε δεν δημιουργεί τους emo συνειρμούς που λέγαμε προηγουμένως) προσθέτουν ύψος χωρίς να σας κουράζουν περισσότερο, καθώς δεν επηρεάζουν πολύ την καμάρα και την γωνία στην οποία στέκεται το πέλμα.

Το μαγαζί απ' όπου τα αγοράζετε: Σίγουρα, είναι πολύ βολικό εκεί που δοκιμάζετε ρούχα να βρίσκετε και παπούτσια τα οποία σας αρέσουν και ταιριάζουν τέλεια με το φόρεμα που σκέφτεστε να αγοράσετε. Όμως, τα καταστήματα ρούχων που απλά προτείνουν και παπούτσια για να συμπληρώσουν τις συλλογές τους στοχεύουν στο design των παπουτσιών, και όχι στη σωστή κατασκευή τους. Προτιμήστε καταστήματα που ειδικεύονται στα παπούτσια, για να είστε βέβαιη ότι τα τακούνια σας έχουν μελετηθεί ανατομικά και δοκιμαστεί σε σκληρές συνθήκες –δεν θα είναι μόνο πιο άνετα, θα κρατήσουν και περισσότερο καιρό.

Το σημείο όπου τα δοκιμάζετε: Το κατάστημα απ' όπου θα αγοράσετε τα παπούτσια σίγουρα διαθέτει το πιο λείο πάτωμα του κόσμου –αν δεν είναι στρωμένο και με χαλί, για έξτρα άνεση. Επάνω του, ακόμη και το πιο σκληρό 20ποντο δεν φαίνεται τόσο κουραστικό. Δοκιμάστε, όμως, να διασχίσετε το πλακόστρωτο του Θησείου για να πάτε στο πάρτι του φίλου που δεν διαθέτει πάρκινγκ και για τους πενήντα καλεσμένους του, και θα καταλάβετε γιατί –όσο και αν κάνουν γκριμάτσες απέχθειας οι πωλήτριες– είναι σημαντικό να δοκιμάζετε τα παπούτσια σας σε πραγματικές συνθήκες, βλέπε τσιμεντένιους δρόμους και σπασμένα πεζοδρόμια –μην αγχώνεστε, σίγουρα υπάρχει ένα έξω από το κατάστημα που βρίσκεστε.

in2life.gr

Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος στον κόσμο (8pics)

Posted: 29 Dec 2011 05:19 AM PST



Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος στον κόσμο (8pics)
Εικόνα #1

O μεγαλύτερος χιονάνθρωπος που έγινε ποτέ, ήταν γνωστός με το όνομα «Angus, ο βασιλιάς του βουνού» προς τιμή του τότε κυβερνήτη της πόλης του Maine, Angus King. Το ύψος του ξεπερνούσε τα...35 μέτρα και για να δημιουργηθεί χρειάστηκαν περίπου 5 τόνοι χιόνι.
Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος στον κόσμο (8pics)
Εικόνα #2

Ο Angus «γεννήθηκε» το 1999 στην πόλη του Μπέθελ ​​του Maine και ήταν τόσο μεγάλος που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν 2 στεφάνια από περίπου 1,5 μέτρο το καθένα σε μέγεθος μόνο για τα μάτια του.
Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος στον κόσμο (8pics)
Εικόνα #3

Για τη μύτη του χρειάστηκαν 2 μέτρα σύρμα ενώ το στόμα του και τα κουμπιά του ήταν φτιαγμένα από ελαστικά αυτοκινήτου.
Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος στον κόσμο (8pics)
Εικόνα #4

Τα χέρια του; Δύο δέντρα, ένα για κάθε χέρι, το καθένα περίπου 3 μέτρα ψηλό
Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος στον κόσμο (8pics)
Εικόνα #5

Ο κατά τα άλλα γλυκούλης Angus φορούσε το γνωστό κόκκινο καπέλο και φυσικά κασκόλ. Μόνο που το καπέλο του, φτιαγμένο από μαλλί, έφτανε τα 6 μέτρα ενώ το κασκόλ του ήταν λίγο μεγαλύτερο.. μόλις 36 μέτρα!
Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος στον κόσμο (8pics)
Εικόνα #6

Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος στον κόσμο (8pics)
Εικόνα #7

Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος στον κόσμο (8pics)
Εικόνα #8

Δυστυχώς ο Angus αποχαιρέτησε τον μάταιο αυτό κόσμο πολύ νωρίς. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι το τελευταίο μέλος του σώματος του έλιωσε στις 10 Ιουνίου του ίδιου έτους.



Πηγή άρθρου: Link

Το γρηγορότερο τρένο του κόσμου!

Posted: 29 Dec 2011 02:49 AM PST



Στη Κίνα κατασκευάστηκε ένα υπερσύγχρονο και απίστευτα γρήγορο τρένο, το οποίο θα μετακινείται με ταχύτητα άνω των 482 χιλιομέτρων την ώρα, ξεπερνώντας κατά 160 χιλιόμετρα το προηγούμενο ρεκόρ!
Το τρένο, κατασκευασμένο από πλαστικά υλικά, ενισχυμένα με ίνες άνθρακα, έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με ένα αρχαίο κινέζικο σπαθί και θα «συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη των σιδηροδρομικών τεχνολογιών υψηλών ταχυτήτων», σύμφωνα με το ειδικό Σεν Ζιουν.

Νωρίτερα αυτό το έτος, το Κομμουνιστικό καθεστώς της χώρας ανακοίνωσε τη λειτουργία του γρηγορότερο -μέχρι τότε- τρένου, το οποίο καλύπτει την απόσταση 1.326 χιλιομέτρων, μεταξύ Πεκίνου και Σαγκάης, μέσα σε πέντε ώρες –με ταχύτητα 321 χιλιομέτρων την ώρα.
Ωστόσο, τα τρένα στη Κίνα δεν θα τρέχουν με τόσο υψηλές ταχύτητες. Ο πρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρίας του νέου τρένου επισημαίνει: «Σκοπός μας είναι πάντα η ασφάλεια των επιβατών».
Η Κίνα είναι η πατρίδα του μεγαλύτερου σιδηροδρομικού δικτύου με τα πιο γρήγορα τρένα, καθώς αυτός ξεπερνάει τις 13.000 χιλιόμετρα και το κόστος του υπολογίζεται στα 80 δισεκατομμύρια ευρώ. Μέχρι το 2015 αναμένεται το μήκος του συρμού να έχει διπλασιαστεί.

Ο Chuck Norris όταν ήταν μικρός...

Posted: 29 Dec 2011 02:40 AM PST





Δείτε τον...

Πηγή: ClopYPastE.gr

Ένα περίεργο φαινόμενο: Φυτρώνουν...καλώδια στο σώμα της. ( VIDEO )

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST


Οι πιο σκεπτικιστές 

πίστεψαν αρχικά πως η ίδια η γυναίκα είχε μπήξει στο σώμα της τα καλώδια. Οι γιατροί, όμως, που την εξέτασαν προέβαλαν διαφορετικές θεωρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να εξηγήσουν επιστημονικά και ιατρικά το φαινόμενο αυτό... 


....
Η γυναίκα αντιμετώπιζει το συγκεκριμένο πρόβλημα εδώ και σχεδόν 17 χρόνια, ενώ η κατάστασή της έχει γίνει αντικείμενο έρευνας του Υπουργείου Υγείας της χώρας.
Οι αρχικές εξετάσεις των γιατρών και ειδικών που επισκέφτηκε η γυναίκα έδειξαν ότι τα καλώδια βρίσκονται και στο εσωτερικό του σώματός της και όχι μόνο στην επιφάνειά του. Οι γιατροί δεν μπορούν να δώσουν προς το παρόν κάποια ιατρική εξήγηση, ενώ ποτέ στα ιατρικά χρονικά δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο περιστατικό. Ως εκ τούτου, η μόνη λογική εξήγηση που μπορούν να δώσουν αυτή τη στιγμή είναι ότι πρόκειται για αποτέλεσμα μαγείας.

Η γυναίκα ονομάζεται Noorsyaidah, είναι 40 ετών και εργάζεται ως νηπιαγωγός στην πόλη Sangatta του Ανατολικού Κουτάι. Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1991. Άρχισαν να φυτρώνουν μεταλλικά καλώδια από το στήθος της και την κοιλιά της. Όπως και τώρα, ούτε και τότε μπόρεσαν οι γιατροί να δώσουν μία λογική εξήγηση. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, τα καλώδια άρχισαν να πέφτουν και κάποια στιγμή έφυγαν τελείως. Ένα μήνα όμως μετά, τα καλώδια ξαναφύτρωσαν και από τότε δεν έχουν ξαναφύγει.
Καθώς τα καλώδια συνέχισαν να μεγαλώνουν, μία από τις αδερφές της προσπάθησε να τα κόψει. Κάθε φορά όμως που τα έκοβε, αυτά υποχωρούσαν σαν να κρύβονταν και φύτρωναν σε διαφορετικό σημείο στο σώμα της Noorsyaidah.
Την Noorsyaidah παρακολουθούν 4 εξειδικευμένοι γιατροί, οι οποίοι την έχουν υποβάλλει σε μία σειρά από εξετάσεις. Κανείς τους όμως δεν έχει μπορέσει ακόμα να καταλάβει τι της συμβαίνει.

Η ακτινογραφία, στην οποία υποβλήθηκε η Noorsyaidah, έδειξε πως μέσα στο στομάχι της υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 40 μεταλλικά καλώδια, εκ των οποίων κάποια έχουν διαπεράσει το δέρμα της και έχουν φυτρώσει στην επιφάνεια.

Φαίνεται πως πρόκειται για ένα ζωντανό φαινόμενο καθώς τα καλώδια δείχνουν να έχουν την ικανότητα να μετακινούνται και να αλλάζουν θέση κατά βούληση.
Οι γιατροί αναγκάστηκαν να υποβάλλουν την Noorsyaidah σε μαγνητική τομογραφία ώστε να εντοπίσουν την ακριβή θέση των καλωδίων. Τα καλώδια φυτρώνουν στο σώμα χωρίς να προκαλούν συμπτώματα τέτανου, αλλά η ίδια η Noorsyaidah δηλώνει πως την πονάνε σαν να την καρφώνουν βελόνες.










Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Δείτε τα πιο σέξυ fail που υπάρχουν στο ίντερνετ!!!!

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0vvrm_6iF66-3MsD0pH8PGYxm-TIQ_RClH__Oy1AfGNrcIxsON8I1_5IkNXJquzguLmJbN3MOCPlQ9fg_C7JEC-K3PCok06eoztucmNYCeuazrSpVWl5uuufEsdtvUf7OwDkzo_z4OyOP/s1600/FAIL.jpgΔείτε τα πιο σέξυ fail που υπάρχουν στο ίντερνετ!!!!






 
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Πως ανοίγει μια ξανθιά ενα γιαούρτι...

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

Αφήνουμε τα σχόλια σε σας!!!


















Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Το εθιμικό ποδαρικό της Πρωτοχρονιάς

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

Το εθιμικό ποδαρικό της Πρωτοχρονιάς


γράφει ο Μηνάς Αλ. Αλεξιάδης, καθηγητής Λαογραφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
Παραδοσιακή συνήθεια
Τι γίνεται στην Αγγλία
Μια διαχρονική δοξασία...

H πρώτη εθιμική κίνηση που γίνεται με τον ερχομό κάθε καινούργιου χρόνου ονομάζεται στην Ελλάδα, όπως είναι γνωστό, «ποδαρικό» (first foot, πρώτο βήμα, όπως λέγεται στη Μεγάλη Βρετανία). Πρόκειται, όπως γνωρίζουμε, για την πρώτη είσοδο, το πρώτο βήμα ενός επισκέπτη, συγγενικού ή φιλικού προσώπου (μικρής ή μεγάλης ηλικίας), στο σπίτι μιας οικογένειας τα ξημερώματα ή το πρωί της Πρωτοχρονιάς. Το πρόσωπο αυτό έρχεται στο σπίτι για να φέρει το μήνυμα της αλλαγής του χρόνου, την καλή τύχη και την ευτυχία για όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς.

Επειδή όμως η πρώτη αυτή επίσκεψη μπορεί να φέρει και αντίθετο αποτέλεσμα, γι' αυτό πιστεύεται ότι αυτός που θα μπει πρώτος στο σπίτι για να κάνει «ποδαρικό» πρέπει να είναι καλόκαρδος και καλότυχος. Αν μάλιστα τύχει να είναι και μικρό παιδί, αυτό θεωρείται πιο καλός οιωνός γιατί, κατά τη λαϊκή αντίληψη, ένα παιδί χαρακτηρίζεται με τα στοιχεία της αθωότητας, της ειλικρίνειας και της άδολης συμπεριφοράς.

Στην Ελλάδα η συνήθεια αυτή εξακολουθεί να γίνεται κάθε χρόνο. Ετσι οι περισσότερες οικογένειες φροντίζουν να δέχονται το «ποδαρικό» από συγγενικό συνήθως πρόσωπο ή ακόμη από το μικρότερο παιδί τους, το οποίο θα βγει έξω από το σπίτι λίγο προτού τελειώσει ο παλαιός χρόνος και θα ξαναμπεί με τον ερχομό του νέου. Μάλιστα πιστεύεται ότι το «πρώτο βήμα» πρέπει να γίνει με το δεξί πόδι, για να φέρει ευτυχία, να έρθουν όλα «δεξιά», καθώς η δεξιά πλευρά (χέρι, πόδι, εν προκειμένω) ήδη από ένα μακρό παρελθόν θεωρήθηκε αίσια και, αντιθέτως, απαίσια η αριστερή (πρβλ. sinister: αριστερή, αλλά και ολέθριος).

Παραδοσιακή συνήθεια

Σε ορισμένες περιοχές της χώρας μας το «ποδαρικό» το κάνει ο ίδιος ο νοικοκύρης ή ο πρωτότοκος γιος. Ετσι, όπως αναφέρει ο Γεώργιος Μέγας, το ποδαρικό στην Αμοργό γινόταν από έναν άνθρωπο του σπιτιού καθώς γύριζε από την εκκλησία με ένα εικονισματάκι στο χέρι. Εμπαινε δύο βήματα μέσα και έλεγε: «Μέσα καλό!». Γύριζε δύο-τρία βήματα πίσω και ξανάλεγε: «Κι όξω κακό!». Αυτό το έκανε τρεις φορές. Τελειώνοντας επαναλάμβανε τις λέξεις «μέσα καλό» και έριχνε ένα ρόδι να σπάσει μέσα στο σπίτι. Επειτα όλη η οικογένεια έτρωγε μια δαχτυλιά μέλι, «για να 'ναι γλυκιά η ζωή όλο τον χρόνο». Στην Κάρπαθο τα παλαιότερα χρόνια έβαζαν πρωί πρωί στο σπίτι «για το καλό» έναν άσπρο σκύλο και του έδιναν να φάει μπακλαβά. Αυτό το έκαναν «για να σκυλιάσει» το σπίτι και να θεριέψουν οι άνθρωποί του.

Αν πάλι η οικογένεια είναι άτεκνη ή τα παιδιά μεγάλωσαν και δεν βρίσκονται στο σπίτι, τότε προτιμάται ένα παιδί από το φιλικό ή γειτονικό περιβάλλον. Σε όλες τις περιπτώσεις ωστόσο το πρόσωπο που θα κάνει το ποδαρικό θα λάβει χρηματικό δώρο, το οποίο είναι ανάλογο με την οικονομική κατάσταση της οικογένειας.

Σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, όπως γνωρίζουμε από τη λαογραφική βιβλιογραφία, το ποδαρικό της Πρωτοχρονιάς εξακολουθεί επίσης ως σήμερα να είναι σε χρήση. Είναι γνωστό με διάφορα ονόματα και αυτός που το κάνει εμφανίζεται σαν ένα πρόσωπο σημαντικό. Ο σκοπός είναι πάντα να «φέρει» τον καινούργιο χρόνο στο σπίτι και την καλή τύχη στην οικογένεια.

Τι γίνεται στην Αγγλία

Ετσι συμβαίνει, για να παραθέσω δύο παραδείγματα, στη Βόρεια Αγγλία και στη Σκωτία, όπως αναφέρει η αγγλίδα λαογράφος Christina Hole. Αυτός που κάνει ποδαρικό τις πρώτες ώρες της Πρωτοχρονιάς έρχεται όσο σύντομα γίνεται, αφού περάσουν τα μεσάνυχτα. Φέρνει συμβολικά δώρα, όπως τρόφιμα, καύσιμα, χρήματα, τα οποία θεωρούνται προληπτικά τεκμήρια ευημερίας για τον χρόνο που αρχίζει. Αλλοτε πάλι φέρνει μαζί του ένα κλαδί από αειθαλές δέντρο, το οποίο βέβαια επίσης έχει συμβολική σημασία και θεωρείται υπόσχεση διαρκούς γερής ζωής. Τίποτε εξάλλου δεν πρέπει να βγαίνει έξω από το σπίτι προτού έρθει ο πρωτοχρονιάτικος επισκέπτης και κανένα μέλος της οικογένειας δεν πάει πουθενά αν δεν έρθει πρώτα εκείνος. Ο επισκέπτης θα χαιρετήσει όλους τους παρευρισκομένους και κατόπιν καλωσορίζεται και ο ίδιος. Στη συνέχεια αφήνει ένα κάρβουνο για το άναμμα φωτιάς.

Ο Lawrence Whistler περιγράφει στο βιβλίο του English Festivals μια χαρακτηριστική σχετική τελετή, κατά την οποία αυτός που έκανε το ποδαρικό μετέφερε ένα κλαδί από αειθαλές δέντρο στο ένα χέρι και ένα βλασταράκι στο άλλο. Εμπαινε στο σπίτι σιωπηλός, διέσχιζε το δωμάτιο ως το τζάκι και εκεί άπλωνε το κλαδί του δέντρου στις φλόγες και έβαζε το βλασταράκι στο ράφι του σπιτιού. Κανένας δεν μιλούσε ώσπου να μιλήσει αυτός πρώτος, και μόνο όταν ευχόταν στην οικογένεια «Happy New Year» έσπαζε η σιωπή.

Το ποδαρικό στην Αγγλία δεν επιτρέπεται να γίνει από γυναίκα, υπογραμμίζει η Hole. Αν συμβεί αυτό, τότε θα προκληθεί καταστροφή στην οικογένεια που τη δέχθηκε σπίτι της. Το ποδαρικό, σύμφωνα με την (μάλλον ανδροκρατική…) αντίληψη των Αγγλων, πρέπει να γίνεται από δυνατό, υγιή και όμορφο άνδρα.

Μια διαχρονική δοξασία

Στη σημερινή τεχνολογική εποχή μας ένα είδος ποδαρικού θεωρείται και το πρώτο (συνήθως ευχετικό) τηλεφώνημα της χρονιάς που θα δεχθεί η οικογένεια ή τα τελευταία χρόνια και το πρώτο μήνυμα που θα γραφεί στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου. Αυτός άλλωστε είναι ένας νέος ευχετικός τρόπος των νεοελλήνων, με αποτέλεσμα η τηλεφωνική επικοινωνία να μην είναι και τόσο εύκολη την Πρωτοχρονιά εξαιτίας των πολλαπλών κλήσεων.

Το έθιμο έχει επίσης τη δική του λειτουργικότητα στους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν ξεχνούν να πλαισιώνουν τα διάφορα ρεπορτάζ και τις περιγραφές τους με στοιχεία από την εθιμική ζωή και παράδοση. Αυτό βέβαια συμβαίνει όλον τον χρόνο και όχι μόνο την Πρωτοχρονιά. Ετσι, για να δώσω δύο παραδείγματα από τον αθηναϊκό και επαρχιακό Τύπο, σημειώνω το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα» (31 Δεκεμβρίου 2001) με κεντρικό οκτάστηλο τίτλο «Ευρω-ποδαρικό με νεωτερικότητα και μεγάλες προσδοκίες» το οποίο αναφερόταν βέβαια στο ξεκίνημα των συναλλαγών με το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, το ευρώ. Πολύ έξυπνος και πρωτότυπος τίτλος για ευτυχία στον νέο χρόνο (1η Ιανουαρίου 2002) και μάλιστα με νέο νόμισμα. Το δεύτερο παράδειγμα το αντλώ από τη «Ροδιακή» (καθημερινή εφημερίδα της Ρόδου), η οποία στις 3 Ιανουαρίου 2003 αναφερόμενη στα «Ποδαρικά του 2003» (σελ. 11) έγραψε ότι αγόρι ήταν το πρώτο παιδί του νέου χρόνου που γεννήθηκε στη Ρόδο, πρώτο έφθασε στο τοπικό αεροδρόμιο αεροπλάνο της εταιρείας Aegean και πρώτο στο λιμάνι του νησιού το ημερόπλοιο «Πανορμίτης».

Τι είναι όμως αυτή η εθιμική συνήθεια και από πού κατάγεται; Πρόκειται ασφαλώς για μια δοξασία, σύμφωνα με την οποία ό,τι συμβαίνει στην έναρξη μιας νέας χρονικής περιόδου θα επηρεάσει και την όλη έκβασή της (άσχετη δεν είναι και η παροιμία πως «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται»). H χρονική περίοδος μπορεί να είναι και ένας μήνας (συναφώς η ευχή την πρώτη του μήνα «καλό μήνα»), μία εβδομάδα ή όποια άλλη.

Τεκμήριο της παλαιότητας της δοξασίας αυτής παρέχει η Παλαιά Διαθήκη, σε συσχετισμό με το «τυχερό» πόδι. Συγκεκριμένα στο βιβλίο της Γένεσης (30, 30) αναφέρεται επί λέξει: «Μικρά γαρ ην όσα σοι ην εναντίον εμού, και ηυξήθη εις πλήθος, και ηυλόγησέ σε Κύριος επί τω ποδί μου». Στο καλό ποδαρικό πίστευαν λοιπόν και οι Εβραίοι, ενώ την ίδια δοξασία είχαν και οι Ρωμαίοι, όπως αναφέρει ο Κοραής (Ατακτα, α', σελ. 118).
H δοξασία επιβίωσε και στα βυζαντινά χρόνια, παρά τις επικρίσεις που δέχθηκε από τους Πατέρες της Εκκλησίας, και έφθασε αλώβητη ως την εποχή μας, όπου πολλοί δεν παραλείπουν να την εφαρμόζουν.Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Χριστούγενα με τον Woody τον τρυποκάρυδο - ταινία

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ



Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Παράξενα USB Sticks

Posted: 30 Dec 2011 12:10 PM PST

Παράξενα USB Sticks


Γιατί να έχετε ένα βαρετό USB Stick, όταν μπορείτε να έχετε ένα αστείο ή εντυπωσιακό; Δείτε μια συλλογή από παράξενα «φλασάκια» που συνδυάζουν την μεταφορά δεδομένων με έναν ευρηματικό σχεδιασμό.


Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές