Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Ο γάμος των 100.000 ευρώ...

Posted: 13 Dec 2011 09:13 PM PST


Ο γάμος των 100.000 ευρώ...(η κόρη του διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου, παντρεύτηκε)




Αίσθηση έχει προκαλέσει η πληροφορία που δημοσιεύθηκε χθες στον Τύπο σύμφωνα με την οποία η κόρη του διοικητή του ΙΚΑ και γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτο Σπυρόπουλου, Νάντια, μετά το γάμο της δεξιώθηκε τους περίπου 1.000 καλεσμένους στο κτήμα Πεντελικόν στη Βαρυμπόμπη.



Σε μια εποχή που η χώρα μαστίζεται από την κρίση και οι υπάλληλοι του κινήματος είναι απλήρωτοι επί τρεις μήνες το όλον ΠΑΣΟΚ διασκέδασε σε έναν από τους πιο must χώρους της Αθήνας για δεξιώσεις.





Σύμφωνα με την εφημερίδα «κυριακάτικη Δημοκρατία» το κόστος αυτής της εκδήλωσης υπολογίζεται συντηρητικά γύρω στα 100.000 ευρώ.

Μεταξύ των προσκελημένων ήταν ο πρόεδρος του... ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου με τη σύζυγο του Αντα, αλλά και σχεδόν το μισό πρώην υπουργικό συμβούλιο του. Μεταξύ άλλων, οι δύο αντιπρόεδροι της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος και Ευάγγελος Βενιζέλος, οι υπουργοί Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, Δικαιοσύvnς Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, η πρώην υφυπουργός Eργασίας Αννα Νταλάρα με τον σύζυγο της Γιώργο και άλλοι φίλοι του ζευγαριού.

Στην εκκλησία, νωρίτερα, μια και ο γάμος δεν έγινε στο εκκλησάκι εντός του κτήματος, αλλά στην Αγία Τριάδα Kηφισιάς, το παρών έδωσε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, που όμως δεν ακολούθησε στη δεξίωση.

Στις εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνονταν επίσης οι μουσικοί και οι παρκαδόροι, αν και ειδικά οι πρώτοι δεν θα πρέπει να στοίχισαν πολύ, αφού κατά πληροφορίες ήταν φίλοι του ζεύγους Νταλάρα. Το ίδιο και τα εμφιαλωμένα κρασιά, αφού γι' αυτά προτιμήθηκαν οι ποικιλίες του οικογενειακού κτήματος «Σπυρόπουλου».

Όσο για το φαγητό, εκτός των γνωστών ορεκτικών και της σαλάτας καθώς και της γαμήλιας τούρτας, για τις ποικιλίες της οποίας φημίζεται ο όμιλος Πεντελικόν , επελέγησαν δύο κύρια πιάτα που προσφέρθηκαν στους καλεσμένους, με μοσχαράκι το ένα και έτερη ποικιλία κρέατος το δεύτερο.

i-efimerida



kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

Οι Έλληνες δεν παντρεύονται, δεν χωρίζουν και ίσως πάψουν να γεννάνε λόγω κρίσης!

Posted: 13 Dec 2011 08:53 PM PST

Πολλά ζευγάρια στις μέρες μας φτάνουν σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Μπορεί να τους πάρει χρόνια αλλά τελικά καταλήγουν στο ότι δεν ταιριάζουν. Παλιά η πρώτη επιλογή θα ήταν το διαζύγιο. Τώρα, λόγω της οικονομικής κρίσης αυτό μεταφράζεται σε δικαστικά έξοδα που απαιτούνται κι έτσι η περισσότερη δεν το έχουν ως επιλογή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μόνο τα παράβολα και η αμοιβή δικηγόρου ξεπερνούν τα 850 ευρώ. Πολλά λεφτά τα οποία κανείς δεν είναι διατεθειμένος να τα "σπαταλήσει" σε ένα διαζύγιο αλλά ούτε και σε έναν γάμο! Από στοιχεία του γραφείου Γάμων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τα οποία δημοσιεύει σήμερα η Ελευθεροτυπία, προκύπτει ότι τα διαζύγια από το 2008 που ξεκίνησε η κρίση έχουν κάνει βουτιά 30ετίας, καθώς, από 2.468 που ήταν το 1980 (έναντι 11.350 γάμων), το 2008 έφτασαν τα 1.134. Το 2009 μετρήθηκαν 1.998, το 2010 έπεσαν στα 1.809 και το 2011 καταμετρήθηκαν 1.582. Σύμφωνα με τους αρμόδιους του Γραφείου Γάμων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εκτιμάται ότι δεν θα ξεπεράσουν τα 1.600. Ανάλογη είναι η εικόνα των στοιχείων που προκύπτει από το ληξιαρχείο του Δήμου Αθηναίων. Η πτώση αγγίζει το 27%. Οι χωρισμοί καταγράφουν αρνητικό ρεκόρ πενταετίας. Συγκεκριμένα, το 2006 καταγράφηκαν στην πρωτεύουσα 1.579 διαζύγια, ενώ το 2010 ο αριθμός τους μειώθηκε κάθετα, στα 1.149. Αυτό, σύμφωνα με κληρικούς αλλά και κοινωνικούς λειτουργούς, δείχνει ότι τελευταία όλο και περισσότεροι Έλληνες λόγω... έλλειψης ρευστού «δεν παντρεύονται, δεν χωρίζουν και ίσως θα πάψουν και να γεννάνε»! Σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, η μείωση του αριθμού των γάμων είναι σημαντική. Από 63.997, που ήταν το 1995, έπεσαν σε 59.512 το 2009. Το 43% των μελλονύμφων φαίνεται ότι έχει στραφεί στον πολιτικό γάμο για να αποφύγει το κόστος της τελετής σε εκκλησία και της δεξίωσης που συνήθως ακολουθεί, έναντι μόλις 10,5% που τον επέλεγε το 1995. Επιπλέον, σύμφωνα με συμβολαιογραφικούς και νομικούς κύκλους, το τελευταίο διάστημα κερδίζει έδαφος το σύμφωνο συμβίωσης. Συγκεκριμένα, 104 ζευγάρια υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό το 2009.


tlife.gr


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

Ένα πολύ καλό κόλπο για να χάσετε κιλά πιο εύκολα

Posted: 13 Dec 2011 08:51 PM PST

Δεν έχετε το χρόνο ή τη δύναμη να αντέξετε να κάνετε δίαιτα όλη την εβδομάδα; Δύο ημέρες μόνο αρκούν, σύμφωνα με…
Βρετανούς ερευνητές. Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε; Μάλλον, όχι κάτι πολύ δύσκολο!

Οι διαιτολόγοι διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που έκοψαν τους υδατάνθρακες για δύο ημέρες και έτρωγαν κανονικά, αλλά λογικά, το υπόλοιπο της εβδομάδας, έχασαν περισσότερο βάρος από τις γυναίκες που είχαν προτιμήσει μια μεσογειακού τύπου διατροφή των 1.500 θερμίδων την ημέρα. Μετά από τέσσερις εβδομάδες, οι γυναίκες που άφησαν στην άκρη τους υδατάνθρακες δύο φορές την εβδομάδα έχασαν κατά μέσο όρο εννέα κιλά, ενώ η ομάδα που είχε την χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα έχασε μόνο πέντε.

Ο επικεφαλής της μελέτης, o διαιτολόγος Michelle Harvie, λέει ότι αυτό είναι κάτι που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι:

«Απλά πρέπει να περικόψετε δραστικά τους υδατάνθρακες δύο ημέρες την εβδομάδα και να προσπαθήσετε να τρώτε λογικά τις υπόλοιπες μέρες. Μπορείτε να φάτε πρωτεΐνες και υγιεινά λίπη στις δύο αυτές μέρες, αλλά αποφύγετε το ψωμί, τα ζυμαρικά και τα λαχανικά ρίζας, όπως πατάτες και καρότα. Εκείνες τις μέρες μπορείτε να φάτε και ένα φρούτο».

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

ΣΟΚ : Κι άλλος γιατρός βιαστής στην Κύπρο

Posted: 13 Dec 2011 08:44 PM PST

 ΣΟΚ : Κι άλλος γιατρός βιαστής στην Κύπρο

Στη σύλληψη ενός αναισθησιολόγου, 43 ετών από την επαρχία Αμμοχώστου, προχώρησε γύρω στα μεσάνυχτα η Αστυνομία, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 43χρονου το ΤΑΕ Αρχηγείου διερευνά υπόθεση παράνομης κατοχής πιστολιού, βιασμού, περιααγωγής σε κατάσταση νάρκωσης με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενηλίκων προσώπων, προαγωγή διαφθοράς γυναίκας με απειλές ή με χορήγηση φαρμάκων, άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας, παράνομη κατοχή και χορήγηση απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων και αδικήματα κατά παράβαση του περί παρεμπόδισης και καταπολέμησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες νόμου τα οποία διαπράχθηκαν από τον Ιούνιου του 2011 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2011.

Για την υπόθεση αυτή, όπως ανέφερε, διενεργήθηκαν τη Δευτέρα τέσσερις έρευνες με δικαστικά εντάλματα κατά τις οποίες ανευρέθηκαν και ερευνήθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης για διευκόλυνση των ανακρίσεων

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

Η Νάνα Μούσχουρη εναντίον της Ελλάδας και υπέρ της Γερμανίας!

Posted: 13 Dec 2011 08:39 PM PST

Οργή και απογοήτευση σε μεγάλη μερίδα των Ελλήνων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Νάνας Μούσχουρη εναντίον της χώρας μας και χώρα της.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Die Welt», η ερμηνεύτρια του Μάνου Χατζηδάκη, έδειξε να κατανοεί απόλυτα τους… Γερμανούς και να τάσσεται υπέρ τους στην διαμάχη με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Focus που απεικόνιζε την Αφροδίτη της Μήλου σε απρεπή στάση!

«Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών. Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Έχωμάθειναεργάζομαιέντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται… Συμφωνώ απόλυτα με την στάση της Άγκελα Μέρκελ», είπε, υποστηρίζοντας εμμέσως ότι η ίδια έχει εργαστεί στο εξωτερικό και έχει αποκτήσει την κουλτούρα τους.
Στην συνέχεια της συνέντευξης της είπε ότι είναι και η ίδια εκνευρισμένη με τους Έλληνες, κυρίως τους πολιτικούς, και πώς οι πολίτες ζουν εδώ και 30 χρόνια σε ένα ψέμα.
Η κ. Μούσχουρη δεν δίστασε να υποστηρίξει ακόμα ότι η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει πώς έχει μεγαλύτερη ανάγκη την Ευρώπη, από ότι έχει η Ευρώπη εκείνη, ενώ είπε ότι πρέπει να ξεπληρώσουμε το χρέος. Αίσθηση, τέλος, προκάλεσε και η απόσταση που θέλησε να κρατήσει από τον Μίκη Θεοδωράκη, για τον οποίο ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν ποτέ φίλοι. Απλά είχαν συνεργαστεί κάποια στιγμή…
Η κα Μούσχουρη δίνει συναυλίες αυτή την εποχή στην Γερμανία και προφανώς θέλει να προσελκύσει το κοινό εκεί, ώστε να πάει να την ακούσει. Στην προσπάθεια της αυτή μάλλον έχει ξεχάσει τη σημασία των στίχων του Νίκου Γκάτσου που τραγούδησε στο ξεκίνημα της καριέρας της και την έκαναν διάσημη: «Σπίτι μου, σπιτάκι μου και φτωχοκαλυβάκι μου και αν τον κόσμο γύρισα, κοντά σου ξαναγύρισα…».

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

Οι παππούδες τρελάθηκαν!

Posted: 13 Dec 2011 08:34 PM PST

 Οι παππούδες τρελάθηκαν!










Μερικοί παππούδες και γιαγιάδες δεν μοιάζουν με όλους τους υπόλοιπους…


 Οι παππούδες τρελάθηκαν!




 Οι παππούδες τρελάθηκαν!



 Οι παππούδες τρελάθηκαν!



 Οι παππούδες τρελάθηκαν!



 Οι παππούδες τρελάθηκαν!



 Οι παππούδες τρελάθηκαν!







 Οι παππούδες τρελάθηκαν!



 Οι παππούδες τρελάθηκαν!



 Οι παππούδες τρελάθηκαν!



 Οι παππούδες τρελάθηκαν!


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

Συνελήφθησαν για χρήση κάνναβης, μετά από καταγγελία του…11χρονου γιου τους

Posted: 13 Dec 2011 08:29 PM PST

Ένας πιτσιρικάς στη Μινεσότα βαρέθηκε να βλέπει όλη μέρα αποχαυνωμένους τους γονείς του που κάπνιζαν μαριχουάνα και αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Έβγαλε λοιπόν φωτογραφίες τα σακουλάκια της κάνναβης που έκρυβαν στη ντουλάπα τους και τα έστειλε στην αστυνομία.
Όπως είπε ο 11χρονος στους αστυνομικούς, είχε παραπονεθεί πολλές φορές στη μητέρα του για τη μυρωδιά της μαριχουάνας και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι – τεκέ, αλλά εκείνη τον αγνόησε.
Ως αποτέλεσμα οι γονείς του συνελήφθησαν και παρόλο που ισχυρίστηκαν ότι κατανάλωναν μαριχουάνα για ιατρικούς λόγους, οδηγήθηκαν στη φυλακή.

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

Κόβουν τις συντάξεις όσων δεν μπαίνουν στην εφεδρεία

Posted: 13 Dec 2011 08:26 PM PST


Σε μια σχεδόν εκδικητική κίνηση προχώρησε το Υπουργείο Οικονομικών έναντι όσων έσπευσαν να συνταξιοδοτηθούν για να γλυτώσουν την εφεδρεία

Σημαντική περικοπή σύνταξης σε όσους δημοσίους υπαλλήλους δεν εντάσσονται σε καθεστώς προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας για εφεδρεία, παρά το ότι πληρούν τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος, προβλέπει εγκύκλιος που εξέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.



Το παρακρατούμενο ποσό κάθε μήνα δεν θα μπορεί να υπερβεί το 1/4 της καταβαλλόμενης σύνταξης.

Συγκεκριμένα όπως ορίζει η εγκύκλιος:

- Σε περίπτωση που υπάλληλος αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης και έχει εισπράξει όταν ήταν στην ενέργεια αποδοχές που δεν δικαιούται, τα ποσά που καταβλήθηκαν χωρίς να οφείλονται παρακρατούνται συμψηφιστικά με δόσεις από τη σύνταξή του ή από τη σύνταξη των μελών της οικογένειάς του σε περίπτωση μεταβίβασης της σύνταξης σ΄ αυτά. Η παρακράτηση γίνεται με πράξη του αρμόδιου Διευθυντή Συντάξεων ύστερα από σχετική βεβαίωση του εκκαθαριστή αποδοχών για το ποσό που καταβλήθηκε επιπλέον. Το ποσό που παρακρατείται κάθε μήνα δεν μπορεί να υπερβεί το 1/4 της σύνταξης που καταβάλλεται.

- Εάν ένας υπάλληλος, παρότι πληροί τις προϋποθέσεις (....) δεν τεθεί για οποιονδήποτε λόγο σε προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα, η Υπηρεσία μας κατά την συνταξιοδότησή του θα διενεργήσει αυτεπάγγελτα τον ανωτέρω έλεγχο και θα προβεί, σε συνεννόηση με τον εκκαθαριστή αποδοχών της Υπηρεσίας του, σε παρακράτηση από τη σύνταξή του των αχρεωστήτως εισπραχθέντων ποσών κατά τη διάρκεια που ο υπάλληλος αυτός έπρεπε να τελεί σε προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα.

- Ως «πραγματική συντάξιμη δημόσια υπηρεσία» νοείται:
α) η υπηρεσία που έχει παρασχεθεί στο Δημόσιο ή ΝΠΔΔ ή σε ΟΤΑ (α' και β' βαθμού) με οποιαδήποτε σχέση εργασίας καθώς και η υπηρεσία που αναγνωρίζεται ως πραγματική δημόσια)
β) η υπηρεσία που έχει διανυθεί στον ιδιωτικό ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, η οποία έχει ληφθεί υπόψη για τη μισθολογική εξέλιξη του υπαλλήλου και είναι συντάξιμη (μπορεί δηλαδή να αξιοποιηθεί ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά είτε με τις διατάξεις της διαδοχικής ασφάλισης είτε εφόσον πρόκειται για υπηρεσία που έχει διανυθεί με ασφάλιση σε χώρα μέλος της ΕΕ, με την εφαρμογή των Κοινοτικών Κανονισμών).

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Posted: 13 Dec 2011 08:19 PM PST

Ιδιαίτερα πλούσιο θα είναι σήμερα το τηλεοπτικό αθλητικό μενού, τόσο για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, όσο και του μπάσκετ.
Αυτές είναι αναλυτικά οι ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις για σήμερα, Τετάρτη 13/12:
Europa League
20.00 Λάτσιο-Σπόρτινγκ (novasports4)
20.00 Παρί Σεν Ζερμέν-Μπιλμπάο (novasports6)
22.05 Στουρμ Γκρατς-ΑΕΚ (ΑΝΤ1)
22.05 Άντερλεχτ-Λοκομοτίβ (novasports1-HD)
22.05 Στεάουα-ΑΕΚ Λάρνακας (novasports4)
22.05 Μακάμπι Χάιφα-Σάλκε (novasports6)
Ευρωλίγκα Μπάσκετ
19.15 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός (ΝΕΤ)
19.15 Γαλατασαράι-Ουνιόν Ολίμπια (novasports7)
21.45 Ζάγκρεμπ-Ουνικάχα (novasports3)
21.45 Ρεάλ-Παρτιζάν (novasports7)
Champions League Βόλεϊ Ανδρών
20.00 Ηρακλής-Αρκάς (OTE Sport3)
21.30 Τρεντίνο-Κετζιερζίν Κόζλε (OTE Sport2)
Football League (OTE Sport1)
15.00 Φωκικός-Αναγέννηση Επανομής
19.00 Πανσερραϊκός-Λάρισα
12.30 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων FIFA: Ημιτελικός (OTE Sport1)
18.00 Σούπερ Λίγκα: Λεβαδειακός-Ολυμπιακός (novasports1-HD)
18.30 Champions League Πόλο Γυναικών: Βουλιαγμένη-Μπούντβα (OTE Sport3)
02.15 Copa Sudamericana (Τελικός): Ουνιβερσιντάντ ντε Τσίλε-Λίγκα ντε Κίτο- (OTE Sport1)

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

Κέρδισε σε καζίνο 57 εκατομμύρια, του αντιπρότειναν 100 δολάρια!

Posted: 13 Dec 2011 12:13 PM PST

Ένα τραγικό λάθος του λογισμικού στους κουλοχέρηδες ενός καζίνο στην Ελβετία θα φέρει την ιδιοκτήτρια εταιρία στα δικαστήρια με έναν από τους παίκτες...



Συγκεκριμένα, ο 26χρονος «τυχερός» πέτυχε το jackpot και κέρδισε 57 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι υπεύθυνοι της επιχείρησης σημειώνουν πως όλα οφείλονται σε ένα λάθος στο λογισμικό των μηχανημάτων και πως δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι κέρδισε όλο αυτό το μεγάλο ποσό.

Αντ' αυτού, του προσέφεραν 100 δολάρια και ένα δωρεάν γεύμα, κίνηση που -απόλυτα φυσιολογικά- απέρριψε. Το γεγονός θα φτάσει σύντομα στις δικαστικές αίθουσες και θέλουμε να δούμε πως θα στοιχειοθετήσει κάθε πλευρά την στάση της...





Πηγή: Enternity.gr


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

Απίστευτο : Ελληνίδα τραγουδίστρια τα έκανε πάνω της στην πίστα !

Posted: 13 Dec 2011 10:21 AM PST

ierosagon404 200x131128 200x200 Απίστευτο : Ελληνίδα τραγουδίστρια τα έκανε πάνω της στην πίστα !Κατουρήθηκε πάνω στην πίστα…Πω ρεζιλίκι!
..και το είδανε και οι θαμώνες που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την λαϊκή τραγουδίστρια πρίν λίγες μέρες..
…. στην Βέροια. Το κορίτσι στο πλαίσιο των αρπαχτών-που όλοι οι αοιδοί κάνουν στην περιφέρεια για τα τρέχοντα έξοδά τους-βρέθηκε στην πόλη της Μακεδονίας. Εντυπωσιακή με προκλητικό ρούχο και έναν κορσέ να την σφίγγει πολύ, πάρα πολύ, εμφανίστηκε στην πίστα με σκοπό να παρασύρει το κοινό της με τις επιτυχίες της. Κάποια στιγμή όμως… ζορίστηκε τόσο πολύ για να βγάλει ένα τριημιτόνιο και τσούπ…να τα τσίσα. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και φαίνεται. Και το γράφω καθώς πάνω στην πίστα ακόμη και ο αοιδός είναι άνθρωπος. Οφείλουμε να τον δικαιολογήσουμε. Να του κάνουμε ένα νεύμα συμπαράστασης. Συμπόνιας. Ανθρωπιάς. Άνθρωπος είναι κι αυτός και μπορεί να βρεθεί σε μια στιγμή…αδυναμίας. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι άλλο…δε λέτε…Η ίδια η αοιδός αγέρωχη και ατάραχη συνέχισε ούσα "κατουρημένη" το πρόγραμμά της, ώσπου ήρθε η ώρα να κατέβει. Τι άλλο θα δούμε…τι άλλο θα δούμε…Περαστικά…Και όλα αυτά είναι γεγονότα αλήθινα. Δεν είναι Ψεύτικα…
gossiptv

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

Belen Francese: "κολλάμε" με τις καμπύλες της

Posted: 13 Dec 2011 10:16 AM PST

Οι καμπύλες της Belen Francese είναι απίστευτες και σας τις παρουσιάζουμε...
















"Κολλάμε" με τις καμπύλες της Μπελέν






sportygossip.com


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

Μήπως Ξέρει Να Απαντήσει Κανείς;

Posted: 13 Dec 2011 09:58 AM PST

Question 200x200 Μήπως ξέρει να απαντήσει κανείς;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για φράσεις ή λέξεις που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας γιατί τις χρησιμοποιούμε και τι σημαίνουν;Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις… 19 δημοφιλέστερες απορίες που έχουν οι περισσότεροι και μάλλον δεν υπάρχει απάντηση. Κι αν ποτέ δεν έχετε αναρωτηθεί, όταν τις διαβάσετε τότε θα αναρωτηθείτε κι εσείς…


1. Τι γεύση έχουν τα λυσσακά; 2. Τι μέγεθος πρέπει να αποκτήσει το σαγανάκι για να πάψει να αναφέρεται με υποκοριστικό; 3. Θα είχε διαφορά αν αντί να τραβάει κανείς ένα ζόρι, το έσπρωχνε; 4. Υπάρχει επιστημονική εξήγηση γιατί το παρδαλό κατσίκι έχει μεγαλύτερη αίσθηση του χιούμορ από τα υπόλοιπα μονόχρωμα; 5. Tο @ σε τι ακριβώς μοιάζει με το παπάκι; 6. Δεν είναι σατανική σύμπτωση όποιος βρίσκεται στην τουαλέτα όταν χτυπάς να ονομάζεται "άλλος"; 7. Ο Κουτρούλης πόσους προσκεκλημένους έχει τελικά στο γάμο του; 8. Γιατί όταν οι τράπεζες στέλνουν "τελευταία ειδοποίηση" για μια δόση, στη συνέχεια αθετούν την υπόσχεσή τους και ξανά-ασχολούνται μαζί μας ; 9. Τι βύσμα έχει τελικά αυτός ο ουδείς και όλοι τον θεωρούν αναντικατάστατο; 10. Στην Αφρική πως ονομάζεται το αράπικο φιστίκι; 11. Γιατί του διαόλου η μάνα δε δοκιμάζει να μείνει πιο κοντά;12. Αυτός που βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στο "γκρεμό" και στο "ρέμα", έφτασε εκεί κολυμπώντας ή σκαρφαλώνοντας; 13. Τι μέσο χρησιμοποιεί ένα βουνό για να πάει στον Μωάμεθ; 14. Γιατί επιμένουμε να χαιρετάμε πάντα αυτό τον Πλάτανο αφού μας έχει πάντα χεσμένους; 15. Αυτό το "διαφανές περιτύλιγμα με τις φουσκάλες που κάνουν τσούκου τσούκου και κάθονται όλοι και τις σπάνε σαν υπνωτισμένοι" ξέρει κανένας πως λέγεται με μία λέξη; 16. Tι κάνουν όλη αυτή την καφεΐνη που περισσεύει όταν μετατρέπουν τον κανονικό καφέ σε ντεκαφεινέ; 17. Οι επιγραφές που λένε πως "επιτρέπουν την είσοδο μόνο σε σκυλιά που οδηγούν τυφλούς", περιμένουν να διαβαστούν από τα σκυλιά ή από τους τυφλούς; 18. Πόσο καλή φρούρηση έχουν πια αυτά τα "πράσα" και πιάνουν συνέχεια διάφορους εκεί; 19. Γιατί για να τερματίσουμε τη λειτουργία του pc πατάμε "Έναρξη" ;
ntaksi

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

Πέταξαν 14χρονο από το τρένο, επειδή δεν είχε εισιτήριο! (video)

Posted: 13 Dec 2011 09:56 AM PST


Το βίντεο που ακολουθεό και κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει με πόσο βίαιο τρόπο πετάνε έξω από το τρένο ένα ...
παιδί μόλις 14 ετών, επειδή δεν είχε βγάλει εισιτήριο.

Εντύπωση προκαλεί, όχι μόνο η στάση του ελεγκτή, αλλά και ενός απλού πολίτη, που σπεύδει να βοηθήσει να τον «πετάξουν» έξω, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες παραμένουν απαθής!

Το περιστατικό καταγράφηκε από κινητό και έχει «γυρίσει» τα ΜΜΕ.

Πηγή: http://adf.ly/4Cb0w


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

Η ζήλια τον έκανε να σκοτώσει έγκυο γυναίκα και το 3χρονο κοριτσάκι της?

Posted: 13 Dec 2011 05:39 AM PST

Η παθολογική ζήλια φαίνεται να ήταν η αιτία του τριπλού φονικού στην Πάφο.

Η 24χρονη Μολδαβή, Τζούλια Οπόροκ, που ήταν στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη θαλάσσια περιοχή Γεροσκήπου, κοντά σε καλαμιώνες. Πυροβολήθηκε στο πρόσωπο, στον θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.

Μιάμιση ώρα αργότερα, και σε απόσταση μόλις 50 μέτρων, βρέθηκε νεκρό και το τρίχρονο κοριτσάκι της.
Η Τζούλια Οπόροκ και το κοριτσάκι της δηλώθηκαν ως ελλείπουσες από τη μητέρα της και τον Κύπριο σύντροφό της, χθες τα ξημερώματα. Η Μολδαβή ήταν χωρισμένη και συζούσε τους τελευταίους 9 μήνες με 29χρονο Κύπριο. Από τον γάμο της, με ομογενή από τον Πόντο, είχε αποκτήσει το κοριτσάκι. Ο πρώην σύζυγός της την είχε ........
εγκαταλείψει πριν από ενάμιση χρόνο την Κύπρο και έκτοτε διαμένει στην Κρήτη.

Η σύλληψη του συντρόφου της έγινε ύστερα από σωρεία αντιφάσεων, στις οποίες υπέπεσε κατά την ανάκριση του από την Αστυνομία. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο Πάφου για να ζητηθεί η προσωποκράτησή του.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας είπε ότι είναι πλήρης η κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας σε μία προσπάθεια να συλλέξουν χρήσιμες μαρτυρίες και να οδηγηθούμε στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Οι νεκροτομές που θα διενεργηθούν σήμερα στις δύο σορούς αναμένεται να διαφωτίσουν για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Σύμφωνα με τον κ. Κατσουνωτό ο 29χρονος προέβαλε ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται ενώ τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

ΝΤΡΟΠΗ! Πάνω σε αρχαίο οικισμό χτίσθηκε το ΙΚΕΑ στην Λεωφόρο Κηφισού

Posted: 13 Dec 2011 05:19 AM PST

Ντροπή και αίσχος! Προδότες αυτοί που άφησαν να συμβεί αυτό το έγκλημα!

Ξεμπροστιάζει...
όλους όσους προσπαθούν να καταστρέψουν την αρχαία μας κληρονομιά.


Παρακαλούμε αν υπάρχει κάποιος αρμόδιος του Υπουργείου Πολιτισμού να μας απαντήσει, με ποιό σκεπτικό η αρχαιολογική υπηρεσία, που κι από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι ερεύνησε τον χώρο, έδωσε άδεια να προχωρήσει το έργο της καταστροφής του αρχαίου οικισμού που βρέθηκε με την ανασκαφή, για την θεμελίωση του νέου ΙΚΕΑ.

Εδώ προσπαθούμε να σώσουμε το παραμικρό κομματάκι των αρχαιολογικών ευρημάτων και άνθρωποι συλλαμβάνονται επείδη κατείχαν ένα μικρό αρχαίο νόμισμα που βρήκαν στο χωράφι τους !!!! Κι εσείς επιτρέψατε, προς χάριν του ιδιωτικού μεγαλοσυμφέροντος, να καταστραφεί ένας ολόκληρος οικισμός.

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

Και όμως αυτός ο τύπος είναι ο δάσκαλος του σεξ!

Posted: 13 Dec 2011 05:16 AM PST

Και όμως αυτός ο τύπος είναι ο δάσκαλος του σεξ!



V for Vernacchio λένε πλέον στην Αμερική, καθώς έτσι ονομάζεται ο πιο ακριβοπληρωμένος δάσκαλος του σεξ!Σίγουρα όμως αισθητικά δεν θα περιμέναμε ότι ο συγκεκριμένος τύπος αποτελεί guru του συγκεκριμένου αθλήματος! Εάν σε λίγο τον πουν και sex symbol... αυτό θα είναι too much!


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν τον Σ. Κουβέλη σύμφωνα με ομάδα αναρχικών

Posted: 13 Dec 2011 04:22 AM PST

Φωτογραφίες και ένα κείμενο «ανάληψης ευθύνης» αποκαλύπτει επίθεση εναντίον του Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σπύρου Κουβέλη, από ομάδα αντιεξουσιαστών.

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν την βουλευτική ταυτότητα, πιστωτικές κάρτες και άλλα προσωπικά αντικείμενα του πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών, μαζί με το κείμενο που περιγράφει επίθεση, ξυλοδαρμό και ληστεία σε βάρος του, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα αντιπληροφόρησης athens.indymedia.org, χθες το απόγευμα.




Το κείμενο που αναρτήθηκε έχει ως εξής:





Το βράδυ της 23ης Νοεμβρίου εντοπίσαμε τον βουλευτή του Μπατσόκ Σ. Κουβέλη να μπαίνει σε ένα υπερπολυτελές Lexus, πιθανόν το αυτοκίνητο του.
Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίσαμε να του επιτεθούμε.

Τον γροθοκοπήσαμε και τον ληστέψαμε, όπως άλλωστε γινεται και και από την μεριά των πολιτικών.

Στην τσάντα που του κατασχέσαμε υπήρχαν : ένα laptop, έγγραφα του Μπατσόκ, πανάκριβα στυλό, πιστωτικές με υπόλοιπο 90.000 ευρώ (!!!) και η βουλευτική του ταυτότητα.
Επίσης εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός οτι η τσάντα ήταν γεμάτη προφυλακτικά, τι μπορεί να τα χρειαζόταν ο σκατόγερος;;;

Η πράξη αυτή ήταν μια αντίδραση στην καθημερινή βία που δεχόμαστε.
Λευτεριά στους συντρόφους μας.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα φυλακισμένα μέλη της Σ.Π.Φ.
Βία στη βία της εξουσίας.

Άγνωστοι αναρχικοί.

briefingnews

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

Αυτοκτόνησε γνωστή τραγουδίστρια της Eurovision

Posted: 13 Dec 2011 02:41 AM PST





Τέλος στη ζωή της έδωσε χθες γνωστή τραγουδίστρια, που έχει λάβει μέρος στην Eurovision στο παρελθόν.

Η Malina Olinescu, εκπρόσωπος της Ρουμανίας στη Eurovision το 1998, αυτοκτόνησε χθες το βράδυ βυθίζοντας τους φίλους του ευρωπαϊκού διαγωνισμού σε πένθος. Όπως όλα δείχνουν, η 37χρονη τραγουδίστρια πήδηξε από τον έκτο όροφο ενός κτιρίου. Σύμφωνα με το oikotimes, η σωρός της μεταφέρθηκε για νεκροψία και σύντομα θα αποκαλυφθούν τα αποτελέσματά της. Οι φίλοι της αποκάλυψαν ότι στο παρελθόν έχει απειλήσει πολλές φορές να δώσει τέλος στη ζωή της, ενώ δήλωσαν ότι είχε κάποια προβλήματα με το φίλο της, ο οποίος δεν την καταλάβαινε.


Πηγή

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ:Αποκεφάλισαν «μάγισσα» στη Σαουδική Αραβία

Posted: 12 Dec 2011 11:27 PM PST

ieros20 200x125 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ:Αποκεφάλισαν «μάγισσα» στη Σαουδική Αραβία Με σοκαριστικό θάνατο τιμωρήθηκε μία γυναίκα
Μια γυναίκα, που είχε καταδικαστεί σε θάνατο με την κατηγορία της μαγείας, εκτελέστηκε δια αποκεφαλισμού, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας.
Η Αμίνα μπεντ Αμπντελχαμίλ Νάσαρ εκτελέστηκε στην επαρχία Τζαούφ χωρίς να διευκρινίζονται οι πράξεις για τις οποίες κρίθηκε ένοχη η γυναίκα. Η ισλαμική θρησκεία απαγορεύει κατηγορηματικά τη μαγεία.
Η οργάνωση Διεθνής Αμνηστία χαρακτήρισε βαθιά σοκαριστικό τον αποκεφαλισμό της Νάσαρ επισημαίνοντας ότι είναι ανάγκη να σταματήσουν γρήγορα οι εκτελέσεις στη Σαουδική Αραβία. «Μολονότι αγνοούμε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορήθηκε η Αμίνα, η κατηγορία της μαγείας χρησιμοποιείται συχνά στη Σαουδική Αραβία για να τιμωρηθούν άνθρωποι που ασκούσαν το δικαίωμά τους στην ελευθερία της έκφρασης ή της θρησκείας», δήλωσε ο Φίλιπ Λούθερ, ο διευθυντής της ανθρωπιστικής οργάνωσης για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
Ο βιασμός, ο φόνος, η αποστασία, η ένοπλη ληστεία και το εμπόριο ναρκωτικών τιμωρούνται επίσης με θάνατο στη Σαουδική Αραβία.


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

ΑΙΣΧΟΣ:Μία φάτνη προκλητική, διαφορετική από τις άλλες

Posted: 12 Dec 2011 11:25 PM PST

ierosagon404 200x131125 200x125 ΑΙΣΧΟΣ:Μία φάτνη προκλητική, διαφορετική από τις άλλες  Ο Ιωσήφ μαύρος και η Παναγία… σεξοβόμβα!
Μία προκλητική και βλάσφημη απεικόνιση της θείας γέννησης επέλεξαν τα μέλη ιστοσελίδας γνωριμιών για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα.
Η συγκεκριμένα ιστοσελίδα που ειδικεύεται στις διαδικτυακές γνωριμίες μόνο όμορφων ανθρώπων(!) προτίμησε αυτόν τον… πρωτότυπο τρόπο εμπνεόμενη από το κλίμα των… εορτών. Έτσι, οι τρεις μάγοι που σύμφωνα με την παράδοση οδηγήθηκαν στο σημείο όπου γεννήθηκε ο Χριστός από το «Άστρο της Βηθλεέμ» για να παραδώσουν στο νεογέννητο τα «Τίμια Δώρα» μοιάζουν περισσότερο με μοντέλα της Victoria's Secret που δείχνουν τα κάλλη τους.Όμως αφού δεν διστάζουν να παρουσιάσουν τον Ιωσήφ μαύρο και την Παναγία… σεξοβόμβα!
Όπως ήταν φυσικό πολλοί τους χαρακτήρισαν βλάσφημους, αλλά οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι το έκαναν για να μαζέψουν χρήματα για τον οργανισμό Christian Aid.
FATNI ΑΙΣΧΟΣ:Μία φάτνη προκλητική, διαφορετική από τις άλλες
newsbeast


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

VIDEO: Δείτε τον παιδεραστή της Κρήτης Νίκο Σειραγάκη σε δράση

Posted: 12 Dec 2011 11:23 PM PST

ierosagon520 200x135 VIDEO: Δείτε τον παιδεραστή της Κρήτης Νίκο Σειραγάκη σε δράσηΔείτε την ομιλία του Νίκου Σειραγάκη στη Μικτή Κρήτης Αγοριών.

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές