Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Έρχεται δεύτερο κύμα εφεδρείας για 19.000 υπαλλήλους αορίστου χρόνου

Posted: 05 Dec 2011 09:16 PM PST

Το δεύτερο επεισόδιο της εργασιακής εφεδρείας θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό καθώς συνολικά 19.000 υπάλληλοι αορίσττου χρόνου που εργάζονται στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα θα μπουν σε καθεστώς εφεδρείας.Μπορεί ακόμα να μην έχουν λάβει τις διαπιστωτικές πράξεις όλοι οι μόνιμοι υπαλληλοι που τέθηκαν σε εργασιακή εφεδρεία με το πρώτο κύμα, αλλά ήδη η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δείξει την «έξοδο» σε ακομα 19.000 δημοσίου υπαλλήλους αορίστου χρόνου.Έτσι, μέχρι το τέλος του μήνα, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή των υπαλλήλων που πληρούν τα κριτήρια για να μπουν σε προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα. Πρόκειται για όσους χρειάζονται το πολύ δύο χρόνια για να βγουν στη σύνταξη. Υπολογίζεται ότι οι τελικές λίστες θα περιλαμβάνουν περίπου 12.000 άτομα που θα βγουν σε διαθεσιμότητα από 1ης Ιανουαρίου.Επιπλέον, άλλοι 7.000 δημόσιοι υπάλληλοι που τώρα εργάζονται σε φορείς που θα συγχωνευτούν ή θα καταργηθούν θα μπουν σε εργασιακή εφεδρεία ως πλενοάζων προσωπικό. Μάλιστα, οι σχετικές εγκύκλιοι θέτουν ασφυκτικά περιθώρια στις διοικήσεις των οργανισμών αφού προβλέπεται ότι αν δεν έχουν εκδοθεί μέχρι το τέλος του μήνα οι αποφάσεις μεταφοράς των εργαζομένων σε άλλες υπηρεσίες, τότε το σύνολο του προωπικού σε κάθε φορέα θα τεθεί σε εφεδρεία από τις αρχές του 2012http://www.iefimerida.gr.


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΦΡΕΣΚΟ ΓΚΑΛΟΠ

Posted: 05 Dec 2011 09:09 PM PST

Με 6,2% προηγείται η ΝΔ του ΠΑΣΟΚ καθώς στη δημοσκόπηση της GPO που παρουσίασε η εκπομπή «Ανατροπή» η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτο κόμμα με 21,5% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 15,3%. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι τα δύο μεγάλα κόμματα βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά καθώς συγκεντρώνουν μόλις το 36,8% των ψηφοφόρων.

Το ΚΚΕ ακλουθεί με 10%, ο ΛΑΟΣ 7,1%, η Δημοκρατική Αριστερά 6,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 6,1%, οι Οικολόγοι 3% και η Δημοκρατική Συμμαχία 2,3%....Στην ερώτηση ποιος είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Α. Σαμαράς προηγείται με 29,2% έναντι 16% του . Γ. Παπανδρέου. Ωστόσο το 53,8% των ερωτηθέντων απάντησε κανένας από τους δύο. Συντριπτική είναι η απάντηση όσον αφορά την πολιτική του μνημονίου καθώς το 79,3% θεωρεί ότι απέτυχε. Επίσης το 51,4% εκτιμά ότι η οικονομική πολιτική του μνημονίου ήταν λάθος από την αρχή. Το 88,8% δήλωσε ότι το 2011 μειώθηκαν τα έσοδά του. Παράλληλα το 80,7% εκτιμά ότι το 2012 η οικονομική του κατάσταση θα χειροτερέψει. Το 76,7% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ, ενώ αύξηση παρουσίασε το ποσοστό αυτών που δε θεωρούν ότι πρέπει η Ελλάδα να παραμείνει πάση θυσία στο ευρώ στο 20,8%.


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

καρκίνο του μαστού σε ηλικία 2 ετών!

Posted: 05 Dec 2011 01:35 PM PST


ierosagon 234 200x112 Έδωσε μάχη και νίκησε τον καρκίνο του μαστού σε ηλικία 2 ετών! Η Aleisha Hunter από το Τορόντο, είναι ο μικρότερος άνθρωπος στον κόσμο στον οποίο οι γιατροί διέγνωσαν….
καρκίνο του στήθους
Σήμερα, είναι τεσσάρων ετών αλλά η αρρώστια «χτύπησε» την Aleisha όταν ήταν μόλις δυο χρονών.
Η μητέρα της, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την σκληρή αλήθεια όταν ενώ την έκανε μπάνιο ανακάλυψε ένα μικρό σκληρό όγκο στο στήθος της που είχε το μέγεθος μπιζελιού: «νόμιζα ότι ήταν απλά μια κύστη» εξομολογήθηκε στη Daily Mail. Ωστόσο, το μεγάλο σοκ ήρθε αργότερα όταν η ιατρική διάγνωση έδειξε ότι επρόκειτο για καρκίνο του στήθους: «έμεινα στήλη άλατος. Μου ήταν αδιανόητο να πιστέψω ότι ένα τόσο μικρό παιδί θα μπορούσε να πάθει κάτι τέτοιο» είπε η Melanie.
333232 Έδωσε μάχη και νίκησε τον καρκίνο του μαστού σε ηλικία 2 ετών!
H δίχρονη τότε Aleisha υπεβλήθη αμέσως σε μαστεκτομή, ενώ οι γιατροί της αφαίρεσαν και έξι λεμφαδένες από τη μασχάλη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί: «Σοκαριστήκαμε τόσο πολύ από τη διάγνωση. Ασχολούμαι με τον καρκίνο εδώ και 25 χρόνια και ποτέ δεν έχω συναντήσει τόσο νέο ασθενή. Είναι η νεότερη γνωστή περίπτωση στον κόσμο»,δήλωσε η γιατρός της μικρής, Nancy Down.
Ευτυχώς για την μικρή Aleisha, οι εξετάσεις «έδειξαν»ότι ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί και έτσι δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες ή ακτινοθεραπείες».Οι γιατροί, θεωρούν πλέον απίθανο να επιστρέψει ο καρκίνος, όμως η Aleisha θα συνεχίσει για τα επόμενα χρόνια να υποβάλλεται σε τακτικούς ελέγχους, ενώ στην εφηβεία της θα πρέπει να κάνει πλαστική ανάπλαση στήθους.
34434333 Έδωσε μάχη και νίκησε τον καρκίνο του μαστού σε ηλικία 2 ετών!
Σήμερα, δύο χρόνια μετά την περιπέτεια της η Aleisha χαμογελά, έχοντας απόλυτη συνείδηση του τι της συνέβη: «Ήξερα ότι είχα καρκίνο στο σώμα μου και ότι οι γιατροί με έκαναν καλά. Ξέρω ότι ο καρκίνος μπορεί να κάνει μερικούς ανθρώπους να πάνε στον παράδεισο, αλλά τώρα είμαι καλύτερα».
{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κρατούμενος με προφίλ στο Facebook- Ανέβασε φωτογραφίες από το κελί του

Posted: 05 Dec 2011 01:30 PM PST

Κρατούμενος με προφίλ στο Facebook«Είμαι διακοπές. Η αυτού μεγαλειότης έχει φροντίσει για τη διαμονή μας σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Το camphill είναι 5 αστέρων, μόνο που δεν έχει ασύρματο δίκτυο».
Η περιγραφή θα μπορούσε να αντιστοιχεί σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο.Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Καθώς την παραπάνω κριτική δε θα τη βρείτε, όσο κι ψάξετε, στο TripAdvisor.Πρόκειται για το σχόλιο του 26χρονου Adam Ghali, ενός κρατουμένου στη φυλακή Camp Hill, που βρίσκεται στο νησί Isle of Wight, στη σελίδα του στο Facebook.Ο νεαρός κρατούμενος αποφάσισε να ανεβάσει μερικές φωτογραφίες από το κελί του και τις συνθήκες κράτησης στη φυλακή, εκφράζοντας παράπονα για την έλλειψη ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο.
Το γεγονός όμως ότι κατάφερε να ανανεώσει τη σελίδα του, ενώ απαγορεύεται η χρήση συσκευών στη φυλακή, έχει προκαλέσει εντύπωση και μάλλον ο Ghali δε θα χαρεί και ιδιαίτερα όταν μάθει ότι μια βρετανική εφημερίδα έχει ήδη επικοινωνήσει με τη διεύθυνση της φυλακής, ρωτώντας σχετικά με το περιστατικό.

alt


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

J Lo vs Beyonce: Με διαφορά... καμπύλης

Posted: 05 Dec 2011 01:24 PM PST

Ότι και να πούμε για την Λόπεζ και την Μπιγιονσέ είναι λίγο, για αυτό απλά θαυμάστε τις φωτογραφίες



































{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Ροζ σκάνδαλο στην Καλαμάτα! Τι δείχνει το ροζ βίντεο

Posted: 05 Dec 2011 12:56 PM PST

Τι δείχνει το ροζ βίντεο που βιντεοσκόπησαν οι φοιτήτριες;
Ανάστατη είναι η κοινωνία της Καλαμάτας, καθώς μια γαργαλιστική πληροφορία για ροζ βίντεο κυκλοφορεί από στόμα σε...στόμα τις τελευταίες μέρες.
Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην Καλαμάτα..., την περασμένη Τετάρτη φοιτήτριες συναντήθηκαν με εύπορους αγρότες -υπεράνω υποψίας- σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
Η συνάντηση είχε ερωτικό χαρακτήρα και οι φοιτήτριες επιδόθηκαν σε σεξουαλικά όργια με τους αγρότες. Υπήρχε όμως κάτι που οι ευυπόληπτοι κύριοι δεν γνώριζαν.
Οι φοιτήτριες βιντεοσκόπησαν τα ομαδικά όργια και το ροζ βίντεο φέρεται να διέρευσε σε γνωστό τσοντο-site κάτω από άγνωστες συνθήκες.Οι φοιτήτριες εκβιάζουν τους αγρότες οτι θα αποκαλύψουν τα όργια αν δεν τους δώσουν χρήματα. Η διαφωνία μιας φοιτήτριας με έναν από τους αγρότες έγινε αφορμή να μαθευτεί το ροζ σκάνδαλο αρχικά στην Καλαμάτα και σιγά-σιγά στο πανελλήνιο.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα στην Καλαμάτα, δεν αποκλείεται ο ίδιος ο αγρότης να έβγαλε το ροζ βίντεο στη φόρα έτσι ώστε να μην έχουν αντικείμενο εκβιασμού οι φοιτήτριες.Το θέμα είναι σε εξέλιξη και οι συζητήσεις έχουν αρχίσει να ξεπερνούν τα όρια της Καλαμάτας, καθώς ένας από τους αγρότες κατάγεται από άλλη πόλη της Μεσσηνίας.

{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ!!!

Posted: 05 Dec 2011 11:26 AM PST

Γύρω στις 8.30 μπροστά στο μνημείο του Αλέξη στα Εξάρχεια σταμάτησε αυτοκίνητο μάρκας AUDI A8 χρώματος κόκκινου με αριθμό πινακίδας YPX-1488 στο οποίο ήταν τουλάχιστον 3 άτομα. κατέβηκαν 2, ο ένας με βαριοπούλα έσπασε το μνημείο και ο άλλος το μουτζούρωσε με ναζιστικά σύμβολα και πέταξε φυλλάδια της χρυσής αυγής. ο 3ος παρέμεινε στο τιμόνι με αναμενη μηχανή και όταν επιβιβάστηκαν
οι άλλοι δυο έφυγε μαρσάροντας. όλο αυτό έγινε μέσα σε 15 δευτερόλεπτα το πολύ, κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει αλλά έχουν ήδη οργανωθεί ομάδες που ψάχνουν στη ευρύτερη περιοχή

ΚΟΚΚΙΝΟ AUDI A8 ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ YPX-1488!!!

athens.indymedia

Το τελευταίο χαμόγελο πριν το απόσπασμα – Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Posted: 05 Dec 2011 10:24 AM PST


Κατηγορήθηκαν για εμπόριο ναρκωτικών. Τις καταδίκασαν σε θάνατο. Λίγο πριν αντιμετωπίσουν τους δήμιούς τους, ο φωτογραφικός φακός τις έπιασε να χαμογελούν στο θάνατο!



Τέσσερις γυναίκες (σε φυλακή της Κίνας, πριν από το εκτελεστικό απόσπασμα) και ένας φωτογράφος, που δεν έχει γίνει γνωστός, να «αιχμαλωτίζει» τις τελευταίες στιγμές της ζωής τους.

Τις τελευταίες χαρούμενες (όσο κι αν αυτό μοιάζει οξύμωρο ή ειρωνικό) στιγμές τους. Στιγμές που χαμογελούν, που συζητούν, που απολαμβάνουν το τελευταίο τους γεύμα, που διαλέγουν ποια παπούτσια και ποια ρούχα θα φορούν την ώρα που θα εκτελούνται.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι συγκινητικές, είναι σοκαριστικές, είναι συγκλονιστικές, είναι ευαίσθητες, είναι πικρές...


Η Dai Donggui προβάρει τα ρούχα που θα φορέσει την ημέρα της εκτέλεσης


Με τις χειροπέδες πάντα, ετοιμάζεται για το τελευταίο της γεύμα


Η Li Juhua υπαγορεύει σε μια συγκρατούμενή της τη διαθήκη και τις τελευταίες της επιθυμίες


Η He Xiuling ήταν η πιο νέα απ' όλες. Μια συγκρατούμενή της, την ταίζει ντάμπλινγκς γιατί εκείνη φορά χειροπέδες και δε μπορεί να φάει μόνη της


Λίγο μετά, υπό το βλέμμα μιας εκ των δεσμοφυλάκων, δοκιμάζει τα παπούτσια που θα φορέσει στην εκτέλεσή της


Και περνάει τις τελευταίες ώρες της ζωής της, γελώντας


Ή παίζοντας χαρτιά


Ο χρόνος τελείωσε... Η τελευταία και πιο δύσκολη "βόλτα"

Ο άγνωστος φωτογράφος κατάφερε να μπει στη Νο1 φυλακή γυναικών στην περιοχή Γουάν στην κεντρική Κίνα. Ήταν 24 Ιουνίου 2003. Οι φωτογραφίες έρχονται για πρώτη φορά στο φως, σχεδόν 10 χρόνια μετά, μέσα από το Phoenix TV, που εκπέμπει στο Χονγκ Κονγκ.

Και γιατί άργησαν τόσο; Γιατί το κομμουνιστικό καθεστώς της Κινας απαγόρευσε τη δημοσίευση τους, φοβούμενο πως οι εικόνες θα προκαλούσαν τη συμπάθεια του κόσμου.



kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Το βίντεο που ανέβασε στο Youtube τον έσωσε από την αυτοκτονία

Posted: 05 Dec 2011 10:00 AM PST

Πρόκειται για μια ιστορία που έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο. Ένα νεαρό αγόρι από την Αυστραλία, ο Jonah Mowry ανέβασε στα τέλη Αυγούστου ένα βίντεο στο Youtube στο οποίο αφηγήθηκε στην ιστορία του και έβγαλε τα συναισθήματά του.
O Jonah είχε πέσει θύμα βίας στο σχολείο όπως τόνισε ο ίδιος στο βίντεο και φοβόταν να γυρίσει πίσω. Έχει μάλιστα αποπειραθεί να αυτοκτονήσει αρκετές φορές, λόγω της ομοφυλοφυλίας του.
Το τελευταίο διάστημα η είδηση έγινε ευρέως γνωστή και έχουν εκτοξευθεί οι επισκέψεις στο Youtube, ενώ πολύς κόσμος έσπευσε να συμπαρασταθεί στο παιδί.
"Θα ήθελα να σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά", "Κουράγιο", "Έχεις πλέον χιλιάδες φίλους απ' όλο τον κόσμο", μερικά από τα σχόλια των χρηστών...
Γκρούπ δημιουργήθηκαν στο Facebook και πολλά σχόλια και στο Twitter του Jonah τον βοήθησαν να ξεπεράσει το φόβο του.
Ανάμεσά τους και πολλοί διάσημοι, όπως το συγκρότημα U2, η Lady Gaga, ο Richy Martin, οι Jonas Brothers και η ηθοποιός Rosie O'Donnel.
Και απ'ότι φαίνεται οι ημέρες που έκανε κακό στον εαυτό του, που έκλαιγε, που ένιωθε μοναξιά και που έκανε απόπειρες αυτοκτονίας ίσως να έχουν περάσει.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχει επηρεάσει θετικά και αρκετούς άλλους όπως σημείωσε και ένας χρήστης: "Μ' αυτό που έκανες θα σώσεις ζωές. Πολλές ζωές.".


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Μαζορέτες είναι αυτές ή νίντζα; (Βίντεο)

Posted: 05 Dec 2011 09:44 AM PST

ierosagon192 200x125 Μαζορέτες είναι αυτές ή νίντζα; (Βίντεο)Στην Ιαπωνία το έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο…
ΙΕΡΟΣ ΑΓΩΝ VS MATAKIASon

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Δείτε την μεταμόρφωση ενός άντρα σε γυναίκα...

Posted: 05 Dec 2011 09:22 AM PST


Πώς κατάφερε αυτός ο τύπος να χάσει όλο το βάρος και την μυική μάζα σε μόλις δύο χρόνια; Υποτίθεται ότι είναι δυνατόν να χαθεί αλλάζοντας την τεστοστερόνη στα οιστρογόνα (και αυτό είναι που γίνεται με την HRT – Θεραπεία αντικατάστασης ορμονών) και την παύση της γυμναστικής. Οι ανθρώπινοι μυς μπορούν να ατροφήσουν μέσα σε λίγους μήνες, αν δεν γυμνάζονται, και το σώμα μπορεί να ξεφουσκώσει.

Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (2)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (3)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (4)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (5)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (6)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (7)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (8)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (9)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (10)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (11)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (12)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (13)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (14)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (15)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (16)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (17)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (18)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (19)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (20)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (21)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (22)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (23)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (24)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (25)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (26)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (27)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (28)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (29)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (30)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (31)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (32)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (33)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (34)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (35)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (36)
Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα (37)
Σας άρεσε το άρθρο ? Κάντε LIKE !


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Το Λιμενικό δεν σεβάστηκε το σώμα μου

Posted: 05 Dec 2011 09:16 AM PST

Η δικηγόρος Φ. Μάζαρη: «Αισθάνθηκα βιασμένη» Ενιωσα βιασμένη, λέει η νεαρή δικηγόρος

Φωτεινή Μάζαρη, περιγράφοντας τη διαδικασία των...

εξετάσεων στις οποίες
υποβλήθηκε ως υποψήφια νομικός του Λιμενικού Σώματος. Αποφάσισε να
υποβάλει μήνυση, στηρίζοντας έτσι και τις συνυποψήφιές της που δεν
μίλησαν γιατί «φοβήθηκαν μην κοπούν και έχουν ανάγκη να δουλέψουν».










Η δικηγόρος Φ. Μάζαρη: «Αισθάνθηκα βιασμένη»



Την επώνυμη καταγγελία μετέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα
Αμμανατίδου στην επιτροπή ισότητας και δικαιωμάτων της Βουλής,
διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο, υποψήφια στις εκλογές
του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με το συνδυασμό «Αλμα στο μέλλον».
«Οταν υπάρχει καταγγελία και πληροφορίες ότι τέτοια εξευτελιστικά
γεγονότα συμβαίνουν ακόμη και σε άντρες υποψήφιους, οφείλουμε να
εξετάσουμε τι συμβαίνει», επισημαίνει στην «Ε» η κ. Αμμανατίδου.




«Είμαι 27 ετών, δικηγόρος, με μεταπτυχιακές σπουδές. Εργάστηκα
πέντε χρόνια και άνοιξα το δικό μου γραφείο. Εκανα αίτηση για την
προκήρυξη του Λιμενικού. Δημοσιοποιήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου και
αφορούσε 15 θέσεις νομικών» λέει, η Φωτεινή Μάζαρη, και μάλιστα υπό την
προϋπόθεση πως θα μπορούσε να εργάζεται στο Λιμενικό και παράλληλα να
διατηρεί το γραφείο της. Οι προϋποθέσεις που έθετε η προκήρυξη ήταν
αυστηρές, όπως λέει. Ομως, η ίδια είχε αποφοιτήσει από τη Νομική με
βαθμό «Λίαν καλώς». Ετσι, στον οριστικό πίνακα είχε καταταχθεί ένατη, σε
σειρά 600 υποψηφίων.




Σύμφωνα με την περιγραφή της νεαρής δικηγόρου, η προκήρυξη
προέβλεπε ότι μετά την οριστική ανάρτηση του πίνακα των επιτυχόντων, οι
υποψήφιοι μετά τη μέτρηση του ύψους θα περνούσαν από ψυχομετρικά τεστ:
«Στην προβλεπόμενη διαδικασία περιλαμβάνονται οι υγειονομικές εξετάσεις
χωρίς άλλες λεπτομέρειες. Και δεν υπήρξε άλλη ενημέρωση για τις
διαδικασίες που θ' ακολουθούσαν», διαβεβαιώνει η Φωτεινή. Ο,τι και αν
αυτό σημαίνει για τις απροετοίμαστες για μια τέτοια διαδικασία γυναίκες.




Την επομένη, λοιπόν, οι υποψήφιες προσήλθαν για να υποβληθούν σε
υγειονομική εξέταση: «Και αντί να μας κάνουν εξέταση αίματος για να
διαγνώσουν αν υπάρχει μεταδοτικό νόσημα ή ανίατες ασθένειες, μας
υπέβαλαν σε εξέταση ούρων για να αποδειχθεί αν είμαστε έγκυοι. Διότι οι
εγκυμονούσες δεν προσλαμβάνονται, κόβονται», λέει η ίδια.




«Δεν είχαμε ενημερωθεί γι' αυτό που θ' ακολουθούσε. Αν το ήξερα,
δεν θα πήγαινα», λέει η Φωτεινή. Μεταφέρουμε τη συνέχεια της
διαδικασίας, όπως την περιγράφει: «Μας οδήγησαν σ' ένα δωμάτιο. Ημασταν
συνολικά 15 υποψήφιες. Εκεί μας περίμεναν δέκα γιατροί του Λιμενικού
Σώματος, όλοι άντρες. Την ίδια στιγμή, γυναίκες υποψήφιες άλλων
ειδικοτήτων περίμεναν τη σειρά τους για να εξεταστούν. Θ' ακολουθούσαν
γυναίκες οικονομολόγοι. Μπήκαμε στην αίθουσα και η πόρτα έκλεισε. Οι
άντρες γιατροί μάς είπαν "κορίτσια, τώρα θα βγάλετε τα ρούχα σας. Θα
μείνετε φορώντας μόνο το κάτω εσώρουχο". Μπήκε στην αίθουσα μια γυναίκα
γιατρός, κρατώντας στηθοσκόπιο. Μας ακροάστηκε στο στήθος, την πλάτη και
βγήκε από την αίθουσα».




«Δεν χρειαζόταν να παραμείνουμε γυμνές στη συνέχεια της
διαδικασίας. Μας έδωσαν εντολή να κάνουμε "κουτσό" περπατώντας με το ένα
πόδι. Το κάναμε κι αυτό. Μετά τους ρώτησα για ποιο λόγο να είμαστε
γυμνές. "Μη μιλάς, όποιος αρνείται κόβεται απ' τις εξετάσεις", μου
απάντησαν. Ζήτησαν να παραταχθούμε η μία δίπλα στην άλλη. Κατ'
αλφαβητική σειρά».




Ούτε αυτή η διαδικασία ήταν αρκετή. Στη συνέχεια, όπως λέει, «οι
δέκα γιατροί που παρέμεναν καθιστοί πίσω από την έδρα είπαν ότι "θα
μετρήσουμε μέχρι το τρία. Μετά θα βγαίνει κάθε μία μπροστά. Θα φωνάζει
το ονοματεπώνυμο, τη σχολή της και τη φράση: το γοργόν και χάριν έχει".
Ηταν απαράδεκτοι. Αλλά κι αυτό, το κάναμε. Και αφού ξεφτιλιστήκαμε
εντελώς, μας είπαν να γυρίσουμε με τα οπίσθιά μας προς το μέρος τους και
να σκύψουμε με τις παλάμες πιάνοντας το έδαφος!... Προφανώς να
εξετάσουν αν έχουμε σκολίωση. Πέρασε ο νευρολόγος από δίπλα μας,
λέγοντας "κορίτσια, μπορείτε και πιο χαμηλά"».




Προσθέτει μάλιστα ότι στην ίδια διαδικασία υποβλήθηκε και μία
παχύσαρκη κοπέλα: «Της περίσσευαν τουλάχιστον 30 κιλά- και στο τέλος της
είπαν ότι "μ' αυτά τα κιλά πώς τόλμησες κι έκανες αίτηση για το
Λιμενικό;". Λες και θα μας προσλάμβαναν για λιμενοφύλακες».




Πώς αποφάσισες να το καταγγείλεις;




«Γιατί πρόκειται για τακτική που υιοθετείται από αξιωματικούς,
και θα πρέπει να καταργηθεί. Δεν μας ενημέρωσαν για τη διαδικασία κι
επιπλέον δεν σεβάστηκαν το ανθρώπινο σώμα. Εξετασθήκαμε από άντρες
γιατρούς, αντί για γυναίκες όπως προβλέπεται από τη νόμιμη διαδικασία.
Δεν μας ρώτησαν καν αν δεχόμαστε να υποβληθούμε σ' αυτές τις επαχθείς
εξετάσεις από άντρες. Και δεν χρειαζόταν να είμαστε γυμνές για να
διαπιστωθεί αν υποφέρουμε από ορθοπεδικό ή ουρολογικό νόσημα».




Γιατί δεν αντέδρασες;




«Τη στιγμή που υποβάλλεσαι σε καταναγκαστικές πράξεις,
λειτουργείς με την ψυχολογία της μάζας. Δεν αντιδράς. Βγαίνοντας ένιωσα
βιασμένη. Το ίδιο βράδυ δεν κατάφερα να κοιμηθώ. Την επομένη μίλησα με
τις άλλες υποψήφιες. Μου είπαν μη μιλήσεις γιατί θα κοπείς. Οσες
προσληφθούν δεν πρόκειται να το συζητήσουν. Αλλά δεν μπορούν και να το
αρνηθούν».


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Δείτε πως το Τίμιο Ξύλο στο Άγ.Όρος βυθίζεται στο νερό

Posted: 05 Dec 2011 09:06 AM PST

Ένα απίστευτο γεγονός με το τίμιο ξύλο στο Άγιον όρος. Δείτε μοναχό που κατόπιν προσευχής ρίχνει στο νερό κομματάκι από το τίμιο ξύλο, όπως υποστηρίζει, και βυθίζεται.

Δείτε πως το Τίμιο Ξύλο στο Άγ.Όρος βυθίζεται στο νερό

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ !



{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΔΕΙΤΕ: Οι πιο περίεργες εικόνες από τον κόσμο

Posted: 05 Dec 2011 09:02 AM PST

ΔΕΙΤΕ: Οι πιο περίεργες εικόνες από τον κόσμο:
Ευτράπελα και παραξενιές βρίσκεις.
..

παντού.Δείτε τις εικόνες.










































ntaks



{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΣΟΚ: 13χρονη κόντεψε να πεθάνει από ανορεξία

Posted: 05 Dec 2011 08:51 AM PST

ierosagon187 200x125 ΣΟΚ: 13χρονη κόντεψε να πεθάνει από ανορεξίαΗ 20χρονη Annabel Norris στην τρυφερή ηλικία των 13 ετών…έπαθε νευρική ανορεξία και έχασε περίπου 20 κιλά.
Από 50 έφτασε να ζυγίζει μόλις 31 κιλά!
Κι όλα αυτά γιατί μια παρέα παιδιών στο σχολείο την κορόιδευε για το… κοκκινωπό χρώμα των μαλλιών της!
Οι γιατροί ανακοίνωσαν τρομοκρατημένοι τόσο στην ίδια όσο και στη μητέρα της ότι… «απείχε» μόλις 12 ώρες από το θάνατο, όταν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στην ηλικία των 16, πάσχοντας ήδη 3 χρόνια από τη νόσο.
Κατάφερε όμως να ξεπεράσει το πρόβλημά της και τώρα απολαμβάνει τη ζωή της και είναι χαρούμενη που έγινε κομμώτρια!
Η Annabel, από το Gildersmore του West Yorkshire δήλωσε: «Η μητέρα μου ήταν αυτή που με έκανε να πιστέψω ότι δεν ήθελα να πεθάνω. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό που πέρασα και δεν θα τα είχα καταφέρει αν δεν ήταν εκείνη δίπλα μου».
ano3 ΣΟΚ: 13χρονη κόντεψε να πεθάνει από ανορεξία
Η Annabel μαζί με τον αδερφό της

«Πλέον έχω ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που είχα με το σώμα μου. Μου αρέσει πολύ το φυσικό χρώμα των μαλλιών μου. Όμως όταν έπασχα από την ανορεξία όλα αυτά για μένα ήταν μια… κόλαση. Μακάρι να μην το περνούσε κανένας άλλος αυτό που πέρασα εγώ» πρόσθεσε.
Την Annabel πείραζε συνεχώς μια παρέα παιδιών για το χρώμα των μαλλιών της. Μάλιστα της έστελναν και email λέγοντάς της ότι είναι μια «χοντρή, κόκκινη αγελάδα».
«Μεγάλωσα μισώντας τα κόκκινα μαλλιά μου και το σώμα μου και πίστευα ότι ο μόνος τρόπος για να γίνω αποδεκτή ήταν να βάφω τα μαλλιά μου σε διαφορετικά χρώματα και να… σταματήσω να τρώω» είπε.
ano1 ΣΟΚ: 13χρονη κόντεψε να πεθάνει από ανορεξίαano2 ΣΟΚ: 13χρονη κόντεψε να πεθάνει από ανορεξία
Άλλαζε το χρώμα των μαλλιών της κάθε εβδομάδα, έκανε πολλές ώρες γυμναστική και… παρέλειπε τα γεύματα.
«Η μητέρα μου ανησύχησε πολύ, ειδικά όταν ανακάλυψε τα κοροϊδευτικά email που μου έστελναν από το σχολείο. Με πήγε σε ένα γιατρό, ο οποίος διέγνωσε ότι έπασχα από ανορεξία και μπήκα στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Ύστερα από τέσσερις μήνες εντατικής θεραπείας, πήρα ξανά βάρος.
Οι γιατροί μου επέτρεψαν να γυρίσω στο σπίτι, αλλά με το που ξαναπήγα σχολείο, άρχισαν ξανά και τα πειράγματα. Και ήταν χειρότερα απ' ό,τι ήταν πριν. Και εγώ… άρχισα ξανά να γυμνάζομαι έντονα και να μην τρώω.
Μέσα σε οκτώ μήνες ήμουν πάλι στο νοσοκομείο» είπε η Annabel περιγράφοντας την εμπειρία της.
Το Μάιο του 2007, σε ηλικία 16 ετών, ήταν τόσο αδύναμη που δεν μπορούσε καν να σηκωθεί από το κρεβάτι και εισήλθε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Μετά από εξετάσεις οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η καρδιά της ήταν τόσο αδύναμη που υπήρχε περίπτωση να μην άντεχε παρά μόνο μερικές ώρες.
«Από τη στιγμή που γεννήθηκε λατρεύαμε το ανοιχτό, κόκκινο χρώμα των μαλλιών της. Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν μου είπε ότι έγινε ανορεκτική επειδή την κορόιδευαν γι' αυτό. Έπαθα σοκ και ήμουν απελπισμένη. Το στομάχι της είχε σχεδόν εξαφανιστεί. Οι γιατροί μου είπαν ότι αν είχε μείνει μία ακόμη μέρα στο σπίτι, θα μπορούσε να είχε πεθάνει» είπε η μητέρα της, Dorianne.



kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Τρέλανε τους φίλους σου με το νέο τρικ του Facebook!

Posted: 05 Dec 2011 08:45 AM PST

Τρέλανε τους φίλους σου με το νέο τρικ του Facebook!
To να κάνεις tag - ή επισήμανση όπως μεταφράζεται στα ελληνικά - τους φίλους σου στο Facebook δεν είναι κάτι καινούργιο! ...







Πατώντας απλά το «@» και το όνομα κάποιου φίλου μπορείς να tagάρεις όποιον θέλεις.

Πως θα σου φαινόταν όμως αν μπορούσες να πειράξεις κάποιο φίλο σου λίγο... παραπάνω, κάνοντας τον «επισήμανση» σε μια φράση που δεν ήταν το όνομα του!

Χάρη σε ένα νέο τρικ που κυκλοφορεί μπορείς να κάνεις tag τους φίλους σε όποιο ψευδώνυμο ή φράση εσύ θέλεις!

Πως θα το καταφέρεις:

1. Πρώτα κάνε paste τον εξής κώδικα @@[0:[NUMBERID:0:TEXT]] στο box του status update σου!



2. Στη συνέχεια βρες το ID του προσώπου που θες να κάνεις tag! Στους περισσότερους φίλους σου το ID θα το βρεις εύκολα, καθώς βρίσκεται στο τέλος του url του profile τους.



Διαφορετικά αν δεν βλέπεις το ID του, πήγαινε στο url και αντικατέστησε το «www» με τη λέξη «graph». Μόλις πατήσεις enter θα σου δώσει το ID του φίλου σου!



3. Τώρα σβήσε τη λέξη "NUMBER-ID" από τον κώδικα που έχεις βάλει στο status σου και κάνε paste το ID του φίλου σου στη θέση του.



4. Και τώρα το καλύτερο: Αποφάσισε με ποιο ψευδώνυμο ή φράση θέλεις να κάνεις tag τον φίλο σου! Σβήσε το "TEXT" και γράψε εκεί την φράση που θέλεις να κάνεις tag τον φίλο σου!



6. Κάνε update και περίμενε τηλέφωνο από τον φίλο σου που έκανες tag!



{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Συμβολισμοί των Ιλλουμινάτι σε ταινίες

Posted: 05 Dec 2011 08:40 AM PST


Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο..













the-true-here


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Ο μπλε άνθρωπος!! (video) !!

Posted: 05 Dec 2011 08:34 AM PST

Βίντεο με την ιστορία του

Ο Πολ Κάρασον από την Καλιφόρνιαπροκάλεσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον επειδή το χρώμα του δέρματός του είναι… μπλε.

Όλα ξείνησαν όταν είδε μια διαφήμιση σε ένα περιοδικό....


Δες τα αποτελέσματα…Αυτή η διαφήμιση αφορούσε σε μία συσκευή παραγωγής κολλοειδους αργύρου. Αυτη η συσκευη έλεγε πως βοηθούσε στην αποφυγή της δηλητηρίασης απο το πετρέλαιο.






{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΔΕΙΤΕ: Σχολικές αταξίες

Posted: 05 Dec 2011 08:28 AM PST

Ευτράπελα της μαθητικής ζωής...











Είπα στον δάσκαλό μου ότι είμαι άρρωστη



















Post μαθήτριας στο facebook: «Εύχομαι ο Μπιν Λάντεν να είχε σκοτώσει τον δάσκαλό μου»







Σκληρά εργαζόμενος μαθητής χρειάζεται καινούργια Prada







{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

VIDEO:Το τελευταίο δραματικό λεπτό του αγώνα ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο μπάσκετ video

Posted: 05 Dec 2011 04:02 AM PST




Δείτε σε βίντεο το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης Άρης - Ολυμπιακός που έδωσε τη νίκη στο Ολυμπιακό:











{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Μείωση 33,1% στις χορηγήσεις αδειών κυκλοφορίας στο11μηνο

Posted: 05 Dec 2011 03:53 AM PST



Μείωση 33,1% στα 119.466 σημείωσε το διάστημα Ιανουαρίου - Νοεμβρίου ο αριθμός των αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά ως προς την αντίστοιχη περίοδο του 2010. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΣΤΑΤ, το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου του 2010 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2009 είχε σημειωθεί μείωση 34%.
Επίσης, η κυκλοφορία νέων μοτοσυκλετών (άνω των 50 cc) κατά το διάστημα Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2011 ανήλθε σε 46.595, έναντι 59.581 το 2010, παρουσιάζοντας μείωση 21,8%. Μείωση 13,9% είχε παρουσιάσει το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου του 2010 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2009.


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Η Λιάνα και ο «μαλάκας» video

Posted: 05 Dec 2011 03:49 AM PST

thumb
Με τον δικό της τρόπο απάντησε η Λιάνα Κανέλλη, στις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου περί «κομμουνιστών , φασιστών και μαλάκων».
Αναλυτικότερα, η βουλευτής του ΚΚΕ, δήλωσε σε πρωινή εκπομπή πως αισθάνεται κάτι από την τριπλέτα του Πάγκαλου, λέγοντας πως αισθάνεται «μ...κας».
«Φασίστρια», το αποκλείουμε. «Κομμουνίστρια και αυτοκτονική διάθεση δεν πάνε μαζί", ξεκαθάρισε η ίδια η βουλευτής. Έτσι έμεινε το τρίτο...»Αισθάνομαι μ…κας», είπε.
«Όταν κάνεις πιπί σου στο σπίτι σου δεν είναι πολιτική πράξη, όταν κάνεις στον τάφο της μάνας μου είναι. Άρα εξαρτάται όλα μπορεί να είναι και να μην είναι πολιτικά», σημείωσε προσθέτοντας πως σημασία δεν έχει η λέξη, σημασία έχει ποιος το λέει, πού το λέει και πώς το λέει.
Τέλος, η Λ. Κανέλλη αναφέρθηκε και στον Γ. Παπανδρέου λέγοντας πως «δεν είναι κακό να παίζεις με ένα παπάκι αλλά σημασία έχει πού παίζεις με αυτό», σχολιάζοντας τη φωτογραφία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ , στο συνέδριο των Πρασίνων στη Γερμανία.


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Παπαδημος...Ενας αυτοματος τηλεφωνητης !!!

Posted: 05 Dec 2011 03:46 AM PST







Ωραία ομιλεί στη Βουλή ο κ. Παπαδήμος.




Με τον άχρωμο τόνο και τον ρυθμό ενός αυτόματου τηλεφωνητή...




Αλλά κι αυτά που λέει έχουν εξίσου «κάτι το ωραίον».




Εξηγεί (;) στους άνεργους γιατί είναι άνεργοι.







Εξηγεί στην πρώην γενιά των 700 Ευρώ γιατί ...

έγινε των 450, ή γιατί μια καθηγήτρια στα σαράντα της θα βγάζει 959 Ευρώ και γιατί δεν έχουν μέλλον τα παιδιά (να κάνουν παιδιά)..







. Η γενιά του κ. Παπαδήμου, αν όχι ο ίδιος, έχει περάσει ζόρια και οι προγενέστερες γενιές ακόμα περισσότερα.




Ομως για όλους τους αγώνες που δώσανε αυτές οι γενιές υπήρχε πάντα το πρόταγμα του «καλύτερου αύριο», του μέλλοντος.




Σήμερα η γενιά μας αυτό το πρόταγμα το έχει στερήσει απ' τα παιδιά μας.




Σήμερα το μέλλον φυτοζωεί υπό την εποπτεία των επιτοκίων...




Σταθης


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Yπουργός έβαλε τα κλάματα οταν ανακοίνωσε μείωση συντάξεων στην Ιταλία !! video

Posted: 05 Dec 2011 03:43 AM PST

Υπάρχει και φιλότιμο! Η Υπουργός Εργασίας της Ιταλίας ανακοινώνει το πάγωμα των συντάξεων και βάζει τα...

κλάματα!



Στην Ελλάδα αντίθετα οχι μόνο τις έχουν ισοπεδώσει κάνοντας απίστευτες μειώσεις αλλά συνεχίζουν να βγαίνουν στις τηλεοράσεις με ύφος πολλών καρδιναλίων λέγοντας μας προκλητικά κάθε φορά οτι ξανα-σώσανε την Ελλάδα.


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ στη Μυτιλήνη

Posted: 05 Dec 2011 03:41 AM PST

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10:17 το πρωί, 245 χιλιόμετρα ανατολικά βορειοανατολικά της Αθήνας.
Το επίκεντρο του σεισμό εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο νοτιοδυτικά της Μυτιλήνης, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών.



{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές