Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Μήπως καμμιά φορά η αλήθεια κρύβεται στην αίρεση;

Posted: 03 Dec 2011 02:28 PM PST

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ


ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΥΤΕ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ. ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο «ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ». ΕΧΕΤΕ ΞΟΔΕΨΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ…

ΕΥΡΩΠΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΙ ΕΧΕΤΕ «ΧΩΣΕΙ» ΣΕ ΑΥΤΟ 17 ΧΩΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ; ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥ) ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΥΡΩ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΣΤΑ «ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ» ΤΟΥΣ, ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 1/3 ΕΩΣ 1/2. ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ-ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΙΝΑΖΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ. ΑΠΛΑ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ «ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ. ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΦΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ». ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΑΘΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΙ ΙΣΧΥΡΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. ΤΟ «ΚΑΛΑΘΙ» ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ …»ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥ». ΕΧΕΤΕ, ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΓΩΝΙΑΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ, ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ; ΓΙΑ ΤΑ …ΧΡΕΗ; ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ.




ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .....ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

Posted: 03 Dec 2011 11:52 AM PST


Νευρική κρίση για την Carrefour στην Ελλάδα...

Άρχισαν οι καταναλωτές να παίρνουν χαμπάρι τι λαμόγια είναι οι Γάλλοι μεγαλομπακάληδες, κι έπαψαν να πέφτουν με τα μούτρα στις μαϊμού προσφορές. Παρ όλες τις «πλάτες» από το Υπουργείο Ανάπτυξης και την Γ. Γραμματεία του Καταναλωτή, που ούτε... βλέπει ούτε ακούει τα χιλιάδες παράπονα και καταγγελίες για «άλλη τιμή στο ράφι και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ στο ταμείο», οι πελάτες ξύπνησαν κι σταμάτησαν να προτιμούν το Carrefour για τα ψώνια τους, με αποτέλεσμα ο πολυεθνικός όμιλος να αρχίζει να «μαζεύεται».

Βεβαίως η ζημιά έχει γίνει από τα... άπειρα καταστήματα που έχουν ανοίξει, γιατί ήδη οδήγησαν στο κλείσιμο όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της γειτονιάς, που δεν μπορούσαν να αντέξουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Αλλά όπως μπορείτε να διαβάσετε στην ακόλουθη ανάρτηση, έχει ο καιρός γυρίσματα...

Νευρική κρίση για την Carrefour στην Ελλάδα...

Ένα λουκέτο που μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις για την παρουσία στην Ελλάδα μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, βρίσκεται προ των πυλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της αλυσίδας, ετοιμάζεται σύντομα να... κλείσει το Carrefour Μαρινόπουλος που βρίσκεται επί της Λ. Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή.

Ωστόσο, δε φαίνεται να πρόκειται για απλό κλείσιμο ενός καταστήματος της Carrefour αλλά για μια γενικότερη προσπάθεια να «μαζευτούν» τα λειτουργικά έξοδα της γαλλικής εταιρείας η οποία δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της στην Ελλάδα.

Άλλωστε πριν μερικές εβδομάδες κατέβασε ρολά και ένα ακόμη κατάστημα, αυτό στο Παλαιό Φάληρο.


(triklopodia.com)



{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Inter vs Udinese: Live Streaming!

Posted: 03 Dec 2011 11:48 AM PST

Inter vs Udinese: Live Streaming!
Δείτε ζωντανά σε live streaming την αναμέτρηση που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 14η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Η Ίντερ υποδέχεται στο «Μεάτσα» την πολύ επικίνδυνη Ουντινέζε στις 21:45 σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής αλλά και της βραδιάς γενικότερα.
Δείτε τον αγώνα από live streaming παρακάτω:


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

VIDEO: Καυτά κορίτσια κουνάνε αισθησιακά τους γοφούς τους!

Posted: 03 Dec 2011 11:02 AM PST


ierosagon137 VIDEO: Τι βλέπουν τα ματάκια μας? Καυτά κορίτσια κουνάνε αισθησιακά τους γοφούς τους!Απολαύστε τις δύο αδερφές σε ένα χορευτικό που ξεπερνά κάθε φαντασία και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη!


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Διαρρεύσε βίντεο απο το Πεντάγωνο μέσω των "Αnonymous" για τα εμβόλια!

Posted: 03 Dec 2011 10:50 AM PST

Η χρήση του εμβολίου της γρίπης μπορεί να τροποποιήσει την Ανθρώπινη συμπεριφορά σε λιγότερο "επιθετική"!

Αυτό που είσαι έτοιμος να ακούσεις και να δείς, δεν είναι επιστημονική φαντασία ή θεωρία συνωμοσίας, αλλά μια γεύση από το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του Πενταγώνου των Ηνωμένων Πολιτειών .

Σε ένα μικρό αμφιθέατρο με ονομασία BC232 ένας άνθρωπος παρουσιάζει μια μελέτη σχετικά με το πώς μία στρατιωτική βιομηχανική εταιρία μπορεί να εξαπλώσει έναν ιό και με την χρήση ενός κατάλληλου εμβολίου να σβήσει, ότι το Πεντάγωνο αποκαλεί, ανεπιθύμητη ανθρώπινη συμπεριφορά.




ΠΗΓΗ


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Γυμνή, αγκαλιά με τα γουρούνια για 104 ώρες, στο όνομα της Τέχνης

Posted: 03 Dec 2011 10:35 AM PST

Η Miru Kim πέρασε 104 ώρες μέσα στο θόλο μίας γκαλερί μαζί με την συντροφιά αξιαγάπητων γουρουνιών. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν το γυμνό θέαμα, αφού η κοπέλα έχει όλο της το σώμα ακάλυπτο.
Θα κοιμάται και θα τρώει μαζί με τα οικόσιτα ζώα, σε μία προσπάθεια να ανακαλύψει εκ νέου την ύπαρξή της, αφού το ξένο προς αυτήν περιβάλλον βοηθάει στην μεγαλύτερη συνειδητοποίηση του εαυτού της.
Ωστόσο, οι συνθήκες, στις οποίες πρόκειται να φιλοξενηθεί, δεν είναι οι καλύτερες. Ο θόλος αποτελεί ένα συγκροτημένο βιομηχανικό περιβάλλον, γι' αυτό και το επίπεδο της μυρωδιάς είναι σχεδόν τοξικό.
Η κοπέλα που είναι κόρη ενός Κορεάτη φιλοσόφου εμπνεύστηκε την ιδέα για την έκθεση: "I Like Pigs And Pigs Like Me", ύστερα από ένα βιβλίο σχετικά με τα χαρακτηριστικά του σώματος.
Παράλληλα, η επαφή της με τα γουρουνάκια και η ξεχωριστή σχέση που ανέπτυξε μαζί τους άρχισε, όταν ακόμα φοιτούσε στο πανεπιστήμιο και ανακάλυψε πόσο η ανατομία του και το χρώμα του δέρματος τους είναι κοντά στους ανθρώπους.
"Τα γουρούνια είναι ευαίσθητα, έξυπνα ζώα και όταν μπήκα στον θόλο μαζί τους σε αυτές τις φάρμες αντέδρασαν με φόβο ή περιέργεια στην αρχή", είπε η νεαρή καλλιτέχνης.
Η Miru Kim είχε προηγουμένως τραβήξει τα βλέμματα με τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, όπου πάλι γυμνή εμφανίζεται σε περίεργες τοποθεσίες, όπως εγκαταλελειμμένα εργοστάσια, τούνελ και γέφυρες.





{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΣΕ LIVE STREAMING ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (19:30)

Posted: 03 Dec 2011 08:18 AM PST


Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League, Ολυμπιακός- Παναιτωλικός (19:30 NOVA), θα υπάρχει live streaming, από τις κάτωθι ιστοσελίδες που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο :
Στην συνέχεια τα Links θα ανανεώνονται .Καλή συνεχεια


* To kinitronews.blogspot.com/δε φέρει καμία ευθύνη γι'αυτό που προβάλλεται. Το blog δε κάνει streaming, απλά σας γνωρίζει τις ιστοσελίδες που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δει ΟΛΗ η ΕΛΛΑΔΑ [ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ]

Posted: 03 Dec 2011 08:00 AM PST


Σήμερα είναι ένας συνάδελφος , αύριο ένας φίλος , αργότερα ένας συγγενής .
μπορεί να είσαι και εσύ ……είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει από ότι νομίζεις….
ξύπνα Έλληνα , ξεσηκώσου και πολέμησε για αυτούς , για τους άστεγους
για τους πεινασμένου για τους ανέργους, για τα δακρυσμένα ματάκια των
παιδιών…… και για σένα Έλληνα τελικά, γιατί έρχονται πέτρινα χρόνια και το γκρίζο
πέπλο δυστυχίας και ανέχειας αρχίζει και απλώνεται επικίνδυνα πάνω
από την λαβωμένη και λεηλατημένη μάνα Ελλάδα …
















{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Η κοπέλα με το ιδιαίτερο ταλέντο σε κάθε φωτογραφία στο facebook!!! [PICS]

Posted: 03 Dec 2011 07:55 AM PST

ierosagon129 200x200 Η κοπέλα με το ιδιαίτερο ταλέντο σε κάθε φωτογραφία στο facebook!!! [PICS] Μερικοί άνθρωποι κάνουν πολύ τρελά πράγματα για να τραβήξουν την προσοχή των άλλων στο facebook.
Δείτε τι κάνει αυτή η κοπέλα στις φωτογραφίες της για να τραβήξει την προσοχή των διαδικτυακών της φίλων!
ever%20photo2 Η κοπέλα με το ιδιαίτερο ταλέντο σε κάθε φωτογραφία στο facebook!!! [PICS]
ever%20photo3 Η κοπέλα με το ιδιαίτερο ταλέντο σε κάθε φωτογραφία στο facebook!!! [PICS]
ever%20photo4 Η κοπέλα με το ιδιαίτερο ταλέντο σε κάθε φωτογραφία στο facebook!!! [PICS]
ever%20photo5 Η κοπέλα με το ιδιαίτερο ταλέντο σε κάθε φωτογραφία στο facebook!!! [PICS]
ever%20photo6 Η κοπέλα με το ιδιαίτερο ταλέντο σε κάθε φωτογραφία στο facebook!!! [PICS]
ever%20photo7 Η κοπέλα με το ιδιαίτερο ταλέντο σε κάθε φωτογραφία στο facebook!!! [PICS]

{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

“Δεν γυρνάμε στη φωτιά και το σίδερο για 500 ευρώ”, απεργοί της Ελληνικής Χαλυβουργικής

Posted: 03 Dec 2011 06:56 AM PST


ΨΗΦΙΣΜΑ
Προς την εργατική τάξη, Τον εργαζόμενο λαό.

Συνάδελφοι
Διαδώστε το μύνημά μας: Οι χαλυβουργοί δεν λυγίζουν!

Στην πύλη της Χαλυβουργίας γράφουμε όλοι μαζί μια ακόμη σελίδα στο μεγάλο βιβλίο των αγώνων του λαού μας.




Σωματεία, άνεργοι, φτωχός λαός, φοιτητές, μαθητές, μας δίνετε υλική βοήθεια από το υστέρημά σας, από το μισθό που δεν έχετε, από το επίδομα ανεργίας που δεν φτάνει. Μας δίνετε δύναμη και πείσμα!

Κλείσαμε μήνα σε απεργία σκληρή και συνεχίζουμε.
Σπάσαμε την σιωπή, αποδείξαμε ότι οι εργάτες έχουμε μεγάλη δύναμη. Οι βιομήχανοι ανησυχούν, ο βιομήχανος Μάνεσης αν και τρομοκρατημένος, δεν είναι μόνος του. Τον στηρίζουν γιατί έχει το ρόλο του λαγού.

Αν τα μέτρα περάσουν στην χαλυβουργία, ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες για να μην αφήσουν τίποτα όρθιο. Αν εδώ σπάσουν τα μούτρα τους, τίποτα δεν θα είναι ίδιο και για τα υπόλοιπα εργοστάσια.

Μην ακούτε τα ψέμματα των βιομηχάνων και των ανθρώπων τους. Δεν θα δουλεύουν αυτοί, για ψίχουλα στα εργοστάσια. Αυτοί πληρώνονται καλά για τη βρώμικη δουλειά τους.

Αφού οι «επισκέψεις» στα σπίτια, οι «επιστολές», η τρομοκρατία με τα εξώδικα, έπεσαν στο κενό, τώρα βάζουν το Υπουργείο Εργασίας να μας «συμβουλεύει»: «Δεχθείτε τους όρους του Μάνεση, διαφορετικά θα βρεθείτε όλοι στο ταμείο ανεργίας». Μας απειλούν με 180 ακόμα απολύσεις!

Κύριοι βιομήχανοι, είστε βαθιά νυχτωμένοι. Την τελευταία μας λέξη δεν την είπαμε ακόμα! Είμαστε μια γροθιά. Έτοιμοι, για την πιο σκληρή ταξική αναμέτρηση!

Δεν γυρνάμε στη φωτιά και το σίδερο για 500 ευρώ. Να γυρίσουν πίσω οι 34 απολυμένοι συνάδελφοί μας.


Ο αγώνας μας, αφορά όλους τους εργαζόμενους. Οι τελευταίες εξελίξεις είναι αποκάλυψη. Οι βιομήχανοι αξιοποιούν τους νόμους της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – Καρατζαφέρη.

Επιβάλλουν την εκ περιτροπής εργασία, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, μειώσεις μισθών στα 450 – 500 ευρώ.

Όπου οι εργάτες υποχώρησαν η επίθεση της εργοδοσίας γιγαντώθηκε. Ακολούθησαν απολύσεις, εντατικοποίηση της εργασίας, μέχρι και κλείσιμο των επιχειρήσεων, με τους εργάτες απλήρωτους για πολλούς μήνες.

Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα, όλοι έχουμε πείρα. Οι βιομήχανοι μας κλείνουν τα σπίτια και όχι ο αγώνας μας για δουλειά. Το ψωμί μας το υπερασπίζουμε με αγώνα όχι με παρακάλια.

Συνάδελφοι εργάτες, τα μέτρα γενικεύονται, δεν είναι μόνο οι χαλυβουργοί στο στόχο, είμαστε όλοι.

Ήρθε η ώρα ο αγώνας σαν φωτιά να ανάψει στα εργοστάσια. Τώρα η συμμετοχή σας στον αγώνα δεν είναι ζήτημα αλληλεγγύης είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για όλη την εργατική τάξη.

Παραμερίστε τους ανθρώπους των βιομηχάνων, μην τους φοβάστε, είναι ανίσχυροι όταν οι εργάτες πάρουν απόφαση.

Κάντε γενική συνέλευση, ελάτε σε επαφή μαζί μας, αποφασίστε απεργία. Είναι η ώρα οι βιομήχανοι να πάρουν ένα καθαρό μύνημα που μόνο ο αγώνας των εργατών στα εργοστάσια μπορεί να δώσει.

Όλοι στον αγώνα. Η νίκη θα είναι δική μας.

Η γενική συνέλευση των εργατών της Ελληνικής Χαλυβουργίας

Ασπρόπυργος 30/11/2011
————————–

Θραξ Αναρμόδιος (για την αντιγραφή)

ΥΓ. Αριθμός λογαριασμού ενίσχυσης απεργών Ελληνικής Χαλυβουργίας: 200/623301-52 στην Εθνική Τράπεζα, IBAN: GR 40 0110 2000 0000 2006 2330 152 BIC or Swift Code : ETHNGRAA Δικαιούχος λογαριασμού: Δημήτρης Λιάκος ταμίας του Σωματείου


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Ηλιακό μπουκάλι-λάμπα «φωτίζει» τα φτωχά νοικοκυριά με νερό και χλωρίνη

Posted: 03 Dec 2011 06:41 AM PST



Εκατομμύρια άνθρωποι στις Φιλιππίνες ζουν στο ημίφως. Το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας είναι τόσο υψηλό και τα εισοδήματα τόσο χαμηλά που πολλοί άνθρωποι, ιδιαίτερα στις φτωχές περιοχές, καταφεύγουν σε κεριά ή σε λάμπες κηροζίνης, με συνέπεια να κινδυνεύει συχνά η ασφάλειά τους...
Η πρόσβαση στο ηλεκτρικό ρεύμα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε δεδομένο, αλλά δεν είναι έτσι για εκατομμύρια συνανθρώπους μας: ειδικά σε μια χώρα όπως οι Φιλιππίνες, όπου το μεροκάματο δεν ξεπερνά τα 75 λεπτά του Ευρώ.
Παρόλα αυτά φοιτητές του ΜΙΤ και ο Mac Diaz, καινοτόμος ιδρυτής του ιδρύματος MyShelter Foundation, πρότειναν μια εναλλακτική λύση: το ηλιακό μπουκάλι-λάμπα (Solar Bottle Bulb).
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πλαστικό μπουκάλι, λίγη χλωρίνη και ο ήλιος.
Για να δημιουργηθεί η λάμπα, οι φοιτητές σχεδίασαν ένα ειδικό μπουκάλι του ενάμιση λίτρου, το γέμισαν με νερό και χλωρίνη και το "σφήνωσαν" στην τρύπα μιας μεταλλικής οροφής. Το ηλιακό φως διαθλάται μες το υγρό και δημιουργεί καθαρή ακτινοβολία ισοδύναμη με 55 ή 60 βατ καθαρού λευκού φωτός. Η χλωρίνη εμποδίζει τη δημιουργία άλγης. Τα μπουκάλια δεν θερμαίνονται και είναι σχεδιασμένα να παράγουν καθαρό φως για πέντε χρόνια.
Το ίδρυμα MyShelter Foundation μοιράζει αυτή τη στιγμή χιλιάδες από αυτά τα μπουκάλια σε φτωχά νοικοκυριά στις Φιλιππίνες.
Το πρόγραμμα "Ένα λίτρο φως" είναι ένα σχέδιο βιώσιμου φωτισμού με στόχο τη βοήθεια των άπορων κοινοτήτων. Ο οργανισμός φιλοδοξεί να φωτίσει ένα εκατομμύριο νοικοκυριά μέχρι το 2012.


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κρήτη: To ακριβό ενοίκιο βάζει τέλος στα όνειρα φοιτήτριας

Posted: 03 Dec 2011 06:25 AM PST

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες φοιτητές
που σπουδάζουν μακριά από τα σπίτια τους έφερε στο φως η περίπτωση φοιτήτριας στο ΤΕΙ Χανίων...που κινδυνεύει να εγκαταλείψει τις σπουδές της καθώς αδυνατεί να πληρώσει το ενοίκιό της αλλά και τις στοιχειώδεις ανάγκες της.

Η 19χρονη φοιτήτρια που κατάγεται από την Αθήνα, είναι στο 2ο έτος του Τμήματος Φυσικών Πόρων του ΤΕΙ, και αυτή τη στιγμή σκέφτεται ακόμα και να εγκαταλείψει οριστικά τις σπουδές της καθώς δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού το οποίο αναγκάστηκε να νοικιάσει, καθώς δεν υπάρχει ακόμα εστία για τους φοιτητές του ΤΕΙ.

Η νεαρή κοπέλα μάλιστα είχε αποτανθεί στον Πρόεδρο του Τμήματος, ζητώντας βοήθεια για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της. Η διαβεβαίωση ότι θα γίνουν προσπάθειες από την πλευρά του ΤΕΙ για να βοηθηθεί, αποδείχτηκε άνευ περιεχομένου και έτσι η 19χρονη φοιτήτρια κοινοποίησε το πρόβλημά της στην Επιτροπή Αγώνα του ΤΕΙ.

Έτσι συμφοιτητές της ανέλαβαν δράση. Το πρωί μέλη του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, επιτροπές αγώνα του ΤΕΙ και του Πολυτεχνείου Κρήτης, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΤΕΙ Χανίων, με αφορμή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η φοιτήτρια.

Τα αιτήματα της κινητοποίησης ήταν να πληρωθεί άμεσα το νοίκι των σπουδαστών που εγκαταλείπουν τις σπουδές τους λόγο οικονομικών προβλημάτων αλλά και να δρομολογηθεί άμεσα η ανέγερση φοιτητικής εστίας για να έχουν όλοι οι σπουδαστές δωρεάν στέγαση.

Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ξανά κινητοποίηση στη διοίκηση του ΤΕΙ Χανίων.

{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

VIDEO: Αγία Θεοδώρα Βάστας – Το εκκλησάκι με τα 17 δέντρα στην στέγη!

Posted: 03 Dec 2011 06:18 AM PST

ierosagon112 VIDEO: Αγία Θεοδώρα Βάστας   Το εκκλησάκι με τα 17 δέντρα στην στέγη!Η νεαρή Θεοδώρα ζούσε σε ένα χωριό της Πελοποννήσου, τη Βάστα, λίγο έξω από τη Μεγαλόπολη.
Από μικρή αγάπησε τον Θεάνθρωπο και Λυτρωτή Χριστό.

Ήταν το μεγαλύτερο κορίτσι μιας πολύ φτωχής οικογένειας. Ο πατέρας της ήταν άρρωστος και ηλικιωμένος.
Κατά το Βυζάντιο, κάθε χωριό είχε τη δική του κοινωνική, διοικητική καθώς και στρατιωτική αρχή. Κάθε οικογένεια του χωριού όφειλε να προσφέρει έναν άντρα για το στρατό του κι αν αυτό δεν ήταν εφικτό, έπρεπε να καταβάλει χρήματα για τη μίσθωση ενός μισθοφόρου να την εκπροσωπήσει.
Ο ανήμπορος πατέρας της Θεοδώρας δεν ήταν ικανός ούτε να πολεμήσει, αλλά ούτε να δώσει το μεγάλο χρηματικό ποσό που απαιτείτο. Έτσι η Θεοδώρα που τότε ήταν μόλις 17 ετών, αποφάσισε να συμμετέχει η ίδια στον στρατό του χωριού, υποδυόμενη τον άντρα.
Με απίστευτη γενναιότητα συμμετείχε σε μάχες και σύντομα πήρε προαγωγή. Το θάρρος, η ευπρέπεια και η σοβαρότητά της την έκαναν πολύ αγαπητή σε όλους μέσα στο στράτευμα.
Μία νεαρή κοπέλα, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις αρετές του στρατιώτη και τον ερωτεύτηκε. Όσο κι αν την απέτρεπε η Θεοδώρα λέγοντας ότι είναι αφιερωμένη στο Θεό, η κοπέλα τόσο ερωτευόταν τον όμορφο και γενναίο νεαρό στρατιώτη που έβλεπε μπροστά της. Ήταν αδύνατο να της αποκαλύψει η Θεοδώρα ότι είναι γυναίκα μεταμφιεσμένη σε άντρα γιατί αυτό θα εξέθετε όλη της την οικογένεια και θα έφερνε πολλά προβλήματα.
Η κοπέλα όμως από τη συνεχόμενη άρνηση που λάμβανε, θέλησε να εκδικηθεί. Κοιμήθηκε με κάποιον άλλο στρατιώτη κι έμεινε έγκυος. Πήγε τότε στον Διοικητή και του είπε ότι είναι έγκυος από τη Θεοδώρα, δηλαδή από τον στρατιώτη που είχε ερωτευτεί. Θα έπρεπε λοιπόν να την παντρευτεί.
Η άρνηση της Θεοδώρας γι΄αυτόν τον γάμο, η οποία με τίποτα δεν πρόδιδε το μυστικό της, σήμαινε πως ατίμωνε την κοπέλα και θα καταδικαζόταν σε θάνατο. Έτσι κι έγινε. Ο νεαρός στρατιώτης μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήθελε να αποκαλύψει το μυστικό του και να φέρει προβλήματα στον πατέρα και στην οικογένεια. Οδηγήθηκε έξω από το χωριό κι εκτελέστηκε. Καθώς έφευγε από τη ζωή η Θεοδώρα είπε τα τελευταία της λόγια: «Κάνε, Κύριε, τα χρόνια μου να γίνουν δέντρα και το αίμα μου νερό να τα ποτίζει». Και ξαφνικά, ένα ρυάκι σχηματίστηκε με ορμητικό νερό…
Το εκκλησάκι με τα 17 δέντρα
Αρκετούς αιώνες μετά, γύρω στο 12ο αιώνα, στο μέρος που άφησε την τελευταία της πνοή και μεταφέρθηκαν τα λείψανά της, φτιάχτηκε ένα εκκλησάκι. Μόλις τελείωσε η κατασκευή του, φύτρωσαν 17 δέντρα στη στέγη του –όσα και τα χρόνια της Θεοδώρας- όταν εκτελέστηκε. Ένα πραγματικό θαύμα!
Μέχρι σήμερα ο ναός της Αγίας Θεοδώρας βρίσκεται εκεί, στο χωριό Βάστα της Μεγαλόπολης σ΄ένα δάσος από μεγάλες βελανιδιές. Κτίστηκε μεταξύ του 1050-1100 προς τιμήν της Οσιομάρτυρος Θεοδώρας και αποτελεί μοναδικό φαινόμενο. Είναι από τα πιο δημοφιλή και αξιόλογα αξιοθέατα της Αρκαδίας. Δεκαεπτά πελώρια δένδρα ξεπηδούν από τη στέγη της εκκλησίας, ενώ από τα θεμέλιά της αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού. Δεν υπάρχει ίχνος ρίζας στο κάτω μέρος της στέγης ή στο εσωτερικό του ναΐσκου.
«Χριστέ μου, συγχώρεσε τους εχθρούς μου, κάνε το σώμα μου εκκλησία, τα μαλλιά μου δέντρα και το αίμα μου ποτάμι». (Προσευχή της Οσιομάρτυρος Θεοδώρας)!
Δείτε το βίντεο με το εκκλησάκι της Αγίας θεοδώρας που έχει 17 δέντρα στη σκεπή της.

{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κατέγραφαν στιγμές του Eρντογάν με τη συζυγό του στην... κρεβατοκάμαρα

Posted: 03 Dec 2011 06:07 AM PST


Όλα όσα συνέβαιναν στην κρεβατοκάμαρα του Ερντογάν με τη σύζυγο του, καταγράφονταν, σύμφωνα με όσα γίνονται σταδιακά γνωστά στην Τουρκία, σε ένα σκάνδαλο υποκλοπών που συγκλονίζει τη χώρα.

Όπως γράφουν τουρκικές εφημερίδες, ο υπουργός Εγκεμέν Μπάγις, ανακοίνωσε ότι έχουν καταγραφεί ιδιωτικές στιγμές του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τη σύζυγο του, μέσα στην κρεβατοκάμαρα τους.

«Δυστυχώς, έχουν ακόμη και προσωπικές συζητήσεις του πρωθυπουργού της χώρας με τη σύζυγο του. Αυτό δεν είναι μια απλή υπόθεση που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η ελευθερία του τύπου», δήλωσε ο Μπαγκίς στην Ευρωπαϊκή Ένωση "Press Club" στις Βρυξέλλες.

Μιλώντας σχετικά με τις επικρίσεις για τη σύλληψη των δημοσιογράφων στην Τουρκία, τόνισε ότι κανείς στη χώρα δεν έχει συλληφθεί λόγω δημοσιογραφικής δραστηριότητας και πρόσθεσε ότι μπήκαν φυλακή όσοι ήθελαν να ανατρέψουν τη κυβέρνηση με διάφορα μέσα.


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: Δήμαρχος-Νεκρόφιλος!

Posted: 03 Dec 2011 05:38 AM PST

ierosagon116 200x150 ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: Δήμαρχος Νεκρόφιλος!Δεν πρόκειται για κάποια κακόγουστη φάρσα ούτε για σενάριο επιστημονικής φαντασίας…
Το παρακάτω γεγονός έλαβε χώρα σε μία δημοτική κοινότητα της χώρας μας.
Δήμαρχος, άμεμπτου ηθικής, προερχόμενος από τη μεσοαστική τάξη έριχνε σταγόνες υπνωτικού στο κρασί της ανυποψίαστης συζύγου του και στη συνέχεια την μετέφερε στο δωμάτιο, όπου βρίσκονταν το φέρετρο.
Εκεί ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ορέξεις. Καθώς περνούσε ο καιρός η γυναίκα του νεκρόφιλου-δημάρχου άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.
Όπως ήταν λογικό, ξυπνούσε και για το χρονικό διάστημα που διαρκούσε η σεξουαλική πράξη είχε κενό μνήμης. Ένα βράδυ λοιπόν, η γυναίκα του υποκρίθηκε ότι είχε το καθιερωμένο κρασάκι και, όπως ήταν φυσικό, ο δήμαρχος δεν έχασε την ευκαιρία.
Αφού έβαλε την γυναίκα του στο φέρετρο, έκπληκτος είδε αυτή να ανοίγει τα μάτια της και να βάζει τις φωνές. Το γεγονός δεν άργησε να μαθευτεί προκαλώντας αναστάτωση στους πολίτες της κοινότητας. Έντρομη η γυναίκα του, όπως ήταν φυσικό, δεν άργησε να εγκαταλείψει την συζυγική της εστία. Είπαμε ότι στον έρωτα όλα επιτρέπονται, αλλά όχι και έτσι κύριε δήμαρχε;


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «ΚΛΑΙΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ»

Posted: 03 Dec 2011 05:22 AM PST

«Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες. Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό. Η λέξη «Έλληνας» αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων. Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε πιο ψηλά .


Είναι κρίμα, γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία….

Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν.
Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Έχει κατορθώσει ο «Διεθνής Σιωνισμός» με τα προγράμματα που κάνει εδώ και 180 χρόνια, να εφαρμόσει σήμερα τα σχέδια του. Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας. Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται «μεγάλοι».

Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα-και θα το δείτε-ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί.
Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη».


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Η πιο σέξι φωτογράφηση του μήνα

Posted: 03 Dec 2011 05:19 AM PST


Το είχε άχτι. Εγώ έτσι πιστεύω. Ότι κουράστηκε να ακούει τους αστοιχείωτους να ισχυρίζονται ότι π.χ. η Σάγια ή η Φουρέιρα είναι ότι πιο καυτό κυκλοφορεί στην πίστα και αποφάσισε να βάλει μια για πάντα τα πράγματα στην θέση τους.

Όλα αυτή η Ειρήνη Παπαδοπούλου, που ίσως να θυμάσαι ως την μελαχρινή με το φουντωτό μαλλί με την οποία πλακωνόταν ο Θεοφάνους στο X-Factor.

Ναι, η ίδια που όλο το καλοκαίρι σε έκανε να λαχταράς όταν έβλεπες φωτογραφίες -από τους κοιλιακούς της ή τους γλουτούς της- από την παραλία. Πλέον μπορείς να την απολαύσεις με την άνεση σου στο Nitro που μόλις κυκλοφόρησε. Και μάλιστα με ίσιο μαλλί που της δίνει το κάτι παραπάνω.








{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

χωρίς λόγια!

Posted: 03 Dec 2011 05:10 AM PST


http://farm7.staticflickr.com/6056/6246965217_d8f5709f5e_o.jpg

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

VIDEO: Το καλάθι της χρονιάς!

Posted: 03 Dec 2011 05:04 AM PST


Απίστευτο καλάθι σημείωσε ο Ρέι ΜακΚάλουμ σε ματς του Πανεπιστημίου του Ντιτρόιτ.




Ο ΜακΚάλουμ στην προσπάθεια του να πλησιάσει στο αντίπαλο καλάθι έχασε την ισοροπία του αλλά …

η μπάλα ήταν με το μέρος του μιας και αναπήδησε στο παρκέ και κατέληξε στο διχτάκι.


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

(vide)Αστυνομία ανακάλυψε τούνελ ναρκωτικών μακρύ όσο 8 ποδοσφαιρικά γήπεδα

Posted: 03 Dec 2011 05:01 AM PST


Σύστημα τούνελ "έτρεχε" κάτω από τα σύνορα του Μεξικού, συνέδεε αποθήκες από το Σαν Ντιέγκο στην Τιχουάνα, μεταφέροντας ναρκωτικά. Δες στο βίντεο πώς γινόταν η μεταφορά.
"Είναι η πιο εξελιγμένη σήραγγα που έχει βρεθεί ποτέ" δήλωσε..
εκπρόσωπος της αμερικανικής υπηρεσίας μετανάστευσης και τελωνείων του Σαν Ντιέγκο, καθώς διέθετε ακόμα και υδραυλικό ανελκυστήρα, ηλεκτρικό τρόλεϊ, εννοείται φωτισμό.


Η είσοδος του τούνελ βρέθηκε από Μεξικανούς στρατιώτες και βρίσκεται στο ίδιο οικονομικό τετράγωνο με το ομοσπονδιακό γραφείο της αστυνομίας.


Η αστυνομία βρήκε 35 τόνους μαριχουάνα.





{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Από τα μπουζούκια στην …φυλακή

Posted: 03 Dec 2011 04:56 AM PST

Share

Ο γνωστός εισαγωγέας ρούχων και εκ των πρωταγωνιστών τηλεοπτικού reality Λάκης Γαβαλάς συνελήφθη τα ξημερώματα στο Κολωνάκι από το ΣΔΟΕ και την ΕΛΑΣ για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο ύψους περίπου 1.500.000 ευρώ.
Η σύλληψη, που έγινε κατά την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά από το Διογένης Studio, το γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Λεωφόρου Συγγρού, έγινε με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη.
Οι άνδρες του ΣΔΟΕ και της ΕΛΑΣ παραμείναν στο νυχτερινό κέντρο το βράδυ παρακολουθώντας τον κ. Γαβαλά και … το πρόγραμμα και περίμεναν να τον συλλάβουν μετά τη… διασκέδαση.


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Στις φλόγες το αυτοκίνητο του Δαλούκα

Posted: 03 Dec 2011 04:52 AM PST

Στις φλόγες τυλίχτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου το αυτοκίνητο του διεθνή διαιτητή και εκτελεστικού διευθυντή της Νίκης Βόλου Γιώργου Δαλούκα.
Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο κέντρο του Βόλου στην οδό Ρόζου, κοντά στην αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας.
Τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστοι είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό σε σύνδεσμο φιλάθλων της Νίκης Βόλου.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν ο μηχανισμός που τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητο είναι ίδιου τύπου με αυτόν που τοποθετήθηκε στο σύνδεσμο των φιλάθλων. Δεν υπάρχουν τραυματίες.


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Γάλλοι – Βρετανοί – Τούρκοι ετοιμάζουν επίθεση στην Συρία

Posted: 03 Dec 2011 04:49 AM PST

Γράφει η Μαρία Δεναξά

Ήταν τελικά να μη μεθύσουν από την γεύση της «επιτυχίας» Βρετανοί και Γάλλοι… Μετά τη Λιβύη και την αποκατάσταση της Σαρίας… της Δημοκρατίας είναι το σωστότερο, ετοιμάζονται – όπως όλα δείχνουν- με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ, αλλά και την υποστήριξη της Άγκυρας για μια «περιορισμένη» επιχείρηση στη Συρία για να βάλουν ένα τέλος στην πολύμηνη αιματοχυσία αθώων.
Το δυτικό «savoir faire» αναμένεται και πάλι να πρωτοστατήσει. Στο πρόγραμμα: βοήθεια για πολιτική και στρατιωτική εξέγερση, ένα ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την αποφυγή βέτο από ........
Κίνα, Ρωσία, διακίνηση όπλων στα σύνορα της Συρίας, απαραίτητες επαφές με την Ουάσιγκτον μυστικές διαβουλεύσεις μεταξύ Παρισιού, Λονδίνου… Άγκυρας κτλ…
Από το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών και όπως το απαιτεί το διπλωματικό απόρρητο - παραδέχονται μόνο ότι ''η Τουρκία θα μπορούσε να είναι η οπισθοφυλακή μιας «περιορισμένης προσεκτικής ανθρωπιστικής επιχείρησης» του ΝΑΤΟ. χωρίς επιθετικό χαρακτήρα. Με λίγα λόγια, μια επιχείρηση όπως στη Λιβύη…
Εδώ και αρκετές εβδομάδες, Γάλλοι, Βρετανοί και Τούρκοι όλοι μέλη του ΝΑΤΟ- καταλήγουν στα ίδια συμπεράσματα για την συμπεριφορά του Μπασάρ Αλ Άσαντ, ο οποίος αρνείται να υποχωρήσει απέναντι στις διεθνείς πιέσεις συμπεριλαμβανομένου και του Αραβικού Συνδέσμου και εξακολουθεί με τον ίδιο ρυθμό να στέλνει τάνκς και στρατιωτικές δυνάμεις κατά αμάχων στις εξεγερμένες πόλεις της χώρας του.
Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Άγκυρα στις 18 Νοεμβρίου ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Αλαίν Ζιπέ διαπίστωσε ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας ανησυχεί ιδιαίτερα για το ξέσπασμα εμφυλίου στα σύνορά της και επιθυμεί περισσότερο από ποτέ την απομάκρυνση του ανταγωνιστή γείτονα της από την εξουσία. Η Τουρκία υποψιάζεται ότι οι υποστηρικτές του προτρέπουν τους Κούρδους για να ξαναρχίσουν τα τρομοκρατικά χτυπήματα εναντίον της…
Η τραγική ειρωνεία είναι πως μια ενδεχόμενη στρατιωτική επιχείρηση των δυτικών- έστω και περιορισμένη από τα τρία μέλη του ΝΑΤΟ- θα μπορούσε, στην περίπτωση που ο Άσαντ δεν εγκαταλείψει την εξουσία, να προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο διαρκείας μεταξύ των Αλαουιτών (που αποτελούν το 11% περίπου του πληθυσμού) και των Σουνιτών…
Στο σενάριο που εξετάζουν οι δυτικές δυνάμεις είναι η δημιουργία μιας διπλής ζώνης αεροπορικού αποκλεισμού, εντός και εκτός των συνόρων της χώρας, που θα επιτρέψει την απομάκρυνση των αμάχων αλλά και των στρατιωτικών που θα εγκαταλείψουν την χώρα. Έτσι σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθούν από τα γαλλικά και βρετανικά αεροσκάφη οι αεροπορικές βάσεις της Τουρκίας.
Όμως, όπως λένε από το γαλλικό υπουργείο Άμυνας, πολύ πριν από την υλοποίηση των στρατηγικών σχεδίων είναι οι μυστικές υπηρεσίες που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας μια πρώτη αποστολή .
Στα βόρεια του Λιβάνου και στην Τουρκία, όπου καταφεύγουν πολλοί Σύροι αντικαθεστωτικοί, γάλλοι αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών ( DGSE ) και Βρετανοί της MI6 έχουν ως αποστολή να δημιουργήσουν τα πρώτα τάγματα του «Στρατού της ελεύθερης Συρίας»…
Σύμφωνα με την Canard Enchaine, πολλά μέλη του τομέα δράσης της DGSE και η γαλλική διοίκηση των ειδικών επιχειρήσεων αναμένουν στην Τουρκία την εντολή που θα τους επιτρέψει να εκπαιδεύσουν στο αντάρτικο πόλεων αντικαθεστωτικούς της Συρίας, οι οποίοι στη συνέχεια θα επιστρέψουν στη χώρα με συγκεκριμένη αποστολή.
Άλλο σημάδι ότι οι μέρες του Άσαντ στην εξουσία είναι μετρημένες; Η διακίνηση όπλων στα σύνορα της Τουρκίας γίνεται με την ανοχή αλλά και με τη βοήθεια -ορισμένες φορές- της Τουρκίας και της Γαλλίας.
Την ίδια ώρα, όσο κι αν το Παρίσι και το Λονδίνο ισχυρίζονται ότι δεν θα επαναληφθεί αυτό που συνέβη στην Λιβύη, έχει διαρρεύσει ότι έχουν γίνει και οι πρώτες πολιτικές επαφές με εξόριστους αντικαθεστωτικούς σε Γαλλία και Μεγάλη Βρετανία ώστε να εκτιμηθεί η στρατιωτική τους ισχύς…


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Σμίτ: «Η Μέρκελ τσουβαλιάζει τους Έλληνες και μετά τους μαστιγώνει»!

Posted: 03 Dec 2011 04:47 AM PST

Για απομόνωση της Γερμανίας από την Ευρώπη που κρύβει κινδύνους για την χώρα και για στάση που παραπέμπει στην περίοδο πριν από τον τον Α' παγκόσμιο πόλεμο, έκανε λόγο ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ μιλώντας στο Γερμανικό Οικονομικό Φόρουμ στο Αμβούργο.


Ενδεικτικό απόσπασμα της ομιλίας του είναι το παρακάτω:...


«Εξυπνότερο θα ήταν (η Μέρκελ) να μη βρίζει τους Έλληνες, να μην τσουβαλιάζει δέκα εκατ. ανθρώπους μαζί με τις παλιότερες κυβερνήσεις τους και στη συνέχεια να τους μαστιγώνει. Είναι υπερβολικά εύκολο: ο χοντρός Γερμανός με πληθυσμό 80 εκατ. να στριμώχνει τον ανίσχυρο Έλληνα».


Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο πρώην καγκελάριος εξέφρασε επίσης φόβους για άνοδο του πληθωρισμού, σε περίπτωση που δεν εκδοθούν ευρωομόλογα, ενώ υπογράμμισε ότι «ακόμη και οφειλέτες όπως η Ελλάδα πρέπει να διατηρήσουν την εθνική κυριαρχία στον χειρισμό των κρατικών υποθέσεων».





{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Μία οφθαλμαπάτη... εννέα μηνών! [Απίστευτο Video]

Posted: 03 Dec 2011 04:43 AM PST

Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να «καλωσορίσετε» το μωρό σαςΟ Don Rob φαίνεται πως ανυπομονούσε να γίνει πατέρας και βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να διασκεδάσει την αγωνία του.

Όσο διήρκεσε η εγκυμοσύνη της γυναίκας του την έβγαζε καθημερινά μία φωτογραφία στην ίδια στάση. Προφανώς μέρα με την ημέρα η κοιλιά της θα μεγάλωνε, έτσι ο Don σκέφτηκε ένα τέχνασμα που θα προκαλούσε μία ενδιαφέρουσα οφθαλμαπάτη όταν οι φωτογραφίες θα έμπαιναν η μία μετά την άλλη και θα έφτιαχναν μία ιδιότυπη «ταινία».

Η εγκυμονούσα γυναίκα του κρατούσε σε κάθε φωτογραφία, στο στόμα της, ένα μπαλόνι που από μέρα σε μέρα ξεφούσκωνε και λίγο. Ένα μπαλόνι που μικραίνει, μία κοιλιά που μεγαλώνει κι ένας μπαμπάς με ιδέες ήταν αρκετά για να φτιάξουν το βίντεο που ακολουθεί.

Η… «επιβράβευση» του «καλλιτέχνη» και του «μοντέλου» στο τέλος του βίντεο τα λέει όλα!

δείτε το video :




Σας άρεσε το άρθρο ? Κάντε LIKE !


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές