Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Θάνατοι από φονικές αράχνες στη Βρετανία

Posted: 16 Nov 2011 03:09 PM PST


Οι τρομακτικές αυτές αράχνες, το ίδιο επικίνδυνες με τις Μαύρες Χήρες, αφού είναι και συγγενείς έχουν κατακλύσει την Βρετανία.

Η αυστραλιανή αράχνη με την κόκκινη ράχη όπως και η γερμανική κατσαρίδα και το Φαραωνικό Μυρμήγκι περνούν τα συνορα των χωρών μέσα απο τις αποσκευές των ταξιδιωτών.



Πάνω από 12 από τις φονικές αυτές αράχνες βρέθηκαν σε εργοστάσιο στο Πρέστον. Έχουν μέγεθος αρακά και αν σε τσιμπήσουν πονάς αφόρητα, πρήζεσαι, ζαλίζεσαι, έχεις πόνους στο στήθος και είναι ήδη υπεύθυνη για 14 θανάτους!



Στην λίστα με τα εισαγόμενα ή επικίνδυνα έντομα είναι επίσης:

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ: Eίναι παντού. Μυρίζουν άσχημα και είναι δύσκολο να τις σκοτώσεις.

ΦΑΡΑΩΝΙΚΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ: Έρχονται από την Αφρική. Λατρεύουν τα νοσοκομεία. Τρέφονται από τις ανοιχτές πληγές.

ΒΡΩΜΕΡΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ: Έρχονται επίσης από την Αφρική. Μυρίζουν σαν χαλασμένη καρύδα(πως μυρίζει η χαλασμένη καρύδα;) Κινούνται ανά ομάδες των 100.000!



Η αρμόδια υπηρεσία του βρετανικού δημοσίου δηλώνει ότι είναι σε κόκκινο συναγερμό!


himaira
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πως θα ήταν οι ταινίες για το πρόβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Posted: 16 Nov 2011 03:01 PM PST


Οι άνθρωποι βλέπουν τις ταινίες και αμέσως τις ταυτίζουν με καταστάσεις τις οποίες έχουν ζήσει.
Πως θα ήταν ομως αν οι καταστάσεις που ζουν τώρα ολοι οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ένωσης αν ήταν ταινίες;Το Ανώνυμο blog σας παρουσιάζει πως θα ήταν τα πόστερ και οι υποθέσεις των ταινιών με πρωταγωνιστές τους πολιτικούς αρχηγούς των μεγάλων κρατών.



1.Save the last France.-Save the Last Dance


O Νικολα Σαρκοζι κλέβει τον ρόλο της Τζούλια Σταιλς στην γνωστή ταινία Save the Last Dance,και δίνει μάχη να σώσει οικονομικά την Γαλλία.


2.Life is not that Beautiful-Life is Beautiful


Ο πρωην πρωθυπουργος της Ιταλιας Silvio Berlusconi σαν άλλως Roberto Benigni πρωταγωνιστή στο κωμικό-δράμα που θα ζει από εδώ και πέρα...Αχχ ρε Silvio πάνε τα παρτυ με κρατική επιχορήγηση τωρα..



3.The Debt-The Debt.


Σε μια υπερπαραγωγή για το χρέος ο Γιώργος Παπανδρέου,o Silvio Berlusconi και ο Nicola Sarkozy δίνουν μάχες για την αποφυγή της καταστροφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Θα τα καταφέρουν;



4.A fistful of Euros-A fistful of dollars


Στην αγρία δύση ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ενας σκληρός και μοναχικός cowboy που είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να σώσει την Ελλάδα.Θα τα καταφέρει; Σε ένα επικό Western που θα αφήσει εποχή..



5.Trillion Euro Baby-Million Dollar Baby
.

Στο δράμα που δεν θα αφήσει κανέναν θεατή ασυγκίνητο ο Γιώργος Παπανδρέου,η Angela Mergel και ο Nicola Sarkozy δίνουν μια τελική μάχη στα ring των παγκοσμίων αγορών εναντία στο χρέος.



6.True Brit-True Grit.


Άλλο ένα Western με πρωταγωνιστή τον David Cameron που πολεμάει την κρίση έτσι ώστε να μην φτάσει ποτέ στην Βρετανία. Σασπένς, αγωνιά αλλά και συγκίνηση σε μια ταινία βραβευμένη απο την Βρετανική Ακαδημία.



7.Captain Berlusconi's madolin-Captain Corelli's mandolin


Τι θα γίνει οταν ένας Ιταλός πρωθυπουργός ερωτεύεται με μια ελληνιδα ενώ η κατάσταση του χρέους είναι ανεξέλεγκτη;Θα τους αφήσουν οι συγκυρίες να ζήσουν τον ερωτά τους;
Ο Silvio Berlusconi πρωταγωνιστεί στην ταινία που γυρίστηκε στην Κεφαλλονιά και έχει αποσπασει διθυραμβικές κρητικές απο τον ξένο τύπο.


8.Greek Lattern-Green Lattern.


Όταν οι καταστάσεις είναι ανεξέλεγκτες και κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να τις κουμαντάρει τότε ο Greek Lattern έρχεται να δώσει την λύση.Θα καταφέρει να υπερνικήσει το εξωγήινο χρέος της Ελλάδας η όλα θα χαθούν;Ο βραβευμένος με 4 χρυσά βατόμουρα Γιώργος Παπανδρέου πρωταγωνιστεί στο μεγαλύτερο blockbuster αυτού του χειμώνα.


9.Finding Euro-Finding Nemo


Όταν το πρόβλημα της κρίσης φτάνει και στους βυθούς της Ευρώπης τοτε δυο μικρά και γενναία ψαρακια ξεκινούν την αναζήτηση ενός ευρώ.
Μια καταπληκτική κωμωδία που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους.



10.Rompuy Stomper-Romper Stomper


Οταν τα θεμέλια της ευρωπαϊκής ένωσης ειναι σε κίνδυνο ένας σκληρoς τραπεζίτης αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.Θα κάνει τα πάντα για να εισπράξει οσα περισσότερα χρήματα μπορεί απο τους πολίτες της Ευρώπης.
Ο Herman Van Rompuy πραγματοποιεί το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην πιο βίαια ταινία της χρονιάς.


11.James Bond-For Euros Only.-James Bond- For your eyes only


O πιο διάσημος μυστικός πράκτορας στον πλανήτη είναι σε αποστολή για να σώσει το Ευρώ.Θα καταφέρει για ακόμα μια φορά να σώσει τον κόσμο η θα αποτύχει.Ο Nicola Sarcozy γίνεται ο πρώτος Γαλλος που θα ερμηνεύσει τον θρυλικό Βρετανο πράκτορα.


12.Shutter Country-Shutter Island


Μια ταινία που διαδραματίζεται το 2011,ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ερευνά τους λογούς του τεραστίου χρέους σε μια κατεστραμμένη χωρά.Τι θα γίνει οταν ανακαλύψει οτι ο ίδιος είναι ένας απο αυτούς που φταίνε για την κατάσταση; Ο Γιωργος Παπανδρεου πρωταγωνιστει στην ταινια του βραβευμενου με Oscar σκηνοθέτη Martin Scorsese, που αναμενεται να σπασει τα ταμεία.


13.Tango and Cash-Tango And Cash


Τι γίνεται δυο αρχηγού κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάνουν τα πάντα για να καθαρίσουν της μικρές χώρες και τα χρέη των κρατών τους αλλά τα εμπόδια ειναι παρά πολλά.Η Angela Mergel,και ο Nicola Sarkozy πρωταγωνιστούν σε μια από τις καλύτερες ταινίες δράσης των τελευταίων ετών.



himaira
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Γιατί δε λιώνουν τα ιγκλού;

Posted: 16 Nov 2011 02:51 PM PST


Το ιγκλού είναι η προσωρινή κατοικία των Εσκιμώων το χειμώνα (ιγκλού στη γλώσσα των Ινουίτ σημαίνει σπίτι). Αποτελεί μοναδικό τρόπο για να κτίσει ο άνθρωπος τη φωλιά του κάτω απο τις χειρότερες δυνατές συνθήκες.



Παρ' όλο που οι περισσότεροι Εσκιμώοι μένουν πλέον σε σπίτια από πέτρες ή ξύλα, συνηθίζουν ακόμη να κατασκευάζουν ιγκλού, ειδικά όταν ταξιδεύουν. Ορθογώνια κομμάτια παγωμένου χιονιού τοποθετούνται κυκλικά, ώστε η κατασκευή να συγκλίνει και να σχηματίζεται τελικά ένας τέλειος θόλος.

Οι σχισμές και τα όποια σημεία επαφής γεμίζονται με χιόνι. Τότε οι Εσκιμώοι ανάβουν μια λάμπα που καίει λίπος φάλαινας, ώστε να αναδίδει πολλή θερμότητα.

Άλλωστε πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι για να ζεσταθεί ο περιορισμένος εσωτερικός χώρος και για να δημιουργηθεί ένα άνετο κλίμα, είναι αρκετή ακόμα και η ελάχιστη ποσότητα ζέστης: αρκεί, δηλ., η παρουσία δύο ατόμων που μπορούν να κλείσουν την πόρτα με ένα κομμάτι πάγου και να κάνουν το ιγκλού αεροστεγές.

Το χιόνι αρχίζει να λιώνει, όμως επειδή η οροφή του θόλου είναι καμπύλη δεν στάζει. Αντιθέτως τα κομμάτια του χιονιού εμποτίζονται με υγρασία.

Τότε οι Εσκιμώοι ανοίγουν την πόρτα και ο ψυχρός αέρας μεταμορφώνει το ιγκλού σε ένα συμπαγές και ανθεκτικό καταφύγιο, που λιώνει μόνο με το τέλος του χειμώνα. Άλλωστε να επισημάνουμε , ότι οι πολικοί άνεμοι πνέουν με θερμοκρασία -50 βαθμούς κελσίου και έτσι το εξωτερικό τοίχωμα του πάγου παραμένει παγωμένο.

Πρέπει να σημειώσουμε επίσης ότι το χιόνι, όσο και αν φαίνεται παράδοξο είναι κακός αγωγός της θερμότητας και του κρύου. Για αυτόν τον λόγο τα ιγκλού θερμαίνονται εύκολα και τους προφυλάσσουν από το κρύο. Αντίθετα ο πάγος είναι πολύ καλός αγωγός και όταν με τον καιρό το χιόνι μετατρέπεται σε πάγο, εγκαταλείπουν τα ιγκλού τους.


himaira

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ξεφορτωθείτε το «σωσίβιο» στην κοιλιά

Posted: 16 Nov 2011 02:42 PM PST


Όταν κάποιος βλέπει ότι πήρε κιλά, το πρώτο σημείο του σώματος που παρατηρεί είναι η κοιλιά του. Βλέπει, λοιπόν...
την κοιλιά του να «πετάει» περισσότερο από πριν, δυσκολεύεται να κουμπώσει τα παντελόνια του ενώ «ξεχνάει», σε αυτή τη φάση, τις πιο εφαρμοστές μπλούζες…


Είναι η ώρα να προσέξει την διατροφή του και να αρχίσει γυμναστήριο. Όμως τελικά ποιος τύπος άσκησης βοηθάει περισσότερο; Τα ατέλειωτα σετ κοιλιακών θα βοηθήσουν την κατάσταση ή μήπως ο διάδρομος θα αποδειχτεί καλύτερος σύμμαχος;

Σε αυτό το ερώτημα φαίνεται ότι απαντάει μια έρευνα των Slentz και συνεργατών, που δημοσιεύτηκε στο «American Journal of Physiology Endocrinology and Metabolism».

Οι ερευνητές μελέτησαν την επίδραση 3 διαφορετικών τύπων άσκησης στο κοιλιακό λίπος (υποδόριο και σπλαχνικό). Το υποδόριο λίπος είναι αυτό που βρίσκεται κάτω από το δέρμα, ενώ το σπλαχνικό εντοπίζεται στο εσωτερικό της κοιλιακής κοιλότητας και περιβάλλει τα όργανα (π.χ. ήπαρ). Το σπλαχνικό λίπος είναι αυτό που ενοχοποιείται για την αύξηση του κινδύνου εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, υπέρτασης, υπερλιπιδαιμιών, δηλαδή των εκδηλώσεων του μεταβολικού συνδρόμου.

Το δείγμα αποτελούνταν από 144 άτομα (άνδρες και γυναίκες), ηλικίας 18-70 ετών που ήταν υπέρβαρα. Αυτά χωρίστηκαν σε 3 ομάδες που περιλάμβαναν περίπου τον ίδιο αριθμό ατόμων.

Η πρώτη ομάδα έκανε αερόβια άσκηση υψηλής έντασης. Τα άτομα της ομάδας αυτής έτρεχαν σε διάδρομο για περίπου 120 λεπτά την βδομάδα, στο 75-80% της μέγιστης έντασης.

Η δεύτερη ομάδα έκανε άσκηση αντίστασης. Αυτή περιλάμβανε 3 εβδομαδιαίες προπονήσεις. Η προπόνηση περιλάμβανε 8 ασκήσεις που γύμναζαν όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες του σώματος. Για την κάθε άσκηση πραγματοποιούνταν 3 σετ 8-12 επαναλήψεων.

Η τρίτη ομάδα, ήταν η ομάδα της μικτής άσκησης και η προπόνησή της ήταν ο συνδυασμός της προπόνησης που έκανε η ομάδα της αερόβιας άσκησης και της ομάδας της άσκησης αντίστασης.

Το πρόγραμμα διήρκησε για 8 μήνες.

Τελικά, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η ομάδα της αερόβιας άσκησης παρουσίασε τη μεγαλύτερη μείωση σπλαχνικού λίπους, καθώς και σημαντική μείωση συνολικού κοιλιακού λίπους (υποδόριου και σπλαχνικού).

Η ομάδα της μικτής άσκησης παρουσίασε τη μεγαλύτερη μείωση συνολικού κοιλιακού λίπους, αλλά μικρότερη μείωση σπλαχνικού λίπους σε σύγκριση με την ομάδα της αερόβιας άσκησης.

Τέλος, η ομάδα της άσκησης αντίστασης παρουσίασε μια μικρή μείωση του συνολικού κοιλιακού λίπους (μικρότερη και από τις 2 άλλες ομάδες).

Παράλληλα, οι ομάδες της αερόβιας άσκησης και της μικτής άσκησης φάνηκε να βελτιώνουν τόσο την ινσουλινοαντίσταση όσο και το συνολικό σκορ του μεταβολικού συνδρόμου. Στην ομάδα της άσκησης αντίστασης δεν παρατηρήθηκαν τέτοιες επιδράσεις.

Ο μηχανισμός στον οποίο οφείλονται αυτές οι διαφορές, δεν αποσαφηνίστηκε από τους ερευνητές. Εκτιμούν ότι αυτό που κάνει τη διαφορά μεταξύ της αερόβιας άσκησης και της άσκησης αντίστασης είναι η ενεργειακή δαπάνη. Υποστηρίζουν ότι ακόμα και ένας πολύ έντονος και απαιτητικός κύκλος με ασκήσεις αντίστασης διάρκειας περίπου 1 ώρας, οδηγεί σε κατανάλωση περίπου 250 - 300 θερμίδων, ενώ τρέξιμο διάρκειας 1 ώρας οδηγεί σε διπλάσια δαπάνη ενέργειας. Σίγουρα πάντως χρήζει διερεύνησης ο μηχανισμός της διαφορετικής επίδρασης που έχουν οι 2 τύποι άσκησης στη μείωση του κοιλιακού λίπους, και γενικότερα στον ανθρώπινο μεταβολισμό.

Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι η άσκηση αντίστασης δεν είναι χρήσιμη. Κάθε άλλο. Μπορεί να αυξήσει τη μυϊκή δύναμη (μέσω της ενδυνάμωσης του μυϊκού ιστού), πράγμα που είναι ιδιαιτέρως σημαντικό αν θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι στις δραστηριότητές μας ακόμα και στα γεράματα. Όσο περνούν τα χρόνια (και όσο δεν γυμναζόμαστε) τόσο αυξάνεται και η απώλεια μυϊκού ιστού.

Συμπερασματικά, όσοι θέλουν να ξεφορτωθούν το «σωσίβιο» που έχουν γύρω από την κοιλιά τους ας αρχίσουν να επισκέπτονται τα κοντινά τους γήπεδα για τρέξιμο ή έστω ας κάνουν ένα μεγάλο καθημερινό περίπατο. Παράλληλα με αυτό να μην παραμελούν την άσκηση αντίστασης γιατί αυτή θα τους δώσει ανεξαρτησία κίνησης για όλη τους τη ζωή, ενώ θα βοηθήσει σίγουρα για τη δημιουργία ενός πιο σφριγηλού και καλλίγραμμου σώματος.


himaira
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

8 ιδέες που πρέπει να αποφύγετε στο πρώτο ραντεβού!

Posted: 16 Nov 2011 02:33 PM PST


Αυτά είναι τα 8 μέρη που δεν πρέπει ποτέ να πάτε στο πρώτο ραντεβού με μια κοπέλα. Μεγάλη προσοχή, διότι όλα μετράνε στην αρχή!!




1) Πρόχειρο φαγητό
Αυτά δεν αρέσουν στις γυναίκες. Προτιμότερο να την πας σε ένα μοδάτο εστιατόριο, παρά να φάει φαγητό που η ποιότητα του είναι άγνωστη.

2) Κλάμπ μεσήλικων
Φρόντισε να πας σε κλαμπ με ανθρώπους της ηλικίας σου και όχι με κάποιους μεσήλικες. Αυτό θα είναι καταστροφικό και για την ίδια την κοπέλα, αλλά και για το ραντεβού γενικά.

3) To διαμέρισμα σου
Ποτέ δεν πας στο πρώτο ραντεβού στο διαμέρισμα σου, αυτό είναι νόμος ότι και να λέμε. Καλύτερα να βγείτε έξω παρά να βγουν όλα τα άπλυτα σου στην φόρα!

4) Σινεμά
Είναι πολύ πρόωρο να πας στο σινεμά με την πρώτη ευκαιρία. Πρέπει να περάσετε κάποιες στιγμές μαζί πρώτα. Μην βιάζεσαι!!

5) To υπόγειο
Καλά, εδώ το αφήνουμε ασχολίαστο. Δεν πρόκειται να έρθει ούτε για ζήτω!!

6) Κάπου που δουλεύεις
Αυτό πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο φυσικά. Φανταστείτε την καζούρα που θα δεχτείτε από τους συνεργάτες σας. Είναι ότι χειρότερο, απλά δεν συνιστάται.

7) Σε έναν γάμο
Εκεί πας να βρεις κοπέλα, όχι στο πρώτο ραντεβού. Δηλαδή μετά τι θα νομίσει;

8) Σε έναν μπουφέ
Ναι καλύτερα να μην πούμε τίποτα. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι εκεί δεν πρέπει να πατε ποτέ γενικώς, όχι μόνο στο πρώτο ραντεβού.

himaira
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Για τους Έλληνες φίλους

Posted: 16 Nov 2011 02:26 PM PST

Οι Κινέζοι λένε πως πραγματική φιλία υπάρχει κάθε χίλια χρόνια.

Ένας πολύ καλός μας φίλος, απόδημος, μας έστειλε ηλεκτρονικά τι
λέγεται στις Βρυξέλλες για τους Έλληνες φίλους και επειδή μας άρεσε
πολύ, θέλαμε σήμερα να το μοιραστούμε μαζί σας:


Οι φίλοι: Θα σου πούνε «γεια»
Οι Έλληνες φίλοι: Θα σου κάνουν μια μεγάλη αγκαλιά και ένα δυνατό φιλί.

Οι φίλοι: Αποκαλούν τους γονείς σου «κύριε» και «κυρία».
Οι Έλληνες φίλοι: Αποκαλούν τους γονείς σου «θείε» και "θεία»!

Οι φίλοι: Δεν σ' έχουν δει ποτέ να κλαις.
Οι Έλληνες φίλοι: Κλαίνε μαζί σου.

Οι φίλοι: Τρώνε στο τραπέζι σου και φεύγουν
Οι Έλληνες φίλοι: Ξοδεύουν ώρες τρώγοντας, μιλώντας, γελώντας και απλά
κάνοντας παρέα.

Οι φίλοι: Δανείζονται δικά σου πράγματα για λίγες μέρες και σου τα επιστρέφουν.
Οι Έλληνες φίλοι: Κρατούν τα δανεικά πράγματα μέχρι να ξεχάσεις ότι
είναι δικά σου!

Οι φίλοι: Γνωρίζουν αρκετά πράγματα για σένα.
Οι Έλληνες φίλοι: Μπορούν να γράψουν βιβλίο για σένα με πολλές λεπτομέρειες.

Οι φίλοι: Σε παρατάνε, αν αυτό κάνει και ο πολύς κόσμος.
Οι Έλληνες φίλοι: Έχουν χεσμένο τον κόσμο και είναι μαζί σου.

Οι φίλοι: Χτυπούν την πόρτα σου ή παίρνουν τηλέφωνο όταν θέλουν να σ'
επισκεφτούν.
Οι Έλληνες φίλοι: Μπαίνουν μέσα και φωνάζουν «Ηρθα!»

Οι φίλοι: Είναι για λίγο...
Οι Έλληνες φίλοι: Είναι για μια ζωή!

Οι φίλοι: Θα αγνοήσουν αυτό το κείμενο.
Οι Έλληνες φίλοι: Θα το προωθήσουν στους φίλους τους. (στάνταρ!!!!)

himaira
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πόσο χρονών είναι αυτή η κοπέλα;

Posted: 16 Nov 2011 02:10 PM PST



Αυτή είναι η Masako Mizutani. Μπορείτε να μαντέψετε την ηλικία της; Η απάντηση είναι στο τέλος του θέματος.










Η Masako Mizutani είναι 43 ετών.
Έχει μια κόρη 20-χρονών. Η γυναίκα ξοδεύει περίπου 5 ώρες κάθε μέρα για τη φροντίδα της επιδερμίδας της.


himaira

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ελαφρόμυαλη, νυμφομανής, αλκοολική;

Posted: 16 Nov 2011 02:03 PM PST

Έρευνα «σπάει» τους μύθους για τις γυναίκες που δουλεύουν ως στριπτιζέζ

Την ώρα του lap dance κανείς δεν νοιάζεται και πολύ για τη ζωή της στριπτιζέζ. Κυριαρχούν άλλωστε τα στερεότυπα γι' αυτή: είναι ελαφρόμυαλη, νυμφομανής, αλκοολική, ενώ το μόνο της χάρισμα είναι να ξελογιάζει τους άντρες με το βασανιστικό γδύσιμό της.


Την κοινή αυτή πεποίθηση για τη στριπτιζέζ, έρχεται να αμφισβητήσει μια πρόσφατη μελέτη του University of Leeds.

Αφού πήραν διεξοδικές συνεντεύξεις από 300 στριπτιζέζ, οι ερευνητές αποκάλυψαν μερικές εκπληκτικές πληροφορίες για το ποιόν των γυναικών που γδύνονται για να ζήσουν.

Και ενώ κάποια από τα δεδομένα είναι δυστυχώς αναμενόμενα -όπως η κακοποίηση που υφίστανται κάποιες εξαιτίας του τρόπου λειτουργίας της «βιομηχανίας»-, υπάρχουν και πράγματα που δεν είναι γνωστά και θα κάνουν τον άντρα, να σκεφτεί βαθύτερα την επόμενη φορά που κάποια θα τρίβεται πάνω του...

Είναι μορφωμένες. Ένα από τα πλέον εκπληκτικά δεδομένα που αποκάλυψε η έρευνα είναι ότι μία στις τέσσερις στριπτιζέζ έχει πανεπιστημιακή μόρφωση! Ένα άλλο 20% των γυναικών που κάνουν στριπτίζ, χρησιμοποιεί μέρος των χρημάτων που κερδίζει για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές του, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Κάποιες απόφοιτες μάλιστα, ιδιαίτερα των καλών τεχνών, οδηγούνται προσωρινά στο στριπτίζ εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν μπορούν να απορροφηθούν από την αγορά εργασίας. Συνεχίζουν ωστόσο την έρευνα για «κανονική», όπως λένε, δουλειά. Και γιατί δεν κάνουν τότε μια απλούστερη εργασία, όπως μπαργούμαν ή σερβιτόρα; Μα γιατί βγάζουν απείρως περισσότερα.

Δεν βγάζουν απλώς τα ρούχα τους. Το επόμενο που πρέπει να ξέρει κανείς για τη ζωή της στριπτιζέζ, είναι ότι οι καλύτερες του είδους δεν γδύνονται απλώς, αλλά ξέρουν και πώς να πλασάρουν τον εαυτό τους. Έχουν δηλαδή άριστες επικοινωνιακές ικανότητες! Άλλωστε το 80% της δουλειάς τους, πέρα δηλαδή από τον αισθησιακό χορό και το prive session, έχει να κάνει με το «μιλητό». Για να βγάλει καλά λεφτά η στριπτιζέζ δηλαδή, πρέπει να κάνει περισσότερα από το να αποκαλύπτει απλώς το σώμα της: οφείλει να είναι καλός συζητητής!

Αγαπάνε τη δουλειά τους. Η συντριπτική πλειονότητα των κοριτσιών της έρευνας δήλωσε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένες από τη δουλειά και τον χώρο εργασίας τους. Αυτός ο ιδιαίτερα υψηλός βαθμός εργασιακής ικανοποίησης έρχεται σε τραγική αντίθεση με την κοινή πεποίθηση ότι όλες οι στριπτίζεζ μισούν και σιχαίνονται το επάγγελμά τους και ζουν μια άθλια ζωή στο περιθώριο. Η ευέλικτη φύση μάλιστα του στριπτίζ θεωρείται από τις κοπέλες ένας από τους κυριότερους λόγους για την επιλογή του επαγγέλματος.

Δεν πιέστηκαν να το κάνουν. Οι περισσότερες συμμετέχουσες δήλωσαν ότι ήταν δική τους επιλογή να μπουν στον χώρο του στριπτίζ, καθώς δελεάστηκαν από τη δυνατότητα να κερδίζουν πολλά λεφτά και από το γεγονός του ευέλικτου προγράμματος, που τους επιτρέπει να μεγαλώνουν παράλληλα παιδιά ή να παρακολουθούν μαθήματα.

Υπάρχουν μάλιστα πολλά κορίτσια που ανυπομονούν να μπουν στη βιομηχανία του στριπτίζ, αντικρούοντας τη στερεοτυπική υπόθεση ότι οι στριπτιζέζ σέρνονται στα σκοτεινά καταγώγια χωρίς να έχουν άλλη επιλογή! Οι περισσότερες παίρνουν μια προσεκτικά μελετημένη απόφαση για τη ζωή τους.

Βγάζουν περισσότερα απ' όσα νομίζει κανείς. Όπως ήδη αναφέρθηκε, η συντριπτική πλειονότητα των κοριτσιών μπαίνει στον αισθησιακό χορό εξαιτίας του γεγονότος ότι μπορεί να κερδίσει σημαντικά ποσά. Το μέσο νυχτοκάματο μιας στριπτιζέζ αγγίζει τα 270 ευρώ (σε τιμές Αγγλίας φυσικά), ενώ οι ετήσιες απολαβές της μπορούν να φτάσουν τα 56.000 ευρώ! Όσο και ο καθηγητής πανεπιστημίου δηλαδή.

Και κάτι ακόμα: οι στριπτιζέζ αφιερώνουν στη δουλειά τους μακράν λιγότερες ώρες απ' όσο οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους.



himaira
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

«Απαλλάχθηκε» των κατηγοριών ο Πρώτος Γάτος της Βρετανίας

Posted: 16 Nov 2011 01:56 PM PST



Η βρετανική κυβέρνηση παρείχε επισήμως στήριξη στον Λάρι
, τον γάτο της Ντάουνινγκ Στριτ, παρά τα δημοσιεύματα ότι εθεάθη ποντίκι στη διάρκεια δείπνου που παρέθεσε ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.


«Ο Λάρι δίνει μεγάλη χαρά σε πολλούς ανθρώπους» δήλωσε εκπρόσωπος του Κάμερον ως απάντηση στις εκκλήσεις να...πάρει πόδι ο Πρώτος Γάτος.

Η Daily Mail έγραψε τη Δευτέρα ότι ένα ποντίκι εθεάθη πρόσφατα σε δείπνο με προσκεκλημένους υπουργούς.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος τον Φεβρουάριο πήρε στην πρωθυπουργική κατοικία τον Λάρι με «αποστολή» να αντιμετωπίσει το μόνιμο πρόβλημα με τα τρωκτικά, δήλωσε στις αρχές του χρόνου ότι ο Λάρι είναι «επιτυχημένος κυνηγός ποντικών» κι έχει πιάσει ποντίκια τρεις φορές από τον Μάιο του 2010 που ανέλαβε δράση.



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Με εξαφάνιση απειλούνται τα 3/4 των καρχαριών

Posted: 16 Nov 2011 01:50 PM PST

Μόνο ένα ελάχιστο... ποσοστό –κάτω του 1%- των καρχαριών
του Ατλαντικού προστατεύεται επαρκώς, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με νέα έκθεση, τα ¾ κινδυνεύουν με εξαφάνιση.



Σε αυτό το πλαίσιο, αξιωματούχοι 48 αλιευτικών κρατών του Ατλαντικού συναντιούνται στην Κωνσταντινούπολη αυτή την εβδομάδα για να συζητήσουν πώς θα προστατέψουν τους καρχαρίες και άλλα μεγάλα ψάρια, όπως ο κιτρινόπτερος τόνος και ο ξιφίας.



Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που συμμετέχουν στη σύνοδο της Διεθνούς Επιτροπής για τη Διατήρηση του Τόνου του Ατλαντικού (Iccat) πιέζουν απαγόρευση αλιείας των καρχαριών Λάμνα και των λείων καρχαριών, που αντιμετωπίζουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο.



Παράλληλα ζητούν την επιβολή ποσοστώσεων αλιείας για άλλα είδη.



Παρά τη σοβαρότητα του προβλήματος, τα μέλη της Iccat έχουν θεσπίσει μέχρι σήμερα μέτρα προστασίας για πολύ συγκεκριμένα είδη καρχαριών, όπως ο σφυροκέφαλος και ο μεγαλομάτης αλωπίας.



Αυτό σημαίνει ότι αν και ορισμένα κινδυνεύουν με εξαφάνιση, δεν υπάρχουν ανώτατα όρια αλιείας για τα 15 είδη καρχαριών του Ατλαντικού.



Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις ελπίζουν ότι η συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη θα συνεχίσει τις προσπάθειες που διεξάγονται το τελευταίο διάστημα για την προστασία τους.



Ενδεικτικά αναφέρεται ότι την περασμένη εβδομάδα η Ευρωπαϊκή Ένωση απαγόρευσε την αλιεία των καρχαριών Λάμνα στη Μεσόγειο και τον Ατλαντικό, ενώ τη Δευτέρα ο Λευκός Οίκος ενέκρινε την προετοιμασία διεθνούς συμφωνίας συνεργασίας για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πόσο χρονών είναι αυτή η κοπέλα;

Posted: 16 Nov 2011 01:45 PM PST




Αυτή είναι η Masako Mizutani. Μπορείτε να μαντέψετε την ηλικία της
; Η απάντηση είναι στο τέλος του θέματος.










Η Masako Mizutani είναι 43 ετών.
Έχει μια κόρη 20-χρονών. Η γυναίκα ξοδεύει περίπου 5 ώρες κάθε μέρα για τη φροντίδα της επιδερμίδας της.

xsefoto


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

η αγαπημένη του George Clooney

Posted: 16 Nov 2011 01:39 PM PST

Τα πέταξε όλα έξω η αγαπημένη του George ClooneyΗ Stacy Keibler είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον George
Clooney με κάθε τρόπο! Η 32χρονη πρώην παλαιστής, είναι ενθουσιασμένη με τον διάσημο ηθοποιό και κάνει τα πάντα ώστε να τον ευχαριστήσει.

Ένα απ΄αυτά είναι να του υπενθυμίζει συνεχώς τι έχει δίπλα του! Πώς; αναδεικνύοντας τα κάλλη της.

Το ζευγάρι πήγε μαζί στην πρεμιέρα του Clooney για την ταινία «Descendants» και αντί ο κόσμος να προσέχει τον 50χρονο ηθοποιό, «καρφώθηκε» στο καυτό ντεκολτέ της αγαπημένης του.



Μια λάθος κίνηση της Keibler και παραλίγο θα είχαμε αποκαλυπτήρια! Μέχρι τον αφαλό της έφτανε το άνοιγμα του φορέματος.


Ομολογουμένως εντυπωσιακή η Keibler, η οποία επέλεξε να συνδυάσει το καταπληκτικό μπεζ φόρεμα της, με χτένισμα εποχής και κατακόκκινο κραγιόν που είναι must φέτος στο μακιγιάζ.

Για τον Clooney μην μας ρωτήσετε! Τι να κάνει ο άνθρωπος; την καμάρωνε!



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ονειρεύεται τελικό Ελλάδα-Πορτογαλία ο Σάντος

Posted: 16 Nov 2011 01:33 PM PST

Την επιθυμία του να βρεθεί η Ελλάδα... αντιμέτωπη με την Πορτογαλία
στον τελικό του Euro 2012, όπως συνέβη και σ' αυτόν του 2004, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Φερνάντο Σάντος.

«Θα ήταν το καλύτερο σενάριο...Σίγουρα θα μου άρεσε πολύ να βρεθεί η Ελλάδα με την Πορτογαλία στον τελικό. Δεν θα μου άρεσε να βρεθούμε αντιμέτωποι από τον α' γύρο», είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ant-1» της Πορτογαλίας.

Εν συνεχεία μιλώντας για τη χθεσινή ήττα από την Ρουμανία, η οποία ήταν η πρώτη επί ημερών του στην Εθνική, ανέφερε: «Ήταν μια εντελώς νέα ομάδα, τα παιδιά πήραν πολλές εμπειρίες, όμως το σχήμα δεν λειτούργησε καλά».


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Το πρώτο διαζύγιο στην Ελλάδα μέσω facebook!

Posted: 16 Nov 2011 01:26 PM PST

Το facebook έφερε το πρώτο διαζύγιο στην Ελλάδα. Το ζευγάρι
, γονείς δύο παιδιών έλυσε τα δεσμά του γάμου του καθώς η σύζυγος... έκρυβε από τον άντρα της τον «πονηρό» λογαριασμό που είχε δημιουργήσει στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ύστερα από οκτώ χρόνια γάμου το ζευγάρι έφτασε στις δικαστικές αίθουσες διεκδικώντας κατ' αντιδικία το διαζύγιό του λόγω δημιουργίας προφίλ της συζύγου στο facebook χωρίς την έγκριση του άντρα της. Μάλιστα ο απατηθείς σύζυγος πληροφορήθηκε την εν λόγω ιστοσελίδα και την ύπαρξη φωτογραφιών και στοιχείων της γυναίκας του στο facebook από ένα συνάδερφό του στο γραφείο.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Έπεσε από δέντρο και σκοτώθηκε...

Posted: 16 Nov 2011 01:20 PM PST

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 67χρονη γυναίκα από το Ευπάλιο Φωκίδας...
Η άτυχη γυναίκα είχε πάει χθες το μεσημέρι με τον άντρα της... στο κτήμα τους για να κλαδέψουν τα δέντρα.



Κατά την διάρκεια του κλαδέματος έπεσε από ένα δέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από εκεί στον Άγιο Ανδρέα Πατρών, δυστυχώς όμως δεν άντεξε στα τραύματά της και υπέκυψε λίγη ώρα μετά.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Έχετε οργασμό ενώ κοιμάστε;

Posted: 16 Nov 2011 01:12 PM PST

Έχετε οργασμό ενώ κοιμάστε;Μπορεί ένα σεξουαλικό όνειρο να προκαλέσει οργασμό στον ύπνο μας;
Είναι φυσιολογικό ή έχει σχέση με τις φαντασιώσεις που έχουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας;

Οι Νυχτερινοί οργασμοί, μερικές φορές αναφέρονται και ως υγρά όνειρα, και μπορούν να συμβούν σε άνδρες και σε γυναίκες, συνήθως κατά τη διάρκεια του ύπνου REM. Αυτό είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο που λαμβάνει χώρα σε όλη τη ζωή μας.

Οι αρχαίοι Εβραίοι κάποιον που είχε οργασμό στον ύπνο του, είχαν την υποχρέωση να του κάνουν τελετουργικό μπάνιο για τον "καθαρισμό" του. Την ακούσια εκσπερμάτωση του την ονόμαζαν "μόλυνση", και θεωρούσαν οτι κάνει τον άνδρα "ακάθαρτο" (Βίβλος).



Δεν είχαν ανάλογη άποψη για τις γυναίκες, δεδομένου ότι οι γυναίκες δεν εκσπερματώνουν εμφανώς "τίποτα" οπότε κανείς δεν έδωσε ποτέ σημασία στους αυθόρμητους και νυχτερινούς οργασμούς τους.



Οι ψυχίατροι στο παρελθόν πίστευαν ότι οι νυχτερινοί οργασμοί αποτελούσαν νευρολογική διαταραχή. Σήμερα, οι απόψεις αυτές έχουν εγκαταληφθεί και οι οργασμοί κατά τη διάρκεια του ύπνου θεωρούνται μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού στα σεξουαλικά όνειρα. Μπορεί να είναι συνέχεια των φαντασιώσεων κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά μπορεί και να μη συμβαίνει αυτό. Αποτελούν ένδειξη σεξουαλικής υγείας και αντισταθμίζουν τη σεξουαλική αποχή.



Οι ακούσιοι οργασμοί σχεδόν πάντα συνοδεύονται από σεξουαλικά όνειρα, ειδικά στους άνδρες. Αυτό συμβαίνει γιατί οι αναστολές μας κατά τη διάρκεια του ύπνου εξαφανίζονται αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία μας! Οι γυναίκες συνήθως φτάνουν σε οργασμό πολύ πιο γρήγορα στον ύπνο τους από ό,τι όταν είναι ξύπνιες.



Με λίγα λόγια, ο οργασμός κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι μια φυσιολογική λειτουργία του ανθρώπινου σώματος που δεν υποκαθιστά αλλά συμπληρώνει τη σεξουαλική υγεία.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Βρήκε νεκρό πουλί μέσα στη σαλάτα του

Posted: 16 Nov 2011 01:02 PM PST

Βρήκε νεκρό πουλί μέσα στη σαλάτα τουΜια τρίχα ή ένα έντομο είναι τα πιο συχνά... ανεπιθύμητα πράγματα που μπορεί
να βρει κανείς στη σαλάτα του. Ένα νεκρό πουλί σε προχωρημένη αποσύνθεση όμως είναι κάτι που δεν βρίσκεις κάθε μέρα μέσα στο φαγητό σου.

Ο Βρετανός Πολ Στρίτερ αγόρασε μια έτοιμη σαλάτα από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Αγγλίας (Τesco), την οποία σέρβιρε στα παιδιά και τη σύντροφό του κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Όπως είπε στο BBC ο ίδιος, βρισκόταν στην κουζίνα όταν άκουσε την κοπέλα του να ουρλιάζει. Όταν έτρεξε να δει τι συνέβη, είδε την γυναίκα και τα δυο του παιδιά να κοιτούν έντρομα ένα μικρό, νεκρό πουλί που βρισκόταν στο πιάτο της.

«Δεν ήξερα τί να κάνω. Ανησύχησα για την υγεία των παιδιών μου γιατί είχαν ήδη φάει λίγο από τη σαλάτα, μέσα στην οποία υπήρχε το σκελετωμένο κουφάρι που ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση», πρόσθεσε ο Στρίτερ.

Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, δήλωσαν απογοητευμένοι από το περιστατικό, το οποίο είναι πλήγμα για την ποιότητα των προϊόντων τους και επισήμαναν ότι απολογήθηκαν στον πελάτη.






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τηλεπαιχνίδι του ΒΒC κόβεται μετά από 18 χρόνια

Posted: 16 Nov 2011 12:57 PM PST

Τηλεπαιχνίδι του ΒΒC «κόβεται» μετά από 18 χρόνια Το ΒΒC επιβεβαίωσε πως η εκπομπή... «Shooting Stars» κόβεται μετά
από 18 χρόνια. Φαίνεται πως το show έπεσε «θύμα» των περικοπών που κάνει το κανάλι τους τελευταίους μήνες.

«Στο μέλλον θα υπάρχει λιγότερος χώρος στο BBC2 για ψυχαγωγικά shows. Δυστυχώς το Shooting Stars δεν θα επιστρέψει από τη νέα χρονιά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παρουσιαστές για όσα έκαναν για το κανάλι όλα αυτά τα χρόνια», ανακοίνωσε εκπρόσωπος του BBC.

«Το BBC έκοψε το Shooting Stars» ήταν το σύντομο μήνυμα του Bob Mortimer, ενός εκ των δύο παρουσιαστών του τηλεπαιχνιδιού στο Twitter, ενώ λίγο αργότερα αρκετοί διάσημοι έδειξαν την απογοήτευσή τους για το γεγονός στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Το «Shooting Stars» τα τελευταία δύο χρόνια είχε κατά μέσο όρο ένα με ενάμισι εκατομμύριο τηλεθεατές.



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ένα σπίτι για πεταλούδες

Posted: 16 Nov 2011 12:49 PM PST

Τι πιο όμορφο και σπάνιο από τα χρώματα στα φτερά μια μικρής πεταλούδας.
.. Την απαράμιλλη γοητεία και την προσεγμένη στα χρώματα λεπτομέρεια του συγκεκριμένου εντόμου εκτίμησαν οι ιδρυτές του «Butterfly House» που βρίσκεται στο Μιζούρι των Η.Π.Α. και αποτελεί τμήμα των περίφημων Βοτανικών Κήπων της περιοχής.







Στο κέντρο της κατασκευής, σε μια θολωτή γυάλινη αίθουσα ζουν 80 διαφορετικά είδη πεταλούδας από όλο τον κόσμο.







Το εντυπωσιακό τοπίο συμπληρώνουν τα τροπικά φυτά και οι τεχνητές λιμνούλες, τα οποία βοηθούν στην ανάπτυξη της πεταλούδας, σε ένα περιβάλλον που μοιάζει πολύ με το φυσικό της. Επιπλέον, τα φυτά είναι ειδικά επιλεγμένα, ώστε να δημιουργούν τον ιδανικό βιότοπο για τη φιλοξενία των πεταλούδων.







Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια απλοϊκή κάμπια να μεταμορφώνεται σε εντυπωσιακή πεταλούδα. Επίσης, μπορούν να παρακολουθήσουν ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 17 λεπτών για τη συμπεριφορά των εν λόγω εντόμων.







Το «Butterfly House» είναι ένα μέρος όπου μπορούμε να δούμε και να αισθανθούμε την ομορφιά και το θαύμα της φύσης, τη γέννηση και την εξέλιξη ενός εντόμου τόσο μικρού, που όμως κρύβει μέσα του κάτι πολύ μεγάλο, το μεγαλείο της ζωής...


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

H Victoria ζητάει εκπτωτική κάρτα σε σουπερμάρκετ

Posted: 16 Nov 2011 12:41 PM PST


Φαίνεται πως η Victoria Beckham προσέχει τα λεφτά τη
ς...

όπως και οι κοινοί θνητοί, αφού ζήτησε από το σωματοφύλακά της να πάρει μια κάρτα έκπτωσης 25 τοις εκατό από σουπερμάρκετ στο Χόλιγουντ. Μια υπάλληλος του καταστήματος είπε στη Daily Star, «Η Victoria ζήτησε από το σωματοφύλακά της να δώσει τα στοιχεία του σε μια υπάλληλο, έτσι ώστε να μπορέσει να βγάλει μια εκπτωτική κάρτα. Η Victoria ήταν στο σουπερμάρκετ το σαββατοκύριακο και αγόρασε pretzels με φυστικοβούτυρο και χαρτί τουαλέτας».

Ένας άλλος υπάλληλος είπε, «Χαρήκαμε πάρα πολύ που την είδαμε στο κατάστημα. Όλο το προσωπικό τρελάθηκε. Ήταν πολύ καλή και πολύ προσγειωμένη. Σοκαριστήκαμε όταν ζήτησε την εκπτωτική κάρτα, αλλά είναι ωραίο να βλέπεις ότι είναι φυσιολογική σαν όλους τους άλλους. Πέφταμε κάτω από τα γέλια, γιατί θα μπορούσε να αγοράσει όλο το μαγαζί με τη μία».

24wro


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Νέα Σμύρνη και Μαρούσι

Posted: 16 Nov 2011 12:39 PM PST

Σε συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών σε Νέα Σμύρνη και Μαρούσι..
.

προχώρησε χθες η αστυνομία σε διάστημα λίγων ωρών.Κατά την πρώτη περίπτωση, απογευματινές ώρες στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, συνελήφθη ένας Αλβανός ηλικίας 33 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης καθώς και για εγκατάσταση παράνομου εργαστηρίου νοθεύσεως και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.



Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη την ώρα που προσπαθούσε να μπει σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να επεξεργαστεί ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.



Εκεί η αστυνομία προχώρησε σε κατάσχεση 10.308 γραμμαρίων ηρωίνης, 0,5 γραμμαρίων κοκαΐνης, 45.800 γραμμαρίων σκόνης άγνωστης χημικής σύνθεσης, 1.270 ευρώ, μίας ηλεκτρονικής ζυγαριάς ακριβείας, 2 κινητών και ενός πλήρους εξοπλισμού εργαστηρίου νόθευσης - επανασυσκευασίας ηρωίνης.



Τις βραδινές ώρες, στην περιοχή του Αμαρουσίου, συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 31 και 25 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και για την εγκατάσταση παράνομης καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης.



Κατασχέθηκαν 16 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, έξι γλάστρες με έξι φυτά κάνναβης, τρία αεροβόλα, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

O ιδρώτας αναστατώνει

Posted: 16 Nov 2011 12:32 PM PST


http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/2164dbfdab3e0396dbbf446c2e080b19_M.jpg?t=943912800Μια νέα έρευνα έρχεται να αποθεώσει μια ουσία στον ανδρικό ιδρώτ
\
ως ένα από τα μεγαλύτερα διεγερτικά.

Αν σκεφτόσαστε πως η μυρωδιά ενός άνδρα είναι ικανή να σας αναστατώσει τότε είστε η επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων μιας νέας έρευνας του πανεπιστημίου του Berkeley της California των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μια νέα, λοιπόν, μελέτη έρχεται να αποδείξει (ξανά, καθώς πολλές έρευνες στο παρελθόν έχουν διεξαχθεί) πως η ουσία-στεροειδές ανδροσταδιενόνη που περιέχεται στον ανδρικό ιδρώτα διεγείρει το γυναικείο μυαλό και είναι αυτή ακριβώς που θα βγάλει το κτήνος από μέσα σας. Αντίστοιχα, η ίδια μελέτη κατέδειξε πως η ουσία που διεγείρει το ανδρικό μυαλό στη γυναίκα είναι η εστατετραενόλη, στενός συγγενής των οιστρογόνων. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Για να μην αρχίσετε να ψεκάζεστε με διάφορα σκευάσματα στεροειδών για να προκαλέσετε «ταραχή» σκεφτείτε το πολύ απλό παράδειγμα. Έχετε δει και ίσως μυρίσει πολλούς ιδρωμένους άνδρες, ποιοι όμως σας αναστατώνουν; Φυσικά αυτοί που έχουν όλο το «πακέτο», οπότε η μυρωδιά απλά λειτουργεί επιπρόσθετα στην όλη διαδικασία διέγερσης των αισθήσεων.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Τα κοσμήματα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ πριν πουληθούν στη Νέα Υόρκη, και όλα όσα κρύβουν...

Posted: 16 Nov 2011 12:25 PM PST

http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/Afieromata/article1496892.ece/ALTERNATES/w460/Liz+1.jpgΟι δύο γάμοι της Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον.
..

είναι γεμάτοι αγάπη, πάθη, κουτσομπολιά, σκάνδαλα και κοσμήματα. 80 από αυτά, της ανεκτίμητης συλλογής της, εκτίθενται αυτή τη στιγμή στο Παρίσι, στο πλαίσιο μιας τελευταίας έκθεσής τους σε διάφορες πόλεις, με τελικό προορισμό την Νέα Υόρκη, όπου θα δημοπρατηθούν τον Δεκέμβριο. Διαβάστε όσα κρύβουν πίσω από την λάμψη τους.

Ο Ρίτσαρντ Μπάρτον (που είχε πριν παντρευτεί 5 φορές) ήταν ο Νο 5 και Νο 6 σύζυγος της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, για τον οποίο χώρισε τον τραγουδιστή Έντι Φίσερ. Η σχέση τους ξεκίνησε στα γυρίσματα της ταινίας "Κλεοπάτρα" και διέκοψε όποιο δεσμό είχαν οι δυο τους με προηγούμενους συντρόφους. Ο έρωτας τους συχνά περιγραφόταν από τις εφημερίδες και τα περιοδικά, ως δύο τίγρεις κλεισμένες σε ένα κλουβί...







Παντρεύτηκαν το 1964 και έγιναν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του αιώνα. Το 1974 μετά από 10 θυελλώδη χρόνια γάμου, πήραν διαζύγιο. Δεκαέξι μήνες αργότερα ξαναπαντρεύτηκαν. Όταν τον Φεβρουάριο του 1976 ο Ρίτσαρντ Μπάρτον άρχισε να μην ελέγχει πια το ποτό, δεν αποτέλεσε είδηση το δεύτερο διαζύγιό τους. Τα κοσμήματα, μπορεί να μην κατάφεραν να φέρουν την αιώνια ευτυχία στο ζευγάρι, σίγουρα, όμως, έκαναν την Τέιλορ να λάμπει από χαρά. Της έκανε δώρο κοσμήματα για οποιοδήποτε λόγο, ακόμα και γιατί ήταν Τρίτη...



Στο βιβλίο της "Η Ερωτική Μου Σχέση με τα Κοσμήματα" (My Love Affair with Jewelry") περιγράφει πώς απέκτησε κάθε ένα από τα κοσμήματα της.



Ένα από τα πιο ξεχωριστά αποκτήματα της, ήταν η "La Pelegrina" του 16ου αιώνα, ένα από τα πιο συμμετρικά και καλοσχηματισμένα μαργαριτάρια στον κόσμο, που της είχε χαρίσει ο Ρίτσαρντ Μπάρτον την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το 1969, φορεμένο από τις Βασίλισσες της Ισπανίας, Μαργαρίτα και Ίζαμπελ.



Ο Μπάρτον το αγόρασε σε δημοπρασία 37.000 δολάρια, ενώ η αξία του σήμερα εκτιμάται στα 2-3 εκατομμύρια δολάρια.







Επειδή ο Μπάρτον λάτρευε τα ιστορικά αντικείμενα, το 1972 απέκτησε το περίφημο μενταγιόν με διαμάντια Ταζ Μαχάλ για τα 40ά γενέθλια της Τέιλορ. Ιστορική ήταν και η αγορά του που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο JFK επειδή το ζευγάρι δεν προλάβαινε. Αφού το αγόρασε, ο Μπάρτον δήλωσε χαρακτηριστικά: "Θα προτιμούσα να της αγόραζα το ίδιο το Ταζ Μαχάλ, αλλά η μεταφορά θα κόστιζε πολύ".



Το διαμάντι σε σχήμα καρδιάς σχετίζει με τον θρύλο του σουλτάνου Σαχ Τζαχάν που έχτισε το Ταζ Μαχάλ στη μνήμη της συζύγου του που πέθανε στη γέννα. Πάνω στο μενταγιόν αναγράφεται στα περσικά: "Για την αγαπημένη μου Μαχάλ". Και σε αυτή την περίπτωση ο Καρτιέ το έδεσε με χρυσό, διαμάντια και ρουμπίνια, αντικαθιστώντας το αυθεντικό μεταξωτό κορδόνι, και σήμερα εκτιμάται γύρω στα 300.000 με 500.000 δολάρια.



Όταν ο τρίτος σύζυγος της Τέιλορ, Μάικ Τοντ, της έκανε δώρο ένα σετ από ρουμπινένιο περιλαίμιο με αντίστοιχα σκουλαρίκια και βραχιόλι, η Τέιλορ "ήταν τόσο, μα τόσο χαρούμενη που έπεσε στην πισίνα φορώντας όλα τα κοσμήματα και άρχισε να κάνει γύρους", λέει ο ειδικός του οίκου Κρίστις, Ραούλ Καντακιά.



Ένα από τα πολυέξοδα δώρα που δέχτηκε η Λιζ Τέιλορ ήταν το διαμάντι των 33,18 καρατίων σε δαχτυλίδι από πλατίνα, το οποίο έμεινε γνωστό ως "Το Δαχτυλίδι Ελίζαμπεθ Τέιλορ".



"Η Τέιλορ αναφερόταν σε αυτό ''το μωρό μου'' και το φορούσε όσο περισσότερο και συχνότερα μπορούσε" εξηγεί ο Καντακιά. Ο Μπάρτον το είχε αγοράσει έναντι 305.000 δολαρίων το 1968, αλλά ο σημερινός αγοραστής πρέπει να δώσει τουλάχιστον 2,3 με 2,5 εκατομμύρια δολάρια

Σε ένα από τα charm bracelets, μαζί με τα ζώδια των παιδιών της, ξεχωρίζει ένας σκορπιός, το ζώδιο του Μπάρτον.



"Ποτέ, ποτέ δεν θεωρούσα τα κοσμήματα μου τρόπαια. Είμαι εδώ για να τα φροντίζω και να τα αγαπώ. Όταν πεθάνω και δοθούν σε δημοπρασία, εύχομαι όποιος τα αγοράσει να τους προσφέρει ένα πραγματικά καλό σπίτι".



Τα κορυφαία 80 κοσμήματα της συλλογής της Ελίζαμπεθ Τέιλορ εκτέθηκαν πρώτα στη Γενεύη, βρίσκονται τώρα στο στο Παρίσι και στη συνέχεια θα εκτεθούν στο Χονγκ Κονγκ, το Ντουμπάι, το Λος Αντζελες, το Λονδίνο και στη Μόσχα, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ίδρυμα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ για το AIDS.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Εντοπίστηκε σφαίρα σε θωρακισμένο παράθυρο του Λευκού Οίκου

Posted: 16 Nov 2011 12:18 PM PST


Όπως ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία της αστυνομίας που είναι
επιφορτισμένη...

με την ασφάλεια του Μπαράκ Ομπάμα, εντοπίστηκε μία σφαίρα σφηνωμένη σε ένα θωρακισμένο παράθυρο του Λευκού Οίκου, ενώ ένα ακόμη βλήμα εντοπίστηκε κοντά στην κατοικία του προέδρου των ΗΠΑ.



"Στις 11 Νοεμβρίου 2011 περίπου στις 21:00 η αστυνομία των εθνικών πάρκων και οι αστυνομικοί της Secret Service τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού όταν.....


ακούστηκαν πυροβολισμοί", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Secret Service.



Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το σημείο απ' όπου ακούστηκαν οι πυροβολισμοί βρίσκεται περίπου 600 με 700 μέτρα νότια του Λευκού Οίκου.




Όμως μόλις σήμερα το πρωί "εντοπίστηκαν οι ζημιές σε ένα εξωτερικό παράθυρο του Λευκού Οίκου. Μία σφαίρα σταμάτησε στο θωρακισμένο τζάμι του εξωτερικού παραθύρου", υπογράμμισε ο ίδιος.




"Μία ακόμη σφαίρα βρέθηκε έξω από τον Λευκό Οίκο. Αυτές οι ζημιές δεν έχουν συνδεθεί επισήμως με το συμβάν της Παρασκευής, ενώ συνεχίζεται ο έλεγχος στο εξωτερικό του Λευκού Οίκου", πρόσθεσε.




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Νύχια που μπορούν να σκοτώσουν

Posted: 16 Nov 2011 12:11 PM PST

Νύχια που μπορούν να σκοτώσουνΜε νύχια φονικό όπλο εμφανίστηκε.
..

η Lady Gaga την ώρα που έβγαινε από το ξενοδοχείο της στο Λονδίνο.

Μέχρι τώρα η εκκεντρική τραγουδίστρια λάμβανε σχόλια για τις περίεργες εμφανίσεις της ενώ το απίστευτο είναι ότι αυτήν τη φορά το ντύσιμό της ήταν αρκετά σοβαρό από άλλες φορές.



Πάντως οι θαυμαστές της δεν φοβήθηκαν τα τρομακτικά της νύχια και φωτογραφήθηκαν μαζί της.



























KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές