Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Ελπίδες για εμβόλιο κατά του AIDS. [ΒΙΝΤΕΟ]

Posted: 30 Nov 2011 09:06 PM PST

Εναν σημαντικό μηχανισμό τον οποίον χρησιμοποιεί ο ιός ΗΙV του ΑΙDS προκειμένου να ξεφεύγει από τις άμυνες του ανθρώπινου οργανισμού, αναπαρήγαγαν στο εργαστήριο βρετανοί ερευνητές. Το νέο επίτευγμα πιστεύεται ότι αλλάζει τις προοπτικές σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού εμβολίου για το ΑΙDS[ΒΙΝΤΕΟ]...





Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στους οποίους ανήκει η έρευνα, ελπίζουν ότι το νέο εύρημα θα τους επιτρέψει να μετατρέψουν ένα από τα ισχυρά «χαρτιά» του ιού σε «αχίλλειο πτέρνα» του έτσι ώστε να φθάσει γρήγορα η ημέρα κατά την οποία θα αποτελεί γεγονός ένα εμβόλιο που θα προσφέρει ισχυρή προστασία από τον ΗΙV.



Οι επιστήμονες, με επικεφαλής των καθηγητή Οργανικής Χημείας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Μπεν Ντέιβις, δημιούργησαν συνθετικές εκδόσεις του «καμουφλάζ» που χρησιμοποιεί ο ιός ώστε να μη γίνεται αντιληπτός από το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου. Πιστεύουν ότι η μελλοντική έγχυση των συνθετικών μορίων σε ασθενείς θα διδάσκει το ανοσοποιητικό σύστημά τους να αναγνωρίζει και να εξουδετερώνει τον ΗΙV.



Υποψήφια εμβόλια που βασίζονται σε αυτή τη λογική βρίσκονται ήδη σε διαδικασία αξιολόγησης μέσα από πειράματα σε ζώα και ελπίζεται ότι οι πρώτες κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους θα ξεκινήσουν σε δύο χρόνια. Η έρευνα του καθηγητή Ντέιβις και των συνεργατών του αποτελεί επιτυχημένο παράδειγμα του πεδίου της «συνθετικής βιολογίας». Οι επιστήμονες του πεδίου προσπαθούν να αναδομούν φυσικά μόρια τροποποιώντας τα ελαφρώς έτσι ώστε να αποτελέσουν «όπλα» στην ιατρική.



Ο ιός ΗΙV προσδένεται στα Τ- κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος ώστε να τα μολύνει χρησιμοποιώντας ένα μόριο της επιφανείας του που ονομάζεται γλυκοπρωτεΐνη 120 (GΡ-120). Αν και τα περισσότερα «συστατικά» της GΡ-120 μεταλλάσσονται με ταχείς ρυθμούς ώστε να διαφεύγουν του ανοσοποιητικού συστήματος, ένα εξ αυτών, το αποκαλούμενο «σιωπηλό πρόσωπο», παραμένει πάντοτε το ίδιο. Ωστόσο το «σιωπηλό πρόσωπο» είναι... αόρατο από το ανοσοποιητικό σύστημα καθώς είναι καλυμμένο με σάκχαρα τα οποία είναι δύσκολο να αναγνωριστούν από τα αντισώματα του οργανισμού. «Πρόκειται για έναν "αόρατο μανδύα" που χρησιμοποιεί ο ιός ώστε να καμουφλάρεται» εξήγησε ο καθηγητής Ντέιβις στους «Τimes».



Τα περισσότερα άτομα που μολύνονται με τον ΗΙV δεν παράγουν αντισώματα ενάντια στο «σιωπηλό πρόσωπο». Ωστόσο αποκαλύφθηκε σε ασθενή ένα μόνο αντίσωμα, το το 2G12, το οποίο αναγνωρίζει τον «αόρατο μανδύα» του ιού. Εργαστηριακά τεστ έδειξαν ότι το 2G12 προσδένεται σε αυτά τα συνθετικά μόρια, γεγονός που μαρτυρεί ότι μπορεί να ενεργοποιήσει τον οργανισμό για να παραγάγει αντισώματα ενάντια στον ιό.



Οπως είπε ο δρ Ντέιβις «κάναμε τα πάντα σε επίπεδο χημείας. Δημιουργήσαμε δομές που μοιάζουν με το "σιωπηλό πρόσωπο" και ελπίζουμε ότι θα επιτύχουμε ανοσολογική απόκριση. Μετατρέπουμε την ασπίδα του ιού σε "αχίλλειο πτέρνα" του. Αν μπορέσουμε να φτιάξουμε μια δομή που θα προκαλεί παραγωγή αντισωμάτων ενάντια στο "σιωπηλό πρόσωπο",θα επιτύχουμε ίσως να αναπτύξουμε εμβόλιο για τον ΗΙV».



Αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται περί τις 30 ελαφρώς διαφορετικές συνθετικές εκδοχές του «σιωπηλού προσώπου» σε κουνέλια προκειμένου να προσδιοριστεί αν- και ποια- από αυτά τα μόρια προάγουν την παραγωγή αντισωμάτων. Τα πρώτα αποτελέσματα των πειραμάτων αναμένονται σε τρεις με έξι μήνες. «Μόλις ένα από αυτά τα συνθετικά μόρια που δοκιμάζουμε δείξει ότι μπορεί να εξουδετερώσει τον ιό,ευελπιστούμε ότι μέσα σε δύο χρόνια θα περάσει σε δοκιμές σε ανθρώπους» κατέληξε ο καθηγητής Ντέιβις.

.

Ο ιός HIV στο μικροσκόπιο

Ερευνητές του UC Davis University στην California κατάφεραν να κινηματογραφήσουν με υπερευαίσθητα μικροσκόπια τον ιό ΗΙV (διαμέτρου 1/10000 του χιλιοστού), τη στιγμή που μολύνει τα κύτταρα του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος.

Tο φθορίζον πράσινο σωματίδιο είναι ο ιός ΗΙV που κινείται προς την κατεύθυνση ενός υγιούς κυττάρου, το οποίο τελικά μολύνει με το γενετικό υλικό του.







πηγή: Τhe Τimes


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Παρίστανε το 14χρονο κορίτσι για να κάνει cyber sex με ανήλικα!

Posted: 30 Nov 2011 09:04 PM PST



Ένας παιδόφιλος από τη Γλασκόβη της Σκοτίας καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκισης επειδή συστηνόταν στο Διαδίκτυο ως 14χρονο ομοφυλόφιλο κοριτσάκι για να κάνει cyber sex με ανήλικα!
Ο Barry McCluskey, ο οποίος είναι και πατέρας δύο αγοριών, ομολόγησε την ενοχή του για τις ανήθικες πράξεις στις οποίες επιδιδόταν από τον Μάρτιο του 2003 μέχρι τον Αύγουστο που μας πέρασε.


Ο πρώην νοσοκόμος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Clare» και προσπαθούσε να «ψαρέψει» τα θύματά του, οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονταν από τα 9 έως τα 15 έτη, σε διάφορα chat rooms.
Σε μια περίπτωση ζήτησε από μια 14χρονη κοπελίτσα να τρίψει το στήθος της και να σκύψει μπροστά στην webcam. «Τρία ακόμα βίντεο και θα φύγω από τη ζωή σου», είπε στο κορίτσι.

Επίσης, ο 40χρονος εκβίαζε τα άτομα με τα οποία μιλούσε, καθώς τους έλεγε πως θα δημοσιεύσει σε άλλα sites τα γυμνά τους video ή ότι θα αυτοκτονήσει αν δεν κάνουν ό,τι τους λέει.

himaira
Κανε Like και εσύ!!


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Έσφαξαν 3χρονο αγοράκι και πυροβόλησαν στο κεφάλι τον πατέρα του.

Posted: 30 Nov 2011 09:01 PM PST

Συγκλονίστηκαν ακόμη και οι αστυνομικοί μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρυσαν χθες .Μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο χωριό Πλατύ Μεσσηνίας, βρήκαν...

έναν άνδρα νεκρό και δίπλα του σφαγμένο το μόλις τριών χρονών αγοράκι του.
Ο πατέρας είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. Το τραύμα ήταν διαμπερές και πιθανότατα ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ακριβώς δίπλα του κείτονταν νεκρό το μόλις τριών ετών αγοράκι του. Είχε βαθύ τραύμα στον λαιμό του...
Το τραγικό αυτό γεγονός αποκαλύφθηκε όταν οδηγός που περνούσε από το σημείο, είδε το αυτοκίνητο να επιπλέει στα νερά του καναλιού του ποταμού Πάμισου και ειδοποίησε την αστυνομία.
Ο νεκρός έμενε στο Πλατύ Μεσσηνίας και περιστασιακά ήταν αναβάτης σε ιπποδρομίες που γίνονται στην περιοχή. Όπως λένε οι πληροφορίες, η βάση του 35χρονου ήταν το Πλατύ αλλά μετακινούνταν συχνά για εβδομάδες και σε άλλες περιοχές όπου έβρισκε δουλειά.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας ο άτυχος πατέρας είχε κλείσει ραντεβού στο σημείο και οι δράστες προκειμένου να τον εκβιάσουν για κάποιο λόγο, χρησιμοποίησαν το 3χρονο αγγελούδι το οποίο και στο τέλος έσφαξαν.Ο άτυχος πατέρας ζούσε μαζί με την οικογένειά του και είχε άλλο ένα αγοράκι 11 ετών


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Youtube, Πώς να ενεργοποιήσεις από τώρα τη νέα εμφάνιση!

Posted: 30 Nov 2011 08:53 PM PST


Το Youtube πήρε με τη σειρά του τη σκυτάλη από το Gmail και, ως παιδί της Google, αλλάζει και αυτό εμφάνιση. Το νέο look θα κάνει το Youtube να εστιάζει περισσότερο στις προτιμήσεις σας και μας αρέσει πολύ! Διαβάστε πως μπορείτε να έχετε από σήμερα τη νέα εμφάνιση.
:PΤο μικρό hack έφερε στην επιφάνεια μέσω του προφίλ του στο Google+ (που αλλού ) ο Moritz Tolxdorff, ΙΤ Administrator στην εταιρεία RWE IT Gmbh. Ακολουθήστε κατά γράμμα τα παρακάτω βήματα και ενεργοποιήστε πολύ εύκολα το ανανεωμένο Youtube....

Διαδικασία:1. Μπείτε στο YouTube.
2.1. Σε Chrome πατήστε Ctrl+Shift+J ή δεξί κλικ στη σελίδα και επιλέξτε "Επιθεώρηση στοιχείου". Στη συνέχεια κάντε κλικ στο tab Console που θα εμφανιστεί.
2.2. Σε Firefox πατήστε Ctrl+Shift+K ή πηγαίνετε στο μενού > Web developer > Web console
2.3. Σε Internet Explorer 9 πατήστε F12 και κάντε κλικ στο Console tab
3. Κάντε επικόλληση στην κονσόλα το επόμενο κομμάτι κώδικα (όλο, με τα εισαγωγικά και το ερωτηματικό):
document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=ST1Ti53r4fU";
Προσοχή!
Στην κονσόλα αντιγράψτε τον κώδικα, σβήνοντας και ξαναγράφοντας τα εισαγωγικά! Εάν δεν το κάνατε θα σας βγάζει error!
4. Πατήστε Enter για να τρέξει η εντολή και πατήστε ανανέωση σελίδας. Αυτό ήταν! Πλέον θα πρέπει να βλέπετε το Youtube με διαφορετικό τρόπο.
Δυστυχώς αν χρησιμοποιείτε Internet Explorer 9, αυτό δουλεύει προσωρινά, μέχρι να κλείσετε τον browser σας. Επίσης δεν δουλεύει στον Opera και στον Safari.
Αν θέλετε να επιστρέψετε στην παλιά εμφάνιση, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικολλήσετε στην κονσόλα και να τρέξετε τον παρακάτω κώδικα.
document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=";
Τα υπόλοιπα βήματα είναι τα ίδια με παραπάνω.
Πώς σας φαίνεται η νέα εμφάνιση;
kafeneio-gr


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Μεγάλη νίκη για Πάοκ μεσα στην Τότεναμ

Posted: 30 Nov 2011 02:24 PM PST







Απίστευτη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν που έπαιξε αδίκως με δέκα παίκτες από το 37' αλλά άντεξε και προκρίθηκε στους "32" του Europa League.
Για άλλη μια φορά μπράβο στον Πάοκ που με νύχια και με δόντια πάλεψε,ενώ είχε μείνει με 10 παίχτες......."ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ"


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Περιπτώσεις ανθρώπων που κοιμόντουσαν για 20, 30 μέχρι και 70 χρόνια και ξύπνησαν κανονικά…..!!!!!!

Posted: 30 Nov 2011 02:17 PM PST

Έχω στην κατοχή μου ένα «Ρόδο της Ιερουσαλήμ», που θα μπορούσε να είναι το φυτικό αντίστοιχο αυτού του νεκραναστημένου βατράχου.
Πρόκειται για ένα φυτό της ερήμου, λίγο μεγαλύτερο από μια σφιγμένη γροθιά, το οποίο είναι τελείως ξερό και μαζεμένο στον εαυτό του (και το οποίο το έχω ήδη πάνω από επτά χρόνια). Φαίνεται σαν ένα κομμάτι τελείως ξερής θημωνιάς. Παρ' όλα αυτά, αν τοποθετηθεί μέσα σε ένα πιάτο με νερό, έπειτα από περίπου μισή ώρα αρχίζει να κινείται και να ανοίγει διάπλατα, δεν είναι πια ξερό, πρασινίζει και βγάζει μικρά λευκά άνθη, και συνεχίζει να έχει αυτήν την εμφάνιση όσο είναι μέσα στο νερό, τελείως ζωντανό. Όταν το βγάλεις από το νερό, έπειτα από λίγη ώρα αρχίζει να κλείνει, να μαζεύεται και να συρρικνώνεται και τελικά να ξεραίνεται τελείως (μάλιστα, ένα άτσαλο άγγιγμα μπορεί να το θρυμματίσει). Θα συμβεί το ίδιο φαινόμενο, αν π.χ. ακόμη και μετά από δύο χρόνια το ξαναβάλεις στο νερό. Ο άνθρωπος που μου το πούλησε, μου είχε πει ότι είναι αθάνατο, ότι ζει αιώνια σ' αυτήν την ενδιάμεση κατάσταση μεταξύ ζωής και θανάτου. Και μέχρι τώρα δεν έχει διαψευστεί…
Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τους ανθρώπους. Να πέσουν να κοιμηθούν και να ξυπνήσουν έπειτα από πάρα πολλά χρόνια. Η πιο διάσημη περίπτωση ενός τέτοιου ανθρώπου, είναι εκείνη της Carolina Olsson, που κοιμήθηκε για 32 χρόνια και ξύπνησε χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα, (υπάρχει πολύ μεγάλη βιβλιογραφία για την περίπτωσή της, και μπορεί κάποιος να την αναζητήσει για τις λεπτομέρειες).
image
Στις 22 Φεβρουαρίου 1970, η 19χρονη Μαρία Λεοντάκου, τότε κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης, έπεσε ανεξήγητα σε έναν παράξενο εκστατικό λήθαργο για έναν ολόκληρο μήνα. Ο λήθαργος αυτός εξελίχθηκε σε ύπνο –όχι κώμα– και η νεαρή γυναίκα κοιμήθηκε χωρίς να ξυπνήσει καθόλου για 23 χρόνια και 21 ημέρες! Την περίπτωση της είχαν εξετάσει ειδικοί από όλον τον κόσμο χωρίς να μπορούν να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα και χωρίς να μπορούν να την επαναφέρουν. Η Μαρία ξύπνησε στις 15 Μαρτίου 1993, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί τίποτε από την περίοδο της «απουσίας» της, ή τουλάχιστον χωρίς να θέλει να αποκαλύψει τίποτε σχετικά με τα όνειρα της, (τί μπορεί να ονειρεύεται κάποιος για 23 χρόνια; Σε ποια πραγματικότητα να ζει;).
Αφότου ξύπνησε, μέσα σε λίγους μήνες άρχισε να ζει μια κανονικότατη ζωή, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Σήμερα είναι παντρεμένη και ζει στον Πειραιά, χωρίς να φοβάται να συζητά για την παράξενη περιπέτεια της που «έσβησε» τόσα χρόνια από την συνειδητή ζωή της. Την περίπτωση της έχουν μελετήσει πάρα πολλοί ερευνητές, που όλοι τους έχουν διαπιστώσει πως πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο, με υψηλό επίπεδο ευφυΐας, ασυνήθιστης διαύγειας και μνήμης.
Η Μαρία δεν είναι η μοναδική ανάλογη περίπτωση. Νομίζω πως το ρεκόρ ανήκει στην Ιταλίδα Μπετίνα Πιέρι, που έπεσε στο κρεβάτι το 1864 σε ηλικία 15 ετών και ξύπνησε 88 χρονών, για να ζήσει δύο χρόνια ξυπνητή και να πεθάνει, (73 χρόνια ύπνου!). Ακολουθεί η Σκανδιναβή Καρολίνα Όλσον, που, όπως ήδη είπα, κοιμήθηκε 14 ετών το 1876 και ξύπνησε στις 3 Απριλίου του 1908, έπειτα από έναν ύπνο που κράτησε 32 χρόνια! Η Καρολίνα θυμόταν πολλά παράξενα πράγματα: διηγήθηκε σε όλους με πολλές λεπτομέρειες μια κανονικότατη ζωή που έζησε σε ένα μέρος που δεν θυμόταν το όνομα του, το οποίο δεν διέφερε και πολύ από το μέρος στο οποίο ζούσε. Η 20χρονη Αλντα Μπόμεκ, κοιμήθηκε το 1881 και ξύπνησε το 1908, κι από την ημέρα της «μετανάστευσης» της πίσω στον κόσμο μας, έζησε άλλα 42 χρόνια σε κατάσταση μελαγχολίας, και πέθανε τον Απρίλιο του 1950 σε ηλικία 89 ετών.
Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν κανενός είδους πρόβλημα, απλά μια μέρα έπεσαν να κοιμηθούν και ξύπνησαν σε έναν άλλο κόσμο. Μελέτησα το θέμα στη διεθνή βιβλιογραφία και ανακάλυψα εκατοντάδες καταγραμμένες περιπτώσεις πολυετούς ύπνου τους τελευταίους δύο αιώνες. Σε κάθε περίπτωση τα στοιχεία ήταν σχεδόν τα ίδια. Το παράξενο ήταν πως όλες ανεξαιρέτως αυτές οι καταγραμμένες περιπτώσεις είχαν να κάνουν με νεαρές γυναίκες, 14-22 ετών…
Σας άρεσε το άρθρο ? Κάντε LIKE !


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Ήρθε επιτέλους η επιταγή απο τον Πρίγκιπα!

Posted: 30 Nov 2011 02:14 PM PST

Ο ΤΣΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ! Η επιταγή της αγοράς του Παναθηναικού απο τον Πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ, έρχεται αεροπορικώς.. Ο Τσάκας δεν αθέτησε τους όρους της συμφωνίας και φωτογράφισε την επιταγή για όλους τους άπιστους.. Δείτε την!!


trelokouneli.gr

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Η sexy νοσοκόμα... των φυτών

Posted: 30 Nov 2011 02:09 PM PST

Η Αρτεμις Αστεριάδη από τη μια βρίσκεται σε γυρίσματα για την εκπομπή «Κηπουροί του MEGA» και από την άλλη αφιερώνει τον χρόνο της στις επιχειρήσεις της στον χώρο της ομορφιάς, τη μία στο Περιστέρι και την άλλη που ετοιμάζει τώρα στον Αγιο Δημήτριο.




Το μοντέλο έχει αναλάβει τον ιδιαίτερο ρόλο της εντυπωσιακής νοσοκόμας των φυτών στην τηλεοπτική εκπομπή και, όπως αποδείχτηκε και την περυσινή σεζόν, έχει βρει τον τρόπο -με την ξεχωριστή εμφάνισή της σε συνδυασμό με το ναζιάρικο στιλ α λα Barbie- να κερδίσει τους τηλεθεατές.



Αυτήν την περίοδο η Αρτεμις είναι πολύ χαρούμενη, γιατί επιτέλους ήρθε η ώρα (από χτες) να ξεκινήσει και πάλι η προβολή της εκπομπής στην τηλεόραση, αλλά και γιατί ετοιμάζει τον καινούργιο χώρο για την επέκταση της επιχείρησής της, όπου θα δίνει το «παρών» όταν της το επιτρέπουν οι υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Άλλωστε, η ξανθιά «νοσοκόμα» δηλώνει πως τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν είναι η δημιουργικότητα και το ότι της αρέσει να πειραματίζεται.



Μάλιστα, στο πλαίσιο του πειραματισμού ασχολήθηκε και με το τραγούδι, το οποίο όμως άφησε πολύ γρήγορα… Αφού πέρασε από διάφορα πόστα στην τηλεόραση, κατέληξε στον γνωστό ρόλο της στους «Κηπουρούς».



Έτσι και φέτος κάθε Σάββατο θα ομορφαίνει τα απογεύματά μας. Μάλιστα, ύστερα από τόσες εκπομπές έχει αρχίσει να μαθαίνει τα βασικά για την κηπουρική και ετοιμάζει το δικό της παράδεισο στο μπαλκόνι της.



Αυτό όμως που την έκανε να ξεχωρίσει ακόμη πιο πολύ και να ανεβάσει το θερμόμετρο στα ύψη είναι η φωτογραφία που ανάρτησε στο Facebook σαν θηλυκός Άγιος Βασίλης.



Πηγή: Espresso


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Αφού έφτασε και αυτό 2ευρώ...χαθήκαμε!

Posted: 30 Nov 2011 02:04 PM PST




Εάν έφτασε και το συγκεκριμένο - πολύ βασικό για όλους - προϊόν να
πωλείται σχεδόν 2 ευρώ, είναι για να... "πηδηχτούμε" από το παράθυρο,
όπως είχε πει κι ο Λεβέντης του ΑΝΤ1! Μιλάμε για 700 παλιές δραχμές, για
να μην ξεχνιόμαστε....




ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


markos tv

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Είναι…Mαγικό!

Posted: 30 Nov 2011 01:56 PM PST

ierosagon 1173 200x145 Είναι...Mαγικό!ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΙΦΟΣ…
%25CE%25B3%25CE%25B3 Είναι...Mαγικό!
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
ΙΕΡΟΣ ΑΓΩΝ VS MATAKIASon

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Σοκαριστική δήλωση της γιαγιάς του 3χρονου που πέθανε στο πλυντήριο

Posted: 30 Nov 2011 01:51 PM PST

ierosagon443 200x150 Σοκαριστική δήλωση της γιαγιάς του 3χρονου που πέθανε στο πλυντήριοΗ γιαγιά του άτυχου μικρού, συγκλονισμένη από τον ανατριχιαστικό θάνατο του εγγονού της, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο την περασμένη Παρασκευή, μέσα σε κάδο πλυντηρίου όπου…
τον τοποθέτησε γυμνό ο ίδιος ο πατέρας, πατώντας κανονικά το κουμπί για να ξεκινήσει η πλύση…

αποκαλύπτει ότι ο 3χρονος Μπαστιέν κακοποιούνταν από 3 μηνών.
"Έβλεπα ότι (ο μικρός) είχε μελανιές από 3 μηνών… Πήγα να το καταγγείλω… Κάλεσαν την κόρη μου, η οποία μου έβαλε τις φωνές: γιατί το έκανες αυτό; Δεν σε αφορά, ασχολήσου με τις δικές σου δουλειές, μου είπε".
"Τότε δεν ήξερα ότι ο πατέρας τον άφηνε τυλιγμένο στο περβάζι του παραθύρου… οι γείτονες με ενημέρωσαν αυτό το σαββατοκύριακο…" λέει η γιαγιά.
"Ο σύζυγός της την χτυπούσε, συχνά την έβλεπα με μελανιές, αλλά όσες φορές προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε, εκείνη μας απωθούσε και έβρισκε δικαιολογίες, ότι δήθεν της συνέβαιναν διάφορα ατυχήματα στο σπίτι." λέει η γιαγιά Εβελίν.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 33χρονος δεν αγάπησε ποτέ τον μικρό Μπαστιέν. Όταν γεννήθηκε δεν ήθελε καν να τον δει. "Προτίμησε να πίνει μπίρες με φίλους", όπως εξομολογείται η γιαγιά Εβελίν.
Η Εβελίν Κοτ, μητέρα της Σαρλέν (της 25χρονης μαμάς του Μπαστιέν), θυμάται πόσο είχε θυμώσει η κόρη της μαζί της, όταν έμαθε ότι αποφάσισε να καταγγείλει την κακοποίηση του μικρού Μπαστιέν.
eglimatikotita

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

“Πές του Χριστούλη να με δεχθεί”-Και ξεψύχησε.

Posted: 30 Nov 2011 12:09 PM PST

(Μιά συγκλονιστική πραγματική ιστορία)

Σύριγγα θανάτου – μετάνοια ζωῆς
. Στὸ Εὐαγγέλιο διαβάζουμε ὅτι στὸν Γολγοθὰ τὴν ὥρα τῆς σταυρώσεως τοῦ Χριστοῦ ἕνας ἐκ τῶν ληστῶν, ποὺ σταυρώθηκε μαζί του, εἶπε στὸν Χριστό: «Μνήσθητί μου, Κύριε, ὅταν ἔλθῃς ἐν τῇ βασιλείᾳ σου» (Λουκ. κγ´ 42). Καὶ ὁ Χριστὸς τὸν διαβεβαίωσε ὅτι ἐκείνη τὴν ἡμέρα θὰ εἰσερχόταν στὴν Βασιλεία Του.
. Οἱ Πατέρες τῆς Ἐκκλησίας ἑρμηνεύοντας αὐτὸ τὸ γεγονὸς ἀποκαλοῦν τὸν ληστὴ θεολόγο, ποὺ θεολόγησε ἀπὸ τὸν σταυρό, ἀναγνωρίζοντας ὅτι ὁ Χριστός, ποὺ καταδικάστηκε νὰ πεθάνη διὰ τοῦ Σταυροῦ εἶναι Θεός. Ὁ ἅγιος Ἰωάννης ὁ Χρυσόστομος ἔχει μιὰ τέτοια ὁμιλία.
. Τὸ γεγονὸς αὐτὸ ἐπαναλαμβάνεται ποικιλοτρόπως σὲ κάθε ἐποχή. Πόσοι ἄνθρωποι δὲν ὁμολογοῦν τὴν θεότητα τοῦ Χριστοῦ καὶ δὲν προσεύχονται σὲ Αὐτόν, ἀκόμη καὶ τὴν ὥρα ποὺ πεθαίνουν! Πόσοι δὲν τελειώνουν τὴν ζωή τους μὲ μετάνοια καὶ συντριβή!
. Διάβασα σὲ περιοδικὸ ὅτι ὁ μακαριστὸς Ἐπίσκοπος Πατάρων Εἰρηναῖος, ποὺ ἀνήκει στὸ Οἰκουμενικὸ Πατριαρχεῖο, καὶ ὑπηρετοῦσε στὴν Ἱερὰ Ἀρχιεπισκοπὴ Θυατείρων καὶ Μεγάλης Βρετανίας, στὸν Πρόλογο τοῦ βιβλίου του μὲ τίτλο «Λουλούδια ἀπὸ τοὺς κήπους τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας μας» ἀναγράφει ἕνα συγκλονιστικὸ περιστατικό:
. «Προχθές, γυρίζοντας ἀπὸ ἕναν Ἑσπερινὸ πέρασα ἀπὸ τὴν Ὁμόνοια. Πλῆθος νέων ἦταν μαζεμένοι γύρω ἀπὸ ἕνα παιδί. Στὸ χέρι του κρατοῦσε τὴν τελευταία σύριγγα τοῦ θανάτου. Τὸν πλησίασα καὶ μὲ δακρυσμένα μάτια φώναξε: " Βοήθεια, πεθαίνω…". Ἔτρεξα κοντά του τὸν ἀγκάλιασα. Μὲ σπασμένη φωνὴ μοῦ εἶπε: " Παππούλη, πεθαίνω διάβασέ μου μιὰ εὐχή" . Γονάτισα, τοῦ διάβασα μία εὐχή. Ψέλλισε δύο λέξεις: " πὲς τοῦ Χριστούλη νὰ μὲ δεχτεῖ" καὶ ξεψύχησε μέσα στὴν ἀγκάλη μου, ἄγνωστος μεταξὺ ἀγνώστων. Φεύγοντας, ψιθύριζα μία προσευχή. "Χριστέ μου, μία λέξη εἶπε ὁ ληστὴς καὶ τὸν δέχτηκες στὴν βασιλεία Σου, δέξου καὶ τὴν ψυχὴ αὐτοῦ τοῦ παιδιοῦ σου"» (Περιοδικὸ «Ἐρῶ», Ἀπρίλιος-Ἰούνιος 2011).
. Τὸ περιστατικὸ αὐτὸ εἶναι πολὺ χαρακτηριστικό. Τὸ παιδὶ αὐτό, ποὺ ἦταν πληγωμένο ἀπὸ τὴν σύγχρονη μάστιγα τῶν ναρκωτικῶν πέθανε στὸν δρόμο, ζητώντας προσευχὴ καὶ ἐπιθυμώντας νὰ τὸν δεχθῆ ὁ Χριστὸς στὴν βασιλεία Του. Ποιός ξέρει πόσα βάσανα πέρασε στὴν ζωή του, γιὰ νὰ καταλήξη στὰ ναρκωτικὰ καὶ ποιός ξέρει πόσες πληγὲς δέχθηκε ἀπὸ τὸ στενὸ καὶ εὐρύτερο κοινωνικὸ περιβάλλον καὶ ἀπὸ τοὺς ἐμπόρους τῶν ναρκωτικῶν, τοὺς ἐμπόρους τοῦ θανάτου! Καὶ ὅμως πέθανε μὲ τὸ ὄνομα τοῦ Χριστοῦ καὶ τὴν αἴτηση γιὰ τὴν Βασιλεία Του.
. Ἀλλὰ καὶ ἡ προσφορὰ τῶν Κληρικῶν εἶναι μεγάλη, ὅταν ἀνοίγουν τὴν ἀγκαλιά τους σὲ τέτοιες πληγωμένες ὑπάρξεις, ὅταν δέχωνται τὸν πόνο τῶν ἀνθρώπων, ὅταν χύνουν κάποια δάκρυα γιὰ τοὺς νέους ποὺ βασανίζονται σκληρά.
. Συγκινήθηκα διαβάζοντας αὐτὸ τὸ περιστατικό, γιατί θυμήθηκα μία παρόμοια σκηνή. Κοντὰ στὴν Ὁμόνοια τῆς Ἀθήνας κάποια κοπέλα 25-30 ἐτῶν, ποὺ ἔμοιαζε μὲ 60 ἐτῶν, σκελετωμένη ἀπὸ τὰ ναρκωτικά, πονεμένη στὸ πρόσωπο, ποὺ ἦταν σκαμμένο ἀπὸ τὸν πόνο καὶ τὰ βάσανα, μὲ ἐκλιπαροῦσε: «Παππούλη, κάνε μιὰ προσευχὴ γιὰ μένα, γιὰ νὰ σωθῶ» καὶ μοῦ εἶπε τὸ ὄνομά της. Ἀκόμη καὶ τώρα, ὕστερα ἀπὸ χρόνια, ἔχω μέσα μου ἔντονα τὴν ἐνθύμηση τοῦ προσώπου της. Εἶναι παιδιὰ τοῦ Θεοῦ ποὺ ἀναζητοῦν τὸν Πατέρα τους, ποὺ μὲ τὸν τρόπο τους ζητοῦν ἀγάπη καὶ στοργή, τὴν ὁποία τοὺς τὴν στέρησε ἡ «ἀκοινώνητη κοινωνία».
. Ἡ ἱστορία τοῦ Γολγοθᾶ ἐπαναλαμβάνεται καὶ ὁ Χριστὸς ἐξακολουθεῖ νὰἔχη φίλους ἀπὸ τὸ πιὸ πληγωμένο μέρος τῆς κοινωνίας, ἀπὸ τοὺς «ἀνασφάλιστους»!
Ν.Ι.
ΠΗΓΗ: parembasis.gr
(περιοδ. «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΙΣ», Ἱ. Μητρ. Ναυπάκτου, τ. Αὐγούστου 2011
www.hamomilaki.gr

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Το τηλεκοντρόλ που ονειρεύεται κάθε άντρας!

Posted: 30 Nov 2011 12:00 PM PST

Τα ελέγχει όλα...
by stakarfia2

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Πώς ξεχωρίζεις αν μια γυναίκα είναι ελεύθερη ή δεσμευμένη?

Posted: 30 Nov 2011 11:51 AM PST

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

15+1 τρόποι να βελτιώσετε την γλώσσα του σώματός σας...

Posted: 30 Nov 2011 11:49 AM PST


Το «λέγειν» δεν μας κάνει απαραίτητα άσους στην επικοινωνία. Τα λόγια που βγαίνουν από το στόμα μας είναι μόνο η «κορυφή του παγόβουνου» της επαφής μας με τους άλλους. Όλος ο υπόλοιπος «πάγος» περιμένει να σπάσει, κρυμμένος στην γλώσσα του σώματος: Στον τρόπο που κινούμαστε, που χειρονομούμε, που στεκόμαστε, ακόμη και στον τρόπο που αναπνέουμε.

Αν λοιπόν απορείτε γιατί δεν αφήνετε καλή εντύπωση στο πρώτο σας ραντεβού ή σε μία συνέντευξη για δουλειά, ίσως είναι ώρα να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στο να μεταδίδετε θετικά μηνύματα με το σώμα σας. Δεν αρκεί μόνο να μην «σταυρώνετε» τα χέρια σας για να μην δείξετε το άγχος σας ή την ανία σας, ή να σηκώνετε το φρύδι με νόημα για να επιδοθείτε σε «μοιραίο» φλερτ. Οι μικρές εκφράσεις του προσώπου, η απόσταση που κρατάτε από τους άλλους, το βλέμμα, το άγγιγμα, τα «vibes» που αισθάνεστε κι εσείς οι ίδιοι για κάποιον που βρίσκεται απέναντί σας μπορεί να «μιλούν» υποσυνείδητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα διορθώσετε ή να τα εξελίξετε για να γίνετε δεινός ομιλητής αυτής της «γλώσσας χωρίς σύνορα». Ακολουθούν συμβουλές… άνευ διδασκάλου.

*Παρατηρήστε Αρχίστε να δίνετε προσοχή στον τρόπο που κινείστε και πραγματοποιείτε το καθετί. Έχετε παρατηρήσει ότι κάθε φορά που είστε αγχωμένοι κρατάτε το αφτί σας ή παίζετε με τα χέρια σας; Ότι το γέλιο σας είναι πολύ δυνατό ή ότι κάνετε συχνά γκριμάτσες; Μάθετε να «διαβάζετε» τον εαυτό σας και προσπαθήστε να καταλάβετε γιατί κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις και αν αυτές μεταδίδουν την εικόνα που θέλετε.

*Μελετήστε τους γύρω σας Η παρατήρηση συνεχίζεται, και μεταφέρεται από εσάς στους γύρω σας: Δείτε πώς κινούνται οι συνάδελφοί σας, τι λέει το σώμα του αφεντικού σας όταν επιχειρηματολογεί ή του/της συντρόφου σας όταν θυμώνει. Εστιάστε σε πρόσωπα τα οποία θαυμάζετε, ιδίως για τις επικοινωνιακές τους ικανότητες, και εξακριβώστε πώς αυτές πηγάζουν από την γλώσσα του σώματός τους.

*Προσαρμοστείτε σε μία συζήτηση Προσπαθήστε –χωρίς να το κάνετε να φαίνεται αφύσικο- να «αντιγράψετε» τον τόνο της ομιλίας, το ύφος ή την ένταση του ανθρώπου που έχετε κάθε φορά απέναντί σας. Προσαρμοστείτε στον ρυθμό της επικοινωνίας ανάλογα με τον συνομιλητή σας και θα διαπιστώσετε ότι το «καθρέφτισμά» της στην συνεννόησή σας θα έχει αποτελέσματα.

*Προσοχή στα άκρα! Μπορεί η στάση των σταυρωμένων χεριών ή ποδιών να σας κάνει να νιώθετε άνετα, αλλά φροντίστε να μην φαίνεστε «αγενείς» προς τους συνομιλητές σας. Με άλλα λόγια, η υπερβολική άνεση σε μία συνέντευξη για δουλειά, με το σταυροπόδι «αστράγαλος πάνω σε γόνατο» μπορεί να δώσει λανθασμένη εντύπωση. Το ίδιο και τα σταυρωμένα χέρια στο πρώτο σας ραντεβού: Συνήθως ο συνομιλητής σας νιώθει πως βαριέστε ή σας έχει κουράσει όταν παίρνετε αυτή την στάση όσο μιλά. Επιπλέον, φροντίστε να μην δημιουργείτε «σταυρούς» άλλου τύπου με τα χέρια σας: Όταν για παράδειγμα πιάνετε με το ένα χέρι τον ώμο του άλλου χεριού σας ή σε ένα τραπέζι το ποτήρι σας βρίσκεται στα δεξιά αλλά το κρατάτε με το αριστερό χέρι, αυτό υποδηλώνει «κλειστό» χαρακτήρα με έλλειψη αυτοπεποίθησης.

*Ποντάρετε στην γλώσσα των ματιών Το κλισέ θέλει τα μάτια να είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Μην αγνοείτε το κλισέ και φροντίστε να επιδεικνύετε τα αισθήματα και την προσωπικότητά σας, εφόσον φυσικά αυτός είναι ο επιθυμητός στόχος. Πώς θα γίνει αυτό; Είναι απλό: Κοιτάξτε τους συνομιλητές σας στα μάτια. Αντιθέτως, σε περιπτώσεις που χρειάζεται σεβασμός ή διακριτικότητα –π.χ. σε ηλικιωμένους ανθρώπους, σε άγνωστους ή σε ένα νοσοκομείο- καλό θα είναι το έντονο βλέμμα να αποφεύγεται.

*Χαλαρώστε τους ώμους Μην τους ανασηκώνετε μέχρι… τα αφτιά, καθώς αυτή η στάση υποδηλώνει ένταση και άγχος, μεταδίδοντας τα ίδια συναισθήματα στους συνομιλητές σας και θέτοντας έτσι αρνητικό κλίμα στην επικοινωνία.

*Μην… καμπουριάζετε Η στάση «χύμα» είναι επίσης πολύ άνετη, αλλά ελάχιστα υποσχόμενη για τους γύρω σας. Μην φτάσετε στο άλλο άκρο, δηλαδή σε μια αφύσικα «λεβέντικη» στάση-σκουπόξυλο, αλλά προσέξτε να μην καμπουριάζετε, καθώς οι επιπτώσεις θα είναι αρνητικές και για την πλάτη σας αλλά και για την κοινωνική σας ζωή.

*Το… καλό σας προφίλ Όσο καλό κι αν είναι, μην το στρέφετε στους συνομιλητές σας. Το να μην κοιτάζετε κατά μέτωπο τους ανθρώπους με τους οποίους συνδιαλέγεστε σημαίνει πως δεν τους δίνετε καμία προσοχή και ότι η επικοινωνία μαζί τους δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον.

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Μόνη πρώτη στην κορυφή η Κόρινθος

Posted: 30 Nov 2011 11:39 AM PST

Διεξήχθησαν το απόγευμα οι τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις της Δ' Εθνικής, με τον Φωστήρα να παίρνει άνετη νίκη, ενώ νικηφόρα πέρασε από τον Πόρο η Κόρινθος.
Η Κόρινθος επικράτησε 2-0 του Πόρου, στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας, πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές, και πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στον 7ο όμιλο.by \Γιάννης Στεφανής

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Σκ όρπισε με 6-0 τη Δόξα Δράμας

Posted: 30 Nov 2011 11:37 AM PST

Εξάστερος ο Ολυμπιακός

Με κορυφαίους του Πάντελιτς και Μιραλάς, που πέτυχαν από δύο τέρματα, ο Ολυμπιακός «ξέσπασε» στη Δόξα Δράμας μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πάντελιτς άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό και στο 31' λεπτό με αυτογκόλ του Σικαλιά το σκορ έγινε 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά με κεφαλιά του Μιραλάς, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Ρόκα, ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Πάντελιτς έκανε το 4-0 στο 61' λεπτό. Στο 87' λεπτό ο Χαβίτο χρίστηκε σκόρερ στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού και στις καθυστερήσεις ο Μιράλας έκανςε το τελικό 6-0.newsbeast

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Ankitha Hot Dancing

Posted: 30 Nov 2011 11:33 AM PST




kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Σκύλοι & Γάτες με παιδιά: Ποιος κάνει τελικά κουμάντο;

Posted: 30 Nov 2011 11:27 AM PST



Βλέποντας αυτές τις χαριτωμένες φωτογραφίες φαίνεται πως τα παιδιά έχουν το πάνω χέρι όσο αφορά την σχέση τους με τους σκύλους. Άραγε το ίδιο συμβαίνει και με τις γάτες;
Σκύλοι & Γάτες με παιδιά: Ποιος κάνει κουμάντο; (1)
Σκύλοι & Γάτες με παιδιά: Ποιος κάνει κουμάντο; (2)
Σκύλοι & Γάτες με παιδιά: Ποιος κάνει κουμάντο; (4)

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Ζήτησε τηλεφωνικά μια πόρνη και του έστειλαν την κόρη του!

Posted: 30 Nov 2011 10:03 AM PST


Είναι αρκετά λυπηρό όταν ο γάμος σου έχει πέσει στα τάρταρα και ψάχνεις τον έρωτα σε όλα τα λάθος μέρη. Κι αφού τα πράγματα έχουν έτσι, και σκοπεύεις να την κάνεις την κουτσουκέλα σου, γιατί να μην βοηθήσεις την οικονομία και να πληρώσεις μια πόρνη για να καλύψεις τις σεξουαλικές σου ορέξεις. Κι όμως, ακόμα και σε αυτό το απλό σενάριο, μπορείς να πάθεις το σοκ της ζωής σου.

Αυτό συνέβη τουλάχιστον σε έναν άνδρα στη Ζιμπάμπουε, ο γάμος του οποίου είχε βαλτώσει και αναζήτησε τον αγοραίο έρωτα. Τηλεφώνησε λοιπόν σε μια υπηρεσία συνοδών, ζήτησε να του στείλουν μια πόρνη σε ένα ξενοδοχείο, αλλά όταν άνοιξε την πόρτα είδε αντί για μια άγνωστη, την 20χρονη κόρη του να εξασκεί το αρχαιότερο επάγγελμα.

Όπως ήταν φυσικό, ο άνδρας έπαθε το σοκ της ζωής του και κατέρρευσε μπροστά στην έκπληκτη κόρη του, η οποία επίσης σοκαρίστηκε όταν είδε ότι ο πελάτης της ήταν ο ίδιος της ο πατέρας.


Τελικά όμως, όλα έληξαν καλά για την οικογένεια, καθώς η σύζυγος συγχώρεσε τον σύζυγο για το παρ'ολίγον ατόπημά του, η κόρη επίσης τον συγχώρεσε επειδή ήθελε να απατήσει τη μητέρα της, ενώ κι εκείνος συγχώρεσε την κόρη του για την επαγγελματική της επιλογή, καθώς μετά από αυτό το περιστατικό η 20χρονη αποφάσισε να αφήσει τα κόλπα και να συνεχίσει τις σπουδές της.

www.iefimerida.gr

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Έρχονται συγχωνεύσεις MEGA-STAR και ΑΝΤΕΝΝΑ- ALPHA

Posted: 30 Nov 2011 09:59 AM PST

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα σχέδια συγχώνευσης των τεσσάρων μεγαλύτερων τηλεοπτικών καναλιών της χώρας σε δύο. Συγκεκριμένα προχωρούν οι συζητήσεις για την συγχώνευση του ΜEGA με το STAR και του.....

ANTENNA με τον ALPHA. Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί με την σημαντική μείωση της διαφημιστικής δαπάνης και τις συσωρευμένες ζημίες εκατομμυρίων, οδηγούν σε υποχρεωτικές συνενώσεις προκειμένου να πέσει το λειτουργικό κόστος και να επιβιώσουν.

Η συγχώνευση του MEGA με το STAR θεωρείται πιο εύκολη διαδικασία καθώς υπάρχουν μέτοχοι με κοινά συμφέροντα ενώ οι αποψινές εξελίξεις στο STAR με την ανακοίνωση της καθυστέρησης στην μισθοδοσία των εργαζομένων δείχνει πως ο δρόμος της συγχώνευσης ίσως είναι υποχρεωτικός.

Στην υπόθεση που αφορά ANTENNA και ALPHA οι Γερμανοί μέτοχοι στην Κάντζα επιθυμούν να αποχωρήσουν απο την Ελλάδα αλλά η συγχώνευση σκοντάφτει, προς το παρόν σε αντιρρήσεις που εκφράζει ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς ο οποίος διαθέτει το 30% του καναλιού και ακούγεται ότι θα ξαναπάρει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες καθώς οι ζημιές των καναλιών είναι μεγάλες και τείνουν να γίνουν δυσβάσταχτες για τους ιδιοκτήτες τους.

Ο ΒΑΡΔΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Τις τελευταίες μέρες ο Βαρδής Βαρδινογιάννης έχει αλλεπάλληλες επαφές με τραπεζίτης, στους οποίους αποκαλύπτει το σχέδιο συγχώνευσης του Mega με το Star. Ο λόγος που συζητά με τους τραπεζίτες, έχει να κάνει με την προσπάθεια του Mega, να εξασφαλίσει δάνειο. Μέχρι στιγμής οι μεγαλομέτοχοι του Mega, εισπράτουν μόνο αρνητικές απαντήσεις.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΡΕΣΤΗ

Το τελευταίο διάστημα οι ισχυροί του Mega, ασκούν πιέσεις και προς την πλευρά του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, τον οποίο προσπαθούν να πείσουν να ρίξει ζεστό χρήμα στα ταμεία του Μεγάλου Καναλιού. Τις σχετικές διαπραγματεύσεις έχει αναλάβει ο εκδότης του "Βήματος" Σταύρος Ψυχάρης.


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗ

Posted: 30 Nov 2011 08:41 AM PST

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ ΑΝΔ. ΕΠΕ Τηλ-27410 73303-72647

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Η Μεγάλη Βρετανία έκλεισε την ιρανική πρεσβεία στο Λονδίνο

Posted: 30 Nov 2011 08:39 AM PST

Η

Μεγάλη Βρετανία έκλεισε την ιρανική πρεσβεία στο Λονδίνο και απέλασε όλο το προσωπικό, λέγοντας ότι η χθεσινή εισβολή στη βρετανική πρεσβεία στην Τεχεράνη δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς την ανοχή των ιρανικών αρχών, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών, William Hague.
O κ. Hague ανέφερε ακόμα ότι έχει κλείσει η βρετανική πρεσβεία στην Τεχεράνη και ότι οι ιρανοί πρέσβεις στην Ε.Ε δέχτηκαν αυστηρές παρατηρήσεις για το περιστατικό.
Ωστόσο, υπογράμμισε ότι δεν έχουν διακοπεί πλήρως οι διπλωματικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες. "Η ιρανική αποστολή στο Λονδίνο ενημερώνεται αυτή τη στιγμή ότι απαιτούμε το άμεσο κλείσιμο της ιρανικής πρεσβείας στο Λονδίνο και ότι όλο το προσωπικό της διπλωματικής αποστολής πρέπει να εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο τις επόμενες 48 ώρες" σημείωσε ο κ. Hague στο βρετανικό κοινοβούλιο.
"Έχουμε κλείσει την βρετανική πρεσβεία στην Τεχεράνη. Έχουμε αποφασίσει να εγκαταλείψει τη χώρα όλο το προσωπικό και αυτήν τη στιγμή τα τελευταία μέλη της αποστολής πρέπει να έχουν φύγει από το Ιράν", σημείωσε ο κ. Hague.
Πρόσθεσε ωστόσο, ότι "αυτό δεν αντιστοιχεί στην πλήρη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων".



newscode

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Πανικός σε λεωφορείο – Γδύθηκε και φώναζε:”Θα σας γ….όλες”!

Posted: 30 Nov 2011 08:23 AM PST

ierosagon428 200x127 Πανικός σε λεωφορείο   Γδύθηκε και φώναζε:Θα σας γ....όλες!Τρομακτικό ταξίδι στην εθνική οδό
Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, που είχε μαζί του ψαλίδι, έμεινε με το εσώρουχο και απειλούσε τις άτυχες γυναίκες που βρίσκονταν μέσα…

Δεν μπορούσαν να φανταστούν τον εφιάλτη που θα ζούσαν, οι επιβάτες του λεωφορείου, που εκτελούσε το δρομολόγιο των 20:00 από Αθήνα προς Λαμία.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στο lamiareport.gr, επιβάτιδα του λεωφορείου, μέσα βρίσκονταν, περίπου 20 επιβάτες. Οι περισσότερες γυναίκες και μάλιστα νεαρής ηλικίας, φοιτήτριες. Μόλις το λεωφορείο βγήκε στην εθνική οδό, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 45 ετών, σηκώθηκε επάνω και άρχιζε να φωνάζει δυνατά.
"Φέρτε μου ένα καλό μ…. να το γ….. , Θα σας π….. όλες εδώ μέσα και μετά θα κάτσω να με γ….. και εμένα, όλοι οι άντρες". Ταυτόχρονα φωνάζοντας όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά, έσχιζε τα ρούχα του και έμεινε με το εσώρουχο.
Επιβάτες, οδηγός και εισπράκτορας έπαθαν σοκ. Ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά ήταν στην εθνική οδό με έναν τρελό μέσα στο λεωφορείο, που εκτός από αυτά που έλεγε, έσκιζε τα καθίσματα και τα μαξιλαράκια, προκαλώντας καταστροφές στο λεωφορείο.
Εκεί όμως που όλοι πάγωσαν, ήταν όταν μια επιβάτης είδε στην τσέπη του πεσμένου μπουφάν του 45χρονου ένα ψαλίδι. Ευτυχώς κατάφερε και το έσπρωξε με το πόδι της κάτω από το κάθισμα και προσεύχονταν να έρθει γρήγορα η αστυνομία.
Το λεωφορείο πήγαινε πολύ σιγά και λίγο αργότερα κάπου σταμάτησε. Ο άγνωστος άνδρας έλεγε ότι δεν έχει πρόβλημα με την αστυνομία αρκεί να μην έλθει με την σειρήνα αναμμένη.
Όλο το σκηνικό κράτησε πάνω από 40 λεπτά μέχρι να φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και να τον "παραλάβουν". Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο οδηγός με τον εισπράκτορα και κάποιοι από τους επιβάτες, που ήταν πιο ψύχραιμοι, προσπαθούσαν να του μιλήσουν και να τον ηρεμήσουν, ώστε να κερδίσουν χρόνο μέχρι να έρθει η αστυνομία.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι κανείς από τους 20 περίπου επιβάτες δεν θα ξεχάσει το επεισοδιακό ταξίδι που ευτυχώς δεν είχε ακόμη πιο δυσάρεστη τροπή…


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ BLOG ΤΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ

Posted: 30 Nov 2011 08:10 AM PST


ΕΓΙΝΕ ΚΛΟΠΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ BLOGS ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ...

ΣΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ BLOGGER



ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ :



http://papatzides.wordpress.com/


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές