Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Ilary Blasi: Η καλλονή που ξεσηκώνει τους Ιταλούς (pics)

Posted: 25 Nov 2011 06:30 PM PST

Μία από τις πιο καυτές Ιταλίδες είναι αναμφισβήτητα η σύζυγος του ποδοσφαιριστή Francesco Totti, Ilary Blassi. Η 30χρονη τηλεπαρουσιάστρια, μοντέλο και ηθοποιός από τη Ρώμη είναι γνωστή για τις καυτές της εμφανίσεις στην παραλία, οι οποίες κάνουν τους παπαράτσι να χτυπούν υπερωρίες.
Είναι παντρεμένη με τον Totti από τον Ιούνιο του 2005 και έχει από αυτόν μια κόρη, τη Chanel, η οποία είναι 4 χρόνων. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την πρόσφατη φωτογράφησή της στο ιταλικό αντρικό περιοδικό «GQ».









Το sexy ημερολόγιο της Ryanair (pics)

Posted: 25 Nov 2011 06:00 PM PST


Λένε ότι αυτές οι κοπέλες είναι αεροσυνοδοί. Λέμε ότι ο HR manager της εταιρείας κάνει πολύ καλή δουλειά.


Κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να εκδίδει ένα ημερολόγιο λίγο πριν αλλάξει η χρονιά. Και φυσικά πρέπει σε αυτό να ποζάρουν οι γυναίκες υπάλληλοι της εταιρίας.

Στην περίπτωση της Ryanair, δεν είναι η πρώτη φορά που εκδίδεται ένα ανάλογο ημερολόγιο. Αλλά είναι η πρώτη φορά που τραβάει τόσο πολύ το μάτι. Δεν μπορούμε να σου υποσχεθούμε ότι θα πετύχεις τις συγκεκριμένες αεροσυνοδούς στην επόμενη πτήση σου με την εταιρεία.

Μπορείς όμως με άνεση να χαζέψεις τις φωτογραφίες τους.










Και να το αγοράσεις κιόλας αν θες onboard σε κάποια πτήση της Ryanair. Μιας και η έκδοση αυτή είναι όπως πάντα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Απίστευτα τρισδιάστατα σκίτσα ζωγραφισμένα με... μολύβι (pics)

Posted: 25 Nov 2011 05:00 PM PST


Είναι απίστευτο το τι μπορεί να κάνει κάποιος με ένα μολύβι και ένα κομμάτι χαρτί...




























Πεντάμηνος αποκλεισμός σε ποδοσφαιριστή για ξυλοδαρμό (video)

Posted: 25 Nov 2011 04:00 PM PST

Ποινή πεντάμηνου αποκλεισμού επέβαλε η γαλλική ομοσπονδία στον Γκαμπριέλ Σίσερο της Λανς επειδή επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά τον γενικό διευθυντή της Μπαστιά, Αλέν Σεγκί, στον αγώνα των δύο ομάδων στις 15 Οκτωβρίου.
Μετά την αποβολή του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο αμυντικός από τη Βενεζουέλα ήρθε στα χέρια με τον πρόεδρο των αντιπάλων, Πιέρ Μαρί Ζερονιμί, ενώ στα αποδυτήρια χτύπησε τον Σεγκί στο πρόσωπο προκαλώντας του πολλαπλά κατάγματα.

Ο θύτης, που πλέον θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις υποχρεώσεις της ομάδας του μετά τις 15 Μαρτίου, αρνήθηκε να απολογηθεί κι έκανε λόγο για προκλήσεις από την πλευρά της Μπαστιά. Η επίθεση καταγράφηκε μερικώς από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στους διαδρόμους των αποδυτηρίων του γηπέδου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ άτακτος ο πιτσιρίκος (video)

Posted: 25 Nov 2011 03:45 PM PST

Δείτε τι έκανε στη μητέρα του...



Ήθελαν να βάλουν κόντρα με Buggati Veyron (video)

Posted: 25 Nov 2011 03:30 PM PST

Δείτε και το αποτέλεσμα..




4 φωτογραφίες που αποδεικνύουν γιατί οι άντρες πεθαίνουν πιο γρήγορα από τις γυναίκες (pics)

Posted: 25 Nov 2011 03:25 PM PST

Τόσο απλά! Δείτε τις τέσσερις εικόνες που ακολουθούν και θα καταλάβετε το γιατί..

Νέος κίνδυνος στο Facebook που «απειλεί» για διαγραφή του λογαριασμού σας

Posted: 25 Nov 2011 03:00 PM PST

Πληθαίνουν οι κίνδυνοι στο Facebook με τα διάφορα scam να ''βομβαρδίζουν'' κυριολεκτικά κάθε μέρα τους χρήστες. Έτσι η Sophos Security προειδοποιεί για ένα νέο scam, που μέσω ενός ''έξυπνου'' email επιχειρεί να κλέψει τα στοιχεία σας. Αντιγράφοντας τα μηνύματα που χρησιμοποιούν το Facebook ή η Google για να προστατεύσουν τις πλατφόρμες τους από κακόβουλη χρήση, το εν λόγω ''έξυπνο'' scam έρχεται στο email σας με τη μορφή ενός προειδοποιητικού μηνύματος το οποίο σας ενημερώνει ότι έχετε 24 ώρες μέχρι τη διαγραφή του λογαριασμού σας λόγω παραπόνων άλλων χρηστών.

Στο σημείο αυτό το mail σας ζητά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας για εξακρίβωση και έτσι οι κακόβουλοι χρήστες 'χακάρουν' το λογαριασμό σας. Υπεύθυνοι της Sophos Security προειδοποιούν να μην απαντάτε σε παρόμοια μηνύματα, ειδικά καθώς sites όπως το Facebook δεν συνηθίζουν να ζητούν επαλήθευση των στοιχείων λογαριασμού με email.

Προσοχή λοιπόν σε ύποπτα emails με τίτλο ''LAST WARNING'' (=τελευταία προειδοποίηση), τα οποία συχνά μάλιστα περιέχουν και σοβαρά ορθογραφικά λάθη !

Η Harley που πιάνει 321 χιλιόμετρα την ώρα (pics & vid)

Posted: 25 Nov 2011 02:45 PM PST



Νέα Harley Davidson βασισμένη στο κλασικό μοντέλο του 1926! Εφοδιασμένη με twin jet κινητήρα η Harley Davidson που κατασκεύασε ο μηχανικός Robert Maddox μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 321 χιλιομέτρων την ώρα.
Η κατασκευή του συγκεκριμένου μοντέλου βασίστηκε στην κλασική Harley Davidson του 1926. Η δημιουργία του Robert Maddox που αυτοαποκαλείται «Rocketman» πωλείται στο eBay για 25.000 δολάρια. Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά από δοκιμές, η οδήγηση αυτής της μηχανής είναι άνετη και σταθερή.



Η 25χρονη που ζυγίζει μόλις... 29 κιλά (video)

Posted: 25 Nov 2011 02:30 PM PST

Μία νεαρή κοπέλα, μόλις 25 ετών, από την Πάτρα φλερτάρει με τον θάνατο. Πρόκειται για την Μαρία που ζυγίζει μόνο 29 κιλά, αφού πάσχει από ψυχογενή νευρική ανορεξία.
Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι μεγάλα και δεν έχει καν τη δυνατότητα να προμηθευτεί την θεραπευτική της αγωγή.




Διάσημοι φωτογραφίζονται γυμνοί για την προστασία των ζώων (pics)

Posted: 25 Nov 2011 02:15 PM PST

Η «Μαύρη Παρασκευή» όπως την αποκαλούν, μπορεί να αποτελεί για τους Αμερικανούς η πιο συμφέρουσα μέρα του χρόνου για αγορές, αλλά η μέρα μετά την γιορτή των ευχαριστιών είναι και η παγκόσμια μέρα κατά του εμπορίου της γούνας. Το 2010 οι πωλήσεις γούνας αυξήθηκαν στην Αμερική 3,1% σε σχέση με το 2009.
Οι ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι χιλιάδες κουνέλια, αλεπούδες και πολλά άλλα είδη ζώων βασανίζονται και σκοτώνονται προκειμένου να δημιουργηθούν αυτές οι γούνες. Την προσπάθεια τους αυτή ενισχύουν διάσημες προσωπικότητες, οι οποίοι ποζάρουν γυμνοί μπροστά στον φακό για την καμπάνια «I'd rather go naked than wear fur».

Η Elisabetta Canalis είναι η τελευταία από τις διάσημες προσωπικότητες που έχουν γδυθεί για την ενίσχυση του σκοπού. Άλλες φωτογραφίσεις της καμπάνιας που τράβηξαν την προσοχή ήταν εκείνες της Khloe Kardashian, του Chad Ochocinco και της Laura Vandervoot.
































Από γούστο πως πάμε; (pic)

Posted: 25 Nov 2011 01:59 PM PST

Ο ιδιοκτήτης αυτού του αυτοκινήτου είναι ο βασιλιάς της κακογουστιάς. Δείτε τι έχει κάνει ο άνθρωπος..

Μάλλον ο μηχανικός ήταν μεθυσμένος όταν έκανε τα σχέδια (pics)

Posted: 25 Nov 2011 01:45 PM PST

Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το πράγμα...

Κουρεύουν φορώντας μόνο... τα απαραίτητα (pics)

Posted: 25 Nov 2011 01:30 PM PST


Δεν ξέρουμε που ακριβώς βρίσκεται το εν λόγω κομμωτήριο, το μόνο σίγουρο είναι ότι για να κουρευτείς θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού πολλές μέρες πριν. Από ότι φαίνεται πολλοί επαγγελματίες έχουν βρει το αντίδοτο στην κρίση...








Εσείς το ξέρατε ότι υπάρχει παγκόσμιο πρωτάθλημα μαξιλαροπόλεμου; (video)

Posted: 25 Nov 2011 01:15 PM PST

Μάλιστα καλά διαβάσατε.. Αν έχετε συνδυάσει το εν λόγω σπορ με πυτζάμες και ολονύχτια πάρτυ και μαλακά μαξιλάρια, καλά θα κάνετε να το ξανασκεφτείτε! Αυτές οι τύπισσες δεν αστειεύονται και το video που ακολουθεί είναι και η απόδειξη!




Όταν το "Photoshop" κάνει θαύματα (pics)

Posted: 25 Nov 2011 01:00 PM PST






Ο πιο περίεργος αγώνας δρόμου που έχετε δει (gif)

Posted: 25 Nov 2011 12:45 PM PST

Δεν υπάρχει. Δείτε το...

Daily Gifdump

Μια συλλογή με εντελώς... ανεγκέφαλους ανθρώπους (video)

Posted: 25 Nov 2011 12:30 PM PST

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί..




Τρελές εικόνες χωρίς κανένα απολύτως νόημα (pics)

Posted: 25 Nov 2011 12:15 PM PST


Παλαβές εικόνες χωρίς κανένα απολύτως νόημα...
Παλαβές εικόνες χωρίς κανένα απολύτως νόημα...
Παλαβές εικόνες χωρίς κανένα απολύτως νόημα...
Παλαβές εικόνες χωρίς κανένα απολύτως νόημα...
Παλαβές εικόνες χωρίς κανένα απολύτως νόημα...
Παλαβές εικόνες χωρίς κανένα απολύτως νόημα...
Παλαβές εικόνες χωρίς κανένα απολύτως νόημα...
Παλαβές εικόνες χωρίς κανένα απολύτως νόημα...
Παλαβές εικόνες χωρίς κανένα απολύτως νόημα...
Παλαβές εικόνες χωρίς κανένα απολύτως νόημα...

Ποια σταρ εμφανίστηκε φορώντας αυτά τα... απερίγραπτα «ρούχα»; (pics)

Posted: 25 Nov 2011 12:00 PM PST

H Rihanna μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές μεν αλλα καλόγουστες εμφανίσεις.Ο φωτογραφικός φακός όμως την είχε συλλάβει σε έξοδο της με αυτό το...
απερίγραπτο ντύσιμο.Γιατί το έκανε αυτό???? Που ήταν ο στυλίστας της??

Σε ποιά ανήκει αυτό το αψεγάδιαστο κορμί; (pics)

Posted: 25 Nov 2011 11:45 AM PST

Το κορμί αυτό ανήκει στην σέξι γυμνάστρια...
Τζένιφερ Νικόλ Λι!!! Καταλαβαίνετε μετά γιατι τρελαίνονται οι άντρες να κάνουν γυμναστική μαζί της....


Σάλο έχει προκαλέσει προσωπικό βίντεο του Ροναλντίνιο (video)

Posted: 25 Nov 2011 11:30 AM PST

Σάλος έχει προκληθεί στη Βραζιλία από ένα βίντεο από web-κάμερα στο οποίο ένας άνδρας, που αναγνωρίζεται ως ο Ροναλντίνιο, αυτοϊκανοποιείται! Το βίντεο «ανέβηκε» για λίγα λεπτά στο Youtube, αλλά αποσύρθηκε γρήγορα λόγω του περιεχομένου του.. Ο αδερφός και μάνατζερ του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ της Φλαμένγκο και φερόμενου μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού, Ρομπέρτο ντε Ασίς, προανήγγειλε μηνύσεις για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του «Ρόνι», δίχως να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει πως ήταν ο ίδιος πρωταγωνιστής στο σχετικό βίντεο.

Ο προπονητής της Φλαμένγκο, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, αντιμετώπισε με χιούμορ την κατάσταση. «Είναι θέμα του Ροναλντίνιο, όχι της ομάδας. Εγώ δεν μπορώ να ελέγχω τι έχει ο καθένας στον υπολογιστή του. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κάνω στην άκρη πριν η υπόθεση... εκραγεί», είπε γελώντας, ενώ στη συνέχεια απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους ρώτησε: «Ποιος από σας είδε το βίντεο. Πόσο... μεγάλος ήταν ο Ροναλντίνιο;». Η διοίκηση της Φλαμένγκο δεν σχολίασε το θέμα, ενώ για την ώρα ο ίδιο ο παίκτης κρατά τη σιωπή του.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές