Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΔΕΙΤΕ: Η πιο δροσιστική μορφή τέχνης

Posted: 16 Sep 2011 03:05 PM PDT

Η πιο «δροσιστική» μορφή τέχνηςΑπίστευτα γλυπτά από πάγο...


























































KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο γύφτος στον… οδοντίατρο

Posted: 16 Sep 2011 02:56 PM PDT

Πάει γύφτος στον οδοντίατρο...

Κάθεται στην καρέκλα, ανοίγει το στόμα…

Σκύβει ο οδοντίατρος, κοιτάει και τι βλέπει ;




ΟΛΑ τα δόντια, πάνω κάτω, εμπρός και πίσω είναι χρυσά !!


Ξανακοιτάει αλλά δεν βλέπει κανένα ελάττωμα.

Οπότε ρωτάει:

- Σφράγισμα;

Και ο γύφτος:

- Όχι, συναγερμό !..





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 αλήθειες για τα όνειρα

Posted: 16 Sep 2011 02:47 PM PDT

Τα όνειρα είναι μια από τις πιο μυστηριώδης αλλά και ενδιαφέρουσες εμπειρίες στη ζωή μας...



Κατά τη ρωμαϊκή εποχή κάποια όνειρα υποβάλλονταν στην Ρωμαϊκή Σύγκλητο για ανάλυση και την ερμηνεία τους. Τα όνειρα τότε θεωρούνταν ως μηνύματα από τους θεούς. Άνθρωποι που ερμήνευαν όνειρα συνόδευαν ακόμα και στρατιωτικούς ηγέτες σε μάχες και εκστρατείες!









Είναι επίσης γνωστό ότι πολλοί καλλιτέχνες έχουν λάβει τις δημιουργικές ιδέες τους από τα όνειρά τους.









Αλλά τι πραγματικά γνωρίζουμε για τα όνειρα σήμερα;

















1. Ξεχνάτε το 90% των ονείρων σας



















Μέσα σε 5 λεπτά μετά το ξύπνημα σας το ήμισυ των ονείρων σας έχει ξεχαστεί. Μέσα σε 10 λεπτά έχετε ξεχάσει το 90%









2. Και οι τυφλοί ονειρεύονται



















Οι άνθρωποι που τυφλώθηκαν μετά τη γέννηση τους μπορούν να δουν εικόνες στα όνειρά τους. Οι άνθρωποι που γεννιούνται τυφλοί δεν βλέπουν εικόνες, αλλά έχουν όνειρα εξίσου έντονα στα οποία συμμετέχουν άλλες αισθήσεις τους. Ήχος, οσμή, αφή και συναίσθημα.









3. Όλοι ονειρεύονται











Κάθε άνθρωπος ονειρεύεται (εκτός από περιπτώσεις ακραίων ψυχολογικών διαταραχών). Αν νομίζετε ότι δεν ονειρεύεστε μάλλον ξεχνάτε τα όνειρά σας.









4. Στα όνειρά μας βλέπουμε μόνο πρόσωπα τα οποία ήδη γνωρίζουμε



















Το μυαλό μας δεν μπορεί να ανακαλύψει καινούργια πρόσωπα. Στα όνειρά μας βλέπουμε πραγματικά πρόσωπα, πραγματικών ανθρώπων που έχουμε δει κατά τη διάρκεια της ζωής μας, αλλά δεν τα γνωρίζουμε ή δεν τα θυμόμαστε. Όλοι μας έχουμε δει εκατοντάδες χιλιάδες πρόσωπα σε ολόκληρη τη ζωή μας, έτσι έχουμε μια ατελείωτη προσφορά των χαρακτήρων τον εγκέφαλό μας να αξιοποιήσει κατά τα όνειρά μας.









5. Δεν βλέπουν όλοι όνειρα με Χρώματα



















Ένα 12% των ατόμων με μειωμένη όραση ονειρεύεται αποκλειστικά σε μαύρο και άσπρο. Το υπόλοιπο 88% βλέπει έγχρωμα όνειρα. Οι μελέτες από το 1915 μέχρι το 1950 υποστήριξαν ότι η πλειονότητα των ονείρων ήταν σε μαύρο και άσπρο, αλλά τα αποτελέσματα αυτά άρχισαν να αλλάζουν στη δεκαετία του 1960. Σήμερα, μόνο το 4,4% των ονείρων ανθρώπων κάτω των 25 ετών είναι σε μαύρο και άσπρο.









6. Τα όνειρα είναι συμβολικά



















Αν ονειρευτείτε κάποιο συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι απαραίτητο ότι το όνειρο στην πραγματικότητα αναφέρεται σε αυτό. Τα όνειρα μιλούν με μια βαθιά συμβολική γλώσσα. Όποιο και αν είναι το θέμα του ονείρου σας μην προσπαθήσετε να το ερμηνεύσετε επιφανειακά.









7. Συναισθήματα



















Το πιο κοινό συναίσθημα που νιώθουμε κατά την διάρκεια ενός ονείρου ή αφού ξυπνήσουμε είναι το άγχος. Γενικά τα αρνητικά συναισθήματα είναι πιο συχνά από ότι τα θετικά.









8. Μπορείτε να δείτε από τέσσερα έως επτά όνειρα σε μια νύχτα.



















Κατά μέσο όρο, μπορείτε να ονειρευτείτε οπουδήποτε και αν κοιμηθείτε από μία έως δύο ώρες κάθε βράδυ.









9. Και τα ζώα βλέπουν όνειρα



















Οι μελέτες που έχουν γίνει σε πολλά και διαφορετικά ζώα, δείχνουν όλες τα ίδια εγκεφαλικά κύματα κατά τη διάρκεια του ύπνου με τους ανθρώπους. Παρατηρείστε ένα σκυλί που κοιμάται. Τα πόδια του κινούνται σαν να τρέχουν και βγάζει ήχους σαν να κυνηγάει κάτι στο όνειρο του.









10. Παράλυση σώματος



















Ο ύπνος REM (Rapid Eye Movement) γνωστός και ως ύπνος γρήγορων κινήσεων των ματιών είναι το πέμπτο στάδιο του ύπνου και χαρακτηρίζεται από γρήγορες κινήσεις των ματιών, από εγκεφαλικά κύματα που δείχνουν ενεργοποιημένα και μοιάζουν με πολύ ελαφρύ ύπνο ή με την εγρήγορση, αλλά και από βαθιά χαλάρωση των μυών, παρόμοια με αυτή στο βαθύ ύπνο.









Ο ύπνος REM στους ενήλικες συνήθως καταλαμβάνει το 20% με 25% του συνολικού ύπνου και διαρκεί για 90-120 λεπτά. Κατά τη διάρκεια ενός φυσιολογικού ύπνου, συνήθως βιώνουμε 4 με 5 περιόδους ύπνου REM, όσο προχωρά η νύκτα τόσο αυξάνεται και η περίοδος των σταδίων REM και μειώνεται ο βαθύς ύπνος.









Κατά τη διάρκεια του ύπνου REM το σώμα είναι παράλυτο από ένα μηχανισμό στον εγκέφαλο, προκειμένου να αποφευχθούν οι κινήσεις που εμφανίζονται στο όνειρο και προκαλούν το σώμα σας να κινηθεί. Ωστόσο, είναι πιθανό ο μηχανισμός αυτός να ενεργοποιηθεί πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από φυσιολογικό ύπνο, ενώ ο εγκέφαλος ξυπνάει.









11. Ενσωμάτωση ονείρων



















Το μυαλό μας απορροφά τα εξωτερικά ερεθίσματα που βομβαρδίζουν τις αισθήσεις μας όταν είμαστε κοιμισμένοι και τα ενσωματώνει στα όνειρα μας. Για παράδειγμα, μπορεί να ονειρεύεστε ότι είστε σε μια συναυλία, ενώ ο αδελφός σας παίζει κιθάρα κατά τη διάρκεια του ύπνου σας.









12. Άνδρες και γυναίκες ονειρεύονται διαφορετικά



















Οι άνδρες έχουν την τάση να ονειρεύονται περισσότερο άλλους άνδρες. Περίπου το 70% από τους χαρακτήρες στο όνειρο ενός άντρα είναι άλλα άτομα του ίδιου φύλλου. Από την άλλη πλευρά, το όνειρο κάθε γυναίκας περιέχει σχεδόν ίσο αριθμό ανδρών και γυναικών. Εκτός από αυτό, οι άνδρες έχουν γενικά πιο επιθετικά συναισθήματα στα όνειρά τους από τις γυναίκες.









13. Όνειρα που προβλέπουν το μέλλον



















Αποτελέσματα διαφόρων ερευνών σε μεγάλα σύνολα πληθυσμού δείχνουν ότι μεταξύ του 18% και του 38% των ανθρώπων έχουν βιώσει τουλάχιστον ένα όνειρο που προέβλεπε το μέλλον. Από αυτούς το 70% έχει βιώσει εμπειρία déjà vu. Το ποσοστό των ατόμων που πιστεύουν ότι τα όνειρα μπορούν να μας προετοιμάσουν για το μέλλον είναι ακόμη μεγαλύτερο, από 63% σε 98%.









14. Αν ροχαλίζετε τότε δεν μπορείτε να ονειρευτείτε.



















Το γεγονός αυτό αναφέρεται σε πολλές πηγές αλλά ας είμαστε λίγο καχύποπτοι αν πραγματικά είναι αληθινό μιας και δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό στοιχείο που να το υποστηρίζει.









15. Μπορείτε να έρθετε σε οργασμό στο όνειρό σας



















Δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να είστε ξύπνιοι για να βιώσετε ένα καταπληκτικό οργασμό. Μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία και την ώρα του ύπνου ενώ ονειρεύεστε.









Περισσότερο από το 40% των γυναικών είπε πως έχει ξυπνήσει μες στη νύχτα, επειδή είχε οργασμό που προέκυψε χωρίς καμία σωματική διέγερση, σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε περισσότερες από δύο χιλιάδες εξακόσιες γυναίκες.Οι αιτίες του νυκτερινού οργασμού και της πιθανής εκσπερμάτισης δεν έχουν διευκρινισθεί απολύτως. Ίσως να οφείλονται στη μη εκτόνωση της σεξουαλικής δραστηριότητας ή σε σεξουαλικές επιθυμίες που κατά την διάρκεια της ημέρας κάποιος μπορεί να μη θέλει ή να μη μπορεί να ολοκληρώσει.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αυτό - μαχαιρώνεται στον ύπνο της

Posted: 16 Sep 2011 02:43 PM PDT

Αυτό- μαχαιρώνεται στον ύπνο τηςΤρομοκρατημένη είναι η 20χρονη Stephanie Walker...

η οποία πρόσφατα συνειδητοποίησε ότι υπνοβατεί στον ύπνο της και χρησιμοποιεί αιχμηρά αντικείμενα για να βλάψει τον εαυτό της.



Μάλιστα, όταν οι γονείς τη νεαρής κοπέλας έκρυψαν όλα τα αιχμηρά αντικείμενα του σπιτιού για να αποφύγουν οποιοδήποτε ατύχημα, εκείνη έβαλε φωτιά στα χέρια της.



Η ίδια υποστηρίζει ότι ποτέ της δεν έχει προβεί σε παρόμοια πράξη, όντας ξύπνια και για να αποφύγει κάποια ανεπανόρθωτη ζημιά παίρνει βαριά υπνωτικά χάπια για να κοιμηθεί.



Οι τάσεις της να αυτό- τραυματίζεται κατά τη διάρκεια του ύπνου εντάθηκαν όταν ο σύντροφός της της ζήτησε να χωρίσουν. Η ίδια παραδέχεται: «Πάντα ήμουν ένα ευχάριστο κορίτσι. Κάποια μέρα ξύπνησα κρατώντας ένα μαχαίρι στα χέρια μου. Τρομοκρατήθηκα. Ο γιατρός που επισκέφτηκα μου χορήγησε αντικαταθλιπτικά χάπια. Δεν είχα κατάθλιψη, όμως τα χάπια βοήθησαν.



Ωστόσο, όταν λίγες εβδομάδες αργότερα ο φίλος μου, μου ζήτησε να χωρίσουμε τόσο η υπνοβασία όσο και οι αυτοτραυματισμοί μου ξανάρχισαν. Μερικές φορές ξυπνούσα βρίσκοντας τα σεντόνια μου και τα χέρια μου γεμάτα αίματα».






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο μεγαλύτερος γυναικείος… κόλπος !!

Posted: 16 Sep 2011 02:38 PM PDT

Ο μεγαλύτερος κόλπος άνηκε πιθανότατα στη Σκωτσέζα...

"γίγαντα" Anna Swan (1846 -1888), μια αξιοπρόσεκτη γυναίκα που δημιούργησε διάφορα ρεκόρ σχετικά με τον…



όγκο της. Αν και γεννήθηκε φυσιολογική, άρχισε να αναπτύσσεται με ένα καταπληκτικό ρυθμό στην παιδική ηλικία, φθάνοντας τελικά σε ένα μέγιστο ύψος 2,30 στην ηλικία των 19.

Ερωτεύτηκε με τον καπετάνιο Martin Bates, ένα άλλο "γίγαντα" με ύψος άνω των 2,10. Παντρεύτηκαν το 1872, δημιουργώντας το ρεκόρ για το πιο ψηλό παντρεμένο ζευγάρι στον κόσμο, ένα ρεκόρ που ισχύει μέχρι σήμερα.

Στις 18 Ιουνίου 1879, γέννησε το μεγαλύτερο μωρό στην ιστορία, που ζύγιζε 11,79 κιλά και είχε ύψος 86,36 εκατοστά! Το παιδί δεν επέζησε από τον τοκετό. Με βάση το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος ενός νεογέννητου είναι το κεφάλι και το γεγονός ότι το κεφάλι του εν λόγω παιδιού είχε διάμετρο 48,26 εκατοστά, κάνει την Swan τη γυναίκα με το μεγαλύτερο αιδοίο που έχει μετρηθεί ποτέ. Αρκεί να αναφερθεί ότι η φυσιολογική συστολή του κόλπου κατά τον τοκετό είναι 10 εκατοστά





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Επιχείρησε να ανοίξει πόρτα αεροπλάνου

Posted: 16 Sep 2011 02:32 PM PDT

Επιχείρησε να ανοίξει πόρτα αεροπλάνουΜε οχτώ ζώνες αναγκάστηκαν οι συνεπιβάτες του να δέσουν έναν 22χρονο άντρα...

όταν αυτός επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα αεροπλάνου διότι ήταν πεπεισμένος ότι δεν πρόκειται για πραγματική πτήση αλλά για τις λεγόμενες πτήσεις προσομοίωσης.

Υποχρεωτικά η πτήση από τη Majorca στο Newcastle προσγειώθηκε επειγόντως στο Gatwick όπου και ο άντρας συνελήφθη.



Τρομοκρατημένος ένας επιβάτης που προτίμησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του δήλωσε: «Ήταν σκοτεινά. Ξαφνικά όλα τα φώτα άναψαν και είδαμε έναν άντρα να προσπαθεί να ανοίξει την έξοδο κινδύνου. Το αεροπλάνο άρχισε να κουνά. Νόμιζα ότι ήρθε το τέλος. Οι φίλοι του προσπάθησαν να τον σταματήσουν και να τον απομακρύνουν από την έξοδο. Τότε ένας άλλος άντρας ήρθε και τον χτύπησε στο κεφάλι».



Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα Τετάρτης όταν οι περισσότεροι επιβάτες είτε κοιμόντουσαν είτε απολάμβαναν το πρωινό τους.



Στη συγκεκριμένη πτήση υπήρχαν και πολλά παιδιά.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ζει με μισό σώμα!

Posted: 16 Sep 2011 02:24 PM PDT

Δείτε την μοναδική δύναμη αυτού του ανθρώπου στις πιο κάτω εικόνες...














































































KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Πανέμορφες γυναίκες

Posted: 16 Sep 2011 02:20 PM PDT

Όμορφες παρουσίες…







Πανέμορφες γυναίκες (3)Πανέμορφες γυναίκες (2)
Πανέμορφες γυναίκες (6)
Πανέμορφες γυναίκες (7)
Πανέμορφες γυναίκες (8)
Πανέμορφες γυναίκες (9)
Πανέμορφες γυναίκες (10)
Πανέμορφες γυναίκες (11)
Πανέμορφες γυναίκες (12)
Πανέμορφες γυναίκες (13)
Πανέμορφες γυναίκες (14)
Πανέμορφες γυναίκες (15)
Πανέμορφες γυναίκες (16)
Πανέμορφες γυναίκες (17)
Πανέμορφες γυναίκες (18)





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τυφλώθηκε απο το πολύ αλκοόλ

Posted: 16 Sep 2011 02:15 PM PDT

Συγκλονίζει η ιστορία μιας κοπέλας που τυφλώθηκε...

στο ένα της μάτι αφού από την ηλικία των έντεκα, άρχισε να πίνει τεράστιες ποσότητες αλκοόλ!!! Όλα ξεκίνησαν όταν η Suzi Fox, που τώρα είναι 22 ετών, παρατούσε το σχολείο και πήγαινε με τους φίλους της να πιει μπύρες και να καπνίσει μαριχουάνα στο πάρκο. Πολύ σύντομα όμως η ανήλικη τότε αδύνατη....

κοπέλα άρχισε να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες βότκας και ρούμι κατά την διάρκεια της ημέρας με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι πλέον εκτός ελέγχου… «Μπορούσα να πιω οτιδήποτε έβρισκα μπροστά μου» είπε η Suzi προσθέτοντας πως μπορούσε να «κατεβάζει» 24 κουτιά μπύρας και μια βότκα μέσα σε μία μέρα! Η Suzi μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, ήταν αφότου είχε καταναλώσει τρία μεγάλα μπουκάλια βότκα, ποσότητα πέντε φορές μεγαλύτερη από την εβδομαδιαία συνιστώμενη ποσότητα.



Στα 13 της επίσης έπαιρνε κρακ, κοκαΐνη έκσταση, LSD και ότι ναρκωτικό υπάρχει… Λόγω λοιπόν όλων αυτών των καταχρήσεων η 22χρονη δεν βλέπει από το ένα μάτι και το συκώτι της πρήζεται κάθε φορά που πίνει ένα ποτό. «Ξύπνησα μία μέρα και συνειδητοποίησα πως δεν μπορούσα να δω από το αριστερό μου μάτι. Ο γιατρός δεν ήταν σίγουρος για το τι συνέβαινε αλλά εγώ είμαι σίγουρη πως ήταν από το αλκοόλ. Πήγαινα πια στο νοσοκομείο συνεχώς. Οι γιατροί μου έλεγαν πως θα έπρεπε να είχα πεθάνει με τόση ποσότητα αλκοόλ που είχα καταναλώσει και ότι ίσως θα χρειαζόταν να έκανα χειρουργείο αν συνέχιζα έτσι…».



Τώρα πια όμως όλα έχουν αλλάξει χάρη στον Jake, τον οποίο γνώρισε τα 18 της και έχουν μια κόρη μαζί. Πλέον θέλει να αφιερώσει την ζωή της ενημερώνοντας νέους για τους κινδύνους που κρύβουν τέτοιες καταχρήσεις…





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα 5 λάθη που πρέπει να κάνεις πριν πεθάνεις

Posted: 16 Sep 2011 02:11 PM PDT

Μεγαλώνοντας σε τούτον τον μάταιο κόσμο υπάρχουν κάποια πράγματα...

που όλοι ανεξαρτήτου φύλου, φυλής, χρώματος, θρησκείας και όποιας άλλης πολιτιστικής-πολιτισμικής διάκρισης, οφείλουμε να κάνουμε κάποια λάθη. Και λέω οφείλουμε γιατί ....





προφανώς δεν μαθαίνουμε από τις προηγούμενες γενιές. Ξεκινάω λοιπόν,
πρώτο και καλύτερο πρέπει να παντρευτείς. Αν και πολλές ιστορίες γύρω μας μας λέτε το αντίθετο. Τελικά θέμα τύχης είναι μόνο.

Δεύτερον, να γίνεις τόσο "κομμάτια" από το πτώμα που να αποτιμηθείς οπουδήποτε. Αλλιώς πως θα μάθεις την επόμενη φορά να βρίσκεις το δρόμο για το σπίτι; (Υ.Γ. το ίδιο ισχύει και για το one night stand)

Τρίτον, να οδηγήσεις στο αντίθετο ρεύμα. Αυτό μόνο μία φορά και μην ξεχάσεις να μετρήσεις πόσες...μούντζες θα εισπράξεις.

Τέταρτον, να σκοντάψεις και να πέσεις δημοσίως και ειδικά την πιο ακατάλληλη στιγμή. Έτσι την επόμενη θα...ντραπείς λιγότερο.

Πέμπτον, να κάνεις σχέση με συνάδελφο. Άπαξ και το κάνεις μία φορά σίγουρα δεν θα το επαναλάβεις ποτέ.



Και θα σας δώσω και ένα bonus, να συλληφθείς. Αυτό για τους πιο τολμηρούς. Στο κάτω κάτω όλα εμπειρίες είναι . Α, και προσοχή το κείμενο δεν είναι συμβουλευτικό...για να μην παρεξηγούμαστε.











KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο μεγαλύτερος γυναικείος … κόλπος !!

Posted: 16 Sep 2011 02:00 PM PDT





Ο μεγαλύτερος κόλπος άνηκε πιθανότατα στη
Σκωτσέζα "γίγαντα" Anna Swan (1846 -1888), μια αξιοπρόσεκτη γυναίκα που δημιούργησε διάφορα ρεκόρ σχετικά με τον…



όγκο της. Αν και γεννήθηκε φυσιολογική, άρχισε να αναπτύσσεται με ένα καταπληκτικό ρυθμό στην παιδική ηλικία, φθάνοντας τελικά σε ένα μέγιστο ύψος 2,30 στην ηλικία των 19.

Ερωτεύτηκε με τον καπετάνιο Martin Bates, ένα άλλο "γίγαντα" με ύψος άνω των 2,10. Παντρεύτηκαν το 1872, δημιουργώντας το ρεκόρ για το πιο ψηλό παντρεμένο ζευγάρι στον κόσμο, ένα ρεκόρ που ισχύει μέχρι σήμερα.

Στις 18 Ιουνίου 1879, γέννησε το μεγαλύτερο μωρό στην ιστορία, που ζύγιζε 11,79 κιλά και είχε ύψος 86,36 εκατοστά! Το παιδί δεν επέζησε από τον τοκετό. Με βάση το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος ενός νεογέννητου είναι το κεφάλι και το γεγονός ότι το κεφάλι του εν λόγω παιδιού είχε διάμετρο 48,26 εκατοστά, κάνει την Swan τη γυναίκα με το μεγαλύτερο αιδοίο που έχει μετρηθεί ποτέ. Αρκεί να αναφερθεί ότι η φυσιολογική συστολή του κόλπου κατά τον τοκετό είναι 10 εκατοστά





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο γύφτος στον … οδοντίατρο !!

Posted: 16 Sep 2011 01:51 PM PDT


Πάει γύφτος στον οδοντίατρο. Κάθεται στην καρέκλα, ανοίγει το στόμα…


Σκύβει ο οδοντίατρος, κοιτάει και τι βλέπει ;

ΟΛΑ τα δόντια, πάνω κάτω, εμπρός και πίσω είναι χρυσά !!
Ξανακοιτάει αλλά δεν βλέπει κανένα ελάττωμα.

Οπότε ρωτάει:

- Σφράγισμα;

Και ο γύφτος:

- Όχι, συναγερμό !..





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο … δοκιμαστής νεροτσουλήθρας!

Posted: 16 Sep 2011 01:46 PM PDT



Ο Tommy Lynch ταξιδεύει πάνω από 27.000 μίλια
το χρόνο για τη δουλειά του, τον έλεγχο νεροτσουλήθρων σε θέρετρα διακοπών.



Ο 29χρονος Lynch εργάζεται για την εταιρεία μεγαθήριο First Choice, ελέγχοντας το ύψος, την ταχύτητα, την ποσότητα του νερού, την προσγείωση καθώς και όλες τις πτυχές της ασφάλειας μιας νεροτσουλήθρας.

Ο Lynch έχει δοκιμάσει νεροτσουλήθρες στο Lanzarote, στην Μαγιόρκα, στην Αίγυπτο, στην Τουρκία, στο Costa Del Sol, στην Κύπρο, στο Algarve, στην Δομινικανή Δημοκρατία και στο Μεξικό. Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας του είναι να τον στείλει για δοκιμές σε νέα θέρετρα στην Ελλάδα, την Τουρκία, την Φλόριντα, την Τζαμάικα και την Ίμπιζα.

Ο ίδιος δήλωσε στην Daily Mail: «Έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο!» Ποιος μπορεί να διαφωνήσει μαζί του;

www.newsit.gr



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απίστευτο! Διάσημη τραγουδίστρια θέλει να αυτοκτονήσει

Posted: 16 Sep 2011 01:42 PM PDT


Φρίκη έχουν προκαλέσει τα μηνύματα της
Sinead O´Connor στο Twitter, στα οποία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να… αυτοκτονήσει!


«Μακάρι να αυτοκτονούσα. Θέλω τόσο πολύ να πάω στον Παράδεισο. Το θέλω χρόνια. Αλλά δεν θέλω να εγκαταλείψω τα παιδιά μου. Αν μπορούσα να πεθάνω χωρίς εκείνα να μάθουν ότι πήρα μόνη μου τη ζωή μου θα το έκανα!», έγραψε το βράδυ της Πέμπτης η Sinead, μετά από επίσκεψη στον ψυχολόγο της.
Η 44χρονη τραγουδίστρια -που γνώρισε μέρες δόξας την δεκαετία του '90 και παγκόσμια επιτυχία με το «Nothing Compares To You»- αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα μετά το τρίτο της διαζύγιο, τον Μάρτιο. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως εξαιτίας του χωρισμού θέλει να κάνει συνέχεια σεξ, ενώ αναζητούσε παρτενέρ μέσω του blog της!
«Έχω κουραστεί. Είκοσι τέσσερα χρόνια μου φέρονται σαν να είμαι τρελή. Δεν αντέχω πια! Αν κάποιος γνωρίζει πώς μπορώ να αυτοκτονήσω χωρίς να μάθουν τα παιδιά μου ότι επρόκειτο για αυτοκτονία σας παρακαλώ πείτε μου», ήταν το δεύτερο tweet της Sinead.
Αν και ουδείς από το περιβάλλον της σχολίασε τα μηνύματά της, ο φόβος ότι θα αυτοκτονήσει είναι διάχυτος. Άλλωστε, στα 33 της χρόνια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της…
Star


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαισθανόταν ότι θα πεθάνει και το είπε στον αγαπημένο της!

Posted: 16 Sep 2011 01:38 PM PDT

Λένε ότι λίγο πριν πεθάνεις έχεις διαίσθηση. Ποιος ξέρει…



Πάντως, συγκλονίζει το γεγονός ότι μια 17χρονη κοπέλα λίγα λεπτά πριν αφήσει την τελευταία της πνοή έστειλε μήνυμα στον φίλο της «αν πεθάνω να ξέρεις ότι ήσουν ο ένας».
Η 17χρονη Μικαέλα από την Βρετανία επέβαινε στο αμάξι μιας φίλης της, η οποία όμως είχε πιει πολύ αλκοόλ και είχε καπνίσει «φούντα».
Για την ακρίβεια η Georgia, αφού διασκέδασε σε πάρτι, πήρε κρυφά το αμάξι της μαμάς της, πήρε και τις φίλες της παρέα και πήγε βόλτα. Όμως οι φίλες της δεν γνώριζαν ότι ήταν μαστουρωμένη…Το κατάλαβαν, όταν άρχισε να κάνει κάτι τρελούς ελιγμούς.
Τότε συνειδητοποίησαν πώς κάτι δεν πήγαινε καλά. Η 17χρονη Μικαέλα έγραψε στον φίλο της «Δεν λέω ψέματα, πίστεψέ με μωρό μου, σε παρακαλώ, αν πεθάνω εσύ ήσουν Ο ένας!». Τότε αυτός που ανησύχησε της ζήτησε να τον πάρει τηλέφωνο.
«Όταν χτύπησε το τηλέφωνο, άκουσα μόνο φωνές αγωνίας και ουρλιαχτά και τον θόρυβο από την σύγκρουση», είπε στο δικαστήριο.
Η άτυχη κοπέλα πέθανε ακαριαία, ενώ η τρίτη φίλη της παρέας υπέστη σοβαρά κατάγματα στα πόδια. Η οδηγός καταδικάστηκε σε 3 ½ χρόνια για επικίνδυνη οδήγηση.
StarΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 σοκαριστικές αλήθειες και στατιστικές για το sex ...

Posted: 16 Sep 2011 01:30 PM PDT



Διαβάστε 25 στατιστικές αλήθειες γύρω από τον τομέα του σεξ…
Η στατιστική εισέρχεται στην ζωή μας πολλές φορές δίχως να την ρωτήσουμε. Κάποιες φορές μπορεί να μην...





την δεχόμαστε γιατί δεν θέλουμε να δούμε την αλήθεια αλλά κάποιες φορές την ακολουθούμε γιατί μας ανοίγει ένα καινούριο μονοπάτι που μας οδηγεί προς το φως του τούνελ.





Ποτέ όμως δεν την κάνουμε σημαία μας γιατί στο τέλος θα φάμε πάντοτε τα μούτρα μας. Οι κοινωνίες και οι απόψεις αλλάζουν ειδικά στις μέρες μας σε χρόνο μηδέν για αυτό τον λόγο η στατιστική μπορεί να αποδοθεί ως ένα μέσο ενημέρωσης ώστε να εμβαθύνουμε στο πρόβλημα. Τι γίνεται όμως όταν η στατιστική μπαίνει στον χώρο του σεξ;







1. Οι Άντρες, κατά μέσο όρο, σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα.



2. Σε κάθε κανονική ιστοσελίδα, υπάρχουν 5 σελίδες που περιέχουν πορνό.



3. Τα γένια ενός άντρα μεγαλώνουν πιο γρηγορότερα όταν προσδοκούν να κάνουν σεξ .



4. Υπάρχουν άνδρες στη Γκουάμ, που έχουν ως αποστολή να ταξιδεύουν στην ύπαιθρο και να ξεπαρθενιάζουν τις κοπέλες , οι οποίες τους πληρώνουν για το προνόμιο να τους κάνουν σεξ για πρώτη φορά !



5. Η λέξη «γυμναστήριο» προέρχεται από το αρχαιοελληνικό «γυμνάζειν» που σημαίνει «να ασκείσαι γυμνός», όπως ήταν το σύστημα στην αρχαία



Ελλάδα.



6. Το πρώτο ζευγάρι που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση , στο κρεβάτι , ήταν : ο Φρεντ και η Βίλμα Flintstone.



7. Στην Ινδία είναι φθηνότερο να κάνεις σεξ με μια πόρνη παρά να αγοράσεις ένα προφυλακτικό.



8. Το σεξ, βιοχημικά δεν έχει καμία διαφορά από το να τρως μεγάλες ποσότητες σοκολάτας.



9. 'Όταν κάνουμε Sex καίμε 360 θερμίδες την ώρα.



10. Το ρεκόρ οργασμών σε μια ώρα για τους άντρες, είναι 16.



11. Οι νεότεροι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 , ζούσαν στην Κίνα το 1910.



12. Στην Ινδονησία η ποινή για αυνανισμό …. είναι ο αποκεφαλισμός.



13. Οι γαλοπούλες μπορούν να αναπαράγουν χωρίς σεξουαλική επαφή. Δηλαδή με παρθενογένεση.



14. Το 85% των ανδρών που πεθαίνουν από ανακοπή καρδιάς κατά τη συνουσία, διαπιστώνεται ότι έχουν εξαπατήσει τις συζύγους τους.



15. Το 40% των γυναικών λέει ότι είχε οργασμό ενώ έβλεπε σεξουαλικό όνειρο. Το ίδιο ποσοστό για τους άντρες είναι 80%.



16. Το κορνάρισμα (στο αμάξι των νεόνυμφων) προέρχεται από μια παράδοση που λέει ότι έτσι εξασφαλίζεται το καλό σεξ.



17. Ένας οργασμός γουρουνιών διαρκεί 30 λεπτά.



18. Ο μεγαλύτερος αριθμός παιδιών που είχε μια μητέρα είναι 69 παιδιά.



19. Σύμφωνα με το Κάμα Σούτρα, αν ένας άντρας πίνει γάλα καμήλας με μέλι μπορεί να έχει στύση 24 ώρες το 24ωρο.



20. Οι άνθρωποι, οι πιθήκοι, και τα δελφίνια είναι τα μόνα είδη που κάνουν σεξ για ευχαρίστηση.



21. Το 60% των γυναικών ισχυρίζεται ότι η «πρώτη φορά» ήταν χάλια. Ενώ το 14% των ανδρών ισχυρίζεται ότι η «πρώτη φορά» δεν ήταν καθόλου απολαυστική. Δηλαδή οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν μόνο την πρώτη φορά (μετά δώστου να καταλάβει !!)



22. Σύμφωνα με τις Ερευνες Κίνσευ, το 75% των ανδρών εκσπερματώνει μέσα σε τρία λεπτά από την στιγμή της διείσδυσης. Ενώ ολόκληρη η σεξουαλική πράξη έχει μέση διάρκεια 15 λεπτά.



23. Το 1% των γυναικών μπορεί να φτάσει σε οργασμό μόνο με τον ερεθισμό του στήθους (αν δεν αισθάνεστε και πολύ περήφανοι για το απόκτημα σας .. ασχοληθείτε με το στήθος για κανά 5 ώρο , όλο και κάτι θα καταφέρετε ).



24. Στον Μεσαίωνα, οι άπιστες γαλλίδες σύζυγοι υποχρεώνονταν να κυνηγήσουν ένα κοτόπουλο μέσα στους δρόμους της πόλης, ολόγυμνες.



25. Οι αρσενικοί και θηλυκοί αρουραίοι μπορούν να κάνουν σεξ 20 φορές την ημέρα



http://www.enimerwsi.com/





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Όλοι θα θέλαμε στον γάμο μας τέτοια χλιδή! [pics]

Posted: 16 Sep 2011 01:26 PM PDT

O γάμος έγινε στην Κίνα και το κομβόι
αυτοκινήτων που θα δείτε αγγίζει σίγουρα επταψήφια νούμερα. Εκτός και αν είναι ρεπλίκες! Δείτε πιο κάτω...



A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)

A Very Expensive Chinese Wedding (21 pics)


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γιατί ο Έλληνας είναι ο χειρότερος χρήστης του Facebook!!

Posted: 16 Sep 2011 01:22 PM PDT



Αν υπήρχαν τα Χρυσά Βατόμουρα των Social Media, είναι βέβαιο ότι θα τα είχαμε σαρώσει…


Όχι γιατί δεν είμαστε καλοί χρήστες των Social Media. Για την ακρίβεια, διαπρέπουμε. Αλλά γιατί ακόμα και σε αυτό το μέσο, εξαντλούμε την γραφικότητά μας ως λαός.

Τιμή μας και καμάρι μας να είμαστε και γραφικοί και Ελληνάρες και ό,τι...





άλλο θέλουμε να είμαστε στην τελική. Όταν όμως περνάμε την γραφικότητά μας και στα Social Media, η κατάσταση αρχίζει να γίνεται τραγελαφική. Κι αν το twitter έχει διασωθεί ακόμα, το Facebook ανακηρύσσεται σε εκείνο το μέσο που κουβαλάει στις σελίδες του όση περισσότερη γραφικότητα μπορεί να ξεζουμίσει από τον Έλληνα.



Τώρα θα πεις, ποιοί είστε εσείς που θα μου πείτε πώς να φέρομαι στο Facebook μου; Και θα έχεις και δίκιο. Οι παρακάτω παρατηρήσεις αποτελούν μια απλή αποτύπωση της γραφικότητας που διακρίνει πολλούς από εμάς στο Facebook. Αν ταυτιστείς με κάποιες από τις παραγράφους, ίσως αποφασίσεις κι εσύ να κάνεις κάτι για να βελτιώσεις τη δημόσια online εικόνα σου.



Είμαστε αρνητικοί σε κάθε εξέλιξη

Πιο συντηρητικός πεθαίνεις με δυο λόγια. Φτιάχνουν καινούριο chat εκεί στο Silicon Valley; Ψάχνουμε αμέσως τρόπο να κρατήσουμε το παλιό. Μέχρι και group φτιάχνουμε για "όσους δεν γουστάρουν το νέο chat και θέλουν το παλιό (δουλεύει 100%)". Αλλάζει κάτι στο layout της σελίδας; Το δαιμονοποιούμε κατευθείαν και το κράζουμε στα status μας. Αλήθεια, δεν έχω δει ούτε ένα status που να λέει "Αχ πόσο ωραίο είναι το καινούριο chat". Αν το δούλευε Έλληνας το internet, θα μιλάγαμε ακόμα στο mIRC.



Ανεβάζουμε online το οπαδιλίκι μας

Με το που κάνει μια γκέλα ο Ολυμπιακός ή τελειώνει ένα ντέρμπι, γινόμαστε όλοι διευθυντές αθλητικών εφημερίδων και ψάχνουμε την καλύτερη εκείνη πρωτοσελιδάτη ατάκα που θα κάνει τους φίλους μας, που υποστηρίζουν αντίπαλη ομάδα, να λουφάξουν. Αλλά δεν είναι ανάγκη. Μετά από καθε ντέρμπι συμπεριφερόμαστε όπως στο σχολείο. Αν έχουμε ρίξει 3, σκάμε μύτη με φανέλα, φωνάζουμε και κάνουμε χαβαλέ. Αν πάλι τα έχουμε αρπάξει, κάνουμε 2-3 μέρες να εμφανιστούμε και το ρίχνουμε στην πλάκα.



Το παίζουμε γκόμενοι και γκόμενες



Δεν λέω, έχω ακούσει κι εγώ για πάρα πολλά ζευγάρια που έχουν γνωριστεί μέσω Facebook και είναι ιδιαιτέρως ευτυχισμένα. Τι είναι όμως αυτές οι γελοίες φωτογραφίες με το ζουμ στους κοιλιακούς, τα γυαλιά ηλίου και το ύφος "εντάξει μωρέ, εδώ πέρα, έχω όποια γκόμενα γουστάρω, έλα κι εσύ να τα πούμε". Συνιστούμε λίγη ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση γιατί εκεί που το Facebook τελειώνει και αρχίζει η ζωή, ο κόσμος γελάει με κάτι τέτοια.



Ψωνιζόμαστε χωρίς φόβο και πάθος

Κάμπριο αυτοκίνητα, καινούρια φορέματα, καλογυαλισμένα παπούτσια και δίλιτρες Grey Goose μέσα σε σαμπανιέρες. Κάτι τέτοια βλέπουν οι Ευρωπαίοι και μας κράζουν και όχι άδικα. Το να περνάς καλά και να χαίρεσαι τα όσα λεφτά έχεις, είναι δικαίωμα (μη σου πω υποχρέωσή) σου. Το να διατυμπανίζεις όμως ότι αγόρασες το κανούριο μοντέλο της Mercedes για να πηγαίνεις βόλτες το Λιτσάκι, ειλικρινά είναι μια πληροφορία που πρέπει είτε να την κρατήσεις για την πάρτη σου, είτε να την κολλήσεις με post-it πάνω στην ταμπέλα "Είμαι ψώνιο και μ' αρέσει" που κουβαλάς στο κουτελό σου.





Αποθεώνουμε κάτι δεύτερα μοντέλα

Αυτό πάλι; Που έχει κάνει 3 και 4 προφίλ η κάθε μοντέλα που την μάθαμε μόνο μέσω Facebook ή από τις ειδήσεις του STAR; Ξέρεις, η ίδια που ανεβάζει σε album με τίτλο "press" τα δημοσιεύματα που γράφουν για εκείνη και φροντίζει να κρατάει ξαναμμένους τους online φίλους της με μερικές hot φωτογραφήσεις. Μέχρι και σε διαπραγμάτευση για αμοιβές και εμφανίσεις πουλάνε το χαρτί "έχω 20 χιλιάδες φίλους στο Facebook". Το κακό δεν είναι να τις έχεις αυτές φίλες σου. Κακό είναι που τις πραγματικές Ελληνίδες μοντέλα, τραγουδίστριες κλπ τις πετυχαίνεις πια στην τέταρτη και την πέμπτη δεκάδα αναζητήσεων στο Google.



Κάνουμε τους πιο grande επικήδειους

Είμαστε ευαίσθητος λαός, δεν λέω. Αλλά το πρώτο μας μέλημα όταν πεθάνει κάποιος είναι να αφιερώσουμε ένα τραγούδι στη μνήμη του, να δηλώσουμε κι εμείς πόσο τον αγαπούσαμε (ακόμα κι αν η γνωριμία μας περιοριζόταν με εκείνον στην τηλεόραση και εμάς στον καναπέ του σαλονιού), αλλά και να δημιουργούμε group RIP στη μνήμη του. Λες και αυτός που θα χύσει τα περισσότερα δάκρυα, κερδίζει κάποιο βραβείο.



Δηλώνουμε περήφανοι για τα μεθύσια μας

Αλήθεια τώρα. Δεν είναι μαγκιά να έχει πάει 6 το πρωί και να γράφεις στο status σου "pwpw eimai liwmaaaaaaaaaaa". Κι άλλοι είναι λιώμα. Κι άλλοι πέρασαν καλά. Απλά ο Έλληνας έχει μια ιδιότυπη επιθυμία να γνωστοποιήσει σε όλους πόσο καλά περάσε, πόσα ποτά ήπιε και τι τρελό hangover θα έχει αύριο το πρωί. Είναι ιδιαιτέρως θλιβερή η εικόνα ενός 35άρη του οποίου οι ανανεώσεις στο Facebook γίνονται αποκλειστικά και μόνο από το πρώτο τραπέζι του Ρέμου ή από τα Everest μετά από μια βραδιά στο Villa Mercedes.









Τρελαινόμαστε να ανεβάζουμε φωτογραφίες και βίντεο

Αφού όταν ζούμε κάτι ωραίο, πρώτα κοιτάμε να το ανεβάσουμε στο Facebook και μετά παρακολουθούμε τι συμβαίνει τριγύρω. Αναρωτιέμαι πόσο ευχαριστιέται κάποιος ένα κομμάτι σε μια συναυλία όταν έχει το χέρι του σταθερό για να βγάλει βίντεο να το ανεβάσει την άλλη μέρα. Και φυσικά αυτές οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι όσο πιο προκλητικά γίνεται για να φανούμε όσο πιο μάγκες, τυχεροί και γαμάτοι γίνεται.



Κάνουμε φίλους απλά για να τσεκάρουμε

Είτε γιατί είναι γνωστοί γνωστών εκείνης της γκόμενας που μας αρέσει, είτε γιατί είναι φίλοι της πρώην μας είτε απλά γιατί γουστάρουμε να κουτσομπολεύουμε τον κόσμο. Από τη γελοία φωτογραφία που έβαλε εκείνος ο συμμαθητής από το Λύκειο, μέχρι την ανακοίνωση ότι η Βούλα χώρισε τον Τάκη και ότι ο Φίλιππος έκανε check-in στο Waffle House και tagαρε μαζί του και την Σοφία, άρα κάτι παίζει μεταξύ τους. Τι σε νοιάζει ρε φίλε; Και να σε νοιάζει δηλαδή, μην τρως το μυαλό σου με αυτά, γιατί αν σε νοιάζει πραγματικά, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να το κάψεις.









KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το γέλιο είναι παυσίπονο!

Posted: 16 Sep 2011 01:17 PM PDT

Γέλιο

Η λαϊκή ρήση ότι το γέλιο κάνει
καλό φαίνεται τελικά ότι έχει επιστημονική βάση. Μια ομάδα ερευνητών εντόπισε την αιτία για την οποία μας κάνει να ξεχνάμε τον πόνο:

όταν γελάμε με την καρδιά μας ή μάλλον καλύτερα με την… κοιλιά μας απελευθερώνονται στον οργανισμό ενδορφίνες, ουσίες οι οποίες έχουν αναλγητική δράση και μας κάνουν να νιώθουμε ευχάριστα.



Το «κοιλιακό» γέλιο δηλαδή το βαθύ γέλιο που συνοδεύεται από συσπάσεις στην κοιλιά αποτελεί μια αποκλειστικά ανθρώπινη ικανότητα την οποία δεν διαθέτει κανένας από τους πιθηκοειδείς συγγενείς μας.

Οι επιστήμονες που διεξήγαγαν τη σχετική μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Proceedings of the Royal Society B», θεωρούν ότι πέραν της παυσίπονης και ευεργετικής για τη διάθεση λειτουργίας της η μοναδική αυτή ικανότητα έχει επίσης τεράστια εξελικτική αξία. Υποστηρίζουν ότι ενδέχεται να αποτελεί τον κινητήριο παράγοντα που βοήθησε τα πρώτα ανθρωποειδή να σχηματίσουν μεγαλύτερες κοινωνικές ομάδες και να ξεχωρίσουν από τα άλλα πρωτεύοντα.

  • Στο κατώφλι του πόνου

Προκειμένου να διερευνήσουν την αναλγητική επίδραση του γέλιου οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης εξέτασαν αρχικά το «κατώφλι του πόνου» δηλαδή το όριο αντοχής στον πόνο των εθελοντών που συμμετείχαν στο πείραμα.

Στη συνέχεια οι εθελοντές χωρίστηκαν σε δυο ομάδες. Η πρώτη παρακολούθησε επί 15 λεπτά σε πέντε διαφορετικές «συνεδρίες» βίντεο με κωμωδίες ενώ η δεύτερη είδε κάποια προγράμματα που οι ερευνητές αξιολόγησαν ως βαρετά όπως π.χ. οι αγώνες γκολφ.

Μετά την προβολή των βίντεο οι ειδικοί εξέτασαν ξανά το κατώφλι του πόνου των εθελοντών υηοβάλλοντάς τους στις ίδιες οδυνηρές δοκιμασίες. Διαπίστωσαν ότι όσοι είχαν γελάσει «με την κοιλιά» τους είχαν μεγαλύτερη αντοχή στον πόνο. Όπως απέδειξαν αυτό δεν συνέβαινε εξ αιτίας κάποιας αόριστης ευφορίας ή καλής διάθεσης αλλά επειδή το «κοιλιακό γέλιο» είχε προκαλέσει αύξηση των επιπέδων των ενδορφινών στον εγκέφαλό τους.

  • Μας ξεχωρίζει από τους πιθήκους

Όπως εξήγησε ο επικεφαλής της μελέτης Ρόμπιν Ντάνμπαρ, εξελικτικός ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στόχος της μελέτης δεν ήταν να ανακαλύψει μια καινούργια ανώδυνη και ανέξοδη αναλγητική θεραπεία. Οι ερευνητές επιδιώκουν για πρώτη φορά να διερευνήσουν το «κοινωνικό γέλιο» τον ρόλο δηλαδή που έχει διαδραματίσει το γέλιο στον σχηματισμό των πρώτων ανθρώπινων κοινωνιών.

Ολοι οι πίθηκοι γελούν με κάποιο τρόπο, ο άνθρωπος όμως είναι το μόνο πρωτεύον θηλαστικό που γελάει με συσπάσεις της κοιλιάς και παράγει ενδορφίνες. Ο κ. Ντάνμπαρ θεωρεί ότι εκτός του ότι καταπραΰνουν τον πόνο και δημιουργούν ευχάριστο συναίσθημα οι ενδορφίνες μας καθιστούν επί πλέον πιο «επιρρεπείς» στο να αναπτύσσουμε κοινωνικούς δεσμούς.

«Σε αυτό το στάδιο προσπαθήσαμε να δείξουμε ότι ναι, το γέλιο ενεργοποιεί τις ενδορφίνες» εξήγησε ο καθηγητής. «Στο επόμενο θα δούμε αν το γέλιο πραγματικά κάνει τις ομάδες να δένονται μεταξύ τους και να λειτουργούν με πιο ομαδικό πνεύμα ενισχύοντας τη γενναιοδωρία μεταξύ των μελών τους».

Κάτι τέτοιο, υποστηρίζει ο κ. Ντάνμπαρ, μπορεί ενδεχομένως να εξηγήσει γιατί πριν από περίπου 2 εκατομμύρια χρόνια οι πρώτοι άνθρωποι ήταν σε θέση να σχηματίζουν μεγάλες κοινότητες των 100 ατόμων ενώ οι κοινότητες των άλλων πιθηκοειδών δεν ξεπερνούσαν τον αριθμό των 50 ατόμων.





Πηγή ΤΟ ΒΗΜΑ



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: 82 ΧΡΟΝΗ ΠΑΡΘΕΝΑ... ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ... ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!

Posted: 16 Sep 2011 01:14 PM PDT

Γιαγιά στα 82 της χρόνια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα Επείγοντα με ρήξη παρθενικού υμένα...




Το περιστατικό, όπως έγραψε η Ευα Παπαδάτου στην Espresso έγινε όταν η γιαγιά έφτασε στο νοσοκομείο με αιμορραγία, συνοδευόμενη από έναν νεαρό Αλβανό. Ο 32χρονος εργάζεται τα τελευταία χρόνια για εκείνη ως κηπουρός στη μονοκατοικία της, ενώ παράλληλα τη βοηθάει και σε εξωτερικές δουλειές. Ολα αυτά τα χρόνια η σχέση τους ήταν.....

καλή, αλλά τυπική. Εκείνος της έκανε τις μικροδουλειές και τα θελήματά της και εκείνη του έδινε χαρτζιλίκι και κάποιες φορές ένα πιάτο φαγητό.

Πριν από λίγο καιρό όμως, 82χρονη και 32χρονος ήρθαν πιο κοντά και τελικά έφτασαν στο σημείο να κάνουν σεξ! Κάτι που δεν είχε ευτυχές τέλος αφού η γερόντισσα ήταν παρθένα και αποφάσισε να δοκιμάσει τις χαρές του έρωτα. Δυστυχώς, υπέστη αιμορραγία, γεγονός που τρομοκράτησε και τους δύο και πολύ περισσότερο τον νεαρό, ο οποίος μετέφερε άρον-άρον τη γιαγιά στο νοσοκομείο.

Αρχικά πήγαν στα εξωτερικά ιατρεία, αλλά από εκεί τους παρέπεμψαν στην παθολογική κλινική. Οταν ο γιατρός της βάρδιας ρώτησε τι είχε συμβεί, ο Αλβανός είπε ότι η ηλικιωμένη έπεσε και χτύπησε. Ομως, προτού καλά-καλά τελειώσει τη φράση του, η 82χρονη έσπευσε να τον διορθώσει λέγοντας: «Οχι, όχι, δεν λέει αλήθεια. Κάναμε σεξ και εγώ ήμουν παρθένα!» Ξεπερνώντας το πρώτο σοκ, ο παθολόγος παρέπεμψε το... ζευγάρι στη γυναικολογική κλινική, όπου εκεί ήταν πιο αρμόδιοι να «διευθετήσουν» το... ζήτημα.

Ετσι και έγινε. Η γιαγιά μεταφέρθηκε στο αρμόδιο τμήμα του νοσοκομείου όπου ο γυναικολόγος τής πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και κατόπιν την υπέβαλε και μια λεπτή επέμβαση. Σε αντίθεση με τον 32χρονο Αλβανό που βρισκόταν σε κατάσταση πανικού και έτρεμε σύγκορμος, η γερόντισσα ήταν αρκετά... σπιρτόζα και μάλιστα όταν τη ρώτησαν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου αν υπήρξε θέμα βιασμού και αν θα προχωρούσε σε μήνυση, εκείνη είπε ότι δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο αφού ήταν η ίδια που ζήτησε από τον νεαρό έμπιστό της να της κάνει το... ψυχικό. Οπως είπε με χιούμορ, η επόμενη φορά ίσως είναι καλύτερη!


Πηγή eglimatikotita.gr




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πατέρας πέταξε τον 7χρονο γιο του από κρουαζερόπλοιο!

Posted: 16 Sep 2011 01:07 PM PDT

Για κακοποίηση ανηλίκου κατηγορείται
ένας πατέρας που πέταξε το γιο του από ένα κρουαζιερόπλοιο... στη νότια Καλιφόρνια, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Λος Άντζελες Τάιμς. Σύμφωνα με την εφημερίδα τον περασμένο Αύγουστο ο Σλόαν Στίβεν Μπράιλς, 35 ετών, χαστούκισε κατ' επανάληψη τον 7χρονο γιο του και στη συνέχεια τον άρπαξε και τον πέταξε στη θάλασσα, στο...

λιμάνι Νιούπορτ Μπιτς. Οι επιβάτες ενός άλλου πλοίου περισυνέλεξαν το παιδί. Ο Μπράιλς, που είναι ελεύθερος αφού κατέβαλε εγγύηση 100.000 δολαρίων, κινδυνεύει να καταδικαστεί σε κάθειρξη έξι ετών εάν κριθεί ένοχος. Ο 35χρονος πάντως απορρίπτει τις κατηγορίες και μάλιστα είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι δεν πέταξε το παιδί αλλά ότι πήδηξε και ο ίδιος μαζί του. «Διασκεδάζαμε. Πηδήξαμε μαζί. Σκεφτήκαμε ότι θα είχε πλάκα. Απλώς παίζαμε», δικαιολογήθηκε.
Πηγή 24wro




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πως μια μύγα έχει κάνει… έξαλλους όλους τους χρήστες του Facebook!

Posted: 16 Sep 2011 12:59 PM PDT




Άνω- κάτω έχει κάνει τις τελευταίες ώρες μια… μύγα το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο!







Όλοι οι χρήστες του Facebook έχουν εκνευριστεί και προσπαθούννα διώξουν τον… απρόσκλητο επισκέπτη που εμφανίζεται πάντα πάνω στην profile picture των διαδικτυακών φίλων τους!









Όταν όμως το προσπαθήσουν έχουν πια καταλάβει ότι την «πάτησαν» και οι ίδιοι!


Διότι δεν πρόκειται για τίποτα άλλο από ένα παιχνίδι του Photoshop!


Κάποιος χρήστης του Facebook πήρε την φωτογραφία που έχει ως προκαθορισμένη το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στη θέση profile picture και "έβαλε" πάνω της μια μύγα!


Αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται! Όποιος «έπεφτε στην παγίδα», έκλεβε με την σειρά του την φωτογραφία με αποτέλεσμα ένα… σμήνος από μύγες να έχει κατακλύσει σήμερα το Facebook!


Όσοι θέλετε να συνεχίσετε την… αλυσίδα ακολουθεί η επίμαχη φωτογραφία:


310617_2086411953935_1054244336_31962630_1544608557_n


mediagate






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θα μπορούσε να είναι η τελευταία εικόνα της ζωής του !

Posted: 16 Sep 2011 12:55 PM PDT

















ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Άραγε γιατί νομίζετε ότι κάνει σαν τρελός αυτός έδω ο τύπος!!! (video)

Posted: 16 Sep 2011 12:51 PM PDT

Σίγουρα μπορεί να μην έχουμε την τύχη ......

να το δούμε από κοντά όπως έκανε ο φίλος απο εδώ.

Μια έκρηξη ηφαιστείου είναι αρκετά εντυπωσιακή όπως θα διαπιστώσετε από κοντινή απόσταση. Εφόσον βέβαια είστε καλυμμένοι!!!









ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το καλύτερο γράμμα χωρισμού ever!

Posted: 16 Sep 2011 12:43 PM PDT


Αγαπημένε μου…

Αν δε το κατάλαβες, έφυγα. Τα πράγματά μου τα πήρα. Τα πράγματά σου τα έκαψα.

Ελπίζω η φωτιά να μην εξαπλώθηκε στο διαμέρισμα της μάνας σου, αν και δεν κατάφερα να βρω έναν ικανοποιητικό λόγο γιατί να μην το κάνει
Ακόμα, λυπάμαι -ειλικρινά- που πασάλειψα τον Ρόμπιν με φελιζόλ. Είχα πιει. Σου άφησα πάντως μερικά ρούχα να φορέσεις, αν και καταλαβαίνω ότι θα δυσκολευτείς να τα βγάλεις από την λεκάνη. Συγνώμη. Τα βιβλία σου τα έδωσα για ανακύκλωση. Τα CD ήταν τόσο άθλια που αποφάσισα να τα αφήσω. Τα βινύλια τα χαράκωσα, αλλά, έτσι κι αλλιώς δεν έχεις πλέον πικάπ.
Μετά τον τελευταίο μας τσακωμό σκέφτηκα σοβαρά την σχέση μας και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είσαι μεγάλος μ@@@@@ς. Έχεις την ευγένεια, την λεπτότητα, την εξυπνάδα και την ευαισθησία ενός πλάσματος που η μοίρα αποφάσισε ότι μπορεί να επιζήσει και χωρίς αυτά. Φυσικά αυτά λένε κάτι και για μένα που έμεινα μαζί σου τους τελευταίους 2 μήνες: Ότι έμενα με ένα μ@@@@α.
Τουλάχιστον το σεξ τους τελευταίους μήνες ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Σε αυτό βοήθησαν οι φίλοι σου. Μην στεναχωριέσαι, θέλω να ξέρεις ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από ηλίθιες τσ@@@ες, ικανές να αντέξουν έναν μ@@@@α σαν κι εσένα. Αρκεί να είσαι ο εαυτός σου.
Σαφέστατα, αντίο!
Υ.Γ. 1 Ελπίζω να τρως ακόμα τα νύχια σου. Πότισα το γράμμα με ούρα που πήρα απ το νοσοκομείο. Μην ανησυχείς, η σύφιλη θεραπεύεται. Το ίδιο και οι μύκητες.
Υ.Γ. 2 Όχι όμως και η ηπατίτιδα C.
Υ.Γ. 3 Σε περίπτωση που θα θελήσεις να κάνεις κάτι το ρομαντικό, κουτό και ανώφελο, όπως το να ψάξεις να με βρεις, πρέπει να σου πω ότι τα λεφτά που μου άφησες για να πληρώσω το ενοίκιο τα έδωσα σε δύο Αλβανούς για να σου σπάσουν τα πόδια. Λυπάμαι αλλά είχα μείνει άφραγκη.
Υ.Γ. 4 Η κυρία Μπέλα με ρώτησε τι συμβαίνει και της είπα ότι σε συνέλαβε η αστυνομία για παιδεραστία. Καλύτερα να σταματήσεις τα ιδιαίτερα στις κόρες της.

Τώρα μπορείτε να διαβάσετε και την απάντηση ΕΚΕΙΝΟΥ
Αγαπημένη μου,
Tο είχα ψυλλιαστεί ότι θα φύγεις εδώ και καιρό, απ' όταν αποφάσισες να διακόψεις το πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ… είχες τελειώσει όλα τα ποτά στο σπίτι, την κολώνια και το άφτερ σέιβ μου. Κατάλαβα ότι έφυγες γιατί ξεβρόμισε το σπίτι… κοίταξα κάτω από το κρεβάτι και είδα ότι τα ρούχα σου έλειπαν. Έφυγες βιαστικά και ξέχασες να απενεργοποιήσεις το σύστημα πυρόσβεσης, με αποτέλεσμα τα πράγματά μου να είναι λίγο βρεγμένα αλλά εντάξει. Ποιος είναι ο Ρόμπιν; Εγώ δεν είχα ποτέ κατοικίδιο. Προφανώς, μέσα στη ζάλη σου από το ποτό ξέσπασες επάνω σε κάποιο αδέσποτο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έριξες τα πρόχειρα ρούχα της κηπουρικής στη λεκάνη, αλλά δεν το βρήκα και τόσο σημαντικό. Σημαντικό είναι ότι άδειασε επιτέλους η βιβλιοθήκη από τα Cosmopolitan που θεωρούσες Βίβλο της γυναίκας. Όσο για τους δίσκους μου, ξέχασες ότι τους έχω μεταφέρει εδώ και καιρό σε mp3; Αν θυμηθείς, στο τελευταίο πάρτι είχαμε χρησιμοποιήσει τα CD για σουβέρ και τα βινύλια για να σερβίρουμε καναπεδάκια. Χαίρομαι πολύ για τους συλλογισμούς σου, και ελπίζω να δεις κι εσύ κάποτε το video που τράβηξα όταν έπαιρνες ναρκωτικά και έκανες παρτούζα με τους υποτιθέμενους φίλους μου. Ήταν η πρώτη μου παραγωγή πορνό με ερασιτέχνες ηθοποιούς που σου τους γνώρισα σαν φίλους μου. Λυπάμαι που έφυγες χωρίς να πάρεις και εσύ την αμοιβή σου… που θα ήταν αρκετή με δεδομένο ότι το βίντεο το πούλησα για 20.000 δολάρια. Δεν στεναχωριέμαι, πάντως. Θα βρω άλλη πρωταγωνίστρια για το επόμενό μου βίντεο… έχω αρχίσει ήδη τις συνεντεύξεις.
PS 1,2. Ελπίζω να ξεμεθύσεις σύντομα και να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό που μου έστειλες ήταν e-mail. Είμαι περίεργος να μάθω πού έριξες τα ούρα.
PS 3. Τα λεφτά που σου έδωσα ήταν της Μονόπολης, αλλά με το μονοψήφιο IQ σου δεν περίμενα να καταλάβεις


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές