Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Τι κατέγραψε το Google Street View; (Photos)

Posted: 15 Sep 2011 03:33 PM PDT

Δείτε ακόμη περισσότερα παράξενα και αστεία καρέ που κατέγραψαν τα Google Cars στους δρόμους όλου του κόσμου για την υπηρεσία Street View


Google Street View (2)Google Street View (3)
Google Street View (4)

Google Street View (6)
Google Street View (7)
Google Street View (8)
Google Street View (9)
Google Street View (10)
Google Street View (11)
Google Street View (12)
Google Street View (13)
Google Street View (14)
Google Street View (15)
Google Street View (16)
Google Street View (17)



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 παράξενες εφευρέσεις!!!

Posted: 15 Sep 2011 03:25 PM PDT

1. Το ιδανικό εργαλείο για αυτούς που βαριούνται να γυρίζουν το παγωτό...για να το τρώνε από όλες τις πλευρές ονομάζεται .

...











Motorized ice cream cone.



2. Τα Noodles μόλις σερβιρίστηκαν στο πιάτο σας και εσείς πεινάτε πολύ. Δεν είναι βασανιστικό να τα βλέπετε λαχταριστά μπροστά σας και να μην μπορείτε να γευτείτε έστω μια πιρουνιά;

Μην ανησυχείτε υπάρχουν τα ξυλάκια με ενσωματωμένο ανεμιστήρα που αναλαμβάνουν να κρυώσουν το φαγητό σας. (Εναλλακτικά υπάρχει και η έκδοση με κανονικά πιρούνια για τις κλασσικές ελληνικές μακαρονάδες!)



3. Το μωράκι σας είναι υπερκινητικό; Θέλει να μπουσουλάει συνεχώς μέσα στο σπίτι; Τέλεια!

Με την σκούπα που μπορείτε να προσαρμόσετε στο μωράκι σας αφήστε το να αλωνίζει!



Έτσι θα έχετε και το μωράκι σας ευτυχισμένο και θα γλυτώσετε από την καθημερινή δυσάρεστη αγγαρεία να σκουπίζετε το σπίτι σας!





4. Έρχεστε συχνά στην δύσκολη θέση να πρέπει να συγκρατήσετε το σκυλάκι σας που συνηθίζει να αφοδεύει πάντα εκεί που δεν πρέπει;

Ταπώστε το! Εύκολο άνοιγμα αλλά και πολύ εύκολο κλείσιμο με αυτή την όμορφη τάπα!



Διατίθεται σε διάφορα χρώματα και σχέδια έτσι ώστε να ταιριάζουν με το μέγεθος και το χρώμα του ζώου σας αλλά και με τη αισθητική σας!



5. Έχετε δοκιμάσει να αλείψετε βούτυρο που μόλις βγάλατε από το ψυγείο σε μια φέτα φρέσκο ψωμί; Δεν είναι τρομερά δύσκολο;

Αυτή η εφεύρεση είναι για εσάς! Βούτυρο σε συσκευασία κόλλας!





6. Το Antitropf ήρθε και οι λεκέδες από παγωτό στα λερωμένα φανελάκια των παιδιών σας εξαφανίζονται!




7. Το Curved Barrel Machine Gun έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά το 1953. Για κάποιο περίεργο λόγο όμως δεν αξιοποιήθηκε όπως του άξιζε!



Ίσως γιατί ο εφευρέτης σκέφτηκε μεν πως ο στρατιώτης θα πυροβολεί με ασφάλεια χωρίς να βγάζει το κεφάλι αλλά δεν σκέφτηκε ότι αν δεν βλέπει που πυροβολεί ίσως και να μην είναι και πολύ χρήσιμο σε καιρό πολέμου.





8. Με το Eye Drop Funnel (γυαλιά με ενσωματωμένο χωνί σε κάθε φακό) τέρμα οι σταγόνες έξω όταν βάζετε κολλύριο στα μάτια σας. Είναι BETA.. από τότε που βγήκε στην αγορά!





9. Δύο σε ένα, πιστολάκι για τα μαλλιά και προστασία από ληστές σε έκτακτες περιπτώσεις.



10. Μια βάση για iPod με ενσωματωμένη βάση για χαρτί τουαλέτας! Εμπνευσμένο!



11. Μια εφεύρεση ειδικά για τις γυναίκες που το χέρι τους τρέμει όταν προσπαθούν να βάλουν κραγιόν για την έξοδό τους. Σας θυμίζει η μάσκα λίγο από «Σιωπή των αμνών»;



12. Απίστευτη πατέντα! Θέλετε να συνδυάσετε την επίσκεψη στην τουαλέτα με την ανάγνωση της αγαπημένη σας εφημερίδας; Αυτή η εφεύρεση είναι για εσάς!



Φροντίζει να δημιουργεί ένα φορητό γραφείο μπροστά σας καθώς κάθεστε, για να ανοίγετε διάπλατα το αγαπημένο σας έντυπο χωρίς να φοβάστε μήπως τσαλακωθεί.



Έτσι δεν θα χάνετε ούτε λέξη από τα αγαπημένα σας άρθρα!





13. Έχετε ενοχλητική φαγούρα στην πλάτη; Χρειάζεστε κάποιον να σας ξύσει; Πως όμως θα του εξηγήσετε που ακριβώς στην πλάτη σας πρέπει να εστιάσει; Που ακριβώς νιώθετε την δυσάρεστη φαγούρα;



Φορέστε το παρακάτω μπλουζάκι και δώστε του συντεταγμένες!



Πείτε στην αγαπημένη σας F5 και το χέρι της θα πάει αμέσως εκεί που εστιάζεται στο πρόβλημα..



14. ……………………………………………….







15. Ποιος χρειάζεται πιρούνι και μαχαίρι για να φάει μια πίτσα; Ειδικά όταν υπάρχει αυτό το πιρούνι με ενσωματωμένο κόφτη!






16. Έχετε πάει διακοπές με την σύντροφο σας και χρειάζεστε κάποιον να σας φωτογραφίσει μαζί, με φόντο τα αξιοθέατα; Λάθος!



Δεν χρειάζεστε κανέναν! Αρκεί να έχετε μαζί σας πάντα, αυτή την πρωτότυπη εφεύρεση!


17. Με το Geta Grip κρατήστε το άβολο ποτήρι του κρασιού χωρίς δυσκολία!







18. Έχετε Windows; Έχετε βαρεθεί τα επαναλαμβανόμενα κολλήματα του υπολογιστή σας;



Τα κουμπιά Control, Alt και Delete σας φαίνονται απελπιστικά μακρυά για να τα πιέζετε συνεχώς ταυτόχρονα;



Αυτή η συσκευή είναι για εσάς!





19. Γιατί πρέπει να σκύβετε; Αφού υπάρχουν οι παντόφλες με ενσωματωμένα σκουπάκι και φαράσι!



20. Δουλεύετε σε γραφείο; Δεν έχετε χρόνο για άσκηση;



Αγοράστε αυτή την πρωτότυπη τηλεφωνική συσκευή με ενσωματωμένα βαράκια! Έτσι κάθε φορά που θα πρέπει να απαντήσετε στο τηλέφωνο θα γυμνάζετε το χέρι σας!



Καλό θα είναι να έχετε δύο τηλεφωνικές γραμμές.. θα είναι τουλάχιστον δυσάρεστο να αποκτήσετε καλλίγραμμη γράμμωση μόνο στο ένα χέρι…



21. Με το To-DoTattoo ο αγαπημένος σας αποκλείεται να ξαναξεχάσει αυτό για το οποίο τον στείλατε στο Σούπερ Μάρκετ.



Γράφετε την λίστα με τα ψώνια με τον ειδικό στυλό στο ειδικό χαρτί και του το κολλάτε στην παλάμη.



Έτσι αποκτά ένα καλαίσθητο τατουάζ με τα ψώνια που πρέπει να θυμηθεί!



Όταν επιστρέψει σπίτι με λίγο νερό το τατουάζ αφαιρείται πολύ εύκολα, έχοντας πάντα την παλάμη του καθαρή για καινούργια αποστολή!



22. Μήπως έχετε την ατυχία να έχουν αραιώσει απελπιστικά τα μαλλιά σας; Μήπως έχετε αποκτήσει τελευταία ένα ιδιαίτερα μεγάλο κούτελο; Αυτή η εφεύρεση είναι για εσάς!



Ένα καλαίσθητο καπέλο με ενσωματωμένες τρίχες που κρύβουν την γυαλάδα κάθε φορά που το φοράτε! Μπορείτε να επιλέξετε και το είδος το μαλλιών μέσα από μια μεγάλη ποικιλία: κατσαρά, μακρυά, ίσια, ατίθασα, μαύρα, ξανθά σαντρέ.



Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε δύο, ακόμη και τρία καπέλα! Έτσι θα μπορείτε έχετε διαφορετικά μαλλιά ανάλογα με την διάθεση σας!

















KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων … μέσω Facebook !!

Posted: 15 Sep 2011 03:19 PM PDT





Marina Kostas, Sofia Panos, Maria Pantremeni, MariaGiorgos Zevgari…..Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά στο facebook υπάρχουν πολλά …αγαπημένα ζευγάρια…με κοινό προφίλ!



Η μάλλον έτσι νόμιζα μέχρι πριν λίγο καιρό που άρχισαν να προσέχω λίγο καλύτερα τα προφίλ που έχουν ονόματα άντρα και γυναίκα μαζί! Αυτά τα δεκάδες έως εκατοντάδες προφίλ είναι απλά προφίλ ζευγαριών που ψάχνουν άλλα ζευγάρια για να γνωριστούν και να κάνουν σεξ ανταλλάσοντας ερωτικούς συντρόφους!

Διάβασε εδώ ενδεικτικά τι γράφουν στο προφιλ του τα ζευγάρια…



Η ανταλλαγή ζευγαριών με σκοπό το σεξ δεν είναι κάτι κανούργιο…Εδώ και πολλά χρόνια αρκετά ζευγάρια έψαχναν με διάφορους τρόπους, ακόμα και με διακριτικές αγγελίες σε εξειδικευμένα έντυπα για να βρούν ζευγάρια που θα μπορούσαν να μοιραστούν μαζί τους τέτοιες σεξουαλικές εμπειρίες…

Η σικ όνομασία είναι swinging και τα τελευταία χρόνια έχει πολλούς οπαδούς και στη χώρα μας… Τα περισσότερα ζευγάρια μάλιστα που επιλέγουν αυτή την ερωτική εμπειρία είναι παντρεμένα! Τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει στη χώρα μας και ένα club όπου εκεί μπορεί κάποιος να γνωρίσει ζευγάρια που ψάχνουν ακριβώς το ίδιο….

Στο facebook βέβαια όπως και γενικά στο διαδίκτυο τα πάντα είναι πιο εύκολα αφού η ανυπαρξία φυσικής επαφής και η ανωνυμία μειώνει τις αντιστάσεις και τις αναστολές και όλα γίνονται …ευκολότερα… Έτσι το facebook είναι φούλ από προφιλ ζευγαριών που αναζητούν την συγκεκριμένη ερωτική περιπέτεια…

Η φωτογραφία τις περισσότερες φορές είναι μια σέξυ φωτογραφία γυναίκας που φυσικά δεν φαίνεται το πρόσωπό της και άλλες φορές του ζευγαριού αλλά πάλι με κρυμμένο το πρόσωπο…

Το εντυπωσιακό είναι πόσο μεγάλος είναι ο αριθμός των προφιλ στο facebook ζευγαριών από όλη την Ελλάδα, (κυρίως επαρχία) που μέσω του site ψάχνουν ζευγάρια με στόχο να ανταλλάξουν ερωτικούς συντρόφους… Ενδιαφέρον έχει και πόσο άνετα γράφουν στο προφίλ τους, τι θέλουν, πως το θέλουν και κυρίως ότι τα κάνουν όλα με απόλυτη εχεμύθεια…tlife.gr



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τέτοια σουτιέν δεν έχετε ξαναδεί…!!!!

Posted: 15 Sep 2011 03:14 PM PDT

Πέσαμε κατά τύχη σε ένα σχετικό άρθρο, όταν αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για κάτι σαν τάση στην Ανατολή, προφανώς για επιδείξεις μόδας και μόνο.


Διότι δεν μπορούμε να φανταστούμε γυναίκες να φοράνε τέτοια σουτιέν στην πραγματικότητα.











Είναι απλά αδιανόητο. Ωστόσο, τα συγκεκριμένα έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε Κορέα και Ιαπωνία και μάλλον μπορεί να τα δει κανείς μόνο σε εκθέσεις που ανοίγουν τις πύλες τους για τους τουρίστες. Αν μη τι άλλο, εντυπωσιακά…






























KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το μουσείο των βασανιστηρίων

Posted: 15 Sep 2011 03:09 PM PDT



Σας καλωσορίζουμε στην Mdina, την ιστορική πρωτεύουσα της Μάλτας γνωστή και ως η «Σιωπηλή πόλη«. Την πόλη με πληθυσμό αρκετά λιγότερο από 300 κατοίκους.

Την πόλη με ένα από τα πιο τρομακτικά και συγκλονιστικά μουσεία του κόσμου. Το μουσείο των βασανιστηρίων.Από το πρώτο σας βήμα στα σοκάκια της Mdina θα αισθανθείτε σαν το ρολόι να γύρισε πίσω μερικές εκατοντάδες χρόνια. Τα στενά δρομάκια, η καταπληκτική αρχιτεκτονική και η συνολική ατμόσφαιρα της αρχαίας πόλης την καθιστούν ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Μάλτας.







Ώσπου φτάνετε στις φυλακές ή αν προτιμάτε στο μουσείο της πόλης. Κατεβαίνοντας στα μπουντρούμια θα σοκαριστείτε αντικρίζοντας τις ανακατασκευασμένες εκτελέσεις και τα βασανιστήρια. Μόνο οι τοίχοι γνωρίζουν πόσοι κρατούμενοι έχασαν τη ζωή τους εδώ μέχρι και το 1813.







Τίποτα δεν λείπει από την συλλογή: όλα τα είδη των βασανιστηρίων της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, της Αραβοκρατίας αλλά και της περιόδου των Ιπποτών της Μάλτας.







Αποκεφαλισμένα πτώματα, κρεμασμένοι σκελετοί, άνθρωποι που πεθαίνουν από πανούκλα και φυσικά οι εκτελεστές να στέκονται κοιτώντας βλοσυρά θύματα και επισκέπτες. Ένα θέαμα αποκλειστικά για ενήλικες που δεν έχουν καρδιακά προβλήματα..






















KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΝΑ....ΚΛΕΒΕΙ..ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ..!!!

Posted: 15 Sep 2011 03:04 PM PDT

Πώς θα σας φαινόταν, αν βλέπατε ένα σκύλο να... κλέβει κινητό τηλέφωνο; Θα παθαίνατε, προφανώς, πλάκα. Έτσι δεν είναι;

...

Μην εκπλαγείτε, πάντως, αν το δείτε κι αυτό, αφού συμβαίνει με σκύλο που έχει εκπαιδευθεί από το αφεντικό του να «σουφρώνει» κινητά τηλέφωνα! Απίστευτο, κι όμως αληθινό....

Οπως έγραψε γνωστη εφημερίδα μπορεί μέχρι τώρα να ξέραμε για σκύλους που είναι εκπαιδευμένοι να ανιχνεύουν ναρκωτικά, να είναι φύλακες, ή να «επιστρατεύονται» σε μέτρα ασφαλείας, αλλά για σκύλο που έχει εκπαιδευθεί να κλέβει κινητά τηλέφωνα, ομολογουμένως δεν είχαμε ακούσει!

Κι, όμως, από στόμα σε στόμα έχει διαδοθεί αυτό που γίνεται σε πολύ γνωστή πολη της Ελλαδας!. Ένας τύπος, γύρω στα πενήντα, που στο παρελθόν έχει κάνει φυλακή καταδικασμένος για διάφορα αδικήματα, έχει ένα σκύλο που τον έχει μάθει να βουτά κινητά τηλέφωνα από τους ανυποψίαστους κατόχους τους, όταν αυτά είναι εκτεθειμένα, είτε σε κάποιο τραπέζι ενός καφέ ή οπουδήποτε αλλού.

Ο σκύλος, που εντυπωσιάζει αν δεν φοβίζει με τον όγκο του, έχει μάθει να αρπάζει με αστραπιαία κίνηση τα κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια, αφού τα έχει στο στόμα του τα πάει στο αφεντικό του.

Όσο για τη συνέχεια, αυτή είναι μάλλον η αναμενόμενη, καθώς ο τύπος πουλάει τα κινητά τηλέφωνα που του πηγαίνει ως λεία ο σκύλος του.

Τουλάχιστον δύο άτομα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η εφημεριδα έχουν πέσει θύματα κλοπής του συγκεκριμένου σκύλου.

Η δράση του έχει γίνει πλέον «βούκινο» και δεν είναι υπερβολή αν ειπωθεί ότι πολλοί στην περιοχή είναι πλέον ιδιαίτερα προσεκτικοί και δεν αφήνουν εκτεθειμένα, όπου κι όπου, τα κινητά τους, ιδίως όταν δουν να περιφέρεται κοντά τους ο σκύλος που τα αρπάζει σα... λαχταριστά σάντουιτς!



Δουλειές του ποδαριού

Ο συγκεκριμένος πενηντάρης, που είναι ανύπαντρος και δεν έχει οικογένεια, κάνει διάφορες δουλειές του ποδιού για να ζήσει. Από οικοδομή, μέχρι και τον μικροπωλητή κάνει, με τον σκύλο να συνδράμει κι αυτός με τη δράση του στο βιοπορισμό του αφεντικού του.



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Όταν υπάρχει έμνευση....

Posted: 15 Sep 2011 02:57 PM PDT

Η φαντασια μερικών κυριολεκτικά οργιάζει. Και όταν μάλιστα πρόκειται για την ....

προστασία του πολίτη, μερικές ευφυέστατες και ξεκαρδιστικές πινακίδες απ' όλον τον κόσμο ...δίνουν ρέστα".











KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πως μια μύγα έχει κάνει… έξαλλους όλους τους χρήστες του Facebook!

Posted: 15 Sep 2011 02:43 PM PDT

Άνω- κάτω έχει κάνει τις τελευταίες ώρες μια… μύγα το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο!




Όλοι οι χρήστες του Facebook έχουν εκνευριστεί και προσπαθούν να διώξουν τον… απρόσκλητο επισκέπτη που εμφανίζεται πάντα πάνω στην profile picture των διαδικτυακών φίλων τους!











Όταν όμως το προσπαθήσουν έχουν πια καταλάβει ότι την «πάτησαν» και οι ίδιοι!

Διότι δεν πρόκειται για τίποτα άλλο από ένα παιχνίδι του Photoshop!

Κάποιος χρήστης του Facebook πήρε την φωτογραφία που έχει ως προκαθορισμένη το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στη θέση profile picture και "έβαλε" πάνω της μια μύγα!

Αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται! Όποιος «έπεφτε στην παγίδα», έκλεβε με την σειρά του την φωτογραφία με αποτέλεσμα ένα… σμήνος από μύγες να έχει κατακλύσει σήμερα το Facebook!

Όσοι θέλετε να συνεχίσετε την… αλυσίδα ακολουθεί η επίμαχη φωτογραφία:

310617_2086411953935_1054244336_31962630_1544608557_n





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φίδι που βγήκε από την τουαλέτα του δάγκωσε το πέος

Posted: 15 Sep 2011 02:36 PM PDT

Ένας Ταϊβανέζος έπαθε το σοκ της ζωής του, όταν









αμέριμνος πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού του και ένα φίδι του δάγκωσε το πέος.

Όπως δημοσιεύτηκε και στο Reuters ο 51χρονος άνδρας από το Nantou νοσηλεύεται, αλλά ευτυχώς η κατάσταση του είναι καλή, αφού έχει μόνο μερικές μικροπληγές, από την επίθεση του φιδιού.

Ο πόνος που ένιωσε όταν έκατσε στην τουαλέτα ήταν κοφτερός και διαπεραστικός. Αμέσως σηκώθηκε και κοίταξε μέσα στην τπυαλέτα και αυτό που αντίκρισε ήταν ένα κιτρινό-μαύρο φίδι.

Είναι συνήθες το φαινόμενο ερπετά να εμφανίζονται στα σπίτια των Ταϊβανέζων (μακριά από μας!)





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα πιο περίεργα περιπολικά στον κόσμο! [pics]

Posted: 15 Sep 2011 02:31 PM PDT



Δείτε και τα υπόλοιπα πιο κάτω...
































































KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αστείες Φωτογραφίες

Posted: 15 Sep 2011 02:27 PM PDT



Ακόμα ένα αφιέρωμα με αστείες φωτογραφίες!





Αστείες Φωτογραφίες (2)

Αστείες Φωτογραφίες (3)

Αστείες Φωτογραφίες (4)

Αστείες Φωτογραφίες (5)

Αστείες Φωτογραφίες (6)

Αστείες Φωτογραφίες (7)

Αστείες Φωτογραφίες (8)

Αστείες Φωτογραφίες (9)

Αστείες Φωτογραφίες (10)

Αστείες Φωτογραφίες (11)

Αστείες Φωτογραφίες (12)

Αστείες Φωτογραφίες (13)

Αστείες Φωτογραφίες (14)

Αστείες Φωτογραφίες (15)

Αστείες Φωτογραφίες (16)

Αστείες Φωτογραφίες (17)

Αστείες Φωτογραφίες (18)

Αστείες Φωτογραφίες (19)

Αστείες Φωτογραφίες (20)











KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αγοράστε αέρα κοπανιστό για 13,5 ευρώ!

Posted: 15 Sep 2011 02:23 PM PDT

Σε καιρούς δύσκολους για όλους, η πενία τέχνας κατεργάζεται! Έτσι, άλλος πουλάει ... αέρα κοπανιστό κι άλλος ξόρκια, που βοηθούν να βρει κάποιος δουλειά, χρήματα, αγάπη ή ό,τι άλλο έχει ανάγκη.
...





Εδώ κι αρκετούς μήνες, στην Τουρκία...

βγήκε προς πώληση κονσέρβα που περιέχει "αέρα Κωνσταντινούπολης", με περιεκτικότητα 78% άζωτο , 21% οξυγόνο και 1% διοξείδιο του άνθρακα!!



Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, το "προϊόν" αυτό πωλείται στους τουρίστες προς 5 λίρες (περίπου 2 ευρώ) στο κατάστημα του Μουσείου του Τόπκαπι της Κωνσταντινούπολης ενώ στο Ίντερνετ η τιμή είναι πολύ πιο ακριβή και φτάνει μέχρι και τις 33 λίρες (13,5 ευρώ).



Κι αν αναρωτιέστε ποιος θα αγόραζε μια κονσέρβα με αέρα, την απάντηση δίνει το σλόγκαν των δημιουργών της.



Το περιεχόμενο της κονσέρβας απευθύνεται σ' αυτούς που νοσταλγούν τον αέρα της Κωνσταντινούπολης, σ' αυτούς που θέλουν να τον γνωρίσουν και σ' αυτούς που θέλουν να "κάνουν το κομμάτι τους".



Κι ενώ στην Τουρκία σκέφτηκαν να βγάλουν χρήματα πουλώντας αέρα, κάποιοι άλλοι, σε Ευρώπη κι Αμερική, πουλούν ξόρκια που βοηθούν στην εύρεση εργασίας, στην εξασφάλιση χρημάτων, αγάπης ή ακόμη και στην απόκτηση βραζιλιάνικων γλουτών.



Άλλοι κάνουν τα ξόρκια τους με τη χρήση βουντού και τα πουλούν μέσα από τις προσωπικές τους ιστοσελίδες, σε τιμές που κυμαίνονται από 75 έως 250 δολάρια κι άλλοι τα βγάζουν σε δημοπρασία μέσω δημοφιλούς ιστοτόπου δημοπρασιών.



Μάλιστα, δίνουν κι εγγύηση ότι τα ξόρκια τους πιάνουν!












KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 άνθρωποι που πούλησαν την ψυχή τους στον διάβολο!

Posted: 15 Sep 2011 02:17 PM PDT


5. Niccolo Paganini .

O Νικολό Παγκανίνι ήταν μουσικός που έζησε στα τέλη του 1700.Το μαντολίνο το έμαθε απο μικρός,ενώ στα 7 του μάθαινε βιολί.



Στα 11 του έπαιζε σόλο,και στα 13 του είχε γίνει γνωστός ως βιρτουόζος του βιολιού.Στα 19 του,συνέθετε δική του μουσική και μάθαινε κιθάρα.Στα 23 του,είχε συνθέσει το πιο δύσκολο έργο για έναν βιολονίστα,ενώ στα 27 του είχε το δικό του κοινό.Είχε χάσει τα κάτω του δόντια,έδειχνε χλωμός,και φόραγε μαύρα.Υπήρχαν φήμες οτι είχε πουλήσει την ψυχή του στον διάβολο.Παρ ολο που δεν ξεκίνησε ο ίδιος την φήμη αυτή,δεν έκανε τίποτα για να την διαψέυσει,ίσα ίσα ενθάρρυνε τον κόσμο να το πιστέψει.Όταν ρωτήθηκε γι'αυτό,απάντησε οτι αλλιώς δεν θα ήταν δυνατό να παίζει με τον τρόπο που έπαιζε!!

4. Robert Johnson

Ο Robert Johnson ήταν μουσικός της τζαζ,που έζησε για λίγο .Πέθανε στα 27 του και δεν είναι γνωστή η ζωή του.Η μουσική του επηρέασε κάποιους απο τους μουσικούς του '50 και του '60.Ηταν ένας απο τους πρώτους που πέρασε στην Οδό της Δόξας.Ζούσε σε μία φυτεία,όταν ανακάλυψε ότι ήθελε να γίνει μουσικός της τζαζ.Κάποιος του είπε να πάει την κιθάρα του στην διασταύρωση ,τα μεσάνυχτα,που βρίσκονταν κοντά στην φυτεία Dockery.Όταν έφτασε,ο διάβολος τον περίμενε και του πήρε την κιθάρα.Έστρεψε την κιθάρα,και ξεκίνησε να παίζει μερικά κομμάτια με αυτήν.Όταν την ξαναέδωσε στον Robert,είχε χαραχτεί ένα μονοπάτι ,και έτσι ξεκίνησε να παίζει και να φτιάξει την μουσική μπλουζ.

3. Johann Georg Faust

Ο Γίοχαν Γκέοργκ Φάουστ,ήταν Γερμανός αλχημιστής.Το 1507,είχε ειπωθεί οτι ήταν αφελής και προσεύχονταν σε μια τράτα.Είχε ,επίσης,ειπωθεί,οτι είχε κακοποιήσει μερικά αγόρια στο Κρούτσναχ.Το 1509,θεωρούσε οτι είχε επιλεχτεί σαν βαθμοφόρος,απο τον Θεό.Στο πανεπιστήμιο του Κράκοβ,σπούδασε μαγεία και έγινε φίλος με τον Μάρτιν Λούθερ και τον Φίλιπ Μέλαχτον.Αυτοί οι δύο,ειπώθηκε,οτι ήταν μάρτυρες στην συμφωνία του Γιόχαν με τον διάβολο.Εργάστηκε στο πανεπιστήμιο του Ερφουτ,όπου λεγόταν οτι απήγγειλε Όμηρο,και εξύψωνε τους ήρωές του.Σύντομα του ζητήθηκε να παραιτηθεί,και έδειξε μεταμέλεια.Τότε παραδέχτηκε την συμφωνία του με τον διάβολο.Είπε στον Δρ.Κλινγκ,έναν Φραγκισκανό μοναχό,οτι εμπιστευόταν τον διάβολο περισσότερο απ τον Θεό.

2. Urbain Grandier

O Urbain Grandier ήταν ένας Γάλλος Καθολικός παπάς.Κάηκε στην πυρά επειδή ασκούσε μαγεία.'Εγινε γνωστό ,οτι έσπασε τον όρκο αγιότητας του και ερωτοτροπούσε.Το 1603,μερικές καλόγριες τον κατηγόρησαν οτι τους έκανε μάγια ,και οτι τους έστειλε τον δαίμονα για να τους κάνει ακατονόμαστα πράγματα.Σύμφωνα με τον θρύλο,η συμφωνία του δήλωνε την συμφωνία του με τον διάβολο και την απάρνηση της Χριστιανικής του πίστης.Σε αντάλλαγμα,θα είχε την αγάπη όλων των γυναικών,πλούτη και αξιόλογη τιμή.Αυτή η συμφωνία γράφτηκε ανάποδα,και στα Λατινικά,και είναι διαθέσιμη στην Εθνική Γαλλική Βιβλιοθήκη.

1. Jonathan Moulton

Ο Jonathan Moulton ήταν επιπλοποιός που έγινε καπετάνιος στην πολιτοφυλακή του New Hampshire το 1745. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διεκδίκηση της γης από τους ιθαγενείς Αμερικανούς. Όταν ο πόλεμος τελείωσε το 1749, παντρεύτηκε την Abigail Smith και έκαναν έντεκα παιδιά. Άνοιξε ένα κατάστημα με εισαγόμενα αγαθά από την Ευρώπη και την Ανατολική Ινδία. Σύμφωνα με τον μύθο, το νεαρό ζευγάρι αγωνίστηκε για αρκετό καιρό και ο Jonathan είπε στη σύζυγό του ότι θα πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο για να μπορέσουν να έχουν τον πλούτο που ήθελε. Οι γείτονες ανέφεραν ότι έβλεπαν έναν ξένο να επισκέπτεται το ζευγάρι κάθε 1η του μήνα. Το ζευγάρι έγινε , ξαφνικά,πλούσιο και η φήμη ήταν ότι ο διάβολος θα γέμιζε τις μπότες του Jonathan με χρυσά νομίσματα κάθε μήνα. Ποτέ δεν ήταν ικανοποιημένος με αυτά που είχε, γι 'αυτό προσπάθησε να εξαπατήσει το διάβολο. Αγόρασε μεγαλύτερο νούμερο μπότες και ακόμα δεν ήταν ικανοποιημένος με το πόσα χρήματα είχε αποκτήσει. Έτσι,άνοιξε μια τρύπα στο πάτωμα για να έχει μια αστείρευτη πηγή χρήματος. Υποθετικά, ο διάβολος τον κατάλαβε μετά το δεύτερο μήνα και έκαψε το σπίτι.Ο Jonathan ξανάχτισε ένα σπίτι στο ίδιο σημείο,όπου και είναι ακόμα και σήμερα.



A-pistefto





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι πιο μαγευτικές φωτογραφίες του Google Earth

Posted: 15 Sep 2011 02:09 PM PDT


..


King River, δυτική Αυστραλία
Το Google Earth πάντα μας έδειχνε τον κόσμο με ένα τρόπο που μέχρι πρότινος πολύ λίγοι είναι την ευκαιρία να δουν. Ακολουθούν 25 φωτογραφίες που μπορούν να αφήσουν άφωνο ακόμα και τον πλέον ασυγκίνητο.








Πριν ξεκινήσετε τη ξενάγηση του πλανήτη αφ' υψηλού να σας ενημερώσουμε για δύο πράγματα.

1. Μπορεί ο βοράς να μην είναι πάντα επάνω, όμως οι φωτογραφίες, εκτός από μερικές που έχει πειραχτεί ελάχιστα το brightness, είναι όλες αυθεντικές.

2. Μην ψάχνετε άδικα για την Ελλάδα, δεν θα την βρείτε παρακάτω.





NgaBay, περιοχήMekong Delta,Βιετνάμ






Φάρμες κοντά στη λίμνη Mose, Ουάσινγκτον






Πέρασμα Lowari, Πακιστάν






Ο ποταμός St. Clairαδειάζει το νερό της Lake Huron στα σύνορα ΗΠΑ με Καναδά






Σαουδική γειτονιά, 16χλμ. νοτιοδυτικά του Riyadh






Δάσος του Κονγκό






Πακιστανική γειτονιά, βοριοδυτικα του Karachi






Inishmaan, νησιά Aran, δυτικά της Ιρλανδίας






Λίμνες Malata και Greenly, νότια Αυστραλία






Agdam, Αζερμπαϊτζάν






Ιχθυοκαλλιέργειες στη Xiamen, Κίνα






Γειτονιά δίπλα στο Los Cabos International Airport, San Jose del Cabo, Μεξικό






Αρχαιολογικός χώρος Sagalassos, Τουρκία






Ναυάγιο στην ακτογραμμή της δυτικής Σαχάρα




Lencois Maranhenses National Park, Βραζιλία




King's Point, δυτικά της Delray Beach, Φλόριντα






Λίμνη Ayakum, Θιβέτ




Χωράφια έξω από το Magherafelt, βόρια Ιρλανδία




Σιδηροδρομική γραμμή που διασχίζει τη λίμνη Syvash, Ουκρανία




Χωριό Kommunizm, Τουρκμενιστάν




Νότιο τμήμα της λίμνης Gatun, κανάλι του Παναμά




Guangxi Zhuang, νότια Κίνα




Το King River και η πόλη Wyndham, δυτική Αυστραλία




Κρατήρας Pedra de Lume, νησί Sal, Cape Verde


Ποταμός Red Deer, κεντρική Alberta, Καναδάς





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μικρά γλυπτά σε μικρά μπουκάλια.

Posted: 15 Sep 2011 01:55 PM PDT





Ο Ιαπωνικής καταγωγής καλλιτέχνης...

Akinobu Izumi δημιουργεί μικροσκοπικά γλυπτά από χαρτί

και τα τοποθετεί μέσα σε μικρά μπουκαλάκια. Κάθε μπουκαλάκι είναι μόλις 22 χιλιοστά (0,9 ίντσες) η περίμετρος του και 13 χιλιοστά (0,5 ίντσες) το ύψος. Μπορείτε να βρείτε την συλλογή του εδώ.





tiny02






tiny04






tiny03






tiny10










tiny05






tiny09






tiny11






tiny07






http://tsekouratoi.blogspot.com/2011/09/blog-post_6366.html



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο γραφείο (pics)

Posted: 15 Sep 2011 01:48 PM PDT

Βρίσκεσαι κυριολεκτικά μες τη φύση























kamikazi.gr



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Βιντεο:Τι κάνει αυτό το κολωνάκι μπροστά μου?

Posted: 15 Sep 2011 01:45 PM PDT

Αν πηγαίνατε ευθεία και σας ενοχλούσε

ένα εμπόδιο τι θα κάνατε? Λογικά θα το προσπερνούσατε και θα συνεχίζατε το δρόμο σας. Αυτό το προβατάκι όμως πείσμωσε με ένα... κολωνάκι που βρέθηκε μπροστά του και έβαλε στόχο ζωής να το ρίξει κάτω.... Παίρνει και φόρα πάντως(!)



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το πιο παράξενο και παράλληλα συγκινητικό... τατουάζ που έχει σκεφτεί να κάνει άνθρωπος!

Posted: 15 Sep 2011 01:33 PM PDT



Δείτε μια μια προσεχτικά τις φωτογραφίες και θα μείνετε έκπληκτοι από αυτό που σκέφτηκε να κάνει ο νεαρός...

Αποδεικνύει οτι η αγάπη ξεπερνάει κάθε λογική...





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rolltop, το μέλλον των φορητών υπολογιστών

Posted: 15 Sep 2011 01:32 PM PDT



To Rolltop είναι ένας φορητός υπολογιστής ειδικά σχεδιασμένος για




επαγγελματική χρήση

σε αντίθεση με τα tablets (τύπου ipad) που είναι

κυρίως για σερφάρισμα.









Το σχέδιο είναι ακόμα σε εξέλιξη, ωστόσο φαντάζει τόσο πρακτικό τόσο

στην χρήση όσο και στην μεταφορά που αναμένεται να φέρει επανάσταση.











fovero.gr



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΝΑ....ΚΛΕΒΕΙ..ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ..!!!

Posted: 15 Sep 2011 01:27 PM PDT

Πώς θα σας φαινόταν, αν βλέπατε ένα σκύλο να... κλέβει κινητό τηλέφωνο; Θα παθαίνατε, προφανώς, πλάκα. Έτσι δεν είναι;

...

Μην εκπλαγείτε, πάντως, αν το δείτε κι αυτό, αφού συμβαίνει με σκύλο που έχει εκπαιδευθεί από το αφεντικό του να «σουφρώνει» κινητά τηλέφωνα! Απίστευτο, κι όμως αληθινό....

Οπως έγραψε γνωστη εφημερίδα μπορεί μέχρι τώρα να ξέραμε για σκύλους που είναι εκπαιδευμένοι να ανιχνεύουν ναρκωτικά, να είναι φύλακες, ή να «επιστρατεύονται» σε μέτρα ασφαλείας, αλλά για σκύλο που έχει εκπαιδευθεί να κλέβει κινητά τηλέφωνα, ομολογουμένως δεν είχαμε ακούσει!

Κι, όμως, από στόμα σε στόμα έχει διαδοθεί αυτό που γίνεται σε πολύ γνωστή πολη της Ελλαδας!. Ένας τύπος, γύρω στα πενήντα, που στο παρελθόν έχει κάνει φυλακή καταδικασμένος για διάφορα αδικήματα, έχει ένα σκύλο που τον έχει μάθει να βουτά κινητά τηλέφωνα από τους ανυποψίαστους κατόχους τους, όταν αυτά είναι εκτεθειμένα, είτε σε κάποιο τραπέζι ενός καφέ ή οπουδήποτε αλλού.

Ο σκύλος, που εντυπωσιάζει αν δεν φοβίζει με τον όγκο του, έχει μάθει να αρπάζει με αστραπιαία κίνηση τα κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια, αφού τα έχει στο στόμα του τα πάει στο αφεντικό του.

Όσο για τη συνέχεια, αυτή είναι μάλλον η αναμενόμενη, καθώς ο τύπος πουλάει τα κινητά τηλέφωνα που του πηγαίνει ως λεία ο σκύλος του.

Τουλάχιστον δύο άτομα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η εφημεριδα έχουν πέσει θύματα κλοπής του συγκεκριμένου σκύλου.

Η δράση του έχει γίνει πλέον «βούκινο» και δεν είναι υπερβολή αν ειπωθεί ότι πολλοί στην περιοχή είναι πλέον ιδιαίτερα προσεκτικοί και δεν αφήνουν εκτεθειμένα, όπου κι όπου, τα κινητά τους, ιδίως όταν δουν να περιφέρεται κοντά τους ο σκύλος που τα αρπάζει σα... λαχταριστά σάντουιτς!



Δουλειές του ποδαριού

Ο συγκεκριμένος πενηντάρης, που είναι ανύπαντρος και δεν έχει οικογένεια, κάνει διάφορες δουλειές του ποδιού για να ζήσει. Από οικοδομή, μέχρι και τον μικροπωλητή κάνει, με τον σκύλο να συνδράμει κι αυτός με τη δράση του στο βιοπορισμό του αφεντικού του.
volostv



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πως μια μύγα έχει κάνει… έξαλλους όλους τους χρήστες του Facebook!

Posted: 15 Sep 2011 01:23 PM PDT

Άνω- κάτω έχει κάνει τις τελευταίες ώρες μια… μύγα το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο!




Όλοι οι χρήστες του Facebook έχουν εκνευριστεί και προσπαθούν να διώξουν τον… απρόσκλητο επισκέπτη που εμφανίζεται πάντα πάνω στην profile picture των διαδικτυακών φίλων τους!











Όταν όμως το προσπαθήσουν έχουν πια καταλάβει ότι την «πάτησαν» και οι ίδιοι!

Διότι δεν πρόκειται για τίποτα άλλο από ένα παιχνίδι του Photoshop!

Κάποιος χρήστης του Facebook πήρε την φωτογραφία που έχει ως προκαθορισμένη το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στη θέση profile picture και "έβαλε" πάνω της μια μύγα!

Αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται! Όποιος «έπεφτε στην παγίδα», έκλεβε με την σειρά του την φωτογραφία με αποτέλεσμα ένα… σμήνος από μύγες να έχει κατακλύσει σήμερα το Facebook!

Όσοι θέλετε να συνεχίσετε την… αλυσίδα ακολουθεί η επίμαχη φωτογραφία:

310617_2086411953935_1054244336_31962630_1544608557_n

mediagate



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γυναίκες που σε κάνουν να τις κοιτάς μόνο... στο στόμα!

Posted: 15 Sep 2011 01:18 PM PDT



Μπορεί να μην έχουν όλες οι γυναίκες πολύ ωραία χείλη, αλλά είναι κάποιες που σε παρασύρουν να τις κοιτάς μόνο στο στόμα!










KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι πιο μαγευτικές φωτογραφίες του Google Earth

Posted: 15 Sep 2011 01:15 PM PDT

King River, δυτική Αυστραλία


Το Google Earth πάντα μας έδειχνε τον κόσμο με ένα τρόπο που μέχρι πρότινος πολύ λίγοι είναι την ευκαιρία να δουν. Ακολουθούν 25 φωτογραφίες που μπορούν να αφήσουν άφωνο ακόμα και τον πλέον ασυγκίνητο.



Πριν ξεκινήσετε τη ξενάγηση του πλανήτη αφ' υψηλού να σας ενημερώσουμε για δύο πράγματα.
1. Μπορεί ο βοράς να μην είναι πάντα επάνω, όμως οι φωτογραφίες, εκτός από μερικές που έχει πειραχτεί ελάχιστα το brightness, είναι όλες αυθεντικές.
2. Μην ψάχνετε άδικα για την Ελλάδα, δεν θα την βρείτε παρακάτω.

NgaBay, περιοχήMekong Delta,Βιετνάμ


Φάρμες κοντά στη λίμνη Mose, Ουάσινγκτον


Πέρασμα Lowari, Πακιστάν


Ο ποταμός St. Clairαδειάζει το νερό της Lake Huron στα σύνορα ΗΠΑ με Καναδά


Σαουδική γειτονιά, 16χλμ. νοτιοδυτικά του Riyadh


Δάσος του Κονγκό


Πακιστανική γειτονιά, βοριοδυτικα του Karachi


Inishmaan, νησιά Aran, δυτικά της Ιρλανδίας


Λίμνες Malata και Greenly, νότια Αυστραλία


Agdam, Αζερμπαϊτζάν


Ιχθυοκαλλιέργειες στη Xiamen, Κίνα


Γειτονιά δίπλα στο Los Cabos International Airport, San Jose del Cabo, Μεξικό


Αρχαιολογικός χώρος Sagalassos, Τουρκία


Ναυάγιο στην ακτογραμμή της δυτικής Σαχάρα

Lencois Maranhenses National Park, Βραζιλία

King's Point, δυτικά της Delray Beach, Φλόριντα


Λίμνη Ayakum, Θιβέτ

Χωράφια έξω από το Magherafelt, βόρια Ιρλανδία

Σιδηροδρομική γραμμή που διασχίζει τη λίμνη Syvash, Ουκρανία

Χωριό Kommunizm, Τουρκμενιστάν

Νότιο τμήμα της λίμνης Gatun, κανάλι του Παναμά

Guangxi Zhuang, νότια Κίνα

Το King River και η πόλη Wyndham, δυτική Αυστραλία

Κρατήρας Pedra de Lume, νησί Sal, Cape Verde

Ποταμός Red Deer, κεντρική Alberta, Καναδάς



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πώς είναι σήμερα το μοντέλο που δέχθηκε επίθεση με οξύ πριν 3χρόνια

Posted: 15 Sep 2011 01:07 PM PDT


Η Katie Piper το 2008 δέχτηκε επίθεση με οξύ από τον πρώην σύντροφό της. Το πρόσωπο της παραμορφώθηκε και υποβλήθηκε σε πολλές επεμβάσεις για να το αποκαταστήσει.

Παρά το τραγικό γεγονός που της άλλαξε την ζωή, συνεχίζει την ζωής της βοηθώντας και άλλους ανθρώπους που έχουν βρεθεί στην κατάσταση της. Με την εμφάνιση στο «TV Choice Awards» άφησε τους πάντες έκπληκτους. Κατά την είσοδο της στο ξενοδοχείο «Savoy hotel» ήταν πραγματικά εκθαμβωτική.

Η 27χρονη δημιούργησε μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά ανθρώπους που έχουν παραμορφωθεί. Η φιλανθρωπική της οργάνωση έχει λάβει μεγάλη ανταπόκριση και αυτό την χαροποιεί ιδιαίτερα.

Φαίνεται ότι μετά από τις πολλές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, έχει βελτιωθεί η κατάσταση του προσώπου της. Η Katie ήταν 24χρονών και δούλευε σαν μοντέλο όταν υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού, χάνοντας έτσι τα βλέφαρα της, το αριστερό αυτί κατά το ήμισυ και μεγάλο μέρος της μύτης της.

Τα μάτια της, το στόμα, η γλώσσα, ο οισοφάγος, τα χέρια, ο λαιμός καήκαν. Οι προσπάθειες της ιατρικής ομάδας απέδωσαν και η Katie εμφανίστηκε στην εκδήλωση πιο χαρούμενη από ποτέ.


Η εμφάνιση της στο «TV Choice Awards»




Μετά από τρία χρόνια


Η Katie Piper πριν την επίθεση και μετά



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚ: Κοριτσάκι 2 ετών πυροβολήθηκε στο πρόσωπο

Posted: 15 Sep 2011 01:03 PM PDT

Κοριτσάκι 2 ετών πυροβολήθηκε στο πρόσωποΈνα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 2 ετών τραυματίστηκε στο πρόσωπο από... πυροβολισμό κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών σε συγκρότημα κατοικιών της Νέας Υόρκης.

Η Σαμίγια Μπέιλι καθόταν με τον πατέρα και τον θείο της στην αυλή του σπιτιού όταν ακούστηκαν πυρά. Μία σφαίρα βρήκε και τραυμάτισε σοβαρά το κοριτσάκι στο πρόσωπο ενώ τραυματίστηκαν και τρία ακόμη άτομα στη γειτονιά.

Ο δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι ληστής, έχει συλληφθεί μαζί με ακόμη τρία άτομα ενώ στο σπίτι του βρέθηκε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές